GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα αιτήματα των φοιτητών...

, Oι φοιτητικοί σύλλογοι στην Αθήνα που πήραν μέχρι στιγμής αγωνιστικές αποφάσεις για συμμετοχή στο συλλαλητήριο της 1 Νοέμβρη 12:00 Προπύ...

,
Oι φοιτητικοί σύλλογοι στην Αθήνα που πήραν μέχρι στιγμής αγωνιστικές αποφάσεις για συμμετοχή στο συλλαλητήριο της 1 Νοέμβρη 12:00 Προπύλαια είναι: Φυσικό, Οικονομικό Νομικής, Βιολογικό, Νηπιαγωγών, Γεωπονικής.
Την Τρίτη 31/10 αναμένεται να γίνουν οι περισσότερες Γενικές Συνελεύσεις.
Σαν σημεία αιχμής οι φοιτητικοί σύλλογοι προβάλλουν την αντίθεση τους:
· στην κοινοτική οδηγία 36/05, που εξομοιώνει τα επαγγελματικά δικαιώματα των πτυχιούχων πανεπιστημίων και ΤΕΙ με εκείνα των αποφοίτων των διαφόρων κολεγίων και ΚΕΣ.
· να μην εφαρμοστεί - να καταργηθεί ο νόμος - πλαίσιο της ιδιωτικοποίησης και της υποβάθμισης.
· στα αντιασφαλιστικά μέτρα της κυβέρνησης που χτυπούν την κοινωνική ασφάλιση
Διεκδικούμε:
- Ολόπλευρη μόρφωση πτυχία με αξία για δουλεία με δικαιώματα!
· ΔΩΡΕΑΝ ΣΠΟΥΔΕΣ για όλους. ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΙΤΙΣΗ-ΣΤΕΓΑΣΗ, ΒΙΒΛΙΑ, ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ!
· Γενναία αύξηση των δαπανών για την παιδεία από τον κρατικό προϋπολογισμό.
· Κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Έξω οι εταιρείες απ'τις σχολές!
· ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ ΣΤΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ.
· ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΔΗΜΟΣΙΑ & ΔΩΡΕΑΝ, ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ. Ενιαίες προπτυχιακές σπουδές που θα παρέχουν όλη την απαραίτητη γνώση και την ικανότητα άσκησης επαγγέλματος. Το πτυχίο να αποτελεί τη μόνη προϋπόθεση για δουλιά στο αντικείμενο σπουδών. Όχι στην αποσύνδεση πτυχίου-επαγγέλματος.
Εκφράζουμε την αντίθεση τους στα αντιασφαλιστικά μέτρα της Κυβέρνησης
Απαιτούμε:
Καθολικό, Δωρεάν & Δημόσιο Σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης
Κατάργηση των Αντιασφαλιστικών Νόμων του ΝΔ και ΠΑΣΟΚ
Σύνταξη Ανεξαρτήτως Ηλικίας στα 30 Χρόνια Ασφάλισης Δημόσια & Δωρεάν Υγεία και Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη
Κατάργηση των ελαστικών σχέσεων και της ανασφάλιστης εργασίας των νέων
Φοιτητικοί Σύλλογοι

17 σχόλια

  1. ΓΚΑΛΟΠ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΑ ΝΕΑ. ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    Ποιον προτιμάτε για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ;
    Τον Γιώργο Παπανδρέου. 6447
    39,07%
    Τον Ευάγγελο Βενιζέλο. 6944
    42,08%
    Τον Κώστα Σκανδαλίδη. 1469
    8,9%
    Κανέναν από τους τρεις. 1452
    8,8%
    Δεν γνωρίζω / δεν απαντώ. 189
    1,15%
    Σύνολο: 16501

    2:01 πμ
    Διαγραφή


    ΒΛΑΚΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΡΕ ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    2:03 πμ
    Διαγραφή
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΠΡΤΕΝΤΕΡΗ ΚΑΙ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΓΑΜΙΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

    2:04 πμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΠΙΠΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΕΝΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

    2:05 πμ
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΑME ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΜΠΕΝΙ ΣΤΟ PRESS GR. GAP FYGE APO TO PASOK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς που τάσσονται με τον Παπανδρέου.Α φού βλέπουν ότι η ηγεσία του δεν τραβάει γιατί επιμένουν?Αν δεν τους αρέσουν οι άλλοι υποψήφιοι υπάρχει και το λευκό ή η αποχή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ


    ΣΤΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΩΛΟΤΡΥΠΟΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΙ ΞΥΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν κατάλαβα...
    Ποιοι είναι αυτοί που μιλάνε εκ μέρους όλων των φοιτητικών συλλόγων?
    Ποιοι είναι αυτοί που θέτουν ως αιτήματα όλων των φοιτητών όλα όσα έγραψαν?
    Έλεος με αυτά τα παπαγαλάκια του ΚΚΕ.
    Έχουν διαλύσει την τριτοβάθμια εκπάιδευση με τις ενέργειές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οι Φοιτητες δεν σκυβουν το κεφαλι...Παπαγαλακια των ιδιωτικων συμφεροντων (πασοκ -ΝΔ)θελετε δεν θελετε θα τον πιειτε και φετος στα Πανεπιστημια. Ρε ξεφτιλες οτι θα παιρνουμε τα ιδια πτυχια με τα ιδιωτικα ΚΕΣ κανοντας περισσοτερα χρονια και πιο δυσκολα μαθηματα.Οσο για το ξυλο κοπιασε αμα θες..ολο λογια...Βολεμενοι μικρομυαλοι κοντοφθαλμοι μικροαστοι μην αγχωνεστε..εχουμε πολλους τροπους να σας ανυσηχουμε ....ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στην πλειοψηφία τους ανοησίες χοντρές που παπαγαλίζονται για να δικαιολογήσουν τη διαδήλωση και να παίξουν λίγο ξύλο με την Αστυνομία. Καταρχάς, μόνο 5 σχολές έχουν αποφασίσει και 3-4 θα συμμετάσχουν ακόμα. Πού είναι όλοι οι εκπρόσωποι των άλλων σχολών; Καμιά 50αριά θα είναι μόνο Αθήνα-Πειραιά...

    Τώρα τα αιτήματα:

    α) Τί σημαίνει "αντίθεση στην κοινοτική οδηγία 36/05"; Αυτό έχει αποφασιστεί από την Ε.Ε. και είναι αργά για αντιρρήσεις. Έπρεπε ο εκάστοτε εκπρόσωπος της Ελλάδας να βάλει πόδι τις δεκαετίες του '80 και του '90, τώρα αποτελεί πλέον ευρωπαϊκή ρύθμιση και δεν αλλάζει τίποτα.

    β) Επίσης ανοησία, η οποία, για να δελεάσει, τσοντάρει χαρακτηρισμούς περί ιδιωτικοποίησης και υποβάθμισης. Χειρότερη υποβάθμιση είναι η ύπαρξη όλων αυτών των ασχέτων στα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

    γ) Τα όποια αντιασφαλιστικά μέτρα της κυβέρνησης φυσικά δεν έχουν σχέση με τα εκπαιδευτικά θέματα, απλά μπήκε στη λίστα για να υπάρχουν αιτήματα και να μην βγουν οι ανακοινώσεις σε λευκό χαρτί.

    Όσον αφορά τις διεκδικήσεις, αρκεί να αναφέρω ότι για την "Ολόπλευρη μόρφωση", ας πάνε καμιά φορά στα μαθήματα, ας ανοίξουν κανένα βιβλίο για να την αποκτήσουν. Ο χειρότερος τρόπος είναι να περιμένουν το κομματικό πενταράκι για να έχουν τα "προσόντα" να αναρριχηθούν σε κομματικές θέσεις, να γίνουν τόσο ολόπλευρα μορφωμένοι όπως ο Παπουτσής.

    Δεδομένου ότι όλοι οι σημερινοί επαναστάτες του ΚΚΕ και του ΣΥΝ θα καταλήξουν στο ΠΑΣΟΚ ή στο διάδοχο σχήμα του και όλοι οι ριζοσπάστες τού ΛΑΟΣ θα καταλήξουν στη ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΡΩΣΣΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΜΑ ΑΠΟΤΥΧΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΘΗΜΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ @ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΑΡΚΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ
    ΠΟΥΤΙΝ TRAVEL & RESORTS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 10.35
    ¨Ετσι ακριβώς είναι,ωραία τα λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι έγινε ρε παιδιά; Τώρα ανακάλυψαν οι φοιτητικές παρατάξεις την κοινοτική οδηγία για τα κολλέγια και τα ΚΕΣ; Αυτό είναι γνωστό από τον Απρίλιο, αλλά τότε δεν μας έλεγαν τίποτα.

    Και εγώ συμφωνώ ότι πρέπει να στρωθούν στο διάβασμα και να διεκδικήσουν περισσότερα μέσα στις σχολές τους. Οι φοιτητοπατεράδες δεν ενδιαφέρονται για την κατάσταση που επικρατεί μέσα στις σχολές. Καλός είναι ο αγώνας, δεν λέω, αλλά τα πτυχία τα υποβαθμίζεται εσείς οι ίδιοι. Καλά τα δικαιώματά μας, αλλά μην ξεχνάμε ότι έχουμε και υποχρεώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ======ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ=======
    ____τζων = Γιάννης Γούτης____
    ======ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ=======

    Ποιός είναι ο Γιάννης Γούτης;

    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΟΥΤΗΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ¨ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ¨ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΥΛΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΕΡΙΤΖΗΔΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙ ΜΕ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΦΟΥΜΑΡΑ, ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΖΑΠΑ ΔΗΜΟΣΙΑ DOMAIN ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΑ, ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΚΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ. ΕΝΑΝ ΜΑΓΚΟΥΦΗ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΠΟΥ ΘΑΜΠΩΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΑΓΟΥΣ, ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΚΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΜΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ, ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ ΠΟΥ ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΛΑΒΙΕ ΤΟΥ, ΚΟΥΒΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟ ΜΕ ΟΤΙ ΤΟΥ'ΧΕΙ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΑΠ'ΤΑ ΠΑΛΙΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΟΥΤΗΣ, ΑΦΟΥ ΡΩΤΑΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ. ΕΝΑΣ ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ'ΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΨΩΜΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑ. ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΞΟΦΛΗΣΕ, ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ.

    ΠΑΝΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ "ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ" ΒΟΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΥΠΕΡΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΟΙ ΟΠΩΣ Ο κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΠΑΝΟΣ (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΠΩΣ ΑΠΑΙΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ!!)


    Ο κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΠΑΝΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΕΝΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΕΠΙΣΗΣ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ) ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.

    Ο κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΠΑΝΟΣ "ΨΗΦΙΣΕ" ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ "ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ" ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΤΟΥ Φ.Π.Ψ. ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΑΘΗΝΩΝ κ. ΦΡΥΔΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (!!)ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΑΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ....


    Ο κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΠΑΝΟΣ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΗΣ κ. ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΓΝΩΜΩΝ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΚΑΜΙΑ ΦΗΦΟ ΣΤΗ κ. ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ κ. ΚΑΛΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ κ. ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ κ. ΚΑΛΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΟΤΙ "ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΝΕΞΕΛΕΓΗ" ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ "ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕ"!!!

    ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ κ. κ. ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΑΙ κ. ΚΑΛΕ ΓΕΩΡΓΙΕ ???

    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ "ΒΡΟΥΤΟΣ" Ο κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΠΑΝΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΕΤΣΙ ??? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΙΜΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ !!!

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Ο κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΠΑΝΟΣ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΗΣ κ. ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ "ΠΑΡΑΕΚΑΠΕΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ". ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ "ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ "ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ "ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ" ΣΤΗΝ Κ. ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ..ΟΧΙ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ κ. ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΖΑ ΦΟΥΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ....

    Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ.....

    ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΣΠΑΝΟ ΣΤΗ "ΓΩΝΙΑ" ....ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ...ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ...

    ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ "ΠΑΡΑΕΚΑΠΕΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ" ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ....ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΑ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΥ...
    ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 3 χρονια διαβαζα για να τελειωσω την σχολη αξιοπρεπως.Μπηκα στο τεταρτο ετος αλλα να παρακολουθησω δεν μπορουσα μιας και οι σχολες ηταν κλειστες.Στη συνεχεια εχασα το καλοκαιρι μου για να διαβασω για την διπλη εξεταστικη οπου και δεν μπορεσα να αποδωσω οπως θα επρεπε(μεγαλος ογκος μαθηματων-λιγος χρονος)και τωρα πλεον στο πεμπτο ετος ακομα εχω μαθηματα.Ενω θα επρεπε να δουλευω,ακομα με συντηρει ο πατερας μου.Γιατι?
    Επειδη καποιοι ψευτοαριστεροι επαναστατες του κωλου κανουν πορειες με τα λεφτα του μπαμπα,
    κλεινουν τις σχολες και στη συνεχεια τις διαλυουν με σπρε`ι` και αφισες.
    Με ποιο δικαιωμα μου αφαιρειτε το δικαιωμα να σπουδασω?Αυτο το στοιχειωδες,να παω στην σχολη,να παρακολουθησω και να δωσω εξετασεις.
    Ακουστε εδω μαλακισμενα,
    δεν θα σας αφησω να μου διαλυσετε την ζωη,επειδη θελετε να περασει το μικροκομματικο σας συμφερον.

    Αν δω να κανετε καταληψη,τερμα οι ευγενιες και οι συζητησεις,
    θα σας γαμησω τοσο αγρια που θα ντρεπεστε να κυκλοφορειτε.
    Γαμημενα κομματοσκυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΚΑΙ ΤΑ
    ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ

    31/10/07
    Χ.Α.Α. 5334.50 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

    Ο Γιώργαρος το έβαλε αμέτι μοχαμέτι
    να μας δώσει πίσω με τόκο και εύλο-γο κέρδος, ότι με αδελφίστικο τρό-πο μας άρπαξαν τα πράσινα λαμόγια.


    Ο Μαλάκας(που τώρα όμως πίνει πράσινο αίμα) που δέν πρόσεχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. - Ολόπλευρη μόρφωση πτυχία με αξία για δουλεία με δικαιώματα!
    · ΔΩΡΕΑΝ ΣΠΟΥΔΕΣ για όλους. ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΙΤΙΣΗ-ΣΤΕΓΑΣΗ, ΒΙΒΛΙΑ, ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ!


    Ολοι στο πανεπιστήμειο, και θα γίνει σαν το λύκειο, κοινώς όλοι θα έχουμε ένα πτυχίο πανεπιστημείου, που δεν θα αξίζει τίποτα, και θα πέρνουμε όλοι τον βασικό μισθό που θα είναι 700€ καθότι το πτυχίο πανεπιστημείου θα είναι όπως το λύκειο σήμειο, και το λύκειο θα είναι όπως το "απόφοιτος δημοτικού"

    - Το πτυχίο να αποτελεί τη μόνη προϋπόθεση για δουλιά στο αντικείμενο σπουδών. Όχι στην αποσύνδεση πτυχίου-επαγγέλματος.

    Κάποιος να πει στα παιδάκια ότι 1) υπάρχει εδώ και χρόνια υπερπροσφορά πτυχιούχων για τις θέσεις εργασίας. Πίξαμε σε γιατρούς δικηγόρους και πυρηνικούς φυσικούς. Οταν έχουμε όλοι πτυχίο, τότε θα υπάρξουν άλλες προϋποθέσεις για να ξεχωρίσουμε.
    2) Ας εξηγήση κάποιος στα παιδάκια ότι όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι, άλλα είναι εξυπνότεροι, άλλοι βλάκες, άλλοι ικανότεροι, άλλοι ανίκανοι, άλλοι εργατικοί, άλλοι τεμπέληδες. Οι φύση δεν μας έκανε όλους ίδιους (ευτυχώς γιατί η ανθροπότητα θα ήταν εξαιρετικά βαρετή).
    3) Αν θέλετε να είμαστε όλοι ίσοι, τότε όχι μόνο στα πτυχία, αλλά παντού, είτε εργάτης,είτε γιατρός, δικηγόρος, πυρηνικός φυσικός, μεγαλοφυϊα, όλοι να πέρνουμε τον ίδιο μισθό, κάτι σαν την ρωσία πριν από 20 χρόνια, που κανέναν δεν τον ενδιέφερε να παράγει γιατί αν δεν ήταν ρομαντικός, δεν είχε κίνητρα.

    -Καθολικό, Δωρεάν & Δημόσιο Σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης
    -Κατάργηση των Αντιασφαλιστικών Νόμων του ΝΔ και ΠΑΣΟΚ
    -Σύνταξη Ανεξαρτήτως Ηλικίας στα 30 Χρόνια Ασφάλισης Δημόσια & Δωρεάν Υγεία και Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη
    -Κατάργηση των ελαστικών σχέσεων και της ανασφάλιστης εργασίας των νέων,


    Ναι, ναι παιδιά.

    Εγώ ξεκίνησα να κολάω ένσημα στα 18, οπότε στα 48 να βγω στην σύνταξη, υπάλληλος γραφείου είμαι, κουράστικα....

    Και παιδιά, επειδή εσείς θα τελειώσετε τις σπουδές σας στα 35 οπότε με 30 χρόνια ένσημα στα 65 θα θέλετε σύνταξη, κάντε κάτι να κολάτε κανα ένσημο ως φοιτητές, καθότι είναι βαριά η καλογερική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προτείνω οι Ενώσεις Καταναλωτών να κάνουν μια οργανωμένη αποχή από οποιαδήποτε σχέση, υποστήριξη κλπ στο Συνασπισμό, μέχρις ότου ο ωραίος Πρόεδρος του Αλέξης Τσίπρας ευαρεστηθεί να μας διευκρινίσει τις απόψεις του:
    - Για την Ευρώπη,
    - Για το Ευρωπαϊκό Δίκαιο, τα κοινωνικά δικαιώματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έχουν κατοχυρωθεί με κοινοτικές οδηγίες (π.χ. 2000/78/ΕΚ για την απαγόρευση διακρίσεων με βάση την ηλικία, το σεξουαλικό προσανατολισμό, την υγεία, τις πεποιθήσεις, τη φυλετική καταγωγή) και με σχετικές αποφάσεις υπέρ των πολιτών στο Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων.
    - Αν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ποτέ καταθέσει ερώτηση, επερώτηση, αναφορά στη Βουλή για παραβίαση δικαιωμάτων του πολίτη που κατοχυρώνονται με κοινοτικές οδηγίες (π.χ. 2000/78/ΕΚ);
    - Αν αληθεύει το γεγονός ότι κάποιος υπάλληλος ικέτευε τους βουλευτές του Συνασπισμού για την εφαρμογή της παραπάνω κοινοτικής οδηγίας και την αποφυγή πρόωρης συνταξιοδότησής του στο 60ο έτος της ηλικίας του, το 2ο εξάμηνο του 2006 και ο Συνασπισμός εκώφευσε στην κυριολεξία στο αίτημά του για αναφορά στη Βουλή και άφησε την κυβέρνηση ανενόχλητη να τελέσει αυτό το ανοσιούργημα και να εκκρεμεί η υπόθεση ενώπιον της Δικαιοσύνης; (ευτυχώς βέβαια που υπήρξαν 2 έντιμοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που κατέθεσαν τέτοιες αναφορές στη Βουλή, έστω και κατόπιν εορτής).
    - Μήπως ο κ. Τσίπρας, που έχει χαλυβδωθεί από την εμπειρία του σε μαθητικές καταλήψεις σχολείων, πιστεύει ότι πρέπει να παραιτηθούμε από όποιο κοινοτικό δικαίωμα έχουμε αποκτήσει και να καταφεύγουμε μόνο σε καταλήψεις σχολείων, απεργίας πείνας, καταλήψεις εργοστασίων κλπ, και όχι σε θεμελιωμένα δικαιώματα και δικαστικά προηγούμενα του ευρωπαϊκού διαστηρίου.
    - Κάντε τον κ. Τσίπρα να μιλήσει. Κάντε αποχή, και ίσως αποκαλύψει ενδιαφέρονται στοιχεία για τις απόψεις του ως προς τα κεκτημένα κοινωνικά δικαιώματα της ευρωπαϊκής ένωσης. Αλλοιώς θα βλέπουν το πρόσωπό του και θα λένε “Να ένας άξιος πολιτικός!” Δεν εξετάζουμε τίποτα άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Με τετοιες μαλακιες θελουν να τους εχουν σε υποληψη;Εγω ξερω να πω οτι απο την αρχαια Ελλαδα ακομη,οι σπουδες πληρωνοντουσαν,γι'αυτο βγαινανε τα διαχρονικα μυαλα της ανθρωποτητας.Οι αιωνιοι και αλλοι ανεπαρκεις τεμπεληδες,που τους δινουν το 'πτυχιο' στο τελος για να τους ξεφορτωθουν,να πανε να κανουν καμμια δουλεια για να παρουν και καμμια συνταξη στο τελος,γιατι τους βλεπω να παιρνουν τα παπαρια τους.Δεν θα πληρωνουμε τις μετριοτητες και τους 'αναξιοπαθουντες' φοιτητες.Αντε γιατι γεμισαμε απο τραχανοπλαγιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. το θεμα ειναι πως η παιδεια ιδιωτικοποιειται, οι φοιτητες πληρωνουν τα συγγραμματα τους πλεον η διαγραφονται σε σχολες,οι υπολοιποι κατευθυνονται στην ιδιωτικη παιδεια[αμερικανικα και ευρωπαικα κολεγια] και δεν υπαρχουν κινησεις απο τις φοιτητικες παραταξεις που ειναι λιγον ως πολυ γνωστον πως χρηματοδοτουνται απο τα κομματα

    δεν πρεπει καποτε στην ελλαδα να υπαρξει αλλαγη νοοτροπιας και πλευσης΄΄΄΄

    www.arelis.gr
    περιεχει ερωτονομικον
    με τις πιο τολμηρες σεξουαλικες φαντασιωσεις που σοκαρε την ελληνικη κοινη γνωμη

    ακαταλληλο για ηλικιες κατω των 18 ετων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *