GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

...και φωτογραφικός διαγωνισμός του ΑΣΕΠ!

... Ο ελεγκτής εναέριaς κυκλοφορίας της Πολεμικής Αεροπορίας ...δεν κάνει για την ΥΠΑ! ,,, "Εργάζομαι ως ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΕΝΑΕΡΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ...

...
Ο ελεγκτής εναέριaς κυκλοφορίας της Πολεμικής Αεροπορίας ...δεν κάνει για την ΥΠΑ!
,,,
"Εργάζομαι ως ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΕΝΑΕΡΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ στην ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ επί δέκα χρόνια. Δεδομένης της ταυτοποίησης του αντικειμένου μου με τις θέσεις που είναι προγραμματισμένες να προκηρυχθούν από τον ΑΣΕΠ (ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΕΝΑΕΡΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ-ΥΠΑ) σκόπευα να συμμετάσχω στον εν λόγω διαγωνισμό.
Προς έκπληξη μου όμως διάβασα στην εφημερίδα το ΕΘΝΟΣ (http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11409&subid=2&pubid=140281) ότι το πτυχίο της Σχολής Ικάρων αποτελεί έγκυρο προσόν όμως με ειδικότητα ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ. Οδηγούμαι λοιπόν στην εύλογη απορία πως ζητούν να καλυφθούν θέσεις ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΕΝΑΕΡΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ από πτυχιούχους, εκτός των άλλων, της Σχολής Ικάρων με ειδικότητα ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ αντί της ειδικότητας ΕΛΕΓΚΤΗ ΑΕΡΑΜΥΝΑΣ που ανταποκρίνεται σε απόλυτο βαθμό στο αντικείμενο της θέσης που προκηρύσσεται. Σε περίπτωση εγκυρότητας των πληροφοριών του ΕΘΝΟΥΣ, η κινητοποίηση εμού και των συναδέρφων μου καθίσταται αναπόφευκτη καθώς η εγκύκλιος αποτελεί πρόκληση και "φωτογράφηση" συγκεκριμένων ατόμων για πλήρωση των θέσεων.
Το μόνο που χρειάζεται είναι να αναρωτηθούμε: Έχει δικαίωμα όποιος τελείωσε Κοινωνιολογία να δώσει εξετάσεις, όπως και οι ιπτάμενοι, και δεν έχω εγώ που εργάζομαι ακριβώς πάνω σε αυτό και έχω και 10ετή εμπειρία;" (Η καταγγελία έγινε στο katagelies gr).

15 σχόλια

  1. Χτες γνώρισα ένα άνδρα σοβαρό, ευκατάστατο, εμφανίσιμο και Βενιζελικό, με χιούμορ, επαγγελματικά αποκατεστημένο κατάλληλο για μόνιμη σχέση ο τύπος που ψάχνω μετά τόσα λούκια και παλούκια που έχω περάσει. Το μόνο προβληματάκι είναι ότι είναι λίγο άγριος στο κρεβάτι. Δηλαδή όχι απλά λίγο άγριος (το οποίο θα ήταν και θεμιτό αλλά και επιθυμητό) αλλά πάρα πολύ άγριος, με χέρι πολύ βαρύ. Και είναι δύσκολο να πας στο πρώτο βοηθειών με τη see-through νυχτικιά σχισμένη με σχισμένο το καλσόν και με αναμαλλιασμένη περούκα και να πεις με σάπισε στο ξύλο ο άνδρας της ζωής μου την ώρα που κάναμε σεξ γιατί του αρέσει το ξύλο, αλλά μιλάμε για πολύ ξύλο.
    Οπότε βλέπω να διακόπτεται και αυτή η σχέση και είναι κρίμα γιατί έχουμε το ίδιο γούστο στη μουσική και στη λογοτεχνία, απλά μετά το σεξ εκείνος καπνίζει και εσύ μαζεύεις τα δόντια σου και τη μύτη σου από το πάτωμα. Και είναι ένας κούκλος-ίσως πρέπει να το ξανασκεφτώ.

    Πάντα με εκτίμηση
    Babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΑ ΓΕΡΑ ΠΑΜΕ , Η "ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ" ΠΡΟΧΩΡΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ! ΞΕΡΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. Ή ΜΑΛΛΟΝ ΣΩΠΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΡΙΜΆΔΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ , Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΕΡΓΟΥ ΜΠΟΥΛΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗΣ "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτέλους τί θα γίνει με τους διαγωνισμούς αυτούς σε λίγο θα φτάσουμε σε σημείο πρώτα να διορίζονται και μετά να βγαίνει η προκήρυξη. Φίλε Ελεγκτή Εναέριας Κυκλοφορίας δεν μας κάνεις αν ήσουν πετούμενος η οικονομολόγος κάτι θα γινόταν. Τι σχέση έχεις ε; Οπως όταν κατατάσεσαι και δηλώνεις οτι είσαι κουρέας και σε κανουν οδηγό και τον οδηγό μάγειρα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΝΔ συνεχίζει της μαλακίες του ΠΑΣΟΚ. Κατά τα άλλα ΑΣΕΠ και μαλακίες σου λέει μετά, δήθεν αξιοκρατικές προσλήψεις. Παραθυράκια και φωτογραφικές προσλήψεις.

    Μόνο προσλήψεις με ανάλογα πτυχία και γραπτό διαγωνισμό είναι αξιοκρατικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά τώρα ΥΠΑ και ΑΣΕΠ έχει παρελθόν αυτή η 'βρώμικη' σχέση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχώς και οι ανεξάρτητες αρχές κοροιδία κατάντησαν...

    Κατά τα άλλα οι πολιτικοί απαιτούν σεβασμό από τους πολίτες και "θυσίες για την δημοκρατία".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά τώρα ΥΠΑ και ΑΣΕΠ έχει παρελθόν αυτή η 'βρώμικη' σχέση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το μόνο αξιοκρατικό που υπήρχε ήταν ο ΑΣΕΠ και οι πανελλήνιες τώρα τι έμεινε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά τί περίμενες και ο διοικητής της ΥΠΑ ιπτάμενος συνταξιούχος δέν είναι; Να μήν βολέψει κανέναν απο τους δικούς του. Να γίνει ελεγκτής στα 30 και ταυτόχρονα να παίρνει και πτητικό επίδομα χωρίς να πετάει όπως συνηθίζουν να κάνουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο κ. Λεωνίδας τα στήνει όλα αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο κ. Λεωνίδας τα στήνει όλα αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν δείτε πόσοι έχουν βολευτεί στην ΥΠΑ θα φρίξετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητέ ελεγκτή Ε.Κ. της Πολεμικής Αεροπορίας, έχεις δίκιο που διαμαρτύρεσαι γιατί να μη γίνεται δεκτό και το δικό σου πτυχίο για συμμετοχή στον διαγωνισμό που αναφέρεις. Πρέπει να σου πω όμως ότι είναι μάλλον αδύνατον η προκήρυξη (και όχι εγκύκλιος) να «φωτογραφίζει» συγκεκριμένα άτομα. Τα προσόντα συμμετοχής στον διαγωνισμό, όσα αναγράφει η προκήρυξη δεν τα καθορίζει κανείς τώρα. Είναι τα προσόντα που ορίζει ο Οργανισμός της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, που περιέχεται στο Προεδρικό Διάταγμα 56/1989. Αυτά τα προσόντα, επί λέξει, επαναλαμβάνουν οι έκτοτε προκηρύξεις, έστω κι αν σήμερα λεκτικά δεν ανταποκρίνονται στα πράγματα. Μιλά φερ’ ειπείν το Π.Δ. για την Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή που δεν υφίσταται σήμερα, έχοντας εξυψωθεί σε Παν/μιο.
    Συγκεκριμένα, τα προσόντα που αναφέρει ο Οργανισμός (Π.Δ. 56/1989) και τα οποία σίγουρα θα περιέχονται κατά λέξιν στην προκήρυξη είναι:
    «Πτυχίο ή Δίπλωμα Νομικής ή Πολιτικών ή Οικονομικών Σχολών ή Κοινωνιολογίας ή Διοίκησης Επιχειρήσεων ή Φυσικών ή Μαθηματικών Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή πτυχίο Πολυτεχνικών Σχολών της ημεδαπής ή ισοτίμων Ανωτάτων Σχολών της αλλοδαπής ή Παντείου Ανωτάτης Σχολής Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών ή Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής ή ισοτίμων Ανωτάτων Σχολών της αλλοδαπής ή πτυχίο χειριστού Σχολής Ικάρων».
    Δεν λέω να εγκαταλείψετε τον αγώνα σας. Να γνωρίζετε όμως πως έχετε να κάνετε με τον Οργανισμό της Πολιτικής Αεροπορίας και όχι με κάποιους ευκαιριακούς συντάκτες προκηρύξεως, που θέλουν να βολέψουν δικούς των. Τέτοιοι ευκαιριακοί συντάκτες εν προκειμένω δεν υπάρχουν. Και να υπήρχαν δηλαδή δεν θα μπορούσαν να κάνουν τίποτε. Μόνο αν είχαν τη δύναμη, με νέο Π.Δ. ή με νόμο, να τροποποιήσουν τον Οργανισμό της ΥΠΑ. Κάτι μάλλον δύσκολο.
    Χθόνιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΙΣ

    μια που ειμαι συγκινημενος απο τις προτασεις του αλλοδαπου ΤΣΥΡΙΖΑ για καταργηση παρελασεων, στρατευσεως, στρατου, συνορων και σημαιων, δραττομαι και εγω την ευκαιρια να ζητησω καταργηση της εμφυλιοπολεμικης γιορτης μισους του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ και αντ'αυτου να προβαλλουμε την δημοκρατικοτητα μας με αλλους εναλλακτικους τροπους (πχ ποιητικες βραδυες, συμποσια αναλυσεων δημοκρατικης συμπεριφορας κλπ) και να σταματησουμε αυτες τις γιορτες μισους που αλλωστε δεν προσεφεραν τιποτα παραπανω τοσα χρονια (δεν χρειαζεται κανεις πανηγυρια πολυτεχνειου για να ειναι δημοκρατης) αλλωστε και οταν συνεβησαν (17-11-1973)αυτα οχι μονο δημοκρατια δεν εφεραν αλλα αντιθετως εφεραν μια εβδομαδα μετα χειροτερη δικτατορια (25-11-1973) αυτη του ΙΩΑΝΝΙΔΗ που οδηγησε μετα απο 9 μηνες στην προδοσια της Κυπρου μας... προς τι λοιπον η φανφαρα αυτη που κατηντησε θλιβερη κομματικη συναξη εξαλλων ακροαριστερων ?

    Αλλωστε θα αποφευχθουν και τοσες καταστροφες περιουσιων απο τα κουκουλοφορα τσογλανια της ακροαριστερας καθως και οι διαφοροι βανδαλισμοι / καταστροφες απο τα ανθρωποειδη αυτα και της ιδιας της περιουσιας του πολυτεχνειου .

    Εμπρος λοιπον ΤΣΥΡΙΖΑ εδω και τωρα δωσε το προοδευτικο συνθημα καταργησεως της τελευταιας εμφυλιοπολεμικης γιορτης του μισους, το πεδιο ολο ανοικτο και δικο σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό που δε μας είπες, είναι πώς σκοπεύεις να παραιτηθείς από την ΠΑ, αφού όπως καταλαβαίνω, δεν έχεις συμπληρώσει ακόμα συντάξιμο χρόνο. Εξάλλου, η στρατιωτική σταδιοδρομία ήταν επιλογή σου, τι θέλεις τώρα; Άσε και κανέναν άλλο να βρει καμμιά δουλειά... (Εξάλλου μπορείς να γίνεις ασφαλιστικός σύμβουλος, όπως πολλοί συνάδελφοί σου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *