GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μολότωφ ή σημαίες;

. Αναρωτήθηκε ο Γ. Καρατζαφέρης τι είναι προτιμότερο να κρατάνε τα παιδιά: Μολότοφ ή σημαίες. Κι εγώ λέω βιβλία. Μόνο βιβλία! SWELL

.
Αναρωτήθηκε ο Γ. Καρατζαφέρης τι είναι προτιμότερο να κρατάνε τα παιδιά: Μολότοφ ή σημαίες. Κι εγώ λέω βιβλία. Μόνο βιβλία!
SWELL

37 σχόλια

  1. Ο ΛΑΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ. ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΛΑΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ. ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τους ΕΛ που ζουν ανάμεσά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ!!!ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΑΜΕΝΟΣ!ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ, ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ,ΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ!ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ!!!ΝΑΙ ΣΤΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!

    ΖΗΤΩ Ο ΛΑ.Ο.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΤΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ!ΒΡΩΜΑΝΕ ΟΛΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΛΑ!ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΜΑΣ!ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ spyrosmicha!
    ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΙΚΗ??
    ΑΛΛΑ ΝΑΤΟΣ, ΟΠΟΥ ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ spyrosmicha!
    ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΙΚΗ??
    ΑΛΛΑ ΝΑΤΟΣ, ΟΠΟΥ ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΛΑΕ


    ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ

    Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

    ΚΑΝ ΤΟΝ ΒΑΡΙΔΙΑ
    ΚΑΙ ΚΛΑΣΕ ΜΑΣ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ GΑY PARADE ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΤΩΡΑ!!!!

    ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ GΑY PARADE ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΤΩΡΑ!!!!

    ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ GΑY PARADE ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΤΩΡΑ!!!!

    ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ GΑY PARADE ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΤΩΡΑ!!!!

    ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ GΑY PARADE ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΤΩΡΑ!!!!

    ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ GΑY PARADE ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΤΩΡΑ!!!!

    ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ GΑY PARADE ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΤΩΡΑ!!!!

    ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ GΑY PARADE ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΤΩΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. index

    Να "απαγορευτούν" οι φασιστικές/σταλινικές απαγορεύσεις αμέσως. :-)

    Ετσι όπως το πάνε μερικοί, ενώ ξεκίνησε απλώς από μια ιδέα ενός γελοίου, στο τέλος σοβαρεύει το πράγμα.

    Ναι στις ΜΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ παρελάσεις, πορείες, διαμαρτυρίες, απεργίες και κάθε μορφής ελεύθερες εκδηλώσεις που δεν καταπατούν τις ελευθερίες των άλλων πολιτών.

    Αν θέλει να περιφρουρήσει και να εγγυηθεί κάτι ο εμπνευστής αυτών των εισηγήσεων για απαγορεύσεις, ας είναι είναι ο σεβασμός στον νόμο για την προαιρετική συμμετοχή, η τιμωρία αυτών που δωροδοκούν η δωρολαμβάνουν για να τον παραβούν και η προαιρετική συμμετοχή με την ελεύθερη βούληση όποιες ανάλογες εκδηλώσεις.

    Επιτέλους κύριοι στο ΣΥΡΙΖΑ, υποτίθεται ότι είστε σοβαρό κόμμα με αυξημένες δημοκρατικές ευαισθησίες. Μαζέψτε επειγόντως τους ηλιθίους και φασίζοντες/σταλινίζοντες επίδοξους συνταγματάρχες.

    ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ κι αν εσείς δεν ντρέπεστε γι αυτούς τότε ντρεπόμαστε εμείς για εσάς!!!

    KL
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΛΑΕ


    ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ

    Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

    ΚΑΝ ΤΟΝ ΒΑΡΙΔΙΑ
    ΚΑΙ ΚΛΑΣΕ ΜΑΣ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. as ksiristoume oloi SIRIZA ...opws leei mia sofi laiki paroimia tou Kolonakiou -an tha ton fas ,meta tha ton zitas-


    OKSW LOUGKRES ,oi parelaseis sas peiraksane tromara na sas erthei ,ola ta alla pane kat'euxin

    kai kirie SWELL ,o kopritis pou sinelifthie sto Gkizi,to kalopaido pou anetrafei me tis aksies kai ta idanika pou presvevoun oi "roz aristeroi" kia dithen proodeftikoi osfiokamptes toy Alavanou, den karatage vivlio...pistoli kratage ,giati den to mathane na sevetai tipota....

    i parelasi einai endeiksi sevasmou gia tous nekrous tou 40...foros timis...ivrizete emmesws ekeinous tous anthrwpous ....ZWA

    ;oxi oti sas noiazei kai poli diladi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ενώ οι πορείες συμπαράστασης στους σαντινύσταπούχο του Μεξικού παρέα με τις γνωστές (μουσειακές πλέον) κόκκινες σημαίες με το σφυροδρέπανο είναι απολύτως σεβαστές απο τους "δημοκράτες"!
    Ε ρε γκουλάγκ που χρειάζονται ορισμένοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. SWELL, ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΠΙΑ .ΕΙΣΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΟΥΛΗΣ , ΨΕΥΔΟΠΡΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ,ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΣ , ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ, ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΑΠΑΙΣΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ , ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΑΛΑΚΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ , ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΝ ΟΥΚ ΕΣΤΙ ΑΡΙΘΜΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣΟΧΗ : Ζουν αναμεσά μας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΜΟΛΟΤΩΦ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΤΗΝ ΡΗΓΙΛΛΗΣ, ΤΗΝ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ, ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΑΛΑΒΑΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. SWELL, αυτά τα σάπια να τα λες αλλού. Πρώτα απ’ όλα δεν αναρωτήθηκε ο Καρατζαφέρης, αλλά μίλησε ρητά. Βλέποντας τα παιδιά να κρατάνε σημαίες, είπε ότι είναι προτιμότερο από το να κρατάνε μολότοφ. Διαφωνείς; Η αφορμή ήταν οι σημαίες. Με ποιο συνειρμό θα μιλούσε την ώρα εκείνη για βιβλία;
    Όσο για τη δική σου «προοδευτική» πρόταση «Μόνο βιβλία», εκτός του ότι είναι ξεκάρφωτη είναι και σαφώς προδοτική. Τα «βιβλία» έτσι από μόνα τους δεν σημαίνουν τίποτε, όπως και η παιδεία, την οποία εξ ίσου αορίστως και υπόπτως επικαλούνται πολλοί, επίσης δεν σημαίνει τίποτε. Λέει ο Αριστοτέλης ότι δεν μας ενδιαφέρει η παιδεία να είναι μία και ενιαία για όλους, αλλά τι παιδεία έχομε, ποιο είναι το περιεχόμενό της και ποιος ο στόχος στον οποίο κατατείνει. Λοιπόν, τι σόι βιβλία προτείνεις να κρατάνε στα χέρια τους τα παιδιά, όταν παράλληλα προτείνεις να μην πιάνουν τη σημαία; Είναι ολοφάνερο. Θέλεις κάποια σκουπίδια προδοτικά. Και υπάρχουν άφθονα, αφού οι προδότες έχετε πληθυνθεί μεταμφιεσμένοι μάλιστα σε ευγενείς θεράποντες της παιδείας. Δύσκολο όμως να κρυφτείτε.
    Τα παιδιά να κρατάνε βεβαίως βιβλία (κατά το πνεύμα της αριστοτελικής παιδείας και όχι της δικής σου προδοσίας), αλλά να κρατάνε και τη σημαία και να ασκούνται στον στρατιωτικό τρόπο.
    Η πρώτη φράση στον όρκο των Αθηναίων εφήβων ήταν: «Ου καταισχυνώ όπλα τα ιερά». Και πρόσεξε, δεν πρόκειται για όρκο στρατιωτικό. Ήταν ο όρκος με τον οποίο ο έφηβος γινόταν Αθηναίος πολίτης.
    Χθόνιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ουτε μολοτωφ ουτε σημαιες. απλως αυγα, ντοματες και αγγουρια για να τα πεταξουμε στη μαπα του καρατζαφερη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. σχολιο προς βενιζελο και αλλους πολιτικους;


    οι πολιτικοι ειναι οι μεγαλυτεροι καραγκιοζηδες που υπαρχουν και πληρωνονται αδρα για τα καραγκιοζιλικια τους.

    και εσυ κυριε βενιζελο εισαι ενας καραγκιοζης. καλα ,ρε δεν εχεις λιγη αξιοπρεπεια εσυ και οι ομοιοι σου?λιγη τσιπα δεν εχετε ρε ? τι κανει ο ανθρωπος για να παρει μια καρεκλα? οι φτωχοι ανθρωποι εχουν μεγαλυτερη αξιοπρεπεια απο εσας....

    εκανες και καλα παρτυ για τη κορη σου για να γιορτασετε που περασε στο πανεπιστημιο.
    και το εκανες μετα απο 3 μηνες αφοτου μαθατε που περασε η κορη σου.
    και το εκανες λιγο πριν τις εκλογες για να δειξεις ενα αλλο προφιλ. ατυχησες ομως. οι ξεκαρδιστικες σου ποζες να χορευεις σαν αρκουδα μπροστα στη καμερα εφεραν το ακριβως αντιθετο αποτελεσμα.
    ο κοσμος γελαει με τα τερτιπια σας και τα καραγκιοζιλικια σας.προσπαθειτε να συμπεριφερθειτε και καλα σαν φυσιολογικοι ανθρωποι αλλα ειστε παραφυσικοι και παραφυσιν.οπως ο καραμαλης που εβαλε μπουφαν με 45 βαθμους κελσιου......

    μην φοβασαι ομως .δεν τα λεω αυτα γιατι ειμαι fun του georgakis η καποιου αλλου ηλιθιου.
    και αυτος ενας αχρηστος αξεστος ηλιθιος καραγκιοζης ειναι. καραγκιοζης ισαξιος του καραμαλη και των αλλων ηλιθιων που μας τυρρανανε.

    ποιο το νοημα να εχουμε κυβερνησεις ?
    τα πραγματα τοσο χαλια δεν θα γινονταν αμα δεν ειχαμε κυβερνησεις.

    ποιθο το νοημα να παμε στρατο? για να προσεχουμε τις βιλλαρες σας ?

    και το σημαντικοτερο. δεν θα πληρωναμε μια σε καραγκιοζηδες σαν κα σενα (και τους αλλους βουλευτες) μονο και μονο για να ξυνετε , να τα κανετε σκατα και αποσκατα, να αυνανιζεστε στα εδρανα της βουλης και να λετε και καμια μαλακια για το καλο του χρονου.

    ο κοσμος υποφερει. οι τιμες εχουν εκτιναχθει. αλλα εσενα και τους αλλους δεν σε απασχολει. ειστε βολεμενοι με τις μιζες που κονοματε απο τους επιχειρηματιες(για δημοσια εργα και μη).
    μετα μου λες εισαι σοσιαληστης......
    σοσιαλιστης ηταν ο τσε .κατι τυποι σαν και σενα και τον αντιζηλο σου γιωργακη ειναι απλως νουμερα σε θεατρα του παραλογου . για να μην πω για καμια επιθεωρηση με το ταμτακο και τον ταξιαρχο θεοχαρη(γιωργος βασιλειου) που εγινε βουλευτης! απιστευτο αλλα μας κυβερνουν απιστευτα ηλιθιοι ανθρωποι.....

    δεν κανετε ολοι εσεις για τη βουλη.για το τσιρκο κανετε. ειστε νουμερα .μεγαλα νουμερα. και σας προτεινω ρολο κλοουν- γελωτοποιου στο τσιρκο.
    τα φυλακισμενα αγρια ζωα του τσιρκου δεν φταινε σε τιποτα να συγκρινονται με τα ''ζωα'' τους πολιτικους.

    και να θυμασαι .καποτε τα αγρια θηρια του τσιρκου θα βγουν απο τα κλουβια και θα φανε τους δεσμοφυλακες και τους κλοουν....

    ξερω οτι η γλωσσα που χρησιμοποιησα ειναι σκληρη και απρεπεις για κονφορμιστες παπαρολογους σαν και σενα αλλα τα ιδια σκεφτεται με αυτα που λεω και η κοινωνια. σας θεωρει μαλακες.και οταν μιλαω για κοινωνια δεν λεω για τα κομματοσκυλα που σε περιτρυγυριζουν και σε γλυφουν.και πιστευω οτι δεν εχεις τα αρχιδια να δημοσιευσεις αυτα που γραφω.

    αντε γεια και να μασας καλα στης εξουσιας τα εδρανα .

    ολους εσας σας εχουμε γραμμενους σε ενα οργανο που ακομα δεν μας το εχετε κοψει.
    και οταν σας εχουμε γραμμενους δεν μπορειτε να μας κανετε τιποτα. παραμονο να μας κλασετε τα αρχιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Xθόνιε έδωσες την καλύτερη απάντηση στο swell, που πάλι θέλει να μας δείξει την ανωτερότητά του,αλλά πάλι δεν τα καταφέρνει.Τι να φταίει άραγε,,η ημιμάθεια ,οι κομματικές παρωπίδες,η μεγαλομανία,η σκόπιμη παραπληροφόρηση;΅Οχι, είναι η ηλιθιότητά του που δεν τον αφήνει να αναδειχθεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. "Ελληνική Φιλοξενία", δείτε το βίντεο-σοκ

    http://www.lathra.gr/content/view/114/27/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Λ Α Ο Σ τα αρχιδια και το στιριγμα της Δεξιας. Φ Α Σ Ι Σ Τ Ε Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Λ Α Ο Σ τα αρχιδια και το στιριγμα της Δεξιας. Φ Α Σ Ι Σ Τ Ε Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΙΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ 'Η ΨΕΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ 2013!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΚΑΙ ΤΑ
    ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ

    29/10/07
    Χ.Α.Α. 5.289,22 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

    Ο Γιώργαρος το έβαλε αμέτι μοχαμέτι
    να μας δώσει πισω, με τόκο και εύ-
    λογο κέρδος, ότι μας αρπάξανε με
    αδελφίστικο τρόπο τα πράσινα λαμό-για.

    Σημ. Το ΠΑΣΟΚ αν δέν πέσει στά γό-
    νατα ,να αναλάβει τις ευθύνες του,
    (και όχι σαν πουστράκι να λέει ξέ-
    ρετε ήσαν και δεξιοί μέσα,εμ βέβαια
    και δεξιοί ήσαν, και πασοκοι, και
    συνασπισμίτες, και κουκουεδες, και
    το μουνί της μάνας τους),και να
    ζητήσει συγνώμην, τον Αβραάμ Πάπα
    να βάλει αρχηγο, θα αργήσει πάρα
    πολύ να ξανακυβερνήσει.
    Το παραπάνω το έστειλα σήμερα το
    πρωί SMS, στη Πρώτη Γραμμή στη ΝΕΤ
    πού είχανε τον Βενιζέλο, αλλά τον
    προστατέψανε και δεν το διαβάσανε.

    Ο Μαλάκας ( που τώρα όμως πίνει
    πράσινο αίμα) που δέν πρόσεχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου
    Η Νέα Δημοκρατία πριν από τις εκλογές του 2004, κατηγορούσε την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ότι μέσω ενός παραμορφωτικού καθρέπτη έκανε «ρετούς» στα αρνητικά οικονομικά δεδομένα και τα παρουσίαζε ως θετικά. Συνεχώς κατήγγελλε την τότε κυβέρνηση ως διαρκώς ψευδόμενη για τα στοιχεία που έστελνε στη «Eurostat». Το πρόβλημα όμως είναι ότι, ως συνήθως «έχει ο καιρός γυρίσματα» και τα «πάνω» έρχονται «κάτω». Έτσι και σήμερα, η κυβέρνηση στα στοιχεία που υποβάλλει στην Ε.Ε. παρά τη μειωμένη κρατική χρηματοδότηση προς τα Ταμεία και παρά το ότι πολλά εξ αυτών ρευστοποιούν τα αποθεματικά τους για να πληρώσουν συντάξεις και να καλύψουν άλλες υποχρεώσεις τους παρουσιάζει το πλεόνασμά τους στα 3,58 δισ. ευρώ αντί 3,1 δισ. το 2006... Με τέτοιες αλχημείες μειώνει το έλλειμμα της κεντρικής Κυβέρνησης και το δείχνει αυξημένο κατά 500 εκατομ. ευρώ αντί τουλάχιστον κατά 1 δισ. ευρώ! Ακόμη, μειώνει τις δαπάνες για τις Δημόσιες επενδύσεις κατά 500 εκατ. ευρώ και θυσιάζει πόρους του Γ’ ΚΠΣ με αποτέλεσμα να μην προχωρούν έργα για τα οποία δεν υπάρχουν διαθέσιμοι εθνικοί πόροι. Την ίδια ώρα το «σκοτεινό» κονδύλι των εθνικολογιστικών προσαρμογών, για το μηδενισμό του οποίου υποτίθεται ότι έγινε η οδυνηρή «απογραφή» του κ. Αλογοσκούφη, αυξάνεται χωρίς καμιά εξήγηση κατά 500 εκατ. ευρώ! Άραγε ο κ. Καραμανλής θυμάται τους όρους «δημιουργική λογιστική» και «οικονομία τραβεστί» που χρησιμοποιούσε κατά κόρον ή η εξουσία αδυνατίζει τη μνήμη;
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΚΑΡΑΤΣΑΦΕΡΗΣ το δεξι αρχηδι του ΚΑΡΑΜΑΝ ΑΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis


    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis



    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis



    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis


    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis



    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis



    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ======ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ=======
    τζων = Γιάννης Γούτης
    ======ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ=======

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΡΕΟΠΩΛΩΝ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. BABIS ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Quiz για Πασόκους και όχι μόνο

    Ποιό είναι το καλύτερο παρατσούκλι για τον Γιώργο Παπανδρέου;
    1.Το αυτιστικό
    2.Άσκαστο βλήμα
    3.Αινστάιν
    4.Ο μογγόλος

    Ποιό είναι το καλύτερο παρατσούκλι για τον Βαγγέλη Βενιζέλο;
    1.Πόρκυ
    2.Ε-zwan-γγελος
    3.Πορτοφολάς
    4.Τσιχλόφουσκας

    Τι κατά την γνώμη σας χρειάζεται το Πασόκ για να ανασυνταχθεί πολιτικά;
    1.Να διαλυθεί
    2.Να ανατινάξει την Χαριλάου Τρικούπη με δυναμίτη
    3.Να επιδοθούν οι σύντροφοι σε ομοφυλοφιλικά όργια
    4.Να εκθέσει σε μουσείο την κοιλιά του βενιζέλου

    Πως θα ψηφίσουν οι σύντροφοι στις εσωκομματικές εκλογές του Πασόκ της 11ης Νοεμβρίου 2007;
    1.Με τον κώλο
    2.Θα ρίχνει ο καθένας 10 ψηφοδέλτια σε 10 διαφορετικές κάλπες
    3.Αρπάζοντας την κάλπη και τρέχοντας
    4.Θα πυροβολούν ο ένας τον άλλο

    Εσείς τι θα κάνετε στις εσωκομματικές εκλογές του Πασόκ της 11ης Νοεμβρίου 2007;
    1.Θα κατουρηθώ στα γέλια και μετά θα κάνω μπάνιο
    2.Θα πάω να χέσω στην κάλπη της γειτονιάς μου
    3.Θα φύγω απ'την Ελλάδα γιατί βρωμάνε οι μετανάστες που θα ψηφίσουν
    4.Θα ψηφίσω σύριζα γιατί απ'τον κώλο σφύριζα

    Με ποιό κόμμα θεωρείτε ότι συγγενεύει το Πασόκ περισσότερο και γιατί;
    1.Με τον Σύριζα γιατί είναι το ίδιο αδελφές
    2.Με την ΝΔ γιατί είναι και οι δύο τους πορτοφολάδες
    3.Με το ΚΚΕ γιατί είναι και οι δυό τους απερίγραπτοι
    4.Με τον ΛΑΟΣ γιατί είναι και οι δύο για τον πούτσο καβάλα

    Εσείς τι είσαστε τελικά;
    1.Ολυμπιακός
    2.Αδελφή
    3.Οπαδός του τσίριζα
    4.Κότα

    Ποιός πιστεύετε ότι θα εκλεγεί τελικά πρόεδρος του Πασόκ;
    1.Ο Βεργής
    2.Ο Λεβέντης
    3.Ο Χριστόδουλος γιατί έχει aids
    4.Ο Νεονάκης μέσα απ'τον Κορυδαλλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ποιό είναι το καλύτερο παρατσούκλι για τον Βαγγέλη Βενιζέλο;
    1.Πόρκυ
    2.Μπετονιέρα
    3.Μπετατζής
    4.Πάγκαλος
    5.Μπουχέσας
    6.Ντέμης Ρούσσος
    7.Μπιφτέκιman
    8.Κ.Χάμπουργκερ
    9.Τσιχλόφουσκας
    10.Πατσαβούρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 11:35

    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΟΥΤΗΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ¨ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ¨ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΥΛΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΕΡΙΤΖΗΔΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙ ΜΕ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΦΟΥΜΑΡΑ, ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΖΑΠΑ ΔΗΜΟΣΙΑ DOMAIN ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΑ, ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΚΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ. ΕΝΑΝ ΜΑΓΚΟΥΦΗ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΠΟΥ ΘΑΜΠΩΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΑΓΟΥΣ, ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΚΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΜΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ, ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ ΠΟΥ ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΛΑΒΙΕ ΤΟΥ, ΚΟΥΒΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟ ΜΕ ΟΤΙ ΤΟΥ'ΧΕΙ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΑΠ'ΤΑ ΠΑΛΙΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΟΥΤΗΣ, ΑΦΟΥ ΡΩΤΑΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ. ΕΝΑΣ ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ'ΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΨΩΜΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑ. ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΞΟΦΛΗΣΕ, ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ.

    ΠΑΝΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ.
    "ΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ"..
    ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
    ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ,ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ..

    ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΓΙΑΤΙ
    ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ..
    "ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ"
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ..
    ΦΤΑΣΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΚΑΥΜΑΝ,ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ,ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΞΩΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ..
    ΤΑ ΒΟΥΛΙΑΞΑΤΕ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ.

    ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ

    3:31 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ
    ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ.
    ΔΕΝ ΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ,
    ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ.
    ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΧΑΣΑΝ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ,
    ΤΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ.

    ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    1:17 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΕΚΑΝΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΕΝΑΣ
    ΠΑΣΟΚΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΑΠΟ ΜΕΣΑ...

    Ποιός Σημίτης ρε βλαμένα !!
    Ακούστε και κάποιους που ξέρουν από μέσα το ΠΑΣΟΚ.
    Ο Τσαβδαρίδης ανήκει στην "Μεγάλη του ΑΚΗ σχολή".
    Μπορεί να ήταν Πρωθυπουργός ο Σημίτης αλλά στο μεγάλο φαγοπότι ήταν πάντα η Συμμορία του Νονού Άκη Τσοχατζόπουλου.
    Απλά ο Σημίτης δεν καταλάβαινε τίποτε γιατί δεν μπορούσε να φανταστεί ότι υπάρχουν κλέφτες.
    Μόλις ακούστηκε κάτι για μερικούς συνεργάτες του τους έστειλε (Τσουκάτος, Νεονάκης, Μαλέσιος, Μανίκας).
    Να σκεφτήτε ότι ο άνθρωπος άφηνε τον μισθό του του Καθηγητή της Παντείου υπέρ του ιδρύματος και κάποια λαμόγια τον έκλεβαν.
    Αυτά για τον Σημίτη και η ιστορία θα τον γράψει με χρυσα γράμματα.

    ΜΑΓΚΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ
    ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ
    ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

    ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ..

    Ακούστε και κάποιους που ξέρουν από μέσα το ΠΑΣΟΚ.

    Ο Τσαβδαρίδης ανήκει στην "Μεγάλη του ΑΚΗ σχολή".

    στο μεγάλο φαγοπότι ήταν πάντα η Συμμορία του Νονού Άκη Τσοχατζόπουλου.

    η Συμμορία του Νονού

    ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ..ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΝΟΝΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *