GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια εικόνα...

..

..

39 σχόλια

  1. Παιδιά υποθέτω ότι η φωτογραφία είναι φωτομονταζ έτσι;
    ...ή μηπως όχι;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. index

    Μπαμ κάνει!

    Μέτρια υλοποίηση (τις γωνίες και τις σκιές παιδιά)... αλλά πολύ καλή ιδέα!

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Παπανδρέου μου ενέπνεε έναν σύγχρονο "αέρα", μία καθαρότητα, μια αγνότητα ψυχής.Πίστευα πως αν εκλεγεί πρωθυπουργός θα άλλαζε και θα εκσυγχρόνιζε την Ελλάδα, αν και μου ήταν εμφανές ότι δεν διέθετε και δεν διαθέτει ηγετικές ικανότητες. Το ίδιο, βέβαια, πιστεύω και τώρα, αν και η τακτική που ακολούθησε μετεκλογικά, αποκάλυψε την, σε μεγάλο βαθμό, πλαστότητα της εικόνας που απέπνεε προεκλογικά. O Παπανδρέου είναι ένας άνθρωπος που συμπαθώ πολύ, αν και δεν είναι ο Δον Κιχώτης, που θέλει να εμφανίζεται. Η συμπεριφορά του διακρίνεται από ιδιαίτερη ιδιοτέλεια (αυτό δεν θα ήταν ψόγος, αν αυτός δεν επιδίωκε να εμφανίσει μια αντίθετη εικόνα).
    Η πρώτη απογοήτευση από τον Παπανδρέου ήρθε το βράδυ των εκλογών, όταν παραδεχόμενος την ευθύνη για την ήττα, ζήτησε την "επαναδιαβεβαίωση" της εντολής του. Αυτό που σκέφτηκα αμέσως ήταν: "Μα καλά είναι κυβέρνηση και ζητά τη δεδηλωμένη; Τι τρελλά πράγματα είναι αυτά;". Ένας ηγέτης και ιδιαίτερα ένας ηγέτης, που θέλει να εκσυγχρονίσει τη χώρα, όπως ευαγγελίζεται, αναλαμβάνει την ευθύνη και παραιτείται, ανεξάρτητα αν ξαναβάλει ή όχι υποψηφιότητα. Αυτό που έκανε δεν μου άρεσε, επειδή έδειχνε ένα φόβο μήπως και χάσει την καρέκλα, αν και ο ίδιος είχε δηλώσει ότι δεν έχει κάποια αγάπη για την εξουσία.
    Αμέσως μετά ήρθε η δήλωση Βενιζέλου. Η ήττα ήταν βαριά κι εγώ, όπως και πολλοί άλλοι σύντροφοι (με τους οποίους ήμουν το βράδυ των εκλογών) είμασταν σε συναισθηματικό αδιέξοδο. Ελπίδα νίκης μ' έναν αρχηγό που δεν τραβάει, όσο καλός κι αν είναι, δεν υπήρχε. Το βλέπαμε όλοι μας και γι' αυτό είμασταν για "σκάσιμο". Με τη δήλωση του Βαγγέλη, ξαλαφρώσαμε όλοι μας, καθώς ξαναγεννήθηκε η ελπίδα.
    Και από την επομένη μέρα, άρχισε η "τραγωδία". Διάφορα στελέχη του κόμματος άρχισαν να παρελαύνουν από την τηλεόραση μιλώντας για οργανωμένα συμφέροντα που επιχειρούν να ελέγξουν το ΠΑΣΟΚ και χαρακτηρίζοντας, εμμέσως πλην σαφώς, τον Βενιζέλο και όσους τον υποστήριζαν σαν πιόνια των μεγάλων συμφερόντων, σαν "πουλημένους", σαν υπονομευτές του ΠΑΣΟΚ, σαν "πέμπτη φάλαγγα" μέσα στο κόμμα κοκ. Μάλιστα, παρακολουθώντας τη συζήτηση εδώ μέσα, διαπίστωσα ότι η γραμμή που κατέβηκε στη βάση ήταν να αποκαλούν τον Βενιζέλο και ως "διασπαστή" και "αποστάτη". Όσο περνούσαν οι μέρες τόσο γινόταν και πιο εμφανές ότι ο Παπανδρέου αποφάσισε να ακολουθήσει την πολιτική της λάσπης κατά του κύριου αντιπάλου του, εμφανίζοντας, σε μένα, ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αποκρουστικό, ένα πρόσωπο που θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω μόνον με μια λέξη: Καμαρίλα. Και μάλιστα, η τακτική του ήταν να βάζει τους ανθρώπους του να εξαπολύουν τη λάσπη, τη συκοφαντία και τις ύβρεις κι αυτός να εμφανίζεται ως "μωρά παρθένος".
    Βέβαια, αυτή η τακτική απέδωσε. Ο αντίπαλός του, ο Βενιζέλος, μη κατέχοντας κάποιον μηχανισμό και ανθρώπους εμπιστοσύνης, ώστε να απαντήσουν στις επιθέσεις γι' αυτόν, έπεσε στην παγίδα να απαντάει ο ίδιος στις προσωπικές ύβρεις και προσβολές με συνέπεια να εμφανίσει ένα ιδιαίτερα παρορμητικό κι επιθετικό υπερεγώ, αποκρουστικό στο μέσο πολίτη, με συνέπεια η λάσπη για τον "αμοραλιστή", "δεξιό", "καιροσκόπο" κοκ Βενιζέλο να πιάνει τόπο.
    Ταυτόχρονα με την παραπάνω τακτική, ο Παπανδρέου ακολούθησε και μια άλλη, που και αυτή μ' ενόχλησε. Εμφάνισε την πολιτική που ακολούθησε το ΠΑΣΟΚ επί Σημίτη, ως δεξιά πολιτική, ταυτίζοντάς την, εμμέσως, με τον Βενιζέλο και δηλώνοντας, πάλι εμμέσως, ότι διαφωνεί μ' αυτήν. Προσωπικά, δεν μου άρεσε ιδιαίτερα η πολική του ΠΑΣΟΚ επί Σημίτη (βέβαια είχε και τα καλά της). Αλλά να μου λέει, σήμερα, ο Παπανδρέου ότι διαφωνούσε και διαφωνεί μ' αυτήν την πολιτική είναι σαν να με χαρακτηρίζει "βλάκα", όταν ο Παπανδρέου ήταν αυτός που βοήθησε τον Σημίτη να εκλεγεί στην προεδρία, ο Παπανδρέου ήταν αυτός που διετέλεσε χρόνια υπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη, ο Παπανδρέου ήταν αυτός που δεν διαφώνησε ούτε μια φορά μ' αυτήν την πολιτική.
    Ολοκληρώνοντας. Δεν μπορώ να πω ότι ο Βενιζέλος μ' ενθουσιάζει ιδιαίτερα. Αλλά ταυτόχρονα δεν μπορώ και να τον αξιολογήσω αντικειμενικά, καθώς λαμβάνοντας υπόψη τον βρώμικο πόλεμο που υφίσταται, είναι αναγκασμένος να αντιδρά ανάλογα. Σ' αντίθεση όμως με τον Βενιζέλο, τον Παπανδρέου μπορώ να τον αξιολογήσω αντικειμενικά, καθώς τον γνώρισα, τον γνωρίσαμε σε πλήθος διαφορετικών καταστάσεων. Όχι μόνον δεν διαθέτει ηγετικές ικανότητες, όχι μόνον τον ενδιαφέρει η εξουσία και μόνον αυτή, αλλά τελικά, αποδεικνύεται πως είναι ένας διπρόσωπος που για χάρη της εξουσίας είναι διατεθειμένος να θυσιάσει τα πάντα και να μετέλθει και των πιο βρώμικων μέσων. Αυτός είναι ο λόγος που δεν πρόκειται να ψηφίσω τον Γ. Παπανδρέου και ούτε πρόκειται να τον ψηφίσω ποτέ ξανά και πουθενά.


    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κωστακηηηηη,

    Παρε την ''παραιτηση'' μου.
    Κι ...''αυτο΄΄ για τα ομολογα.
    Γιωργος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας το είχα γράψει σε ανύποπτο χρόνο.Δείτε τώρα και την επιβεβαίωση.
    ===================================
    Δημοψήφισμα ή εκλογές λόγω Σκοπιανού

    «Βραδυφλεγή» βόμβα, η οποία αν δεν εξουδετερωθεί έγκαιρα μπορεί να οδηγήσει σε επιτάχυνση των πολιτικών εξελίξεων, αποτελεί το Σκοπιανό. Αν και η κυβέρνηση κρατά για την ώρα χαμηλούς τόνους, το διπλωματικό παρασκήνιο που βρίσκεται σε εξέλιξη είναι πλούσιο και όπως είπε στον ΕΤ.Κ υψηλόβαθμη πηγή του κυβερνώντος κόμματος, υπό προϋποθέσεις όλα είναι ανοικτά: Από τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος πριν από τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, τον Απρίλιο, με το ερώτημα «ναι ή όχι σε βέτο» στα Σκόπια έως (σε ακραίες συνθήκες) και την προκήρυξη εκλογών την άνοιξη.

    Από Εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος 14/10


    Δολοπλόκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Καραμανλής δεν φοβάται τις εκλογές.Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
    Αν παραστριμωχθεί με το Σκοπιανό,θα τις μπουμπουνίσει κι ο Θεός βοηθός.Με το ΠΑΣΟΚ σ'αυτά τα χάλια μάλλον δεν θα έχει σοβαρό πρόβλημα να κερδίσει.

    Αλλωστε αν επικρατήσει ο ΓΑΠ,πως θα πάει κόντρα στους πάτρωνες του Αμερικάνους,σε σχέση με τ' όνομα των Σκοπίων?

    Αρα όσο και να χάσει ο Κωστάκης,θα χάσει αντίστοιχα και ο Γιωργάκης.

    Αν βέβαια κερδίσει ο Μπένι,το σενάριο μπορεί να τροποποιηθεί.


    Δολοπλόκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το συμπέρασμα είναι ότι ο Καραμανλής νοιώθει κυρίαρχος του παιχνιδιού.Απειλεί με εκλογές ένα ρημαγμένο από τον εμφύλιο πόλεμο,ΠΑΣΟΚ,το οποίο συνεχίζει να πέφτει σε λούμπες.

    Η περίφημη αριστερή στροφή θα περιλαμβάνει μάλλον και αναγνώριση των Σκοπίων με το όνομα Μακεδονία.

    Αλλωστε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πολυενοχλείται με κάτι τέτοια ζητήματα,τα οποία θεωρεί "εθνικιστικά".

    Αντί λοιπον το ΠΑΣΟΚ να πιέσει τον Καραμανλή με πρόσχημα την είσοδο των Σκοπίων ως Μακεδονία,Θα πέσει το ίδιο στην παγίδα.

    Γιατί σίγουρα ένα μεγάλο κομάτι του παραμένει πατριωτικό και πιστό στις επιταγές του Ανδρέα ότι δεν διεκδικούμε αλλά και δεν παραχωρούμε τίποτα.Και το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι κάτι παραπάνω από τίποτα.


    Δολοπλόκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. — Από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ αναμένετε στήριξη στη λύση της σύνθετης ονομασίας;

    — Ναι αναμένω.
    ==================================

    Από συνέντευξη της Ντόρας στην Καθημερινή της Κυριακής 14/10


    Δολοπλόκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς ΑΓΙΟ
    ===— Η ανώδυνη λύση για την κυβέρνηση θα ήταν να παραπέμψει το θέμα στις ελληνικές καλένδες, να επικαλεστεί την ενδιάμεση συμφωνία, να συναινέσει σε ένταξη στο ΝΑΤΟ με την ονομασία FYROM και να παραταθεί η εκκρεμότητα. Γιατί δεν πήγατε σε αυτή την κατεύθυνση;

    — Οι πολιτικά ανώδυνες λύσεις δεν είναι και εθνικά επωφελείς. Ο στρουθοκαμηλισμός έχει πάντοτε κόστος, όπως επίσης έχει κόστος η πολιτική δειλία. Αλλωστε η συμπεριφορά του κ. Κερίμ στην γενική συνέλευση του Ο.Η.Ε. αποδεικνύει πώς τα Σκόπια χρησιμοποιούν το FYROM στα διεθνή φόρα.

    ======================================================================
    Από συνέντευξη της Ντόρας στην Καθημερινή της Κυριακής 14/10


    Δολοπλόκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΞΕΦΤΙΛΑ ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ.
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΤΑΒΑΤΖΩΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ...
    ΜΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ.
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ?
    ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ..
    ΞΕΦΤΙΛΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. η λογικη λεει οτι ο βενιζελος ειναι
    ανικανος να νικηση τον καραμανλη.
    εχει μαζι του
    ολες τις εφημεριδες και καναλια.
    αντιπαλο εναν ηττημενο και απαξιωμενο ηγετικα γιωργο,
    και εχει κανει τοσες γκαφες που
    κινδυνευει να χαση.
    τωρα που δοκιμαστηκε σε εκλογικο
    αγωνα υπο πιεση αποδειχθηκε ανικανος.
    σε δευτερο ρολο καλος ειναι.

    αποκλειεται να νικηση αυτος τον
    καραμανλη.
    αλλο μπλα μπλα στα τηλεοπτικα παραθυρα και αλλο ηγετης.
    οταν οι νταβατζηδες σχολιαζουν τα προσοντα του βενιζελου λενε..
    "λιγος αλλα υπακουος".
    ο λαος δεν θα ψηφιση ποτε εναν
    αχυρανθρωπο.
    συμφωνω οτι και ο γιωργος ειναι
    λιγος.
    ο παπανδρεου εχει λιγες ελπιδες να κερδιση τον καραμανλη.
    ο βενιζελος καμμια.
    τελεια και παυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. EΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΗΓΕΤΗΣ.
    ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ.
    ΝΤΑΒΑΔΩΝ,ΜΜΕ,ΣΗΜΙΤΗ.
    ΜΠΡΑΒΟ
    ΡΙΣΚΑΡΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ.
    ΟΥΤΕ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΒΡΑΧΟΛΙΑ...
    ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ΛΑΛΙΩΤΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΩΣ
    ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΠ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ...ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ.
    ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ Η ΛΑΛΙΩΤΑ.
    ΠΟΥ "ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ"..
    ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΗΘΙΚΟΥΣ
    ΛΟΓΟΥΣ ΠΑΡΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ
    ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΔΩΣΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ.

    ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ,ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ,ΞΟΦΛΗΜΕΝΗ
    ΛΑΛΙΩΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι εγινε μ' αυτον το Πισινο του Πασοκ... Αρχισε να βαζει λιγο μυαλο?

    ( θελετε να ξερετε τι τρεχει μ' αυτον? Θα σας πω. Τον νου του τον εχει στην κουταλα, και επομενως ο,τι δεν οδηγει προς αυτην, οπως διαφαινεται στην τωρινη "πολιτικη" κατασταση με τον Υοργκο Τσαντ-Παπαντρεου, ειναι αναγκασμενος να ... σκεφτει (!) και να αναλυσει τις δυνατοτητες. Το αποτελεσμα τετοιου διανοητικου μοχθου ειναι να απαξιωσει και στα ματια πολλων αλλων οπαδων, εκτους του ιδιου, τον εναν ''ηγετη'' για να ευοδωθει ο διακαης του ποθος να βρεθει μερικα χιλιοστα κοντυτερα στην κουταλα μεσω του αλλου ''ηγετη''.

    Αυτος ο αλλος, υποτιθεται, θα του χαρισει ελπιδες να βρεθει θεση εξουσιας και μασας. Για το τι θα συμβει με την Ελλαδα και τους Ελληνες, καμια απολυτως σκεψη. Ειναι φυσικο κατι τετοιο. Ξερετε γιατι?

    Διοτι ειναι ΠΑΣΟΚΟΣ.
    Ενας ακραιφνης πασοκος
    Ενας ιδιοτελης μαλακας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Pasok poisonous κοίταξε σήμερα
    (14-10-2007) το Παρόν της Κυριακής.Το πήρα και το διάβασα ολόκληρο.Δημοσιεύει μια πολύ ενδιαφέρουσα δημοσκόπηση της Rass, στην οποία, για πρώτη φορά μέχρι τώρα, γίνεται διπλή αναφορά στο
    1) σύνολο των ψηφοφόρων και
    2) στο κομμάτι όσων δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν στις εσωκομματικές εκλογές της 11ης Νοεμβρίου 2007.
    Είναι απολύτως σαφές τι επίκειται να συμβεί...

    Μην μείνεις στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας όπου λέει το προφανές, αλλά αγόρασέ την και μελέτησε τις απαντήσεις των άνω 2 κατηγοριών σε σειρά ερωτημάτων, όπως
    -ποιόν προτιμάτε για αρχηγό,
    -παράσταση νίκης,
    -ποιός μπορεί να βάλει το Πασόκ ξανά σε τροχιά νίκης,
    -ποιός ευνοείται από τα ΜΜΕ,
    -άποψη για τον Σημίτη και τον ρόλο του, και πολλά άλλα ποιοτικά και ενδιαφέροντα.


    Υ.Γ: Είναι σωστή (δυστυχώς) η άποψή σου αλλά απλά δεν έχει πια σημασία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οσοι πίστεψαν ότι οι πρόωρες εκλογές καλοκαιριάτικα γίναν για τον προϋπολογισμό.ίσως σιγά-σιγά,αρχίσουν να καταλαβαίνουν τους πραγματικούς λόγους.

    Αν ο Καραμανλής εξαντλούσε την τετραετία με ανοιχτό το θέμα των Σκοπίων,μαύρο φίδι που θα τον έτρωγε.Οι Ψωμιάδης.Καρατζαφέρης,Ανθιμος και οι σύν αυτούς θα τον έτρωγαν για μπρέκφαστ.

    Τι πέτυχε ο τακτικιστής Κώστας?

    1)Κέρδισε έστω και οριακά τις εκλογές.
    2)Σχεδόν διέλυσε το ΠΑΣΟΚ και α είστε σίγουροι,θα είναι ο τελευταίος που θα δυσαρεστηθεί από τυχόν διάσπαση.
    3)Προχωρά σε αλλαγή του εκλογικού νόμου,ώστε να κάνει τα πράγματα ακόμα πιο εύκολα γι'αυτόν και το κόμμα του.
    4)Αναγνωρίζεται η αξία του από φίλους και εχθρούς.
    5)Βάζει την Ντόρα στο περιθώριο για τα επόμενα 8-10 χρόνια.Γι'αυτό η Ντόρα και ο μπαμπάς της υποστηρίζουν ανοιχτά τον Βενιζέλο.
    Στην σημερινή της συνέντευξη στην Καθημερινη,προσπαθεί με έμμεσο ομολογουμένως τρόπο να ανοίξει τα μάτια των πασόκων.Τους λέει δλδ.ότι το παιχνίδι πλέον κερδίζεται στους νοικοκυραίους του μεσαίου χώρου και όχι με τυφλές αριστερές στροφές.Είναι φανερό πλέον το άγχος της για πιθανή νίκη του ΓΑΠ που θα σημάνει τον ενταφιασμό των φιλοδοξιών της.

    Συμπέρασμα:Ο Καραμανλής θα παίζει μόνος του για τα επόμενα 10 χρόνια.

    Το μόνο σενάριο ανατροπής είναι η νίκη Βενιζέλου στις 11//11,που πλέον δεν φαντάζει και τόσο πιθανή.

    Οσο για τα ποκιλότροπα συμφέροντα,είναι ηλίου φαεινότερον ότι δεν θέλουν την μονοκρατορία Καραμανλή.

    Αλλά στην πολιτική ζωή της χώρας,συγκρούονται πολλές φορές αντικρουόμενα συμφέροντα.

    Το τι θέλει ο Μπόμπολας π.χ.δεν ταυτίζεται με τις επιδιώξεις της Αμερικανικής Πρεσβείας.

    Το τι θέλει η Γιάννα δεν ταυτίζεται με το τι θέλει ο Λαμπράκης.

    Εκεί που την έχουν πατήσει όλοι αυτοί είναι στο φαινόμενο Καραμανλής.Τον υποτίμησαν και πίστεψαν ότι θα είναι ένα πυροτέχνημα που θα λάμψει για λίγο και θα σβήσει.Διαψεύστηκαν όλοι.

    Αλλά από εδώ και πέρα αρχίζει ο πραγματικός πόλεμος.

    Η φθορά του Καραμανλή θα επιχειρηθεί από μέσα,αφού ο αντίπαλος αποδείχθηκε κατώτερος των προσδοκιών.

    Μην εκπλαγείτε με όσα θα δείτε και θ'ακούσετε από σήμερα στο κυβερνητικό κόμμα.

    Μόλις καταλαγιάσει ο θόρυβος του ΠΑΣΟΚ,θ'αρχίσουν τα νταούλια της ΝΔ.

    Για όλους μας παρ'όλα αυτά,αναμένεται ένας ενδιαφέρων χειμώνας.


    Δολοπλόκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φασούλα καλά τα λες αλλά πες μας και για την 22άρα πανέμορφη γκόμενά σου που διόρισες αντιπρόεδρο της ΔΕΠΕΠ στον Πειραιά. Όταν κάνουμε αυστηρή κριτική στους άλλους, πρέπει πρώτα εμείς να είμαστε καθαροί και να δίνουμε το καλό παράδειγμα.Αλλιώς η καλύτερη στάση είναι η σιωπή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μάλλον το δάκτυλο του κυρίου κατευθύνετε στον εαυτό του…Με την εξέλιξη που εxει πάρει το θέμα εκεί πάει το δάκτυλο του. Η κυβέρνηση κατάφερε και να παγώσει το θέμα των ομολόγων και ο κύριος να αποστρατευτεί κανονικά και να μην ενοχλεί πλέον…. Άρα το τεντωμένο δάκτυλο του πάει σε αυτόν…..
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Παιδιά έχει κριθεί η μάχη για την αρχηγία στο Πασόκ και απλώς χάνουμε το χρόνο μας πλέον.Δεν γνωρίζω ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ πιστό (σε όλες τις εκλογές) Πασόκο που να θέλει βενιζέλο.
    Καλά όχι ότι ξέρω και πολλούς τέτοιους!
    Μιλάω για 4-5 άσχετους μεταξύ τους φίλους ή γνωστούς μου, οι οποίοι ΟΛΟΙ θέλουν ξανά Παπανδρέου!
    Όταν τους ρωτάω γιατί, δεν μπορούν να μου απαντήσουν πειστικά, απλά λένε ότι δεν θέλουν τον χοντρό!
    Απ' ό,τι μπορώ να καταλάβω θέλουν το όνομα Παπανδρέου βασικά να συνεχίσει να είναι παρών!!!
    Μιλάμε η μαλακία τους είναι κάτι παραπάνω από αξεπέραστη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΘΑ
    ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΑΝΩ
    ΑΠΟ ΤΟ 45%


    Αγαπητοι φιλοι, το εχω ξαναγραψει
    στο δυκτιο, αλλα πρεπει να το
    επαναλαβω.
    Ενας απο τους πρωτους νομους που
    εφερε ο Καραμανλης μετα την αλλαγη
    καθεστωτος στις 07/03/04 ηταν οτι
    η απιστια περι το Δημοσιο εγινε
    ξανα κακουργημα.(Το ειχε κανει ο
    Μητσοτακης, αλλα με το που επανηλ-
    θε το καθεστως του χθες το 93, το
    εκανε παλι πλημμελημα).
    Συμπολιτες κακουργημα σημαινει πα-
    ραγραφη μετα απο 10 χρονια, εκτος
    των πολυετων φυλακισεων.
    Κανοντας αυτην την βασικη μεταρρυ-
    θμιση ο ΚΚ στην αρχη, συμπεριλαμ-
    βανει μεσα και ολες τις πιθανες
    πουστιες των δικων του. Ειναι
    γνωστον οτι μια σαπια, μα εντελως
    σαπια κοινωνια, δεν αλλαζει σε δυο
    χρονια. Για να ξερετε οι κουμπα-
    ποι παραγραφονται το 2016!!!!! και
    τα ομολογα το 2017!!!!!!!
    Μαλακας ειναι ο Καραμανλης να αφη-
    σει αυτα το θεματα να τα δικασει
    αλλη κυβερνηση? εκτος εαν μεχρι
    τοτε δεν θα γινει κυβερνητικη
    αλλαγη.
    Οι δικες θα γινουν κανονικα, εξ
    αλλου οι κουμπαροι καθονται στο
    σκαμνι στις 16 η 17 Δεκεμβρη.
    Και θα πεσουν κεφαλια μαγκες και
    υπουργοι αμα λαχει. Εδω το ΠΑΣΟΚ
    για να εδρεωθει στην εξουσια ειχε
    κλεισει συμβολαιο εκτελεσης, οχι
    απλης φυλακισης, του δικου του
    ανθρωπου, του Ραυφτοπουλου, του
    προεδρου της ΓΣΕΕ.
    Την δε ωρα που θα πηγαινουν τα
    γαλαζια μπουμπουκια στο Μαλανδρινο,
    εκεινη τη στιγμη γαλαζιοι κεκραχτες
    θα πιεζουν φορτικα τη Βασουλα να
    πει στο Λαο για ποιους συντροφους
    της ντρεπεται, επειδη πλουτισαν
    πολυ και περιεργα.
    Οσοι απο εσας, που ξερετε το ΠΑΣΟΚ
    απο μεσα, πεστε μου και εμενα να
    μαθω, κανενας απο αυτους δεν ειναι
    στους νυν υποστηρικτες του ΓΑΠ ???
    Υστερα υπαρχει και το αλλο.
    Αυτο το παλικαρι τον ΖΟΡΜΠΑ, ποιος
    τον εβαλε εκει ?? και ακομη χειρο-
    τερα ποιος τον λοιδωρουσε ως τσανα-
    κογλειφτη της Δεξιας, στημενο γαλα-ζιο δικαστη, και αλλα πολλα.
    Εναν θα σας θυμισω για να μην κου-
    ραζεστε, ο οποιος εχει και τις
    αλλες δυο ιδιοτητες. Και περιεργα
    πλουτισε και τον ΓΑΠ στηριζει,
    ειναι ο πολυς ΛΑΛΙΩΤΗΣ.
    Αυτο που θα τιναξει τον Καραμανλη
    πανω απο 45% θα ειναι το γεγονος
    οτι μετα την χουντα(Μπαλοπουλος)
    θα ειναι η πρωτη κυβερνηση που
    βαζει δικα της στελεχη στη φυλακη
    για διαφθορα.
    Με λετε μετα οτι δεν σας τα ελεγα.

    Το μεγαλο ξανα-γαμησι οποτε και
    αν γινουν οι εκλογες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Quiz για χοντρά γέλια και όχι μόνο για Πασόκους:


    Ο Λαλιώτης τι σχέση έχει με τον Λαμπράκη;
    1. Του κουβαλάει τις βαλίτσες.
    2. Είναι φίλοι από χρόνια.
    3. Ο ένας λέει και ο άλλος επαναλαμβάνει.
    4. Δεν μπορώ να αποκαλύψω την ιδιαίτερη σχέση τους.


    Ο Γ.Παπανδρέου θα επανεκλεγεί Πρόεδρος του Πασόκ;
    1. Ναι, θα κάνει περίπατο αν σκοτώσει τον χοντρό.
    2. Ναι, τα ψηφοδέλτια βρίσκονται ήδη μέσα στην κάλπη.
    3. Όχι, θα τον λιώσει ο χοντρός πέφτοντας πάνω του.
    4. Εύκολα, το μαγαζί είναι δικό του.


    Ο Ε.Βενιζέλος θα καταφέρει να αρπάξει την καρέκλα του Γιωργάκη;
    1. Ναι, θα την βουτήξει ο Νεονάκης και θα του την δώσει.
    2. Ναι, αφού πρώτα τον ισοπεδώσει με την κοιλιά του.
    3. Όχι, ο Γιωργάκης έχει αλυσοδεθεί πάνω της.
    4. Όχι, την έχει κρύψει η Μάργκαρετ στο Καστρί.


    Μετρήστε ελεύθερα την μαλακία που δέρνει το Πασόκ:
    1. Είναι αδύνατον να μετρηθεί κάτι απροσμέτρητο.
    2. Για να μετρήσω τέτοια μαλακία πρέπει να είμαι και εγώ μαλάκας, άστο.
    3. Για ποιά μαλακία μιλάς, δεν υπάρχει (Πασόκ).
    4. Δεν είναι μαλακία, είναι δώρο θεού.


    Ο Βενιζέλος είναι γεννημένος για πρωθυπουργός;
    1. Έτσι του είπαν οι νταβατζήδες και το πίστεψε.
    2. Έτσι είπε στους νταβατζήδες και αυτοί τον πίστεψαν.
    3. Όχι, μόνο για λατζέρης.
    4. Φυσικά, αφού λέγεται Βενιζέλος.


    Ο Γιώργος θα καταφέρει να γίνει ποτέ πρωθυπουργός;
    1. Ναι, αν πέσει ατομική βόμβα στο Μαξίμου.
    2. Ναι, του το'πε και η μαμά του.
    3. Φυσικά, αν πάθουμε όλοι παράκρουση.
    4. Εννοείται, είναι γιος του Ανδρέα.


    Τι θα κάνετε στις εσωπασοκικές εκλογές της 11ης Νοεμβρίου;
    1. Θα φύγω απ' την Ελλάδα.
    2. Θα αυτοκτονήσω.
    3. Θα ψηφίσω Πάγκαλο.
    4. Θα γίνω ΝΔ


    Πότε θα ξαναγίνει το Πασόκ κυβέρνηση;
    1. Σε 22 χρόνια.
    2. Σε 30 χρόνια.
    3. Ποιό Πασόκ απ' τα δύο;
    4. Ποτέ, θα διαλυθεί.


    Τι ψηφίσατε στις βουλευτικές εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου 2007;
    1. ΝΔ γιατί είμαι εκ γενετής καθυστερημένος.
    2. Πασόκ γιατί δεν πήγα ούτε Νηπιαγωγείο.
    3. Σύριζα γιατί μου αρέσουν οι "ιδιαιτερότητες".
    4. Ήθελα να ρίξω ΚΚΕ, αλλά κατά λάθος ψήφισα ΛΑΟΣ, δεν είναι τα ίδια σκατά έτσι και αλλιώς;


    ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΘΕΙΣ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ

    ΦΤΙΑΞΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΑ QUIZ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΟΥ

    ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΜΑΚΡΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΡΑΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ

    ΕΜΠΡΟΣ ΦΤΙΑΞΤΕ QUIZ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ
    13-14/10/07 , ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ
    ΠΑΡΑΚΑΤΩ


    1ον. ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ
    ΤΩΝ ΓΛΥΠΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ
    ΛΙΚΝΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΣΤΟ
    ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΟΥΣΕΙΟ.

    2ον. ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΘΗΚΕ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ ΤΟ
    ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΛΕΓΙΟ

    Λιγα λογια.
    Το μουσειο της Ακροπολης ειναι κατι
    που πολεμαει να φτιαξει το κρατος
    μας, απο τα πρωτα χρονια της μετα-
    πολιτευσης. Οταν ανελαβε ο Καρα-
    μανλης το κτισμα ητανε στα μπετα
    των θεμελιων. Το τελειωμα του
    Μουσειου εγινε σε χρονο πρωτοφανη
    για τα μεχρι τωρα Ελληνικα δεδο-
    μενα.Αξιζουν συγχαρητηρια. Επισης
    ειναι πολυ εξυπνος ο τροπος επι-
    κοινωνιας του γεγονοτος σε παγκο-
    σμιο επιπεδο.Πανω απο 60 καναλια ησαν σημερα το πρωι περιξ της Ακρο-
    πολεως. Αυτη η επικοινωνια θα ει-ναι η πιο αποτελεσματικη υποθηκη μας για την επιστροφη των γλυπτων αυτουνου του απατεωνα του Ελγιν. Αυτη η προσπαθεια ξεκινησε
    απο την αειμνηστη Μελινα, αλλα δι-
    χως αναλογο Μουσειο δεν υπηρχε
    περιπτωση να τα καταφερουμε. Ειναι
    βεβαιο οτι ο Καραμανλης σε αυτην
    την προσπαθεια θα επαναφερει στη
    μνημη της παγκοσμιας κοινοτητας
    τις προσπαθειες της αειμνηστης.
    Το μονο που δεν προκειται να κανει
    ειναι να θυμισει στους Εγγλεζους
    εκεινη την γυφτια του Ταπερμαν,
    του καταλληλοτερου, που εγλειφε
    τον Μπλερ και του ελεγε βοηθα γιατι
    ερχονται εκλογες.Μιλαμε για πολυ
    καραγκιοζη.
    Τυχερος ο Καραμανλης που θα εγκαι-
    νιασει αυτο το Μουσειο.
    Τωρα αλλα μεγαλη υποθεση ειναι
    το Ελληνικο κολεγιο στα Τιρανα.
    Πιστευω οτι δεν εχετε αναγκη απο
    πολλα λογια για να καταλαβετε την
    σπουδαιοτητα του γεγονοτος αυτου,
    για το ρολο μας και την εν γενει
    πορεια μας στα Βαλκανια. Ειναι
    μια ιστορια που εχει ξεκινησει απο
    τις αρχες του 93. Ψυχη αυτης της
    δουλειας ειναι ο Μπαμπινιωτης.

    Ολες οι αλλες ειδησεις , ειναι απο
    μη ειδησεις εως σαχλαμαρες, δηλαδη
    βουτυρο στο ψωμι του Λιαγκα και
    των αλλων πατσαβουροπαρουσιαστων.



    ΜΕΛΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αγαπητοί φίλοι
    Κάποιος ανώνυμος με έψεξε σήμερα γιατί ελεεινολογούσα την κυβέρνηση αφού είπε έχει ελάχιστο χρόνο στην εξουσία μετά από μια νωπή λαϊκή εντολή της 16/9.
    Πριν λίγο για απάντηση έπεσε στα χέρια μου ένα άρθρο του Έθνους το οποίο μεταφέρω αυτούσιο και παρακαλώ την ανοχή σας. Γράφει εξόχως κατατοπιστικά για το χάλι της οικονομίας και τη δράση της διακυβέρνηση στον τομέα της οικονομίας και το μέλλον που μας επιφυλάσσει η χειρότερη κυβέρνηση που είχαμε ποτέ , η οποία ελέω ΠΑΣΟΚ συνεχίζει το βίο της ανεμπόδιστη..
    «Φαίνεται ότι ο Οκτώβριος προσφέρεται για την αποκαθήλωση των μύθων που καλλιεργούσε η κυβέρνηση, αφού -μετά την ανεργία, το εμπορικό ισοζύγιο, τον πληθωρισμό και τον τουρισμό- κατέρρευσε και η προσπάθεια πλουτισμού της χώρας μέσω της αύξησης του ΑΕΠ κατά 25,7%.
    Η Στατιστική Υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία πριν από 3 χρόνια είχε «καταπιεί» το εφεύρημα της απογραφής που είχε αποφασίσει το υπουργείο Οικονομίας και ο εμπνευστής της υπουργός κ. Αλογοσκούφης, αυτή τη φορά διεμήνυσε στην ελληνική κυβέρνηση ότι δεν πρόκειται να δεχθεί άλλες αλχημείες.
    Η Eurostat αποφάσισε ότι η αναθεώρηση του ΑΕΠ μπορεί να δικαιολογήσει αύξηση μόνο κατά 9,6% και να δικαιώσει έτσι μεταξύ άλλων και το... CNN που συμπεριέλαβε την απόφαση για την αύξηση- μαμούθ του ΑΕΠ στις μεγαλύτερες γκάφες της χρονιάς.
    Αλλά το θέμα δεν είναι οι γκάφες της κυβέρνησης ούτε το ότι μας έχουν πάρει στο «ψιλό» τα ξένα μέσα. Ούτε φυσικά ότι το υπουργείο Οικονομίας ανακάλυψε τρόπο να νομιμοποιήσει τα έσοδα από την πορνεία και να αυξήσει έτσι το ΑΕΠ, ενώ τώρα, επειδή δεν μπορεί να εισπράξει ή να ελέγξει το λαθρεμπόριο καυσίμων, βάζει τους καταναλωτές να κάνουν τη δουλειά του.
    Το πρόβλημα δεν είναι καν στο ότι δεν είμαστε σοβαρή χώρα όταν χρησιμοποιείται η Στατιστική Υπηρεσία για να «μαγειρεύει» τα οικονομικά μεγέθη κατά το δοκούν της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας. Ετσι και αλλιώς δεν έχει καμιά αξιοπιστία και -κυρίως- καμιά αντανάκλαση στην πραγματικότητα που βιώνουν πολίτες και επιχειρήσεις.
    Επιπλέον, και οι ίδιοι οι πολίτες αδιαφορούν ή έστω πολύ λίγο ενδιαφέρονται αν η αύξηση του ΑΕΠ είναι τελικά 9,6% και όχι 25,7%, όπως πανηγύριζε η κυβέρνηση έναν χρόνο τώρα.
    Η ουσία είναι στο ότι αυτή η κυβέρνηση εξακολουθεί και κινείται μεταξύ πολιτικολογιστικών αλχημειών και της πολιτικής του «βλέποντας και κάνοντας», και όταν αποκαλύπτεται, απλώς... στέλνει τον λογαριασμό στους πολίτες.
    Μας προετοίμασε γι αυτό άλλωστε και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή που αξιολόγησε το προσχέδιο του προϋπολογισμού -του 2008 για τον οποίο έγιναν οι εκλογές για να μην ξεχνιόμαστε- ως ιδιαίτερα αισιόδοξο.
    Και καλά, το να βάζει υψηλούς στόχους κάποιος δεν είναι κακό, το αντίθετο μάλιστα.
    Οταν όμως αυτούς τους στόχους τους βάζει μια κυβέρνηση η οποία 3,5 χρόνια τώρα αυτοδιαψεύδεται και κάθε φορά που το κάνει δεν νιώθει ότι πρέπει να δώσει λογαριασμό σε κανένα, αυτό είναι επικίνδυνο.»





    Καημένη Ελλάδα, καημένοι Έλληνες τι μας επιφυλάσσει το μέλλον…

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Photoshop, και μάλιστα για τον πούτσο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ
    Ο babis , 11.42 μμ

    Φιλε babis , αυτο το αρθρο της γνω-
    στης εργολαβικης πατσαβουρας εχει την ιδια εγκυροτητα που ειχανε και
    οι πρωτοσελιδες φωτογραφιες μαιμου
    απο τις πυρκαγιες? Εκεινες τις
    γνωστες φωτογραφιες που κανε κολαζ
    φλογες 15 μετρα ψηλες πανω απο τις
    στεγες των σπιτιων???
    Η οι αλλες μαιμουδιστικες που βαζανε το κλαμενο προσωπο, συμπολι-
    τιδος μας, που εκλαιγε, απο χαρα ομως αυτη, γιατι τελευταια στιγμη
    ειχε σωθει το σπιτι της, με φοντο
    σπιτια που πραγματικα ειχαν παρα-
    δοθει στις φλογες???
    Αυτη τη συγκεκριμενη Σταλινοπουστια
    την ειχαν κανει και η κατοχικη
    ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΝΕΑ, και η πατσαβουρα αυτης της εντελως ατριχης και με
    τεραστια μασταρια αδελφης, το πρω-το θεμα, της θεμος της αναστα-σιαδης,?????
    Μηπως ομως εχει την εγκυροτητα
    εκεινου του πρωτοσελιδου γκαλοπ,
    Β. Αθηνων ΠΑΣΟΚ + 10%.
    Γιατι συνεχιζεις να μαγαριζεις το
    δικτυο, με δημοσιευματα εντελως
    ξεφτιλισμενων φυλλαδων των νταβα-
    τζηδων. Αυτους που τωρα καταγγελει
    ο ΓΑΠ , γιατι το κανεις αυτο, αν
    κονομας πεστο μας, να πουμε ενταξει
    το ψωμακι του βγαζει ο κακομοιρης
    και να μην ασχολουμεθα αλλο μαζι
    σου.Διαφορετικα γιατι το παιζεις
    πρασινος τραβεστι πιθηκος???

    ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΚΑΙ
    ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αγαπητοί φίλοι
    Κάποιος ανώνυμος συνεχίζει εργολαβικά τη στήριξη του Γιωργαρου του θαυματοποιού που αλίμονο μας διευθύνει τα κρατικά ταμεία..
    Ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι είμαι …διάνοια Ένας απλός λαϊκός άνθρωπος είμαι. Αφήνω τις βαρύγδουπες αναλύσεις σε εσάς τους ειδικούς…Ένα ξέρω όμως και το βιώνω καθημερινά. Κάθε περισυ και καλύτερα καταρχήν και ο οικογενειακός μου προϋπολογισμός δεν μπορεί να ελεγχτεί πλέον από την ασυδοσία των αυξήσεων και των αφαιμάξεων που προκαλεί η ανερμάτιστη και εν προχειρω οικονομική πολιτική του «φωστήρα» που στηρίζεις. Μάλλον κανένας από τους βολεμένους που ταΐζει το σύστημα θα είσαι όποτε δίκαιος ο μισθός σου. Όμως εμείς οι πολλοί που είμαστε εκτός έχουμε αγανακτήσει…Μην χαίρεσαι γιαυτο. Ειδικοί λόγοι που οφείλονται στα προβλήματα του ΠΑΣΟκ τα οποία οσονούπω τερματίζονται ,σας κάνουν να ήσαστε στην εξουσία. Στις εκλογές δεν κερδίσατε. Απλά τις έχασε το ΠΑΣΟΚ . Είμαι πολύ υπερήφανος για τις ιδέες και τις απόψεις μου και αφήνω την διάνοια σαν εσένα να εκτίθεται με τις παπαρολογιες που σερβίρει…Σε έχουμε πάρει χαμπάρι.. ε απολογητή του «Γιωργαρου»….
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γιατί οι βουλευτές του Πασόκ στην Κρήτη έχουν χάσει την μιλιά τους;
    πότε θα βγουν να ταχθούν στο πλευρό του προέδρου μας γιώργου παπανδρέου; μετά τις εκλογές μήπως;
    να πάρουν θέση εδώ και τώρα ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ γιατί δεν θα βρουν την ψήφο τους στις επόμενες εκλογές.
    Στον νομό Ηρακλείου ειδικά, η υποστήριξη προς τον γιώργο αγγίζει το 80%.κουνηθείτε κοπρόσκυλα γιατί η 11η νοεμβρίου ζυγώνει.Ειδικά ο Κεγκέρογλου και ο Στρατάκης δεν πρόκειται ποτέ να ξανάβγουν βουλευτές στην ζωή τους (εκτός αν αλλάξουν εκλογική περιφέρεια).Αν δεν το πιστεύετε αυτό,θα το δείτε στο μέλλον και τότε θα το πιστεύσετε!

    Στην Μαγνησία ο "πολλά υποσχόμενος" νέος βουλευτής Καρτάλης που τον έκανε ο πρόεδρος πρόεδρο του ΙΣΤΑΜΕ και αυτός πήγε με τον βενιζέλο, δεν θα ξαναβγει ποτέ στην ζωή του βουλευτής γιατί είναι και αχάριστος εκτός των άλλων.Και αυτό το ελάττωμα το απεχθάνονται οι ψηφοφόροι γενικώς.

    Όσον αφορά την Αχαϊα εκεί θα έχουμε μεγάλα γέλια με τον βουλευτή Βέρρα.Αν ξαναβγεί να μας γράψει και να μας τραγουδήσει κλέφτικα.Την τύχη των Κεγκέρογλου, Στρατάκη, Καρτάλη θα έχει και αυτός.Οποία πολιτική διορατικότης!
    Στην έδρα των Παπανδρέου, βουλευτής του Πασόκ πάει κόντρα!


    Την διαπλεκόμενη στήριξη στον βαγγέλη την είδατε κύριοι και βιαστήκατε να πάτε μαζί του, προεξοφλώντας την εύκολη επικράτησή του. Τώρα τι έχετε να πείτε ΞΟΦΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ;
    Μην πείτε τίποτα καλύτερα γιατί ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ
    Κεγκέρογλου (Ν.Ηρακλείου),
    Στρατάκης (Ν.Ηρακλείου),
    Καρτάλης (Ν.Μαγνησίας),
    Βέρρας (Ν.Αχαίας)
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΞΟΦΛΗΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΥΨΗΛΟΤΑΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

    ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΗΘΙΚΟΣ

    1.Μητσοτάκης
    2.Ψωμιάδης
    3.Σημίτης
    4.Πρετεντέρης
    5.Τρέμη
    6.Μπόμπολας
    7.Γ.Κουρής
    8.Λαμπράκης
    9.Παπαντωνίου
    10.Κουλούρης
    11.Πρωτόπαπας
    12.Δρυς
    13.Νεονάκης
    14.Αρ-πάχτας
    15.Μανίκας
    16.Μιλένα
    17.Βερελής
    18.Τσουκάτος
    19.Ψυχάρης
    και
    GUEST STAR ο Φασούλας με την...Κόχειλα

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ...ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

    ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ...ΑΞΙΟΤΙΜΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ

    ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ ΚΑΝΤΟ ΤΩΡΑ
    (ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ΜΕΤΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. (αντιγραφή από εύστοχο σχόλιο μιας κυρίας με το όνομα ΈΛΛΗ-στο blog του Μίμη Ανδρουλάκη)

    Αγαπητέ Μίμη,
    Όσο περνάει ο καιρός τόσο καλύτερα μας τα λες,πραγματικά δύσκολο να διαφωνήσει κανείς μαζί σου στο επίπεδο των ιδεών. Το κακό όμως είναι ότι ότι οι σωστές και προοδευτικές ιδέες ιστορικά δυστυχώς είναι συνήθως μειοψηφικές.

    Σ αυτό το σημείωμά μου θάθελα να θέσω σε σένα αλλά και στους πολλούς επισκέπτες σου κάποιες πικρές δυστυχώς αλήθειες και να βάλω κάποια ερωτήματα σχετικά με ορισμένους, κατά τη γνώμη μου, μύθους που καλλιεργούνται.

    Για να μη παρεξηγηθούν αυτά που λέω θάθελα να σας πω ότι προέρχομαι από το χώρο της αριστεράς όπως και οι περισσότεροι της ¨γενιάς του Πολυτεχνείου¨ και έχω περάσει από όλους σχεδόν τους σχηματισμούς της αριστεράς πριν ψηφίσω ΠΑΣΟΚ για πρώτη φορά το 1996.

    Το γιατί ο Σημίτης μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη (ενώ ο Ανδρέας όχι) είναι ζήτημα άλλης συζήτησης, όμως παρατήρησα εκ των υστέρων ότι πολλοί προερχόμενοι απο την αριστερά εμπιστεύθηκαν το Σημίτη.
    Και σε γενικές γραμμές ειδικά στην πρώτη τετραετία δεν με απογοήτευσε. Αντίθετα με απογοήτευσαν διάφοροι ¨Σημιτικοί¨ και γενικά πιστεύω ότι έκανε πολλά λάθη στους συνεργάτες του.
    Δέχομαι απόλυτα την κρίση σου για την περίοδο Σημίτη.
    Δεν θα πρέπει να μηδενίζουμε μια μεγάλη προσπάθεια που έγινε σε πολλούς τομείς επισημαίνοντας παράλληλα και τις αδυναμίες και παραλείψεις.
    Ας συγκρίνουμε την κυβέρνηση Σημίτη με την πρόσφατη κυβέρνηση του Καραμανλή...

    Τώρα στο θέμα μας.
    Μύθος νούμερο ένα:
    Το Πασόκ πρέπει να γίνει ¨καλύτερο¨, σύμφωνα και με τις δικές σου προτάσεις να μην τις επαναλαμβάνω.
    Δυστυχώς έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το Πασόκ δεν έχασε επειδή δεν ήταν ¨αρκετά καλό¨ συγκριτικά με τη ΝΔ.
    Η κυβέρνηση της ΝΔ άφησε τα περισσότερα προβλήματα των πολιτών σε χειρότερη κατάσταση απ' ότι ήταν.
    Το τι έγινε σε επίπεδο ρουσφετιού, οικονομικών σκανδάλων και διαπλοκής δεν έχει προηγούμενο.

    Γιατί όμως ένα κρίσιμο για το εκλογικό αποτέλεσμα τμήμα του λαού την ¨εμπιστεύθηκε¨ ξανά;

    Η δική μου άποψη είναι ότι μόνο μια ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

    Κανείς από τους πολιτικούς δεν διανοείται να πεί ότι ¨φταίει ο λαός¨ (μιλάμε πάντα για αυτή την κρίσιμη μάζα που κρίνει το αποτέλεσμα των εκλογών) και ότι δυστυχώς πολλές φορές οι επιλογές του δεν είναι σωστές.
    Δυστυχώς όσο η ανασφάλεια του πολίτη, στη σημερινή παγκοσμιοποιημένη οικονομία, αυξάνει, όσο οι συνθήκες δουλειάς και γενικά οι συνθήκες ζωής δυσκολεύουν, όσο η αβεβαιότητα για το μέλλον αυξάνεται τόσο οι κοινωνίες τείνουν να συντηρητικοποιούνται. (Ακόμη και ο φόβος από τις ανεξέλεγκτες πυρκαγιές ευνόησε την κυβέρνηση). Καταφεύγουν λοιπόν οι φοβισμένοι πολίτες όλο και περισσότερο σε παραδοσιακά στηρίγματα πχ εκκλησία, περιχαράκωση σε συντηρητικές ιδέες, ξενοφοφία, συντηρητικά κόμματα κλπ. Το βλέπουμε σ όλη την Ευρώπη.
    Στην Ιταλία είδαν και έπαθαν για να απαλλαγούν από το Μπερλουσκόνι. Είδαμε τι έγινε και στη Γαλλία που για μένα αποτελεί βαρόμετρο για τα ευρωπαϊκά πολιτικά ζητήματα.

    Και ρωτάω: ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ 93 ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ; Για θυμηθείτε λίγο...Κέρδισε όμως τις εκλογές τότε.

    Ασχολείται κανείς μ' αυτό το ζήτημα; Ψάχνει κανείς να δεί γιατί πολιτικοί τύπου Ψωμιάδη που παλιότερα θα ήταν τουλάχιστο γραφικοί, έχουν σήμερα τέτοια δημοτικότητα;

    Μήπως δηλαδή τελικά δεν είναι ούτε θέμα αν το ΠΑΣΟΚ είναι αρκετά ¨σωστό¨ ή αν έχει τον κατάλληλο αρχηγό αλλά αν οι σημερινές συνθήκες είναι που ευνοούν τον Καραμανλή;;

    Για να μη σας κουράζω περισσότερο θάθελα να πω σε μερικούς φίλους που αναφέρονται σε ¨δραματικά¨ λάθη του Παπανδρέου, ότι τα λάθη αυτά ήταν πταίσματα μπροστά στα λάθη του Καραμανλή που σε τελική ανάλυση είχαν και συνέπειες στη χώρα και σε καθένα μας ξεχωριστά μια και είχε την ευθύνη της κυβέρνησης.


    Μύθος νούμερο δύο:
    Υπήρξε στροφή του εκλογικού σώματος προς τα αριστερά. Για ψάξτε λίγο το ζήτημα γιατί εγώ είδα πράγματα που δεν τα έχω ξαναδεί μέχρι τώρα στη ζωή μου. Είδα ανθρώπους να είναι αναποφάσιστοι αν θα ψηφίσουν ΚΚΕ ή ΛΑΟΣ!!! είδα δεξιούς με πατέντα να ψηφίζουν Σύριζα, είδα αριστερούς να ψηφίζουν Πασοκ και παλιούς Σημιτικούς να ψηφίζουν Καραμανλή. Αυτά μέσα στο φιλικό μου περιβάλλον που δεν είναι και πολύ μεγάλο...φαντάζομαι τι θα έγινε σε ευρύτερο κύκλο ανθρώπων. Πιο ¨απολίτικο¨ σκεπτικό για ψήφο στην αριστερά δεν το έχω ξαναζήσει και με έχει καταπλήξει.Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΙΣΩΣ ΦΟΡΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

    Με αυτό δεν εννοώ ότι δεν πρέπει να γίνουν αλλαγές προς το καλύτερο ούτε να γίνουμε μοιρολάτρες. Ο Αγώνας πρέπει να συνεχιστεί και το Πασόκ πρέπει να βρεί τον τρόπο να πλησιάσει τον κόσμο να δώσει προοδευτικές λύσεις στα σύγχρονα προβλήματα, να πείσει ότι η επιστροφή προς τα πίσω δεν είναι η λύση και να διαμορφώσει σταδιακά ένα διαφορετικό πολιτικό σκηνικό.


    Μύθος Νούμερο τρία:
    (ΟΜΟΛΟΓΩ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ).

    Ο Βενιζέλος μπορεί να νικήσει τον Καραμανλή γιατί είναι πιο ρήτορας, πιο επιθετικός, πιο μάγκας, πιο έξυπνος, πιο πονηρός πιο ¨τσίφτης¨ τέλος πάντων. Εντάξει συμφωνώ μπορεί να νικήσει τον Καραμανλή αν παλέψουν είτε με τα χέρια είτε με τα λόγια.
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ¨ΡΟΥΜΠΩΣΕΙΣ¨ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ.
    ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ Ψ Η Φ Ο Φ Ο Ρ Ο Υ Σ.

    Αν δεχθούμε ότι το πασοκ έχασε ψήφους προς τα αριστερά, σκέφτεστε πόσους θα χάσει με αρχηγό τον Βενιζέλο;; Ο Βενιζέλος έχει κάποια επιρροή, αν και μειούμενη καθώς εξελίσσονται τα πράγματα, στους ψηφοφόρους του Πασόκ.Έχετε μιλήσει με ψηφοφόρους άλλων κομμάτων και ειδικά με προοδευτικούς ανθρώπους για να σας πουν τη γνώμη τους;;;
    Το προφίλ των ανθρώπων που συμπαθεί το στύλ Βενιζέλου έχει το πρωτότυπο να ψηφίσει. Και αυτό είναι ο Καραμανλής.
    Δεν χρειάζονται απομιμήσεις.
    Συγνώμη για την πολυλογία.
    παρακαλώ για τα σχόλιά σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. [b] ενα δυο, ένα δύο [/b]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. [b] ενα δυο, ένα δύο [b]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ενα δυο, ένα δύο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ενα δυο, ένα δύο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση