GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πήρε πίσω τον Γ. Παπακωνσταντίνου...

... ...που είχε διώξει ως απατεώνα το καλοκαίρι από το ΠΑΣΟΚ ο Γ. Παπανδρέου! . Θυμάστε τον Γιάννη Παπακωνσταντίνου που ήταν Γενικός Διευθ...

...
...που είχε διώξει ως απατεώνα το καλοκαίρι από το ΠΑΣΟΚ ο Γ. Παπανδρέου!
.
Θυμάστε τον Γιάννη Παπακωνσταντίνου που ήταν Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΟΚ; Και αναγκάστηκε να τον "παραιτήσει" ο Γ. Παπανδρέου όταν ο Κ. Καραμανλής αποκάλυψε στη Βουλή ότι είχε διαπράξει σκάνδαλο ομολόγων ως πρόεδρος του Ταμείου Οδοποιίας. Στη συνέχεια η Δικαιοσύνη άρχισε έρευνα και του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.
Αυτά έγιναν αρχές Ιουλίου κι έκτοτε ο ίδιος "εξαφανίστηκε". Μέχρι πόσφατα όμως. Διότι ...επέστρεψε στο περιβάλλον του Γ. Παπανδρέου και τον βοηθάει για τις εσωκομματικές εκλογές της 11ης Νοεμβρίου. Απλώς αποφεύγει να εμφανίζεται πολύ για να μην τον "κράξουν".
Και το ερώτημα είναι για τον κ. Παπανδρέου: Γιατί τον έχει πάλι δίπλα του αφού τον έδιωξε το καλοκαίρι; Κι αν πιστεύει στην εντιμότητα και την "αθωότητά" του γιατί δεν τον έχει επίσημα μαζί του αλλά δέχεται τη βοήθειά του στα μουλωχτά; Αυτό είναι το δείμα γραφής εν όψει της 11ης Νοεμβρίου;

418 σχόλια

  1. Δείτε κάτι πολύ σχετικό στο ποστ "24/10 Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παχυδερμίας"

    www.blog-akis.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. How to start each day with a positive outlook:

    1. Create a new file folder on your computer.
    2. Name it "Giorgakis"
    3. Drag it to the recycle bin.
    4. Empty the recycle bin
    5. Your PC will ask you: " Do you really want to get rid of "Giorgakis";
    6. Firmly click "YES"
    7. Feel better instantly

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΠΙΣΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΠΕΦΘΕΙ ΓΙΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΑ ΤΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΣΙΓΑΡΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Ο Γ.Α.Π.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. TOY GIANNH PRETENTERH.
    Το ΠαΣοΚ είναι εκτός ελέγχου. Μέρα με τη μέρα, δεν διακυβεύεται πλέον μόνο η ενότητα ή το εύρος του αλλά και η ίδια η πολιτική του υπόσταση. Στις επόμενες εκλογές, ο Καραμανλής δεν θα χρειαστεί να κάνει προεκλογική εκστρατεία: αρκεί να αναπαράγει όσα τα στελέχη του ΠαΣοΚ καταμαρτυρούν στους εαυτούς τους.

    Οι ευθύνες για αυτή την αφόρητη και αποπνικτική κατάσταση βαρύνουν πολλούς. Βαρύνουν πρωτίστως τον πρόεδρο Γ.Παπανδρέου. Αφενός επειδή είναι πρόεδρος και ως πρόεδρος διεκδίκησε τον ρόλο του εγγυητή της ενότητας και των διαδικασιών. Αν η ενότητα έχει τιναχθεί στον αέρα, αυτό σημαίνει ότι απέτυχε. Αφετέρου επειδή υιοθέτησε αναίτια επιθετική στάση απέναντι στους ανταγωνιστές του μιλώντας για «υπονομευτές», «συμφέροντα», «απόπειρες χειραγώγησης» και άλλα συναφή. Το αποτέλεσμα ήταν να αμφισβητήσει όχι την πολιτική άποψη των αντιπάλων του (πράγμα θεμιτό) αλλά την ηθική τους υπόσταση να διεκδικήσουν την αρχηγία (πράγμα αθέμιτο). Το ΠαΣοΚ χωρίστηκε σε νομιμόφρονες και σφετεριστές.

    Δεν μπορώ να φανταστώ ποιος παρέσυρε τον Γ. Παπανδρέου σε μια αντιπαράθεση, η οποία δεν ταιριάζει ούτε στον χαρακτήρα ούτε στην πολιτική του παιδεία. Υποθέτω ότι ήθελε απλώς να βγάλει από πάνω του τις ευθύνες της ήττας, να οικοδομήσει μια γραμμή αμύνης. Το αποτέλεσμα είναι ότι τα χειρότερα στοιχεία του κομματικού μηχανισμού βρήκαν την ευκαιρία να πάρουν το πάνω χέρι και να επιβάλουν μια στρατηγική έντασης και προκλήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Παπακωνσταντίνου δεν ήταν μόνο γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟK.
    Ειναι "κολλητος" του ΓΑΠ απο τα χρονια της Μεταπολιτευσης και επαιξε κεντρικο ρολο και στο σκανδαλο Κοσκωτα.

    Tότε, Παπακωνσταντίνου ήταν κυβερνητικός επίτροπος της Tράπεζας Kεντρικής Ελλάδος και σε αυτόν είχε πει ο σημερινός αρχηγός του ΠΑΣΟK ότι επιθυμία του πατρός του, του Ανδρέα Παπανδρέου, ήταν η τράπεζα να πάει στον Kοσκωτά.

    Έτσι άρχισε το «σκάνδαλο Kοσκωτά».

    Διαβαστε περισσοτερα στο "ΑΝΤΙ":
    http://igoto.co.uk/mzb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ

    ΠΕΜΠΤΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2005 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΤΑ ΝΕΑ» Αρ.Φύλλου:18340
    APΘPO
    Nαι στα ιδιωτικά, όχι σε κερδοσκοπικά Πανεπιστήμια
    ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
    Όλα όσα είδαμε χθες ως προς τα κοινωνικά, ιδεολογικά και παιδαγωγικά χαρακτηριστικά του εκπαιδευτικού συστήματος κορυφώνονται στο επίπεδο της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
    • H εστίαση της συζήτησης για το μέλλον των Πανεπιστημίων στο ζήτημα των λεγομένων «ιδιωτικών Πανεπιστημίων» είναι τις περισσότερες φορές όχι ουσιαστικού, αλλά ιδεολογικού και συμβολικού χαρακτήρα.
    • Σε καμία χώρα με ακαδημαϊκή παράδοση δεν υπάρχουν ιδιωτικά Πανεπιστήμια με την έννοια των κερδοσκοπικών επιχειρήσεων. Υπάρχουν ιδρύματα ή καταπιστεύματα στα οποία προστίθενται συνεχώς χορηγίες, κληροδοτήματα και δωρεές κοινωφελούς χαρακτήρα που αποδίδουν σε όσους τα προσφέρουν κοινωνικό και επικοινωνιακό κύρος, αλλά όχι εμπορικό κέρδος.
    • Πρόκειται συνεπώς για μη κερδοσκοπικά ιδρύματα που κάλλιστα μπορούν να ιδρυθούν και στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του άρθρου 16 παρ. 5 του Συντάγματος. Αν εμφανιστεί το νομικό ή φυσικό πρόσωπο που θέλει να ενεργήσει ως δωρητής, με επαρκή κεφάλαια για τη δημιουργία σοβαρών ακαδημαϊκών, δηλαδή όχι μόνο διδακτικών, αλλά και ερευνητικών υποδομών και με διάθεση να στηρίξει την υπόθεση αυτή σε μεγάλο βάθος χρόνου, ο κοινός νομοθέτης μπορεί να συστήσει το Πανεπιστήμιο που θα φέρει το όνομα του δωρητή με την τυπική μορφή ενός Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου που θα έχει όμως πολύ μεγάλα περιθώρια ευελιξίας.
    • Στο πλαίσιο, μάλιστα, αυτού του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου μπορούν να λειτουργούν και επιμέρους ιδρύματα ή αστικές μη κερδοσκοπικές εταιρείες ή ακόμη και ανώνυμες εταιρείες που χρειάζονται για την προώθηση των υποδομών ή των αναπτυξιακών προγραμμάτων και όχι της ακαδημαϊκής λειτουργίας των Πανεπιστημίων.
    Όλο όμως αυτό το εγχείρημα πρέπει στη δική μας συνταγματική τάξη και ιδίως στη δική μας κοινωνία να βασίζεται στην αξιοκρατική εισαγωγή των φοιτητών με κριτήριο τις επιδόσεις και όχι την οικονομική δυνατότητα καταβολής διδάκτρων και σε αυστηρά ακαδημαϊκά κριτήρια επιλογής των καθηγητών. Όταν επομένως συγκεντρωθούν πράγματι αυτές οι προϋποθέσεις ενός μη κρατικού και μη κερδοσκοπικού Πανεπιστημίου και ζητηθεί υπεύθυνα η ίδρυσή του, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το θέμα, χωρίς στο μεταξύ να έχουμε υποκύψει σε μία ερασιτεχνικού και δημαγωγικού χαρακτήρα συζήτηση.

    2. Πριν τεθεί όμως έτσι το θέμα των ιδιωτικών Πανεπιστημίων, αξίζει να δώσουμε έμφαση σε μία σειρά από πιεστικά ζητήματα στον χώρο της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης: Στη χειραφέτηση των Πανεπιστημίων από μία συγκεντρωτική και γραφειοκρατική προσέγγιση του κράτους που δεν τους επιτρέπει να κινηθούν με ευελιξία και ίδια ευθύνη δημιουργώντας τις συνθήκες ενός εξαιρετικά γόνιμου ακαδημαϊκού ανταγωνισμού. Στην ολοκλήρωση του νέου καθεστώτος των Ανωτάτων Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων. Στη διαμόρφωση του νομικού πλαισίου λειτουργίας των Πανεπιστημίων άλλων κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που προσφέρουν υπηρεσίες στη χώρα μας. Στην οργάνωση της κατάστασης που επικρατεί στον χώρο των Εργαστηρίων Ελευθέρων Σπουδών (ζήτημα για το οποίο η Ελλάδα πρέπει να αναλάβει μια κοινοτικού χαρακτήρα πρωτοβουλία στο Συμβούλιο Υπουργών της Ευρωπαϊκής Ένωσης) κ.ο.κ.
    Διαμορφώνεται κατά τον τρόπο αυτό ένας άξονας πολιτικής που μπορούμε να ονομάσουμε πολυτυπία, ευελιξία και άμιλλα στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Είναι άλλο πράγμα η θεσμική διαφάνεια που πρέπει να διέπει τα τριτοβάθμια ιδρύματα και άλλο η εμμονή στην ομοιοτυπία των ρυθμίσεων. Υπάρχουν μικρά περιφερειακά και μεγάλα κεντρικά Πανεπιστήμια. Υπάρχουν παλιά παραδοσιακά Τμήματα (Νομικής, Ιατρικής κ.ο.κ.) και μικρά νέα Τμήματα σε AEI και TEI (π.χ. Κινηματογράφου). Το κάθε ίδρυμα πρέπει συνεπώς να έχει μεγάλη κανονιστική και οργανωτική ευελιξία, διεκδικώντας καλύτερες επιδόσεις και καλύτερα συγκριτικά αποτελέσματα μέσα από την ανάπτυξη επιστημονικών και ερευνητικών περιοχών στις οποίες δίνει έμφαση. Αυτό πρέπει να συμβαίνει και στο προπτυχιακό και στο μεταπτυχιακό επίπεδο, καθώς και στο επίπεδο των ερευνητικών προγραμμάτων, με ευελιξία και διορατικότητα και με ενθάρρυνση των συνεργασιών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Μέσα από την αρχή της ευελιξίας και της άμιλλας θα προκύψει φυσιολογικά χωρίς καταναγκασμούς και το στοιχείο της αξιολόγησης του ερευνητικού και εκπαιδευτικού έργου τόσο στο εσωτερικό κάθε AEI/TEI όσο και διαπανεπιστημιακά. Θα λυθούν επίσης πολύ ευκολότερα προβλήματα, όπως η συνολική διάρκεια και οι επιμέρους κύκλοι των σπουδών και η σχέση ανάμεσα στο βασικό πτυχίο και τις μεταπτυχιακές σπουδές. Το κρισιμότερο άλλωστε πρόβλημα που είναι τα επαγγελματικά δικαιώματα είναι σε μεγάλο βαθμό αντικείμενο κοινοτικών ρυθμίσεων στο πλαίσιο του δικαιώματος της ελεύθερης εγκατάστασης και παροχής υπηρεσιών.
    3. Κατά την ίδια λογική πρέπει να αντιμετωπιστεί και το καίριο ζήτημα της εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Όταν δημιουργείται στα παιδιά και τους γονείς η αίσθηση ότι θα πάψουν να υπάρχουν αριθμητικοί περιορισμοί για την εισαγωγή στο Τμήμα της πρώτης προτίμησης κάθε υποψηφίου, ακόμη και αν αυτό είναι το Ιατρικό, απλώς καλλιεργείται μία φενάκη. Επιλογή και φραγμός για ορισμένα Τμήματα υψηλής ζήτησης θα υπάρχει πάντα, είτε στο τέλος του Λυκείου είτε λίγο αργότερα. H κατάργηση συνεπώς της εισαγωγής στο συγκεκριμένο Τμήμα και η αντικατάστασή της με την εισαγωγή γενικά σε κάποιο AEI ή σε κάποια Σχολή έχει ανάγκη από πολλές διευκρινίσεις σε μια χώρα στην οποία υπάρχουν πολύ μικρά και εξειδικευμένα, αλλά και πάρα πολύ μεγάλα AEI με τεράστιο φάσμα Σχολών και Τμημάτων. Αυτό ισχύει ακόμη και για Σχολές που περιέχουν πολύ διαφορετικά μεταξύ τους Τμήματα (π.χ. Ιατρικό-Νοσηλευτικό). Αυτό που μπορεί και πρέπει να γίνει άμεσα είναι η ριζική αλλαγή της φιλοσοφίας των εξετάσεων: H κατάργηση της απομνημόνευσης και της στείρας και μηχανιστικής προσέγγισης μιας περιορισμένης ύλης και η επιλογή θεμάτων και μεθόδων εξέτασης που κινητοποιούν την κριτική σκέψη και επιτρέπουν την ανάδειξη των πραγματικά ικανότερων υποψηφίων. H αλλαγή της φιλοσοφίας των εξετάσεων είναι από μόνη της ικανή να επηρεάσει τη φιλοσοφία του αναλυτικού προγράμματος, τις εκπαιδευτικές μεθόδους, τον τρόπο προετοιμασίας των μαθητών, τον ρόλο της υποστηρικτικής διδασκαλίας κ.λπ. H αλλαγή αυτή δεν πρέπει να θίξει το κεκτημένο της αδιάβλητης εθνικής διαδικασίας εξετάσεων που περιβάλλεται με εμπιστοσύνη από το σύνολο της κοινωνίας. Μέσα όμως στο κέλυφος αυτό μπορούν να γίνουν ριζικές αλλαγές στο περιεχόμενο της εξεταστικής, αλλά και της μαθησιακής διαδικασίας. Μια άλλη κίνηση που μπορεί να γίνει σχετικά εύκολα και χωρίς να αλλάζουν ξαφνικά οι όροι του παιχνιδιού είναι ένα οργανωμένο σύστημα ενδοπανεπιστημιακής κινητικότητας των φοιτητών από Τμήμα σε Τμήμα με τις διαδικαστικές εγγυήσεις των εισαγωγικών εξετάσεων, αλλά με εξεταζόμενη ύλη πανεπιστημιακού επιπέδου και τελείως διαφορετική φιλοσοφία εξετάσεων. Κατά τον τρόπο αυτό θα πάψουν να εγκλωβίζονται νέοι άνθρωποι σε μία εσφαλμένη ή τυχαία επιλογή και τους παρέχεται και δεύτερη και τρίτη ευκαιρία.
    4. Σε μια όμως επόμενη φάση το ζητούμενο πρέπει να είναι ο ίδιος ο ρόλος του Λυκείου. H σχέση Γυμνασίου - Λυκείου πρέπει να επαναξιολογηθεί. Μία ιδέα είναι η αποκόλληση της Γ' τάξης του Λυκείου και ο επίσημος προσανατολισμός της μόνο στην εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Άλλη λύση θα ήταν το τεταρτοετές Γυμνάσιο και η δημιουργία ενός διετούς Λυκείου «κολεγιακού» χαρακτήρα, με αξιολόγηση της εμπειρίας του λεγομένου Διεθνούς Απολυτηρίου (Ι. Β.). Όλα όμως αυτά προϋποθέτουν συναίνεση και διαθεσιμότητα της εκπαιδευτικής κοινότητας, κυρίως των καθηγητών που πρέπει να βρουν στο σχήμα αυτό μία προοπτική για τον δικό τους ρόλο που μπορεί να είναι διαφορετικός για όσους ζητούν νέες εμπειρίες και διαφορετικός για όσους ζητούν εργασιακή ασφάλεια. Μια σχετική συμφωνία με τις συνδικαλιστικές οργανώσεις των εκπαιδευτικών είναι το πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση αυτή. Υπάρχουν στους κόλπους των εκπαιδευτικών πολλά στελέχη που θα ήθελαν να στραφούν σε αυτό το στάδιο της εκπαίδευσης σε συνεργασία με επισκέπτες καθηγητές από τα AEI, τα TEI κ.ο.κ.
    H συζήτηση για την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση είναι συνεπώς μία συζήτηση στην οποία δοκιμάζεται και η ευαισθησία, αλλά και η πρωτοτυπία μας. Δηλαδή η ικανότητά μας να σχεδιάσουμε σοβαρά, χωρίς εμμονή σε παλιά ή νέα στερεότυπα, το μέλλον της κοινωνίας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ spyrosmicha, ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ? ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΜΝΙΑΛΟ?
    ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΩ ΤΗΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙΣ?
    Η ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΤΑ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟΝ Χ'ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ Η ΚΑΤΡΙΤΣΗ,ΜΕΤΑ ΧΩΡΙΣΑΝΕ!
    ΜΗΠΩΣ ΤΟΡΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΔΕΣΜΟ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ?
    ΑΠ'ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥΣΤΡΑΚΗ ΕΙΣΑΙ, ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 11:42 πμ

    Εχεις δικιο.

    Στην Ελλαδα εγιναν πολυ
    χοντρα πραγματα οπως ας
    πουμε το "σκανδαλο Κοσκωτα".

    Οπου ο Παπακωνσταντίνου ειχε
    κεντρικο ρολο.

    Διαβασε και ξεστραβωσου
    ηλιθιο Πασοκακι:
    http://igoto.co.uk/mzb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ PRESS-GR ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ Ν.Δ.ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΙΓΙΛΗΣ ΚΑΙ Ο spyrosmixas ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΤΑ ΤΗΣ Ν.Δ.ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ babis KAI τον τζων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 11.46
    ORAIA I PROPAGANDA SOU ALLA DEN PIANEI.
    KAI SENA O GIORGOS EINAI TO PROVLIMA SOU E?
    KOPLEXIKOI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 11.46,ΜΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ,ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 12.14,ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ,ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ,ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αμάν πια. Έχει κουράσει αυτό το θέατρο της πεντάρας …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΕΙΑ ΣΟΥ Γ.Α.Π. ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΟΥ! ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ FOR EVER ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν καταλαβατε καλα ηλιθια ΓΑΠακια.
    Ο Γιωργακης ειναι δικο σας προβλημα, οχι δικο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΝΔΡΙΝΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΝΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΩΠΟ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ. ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Νεος 55 ετων, Αμερικανος, διαμενων στη Ελλαδα, αποκαλουμενος συκοφαντικα Ηλιθιος, ζητει σοβαρη δουλεια. Προτιμαται Προεδρος κομματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 12.35
    TIN SOUFRA SOU STIN EXEI KANEI KATSAROLA O GIORGOS POUSTAKI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς 12.48
    Μπα, γαμαει και το παιντι? Γιατι ηξερα οτι η Κα Μαργαριτα δεν τον αφηνει να πηδαει Ελληνες. Τους συχαινεται λεει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΠΥΡΟ?ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ,ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ,ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΛΕ,ΟΜΟΛΟΓΑ,ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ,ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ,ΦΩΤΙΕΣ,ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ?ΟΥΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Όλη η μούργα, ο πάτος του βαρελιού, η σαπίλα και τα λαμόγια είναι δίπλα στον δουκαρά ηγετίσκο. Έρμο ΠΑΣΟΚ! Κρίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Όλη η μούργα, ο πάτος του βαρελιού, η σαπίλα και τα λαμόγια είναι δίπλα στον φουκαρά ηγετίσκο. Έρμο ΠΑΣΟΚ! Κρίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΑΙΔΙΑ


    ΕΙΜΑΙ 160 ΚΙΛΑ


    ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΣΩΜΟΣ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 12.53
    KALA TA GALLOP DEN TA VLEPEIS MORI LOULOU?
    KOSKINO SAS EXEI KANEI!
    KLAPSIARIDES!
    PARTE TO KAULI TORA!
    MPAKATSELOMALAKA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΕΝΑ ΗΛΙΘΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΥ, ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΜΑΛΑΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ?Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ!ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. τι ασχολειστε με τα λαμογια τους πολιτικους ?

    εδω κοστιζουν στο κρατος(δηλαδη στα λεφτα των φορολογουμενων) 35 εκ. ευρω μονο τα τηλεφωνα τους .......

    η λυση εινια μια. η καταλυση του σημερινου πολιτικου συστηματος και η δημιουργια επαναστατικου σοσιαλιστικου κρατους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΑΙΔΙΑ


    ΕΙΜΑΙ 160 ΚΙΛΑ


    ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΣΩΜΟΣ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΓΙΩΡΓΟ ΦΙΛΕ,ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Όλη η μούργα, ο πάτος του βαρελιού, η σαπίλα και τα λαμόγια είναι δίπλα στον φουκαρά ηγετίσκο. Έρμο ΠΑΣΟΚ! Κρίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 1.04,ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΣΕΣ?ΑΝΤΕ ΑΓΟΡΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Την βλεπω την δουλεια Πασοκακια.
    Αν χασει ο Μπενι, το ΠΑΣΟΚ δεν θα διασπασθει, Ο Μπενι δεν θα φυγει απο το κομμα, αλλα οσοι τον ψηφισαν θα την κανουν σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Δηλαδη το ΠΑΣΟΚ γυρω στο 20% στις εκλογες.
    Αν χασει ο George θα πεσει τετοια φαγωμαρα και τρικλοποδια που αντε να παρετε 25% και πολυ λεω.

    Ολα τα εγκληματα και οι ληστειες εδω πληρωνονται μαγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. οτι και να λετε λαμογια το ΠΑΣΟΚ,ειναι ενωμενο δυνατο,λοιπον μην κανετε χαρα βλακες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Λαμόγια! Μια ζωή δεύτεροι και καταϊδρωμένοι έχετε καταντήσει. Βγάλτε πάλι το παιδί πρόεδρο. Αλλοιώς θα σας μαλώσει η μαμά του. Παγκίτες! Μέτριοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 1.09,εχεις πλακα λαμογιο,μονο για γελια εισαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΑΣΕ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 1.11,ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΝΔ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ,ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ,ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΨΑΤΕ,ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Γειά σας.

    Σε επόμενο πόστ θα ανεβάσω εδώ τα "recent" μου δηλαδή τα links από το directory "πρόσφατο" καθώς και το ιστορικό του Internet Explorer!
    Ετσι, για να δείτε κι εσείς πόσο μαλάκας είμαι, τι κάνω, τιβλέπω στο internet, πόσα τσοντοsite επισκέπτομαι, πόσο συχνά, πόση ώρα μένω εκεί, σε πόσα site είμαι μέλος, πόσα λαϊνεντς και άλλες τέτοιες πούτσες με απασχολούσαν πρίν...

    Πολλά καλούδια in the future posts!

    "spyrosmicha the OUTING" coming soon...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ενα λεπτο για να καταλαβουμε γιατι ολοι λετε τους αλλους λαμογια.
    Λαμογια ειναι οι Πασοκοι η οι ΝΔκρατες? Οι και οι δυο?

    Σε ωραια χωρα ζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 1.09
    Για να μιλησουμε και σοβαρα, αν μπορεις να το κανεις, οι περισσοτεροι οπαδοι των δυο στρατοπεδων δεν προκειται με τιποτα να ψηφισουν τον αντιπαλο αν βγει. Γκαραντι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. index

    Με την ομιλία του έστειλε μήνυμα ανάστασης, μήνυμα νίκης, μήνυμα αναΝτροπής (ποιανού? της πρετεντέρως χοντρούλη?)...

    Δε του στέλνεις κανένα ραβασάκι με sms ρε καλύτερα να μην ενοχλούμε και τον έρωτά σας;

    Οι MEGAλες αγάπες δεν ξεχνιούνται!
    Οι Μεγκάλες αγάπες πάνε στα σκουπίδια μάστορα...

    ο Αράπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ποσο πιο γελοίος μπορεί να γίνει ο Πρετεντέρης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Δεν μπορείς να απαγορεύσεις σε ένα κομματικό στέλεχος να πάρει θέση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. φασιστακια κουφαλες 15 μερες μεινανε... μετά τη ντόρα σας και δρόμο...


    διαβασατε την αξια; ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΝΤΟΡΑΣ-ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΗ, 3 μερες πριν τις εκλογες


    εξω οι φαιστες και τα λακμογια απ το πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ;;;;;

    ΤΟΥ ΧΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ;;;;

    ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ 30% ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΤΑΚΙΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΒΟΣ ΒΟΣ ΒΟΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ!!!!

    ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΠΑΙΔΙΑ


    ΕΙΜΑΙ 160 ΚΙΛΑ


    ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΣΩΜΟΣ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. 1) Αυτές είναι πληροφορίες του ΠΡΕΣΣ που είναι απόλυτα αναξιόπιστο, αφού στηρίζει φανερά και φανατικά Βενιζέλο.
    2) Κανείς δε μπορεί να απαγορεύσει σε κανένα να πάρει θέση και να βοηθήσει, αρκεί να μη γίνεται και πρωτοπαλίκαρο (βλ Νεονάκης).
    3) Αυτό το ούφο τον spyrosmicha που μπαίνει και γράφει στο blog του Βενιζέλου ότι το pasok2007, το pasokneaallagi, το eimasteakomaedo και το vote4gap είναι υποστηρικτικά του Βενιζέλου, γιατί τον αφήνετε να γράφει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. 1:46
    Είναι πολύ απλό στο ξαναείπα

    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΙΣΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Απο την αρχή αυτής της ιστορίας στο ΠΑΣΟΚ μου έκανε εντύπωση η επιθετικότητα όλων των στελεχών (ο θεός να τα κάνει...) που είναι με το Γιώργο. Όλοι αυτοί υποτίθεται δούλεψαν την περίοδο των εκλογών μαζί με όλους εμάς της βάσης που στηρίζουμε το ΠΑΣΟΚ προκειμένου να κερδίσουμε την χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης..

    Λοιπόν αν δουλεύατε σε μια θέση ευθύνης και ΟΧΙ ΑΝΕΥΘΥΝΌΤΗΤΑΣ όπως έχετε καταντήσει το ΠΑΣΟΚ Ανίκανοι
    και άεργοι συνδικαλιστές του ΓΑΠ, τότε μάλλον θα έπρεπε εφόσον αποτύχατε να πάτε σπίτια σας να αναλογιστείτε τι έφταιξε (γιατί με τις παρωπίδες σας να το δείτε με τη μια δεν παίζει!).

    Έλα όμως που αυτό που αποφασίσατε να κάνετε είναι να ΓΑΝΤΖΩΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΑΣ και τα συμφέροντα σας!

    ΕΜΕΙΣ τι φταίμε που πληρώνουμε τόσο άμεσα όσο και έμμεσα την δικιά σας ανικανότητα να σταθείτε επαγγελματικά στην κοινωνία που σας έχει οδηγήσει στην αγκάλη του άλλου ανίκανου??? Γιατί βέβαια μόνο αυτός μπορεί να σας δώσει δουλειά....

    Βέβαια εμείς σας πληρώνουμε και τους μισθούς απ'ότι φαίνεται και από τα οικονομικά του κόμματος...Οι εταιρειούλες Media και Informatics που συντηρεί το κόμμα και ανήκουν σε συνεργάτιδα του ΓΑΠ είναι ένα κλασσικό παράδειγμα... (Δες ΑΙΓΛΗ και ο νοών νοεί το)



    PS: Κόψτε επιτέλους αυτά τα ενοχλητικά κεφαλαία με τις βρισιές μόνο δείγματα της ανικανότητας λόγου του περιβάλλοντος σας είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. 2.19
    ANTE GLIPSE TIN KOILIA TOU GOUROUNIOU
    SOU MPAKATSELOMALAKA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΟΙ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΦΥΛΛΑΔΕΣ
    ΤΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΚΑΝΑΛΑ
    ΚΑΙ ΤΟ Blog ΜΑΣ

    Κοιν 10.47πμ,11.27πμ, Αραπης 1.28μμ

    Επιτέλους έχει καταντήσει αηδία ,
    αίσχος και πανελλαδική ηλιθιότητα.
    Είναι φοβερό το να αναπαράγουμε και
    να χρησιμοποιούμε ως επιχειρήμqτα, το τί γράφουν ή και το τί μεταδί-δουν οι "ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΦΥΛΛΑΔΕΣ" και
    τα "ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΚΑΝΑΛΑ" των νταβατζή-
    δων.
    Κάνω έκλυση, πιο πολύ προς τους
    συμπατριώτες φίλους του ΠΑΣΟΚ,
    αδέλφια οι νταβατζήδες δεν πιάνο-νται φίλοι με τίποτα. Μη σας γελά-
    σουν και πάλι, μη γράψουν καμιά
    καλή κουβέντα για τον ΓΑΠ μετα τις
    11/11 και τα ξεχάσετε όλα.
    Γράψανε τα ΝΕΑ , ποιά ΝΕΑ ρε παιδιά
    αυτα που μπήκανε στην υπηρεσία των
    ΝΑΖΙ πρίν μπούν αυτοί στην Αθήνα το
    41? τότε βέβαια τα λέγανε "ΑΘΗΝΑΙΚΑ
    ΝΕΑ".Εγραψε το ΒΗΜΑ , ακριβώς όπως
    και τα ΝΕΑ, μόνο που και αυτο τότε
    το λέγανε "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ".
    Εγραψε η άλλη η εργολαβική αρχι-
    πατσαβούρα , του τέως ερυθρού Μπό-
    μπολα, το ΕΘΝΟΣ.
    Μη πάμε μακρυά, πρόσφατα, με τις
    πυρκαγιες, ξέρετε τι κάνανε τα μου-
    νόπανα ? Βάζανε οι γκεμπελίσκοι
    πρωτοσέλιδες φωτογραφίες κολάζ,
    μαιμού δηλαδή. Δέν μπορώ να καταλά-
    βω, γιατί το κάνανε, αφου υπήρχαν
    πραγματικές, κανονικές φωτογραφίες
    της καταστροφής. Εχω ρωτήσει εδώ
    στο blog πολλούς, μεταξύ αυτών και
    τον babis να μού δώσουν μία λογική
    εξήγηση της εργολαβικής πουστιάς,
    ακόμη περιμένω απάντηση.
    Εχει και συνέχεια η δουλειά. Αφού
    τις πιάσανε στα πράσα τίς Σταλινο-
    αδελφές, αφου τις ξεμπροστιάσανε,
    υπήρξε σχετική ανάρτηση και εδώ
    στο blog, αυτές το βιολί τους,
    συνεχίζανε. Και μήν νομίζετε ότι
    θα έμεναν πίσω τα κατοχικά "ΑΘΗΝΑ-ΙΚΑ ΝΕΑ" ή η άλλη εβδομαδιαία πατ-σαβούρα το "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ", αυτής της
    εντελώς άτριχης οδαλίσκης, που θέ-
    λει σουτιέν Νο 9 να βάλει μέσα τα
    μαστάρια της, που το παίζει ότι
    σώνει και καλά γουστάρει γκόμενες
    αλλά δέν πάει και πουθενά δίχως τον
    Ρασπούτιν της, τον Περρή, καταλά-
    βατε μιλάω για το Θέμο τον Αναστα-
    σιάδη.
    Mega,όνομα και πράμα, Megaπατσαβού-ρα.Ρε αυτοί οι άθλιοι, αλλά και τα
    άλλα τα πατσαβουροκάναλα, τώρα με
    τις φωτιές δέν βρήκανε ούτε έναν
    ρε παιδιά, ούτε έναν τα τραβεστί
    της παραπληροφόρησης, που να του
    έσωσε το σπίτι η Πυροσβεστική και
    να εξέφρασε ο άνθρωπος τις ευχαρι-
    στίες του on camera????? Bρήκανε
    και παραβρήκανε , αλλά δέν θέλανε
    να το δείξουν με τίποτα. Είχαν τους
    λόγους τους.
    Πιθανόν αυτό πρόσκαιρα να άρεσε
    στούς φίλους του ΠΑΣΟΚ, βέβαια όχι
    σε όλους, γιατί δεν είναι μαζεμένοι
    όλοι οι ΜΑΛΑΚΕΣ στο ΠΑΣΟΚ.
    Αρεσε σε αυτούς που δέν μπορούν να
    δούν όχι αύριο, αλλά ούτε δύο ώρες
    μπροστά. Οταν κάποιος έχει επενδύ-
    σει σε ΜΜΕ όχι για την πληροφόρηση,
    αλλά μέσω της παραπληροφόρησης να
    εκβιάζει τους εκάστοτε κυβερνώντες
    για να κάνει τη δουλεία του και να
    πίνει το αίμα του Λαού, π.χ. Μπό-
    μπολας Αττικη Οδός, 2.70 Ευρω για
    2 χιλιόμετρα δρόμο,δέν θα χαρισθεί
    στον ΓΑΠ ή στον κάθε ΓΑΠ, αυτοί
    δεν χαρίζονται ούτε στο μουνί της
    μάνας τους.
    Πρίν κλείσω θέλω να θυμίσω στους
    φίλους του ΠΑΣΟΚ μία άλλη πούστικη
    πρωτοσέλιδη παπαριά της πατσαβούρας
    ονόματι ΕΘΝΟΣ.Γράψανε φάτσα κάρτα
    οι αλήτες Β! Αθηνων ΠΑΣΟΚ + 10%.
    Τί κάνετε ρε μαλάκες ΠΑΣΟΚΟΙ, δεν
    τους έχετε κάψει ακόμη ?? Εκεί στην
    Αττική Οδό είναι ο Πήγασος.



    Captain/Ipanema

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. I PAXISARKIA KOVEI 10 XRONIA APO TO PROSDOKIMO ZOIS KAI AYKSANEI KATA 60% TIN PITHANOTITA DIAVITI KAI ANIKANOTITAS.

    GOUROUNI KOURAGIO!

    MPAKATSELOULA KRYPSE TA ALLANTIKA APO TO PSYGEIO!

    MILENA OSES PIPES KAI NA PAREIS DEN TOY SIKONETAI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. EΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ

    ΡΟΥΛΑ ΒΡΟΧΟΠΟΥΛΟΥ
    Η ΑΛΒΑΝΟΚΑΨΟΥΡΕΜΕΝΗ

    Είναι το ίδιο και αυτό πρόσωπο με
    τη ΡΟΥΛΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ, η γνωστή
    βυζαρού με τα πολλά ονόματα, η κολ-
    λητη της Μιμής, στα μέσα και στα έξω στο "κωλόσπιτο" της Αγράμπελης,
    τότε ρε παιδιά που υπογράφτηκε αυτο
    το κουρελόχαρτο της ενδιάμεσης
    συμφωνίας(ΣΚΟΠΙΑ).
    ΠΑΣΟΚΟΙ πρέπει να είστε 10 ζωες
    ευγνώμονες στο Λαό,με αυτά που
    του έχετε κάνει οι γκιλοτίνες δεν
    έπρεπε να έχουν σταματήσει.
    Ρε παιδιά, αυτή η μητρομανής, αυτό
    το σούργελο, στη κρεβατοκάμαρα του
    βαρέως ασθενούντος Πρωθυπουργού !!
    Ελα μουνι στο τόπο σου.
    Το έχω σταυρώσει απο δέκα μεριές,
    όποιος το αμφισβητεί να ετοιμά-
    σει 1000 ευρω, εγω χάνω 3 χιλιάδες.


    Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΤΟ .....PRESS-GR.....ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ BLOG.......THΣ ΝΕΑΣ ΤΡΟΜΑΚΡΑΤΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΤΟ .....PRESS-GR.....ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ BLOG.......THΣ ΝΕΑΣ ΤΡΟΜΑΚΡΑΤΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Captain η εισαι πολυ χονδρομαλακας η τα παιρνεις για να γραφεις τετοιες μαλακιες. Μεση λυση δεν υπαρχει. Και απο αυτα που γραφεις σιγουρα το πρωτο εισαι. Ποιος θα σε πληρωνε εσενα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. παρτε τον πουλο ηλιθια ΓΑΠακια

    του Γιάννη Πρετεντέρη

    Σήμερα συμπληρώνεται ένας μήνας από τις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου. Ενας μήνας και το ΠαΣοΚ έχει απορροφηθεί σε εσωκομματική αναμέτρηση, η οποία το μόνο με το οποίο δεν ασχολείται είναι η αποδοκιμασία που του επεφύλαξε ο λαός απέναντι στη «χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης».

    Αυτό είναι κατανοητό για την πλευρά Παπανδρέου. Από τη στιγμή που ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ δεν θεώρησε σκόπιμο να αναλάβει εμπράκτως τις ευθύνες της ήττας είναι περίπου υποχρεωμένος να αποσιωπά το γεγονός. Να συμπεριφέρεται, δηλαδή, σαν να μην έγιναν εκλογές και σαν να μην πήρε το ΠαΣοΚ το χειρότερο ποσοστό των τελευταίων τριάντα χρόνων. Ετσι, μιλάει για «τομές», «συγκρούσεις» , «αυτονομίες» και άλλα ηρωικά αλλά δεν λέει λέξη για την ταμπακέρα. Συμπληρωματικώς, η αποσιώπηση εμπλουτίζεται με μια επιχείρηση μετακύλισης ευθυνών σε διάφορους «υπονομευτές» και «εξωθεσμικούς». Η στάση αυτή δεν είναι ιδιαιτέρως αξιοπρεπής αλλά μπορεί να αποδειχτεί αποτελεσματική.

    Για την ταμπακέρα, όμως, δεν μιλάει ούτε η πλευρά Βενιζέλου και αυτό είναι λιγότερο κατανοητό. Στο κάτω κάτω ο βουλευτής Θεσσαλονίκης μπορεί να έκανε όλα τα λάθη του κόσμου μετά τις 16 Σεπτεμβρίου αλλά δεν φέρει καμία ευθύνη που το ΠαΣοΚ σε τριάμισι χρόνια έχασε 400.000

    ψηφοφόρους. Παρά ταύτα μιλάει για πολλά, μιλάει για όλα και κυρίως για τον εαυτό του, αλλά ακόμη δεν έχει αναδείξει την ευθύνη του Παπανδρέου για την ήττα.

    Αυτή η ευθύνη, όμως, είναι κρίσιμη. Αν το ΠαΣοΚ δεν ηττήθηκε ή αν ο Παπανδρέου δεν φταίει, τότε δεν συντρέχει λόγος αλλαγής αρχηγού και προφανώς ούτε υποψηφιότητας Βενιζέλου. Η υποψηφιότητά του αποκτά υπόσταση όχι επειδή είναι καλός ο ίδιος αλλά μόνο αν απέτυχε ο προηγούμενος. Σε μία από τις πρώτες μετεκλογικές συνεντεύξεις του ο Βενιζέλος μίλησε για «το ρεύμα του αυτονόητου». Η βασική ιδέα είναι σωστή αλλά με δύο προϋποθέσεις. Πρώτον, ότι στην πολιτική δεν υπάρχουν αυτονόητα, όλα πρέπει να αποδεικνύονται από την αρχή. Δεύτερον, ότι το αυτονόητο της κοινωνίας δεν ταυτίζεται απαραιτήτως με το νιτερέσο του Πολυζωγόπουλου.

    Συνεπώς το αυτονόητο δεν αρκεί- το καταγράφουν όλες οι δημοσκοπήσεις... Καλώς ή κακώς, η εκλογή αρχηγού στο ΠαΣοΚ είναι μια επιλογή μεταξύ δύο προσώπων. Ούτε διαγωνισμός προσόντων ούτε επιβράβευση δεξιοτήτων ούτε καν άσκηση λογικής.

    OΒενιζέλος πασχίζει εδώ και έναν μήνα να αποδείξει ότι είναι καλύτερος όλων. Περιττό και μάλλον παρακινδυνευμένο. Του αρκεί να αποδείξει ότι είναι καλύτερος από τον Παπανδρέου. Χρησιμότερο και ενδεχομένως ευκολότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΡΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΗΣ ΠΙΠΑΣ ΤΗΣ ΡΙΓΙΛΗΣ ΠΕΣ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΩΛΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΒΛΕΠΕ ΜΑΛΑΚΟΤΡΑΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΓΑΠΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ∆εν έχει προσόντα ο Γ. Παπανδρέου...
    «Έχει ανακηρύξει εαυτόν διάδοχο του Κώστα Σημίτη. Εγώ δεν θεωρώ ότι ο κ.
    Παπανδρέου έχει τα προσόντα να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας. Έχω συνεργαστεί μαζί του,
    έχει πολλά προτερήματα, αλλά θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι δεν τον θεωρώ κατάλληλο για να γίνει
    πρωθυπουργός, ασχέτως αν είναι σήμερα πολύ της μόδας ο κ. Παπανδρέου. Πιστεύω επιπλέον και
    για λόγους αισθητικούς ότι θα είναι απαράδεκτη εξέλιξη, θα είναι παλινδρόμηση. Επιχείρημα αυτών
    που προωθούν τον κ. Παπανδρέου είναι ότι τ όνομά του ενώνει.»
    Θ. Πάγκαλος, ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    16 Σεπτεμβρίου 2001

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΒΛΕΠΕ ΜΑΛΑΚΟΤΡΑΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΓΑΠΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΒΛΕΠΕ ΜΑΛΑΚΟΤΡΑΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΓΑΠΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΒΛΕΠΕ ΜΑΛΑΚΟΤΡΑΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΓΑΠΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ο κουτοΓιωργάκης είναι πολύ λίγος ως προσωπικότητα, γιατί απλούστατα η αντίληψη του είναι τοπικού κυβερνήτου της Μοντάνας ή της Αριζόνας...κι ας μας λένε οι φανατικοί οπαδοί του για τις διεθνείς του σχέσεις με ηγέτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ∆εν έχει προσόντα ο Γ. Παπανδρέου...
    «Έχει ανακηρύξει εαυτόν διάδοχο του Κώστα Σημίτη. Εγώ δεν θεωρώ ότι ο κ.
    Παπανδρέου έχει τα προσόντα να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας. Έχω συνεργαστεί μαζί του,
    έχει πολλά προτερήματα, αλλά θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι δεν τον θεωρώ κατάλληλο για να γίνει
    πρωθυπουργός, ασχέτως αν είναι σήμερα πολύ της μόδας ο κ. Παπανδρέου. Πιστεύω επιπλέον και
    για λόγους αισθητικούς ότι θα είναι απαράδεκτη εξέλιξη, θα είναι παλινδρόμηση. Επιχείρημα αυτών
    που προωθούν τον κ. Παπανδρέου είναι ότι τ όνομά του ενώνει.»
    Θ. Πάγκαλος, ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    16 Σεπτεμβρίου 2001

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΒΛΕΠΕ ΜΑΛΑΚΟΤΡΑΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΓΑΠΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΒΛΕΠΕ ΜΑΛΑΚΟΤΡΑΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΓΑΠΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. 3.03,ΠΕΣ ΤΟΥ,ΤΟΥ ΝΤΑΒΑΤΖΗ..ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ∆εν έχει προσόντα ο Γ. Παπανδρέου...
    «Έχει ανακηρύξει εαυτόν διάδοχο του Κώστα Σημίτη. Εγώ δεν θεωρώ ότι ο κ.
    Παπανδρέου έχει τα προσόντα να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας. Έχω συνεργαστεί μαζί του,
    έχει πολλά προτερήματα, αλλά θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι δεν τον θεωρώ κατάλληλο για να γίνει
    πρωθυπουργός, ασχέτως αν είναι σήμερα πολύ της μόδας ο κ. Παπανδρέου. Πιστεύω επιπλέον και
    για λόγους αισθητικούς ότι θα είναι απαράδεκτη εξέλιξη, θα είναι παλινδρόμηση. Επιχείρημα αυτών
    που προωθούν τον κ. Παπανδρέου είναι ότι τ όνομά του ενώνει.»
    Θ. Πάγκαλος, ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    16 Σεπτεμβρίου 2001

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. αλλος αυτος ο σπυρος,τι σουργελο εισαι αγορι μου,καλα εισαι φοβερος,καλα που εχουμε και εσενα να γελαμε.βλαμενε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΕΔΙΩΧΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΟΤΣΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. παρτε τον πουλο ηλιθια ΓΑΠακια

    του Γιάννη Πρετεντέρη

    Σήμερα συμπληρώνεται ένας μήνας από τις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου. Ενας μήνας και το ΠαΣοΚ έχει απορροφηθεί σε εσωκομματική αναμέτρηση, η οποία το μόνο με το οποίο δεν ασχολείται είναι η αποδοκιμασία που του επεφύλαξε ο λαός απέναντι στη «χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης».

    Αυτό είναι κατανοητό για την πλευρά Παπανδρέου. Από τη στιγμή που ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ δεν θεώρησε σκόπιμο να αναλάβει εμπράκτως τις ευθύνες της ήττας είναι περίπου υποχρεωμένος να αποσιωπά το γεγονός. Να συμπεριφέρεται, δηλαδή, σαν να μην έγιναν εκλογές και σαν να μην πήρε το ΠαΣοΚ το χειρότερο ποσοστό των τελευταίων τριάντα χρόνων. Ετσι, μιλάει για «τομές», «συγκρούσεις» , «αυτονομίες» και άλλα ηρωικά αλλά δεν λέει λέξη για την ταμπακέρα. Συμπληρωματικώς, η αποσιώπηση εμπλουτίζεται με μια επιχείρηση μετακύλισης ευθυνών σε διάφορους «υπονομευτές» και «εξωθεσμικούς». Η στάση αυτή δεν είναι ιδιαιτέρως αξιοπρεπής αλλά μπορεί να αποδειχτεί αποτελεσματική.

    Για την ταμπακέρα, όμως, δεν μιλάει ούτε η πλευρά Βενιζέλου και αυτό είναι λιγότερο κατανοητό. Στο κάτω κάτω ο βουλευτής Θεσσαλονίκης μπορεί να έκανε όλα τα λάθη του κόσμου μετά τις 16 Σεπτεμβρίου αλλά δεν φέρει καμία ευθύνη που το ΠαΣοΚ σε τριάμισι χρόνια έχασε 400.000

    ψηφοφόρους. Παρά ταύτα μιλάει για πολλά, μιλάει για όλα και κυρίως για τον εαυτό του, αλλά ακόμη δεν έχει αναδείξει την ευθύνη του Παπανδρέου για την ήττα.

    Αυτή η ευθύνη, όμως, είναι κρίσιμη. Αν το ΠαΣοΚ δεν ηττήθηκε ή αν ο Παπανδρέου δεν φταίει, τότε δεν συντρέχει λόγος αλλαγής αρχηγού και προφανώς ούτε υποψηφιότητας Βενιζέλου. Η υποψηφιότητά του αποκτά υπόσταση όχι επειδή είναι καλός ο ίδιος αλλά μόνο αν απέτυχε ο προηγούμενος. Σε μία από τις πρώτες μετεκλογικές συνεντεύξεις του ο Βενιζέλος μίλησε για «το ρεύμα του αυτονόητου». Η βασική ιδέα είναι σωστή αλλά με δύο προϋποθέσεις. Πρώτον, ότι στην πολιτική δεν υπάρχουν αυτονόητα, όλα πρέπει να αποδεικνύονται από την αρχή. Δεύτερον, ότι το αυτονόητο της κοινωνίας δεν ταυτίζεται απαραιτήτως με το νιτερέσο του Πολυζωγόπουλου.

    Συνεπώς το αυτονόητο δεν αρκεί- το καταγράφουν όλες οι δημοσκοπήσεις... Καλώς ή κακώς, η εκλογή αρχηγού στο ΠαΣοΚ είναι μια επιλογή μεταξύ δύο προσώπων. Ούτε διαγωνισμός προσόντων ούτε επιβράβευση δεξιοτήτων ούτε καν άσκηση λογικής.

    OΒενιζέλος πασχίζει εδώ και έναν μήνα να αποδείξει ότι είναι καλύτερος όλων. Περιττό και μάλλον παρακινδυνευμένο. Του αρκεί να αποδείξει ότι είναι καλύτερος από τον Παπανδρέου. Χρησιμότερο και ενδεχομένως ευκολότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΕΔΙΩΧΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΟΤΣΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΒΛΕΠΕ ΜΑΛΑΚΟΤΡΑΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ MEGA ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.

    ΛΕΤΕ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΕΙΜΑΙ 100% ΜΕ ΤΟ ΒΕΝΝΙΤΟ. ΕΧΩ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ.

    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΛΩΣΙΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Παντως οποιος και να βγει απο τους δυο, οι επομενες εκλογες θα ειναι ντερμπυ.
    ΠΑΣΟΚ η ΣΥΡΙΖΑ θα ειναι το δευτερο κομμα?
    Βαλτε τα στοιχηματα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Πιο .."χοντρικα" το θεμα εχει ως εξης:
    Ο γιοργο ειναι με ελαχιστο IQ.
    Αλλα ειναι συμπαθης,φτουραει στις γυναικες ,δηλαδη στο 50% του πληθυσμου..
    Τον θελουν.

    Ο χοντρο-μπενυ εχει κατι παραπανω ευφυια.
    Αναμφιβολα μιλαει και καλυτερα τα Ελληνικα.
    Αλλα ειναι αηδια σκετη..

    Ρε οξω ρε χιμπατζη.
    Ρε! μιλαμε!
    Και του φευγουν και τα σαλια καμμια φορα και η κατασταση επιδεινωνεται..

    Ρε φτου!

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΖΗΤΩ Ο ΓΑΠ!!!

    ΕΙΔΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΒΛΕΠΕ ΜΑΛΑΚΟΤΡΑΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΓΑΠΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ΤΟ ΕΘΝΟΣ, Η ΑΥΡΙΑΝΗ, ΤΟ ΜΕΓΑ, Ο ΑΝΤ1 ΤΟ ΒΗΜΑ, ΤΑ ΝΕΑ, Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, Η CITI PRESS ΤΟ ALPHA ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΓΚΟΤΗΜΑΤΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ. ΑΠΛΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΟΓΙΩΡΓΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Το σιγουρο ειναι οτι Καραμανλης και Αλαβανος κρατανε την κοιλια τους απο τα γελια.

    Το θεμα ειναι να βρεθει ποιος ειπε στον Γιωργακη να μην παραιτηθει μετα τις εκλογες. Αυτος ειναι που διελυσε το ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. 3.28
    FASISTAKI EGO VAZO STOIXIMA OTI THA KATSETE ALLA 11 XRONIA ANTIPOLITEUSI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. 3.34
    ANTE GAMISOU LAMOGIO.
    TON GIORGO TON PSIFIZEI O LAOS KAI THA SAS PIDAEI GIA POLY KAIRO AKOMA.
    ITE THELETE ITE OXI!
    YPIRETES TON DAVADON!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Λετε να ειναι η μαμα του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΒΛΕΠΕ ΜΑΛΑΚΟΤΡΑΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΓΑΠΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΓΑΠ άκια θα σας γαμήσω τη σούφρα

    ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

    ΓΑΠ άκια θα σας γαμήσω τη σούφρα

    ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ,

    ΓΑΠ άκια θα σας γαμήσω τη σούφρα

    ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Καλε κυριε 3.36, ποτε μας πηδηξε ο Γιωργακης και δεν το καταλαβαμε, γιατι τον παρακαλαμε πολυ καιρο αλλα ολο χανει αυτο το παιδι, ολο χανει. Τι κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΓΑΠ άκια θα σας γαμήσω τη σούφρα

    ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

    ΓΑΠ άκια θα σας γαμήσω τη σούφρα

    ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ,

    ΓΑΠ άκια θα σας γαμήσω τη σούφρα

    ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ΠΑΙΔΙΑ


    ΕΙΜΑΙ 160 ΚΙΛΑ


    ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΣΩΜΟΣ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. ΓΑΠ άκια θα σας γαμήσω τη σούφρα

    ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

    ΓΑΠ άκια θα σας γαμήσω τη σούφρα

    ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ,

    ΓΑΠ άκια θα σας γαμήσω τη σούφρα

    ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΕΔΙΩΧΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΟΤΣΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Προς μπλογκαρχες.
    Συνεχιζετε να γραφετε μαλακιες.Εσας δεν σας πιανει τιποτε,οσα και να σας γραφουν εδω.Ειστε ατρωτοι.Εχετε κανει εμβολιο υπερ της μαλακιας σας.
    Μπραβο.
    Προς οπαδους του χοντρου(δηλ.οσοι χωρατε σε ενα τηεφωνικο θαλαμο).
    Οσο και να μην θελετε να το παραδεχθειτε,η πικρα της ηττας ειναι κοντα.Καθειστε πισω και απολαυστετο,δεν ειναι κακο.Θα εχετε και αλλη ευκαρια αργοτερα,εαν δειξετε καλη διαγωγη στο μελλον.
    Εσεις κανατε ηρωα τον Γιωργο και αρχηγο βεβαια.
    Προς λοιπους δεξιους μαλακοπιτουρες του ποστ.
    Μην ασχολειστε με το πασοκ τωρα.Κοιταξτε τα χαλια σας που δεν μπορειτε να κυβερνησετε,αδεξιοι και ανικανοι οπως ειστε.
    Και πως θα βγαλετε τον χειμωνα να δουμε με τοιο χαλι.
    Αφου τωρα που εχετε την εξουσια κανετε σαν κουμπαροκατινες,εαν σας λειψει και αυτη τι θα απογινετε ?

    Ο ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Σοσιαλιστικο κομμα να ψηφιζει Αμερικανοεβραιο και μαλιστα ηλιθιο δεν εχει ουτε και προκειται να ξαναγινει. Τυχεροι Θα μεινετε για παντα στο βιβλιο Guiness.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. παρτε τον πουλο ηλιθια ΓΑΠακια

    του Γιάννη Πρετεντέρη

    Σήμερα συμπληρώνεται ένας μήνας από τις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου. Ενας μήνας και το ΠαΣοΚ έχει απορροφηθεί σε εσωκομματική αναμέτρηση, η οποία το μόνο με το οποίο δεν ασχολείται είναι η αποδοκιμασία που του επεφύλαξε ο λαός απέναντι στη «χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης».

    Αυτό είναι κατανοητό για την πλευρά Παπανδρέου. Από τη στιγμή που ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ δεν θεώρησε σκόπιμο να αναλάβει εμπράκτως τις ευθύνες της ήττας είναι περίπου υποχρεωμένος να αποσιωπά το γεγονός. Να συμπεριφέρεται, δηλαδή, σαν να μην έγιναν εκλογές και σαν να μην πήρε το ΠαΣοΚ το χειρότερο ποσοστό των τελευταίων τριάντα χρόνων. Ετσι, μιλάει για «τομές», «συγκρούσεις» , «αυτονομίες» και άλλα ηρωικά αλλά δεν λέει λέξη για την ταμπακέρα. Συμπληρωματικώς, η αποσιώπηση εμπλουτίζεται με μια επιχείρηση μετακύλισης ευθυνών σε διάφορους «υπονομευτές» και «εξωθεσμικούς». Η στάση αυτή δεν είναι ιδιαιτέρως αξιοπρεπής αλλά μπορεί να αποδειχτεί αποτελεσματική.

    Για την ταμπακέρα, όμως, δεν μιλάει ούτε η πλευρά Βενιζέλου και αυτό είναι λιγότερο κατανοητό. Στο κάτω κάτω ο βουλευτής Θεσσαλονίκης μπορεί να έκανε όλα τα λάθη του κόσμου μετά τις 16 Σεπτεμβρίου αλλά δεν φέρει καμία ευθύνη που το ΠαΣοΚ σε τριάμισι χρόνια έχασε 400.000

    ψηφοφόρους. Παρά ταύτα μιλάει για πολλά, μιλάει για όλα και κυρίως για τον εαυτό του, αλλά ακόμη δεν έχει αναδείξει την ευθύνη του Παπανδρέου για την ήττα.

    Αυτή η ευθύνη, όμως, είναι κρίσιμη. Αν το ΠαΣοΚ δεν ηττήθηκε ή αν ο Παπανδρέου δεν φταίει, τότε δεν συντρέχει λόγος αλλαγής αρχηγού και προφανώς ούτε υποψηφιότητας Βενιζέλου. Η υποψηφιότητά του αποκτά υπόσταση όχι επειδή είναι καλός ο ίδιος αλλά μόνο αν απέτυχε ο προηγούμενος. Σε μία από τις πρώτες μετεκλογικές συνεντεύξεις του ο Βενιζέλος μίλησε για «το ρεύμα του αυτονόητου». Η βασική ιδέα είναι σωστή αλλά με δύο προϋποθέσεις. Πρώτον, ότι στην πολιτική δεν υπάρχουν αυτονόητα, όλα πρέπει να αποδεικνύονται από την αρχή. Δεύτερον, ότι το αυτονόητο της κοινωνίας δεν ταυτίζεται απαραιτήτως με το νιτερέσο του Πολυζωγόπουλου.

    Συνεπώς το αυτονόητο δεν αρκεί- το καταγράφουν όλες οι δημοσκοπήσεις... Καλώς ή κακώς, η εκλογή αρχηγού στο ΠαΣοΚ είναι μια επιλογή μεταξύ δύο προσώπων. Ούτε διαγωνισμός προσόντων ούτε επιβράβευση δεξιοτήτων ούτε καν άσκηση λογικής.

    OΒενιζέλος πασχίζει εδώ και έναν μήνα να αποδείξει ότι είναι καλύτερος όλων. Περιττό και μάλλον παρακινδυνευμένο. Του αρκεί να αποδείξει ότι είναι καλύτερος από τον Παπανδρέου. Χρησιμότερο και ενδεχομένως ευκολότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Δρακουμελ,
    Τα θελεις και τα λες η σου ξεφευγουν?
    Πως θα βγαλει τον χειμωνα η ΝΔ?
    Ρε ο Καραμανλης θα βγαινει μεχρι να γερασει. Αυτο ηταν, δεν παραιτηθηκε ο Γιωργακης, τερμα. Οποιος και να βγει απο το ΠΑΣΟΚ τωρα το κομμα τελειωσε, αυτοδιαλυθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ΠΑΙΔΙΑ


    ΕΙΜΑΙ 160 ΚΙΛΑ


    ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΣΩΜΟΣ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Πασοκοι, μας τελειωσε το κομμα της λαμογιας.
    Στις επομενες εκλογες κανενας Παπανδρεικος δεν θα ψηφισει Βενιζελο και κανενας Βενιζελικος δεν θα ψηφισει Παπανδρεου.
    Οποτε ΠΑΣΟΚ ελαβε 20%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Πασοκοι, μας τελειωσε το κομμα της λαμογιας.
    Στις επομενες εκλογες κανενας Παπανδρεικος δεν θα ψηφισει Βενιζελο και κανενας Βενιζελικος δεν θα ψηφισει Παπανδρεου.
    Οποτε ΠΑΣΟΚ ελαβε 20%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. ΤΟ ΕΘΝΟΣ, Η ΑΥΡΙΑΝΗ, ΤΟ ΜΕΓΑ, Ο ΑΝΤ1 ΤΟ ΒΗΜΑ, ΤΑ ΝΕΑ, Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, Η CITI PRESS ΤΟ ALPHA ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΓΑΠ. ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΓΚΟΤΗΜΑΤΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΝΝΙΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. 4:00 μμ

    ==
    Ρε γελοιε.
    Ασχετα τι λες ,πες το ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ γαμω τη πουτανα τη μαννα σου

    ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,κοπανε...

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. ΤΟ ΕΘΝΟΣ, Η ΑΥΡΙΑΝΗ, ΤΟ ΜΕΓΑ, Ο ΑΝΤ1 ΤΟ ΒΗΜΑ, ΤΑ ΝΕΑ, Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, Η CITI PRESS ΤΟ ALPHA ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΓΑΠ. ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΓΚΟΤΗΜΑΤΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΝΝΙΤΟ

    ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. ΑΡΧΙΓΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΗ ΤΗ ΔΙΓΛΩΣΣΗ.
    ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΤΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΗΜΙΤΗΣ ΟΣΟ Η ΔΙΑΜΑΝΤΩ Η ΒΛΑΧΑΡΑ.

    ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. MIA ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΩΝ,ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΩΝ,
    ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ..
    ΨΑΧΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ.
    ΨΑΧΤΕ ΣΤΟ ΑΛΚΑΤΡΑΖ.

    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ..
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
    ΠΑΣΑΡΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. TA KΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ-ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ
    ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ".
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑ?
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ...
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΟΛΗ
    Η ΕΛΛΑΔΑ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ.
    ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ..

    ΝΑΙ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.
    ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΗ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΛΗΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΠΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΕ ΤΗΝ
    ΚΑΜΟΡΑ-ΜΕΓΚΑ-ΠΑΣΟΚ.

    ΕΙΝΑΙ "ΑΝΙΚΑΝΟΣ" ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ.

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.
    ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΣ
    ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ.
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ
    ΓΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. TO ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ?
    Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ?
    Η
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ,ΚΟΚΚΑΛΗ,ΛΑΜΠΡΑΚΗ,
    ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ,ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
    ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ,ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ
    ΚΥΡΙΑΚΟΥ?

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΚΟΜΜΑ?
    Η
    Η ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ?

    ΕΚΛΗΣΗ..

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ
    ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ
    ΝΤΑΒΑΔΩΝ, ΔΙΑΛΥΣΕ ΤΟ.
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΟΥΝ
    ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ.
    ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΤΗΝ
    ΕΛΛΑΔΑ,ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ
    ΣΟΥ.



    TO ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΕΙΤΑΙ
    ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ..

    ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΟΣΕΞΕ..

    ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ





    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
    ΟΧΗΜΑ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ
    ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟ,
    ΔΙΑΛΥΣΕ ΤΟ

    ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ.
    ΤΟΝ ΦΥΡΕΡ ΤΗΣ ΜΙΝΤΙΑΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ.
    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ.
    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΒΕΝΖΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ?
    ΤΟΣΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΧΕΤΕ
    ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ
    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΛΟΓΟΥΣ
    ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ

    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ?
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΗ ΦΟΥΣΚΑ?
    ΕΧΕΤΑΙ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ Ο
    ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ
    ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ?
    ΤΟΣΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ,ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ..
    ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ
    ΤΟ "ΧΑΖΟ ΠΑΙΝΤΙ" ΠΟΥ ΔΕΝ "ΤΡΑΒΑΕΙ?

    1:37 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΜΗΠΩΣ Ο "ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ" ΕΙΝΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟΣ?

    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ..
    ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΗΣ
    ΚΟΚΚΑΛΑΚΗΣ
    ΛΑΜΠΡΟΥΚΟΣ
    ΚΥΡΙΑΚΟΥ-ΛΑΚΗΣ
    AΛΑΦΟΥΖΙΝΟΣ
    ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΡΟΥΛΗΣ
    ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΚΗΣ
    ΤΡΕΜΙΤΣΑ
    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΑΚΟΥΛΗΣ
    ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ
    ......
    ......
    KTΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ
    ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ
    ΑΠΟ-ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ ΚΑΙ
    ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΚΟΜΜΑ" ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ-ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ.
    ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,
    ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΣΤΑ
    ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΕΧΕΙ ΣΑΠΙΣΗ..

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ...
    ΝΕΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΛΛΑ ΑΝΔΡΕΑ ΠΟΥ
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ.
    ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ
    ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
    Παναγιώτη Δ. Παναγιώτου
    ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΤΟ "ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΑΘΝΑΡ"
    ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ?
    ΤΙ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ?
    ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΦΕΡΕΤΡΑ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΕΡΕΤΡΑ ΜΕ ΦΩΤΙΕΣ.
    ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ?
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ?
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. 4:09 μμ
    ==
    Γαμω το .ριστο σου ανισορροπο...

    Ρε πουστη ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ το σχολιο σου αχρηστο σακι!!

    ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ρε καραφλα...

    ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ γαμω τη πουτανα τη μαννα σου

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ
    ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ.

    "ΕΓΩ ΙΔΡΥΣΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ".
    "ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ".

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ?
    ΤΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ?

    ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ
    ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ-ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ?

    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΓΡΑΦΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. 4:12 μμ

    ==
    Ρε βλημα.
    Ειπαμε ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ το σχολιο σου..

    Καλα ποιος σε γαμαει εδω και κολλησες??

    Ποιος σε γαμαει ?
    Να του πω του πουστη να σε δερνει ανηλεητα πριν..


    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. ΡΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΥΤΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΜΑΝΑ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ; ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΑΡΙΟ;

    Ο ΜΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΕΒΑΛΕ ΚΑΠΟΙΟΣ (ΒΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ), ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ;
    ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΚΑ, ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ.
    ΕΝΩ Η ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. ΠΑΙΔΙΑ


    ΕΙΜΑΙ 160 ΚΙΛΑ


    ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΣΩΜΟΣ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ.

    ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΗΚΕ ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ,ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΓΕΙΤΟΝΙΑ. Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΦΤΩΧΟΣ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ ....ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΥΨΗΛΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ.

    Ο ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΑΙΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΦΤΟΥΡΑΝ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΜΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΤΕΣ.

    Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΠΕΤΥΧΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. ΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΣΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΡΓΟ.

    ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. ΡΕ ΜΑΛΑΚΟΜΠΟΥΚΩΜΑ, ΒΡΩΜΟΦΑΣΙΣΤΑ, ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ.
    ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙΣ ΕΔΩ, ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. ΡΕ ΤΖΩΝ ΒΟΥΛΩΣΕΤΟ ΜΗ ΣΟΥ ΓΕΜΙΣΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΕ ΧΥΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. O AΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ,ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

    ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ,ΠΟΥ
    ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ
    ΝΕΑ
    ΕΘΝΟΣ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    Ε.Τ
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
    ΑΛΤΕΡ,ΑΛΦΑ,ΑΝΤΕΝΝΑ,ΜΕΓΚΑ,ΣΚΑΙ.

    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ
    ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΡΧΗΓΟΥΣ

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗ,ΤΑ ΔΥΟ
    ΚΟΜΜΑΤΑ.
    ΤΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
    ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΗ ΧΑΟΣ.

    ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ..
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ
    ΝΕΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.
    Η ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΘΑ ΣΑΡΩΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
    ΙΣΩΣ ΞΥΠΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ

    ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΟΜΩΣ Η ΜΥΤΗ ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΣΧΗΜΑΙΝΕΙΣ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΟΜΩΣ Η ΜΥΤΗ ΚΙ ΕΣΥ ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΞΩ ΠΛΕΟΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ...
    ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Σ' ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΚΟΨΕ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΟΨΕ ΤΟ ΨΕΜΑ
    ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗ Η ΜΥΤΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΑΜΑ ΔΕΝ
    ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΨΕΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. ΣΠΥΡΟ, ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΣΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Ο ΝΕΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου
    Παρέλαση στα κανάλια και στις εφημερίδες κάνουν οι δυσαρεστημένοι βουλευτές της ΝΔ οι οποίοι ξέμειναν εκτός κυβέρνησης, λες και ότι για αυτόν το λόγο... χάνουν διαρκώς το βηματισμό τους, με πρώτο και καλύτερο τον κ. Πολύδωρα που αυτοανακηρύχτηκε σημαιοφόρος της πομπής. Πρόθυμοι, φωτογενείς, και πανευτυχείς μέχρι προχθές που ήταν συμμέτοχοι στην κυβέρνηση του «μεγάλου τιμονιέρη» κ. Καραμανλή, μόλις τους... ξεπέζεψε από το καλάμι (μπαρδόν από την κυβερνητική θέση τους) ανακάλυψαν ξεχασμένες πεποιθήσεις και ιδέες τις οποίες μετά την κατάσταση χειμερίας νάρκης στην οποία τις είχαν βυθίσει ως κυβερνητικοί αξιωματούχοι, τις ανασύρουν τώρα ως απλοί βουλευτές και τις επικαλούνται (και με την δύναμη του μαγικού αριθμού 152) για να ροκανίσουν λιγουλάκι δημοσιότητα, με την αρνητική θέση τους, στο άλφα ή βήτα θέμα τα οποία ως υπουργοί… κατάπιναν ασυζητητί. Κι αν ο Βύρων πραγματοποιήσει την απειλή του για ανεξαρτοποίηση, τότε θα δεις δύναμη και τόλμη που θα επιδεικνύουν στα κανάλια. Μόνο που ενδέχεται αυτή η νέα κατάσταση με τους όψιμους επικριτές της κυβέρνησης να είναι μια στημένη «λαμογιά» για να χρησιμοποιηθεί και με τον παρόντα εκλογικό νόμο και με αυτόν που «σιγοβράζει» ως πρόσχημα καταφυγής σε εκλογές κατά το συμφέρον και μόνο της ΝΔ. Διότι αν επικαλεστεί ξανά αδυναμία κατάρτισης του προϋπολογισμού θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι, αλλά... αν τον καταψηφίσουν δυο βουλευτές, τότε, να οι εκλογές με τις οποίες θα τερματισθεί μια για πάντα η χειρότερη διακυβέρνηση που είχαμε ποτέ. Η διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας του Κωστάκη του Μικρού!!!
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ...
    Η ΑΓΓΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΩΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΗ,ΛΑΜΠΡΑΚΩ,ΕΙΣΤΕ
    ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ
    ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. "ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ,ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΕΘΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ Ε.Τ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
    ΑΛΤΕΡ,ΑΛΦΑ,ΑΝΤΕΝΝΑ,ΜΕΓΚΑ,ΣΚΑΙ".

    Τι θελει να πει ο ποιητης?
    Τι θα διαβαζουμε και τι θα βλεπουμε αν φυγουν ολοι αυτοι?
    Ριζοσπαστη, CNN και Magic?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. του Γιάννη Πρετεντέρη

    Σήμερα συμπληρώνεται ένας μήνας από τις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου. Ενας μήνας και το ΠαΣοΚ έχει απορροφηθεί σε εσωκομματική αναμέτρηση, η οποία το μόνο με το οποίο δεν ασχολείται είναι η αποδοκιμασία που του επεφύλαξε ο λαός απέναντι στη «χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης».

    Αυτό είναι κατανοητό για την πλευρά Παπανδρέου. Από τη στιγμή που ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ δεν θεώρησε σκόπιμο να αναλάβει εμπράκτως τις ευθύνες της ήττας είναι περίπου υποχρεωμένος να αποσιωπά το γεγονός. Να συμπεριφέρεται, δηλαδή, σαν να μην έγιναν εκλογές και σαν να μην πήρε το ΠαΣοΚ το χειρότερο ποσοστό των τελευταίων τριάντα χρόνων. Ετσι, μιλάει για «τομές», «συγκρούσεις» , «αυτονομίες» και άλλα ηρωικά αλλά δεν λέει λέξη για την ταμπακέρα. Συμπληρωματικώς, η αποσιώπηση εμπλουτίζεται με μια επιχείρηση μετακύλισης ευθυνών σε διάφορους «υπονομευτές» και «εξωθεσμικούς». Η στάση αυτή δεν είναι ιδιαιτέρως αξιοπρεπής αλλά μπορεί να αποδειχτεί αποτελεσματική.

    Για την ταμπακέρα, όμως, δεν μιλάει ούτε η πλευρά Βενιζέλου και αυτό είναι λιγότερο κατανοητό. Στο κάτω κάτω ο βουλευτής Θεσσαλονίκης μπορεί να έκανε όλα τα λάθη του κόσμου μετά τις 16 Σεπτεμβρίου αλλά δεν φέρει καμία ευθύνη που το ΠαΣοΚ σε τριάμισι χρόνια έχασε 400.000

    ψηφοφόρους. Παρά ταύτα μιλάει για πολλά, μιλάει για όλα και κυρίως για τον εαυτό του, αλλά ακόμη δεν έχει αναδείξει την ευθύνη του Παπανδρέου για την ήττα.

    Αυτή η ευθύνη, όμως, είναι κρίσιμη. Αν το ΠαΣοΚ δεν ηττήθηκε ή αν ο Παπανδρέου δεν φταίει, τότε δεν συντρέχει λόγος αλλαγής αρχηγού και προφανώς ούτε υποψηφιότητας Βενιζέλου. Η υποψηφιότητά του αποκτά υπόσταση όχι επειδή είναι καλός ο ίδιος αλλά μόνο αν απέτυχε ο προηγούμενος. Σε μία από τις πρώτες μετεκλογικές συνεντεύξεις του ο Βενιζέλος μίλησε για «το ρεύμα του αυτονόητου». Η βασική ιδέα είναι σωστή αλλά με δύο προϋποθέσεις. Πρώτον, ότι στην πολιτική δεν υπάρχουν αυτονόητα, όλα πρέπει να αποδεικνύονται από την αρχή. Δεύτερον, ότι το αυτονόητο της κοινωνίας δεν ταυτίζεται απαραιτήτως με το νιτερέσο του Πολυζωγόπουλου.

    Συνεπώς το αυτονόητο δεν αρκεί- το καταγράφουν όλες οι δημοσκοπήσεις... Καλώς ή κακώς, η εκλογή αρχηγού στο ΠαΣοΚ είναι μια επιλογή μεταξύ δύο προσώπων. Ούτε διαγωνισμός προσόντων ούτε επιβράβευση δεξιοτήτων ούτε καν άσκηση λογικής.

    OΒενιζέλος πασχίζει εδώ και έναν μήνα να αποδείξει ότι είναι καλύτερος όλων. Περιττό και μάλλον παρακινδυνευμένο. Του αρκεί να αποδείξει ότι είναι καλύτερος από τον Παπανδρέου. Χρησιμότερο και ενδεχομένως ευκολότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Η ΑΝΝΟΥΛΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΠΩΣ;
    ΜΑΛΛΟΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΔΕΛΦΙΝΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΑΠΑΙΤΕΙ.
    ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΟΙΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ;
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΤΗ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΩ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΕΛΑΚΙΑ, ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ...
    ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΑΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗ ΧΩΝΕΥΟΥΜΕ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΖΑΧΑΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ.
    ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΙΚΑ
    ΦΡΟΚΑΛΑ ΔΝ ΘΕΛΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Τελικα εμαθα κολοτραμπουκοι ποιοι εισαστε εσεις που γραφετε χυδαια εδω μεσα και εχουμε καταγραψει τις I.P. σας. Ειστε οι ιδιοι που πετατε γκαζακια. Θα σας λιωσουμε καθικια. Σας ερχονται τα ΜΑΤ

    Β. Πολυδωρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΣΠΥΡΟ (ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΜΑΝΑ ΜΕ 2 Ν) ΟΤΙ
    1)ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ
    2)ΟΤΙ Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ
    3)ΟΤΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩΣ.

    ΨΗΦΙΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. Ειστε παρα πολυ κολλημενα ρε ηλιθια ΓΑΠακια.
    Τον ιδιο τον Ανδρεα να ανασταινανε, εσεις παλι Γιωργακη θα λεγατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. "ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ,ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΕΘΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ Ε.Τ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
    ΑΛΤΕΡ,ΑΛΦΑ,ΑΝΤΕΝΝΑ,ΜΕΓΚΑ,ΣΚΑΙ".

    Τι θελει να πει ο ποιητης?
    Τι θα διαβαζουμε και τι θα βλεπουμε αν φυγουν ολοι αυτοι?
    Ριζοσπαστη, CNN και Magic?

    Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ
    ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ,ΚΑΤΙΝΙΣΤΙΚΑ
    ΜΕΣΑ "ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ" ΕΙΝΑΙ
    ΑΧΡΗΣΤΑ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ,ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ
    ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.
    ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΧΡΗΣΤΕΥΣΕ ΣΟΒΑΡΕΣ
    ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ.
    ΘΑ ΚΟΛΩΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ,
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ,
    ΝΑ "ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΕΔΙΩΧΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΟΤΣΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. Τι θελει να πει ο ποιητης?
    Τι θα διαβαζουμε και τι θα βλεπουμε αν φυγουν ολοι αυτοι?
    Ριζοσπαστη, CNN και Magic?

    MAΛΑΚΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ...

    ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ?
    ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ?
    ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. του Γιάννη Πρετεντέρη

    Σήμερα συμπληρώνεται ένας μήνας από τις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου. Ενας μήνας και το ΠαΣοΚ έχει απορροφηθεί σε εσωκομματική αναμέτρηση, η οποία το μόνο με το οποίο δεν ασχολείται είναι η αποδοκιμασία που του επεφύλαξε ο λαός απέναντι στη «χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης».

    Αυτό είναι κατανοητό για την πλευρά Παπανδρέου. Από τη στιγμή που ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ δεν θεώρησε σκόπιμο να αναλάβει εμπράκτως τις ευθύνες της ήττας είναι περίπου υποχρεωμένος να αποσιωπά το γεγονός. Να συμπεριφέρεται, δηλαδή, σαν να μην έγιναν εκλογές και σαν να μην πήρε το ΠαΣοΚ το χειρότερο ποσοστό των τελευταίων τριάντα χρόνων. Ετσι, μιλάει για «τομές», «συγκρούσεις» , «αυτονομίες» και άλλα ηρωικά αλλά δεν λέει λέξη για την ταμπακέρα. Συμπληρωματικώς, η αποσιώπηση εμπλουτίζεται με μια επιχείρηση μετακύλισης ευθυνών σε διάφορους «υπονομευτές» και «εξωθεσμικούς». Η στάση αυτή δεν είναι ιδιαιτέρως αξιοπρεπής αλλά μπορεί να αποδειχτεί αποτελεσματική.

    Για την ταμπακέρα, όμως, δεν μιλάει ούτε η πλευρά Βενιζέλου και αυτό είναι λιγότερο κατανοητό. Στο κάτω κάτω ο βουλευτής Θεσσαλονίκης μπορεί να έκανε όλα τα λάθη του κόσμου μετά τις 16 Σεπτεμβρίου αλλά δεν φέρει καμία ευθύνη που το ΠαΣοΚ σε τριάμισι χρόνια έχασε 400.000

    ψηφοφόρους. Παρά ταύτα μιλάει για πολλά, μιλάει για όλα και κυρίως για τον εαυτό του, αλλά ακόμη δεν έχει αναδείξει την ευθύνη του Παπανδρέου για την ήττα.

    Αυτή η ευθύνη, όμως, είναι κρίσιμη. Αν το ΠαΣοΚ δεν ηττήθηκε ή αν ο Παπανδρέου δεν φταίει, τότε δεν συντρέχει λόγος αλλαγής αρχηγού και προφανώς ούτε υποψηφιότητας Βενιζέλου. Η υποψηφιότητά του αποκτά υπόσταση όχι επειδή είναι καλός ο ίδιος αλλά μόνο αν απέτυχε ο προηγούμενος. Σε μία από τις πρώτες μετεκλογικές συνεντεύξεις του ο Βενιζέλος μίλησε για «το ρεύμα του αυτονόητου». Η βασική ιδέα είναι σωστή αλλά με δύο προϋποθέσεις. Πρώτον, ότι στην πολιτική δεν υπάρχουν αυτονόητα, όλα πρέπει να αποδεικνύονται από την αρχή. Δεύτερον, ότι το αυτονόητο της κοινωνίας δεν ταυτίζεται απαραιτήτως με το νιτερέσο του Πολυζωγόπουλου.

    Συνεπώς το αυτονόητο δεν αρκεί- το καταγράφουν όλες οι δημοσκοπήσεις... Καλώς ή κακώς, η εκλογή αρχηγού στο ΠαΣοΚ είναι μια επιλογή μεταξύ δύο προσώπων. Ούτε διαγωνισμός προσόντων ούτε επιβράβευση δεξιοτήτων ούτε καν άσκηση λογικής.

    OΒενιζέλος πασχίζει εδώ και έναν μήνα να αποδείξει ότι είναι καλύτερος όλων. Περιττό και μάλλον παρακινδυνευμένο. Του αρκεί να αποδείξει ότι είναι καλύτερος από τον Παπανδρέου. Χρησιμότερο και ενδεχομένως ευκολότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. ΜΕΓΑΛΕ ΣΗΜΙΤΗ
    ΜΕΓΑΛΕ ΜΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗ..
    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ..

    ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
    ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ.

    ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
    ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΟΠΛΩΝ ,ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ,
    ΜΕ ΤΑΝΚΣ ΑΧΡΗΣΤΑ,ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΟΥ ΓΕΡΝΟΥΝ.

    ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
    ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ.

    ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
    ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ,ΠΙΡΑΝΧΑΣ.

    ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
    ΜΙΖΑΔΟΡΩΝ ΓΕΝΙΚΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ.
    ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. Αν βγει ο Γιωργακης θα χασει τις επομενες εκλογες λογω υπονομευτων, θα χασει και τις επομενες λογω συμφεροντων και θα παραδωσει το δαχτυλιδι στον Νικο Παπανδρεου, ο οποιος θα μαθαινει τα πρωτα 8 χρονια και οταν ειναι ετοιμος, θα τον ριξει απο την αρχηγια ο γυιος του Γιωργακη λογω ονοματος, Ανδρεας γαρ, ο οποιος στις δευτερες εκλογες θα βγει Πρωθυπουργος. Δηλαδη το 2027 θα ειμαστε και παλι κυβερνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ Π ΕΓΙΝΕ ΧΟΡΕΥΤΡΙΑ
    Ο ΔΟΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΕΠΙΘΕΤΟ ΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. ΣΠΥΡΟ ΓΙΑ ΑΝΕΛΥΣΕ ΜΑΣ ΤΗ ΜΟΡΦΩΣΗ Σ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟ
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. ΠΑΣΟΚ: ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΣΤΡΟΥΜΦΟΠΑΡΕΑ.

    Στο ΠΑΣΟΚ έχουμε όλα τα είδη των στρούμφ: τον Γκρινιάρη, το Χουζούρη, την Στρουμφίτα (σε πολλές μάλιστα
    εκδόσεις), τον Δρακουμέλ, την Ψιψινέλ και πολλούς άλλους πρωταγωνιστές. Όπως λοιπόν και τα στρούμφ, που
    κατά την ταπεινή μου άποψη είναι πιο συμπαθή, έτσι και τα στελέχη του στρουμφο-ΠΑΣΟΚ, παρελαύνουν καθημερινά
    στις τηλεοράσεις σε ώρες που παιδάκια βρίσκονται μπροστά από αυτές...

    Όλα αρχίζουν συνήθως με δηλώσεις που κάνει ο Βενιζέλος (ο γκρινιάρης του χωριού) που κατηγορεί τους πάντες
    και τα πάντα και διακρίνει στο πρόσωπο όλων συμμάχους του Παπανδρέου (του χουζούρη). Ο δε χουζούρης, αφυπνίζεται
    κατά τόπους και εξαπολύει επιθέσεις, τον τελευταίο καιρό μάλιστα έχει σταματήσει το πολύ χουζούρεμα.
    Ο γκρινιάρης λοιπόν κατηγορεί το χουζούρη για ανικανότητα και απραξία, ενώ ο χουζούρης τον κατηγορεί ότι επι
    4 χρόνια του έριχνε σκόνη ύπνου στον καφέ και γι' αυτό φαινόταν ανίκανος. Παράλληλα όπως λέει ο χουζούρης και όπως
    παρατήρησαν και μερικά στρουμφ, ο γκρινιάρης συμφωνούσε με το χουζούρη στο συμβούλιο του χωριού, άλλα όταν εμφανίζονταν
    στην τηλεόραση ή αλλού έλεγε αυτός και οι φίλοι του άλλα από αυτά που είχαν συμφωνηθεί, οπότε τα παιδάκια καταλάβαιναν
    ότι υπάρχει ένα χάος στο Στρουμφοχωριό, όπου πρόεδρος υπάρχει αλλά κάποια γκρινιάρικα και φιλόδοξα στρουμφ δε λέγανε να το
    καταλάβουν. Σε λίγο θα έχουμε προεδρικές Στρουμφοεκλογές και έχουν βγει τα στρουμφομαχαίρια.

    Η καλή μας στρουμφίτα τώρα, η κυρία Διαμαντοπούλου, δείχνει να έχει μεγαλοπιαστεί και έχει ξάφνου καταστεί στρουμφοδελφίνα
    δείνει μάλιστα και συνεντεύξεις σε αίθουσες με χρυσά και πολυελαίους ως σεμνή και ηθική αγγλοτραφής σοσιαλδημοκράτισσα,
    αλλά τα περισσότερα παιδάκια δε τη συμπαθούν γιατί δε θέλουν και δεύτερη επίσημη γλώσσα.

    Ο Δρακουμέλ της υπόθεσης ο κύριος Σημίτης, ξαφνικά άρχισε να κυνηγάει ένα στρούμφ, επειδή ένιωσε ότι τον έθιξε,
    παριστάνει μάλιστα και τον φίλο των στρουμφ γενικά, ενώ φήμες τον θέλουν να συμπαθεί ιδιαίτερα και να βοηθά υπογείως
    τον γκρινιάρη. Ο Δρακουμέλ μας, όπως ο κάθε νοήμων άνθρωπος που παρακολουθεί το πρωί του Σαββάτου ΣΤΑΡ γνωρίζει, έχει
    καταστρέψει αρκετές φορές το στρουμφοχωριό, και δε λέει να βάλει μυαλό, αφού κάποια στρούμφ χωρίς να υπάρχει λόγος,
    τον αποκαλούν και εθνικό κεφάλαιο του Στρουμφοχωριού.

    Στην ιστορία μας ο Παπα-Στρούμφ έχει πεθάνει και βλέπει τον Δρακουμέλ να κάνει κουμάντο οπότε του τρίζουν τα κόκκαλα.
    Μάλιστα ακούει τον γκρινιάρη, να διαδίδει ότι τον αγαπούσε περισσότερο από τον χουζούρη που στην ιστορία μας ήταν γιός του
    και τα κόκκαλά του τραντάζονται, ενώ από πίσω σιγοντάρουν και εναέριες δυνάμεις.

    Η Ψιψινέλ όπως και κάθε γατί, διαδραματίζει κομβικό ρόλο στην ιστορία μας. Δυστυχώς στις εκλογές που περάσανε έχασε τους
    μισούς της σταυρούς και τώρα κάθεται και τρίβεται στον αγαπημένο της γκρινιάρη μπας και καταφέρει να ξαναμπεί στο
    στρουμφοχωριό σε 4(;) χρόνια, συκοφαντώντας παράλληλα τον στρουμφοΠρόεδρο. Η συγκεκριμένη γάτα είναι γνωστη
    και για τα πέταλά της.
    Το Στρουμφοχωριό έχει περάσει και άλλες φορές από παρόμοιες κρίσεις, αλλά πάντα υπήρχε ο Παπα-Στρούμφ και το
    έσωζε, τώρα μένει να δούμε... Τα παιδάκια που αγαπάνε το Στρουμφοχωριό, δε θέλουνε τον γκρινιάρη γιατί είναι
    αλαζόνας και όλο κατηγορεί και γκρινιάζει, αλλά δεν πολυεμπιστεύονται και το χουζούρη μήπως ξανακοιμηθεί.

    Αυτή τη φορά όμως έχουμε και κάποιους στο προσκήνιο που είναι από άλλο παραμύθι. Έχουμε την κακιά μητριά της Χιονάτης με τον
    καθρέφτη της, έχουμε τους απογόνους του Γουτεμβέργιου, έχουμε την αυθεντική οικογένεια του αυθεντικού Δρακουμέλ-Εφιάλτη (όχι του ίδιου
    με τον από πάνω), γενικά έχουμε και πολλά κοράκια, ψάλτες και σχολιαστές των πάντων κυρίως αθίγγανοι σε αυτή την ιστορία.
    Το παραμύθι έχει γίνει περίπλοκο και τα παιδάκια αδυνατούν να το παρακολουθήσουν, γυρίζουν σελίδες μπρος-πίσω, καταλήγουν
    σε άλλα παραμύθια, ακούνεπερίεργους παραμυθατζήδες, εμπιστεύονται ερμηνευτές παραμυθιών, χωρίς να ξέρουν τι σόι στρουμφόσποροι
    είναι και τελικά απογοητευμένοι ή διαλέγουν άλλο παραμύθι, ή επιλέγουν να κλείσουν το παραμύθι για λίγο μπας και ο συγγραφέας
    αποφασίσει τι μέλει γενέσθαι, ελπίζοντας το μέλλον του Στρουμφοχωριού να είναι αυτό που επιθυμούν.

    Και εγώ ρωτάω, άμα βλέπεις τα Στρουμφάκια σου αρέσει μέσα στη μέση να σκάει μύτη η κακιά μητριά της χιονάτης και
    να σου τα κάνει συμπούρδουλο; Ας κοιτάξει καλύτερα το δικό της παραμύθι και ας αφήσει το Στρουμφοχωριό που όλοι
    αγαπάμε στους ήρεμους ρυθμούς του.
    Προτιμάμε να χουζουρεύουμε παρά να γκρινιάζουμε εμείς που είμαστε μέσα στο Στρουμφοχωριό, κάποια στιγμή σταματάς να
    χουζουρεύεις, ενώ να γκρινιάζεις δε σταματάς ποτέ.
    Θα παρακαλέσουμε λοιπόν την κακιά μητριά τον καθρέφτη της, όσους βρίσκονται πίσω από αυτή, τον Δρακουμέλ και τους
    άλλους παρείσακτους στο Στρουμφοχωριό να ασχοληθούν με τα δικά τους παραμύθια, γιατί τα παιδάκια να ξέρετε είναι
    άτιμο πράγμα, όσο βλέπουν ότι το Στρουμφοχωριό βάλεται από εξωθεσμικά παραμύθια, εκνευρίζονται και σαμποτάρουν και
    τα παραμύθια και τους συγγραφείς τους και τους εκδότες τους (των παραμυθιών, μα τι φανταστήκατε;)

    Και επειδή MEGA-λα παιδιά είμαστε ελπίζω να καταλάβαμε ότι όπως το Στρουμφοχωριό, έτσι και το ΠΑΣΟΚ έχει ανάγκη
    από την αυτονομία του, και ο κόσμος δεν αρέσκεται σε εξωτερικούς μεσσίες-παραμυθατζήδες και άσχετους κριτές των πάντων.
    Εμάς στο Στρουμφοχωριό μας έχουν πει ότι οι δημοσιογράφοι είναι επιφορτισμένοι με την αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών.
    Μάλλον αυτοί δε το ξέρουν, οπότε θα παραπέμψω κάποια εξωθεσμικά παραμύθια στα βιβλία του λυκείου, όπου οι μαθητές μαθαίνουν
    με παραδείγματα τι θα πει δημοσιογραφια και τι προπαγάνδα, ας μάθουν και αυτοί αφού φαίνεται ότι στερούνται των βασικών
    γνώσεων.

    Αντί να βγαίνετε στα δελτία δείτε κάνα παιδικό θα σας βοηθήσει...γιατί μάλλον την έχουμε στρουμφίσει!

    ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ
    Γκρινιάρης- Ευάγγελος Βενιζέλος
    Χουζούρης- Γιώργος Παπανδρέου
    Στρουμφίτα- Άννα Διαμαντοπούλου
    Δρακουμέλ- Κώστας Σημίτης
    Ψιψινέλ- Μιλένα Αποστολάκη

    "Εξωθεσμική" συμμετοχή
    Όλγα Τρέμη, Γιάννης Πρετεντέρης, Χρήστος Λαπμράκης κα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. O AΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ,ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

    ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ,ΠΟΥ
    ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ
    ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
    ΝΕΑ
    ΕΘΝΟΣ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    Ε.Τ
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
    ΑΛΤΕΡ,ΑΛΦΑ,ΑΝΤΕΝΝΑ,ΜΕΓΚΑ,ΣΚΑΙ.

    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ
    ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΡΧΗΓΟΥΣ

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗ,ΤΑ ΔΥΟ
    ΚΟΜΜΑΤΑ.
    ΤΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
    ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΗ ΧΑΟΣ.

    ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ..
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ
    ΝΕΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.
    Η ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΘΑ ΣΑΡΩΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. *ΞΕΧΑΣΑ ΤΟ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ, ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΘΙΓΓΑΝΟΣ

    Μ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΝΤΟΡΑ FORZZA ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. ελληνες συμπολεμιστες
    θα κηρυξω πολεμο εναντια
    στην αγγλια,κινα,σκοπια,ρωσια,κτλ.
    ειμαι βεβαιη οτι ειστε ετοιμοι
    να πολεμησετε
    ευχαριστω
    ντορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. ΝΤΟΡΑ ΗΡΕΜΗΣΕ ...ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.
    ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΗ Η
    ΩΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. ο μόνος δημοσιογράφος που ήταν ανέκαθεν ΠΑΣΟΚ ήταν και είναι ο Κακαουνάκης.
    Δεν έγινε ΠΑΣΟΚ λόγω συγκιριών, το αγαπάει το ΠΑΣΟΚ.
    ΟΧΙ ΣΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. Η ΝΤΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ.
    ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΑ.
    ΑΝ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ, ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ
    1) Η ΝΤΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ
    2) Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΗΛΙΘΙΟΣ, ΜΟΝΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΤΑΗ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. ΕΓΚΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ,
    ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ.

    ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. τωρα μας ρούμπωσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. Η ΤΣΙΛΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. 5.22
    Ο Κακαουνακης βεβαια σωστος δημοσιογραφος με τα χρηματα του Κοκκαλη.
    Πρωην παππας που αφησε το παπαδαριο για τα λεφτα του Ανδρεα και του Κοκκαλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. Το τρελό αγόρι από το Αίγιο ξανακτύπησε;

    Αιγιώτησα Αιγιώτησα
    πότε θα μας το κάνεις,
    οχι από κει που κατουράς Αιγιώτησα,
    αλλά από κει που κλάνεις...

    Σπυράκο, τ'ακούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. spiro gia pes mas poio einai to korfwtiko sou epipedo?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. Γειά σας.

    Σε επόμενο πόστ θα ανεβάσω εδώ τα "recent" μου δηλαδή τα links από το directory "πρόσφατο" καθώς και το ιστορικό του Internet Explorer!
    Ετσι, για να δείτε κι εσείς πόσο μαλάκας είμαι, τι κάνω, τι βλέπω στο internet, σε πόσα φόρουμ όπως το "Εθνος" γράφω, σε πόσα "Ελευθερος Τύπος" σχολιάζω, πόσα τσοντοsite επισκέπτομαι, πόσο συχνά, πόση ώρα μένω εκεί, πόσα μεγαμάιτ κώλους και βυζιά κατέβασα, σε πόσα site είμαι μέλος, πόσα λαϊνεηντς και άλλες τέτοιες φούτσες με απασχολούσαν πριν...
    Ε, τι να κάνω είμαι πιστοποιημένος μαλάκας.

    Πολλά καλούδια in the future posts!

    "spyrosmicha the OUTING"

    Coming soon, in a blog next to you...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. BENZEΛΟ ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ..
    ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΟΥ.
    ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ
    ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ....ΞΟΦΛΗΜΕΝΩΝ,
    ΝΤΑΒΑΔΩΝ.
    ΣΤΟΥΣ
    ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΗ
    ΚΟΚΚΑΛΑΚΗ
    ΛΑΜΠΡΟΥΚΟ
    ΚΥΡΙΑΚΟΥ-ΛΑΚΗ
    AΛΑΦΟΥΖΙΝΟ
    ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΡΟΥΛΗ
    ΒΑΡΔΙΝΟΓΑΝΝΟΥΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. Ουράνιες μούτζες πέφτουν από τον πατέρα σου γιωργάκι. Τα έχεις κάνει σκατά και ντροπιάζεις και το σόι αυτιστικέ! Κάντην όσο είναι καιρός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. Ουράνιες μούτζες πέφτουν από τον πατέρα σου γιωργάκι. Τα έχεις κάνει σκατά και ντροπιάζεις και το σόι αυτιστικέ! Κάντην όσο είναι καιρός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. H MEΓΑΛΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΝΤΑΒΑΤΖΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΑΝΝΑ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΑΩ ΤΗ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΓΙΑ ΝΤΑΒΑΤΖΙΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΓΙΑΝΝΑ ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΙΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. --

    Είμαι πολύ στενοχωρημένος γιατί ούτε εγώ ούτε ο αγαπημένος μου Μπαινειζέλος είμαστε πια επιθυμητοί και χρήσιμοι.

    Απο τότε που βάλατε διπλά τζάμια με λάστιχο, ο στόκος έπαψε να είναι πια πολύτιμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. Σπύρο μη γράφεις ανώνυμα τώρα σε καταλάβαμε.
    Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μιλάει εξ ονόματος του Ανδρέα και κανένας άνθρωπος δε δικαιούται να λέει ότι ο οποιοσδήποτε πατέρας μουτζώνει το παιδί του.
    Αυτά που λέτε είναι αισχρά και διασπαστικά, ασχοληθείτε με το κόμμα σας τη ΝΔ και αφήστε το ΠΑΣΟΚ ήσυχο, γιατί μάλλον βρίσκεστε σε λάθος κόμμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. Από τότε που βάλατε παρωπίδες και οτοασπίδες, ο λαός έπαψε να σας ακούει και απλά γελάει μαζί σας, ή μάλλον εκνευρίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. Δεν είμαι ο Σπύρος φίλε και εννοώ φυσικά πολιτική μούτζα και πολιτικό αυτισμό. Όλα αυτά με τον τ΄ροπο αυτό τα εννοώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. ΓΑΠ άκια θα σας γαμήσω τη σούφρα

    ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

    ΓΑΠ άκια θα σας γαμήσω τη σούφρα

    ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ,

    ΓΑΠ άκια θα σας γαμήσω τη σούφρα

    ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. 6.05,ΧΑΝΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΣΟΚ,ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΚΑΙ ΒΛΑΜΕΝΟΙ,ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝΩΜΑΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. ανωμαλοι και αδελφες=ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. 6.05,ΧΑΝΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ,ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΚΑΙ ΒΛΑΜΕΝΟΙ,ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝΩΜΑΛΟΙ.

    ΜΙΑ ΠΑΣΟΚΑ ΑΔΕΡΦΗ
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. ΓΑΠ άκια θα σας γαμήσω τη σούφρα

    ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

    ΓΑΠ άκια θα σας γαμήσω τη σούφρα

    ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ,

    ΓΑΠ άκια θα σας γαμήσω τη σούφρα

    ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. Ουράνιες μούτζες πέφτουν από τον πατέρα σου γιωργάκι. Τα έχεις κάνει σκατά και ντροπιάζεις και το σόι αυτιστικέ! Κάντην όσο είναι καιρός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. ΟΜΟΙΟΣ ΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΑΓΑΠΑ
    ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. To χοντρόμουνί σου καριόλη Βενιζελικέ

    τη σουύφρα σου εσένα και του beni θα τις κάνει τσαρούχι ο Γιώργος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  185. 6.14και 6.15,τοση μαλακια πανω σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  186. ΡΕ ΜΑΛΑΚΟΜΠΟΥΚΩΜΑ, ΒΡΩΜΟΠΑΣΟΚΑ, ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ.
    ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙΣ ΕΔΩ, ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  187. ΡΕ ΣΚΑΤΟ, ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ.

    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ.
    ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  188. Συμμετοχές στην Λέσχη Μπίλντερμπεργκ.

    Γ.Παπανδρέου=4
    Θ.Πάγκαλος=4
    Α.Διαμαντοπούλου=3
    Γ.Αλογοσκούφης=3
    Κ.Καραμανλής=1
    Κ.Μητσοτάκης=1
    Ντόρα Μπακογιάνη=1
    Β.Βενιζέλος=0

    Τελικά ρε παιδιά έχετε δίκιο.
    Ο Βαγγέλης είναι ο άνθρωπος των διαπλεκόμενων.

    Ενώ ο κακομοίρης ο ΓΑΠ είναι ένα φτωχόπαιδο,τίμιο και εργατικό,που με τον ιδρώτα του έπεισε τον Κίσινγκερ και τον Γούλφοβιτς να τον καλέσουν 4 φορές στην Λέσχη για καφεδάκι.

    Ρε σε ποιούς πουλάτε τρελλίτσα?

    Είναι δυνατόν ποτέ να εμπιστευτεί ο Ελληνικός λαός τους πράκτορες των Αμερικανών,για να τον κυβερνήσουν.

    ΓΑΠ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΌΥ-ΝΤΟΡΑ-ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ-ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ.

    Οι εκπρόσωποι της Αμερικανικής νέας
    τάξης εν Ελλάδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  189. ΓΑΠ άκια θα σας γαμήσω τη σούφρα

    ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

    ΓΑΠ άκια θα σας γαμήσω τη σούφρα

    ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ,

    ΓΑΠ άκια θα σας γαμήσω τη σούφρα

    ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  190. ΡΕ PRESS-GR ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΡΕ ΣΕΙΣ.
    ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ; ΤΟΣΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ.

    ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ;

    Η ΠΡΟΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΙΝΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  191. Συμμετοχές στην Λέσχη Μπίλντερμπεργκ.

    Γ.Παπανδρέου=4
    Θ.Πάγκαλος=4
    Α.Διαμαντοπούλου=3
    Γ.Αλογοσκούφης=3
    Κ.Καραμανλής=1
    Κ.Μητσοτάκης=1
    Ντόρα Μπακογιάνη=1
    Β.Βενιζέλος=0

    Τελικά ρε παιδιά έχετε δίκιο.
    Ο Βαγγέλης είναι ο άνθρωπος των διαπλεκόμενων.

    Ενώ ο κακομοίρης ο ΓΑΠ είναι ένα φτωχόπαιδο,τίμιο και εργατικό,που με τον ιδρώτα του έπεισε τον Κίσινγκερ και τον Γούλφοβιτς να τον καλέσουν 4 φορές στην Λέσχη για καφεδάκι.

    Ρε σε ποιούς πουλάτε τρελλίτσα?

    Είναι δυνατόν ποτέ να εμπιστευτεί ο Ελληνικός λαός τους πράκτορες των Αμερικανών,για να τον κυβερνήσουν.

    ΓΑΠ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΌΥ-ΝΤΟΡΑ-ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ-ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ.

    Οι εκπρόσωποι της Αμερικανικής νέας
    τάξης εν Ελλάδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  192. ΡΕ ΣΚΑΤΟ, ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ.

    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ.
    ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  193. I am very optimistic είπε η μαμά του. Νταντά γιωργάκι θα σε κάνει η μαμά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  194. PRESS-GR ΞΕΦΤΥΛΙΣΕ ΤΟΥΣ! ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΑΠ! ΑΛΛΑ ΤΙ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ? Ο ΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  195. στη λέσχη καλούν μόνο τους ικανούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  196. ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΜΠΟΥΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  197. ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΠΕΘΑΝΕ, ΟΣΟΙ ΑΝΗΚΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.
    ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟ, ΑΝ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΥΤΟ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΥΤΙΛΙΣΤΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *