GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπανδρέου, αυτονομία και... αυτογκόλ . ,,, Του Παν. Μήλα . «ΕΧΘΡΟΣ της αυτονομίας της πολιτικής, δεν είναι μόνον τα διάφορα διαπλεκόμενα ...

Παπανδρέου, αυτονομία και... αυτογκόλ
. ,,,
Του Παν. Μήλα
.
«ΕΧΘΡΟΣ της αυτονομίας της πολιτικής, δεν είναι μόνον τα διάφορα διαπλεκόμενα συμφέροντα, αλλά και εκείνοι που τα υπηρετούν. (Ακούγονται συνθήματα). Γερά, απέναντι σε κάθε κατ εστημένο, διότι εμείς, θέλουμε και παλεύουμε για την ελευθερία κάθε δημοσιογράφου, κάθε Μέσου Μαζικής Ενημέρωσης, υπερασπιζόμαστε την ανεξαρτησία τους. Παράλληλα, απαιτούμε από κάθε επιχειρηματία ή όποιο Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης, να σέβεται και τη δική μας αυτονομία. Αφέντες στο κεφάλι μας, ούτε δέχομαι, ούτε δεχόμαστε».
Τάδε εφη προχθές στη Λάρισα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου.Το παραπάνω απόσπασμα από το http://www.papandreou.gr/. Από τον ίδιο δικτυακό τόπο του κ. Παπανδρέου βλέπουμε ότι είναι ο αγαπημένος των εκδοτικών συγκροτημάτων, στα οποία τώρα επιτίθεται.
Αρκεί ένα «κλικ» στη επιλογή «Συνεντεύξεις» και εκεί θα δείτε το πόσο τον φροντίζουν τα Μέσα μαζικής ενημέρωσης. Συναγωνισμός εφημερίδων, περιοδικών, ραδιοφώνων, τηλεοπτικών σταθμών, αλλά και ξένων Μέσων για να του προσφέρουν βήμα και να παρουσιάσουν τις απόψεις του Γιώργου Ανδρέα Παπανδρέου (όπως τον αποκαλούν για να του δώσουν το απαραίτητο κύρος).
Από τις 25 Ιουνίου 1996 μέχρι και προχθές 365 συνεντεύξεις!
Στο ραδιόφωνο: 69. Στις τρεις πρώτες θέσεις: ο Flash με 41, ακολουθεί η ΝΕΤ με 9 και ο ΑΝΤ1 με 5.Σε εφημερίδες - περιοδικά: 186 συνεντεύξεις. Στις τρεις πρώτες θέσεις: 39 στην εφημερίδα «Τα Νέα», 21 στο «Βήμα» και 21 στην «Ελευθεροτυπία», ενώ στο «Εθνος της Κυριακής» και στο «Εθνος» συνολικά 23. Στην τηλεόραση: 53. Στις πρώτες θέσεις: 16 στο Mega, 9 στον ΑΝΤ1 και 7 στη ΝΕΤ.Σε ξένα μέσα: 56. Στις τρεις πρώτες θέσεις: CNN 9, BBC 3 και Corriere 3.Κορυφαία συνέντευξή του η τελευταία. Στις 21 Οκτωβρίου 2007, στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία».
Όπως δήλωσε, στο ΠΑΣΟΚ «φαινόμαστε να νοιαζόμαστε περισσότερο για το πάπλωμα και λιγότερο για το δημόσιο καλό».
Με τέτοιες δηλώσεις - μάλλον με τέτοια αυτογκόλ - δεν χρειάζεται να ...δράσει κανείς κακοπροαίρετος. Ο Πρόεδρος φροντίζει να αυτοϋπονομεύεται μιλώντας για το «πάπλωμα» στο οποίο και ο ίδιος ξάπλωνε και με το οποίο ο ίδιος σκεπαζόταν... Επομένως όσα λέει τώρα περί εκδοτικών συγκροτημάτων είναι για εσωτερική κατανάλωση αν μάλιστα λάβουμε υπ' όψιν μας ότι από τις παραπάνω 365 συνεντεύξεις μόνο 14 δόθηκαν σε Μέσα που πρόσκεινται στο απέναντι στρατόπεδο (Καθημερινή, Απογευματινή, Ελεύθερος Τύπος, Αθήνα 9.84).
Ας φροντίσει λοιπόν τα του οίκου του. Μη βλέπει γύρω του εχθρούς και φαντάσματα. Κυρίως ας φροντίσει για το δημόσιο καλό. Είναι κάτι για το οποίο μπορεί να κάνει πολλά...

43 σχόλια

  1. index

    Μα ποιοί είναι τελικά κατά του Παπανδρέου και υπέρ του Βενιζέλου (επίδοξου "ελευθέριος").
    Ποιά παράταξη πολεμά τον Παπανδρέου;
    Ποιός είναι κεντροδεξιός προσφιλής και ποιός "κεντροαριστερός εχθρός";
    Την απάντηση δεν θα σας την δώσω εγώ, θα την δείτε μόνοι σας.
    Ιδού λοιπόν τι έγραψε τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο ο Βασίλης Γρατσίας.

    Παραθέτω τα links, το ποιο είναι το προσφιλές σε αυτόν κόμμα είναι πασίδηλο.

    Οκτώβριος 1
    Οκτώβριος 2
    Σεπτέμβριος 1
    Σεπτέμβριος 2
    Σεπτέμβριος 3
    Σεπτέμβριος 4

    Βασίλης Γρατσίας ο "προοδευτικός", ο γνήσιος υποστηρικτής του χοντρού, εχθρός και εννίοτε συκοφάντης του Παπανδρέου.

    :-)

    ο Αράπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλλοίμονο και να μην έκανε συντεύξεις ως αρχητός αντιπολίτευσης! Τι επιχείρημα και αυτό!

    Τα σχόλια αυτά είναι εκ του πονηρού και δεν λένε τίποτα. Και με ενισχύει στην αντίληψη μου ότι ο Παπανδρέου είναι καθαρός άνθρωπος αφού ακόμη και τα εχθρικά μέσα το μόνο που βρίσκουν να πουν είναι αυτό-

    Το θέμα είναι αν είναι υποτελής στη διαπλοκή , υπάλληλος. Και δεν είναι.

    Το θέμα είναι αν ο Μπένυ αντίθετα είναι . Και είναι. -Με πεθερό το Μπακατσέλο (συνέταιρο του Λαμπράκη και Μπόμπολα κολλητός του Μητσοτάκη)-

    Ποιος εξασφαλίζει την ανεξαρτησία της πολιτικής καλύτερα έναντι του μιντιακού φασισμού της εικόνας και της διαφήμισης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου
    Η σταθερή μου θέση εναντίον της παρούσης διακυβέρνησης είναι δεδομένη. Αυτή πηγάζει από την πεποίθηση μου ότι αφού εξαπάτησαν τον Ελληνικό λαό και υφάρπαξαν την ψήφο του το 2004 συνεχίζουν το καταστροφικό των έργο σε βάρος της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού και της πατρίδας μας γενικότερα . Σταθερή επιδίωξη των είναι το στενό βόλεμα μια παρέας, κολλητών και κουμπάρων όπως καταγράφηκαν στην πρόσφατη κυβερνητική θητεία των.
    Σήμερα διαπιστώνετε ότι αυτή η πρακτική των συνεχίζεται απτόητη και απρόσκοπτη.!!!!!!
    Υπήρχε ένας νόμος του 1982.Επι «επάρατου» ΠΑΣΟΚ και τηρούντο μέχρι σήμερα απαρεγκλίτως. Διαβάστε παρακάτω πιο είναι το πρώτο μέλημα των στην έναρξη της κυβερνητικής των νομοθετικής εργασίας που ξεκινά σε λίγες μέρες.
    «Με ένα πρωτοφανές ρουσφέτι για τους συνεργάτες του Κ. Καραμανλή και τους «ημέτερους» υπαλλήλους στο πρωθυπουργικό γραφείο αρχίζει η κυβέρνηση το νέο νομοθετικό έργο της.
    Με τροπολογία που καλούνται οι βουλευτές να ψηφίσουν εντός των ημερών, προωθείται η μονιμοποίηση εκτός ΑΣΕΠ όσων στελεχώνουν τις υπηρεσίες του Μαξίμου, καθώς και προνομιακών μετατάξεών τους στη Βουλή και στην κεντρική υπηρεσία του υπουργείου Εσωτερικών. Μέχρι τώρα οι συνεργάτες του πρωθυπουργικού γραφείου απολύονταν με την ολοκλήρωση του έργου τους ή επέστρεφαν στις οργανικές θέσεις τους εάν ήταν αποσπασμένοι από άλλη υπηρεσία του Δημοσίου. Αυτή η πάγια τακτική που ακολουθήθηκε όλα τα μεταπολιτευτικά χρόνια, έρχεται να ανατραπεί με τροπολογία που συνέταξε το υπουργείο Εσωτερικών και, κατά πληροφορίες, περνά αύριο από την επιτροπή της Βουλής για θέματα δημόσιας διοίκησης. Το χρυσό ρουσφέτι αφορά όλο το προσωπικό του πολιτικού γραφείου του κ. Καραμανλή- περισσότερα από 60 μετακλητά ή αποσπασμένα στελέχη.
    Με την τροπολογία καταργείται διάταξη νόμου του 1982 για την οργάνωση του πολιτικού γραφείου του Πρωθυπουργού, η οποία προέβλεπε ρητά ότι οι μετακλητοί υπάλληλοι απολύονται- κατά τη συνήθη πρακτική- όταν αλλάζει ο επικεφαλής του Μαξίμου.
    Η νέα ρύθμιση
    Με τη νέα διάταξη, η οποία έχει ενσωματωθεί σε νομοσχέδιο που ρυθμίζει ζητήματα των Ανεξάρτητων Αρχών, προβλέπεται ότι στο εξής οι συνεργάτες του Πρωθυπουργού θα εξασφαλίζουν μια θέση σε υπηρεσίες της Βουλής ή στη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Αντίστοιχες «ευεργετικές» αλλαγές προβλέπονται και για το προσωπικό της Γενικής Γραμματείας του Υπουργικού Συμβουλίου, ενώ με άλλη διάταξη συνιστώνται 45 θέσεις μόνιμου προσωπικού στη Γενική Γραμματεία του υπουργείου Εσωτερικών, η οποία θα υποδεχθεί το προσωπικό του Μαξίμου.
    Με την τροπολογία, που αντικαθιστά τη διάταξη του νόμου 1299/1982, προβλέπεται ότι το προσωπικό που στελεχώνει το Πολιτικό Γραφείο του Πρωθυπουργού «αποσπάται ή μετατάσσεται ή μεταφέρεται κατά παρέκκλιση κάθε ισχύουσας διάταξης σε υπηρεσίες της Βουλής των Ελλήνων ή της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του υπουργείου Εσωτερικών με κοινή απόφαση του Πρωθυπουργού και του Προέδρου της Βουλής ή του υπουργού Εσωτερικών, αντίστοιχα, με την οποία ρυθμίζονται και οι τυχόν αναγκαίες λεπτομέρειες...». Προβλέπεται, μάλιστα, ότι όσοι ήταν ειδικοί σύμβουλοι και ειδικοί συνεργάτες του πρωθυπουργικού γραφείου «διατηρούν στη νέα υπηρεσία τους όρους κάθε άλλης ειδικής ρύθμισης που ισχύει γι΄ αυτούς στην υπηρεσία από την οποία προέρχονται»!
    Αυτά είναι τα έργα και οι ημέρες της πιο άθλιας διακυβέρνησης που είχαμε ποτέ, των κουμπάρων και των Μαυρογυαλουρων.


    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το μπλογκ συνεχιζοντας να προβαλει τον καθε μαραμενο μαιντανο που εχει
    ''εμπνευση'' να μας βομβαρδισει με τις κοτσανες του,δινει σημερα βημα σε ενα αλλο φυντανι.
    Καλως ηρθες στον μπαξε του μπλογκ
    νεε ακρωτηριανακη,νεε λουτραδη,νεε παπαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΙΣ 11/11 ΑΝΑΨΤΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ.
    ΑΝΑΨΤΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ.
    ΑΝΑΨΤΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΟΥΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΥΣ.
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ, ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπάρχουν άραγε άνθρωποι (με IQ 90 και πάνω δηλαδή, γιατί κάτω του 90 μιλάμε για ζώα) που πιστεύουν πραγματικά ότι το "κατεστημένο" και η "διαπλοκή" πολεμάει τον Γιωργάκη?

    Μπουαχαχαχαχα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑΡΘΡΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕΛΟ ΕΡΙΞΕΣ ΚΑΦΕ

    ΚΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΛΟ ΣΕΦΤΕ

    ΘΥΜΩΣΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

    ΚΙ ΕΓΙΝ Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΕΛΟΣ

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΓΙΝΕ ΡΟΜΠΑ

    ΚΙ ΟΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΠΑ

    ΑΡΧΗΓΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ

    ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΝ

    ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

    ΚΑΝΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕΛΟ ΕΡΙΞΕΣ ΚΑΦΕ

    ΚΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΛΟ ΣΕΦΤΕ

    ΘΥΜΩΣΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

    ΚΙ ΕΓΙΝ Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΕΛΟΣ

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΓΙΝΕ ΡΟΜΠΑ

    ΚΙ ΟΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΠΑ

    ΑΡΧΗΓΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ

    ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΝ

    ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

    ΚΑΝΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ


    ΕΝΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ

    ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΣΩΜΟ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. O KAΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΝ
    ΚΟΚΚΑΛΗ.
    ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο "ΦΤΩΧΟΥΛΗΣ" ΑΝΤΑΡΤΗΣ
    ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ"

    ΩΧ
    ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ
    ΑΓΩΝΑ ..

    Ο ΟΠΑΠ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
    ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ
    ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ
    ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ,
    ΛΑΣΠΗΣ
    ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ
    ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥ.

    ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. babis babis babis babis
    Υπάρχει και ο babis, υπάρχει κι άλλη γλύκα
    ο κώλος του ο στρουμπουλός, με τη σφιχτή την τρύπα.
    Ανοιγοκλείνει και ποθεί, πούτσες, καυλιά βολίδες
    να ξεσκιστούν τα βάρδουλα,κωλοτρυπίδες.

    Τα χείλια του babis τα κόκκινα, που μοιάζουν σαν μπουμπούκι
    θέλουν κι αυτά να γαμηθούν, με 'να καλό τσιμπούκι.

    babis babis babis babis
    babis babis babis babis
    babis babis babis babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. λυσσάτε κακομοιρηδες μου να κάνετε το ασπρο μαυρο και το γουρούνι άνθρωπο
    ΜΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ
    ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΑΣ
    Τι θα πει ρε μάγκες ότι έχει δώσει συνεντεύξεις ο Γιώργος σε όλα τα έντυπα και τα κωλοκάναλα?
    Αναιρεί τίποτα αυτό?
    Μηπως μπορούσαν να του το αρνηθούν?
    ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΩς ΟΤΙ ΤΑ ΝΤΑΒΑΤΖΟΚΑΝΑΛΑ ΕΠΑΨΑΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ
    ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ
    Παρε παράδειγμα το χοιροστάσιο του mega. Ανακαλύψαν ότι στις ερωτήσεις που παρέγγελνε η πρετεντέρω στους γκαλοπατζηδες, σε μια ερώτηση ο κόσμος απαντούσε ευνοικά για το χοιρινό του.
    Η ερωτηση ήταν: αν μια εβδομάδα μετα τις εκλογές του πασοκ γινόταν εθνικές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε?
    Έβγαζε μπένι αυτή η ερώτηση
    Τι έκανε μετά η πρετεντέρω?
    χαχαχαχαχα ο απίστευτος βάλθηκε να μας πείσει ότι η κυβέρηση καραμανλή όπου νάναι γκρεμίζεται, καταρέει
    χαχαχαχα
    πόσο ανεκδιήγητοι είστε ρε γαμώτο που θέλετε και να ψηφήσει ο κόσμος το χοιρινό!!!
    είπαμε: ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. TA KΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ
    ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ".
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑ?
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ...
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΟΛΗ
    Η ΕΛΛΑΔΑ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ.
    ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ..

    ΝΑΙ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.
    ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΗ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΛΗΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΠΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΕ ΤΗΝ
    ΚΑΜΟΡΑ-ΜΕΓΚΑ-ΠΑΣΟΚ.

    ΕΙΝΑΙ "ΑΝΙΚΑΝΟΣ" ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ.

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.
    ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΣ
    ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ.
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ
    ΓΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. MIA ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΩΝ,ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΩΝ,
    ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ..
    ΨΑΧΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ.
    ΨΑΧΤΕ ΣΤΟ ΑΛΚΑΤΡΑΖ.
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου
    Σημερινά έργα και ημέρες της αθλίας διακυβέρνησης των Μαυρογυαλουρων ,των κολλητών και των κουμπάρων.
    Μετά τις αποκαλύψεις και την κατακραυγή, η κυβέρνηση, σήμερα στη Βουλή, απέσυρε την ρύθμιση της ουσιαστικής μονιμοποίησης των μετακλητών υπαλλήλων του Πολιτικού Γραφείου του πρωθυπουργού. Δεν απέσυρε, όμως, την ρύθμιση, που αφορά την αποζημίωση αυτών, λόγω απόλυσης.
    Το άρθρο 6 παρ. 1 εδ. γ' του Ν. 1299/1982 προβλέπει (από το 1982) ότι οι ανωτέρω μετακλητοί απολύονται χωρίς αποζημίωση.
    Την διάταξη αυτή, την καταργεί το άρθρο 14 παρ. 2 του νομοσχεδίου του κ. Παυλόπουλου.
    Δηλαδή, στο εξής, οι απολυόμενοι μετακλητοί υπάλληλοι του Πολιτικού Γραφείου του πρωθυπουργού θα λαμβάνουν αποζημίωση, όταν απολύονται!
    Η εύνοια είναι προφανής και αφορά «ημέτερους», που προσλαμβάνονται χωρίς διαγωνισμό, δηλαδή, τους μετακλητούς υπαλλήλους του Πολιτικού Γραφείου του πρωθυπουργού. Πόσοι είναι; Περιμένουμε απάντηση.
    Παρακαλούνται αυτοί που βρίζουν και παραπληροφορούν να μας που αν ανήκουν σε αυτές τις συνομοταξίες των ευνοημένων ,οπότε εμείς οι υπόλοιποι θα αναγνωρίσουμε ότι δίκαια τα παιδιά αγωνίζονται για το ψωμί των!!!!! και θα δικαιολογήσουμε το ζήλο των.
    Πάντα με εκτίμηση



    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΕΓΑΛΕ ΑΓΩΝΙΣΤΗ
    Γ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΕ ΤΗΣ ΓΣΕΕ.
    ΞΕΠΟΥΛΑΣ ΑΓΩΝΕΣ.
    ΑΛΛΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΚΛΗΡΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ
    ΝΑ ΜΗ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ,
    ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΟΥ.
    ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΖΟΣ ΣΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Oι νέες εκλογές δεν είναι επιλογή για τον Πρωθυπουργό.
    Είναι μονόδρομος.
    Και η πιθανότερη ημερομηνία τους είναι όλες οι ημερομηνίες μετά την ψήφιση του νέου εκλογικού νόμου. Ο Καραμανλής είναι σχεδόν υποχρεωμένος να αναζητήσει μια νέα αναμέτρηση με το σμπαραλιασμένο ΠαΣοΚ, αν δεν θέλει να γίνει το κοροϊδάκι τού (κάθε) Τατούλη.

    Είναι προφανές, λοιπόν, ότι όλο το παιχνίδι παίζεται στις 11 Νοεμβρίου. Αν επανεκλεγεί ο Γ. Παπανδρέου, ο Καραμανλής θα έχει όλη την τράπουλα στα χέρια του. Αν εκλεγεί ο Ευ.Βενιζέλος, τα πράγματα θα είναι δυσκολότερα για τον Πρωθυπουργό, αλλά (ακόμη και σε αυτή την περίπτωση) το ΠαΣοΚ θα βγει από την αναμέτρηση βαριά τραυματισμένο.

    Γι΄ αυτό ο Καραμανλής κάνει τον βλάκα στις παρόλες των βουλευτών του. «Ουδέν σχόλιον». Ο άνθρωπος περιμένει. Περιμένει τις 11 Νοεμβρίου. Και τότε θα σχεδιάσει τα επόμενα βήματά του.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥ
    ΤΟ ΚΟΜΠΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ
    ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟ ΤΟΝ
    ΠΑΓΚΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΥΤΕ
    ΣΕ ΠΑΕ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ
    ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΕΙΝΕ
    ΟΙ ΧΕΡΕΤΟΥΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ
    ΠΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΣΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΚΔΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ,
    ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣ,ΕΙΧΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
    ΤΟΥ ΡΟΜΑΝΟ ΠΡΟΝΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ..
    ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΑΡΧΗΓΩΝ...
    ΚΤΙΖΟΥΝ ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΟ ΒΛΑΧΑΔΕΡΟ.
    ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΣΙΜΠΑΝΕ..
    ΕΙΣΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΚΛΗΡΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ
    ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.

    ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ
    ΓΣΕΕ ΒΑΖΟΥΝ "ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ ΟΡΟ"
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ
    ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ.
    ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ????????

    1.ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ
    ΧΡΕΟΚΟΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ?

    2.ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ?


    ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
    Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΝΑ
    ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΑΠΟΧΑΡΤΑ ΤΩΝ
    ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ,ΑΠΟ
    ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΟΝΤΡΕΣ
    ΜΙΖΕΣ.
    ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ
    ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ..
    ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ
    ΤΩΝ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ
    ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ.

    ΜΠΡΑΒΟ Γ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΕ
    ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΓΣΕΕ
    ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ..
    ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ..

    Ε ΡΕ ΚΡΕΜΑΛΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Και έτσι να είναι (τα παρασκήνια βέβαια άλλα δείχνουν, δεν έχει σημασία σε ποιόν έδωσε συνεντεύξεις), Ακόμη και μέτοχος του Μέγκα να ήταν εάν αυτά που λεει σήμερα τα εννοεί και τα εφαρμόσει, αρκεί.

    άσε που τα στοιχεία που δίνει ο μεσιές της ναυτεμποροκής είναι παραποιμένα

    πχ

    στο φλάς φαίνεται να δίνει και 10 συνεντευξεις μέσα σε 2-3 μήνες ενώ είναι αποσπάσματα των ίδιων συνέντευξεων που μεταδώθηκαν σπασμένες σε διάφορες ημερομηνίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
    Παναγιώτη Δ. Παναγιώτου
    ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΤΟ "ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΑΘΝΑΡ"
    ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ?
    ΤΙ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ?
    ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΦΕΡΕΤΡΑ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΕΡΕΤΡΑ ΜΕ ΦΩΤΙΕΣ.
    ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ?
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ?
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΓΙΩΡΓΟ ΟΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ, ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ, ΕΚΛΕΨΑΝ, ΕΚΛΟΓΕς ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑ, ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

    ΓΙΩΡΓΟ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΕ ΤΟΥΜΠΑΡΟΥΝ.

    ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΚΡΙΣΙΜΟ, ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΓΙΩΡΓΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.

    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ Ή ΜΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΊΑΣ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ.

    ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΘΡΗΝΟΣ.

    ΠΡΕΠΕΙ Η ΒΑΛΑΩΡΙΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΏΝΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

    ΒΑΣΗ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ
    ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ
    ΑΠΟ-ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ ΚΑΙ
    ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΚΟΜΜΑ" ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ-ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ.
    ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,
    ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΣΤΑ
    ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΕΧΕΙ ΣΑΠΙΣΗ..

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ...
    ΝΕΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΛΛΑ ΑΝΔΡΕΑ ΠΟΥ
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ.
    ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ
    ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ?
    ΤΟΣΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΧΕΤΕ
    ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ
    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΛΟΓΟΥΣ
    ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ

    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ?
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΗ ΦΟΥΣΚΑ?
    ΕΧΕΤΑΙ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ Ο
    ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ
    ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ?
    ΤΟΣΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ,ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ..
    ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ
    ΤΟ "ΧΑΖΟ ΠΑΙΝΤΙ" ΠΟΥ ΔΕΝ "ΤΡΑΒΑΕΙ?

    1:37 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΜΗΠΩΣ Ο "ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ" ΕΙΝΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟΣ?

    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ..
    ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΗΣ
    ΚΟΚΚΑΛΑΚΗΣ
    ΛΑΜΠΡΟΥΚΟΣ
    ΚΥΡΙΑΚΟΥ-ΛΑΚΗΣ
    AΛΑΦΟΥΖΙΝΟΣ
    ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΡΟΥΛΗΣ
    ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΚΗΣ
    ΤΡΕΜΙΤΣΑ
    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΑΚΟΥΛΗΣ
    ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ
    ......
    ......
    KTΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. TO ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ?
    Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ?
    Η
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ,ΚΟΚΚΑΛΗ,ΛΑΜΠΡΑΚΗ,
    ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ,ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
    ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ,ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ
    ΚΥΡΙΑΚΟΥ?

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΚΟΜΜΑ?
    Η
    Η ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ?

    ΕΚΛΗΣΗ..

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ
    ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ
    ΝΤΑΒΑΔΩΝ, ΔΙΑΛΥΣΕ ΤΟ.
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΟΥΝ
    ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ.
    ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΤΗΝ
    ΕΛΛΑΔΑ,ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ
    ΣΟΥ.



    TO ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΕΙΤΑΙ
    ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ..

    ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΟΣΕΞΕ..

    ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ





    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
    ΟΧΗΜΑ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ
    ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟ,
    ΔΙΑΛΥΣΕ ΤΟ

    ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. babis babis babis babis
    Υπάρχει και ο babis, υπάρχει κι άλλη γλύκα
    ο κώλος του ο στρουμπουλός, με τη σφιχτή την τρύπα.
    Ανοιγοκλείνει και ποθεί, πούτσες, καυλιά βολίδες
    να ξεσκιστούν τα βάρδουλα,κωλοτρυπίδες.

    Τα χείλια του babis τα κόκκινα, που μοιάζουν σαν μπουμπούκι
    θέλουν κι αυτά να γαμηθούν, με 'να καλό τσιμπούκι.

    babis babis babis babis
    babis babis babis babis
    babis babis babis babi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αν σκεφτουμε βλεπουμε οτι η συγκριση Βενιζελου-Παπανδρεου ειναι σαν να συγκρινεις καθαροαιμο με γαιδουρι.

    Μην μας λετε λοιπον να σκεφτουμε. Γιατι αν σκεφτουν οι Ελληνες ο ΓΑΠ θα παρει μονο τρεις ψηφους. Την δικη του, της μαμας του και του Νικου.


    ΓΑΠ ΑΚΙΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΑΛΕΣ..............

    ΓΑΠ ΑΚΙΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΑΛΕΣ..............

    ΓΑΠ ΑΚΙΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΑΛΕΣ..............

    ΓΑΠ ΑΚΙΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΑΛΕΣ..............

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    ΓΑΠΑΚΙΑ ΓΑΜΙΕΣΤΕ

    Αυτή η υπόσχεση που αναφέρεται στο ποστ μόνο σαν μπλάκ χιούμορ μπορεί να θεωρηθεί !!!

    Ο Πάγκαλος αντιπρόεδρος σε κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου .

    Σαν να λέμε ο Σάντσο Πάντσα του Δον Κιχώτη .

    Από φαντασία πάμε καλά ....

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @1:37 πμ
    Είσαι αλήτης, όχι ο μόνος, και κολλάς τη μαλακία σου σε ξένα θέματα, σαμποτάροντας τον διάλογο. Αυτό δεν σημαίνει πως θα γλυτώσεις την απάντηση που σου είχα δώσει σε άλλη όμοια καταχώρισή σου.
    Λες:
    ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ?
    Στ’ αλήθεια δεν ξέρεις τον λόγο; Να σου τον πω εγώ: επειδή οι πασόκες είστε μαλάκες και θέλετε άρον άρον μαλάκα αρχηγό. Ο ευφυής, ο ξύπνιος δεν σας πάει. Γύρευε τη δουλειά σου, λέτε. Με τον ηλίθιο επικοινωνούμε, άντε να τα βγάλεις πέρα με έναν ευφυή! Ο Γιωργάκης λοιπόν ακλόνητος στο ΠΑΣΟΚ.
    Κι αν θέλεις μια ευπρεπή και υψηλού επιπέδου διατύπωση αυτού που σου είπα, διάβασε την επιφυλλίδα του Χρήστου Γιανναρά στην Καθημερινή της 14-10-07, με τον τίτλο «Είναι ευφυής, δεν είναι δικός μας». Ιδού ένα απόσπασμα:
    Αποκαλυπτικός είναι αυτές τις μέρες και ο τρόμος του σοσιαλεπώνυμου «κινήματος» (της ευρύτερης δηλαδή «Αριστεράς»), μπροστά στην ευφυΐα, στην ξεχωριστή καλλιέργεια. Η κομματική μάζα προκρίνει για μπροστάρη μάλλον τον κραυγαλέα μειονεκτικό, μια συμπαθή, αλλά δραματικά ανεπαρκή πολιτική παρουσία. Λένε καθαρά για τον αντίπαλο: «Είναι ευφυής, άρα δεν είναι δικός μας, δεν μπορεί τέτοιας οξύνοιας άνθρωπος να είναι αριστερός» – αριστερός θα πει πειθήνιος, με ευνουχισμένη σκέψη, κρίση, έκφραση. Βολεύεται λοιπόν το «κίνημα» με τον ολίγιστο, τον εξόφθαλμα ανεπιτήδειο, δεν νιώθει καταγέλαστο τον «αρχηγό» τον «ανορθούμενον επ’ άκρων ονύχων και τανυόμενον να φθάση εις ύψος και φανή και αυτός γίγας». Ο ευφυής φοβίζει, θα βάλει ψηλά τον πήχυ, θα κρίνει ικανότητες και ποιότητα. Προτιμότερος ο μειονεκτικός, που πασχίζει να μιμηθεί τον πατέρα του, έστω και αν ιδεολογικοπολιτικά βρίσκεται στους αντίποδές του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΔΙΑΦΩΤΙΣΗ, ΠΡΙΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΣΟΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΕΙΑΣ "ΣΑΥΡΑΣ" (ΣΙΜΙΤΗΣ), ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
    ΟΠΟΥ ΕΝΑ ΠΡΩΙΝΟ, ΕΛΚΕΙΣΕ Η ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΑΥΤΙΚΙΝΗΤΟ ΕΠΕΣΕ ΜΕΣΑ, ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΙΟΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΟΔΟ,ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΞΣ.
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝΕ ΣΥΝΧΡΟΝΩΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ!
    ΚΟΥΙΖ! ΠΟΙΑΝΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΗΤΑΝΕ;;;;
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Με τόσους ζωντανούς οργανισμούς στη στεριά, οι επιστήμονες πολλές φορές ξαφνιάζονται με τα όσα ανακαλύπτουν στους ωκεανούς. Η παράξενη πρακτική του ερμαφροδιτισμού συναντάται πολύ συχνά σε θαλάσσιους οργανισμούς και ψάρια. Μερικά έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν φύλο εξαιτίας ορμονικών κύκλων ή ως απάντηση σε αλλαγές του περιβάλλοντος. Ταυτόχρονα, πολλά είδη ψαριών έχουν αρσενικά και θηλυκά όργανα αναπαραγωγής.

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. . Κώστας Σημίτης θεωρεί ότι "δεν μπορεί να είναι αποδεκτή η διαδικασία που ισχύει τώρα στην εκλογή του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ''.

    ΕΝΝΟΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΤΙΣ
    ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ..

    ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ.
    Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΤΥΧΗ ΣΕ
    ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Θα ήθελα να κάνω την παρακάτω ερώτηση στους μεγαλοαναλυτές, που ισχυρίζονται πως αν κερδίσει ο ΓΑΠ τότε ο Καραμανλής έχει στο τσεπάκι του τη νίκη στις προσεχείς εκλογές όποτε κι αν τις κάνει: ποια λογική υπάρχει στην πρόταση: Ο Παπανδρέου κερδίζει τον Βενιζέλο και δεν μπορεί να κερδίσει τον Καραμανλή, που χάνει από τον Βενιζέλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. EΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ

    ΡΟΥΛΑ ΒΡΟΧΟΠΟΥΛΟΥ
    Η ΑΛΒΑΝΟΚΑΨΟΥΡΕΜΕΝΗ

    Είναι το ίδιο και αυτό πρόσωπο με
    τη ΡΟΥΛΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ, η γνωστή
    βυζαρού με τα πολλά ονόματα, η κολ-
    λητη της Μιμής, στα μέσα και στα έξω στο "κωλόσπιτο" της Αγράμπελης,
    τότε ρε παιδιά που υπογράφτηκε αυτο
    το κουρελόχαρτο της ενδιάμεσης
    συμφωνίας(ΣΚΟΠΙΑ).
    ΠΑΣΟΚΟΙ πρέπει να είστε 10 ζωες
    ευγνώμονες στο Λαό,με αυτά που
    του έχετε κάνει οι γκιλοτίνες δεν
    έπρεπε να έχουν σταματήσει.
    Ρε παιδιά, αυτή η μητρομανής, αυτό
    το σούργελο, στη κρεβατοκάμαρα του
    βαρέως ασθενούντος Πρωθυπουργού !!
    Ελα μουνι στο τόπο σου.
    Το έχω σταυρώσει απο δέκα μεριές,
    όποιος το αμφισβητεί να ετοιμά-
    σει 1000 ευρω, εγω χάνω 3 χιλιάδες.


    Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. O AΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ,ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

    ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ,ΠΟΥ
    ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ
    ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
    ΝΕΑ
    ΕΘΝΟΣ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    Ε.Τ
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
    ΑΛΤΕΡ,ΑΛΦΑ,ΑΝΤΕΝΝΑ,ΜΕΓΚΑ,ΣΚΑΙ.

    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ
    ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΡΧΗΓΟΥΣ

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗ,ΤΑ ΔΥΟ
    ΚΟΜΜΑΤΑ.
    ΤΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
    ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΗ ΧΑΟΣ.

    ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ..
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ
    ΝΕΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.
    Η ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΘΑ ΣΑΡΩΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΞΙΜΟ.

    ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
    ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ.

    ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ

    ΝΕΑ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
    ΕΘΝΟΣ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ





    ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΞΙΜΟ.

    ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
    ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ.

    ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ

    ΝΕΑ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
    ΕΘΝΟΣ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ




    ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΞΙΜΟ.

    ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
    ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ.

    ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ

    ΝΕΑ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
    ΕΘΝΟΣ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ




    ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΞΙΜΟ.

    ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
    ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ.

    ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ

    ΝΕΑ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
    ΕΘΝΟΣ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ



    ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΞΙΜΟ.

    ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
    ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ.

    ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ

    ΝΕΑ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
    ΕΘΝΟΣ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΒΕΝΖΕΛΟΣ
    ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ,ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
    ΤΗΣ GPO TOY ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ?
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ..
    ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ.


    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΒΕΝΖΕΛΟΣ
    ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ,ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
    ΤΗΣ GPO TOY ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ?
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ..
    ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ.



    Η GPO ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
    ΤΟ ΒΕΝΖΕΛΟ-ΒΕΝΖΕΛΟ GPO-GPO
    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ

    ΜΕΓΚΑ-ΛΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩ
    ΜΕΓΚΑ-ΛΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩ
    ΜΕΓΚΑ-ΛΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩ

    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ
    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ

    GPO-GPO TO BENZEΛΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

    ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΤΟ GPO
    ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΤΟ GPO
    ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΤΟ GPO





    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΒΕΝΖΕΛΟΣ
    ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ,ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
    ΤΗΣ GPO TOY ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ?
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ..
    ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ.


    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΒΕΝΖΕΛΟΣ
    ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ,ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
    ΤΗΣ GPO TOY ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ?
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ..
    ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ.



    Η GPO ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
    ΤΟ ΒΕΝΖΕΛΟ-ΒΕΝΖΕΛΟ GPO-GPO
    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ

    ΜΕΓΚΑ-ΛΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩ
    ΜΕΓΚΑ-ΛΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩ
    ΜΕΓΚΑ-ΛΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩ

    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ
    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ

    GPO-GPO TO BENZEΛΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

    ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΤΟ GPO
    ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΤΟ GPO
    ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΤΟ GPO





    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΒΕΝΖΕΛΟΣ
    ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ,ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
    ΤΗΣ GPO TOY ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ?
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ..
    ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ.


    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΒΕΝΖΕΛΟΣ
    ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ,ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
    ΤΗΣ GPO TOY ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ?
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ..
    ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ.



    Η GPO ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
    ΤΟ ΒΕΝΖΕΛΟ-ΒΕΝΖΕΛΟ GPO-GPO
    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ

    ΜΕΓΚΑ-ΛΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩ
    ΜΕΓΚΑ-ΛΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩ
    ΜΕΓΚΑ-ΛΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩ

    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ
    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ

    GPO-GPO TO BENZEΛΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

    ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΤΟ GPO
    ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΤΟ GPO
    ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΤΟ GPO






    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΒΕΝΖΕΛΟΣ
    ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ,ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
    ΤΗΣ GPO TOY ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ?
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ..
    ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ.


    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΒΕΝΖΕΛΟΣ
    ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ,ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
    ΤΗΣ GPO TOY ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ?
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ..
    ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ.



    Η GPO ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
    ΤΟ ΒΕΝΖΕΛΟ-ΒΕΝΖΕΛΟ GPO-GPO
    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ

    ΜΕΓΚΑ-ΛΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩ
    ΜΕΓΚΑ-ΛΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩ
    ΜΕΓΚΑ-ΛΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩ

    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ
    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ

    GPO-GPO TO BENZEΛΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

    ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΤΟ GPO
    ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΤΟ GPO
    ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΤΟ GPO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΩΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ?
    ΚΑΨΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΡΓΙΑΣΑΤΕ ΜΕ
    ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΜΜΕ.
    ΠΗΡΑΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΤΩΡΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ..
    ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ?

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΗ?

    Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ?
    Ο ΕΥΘΥΜΙΟΥ?
    Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ?
    Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ?

    ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΝΙΤΑΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ
    ΣΤΟΝ REALFM.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΚΑΛΕΣΕ Η ΚΑΤΙΝΑΡΑ..

    ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ
    ΤΑΤΟΥΛΗΣ
    ΛΙΑΝΗΣ
    ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ
    ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
    ΠΑΥΛΙΔΗΣ

    ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ...

    ΤΟ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ..
    ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ.

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
    ΜΕΤΡΙΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *