GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δημόσιες σχέσεις με τον θάνατο!!!

.... Η ταυτόχρονη "συνέντευξη" του Χριστόδουλου σε τρία κανάλια... Στην αρχή ήταν κάπως σοκαριστικό και συγκλονιστικό, αλλά στη σ...

....
Η ταυτόχρονη "συνέντευξη" του Χριστόδουλου σε τρία κανάλια...

Στην αρχή ήταν κάπως σοκαριστικό και συγκλονιστικό, αλλά στη συνέχεια αποδείχτηκε θλιβερό: Ο λόγος για το θέαμα που εμφάνισε τον αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο να δίνει ταυτόχρονα μαγνητοσκοπημένες συνεντεύξεις σε τρία κανάλια (Mega, Antenna, Alpha) καθώς και μια δήλωση σε ένα τέταρτο ( Alter). Οπως φάνηκε ο λόγος ήταν καθαρά επικοινωνιακός. Για να κατακεραυνώσει (....) όσους κινούν τη διαδοχολογία. Δεν μπορούσε, έστω, να γίνει άλλο τρόπο; Γιατί δεν τον προστάτεψε κανείς; Σε άλλους ξύπνησε μνήμες "Ωνασείου". Κι άλλοι σχολίασαν με μακάβριο τρόπο ότι έκανε δημόσιες σχέσεις με τον θάνατο.

142 σχόλια

  1. Καλε μου και αφελη pressαρισμενε:

    ΠΡΩΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΟΥΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παντου και παντα
    το περιβαλλον καθοριζει τις συμπεριφορες.
    Αυτοι που θα μεινουν πισω,
    φροντιζουν για την επιβιωση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H ματαιοδοξία σε όλο της το μεγαλείο. Όπως ο Ανδρέας Παπανδρέου ήθελε να πεθάνει σαν πρωθυπουργός και μας κληροδότησε τα Ίμια, όπως ο Πάπας ήθελε να πεθάνει σαν Πάπας και αν και έπεφτε σε αφασία, δεν ήθελε να ακούσει για παραίτηση, έτσι και ο Χριστόδουλος δεν θέλει να παραιτηθεί, αν και δεν μπορεί να κυβερνήσει. Ευτυχώς όλα εδώ πληρώνονται. Αν ήταν έτσι όπως μας τα λένε οι φίλοι του μητροπολιτάδες ο παράδεισος, προς τι όλα τα χρήματα που πληρώνουν οι φορολογούμενοι Έλληνες επί ματαίω, για να πάει αυτός στο Μαϊάμι για θεραπεία; Γιατί δεν ήθελε μια μέρα νωρίτερα να πάει στον θεό του ο Χριστόδουλος; Μάλλον στο φοβισμένο βλέμμα, του Χριστόδουλου φαίνεται ότι δεν πολύ πιστεύει σε αυτά που πρεσβεύει. Αυτά που η θρησκεία του προστάζει μάλλον είναι για να φοβίζει τις μάζες. Η φύση όμως κάνει καλά το έργο της και δεν υπακούει σε ψεύτικους θεούς του καθενός και ο Χριστόδουλος το ξέρει πολύ καλά. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΙΛΟΛΑΕ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΘΕΟΣ , ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ ,ΥΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ.ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ"ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙΣ" ΜΕ ΑΝΤΙΚΛΗΡΙΚΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΘΕΪΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΟΥ. ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΟ ΥΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΣΜΟ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΤΡΩΕΙ. ΕΧΕΙ ΘΕΙΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ.ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ,ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πανω από τα παντα βρισκεται ο ΘΕΟΣ σε αυτόν θα λογοδοτήσουμε όλοι για τις πράξεις μας.
    σ.κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τέτα, χόρτασες κρέας απ' όλες τις μπάντες. Λίγη νηστεία δεν έβλαπτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Χριστόδουλος υφίσταται αυτά που έκανε πριν 9-10 χρόνια στον Σεραφείμ. Όταν ο άλλος κατέρρεε αργά αλλά σίγουρα, ο Χριστόδουλος με τη γνωστή μουσίτσα τον Άνθιμο είχαν στείσει μηχανισμό διαδοχής. Αφενός υπονόμευαν τον Σεραφείμ, αφετέρου συκοφαντούσαν τον Ιερώνυμο Θηβών ότι είχε καταχραστεί χρήμα.

    Μετά, που αποδείχθηκε η συκοφαντία, ο Χριστόδουλος ήταν ήδη αρχιεπίσκοπος και λίγο τον ένοιαζε που του τα έχωναν ως υπονομευτή και συκοφάντη. Φαίνεται όμως ότι του έχωναν κι άλλα πράγματα, οπότε προέκυψαν η ηπατίτιδα, η κίρρωση και ο καρκίνος.

    Η ασθένεια είναι μοίρα όλων των ανθρώπων, η αναξιοπρεπής συμπεριφορά όμως μόνο των ηθικά υποβαθμισμένων και ακριβώς τέτοιος είναι ο Χριστόδουλος.

    Βισμούθιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φιλόλαε, καλά στα λέει ο 8.33:

    Εκτός από άθεος, είσαι και αντισοσιαλιστής και αντιπαπικός και, προ πάντων, γράφεις τα αυτονόητα, ενώ ο 8.33 έχει την εντύπωση ότι έχει θεία καταγωγή και προορισμό. Ίσως τα σκουλίκια που θα θρέψει αυτός με το γερικό κορμί του, όταν έρθει η ώρα του (εύχομαι να αργήσει), θα είναι αρχοντικά και μεγαλοπρεπή - ένας θείος προορισμός, αληθώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ 9:22

    ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΟΥ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ,ΑΝΟΗΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΥΛΗ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗ , ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗ ΦΥΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ. Η ΥΛΗ ΕΓΚΛΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΠΑΛΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ,ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ,ΑΝΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ,ΦΘΑΝΟΥΝ ΣΕ ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ. ΕΤΣΙ Η ΟΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΤΩΝ ΦΑΙΝΙΜΕΝΩΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ΠΑΛΗ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΥΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 9:35 πμ

    Κοίταξε στον καθρέφτη, αν είναι γνωστό στην οικογένειά σου αυτό το τεχνικό κατασκεύασμα, και θα καταλάβεις ποιος είναι καραγκιόζης... Με αυτά που γράφεις, μόνο ειρωνίες μπορείς να εισπράξεις, αλλά τέτοιο τούβλο που είσαι, δυσκολεύεσαι να το συλλάβεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 9:56 πμ

    Αυτό είναι αποστήθιση για την εξέταση που έχεις στο σχολείο σου ή είναι δική σου επιφοίτηση; Αν συμβαίνει το πρώτο, μάλλον αποτελεί απόδειξη πόσο επικίνδυνα είναι τα σχολικά βιβλία, όταν πέσουν στα χέρια κουτών μαθητών.

    Όπως και νάχει το πράγμα, μήπως δεν ταιριάζει στα σχόλια του PRESS-GR; Λέω μήπως, γιατί και τα αυτονόητα έχουν ισοπεδωθεί πλέον!

    Βισμούθιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς 10:08

    Τούβλο είσαι και φαίνεσαι ρε πανύβλακα.Α ρε βρεγμένη σανίδα που σου χρειάζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φίλε 8.33, «Έστι δίκης οφθαλμός, ός τα πανθ’ ορά» και αυτός ο δίκαιος οφθαλμός της δικαιοσύνης δεν είναι ο εβραίος θεός του Χριστόδουλου, ίσως να είναι το υποσυνείδητο κάθε ανθρώπου που κρίνει τις πράξεις του. Αυτό για το «άθεος και υλιστής» που ονομάζεις τον Φιλόλαο, σαν ψεύτης ιερωμένος, δήθεν πνευματικός. Και ο Χριστόδουλος το ξέρει αυτό και εγώ. Αυτός όμως για να ζήσει την υλιστική ζωή του, ψεύδεται και κοροϊδεύει τα πλήθη των θρησκόληπτων και τους εξωθεί εναντίων κάθε λογικής φωνής εθνικώς σκεπτόμενων, Ελλήνων. Τον Χριστόδουλο και την θρησκεία του την πληρώνουμε, δικτατορικά, διότι είναι μια διαπλοκή με τους φασίστες, οι οποίοι αυτήν την στιγμή κυβερνούν με τους ΝΔ - ΠΑΣΟΚ. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. φιλόλαε, καταρχήν πρέπει να σου πω ότι δεν είμαι ιερωμένος.Είμαι ένας απλός πιστός που βλέπει να γίνεται μια άδικη επίθεση στην πίστη του,με αφορμή το πρόσωπο του Αρχιεπισκόπου και την ασθένεια του.Αφού έχεις απόψεις του τύπου "εβραίος θεός" να έχεις το θάρρος και την παλληκαριά να δηλώσεις ότι το πραγματικό σου πρόβλημα δεν είναι ο Χριστόδουλος αλλά το ότι είσαι-μάλλον- από τους λεγόμενους αρχαιόθρησκους-νεοπαγανιστές(του Ε.Α.Ρ. μήπως?),φανατικός εχθρός δηλαδή όχι απλά των κληρικών αλλά του ίδιου του Χριστού και της Ορθοδοξίας.Και ο πιο άξιος , ο πιο ασκητικός να βρισκόταν στο θρόνο , εσείς πάλι θα βρίζατε την Εκκλησία και τους λειτουργούς της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε παιδιά ο Κωλοσούζας τι απέγινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τι γελοιότητες είναι αυτές; κατ'αρχήν είδατε τις συνεντεύξεις του ά απλώς βγάζετε το μένος σας εναντίον ενός ανθρώπου που δεν σας αρέσει; η συνέντευξή του στο MEGA ήταν απλά συγκλονιστική. Και επί τη ευκαιρία εσείς η ουδεμία σχέση έχοντες με την Εκκλησία, σταματήστε να λέτε μ...κίες, την άγνοιά σας δείχνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. O XΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑΜΙΣΙ ΠΟΔΙ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΔΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΣΕΞ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟΚΛΗΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑΝΟ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΟΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ.

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΕΟΛΕΙΧΕΙΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΝΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΠΟΥΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ.

    ΓΙΑΥΤΟ ΕΚΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΔΗΛΩΣΗ: ''γιατι σε μενα θεε μου? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ? ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΠΕΤΑΝΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΤΟ ΧΑΖΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ (ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΑΜΟΡΦΩΤΟ , ΤΟ ΠΙΟ ΑΘΛΙΟ ) ΤΑ ΧΑΒΕΙ.

    ΕΤΣΙ,ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΒΟΥΝ ΚΕΡΙΑ ΚΑΙ ΛΑΜΠΑΔΕΣ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΕΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΩΝΕΙ ΤΙΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΖΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΤΤΙΚΗΣ;

    ''ΠΑΠΑ ΜΟΥ ΜΑΤΩΣΑ''
    ''ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ .ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ,ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΕ''
    ''ΠΑΠΑ ΜΟΥ ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΩΣΑ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ο μασκαριοτατος μακαβριοτατος αρχιεπισκοτος χρυσοδουλος-πουστοδουλος-πρωκτοδουλος-
    καρκινοδουλος
    ειναι σαπιος κυριολεκτικα και μεταφορικα. κυριολεκτικα γιατι ειναι
    ολη του η κοιλια γεματη ογκους ,σκατουλες
    ,καρκινωματα και μεταφορικα γιατι ειναι σκατανθρωπος ,αρριβιστας ,απατεωνας,εμπορας ναρκωτικων,πλουτοκρατης ,ψευτης,απατεωνας.

    ολοι στο πααπαδαριο τα ιδια σκατα ειναι.

    ο κοσμος απλως να καταλαβει τη σαπιλα τους και να καταλαβει οτι του λενε ψεμματα .θεος δεν υπαρχει .

    αλλα και ο κοσμος ειναι βλακας και σαπιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Οι συμπαντικές δυνάμεις αποφάσισαν αν του επιβάλουν την ποινή του θανάτου με το Θεό καρκίνο τιμωρό!!! Ας λέει λοιπόν ό,τι θέλει.Λυπηθείτε τον όσο ακόμα δεν έχει δει τα ραδίκια ανάποδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ο πουστοδουλος εχει παιξει σε πολλες τσοντες και b-movies.

    ενδεικτικοι τιτλοι;

    'παπα μου ματωσα'' (my father i bleed)
    ''παπα μου εκσπερματωσα''(my father i cum)

    ''μια νυχτα στις τεσσερις εποχες των παρισιων'' (one night in 4 seasons paris)

    ''σπερμα και διαμαντια''

    ''πρωκτικο 1''
    ''πρωκτικο 2''με το κωλοσουζα
    ''πρωκτικο 3'' με το θεοκλητο κουμαριανο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Estin dikhs ofthalmos ? Paghgoro akougetai se mia xwra san th dikh mas pou den yparxei dikaiosynh


    Wstoso einai eksoxws tragiko na ypoballetai o Arxiepiskopos sthn katastash poy einai se kravgalea epikoinwniaka paixnidia prokeimenou na swsei to prestige ... Dioti an den kanw lathos peri aytou prokeitai.

    ASfalws kai den pistevw oti htan dikh tou idea. Synexizei na exei empistosynh stous epikoinwniakous kathodhghtes tou pou tou eskapsan kai to lakko. Dikio exei to artho

    OUdeis ton prostateyei apo keinous pou tha ofeilan kai oudeis ap aytous deixnei ayth thn wra pragmatika anthrwpia.

    Giati an ginotan ayto kai apo anthrwpous pou hkseran pragmatika apo epikoinwnia, tote oi magnhtoskophmenes konserva synenteykseis "apo kardias" dhthen, den tha epaizan se ola ta kanalia thn idia wra, meiwnontas thn aksia aytou pou phgaine na petyxei to en logw egxeirhma ws kai ekdhmdenizontas thn.

    dhladh ths apokatastashs tou profil toy ekklhsiastikou hgeth me thn anwterothta,th glykythta kai thn karteria gia to thavma....An pragmatika htan etsi to klima tha eixe kallierghthei pro ths epoxhs tou aretaieiou....giati tha htan aythormhto kai phgaio.

    Twra den htan. Kai einai tragiko opoia arrwstia kai an exei kaneis pou ton odhgei sto terma, na skeftetai oti akomh kai thn ystath wra tha prepei na pei psemma me toso akompso tropo.... Tha mou peis omws, oti oi theseis aytes "hlektrikes karekles" gia opoion tis kynhga einai kai ameiliktes sto telos, an h poreia sou laxeyei apo to dromo pou xarasseis eythys eksarxhs

    Vary to timhma tou aksiwmatos kai apanthrwpo gia enan kata ta alla aksiologo kai xarismatiko anthrwpo pou tha prepe na exei "hrema ta telh ths zwhs hmwn, anwdyna, anepaisxynta kai eirhnika"!! opws leei h ekklhsia.

    Ti ap ola ayta isxyei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ 12:36 - 12-51

    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΦΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΕΧΙΔΝΩΝ.ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑΠΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ?....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. POSO XRHMA KOSTISE H PROVOLH APO OLA TA KANALIA SE PRWTO THEMA OLOU AYTOU TOU SHOW OF??

    DIOTI TWRA PEFTEI POLY XRHMA GIA NA YPARXEI ...SYGKEKRIMENH ANTIMETWPISH APO TA MME..

    ALHTHEIA POIOS PLHRWNEI???

    OI OIKONOMIKES YPHRESIES THS ECCLESIA AE? POU DEN EXEI LEFTA KATA TA ALLA?

    H YPARXOUN KAI ...ALLOI XORHGOI POU EXOUN SYMFERONTA APO TH DIADOXH KATASTASH POU PROWTHEITAI ME TON SYROU DWROTHEO ANTHRWPO TOU DRACOUMEL THS POLITIKHS POU TAZEI LAGOUS ME PETRAXEILIA SE OLOUS TOUS KSOFLHMENOUS KAI PROSPATHEI NA SYSPEIRWSEI TH ...XRISTODOULIKH OMADA TWN 31???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΟΣΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΌ ΣΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ;
    ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΑΣ ΒΙΑΣΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΗ ΧΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ;
    ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΠΩΣ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΚΑΦΡΙΛΑ;
    ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΤΟ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟ ΒΙΑΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ;
    (δεν έχω καμία ιδιαίτερη σχέση, ούτε με τον Χριστόδουλο, ούτε με το παπαδαριό).
    ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΟΒΑΡΑ ΑΣΘΕΝΗ. ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ (οποια κι αν είναι η γνώμη του γι'αυτόν) ΕΙΝΑΙ Π Ο Λ Υ μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ. ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ.
    ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΓΑΜΗΤΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΣΠΥΡΙΑΡΗΔΕΣ.
    ΑΠΛΑ, ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΧΟΛΗ ΜΕΣΑ ΣΑΣ.

    Τελευταία απορία προς τον moderator.
    ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΟΟΟΟΣΗΗΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ PLEASE.....
    ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ, ΜΕΣΑ ΣΑΣ!

    ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ PLEASE.....
    ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ, ΜΕΣΑ ΣΑΣ!

    ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ PLEASE.....
    ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ, ΜΕΣΑ ΣΑΣ!

    ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ PLEASE.....
    ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ, ΜΕΣΑ ΣΑΣ!

    ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ PLEASE.....
    ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ, ΜΕΣΑ ΣΑΣ!

    ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ PLEASE.....
    ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ, ΜΕΣΑ ΣΑΣ!

    ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ PLEASE.....
    ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ, ΜΕΣΑ ΣΑΣ!

    ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ PLEASE.....
    ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ, ΜΕΣΑ ΣΑΣ!

    ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ PLEASE.....
    ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ, ΜΕΣΑ ΣΑΣ!

    ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ PLEASE.....
    ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ, ΜΕΣΑ ΣΑΣ!

    ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ PLEASE.....
    ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ, ΜΕΣΑ ΣΑΣ!

    ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ PLEASE.....
    ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ, ΜΕΣΑ ΣΑΣ!

    ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ PLEASE.....
    ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ, ΜΕΣΑ ΣΑΣ!

    ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ PLEASE.....
    ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ, ΜΕΣΑ ΣΑΣ!

    ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ PLEASE.....
    ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ, ΜΕΣΑ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Pou eisai re megale Karatzaferi...na gelasoume me kana poustro papa



    elvetos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΟΤΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος; Ορισμένοι προεξοφλούν ημερομηνίες. Τίποτε όμως δεν είναι σίγουρο μέχρι να οριστικοποιηθεί η ιατρική αγωγή ύστερα από την αποτυχία της μεταμόσχευσης. Κοινώς, το αεροπορικό ταξίδι της επιστροφής στην Αθήνα δεν πρέπει να απειλεί την υγεία του.
    ΓΙΑΤΙ ΕΚΦΩΝΟΥΝΤΑΙ ή γράφονται τόσες πολλές ιατρικές πληροφορίες για την κατάσταση του Μακαριωτάτου; Διότι ο ίδιος έχει συναινέσει σε αυτό. Από την ώρα που μπήκε στο Αρεταίειο, ο Αρχιεπίσκοπος έδωσε σαφή εντολή να υπάρξει πλήρης διαφάνεια στην υπόθεση της ασθένειάς του. Η ενημέρωση με λεπτομέρειες ή ο σχολιασμός των θεραπευτικών επιλογών δεν εκθέτει τον ίδιο, αλλά αυτούς που τα επιχειρούν.
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ μεγάλο ενδιαφέρον για την ασθένεια του Αρχιεπισκόπου; Υπάρχει, ασφαλώς, το ανθρώπινο δράμα που συγκινεί. Υπάρχει η ιδιαιτερότητα της θέσης του. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Χριστόδουλος παραμένει δημοφιλής. Δεν χρειάζεται να έχει δει κανείς το μιούζικαλ «Εβίτα» για να ξέρει πως η δημόσια εξέλιξη μιας ανίατης πάθησης είναι ένα από τα μεγάλα στόρι της μαζικής κουλτούρας.
    ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ο Αρχιεπίσκοπος; Ο Χριστόδουλος είναι άνθρωπος με πείσμα που μάχεται μέχρι τέλους. Το δείχνει και η επιλογή της οδού της μεταμόσχευσης, έστω κι αν υπήρχε μικρό παραθυράκι ελπίδας. Ωστόσο, η εθελουσία έξοδος από τον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο δεν αφορά μόνο τον ίδιο. Αφορά και άλλους. Εκεί τα πράγματα περιπλέκονται. ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ τον Μακαριώτατο ο περίγυρός του; Σίγουρα κάποιοι θα τον υποκινήσουν να υποδείξει διάδοχο που να εγγυάται τα συμφέροντά τους. Είναι επίσης σίγουρο ότι θα κινηθούν, επιχειρώντας να πιέσουν την κατάσταση, και οι «απέναντι» ιεράρχες που βλέπουν τον εαυτό τους στον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο.
    ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ να μη δημιουργήσουν όλα αυτά μιαν αίσθηση ασχήμιας στα εκκλησιαστικά.

    (copy από ΤΑ ΝΕΑ)


    (PASOK poisonous)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Και να συμπληρωσω και "sorry δηλαδη" τα λεγομενα του Χριστοσδουλου..
    "Ο θεος ειναι μεγαλος"!
    Ακους εκει ! ο θεος ειναι .."μεγαλος"!!

    Ο .."θεος" ειναι και πολυ μαλακας.
    Ακους εκει ΟΛΟΚΛΗΡΟ αντιπροσωπο του επι της γης,να το εχει να τυρρανιεται!?!?!

    Αει στο διαολο .."θεε" τι θα γινει με σενα???

    Δηλαδη εισαι μεγαλος ,εισαι παντοδυναμος ,εισαι γαμω τα χριστα σου τα ..ερμα!..

    Ε! ημαρτον !

    Δωσε μια λυση σε καποιον που σε αντιπροσωπευει ! (επι της γης,γιατι εσυ .."ζεις" στα .."ουρανια" !!!!)
    Ρε ημαρτον!

    Εδω και τωρα ο Χριστοδουλος να βγει και να πει!:
    Ρε θεε! ακου,αμα δεν με κανεις καλα,θα σε γαμησω.

    Αποσυρω την υποστηριξη μου ρε μαλακα απο σενα..

    Παω και βρισκω αλλο.."θεο"!

    Και τι δηλαδη ? εσυ εισαι δικτατορας?
    Θα σε λατρευω εγω και το .."ποιμνιο" και εσυ θα εισαι .."θεατης"???

    Αει γαμισου ρεεε..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Προς elvetos:

    ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΙΚΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Η ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΟΥ ΕΙΜΑΙ!!

    ΗΡΘΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΩ ΜΕ 21% ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΟΥΤΣΟ!!!ΤΟ ΑΥΞΗΣΑ ΑΛΛΟΥ 2% ΠΟΝΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ Ο ΦΠΑ!!

    ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΜΑΤΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΓΕΜΙΖΩ ΜΕ ΧΥΣΙΑ!!

    ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΓΑΜΑΝΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ....ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΩ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...

    Η ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΗ ΣΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΝΑ

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΟΥ

    Υ.Σ.: OΣΟ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ...ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΜΗΝ ΜΕ ΞΕΧΝΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!


    Ε Ι Μ Α Ι Π Ο Υ Σ Τ Η Σ !!


    ΓΑΜΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΟΥ!
    ΔΙΨΑΕΙ ΓΙΑ ΧΥΣΙΑ!


    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Kαλά να πάει ο άνθρωπος, μακάρι να τη γλιτώσει. Kανείς μας δε ξέρει αν θα τη φάει αυτή τη σφαίρα. βλέπεις μερικές συνήθειες δεν κόβονται εύκολα …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΞΕΦΤΙΛΑ ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ.
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΤΑΒΑΤΖΩΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ...
    ΜΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ.
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ?
    ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ..
    ΞΕΦΤΙΛΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. O ανθρωπος δεν "καταλαβαινει Χριστο!"

    Με το ενα ποδι στον ταφο παριστανει τι;

    Kριμα, κριμα, κριμα!

    Εγω ο αθεος του ευχομαι
    "ειρηνικά , ανώδυνα και ανεπαίσχυντα
    τα τελη ημων" Χριστοδουλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. OI NTABAΔΕΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ
    ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ,ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΘΑ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΝ ΣΤΗΝ "ΜΑΙΜΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΗ
    ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ"
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ.

    3:15 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ..
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.
    Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    3:16 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ..
    ΕΑΝ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ..
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ
    ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ,ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ
    ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΒΙΑ..
    ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΜΙΝΤΙΑΚΗ
    ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΗΤΑΝ ΟΙ
    ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ..
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΝΤΑΒΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΩΝ!ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ???ΜΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ?ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ?ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΘΕΟΣ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΔΩ,ΒΛΑΚΑ. ΚΑΤΡΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. 1:16 μμ

    Μας περιμενει η κολαση;

    Mαμα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΤΣΙ?ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ? ΚΑΤΡΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Εγω εχω μια απορια:

    Ποσο "χριστιανικο" ειναι
    να εισαι γερος με διπλο καρκινο, κιρρωση ηπατος και διαβητη και να θελεις να παρεις εσυ ενα μοσχευμα και οχι καποιος αλλος, πιθανα νεωτερος με καλυτερες
    προοπτικες ιασης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 3:17 μμ

    ==
    Γινεσαι λιγακι πιο ακριβης??

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Βιάζεστε λαμόγια να ψοφήσει? Κοιτάχτε μην ψοφήσετε εσείς πρώτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΖΩΝ,ΓΡΑΦΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ,ΕΛΕΟΣ.ΚΑΤΡΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ ΤΑ ΕΒΑΛΕΣ,ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΑΔΑ?ΚΑΤΡΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Η Μπέμπα Μπλανς ψοφάει.

    Αν θα πάει στην κόλαση δεν ξέρω,
    έχει στον παράδεισο αγοράκια για να της τον φοράνε;

    Μπέμπα Μπλανς, φασιστο-χρυσόδουλε όλα σε αυτό τον κόσμο πληρώνονται.

    Καλό σου ταξιδάκι χουντάκι, ελληνόψυχε.

    Που στην δικτατορία διάβαζες και δεν ήξερες ότι περιβαλλόσουν από φασίστες.

    ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ ΜΠΕΜΠΑ ΜΠΛΑΝΣ

    ΥΓ: αν και σαν κυρία δεν έπρεπε να σου φερόμασταν με αυτόν τον τρόπο,
    μας έχεις πλέον φέρει στο αμήν.

    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΣΟΥ

    ο άθεος, μ-λ, και υλιστής της διπλανής πόρτας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ!!!ΚΑΤΡΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. 3:31 μμ

    Δίκιο έχεις.
    Βλέπεις εμείς έτσι και (χτύπα ξύλο) αρρωστήσουμε δεν θα μας στείλουν με πρωθυπουργικό αεροπλάνο στο Αμέρικα να μας χειρουργήσει ο καλύτερος στον κόσμο.

    Aλίμονο!
    Αυτά είναι μόνο για τους "ταπεινούς δούλους» του Κυρίου.

    Aλήθεια κι ο Κύριος με πρωθυπουργικό αεροπλάνο ανελήφθη στους ουρανούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ποια είναι η Κατρίνα;
    άλλος άγιος, σαν την Κούλα ένα πράγμα;
    Πάντως η Μπέμπα Μπλανς έπαιρνε τις καλύτερες πίπες, έτσι είχε μαθευτεί στην πιάτσα.

    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑ

    με τιμή,
    ο σταλινικός, άθεος, ληστοσυμμορίτης της γειτονιάς σας

    χαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. 3:41 μμ ΚΑΤΡΙΝΑ

    Καλα, μην βαζεις και το
    χερι σου στη φωτια για αυτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. θεός δεν υπάρχει
    αλλά αν υπάρχει
    τότε η Μπέμπα Μπλανς πρέπει να ετοιμάζεται για τα καζάνια της κολάσεως

    α, και αν υπάρχει μπορεί να είναι και ο θεός των μουσουλμάνων
    μπορεί να σερβίρει σαν Μπεμπα Μπλανς νέκταρ στους προφήτες και τους μάρτυρες της Τζιχάντ.
    Γαμώ τις τιμωρίες :-)

    αλλά δεν υπάρχει. Σκουληκάκια θα γίνει ο σκατόψυχος.
    Και εμείς θα του αποπατήσουμε τον τάφο.

    ο σταλινικός
    της γειτονιάς σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΟΥΤΕ ΑΓΙΑ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ Η ΚΟΥΛΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ,ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΖΩΗ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ. ΚΑΤΡΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. κατρίνα μου έχεις τόσο έντονο μέσα σου
    τον μεταφυσικό φόβο;

    Ελα τώρα, βγες έξω σε ένα μπαράκι, γνώρισε κανένα αγοράκι να σου βγάλει τα μάτια έξω να ανακουφιστείς.

    Που ξέρεις, μπορεί το αγοράκι να είναι και σταλινικός και να σε μυήσει στην αθεϊα.

    χαχαχα

    ο σταλινικός της γειτονιάς σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΦΙΛΕ ΣΤΑΛΙΝΙΚΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ,ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΕΛΕΟΣ.ΚΑΤΡΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Κατρίνα μου δεν το έχεις
    ποτέ διανοηθεί
    να κάνεις αχαλίνωτο σεξ στην αγία τράπεζα;

    Να σε πηδά ο νταβρατισμένος του χωριού σου και να γουστάρεις απίστευτα.

    Να ανακατεύονται οι χυμοί της νιότης με τη κατάνοιξη των πιστών

    και συ να χύνεις, να χύνεις , να χύνεις;
    ε;

    μην λες ψέμματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώμαλοι πάσης φύσεως και τάξεως. Φθηνά ανθρωπάκια του ψευτοπροοδευτικού κοπλεξισμού. Κοιτάξτε πρώτα στον καθρέπτη τα χάλια σας και μετά ασκείτε κριτική χυδαιότητας στην Εκκλησία και στον αρχιεπίσκοπο. Ακόμη και ασθενής σας πονάει ο Χριστόδουλος. Και θα σας πονάει-πιστέψτε με-και μετά θάνατον. Γραικύλοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. αγαπητή Κατρίνα
    θεός δεν υπάρχει

    ο θεός είναι μια ατέλειωτη ανάπλαση ιστοριών και μυθευμάτων των ανθρώπων, από αρχαιοτάτων χρόνων που συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

    Αν στην εποχή που η φύση εξουσίαζε πλήρως την φύση, ο άνθρωπος ήξερε την αλήθεια, θα πέθαινε από τον τρόμο και τον φόβο. Η πίστη σε πνεύματα προγόνων, σε θεούς συνδεδεμένους με τις βασικές του λειτουργίες στην ζωή του, του έδινε θάρρος να συνεχίσει.

    Σήμερα, μετά από τόσα χρόνια από το διαφωτισμό, την γαλλική επανάσταση, την επιστημονικοτεχνική επανάσταση

    ο θεός και η εκκλησία ένα μόνο λόγο ύπαρξης έχουν

    να αποτελούν το όπιο, δηλαδή να ναρκώνουν, να αποκοιμίζουν τον φτωχό εργαζόμενο λαό που συνθλίβεται καθημερινές ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΛΟΠΕΤΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

    και αντί να αγωνιστεί δυναμικά στο δρόμο και να διεκδικήσει το δίκιο

    να βρει το ζεστό αποκούμπι, την θαλπώρή στην εκκλησία του που θα τον αποθαρρύνει να εξεγερθεί, να εγεριεί, να καταστρέψει όλες τις πηγές της σύγχρονης εκμετάλλευης ανθρώπου από άνθρωπο.

    μετά τιμής
    ο σταλινικός της γειτονιάς σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΕΔΩ ΒΡΙΖΕΤΕ ΧΥΔΑΙΑ ΤΟ ΘΕΟ ΜΑΣ,ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΑΦΗΝΑΤΕ?ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,ΑΥΤΗ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ψιτ, ε, εσύ εθνικόφρωνα και θρησκόληπτε
    τι δουλειά έχεις με τα ιντερνέτια
    αυτά είναι δουλειές του διαβόλου;

    σκατά στο λάκκο της Μπέμπα Μπλανς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΣΤΑΛΙΝΙΚΕ ΜΟΥ,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ,ΣΕΒΑΣΤΗ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΚΑΤΡΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ετσι και μπει κανενα "νικ" γυναικειο ονομα ,εδω γινεται της πουτανας..

    Πεφτουν οι αερογαμηδες μαλακες και βγαζουν τα απωθημενα τους..

    Φτου!

    Ξανα φτου!!!

    Ινα μην παρω το φραγγελιον σκατοπουστες...

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. το μ-λ τι σημαίνει; μαλάκας;

    (καλά, για να γράφει "σταλινικός" είναι σίγουρα μαλάκας...)

    ._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΔΩ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΩ,ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ο "θεος δεν ειναι μεγαλος"..

    Ενας μαλακας και μισος ειναι.

    Πολυ μοχθηρος,αιμοβορος και μισανθρωπος..

    Και ειναι και "μεγαλοδυναμος" ..

    Α πα πα!

    ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ αλλος λιγωτερο "μεγαλοδυναμος" θα τα καταφερνε καλυτερα...

    Μα με τι σοι πουστη θεο εχουμε μπλεξει??

    Και σωνει και καλα ειμαστε .."τεκνα του"!!

    Βρε !
    Πητε του παρακαλω να παει να γαμηθει..

    ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ.
    Τι δηλαδη εργολαβια μας .."πηρε"??

    Δεν θελουμε κανενα .."θεο"..

    Θα τα πηγαιναμε καλυτερα μονοι μας.
    Παντως οχι χειροτερα.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. μα Κατρίν μου

    και εγώ σέβομαι το θρησκευτικό σου το συναίσθημα

    δεν είμαι αφελής ότι θα αλλάξεις με λίγες στιγμές, ή ώρες αθεϊστικής διαφώτισης και προπαγάνδας.

    Αθεη θα γίνεις με αγώνα δικό σου αν αντισταθείς δυναμικά στους εκάστοτε εξουσιαστές και ΑΡΧΙΙΕΡΕΙΣ.

    Δεν προσβάλω την πίστη σου κατρίν, αν και αμείλικτος εθχρός της
    ένας τρόπος υπάρχει να την πολεμήσω αποφασιστικά και αποτελεσματικά

    να σε πείσω να αγωνιστείς, για να ανατρέψουμε αυτό τον κόσμο.

    Το ρόλο όμως της εκκλησίας, του μεγάλου μαγαζιού που εμπορεύεται την πίστη σου και σακατεύει πνευματικά το λαό θα τον τονίζω παντού και πάντα.

    φιλικά

    ο σταλινικός της γειτονιάς

    epeimonos@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. τζων φέρεις λίγο από Ανατολ Φρανς

    αλλά έχεις ακόμη δουλειά

    keep walking πάντως

    o σταλινικός της γειτονιάς σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Η Τέτα οργάνωνε όργια με αγοράκια στο Ψυχικό. Συμμετίχε κι ο Κεχαγιόγλου, που είχε βαπτίσει έναν αμερικανό κατάδικο για εμπορία ναρκωτικών. Ο τύπος, όποτε έβγαινε εξοδούχος φέρμαρε και τον Χριστόδουλο-Τέτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΦΙΛΕ,ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΙΣ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΗ,ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ,ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ.ΚΑΝΩ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΑΛΙ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΩ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΒΡΙΣΙΜΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΚΑΤΡΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Anτε ΚΑΤΡΙΝΑ
    σου 'φεξε!

    Ο σταλινικος περιμενει
    e-mail σου.

    Ετσι ξεκινουν οι μεγαλοι ερωτες

    Ανταλλασοντας μαλακιες
    στα blogs

    ΥΓ) Χαιρετισματα στον
    πρωην πλοιαρχο Α' και νυν ΜΑΛΑΚΑ Α' Τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. καλά και εγώ έχω δουλειά, (διαφώτιση :-))

    στείλε κανα μειλ να τα ξαναπούμε

    epeimonos@yahoo.com

    filia

    stalinikos ths geitonias sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ψιτ φίλε -.

    το μ-λ σημαίνει δυο πράγματα

    είτε μάξιμου λάικλιχουντ

    είτε μαρξισμός λενινισμός

    μαλάκα λίγο δύσκολο

    με τις υγείες σου

    σταλινικός της γειτονιάς σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ, ΑΘΕΟΙ ΤΡΕΛΟΑΝΩΜΑΛΟΙ ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ.

    ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΤΑ ΛΑΡΥΓΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙΤΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ Ο ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟΣ ΘΑ ΒΙΩΣΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΙΑΣΗΣ ΣΥΝΤΟΜΑ.

    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΑς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. 4:29 μμ

    Aμα ο ΜαΣκαριωτος βιωσει
    το θαυμα της ιασης εγω θα
    βγαλω μονος μου το συκωτι
    μου και θα το πεταξω στα σκυλια!

    Αλλα ελα να μας τα πεις αυτα
    και σε πεντε-εξι μηνες (το πολυ!)
    για να γελασουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. καημένε θρησκόληπτε

    τα θαύματα είναι μυθοπλασίες

    ποτέ δεν συνέβησαν.

    Αρα ούτε αυτό του θαύμα που επαγγέλεσαι θα γίνει

    η Σκατόψυχη Μπέμπα Μπλανς (και ότι Τέτα όπως κάποιος προηγουμένως υπενόησε)

    θα υποστεί τις συνέπεις της χλιδάτης ζωής της

    ω, τι υλιστικό :-)
    μα ναι έτσι είναι


    σταλινικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ετσι και μπει κανενα "νικ" γυναικειο ονομα ,εδω γινεται του τζων.. του πουστη κοινως...

    Πεφτουν οι αερογαμηδες μαλακες και βγαζουν τα απωθημενα τους..

    Φτου!


    Ξανα φτου!!!

    Μονο εγω ειμαι πουστης ρε!!!

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. 4:29 μμ

    Παντως ο ιδιος ο Μακαριωτατος
    δεν φαινεται να πιστευει σαν εσενα στο "θαυμα της ιασεως"
    για αυτο ετρεξε συμπουρδουλος
    (που θα ελεγε και ο μεγιστος Προεδρος Λεβεντης) στο Αμερικα
    για να τον κανουν καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. σταλινικός της γειτονιάς σου

    4:28 μμ

    ==
    Εισαι δηλαδη .."σταλινικος"??

    Α! το φαι μου!
    Μαζεψε και μερικους αλλους τετοιους και εχω ετοιμασει στην στιγμη ,ξερεις τωρα νεφτι,καμμενα λαδια,λιγο πετρελαιο ξερα χορτα και σας εκαψα στην στιγμη!!

    Απολαυση!
    να καιω σταλινια...

    Και να σκουζουν και να με παρακαλανε ,λυπησου μας...

    Πες το ναι και εγινε δικε μου.

    Θα σας κανω εγω σαπουνια.
    Αλλα να ειστε καμποσοι,μονο εσενα δεν αξιζει τα εξοδα...

    Φερε καμμια δεκαρια σταλινια τουλαχιστον,και σας εχω εγω το καλυτερο πανηγυρι (και το τελευταιο σας)...μουργελα

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ,ΠΑΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ,ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΥ,ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ,ΜΕ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ,ΑΛΕΞΙΟΥ,ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ,ΚΟΤΣΙΡΑ,ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΤΑΛΙΝΙΚΕ ΜΟΥ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ,ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ...ΦΙΛΑΚΙΑ.ΚΑΤΡΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. τζων γράψε λάθος

    ο ανατολ φρανς είχε τις στιγμές του τις αθεϊστικές αλλά ήταν αριστερός

    εσύ πιο πολύ για Καραγάτσης και λιγότερο για Φλωμπέρ μας κάνεις.

    Τι μαντάμ Μποβαρύ και Αισθηματική αγωγή

    ο δικός σου αισθησιασμός

    δίνει ρέστα χαχαχα

    ψιτ μουσιέ Τζών
    σιγά τα αίματα, θα σκίσεις κανά καλσόν
    ή στην δική σου γλώσσα των πλοίων

    θα μας κλάσεις μια μάντρα αρχίδια

    σταλινικός που τους εθνικόφρονες τους έχει για πρωινό και δεν είναι η ώρα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΝΑ ΔΙΕΡΩΤΗΘΗ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΡΚΙΝΟ. ΑΝ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΧΕΙΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Η ΣΕΒΑΣΤΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ? ΤΟΤΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΛΕΒΕΝΤΙΑ, ΤΟΤΕ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΠΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ. ΕΧΩ ΔΕΙ ΦΑΜΦΑΡΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΔΕΣ ΝΑ ΤEΡΜΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ. ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ. ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΟΜΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ. ΣΥΣΤΗΝΩ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ 'THURSDAYS WITH MORRIE' ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕ, ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ. ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΑΘΗΜΑ ΖΩΗΣ, ΙΣΩΣ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΥΔΑΙΟΛΟΥΣ ΤΟΥ PRESS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. τυχερή η Κατρίνα έχει θάλλασσα κοντά της

    εμείς τί θα κάνουμε που έχουμε μπετόν

    λοιπόν καλά να περάσει Κατρίνα

    τα λέμε

    στον μουσιέ Τζον του εφιστώ την προσοχή να φυλάγεται από τον εσωτερικό εχθρό γιατί εξαπλώνεται

    και στους θρησκόληπτους λάτρεις των αρχιέρειων Μπεμπα Μπλανς, Κωλοσούζα, Τέτας και Κούλας

    τα θερμά μου συλληπητήρια :-)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. τζων

    εκτος απο το να καις σταλινια
    πιπες κανεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. 4:42 μμ

    ==
    Φερε μου ενα μπουλουκι σταλινια και θα καλοπερασουν μαζι μου..

    Επι λογω τιμης.

    Ειπαμε κανενα σεβαστο αριθμο ..
    Να μετραω λογου χαριν 20 κεφαλια σταλινια..
    Α! απολαυση.
    Να τους καις ζωντανους.
    Και επειδη δεν καιγονται αυτα τα ζωα,βαζεις νεφτι,καμμενα λαδια πετρελαιο και χορτα ...ας ειναι και παλιοεφημεριδες...

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Aσε 4:42 μμ

    Δες καλυτερα πως αντιμετωπισε
    ο Αγιορειτης Παισιος τον δικο του
    καρκινο (που ουτε θεραπεια ηθελε να κανει κι ελεγε τι την θελω την θεραπεια χαιρομαι
    που παω να συναντησω τον Κυριο)και συγκρινε τον με τον
    ταυραμπα Χριστοδουλο που και στους καλυτερους γιατρους ετρεξε και μοσχευμα ηθελε και
    αδιαντροπα δεχτηκε να του πληρωσει ο απλος ελληνας εργαζομενος το πρωθυπουργικο αεροπλανο και
    τα εξοδα νοσηλειας του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. δεν εισαι μονο αθεοςΤΖΩΝ?εισαι και τραμπουκος?δυο κακα μαζι ειναι πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Παιδια εννοειτε οτι κανω πιπες!!
    Ουτε σταγονα δεν θα σας αφησω!!
    Τα πινω ολα!
    Ειμαι πουστρα με τα ολα της!!

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. χαρα που θα εχει η μανα σου με σενα ΤΖΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Γειά σου Χριστόδουλα. Είσαι παλληκάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Nα ξερε κιολας η μανα μου με ποιον απο ολους τους 1000δες με εκανε...

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ελα μου ντε,που να ξερει η γυναικα με ποιον σε εκανε,και ιδου το αποτελεσμα.ΕΣΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. το ΠΑΣΟΚ ειναι εδω,ενωμενο δυνατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Όσο και να σκούζετε
    ο Καραμανλής είναι ο πρωθυπουργός, και ο Χριστόδουλος ο αρχιεπίσκοπος και εσείς οι υποτίθεμενοι blogger-υβριστές - συνασπιστήρια οι τεμπέληδες της εύφορης κοιλάδες. Μαλάκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Οπως διαπιστωνω, ολοι εχουν ακλονητες γνωμες και τεινουν να συνθλιψουν αυτες των αλλων, ειτε - πολυ σπανια - με ηπιο τροπο οπως η Κατρινα, ειτε με γλαφυρο ή και εξοντωτικο υφος.

    Οι νουνεχεις που παρατηρουν αμιλητοι, ποσοι να ειναι αραγε?
    Αυτοι ειναι, νομιζω, η ελπιδα αλλά και ο αληθινος στοχος των ευφυιων σχολιαστων.

    Οσο πιο μορφωμενος ειναι ο σχολιαστης, τοσο περισσοτερη απηχηση εχει στους σιωπηλους παρατηρητες.
    Επομενως, οι συμμετεχοντες σχολιαστες κατι θελουν. Και, οσες φορες γινεται αντιληπτο τι ειναι αυτο το Κατι, τοσο λογικοτερα μπορουν να ανταπαντησουν οι διαφωνουντες.

    Οι διαφωνουντες, βρισκονται, ετσι σε μειονεκτικωτερη θεση απο τους καταγγελλοντες, αφου ειναι απροετοιμαστοι. Αυτο ειναι και το μειονεκτημα ενος Ιστολογιου. Διοτι, ωσπου να προετοιμασουν την δικη τους υπερασπιστικη τακτικη, το Ιστολογιο αναρτα μια δωδεκαδα νεων αρθρων, και αποτυγχανει καθε αποπειρα φιλοσοφικης διαμαχης και αντιπαραθεση σοβαρων στοιχειων.

    Επειδη ομως η αχλαδα πισω εχει την ουρα, εκεινοι που δεν βρηκαν ευκαιρια να ανταποδωσουν τα πυρα, επιδεικνυοντας ολιγοημερη υπομονη, περιμενουν στη γωνια ωσπου να εμφανιστει καινουρια ευκαιρια...
    με την εμφανιση ευνοϊκου αρθρου.

    Ωσπου να γινει αυτο, οι ουδετεροι παρατηρητες περιμενουν με σχετικη αγωνια. Σε καιριες μαλιστα ημερομηνιες, ψηφιζουν σιωπηλα! Και μετα αναρωτιεται ο τυχαρπαστος πασοκος:
    Μα καλα, πώς χασαμε ρε γμτ?

    Τωρα, τυχαρπαστε, ξερεις γιατι εχασες, αλλα και γιατι θα χανεις παντα. Το διαδικτυο δεν καταλαβαινει ουτε απο ηγετες προβατων ουτε απο ηγετες απατεωνες.

    Πηδαει. [Απο τον εναν στον αλλον.]

    ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. για ποσο θα ειναι πρωθυπουργος δε μας ειπες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΒΡΙΖΩ,ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΛΕΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΗΡΕΜΟ ΤΡΟΠΟ.ΚΑΤΡΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Σταλινικέ της γειτονιάς σου,
    σου ευχομαι απο τα βάθη της καρδιάς μου να πάθεις καρκίνο.
    Σιχαμερό και αηδιαστικό βδέλυγμα της γειτονιάς σου.


    ΧΑαααχααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. STALIKIKE
    να ψοφήσεις όπως και ο αρχιδοσταλιν σου η παλιοαδερφαρα κουνίστρο.
    Για βγάλε ρε καριόλα το μπουκάλι από τον κόλο της πουτάνας της μανας σου και βάλτο στο ξεσκισμένο κολοτρυπίδι σου.

    Στη γειτονιά σου πρέπει να σε έχουν ξεσκίσει όλοι , πουτανάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Ηρεμα ρε παιδιά,
    ο σταλινικός της γειτονιάς είναι απλά ντιριντης της γειτινιάς του.
    Κακό είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΜΗ ΕΔΩ ΓΥΝΑΙΚΕΣ?ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΥΤΟ?ΚΑΤΡΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. κατρινα κοιτα,

    αμα βαλεις πλαστικο πεος και γαμησεις τον κωλο μου οκ μπορεις να μιλησεις αλλιως δεν εχει νοημα

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Διαβάστε το τελευταίο μου άρθρο για τον Χριστόδουλο στο:

    www.diastavroseis.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Αγαπητε

    ΤΖΩΝ-Μαλακα.

    Σημερα ξεπερασες και τον χειροτερο εαυτο σου.Αποδειχθηκες παμμεγιστος
    Πουσταρομαλακοπουσταρος.
    Η ανωτατη αξια σ ενα παλιο-μαλακα μαουνιερη,ξεπεσμενο και βουτηγμενο στην πρεζα και το αλκοολ.
    Ουτε ξερεις τι λες και τι γραφεις.
    Παιρνεις ληγμενα και εισαι και υπο την ''επηρειαν'' κυπατζη μου.
    Γνωριζω οτι ψοφας για κραξιμο,φουστα κλαρωτη και καλσον χιλιοτρυπημενο.
    Ηρεμησε,εδω ολοι σ αγαπουν κι ολοι σε πηδουν.
    Τραβα τωρα στην τρυπα σου δεξιο σκουληκι και ψοφα.
    ....Και μακρια απο το Πολυδροσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. ο π.ΠΑΙΣΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΓΙΟΣ. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΕΓΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ . ΔΕΝ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΘΕΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ, ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΩΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΗ ΤΟ ΠΑΝ - ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΦΙΚΤΟΥ, ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ - ΤΟ ΝΑ ΑΡΝΗΤΑΙ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ. Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΟΣ. ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΞΙΩΜΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ. ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΟΙΩΘΑΝ ΑΥΤΟΙ ΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΑΘΑΙΝΑΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟ , ΚΑΙ ΖΩΗ 6 ΜΗΝΕΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. νεα δημοσκόπηση

    www.diastavroseis.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Καλα, η Κατρινα πρεπει να ειναι και θα γινει, πιστευω, το καλυτερο θηλυκο παιδι στο Ιστολογιο.

    Ποιος ξερει... Ισως να αποτελεσει ενα ειδος φρενου για τα εντελως ανεγκεφαλα και αισχρα σχολια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΖΩΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΣ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ,ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΚΑΤΡΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ,ΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ,ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ.ΚΑΤΡΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Τζών κάνεις fisting με το ποδι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΩΛΟ-ΦΑΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΣ,ΛΑΙΜΑΡΓΟΙ,
    ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ,ΤΥΠΟΛΑΤΡΕΣ,
    ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΙ ΚΡΥΦΟ-ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ, ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ,ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ,
    ΜΙΣΟΓΥΝΕΣ,ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ,ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΙ ΚΛΠ.

    ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΦΙΛΑΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΒΑΜΜΕΝΟΥ ΞΥΛΟΥ ?

    ΠΟΣΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΒΕΙ ΚΕΡΑΚΙΑ?

    ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΕ ΘΑΥΜΑΤΑ?

    Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΑΝ ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΠΛΥΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΝΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΛΑΚΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΕΣΥ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ?ΚΑΤΡΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Kανενα

    Οταν ομως γινεστε "επικρατουσα θρησκεια"
    και εξουσια και αναγκαζομαστε να πληρωνουμε
    εμεις τους παπαδες σας και τις θεραπειες τους
    τοτε εχουμε προβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. πωπω αισθησιασμός

    πως αντέχετε να τον κρύβετε τόσο καλά μέσα σας νοικοκυραίοι μου;

    οι γυναίκες σας, φαντάζομαι, θα εκκλιπαρούν ικετικά:

    Οχι άλλο σεξ, όχι άλλο σεξ.

    όλα αυτά βεβαίως ακήνουν στην σφαίρα της φαντασίας σας,
    που αδημονεί να βρει μια αχτίδα ευτυχίας μέσα στο ζόφο της απελπισμένης δυστυχίας σας.

    Από την μια σας σιχαίνομαι, γιατί αναπαράγετε το σύστημα αυτό,
    με την νοοτροπία σας,
    με την μιζέρια σας,
    με τον ατομισμό σας

    από την άλλη όμως, επειδή είμαι λίγο οπορτουνιστής και ο φιλελυθερισμός αγγίζει κάποιες αγιάτρευτες χορδές μου, (Μέγα Ιωσήφ λυπήσου με που δεν έχω την αφοσίωσή σου στην στοχοπροσήλωση της επανάστασης και του κομμουνισμού)

    σας συμπονώ γιατί σαν πεθαμένη τάξη που είστε ανήκετε στο παρελθόν.

    Ετσι λοιπόν σας προσφέρω μια σπονδή
    στο επιθανάτο σας ρόγχο:

    Μέγα πνεύμα των απανταχού φιλισταίων
    πνεύμα ήσυχο εως και νεκρικό
    μάζεψε όλες αυτές τις μοναχικές ψυχές στη αγκαλιά σου
    δώσε τους το τελευταίο φιλί επί αυτής της γής

    Οι καμπάνες παραδόξως για σένα χτυπάνε χαρμόσυνα
    Ο θάνατός σου πνεύμα μου προαιώνιο
    θα σημάνει την χειραφέτηση της ανθρωπότητας

    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΤΩΝ ΑΡΧΙΙΕΡΕΙΩΝ



    -----------

    Ο σίφουνας Κατρίνα ισοπεδώνει την μικροαστική σαπίλα του μπλοκ.

    Αν και ένθεη η Κατρίνα χτυπάει τους ένθεους χειροκροτητές.

    Ισως φαντάζει σαν την μοναδική ελπίδα σας, αλλά σας δίχνει τη γλώσσα της.

    Και γι αυτό την περιφρονείτε :-)

    Κατρίνα, ή Κατρίν

    μη μασάς

    ο σταλινικός της γειτονιάς σας

    epeimonos@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. πάντως έχετε πολλή πλάκα

    αφού ρε είμαι άθεος
    δεν με αγγίζουν ούτε οι μεταφυσικοί φόβοι, ούτε οι μεταφυσικές ανησυχίες.

    Τί ευχές, κατάρες και κουραφέξαλα μου τσαπουνάτε; Με αυτά θα με λυγίσετε ή θα με κοντύνετε;

    χαχαχαχα

    ο θάνατος είναι η φυσιολογική εξέλιξη όλων μας
    είναι ο κύκλος του αζώτου
    είναι ή ίδια η ζωή

    όταν θα έρθει η στιγμή να τα τινάξουμε τα πέταλά μας
    το μόνο που θας μας καίει θα ναι
    αν αφήσαμε τίποτα που δεν κάναμε
    αν κάναμε κάτι στραβό και μπορούσαμε να το διορθώσουμε

    ο χρόνος μας είναι λίγος αδέλφια
    και πρέπει να τον αξιοποιούμε αποδοτικά

    και ο αγώνας για τη ΒΙΑΙΗ ανατροπή του συστήματος είναι η μόνη αποδοτική αξιοποίηση της ζωής μας
    ---

    Μπορει οι μεταφυσικές εκκλήσεις να μην πιάνουνε σε μένα

    Σε σας όμως πιάνουνε και σας πονάνε.

    Αυτή είναι η αχίλλειος πτέρνα σας
    και δεν θα σας την χαρίσω.

    σμουτς σμουτς

    φιλάκια

    ο σταλινικός μπλα μπλα μπλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Ας ξεκινήσουμε από τον τελευταίο...γιατί άραγε δεν παραπονιέσαι που πληρώνεις τα χρέη του Ολυμπιακού, για παράδειγμα? γιατί δεν δείχνεις να ζορίζεσαι που πληρώναμε το Ωνάσειο και τη Μιμή μαζί? γιατί δεν σε ενοχλεί που ο Αλαβάνος αντί να κυκλοφορεί με ποδήλατο, μετρό ή λεωφορείο, γουστάρει βουλευτική μερσεντές? ναι, είναι επικρατούσα θρησκεία, και ναι έχει ακίνητη περιουσία η εκκλησία, διότι κάποιοι πιστοί (σ'αρέσει, δεν σ'αρέσει) αποφάσισαν κάποτε να της προσφέρουν την περιουσία τους, είτε ως τάμα (τι σου λέω τώρα), είτε διότι δεν είχαμε ελληνικό κράτος αλλά οθωμανική κατοχή 4000 χρόνια,και προτίμησαν τα χωράφια τους να μείνουν σε χέρια Ρωμιών κι όχι Τούρκων, για να μπορείς σήμερα κι εσύ να κόβεις βόλτες, να έχεις Κοινοβούλιο, να απολαμβάνεις τα ευρωπαϊκά πακέτα μαζί με τον ήλιο και τη θάλασσα.Σήμερα εσύ (και κάθε εσύ) λοιπόν, δεν δικαιούσαι να κρίνεις και να κατακρίνεις την απόφαση άλλων επειδή δεν σου αρέσει. Αν θες, κρίνε τον Ζάππα, τον Αβέρωφ-Τοσίτσα, κι όποιον άλλον θέλεις που άφησαν και το όνομά τους στο κληροδότημα, κι όχι στην Εκκλησία που σήμερα διαθέτει όσα της επιτρέπει ο Νόμος, σε Υπουργεία και Υπηρεσίες με μηδαμινό σχεδόν ενοίκιο (σκέψου λίγο, κτίριο στη Μητροπόλεως, όπως είναι το Υπουργείο Παιδείας, πόσο ενοίκιο θα έπρεπε να έχει? και αφού τελειώσεις με αυτήν την πράξη, υπολόγισε πόσους μισθούς κληρικών θα κάλυπτε αυτό το ενοίκιο εάν το πλήρωνε όπως οφείλει άλλωστε, το ελληνικό Κράτος). και πίστεψέ το, αν ο Τρίτσης και όποιος ακολούθησε, επέτρεπε στην εκκλησία να διαθέτει και να διαχειρίζεται όπως κάθε ιδιώτης την περιουσία της (να πουλά, να αγοράζει σε τιμές αγοράς), τότε ναι, θα μπορούσε να υπάρξει και ο πλήρης χωρισμός εκκλησίας - κράτους σε οικονομικό επίπεδο και να μην μισθοδοτούνται οι κληρικοί από τον δημόσιο ταμείο. όσο για το μόσχευμα, κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα στη ζωή, το θυμάστε ή το ξεχάσατε?και ναι, εάν μπορεί να γίνει μεταμόσχευση, γιατί να μην ωφεληθεί ο άνθρωπος με τη μεγαλύτερη ανάγκη - επικινδυνότητα ασθενείας?θα ήθελα να ήξερα, αν στη θέση του Χριστόδουλου ήταν ο πατέρας σας....θα έλεγες όχι, να μην το πάρει εκείνος, ο σχεδόν 70άρης, για να το πάρει κάποιος νεώτερος?κόψτε λοιπόν τις υποκρισίες, παραδεχθείτε ότι το αληθινό σας πρόβλημα είναι ότι είμαστε πολλοί που πιστεύουμε στο Θεό, ίσως περισσότεροι από αυτούς που δεν πιστεύουν κι αυτό σας τρελαίνει. Είναι δικό σας πρόβλημα εάν ο Χριστόδουλος κέρδισε τη συμπάθεια τόσων Ελλήνων κι όχι κάποιος άλλος. Παραδεχθείτε όμως ότι την ανδρεία την δημόσιας ανακοίνωσης της ασθενείας, την είχε μόνον ο Χριστόδουλος, όχι ο Ανδρέας στο Ωνάσειο, όχι κάποιος άλλος επώνυμος. Κι αυτό σας πονά, γιατί δείχνει (μεταφορικά ή μη) ανδρισμό, γενναιότητα, κουράγιο, ήθος. ό,τι κι αν κάνει ή έκανε οποιοσδήποτε κληρικός, οποιασδήποτε βαθμίδας στο κρεβάτι του, βαρύνει τον ίδιο. Κι αν πλήγωσε όποιον ή όποιαν συνευρέθηκε μαζί του, οι ηθικές τουλάχιστον ευθύνες είναι τεράστιες και του αξίζει διαπόμπευση, διασυρμός, αποσχηματισμός, κυρίως γιατί χρησιμοποίησε τη δύναμη του ράσου του, της εξομολόγησης, της εμπιστοσύνης του πιστού στον εκπρόσωπο του Θεού για να ικανοποιήσει τις ορέξεις του. όχι όμως από τα κανάλια, αλλά από την ίδια την Εκκλησία, η οποία οφείλει και πρέπει να σοβαρευτεί και να κινητοποιηθεί άμεσα σε αυτόν τον τομέα.
    Κλείνοντας, μπροστά στην ασθένεια, μπροστά στον πόνο, μπροστά στο ενδεχόμενο θανάτου, η ειρωνεία, η κακία, ο χλευασμός, δεν πλήττουν τον "παραλήπτη" αλλά τον "αποστολέα". Δείχνει μικροψυχία που δεν αρμόζει τουλάχιστον στους καλλιεργημένους-μορφωμένους που χρησιμοποιούν τη σύγχρονη τεχνολογία. Μακάρι να είστε όλοι υγιείς για χρόνια πολλά, κι εσείς και οι οικείοι σας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. χαχα

    ο διαχωρισμός του κράτους από την εκκλησία

    ήταν αίτημα της γαλλικής επανάστασης του 1789!!!

    Για την Ελλάδα του 2007 είναι μια φεουδαρχική αναβίωση που πρέπει να εξαλειφθεί ΑΜΕΣΑ!!!

    Η εκκλησία είναι ένας μεγαλο-ληστής στο σβέρκο του λαού:

    έχει αφορολόγητο για το σύνολο της περιουσίας της----->που σημαίνει ότι τα παίρνει και από μένα που μαι άθεος και από σένα που μπορεί να σαι χριστιανός αλλά δεν γουστάρεις να ταίζεις τα λαμόγια της εκκλησίας

    μισθώνονται τα μέλη της, τα στελέχη της από χρήματα του φορολογούμενου εργαζόμενου-----> που σημαίνει ότι τα παίρνει από όλους τους παραγωγικούς εργαζόμενους, ανεξάρτητα το θρήσκευμά τους, που δεν είναι παράσιτα σαν τους τράγους

    την ταίζει το κράτος συνεχώς με κονδύλια---->που σημαίνει μπλα μπλα

    και κάνει και την πολιτική της ταυτόχρονα

    άσε που είναι και νομικό πρόσωπο
    δημοσίου δικαίου
    ----

    θέλετε οι ενορίτες και ενάρρετοι χριστέπώνυμοι το μαγαζί της εκκλησίας να υπάρχει και να καταθέτετε τον οβολό σας στα παγκάρια των χριστέμπορων;

    οκ. Μόνο που δεν θα παίρνετε δεκάρα από το κράτος και όλες οι απαλλοτριωμένες από την εκκλησία γαίες και περιουσίες θα περάσουνε στο κράτος.

    Επιπρόσθετα για τα κεφάλαια που κατέχετε ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΣΤΕ, θα πληρώνετε. ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ


    ----------
    και για να καταλάβειςΕγώ δεν ζητώ απλώς άμεσα την εξάλειψη των φεουδαλικών προνομιών

    ζητώ μακροπρόθεσμα
    από την εργαζόμενη πλειοψηφία
    της κοινωνίας
    ΝΑ ΑΠΑΑΛΟΤΡΙΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ, που μόνο αυτοί παράγουν.

    γκέγκε

    σταλινικός της γειτονιάς σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΤΑΛΙΝΙΚΕ,ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΔΕ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ..ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΣΟ ΖΩ.ΚΑΤΡΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ?ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΝΑΣ,ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΥΠΟΦΕΡΕΙ,ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.ΚΑΤΡΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Κατρίνα μου το άμεσο πρόβλημά της εν Ελλάδι
    κοινωνίας σήμερα
    δεν είναι ο χριστιανισμός ως επικρατούσα θρησκεία

    αλλά ότι οι εργαζόμενοι δεν αγωνίζονται στο δρόμο, δεν διεκδικούν το δίκαιο τους.

    Αντιθέτως αναθέτουν σε δεύτερους και τρίτους να τους πετσοκόψουν ό,τι κέρδισαν παλαιότερα με αγώνες.

    Τώρα όσον αφορά στην Μπεμπα Μπλανς
    προσπάθησε να καταλάβεις ότι

    μιλάμε για έναν αδίστακτο τράγο, έναν μέχρι το μεδούλι φασίστα, ρατσιστή, χουντικό που ζούσε και ζει σαν παράσιτο, σαν βδέλλα εις βάρος όλων μας.

    Αδιαφορώ για τό τι περνάει αυτή τη στιγμή. Εξαιτίας αυτού του καθικιού πέρασαν πολύ χειρότερα και περνούν άνθρωποι ανώνυμοι, άνθρωποι απλοί, άνθρωποι του λαού.

    Μην συγκρίνεις λοιπόν ανόμοια πράγματα.

    Κατανοώ τις μεταφυσικές σου ανησυχίες για την μεταθανάτια ζωή, το έλεος, την ικεσία, την συγχώρεση

    αλλά και εσύ αγωνίσου,
    σπάσε το κέλυφος της σιωπής που μας περιβάλλουν τα ΜΜΕ και οι αστοί

    για να δούμε μια άσπρη μέρα.

    ο σταλινικός σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. και στείλε ένα μειλ να τα πούμε

    γιατί δυστυχώς η μισθωτή σκλαβιά θα με κρατήσει ξάγρυπνο μέχρι αύριο το μεσημέρι

    φιλιά

    ο σταλινικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΕ ΜΟΥ,ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ,ΣΕΒΑΣΤΗ,ΕΓΩ ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ,ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. ξέρεις πόσοι έχασαν τη ζωή τους στα κάτεργα της μισθωτής σκλαβιάς; Πότε ενδιαφέρθηκε η εκκλησία γι αυτούς τους ανυπεράσπιστους, στο έλεος του θεού σου, μεροκαματιάρηδες της τάξης μας;

    Ειδικά στη Ζώνη γίνεται μακελειό. Και θα ενδιαφερθώ για την ζωή ενός τράγου;

    Αυτό το αγριανθρωπικό σύστημα, που ακούει στο όνομα καπιταλισμός,
    ΕΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

    για τα αφεντικά μας, η ζωή μας έχει αξία μόνο όσον αφορά τα κέρδη που τους φέρουμε

    για μας η ζωή των αφεντικών και όλου αυτού του γλοιώδους οικοδομήματος που τα στηρίζει

    δεν απολύτως ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ.


    σταλινικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. ΚΑΙ ΞΕΡΩ,ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ,ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ,ΑΛΛΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΕ ΜΟΥ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟΥΛΗΣ.ΚΑΤΡΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. ξέρεις Κατρίνα
    κάποτε οι μπάτσοι-ματάδες δολοφόνησαν το 80 έναν 15χρονο διαδηλωτή εν ψυχρώ.

    Τότε ένας άλλος σκατόψυχος (σκατά στο λάκκο του εκεί που είναι) υπουργός κατστολής της κυβέρνηης Καραμανλή βγήκε και είπε:

    Και ο Αρχάγγελος είχε ρομφαία.

    Κατάλαβες;

    σταλινικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. τέσπα καλή σου νύχτα
    εγώ αποσύρομαι

    φιλιά

    και περιμένω εναγωνίως μηνυμά σου

    σταλινικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!!!ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ???ΚΑΤΡΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ,ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.ΦΙΛΙΑ.ΚΑΤΡΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΕ !!

    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΤΕ, ΙΔΙΩΣ ΕΣΥ ΣΤΑΛΙΝΙΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ.

    ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ???

    ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ.

    ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΝΥΧΤΑ-ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΑΜΗΧΑΝΙΑ- ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΩΊ, ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΤΟΥ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΈΝΑΝ ΜΟΝΑΧΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ:
    - ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΤΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟΨΕ ??

    ΚΑΙ Ο ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΑΠΗΝΤΗΣΕ:
    - ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ !!

    ----------------

    ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΦΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΠΛΟ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ:
    -ΕΡΩΤΗΣΗ: ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΘΕΟΥ ??
    -ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΠΛΟ: Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ.

    ΦΙΛΕ ΣΤΑΛΙΝΙΚΕ ΣΕ ΟΛΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΗΟ. ΣΕ ΟΛΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΟΣΜΙΑ, ΟΜΩΣ.

    ΦΙΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΜΗΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ.

    ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΝΥΧΤΑ ΣΑΣ !!
    ΤΗΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. YΓ.

    ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΦΙΛΕ ΣΤΑΛΙΝΙΚΕ ΟΤΙ Ο ΠΛΕΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΗ ΠΟΤΕ, ΑΠΟΤΥΠΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ.

    ΑΣΧΕΤΟ ΑΝ ΟΙ ΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

    ΤΗΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. ΓΙΑΤΙ ΛΥΠΑΣΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ?

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ,ΟΥΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ,ΟΥΤΕ ΣΚΥΛΙΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΨΕΜΜΑ ΣΤΟΝ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΛΑΟ.

    ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑ !

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΛΗΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΛΗΣΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΚΑΤΡΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. 10:50 μμ


    ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ?

    Ο ΠΟΙΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ?

    ΤΟ ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΑΝΤΙ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ?

    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ !

    ΚΑΤΙ ΟΡΓΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΤΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΚΑΤΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. πάντως ένα καλό βιβλίο για τον χριστιανισμό
    είναι: "η καταγωγή του χριστιανισμού του Κάουτσκι"

    Ο Κάουτσκι δεν εξετάζει το ενδεχόμενο αν υπήρξε ο Χριστός σαν ιστορικό πρόσωπο. Δεν έχει δεδομένα για να βγάλει επιστημονικό συμπέρασμα επ' αυτού.

    Ομως αποδεικνύει με στοιχεία ότι η ίδια εκκλησία στο ρου της ιστορίας
    παραποιούσε τα δικά της ντοκουμέντα, τα ευαγγέλια, τις γραφές, διδαχές αποστόλων και λοιπών αγίων της εκκλησίας

    ...κατά το δοκούν

    ο χριστιανισμός ήταν σίγουρα ένα ρεύμα επαναστατικό στα χέρια των φτωχών δούλων και ελεύθερων της αρχαίας Ρώμης, τα πρώτα χρόνια.

    Από την στιγμή όμως που ανώτερα κοινωνικά στρώματα που ασφυκτιούσαν από την παρακμή της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας
    τον οικειοποιήθηκαν,
    όλες οι επαναστατικές του όψεις άρχισαν μια-μια να αμβλύνονται, να κουτσουρεύονται για να χωρέσουν σε αυτόν και οι καταπιεστές της εποχής.

    Ολες οι ευαγγελικές διατυπώσεις του τύπου:
    "πιο εύκολα περνάει μια καμήλα από την τρύπα μιας βελόνας από ότι ένας πλούσιος στο βασίλειο των ουρανών", αλλοιώθηκαν, είτε και διαγράφηκαν.

    Στο τέλος ο χριστιανισμός έγινε επίσημη κρατική θρησκεία του ρωμαϊκού κράτους.

    Οταν τα γερμανικά φύλα εισέβαλαν στην Ιταλία και απελευθέρωσαν τον δουλοκτητικό πολιτισμό της που μαστιζόταν από τον παρασιτισμό, την υπογεννητικότητα, το μαράζωμα, την ερημοποίηση
    ασπάστηκαν τον χριστιανισμό για να εδραιώσουν την εξουσία τους. Ο Πάπας έμενε δεύτερος τη τάξει μετά τον Καρλομάγνο.

    αν μιλήσουμε για το Βυζάντιο, βράστα. Ο ελλαδικός πληθυσμός ασφυκτιούσε κάτω από το βάρος της εκκλησιαστικής ρεμούλας και του βυζαντινού-γραφειοκρατικού κρατικού μορφώματος.

    Την εποχή που το γραφειοκρατικό στρώμα των εκκλησιαστικών παραγόντων και προυχόντων κατέρρεε,
    την εποχή που οι οθωμανοί κοατακτητές πρόβαλλαν ως απελευθερωτές από το θλιβερό οικοδόμημα του Βυζαντίου

    η τέχνη, ο πολιτισμός του λαού άρχισε να ανθεί.

    αυτή είναι η αλήθεια. Η παρακμή του Βυζαντίου έφερνε την απελευθέρωση, την αναγέννηση, τον διαφωτισμό της ελλαδικής κοινότητας,
    έστω και υπό οθωμανική μπότα.

    ο σταλινικός

    epeimonos@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Φιλε των 7:00 είσαι και πολύ μεγάλος ΜΑΛΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΟΥΤΣΚΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ 10.52

    ΕΓΩ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ:
    1. ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΔΕΝ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΤΟ 'ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΑΝΤΙ ΟΦΘΑΛΜΟΥ"

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ (ΜΩΣΑΪΚΟΣ ΝΟΜΟΣ).

    ΙΣΑ-ΙΣΑ ΠΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ ΤΟ "...ΓΥΡΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΓΟΥΛΟ"

    ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ-ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ.

    ΜΗΝ ΣΥΓΧΕΕΙΣ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΜΕ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΛΟΙΠΟΝ.

    ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ !!!
    ---------------------------
    ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΕΣΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΘΝΙΚΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΛΑΜΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ,ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Αιωνία η μνήμη του Χριστοδούλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση