GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η τακτική Καραμανλή στο σκοπιανό...

... Του Αγίου ... Για πρώτη φορά ολόκληρο το πολιτικό σύστημα και τα ΜΜΕ στην Ελλάδα δείχνουν να κατευθύνουν τις δυνάμεις τους και την επ...

...
Του Αγίου
...
Για πρώτη φορά ολόκληρο το πολιτικό σύστημα και τα ΜΜΕ στην Ελλάδα δείχνουν να κατευθύνουν τις δυνάμεις τους και την επιρροή τους στη κοινή γνώμη, ώστε να κλείσει η προστριβή για την ονομασία της ΠΓΔΜ.
Όλοι μοιάζει να έχουν αφήσει τον πρωθυπουργό να κινηθεί ελεύθερα όχι μόνο στο εξωτερικό, αλλά και στο εσωτερικό. Έτσι, επιθετικά και συντονισμένα συμπεριφέρνονται ως να μην υπήρξαν ποτέ τα δύο συμβούλια των πολιτικών αρχηγών υπό τον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Καραμανλή, για την υπόθεση και σαν να μην καθορίστηκε στο δεύτερο εξ αυτών, τον Απρίλιο του 1992, η διπλωματική γραμμή – όχι στον όρο ή παράγωγο του όρου «Μακεδονία» -που αποτέλεσε κενό γράμμα και τελικά σκέτη προπαγάνδα για εσωτερική αποκλειστικά κατανάλωση. Αν το συμβούλιο αυτό ήταν λάθος -που ήταν κατά τη γνώμη μου – θα έπρεπε από τη στιγμή που συνειδητοποιήθηκε το πρόβλημα να αλλάξει η απόφαση με τον ίδιο ή διαφορετικό, αλλά πάντως διακομματικό, τρόπο.
Ο λαϊκισμός όμως και η πατριδοκαπηλία, καθώς και η βαθειά περιφρόνηση του πολιτικού συστήματος προς τον πολίτη δεν το επέτρεψαν.
Τώρα ο κ. Καραμανλής παίζει πάλι με το συναίσθημα του Έλληνα επιχειρώντας να ρυμουλκήσει τη κοινή γνώμη σε μια άδηλη υπαναχώρηση. Προβάλει επιθετικά την επιλογή του veto, όχι βέβαια για να φοβίσει τα Σκόπια, που καλά γνωρίζουν τις δυσκολίες στην άσκηση του και τις συνέπειες που συνεπάγεται και για την Ελλάδα, αλλά για να «περάσει» πιο ανώδυνα την αποδοχή της σύνθετης ονομασίας στην οποία αντιδρά ακόμη, σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις, το 65%-75% του ελληνικού λαού.
Η κρίση δηλαδή με τα Σκόπια έχει μορφοποιηθεί κατάλληλα για εσωτερική κατανάλωση. Το σχέδιο προβλέπει επιθετική κίνηση της ελληνικής πλευράς με επαναφορά της ονομασίας Republika Μakedonija- Skopje, που είχαμε δεχθεί το ’95, επί υπουργίας Πέτρου Μολυβιάτη, αλλά είχαν απορρίψει τότε οι Σκοπιανοί, αντιπροτείνοντας το Republika Μakedonija- Skopje για τις διμερείς σχέσεις και τους διεθνείς οργανισμούς και Republica Μakedonija ως διεθνή και συνταγματική ονομασία. Πράγμα που δεν έγινε αποδεκτό από την ελληνική πλευρά.
Ρωτώ λοιπόν και εγώ, τώρα: Αν έτσι έχουν τα πράγματα, γιατί απορρίψαμε το ’92 την πρόταση των μεσολαβητών του ΟΗΕ για την πρώην Γιουγκοσλαβία, λόρδου Οουεν και Σάιρους Βανς, για αναγνώριση του νέου κράτους με την ονομασία «Νova Μakedonja»; Γιατί με τη στάση αυτή δώσαμε την δυνατότητα σε λίγους μήνες να ενταχθεί η όμορος χώρα στον ΟΗΕ με το όνομα «πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας» (ΠΓΔΜ) και έκτοτε να αναγνωρισθεί σχεδόν από όλο το κόσμο με το όνομα Δημοκρατία της Μακεδονίας; Είναι προτιμότερο το Republika Μakedonija- Skopje από το Νova Μakedonja;
Αυτοί που έχουν ευθύνη για την «εθνική διολίσθηση» και για όσα εξευτελιστικά μεσολάβησαν δεν θα απολογηθούν στους Έλληνες, που συνειδητά παραπλανούσαν επί 15 χρόνια; Μήπως θα μας ζητήσουν και τα ρέστα από πάνω;

22 σχόλια

  1. ΡΕ ΑΓΙΕ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ?
    ΕΣΥ ΚΑΘΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ
    ΣΚΕΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΜΩΣ ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙΣ,
    ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.
    ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΝΙΣΤΕΣ-ΣΚΕΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΤΕΣ..
    ΕΧΕΤΕ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΒΕΤΟ
    ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ
    ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΕ
    ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΓΙΑ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,
    ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΙΣΤΩΘΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΝΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ,ΨΙΛΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑ.
    ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΕ..
    ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ,
    ΣΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΤΩΝ ΓΑΠ-ΣΗΜΙΤΗ-ΝΤΟΡΑΣ,
    ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ
    ΠΑΠΟΥΛΙΑ-ΜΟΛΥΒΙΑΤΗ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    ΘΕΛΕΤΕ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ,ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ,
    ΑΓΑΝΑΧΤΗΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΔΕΣ,ΨΩΜΙΑΔΗΔΕΣ.
    ΓΙΑΤΙ?
    ΚΑΡΦΩΝΕΣΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΝΕΤΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ,
    ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΟΥΜΕ ,ΑΠΟ
    ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ?
    ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗΠΩΣ ΠΕΤΥΧΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ?
    ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ..
    ΗΡΕΜΗΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΓΙΟΣ
    Αυτοί που έχουν ευθύνη για την «εθνική διολίσθηση» και για όσα εξευτελιστικά μεσολάβησαν δεν θα απολογηθούν στους Έλληνες, που συνειδητά παραπλανούσαν επί 15 χρόνια; Μήπως θα μας ζητήσουν και τα ρέστα από πάνω;

    ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ..

    ΣΗΜΙΤΗΣ-ΓΑΠ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΑΓΙΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ?

    ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΗΣ
    "ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΗΣ-ΣΗΜΙΤΙΚΗΣ" ΣΧΟΛΗΣ.

    ΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
    ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΕ ΔΩΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΓΟΥΡΙ
    ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΜΙΑ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΑ..
    ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΛΑΜΟΓΙΟ..
    ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΗ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ
    ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Oι σλαβοι ξαναχτυπησαν στο ιστολογιο παλι. Μπορει κανεις να περιμενει κατι αλλο απο γομαρια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ

    Ακολουθουν κειμενα στα οποια φαινεται ξεκαθαρα τι καπνο φουμαρουν μερικα τσουβαλια:
    --------------------------------


    Και μια τελευταία κουβέντα για όσους αυτοπροβάλουν τον πατριωτισμό τους.

    Εγώ ο ‘ελαττωματικός πατριώτης’ που από το ’92 με συνέπεια διατυπώνω δημόσια την πεποίθηση ότι η τελική ονομασία της ΠΓΔΜ θα μπορούσε να περιέχει κάποιον γεωγραφικό προσδιορισμό στο όνομα ‘Μακεδονία’ θεωρώ ότι οι διπλωματικές καλένδες στις οποίες οδηγήθηκε το ζήτημα εδώ και 15 χρόνια συνιστούν απάτη σε βάρος των Ελλήνων. ΑΓΙΟΣ
    ---

    Ακουλουθει λεει, με ΣΥΝΕΠΕΙΑ!
    Εννοει οτι προπαγανδιζει την αθλια προταση να χαριστει στους Σλαβοσκοπιανους ενα ελληνικο ονομα το οποιο δεν δικαιουται κανεις παρα μονο η Ελλαδα. Το τρυκ, με το οποιο βαυκαλιζεται ο ιδιος, ειναι απλο:
    Στο ονομα αυτο προσδιδει ( επειδη τοσο τον βολευει, φαινεται) εναν
    ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ και ετσι του αφαιρει οποιοδηποτε εθνολογικο περιεχομενο. Αυτο παλι σημαινει οτι απαγορευει στους Μακεδονες να υπαρχουν!
    Πιθανολογω οτι το ΔΕΥΤΕΡΟ, για ιδιωτικη χρηση, ψυχολογικο ΤΡΥΚ που χρησιμοποιησε εδω, αυτο το ζωντοβολο, ειναι το γεγονος οτι προς τη Μακεδονια μετακινηθηκαν και αλλοι Ελληνες, απο αλλα μερη της Ελλαδος, σε διαφορες εποχες - εχοντας κατα νου κυριως τις ανταλλαγες πληθυσμων! Ετσι λοιπον, οσες φορες οι αλλοι Ελληνες μετακινουνταν, οι Μακεδονες ... ψοφουσαν!!!
    Μ' αυτο το "σκεπτικο", ανοιξε τον δρομο το "καλο" μας τσουβαλι για να πλασαριστει το καθαρα γεωγραφικο περιεχομενο της Εννοιας Μακεδονια για να μπορεσει να απαλλαγει απο το αλλο σκελος, το Γενετικο!

    Ομως ουτε και ετσι μπορει να φαγωθει η σουπα που μαγειρευει το ορνεο στον βλαμμενο εγκεφαλο του.
    Διοτι, ακομα και οι πετρες ξερουν οτι μια περιοχη δεν βγαινει ποτε βολτα! Δεν μετακινειται πουθενα!

    Αλλιως θα περιμεναμε, οτι ισως σε καμια 50αρια χρονια η Μακεδονια μπορει να βρεθει και στην Κροατια!
    Δεν θα μπορουσε? Μα γιατι οχι?
    Αυτο ειναι το μαθημα που μας παραδιδει ο βλαξ, σημερα: Μετακινουνται οι πληθυσμοι, μετακινουνται και οι περιοχες - ως ...ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΙ!

    Επομενως, Γεωγραφικος Προσδιορισμος = Σαραντοποδαρουσα!

    Ανεγκεφαλοι 5φαλαγγιτες εν δρασει!

    2. ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗΣ

    ( 15 0λόκληρα χρόνια μέσα στα οποία 120 χώρες του ΟΗΕ και όλες οι μεγάλες αναγνώρισαν τα Σκόπια ως Δημοκρατία της Μακεδονίας, αλλά κυρίως την σκοπιμότητα αυτού του "διαλόγου" και οι πιο πορωμένοι δεξιοί του Καραμανλή.
    ΑΓΙΟΣ
    ---------------------------

    Εδω παλι, οπως βλεπετε και σεις, και εγω απλως υπογραμμιζω, το Τσουβαλι αποφασιζει να λυγισει καπως τη μεση, για να περασει απο μια στενωπο που τον δυσκολευει.
    Εκπονει και ενα 3ο ΤΡΥΚ:

    Επιτηδες ξεχναει οτι ανοιξε διαλογο με Ελληνες, και συμπεριφερεται σαν να εχει απεναντι του ΜΟΝΑΧΑ οπαδους καποιου κομματος - το οποιο ολοφανερα μισει μεχρι θανατου - για να δικαιολογησει μεσω της ολιγωριας που ενδεχομενως επεδειξε αυτο το κομμα, την "δικη του" ηλιθια θεση!

    Λαμβανει λοιπον υπ'οψιν -επειδη βολευει τη Λιγκα του! - το τι φρονουν οι διαφοροι χαχολοι διαφορων κρατων, χωρις να αφιερωσει ουτε μια σκεψη στα πιθανα, ποικιλα και ισως ποταπα ελαττηρια αυτων των ξενων, που αρκετες φορες δεν ειναι αρχηγοι εθνων, αλλα συμμοριες επικεφαλης κρατικων οντοτητων. Δειχνει μια εμετικη υποταγη στην "γνωμη" των Ξενων, οπως μονο ενας "αγιος" ξερει να δειχνει.

    Μαλιστα, δεν κανει καν τον κοπο να συλλογιστει και την πιθανοτητα ΛΑΘΟΥΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ απο την πλευρα των ξενων. Τους θεωρει κατι σαν το Αλανθαστο του Παπα! Ολοι οι αλλοι ειναι γι' αυτον Παπες! Οι Ελληνες ειναι, αντιθετως, ολοι ανεξαιρετως, χαμενα κορμια, που προσπαθουν να χαλασουν τα ηρεμα απογευματα των σεβαστων ξενων Παποκαισαρων!

    Προ οφθαλμων εχει παντα τους καραμανληδες του Καραμανλη. Και μια και εντοπισε λαθη εκ μερους αυτων των πολιτικων, μπορει τωρα ανετα να στηριξει οποιαδηποτε θεση ειναι σ' αυτον και στους ομοιους του, αρεστη και κυριως ΒΟΛΙΚΗ.

    Οι αλλοι Ελληνες, οι μη υποταγμενοι σε κανενος ειδους κομματικα παιχνιδια, προτιμα αυτος ο γαϊδαρος να τους θεωρει μυθολογικα προσωπα.
    Θελει να αποφυγει καθε συγκρουσιακο διαλογο με αυτους, για να μη υποστει ουτε αντιλογο, ουτε και τον κινδυνο να του τραβηξουν τα μεγαλα αυτια!

    Με το αλλο ζωντανο, που ειναι κι αυτο ζεμενο στο ιδιο καρο, με το ψευδωνυμο Τζων, θα ασχοληθουμε αλλη φορα. Ξερω οτι η αντοχη σας στερεψε με το ενα.

    ΔΙΑΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. [...], διοτι και τα Σκοπια, Μακεδονια ειναι. ( !!! )

    Τα παραπανω ελεχθησαν απο τον Μ. Εwert, Γερμανικης καταγωγης, που κατα τρομακτικη συγκυρια ειναι βουλευτης του Ελληνικου Κοινοβουλιου και στεγασμενος στην Ν.Δ.!

    Οι γερμανοι ξαναρχονται! Εχουν μαλιστα και γνωσεις Γεωγραφιας, εκτος απο γνωσεις Ιστοριας.

    Κατι τετοιο αποκλειεται να μεινει ετσι, γερμανε. Βαλε τη γλωσσα μεσα βαρβαρε αμαθη, μη σε παρει και σε σηκωσει, νουμερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για οσους μπαινουν πρωτη φορα, λιγο παραπανω σας εδωσα μικρο δειγμα αυτου του τσαρλατανου, και περιεργραψα την εμμονικη του και μανικη συμπεριφορα, οσο και εχθρικη προς την Ελλαδα.

    Δειχνει να μην ιδρωνει τ' αυτι του.

    Συντομα ομως, να μου το θυμηθειτε, θα εχουμε τα πρωτα δειγματα κοπωσης αυτου του εχινοκκοκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δυστυχως αντι για 1992 εχουμε 2007 δηλαδη 15 χρονια ανικανοτητας και προδοσιας απο το αχρηστο σκυλολοι που ηταν και ειναι στην εξουσια. Εγκλημα ισαξιο και ισως μεγαλυτερο απο το Κυπριακο και μερικοι πανε να το περασουν στο ετσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ποιός να απολογηθεί ο αποστάτης Μητσοτάκης με τις τόσες πολιτικές προστυχιές του; Αυτός μόνον για τον εαυτό του είναι υπεύθυνος. Τόσο ηλίθιο πολιτικό ως προς τα διεθνή τεκταινόμενα πρώτη φορά είδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΓΙΟΣ¨
    "Μήπως θα μας ζητήσουν και τα ρέστα από πάνω;"

    ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΣΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
    ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι Αλβανοί βρήκαν τον υπερασπιστή τους στο πρόσωπο του Λαζόπουλου, γιατί λέει η...ακροδεξιά κυβερνάει πλέον τον τόπο!

    ΑΧχχΑΧχΑΧααχΑΧαΑΑ!

    Τι άλλο θα ακούσουμε Θεούλη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ.ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΠΟΥΤΣΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ.ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΟΡΤΑΓΗ Η ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς 2:30

    Είναι από κείνους τους τάχα αριστερούς διανοούμενους του Κύρκου, ενωμένη Ευρώπη κλπ, που τσακωθήκανε και φύγανε από τον ΣΥΝ, μετά κάνανε πλάτες στον Σημίτη μέχρι το 2ΟΟΟ, μετά δεν τους άρεσε και αυτός, μετά τα βάλανε με όλους, μετά ένας Θεός ξέρει. Μη τους παρεξηγείς είναι καλά παιδιά με μικρά ψεγάδια
    τους στενεύει το κοστούμι τους, η χώρα τους, το κεφάλι τους, τα κόμματα, τα πάντα.
    Αν το πορτοφόλι είναι φαρδύ όλα τα αλλά τα βρίσκεις στενά!!!!!

    Θυμόσοφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπράβο Ωραία πράγματα!!!
    Σπεύσατε οι κυβερνητικοί να με βρίσετε, να με συκοφαντήσετε να με αναλύσετε (!).

    Αγωνίζεστε να θολώσετε τα νερά που «καθαρίζω».
    Απομυθοποιώ μια ελεεινή κατάσταση και αντί να προβληματιστείτε ως πολίτες για τη θέση και τη στάση σας και να θυμώσετε, ίσως, για τον διαρκή εξευτελισμό του Έλληνα από τις ανερμάτιστες ηγεσίες που σας ‘βολεύουν’ για να τις υπερασπίζεστε, καταφέρεστε εναντίον μου με χυδαιότητα!

    Ξέρετε ότι λέω την αλήθεια και γι’ αυτό θυμώνετε περισσότερο.
    Αντί να θυμώσετε με τους εαυτούς σας που άκριτα και αγελαία υπερασπίζετε τρικ και μεθοδεύσεις του συστήματος δίχως τη λαϊκή νομιμοποίηση,
    αντί να πικραθείτε που έχετε μεταβληθεί σε πρόχειρο εξάρτημα ενός μηχανισμού προπαγάνδας που κάθε φορά σας οδηγεί όπου τον βολεύει για να διαιωνίσει την αυθαίρετη εξουσία του, που εννοεί τον πολίτη, άβουλο υπήκοο και χειραγωγούμενο χειροκροτητή
    τσαντίζεστε με εμένα!

    Δεν σας ενοχλεί ούτε η συμπεριφορά της κυβέρνησης να γίνουν όλα στα μουλωχτά και με τον πολίτη σε πλήρη άγνοια, δεν σας ενοχλούν τα εμφανή ψεύδη και οι αυθαιρεσίες, δεν σας ενοχλεί που από τη μια σας παρακινούν σε διαδηλώσεις, από την άλλη σας αγνοούν!

    Δεν σας προβληματίζει η άρνηση της κυβέρνησης να μεταβάλει νομότυπα και υπεύθυνα την Απόφαση των Πολιτικών αρχηγών που αγνοείται στη διαπραγμάτευση από το ’94, ενώ μέχρι χθες επικαλείτο προπαγανδιστικά.
    Δεν σας πειράζει που ο Καραμανλής αρνήται την διεξαγωγή δημοψηφίσματος;
    Δεν σας ενοχλεί η υποκρισία του Καραμανλή, ούτε το ότι έβαλε μπροστά τον Μητσοτάκη, ο οποίος είναι βασικός πρωταγωνιστής στα τραγικά λάθη και τις εσφαλμένες εκτιμήσεις για την εξέλιξη της υπόθεσης!

    "Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Mega, o επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης τάχθηκε -εκ νέου- υπέρ της σύνθετης ονομασίας της ΠΓΔΜ, επισημαίνοντας ότι εφόσον υπάρξει τέτοια συμφωνία με τα Σκόπια θα γίνει αποδεκτή από το σύνολο των βουλευτών της ΝΔ, όπως και από το ΠΑΣΟΚ και την Αριστερά, ενώ θα παραμείνει γραφική μειοψηφία ο ΛΑΟΣ, που εκφράζει υπερπατριωτικές κορώνες.
    Ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ σημείωσε πως η σύνθετη ονομασία είναι δίκαιη λύση, καθώς ο όρος Μακεδονία είναι γεωγραφική έννοια και η ΠΓΔΜ αποτελεί τμήμα της Μακεδονίας."

    Αφού καταστήσατε, για άλλη μια φορά, τον Μητσοτάκη λαγό του Καραμανλή, γιατί τα βάζετε με όσους αποκαλύπτουμε ότι ο Πρωθυπουργός κρύβετε πίσω από τον ψηλό και την θυγατέρα του;
    Γιατί μιλάτε διπλή γλώσσα και το παίζετε υπερπατριώτες τη στιγμή που είστε κοινοί πατριδοκάπηλοι; Διαφωνείτε ή όχι με τον Μητσοτάκη; Έχετε καμία ένδειξη ότι διαφωνεί ο Καραμανλής;
    Σε τι διαφέρει η θέση Μολυβιάτη από την Ντόρα;
    Σε πόσα ταμπλό νομίζετε ότι μορείτε να παίζετε ταυτόχρονα;
    Μιλήστε επί της ουσίας και αφήστε την αναπαραγωγή της σπέκουλας εναντίον αυτών που με αισχρότητα κατηγορείτε για έλλειψη πατριωτισμού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "Στο ράφι βάζει η κυβέρνηση την αναθεώρηση του άρθρου 24 του Συντάγματος για την προστασία των δασών, ενώ φαίνεται να εξετάζει σοβαρά και το ενδεχόμενο της ίδρυσης αυτόνομου υπουργείου Περιβάλλοντος, όπως αναμένεται να δηλώσει την Παρασκευή στη Βουλή ο πρωθυπουργός Κ.Καραμανλής.
    Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές που επικαλούνται Τα Νέα, εγκαταλείπεται οριστικά η μάχη για αλλαγή του επίμαχου άρθρου 24 του Συντάγματος, ενώ η κυβέρνηση αναδιπλώνεται και για το ζήτημα του αυτοτελούς υπουργείου Περιβάλλοντος, προαναγγέλοντας την ίδρυσή του εντός της τρέχουσας κυβερνητικής θητείας"

    =======
    Αν είναι πράγματι έτσι …επιτέλους να μια αρχή!
    Αυτό, κυβερνητικοί, δεν το πέτυχε η άκριτη και προσβλητική για τον πολίτη στάση σας - που τόσο καιρό μας βρίζατε, επειδή δίναμε την μικρή μας μάχη προς αυτή την κατεύθυνση.
    Την μεταβολή κατά 180° της κυβέρνησης επέβαλε η συνειδητοποίηση της τραγικής κατάστασης στην οποία συνέβαλε η επιμονή Καραμανλή στην αναθεώρηση του 24 και 117.
    Έστω και υπό αυτές τις συνθήκες μπράβο στον Πρωθυπουργό. Δείχνει τουλάχιστον να μην είναι ασυνείδητος!
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΓΙΟΣ
    Σε πόσα ταμπλό νομίζετε ότι μορείτε να παίζετε ταυτόχρονα;
    Μιλήστε επί της ουσίας και αφήστε την αναπαραγωγή της σπέκουλας εναντίον αυτών που με αισχρότητα κατηγορείτε για έλλειψη πατριωτισμού!

    Σε πόσα ταμπλό νομιζεις ότι μπορεις να παίζεις ταυτόχρονα,ΑΓΙΕ?
    ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΙΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΙ
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΜΗ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ.
    ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΣ
    ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.

    ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ
    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.

    ΜΙΛΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΑΓΙΕ.
    ΓΙΑΤΙ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ...
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΗΝ
    ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ "ΣΧΟΛΗ" ΤΩΝ
    ΣΗΜΙΤΟΜΗΤΣΟΤΑΚΙΔΩΝ.
    ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΑΓΙΟΣ ΕΧΙΝΟΚΚΟΚΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗ?

    Ειχα γραψει, αναμεσα σε πολλα αλλα, και τα παρακατω, με επικεφαλιδα "Για να ξεχωριζετε τα τσουβαλια"

    Προ οφθαλμων εχει παντα τους καραμανληδες του Καραμανλη. Και μια και εντοπισε λαθη εκ μερους αυτων των πολιτικων, μπορει τωρα ανετα να στηριξει οποιαδηποτε θεση ειναι σ' αυτον και στους ομοιους του, αρεστη και κυριως ΒΟΛΙΚΗ.

    Οι αλλοι Ελληνες, οι μη υποταγμενοι σε κανενος ειδους κομματικα παιχνιδια, προτιμα αυτος ο γαϊδαρος να τους θεωρει μυθολογικα προσωπα.
    ----------

    Oταν εγω εγραφα τα παραπανω, εσυ πού ειχες το μυαλο σου κοινοτατε βλακα?
    --------------------------------
    --------------------------------

    Στην απαντηση του ξεκιναει ως εξης:

    Σπεύσατε οι κυβερνητικοί να με βρίσετε, να με συκοφαντήσετε να με αναλύσετε (!).

    --> Tι δουλεια εχεις εσυ εχινοκκοκε να διαχειριζεσαι ενα ελληνικο ονομα ανοιγοντας κουβεντες με αλλοδαπους βαρβαρους του χειριστου ειδους?
    - Αφου ο ιδιος εκθετεις τον εαυτο σου, οτι απο παλια προτεινες σε ξενες ληστρικες συμμοριες να δοθει ενα ελληνικο ονομα, γιατι τωρα υποδυεσαι το συκοφαντημενο σκατο?
    - Εκδηλωνουμε την απεχθεια σε ηλιθια νουμερα και εξηγουμε επιπλεον για ποιο λογο προκαλουν απεχθεια οσα ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ εσυ ο ιδιος. Ποιος εχει ορεξη, βλακωδεστατε, να αναλυσει κατι στα καλα καθουμενα? Αν καθεσαι στ' αυγα σου και δεν ασχολεισαι με εθνικα ζητηματα που αφορουν μονο τους Ελληνες, κανεις δεν θα σε ενοχλησει.

    Μιλαει επισης για κυβερνητικους, οπως ειδατε.

    Κάνει πως δεν ειδε οτι υπαρχουν Ελληνες που σαφως ΔΕΝ αισθανονται υποταγμενοι σε ΚΑΝΕΝΟΣ πολιτικου τις αποψεις. Αρα ουτε και τις αποψεις του Καραμανλη, αλλα ουτε και του ΛΑΟΣ. Αυτοι οι Ελληνες ειναι ανεξαρτητοι.

    Επομενως 2 πραγματα συμβαινουν:
    ή ειναι βαλτός απο καποιον μηχανισμο και εντεταλμενος να βαλλει πυρα συμφωνα με τη Γραμμη που σου εδωσαν, χωρις να ενδιαφερεται πραγματικα για το τι λενε οι αλλοι,
    ή ειναι ενα κανονικοτατο βοδι που δεν ξερει αναγνωση.

    Εχινοκκοκε, δεν προκειται να δεις χαϊρι εδω μεσα.
    Εσυ και τα αφεντικα σου μπορει να νομιζετε οτι κανετε καλη δουλεια 'αρθρογραφοντας', αλλα αυτο που βλεπουμε εμεις ειναι καποιον ανοητο να κουτσουλιζει ακαταπαυστα εναντιον της Ελλαδος.
    Τον σκασμο, ηληθιε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΚΑΙ ΤΑ
    ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ

    31/10/07
    Χ.Α.Α. 5334.50 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

    Ο Γιώργαρος το έβαλε αμέτι μοχαμέτι
    να μας δώσει πίσω με τόκο και εύλο-γο κέρδος, ότι με αδελφίστικο τρό-πο μας άρπαξαν τα πράσινα λαμόγια.


    Ο Μαλάκας(που τώρα όμως πίνει πράσινο αίμα) που δέν πρόσεχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Και να φανταστείτε με αυτά που γινονται, οτι ο Λαζόπουλος είπε εχθες, οτι την Ελλαδα λέει, την κυβερνάει πλέον....η ακροδεξια!

    ΑΧχΑΧΑΧΑχαχαχα!

    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΘΕΟΥΛΗ ΜΟΥ!!!

    Ε ρε γέλιαααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΡΕ ΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΡΟΙΔΑΡΕΣ ΜΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ
    ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΙΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΧΑΖΟΓΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΑΣ

    ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΧΕΣΜΕΝΟΙ
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΘΙΓΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΠΑΣΟΚΟΥΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ
    ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ

    ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΝΕΣΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΓΟΥΡΛΗΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΘΕΣΕΙ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΟ ΧΑΒΑ ΣΑΣ

    ΜΗ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΡΕ ΜΗ ΦΟΡΤΩΝΕΣΤΕ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *