GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο Λεκανοπέδιο και την Α' Θεσσαλονίκης...

...οι αντιστρόφως ανάλογες μάχες των δυο στρατοπέδων του ΠΑΣΟΚ ,,, Εκτός από τη γενική αναμέτρηση, η μάχη στο ΠΑΣΟΚ έχει και τις μικρές μ...

...οι αντιστρόφως ανάλογες μάχες των δυο στρατοπέδων του ΠΑΣΟΚ
,,,
Εκτός από τη γενική αναμέτρηση, η μάχη στο ΠΑΣΟΚ έχει και τις μικρές μάχες γοήτρου. Η βενιζελική πλευρά, ύστερα και από την συγκέντρωση στο Σπόρτιγνκ, θέλει να "ισορροπήσει" κάπως στο Λεκανοπέδιο. Και αντίστοιχα η παπανδρεϊκή πλευρά θέλει να πάρει "ισοπαλία" στην Α' Θεσσαλονίκης που είναι η "έδρα" του Ε. Βενιζέλου.

20 σχόλια

  1. ΛΑΕ


    ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ

    Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

    ΚΑΝ ΤΟΝ ΒΑΡΙΔΙΑ
    ΚΑΙ ΚΛΑΣΕ ΜΑΣ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ

    ΣΤΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΗΛΘΕ Ο ΛΑΟΣ , ΟΧΙ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ

    ΔΙΟΡΙΣΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΘΕΝΤΕΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ

    ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ

    «Απαντώντας» σε σύνθημα για το τέλος της δεξιάς, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να φέρει το τέλος της δεξιάς, υπό την προϋπόθεση: «να με εκλέξετε πρόεδρο». Υπεραμύνθηκε των δημοκρατικών διαδικασιών και επισήμανε ότι κρίση ήταν το ταπεινωτικό αποτέλεσμα των τελευταίων εκλογών. «Τώρα βαδίζουμε στην έξοδο από την κρίση» είπε ο κ. Βενιζέλος, προσθέτοντας ότι δεν αρκεί η ενότητα με ηττοπάθεια, αλλά χρειάζεται ενότητα με προοπτική.

    Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι όσοι θέλουν να φέρουν το ΠΑΣΟΚ στα δικά τους μέτρα το δηλητηριάζουν με την ηττοπάθεια και τόνισε ότι «δεν γίνεται να μας φταίνε συνεχώς οι άλλοι. Μπορεί να φταίει και το δικό μας το κεφάλι».

    Απαντώντας στα περί «καθαρού ΠΑΣΟΚ» είπε ότι αυτό είναι το μικρό ΠΑΣΟΚ που αφήνει τους εκλογικούς γύρους να περνούν και πρόσθεσε ότι «το μικρό, καθαρό, αριστερό ΠΑΣΟΚ ήταν αυτό που φλέρταρε με το νεοφιλελευθερισμό του Μητσοτάκη και έφερε στα ψηφοδέλτια τον Μάνο και τον Ανδριανόπουλο, ψήφισε την αναθεώρηση του άρθρου 16, τάχθηκε κατά της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων και πρότεινε ανασφάλιστη εργασία των νέων χωρίς εισφορές».

    «Τις τελευταίες βδομάδες ξεχάσαμε τα αίτια της ήττας»

    Ο κ. Βενιζέλος επισήμανε ότι «το δικό μας ΠΑΣΟΚ είναι της μεγάλης κεντροαριστεράς με καθαρό λόγο για τους συμβασιούχους, την υγεία, το ασφαλιστικό και το εγγυημένο εισόδημα».

    Επισήμανε ότι τις τελευταίες έξι εβδομάδες «ξεχάσαμε τα αίτια της ήττας», ενώ υπογράμμισε ότι η πολιτική δεν είναι λάιφ στάιλ και ότι η κυβέρνηση στήνει σκηνικό σίγουρων εκλογών, στις οποίες αν δεν πάρει την πλειοψηφία θα προσφύγει ξανά σε εκλογές. Παράλληλα τόνισε, ότι το σενάριο αυτό βασίζεται στο ότι το ΠΑΣΟΚ θα έχει την ίδια ηγεσία και θα είναι δεύτερο κόμμα.

    «Ε, όχι. Το ΠΑΣΟΚ θα έχει άλλη ηγεσία και θα είναι πρώτο κόμμα» υπογράμμισε ο κ. Βενιζέλος, προσθέτοντας ότι η δεξιά ενδιαφέρεται για το αποτέλεσμα της 11ης Νοεμβρίου «και σίγουρα δεν είμαι η προτίμησή της».

    Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισήμανε, επίσης, ότι στις 11 Νοεμβρίου πέραν όλων των άλλων κρίνεται και το αποτέλεσμα των επόμενων βουλευτικών εκλογών. Και θεώρησε ως υπονόμευση την εκτόξευση λάσπης «σε ένα στέλεχος που μπορεί να κερδίσει τη δεξιά».

    Ο κ. Βενιζέλος κατέκρινε τον κ. Καραμανλή για το σύνολο της πολιτικής του και είπε ότι το ΠΑΣΟΚ απέναντι σε αυτή την πολιτική αντιτάσσει σχέδιο, ενώ, πρόσθεσε ότι το ΠΑΣΟΚ θα ξαναβρεθεί με την κοινωνία και θα νικήσει τη δεξιά με θέσεις, στο όνομα της ευρωπαϊκής σοσιαλιστικής αριστεράς.

    «Εισπράττω αγάπη και ελπίδα και ακούω τις σκληρές κριτικές»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην ξεχνατε οτι ο Βενιζελος εχει την στηριξη προοδευτικων προσωπικοτητων οπως ο Ψωμιαδης, ο Ανθιμος, ο Κουρης και ολα τα λαμογια! Ουστ ρε με την φραπεδουπολη και τα λαμογια. Δεν φταιω εγω αν δεν μπορειτε να βγαλετε ενα σωστο βουλευτη.

    Υ.Γ. Η κρητη βγαζει Γιωργο οποτε πατε να δειτε αν κουνιεται ο λευκος πυργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το βίντεο και οι διάλογοι απο την Kate Moss με την cocaine

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπραβο ρε Τσοβολα, υπερασπιστη του Βενιζελου και ας μην σε θελει ο χονδρος.
    Μητσαρα τα γαμισες λιγο χθες το βραδυ ρε παιδι μου. Τι εγινε? Με το που πηγες διπλα στον Γιωργο κολλησες? Εσυ υποτιθεται οτι ετρεχες το υπουργειο Οικονομικων.
    Και με το ΠΑΣΟΚ τι εγινε? Χθες δεν ελεγες οτι δεν γυρνας με τιποτα αν δεν παρει το πλοιο αριστερη ροτα ? Αμα ομως σε βαλουν πρωτο στο Επικρατειας, ε ετσι?
    Κακοτυχια ομως ρε Μητσο. Επεσες σε μαλακα αρχηγο που ουτε αυτο δεν μπορουσε.
    Καλα δεν ηξερες, δεν ρωταγες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παρτε το χαμπαρι. Βγηκαν ολα στη φορα.
    Οσα λεει ο Γιωργακης για υπονομευτες ειναι παραμυθια. Ο Τσοβολας τα ειπε ολα χθες. Οτι δεν μπορουσε ουτε τον ιδιο να βαλει επικεφαλης του Επικρατειας, ποσο μαλιστα να κανει αντιπολιτευση.
    Και εδω υπαρχουν μονο δυο περιπτωσεις. Η ειναι τελειως αχρηστος σαν ηγετης και δεν του χρειαζονται υπονομευτες η του επεβαλλαν να βγαλει τον Τσοβολα, τα συμφεροντα. Οποτε ειναι υποχειριο των συμφεροντων που τωρα δηθεν βριζει. Σιγουρο ειναι ακομη ενα. Οτι θα μεινει στην ιστορια ως ο πιο γελοιος ηγετισκος κομματος της Ελλαδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΚΑΙ ΤΑ
    ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ

    29/10/07
    Χ.Α.Α. 5.289,22 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

    Ο Γιώργαρος το έβαλε αμέτι μοχαμέτι
    να μας δώσει πισω, με τόκο και εύ-
    λογο κέρδος, ότι μας αρπάξανε με
    αδελφίστικο τρόπο τα πράσινα λαμό-για.

    Σημ. Το ΠΑΣΟΚ αν δέν πέσει στά γό-
    νατα ,να αναλάβει τις ευθύνες του,
    (και όχι σαν πουστράκι να λέει ξέ-
    ρετε ήσαν και δεξιοί μέσα,εμ βέβαια
    και δεξιοί ήσαν, και πασοκοι, και
    συνασπισμίτες, και κουκουεδες, και
    το μουνί της μάνας τους),και να
    ζητήσει συγνώμην, τον Αβραάμ Πάπα
    να βάλει αρχηγο, θα αργήσει πάρα
    πολύ να ξανακυβερνήσει.
    Το παραπάνω το έστειλα σήμερα το
    πρωί SMS, στη Πρώτη Γραμμή στη ΝΕΤ
    πού είχανε τον Βενιζέλο, αλλά τον
    προστατέψανε και δεν το διαβάσανε.

    Ο Μαλάκας ( που τώρα όμως πίνει
    πράσινο αίμα) που δέν πρόσεχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. O Γιαννόπουλος γιατί δεν μας λέει για την Ιδιωτική Πολυκλινική που φτιάχνεται στη Λαμία η οποία πήρε άδεια ενόσω ήταν Υφυπουργός Υγείας και στην οποία είναι μέτοχος ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου
    Παρακολουθώντας τους σχολιαστές των τηλεοπτικών σταθμών στην απεγνωσμένη τους προσπάθεια να δώσουν κάποιο παραπέρα νόημα και να περιγράψουν κάτι το οποίο δεν χρειάζεται περισσότερη περιγραφή από ό,τι δείχνει η γραμμική ακολουθία των τμημάτων στην οθόνη, με βερμπαλισμούς, εθνικιστικούς εγωισμούς και ανιστόρητες συγκρίσεις εποχών και λαών, αναρωτιέσαι αν αυτά όλα κι όλα είναι τα διδάγματα μιας αληθινής Ιστορίας; Όχι βέβαια, και όσοι εναντιώνονται στη διατήρηση του εθίμου της παρέλασης, σε αυτές τις πατριδοκάπηλες ανοησίες βρίσκουν ένα πρώτο επιχείρημα. Βέβαια οι παρατάξεις όπλων και έμψυχου υλικού, εμπνέουν περηφάνεια και ελπίδα για καλύτερες και πιο ειρηνικές μέρες μεταξύ των λαών στο μέλλον, αλλά είναι και για να αναρωτιέσαι, αν πρέπει να ετοιμάζουμε τους νέους μας μόνο για αυτό; Η αποτροπή του πολέμου με την ισχύ των όπλων, μπορεί να είναι (ή να φαντάζει) υποχρέωσή μας, αλλά το ίδιο ισχύει και για την αποτροπή άλλων απειλών που δεν παραβιάζουν μόνο τα εθνικά σύνορα, αλλά μειώνουν τη δυνατότητα επιβίωσης πάνω στον ταραγμένο και διαρκώς περιβαλλοντικά υποβαθμιζόμενο πλανήτη μας. Μπορεί των εθνικών εχθρών τα «φουσάτα» να πέρασαν, αλλά, άλλα φουσάτα παραμονεύουν για μεγαλύτερες και οριστικότερες καταστροφές. Ας ετοιμάσουμε τους νέους μας να αντισταθούν, κυρίως με το μυαλό και με το ήθος τους, για να αντιμετωπίσουν και νικήσουν αυτά τα νέα «φουσάτα».
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου
    Η Νέα Δημοκρατία πριν από τις εκλογές του 2004, κατηγορούσε την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ότι μέσω ενός παραμορφωτικού καθρέπτη έκανε «ρετούς» στα αρνητικά οικονομικά δεδομένα και τα παρουσίαζε ως θετικά. Συνεχώς κατήγγελλε την τότε κυβέρνηση ως διαρκώς ψευδόμενη για τα στοιχεία που έστελνε στη «Eurostat». Το πρόβλημα όμως είναι ότι, ως συνήθως «έχει ο καιρός γυρίσματα» και τα «πάνω» έρχονται «κάτω». Έτσι και σήμερα, η κυβέρνηση στα στοιχεία που υποβάλλει στην Ε.Ε. παρά τη μειωμένη κρατική χρηματοδότηση προς τα Ταμεία και παρά το ότι πολλά εξ αυτών ρευστοποιούν τα αποθεματικά τους για να πληρώσουν συντάξεις και να καλύψουν άλλες υποχρεώσεις τους παρουσιάζει το πλεόνασμά τους στα 3,58 δισ. ευρώ αντί 3,1 δισ. το 2006... Με τέτοιες αλχημείες μειώνει το έλλειμμα της κεντρικής Κυβέρνησης και το δείχνει αυξημένο κατά 500 εκατομ. ευρώ αντί τουλάχιστον κατά 1 δισ. ευρώ! Ακόμη, μειώνει τις δαπάνες για τις Δημόσιες επενδύσεις κατά 500 εκατ. ευρώ και θυσιάζει πόρους του Γ’ ΚΠΣ με αποτέλεσμα να μην προχωρούν έργα για τα οποία δεν υπάρχουν διαθέσιμοι εθνικοί πόροι. Την ίδια ώρα το «σκοτεινό» κονδύλι των εθνικολογιστικών προσαρμογών, για το μηδενισμό του οποίου υποτίθεται ότι έγινε η οδυνηρή «απογραφή» του κ. Αλογοσκούφη, αυξάνεται χωρίς καμιά εξήγηση κατά 500 εκατ. ευρώ! Άραγε ο κ. Καραμανλής θυμάται τους όρους «δημιουργική λογιστική» και «οικονομία τραβεστί» που χρησιμοποιούσε κατά κόρον ή η εξουσία αδυνατίζει τη μνήμη;
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στις εκλογές της 11/11 κρίνονται πολλά περισότερα από την αρχηγία.
    Κρίνεται η ίδια η ύπαρξη του ΠΑΣΟΚ,όπως το γνωρίσαμε και το αγαπήσαμε τα τελευταία 33 χρόνια.
    Δυστυχώς ακόμα και ο συμβολισμός είναι φανερός.33,όσα τα χρόνια του Χριστού.

    Ο ΓΑΠ σε περίπτωση νίκης του είναι αποφασισμένος να αλλάξει την μορφή και τον προσανατολισμό του κινήματος.

    Επηρεαζόμενος από ανθρώπους όπως ο Δόλλης,ο Μουζέλης,η Δραγώνα,ο Γερουλάνος και άλλοι αμερικανοτραφείς και εκσυγχρονιστές,θα μετατρέψει το ΠΑΣΟΚ σε μία μεγάλη Μη Κυβερνητική Οργάνωση.

    Το ΠΑΣΟΚ έχει πάψει εδώ και καιρό να θυμίζει πολιτικό κόμμα.

    Αντί να ασχολείται με τα φλέγοντα ζητήματα,την φτώχεια,την ακρίβεια,την ανεργία,ασχολείται με την "πρ'ασινη οικονομία",το πρόβλημα στην "Μιανμάρ" και το τι γίνεται στην Παλαιστίνη.

    Ακούσατε ένα μήνα τώρα μετά τις εκλογές,μιά κουβέντα συμπαράστασης στον Ελληνικό λαό που πλήττεται από την ακρίβεια?

    Αυτοί οι άνθρωποι απλά δεν αγαπούν τον Ελληνικό λαό.

    Γι'αυτό τον πολεμούν με κάθε ευκαιρία.Μιλάνε για μειονότητες,για εθνικό αυτοπροσδιορισμό των μουσουλμάνων,για προστασία των μεταναστών που είναι αδέλφια μας.

    Και φτάσαμε στο σημείο να φτύνουμε τους Ελληνες κατάμουτρα για κάθε Καραχασάν,Ντέντε και άλλα τέτοια φρούτα της εποχής του ΓΑΠ.

    Ο Βενιζέλος μπορεί να κατηγορηθεί για πολλά.Αλλά όχι για έλλειψη πατριωτισμού.

    Αν θέλουμε ένα ΠΑΣΟΚ που να εκφράζει τους Ελληνες,τους μικρομεσαίους,τους μη προνομιούχους,η λύση είναι μία.

    Λέμε όχι στον αμερικάνο υπήκοο.
    Λέμε όχι στους ύποπτους φίλους του.
    Λέμε όχι στην αλλοίωση του ΠΑΣΟΚ.

    Λέμε ναί στην ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.
    Λέμε ναί στον πατριωτισμό.
    Λέμε ναί σε ένα ΠΑΣΟΚ που θα συνεχίσει να υποστηρίζει ότι η "Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες".

    Είμαστε πατριώτες,όχι εθνικιστές.

    Οπως είπε κάποιος μεγάλος
    "Πατριωτισμός σημαίνει η αγάπη για τους δικούς σου ανθρώπους να έρχεται πρώτη.Εθνικισμός σημαίνει να έρχεται πρώτο το μίσος σου για τους άλλους ανθρώπους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis


    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis



    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis



    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ======ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ=======
    τζων = Γιάννης Γούτης
    ======ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ=======

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Quiz για Πασόκους και όχι μόνο

    Ποιό είναι το καλύτερο παρατσούκλι για τον Γιώργο Παπανδρέου;
    1.Το αυτιστικό
    2.Άσκαστο βλήμα
    3.Αινστάιν
    4.Ο μογγόλος

    Ποιό είναι το καλύτερο παρατσούκλι για τον Βαγγέλη Βενιζέλο;
    1.Πόρκυ
    2.Ε-zwan-γγελος
    3.Πορτοφολάς
    4.Τσιχλόφουσκας

    Τι κατά την γνώμη σας χρειάζεται το Πασόκ για να ανασυνταχθεί πολιτικά;
    1.Να διαλυθεί
    2.Να ανατινάξει την Χαριλάου Τρικούπη με δυναμίτη
    3.Να επιδοθούν οι σύντροφοι σε ομοφυλοφιλικά όργια
    4.Να εκθέσει σε μουσείο την κοιλιά του βενιζέλου

    Πως θα ψηφίσουν οι σύντροφοι στις εσωκομματικές εκλογές του Πασόκ της 11ης Νοεμβρίου 2007;
    1.Με τον κώλο
    2.Θα ρίχνει ο καθένας 10 ψηφοδέλτια σε 10 διαφορετικές κάλπες
    3.Αρπάζοντας την κάλπη και τρέχοντας
    4.Θα πυροβολούν ο ένας τον άλλο

    Εσείς τι θα κάνετε στις εσωκομματικές εκλογές του Πασόκ της 11ης Νοεμβρίου 2007;
    1.Θα κατουρηθώ στα γέλια και μετά θα κάνω μπάνιο
    2.Θα πάω να χέσω στην κάλπη της γειτονιάς μου
    3.Θα φύγω απ'την Ελλάδα γιατί βρωμάνε οι μετανάστες που θα ψηφίσουν
    4.Θα ψηφίσω σύριζα γιατί απ'τον κώλο σφύριζα

    Με ποιό κόμμα θεωρείτε ότι συγγενεύει το Πασόκ περισσότερο και γιατί;
    1.Με τον Σύριζα γιατί είναι το ίδιο αδελφές
    2.Με την ΝΔ γιατί είναι και οι δύο τους πορτοφολάδες
    3.Με το ΚΚΕ γιατί είναι και οι δυό τους απερίγραπτοι
    4.Με τον ΛΑΟΣ γιατί είναι και οι δύο για τον πούτσο καβάλα

    Εσείς τι είσαστε τελικά;
    1.Ολυμπιακός
    2.Αδελφή
    3.Οπαδός του τσίριζα
    4.Κότα

    Ποιός πιστεύετε ότι θα εκλεγεί τελικά πρόεδρος του Πασόκ;
    1.Ο Βεργής
    2.Ο Λεβέντης
    3.Ο Χριστόδουλος γιατί έχει aids
    4.Ο Νεονάκης μέσα απ'τον Κορυδαλλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ποιό είναι το καλύτερο παρατσούκλι για τον Βαγγέλη Βενιζέλο;
    1.Πόρκυ
    2.Μπετονιέρα
    3.Μπετατζής
    4.Πάγκαλος
    5.Μπουχέσας
    6.Ντέμης Ρούσσος
    7.Μπιφτέκιman
    8.Κ.Χάμπουργκερ
    9.Τσιχλόφουσκας
    10.Πατσαβούρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 11:35

    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΟΥΤΗΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ¨ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ¨ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΥΛΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΕΡΙΤΖΗΔΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙ ΜΕ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΦΟΥΜΑΡΑ, ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΖΑΠΑ ΔΗΜΟΣΙΑ DOMAIN ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΑ, ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΚΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ. ΕΝΑΝ ΜΑΓΚΟΥΦΗ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΠΟΥ ΘΑΜΠΩΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΑΓΟΥΣ, ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΚΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΜΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ, ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ ΠΟΥ ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΛΑΒΙΕ ΤΟΥ, ΚΟΥΒΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟ ΜΕ ΟΤΙ ΤΟΥ'ΧΕΙ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΑΠ'ΤΑ ΠΑΛΙΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΟΥΤΗΣ, ΑΦΟΥ ΡΩΤΑΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ. ΕΝΑΣ ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ'ΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΨΩΜΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑ. ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΞΟΦΛΗΣΕ, ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ.

    ΠΑΝΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "Βαγγέλη, χαλάλι σου...
    ..
    ...ύστερα από 18 χρόνια ξαναπήγα σε ομοφυλοφιλική συγκέντρωση!"

    Του Γ. Αναστασίου
    ...
    Είχα να πάω σε ομοφυλοφιλική συγκέντρωση από το 1989, όταν το ΠΑΣΟΚ αντιμετώπιζε πάλι κρίση. Αλλά κρίση διαφορετική.
    Ύστερα από τόσα χρόνια ξαναπήγα, για πρώτη φορά, στο Σπόρτινγκ. Να ακούσω τον Βενιζέλο. Κάβλωσα από πίσω, έβαλα δάχτυλο, δάκρυσα απ'τον κωλόπονο.
    Τότε, ο Βενιζέλος είχε μπει μπροστά για να βοηθήσει το ΠΑΣΟΚ, να τσιμπουκώσει τον Ανδρέα. Τα κατάφερε.
    Τώρα, μπαίνει ξανά μπροστά για να σώσει το ΠΑΣΟΚ από την κατάρρευση. Θα τον αφήσουν άραγε αυτή την φορά ή επειδή το γαριδάκι του εξέχει θα του το κόψουν;
    Και μόνο το γεγονός ότι με παρακίνησε ο κώλος μου για να πάω να τον ακούσω, σημαίνει ότι κάτι άλλαξε μέσα μου. Οτι μπορώ να βγω από το καβούκι μου αν κάνουν κι άλλοι ομοφυλόφιλοι το ίδιο. Οτι αρχίζω να ξεκωλιάζομαι πάλι.
    Και μόνο να εκλεγεί ο Βενιζέλος στις 11 Νοεμβρίου πιστεύω ότι τα λιμνάζοντα νερά του κώλου όλων θα ταραχτούν. Η ομοφυλοφιλία θα ξανατεθεί στο τραπέζι.
    Δεν λέω ότι δεν έχει ελαττώματα ή ότι είναι αψεγάδιαστος. Μα, δεν είναι όμως υποκρισία να τον γαμάνε έτσι απ'τον κώλο κατ' αυτόν τον τρόπο την ώρα που ο Γ. Παπανδρέου είναι αυτός που ξεκωλιαζότανε με 4 αραπάδες; Γιατί διυλίζουν τον πούτσο και καταπίνουν το σπέρμα; Είναι προφανές νομίζω.
    Εμένα πάντως με ξανακέρδισε η ομοφυλοφιλία πηγαίνοντας χτες βράδυ στο Σπόρτινγκ. Κερδίσει χάσει ο Βενιζέλος στο κρεβάτι του ΠΑΣΟΚ, έχει ρίξει ένα μεγάλο πούτσο στην ελληνική κοινωνία. Με τον τεράστιο κώλο του. Μένει αυτός ο σπόρος να καρπίσει.
    Βαγγέλη, χαλάλι σου...
    Οι ομοφυλόφιλοι μαζί σου βαγγέλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ spyrosmicha!
    ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΙΚΗ??
    ΑΛΛΑ ΝΑΤΟΣ, ΟΠΟΥ ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΚΑΙ ΤΑ
    ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ

    31/10/07
    Χ.Α.Α. 5334.50 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

    Ο Γιώργαρος το έβαλε αμέτι μοχαμέτι
    να μας δώσει πίσω με τόκο και εύλο-γο κέρδος, ότι με αδελφίστικο τρό-πο μας άρπαξαν τα πράσινα λαμόγια.


    Ο Μαλάκας(που τώρα όμως πίνει πράσινο αίμα) που δέν πρόσεχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Στο μεταξύ, αίσθηση προκαλεί η δήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου στην Κομοτηνή, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν πρέπει να παρεμβαίνει το κράτος σε θέματα διορισμών που αφορούν στην μουσουλμανική μειονότητα.

    Σε ερώτηση αν με αυτό εννοεί να αφήνεται η μειονότητα να εκλέγει ακόμα και το μουφτή της, απάντησε: "Δεν μπορούμε να δίνουμε έναν αγώνα στην Κων/πολη για τα Βακούφεια του Οικουμενικού Πατριαρχείου και να μην δεχόμαστε τη διοίκηση των Βακουφείων στη Θράκη, με εκλεγμένες διοικήσεις".

    Από το Σκάι
    31-10-2007

    Άρχισε το νέο παπαγαλάκι της νέας τάξης να γρυλλίζει τα προδοτικά του σχέδια.Αποκαλύπτεται σιγά-σιγά ο ρόλος του γουρουνιού.Δεν διαφέρει απολύτως σε τίποτα από τους ξενόδουλους προδότες γιωργάκη, ντόρα, τσίριζα και λοιπούς συγγενείς της νέας τάξης και της μειοδοσίας. Δεν πρέπει να στενοχωρούμε τα πλανητικά αφεντικά μας και τους λυσσασμένους μόνο για κέρδος νταβατζήδες μας.Άλλωστε τα πάντα για να εκλεγούμε. Πρέπει να δώσουμε ξεκάθαρα τα διαπιστευτήριά μας στα αφεντικά μας για να μας στηρίξουν.
    Έτσι δεν είναι;

    ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.
    ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *