GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αβάντα Καραμανλή στον Παπανδρέου...

.. ...με την αυριανή συζήτηση κορυφής στη Βουλή! ... Χρειάζεται μεγαλύτερη απόδειξη ότι η κυβέρνηση Καραμανλή πριμοδοτεί τον Γιώργο Παπανδ...

..
...με την αυριανή συζήτηση κορυφής στη Βουλή!
...
Χρειάζεται μεγαλύτερη απόδειξη ότι η κυβέρνηση Καραμανλή πριμοδοτεί τον Γιώργο Παπανδρέου; Ενώ το κυβερνητικό έργο έχει ...ανασταλεί για μετά τις 11 Νοεμβρίου, φρόντισε να επισπεύσει την πραγματοποίηση της προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης, για τα θέματα περιβάλλοντος, στην Βουλή. Θα γίνει αύριο Πέμπτη. Θέμα αβανταδόρικο για τον Γ. Παπανδρέου που μέσα από μια κόντρα (...) με τον Καραμανλή θα τονώσει το αρχηγικό του προφίλ ενόψει της 11ης Νοεμβρίου. Λάθος κάνω;
Ο Διαπορών

78 σχόλια

  1. Απο τους ίδιους αφέντες της Νέας Τάξης παίρνουν εντολές ΓΑΠ και ΚΚ. Έχουν και οι δύο συγκατατεθεί να βάλουν 30% αλλοφύλους στην Ελλάδα για να τους ψηφίζουν. Όταν ο ΓΑΠ λέει ότι "Θα διαγράψει ιδέες", μιά από τις ιδέες είναι αυτή της Νέας Τάξης που θέλει 30% λαθρομετανάστες σαν κατοίκους στην χώρα μας την Ελλάδα. Όποιος προσπαθήσει να πει διαφορετικά ο ΓΑΠ θα τον διαγράψει. Μισεί τους Έλληνες παρόλο που θέλει την αρχηγία ΠΑΣΟΚ. Και οι Ηλίθιοι του ΠΑΣΟΚ ακόμη δεν έχουν καταλάβει ότι επεξεργάζεται την αντικατάσταση τους. Πάντως εμείς του ΕΑΡ http://www.ear-hellas.gr/index.php?type=doc&f=ratsismos-filadio, για τους λαθρομετανάστες τονίζουμε :Ναι, είμαστε διαφορετικοί! Ας βρούμε λοιπόν τις απαραίτητες ισορροπίες και τους δικαιότερους τρόπους, ώστε να ζούμε όλοι μαζί σύμφωνα με τις ιδιαίτερες αντιλήψεις μας, ο κάθε λαός ελεύθερος ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑ, να συνυπάρχουμε αρμονικά και ειρηνικά στον κοινό πλανήτη που μας φιλοξενεί, γιατί η ίδια η ζωή και η φύση μάς θέλει όλους! Και αυτό θα εφαρμόσουμε, στην ανάγκη κλείνοντας τα σύνορα με την τουρκία αν δεν δέχεται πίσω τους λαθρομετανάστες που μας στέλνει για καταστροφή μας. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παλι αβάντες στον γαμπρο του μπακατσέλου κανετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο βενιτο εκβιαζει οτι θα φυγει απο την πολιτικη αν δεν εκλεγει!!! το παιζει και σημιτης τωρα!!!

    ενα πραμα θα πουμε

    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΩΡΑ Η ΔΕΞΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. megaliwdhsi sigentrosi sto sporting sidrofoi!!!!

    mono kapoioi nomizan oti phgan sto xrimatistirio kai xafrisan kati portofolia...!!!! mpouxaxaxaxaxa!!!


    re oust!!!

    itan kai i tonia me ta pantelonia (kai ta mousia) ekei!!! prwto plano. opws prwto plano etrexe na mpei sto sunedrio piso apo ton gap. poios xerei pos paramithiazei tous dikous tou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΠΟΥΛΑΡΑΔΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.

    Η ΝΔ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΧΑΡΜΑΝΑ.

    ΕΛΛΑΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΞΕΡΗ -ΔΗΛΩΤΗ Η ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΚΟΥΜ-ΚΑΝ.

    ΑΝΤΕ ΠΟΥΛΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ.

    ΕΠΙΛΟΧΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Καραμανλής τη δουλειά του κάνει και πολύ σωστά. Στηρίζει τον Γιωργάκη. Τον ανίκανο θέλει αντίπαλο. Έχεις να του καταλογίσεις τίποτε; Το ερώτημα είναι με τους πασόκους. Αυτοί γιατί βολεύουν τον Καραμανλή παραδίδοντας στον ανίκανο το κόμμα τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μια χαρά πάει το πράγμα, ο Κωστάκης αβαντάρει τον Γιωργάκη για να έχουμε μια σεμνή αντιπολίτευση απέναντι σε μια κουρασμένη κυβέρνηση... Εκ γενετής κουρασμένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σ' ένα άλλο blog διάβασα αυτό το κείμενο:

    Χωρίς αλλαγή ηγεσίας, μοιάζει πολύ αβέβαιο το μέλλον του ΠΑΣΟΚ

    Γράφει ο Attikos


    Το μέλλον ενός μεγάλου κόμματος και μιας μεγάλη παράταξης, αφορά όλους μας και οι εξελίξεις στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. παρά την γενική ιλαρότητα που προκαλούν οι αντιπαραθέσεις διαφόρων γραφικών, τύπου Πάγκαλου, είναι θέμα που μας απασχολεί και μας ανησυχεί όλους.

    Στις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου μπήκαν στη βουλή 5 κόμματα και από αυτά τα τέσσερα νίκησαν. Το μόνο κόμμα που έχασε ήταν το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και οι ψηφοφόροι, οι φίλοι και τα μέλη του ήθελαν μια απάντηση, μια ελπίδα, ένα μήνυμα, ότι δεν χάθηκαν όλα, ότι αξίζει να συνεχίσουν να αγωνίζονται για μια προοπτική που θα κάνει πράξη τα όνειρά τους.

    Αντί αυτών, τι άκουσαν; Θυμηδία, και μόνο προκαλεί η ξύλινη γλώσσα, διαφόρων κύκλων που αναλαμβάνουν συντεταγμένα ή αυτόκλητα, να εξωραΐσουν την καρικατούρα του Γιώργου Ανδρέα Παπανδρέου (Γ.Α.Π.), ενόψει της εκλογής της 11ης Νοεμβρίου. Προσπαθούν να τον απαλλάξουν από τις τεράστιες ευθύνες που τον βαρύνουν, για την πρωτοφανή ήττα που υπέστη το κόμμα στις 16 Σεπτέμβρη και την διαχέουν σε άλλους, ωσάν να διοικούσαν οι άλλοι το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και όχι ο Γ.Α.Π. Είναι τόσο καινοφανή τα επιχειρήματά τους που θα προκαλούσαν γέλιο, αν δεν ήταν για κλάματα. (Η συνέχεια στο άλλο blog)

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  9. Διαμαρτύρομαι περδόμενος!

    Η οικονομία η πολιτική και η διπλωματία πρέπει να σταματήσουν μέχρι να μπορέσουμε (σε 300 χρόνια) να βγάλουμε τον γνήσιο απόγονο του Ελευθερίου Βενιζέλου, τον Βαγγελάρα Μπουχέσογλου Βενιζέλο.

    Το ότι ο ήλιος ανατέλλει ακόμα κάθε πρωί αποτελεί ένδειξη για την απόπειρα του να νοθεύσει το αποτέλεσμα, αφού η σαφής παραπομπή στο σήμα έμβλημα (μα τι βλήμα είμαι?) του ήλιου του ΠαΣοΚ καταδεικνύει την προτίμηση του στον ΓΑΠ και μάλιστα σκανδαλίζοντας τον κόσμο μας αφού κάποιοι (άσχετοι ηλίθιοι) προσφωνούν "κυριε Πρόεδρε" τον "πρόεδρο Βενιζέλο".

    Επιτέλους λίγο σεβασμό σε "αξίες" αυτού του εύρους και βάρους.

    ο Διαπερδόμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και ποιος δε θα ηθελε το ΓΑΠ για προεδρο του πασοκ. Ο καλυτερος πελατης, ακομα και τους οικολογους. Αυτη η καταντια του πασοκ αλλα οι πασοκοι θελουν ΓΑΠ. Ας τον λουστουν.Ο καλυτερος πελατης της δεξιας ειναι ο εγγονος του γερου της δημοκρατιας καιγιος του Ανδρεα. εκει εφτασε ο ΓΑΠ το πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απο το 2004 μεχρι σημερα ο Γιωργακης το μονο που λεει ειναι για "αλλαγη" στο ΠΑΣΟΚ.
    Δυστυχως ουτε αλλαγη στο ΠΑΣΟΚ εγινε ποτε, ουτε -το κυριοτερο- μπορεσε να αλλαξει τον εαυτον του.
    Παρεμεινε το ιδιο αναξιοπιστο, νοθρο, κομπλεξικο Αμερικανακι που ηταν παντα.
    Και εγω Γιωργο ψηφισα το 2004, λογω ονοματος. Αλλα δεν μπορω να βλεπω τον αρχηγο του κομματος μου να μην εχει κανει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ τα τελευταια χρονια, να κρυφογελουν οι περισσοτεροι οταν μιλαει, να μην εχει την δυναμη ουτε να τοποθετησει τον προτιμητεο υποψηφιο του στο Επικρατειας.
    Με αυτον τον ανθρωπο θα παει μπροστα το ΠΑΣΟΚ? Εως ποτε θα τον καλυπτουν τα στελεχη του και οι Αμερικανοι φιλοι του ενω βλεπουν την ανυπαρξια του? Ειναι δυνατον να μην υπαρξουν υπονομευτες οταν δεν υπαρχει αξιοκρατια? Εχει καμμια σχεση αυτο το ατομο με τον Ανδρεα?
    Φιλοι, η αρχηγια στον ΓΑΠ ειναι η τελεια συνταγη της αυτοκαταστροφης.
    Σκεφθειτε το πολυ καλα πριν το πραξετε, γιατι δεν υπαρχει δευτερη ευκαιρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μια και δεν αλλάζει ο ίδιος ο ΓΑΠ ιδέες, θέλει να αλλάξει τις ιδέες του λαού που τον ψηφίζει. Αυτός είναι αρχηγός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ...όταν κατέβαζες τα λαδομπούκια βαγγέλαγα ήταν καλά;
    Τώρα που έγινες σα γουρούνι σκούζεις και σου φταίνε οι άλλοι...

    σαν να διαμαρτύρεται ο κλέφτης που πιάσαμε στα πράσα ότι είμαστε ρατσιστές που τον λέμε κλέφτη...

    Ούστ ρε παχύδερμε κοπρίτη, αρκετά σε παχύναμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φίλοι,

    η αρχηγια στον ΓΑΠ ειναι η τελεια συνταγη της αυτοκαταστροφης (γι αυτό του την έδωσε αυτή η σαυρα ο Σημίτης).
    Σκεφθειτε το πολυ καλα πριν το πραξετε, γιατι δεν υπαρχει δευτερη ευκαιρια (για τον μπουχέσα μας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΡΕ ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΤΟ ΤΣΑΡΟΥΧΙ ΤΟΥ ΤΣΟΛΙΑ.
    ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΟΥΣΤ ΑΡΧΙΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. TO E.A.Ρ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ. Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ,ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ , ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ , ΝΑ ΔΙΧΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΑΝΑΒΙΩΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΚΟ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟ Ε.Α.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗ ΒΓΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΛΑΛΑ ΝΑ ΔΙΩΧΘΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΡΙΟΛΑ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ
    ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. index

    Την έκανε πάλι τη μαλακία του!

    Στις εκλογές ο ΓΑΠ εμφάνισε στη σκηνή τη σαύρα τον Σημίτη που φρόντισε μάλιστα με τις κινήσεις του να τον καπελώσει! Μπήκε σε πρώτο πλάνο, μπροστά από τον Γαπ και σηκώνοντας τα χέρια του προς τον ουρανό έφτασε σχεδόν μέχρι τα @@ του Γαπ! Παραλίγο μάλιστα να τα φτάσει και να του τα χαϊδέψει...

    Τα αποτελέσματα είναι γνωστά αφού ξύπνησαν μνήμες πόνου και αηδίας σε ΟΛΟΥΣ τους Ελληνες, ΠαΣοΚ και μη.

    Δεν έβαλε όμως μυαλό παρά τις εκκλήσεις του κόσμου να διαχωρίσει την θέση του (φυσική και πολιτική) από αυτό το κουράδι.
    Ετσι με δηλώσεις του είπε ότι θέλει "τον Κώστα Σημίτη στο κόμμα".
    Ετσι ο εφιάλτης ξύπνησε πάλι. Δεν είναι αργά, αλλά αν επιμείνει σ' αυτή του την επιλογή θα ξαναφάμε ΝΔ στη μούρη ΚΑΙ στις επόμενες εκλογές...

    ο Αράπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρατσισμός είναι το να αυτοαποκαλείσαι αράπης ενώ είσαι λευκός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. η μανα του μαλακες αγωνιστηκε για την ισοτητα.

    εμεις οι γυναικες τις χρωσταμε πολλα.

    η μανα του ετρεχε στο ιρακ οταν εκεινο βομδαρδιζοταν απο τους αμερικανους και ο σημιταρας ελεγε πρωτα η ελλαδα

    αρκετα λοιπον με τη μανα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Φιλε Αραπη, δυστυχως πολλοι Πασοκοι δεν εχουν καταλαβει οτι με τον ΓΑΠ αρχηγο θα τρωμε την ΝΔ στην μουρη για πολλες, πολλες ακομα εκλογες.
    Και πολλοι υπστηρικτες του ΓΑΠ βεβαια λενε οτι δεν τους ενδιαφερει η εξουσια αλλα προτιμουν να εξυγιανουν το κομμα.
    Πρωτον εξυγιανση με τον Γιωργο ειναι αδυνατη. Τα ιδια δεν ειπε και το 2004 για αλλαγη και εξυγιανση? Ειδε κανεις καμμια αλλαγη? Οι αλλαγες και οι εξυγιανσεις θελουν κανουργια προσωπα και δη αρχηγους. Αλλοιως κοροιδευουμε τους εαυτους μας.
    Δευτερον αν δεν μας ενδιαφερει η εξουσια, ας γινουμε ενα ωραιο φιλανθρωπικο ιδρυμα. Πιο πολλα θα προσφερουμε στον τοπο και θα σταματησουμε να αποζυμουμε τον φορολογουμενο με τα χρηματα της επιδοτησης. Και οταν καταλαβουμε οτι ειμαστε ετοιμοι για εξουσια ξαναμπαινουμε στην αρενα.
    Μα ειναι σοβαρα πραγματα αυτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. το press εχει καταληφθει απο φασιστες (δεξιους, ακροδεξιους και σημιτικους)

    goodbye press δε ξαναπατω εδω μεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΟΥΣΑΤΗ ΤΟΝΙΑ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. NA KATAΡΓΗΘΕΙ Η GAY PARADE TOY ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΤΩΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σώπα παιδί μου, σώπα.
    Δεν είσαι χοντρός. Εύσωμος-καλόκαρδος είσαι.

    Σώπα παιδί μου, σώπα.
    Δεν είσαι χοντρός. Εύσωμος-καλόκαρδος είσαι.


    Σώπα παιδί μου, σώπα.
    Δεν είσαι χοντρός. Εύσωμος-καλόκαρδος είσαι.

    Σώπα παιδί μου, σώπα.
    Δεν είσαι χοντρός. Εύσωμος-καλόκαρδος είσαι.

    Σώπα παιδί μου, σώπα.
    Δεν είσαι χοντρός. Εύσωμος-καλόκαρδος είσαι.

    Σώπα παιδί μου, σώπα.
    Δεν είσαι χοντρός. Εύσωμος-καλόκαρδος είσαι.

    Σώπα παιδί μου, σώπα.
    Δεν είσαι χοντρός. Εύσωμος-καλόκαρδος είσαι.

    Σώπα παιδί μου, σώπα.
    Δεν είσαι χοντρός. Εύσωμος-καλόκαρδος είσαι.

    Σώπα παιδί μου, σώπα.
    Δεν είσαι χοντρός. Εύσωμος-καλόκαρδος είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο ΤΣΟΒΟΛΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.

    ΗΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

    ΟΧΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΛΛΑ Ο ΤΣΟΒΟΛΑΣ ΥΠΗΡΞΕ ΟΧΙ ΤΣΑΡΟΣ ΑΛΛΑ ΟΘΩΜΑΝΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΟΥΡΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΜΕ ΤΑΡΙΧΕΥΜΕΝΑ ΠΤΩΜΑΤΑ.

    ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΕΛ ΣΙΝΤ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΡΙΖΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.'
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μικοτσούτσουνε Αράπη,

    μη νομίζεις πως θα σουκλεβε ποτέ ο Σημίτης τη θάση σου, ώστε να πιάσει αυτος τα ... του Γιώργου.
    Μη φοβάσαι.
    Κράτα γερά το πόστο σου και χαιδευέ τα. Οσο το κάνεις τοσο έξυπνες ιδέες κατεβάζει σαν το Ευρωψηφοδέλτιο, το ψηφοδέλτιο επικρατείας, τα θινκ τάνκ, και προπαντός τόσο βελτιώνει τα ελληνικά του. Να δεις που θα μαάθει να λέει κάποτε και "πολιτική"
    Μαλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. "Στο ράφι βάζει η κυβέρνηση την αναθεώρηση του άρθρου 24 του Συντάγματος για την προστασία των δασών, ενώ φαίνεται να εξετάζει σοβαρά και το ενδεχόμενο της ίδρυσης αυτόνομου υπουργείου Περιβάλλοντος, όπως αναμένεται να δηλώσει την Παρασκευή στη Βουλή ο πρωθυπουργός Κ.Καραμανλής.
    Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές που επικαλούνται Τα Νέα, εγκαταλείπεται οριστικά η μάχη για αλλαγή του επίμαχου άρθρου 24 του Συντάγματος, ενώ η κυβέρνηση αναδιπλώνεται και για το ζήτημα του αυτοτελούς υπουργείου Περιβάλλοντος, προαναγγέλοντας την ίδρυσή του εντός της τρέχουσας κυβερνητικής θητείας"

    =======
    Αν είναι πράγματι έτσι …επιτέλους να μια αρχή!
    Αυτό, κυβερνητικοί, δεν το πέτυχε η άκριτη και προσβλητική για τον πολίτη στάση σας - που τόσο καιρό μας βρίζατε, επειδή δίναμε την μικρή μας μάχη προς αυτή την κατεύθυνση.
    Την μεταβολή κατά 180° της κυβέρνησης επέβαλε η συνειδητοποίηση της τραγικής κατάστασης στην οποία συνέβαλε η επιμονή Καραμανλή στην αναθεώρηση του 24 και 117.
    Έστω και υπό αυτές τις συνθήκες μπράβο στον Πρωθυπουργό. Δείχνει τουλάχιστον να μην είναι ασυνείδητος!
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ειδατε και τον Τσοβόλα ο Σημίτης τον έκοψε απο το επικρατείας, και τον Πολεμαρχάκη ο Σημίτης τον απομάκρυνε απο τον μαλακοπίτουρα Γιωργάκη.

    Και χθες εσβυσε τα φωτα στο δρομο της γηειτονας μου και δεν βλέπαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ======ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ=======
    ___τζων = Γιάννης Γούτης___
    ======ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ=======

    Ποιός είναι ο Γιάννης Γούτης;

    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΟΥΤΗΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ¨ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ¨ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΥΛΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΕΡΙΤΖΗΔΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙ ΜΕ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΦΟΥΜΑΡΑ, ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΖΑΠΑ ΔΗΜΟΣΙΑ DOMAIN ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΑ, ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΚΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ. ΕΝΑΝ ΜΑΓΚΟΥΦΗ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΠΟΥ ΘΑΜΠΩΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΑΓΟΥΣ, ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΚΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΜΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ, ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ ΠΟΥ ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΛΑΒΙΕ ΤΟΥ, ΚΟΥΒΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟ ΜΕ ΟΤΙ ΤΟΥ'ΧΕΙ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΑΠ'ΤΑ ΠΑΛΙΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΟΥΤΗΣ, ΑΦΟΥ ΡΩΤΑΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ. ΕΝΑΣ ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ'ΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΨΩΜΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑ. ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΞΟΦΛΗΣΕ, ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ.

    ΠΑΝΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Πάρτε το χαμπάρι:

    1ον, το ΠΑΣΟΚ έχει αρχηγό και τώρα, όσο και αν ο Μπενίτο και οι νταβάδες προσπαθούν να παρουσιάσουν το αντίθετο. Ο κ. πρόεδρος δεν παραιτήθηκε, προς λύπην του κ. Ψυχάρη.

    20ν, Ο αντιπαθής χοντρός είναι ψωράλογο. Μεγαλύτερη και ταχύτερη αποδόμηση πολιτικού δεν έχει γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ κ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΦΑΙΔΡΑ.

    Μόνο η αναφορά στον ΚΑΙΣΑΡΑ και στους ΕΥΣΩΜΟΥΣ μόνο σε ηλίθιους θα μπορούσε να απευθυνθει. Δημιουργείται πλεον η εντύπωση οτι άτομα σαν τον Βενιζέλο που νομίζουν οτι είναι η ΕΛΙΤ της ελληνικης κοινωνίας,Θεωρούν οτι ολοι εμείς είμαστε ανιστόρητοι και όμοιοι με τις μάζες της ΒΟΡΕΙΟΥ και περισότερο της ΝΟΤΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ. Η εντύπωση που μέχρι σήμερα εχει κατορθώσει να δώσει ο κ.ΒΕΝΙΖΈΛΟΣ στους ανθρώπους με τον μέσο δείκτη ευφυίας είναι αρνητική,τα περι ευσωμίας και η αναφορά του στον ΙΟΥΛΙΟ ΚΑΙΣΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΚΟΙΛΙΈΣ ΚΑΙ ΛΙΠΗ,ξεπερναν την γελοιοτητα και αγγιζουν την παθολογία. Αν ο κύριος αυτος γίνει αρχηγός κόμματος είναι σίγουρο οτι θα αποκτήσουμε νεο ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΤΡΟ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΖΗΤΩ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΖΗΤΩ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ.
    "ΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ"..
    ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
    ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ,ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ..

    ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΓΙΑΤΙ
    ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ..
    "ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ"
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ..
    ΦΤΑΣΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΚΑΥΜΑΝ,ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ,ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΞΩΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ..
    ΤΑ ΒΟΥΛΙΑΞΑΤΕ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ.

    ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ

    3:31 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ
    ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ.
    ΔΕΝ ΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ,
    ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ.
    ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΧΑΣΑΝ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ,
    ΤΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ.

    ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    1:17 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΕΚΑΝΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΕΝΑΣ
    ΠΑΣΟΚΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΑΠΟ ΜΕΣΑ...

    Ποιός Σημίτης ρε βλαμένα !!
    Ακούστε και κάποιους που ξέρουν από μέσα το ΠΑΣΟΚ.
    Ο Τσαβδαρίδης ανήκει στην "Μεγάλη του ΑΚΗ σχολή".
    Μπορεί να ήταν Πρωθυπουργός ο Σημίτης αλλά στο μεγάλο φαγοπότι ήταν πάντα η Συμμορία του Νονού Άκη Τσοχατζόπουλου.
    Απλά ο Σημίτης δεν καταλάβαινε τίποτε γιατί δεν μπορούσε να φανταστεί ότι υπάρχουν κλέφτες.
    Μόλις ακούστηκε κάτι για μερικούς συνεργάτες του τους έστειλε (Τσουκάτος, Νεονάκης, Μαλέσιος, Μανίκας).
    Να σκεφτήτε ότι ο άνθρωπος άφηνε τον μισθό του του Καθηγητή της Παντείου υπέρ του ιδρύματος και κάποια λαμόγια τον έκλεβαν.
    Αυτά για τον Σημίτη και η ιστορία θα τον γράψει με χρυσα γράμματα.

    ΜΑΓΚΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ
    ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ
    ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

    ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ..

    Ακούστε και κάποιους που ξέρουν από μέσα το ΠΑΣΟΚ.

    Ο Τσαβδαρίδης ανήκει στην "Μεγάλη του ΑΚΗ σχολή".

    στο μεγάλο φαγοπότι ήταν πάντα η Συμμορία του Νονού Άκη Τσοχατζόπουλου.

    η Συμμορία του Νονού

    ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ..ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΝΟΝΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Προς 1.00
    Τι να παρουμε χαμπαρι ρε φιλε? Οτι το ΠΑΣΟΚ εχει αρχηγο?
    Μπορεις να μου πεις ενα σωστο που εκανε για το κομμα η τον τοπο τα τελευταια 4 χρονια?
    Μιλαει απο το 2004 για αλλαγες. Μπορεις να μου πεις μια αλλαγη προς το καλυτερο που εκανε στο ΠΑΣΟΚ (γιατι προς το χειροτερο εκανε παρα πολλες).
    Μπορεις να μου πεις τι αρχηγος ειναι οταν θελει να βαλει τον Τσοβολα στο Επικρατειας και δεν μπορει? (Ο ιδιος ο Τσοβολας το ειπε)
    Δεν σου βαζω πολλα ερωτηματα. μονο το 1% απο αυτα που του εχω μαζεψει.

    Αν μου αποδειξεις οτι ο ΓΑΠ ειναι αξιος για αρχηγος σου υποσχομαι οτι θα τον ψηφισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. O TATOYΛΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΛΕΗΛΑΣΙΑ
    ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,
    ΕΠΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ..
    ΤΟ ΘΑΒΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ.
    ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ,ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
    ΓΙΑΤΙ?


    O TATOYΛΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΛΕΗΛΑΣΙΑ
    ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,
    ΕΠΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ..
    ΤΟ ΘΑΒΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ.
    ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ,ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
    ΓΙΑΤΙ?


    O TATOYΛΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΛΕΗΛΑΣΙΑ
    ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,
    ΕΠΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ..
    ΤΟ ΘΑΒΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ.
    ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ,ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
    ΓΙΑΤΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΠΑΣΟΚ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
    ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

    ΠΑΣΟΚ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
    ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

    ΠΑΣΟΚ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
    ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

    ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ


    ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ κ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΦΑΙΔΡΑ.

    Μόνο η αναφορά στον ΚΑΙΣΑΡΑ και στους ΕΥΣΩΜΟΥΣ μόνο σε ηλίθιους θα μπορούσε να απευθυνθει. Δημιουργείται πλεον η εντύπωση οτι άτομα σαν τον Βενιζέλο που νομίζουν οτι είναι η ΕΛΙΤ της ελληνικης κοινωνίας,Θεωρούν οτι ολοι εμείς είμαστε ανιστόρητοι και όμοιοι με τις μάζες της ΒΟΡΕΙΟΥ και περισότερο της ΝΟΤΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ. Η εντύπωση που μέχρι σήμερα εχει κατορθώσει να δώσει ο κ.ΒΕΝΙΖΈΛΟΣ στους ανθρώπους με τον μέσο δείκτη ευφυίας είναι αρνητική,τα περι ευσωμίας και η αναφορά του στον ΙΟΥΛΙΟ ΚΑΙΣΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΚΟΙΛΙΈΣ ΚΑΙ ΛΙΠΗ,ξεπερναν την γελοιοτητα και αγγιζουν την παθολογία. Αν ο κύριος αυτος γίνει αρχηγός κόμματος είναι σίγουρο οτι θα αποκτήσουμε νεο ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΤΡΟ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 2:02
    wake up

    Το τελευταίο διάστημα έχουν ειπωθεί στο ΠαΣοΚ τόσα αδιανόητα πράγματα ώστε μάλλον δεν αξίζει να ασχολείται κανείς ιδιαιτέρως μαζί τους- απλώς να ελπίζει ότι τα περισσότερα θα ξεχαστούν στις 12 Νοεμβρίου.

    Δεν μπορώ όμως να μη σταθώ σε ένα απίστευτο επιχείρημα που έτυχε να διατυπωθεί σε μια ούτως ή άλλως παράλογη πολιτική συγκυρία. Σύμφωνα με το επιχείρημα αυτό, το ΠαΣοΚ δεν χρειάζεται αρχηγό που να αντιπαρατίθεται στον Καραμανλή, δεν χρειάζεται έναν «αντι-Καραμανλή». Χρειάζεται κάτι άλλο, ίσως «πιο βαθύ, πιο γλυκό, πιο μεγάλο» - που λέει και η ποιήτρια...

    Ομολογώ πως εντυπωσιάζομαι. Δηλαδή για τι ακριβώς ψάχνει το ΠαΣοΚ, αν δεν ψάχνει για αντίπαλο του Καραμανλή; Για αντίπαλο του Ομπράντοβιτς ή για αντίπαλο του Λεμονή; Κι αν το ΠαΣοΚ δεν χρειάζεται αρχηγό που να αντιπαρατίθεται αποτελεσματικά στον Καραμανλή , τότε τι ακριβώς χρειάζεται; Πιανίστα ή ντράμερ;

    Είναι προφανές πως το ΠαΣοΚ θα διαλέξει αρχηγό όποιον γουστάρει και με όποια κριτήρια θέλει. Αλλά είναι μάλλον ακατανόητο να δηλώνει ότι αναζητεί αρχηγό ο οποίος δεν θα έχει ως βασική αποστολή την εκλογική νίκη. Δέχομαι όσους ισχυρίζονται ότι η απάντηση στον Καραμανλή είναι ο Παπανδρέου ή ο Βενιζέλος ή η Πίπη Φακιδομύτη. Αλλά δεν καταλαβαίνω αυτούς που υποστηρίζουν ότι δεν χρειάζεται απάντηση στον Καραμανλή . Δηλαδή πώς θα νικήσει το ΠαΣοΚ στις εκλογές; Χωρίς να ηττηθεί ο Καραμανλής;

    Εκτός κι αν συμφωνήσουμε ότι το ΠαΣοΚ ασχολείται με άλλο σπορ. Οτι θα λειτουργεί εφεξής ως μια ένωση συμπαθητικών και καλοκάγαθων ανθρώπων, οι οποίοι θα ανταλλάσσουν προβληματισμούς στο Διαρκές Συνέδριο Λογοδοσίας και Ελέγχου που υπόσχεται να εγκαθιδρύσει η πλευρά Παπανδρέου. Και ότι ουδεμία ανάγκη αντιπαράθεσης με τον Καραμανλή για την εξουσία προκύπτει αφού το ΠαΣοΚ θα ασχολείται με άλλα ευγενή και υψηλόφρονα.

    Αν είναι έτσι, κανένα πρόβλημα. Ο οιοσδήποτε μπορεί να γίνει αρχηγός του ΠαΣοΚ. Ενδεχομένως να μη χρειάζεται καν αρχηγός, να αρκεί ένα διοικητικό συμβούλιο, όπως στις περισσότερες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις. «ΠαΣοΚ Χωρίς Σύνορα».

    Αν όμως το ΠαΣοΚ προτίθεται να μετάσχει και στις επόμενες εκλογές, τότε μάλλον θα χρειαστεί έναν αρχηγό τον οποίο οι ψηφοφόροι θα προτιμήσουν από τον αρχηγό των αντιπάλων του. Διότι η πολιτική παίζεται με τους κανόνες της πολιτικής. Και όποιος θέλει να κάνει πολιτική, με αυτούς τους κανόνες πρέπει να τα βγάλει πέρα. Διαφορετικά η ζωή προσφέρει και άλλες δραστηριότητες για να γεμίσει τις ώρες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Φιλόλαε, το ότι όλες οι αδερφές έχουνε μαζευτοί εκεί που είσαι εσύ, δεν χωράει αμφιβολία!
    Ομως ρε συ μαλάκα, μας δίνεις το δικαίωνα, ετσι όπως εκφράζεσαι να μήν σε παίρνουμε και πολύ στα σωβαρά και μάλλον ο κωλαράκος σου σηκώνει βρίσημο!
    Ε λοιπόν σάλτα και γαμμίσου και εσυ και η μάνα σου και το σόι σου όλο!!
    Άντε παλιο μπάσταρδα του κερατά.κρυφοαδερφές, που βρήκατε να ξεσπάσετε εδω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Διαπερδόμενε, ο Μπένυ δεν έχει καμία σχέση με τον Ελευθέριο Βενιζέλο!! Μήν μπερδεύεσαι!
    Απλά ο Μπένυ άλλαξε το όνομα του, απο Τούρκογλου που ήτανε.Το δε αρχικό ήτανε "Μπέντζιαμιν Ζελόν",του προπάπου του!
    Εξ άλλου ο Ελευθέριος ήτανε Κρητηκαρος, τούτος εδω πρωτο- εμφανήστηκε στην Ευοια απο την Μικρα Ασία!
    Οχι να ξέρουμε τι λέμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. O TATOYΛΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΛΕΗΛΑΣΙΑ
    ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,
    ΕΠΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ..
    ΤΟ ΘΑΒΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ.
    ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ,ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
    ΓΙΑΤΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. O TATOYΛΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΛΕΗΛΑΣΙΑ
    ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,
    ΕΠΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ..
    ΤΟ ΘΑΒΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ.
    ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ,ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
    ΓΙΑΤΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Καλές οι ερμηνείες περί αβάντας αλλά αν εσύ που έγραψες αυτό το κείμενο είχες καθήσει ποτέ να σχεδιάσεις στρατηγική κατάκτησης ενός κοινού θα γνώριζες ότι μια τέτοια κατάσταση αποτελεί δίκοπο μαχαίρι.

    Ο πασόκος που βλέπει Καραμανλή να αβαντάρει Γιωργάκη τείνει προς Βενιζέλο από αντίδραση. Ζημιά θα τούκανε του Γιωργάκη.

    Επομένως πιο πολύ συμφέρει να παραμείνει ακίνητος ο Καραμανλής παρά να εφαρμόσει τέτοιες στρατηγικές που θα καταλήξουν στο αντίθετο αποτέλεσμα.

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Το press-gr με άλλο ένα ποστ στηρίζει Βενιζέλο νομίζοντας ότι έχουν μυαλό κατίνας όσοι το διαβάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

    ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ


    ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ κ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΦΑΙΔΡΑ.

    Μόνο η αναφορά στον ΚΑΙΣΑΡΑ και στους ΕΥΣΩΜΟΥΣ μόνο σε ηλίθιους θα μπορούσε να απευθυνθει. Δημιουργείται πλεον η εντύπωση οτι άτομα σαν τον Βενιζέλο που νομίζουν οτι είναι η ΕΛΙΤ της ελληνικης κοινωνίας,Θεωρούν οτι ολοι εμείς είμαστε ανιστόρητοι και όμοιοι με τις μάζες της ΒΟΡΕΙΟΥ και περισότερο της ΝΟΤΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ. Η εντύπωση που μέχρι σήμερα εχει κατορθώσει να δώσει ο κ.ΒΕΝΙΖΈΛΟΣ στους ανθρώπους με τον μέσο δείκτη ευφυίας είναι αρνητική,τα περι ευσωμίας και η αναφορά του στον ΙΟΥΛΙΟ ΚΑΙΣΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΚΟΙΛΙΈΣ ΚΑΙ ΛΙΠΗ,ξεπερναν την γελοιοτητα και αγγιζουν την παθολογία. Αν ο κύριος αυτος γίνει αρχηγός κόμματος είναι σίγουρο οτι θα αποκτήσουμε νεο ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΤΡΟ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. "Ετσι ο εφιάλτης ξύπνησε πάλι. Δεν είναι αργά, αλλά αν επιμείνει σ' αυτή του την επιλογή θα ξαναφάμε ΝΔ στη μούρη ΚΑΙ στις επόμενες εκλογές...

    ο Αράπης

    10:57 πμ"

    Ενώ αν δεν επιμείνει θα τις πάρει
    περίπατο τις εκλογές ο ΓΑΠ ε ?

    Ξύπνα Βασίληηηηηηηηη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. O TATOYΛΗΣ ΜΙΛΑΕΙ
    ΓΙΑ ΛΕΗΛΑΣΙΑ
    ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,
    ΕΠΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ..
    ΤΟ ΘΑΒΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ.

    ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ,ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
    ΓΙΑΤΙ?

    ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ
    ΒΕΝΙΖΕΛΟ?
    ΓΙΑΤΙ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ,ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ
    ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ?

    ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Η ΔΕΞΙΑ,
    ΘΕΛΕΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.



    O TATOYΛΗΣ ΜΙΛΑΕΙ
    ΓΙΑ ΛΕΗΛΑΣΙΑ
    ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,
    ΕΠΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ..
    ΤΟ ΘΑΒΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ.

    ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ,ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
    ΓΙΑΤΙ?

    ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ
    ΒΕΝΙΖΕΛΟ?
    ΓΙΑΤΙ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ,ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ
    ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ?

    ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Η ΔΕΞΙΑ,
    ΘΕΛΕΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.




    O TATOYΛΗΣ ΜΙΛΑΕΙ
    ΓΙΑ ΛΕΗΛΑΣΙΑ
    ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,
    ΕΠΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ..
    ΤΟ ΘΑΒΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ.

    ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ,ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
    ΓΙΑΤΙ?

    ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ
    ΒΕΝΙΖΕΛΟ?
    ΓΙΑΤΙ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ,ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ
    ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ?

    ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Η ΔΕΞΙΑ,
    ΘΕΛΕΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.



    O TATOYΛΗΣ ΜΙΛΑΕΙ
    ΓΙΑ ΛΕΗΛΑΣΙΑ
    ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,
    ΕΠΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ..
    ΤΟ ΘΑΒΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ.

    ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ,ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
    ΓΙΑΤΙ?

    ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ
    ΒΕΝΙΖΕΛΟ?
    ΓΙΑΤΙ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ,ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ
    ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ?

    ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Η ΔΕΞΙΑ,
    ΘΕΛΕΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.



    O TATOYΛΗΣ ΜΙΛΑΕΙ
    ΓΙΑ ΛΕΗΛΑΣΙΑ
    ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,
    ΕΠΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ..
    ΤΟ ΘΑΒΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ.

    ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ,ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
    ΓΙΑΤΙ?

    ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ
    ΒΕΝΙΖΕΛΟ?
    ΓΙΑΤΙ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ,ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ
    ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ?

    ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Η ΔΕΞΙΑ,
    ΘΕΛΕΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.




    O TATOYΛΗΣ ΜΙΛΑΕΙ
    ΓΙΑ ΛΕΗΛΑΣΙΑ
    ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,
    ΕΠΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ..
    ΤΟ ΘΑΒΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ.

    ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ,ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
    ΓΙΑΤΙ?

    ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ
    ΒΕΝΙΖΕΛΟ?
    ΓΙΑΤΙ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ,ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ
    ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ?

    ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Η ΔΕΞΙΑ,
    ΘΕΛΕΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.



    O TATOYΛΗΣ ΜΙΛΑΕΙ
    ΓΙΑ ΛΕΗΛΑΣΙΑ
    ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,
    ΕΠΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ..
    ΤΟ ΘΑΒΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ.

    ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ,ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
    ΓΙΑΤΙ?

    ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ
    ΒΕΝΙΖΕΛΟ?
    ΓΙΑΤΙ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ,ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ
    ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ?

    ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Η ΔΕΞΙΑ,
    ΘΕΛΕΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.



    O TATOYΛΗΣ ΜΙΛΑΕΙ
    ΓΙΑ ΛΕΗΛΑΣΙΑ
    ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,
    ΕΠΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ..
    ΤΟ ΘΑΒΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ.

    ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ,ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
    ΓΙΑΤΙ?

    ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ
    ΒΕΝΙΖΕΛΟ?
    ΓΙΑΤΙ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ,ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ
    ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ?

    ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Η ΔΕΞΙΑ,
    ΘΕΛΕΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.




    O TATOYΛΗΣ ΜΙΛΑΕΙ
    ΓΙΑ ΛΕΗΛΑΣΙΑ
    ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,
    ΕΠΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ..
    ΤΟ ΘΑΒΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ.

    ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ,ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
    ΓΙΑΤΙ?

    ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ
    ΒΕΝΙΖΕΛΟ?
    ΓΙΑΤΙ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ,ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ
    ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ?

    ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Η ΔΕΞΙΑ,
    ΘΕΛΕΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.



    O TATOYΛΗΣ ΜΙΛΑΕΙ
    ΓΙΑ ΛΕΗΛΑΣΙΑ
    ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,
    ΕΠΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ..
    ΤΟ ΘΑΒΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ.

    ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ,ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
    ΓΙΑΤΙ?

    ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ
    ΒΕΝΙΖΕΛΟ?
    ΓΙΑΤΙ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ,ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ
    ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ?

    ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Η ΔΕΞΙΑ,
    ΘΕΛΕΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.



    O TATOYΛΗΣ ΜΙΛΑΕΙ
    ΓΙΑ ΛΕΗΛΑΣΙΑ
    ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,
    ΕΠΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ..
    ΤΟ ΘΑΒΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ.

    ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ,ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
    ΓΙΑΤΙ?

    ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ
    ΒΕΝΙΖΕΛΟ?
    ΓΙΑΤΙ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ,ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ
    ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ?

    ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Η ΔΕΞΙΑ,
    ΘΕΛΕΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.




    O TATOYΛΗΣ ΜΙΛΑΕΙ
    ΓΙΑ ΛΕΗΛΑΣΙΑ
    ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,
    ΕΠΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ..
    ΤΟ ΘΑΒΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ.

    ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ,ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
    ΓΙΑΤΙ?

    ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ
    ΒΕΝΙΖΕΛΟ?
    ΓΙΑΤΙ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ,ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ
    ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ?

    ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Η ΔΕΞΙΑ,
    ΘΕΛΕΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.



    O TATOYΛΗΣ ΜΙΛΑΕΙ
    ΓΙΑ ΛΕΗΛΑΣΙΑ
    ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,
    ΕΠΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ..
    ΤΟ ΘΑΒΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ.

    ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ,ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
    ΓΙΑΤΙ?

    ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ
    ΒΕΝΙΖΕΛΟ?
    ΓΙΑΤΙ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ,ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ
    ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ?

    ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Η ΔΕΞΙΑ,
    ΘΕΛΕΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.



    O TATOYΛΗΣ ΜΙΛΑΕΙ
    ΓΙΑ ΛΕΗΛΑΣΙΑ
    ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,
    ΕΠΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ..
    ΤΟ ΘΑΒΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ.

    ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ,ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
    ΓΙΑΤΙ?

    ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ
    ΒΕΝΙΖΕΛΟ?
    ΓΙΑΤΙ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ,ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ
    ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ?

    ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Η ΔΕΞΙΑ,
    ΘΕΛΕΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.




    O TATOYΛΗΣ ΜΙΛΑΕΙ
    ΓΙΑ ΛΕΗΛΑΣΙΑ
    ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,
    ΕΠΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ..
    ΤΟ ΘΑΒΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ.

    ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ,ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
    ΓΙΑΤΙ?

    ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ
    ΒΕΝΙΖΕΛΟ?
    ΓΙΑΤΙ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ,ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ
    ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ?

    ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Η ΔΕΞΙΑ,
    ΘΕΛΕΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ποια μπορει να ειναι η σοβαροτητα πολιτικου ανδρος,οταν σοβαρα-σοβαρα μας λεει σαν την Εφη Σαρη,Ψηφιστε -ψηφιστε με γιατι μονον εγω μπορω να νικησω τον Καραμανλη.
    Μα τοσο γελοιος ο ανθρωπος ?

    Σαν να μας λεει ο Αλεφαντος,παρτε με στον Ολυμπιακο προπονητη,γιατι εγω μονον μπορω να νικησω την Ρεαλ.Σωπα ρε μεγαλε.
    Πληρης η απογοητευση για τον Χοντρο.Κριμα.
    Σωπα ρε ,μεγαλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ, Η ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΟΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΠ.
    ΣΤΟ 2007 ΖΟΥΜΕ, ΜΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, ΚΙΝΗΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ 26% ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΣΧΕΤΟ ΜΟΝΟ ΛΟΓΩ ΟΝΟΜΑΤΟΣ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΟΣ. ΕΑΝ ΜΟΥ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΦΟΥΜΑΡΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΚΛΠ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2004.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. 3.22

    Δεν το λεει αυτος βρε γελοιε. Ολες οι δημοσκοπησεις το λενε, οπως λενε και οτι ο μαλακας σου θα κερδισει την αρχηγια, αλλα δεν θα βγει ποτε πρωθυπουργος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

    ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ


    ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ κ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΦΑΙΔΡΑ.

    Μόνο η αναφορά στον ΚΑΙΣΑΡΑ και στους ΕΥΣΩΜΟΥΣ μόνο σε ηλίθιους θα μπορούσε να απευθυνθει. Δημιουργείται πλεον η εντύπωση οτι άτομα σαν τον Βενιζέλο που νομίζουν οτι είναι η ΕΛΙΤ της ελληνικης κοινωνίας,Θεωρούν οτι ολοι εμείς είμαστε ανιστόρητοι και όμοιοι με τις μάζες της ΒΟΡΕΙΟΥ και περισότερο της ΝΟΤΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ. Η εντύπωση που μέχρι σήμερα εχει κατορθώσει να δώσει ο κ.ΒΕΝΙΖΈΛΟΣ στους ανθρώπους με τον μέσο δείκτη ευφυίας είναι αρνητική,τα περι ευσωμίας και η αναφορά του στον ΙΟΥΛΙΟ ΚΑΙΣΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΚΟΙΛΙΈΣ ΚΑΙ ΛΙΠΗ,ξεπερναν την γελοιοτητα και αγγιζουν την παθολογία. Αν ο κύριος αυτος γίνει αρχηγός κόμματος είναι σίγουρο οτι θα αποκτήσουμε νεο ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΤΡΟ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΒΕΝΖΕΛΟΣ
    ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ,ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
    ΤΗΣ GPO TOY ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ?
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ..
    ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ.



    Η GPO ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
    ΤΟ ΒΕΝΖΕΛΟ-ΒΕΝΖΕΛΟ GPO-GPO
    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ

    ΜΕΓΚΑ-ΛΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩ
    ΜΕΓΚΑ-ΛΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩ
    ΜΕΓΚΑ-ΛΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩ

    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ
    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ

    GPO-GPO TO BENZEΛΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

    ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΤΟ GPO
    ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΤΟ GPO
    ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΤΟ GPO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.
    ΓΙΑΤΙ Η ΤΣΟΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

    ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

    ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

    ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

    ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

    ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

    ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

    ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

    ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. index

    2.41

    Φυσικά και τα ξέρω όλα αυτά (οκ, μέρος μόνο) και η αναφορά ήταν ειρωνική. Προσβάλει την αισθητική μου και το περί δικαίου αίσθημα μου και του φέρομαι αναλόγως.

    Σου φαίνομαι για βενιζελικός; Ε λοιπόν είμαι τόσο Σημιτικός και Βενιζελικός όσο είμαι και βενζινάκατος!

    Κάτω ο πραξικοπηματίας βουλιμικός ακαλαίσθητος αρχομανής, έχει ένα τεράστιο "εγώ" ενώ είναι απλά ένας μπουχέσας.

    Στο βόθρο του στις 11 που θα τραβήξουμε το καζανάκι, ο καιρός γαρ... όχι άλλο γαργάρα, αλλά γαρίδες!

    ο Αράπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. index

    Είναι η μοίρα τους.
    Οταν πεθάνει η πολιτική μένουν μόνο τα χρήματα να κυβερνήσουν.

    Α ρε Βαγγέλάρα! Είναι πολλά τα λεφτά!

    ο Αράπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. μετα τα οσα εχουν ειπωθει απο τους πασοκους για τα αισχει τους τι αξιοπιστεια θα εχει οποιος και να βγει να κανει αντιπολιτευση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Οι κρυφο αδελφές είναι στα ανθελληνικά μοναστήρια και στις μητροπόλεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΕΙΠΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ Ο ΓΑΠ?

    ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΝΟ. ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΗΤΑΝ ΨΕΜΜΑΤΑ.

    ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 300 ΦΟΡΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΑΛΛΑ ΑΛΛΑΓΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ. Η ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΕΞΙΑ (ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ). ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΜΕΙΟΝ 3%.

    ΟΤΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΗΚΕ. ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ, ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΑΤΟΜΟ. Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΡΙΝ ΤΑ 60, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΓΕΛΟΙΑ. ΕΣΤΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΙΣ, ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΤ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΗΓΕΤΗΣ? ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ? ΤΗΝ ΚΟΤΑ? ΟΧΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ. ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΕΦΑΛΙΑ, ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ. ΑΛΛΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΓΑΘΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΕΝΩ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΤΣΟΒΟΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ.

    ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΑ ΕΚΔΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΡΩΤΑΤΕ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΤΕ? ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΙΟ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΑΡΧΗΓΟΣ. ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΚΘΕΙΑΖΑΝ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΒΛΕΠΑΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΝΕΤ. ΟΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΠΑΣΟΚΙΚΑ ΜΜΕ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΙΝ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ? ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ? ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΜΜΕ ΕΓΙΝΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΙ ΚΑΚΟΙ. ΑΜ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΚΟΙ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ. ΕΣΥ ΕΜΕΙΝΕΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ, ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΕΞΙΑ. ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΔΗΛΑΔΗ.

    ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΤΕΡΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΗΤΑΝ Η ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ. "ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΨΑ, ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΒΑΘΙΑ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ, ΤΕΛΟΣ".
    ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΕΞΙΑ, ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΕΝΟ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΥΠΑΙΝΙΓΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΕΑΝ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΝ 1+1 ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ, Η ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ. Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΤΑΝ "ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ".
    ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΟΡΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Η χριστιανική θρησκεία είναι με τους εκάστοτε κυβερνόντες, κάποτε με τους τούρκους εναντίων των Ελλήνων , μετά
    με τον Μεταξά καιτώρα με τους Νέας Τάξης παίρνοντας χρήματα και απότηνΕ.Ε. Ταακούς πρόστυχε ιερέα κλεφτο-Τσάκαλε 2.31μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. index


    Βαγγέλη...

    Βαγγέλη.

    Βαγγέλη!

    ΒΑΓΓΕΛΗ!!!


    ...μη δίνετε σημασία. δοκιμάζω την αυτόματη γκαραζόπορτα αν τερματίζει κανονικά...

    DF
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Φιλόλαε, το ότι όλες οι αδερφές έχουνε μαζευτοί εκεί που είσαι εσύ, δεν χωράει αμφιβολία!
    Ομως ρε συ μαλάκα, μας δίνεις το δικαίωνα, ετσι όπως εκφράζεσαι να μήν σε παίρνουμε και πολύ στα σωβαρά και μάλλον ο κωλαράκος σου σηκώνει βρίσημο!
    Ε λοιπόν σάλτα και γαμμίσου και εσυ και η μάνα σου και το σόι σου όλο!!
    Άντε παλιο μπάσταρδα του κερατά.κρυφοαδερφές, που βρήκατε να ξεσπάσετε εδω!

    2:31 μμ

    ============

    Τσακισου απο δω μεσα, μυγοσκατο!
    Τραβα στη χωρα σου, και μην κοιταξεις καν πισω σου. Ογλανιδιο της δεκαρας. Που εμαθες και να πληκτρολογεις, κουραδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Αναρωτιεται κανεις, αν μερικα πεκινουα σαν αυτο που επιτεθηκε στον Φιλολαο, εχουν αρκετη νοημοσυνη ωστε να καταλαβουν γιατι τρωνε βρισιμο... Κανεις δεν ξερει.

    Βλαμμενοι εγκεφαλοι υπαρχουν πολλοι, τα φαρμακα ομως ειναι λιγα.
    Αληθεια, τι λετε κι εσεις...? Η κλωτσια ειναι μεσα στον καταλογο με τα φαρμακα?

    [Ενας που του αρεσει να διαβαζει αλλα και να μελετα τις αποψεις των αλλων. Ακομα περισσοτερο, οταν σε ενα αρθρο μεσα, υπαρχουν και σημαντικες πληροφοριες για την πορεια της Χωρας ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Η Ε.Ε. ενισχύει την Χριστιανική εκκλησία διότι είναι αυτή με την Νέα τάξη. Η εκκλησία με την "αλληλεγγείη" προωθεί τον διεθνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΚΑΙ ΤΑ
    ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ

    31/10/07
    Χ.Α.Α. 5334.50 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

    Ο Γιώργαρος το έβαλε αμέτι μοχαμέτι
    να μας δώσει πίσω με τόκο και εύλο-γο κέρδος, ότι με αδελφίστικο τρό-πο μας άρπαξαν τα πράσινα λαμόγια.


    Ο Μαλάκας(που τώρα όμως πίνει πράσινο αίμα) που δέν πρόσεχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Παίζανε στον κώλο μου τρίλιζα
    και απ'την κάβλα γρύλλιζα
    με ψολοκούρδιζαν και σφύριζα
    και αμέσως έγινα σύριζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. κάνεις λάθος 11.18
    εγώ δηλώνω αριστερός και φασίστας ταυτόχρονα και έχω κατά κάποιον τρόπο καταλάβει το σάιτ αφού γράφω με μανία κάθε μέρα παντού.
    ποιηματάκια για τον σύριζα
    (τον οποίο ψήφισα!!!!!!!!!!!)
    quiz και πολλά σχόλια για παπανδρέου-βενιζέλο.γι αυτό μην λες ότι μόνο καθαροί δεξιοί γράφουν.Άλλωστε υπάρχουν και οι καθαροί πασόκοι του ενός και του άλλου (μαλάκα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Το Λαος έχει γεμίσει από νεοπαγανιστές και δωδεκαθειστές (είναι οι πλέον φανατικοί εθνικιστές για όσους δεν γνωρίζουν).ακόμη και εγώ (που είμαι άθεος και ψήφισα...τρίριζα) θα μπορούσα ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ να ψηφίσω ΛΑΟΣ για να ξαποστείλω τους μετανάστες - πράκτορες της αμερικανικής απάτριδης νέας τάξης και να "σώσω", με την μικρή μου δύναμη όσο μπορώ, το δύσμοιρο έθνος-κράτος μας. όμως από την άλλη με απωθεί αυτός ο εναγκαλισμός του καρατζαφέρη με την ορθόδοξη μαλακία-εκκλησία της χώρας μου.τέλος πάντων είναι πιο μπλεγμένα τα πράγματα απ'ό,τι οι κλασσικοί αριστεροί νομίζουν ότι τα βλέπουν.ο χρόνος θα δείξει, και κυρίως, οι δραματικές εξελίξεις που αναμένονται στα βαλκάνια και το τουρκοκουρδικό, τι θα πράξει ο καθένας από εμάς την κρίσιμη δεδομένη στιγμή που θα κληθούμε ως έθνος να αποφασίσουμε τι και πως.μέχρι τότε ψυχραιμία και εγώ θα παίζω...τρίλιζα για το κόμμα που ψήφισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Στο μεταξύ, αίσθηση προκαλεί η δήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου στην Κομοτηνή, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν πρέπει να παρεμβαίνει το κράτος σε θέματα διορισμών που αφορούν στην μουσουλμανική μειονότητα.

    Σε ερώτηση αν με αυτό εννοεί να αφήνεται η μειονότητα να εκλέγει ακόμα και το μουφτή της, απάντησε: "Δεν μπορούμε να δίνουμε έναν αγώνα στην Κων/πολη για τα Βακούφεια του Οικουμενικού Πατριαρχείου και να μην δεχόμαστε τη διοίκηση των Βακουφείων στη Θράκη, με εκλεγμένες διοικήσεις".

    Από το Σκάι
    31-10-2007

    Άρχισε το νέο παπαγαλάκι της νέας τάξης να γρυλλίζει τα προδοτικά του σχέδια.Αποκαλύπτεται σιγά-σιγά ο ρόλος του γουρουνιού.Δεν διαφέρει απολύτως σε τίποτα από τους ξενόδουλους προδότες γιωργάκη, ντόρα, τσίριζα και λοιπούς συγγενείς της νέας τάξης και της μειοδοσίας. Δεν πρέπει να στενοχωρούμε τα πλανητικά αφεντικά μας και τους λυσσασμένους μόνο για κέρδος νταβατζήδες μας.Άλλωστε τα πάντα για να εκλεγούμε. Πρέπει να δώσουμε ξεκάθαρα τα διαπιστευτήριά μας στα αφεντικά μας για να μας στηρίξουν.
    Έτσι δεν είναι;

    ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.
    ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Θέλω οι αμερικάνοι και τα χαφιεδοτσιράκια της νέας παγκόσμιας τάξης να γεμίσουν την Ελλάδα με εξαθλιωμένους μετανάστες για να υπάρχουν έτσι πολλές μειονότητες και να αδυνατίσουν οι συμπαγείς εθνικές φωνές προς εξυπηρέτηση των βρωμερών σχεδίων των ιμπεριαλιστών και καπιτα-ληστών
    γι αυτό στηρίζω σύριζα και όλες τις δήθεν αντιρατσιστικές (νεοταξικές πρακτορίστικες) οργανώσεις που συνδέονται με τον σύριζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *