GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Real fm και στη Θεσσαλονίκη.

.. Είναι ήδη γνωστό ότι ο σταθμός Real FM 97.8 των Κουρή-Χατζηνικολάου που ξεκίνησε στις 17/9 τις εκπομπές του στη Αθήνα, κάνει κινήσεις γι...

..
Είναι ήδη γνωστό ότι ο σταθμός Real FM 97.8 των Κουρή-Χατζηνικολάου που ξεκίνησε στις 17/9 τις εκπομπές του στη Αθήνα, κάνει κινήσεις για να εκπέμπεται το πρόγραμμά του και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, είτε με τη μέθοδο της αναμετάδοσης προγράμματος από κάποιον τοπικό σταθμό είτε αγοράζοντας από την αρχή μια συχνότητα.Στόχος βέβαια είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη κάλυψη της χώρας από το σήμα του σταθμού.
Στην συμπρωτεύουσα αυτό έχει ήδη συμβεί, με αγορά μικρού τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού και κατάληψη της συχνότητας του.Μάλιστα γνωστός δημοσιογράφος της συμπρωτεύουσας που και στο παρελθόν έχει συνεργαστεί στενά με τον κ.Χατζηνικολάου,έχει αναλάβει τη δημιουργία και στελέχωση μικρού ανταποκριτικού γραφείου στην πόλη. Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα αλλά θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις ίσως τις αμέσως επόμενες μέρες.

3 σχόλια


  1. η Γκούφη Γεννηματά απέδειξε ότι ο Μπένυ υπονομεύει το ΠΑΣΟΚ και τον πρόεδρό του. Μετά την ανακοίνωση του Ευρωψηφοδελτίου του κόμματος, τόλμησε να συμφωνήσει με τον Γιώργο, ενώ έπρεπε να έχει πει δημόσια ότι ο Γιώργος έκανε άλλη μια μαλακία. Άμα κρύβεις την αλήθεια, είσαι υπονομευτής και χοντρός, άρα ο Βενιζέλος έξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο REAL ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΚΑΪ κλπ... Τουλάχιστον ο Real είναι ένα πραγματικό talk radio.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ραδιόφωνο ο real,real; Που λέει και η διαφήμιση με το βούτυρο. Σίγα τα ουά, οι ίδιοι κόπανοι της τ.v μαζευονται στο ραδιόφωνο, λένε και 5 μ...περνάει η ώρα κονομάνε. Στην θεσσαλονίκη ψάχνουν νέους πελάτες, αυτο είναι ολο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση