GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απεργία στα ΕΛ.ΤΑ.

... ... Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταχυδρομικών αφού ανέλυσε την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί και εκτιμώντας τ...

...
...
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταχυδρομικών αφού ανέλυσε την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί και εκτιμώντας τα αποτελέσματα των πολιτικών που ασκούνται με την άρνηση Διοίκησης και Κυβέρνησης να υλοποιήσουν τις δεσμεύσεις τους, την άρνηση τους να λάβουν αποφάσεις και να αποτρέψουν δυσμενείς εξελίξεις στη βιωσιμότητα του ΕΛΤΑ και των Καθολικών Υπηρεσιών, ομόφωνα αποφάσισε την κήρυξη Πανελλαδικής Πανταχυδρομικής 24ωρης ΑΠΕΡΓΙΑΣ την Δευτέρα 19-11-2007 με αιτήματα:
α Την άμεση ολοκλήρωση της διαδικασίας για την υλοποίηση της συμφωνίας και της δέσμευσης για προσλήψεις 850 μόνιμων εργαζομένων στον ΕΛΤΑ και 250 στις Ταχυμεταφορές, σύμφωνα με το ισχύον Θεσμικό Πλαίσιο.
α Την ακύρωση κάθε προσπάθειας κλοπής ταχυδρομικού έργου από τον ΕΛΤΑ και την υποστήριξη της Καθολικής Υπηρεσίας με την ανάθεση στον ΕΛΤΑ συνολικά της διακίνησης της αλληλογραφίας του Δημοσίου και των Διαβατηρίων.

15 σχόλια

  1. Το 2004 ΔΕΧΘΗΚΑ «ΚΑΝΙΒΑΛΙΚΗ», ΠΑΡΑΝΟΜΗ, ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ αποζημίωση ΑΠΟΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ …ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕ «ΨΕΥΤΟΑΝΤΑΓΩΓΗ» 100.000 ευρώ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ …ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ!!
    http://apasxolisi.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή κάνουν απεργία για να μην χάσουν τα ΕΛΤΑ το πακέτο των κρατικών αποστολών ακόμα και αν είναι πιο ακριβά τα ελτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αγορά έχει απελεθευρωθεί, καιρός να το καταλάβουν και τα ΕΛΤΑ. Ας συμμετέχουν στον διαγωνισμό και ας κερδίσουν τη δουλειά με το σπαθί τους, όχι χαριστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΚΑΙ ΤΑ
    ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ

    29/10/07
    Χ.Α.Α. 5.289,22 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

    Ο Γιώργαρος το έβαλε αμέτι μοχαμέτι
    να μας δώσει πισω, με τόκο και εύ-
    λογο κέρδος, ότι μας αρπάξανε με
    αδελφίστικο τρόπο τα πράσινα λαμό-για.

    Σημ. Το ΠΑΣΟΚ αν δέν πέσει στά γό-
    νατα ,να αναλάβει τις ευθύνες του,
    (και όχι σαν πουστράκι να λέει ξέ-
    ρετε ήσαν και δεξιοί μέσα,εμ βέβαια
    και δεξιοί ήσαν, και πασοκοι, και
    συνασπισμίτες, και κουκουεδες, και
    το μουνί της μάνας τους),και να
    ζητήσει συγνώμην, τον Αβραάμ Πάπα
    να βάλει αρχηγο, θα αργήσει πάρα
    πολύ να ξανακυβερνήσει.
    Το παραπάνω το έστειλα σήμερα το
    πρωί SMS, στη Πρώτη Γραμμή στη ΝΕΤ
    πού είχανε τον Βενιζέλο, αλλά τον
    προστατέψανε και δεν το διαβάσανε.

    Ο Μαλάκας ( που τώρα όμως πίνει
    πράσινο αίμα) που δέν πρόσεχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα που έφυγε ο Λιάπης δεν έχουν βρεί ακόμη σημείο «επαφής» με τον Χατζηδάκη. Έτσι πάνε σε Απεργία πιέζοντας για προσλήψεις. Τι έχουν να κερδίσουν οι συνδικαλιστές; Μα το «μερίδιο» τους στις προσλήψεις που μπορούν να το ανταλλάξουν είτε με ψήφους είτε με μετρητά όπως έκαναν και επί Λιάπη.
    Εκτός από τον Λιάπη όμως τι άλλο άλλαξε και δεν μπορούν να βρούν κοινή φόρμουλα συνεργασίας;
    Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας του ΕΛΤΑ. Ο Φ. Θωμάς έγινε ΤΑΜΙΑΣ στη ΓΣΕΕ και τώρα ο νέος Πρόεδρος ο Γ. Βασιλόπουλος που είναι και κουμπάρος του προσπαθεί να ακολουθήσει το δρόμο και τις οδηγίες του Θωμά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου
    Η Νέα Δημοκρατία πριν από τις εκλογές του 2004, κατηγορούσε την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ότι μέσω ενός παραμορφωτικού καθρέπτη έκανε «ρετούς» στα αρνητικά οικονομικά δεδομένα και τα παρουσίαζε ως θετικά. Συνεχώς κατήγγελλε την τότε κυβέρνηση ως διαρκώς ψευδόμενη για τα στοιχεία που έστελνε στη «Eurostat». Το πρόβλημα όμως είναι ότι, ως συνήθως «έχει ο καιρός γυρίσματα» και τα «πάνω» έρχονται «κάτω». Έτσι και σήμερα, η κυβέρνηση στα στοιχεία που υποβάλλει στην Ε.Ε. παρά τη μειωμένη κρατική χρηματοδότηση προς τα Ταμεία και παρά το ότι πολλά εξ αυτών ρευστοποιούν τα αποθεματικά τους για να πληρώσουν συντάξεις και να καλύψουν άλλες υποχρεώσεις τους παρουσιάζει το πλεόνασμά τους στα 3,58 δισ. ευρώ αντί 3,1 δισ. το 2006... Με τέτοιες αλχημείες μειώνει το έλλειμμα της κεντρικής Κυβέρνησης και το δείχνει αυξημένο κατά 500 εκατομ. ευρώ αντί τουλάχιστον κατά 1 δισ. ευρώ! Ακόμη, μειώνει τις δαπάνες για τις Δημόσιες επενδύσεις κατά 500 εκατ. ευρώ και θυσιάζει πόρους του Γ’ ΚΠΣ με αποτέλεσμα να μην προχωρούν έργα για τα οποία δεν υπάρχουν διαθέσιμοι εθνικοί πόροι. Την ίδια ώρα το «σκοτεινό» κονδύλι των εθνικολογιστικών προσαρμογών, για το μηδενισμό του οποίου υποτίθεται ότι έγινε η οδυνηρή «απογραφή» του κ. Αλογοσκούφη, αυξάνεται χωρίς καμιά εξήγηση κατά 500 εκατ. ευρώ! Άραγε ο κ. Καραμανλής θυμάται τους όρους «δημιουργική λογιστική» και «οικονομία τραβεστί» που χρησιμοποιούσε κατά κόρον ή η εξουσία αδυνατίζει τη μνήμη;
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis


    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis



    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis



    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ======ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ=======
    τζων = Γιάννης Γούτης
    ======ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ=======

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ας κάνουν οι υπάλληλοι ΕΛΤΑ όσες απεργίες θέλουν, πάμπολλους από τους χαμένους πελάτες δεν θα τους ξανακερδίσουν, ό,τι κι αν μηχανεύονται. Αναγκάστηκα προχθές να πάω μετά από 3-4 χρόνια και πάλι σε ταχυδρομείο. Διαπίστωσα ότι έχει αλλάξει μεν η διακόσμηση αλλά όχι και το εργασιακό ήθος των υπαλλήλων. Με τους courier έχω βρει την υγεία μου, πληρώνεις κάτι παραπάνω και ξέρεις τί και πότε θα φτάσει. Τα ΕΛΤΑ είναι καλά μόνο για να φέρνουν λογαριασμούς ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ και κανένα επαγγελματικό περιοδικό...
    Βισμούθιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 11:35

    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΟΥΤΗΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ¨ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ¨ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΥΛΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΕΡΙΤΖΗΔΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙ ΜΕ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΦΟΥΜΑΡΑ, ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΖΑΠΑ ΔΗΜΟΣΙΑ DOMAIN ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΑ, ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΚΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ. ΕΝΑΝ ΜΑΓΚΟΥΦΗ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΠΟΥ ΘΑΜΠΩΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΑΓΟΥΣ, ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΚΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΜΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ, ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ ΠΟΥ ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΛΑΒΙΕ ΤΟΥ, ΚΟΥΒΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟ ΜΕ ΟΤΙ ΤΟΥ'ΧΕΙ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΑΠ'ΤΑ ΠΑΛΙΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΟΥΤΗΣ, ΑΦΟΥ ΡΩΤΑΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ. ΕΝΑΣ ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ'ΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΨΩΜΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑ. ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΞΟΦΛΗΣΕ, ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ.

    ΠΑΝΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ.
    NA ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΤΑ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ.
    ΜΕ 1500 ΚΕΝΕΣ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΜΑΤΑ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ.ΑΝ ΟΛΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩς ΘΕΛΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΘΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 5 ΕΥΡΩ. ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. εχει κανεις πληροφοριες για την τμηματαρχη του κεντρου διανομης χολαργου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θελουν και απεργια οι κηφηνες;Μολις πριν λιγο εστειλα την δεκατη ισως,δεν θυμαμαι,διαμαρτυρια για κακες υπηρεσιες και καθυστερησεις λογαριασμων,απο τον Νοεμβριο του 2007.Πηγα και στον Συνηγορο.Αλλοι αυτοι.Μου ειπαν στο τελος οτι δεν μπορουν να κανουν τιποτε.Τελικα ολοι οι φορεις,υπαρχουν για να βολευονται οι αχρηστοι της μεταπολιτευτικης επιχειρησης που λεγεται 'δημοκρατια'.Αλλα ακομη δεν εχουν σπασει τις βιτρινες της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. οσον αφορα την τμηματαρχη του κεντρου διανομης χολαργου ειναι μια πολυ ωραια γυναικα και παρα πολυ καλη στη δουλεια της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *