GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιδιωτικοί δρόμοι στον Δήμο Αμαρουσίου!!!

... Ο Δήμος Αμαρουσίου, κρατώντας πάντα τα σκήπτρα για την Ταλαιπωρία δημοτών του (πεζών και με αυτοκίνητο), έχει λανσάρει τους "ιδιωτ...

...
Ο Δήμος Αμαρουσίου, κρατώντας πάντα τα σκήπτρα για την Ταλαιπωρία δημοτών του (πεζών και με αυτοκίνητο), έχει λανσάρει τους "ιδιωτικούς" δρόμους σε μια περιοχή στο Μαρούσι. Προς τις σχολές του ΟΤΕ, προς το The Mall και τριγύρω.
Συγκεκριμένα στις οδούς Αιγαίου, Κώ, Πέλικα και Ψαρρών (και πιθανά και σε άλλες στην περιοχή), υπάρχει το απαγορευτικό διεύλευσης αυτοκινήτων που βλέπετε και στις φωτογραφίες, με "Εξαιρούνται οι Μόνιμοι Κάτοικοι". Αν και δεν γνωρίζουμε την σκοπιμότητα αυτής της προνομοιακής μεταχείρησης, μπορούμε να υποθέσουμε πολλά και διάφορα. Δυστυχώς ο Δήμος Αμαρουσίου, ανεξάρτητα δημάρχων και κομμάτων, εξακολουθεί να μας εκπλήσει δυσάρεστα.
Ο Δήμος Αμαρουσίου είναι ίσως ο πιο εχθρικός Δήμος για τους κάθε είδους πεζούς. Είναι μοναδικός Δήμος που έχει κάνει εξαιρετικά δύσκολο για τους δημότες του, την πρόσβαση προς και από τις οικίες τους με τα αυτοκινητά τους.
Μαθαίνουμε ότι μαζί με όλα τα παραπάνω, ετοιμάζεται να καταργήσει και τους "ψευτο-πεζόδρομους" στο Μαρούσι. Ράβε - Ξήλωνε, δουλειά να μην σου λείπει. Ο ένας δήμαρχος τους φτιάχνει, ο άλλος τους ξηλώνει. Και εμείς πληρώνουμε. Συγχαρητήρια για μια ακόμα φορά λοιπόν στον Δήμο Αμαρουσίου και στην "αντιπολίτευση" της πλάκας.
Ενεργοί Πολίτες Αμαρουσίου
(σύντομα και με web site με πλούσιο υλικό)

96 σχόλια

  1. Φιλικός είναι ο Δήμος που εμποδίζει με κάθε τρόπο τα αυτοκίνητα και κυρίως των διερχόμενων. Το δημοσίευμα λοιπόν είναι παραπλανητικό νκαι θα έπρεπε να γραφτεί από την ανάποδη...

    Ας αποκτήσουμε επιτέλους κάποτε περιβαλλοντική συνείδηση και ας μάθουμε να πορστατεύουμε τα δικαιώματα πεζών, παιδιών, ηλικιωμένων, εμποδιζόμενων ατόμων, κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο Καβούρι (Δήμος Βουλιαγμένης, αν δεν κάνω λάθος) υπάρχουν δρόμοι, υποτίθεται δημόσιοι, πλην όμως κλεισμένοι με μπάρες και φρουρούμενοι ίδιωτικά.

    Νομίζω ότι το βραβείο "Σύγχρονα Φέουδα" εκεί πρέπει να απονεμηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. RE PAIDIA O DHMOS MPOREI NA KANEI OTI TOY KATEVASEI H GLAVA.

    EMEIS DHLADH TORA TI PREPEI NA KANOYME???

    NA STAMPAROYME TA AYTOKINHTA TIS PERIOXHS KAI NA MHN TOYS EPITREPOYME NA PERNANE APO THN GEITONIA MAS ???

    MALON KATI TETOIO PREPEI NA GINEI.

    A KAI KATI ALO AKOMA.

    AS BALEI O DHMOS AMAROYSIOY NA KA8ARISROYN KAI LIGAKI THN PERIOXH GYRO APO TO OLYMPIAKO STADIO.

    SKETO SKOYPIDARIO EXEI GINEI O XOROS.
    AS SIKSOYN KAI MIA MATIS STHN LEOFORO SPYROY LOYI.

    TA XARTOBASILEIO STHN NHSIDA DEN EXEI ORIO.

    META SOYLENE GIATI FRAZOYN TA FREATIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ MALL ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ. ΤΡΥΠΕΣ, ΛΑΚΟΥΒΕΣ, ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ, ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΑΝΤΙ ΑΣΦΑΛΤΟΥ, ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ. ΕΝΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΕΩΣ ΦΥΣΙΚΑ... ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (κάτοικος της περιοχής)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ, ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ. ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΑΝ ΚΑΔΟΙ.

    ΓΙΑ ΚΑΔΟΥΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ?ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ?ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το οτι η καθε καρακαλτάκα παρκάρει το αυτοκινητο της στον πεζοδρομο της διονύσου και δήμητρος είναι μεγαλύτερο πρόβλημα απο ένα δρόμο με μία πινακιδα που τον κανει ιδιωτικό...που στο κατω κατω την γραφεις στα @@ σου στην τελική.

    και όλο αυτό το χάος στο κέντρο του Αμαρουσίου με τις ευλογίες του εμπορικού συλλόγου (για να μην κουραζονται οι πελατες τους απο το περπάτημα).

    Ενεργοί Πολίτες και μαλακίες...τόσα χρόνια είναι το πρόβλημα και τώρα ξυπνήσατε. Ή μήπως κάνετε αντιπολίτευση στον Πατούλη?
    Για να σας δούμε και εσας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα απαγορευτικά μπήκαν σε όσους δρόμους δεν έχουν βάλει οι μόνιμοι κάτοικοι ζαρντινιέρες ή μπάζα.

    Εγώ αγνοώ τα "παράνομα" απαγορευτικά όπως κάνουν πολλοί άλλοι άλλωστε, αλλιώς θα έπρεπε να κάνω ολόκληρο κύκλο (μέσω Κύμης) για να φτάσω σπίτι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. How to start each day with a positive outlook:

    1. Create a new file folder on your computer.
    2. Name it "Giorgakis"
    3. Drag it to the recycle bin.
    4. Empty the recycle bin
    5. Your PC will ask you: " Do you really want to get rid of "Giorgakis";
    6. Firmly click "YES"
    7. Feel better instantly

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο τζανίκος τοσες τετραετίες κατέστρεφε το εμπορικό κέντρο του αμαρουσίου, 1. με το να φτιάξει τα "πλακόστρωτα γραφικά του σοκάκια", 2. με τους γιαλαντζί πεζόδρομους και τέλος 3.με το να βοηθήσει στο να φτιαχτεί το αυθαίρετο The Mall. Τότε κανείς δεν μίλαγε γιατι ΟΛΟΥΣ τους βόλευε ο Παναγιωτάκης ο Τζανίκος. Τρανταχτά παραδείγματα οι πολιτικοί του αντίπαλοι που στο τέλος τους πήρε με το μέρος του (ονοματα μεσιτών δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε).
    Τώρα που βγήκε ο Πατούλης όλη η μούργα του Αμαρουσίου έχασε το βόλεμα της. Οι πορδες....συγγνώμη η φωνες ήθελα να πω που ακούγονται θέλουν να φτιαχτούν ΤΩΡΑ όσα κατέστρεφε ο Τζανίκος σχεδόν 10 χρόνια. Τότε έκλειναν τα μάτια (είπαμε γιατι...)
    Μήπως υπάρχει κάποια σκοπιμότητα απο πίσω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ Ν.Δ.ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ....ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΟ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΚΑΙ Η ΓΟΥΝΑ ΜΕ ΚΑΡΓΑ ΖΕΣΤΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΗΤΑΝΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το δημοσίευμα των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ θέτει απολύτως σωστά το πρόβλημα.
    Το Μαρούσι έχει μετατραπεί σε φέουδο των κάθε λογής εργολάβων και καταπατητών.
    Οι μονοδρομήσεις, οι πεζοδρομήσεις και όσα άναφέρει το δημοσίευμα δεν αποσκοπούν σε τίποτα άλλο απο το να ρίξουν στάχτη στα μάτια των δημοτών προκειμένου να συνεχιστεί η κατάσταση της αρπαχτής κάθε δημόσιου χώρου και αγαθού απο τα συμφέροντα που λυμαίνονται χρόνια την περιοχή.
    Πριν ήταν ο Τζανίκος σήμερα ο Πατούλης. Ουδεμία διαφορά. Και οι δύο υπηρετούν προσωπικές στρατηγικές προς όφελος των μεγάλων συμφερόντων.
    Ωστόσω ας μην απελπιζόμαστε.
    Ο Τζανίκος έφυγε νύχτα! "Τζανίκο κάνε στο κόσμο ένα καλό - έβγα στο παράθυρο και πέσε στο κενό" βροντοφώναζαν εκατοντάδες πολίτες που είχαν περικυκλώσει το δημαρχείο μερικές μέρες πριν τη πτώση του "Ναπολέοντα" του Μαρουσιού. Ο Πατούλης υποθέτει ότι θάχει καλύτερη τύχη;
    ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΏΣΤΕ ΕΝΑ ΣΤΙΓΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΠΟΥ ΑΓΡΥΠΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συμφωνώ με το πρώτο σχόλιο. Mακάρι ο Δήμος να προφύλασε από την κίνηση των αυτοκινήτων όλους τους δρόμους που δεν είναι οδικοί άξονες, μπας και τα παιδιά των ανθρώπων που ζουν εκεί βγουν και παίξουν χωρίς κινδύνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Τζανικος δε μπορω να πω "άξιος" δήμαρχος.. αν θυμαστε εφτιαξε αυτο τον καροδρομο.. που ουτε καρα δεν περνανε.. ουτε ανθρωπος με καθιστο παπουτσι.. επι ολυμπιακων αγωνων 2004. Θυμαστε που οι κατστηματαρχες τον πλακωσαν στο ξυλο? γιατι οι τουριστες δεν μπορουσαν να πλησιασουν?.. Α, και μη ξεχνιομαστε η εταιρεια συγγενικου του προσωπου προμηθευσε τις πετρες για το δρομο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. καλά κάνει ο πατούλης αν θελει να πάει για βουλευτής. το θέμα είναι ο κάθε δήμαρχος που περνάει απο το μαρούσι να κάνει και κάτι καλό ακόμα και αν ξέρουν όλοι ότι τρώει και κάτι τις. ο τζανίκος τόσα χρόνια έτρωγε και δεν έκανε τίποτα καλο. δεν υπήρχε κανένας ενεργός πολίτης όμως τότε να μιλήσει.
    πώς ο πατούλης σε τόσους λίγους μήνες κατάφερε να ξεσηκώσει τον λαό του αμαρουσιου εναντίον του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΑΙΔΙΑ


    ΕΙΜΑΙ 160 ΚΙΛΑ


    ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΣΩΜΟΣ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προφανώς μερικοί δεν ξέρουν να διαβάζουν. Στο κείμενο αναφέρεται ξεκάθαρα ότι το χάλι στο Μαρούσι είναι ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ και ανεξάρτητα Δημάρχων και πολιτικών παρατάξεων.

    Για εμάς δεν υπάρχει Τζανίκος ή Πατούλης, υπάρχει ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ. Μαζευτείτε λοιπόν άσχετοι Νεοδημοκράτες και Πασοκάνθρωποι. Μας είστε αδιάφοροι.

    Φωνή είχαμε και θα έχουμε. Να δείτε και σε λίγες εβδομάδες που θα τα δείτε όλα αυτά αναλυτικά σε Web site.

    Επί της ουσίας δεν μας λέτε όμως τίποτα. Ιδιωτικοί Δρόμοι ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 8:43, φιλικός ΔΕΝ είναι ο Δήμος που κάνει ότι του κατέβει στο κεφάλι, εξυπηρετώντας συμφέροντα.

    Φιλικός είναι ο Δήμος που σχεδιάζει, υλοποιεί συμφωνα με τις ανάγκες των δημοτών. Πχ φτιάχνει πεζόδρομους και τους διατηρεί σαν πεζόδρομους, όχι στα λόγια (και στην ουσια ειναι δρομοι με αυτοκινητα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 10:49, Τι εννοείς " δεν μιλαγε κανείς" ;

    Εννοεις προφανώς ότι δεν έλεγαν τίποτα ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ στην αντιπολιτευση ;

    Εννοείς ότι δεν έγραφαν τίποτα οι φυλάδες στο Μαρούσι ;

    Δεν τα ξέρεις καλά μάλλον ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 10:16,

    Και τι έχει κάνει ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ δημαρχος για το χάος του εμπορικού κέντρου; Για πες μας ;

    Τι έχει κάνει για τα παρκαρισμένα αυτοκινητα πάνω στα πεζοδρόμια ;

    Για το κυκλοφοριακό πρόβλημα στον σταθμό του τρένου ;

    Το μόνο που έκαναν είναι να ΚΟΨΟΥΝ ένα κομάτι απο το πεζοδρόμιο στον σταθμό του τραίνου, να ξηλώσουν τον οδηγό των τυφλών, και να κάνουν πιάτσα ταξί. Μην ξεχνάμε ότι ο Αντιδήμαρχος είναι πρόεδρος των ταξιτζήδων στην περιοχή.

    Αστα αρχηγέ λοιπον, είναι βρώμα όπου να να ψάξεις ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. "Για εμάς δεν υπάρχει Τζανίκος ή Πατούλης, υπάρχει ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ. Μαζευτείτε λοιπόν άσχετοι Νεοδημοκράτες και Πασοκάνθρωποι. Μας είστε αδιάφοροι."


    πες τα μας ετσι.....ο συριζα πέρα απο την ελλαδα θα σώσει και το μαρουσι....ασε μας ρε ενεργε πολιτη του κωλου. πες μου που μενεις στο μαρουσι να σου πω τι λαμογιο εισαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΑΙΔΙΑ


    ΕΙΜΑΙ 160 ΚΙΛΑ


    ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΣΩΜΟΣ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 1:40, είναι φανερό ότι είσαι σε σύγχιση. Επαναλαμβάνω ότι δεν μας ενδιαφέρουν οι πολιτικές παρατάξεις. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η ποιότητα ζωής μας και να μην καταπατώνται τα δικαιώματά μας.

    Τα υπολοιπα που λες περι λαμόγιων αφορούν προφανώς εσένα.

    Μην έχεις αγνωνία, θα τα δεις όλα online σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ανυπομονώ να μου ανοιξετε τα ματια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μπορώ να βάλω μια πινακίδα που να επιτρέπει τη διέλευση μόνο ψηλών, ξανθών με γαλανά ή πράσινα μάτια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Εντάξει, μην τρελαθούμε τώρα. Να στηλιτεύετε τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κακώς κείμενα του δήμου, όπως π.χ. την απόδοση της ράμπας τυφλών στους ταρίφες, αλλά μην ψάχνετε να βρείτε κακό και στα καλά, γιατί χάνετε την αξιοπιστία σας. Ο δήμος, ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ και έκανε τους δρόμους αποκλειστικής κυκλοφορίας για τους κατοίκους του πολύπαθου Ψαλιδίου. Όλοι εσείς που κατηγορείτε περί "ιδιωτικών δρόμων", θα θέλατε να έρχεται ο κάθε υπερκαταναλωτής Ελληναράς και να σας κλείνει τη γκαραζόπορτα για να πάει τζάμπα να ψωνίσει στο Mall αντί να πληρώσει στο πάρκινγκ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. EΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ

    ΡΟΥΛΑ ΒΡΟΧΟΠΟΥΛΟΥ
    Η ΑΛΒΑΝΟΚΑΨΟΥΡΕΜΕΝΗ

    Είναι το ίδιο και αυτό πρόσωπο με
    τη ΡΟΥΛΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ, η γνωστή
    βυζαρού με τα πολλά ονόματα, η κολ-
    λητη της Μιμής, στα μέσα και στα έξω στο "κωλόσπιτο" της Αγράμπελης,
    τότε ρε παιδιά που υπογράφτηκε αυτο
    το κουρελόχαρτο της ενδιάμεσης
    συμφωνίας(ΣΚΟΠΙΑ).
    ΠΑΣΟΚΟΙ πρέπει να είστε 10 ζωες
    ευγνώμονες στο Λαό,με αυτά που
    του έχετε κάνει οι γκιλοτίνες δεν
    έπρεπε να έχουν σταματήσει.
    Ρε παιδιά, αυτή η μητρομανής, αυτό
    το σούργελο, στη κρεβατοκάμαρα του
    βαρέως ασθενούντος Πρωθυπουργού !!
    Ελα μουνι στο τόπο σου.
    Το έχω σταυρώσει απο δέκα μεριές,
    όποιος το αμφισβητεί να ετοιμά-
    σει 1000 ευρω, εγω χάνω 3 χιλιάδες.


    Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΙΣΤΟΡΙΚΕ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΔΥΟ ΠΙΠΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. EGO O ALI PASAS TON IOANNINON PARAXORO TIS KEMENES PERIOXES STIS PROSFATES PYRKAIES SE OLOYS TOYS KATAPATHTES.

    TREKTE KATAPATHTES NA TA PERIFRAKSETE GIATI....... THN PATHSATE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ ο φτωχος γιατρος με τις μονιμες και καθημερινες απεργιες στο ΙΚΑ μεχρι να πεση το ΠΑΣΟΚ ενω το ιατρειο του στο σταθμο του τρενου ουρες οι φουκαραδες οι ασθενεις και χωρις αποδιξεις.Τωρα ολα ειναι ενταξι ουτε απεργιες οι γιατροι,φθηνα φαρμακα εχουμε το ιατρειο του κυριου Πατουλη δουλευει πιο καλα και εμεις θα τον κανουμε και Βουλευτη για να μη πεσει στη φτωχια και στη πεινα σαν εμας τους ΜΑΛΑΚΕΣ που παμε και τους ψηφιζουμε ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ ο φτωχος γιατρος με τις μονιμες και καθημερινες απεργιες στο ΙΚΑ μεχρι να πεση το ΠΑΣΟΚ ενω το ιατρειο του στο σταθμο του τρενου ουρες οι φουκαραδες οι ασθενεις και χωρις αποδιξεις.Τωρα ολα ειναι ενταξι ουτε απεργιες οι γιατροι,φθηνα φαρμακα εχουμε το ιατρειο του κυριου Πατουλη δουλευει πιο καλα και εμεις θα τον κανουμε και Βουλευτη για να μη πεσει στη φτωχια και στη πεινα σαν εμας τους ΜΑΛΑΚΕΣ που παμε και τους ψηφιζουμε ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ ο φτωχος γιατρος με τις μονιμες και καθημερινες απεργιες στο ΙΚΑ μεχρι να πεση το ΠΑΣΟΚ ενω το ιατρειο του στο σταθμο του τρενου ουρες οι φουκαραδες οι ασθενεις και χωρις αποδιξεις.Τωρα ολα ειναι ενταξι ουτε απεργιες οι γιατροι,φθηνα φαρμακα εχουμε το ιατρειο του κυριου Πατουλη δουλευει πιο καλα και εμεις θα τον κανουμε και Βουλευτη για να μη πεσει στη φτωχια και στη πεινα σαν εμας τους ΜΑΛΑΚΕΣ που παμε και τους ψηφιζουμε ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ ο φτωχος γιατρος με τις μονιμες και καθημερινες απεργιες στο ΙΚΑ μεχρι να πεση το ΠΑΣΟΚ ενω το ιατρειο του στο σταθμο του τρενου ουρες οι φουκαραδες οι ασθενεις και χωρις αποδιξεις.Τωρα ολα ειναι ενταξι ουτε απεργιες οι γιατροι,φθηνα φαρμακα εχουμε το ιατρειο του κυριου Πατουλη δουλευει πιο καλα και εμεις θα τον κανουμε και Βουλευτη για να μη πεσει στη φτωχια και στη πεινα σαν εμας τους ΜΑΛΑΚΕΣ που παμε και τους ψηφιζουμε ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΠΕΛΙΚΑ ΛΟΙΠΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ??

    ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ? Ή ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ?

    Ε ΤΟΤΕ ΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΥΜΗΣ 'Η ΤΗΝ ΣΠΥΡΟΥ ΛΟΥΗ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΠΑΖΑ 'Η ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΥΤΗΣ ΝΑ ΥΨΩΣΟΥΝ ΝΕΑ ΣΗΜΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΩΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΕΛΙΚΙΣΤΑΝ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΠΕΛΙΚΑ).

    ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ
    =========================
    Η ΟΔΟΣ ΠΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΧΕΔΟΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ THE MALL KAI ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.

    ΡΕ ΣΕΙΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ (ΒΟΛΕΥΤΗΣ) ???

    ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΝΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ,
    ΑΣΕ!
    ΜΗΝ ΡΩΤΑΣ.
    ..

    ΕΔΩ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ Π.Χ (ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ).
    ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΧΕ ΜΕΡΑΚΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΛΛΑ !!!!! ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ.
    ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου
    Παρέλαση στα κανάλια και στις εφημερίδες κάνουν οι δυσαρεστημένοι βουλευτές της ΝΔ οι οποίοι ξέμειναν εκτός κυβέρνησης, λες και ότι για αυτόν το λόγο... χάνουν διαρκώς το βηματισμό τους, με πρώτο και καλύτερο τον κ. Πολύδωρα που αυτοανακηρύχτηκε σημαιοφόρος της πομπής. Πρόθυμοι, φωτογενείς, και πανευτυχείς μέχρι προχθές που ήταν συμμέτοχοι στην κυβέρνηση του «μεγάλου τιμονιέρη» κ. Καραμανλή, μόλις τους... ξεπέζεψε από το καλάμι (μπαρδόν από την κυβερνητική θέση τους) ανακάλυψαν ξεχασμένες πεποιθήσεις και ιδέες τις οποίες μετά την κατάσταση χειμερίας νάρκης στην οποία τις είχαν βυθίσει ως κυβερνητικοί αξιωματούχοι, τις ανασύρουν τώρα ως απλοί βουλευτές και τις επικαλούνται (και με την δύναμη του μαγικού αριθμού 152) για να ροκανίσουν λιγουλάκι δημοσιότητα, με την αρνητική θέση τους, στο άλφα ή βήτα θέμα τα οποία ως υπουργοί… κατάπιναν ασυζητητί. Κι αν ο Βύρων πραγματοποιήσει την απειλή του για ανεξαρτοποίηση, τότε θα δεις δύναμη και τόλμη που θα επιδεικνύουν στα κανάλια. Μόνο που ενδέχεται αυτή η νέα κατάσταση με τους όψιμους επικριτές της κυβέρνησης να είναι μια στημένη «λαμογιά» για να χρησιμοποιηθεί και με τον παρόντα εκλογικό νόμο και με αυτόν που «σιγοβράζει» ως πρόσχημα καταφυγής σε εκλογές κατά το συμφέρον και μόνο της ΝΔ. Διότι αν επικαλεστεί ξανά αδυναμία κατάρτισης του προϋπολογισμού θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι, αλλά... αν τον καταψηφίσουν δυο βουλευτές, τότε, να οι εκλογές με τις οποίες θα τερματισθεί μια για πάντα η χειρότερη διακυβέρνηση που είχαμε ποτέ. Η διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας του Κωστάκη του Μικρού!!!
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 2:45,

    Και ποιος νόμος το λέει αυτό ; Δηλαδή ότι αν με ενοχλούν τα αυτοκίνητα, τα απαγορεύω ; Που το έχεις ξαναδεί αυτό ; Σε ποιά πολιτισμένη χώρα ;

    Και αν δεχθώ αυτό που λες, γιατί ο Δήμος Αμαρουσίου κάνει Λαικες Αγορές σε κεντρικούς δρόμους και μας ΓΑΜΑΕΙ κάθε βδομάδα ;

    Δηλαδή σε μερικές περιπτώσεις παίρνει μέτρα υπέρ των δημοτών και σέ άλλες τους γαμάει;

    ΜΗΠΩΣ (ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ)τυχαίνει να μένει κανένας large στις περιοχές που αναφέρονται στις φωτογραφίες ;

    Αστα τα παραμύθια λοιπόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. O AΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ,ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

    ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ,ΠΟΥ
    ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ
    ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
    ΝΕΑ
    ΕΘΝΟΣ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    Ε.Τ
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
    ΑΛΤΕΡ,ΑΛΦΑ,ΑΝΤΕΝΝΑ,ΜΕΓΚΑ,ΣΚΑΙ.

    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ
    ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΡΧΗΓΟΥΣ

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗ,ΤΑ ΔΥΟ
    ΚΟΜΜΑΤΑ.
    ΤΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
    ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΗ ΧΑΟΣ.

    ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ..
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ
    ΝΕΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.
    Η ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΘΑ ΣΑΡΩΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 8:34 πμ 12:13 μμ

    κομματοσκυλλα δεν μου λετε το εξεις

    πως γινεται οταν καποιος στριβει απο κυμης στα φαναρια δεξια, για να περασει την γεφυρα προς το μαρουσι...να μην μπορει να ανεβει την γεφυρα..και θα πρεπει να κανει κυκλους για να παει σπιτι του?

    για πειτε μου αλλο δημο στον οποιο καποια "χαμοσπιτα"να αναγκαζουν τους κατοικους τις γυρω περιοχης να κανουν κυκλους...για την δικη τους προσωπικη καυλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 6:10 τι μου θύμισες ...

    Πριν περίπου 15 χρόνια, στο Κολωνάκι στην ανηφόρα που έβγαινε στον περιφερειακό (περνώντας απο του Δοξιάδη),είχε γίνει το εξης:

    Είχαν απαγορεύσει την διεύλευση μοτοσυκλετών, επειδή ενοχλούσε κάποιους μεγαλόσχημους κατοικους.

    Αλλά τότε ήταν 1990, και τώρα είναι 2007.

    Η ασυδοσία των Δήμων, είναι απίστευτη. Και από μια μεριά είναι κατανοητή, μια και από ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΙΔΕΣ έγιναν Αναπτυξιακές Επιχειρήσεις.

    Αν πας μια φορά σε ένα Δημοτικό Συμβούλιο, και δεις ποιοι πικραμένοι μας εκπροσωπούν ...... θα καταλάβεις ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. πατουλη δεν θελατε?ας προσεχατε αδελφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 6:21

    Γιατί πρέπει πάντα να το πηγαίνουμε στα προσωπα και στα κομματικά ;

    Ο Πατούλης είναι απλά μια απο τα ίδια. Ούτε χειρότερος ούτε καλύτερος.

    Στα αρ&^%@δια μας ποιος είναι και σε ποιο κόμμα είναι. Στην ουσία θα κάνει κάτι ;

    Και μόνο οι κάτοικοι μπορούν να αντιδράσουν. Η αντιδραση είναι η μόνη λύση.

    Η κεντρική εξουσία φαίνεται αδιάφορη, η αυτοδιοίκηση το ίδιο, και τι μένει ;

    ΕΜΕΙΣ. Οι κάτοικοι. Οι Δημότες. Εμείς, που στο φινάλε ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ όλους αυτούς τους απίστευτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. PROS 8:34

    NAI MPOREI NA EINAI FILIKOS O DHMARXOS ALLA FILE MOY TA AYTOKINHTA TON KATOIKON AYTHS THS PERIOXHS GIATI NA PERNENE APO TOYS DROMOYS POY EINAI SE ALES GEITONIES.

    AYTOI DEN EXOYN PAIDIA GIA NA PAIZOYN , ELEI DEN YPARXOYN PEZOI, EKEI DEN YPARXOY HLIKIOMENOI KLP.

    DEN EINAI KA8OLOU PARAPLANHTIKO TO DHMOSIEYMA AYTO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΠΑΤΟΥΛΗ ΒΓΑΛΕ ΤΗ ΓΟΥΝΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΕ ΚΑΡΓΑ ΣΙΛΙΚΟΝΙ...ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΕΣ ΦΑΤΕΤΟΝ ΣΤΗ ΜΑΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΠΑΤΟΥΛΗ ΒΓΑΛΕ ΤΗ ΓΟΥΝΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΕ ΚΑΡΓΑ ΣΙΛΙΚΟΝΙ...ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΕΣ ΦΑΤΕΤΟΝ ΣΤΗ ΜΑΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ρε παιδια μη τα βαζετε με τον ανθρωπο των ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ αφου αυτοι των προωθουν και θα το δειτε ποσο ΨΗΛΑ θα τον φθασουν ΚΟΡΟΙΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Παραπλανητικό δεν είναι σε καμία περίπτωση το δημοσιευμα.

    Εμένα με ενοχλούν τα σκουπιδιάρικα που περνάν στος 1 το βραδυ.

    Κυριε Δημαρχε, σε παρακαλώ να τα διατάξεις να μην περνάν απο το σπίτι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. 7.07,τωρα τι μας λες φιλε μου?εσεις δεν τον ψηφισατε?θα τρελαθουμε τωρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ναι στις ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης, αλλά, όπως είπαν και πολλοί άλλοι, με σχεδιασμό και ευαισθησία για όλους τους Μαρουσιώτες και τους υπόλοιπους Έλληνες που περνούν από το Μαρούσι αναγκαστικά ή μη και όχι για τους κατοίκους του Ψαλιδίου και μόνο. Συμφωνώ ότι το Mall είναι πρόβλημα, αλλά γιατί πρέπει μόνο οι εκτός Ψαλιδίου να πληρώνουν την κατ'εξαίρεση αλλαγή του συντελεστή δόμησης ειδικά για το Mall (παρόλο που, όντως, όσοι χρυσοπλήρωσαν το χαμηλό συντελεστή δόμησης στο Ψαλίδι είναι οι μεγάλοι αδικημένοι);

    Η λαϊκή εδώ και 10+ χρόνια (διορθώστε με εάν κάνω λάθος) γίνεται στην Αθανασίου Διάκου, στη Μεγάλου Αλεξάνδρου και στην Αυτοκράτορος Ηρακλείου (από την οποία περνάει, μάλιστα, λεωφορείο). Κάθε Σάββατο εδώ και 10+ χρόνια όσοι μένουν στην περιοχή υφίστανται την κίνηση και τη φασαρία. Γιατί δε μεταφέρεται η λαϊκή στους ιδιωτικούς και με λιγότερη κίνηση δρόμους του Ψαλιδίου όπου θα είναι και ευκολότερη η στάθμευση; Στην Αθανασίου Διάκου δεν υπάρχουν παιδιά που θέλουν να παίξουν;

    Δε μου αρέσουν οι θεωρίες συνομωσίας, αλλά μου φαίνεται λίγο δύσκολο να πιστέψω ότι δεν έχει γίνει εξυπηρέτηση σε κάποιους γνωστούς/ισχυρούς κλπ. Υπάρχει και παρόμοια περίπτωση κοντά στη Διονύσου και Δ. Μόσχα (δε θυμάμαι ακριβώς το όνομα του δρόμου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Και μια συμπλήρωση στο post μου 8:29. Αν κάποιος σας κλείσει την γκαραζόπορτα για να πάει να ψωνίσει στο Mall καλέστε την αστυνομία να τον ρυμουλκήσει. Να μπουν και λίγα λεφτά στα ταμεία του Κράτους ή του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. 8:29,

    Η Λαική αγορά γίνεται εδώ και 20 χρόνια στο ίδιο τετράγωνο. Για μικρό διάστημα πήγε προς το Ψαλίδι, αλλά επειδή οι Λαικατζήδες δεν το ήθελαν επέστρεψε πισω.

    Υπάρχουν μεγάλες αντιδράσεις κατοίκων για την συγκεκριμένη λαική, αλλά ο Δήμος Αμαρουσίου προφανώς κοιτάει τα συμφέροντα των συντεχνιών και όχι των δημοτών του.

    Αντιλαμβάνεσαι φαντάζομαι ότι στον Δήμο Αμαρουσίου εδώ και δεκαετίες επικρατεί μια κατάσταση απίστευτη, που έχει σαν συνέπεια την υποβάθμιση της ζωής μας και της περιουσίας μας.

    Όλοι είναι στο κόλπο. Τοπική αυτοδιοικηση, Νομαρχίες, κομματα, Αστυνομία, Τροχαία. Σφυρίζουν αδιάφορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΞΙΜΟ.

    ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
    ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ.

    ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ

    ΝΕΑ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
    ΕΘΝΟΣ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ





    ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΞΙΜΟ.

    ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
    ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ.

    ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ

    ΝΕΑ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
    ΕΘΝΟΣ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ




    ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΞΙΜΟ.

    ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
    ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ.

    ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ

    ΝΕΑ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
    ΕΘΝΟΣ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ




    ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΞΙΜΟ.

    ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
    ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ.

    ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ

    ΝΕΑ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
    ΕΘΝΟΣ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ



    ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΞΙΜΟ.

    ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
    ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ.

    ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ

    ΝΕΑ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
    ΕΘΝΟΣ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ.

    ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΗΚΕ ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ,ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΓΕΙΤΟΝΙΑ. Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΦΤΩΧΟΣ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ ....ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΥΨΗΛΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ.

    Ο ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΑΙΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΦΤΟΥΡΑΝ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΜΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΤΕΣ.

    Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΠΕΤΥΧΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. ΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΣΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΡΓΟ.

    ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Κλασική περίπτωση ελληναράδων...
    Να γίνει η Λαική.....αλλα μακριά απο το σπίτι μου γιατί με ενοχλεί.
    Να βάλουν κάδο για τα σκουπίδια...αλλα οχι μπροστά στην πόρτα μου....να μπει στην πορτα του γειτονα...
    Δεν θελω να περνανε αυτοκινητα μπροστα από το σπιτι μου...αλλα εγω ο καγκουρας κοβω απο τον πεζοδρομο της Διονύσου για να μπω στον σταθμό.
    Ρε....δεν γαμιεστε ολοι σας. Ολα σας φταινε και το παιζετε σωστοι οταν εσεις εισαστε οι χειροτεροι.
    εμενα δεν μου το βγαζετε απο το μυαλο οτι υπαρχει πολιτική σκοπιμότητα πίσω από τους ενεργους πολίτες...Γιατί ΤΩΡΑ? το Μαρούσι είχε τα χάλια του τόσα χρόνια, και τώρα το πηρατε χαμπαρι εσεις?

    Εσείς δεν ήσασταν που βγάζατε τον Τζανίκο τόσα χρόνια με μεγάλη διαφορά απο τους άλλους? Όταν γαμούσε το Μαρούσι ο Τζανίκος και έκανε την Κηφισίας κέντρο καυσαερίου που είσασταν ρεεεεεεεεεεεε.

    Όταν πλακόστρωνε το εμπορικό κέντρο του αμαρουσίου ο Χωραφόπουλος το λαμόγιο είχε πάει κανεις στο δημοτικό συμβούλιο να πει κάτι?

    αλλα σας νοιάζουν οι ιδιωτικοί δρόμοι στο Μall γιατί δεν μπορείτε να παρκάρετε για να πάτε να πιειτε το καφεδάκι σας στο All day bar όταν όλο το κέντρο του αμαρουσίου είναι τίγκα στο σκατο και το καυσαέριο.

    Περιμένω να δω πόσο αγνές είναι οι προθέσεις σας. Αν όντως θέλετε να αλλάξετε κάτι θα είμαστε μαζί σας.
    ΑΝ απο την άλλη θέλετε να κάνετε αντιπολίτευση μόνο....τότε θα βρείτε πραγματικά ενεργούς πολίτες μπροστά σας.....έχουμε και εμείς πολλές εκπλήξεις λίαν συντόμως για όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. 10:27

    Ασε τις απειλες και τις βρισιές. Επι της ουσίας δεν μας λες κατι. Επιτρέπονται οι ιδιωτικοί δρόμοι ΝΑΙ η ΟΧΙ ; Οπουδήποτε στην Ελλάδα.

    Επιτρέπονται οι Λαικες να κλείνουν τα γκαραζ των πολυκατοικιών/μονοκατοικιών με το έτσι θέλω ; Ποιος είναι ο νόμος ;

    Με τον Δήμο Αμαρουσίου είμαστε σε διαμάχες εδώ και 4 χρόνια. Τα υπόλοιπα που λες και μας ψιλοαπειλείς, στα επιστρέφουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ένα θα σου πω.

    κάποιου του δείχναν τον ουρανό και αυτός κοίταζε το δάχτυλο.

    κανεις δεν απειλεί κανέναν. απλά είπα ότι θα βγούν πολλά για πολλούς.

    φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΠΑΤΟΥΛΗ εκεινη με το γουναρικο κανει ακομα βιζιτες ξερεις ΕΣΥ α ρε ΛΑΜΟΓΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΠΑΤΟΥΛΗ εκεινη με το γουναρικο κανει ακομα βιζιτες ξερεις ΕΣΥ α ρε ΛΑΜΟΓΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. 10:27

    Σε πονάει η αλήθεια ; Και βρίζεις και απειλείς ; Ετσι θα βοηθήσεις ;

    Σιγά μην σε βρούμε μπροστά μας. Αγοράκι εμείς δεν κινούμαστε στα δικά σου φλωρούμπικα μέρη. Αστα λοιπον αυτά, είναι δύσκολα, και δεν είναι για σένα.

    Η εποχές που ο κάθε Δήμαρχος έκανε ότι ηθελε, περασαν. Τελευταίος ήταν ο τρισκατάρατος ο Τζανίκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΠΑΤΟΥΛΗ εκεινη με το γουναρικο κανει ακομα βιζιτες ξερεις ΕΣΥ α ρε ΛΑΜΟΓΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΠΑΤΟΥΛΗ εκεινη με το γουναρικο κανει ακομα βιζιτες ξερεις ΕΣΥ α ρε ΛΑΜΟΓΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΠΑΤΟΥΛΗ εκεινη με το γουναρικο κανει ακομα βιζιτες ξερεις ΕΣΥ α ρε ΛΑΜΟΓΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΠΑΤΟΥΛΗ εκεινη με το γουναρικο κανει ακομα βιζιτες ξερεις ΕΣΥ α ρε ΛΑΜΟΓΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΠΑΤΟΥΛΗ εκεινη με το γουναρικο κανει ακομα βιζιτες ξερεις ΕΣΥ α ρε ΛΑΜΟΓΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΠΑΤΟΥΛΗ εκεινη με το γουναρικο κανει ακομα βιζιτες ξερεις ΕΣΥ α ρε ΛΑΜΟΓΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΠΑΤΟΥΛΗ εκεινη με το γουναρικο κανει ακομα βιζιτες ξερεις ΕΣΥ α ρε ΛΑΜΟΓΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΠΑΤΟΥΛΗ εκεινη με το γουναρικο κανει ακομα βιζιτες ξερεις ΕΣΥ α ρε ΛΑΜΟΓΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΠΑΤΟΥΛΗ εκεινη με το γουναρικο κανει ακομα βιζιτες ξερεις ΕΣΥ α ρε ΛΑΜΟΓΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. 11:18,

    Να βγάλεις ότι έχεις για όσους έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. 11:20, είσαι μεγάλος μαλάκας. Γράψε και το όνομά σου αν τολμάς....

    Μας χαλάς την συζήτηση. Ηλίθιε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Λαμογια των φαρμακοβιομηχανων προσεχτε μη χασετε τις θεσει σας γι αυτο σας πληρωνουν να κανετε αυτη τη δουλια δηλαδη να διαψευδετε και να τρομοκρατητε τον κοσμο παλια σας τεχνη κοσκινο σκυλια του καθε ΛΑΜΟΓΙΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ρε μαγκιτη το ονομα μου ειναι ΜΑΣΤΑΚΛΑΝΗΣ ΜΕ ΦΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΟΥΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΧΑΠΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ...................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. 11:38,

    "Με φόρα" αλλά με τον κώλο όμως σε βλέπω νάρχεσαι.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. 11:35,

    Σιγά μην μας τρομοκρατούν δέκα μαλάκες-κομματόσκυλα. Δεν είμαστε και μου τις Καλόγριες και εμεις ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Σημερα τα χαπακια σας τα ΠΗΡΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΡΕ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΤΡΙΦΤΕΣ ΣΑΣ ΚΟΛΑΝΕ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ Η ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΒΓΗΤΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Το θέμα είναι ότι όλοι με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο εξυπηρετούν κάποια συμφέροντα ή έχουν κάποιες προσωπικές φιλοδοξίες. Ο Τζανίκος ξεπούλησε τα πάντα, ο Πατούλης πάει για βουλευτής.
    Όπως είπε και κάποιος άλλος πιο πάνω, μίζες και ρεμούλες παίζουν παντού, στην Ελλάδα βρισκόμαστε άλλωστε, αλλά το να κάνεις το καλό για την πόλη σου είναι που κάνει την διαφορά.

    Στην περίπτωση του Τζανίκου όλοι όσοι φωνάζανε πήγαν μαζί του και προς το τέλος της θητείας του που βγήκαν κάποιες καταδικαστικές αποφάσεις εναντίον του άρχισαν κάποιοι να ξυπνάνε.
    Αντίθετα με τον Πατούλη ο βρώμικος πόλεμος άρχισε πριν ακόμα γίνει δήμαρχος. Και όλο αυτό ξεκίνησε από κάποιες κλίκες ατόμων που έβλεπαν την καρέκλα τους να τρίζει, αφού και ο Τζανίκος τους είχε εγκαταλήψει.

    Για τους Ενεργούς Πολίτες έχω να πώ ότι καλή η κίνηση τους αλλά περιμένω να δω τί θα βγάλουν προς τα έξω. Τα προβλήματα του Δήμου είναι τεράστια και καλό είναι να βάζουμε προτεραιότητες στα πιο μεγάλα και να μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
    Πχ. το κέντρο του αμαρουσίου νοσεί. Κάτι πρέπει να γίνει.
    Το κτήμα Συγγρού το λιγουρεύονται κάποιοι καλοθελητές.
    Το κυκλοφοριακό επίσης είναι τεράστιο πρόβλημα.
    Προσωπικά δεν με νοιάζει αν κάποιος κάτοικος της περιοχής γύρω απο το MALL έβαλε μια πινακίδα για να απαγορεύσει την διέλευση οχημάτων. Απλά ο οδηγός την αγνοεί (πάντα έτσι δεν γίνετε άλλωστε στην Ελλάδα?) Υπάρχουν άλλα σημαντικότερα πράγματα από μία πινακίδα.
    Πχ ότι τα παιδιά μας αναπνέουν καυσαέριο. Ότι ο έμπορος βλέπει να μειώνετε η δουλειά του επειδή το εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου έχει μεταφερθέι στο ΜΑLL.
    Το ότι ο πεζόδρομος έχει γίνει δρόμος ηπίας κυκλοφορίας και χώρος στάθμευσης.

    Οι πρωτοβουλίες τον Πολιτών μέχρι τώρα έχουν δείξει μόνο πολιτικές σκοπιμότητες. Ας ελπίσουμε ότι σε καμμία περίπτωση κανένας από τους ενεργούς πολίτες δεν θα δράσει υπέρ του Κλαπάκη, του Αλεξανδρή, του Ραγκούση ή ακόμα και του Τζανίκου.
    Ας δράσουν υπέρ του Αμαρουσίου.
    Εγώ ψήφισα Πατούλη και τον στηρίζω. Αν οι προθέσεις σας είναι τόσο αγνές όσο λέτε είμαι μαζί σας.
    Ο καιρός θα δείξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. 12:31

    Κάνε ένα κόπο και ψάξε σε προηγούμενους μήνες στο press-gr, και αναζήτησε "Δήμος Αμαρουσίου". Θα δεις και άλλα δικά μας κείμενα. Και κρίνε. Νομίζω είναι από τον Ιούλιο και μετά.

    Δεν έχουμε ΚΑΜΙΑ σχέση με πολιτικά κόμματα. ΚΑΜΙΑ. Το ΜΟΝΟ που μας ενδιαφέρει είναι να μπορέσουμε να περιορίσουμε το χάλι στο Μαρούσι και την συνεχή υποβάθμιση της ζωής και της περιουσίας μας.

    Θάπρεπε να σε ενδιαφέρει οποιαδήποτε φασιστική απαγόρευση κυκλοφορίας. Γιατί κάποια φορά μπορεί σε κάποιο άλλο επίπεδο να θίξει και εσένα. Δεν είναι δυνατόν ο (κάθε) Δήμος να αποφασίζει με τέτοιο τρόπο. Τι θα πει "επιτρέπεται μόνο σε μονιμους κατοικους". Που ζούμε ;

    Είμαστε έτοιμοι και θα κινηθούμε δικαστικά εναντίον του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Μένω στο κέντρο στους πεζόδρομους, έχω πάρκινκ εκεί που θα έπρεπε να υπάρχει το "μόνο για κατοίκους" αλλά όπως βλέπεις μόνο αυτό δεν γίνετε.
    Ποία είναι η θέση σου; Υποθέτω οι κάτοικοι των ιδιωτικών δρόμων κάπως έτσι σκέφτηκαν και αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. 1:27

    Μένεις στους πεζόδρομους ; Ποιούς πεζόδρομους ; Πεζόδρομοι στα χαρτι, στην ουσία αυτοκινητόδρομοι...

    Η αποψή μας είναι ότι πρέπει να υπάρχει αυστηρή αστυνόμευση για την σταθμευση αυτοκινήτων, και την διαφύλαξη των πεζών αλλά και τον μόνιμων κατοίκων.

    Οσο για τους ιδιωτικούς δρόμους και όσα λες, προσωπικά δεν μπορώ να το καταλάβω. Δεν υφίσταται πουθενά στον πολιτισμένο κόσμο, και είναι και παράνομο.

    Θα πρέπει να καταλάβουν οι Δήμοι, ότι δεν είναι υπεράνω των νόμων.

    Και για να απαντήσω και σε μερικούς ... τι γινόταν πριν 10 χρόνια επί Τζανίκου: τότε δεν είχαμε και τα ηλεκτρονικά μέσα για όλα αυτά. Τώρα κυκλοφορεις, βλέπεις κάτι και με το κινητό σου το φωτογραφίζεις. Δεν είναι το ίδιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΕΕΕΕ ξυπνηστε ρε κοροιδα δε θυμοσαστε προεκλογικα τι εξοδα και τι χρημα επεσε που τα βρηκε τοσο χρημα;ποιοι κρυβοντε απο πισω και γιατι;Θυμηθητε το προεκλογικο υλικο,οι διαφημησεις,τα γιγαντιαια πανο που ειχε αναρτησι με την φατσα του ουτε ο πρωθυπουργος και οι αλλοι πολιτικοι αρχηγοι δεν ειχαν ουτε και τοσο μεγαλα.Αυτοκινητα ολοκληρα με την φωτογραφια του.Στα καναλια ποιος τον πηγαινη;εχετε δει αλλο δημαρχο ετσι και καθε μερα;ουτε ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ τον ξεπερασε και αυτον.Ειναι με κοντεινερ το χρημα.Α ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΟΤΡΙΦΤΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΕΕΕΕ ξυπνηστε ρε κοροιδα δε θυμοσαστε προεκλογικα τι εξοδα και τι χρημα επεσε που τα βρηκε τοσο χρημα;ποιοι κρυβοντε απο πισω και γιατι;Θυμηθητε το προεκλογικο υλικο,οι διαφημησεις,τα γιγαντιαια πανο που ειχε αναρτησι με την φατσα του ουτε ο πρωθυπουργος και οι αλλοι πολιτικοι αρχηγοι δεν ειχαν ουτε και τοσο μεγαλα.Αυτοκινητα ολοκληρα με την φωτογραφια του.Στα καναλια ποιος τον πηγαινη;εχετε δει αλλο δημαρχο ετσι και καθε μερα;ουτε ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ τον ξεπερασε και αυτον.Ειναι με κοντεινερ το χρημα.Α ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΟΤΡΙΦΤΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΕΕΕΕ ξυπνηστε ρε κοροιδα δε θυμοσαστε προεκλογικα τι εξοδα και τι χρημα επεσε που τα βρηκε τοσο χρημα;ποιοι κρυβοντε απο πισω και γιατι;Θυμηθητε το προεκλογικο υλικο,οι διαφημησεις,τα γιγαντιαια πανο που ειχε αναρτησι με την φατσα του ουτε ο πρωθυπουργος και οι αλλοι πολιτικοι αρχηγοι δεν ειχαν ουτε και τοσο μεγαλα.Αυτοκινητα ολοκληρα με την φωτογραφια του.Στα καναλια ποιος τον πηγαινη;εχετε δει αλλο δημαρχο ετσι και καθε μερα;ουτε ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ τον ξεπερασε και αυτον.Ειναι με κοντεινερ το χρημα.Α ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΟΤΡΙΦΤΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Ελα παιδιά, σορρυ που διακόπτω, ο Τάκης είμαι.

    Είσαστε αχάριστοι άνθρωποι. Σας έφτιαξα δρόμους σαν του Παρισιού, The Mall για να κάνετε τα ψώνια σας, πεζόδρομους με κοτρώνια για να γυμναζετε τα ποδαράκια σας.

    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Μαθαίνουμε ότι ο "κερατωμένος" Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ξήλωσε όλες τις διαφημιστικές πινακίδες μετά από απαίτηση της ξέκολλης "συζύζου" του κ. Μαρίνας Πατούλη γιατί η γνωστή κόττα κ. Μαρίνα Πατούλη αφού "πήρε όλο το Μαρούσι από πίσω" έχει τώρα πολύ επιροή στο Δήμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Μαθαίνουμε ότι ο "κερατωμένος" Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ξήλωσε όλες τις διαφημιστικές πινακίδες μετά από απαίτηση της ξέκολλης "συζύζου" του κ. Μαρίνας Πατούλη γιατί η γνωστή κόττα κ. Μαρίνα Πατούλη αφού "πήρε όλο το Μαρούσι από πίσω" έχει τώρα πολύ επιροή στο Δήμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Μπραβο φιλε καλα τα λες κανει ακομα παρτουζες;εχει κανει πιατσα στο ιδιο μερος για να ξερω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Μπραβο φιλε καλα τα λες κανει ακομα παρτουζες;εχει κανει πιατσα στο ιδιο μερος για να ξερω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Μπραβο φιλε καλα τα λες κανει ακομα παρτουζες;εχει κανει πιατσα στο ιδιο μερος για να ξερω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. th gynaika tou thn eixa ka8hghtria sto lykeio. 5 kila make up kathe mera to sourgelo... lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Ρε παιδια ποσα κιλα σιλικονι εχει βαλει;το σουργελο των βορ.προαστειων εχει κανει το δημαρχειο κολος αμα δειτε τι κυκλοφοραει εκει μεσα θα παθετε μεγαλη πλακα,το πασαρελα ειναι λιγο μαλακο για να το πω ετσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. 3.22 αντε μαλακα πηγαινε στο δημαρχειο να παρεις ματι για να εχεις δουλεια για το σπιτι.
    με ρεγουλα ομως γιατι θα την κανεις λαστιχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Να βάλει και ο ΦΑΣΟΥΛΑΣ μπάρες και μαλακίες σήμανση (εκτός ΚΟΚ, με POKEMON)γύρο από το λιμάνι κι όσοι δεν είναι Πειραιώτες και γαύροι να πηγαίουν με τα πόδια στο λιμάνι και στο νησί!!!
    Άντε ρε σούργελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. 1. ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΧΛΙΔΑΤΑ ΣΠΙΤΙΑ. ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ.....ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΠΑΛΙΟ... ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ ΜΑΥΡΟ....

    2. ΟΣΟΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΗ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΛΑΚΩΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΜΑΠΕΣ.

    3. Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩΠΕΥΚΙΩΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΡ ΝΤΕ ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ

    4. ΕΓΩ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΜΑ ΠΑΘΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΝΤΑΤΣΟΥΝ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΟΤΣΑ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΚΑΤΙ

    ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ.

    ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΝΑ ΤΡΑΒΗΧΤΩ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΜΑ ΚΟΠΑΝΗΣΩ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΑΤΗΜΑ ΤΗΝ ΚΩΛΟΠΙΝΑΚΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΧΟΝΤΡΟΥΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ

    ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΧΛΙΔΗΣ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ. ΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ, ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΜΟΥΛΑΡΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΕΚΕΙ ΧΑΜΩ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ποσο δικιο έχει ο ανώνυμος αποπάνω.
    στην οδό αιγαίου έχουν κάνει τις απίστευτα άθλιες μονοδρομήσεις, και υπερπαρανομη ιδιωτικοποίηση του δρόμυο οι οποίες φαίνεται να ευνοούν μόνο κάτι φτωψικά σπίτάκια όπως μια τεράστια επαυλη εκει μέσα που χει και ιδιωτικό εκκλησάκι!! Έτσι προσευχηθήτε και κάντε κοννέ μπάς και πάτε και στο παράδεισο (και γλιτώσουμε και μείς)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *