GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρυσό παγώνι 2007...

. 1st ARROGANCE ΛΟΥΛΗ AWARDS ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ . Του Δημολόγου . Επιλέξτε τον/την υπουργό που κερδίζει το ΒΡΑΒΕΙΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΛΑΖΟΝΕΙ...

.
1st ARROGANCE ΛΟΥΛΗ AWARDS ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ
.
Του Δημολόγου
.
Επιλέξτε τον/την υπουργό που κερδίζει το ΒΡΑΒΕΙΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ ΛΟΥΛΗ 2007. Η ψήφος σας έχει δύναμη. Δώστε νόημα στις αοριστολογίες και γενικολογίες του επικοινωνιολόγου του Μαξίμου. Ψηφίστε μέχρι τη Δευτέρα μεσημέρι που θα παρουσιάσει το βιβλίο του και πείτε αυτά που δε λέει ο ίδιος. Η ψηφοφορία πραγματοποιείται στο http://dimolog.blogspot.com
Οι υποψήφιοι είναι: Γιώργος Αλογοσκούφης, Ντόρα Μπακογιάννη, Μιχάλης Λιάπης, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Γιώργος Βουλγαράκης, Θεόδωρος Ρουσόπουλος

7 σχόλια

  1. ΣΟΥΦΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΜΟΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .

    Πάμε στοίχημα ότι θα το πάρει ο διορισμένος;

    Πάμε στοίχημα ότι θα το πάρει αυτό το καθίκι ο Ρουσοπουλος;

    Πάμε στοίχημα ότι θα το πάρει αυτός ο μαλάκας;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΟΥΦΛΙΑΣ
    ΣΟΥΦΛΙΑΣ
    ΣΟΥΦΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ωραιότερο χθεσινό ανέκδοτο ήταν η έκκληση του Καραμανλή προς το ΠαΣοΚ να ψηφίσουν μαζί τον νέο εκλογικό νόμο ώστε οι διατάξεις του να ισχύσουν από τις επόμενες εκλογές. Τι τους ζητούσε δηλαδή; Να απεμπολήσουν την ελπίδα ότι, τουλάχιστον, η ΝΔ δεν θα διαθέτει κοινοβουλευτική αυτοδυναμία. Και αυτό με το επιχείρημα ότι- πού ξέρεις;- μπορεί το ΠαΣοΚ να είναι εκείνο πρώτο κόμμα.

    Νομίζω ότι ο Πρωθυπουργός έχει αρχίσει να τους κάνει πλάκα. Για πολλούς λόγους, αλλά για έναν ιδιαιτέρως χαρακτηριστικό: επειδή το εκλογικό σύστημα τον βολεύει μια χαρά... Θα πάει το συντομότερο δυνατόν σε εκλογές με το σύνθημα «δώστε μου πλειοψηφία να κυβερνήσω».

    Αν δεν πάρει αυτή την πλειοψηφία και αφού ο τόπος περάσει από τη διαδικασία των διερευνητικών εντολών χωρίς αποτέλεσμα, ο Καραμανλής θα πάει σε νέες εκλογές με τον νέο (πλέον) εκλογικό νόμο. Θα έχει έτσι αποδείξει ότι μόνον αυτός αποτελεί φερέγγυα λύση διακυβέρνησης σε μια χώρα όπου το αίτημα της σταθερής κυβέρνησης αποτελεί βασική επιλογή των ψηφοφόρων.

    Ολα τα άλλα είναι λόγια ν΄ αγαπιόμαστε. Η κυβέρνηση έχει μια σαφή στρατηγική και βάσιμες πιθανότητες να την κάνει πράξη. Τη στρατηγική της αντιπολίτευσης δεν μπορώ ακόμη να την καταλάβω. Το ΠαΣοΚ- ή τουλάχιστον η παπανδρεϊκή πλευρά του- υποστήριζε εδώ και δύο μήνες ότι το ζητούμενο για αυτήν δεν είναι η επιστροφή στην εξουσία αλλά διάφορα άλλα αγνά και ευγενή πράγματα. Αυτό σημαίνει σε απλά ελληνικά ότι δεν τους ενδιαφέρει να χτυπήσουν τις εκλογές (τουλάχιστον τις επόμενες...) και ότι, ενώ ο Καραμανλής θα ξεδιπλώνει τη στρατηγική του, εκείνοι θα συζητούν όλα τα σοβαρά ζητήματα που τους απασχολούν στην Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου και στην Ομάδα Πολιτικού Συντονισμού. Είναι ασφαλώς μια δραστηριότητα χρήσιμη για τους ίδιους και πολύ χρησιμότερη για τον Καραμανλή, που θα κάνει ανενόχλητος τη δουλειά του.

    Η Αριστερά, από την πλευρά της, το έχει καταστήσει απολύτως σαφές: η διεκδίκηση της εξουσίας δεν την ενδιαφέρει, τουλάχιστον μέσα από εκλογές... Υπ΄ αυτή την έννοια, ούτε από εκεί απειλείται ο Καραμανλής. Αλλωστε μερικές καλές απεργίες ποτέ δεν έκαναν κακό σε μια συντηρητική κυβέρνηση.

    Αποτέλεσμα; Ως τώρα και μέχρι νεωτέρας, ο μόνος που δείχνει να ενδιαφέρεται για την εξουσία στην Ελλάδα είναι ο Καραμανλής. Υπ΄ αυτή την έννοια λοιπόν γιατί ξοδεύεται κάνοντας εκκλήσεις για τον εκλογικό νόμο; Ούτως ή άλλως, δεν νομίζω να απασχολεί κανέναν άλλον!

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μου φαίνεται ότι ο Καραμανλής μπορεί κάλλιστα να αναδειχθεί Πνευματικός Φωτοδότης της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Κάτι σαν τοπικός δικός μας Κιμ Ιλ Σουνγκ ή Μάο Τσε Τουνγκ... Eνώ ο Πρωθυπουργός άνοιγε τα χαρτιά του χθες στη Βουλή για τον εκλογικό νόμο, ο Γιώργος θα έπρεπε να είχε ήδη ξεκινήσει τη σκληρή δουλειά για τη διαμόρφωση του πλανητικού μέλλοντος, μετέχοντας ως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στις εργασίες του Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (ΕΣΚ). Εκεί, ο Γιώργος θα συνδιαμόρφωνε (η ωραία, η λόγια πασοκική!) τις θέσεις του ΕΣΚ, εν όψει ευρωεκλογών του 2009, σε θέματα που είναι το φόρτε του.

    Π.χ., « Η ΕΕστη διεθνή σκηνή: Προώθηση μιας βιώσιμης ειρηνικής συνύπαρξης », « Οικονομία της αγοράς με σοσιαλιστικό περιεχόμενο », « Καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής:Από πλανητική προτεραιότητα σε παγκόσμια ευκαιρία », « Νέα Κοινωνική Ευρώπη », « Δημοκρατία και διαφορετικότητα στην Ευρώπη », « Πώς θα σώσουμε τον πλανήτη » και άλλα εξίσου συναρπαστικά θέματα και απείρως σημαντικότερα του δικού μας εκλογικού νόμου.

    Τι κρίμα για τον πλανήτη! Η ομίχλη στο αεροδρόμιο της Σόφιας δεν επέτρεψε την πραγματοποίηση του ταξιδιού. Ο Γιώργος έμεινε εδώ- σε μια μελαγχολική, χειμωνιάτικη Αθήνα, με βαρετό πρόγραμμα στη Βουλή και τίποτε να δεις στην τηλεόραση. Ευτυχώς είχε φροντίσει για όλα, όπως πάντα. Είχε αφήσει στο πόδι του, για τα εσωτερικά, τον Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος έκανε δήλωση για τις πρωθυπουργικές θέσεις περί εκλογικού νόμου. Οχι απλή δήλωση, «δήλωση-καταπέλτη» κατά το δημοσιογραφικό κλισέ. Χαρακτήρισε τον Κ. Καραμανλή « αυθεντικό εκπρόσωπο ενός παρωχημένου πελατειακού και εξαρτημένου πολιτικού συστήματος »! Ηταν δηλαδή ανελέητος. (Δεν μπορούσα ποτέ να φαντασθώ ότι ο Ι. Ραγκούσης μπορούσε να γίνει τόσο σκληρός...) Εν πάση περιπτώσει, τέλος καλό, όλα καλά. Ο Γιώργος μπορεί να ασχοληθεί απερίσπαστος με τη σωτηρία του πλανήτη και από το Καστρί...

    Σ ημειωτέον ότι ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ επρόκειτο να συνοδεύεται στη Σόφια από τους εξής συνεργάτες του, κατά ιεραρχική προτεραιότητα: τον επικεφαλής των ευρωβουλευτών του ΠαΣοΚ Σταύρο Λαμπρινίδη, την Αννα Διαμαντοπούλου, την Αννα Καραμάνου και την Πωλίνα Λάμψα. (Να τονισθεί ωστόσο ότι η ιεραρχική θέση της Πωλίνας Λάμψα είναι μεταξύ του Στ. Λαμπρινίδη και της Α. Διαμαντοπούλου, απλώς ο Γιώργος τής είχε εμπιστευθεί την οπισθοφυλακή, ώστε να είναι σίγουρος ότι δεν θα την κοπανήσει κάποιος από τους άλλους...)

    ( Copy paste from ''Pandora'' TOVIMA )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΩΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΚΡΙΒΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ .

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ’89 ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΣΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΤΟΤΕ.

    ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΠΑΣΟΚ - Ή ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ - ΤΩΡΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.

    Ο ΑΓΙΟΣ ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ
    ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΟΤΙ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΙΚΟΠΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ!

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΛΟΙΠΟΝ,
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΡΑΜΑΝΝΛΗ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ΑΒΟΥΛΟ, ΑΠΟΛΙΤΙΚΟ, "ΡΕΑΛΙΣΤΗ", ΑΚΙΝΗΤΟ.
    ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΑΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΒΑΨΕ.
    ΤΟΤΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΑΣΦΑΙΡΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΠΟΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΤΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ '90.

    Ο ΟΜΗΡΟΣ–ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΗΣ, ΟΥΤΕ ΠΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ :
    ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ.
    ΕΤΣΙ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. eee.... na paro athlitika?

    aneprokopos speaking

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *