GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκλογές ...δημοσιογράφων!

... Οι δημοσιογράφοι είναι χειρότεροι από τους νταβάδες τους, είναι οι πόρνες τους... .. Του Γιώργου Γρηγορίου ... Η εκλογη του επομενου αρχ...

...
Οι δημοσιογράφοι είναι χειρότεροι από τους νταβάδες τους, είναι οι πόρνες τους...
..
Του Γιώργου Γρηγορίου
...
Η εκλογη του επομενου αρχηγου του ΠΑΣΟΚ εφερε στο προσκηνιο τον ρολο των "διαπλεκομένων", αυτων που πολυ ευστοχα ονόμασε "νταβατζηδες" ο Καραμανλης, 3 χρονια νωριτερα. Ολοι, δεξια και αριστερα, συμφωνουν και τους εξορκιζουν θεωρωντας τους αιτια πολλων κακων. Ομως ξεχνουν οτι δεν ειναι μονο οι "5 οικογενειες", οπως ειπε ο Καραμανλης. Ειναι και αυτοι που δουλευουν γι αυτους. Οι νταβαντηδες δεν γραφουν (ίσως και να μη τα καταφερνουν). Οι δημοσιογραφοι - υπαλληλοι τους, εκφραζουν αυτα που οι νταβαδες τους θελουν. Και αυτοι οι δημοσιογραφοι ειναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ απο τους νταβαδες τους. Ειναι οι πορνες τους. Βγαζουν το μεροκαματο τους διαστρεφοντας την αληθεια, σπιλωνοντας συνειδησεις, καταρακωνοντας υποληψεις . Ετσι... για το μεροκαματο, για ενα ..."πιασάρικο" θεμα.
Κοιτατε τις εφημεριδες, ποσο ευκολα δημιουργουν ενα θεμα απο το τιποτε, και ποσο ευκολα , ποσο ξαφνικα το θαβουν, το εξαφανιζουν. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Όλες οι εφημεριδες, οχι μερικες. Και αν το προσεξει κανεις, οι δημοσιογραφοι ειναι παντα αθωοι, φταινε οι μεγαλοεκδοτες, λες και αυτοι γραφουν.
Δεν ειδα την ΕΣΗΕΑ να διαμαρτυρηθεί ποτε για τους νταβαντζηδες, γιατι βεβαια αν πραγματι υπαρχουν νταβαντηδες, τοτε οπωσδηποτε καποια (πολλα...) απο τα μελη της ειναι ... ταπεινοι υπαλληλοι τους, ετσι δεν ειναι; Ποιος γραφει στις εφημεριδες και στα ΜΜΕ; Φυσικα οι δημοσιογραφοι.
Λυπαμαι που στην Ελλαδα ολοι θεωρουμε τους εαυτους μας σπουδαιους και εξυπνους και δεν καταλαβαινουμε τιποτα. Γιαυτο προτεινω"Εκλογες Δημοσιογραφων" παραλληλα με τις βουλευτικες. Τουλαχιστον να εχω τη δυνατοτητα (ή τον μαζοχισμό) να εκλεξω εγω αυτον που θα σπιλωσει το ονομα μου, που θα εξευτελισει την οικογενεια μου, που θα ποδοπατησει την τιμη μου.... Μονη ικανοποιηση μου να ακουσω τον δημοσιογραφο να βγαζει προεκλογικο λογο για αυτον: Πώς θα μπορεσει να αρθρωσει λογο χωρις πληρωμη, μη κατηγορωντας εκ του ασφαλους κτλ...
Σας καλω ολους, εδω και τωρα, να απαιτησουμε "εκλογες δημοσιογραφων".

18 σχόλια

  1. ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΚΑΙ ΤΑ
    ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ

    31/10/07
    Χ.Α.Α. 5334.50 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

    Ο Γιώργαρος το έβαλε αμέτι μοχαμέτι
    να μας δώσει πίσω με τόκο και εύλο-γο κέρδος, ότι με αδελφίστικο τρό-πο μας άρπαξαν τα πράσινα λαμόγια.


    Ο Μαλάκας(που τώρα όμως πίνει πράσινο αίμα) που δέν πρόσεχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το τελευταίο διάστημα έχουν ειπωθεί στο ΠαΣοΚ τόσα αδιανόητα πράγματα ώστε μάλλον δεν αξίζει να ασχολείται κανείς ιδιαιτέρως μαζί τους- απλώς να ελπίζει ότι τα περισσότερα θα ξεχαστούν στις 12 Νοεμβρίου.

    Δεν μπορώ όμως να μη σταθώ σε ένα απίστευτο επιχείρημα που έτυχε να διατυπωθεί σε μια ούτως ή άλλως παράλογη πολιτική συγκυρία. Σύμφωνα με το επιχείρημα αυτό, το ΠαΣοΚ δεν χρειάζεται αρχηγό που να αντιπαρατίθεται στον Καραμανλή, δεν χρειάζεται έναν «αντι-Καραμανλή». Χρειάζεται κάτι άλλο, ίσως «πιο βαθύ, πιο γλυκό, πιο μεγάλο» - που λέει και η ποιήτρια...

    Ομολογώ πως εντυπωσιάζομαι. Δηλαδή για τι ακριβώς ψάχνει το ΠαΣοΚ, αν δεν ψάχνει για αντίπαλο του Καραμανλή; Για αντίπαλο του Ομπράντοβιτς ή για αντίπαλο του Λεμονή; Κι αν το ΠαΣοΚ δεν χρειάζεται αρχηγό που να αντιπαρατίθεται αποτελεσματικά στον Καραμανλή , τότε τι ακριβώς χρειάζεται; Πιανίστα ή ντράμερ;

    Είναι προφανές πως το ΠαΣοΚ θα διαλέξει αρχηγό όποιον γουστάρει και με όποια κριτήρια θέλει. Αλλά είναι μάλλον ακατανόητο να δηλώνει ότι αναζητεί αρχηγό ο οποίος δεν θα έχει ως βασική αποστολή την εκλογική νίκη. Δέχομαι όσους ισχυρίζονται ότι η απάντηση στον Καραμανλή είναι ο Παπανδρέου ή ο Βενιζέλος ή η Πίπη Φακιδομύτη. Αλλά δεν καταλαβαίνω αυτούς που υποστηρίζουν ότι δεν χρειάζεται απάντηση στον Καραμανλή . Δηλαδή πώς θα νικήσει το ΠαΣοΚ στις εκλογές; Χωρίς να ηττηθεί ο Καραμανλής;

    Εκτός κι αν συμφωνήσουμε ότι το ΠαΣοΚ ασχολείται με άλλο σπορ. Οτι θα λειτουργεί εφεξής ως μια ένωση συμπαθητικών και καλοκάγαθων ανθρώπων, οι οποίοι θα ανταλλάσσουν προβληματισμούς στο Διαρκές Συνέδριο Λογοδοσίας και Ελέγχου που υπόσχεται να εγκαθιδρύσει η πλευρά Παπανδρέου. Και ότι ουδεμία ανάγκη αντιπαράθεσης με τον Καραμανλή για την εξουσία προκύπτει αφού το ΠαΣοΚ θα ασχολείται με άλλα ευγενή και υψηλόφρονα.

    Αν είναι έτσι, κανένα πρόβλημα. Ο οιοσδήποτε μπορεί να γίνει αρχηγός του ΠαΣοΚ. Ενδεχομένως να μη χρειάζεται καν αρχηγός, να αρκεί ένα διοικητικό συμβούλιο, όπως στις περισσότερες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις. «ΠαΣοΚ Χωρίς Σύνορα».

    Αν όμως το ΠαΣοΚ προτίθεται να μετάσχει και στις επόμενες εκλογές, τότε μάλλον θα χρειαστεί έναν αρχηγό τον οποίο οι ψηφοφόροι θα προτιμήσουν από τον αρχηγό των αντιπάλων του. Διότι η πολιτική παίζεται με τους κανόνες της πολιτικής. Και όποιος θέλει να κάνει πολιτική, με αυτούς τους κανόνες πρέπει να τα βγάλει πέρα. Διαφορετικά η ζωή προσφέρει και άλλες δραστηριότητες για να γεμίσει τις ώρες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. babis + τζών = LOVE

    babis - τζών = LOVE

    babis + τζών = LOVE

    babis + τζών = LOVE

    babis + τζών = LOVE

    babis + τζών = LOVE

    babis + τζών = LOVE

    babis + τζών = LOVE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΚΑΛΟΠ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΑ ΝΕΑ. ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    Ποιον προτιμάτε για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ;
    Τον Γιώργο Παπανδρέου. 6447
    39,07%
    Τον Ευάγγελο Βενιζέλο. 6944
    42,08%
    Τον Κώστα Σκανδαλίδη. 1469
    8,9%
    Κανέναν από τους τρεις. 1452
    8,8%
    Δεν γνωρίζω / δεν απαντώ. 189
    1,15%
    Σύνολο: 16501

    2:01 πμ
    Διαγραφή


    ΒΛΑΚΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΡΕ ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    2:03 πμ
    Διαγραφή
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΠΡΤΕΝΤΕΡΗ ΚΑΙ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΓΑΜΙΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

    2:04 πμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΠΙΠΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΕΝΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

    2:05 πμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΑME ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΜΠΕΝΙ ΣΤΟ PRESS GR. GAP FYGE APO TO PASOK

    2:17 πμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς που τάσσονται με τον Παπανδρέου.Α φού βλέπουν ότι η ηγεσία του δεν τραβάει γιατί επιμένουν?Αν δεν τους αρέσουν οι άλλοι υποψήφιοι υπάρχει και το λευκό ή η

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. index

    Αν θέλετε μπορείτε να περιμένετε να προβληθεί απόψε 31 από την τηλεόραση σαν ντοκιμαντέρ του Εξάντα.
    Αν πάλι δεν μπορείτε να περιμένετε, τότε να το δείτε από τώρα, κάνοντας κλικ εδώ.

    Ψεύτες και αργόμισθοι!

    Έτσι γίνεται η δημοσιογραφία στις μέρες μας, 15 χρόνια μετά την επιστημονική τεκμηρίωση ενός προβλήματος και τρία ολόκληρα χρόνια μετά την ψήφιση ευρωπαϊκών και εθνικών νόμων που φυσικότατα δεν εφαρμόζονται, πάντα καθυστερημένα μετά, ψάχνουμε από τα γραφειάκια μας στο youtube για να «την βγάλουμε» και πάλι στην τεμπελιά μας.
    Ντοκιμαντέρ από το τηλέφωνο δηλαδή...

    Το βίντεο που θα προβληθεί το ανακάλυψε η δημοσιογραφάρα μετά από 250.000 επισκέψεις σε αυτό και μετά από αρκετούς μήνες από το ανέβασμά του!

    Μπρρρρράβο δημοσιογραφάρες μου εσείς που έχετε και το θράσος να κάνετε τρέιλερ γι αυτό...

    DF
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ Γιώργο Γρηγορίου,

    σε συγχαίρω για το post που ανέβασες. Οι παρατηρήσεις σου είναι πράγματι αξιόλογες.
    Από το 1990 έχει πακτωθεί ένα ολοκληρωτικό σύστημα χειραγώγησης της κοινής γνώμης, αποτελούμενο από νταβάδες και αχυρανθρώπους των νταβάδων, οι οποίοι κατανέμονται σε τρεις υποκατηγορίες:
    Αχυράνθρωποι επιχειρηματίες στα ΜΜΕ, αχυράνθρωποι δημοσιογράφοι και αχυράνθρωποι – μέλη του πολιτικού συστήματος.
    (προσοχή δεν θα πρέπει να θεωρούμε το σύνολο των δημοσιογράφων ως αχυρανθρώπους-αυτοί είναι λίγοι και "εκλεκτοί").

    Αυτές οι τέσσερις υποδιαιρέσεις του συστήματος που κυριαρχεί σε ολόκληρο το πλαίσιο του πολιτισμού, αποτελούν τον φαύλο κύκλο εντός του οποίου στρεβλώνονται η δημοκρατία, οι αρχές και οι αξίες στον τόπο μας.

    Όμως, αξίζει να παρατηρήσει κανείς, ότι ο τρόπος που έχουν επιλέξει τελευταία ορισμένες πολιτικές ηγεσίες και κάποιοι πολιτευτές για να απαλλαγούν από το στίγμα του διαπλεκόμενου που τους κατατρέχει, οδηγεί σε νέες παρενέργειες φασίζουσας μορφής.
    Τώρα πια, όποιος δεν γουστάρει αυτά που λες σε καθυβρίζει αποδίδοντας την κριτική σου στάση σε συμφέροντα και στους νταβάδες. Είναι αυτό που λέω εγώ «η ψυχρή εκδίκηση του νταβά».
    Φτάσαμε, όσοι επί χρόνια αγωνιζόμαστε εναντίον αυτού του συστήματος, έμπρακτα, με συνέπεια και με συνέπειες, να υφιστάμεθα επιπλέον τον κάθε τσόγλανο που υπερασπίζεται τον αποδεδειγμένα διαπλεκόμενο ηγέτη του, να μας κατατάσσει στην ίδια μοίρα με αυτόν που υπηρετεί ή πειθήνια ακολουθεί.
    Ορδές μισθοφόρων κονδυλοφόρων καθοδηγούμενες από κομματικά επιτελεία κατέλαβαν τον Τύπο και το διαδίκτυο, συκοφαντώντας όσους τολμούν να ασκήσουν στοιχειοθετημένη κριτική και να εκφράσουν ελεύθερα τις πεποιθήσεις τους, εάν φυσικά αυτές δεν συμβαδίζουν με την εκάστοτε προπαγανδιστική γραμμή των ηγεσιών, πρωτίστως της ΝΔ και δευτερεύοντος του ΠΑΣΟΚ.

    Έτσι πιστεύουν οι αχρείοι αχυράνθρωποι των νταβάδων και τα θλιβερά υποκατάστατά τους, ότι μπορούν να δημιουργήσουν σύγχυση μεταξύ των καθαρών φωνών και των αργυρώνητων φερεφώνων.
    Κουράγιο σε όλους μας, είναι ζήτημα χρόνου για να ξεχωρίσει η ήρα από το σιτάρι!
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στο μεταξύ, αίσθηση προκαλεί η δήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου στην Κομοτηνή, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν πρέπει να παρεμβαίνει το κράτος σε θέματα διορισμών που αφορούν στην μουσουλμανική μειονότητα.

    Σε ερώτηση αν με αυτό εννοεί να αφήνεται η μειονότητα να εκλέγει ακόμα και το μουφτή της, απάντησε: "Δεν μπορούμε να δίνουμε έναν αγώνα στην Κων/πολη για τα Βακούφεια του Οικουμενικού Πατριαρχείου και να μην δεχόμαστε τη διοίκηση των Βακουφείων στη Θράκη, με εκλεγμένες διοικήσεις".

    Από το Σκάι
    31-10-2007

    Άρχισε το νέο παπαγαλάκι της νέας τάξης να γρυλλίζει τα προδοτικά του σχέδια.Αποκαλύπτεται σιγά-σιγά ο ρόλος του γουρουνιού.Δεν διαφέρει απολύτως σε τίποτα από τους ξενόδουλους προδότες γιωργάκη, ντόρα, τσίριζα και λοιπούς συγγενείς της νέας τάξης και της μειοδοσίας. Δεν πρέπει να στενοχωρούμε τα πλανητικά αφεντικά μας και τους λυσσασμένους μόνο για κέρδος νταβατζήδες μας.Άλλωστε τα πάντα για να εκλεγούμε. Πρέπει να δώσουμε ξεκάθαρα τα διαπιστευτήριά μας στα αφεντικά μας για να μας στηρίξουν.
    Έτσι δεν είναι;

    ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.
    ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παίζανε στον κώλο μου τρίλιζα
    και απ'την κάβλα γρύλλιζα
    με ψολοκούρδιζαν και σφύριζα
    και αμέσως έγινα σύριζα


    Με γαμάγανε και τσίριζα
    και απ'τον πόνο σφύριζα
    μου κόψανε τ'αρχίδια σύριζα
    και τελικά ψήφισα ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

    ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ GΑY PARADE ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΤΩΡΑ!!!!

    ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ GΑY PARADE ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΤΩΡΑ!!!!

    ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ GΑY PARADE ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΤΩΡΑ!!!!

    ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ GΑY PARADE ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΤΩΡΑ!!!!

    ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ GΑY PARADE ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΤΩΡΑ!!!!

    Αν είσαι άνδρας κουνιστός και πουσταριό δηλώνεις ψηφίζεις ΣΥΡΙΖΑ
    δαγκωτά και στα πεταχτά πιάνεις τη πούτσα απ' το καυλί και πίσω σου τη χώνεις.
    Έχεις του κώλου ηδονή και ο κώλος σου ρουφάει
    έχεις πουτσούλα άχρηστη, μόνο να κατουράει.

    Στις μέρες που βρισκόμαστε, πολύ μικρή ελπίδα
    να βρεις γαμίκο να γάμα, ανδρός κωλοτρυπίδα.
    Κώλοι, μουνιά λαχταριστά, στο δρόμο περπατάνε
    αλίμονο σ' όσους δεν μπορούν, ακόμη να γαμάνε.

    Καλός ο κώλος του ανδρός όπως λέει ο Συνασπισμός, καλός κι αναμφιβόλως
    μα δεν μπορεί να συγκριθεί, ο γυναικείος κώλος.


    Ανησυχουσα, γυριζα
    κι ολο στριφογυριζα
    κι εκει που το ξεψειριζα
    και για τη λυση ψειριζα
    αρχισα και το ξυριζα
    πιστεψτε με, τελειως συριζα
    κι υστερα απο τοτε σφυριζα
    πως ειμαι υπερ του ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

    ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ


    ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ κ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΦΑΙΔΡΑ.

    Μόνο η αναφορά στον ΚΑΙΣΑΡΑ και στους ΕΥΣΩΜΟΥΣ μόνο σε ηλίθιους θα μπορούσε να απευθυνθει. Δημιουργείται πλεον η εντύπωση οτι άτομα σαν τον Βενιζέλο που νομίζουν οτι είναι η ΕΛΙΤ της ελληνικης κοινωνίας,Θεωρούν οτι ολοι εμείς είμαστε ανιστόρητοι και όμοιοι με τις μάζες της ΒΟΡΕΙΟΥ και περισότερο της ΝΟΤΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ. Η εντύπωση που μέχρι σήμερα εχει κατορθώσει να δώσει ο κ.ΒΕΝΙΖΈΛΟΣ στους ανθρώπους με τον μέσο δείκτη ευφυίας είναι αρνητική,τα περι ευσωμίας και η αναφορά του στον ΙΟΥΛΙΟ ΚΑΙΣΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΚΟΙΛΙΈΣ ΚΑΙ ΛΙΠΗ,ξεπερναν την γελοιοτητα και αγγιζουν την παθολογία. Αν ο κύριος αυτος γίνει αρχηγός κόμματος είναι σίγουρο οτι θα αποκτήσουμε νεο ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΤΡΟ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. index

    Ρουσώ και πάσης Ελλάδος!
    Μας στοιχίζει κάτι παραπάνω (αν βάλεις και κάτι σαν τη ρεμούλα στην Πάρο κλπ) αλλά χαλάλι.

    Μας ενημερώνει καθημερινά (οσο μπορεί) και μας διασκεδάζει αφάνταστα!

    Ρε τον Ξεφτίλα!!!
    χαχαχα

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τo blog του απολυμένου από την ΓΣΕΕ Δημοσιογράφου για θέματα εργασίας και ότι άλλο κάτσει…

    Το 2004 ΔΕΧΘΗΚΑ «ΚΑΝΙΒΑΛΙΚΗ», ΠΑΡΑΝΟΜΗ, ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ αποζημίωση ΑΠΟΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ …ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕ «ΨΕΥΤΟΑΝΤΑΓΩΓΗ» 100.000 ευρώ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ …ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @9.16

    Χέσε μας ρε Γιάννη!

    Μας έχεις πηδήξει στο σπάμ, μπουμπούνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. οι "ΜΑΠΕΣ ΣΟΟΥ" σχολιάζουν καθημερινά



    οι νταβατζήδες των ΜΜΕ

    από την εφημερίδα "Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" 14 Αυγούστου 2005:

    Κοινωνική απάθεια

    Τα γεγονότα είναι γνωστά. Το 25% με­γάλου εκδοτικού συγκροτήματος μεταβιβάσθηκε σε δημοσιογραφικό του στέλεχος έναντι υψηλού τιμήματος. Αναπό­φευκτα τα ερωτήματα, που γεννήθηκαν στην κοινή γνώμη, είχαν να κάνουν με το αν το στέλεχος αυτό είναι δημοσιο­γράφος ή επιχειρηματίας, αν διέθετε ο ίδιος τόσα χρήματα και από που, αν εν­δεχομένος η δική του παρουσία υπο­κρύπτει άλλους, αφανείς μετόχους. [...]

    Τα πολιτικά στελέχη, που είναι επι­φορτισμένα με την τήρηση της νομοθε­σίας, παρακολούθησαν τι$ κινήσεις αυ­τές με βλέμμα απαθές. Ουδείς αρμόδιος «συγκινήθηκε» από τα ερωτήματα που απασχόλησαν τον μέσο πολίτη. [...] Για μία ακόμη φορά καταλήγει κανείς στο πικρό συμπέρασμα ότι στη χώρα μας η εφαρμογή της νομοθεσίας πνίγε­ται μέσα σε άδηλους και υπόγειους δι­αύλους. Πώς αλλιώς μπορεί κανείς να ερμηνεύσει το γεγονός ότι η πολιτική ε­ξουσία, που μαχόταν για τη θέσπιση αυ­στηρότατων διατάξεων περί «βασικού μετόχου» σε εταιρείες απλώς συνδεδε­μένες με τον χώρο του Τύπου, τώρα δεν ελέγχει καν το σύννομο και τη διαφάνεια των μετοχικών κινήσεων στα ίδια τα ενημερωτικά Μέσα;


    Οι επιχειρηματικές κινήσεις σε εταιρείες Μέσων Ενημέρωσης, κατά τις τελευταίες ημέρες, τροφοδό­τησαν με υποθέσεις και ερωτήματα τις πολιτικές συζητήσεις όλων των Ελλήνων. Παραδόξως, όμως, οι κινήσεις αυτές δεν απασχόλησαν καθόλου εκείνους που κυρίως όφειλαν να διερωτηθούν τι συμβαίνει. Το πολιτικό προσωπικό εξουσίας της χώρας έμεινε αδιάφορο σαν να μην υπήρχαν νόμοι, των οποίων πρέπει να διασφαλισθεί η εφαρμογή, σαν να μην εί­ναι η ιδιοκτησιακή διαφάνεια και ο έλεγχος της συγκέντρωσης των Μέσων Ενημέρωσης θέματα, με τα οποία από δεκαετίας απασχολείται η ελληνική πολι­τεία - ακόμη και σε επίπεδο συνταγματικών διατάξε­ων. Τα γεγονότα είναι γνωστά. Το 25% μεγάλου εκ­δοτικού συγκροτήματος μεταβιβάσθηκε σε δημοσιο­γραφικό του στέλεχος έναντι υψηλού τιμήματος. Αναπόφευκτα τα ερωτήματα, που γεννήθηκαν στον κόσμο, είχαν να κάνουν με το αν το στέλεχος αυτό είναι δημοσιογράφος ή επιχειρηματίας, αν διέθετε ο ίδιος τόσα χρήματα και από πού, αν ενδεχομένως η δική του παρουσία υποκρύπτει άλλους, αφανείς μετόχους. Σε άλλες κινήσεις, επιχειρηματίες τηλεοπτι­κών σταθμών προχώρησαν σε αγορές μεριδίων άλ­λων τηλεοπτικών δικτύων, χωρίς κανείς να ερευνή­σει αν έτσι επέρχεται συγκέντρωση μέσων απαγο­ρευμένη από τη νομοθεσία.

    Τα πολιτικά στελέχη, που είναι επιφορτισμένα με την τήρηση της νομοθεσίας, παρακολούθησαν τΐς κινήσεΐς αυτές με βλέμμα απαθές. Ουδείς αρμόδιος «συγκινήθηκε» από τα ερωτήματα που απασχόλη­σαν τον μέσο πολίτη. Ουδείς ενοχλείται από το γεγονός ότι τέτοιες κινήσεΐς καθιστούν αδιαφανές το ιδιοκτησιακό καθεστώς των Μέσων Ενημέρωσης και διάτρητο τον πλουραλισμό, τον οποίο θέλει να κατο­χυρώσει η νομοθεσία για την επιχειρηματική συγκέ­ντρωση. Ουδείς απασχολείται με το ότι, αν τα οικο­νομικά συμφέροντα στα Μέσα Ενημέρωσης είναι ι­διωτικά, το ίδιο το αγαθό της ενημέρωση είναι δη­μόσιο και πρέπει να προστατεύεται.

    Το αποτέλεσμα είναι η συνολική απαξίωση του Τύ­που στα μάτια του πολίτη, η εμπέδωση μιας γενικής εντύπωσης ότι η ενημέρωση πνίγεται μέσα σε «με­γάλα κόλπα». Πώς μπορεί να απαντήσει κανείς σ' αυτή τη γενικευμένη καχυποψία, αν ο πολίτης έχει φθάσει να μη γνωρίζει σε ποιον πράγματι ανήκει το κάθε Μέσο Ενημέρωσης ή ποιές συμμαχίες και διασταυρώσεις κρύβονται πίσω από διαφορετυχές κατ' όνομα επιχειρήσεις;

    Για μία ακόμη φορά καταλήγει κανείς στο πικρό συμπέρασμα ότι στη χώρα μας η εφαρμογή της νο­μοθεσίας πνίγεται μέσα σε άδηλους και υπόγειους διαύλους. Πώς αλλιώς μπορεί κανείς να ερμηνεύσει το γεγονός ότι η πολιτική εξουσία, που μαχόταν για τη θέσπιση αυστηρότατων διατάξεων περί «βασικού μετόχου» σε εταιρείες απλώς συνδεδεμένες με τον χώρο του Τύπου, τώρα δεν ελέγχει καν το σύννομο και τη διαφάνεια των μετοχικών κινήσεων στα ίδια τα ενημερωτικά μέσα; Η κοινή γνώμη έχει πάντως, σήμερα, κάθε λόγο να εκτιμά πως αν η πολιτική τά­ξη αδρανεί, η ελληνική Δικαιοσύνη μπορεί να παρέμβει, επιβάλλοντας την εφαρμογή των νόμων.











    ο άνθρωπος που κινεί τις μαριονέτες





    ο δημοσιογράφος ΣΤΑΥΡΟΣ ΨΥΧΑΡΗΣ είναι ο αντιπροσωπευτικός άνθρωπος "παντός καιρού και κάθε εποχής", το ΠΑΝΟΥΡΓΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟ ΜΥΑΛΟ που συναλλάσσεται με οικονομικούς κολοσσούς και πολιτικούς που κυβερνούσαν (και κυβερνούν) τη χώρα... όταν ο πρωθυπουργός μίλησε για "νταβατζήδες", ο Ψυχάρης σίγουρα θα χαμογέλασε ειρωνικά ξέροντας, καλύτερα από το καθένα, ότι ο Καραμανλής έκανε μιά τρύπα στο νερό... και συμπέρανε ότι θα τον ρουφήξουν οι ρουφήχτρες...
    κάποιοι σερίφηδες και "κυνηγοί κεφαλών" προσπάθησαν να σκιαγραφήσουν τον άνθρωπο που ήρθε από το πουθενά για να διαφεντέψει όχι μόνο τον ΔΟΛ αλλά και το Αγίον Όρος (!) και τη χώρα(!) , αλλά τα πιστόλια τους έπαθαν αφλογιστία...
    Ο άνθρωπος του ΔΟλ έχει θωράκιση τα ύψιστα συμφέροντα των διαπλεκομένων κι΄ας λέει ότι θέλει ο πρωθυπουργός περί "νταβατζήδων" γιατί ξέχασε και τους "τσάτσους" που εξελίχθηκαν σε "αρχινονούς"...

    απο το liberopoulos.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΝΕΟ ΠΟΙΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!!!!!

    Τον κώλο μου τον μύριζα
    τις τρίχες του ξεψείριζα
    την πούτσα μου ψαλίδιζα
    για να γαμηθώ στην ίμπιζα

    Σαν έφθασα στην ίμπιζα
    τον κώλο μου συγύριζα
    με μια ψωλή πως γρύλλιζα
    ε! να μην γίνω σύριζα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το αντιπολεμικό κίνημα ξανά στους δρόμους!

    Καμμιά συμμετοχή της Ελλάδας στον πόλεμο!

    Του Γιάννη Σηφακάκη
    και του Στέφανου Ληναίου

    Χαιρετίζουμε τους πάνω από 100 χιλιάδες αντιπολεμικούς διαδηλωτές που πλημμύρισαν τους δρόμους των χωρών της Ανατολικής Ευρώπης. Στην Πράγα, την Βουδαπέστη, στο Μινσκ, στο Νοβοροσίσκ, στο Βλαδιβοστόκ, στην Βαρσοβία, στο Ανατολικό Βερολίνο και σε δεκάδες άλλες πόλεις, βετεράνοι του Αφγανιστάν, οικογένειες φαντάρων, συνδικαλιστές, φοιτητές και ακτιβιστές της Ειρήνης, διαδήλωσαν απαιτώντας να γυρίσουν πίσω τώρα τα κατοχικά στρατεύματα της Σοβιετικής Ένωσης από το Αφγανιστάν.


    Η απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να μην στείλει στρατό στο Αφγανιστάν μέσω της Σοβιετικής Ταξιαρχίας που αναμένεται να ξαναπάει στην περιοχή και η επιπλέον συναίνεσή της στις συνεχιζόμενες πιέσεις των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ για να μην συμμετέχει ελληνικός στρατός, για πρώτη φορά, σε μάχες στην πρώτη γραμμή του πυρός στο Αφγανιστάν, είναι δύο προκλητικές αντισοβιετικές επιλογές που βαθαίνουν την εμπλοκή της Ελλάδας στα καπιταλιστικά καθεστώτα της αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας της Δύσης.


    Ξεκινάμε καμπάνια ενάντια στην μη συμμετοχή της Ελλάδας στον σοβιετοκινούμενο πόλεμο στο Αφγανιστάν και απαιτούμε:
    -Nα πάει τώρα όλος ο στρατός στο Αφγανιστάν στο πλευρό της μητέρας των εργαζομένων.
    -Να κλείσουν οι βάσεις της Σούδας και του Ακτίου, που παίζουν στρατηγικό ρόλο για τα συμφέροντα των ΗΠΑ και να αντικαταστασθούν από σοβιετικές βάσεις της λαικής δημοκρατίας.
    -Να σταματήσουν οι υπέρογκες δαπάνες για τους πολεμικούς εξοπλισμούς, αν είναι να αγοράζουμε όπλα μόνο από την Δύση και όχι και από τα κράτη δορυφόρους της Σοβιετικής Ένωσης. Θέλουμε λεφτά για μισθούς και συντάξεις, σχολεία και νοσοκομεία, όχι για βόμβες, πυραύλους και φρεγάτες που μάλιστα αγοράζονται μόνο από την "κακή" Δύση και όχι από τα κρατικά μονοπώλια του υπαρκτού σοσιαλισμού.
    -Κάτω τα χέρια από τα δικαιώματα και τις ελευθερίες μας που μπαίνουν στο στόχαστρο του «πολέμου κατά της σοβιετικής κατοχής ξένων χωρών και τρομοκρατίας κατά των ντόπιων πληθυσμών». Να τιμωρηθούν οι ένοχοι για τις απαγωγές των Πακιστανών και για τις υποκλοπές και να αθωωθούν όλοι οι "ιδεολόγοι" ληστές τραπεζών, οι κουκουλοφόροι αριστεροφασίστες και οι επαγγελματίες προβοκάτορες του νεοταξικού αριστερισμού.
    Διαβάστε περισσότερα εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Στο μεταξύ, αίσθηση προκαλεί η δήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου στην Κομοτηνή, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν πρέπει να παρεμβαίνει το κράτος σε θέματα διορισμών που αφορούν στην μουσουλμανική μειονότητα.

    Σε ερώτηση αν με αυτό εννοεί να αφήνεται η μειονότητα να εκλέγει ακόμα και το μουφτή της, απάντησε: "Δεν μπορούμε να δίνουμε έναν αγώνα στην Κων/πολη για τα Βακούφεια του Οικουμενικού Πατριαρχείου και να μην δεχόμαστε τη διοίκηση των Βακουφείων στη Θράκη, με εκλεγμένες διοικήσεις".

    Από το Σκάι
    31-10-2007

    Άρχισε το νέο παπαγαλάκι της νέας τάξης να γρυλλίζει τα προδοτικά του σχέδια.Αποκαλύπτεται σιγά-σιγά ο ρόλος του γουρουνιού.Δεν διαφέρει απολύτως σε τίποτα από τους ξενόδουλους προδότες γιωργάκη, ντόρα, τσίριζα και λοιπούς συγγενείς της νέας τάξης και της μειοδοσίας. Δεν πρέπει να στενοχωρούμε τα πλανητικά αφεντικά μας και τους λυσσασμένους μόνο για κέρδος νταβατζήδες μας.Άλλωστε τα πάντα για να εκλεγούμε. Πρέπει να δώσουμε ξεκάθαρα τα διαπιστευτήριά μας στα αφεντικά μας για να μας στηρίξουν.
    Έτσι δεν είναι;

    ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.
    ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θέλω οι άντρες να γαμιούνται μεταξύ τους γι αυτό στηρίζω σύριζα

    Θέλω τα νεαρά ελληνόπουλα να γίνουν όλα πουστράκια σαν τον βαλλιανάτο και τον λαζόπουλο
    γι αυτό στηρίζω σύριζα

    Θέλω η Ελλάδα να φθάσει μέχρι την Λαμία και η Τουρκία μέχρι την Εύβοια γι αυτό στηρίζω σύριζα

    Θέλω οι αμερικάνοι και τα τσιράκια της νέας παγκόσμιας τάξης να γεμίσουν την Ελλάδα με εξαθλιωμένους αλλόφυλους για να υπάρχουν έτσι πολλές μειονότητες και να αδυνατίσουν οι συμπαγείς εθνικές φωνές προς εξυπηρέτηση των βρωμερών σχεδίων τους
    γι αυτό στηρίζω σύριζα

    Θέλω τα παιδιά μας να μαθαίνουν στα σχολεία ότι η Τουρκία και τα Σκόπια είναι ανώτεροι από εμάς και τον πολιτισμό μας για να μας καταλάβουν μια μέρα χωρίς ούτε μια ντουφεκιά
    γι αυτό στηρίζω σύριζα

    Θέλω να είμαι αδελφή, κομπλεξική θολοκουλτουριάρα χωρίς σταθερές αναφορές στη ζωή μου, θέλω να είμαι ένα κοινωνικό έρμαιο χωρίς πυξίδα, ένα αριθμοποιημένο τίποτα χωρίς ελπίδα
    γι αυτό στηρίζω σύριζα

    Τέλος θέλω να είμαι γεμάτος συμπλέγματα για την καταγωγή μου, μίσος για την ίδια μου την μάνα, να έχω σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και αντί να τα αντιμετωπίσω αυτά με σκληρή αυτοκριτική, αντιθέτως να τα ντύνω πολιτικά με αντικοινωνικές ανοησίες και αντεθνικές κραυγές
    γι αυτό στηρίζω σύριζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Θέλω οι αμερικάνοι και τα χαφιεδοτσιράκια της νέας παγκόσμιας τάξης να γεμίσουν την Ελλάδα με εξαθλιωμένους μετανάστες για να υπάρχουν έτσι πολλές μειονότητες και να αδυνατίσουν οι συμπαγείς εθνικές φωνές προς εξυπηρέτηση των βρωμερών σχεδίων των ιμπεριαλιστών και καπιτα-ληστών
    γι αυτό στηρίζω σύριζα και όλες τις δήθεν αντιρατσιστικές (νεοταξικές πρακτορίστικες) οργανώσεις που συνδέονται με τον σύριζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *