GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Βαγγέλη, χαλάλι σου...

.. ...ύστερα από 18 χρόνια ξαναπήγα σε πολιτική συγκέντρωση!" Του Γ. Αναστασίου ... Είχα να πάω σε πολιτική συγκέντρωση από το 1989, ό...

..
...ύστερα από 18 χρόνια ξαναπήγα σε πολιτική συγκέντρωση!"

Του Γ. Αναστασίου
...
Είχα να πάω σε πολιτική συγκέντρωση από το 1989, όταν το ΠΑΣΟΚ αντιμετώπιζε πάλι κρίση. Αλλά κρίση διαφορετική.
Ύστερα από τόσα χρόνια ξαναπήγα, για πρώτη φορά, στο Σπόρτινγκ. Να ακούσω τον Βενιζέλο. Παθιάστηκα, χειροκρότησα, δάκρυσα.
Τότε, ο Βενιζέλος είχε μπει μπροστά για να βοηθήσει το ΠΑΣΟΚ, να σώσει τον Ανδρέα. Τα κατάφερε.
Τώρα, μπαίνει ξανά μπροστά για να σώσει το ΠΑΣΟΚ από την κατάρρευση. Θα τον αφήσουν άραγε αυτή την φορά ή επειδή το κεφάλι του εξέχει θα το κόψουν;
Και μόνο το γεγονός ότι κίνησα για να πάω να τον ακούσω, σημαίνει ότι κάτι άλλαξε μέσα μου. Οτι μπορώ να βγω από το καβούκι μου αν κάνουν κι άλλοι το ίδιο. Οτι αρχίζω να ξεβολεύομαι.
Και μόνο να εκλεγεί ο Βενιζέλος στις 11 Νοεμβρίου πιστεύω ότι τα λιμνάζοντα ζερά της πολιτικής θα ταραχτούν. Η πολιτική θα ξανατεθεί στο τραπέζι.
Δεν λέω ότι δεν έχει ελαττώματα ή ότι είναι αψεγάδιαστος. Μα, δεν είναι όμως υποκρισία να τον περνούν από το μικροσκόπιο κατ' αυτόν τον τρόπο την ώρα που ο Γ. Παπανδρέου είναι αυτός που έχασε με 4 μονάδες; Γιατί διυλίζουν τον κώνωπα και καταπίνουν την κάμηλο; Είναι προφανές νομίζω.
Εμένα πάντως με ξανακέρδισε η πολιτική πηγαίνοντας χτες βράδυ στο Σπόρτινγκ. Κερδίσει χάσει ο Βενιζέλος στην κάλπη του ΠΑΣΟΚ, έχει ρίξει ένα μεγάλο σπόρο στην ελληνική κοινωνία. Μένει αυτός ο σπόρος να καρπίσει.
Βαγγέλη, χαλάλι σου...

291 σχόλια

  1. ΛΑΕ


    ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ

    Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

    ΚΑΝ ΤΟΝ ΒΑΡΙΔΙΑ
    ΚΑΙ ΚΛΑΣΕ ΜΑΣ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
    ΑΝ Ο ΜΠΕΝΖ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟ
    ΤΕΤΟΙΟ ΓΛΥΩΙΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΣΑΝΑΓΙΝΕΙ ΑΠΟΤΟ 1989.

    ΕΧΕΙΣ ΓΛΩΣΣΑ ΣΠΑΤΟΥΛΑ ΜΕΓΑΛΕ.ΤΕΤΟΙΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΜΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΧΤΥΠΑ ΜΕ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΣΜΥΡΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. index

    Παιδιά, συγνώμη για την γραμματοσειρά με τα τεράστια γράμματα, αλλά να, ιδέα και κόλπο του σκηνοθέτη μας...
    ...για να φαινόμαστε πολλοί και σημαντικοί...
    :-)

    KL
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. index

    "...επειδή το κεφάλι του εξέχει θα το κόψουν;"

    Ναι, εξέχει, δέκα μονάδες! αλλά... προς τα κάτω! Αν εξέχει κάτι πάντως αυτό είναι οι πατσές του...

    Παθιάστηκα, χειροκρότησα, δάκρυσα.
    ...κι εγώ! και μετά... έκλασα! Ευτυχώς κανείς δεν το κατάλαβε...

    χαχαχα
    ο Αράπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βαγγέλη, χαλάλι σου...
    Βαγγέλη, το χάλι σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι δακρυβρεκτο κείμενο, με συγκίνησες. Με έκανες να συμπαθήσω το χοντρό επαναστάτη, που θα ταράξει τα λιμνάζοντα νερά( με τα κιλά του)και θα τον ψηφίσω. Θέλω να του μοιάσω, στο λόγο, στο βλέμα(βλ Ρέλλο) στο χορό(έλεος!) και την αγνή αγάπη του για τον κόσμο. Στην υποκρισία του(Είμαι παρόν, μετά την ήττα) και την μεγάλη καρδιά του( Ως αυριανός ηγέτης συγχωρω τους ανθρώπους). Πιάσε ένα χερτομάντηλο και κλάψε και για μένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΟ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ!ΕΥΓΕ ΣΟΥ!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. press-gr

    δώστα όλα. στηριξε τον χοντρό με όλες σου τις δυνάμεις για να πάρει μαζικά ταρχιδια μας την επόμενη Κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Παθιάστηκα, χειροκρότησα, δάκρυσα.
    ...κι εγώ! και μετά... έκλασα! Ευτυχώς κανείς δεν το κατάλαβε...

    χαχαχα
    ο Αράπης"

    Εύγε βρε,όσο πας βελτιώνεσαι,από τα πιο ευπρεπή κείμενα σου συγκριτικά με το παρελθόν σου...

    Όσον αφορά όλη την ομάδα bloopers,
    από τη στιγμή που έχετε επιδοθεί
    σε ένα άνευ προηγουμένου χλευασμό
    της εξωτερικής εμφάνισης κάποιου ατόμου,κάτι που μόνο αμόρφωτοι
    θα έπρατταν,δεν μας δημοσιεύετε
    καμιά φωτογραφία σας να δούμε πόσο
    τέλειοι είστε εμφανισιακά?
    Ούτως η άλλως το να γελάς με τα
    σωματικά ελαττώματα κάποιου είναι
    "άρρωστο" και υποκινούμενο από
    ταπεινά κίνητρα,αλλά αν αποφασίσεις να το κάνεις προϋποθέτει εσύ να είσαι οκ.
    Για να δούμε λοιπόν πόσο άψογοι είστε εσείς που κοροϊδεύετε.
    Φυσικά και δεν θα το κάνετε
    διότι θα γελάσει και το παρδαλό
    κατσίκι,οπότε σταματήστε τα σχόλια
    που αφορούν τυχόν σωματικές ατέλειες,και σχολιάστε όσο θέλετε
    με πολιτικά κριτήρια μόνο,τον επιλεγμένο "στόχο" σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κάποιοι είχαν αποσαφηνίσει τη θέση τους
    εδώ και 12 χρόνια…

    Κάποιοι άλλοι άλλαζαν θέσεις σαν τα πουκάμισα. Η προσπάθεια οικειοποίησης των θέσεων της νεολαίας μέσω απόψεων που δεν τον εκφράζουν μόνο ως ευκαιριακός καιροσκοπισμός θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Ευνοούσε, πάντως, και τον σκοπό της «εσωκομματικής αντιπολίτευσης» στον Παπανδρέου.


    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


    1. Συνέντευξη Υπουργού Παιδείας Γ.Α.Παπανδρέου, εφημερίδα Μακεδονία, 10 Σεπτεμβρίου 1995

    ΕΡΩΤΗΣΗ: …Πιστεύετε ότι η ίδρυση ιδιωτικών ΑΕΙ μπορεί να δώσει ώθηση στην ποιότητα των ανώτατων σπουδών;

    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: «Όπως έχω πει πολλές φορές, θα επαναλάβω ότι δεν θεωρώ ότι το ζήτημα βρίσκεται στην ίδρυση ή μη ιδιωτικών ΑΕΙ. Ο κύριος στόχος μας θα πρέπει να είναι η καλύτερη, ανταγωνιστικότερη και αποδοτικότερη λειτουργία των δημοσίων ΑΕΙ».

    2. Συνέντευξη του Υπουργου Εξωτερικων Γ.Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ ΒΗΜΑ, 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2001

    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: «Εγώ νομίζω ότι μια σοβαρή πολιτεία που θέλει να ασκήσει έλεγχο σοβαρό και υπεύθυνο και εποπτεία της Τριτοβάθμιας Παιδείας θα πρέπει να απελευθερώσει και τα δημόσια πανεπιστήμια από τα κρατικά δεσμά, να αποκεντρώσει ουσιαστικά το σύστημα και να βάλει υπό τον έλεγχό της τα ιδιωτικά που υπάρχουν με συγκεκριμένους κανόνες».

    3. Η αναφορά για τα ΜΗ ΚΡΑΤΙΚΑ, ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ/ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    «Μη-κρατικά κοινωφελή ιδρύµατα µε ποιότητα και δηµόσιο έλεγχο. Βάζουµε τέλος στο σηµερινό άναρχο τοπίο των ιδιωτικών ιδρυµάτων. Θεσπίζουµε αυστηρές προδιαγραφές λειτουργίας και εξετάσεων στα µη-κρατικά, κοινωφελή ιδρύµατα και αυστηρό έλεγχο της λειτουργίας τους από τη Αρχή Αξιολόγησης και Πιστοποίησης…»


    ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ


    1. Ευ. Βενιζέλος, άρθρο στα ΝΕΑ με τίτλο «Ναι στα ιδιωτικά, όχι σε κερδοσκοπικά Πανεπιστήμια», 15 Σεπτεμβρίου 2005:

    «H εστίαση της συζήτησης για το μέλλον των Πανεπιστημίων στο ζήτημα των λεγομένων «ιδιωτικών Πανεπιστημίων» είναι τις περισσότερες φορές όχι ουσιαστικού, αλλά ιδεολογικού και συμβολικού χαρακτήρα. Σε καμία χώρα με ακαδημαϊκή παράδοση δεν υπάρχουν ιδιωτικά Πανεπιστήμια με την έννοια των κερδοσκοπικών επιχειρήσεων. Υπάρχουν ιδρύματα ή καταπιστεύματα στα οποία προστίθενται συνεχώς χορηγίες, κληροδοτήματα και δωρεές κοινωφελούς χαρακτήρα που αποδίδουν σε όσους τα προσφέρουν κοινωνικό και επικοινωνιακό κύρος, αλλά όχι εμπορικό κέρδος. Πρόκειται συνεπώς για μη κερδοσκοπικά ιδρύματα που κάλλιστα μπορούν να ιδρυθούν και στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του άρθρου 16 παρ. 5 του Συντάγματος…».

    2. Ευ. Βενιζέλος, άρθρο στα ΝΕΑ με τίτλο «Ο πήχυς της αναθεώρησης», 23 Δεκεμβρίου 2005:

    «Τώρα ο κ. Καραμανλής θέλει να προβλεφθεί ρητά η δυνατότητα ίδρυσης μη κερδοσκοπικών, μη κρατικών πανεπιστημίων. Ευπρόσδεκτο, αρκεί να προβλέπεται επίσης ρητά η αξιοκρατική και ισότιμη πρόσβαση όλων των φοιτητών ανεξάρτητα από το εισόδημά τους».


    3. ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, συνέντευξη στο ΒΗΜΑ, 31 Δεκεμβρίου 2005, με τίτλο «ΓΙΑΤΙ ΛΕΩ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ»

    ΕΡΩΤΗΣΗ: «Αρα υπάρχει ανάγκη κάποιων συνταγματικών αλλαγών. Ποια είναι τα σημεία εκείνα που θα μπορούσατε να συμφωνήσετε με τη ΝΔ ώστε να αναθεωρηθούν;»

    «Πάρα πολλά…Θα μπορούσαμε επίσης να προσθέσουμε και μια διάταξη που θα προβλέπει τη δυνατότητα ίδρυσης μη κρατικών αλλά και μη κερδοσκοπικών πανεπιστημίων στα οποία θα είναι αξιοκρατική η εισαγωγή των φοιτητών και όχι με κριτήριο το εισόδημά τους και την ικανότητα καταβολής διδάκτρων. Κατά τη γνώμη μου και σήμερα είναι εφικτό κάτι τέτοιο, αλλά προκειμένου να αποφύγουμε μια κατάσταση ανοργάνωτης παρουσίας και λειτουργίας πολλών και ξένων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων μπορούμε και πρέπει να το τακτοποιήσουμε και ρητώς».

    4. Ευ. Βενιζέλος, άρθρο στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία με τίτλο «Η ίδρυση μη κρατικών - μη κερδοσκοπικών ΑΕΙ και η αναθεώρηση του Συντάγματος», 12 Μαρτίου 2006
    «Προκειμένου όμως και στην περίπτωση αυτή να εστιαστεί επιτέλους ο δημόσιος προβληματισμός στα ουσιώδη και πραγματικά προβλήματα, χωρίς προσχήματα και υπεκφυγές δήθεν συνταγματικού περιεχομένου, συμφωνώ να περιληφθεί σε μια μελλοντική πρόταση αναθεώρησης η προσθήκη εδαφίου στην παρ. 5 του άρθρου 16, ώστε να προβλέπεται και ρητά η δυνατότητα ίδρυσης δια νόμου μη κρατικών αλλά πάντα μη κερδοσκοπικών ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, με την μορφή ακαδημαϊκά αυτοδιοικούμενων (δηλαδή κατά το εκπαιδευτικό και ερευνητικό τους μέρος) νομικών προσώπων ιδιωτικού δικαίου…»

    5. Ευ. Βενιζέλος, συνέντευξη στον ALPHA RADIO, 11 Ιανουαρίου 2007:

    «Η περιγραφή που κάνω του μη κρατικού πανεπιστημίου, όπως τα εννοώ εγώ, εκφράζει πλήρως το ΠΑΣΟΚ χωρίς καμία αντίρρηση επ’ αυτού. Δεν έχω αντίρρηση να φτιάξουμε και μη κρατικά μη κερδοσκοπικά πανεπιστήμια δίπλα από τα δημόσια που θα παίρνουν φοιτητές με τον ίδιο τρόπο και θα τελούν υπό το ίδιο καθεστώς».
    Γιατί να το κάνουμε αυτό; «Για να σταματήσει το επιχείρημα ότι φταίει αυτή η απαγόρευση για την κατάσταση στα πανεπιστήμια. Το πρόβλημα της εκπαίδευσης δεν είναι συνταγματικό. Είναι αναπτυξιακό, πολιτικό , κοινωνικό. Φταίνε οι κυβερνητικές πολιτικές και τα κόμματα, δεν φταίει το Σύνταγμα».

    6. Ευ. Βενιζέλος, ομιλία στην Επιτροπή της Βουλής για την Αναθεώρηση του Συντάγματος, 10 Ιανουαρίου 2007:

    «Χρειάζεται να προβλέψουμε στο Σύνταγμά μας τη δυνατότητα σύστασης μη κρατικών, μη κερδοσκοπικών, κοινωφελών, πλήρως αυτοδιοικούμενων πανεπιστήμιων; Έχω πει πολλές φορές στο παρελθόν ότι αυτά μπορούμε να τα συστήσουμε και τώρα δια νόμου ως νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου ευέλικτα. Υπάρχουν ευέλικτα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου και άκαμπτα νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου. Λένε ορισμένοι ότι ο ευεργέτης, ο χορηγός θέλει νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου. Μάλιστα. Να το προβλέψουμε ως πρόσθετη δυνατότητα ρητά στο Σύνταγμά μας. Να μπορούν να ιδρυθούν και μη κρατικά, μη κερδοσκοπικά, κοινωφελή, πλήρως αυτοδιοικούμενα πανεπιστήμια. Πανεπιστήμια, όμως, εντεταγμένα σε ενιαίο σύστημα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με τα δημόσια. Άρα, με εισαγωγή φοιτητών, όπως και στα δημόσια, με εκλογή καθηγητών με κανόνες ανάλογους με αυτούς των δημοσίων πανεπιστημίων. Αυτό σημαίνει ότι στο πανεπιστήμιο θα μπαίνεις με το βαθμό σου από ένα ενιαίο σύστημα εισαγωγικών εξετάσεων. Αν έχεις δυνατότητα, θα πληρώνεις τα δίδακτρα και εάν δεν έχεις, θα σου χορηγούν υποτροφίες».


    ΔΗΛΑΔΗ:


    1. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ (Σεπτέμβριος 2005), Ο κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΟΤΙ ΜΗ ΚΡΑΤΙΚΑ, ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΥΣΑΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗΣ ΤΟΥ Α.16. ΩΣ ΕΥΕΛΙΚΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.


    2. ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ (Δεκέμβριος 2005) ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 16 ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ: ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΑΝΑΡΧΟ ΤΟΠΙΟ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ “ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ” ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.


    3. ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ (Μάρτιος 2006) ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΜΗ ΚΡΑΤΙΚΩΝ, ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΩΣ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.


    4. ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΑ ΕΛΕΓΕ, ΤΑ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ - ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΝ ΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ Α.16!!!!


    ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...



    ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ-ΜΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ζούμε τον τελευταίο καιρό την προσπάθεια χειραγώγησης από συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης και εφημερίδες του κόσμου του Πασόκ.Καθημερινά στο Μεγκάλο Κανάλι γίνεται κατακρεούργηση της αλήθειας,παρουσίαση των γεγονότων με απίστευτη μονομέρεια,βλέπουμε απύθμενο φανατισμό στην υποστήριξη συγκεκριμένου υποψήφιου.Λοιδορίες και ειρωνίες για τον έτερο των συνδιεκδικητών.Τρεις εφημερίδες κυριακάτικες επιτελώντας το έργο τους προσπαθούν να κατευθύνουν τον κόσμο του Πασόκ με συγκεκριμένα δημοσιεύματα.Η μεν μία με μια δημοσκόπηση(ΕΘΝΟΣ)η έτερη με συνέντευξη του Βενιζέλου(ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ)η δε τρίτη εκτός από δημοσκόπηση με συγκεκριμένα συμπεράσματα που βγάζει που βολεύουν τη γραμμή της ,επισείει και την απειλή εκλογών(ΒΗΜΑ)απειλή που καθημερινά μας παρουσιάζει και το ΜΕΓΚΑΛΟ κανάλι.Μέχρι τώρα οι πολίτες δείχνουν να ανθίστανται σ αυτή την προσπάθεια.Αντιστέκονται.Μένει να δούμε αν το κόμμα θα περάσει σ αυτόν που μας υποβάλλουν τα μέσα ενημέρωσης ή ο λαός του Πασόκ θα αντισταθεί έως τέλους διατηρώντας το Πασόκ ένα κόμμα μη χειραγωγούμενο ,ένα κόμμα που εκφράζει τον ελληνικό λαό και μόνο.Το αποτέλεσμα είναι κοντά,μόνο δυο βδομάδες.

    ΜΕΓΚΑΛΟΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΣΥΓΓΝΩΜΗ,
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ή ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΒΟΛΕΥΕΣΑΙ.ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ Ή ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΙ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΟΪ.ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΙ ΑΝ ΑΝΗΚΕΙ.ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΦΑΝΕ ΑΛΛΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δύο θρησκόληπτοι για εκλογή. Ο θρησκόληπτος Βενιζέλος (κρίμα το όνομα, τον άλλον τον Ελευθέριο, τον είχαν καταραστεί οι ανέραστοι εβραιπροσκυνητές μητροπολίτες) και ο θρησκόληπτος ΓΑΠ που έφταναν η μετάνοιες μέχρι το πάτωμα (τέτοιος επιδειξίας είναι). Αυτό είναι το σημερινό ΠΑΣΟΚ όποιος και να βγεί μιά από τα ίδια ψευτρόνια, που έκαναν τις προγραμματικές ιδρυτικές ιδέες του δήθεν λαϊκού, πατριωτικού (εβραϊκού) ΠΑΣΟΚ που είχαν, κουρελόχαρτο. Αυτοί είναι και οι Β.Β. και ΓΑΠ, όπως και αυτοί που τους ακολουθούν, κουρελόχαρτα τουαλέτας, αφού δεν έκαναν αυτά που πρσβεύουν. Έλληνες ψηφίστε ΕΑΡ για να διαχωριστεί το κράτος από τις φασιστικές εβραιο - θρησκείες. Για να πάρουν από τα χρήματα που δίνονται στις φασιστικές εβραιο - θρησκείες (χριστιανική, εβραϊκή, μουσουλμανική), σύνταξη οι Έλληνες. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Βαγγέλης Βενιζέλος, μιλώντας σε μεγάλη συγκέντρωση στο Σπόρτιγκ, πρότεινε από την πλευρά του να εγγυηθούν οι τρεις υποψήφιοι πρόεδροι την ενότητα του ΠΑΣΟΚ και συγχρόνως να δεσμευτούν για την αποδοχή του αποτελέσματος της 11ης Νοεμβρίου. Ωστόσο, επιτέθηκε με δριμύτητα στον κ. Παπανδρέου καταλογίζοντάς του ευθύνες για την ήττα: «Για το αποτέλεσμα της 16ης Σεπτεμβρίου δεν γίνεται συνεχώς να φταίνε μόνον οι άλλοι, γιατί μπορεί να φταίει και το δικό μας το κεφάλι», είπε χαρακτηριστικά. Συγχρόνως, απάντησε σε όσους μιλούν για ένα «μικρό, καθαρό και αριστερό ΠΑΣΟΚ», λέγοντας πως αυτό το ΠΑΣΟΚ είναι που έφερε τον φιλελευθερισμό του κ. Μητσοτάκη- αναφορά που ερμηνεύτηκε ως αιχμή για τους κ.κ. Μάνο και Ανδριανόπουλο- το ΠΑΣΟΚ που ψήφισε την αναθεώρηση του άρθρου 16 και το ΠΑΣΟΚ που προτείνει την ανασφάλιστη εργασία των νέων, χωρίς εισφορές.


    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ

    ΣΤΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΗΛΘΕ Ο ΛΑΟΣ , ΟΧΙ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ

    ΔΙΟΡΙΣΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΘΕΝΤΕΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ

    ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ

    «Απαντώντας» σε σύνθημα για το τέλος της δεξιάς, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να φέρει το τέλος της δεξιάς, υπό την προϋπόθεση: «να με εκλέξετε πρόεδρο». Υπεραμύνθηκε των δημοκρατικών διαδικασιών και επισήμανε ότι κρίση ήταν το ταπεινωτικό αποτέλεσμα των τελευταίων εκλογών. «Τώρα βαδίζουμε στην έξοδο από την κρίση» είπε ο κ. Βενιζέλος, προσθέτοντας ότι δεν αρκεί η ενότητα με ηττοπάθεια, αλλά χρειάζεται ενότητα με προοπτική.

    Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι όσοι θέλουν να φέρουν το ΠΑΣΟΚ στα δικά τους μέτρα το δηλητηριάζουν με την ηττοπάθεια και τόνισε ότι «δεν γίνεται να μας φταίνε συνεχώς οι άλλοι. Μπορεί να φταίει και το δικό μας το κεφάλι».

    Απαντώντας στα περί «καθαρού ΠΑΣΟΚ» είπε ότι αυτό είναι το μικρό ΠΑΣΟΚ που αφήνει τους εκλογικούς γύρους να περνούν και πρόσθεσε ότι «το μικρό, καθαρό, αριστερό ΠΑΣΟΚ ήταν αυτό που φλέρταρε με το νεοφιλελευθερισμό του Μητσοτάκη και έφερε στα ψηφοδέλτια τον Μάνο και τον Ανδριανόπουλο, ψήφισε την αναθεώρηση του άρθρου 16, τάχθηκε κατά της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων και πρότεινε ανασφάλιστη εργασία των νέων χωρίς εισφορές».

    «Τις τελευταίες βδομάδες ξεχάσαμε τα αίτια της ήττας»

    Ο κ. Βενιζέλος επισήμανε ότι «το δικό μας ΠΑΣΟΚ είναι της μεγάλης κεντροαριστεράς με καθαρό λόγο για τους συμβασιούχους, την υγεία, το ασφαλιστικό και το εγγυημένο εισόδημα».

    Επισήμανε ότι τις τελευταίες έξι εβδομάδες «ξεχάσαμε τα αίτια της ήττας», ενώ υπογράμμισε ότι η πολιτική δεν είναι λάιφ στάιλ και ότι η κυβέρνηση στήνει σκηνικό σίγουρων εκλογών, στις οποίες αν δεν πάρει την πλειοψηφία θα προσφύγει ξανά σε εκλογές. Παράλληλα τόνισε, ότι το σενάριο αυτό βασίζεται στο ότι το ΠΑΣΟΚ θα έχει την ίδια ηγεσία και θα είναι δεύτερο κόμμα.

    «Ε, όχι. Το ΠΑΣΟΚ θα έχει άλλη ηγεσία και θα είναι πρώτο κόμμα» υπογράμμισε ο κ. Βενιζέλος, προσθέτοντας ότι η δεξιά ενδιαφέρεται για το αποτέλεσμα της 11ης Νοεμβρίου «και σίγουρα δεν είμαι η προτίμησή της».

    Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισήμανε, επίσης, ότι στις 11 Νοεμβρίου πέραν όλων των άλλων κρίνεται και το αποτέλεσμα των επόμενων βουλευτικών εκλογών. Και θεώρησε ως υπονόμευση την εκτόξευση λάσπης «σε ένα στέλεχος που μπορεί να κερδίσει τη δεξιά».

    Ο κ. Βενιζέλος κατέκρινε τον κ. Καραμανλή για το σύνολο της πολιτικής του και είπε ότι το ΠΑΣΟΚ απέναντι σε αυτή την πολιτική αντιτάσσει σχέδιο, ενώ, πρόσθεσε ότι το ΠΑΣΟΚ θα ξαναβρεθεί με την κοινωνία και θα νικήσει τη δεξιά με θέσεις, στο όνομα της ευρωπαϊκής σοσιαλιστικής αριστεράς.

    «Εισπράττω αγάπη και ελπίδα και ακούω τις σκληρές κριτικές»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. φιλόλαε, να πεις στους συντρόφους σου στο ΕΑΡ να κατεβείτε στις επόμενες εκλογές. Μόνο αν το ΕΑΡ και οι νεοπαγανιστές πάρουν 0,001% των ψήφων υπάρχει ελπίδα για την Ελλάδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΟΝΤΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ ΣΤΟ ΒΑΓΓΕΛΑ; ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οποιος δεν ειδε τον Τσοβολα χθες το βραδυ στο Alter εχασε.
    Ξεκινησε πολυ δυναμικα. "Χειμαρρος ο Τσοβολας" εγραφε το σλογκαν στο κατω ακρο της οθονης. Ανεφερε οτι αποχωρησε απο το ΠΑΣΟΚ επειδη το κομμα ακολουθουσε ενα δεξιο δρομο και οτι ο ΓΑΠ του προτεινε στις 2.30 τη νυχτα να ηγηθει του ψηφοδελτιου Επικρατειας πραγμα που αποδεχθηκε. Την επομενη ημερα πηγε στην Χ. Τρικουπη και μεχρι την 1 το μεσημερι καταλαβε οτι καποιοι ηθελαν να χασει το ΠΑΣΟΚ τις εκλογες και δεν τον ηθελαν επικεφαλης στο Επικρατειας. Πολλες εμμεσες αιχμες κατα Βενιζελου και μεχρι εκει. Γιατι μετα αρχισαν οι "πατατες".
    Κατ αρχην ο Γ. Λιανης και μετα η Μιμη σε παρεμβαση δηλωσαν - ο Λιανης με ορκο τιμης - οτι ο Δημητρακης εφυγε απο το ΠΑΣΟΚ γιατι ο Ανδρεας δεν του εδινε το υποργειο Οικονομικων. Δευτερη πατατα οταν ενω ειχε δηλωσει οτι δεν γυρναει στο ΠΑΣΟΚ αυτης της δεξιας κατευθυνσης, δεχτηκε να μπει πρωτος στο Επικρατειας αλλα οταν του ανιπροτειναν να μπει δευτερος, δεν το δεχθηκε και το ΠΑΣΟΚ δεν του εκανε πια. Τριτη και τελευταια οταν δηλωσε οτι ηταν μεγαλο λαθος του ΓΑΠ να τον βγαλει απο πρωτο, υποδηλωνοντας ετσι οτι ο ΓΑΠ δεν ειχε τον ελεγχο της αρχηγιας και προσβαλλοντας ολο το ΠΑΣΟΚ.

    Σε γενικες γραμμες ο ανθρωπος ειναι οτι ηταν παντα. Ενα νουμερο και ενας καρεκλοκενταυρος προδοτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ποιος το κουνούπι και ποια η καμήλα; Αλλά και το άλλο;Ανάλογα με τα κιλά και τα μέτρα που φέρνεικανείς το ΠΑΣΟΚ; ΧΧL δηλαδή. Ημαρτον.... Στο δια ταύτα. Αν τον ψηφίσουμε θα φέρει το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. Αν όχι; Θα βοηθήσει δηλαδή να μείνει το ΠΑΣΟκ στην αντιπολίτευση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Agapitoi filoi
    Ta teleftaia hronia to karavi pou legetai PASOK den ehei kalo kapetanio .
    Apla pragmata .
    Prepei na allaxei o kapetanios .
    Twra an o simerinos Proedros nomizei oti ehei klironomisei to PASOK apo ton baba tou , kai xrisimopoiontas mihanismoys , syndikalistes , yvristes , sykofantes klp to mono poy petyhainei einai na kratisei tin karekla toy Proedroy alla na edraiwnei esaei stin prwthipoyrgiki karekla ton K.Karamanli.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το βίντεο και οι διάλογοι απο την Kate Moss με την cocaine

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ!
    ΠΑΛΙ ΑΤΥΧΟΣ Ο ΜΠΕΝΥ!!!
    ΠΕΝΤΕ ΠΟΡΤΟΦΩΛΑΔΕΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΠΕΝΥ!!
    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΙΑ!!!
    ΧΘΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΠΕΝΥ, ΟΙ ΠΟΡΤΟΦΩΛΑΔΕΣ ΚΛΕΒΑΝΕ ΤΑ ΠΟΡΤΟΦΩΛΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΒΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ(ΑΥΤΟΧΘΩΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΧΑΧΑΧΑ) ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΜΕ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΑ ΠΟΣΑ, 2000,2500,3000 ΕΥΡΩ! ΑΛΛΑ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ!
    ΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ, ΠΑΤΡΑ,ΚΑΛΑΜΑΤΑ,ΙΩΑΝΝΙΝΑ,ΚΟΖΑΝΙ,
    ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ...ΑΚΟΥΣΩΝ, ΑΚΟΥΣΩΝ ΑΠΟ ΠΟΣΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΗΣΜΑΤΑ!!! ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΥΤΙΑΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ: "ΜΑ ΠΑΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΤΑΝΕ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ"?
    ΑΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΗΡΘΑΝ 5-6 ΑΤΟΜΑ, ΛΟΙΠΟΝ, ΦΥΣΙΚΟ ΗΤΑΝΕ ΝΑ ΓΕΜΙΣΗ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ!!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ, Κε ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΜΑΣ ΚΟΜΠΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΡΩΣΗ???
    ΑΜ ΤΕΤΟΙΟΣ "ΑΠΟΛΗΤΙΚ" ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ, ΚΑΗΜΕΝΕ????
    Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΟΧΩΝ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩΝΤΕΣ,ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΡΤΟΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!!!!
    ΑΝΤΕ ΧΑΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ, ΤΟΥ ΜΠΕΝΥ ΓΙΑ ΘΕΑΘΕΙΝΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. μηνυμα απο Αναστασιου :

    Γεια σας.
    Αυτος που εγραψε το αρθρο ειμαι.

    Είχα τόσα πολλά χρόνια να πάω σε συγκέντρωση γιατι ήμουν βολεμένος και με γαμουσαν σπίτι!

    Τωρα που ο κώλος άρχισε να χάνει τις ψωλές και να έχω και ανταγωνιστές όπως ο τζων άρχισα να πηγαινω στις συγκεντρώσεις μπας και κατσει κανενας να με γαμησει!Ας ειναι και πιπα να του παρω μονο!Φτανει να μου τον βαλει!!

    Βεβαια και εκει όλοι ήταν απασχολημενοι με τις μαλακιες του Μπενυ αλλά κάποιος συντροφος βρεθηκε και με ξ ε κ ο λ ι α σ ε κανονικα!!!

    Ετσι απο εδω και περα στηρίζω ΜΠΕΝΥ.

    Αναστασιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προτιμώ τον λαϊκό Τσοβόλα από το άλλο τραβέλι, την Τόνια Αντωνίου.

    Την είδατε ρε παιδιά?

    Το πρόσωπό της έχει αρχίσει να παίρνει το σχήμα του χοντρού. Και το βλέμμα του.
    Ασε που έλεγε συνέχεια σύντροφε Χατζηνικολάου και σύντροφε Χατζηνικολάου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πολύ τρίχα στα χέρια αυτή η Τόνια.
    Φανταστείτε τι θα γίνεται στις μασχάλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γιατί "χάθηκε" η σαφής καταγγελία Τατούλη, χθες στον ΑΛΦΑ 9,89, για το πόρισμα της οικονομικής διαχείρισης του οργανισμού "Θεσσαλονίκη-Πολιτιστική πρωτεύουσα" και του στεγάστρου στην Σαντορίνη; Ποιός ήταν ο υπουργός Πολιτισμού, με άμεση και ευθεία ανάμειξη και στα δύο; Και ποιός ο πρωθυπουργός-και υπουργός Πολιτισμού-που τα "κουκούλωσε"; Θα ερωτηθή γι αυτά ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Καραμανλής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΓΑΠΗΤΕ northwest greece, ΑΝ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΜΠΑΖΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ, ΟΤΙ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΦΕΡΕΙΣ, ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ!
    ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ,ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ "ΚΑΡΕΝΑΓΙΟ"!!!
    ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΜΠΑΖΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΙΣΗΣ!
    ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΠΙΣΩ, ΣΤΗΝ ΣΗΜΙΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΦΕΤΟ ΤΗΣ(ΠΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ! ΔΥΟ ΕΞΗΓΙΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ: Η ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΙΚ Η ΕΙΣΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ!
    ΔΙΑΛΕΞΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Συγκινητικό το άρθρο - ειδικά στο σημείο που εξέχει το κεφάλι του Βενιζέλου... Βρε τι έχουμε πάθει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Φίλοι του ΓΑΠ βλέπω πως μετά την μεγαλη συγκεντρωση του Μπενυ αρχισατε παλι την καφρολογία και τις υβρεις. Ετσι ειναι το νεο κομμα του ΓΑΠ και του Τζουμάκα;
    Δεν πειραζει, ακομα και να χασει θα εχουμε να θυμομαστε μια πολυ μεγαλη συγκεντρωση με σωστα ελληνικα και ωραιο λογο και οχι τα ελληνοαμερικανικα του ΓΑΠ. Αντε γεια!! Επισης θα θυμομαστε οτι τουλαχιστον στις δημοσκοπησεις μετα από επτα χρονια ειμαστε μπροστα και οχι πισω για αλλα΄οκτω χρονια με ΓΑΠ. Καλημερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΑΓΑΠΗΤΕ northwest greece, ΑΝ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΜΠΑΖΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ, ΟΤΙ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΦΕΡΕΙΣ, ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ!
    ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ,ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ "ΚΑΡΕΝΑΓΙΟ"!!!
    ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΜΠΑΖΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΙΣΗΣ!
    ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΠΙΣΩ, ΣΤΗΝ ΣΗΜΙΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΦΕΤΟ ΤΗΣ(ΠΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ! ΔΥΟ ΕΞΗΓΙΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ: Η ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΙΚ Η ΕΙΣΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ!
    ΔΙΑΛΕΞΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ!!!

    11:18 πμ

    Παντως εσυ εισαι σιγουρα απολιτικ και δεν καταλαβαινεις οτι αν δεν ηταν ο σημιτης τωρα πρωθυπουργος θα ηταν ο Εβερτ και ο ΓΑΠ θα ηταν στις ΗΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ειμαι η Αντωνιου Τονια το γνωστο τραβελι!

    Εβριζα τον Τσοβολα γιατι απειλειτε η θεση μου στο Πασοκ....και αν φυγω που θα βρω τα λεφτα για να ολοκληρωσω την εγχειριση αλλαγης φυλλου??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ειμαι η Αντωνιου Τονια το γνωστο τραβελι!

    Εβριζα τον Τσοβολα γιατι απειλειτε η θεση μου στο Πασοκ....και αν φυγω που θα βρω τα λεφτα για να ολοκληρωσω την εγχειριση αλλαγης φυλλου??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δυστυχως για το ΠΑΣΟΚ αυτη η κριση δεν ειναι οπως αρκετες αλλες στο παρελθον. Ειναι μοναδικη και ακρως επικινδυνη, για πολλους λογους.

    Στην δεκαετιες του 70 και στις αρχες του 80 η κοινωνια μας ηταν διαφορετικη. Υπηρχε ελλειψη αρκετων αγαθων και ισως μια ζηλεια για τους εχοντες, πραγμα που εκμεταλλευθηκε πληρως ο μεγαλος μαεστρος της πολιτικης Ανδρεας, υποσχομενος αλλαγη και ευημερια σε ολους. Σημερα οι περισσοτερες οικογενειες που εδωσαν την ηγεσια του τοπου στον Ανδρεα, αν και χρεωμενες, εχουν σπιτια, μικρα εξοχικα και 2-3 αυτοκινητα εξω απο το σπιτι τους. Επιπλεον δεν υπαρχει πια αρχηγος που να μπορει να παρασυρει τα εν ολιγοις βολεμενα αυτα πληθη.
    Απο την αλλη δε μερια το χρηματιστηριο και οι κατα καιρους ατασθαλιες των στελεχων του ΠΑΣΟΚ αγανακτησαν τον κοσμο με αποτελεσμα μια μερικη στροφη σε ΝΔ και Συριζα.
    Το προβλημα κατ εμενα τωρα ειναι ο στοχος του κομματος και τι δρομο θα ακολουθησουμε. Εννοειται οτι ο απωτερος σκοπος καθε κομματος ειναι η ανοδος στη εξουσια, αλλως δεν εχει σκοπο υπαρξης αφου δεν θα μπορει να υλοποιηση τις ιδεες του. Σε ποια ιδεολογικα στρωματα θα αποτανθει το Νεο ΠΑΣΟΚ? Διοτι για στροφη προς τα αριστερα ισως ειναι αργα. Ο Συριζα εχει ενα δυναμικο και ευστροφο αρχηγο ο οποιος μαλλον παιρνει ψηφους απο το ΠΑΣΟΚ παρα δινει. Παραμονη στο κεντρωο χωρο ειναι μαρασμος και θα καταληξουμε σαν την Ενωση Κεντρου. Ο εκσυχρονισμος δεν βοηθησε και εφερε τις μεγαλυτερες διχονοιες.

    Το κομμα χρειαζεται νεο οραμα, στοχο και ικανο αρχηγο ωστε να παρει ψηφους. Πολλες ψηφους. Δυστυχως στο ΠΑΣΟΚ δεν εχουμε καταλαβει την σημασια του αρχηγου. Κανενα κομμα με μετριο αρχηγο δεν καταφερε ποτε να επιπλευσει σε οποιαδηποτε χωρα του κοσμου.
    Παρ'ολο που μπορει να ακουσθω σαν φιλοβενιζελικος, επιμενω οτι πρεπει να ψηφισουμε για αρχηγο τελειως αξιοκρατικα. Προς Θεου, οχι συναισθηματικα. Να σκεφθουμε ποιος πιστευουμε οτι μπορει να ανεβασει το ΠΑΣΟΚ και να περασει το μηνυμα σε οσους περισσοτερους Ελληνες. Γιατι οταν εισαι στη εξουσια τα πραγματα γινονται πιο ευκολα για το κομμα. Η αντιπολιτευση ειναι που προκαλει τις περισσοτερες τριβες και διχονοιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Απο Γ.Αναστασίου

    Χαλάλι ρε Βαγγέλη οι πουτσοι που ειχες πληρωσει και μας γαμουσαν μαζι χθες το βραδυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 11.12

    Άκου φίλε κάποιον που τα έζησε από μέσα και έφυγε νωρίς για να μην τον σκεπάσει η βρώμα.

    Στην υπόθεση αυτή έγινε μεγάλο «πανηγύρι».
    Φάγανε μέχρις σκασμού Δήμαρχοι και συγγενείς τους, Πασόκοι συνδικαλιστές και νεοδημοκράτες πολιτευόμενοι, πολιτευτές, μέλη επιτροπών και πολιτιστικών σωματείων κλπ.
    Η λεηλασία έγινε διακομματικά και μάθε ότι ο Βενιζέλος είχε λίγους και μικρό μερίδιο στη μάσα, όπως εξάλλου και ο Τσοχατζόπουλος.
    Αυτός που έκανε παιχνίδι ήταν ο Λαλιώτης. Οι δικοί του ανέβηκαν πάνω και μοίραζαν την μπάλα.
    Σας τα είπα λαϊκά για να γίνω ίσως πιο κατανοητός.
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ρε ΓΑΠιστηρια εισαστε πολυ καφροι.
    Βριζετε την Αντωνιου για την ασχημια της και δεν βλεπετε τον μαλακα τον Τσοβολα που υποτιθεται οτι υποστηριζει τον ΓΑΠ, αλλα του βγαινει και λεει οτι ο Γιωργακης οχι μονο δεν ηταν αρχηγος, αλλα ουτε τον επικεφαλης στο Επικρατειας δεν μπορουσε να βαλει.
    Χαμενοι, ε χαμενοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. (γεια σου Μπεξή μεγάλε εθνάρχη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Παθιάστηκα, χειροκρότησα, δάκρυσα ,εκλασα, χεστηκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕς ΤΟΥ ΓΑΠ.
    ΚΙ ΑΛΛΑ, ΚΙ ΑΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. σχολιο προς βενιζελο και αλλους πολιτικους;


    οι πολιτικοι ειναι οι μεγαλυτεροι καραγκιοζηδες που υπαρχουν και πληρωνονται αδρα για τα καραγκιοζιλικια τους.

    και εσυ κυριε βενιζελο εισαι ενας καραγκιοζης. καλα ,ρε δεν εχεις λιγη αξιοπρεπεια εσυ και οι ομοιοι σου?λιγη τσιπα δεν εχετε ρε ? τι κανει ο ανθρωπος για να παρει μια καρεκλα? οι φτωχοι ανθρωποι εχουν μεγαλυτερη αξιοπρεπεια απο εσας....

    εκανες και καλα παρτυ για τη κορη σου για να γιορτασετε που περασε στο πανεπιστημιο.
    και το εκανες μετα απο 3 μηνες αφοτου μαθατε που περασε η κορη σου.
    και το εκανες λιγο πριν τις εκλογες για να δειξεις ενα αλλο προφιλ. ατυχησες ομως. οι ξεκαρδιστικες σου ποζες να χορευεις σαν αρκουδα μπροστα στη καμερα εφεραν το ακριβως αντιθετο αποτελεσμα.
    ο κοσμος γελαει με τα τερτιπια σας και τα καραγκιοζιλικια σας.προσπαθειτε να συμπεριφερθειτε και καλα σαν φυσιολογικοι ανθρωποι αλλα ειστε παραφυσικοι και παραφυσιν.οπως ο καραμαλης που εβαλε μπουφαν με 45 βαθμους κελσιου......

    μην φοβασαι ομως .δεν τα λεω αυτα γιατι ειμαι fun του georgakis η καποιου αλλου ηλιθιου.
    και αυτος ενας αχρηστος αξεστος ηλιθιος καραγκιοζης ειναι. καραγκιοζης ισαξιος του καραμαλη και των αλλων ηλιθιων που μας τυρρανανε.

    ποιο το νοημα να εχουμε κυβερνησεις ?
    τα πραγματα τοσο χαλια δεν θα γινονταν αμα δεν ειχαμε κυβερνησεις.

    ποιθο το νοημα να παμε στρατο? για να προσεχουμε τις βιλλαρες σας ?

    και το σημαντικοτερο. δεν θα πληρωναμε μια σε καραγκιοζηδες σαν κα σενα (και τους αλλους βουλευτες) μονο και μονο για να ξυνετε , να τα κανετε σκατα και αποσκατα, να αυνανιζεστε στα εδρανα της βουλης και να λετε και καμια μαλακια για το καλο του χρονου.

    ο κοσμος υποφερει. οι τιμες εχουν εκτιναχθει. αλλα εσενα και τους αλλους δεν σε απασχολει. ειστε βολεμενοι με τις μιζες που κονοματε απο τους επιχειρηματιες(για δημοσια εργα και μη).
    μετα μου λες εισαι σοσιαληστης......
    σοσιαλιστης ηταν ο τσε .κατι τυποι σαν και σενα και τον αντιζηλο σου γιωργακη ειναι απλως νουμερα σε θεατρα του παραλογου . για να μην πω για καμια επιθεωρηση με το ταμτακο και τον ταξιαρχο θεοχαρη(γιωργος βασιλειου) που εγινε βουλευτης! απιστευτο αλλα μας κυβερνουν απιστευτα ηλιθιοι ανθρωποι.....

    δεν κανετε ολοι εσεις για τη βουλη.για το τσιρκο κανετε. ειστε νουμερα .μεγαλα νουμερα. και σας προτεινω ρολο κλοουν- γελωτοποιου στο τσιρκο.
    τα φυλακισμενα αγρια ζωα του τσιρκου δεν φταινε σε τιποτα να συγκρινονται με τα ''ζωα'' τους πολιτικους.

    και να θυμασαι .καποτε τα αγρια θηρια του τσιρκου θα βγουν απο τα κλουβια και θα φανε τους δεσμοφυλακες και τους κλοουν....

    ξερω οτι η γλωσσα που χρησιμοποιησα ειναι σκληρη και απρεπεις για κονφορμιστες παπαρολογους σαν και σενα αλλα τα ιδια σκεφτεται με αυτα που λεω και η κοινωνια. σας θεωρει μαλακες.και οταν μιλαω για κοινωνια δεν λεω για τα κομματοσκυλα που σε περιτρυγυριζουν και σε γλυφουν.και πιστευω οτι δεν εχεις τα αρχιδια να δημοσιευσεις αυτα που γραφω.

    αντε γεια και να μασας καλα στης εξουσιας τα εδρανα .

    ολους εσας σας εχουμε γραμμενους σε ενα οργανο που ακομα δεν μας το εχετε κοψει.
    και οταν σας εχουμε γραμμενους δεν μπορειτε να μας κανετε τιποτα. παραμονο να μας κλασετε τα αρχιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Και ο Βούγιας υποστηρίζει Γιωργάκη. Μαζί κάνανε τις παράνομες μετεγγραφές των δικών τους (βλέπε κόρης Βούγιας και Αντρίκου) από το ΑΠΘ και Αθηνών. Πως να μην υποστηρίζονται δύο άνθρωποι της διαπλοκής; Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 11.12

    Άντε να σας πω και το τελευταίο για σήμερα…
    Βλέποντας τη κατάσταση στη Θεσσαλονίκη κατεβαίνω ένα πρωί στην Αθήνα, συναντώ έναν υπουργό και του λέω: "Ρε συ αυτοί πάνω δεν παίζονται έπεσαν στη μάσα σαν παλαβοί, θα σας κάνουν ζημιά και θα μπει κόσμος φυλακή, εγώ έτσι δεν δουλεύω".
    Και τι μου απάντησε:
    "Ο καθένας κάνει τις επιλογές του, αλλά θα έπρεπε να καταλάβεις ότι μια φορά δίνεται και σε αυτούς η δυνατότητα να καρπωθούν κάποια οφέλη, είναι φυσικό να κάνουν έτσι".

    Η εκτίμηση μου για τη φυλακή ήταν προφανώς λάθος. Για άλλους λόγους και άλλοι άνθρωποι μπαίνουν φυλακή στην πατρίδα!
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΦΙΛΕ, "ΑΓΙΕ".
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΕΓΩ!
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΖΗΣΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΤΑΓΩΝΙΤΗΣ ΗΤΑΝΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ!
    ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΡΤΥ ΜΕΓΑΛΕ!!
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΚΑΝΑΔΟΙ ΠΗΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ, ΜΕ ΑΔΡΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ!
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ Η ΝΔ ΔΕΝ ΤΑΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ Η ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΡΩ, ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΑ "ΠΟΥΛΕΝ".
    ΜΑΛΛΟΝ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΟΓΩ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ ΚΑΙ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΥ, ΕΙΧΕ ΤΟΝ "ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΙ".
    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ!
    ΑΝ ΘΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΒΑΘΕΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Είμαστε όλοι γιά τα πανηγύρια.Δεν μπορούμε να πούμε σωστά μιά λέξη καί καταφεύγουμε σ αυτές μόνο πού ξέρουμε καλά.Αρχίδια, μουνιά μαλακίες.Μα καλά ρε ,μαλάκες πότε θα μεγαλώσετε?Τι σκατά τρώτε καί δεν αναπτύσεται ο εγκέφαλός σας.Άμα δεν έχεις ή δεν μπορείς κάτι να πείς, ε τότε σκάσε ρε μαλάκα μη μού πρήζεις το βυζί.
    Πολύ απολιτίκ αυτή η νέα γεννιά.
    Λένε κάτω οι μαλάκες οι πολιτικοί.Δεν υπάρχει πιό επικίνδυνη κουβέντα απ΄αυτή.
    Δεν ζήσανε καμμιά χούντα να τούς κουρεύει σύρριζα ο ίδιος ο καθηγητής με την ψιλή λεγόμενη μηχανή.Γι΄αυτό μάγκες αφήστε το.Καλύτερα να μασάτε(σκατά) παρά να μιλάτε.
    Αυτοί εδώ μόνο κλέβουν.Οι οι άλλοι όχι μ΄πνο σού πήδαγαν τη γυναίκα αλλά πήδαγαν καί εσένα τον ίδιο.Καί καλά άμα σού άρεσε δεν υπήρχε πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Λυπάμαι για τον διασυρμό
    του ονόματος ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.
    Του Ελευθέριου της Κρήτης
    από τον Ευάγγελο του κατεστημένου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Υπαρχει κανενας που θα παει Θεσ/νικη γιατι με ξεχασαν εδω. Εφυγε το πουλμαν που εβαλε ο Ψωμιαδης για να κατεβουμε στην Αθηνα,και τωρα πως θα παω πισω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Αγιε, δεν υπαρχει η παραμικρη αμφιβολια οτι ολοι οι πολιτικοι προσπαθουν να εκλεχθουν για την "μασα".
    Αλλωστε δεν θα παρατουσαν τις δουλειες τους για γινουν βουλευτες, οπως εγινε με το ασυμβιβαστο.
    Ειναι πολυ δυσκολο να εχεις το δακτυλο στο μελι και να μην το γλυψεις. Τα χρηματα που διακινουνται ειναι πολλα. Παρα πολλα.
    Γι αυτο βλεπουμε το πρωτογνωρο εθιμο -για αλλες πολιτισμενες χωρες- του να αλλαζουν ολα τα στελεχη των υπουργειων, ΔΕΚΟ, ακομα και νοσοκομειων σε καθε αλλαγη κυβερνησης.
    Οσο επικρατει αυτο η αισχρη συνηθεια, δυστυχως θα ξερουμε οτι θα υπαρχει αλλη μια τετραετια μασας, υποαναπτυξης και μιζεριας για τον λαο.
    Α.Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. πολυ καλο το αρθρακι σου συντροφε Αναστασιου!Το ΠΑΣΟΚ δεν χειραγωγειται και δεν ειναι τσιφλικι κανενος!Στις 11 Νοεμβρη ξανα ψηλα το κεφαλι,τελος η ιδια πολιτικη με την δεξια,αρθρο 16,αρση μονιμοτητας δημοσιων υπαλληλων,ασφαλιστικο,κτλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. http://www.proasyl.de/en/index.html

    Τα αίσχη των ελληνικών αρχών απέναντι στους μετανάστες. Δείτε και το βίντεο-σοκ

    http://www.youtube.com/watch?v=-QLAfYQn6Ic&eurl=http://www.lathra.gr/content/blogcategory/22/27/

    Ας το ανεβάσει κάποιος και στην κεντρική σελίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. "ΤΣΑΤΣΟΣ" ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, Ο ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ, ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ!

    Σε μεγάλο τσάτσο του Βενιζέλου, εξελίσσεται ο Κώστας Σκανδαλίδης. Ο κουτοπόνηρος γιος παπά, ποντάρει στο μέλλον και γλείφει ανοιχτά τον Βενιζέλο, δηλώνοντας οτι πρέπει ν αλλάξει ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Ο πονηρός Σκανδαλίδης, σου λέει οτι επιλέγω Βενιζέλο, γιατι ακόμη κι αν χάσει, θα έχει το μέλλον μπροστά του! Ο Σκανδαλίδης υπολογίζει, πως ακόμη κι αν κερδίσει ο Γιώργος, τον Βενιζέλο, σε περίπτωση που γίνουν εθνικές εκλογές το Μάρτιο-λόγω Σκοπιανού-, θεωρεί οτι το ΠΑΣΟΚ θα ηττηθεί και τότε θ αναγκασθεί ο Παπανδρέου, να παραδώσει το κόμμα στο Βενιζέλο. Αυτη η μπακαλίστικη λογική Σκανδαλίδη, σε συνδυασμό, με την πιθανολογούμενη εδω και καιρό συμφωνία του με τον Βενιζέλο, αποκαλύπτει το μέγεθος και τη σοβαρότητα του ανδρός, που υποδύεται ανερυθρίαστα τον ηγέτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Μπράβο Αναστασίου!
    Ανάσταση! (που λέει και ο μέγας Πιλαλί)..

    Εξαιρετικό γλύψιμο, μπράβο!

    Να θυμίσω μόνο το τραγουδάκι του Ζωρζ Πιλαλί το οποίο λέει:

    "...τη σούφρα σου γλυκά θα σου τη γλύψω και με την γλώσσα μου θα σου την ΞΕΣΚΑΤΙΣΩ..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ (Ε.Α.Ρ. )ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟ 0,0001 % ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΠΕΞΗ ΜΕΓΑΛΕ ΕΘΝΑΡΧΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. τι μας ενδιαφερει εμας τους Ελληνες το ψευτοδιλλημα ΒΙΣΣΗ (γιωργακης) Η ΒΑΝΔΗ (βαγγελακης) ? αυτο που μας ενδιαφερει ειναι οτι και εχθες στην συναξη του βαγγελακη παλι κλεβανε πορτοφολια (μεταξυ τους αυτη τη φορα γιατι ο Ελληνικος λαος τους πηρε χαμπαρι) βλεπεις η κακες συνηθειες δεν κοβονται ευκολα...

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ - ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΥΠΑΡΧΟΥΝ 800.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ "ΠΑΤΡΩΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ". ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ (Ε.Α.Ρ.) ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ Ε.Α.Ρ. ΤΡΙΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ? ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. τωρα εδω που τα λεμε μαγαζι των παπανδρεου ειναι το πασοκ, εμποριο δημοκρατιας χρονια κανει , πως να το δωσουνε σε ξενα χερια ?

    βαστα γιωργακη - βαστα καλο μου αμερικανοπουλο - βαστα πελαααατη μου...

    ε ρε ξεφτιλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΤΟ Ε.Α.Ρ. στη Βουλή! Μεταπολίτευση Τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ρε παιδια μηπως ξερετε τιποτα τι απογινε εκεινη η ΒΛΑΧΑΡΑ Η ΦΩΦΗ ? που εξαφανιστηκε η ανεργη φακλανα ?

    ποιο ταμειο την σιτιζει τωρα ?

    μιλαμε για πολυ μεγαλα ζωα ρε , και ητανε και νομαρχισα η καργια, ρε καλα ελεγε ο Κονδυλης οτι αν ηξερε τι λαλακες ειμαστε (και συνεχιζουμε να ειμαστε) θα μας κυβερνουσε απο λοχιας.. τι λοχιας απο κληρωτος θα ελεγα...

    εδω και η βλαχαρα η φωφη εβαλε τον χοντρο της κωλο στη καρεκνα της νομαρχιας και εγινε (κατα το αριστερο) νομαρΧΕΣΑ ..

    ΒΡΕ ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. "Ο κουτοπόνηρος γιος παπά, ποντάρει στο μέλλον και γλείφει ανοιχτά τον Βενιζέλο, δηλώνοντας οτι πρέπει ν αλλάξει ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ."

    Θα μας τρελλανεις ρε φιλε?
    Ο Σκανδαλιδης κατεβεινει τριτος υποψηφιος. Τι πρεπει λοιπον να πει? Οτι δεν πρεπει να αλλαξει ο αρχηγος του ΠΑΣΟΚ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Σοβαρα τωρα, μπορει κανεις να μου πει τι θα γινει αν βγει το πιο πιθανο σεναριο δηλαδη να κερδισει ο ΓΑΠ την αρχηγια και να χασει ξανα τις επομενες βουλευτικες? Θα ξανατεθει θεμα αρχηγιας η οχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. kαιμετά ξύπνησες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ρε εδω κλεβουν τα πορτοφολια μεταξυ τους φανταζεσθε να παρουν την κυβερνηση ?

    ημαρτον ρε ,

    ρε τι ειναι αυτοι αλληλοκλεβονται μολις ανταμωσουν !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. index

    Αν θέλετε μπορείτε να περιμένετε να προβληθεί αύριο 31 από την τηλεόραση σαν ντοκιμαντέρ.
    Αν πάλι δεν μπορείτε να περιμένετε, τότε να το δείτε από τώρα, κάνοντας κλικ εδώ.
    Έτσι γίνεται η δημοσιογραφία στις μέρες μας, 15 χρόνια μετά την επιστημονική τεκμηρίωση ενός προβλήματος και τρία ολόκληρα χρόνια μετά την ψήφιση ευρωπαϊκών και εθνικών νόμων που φυσικότατα δεν εφαρμόζονται, πάντα καθυστερημένα μετά, ψάχνουμε από τα γραφειάκια μας στο youtube για να «την βγάλουμε» και πάλι στην τεμπελιά μας.
    Ντοκιμαντέρ από το τηλέφωνο δηλαδή...
    Το βίντεο που θα προβληθεί το ανακάλυψε η δημοσιογραφάρα μετά από 250.000 επισκέψεις σε αυτό και μετά από αρκετούς μήνες από το ανέβασμα του!

    Μπρρρρράβο δημοσιογραφάρες μου εσείς που έχετε και το θράσος να κάνετε τρέιλερ γι αυτό...

    DF
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Βαγγέλη, έχεις το χάλι σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Βαγγελη εισαι ο αρχηγος μας.
    Διωξε το ηλιθιο Αμερικανακι και την μαμα του για παντα απο την Ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Βαγγελη βγαινεις ανετα.
    Μονο καφροι που δεν ξερουν να διαβαζουν υποστηριζουν Γιωργακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ 12:20 μμ, ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΑΙ Η ΔΥΣΚΟΛΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΧΩΡΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ, ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΠΕΤΣΕΤΩΝ,ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΠΗΓΜΑ. ΕΠΙΣΗΣ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΠΡΩΙΝΟΥ.
    ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ 12:20 μμ
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕ ΕΔΩ!!!!!!!!!!
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!!!!!!!!
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ!!!
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ,ΑΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ Ο ΗΔΗ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΦΩΤΙΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ.
    ΚΟΙΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ.
    ΦΩΝΑΞΕ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ, ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΥΓΕΙΑ-ΠΑΙΔΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΒΑΓΓΕΛΗ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΚΑΘΑΡΟΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΑΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΙΛΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΦΕΤΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΡΟΜΑΛΑΚΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ... ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ORIGINAL GEORGE.

    KATANTIA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Πόσοι λαθρομετανάστες και πόσοι νόμιμοι μετανάστες ζουν στην Ελλάδα σήμερα; Μπορεί το Υπουργείο Εσωτερικών να μας απαντήσει με βεβαιότητα και με ακρίβεια; Όχι βέβαια. Τα δύο μεγάλα κόμματα, συναγωνίζονται τα τελευταία 17 χρόνια ποιο θα νομιμοποιήσει περισσότερους λαθρομετανάστες και θα τους παρέξει περισσότερα δικαιώματα.

    Η Αριστερά συγχέει τον προλεταριακό διεθνισμό με τον νεοταξικό κοσμοπολιτισμό. Δεν αντιλαμβάνεται ότι η μαζική και ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση μεταμορφώνει την εγχώρια εργατική τάξη σε αγέλη ανίσχυρων και αλλοτριωμένων ανειδίκευτων εργατών. Τα συνδικάτα των οικοδόμων και των ναυτεργατών ως το 1990 ήταν ισχυρά. Σήμερα η δυναμική τους είναι ανεπαίσθητη. Αυτή η Αριστερά δεν έχει τη διορατικότητα να διακρίνει πως ο πηγαίος Πατριωτισμός μπορεί να αποτελέσει τον μοχλό συσπείρωσης και αντίστασης σε μία ισοπεδωτική παγκοσμιοποίηση και τις επιβουλές των ισχυρών της Νέας Τάξης.

    Η θολοκουλτούρα -μέσω της πλύσης εγκεφάλου από τα ΜΜΕ- στιγματίζει κάθε εύλογο προβληματισμό στην ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών, πάμφθηνων και ανασφάλιστων, που εξυπηρετεί το μεγάλο κεφάλαιο, τους εργολάβους και τους δουλεμπόρους. Προσπαθεί να μας πείσει ότι η νέα ελληνική κοινωνία πρέπει να είναι «ανεκτική» στο μαζικό εποικισμό της και ότι χρειαζόμαστε ακόμα περισσότερους μετανάστες. Διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα τονίζοντας πόσο «ευεργετική» είναι η παρουσία τους για την οικονομία μας. Λησμονούν, ωστόσο να αναφέρουν ότι καταναλώνουν το ελάχιστο δυνατό, αποταμιεύουν και στέλνουν τακτικά εμβάσματα στις χώρες τους.

    Το «κορυφαίο» παράδοξο της μεταναστευτικής (μη) πολιτικής του Υπουργείου Εσωτερικών είναι πως, αντί να αντιμετωπίσει την υπογεννητικότητα με μέτρα που επιδοτούν τις γεννήσεις Ελλήνων, εισάγει αλλοδαπούς για να τους αντικαταστήσουν με την υψηλή τους γεννητικότητα. Θέλουμε να καταγραφεί επιτέλους ο ακριβής αριθμός των μεταναστών που ζουν στην Πατρίδα μας. Ο Νικολά Σαρκοζί, όταν ήταν Υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας ζητούσε κάθε μήνα τα ποσοστά της μετανάστευσης και της εγκληματικότητας και κατόρθωσε να μειώσει και τα δύο. Ο γαλλικός λαός, όχι μόνο δεν θεώρησε ακραίο αυτό το μέτρο, αλλά τον επιβράβευσε ανεβάζοντας τον στην Προεδρία της Γαλλικής Δημοκρατίας.

    Η Εθνική κοινωνία συνέχει τους πολίτες της με δεσμούς πολιτιστικούς, καταγωγής, κοινή παράδοση, γλώσσα, αξίες, ήθη και ιστορική μνήμη. Αποτελεί όμως εμπόδιο στη Νέα Τάξη που επιζητεί πολυπολιτισμικές, κατακερματισμένες κοινωνίες αλλοτριωμένων πειθήνιων καταναλωτών, χωρίς ιδιόμορφες προτιμήσεις, χωρίς ταυτότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ερωτηση: Ποσοι Βενιζελικοι θα ψηφισουν ΓΑΠ και ποσοι Παπανδρεικοι θα ψηφισουν Βενιζελο στις επομενες βουλευτικες?

    Μηπως, λεω μηπως το σηριαλ τελειωσε ετσι και αλλοιως και το ΠΑΣΟΚ δεν ξεπερασει το 20% στις επομενες βουλευτικες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Διαβάζεται λιγομένα, με πάθος:

    Αααααχ... Βαγγέλη μου....
    Τι γλώσσα είναι αυτή μωρό μου;
    Πως την χειρίζεσαι έτσι;;;
    Ααααχ, δώστη μου όλη, δώστη μου μωρό μου...
    Ααααχ, μην σταματάς μωρό μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Αραπη, φοβερο το σχολιο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ο Σκανδαλίδης μέσα απο την σοβαροφάνεια προσπαθεί
    να κρύψει την σοβαρότητα.
    ΄Ηταν Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ
    όταν το "σύστημα" παραβρώμισε
    αλλά δεν τον άκουσα να κάνει αυτοκριτική...
    Τον έβαλε ο Παπανδρέου υποψήφιο Δήμαρχο Αθήνας.Κατέβασε
    τo 34,93% του ΠΑΣΟΚ του 2004
    σε 28,8% το 2006
    αλλά δεν τον άκουσα να κάνει αυτοκριτική...
    Σαν τον Μπένυ κι αυτός
    μας σκανδαλίζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΜΠΕΝΙ, ΜΠΕΝΙ, ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΠΕΝΙ!

    ΜΠΕΝΙ, ΜΠΕΝΙ, ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΠΕΝΙ!

    ΜΠΕΝΙ, ΜΠΕΝΙ, ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΠΕΝΙ!

    ΜΠΕΝΙ, ΜΠΕΝΙ, ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΠΕΝΙ!

    ΜΠΕΝΙ, ΜΠΕΝΙ, ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΠΕΝΙ!

    ΜΠΕΝΙ, ΜΠΕΝΙ, ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΠΕΝΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Α ρε Μητσαρα Τσοβολα.
    Τετοιους φιλους σαν εσενα και τον Παγκαλο να εχει ο George, τι να τους κανει τους εχθρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. index

    Διαβάζεται από "αντρική" φωνή (πχ μπίστω, πρετεντέρω κλπ), λιγωμένα, με βαθύ ερωτικό πάθος:

    Αααααχ... Βαγγέλη μου...
    Τι γλώσσα είναι αυτή μωρό μου;
    Πως την χειρίζεσαι έτσι;;;
    Ααααχ, δώστη μου όλη, δώστη μου μωρό μου...
    Ααααχ, μην σταματάς μωρό μου...


    ο Αράπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΡΕ 1.27
    ΑΦΟΥ Η ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΙΚΗ, ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ? ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ...κι εσύ θα φας καλά 1.30!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΒΑΝΟΙ

    ΟΙ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑΔΕΣ
    ΠΑΣΟΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ.

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΣΑΣ
    ΑΝ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΦΡΑΓΚΟ.

    ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑΔΕΣ
    ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΧΟΝΤΡΟΥΣ
    ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΝΤΟΥΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Η ΜΟΝΗ ΓΑΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ. ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΝΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΟΔΟ. ΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΝΩ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ ΣΤΙΣ ΜΠΗΧΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΡΧΗΓΙΛΙΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ρε φιλε Ελεος. Ποια πολιτικη? Όλα τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ ηταν εκει. Όσοι θα σκάσουν και θα σαπίσουν από το πολλύ χρήμα και το πολύ φαί ήταν εκεί.
    Και για ποια νεολαία μιλά αυτός ο Βενιζέλος τον Δημήτρη Σακελάρη που έχει κατηγορηθεί για διάφορα ύποπτα στα στενά των εξαρχίων/??? Ή το νίκο ανδρουλάκη που είναι επαγγελματίας πωλητής ομάρδων της νεολαίας??? Έλεος θα μας πεθάνετε στο΄τέλος. Α ο μονος που έλειπε ήταν αυτή η κωκώνα ο τριαντάφυλλος. Λαικός πολεμιστής που ανακάλυψε τελευταία τα σαλόνια, τα έγλειψε για τα καλά αλλά μόλις τον καταλάβανε τον σούταραν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Η ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕΌΣΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΤΣΗΔΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ.ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΗΤΟΡΙΚΗ, ΤΟ ΗΓΕΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ, ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ, ΤΗ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ , ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣ Η ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΗΜΜΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ. ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΗ ΝΕΤ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ. ΜΙΖΕΡΟΣ, ΣΤΕΓΝΟΣ, ΦΤΩΧΟΣ, ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ, ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ-ΑΝΤ ΑΛΛΩΝ, ΑΜΗΧΑΝΟΣ, ΚΟΜΠΛΕΞΙKΟΣ. ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Πρωτη φορα γινεται σοσιαλιστικο κομμα να θελει για αρχηγο Αμερικανο αμφιβολου διανοητικοτητας ειδικα λογω οικογενειακης διαδοχης.

    Α ρε Μαρξ, Θα τριζουν τα κοκκαλα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΚΑΙ ΤΑ
    ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ

    29/10/07
    Χ.Α.Α. 5.289,22 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

    Ο Γιώργαρος το έβαλε αμέτι μοχαμέτι
    να μας δώσει πισω, με τόκο και εύ-
    λογο κέρδος, ότι μας αρπάξανε με
    αδελφίστικο τρόπο τα πράσινα λαμό-για.

    Σημ. Το ΠΑΣΟΚ αν δέν πέσει στά γό-
    νατα ,να αναλάβει τις ευθύνες του,
    (και όχι σαν πουστράκι να λέει ξέ-
    ρετε ήσαν και δεξιοί μέσα,εμ βέβαια
    και δεξιοί ήσαν, και πασοκοι, και
    συνασπισμίτες, και κουκουεδες, και
    το μουνί της μάνας τους),και να
    ζητήσει συγνώμην, τον Αβραάμ Πάπα
    να βάλει αρχηγο, θα αργήσει πάρα
    πολύ να ξανακυβερνήσει.
    Το παραπάνω το έστειλα σήμερα το
    πρωί SMS, στη Πρώτη Γραμμή στη ΝΕΤ
    πού είχανε τον Βενιζέλο, αλλά τον
    προστατέψανε και δεν το διαβάσανε.

    Ο Μαλάκας ( που τώρα όμως πίνει
    πράσινο αίμα) που δέν πρόσεχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Παρτε το χαμπαρι. Βγηκαν ολα στη φορα.
    Οσα λεει ο Γιωργακης για υπονομευτες ειναι παραμυθια. Ο Τσοβολας τα ειπε ολα χθες. Οτι δεν μπορουσε ουτε τον ιδιο να βαλει επικεφαλης του Επικρατειας, ποσο μαλιστα να κανει αντιπολιτευση.
    Και εδω υπαρχουν μονο δυο περιπτωσεις. Η ειναι τελειως αχρηστος σαν ηγετης και δεν του χρειαζονται υπονομευτες η του επεβαλλαν να βγαλει τον Τσοβολα, τα συμφεροντα. Οποτε ειναι υποχειριο των συμφεροντων που τωρα δηθεν βριζει. Σιγουρο ειναι ακομη ενα. Οτι θα μεινει στην ιστορια ως ο πιο γελοιος ηγετισκος κομματος της Ελλαδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΤΕ ΡΕ ΠΟΥΛΑΡΑΔΕΣ

    Η ΝΔ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΝ

    ΤΑ ΣΑΒΑΝΑ ΤΟΥ ΤΕΛΑΕΥΤΑΙΟΥ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΟΥ.

    ΓΕΙΑ ΣΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ

    ΣΤΡΑΚΑΣΤΡΟΥΚΑΣ ΜΕ ΑΡΜΑΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. index

    Η γκεμπελική προπαγάνδα των επίδοξων "ελευθέριος" δεν έχει όριο. Έλα όμως που ξέρουμε όμως κι εμείς να κάνουμε ψαλίδια σε "συνεντεύξεις"...
    :-)
    Κάντε click εδώ για να ακούσετε 6λεπτο απόσπασμα από περασμένη εκπομπή των bloopers στο Soundcast Live για την δήθεν συνέντευξη...
    "Αν είσαι gay πέστο καθαρά αφού με καίει"...
    Ο υποψήφιος των gay, ο άνθρωπος για τις "οικογένειες" ομοφυλοφίλων, αλλαξοκωλιά "γάμος" και υιοθεσία! Κάυ%$ σκέτη!

    ο Αράπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΒΑΝΟΙ

    ΟΙ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑΔΕΣ
    ΠΑΣΟΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ.

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΣΑΣ
    ΑΝ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΦΡΑΓΚΟ.

    ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑΔΕΣ
    ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΧΟΝΤΡΟΥΣ
    ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΝΤΟΥΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΓΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΟΝ ΤΣΟΒΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Μπραβο ρε Τσοβολα, υπερασπιστη του Βενιζελου και ας μην σε θελει ο χονδρος.
    Μητσαρα τα γαμισες λιγο χθες το βραδυ ρε παιδι μου. Τι εγινε? Με το που πηγες διπλα στον Γιωργο κολλησες? Εσυ υποτιθεται οτι ετρεχες το υπουργειο Οικονομικων.
    Και με το ΠΑΣΟΚ τι εγινε? Χθες δεν ελεγες οτι δεν γυρνας με τιποτα αν δεν παρει το πλοιο αριστερη ροτα ? Αμα ομως σε βαλουν πρωτο στο Επικρατειας, ε ετσι?
    Κακοτυχια ομως ρε Μητσο. Επεσες σε μαλακα αρχηγο που ουτε αυτο δεν μπορουσε.
    Καλα δεν ηξερες, δεν ρωταγες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΒΑΝΟΙ

    ΟΙ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑΔΕΣ
    ΠΑΣΟΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ.

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΣΑΣ
    ΑΝ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΦΡΑΓΚΟ.

    ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑΔΕΣ
    ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΧΟΝΤΡΟΥΣ
    ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΝΤΟΥΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΒΑΝΟΙ

    ΟΙ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑΔΕΣ
    ΠΑΣΟΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ.

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΣΑΣ
    ΑΝ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΦΡΑΓΚΟ.

    ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑΔΕΣ
    ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΧΟΝΤΡΟΥΣ
    ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΝΤΟΥΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ

    Πρός 11.12πμ

    Αγαπητέ Συμπολίτα, όταν οι "συντρο-
    φοι" του ΠΑΣΟΚ είχανε στήσει το
    μεγάλο πάρτυ της ρεμούλας,επ ευκαι-
    ρεία του πολιτιστικού γεγονότος,τό-
    τε η απιστία περί το Δημόσιο ήτανε
    πλημμέλημα, (ο πρώτος νόμος πού έφερε ο πατέρας του ΓΑΠ όταν ξανα-πήρε την εξουσία το 93), αυτό αγα-
    πητε συμπολίτα σημαινεί παραγραφή
    σε 4- τέσσερα- χρόνια. Δηλαδή να
    τούς στείλουν στο σκαμνί και να
    απαλλαγούν λόγω παραγραφής και να
    βγάζουν και γλώσσα μετά.
    Ετσι ακριβώς κάνανε και με το ΧΑΑ,
    αλλά σε αυτήν την περίπτωση επειδή
    και τα λεφτά μας πήρανε, και μαλά-
    κες μας είπανε, και τις εκλογές
    του 2000, ξέρεις αυτές τις μαιμού
    εκλογές, κλέψανε, τα πράγματα είναι
    διαφορετικά και ο λαός τους το κρα-
    τάει μανιάτικο.
    Ακριβώς ίδια περίπτωση είναι και το
    στέγαστρο της Σαντορίνης, όπου ναι
    μέν κατέρευσε επι ΝΔ, αλλά η λεό-
    ντειος σύμβαση είχε υπογραφεί με
    τούς Νταβατζήδες επι ΠΑΣΟΚ, και
    τα έργα είχαν αρχίσει επι ΠΑΣΟΚ.
    ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ
    ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,
    Ο ΠΡΩΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΚΑΡΑ-ΜΑΝΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΞΑΝΑ
    ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ ΠΕΡΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑ-
    ΚΟΥΡΓΗΜΑ, ΗΤΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
    ΠΕΝΤΕ ΧΡΌΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ
    ΔΕΚΑ(10) ΧΡΌΝΙΑ.ΨΗΦΊΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ
    ΑΥΤΟΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΊΑΣ ΤΟΥ
    ΒΆΖΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ
    ΤΟΥ. Π.χ. Οι κουμπάροι παραγρα-φονται το 2016 και τα ομόλογα το
    2017.
    Πιστεύω να ξέρεις ότι οι νόμοι που
    επιβάλουν ποινές δεν έχουν αναδρο-μική ισχύ. Δηλαδη τα έκλεψες στη
    Θεσσαλονίκη, έστησες την απάτη στο
    ΧΑΑ, κλπ, θα δικασθείς με τον νόμο
    πού ίσχυε τότε, ήτοι πλημμέλημα και
    παραγραφή σε 4 χρόνια.
    Ευχαριστώ για την προσοχή σου.


    Captain/Ipanema

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ΕΙΔΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ που προτείνει ο 12.20 και μου σηκώθηκε η τρίχα. Αντί να συζητάτε τις μαλακίες με το Βενιζέλο και τον Παπανδρέα, ρίχτε μια ματιά για να δείτε σε τι άθλιες συνθήκες ζουν κάποιοι συνάνθρωποί μας. Σε αυτά να προστεθούν και οι καταγγελίες περί εικονικών εκτελέσεων και λοιπών βασανιστηρίων.
    Είναι ντροπή.
    (Ευτυχώς που στο ΥΠΕΝ έχουμε Βουλγαράκη και θα δώσει τέλος σε τέτοια φαινόμενα...)

    http://www.lathra.gr/content/view/114/27/

    ΛΑΤΙΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. ΠΡΟΣ 02.00μμ

    Γειά σου και σένα. Σε παρακαλώ όταν
    μου κάνεις την τιμή, να αναγράφεις
    ολόκληρο τον τίτλο μου, "Ο ΜΑΛΑΚΑΣ
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕ" και όχι ότι νομί-ζεις ότι σε βολεύει.
    Προς πληρέστερη πληροφορησή σου, ναι είμαι ο μαλάκας που δέν πρό-σεχε, το παθημα του έγινε μάθημα,
    τώρα και προσέχει και ΓΑΜΑΕΙ
    ΠΡΑΣΙΝΑ ΖΑΛΙΣΜΕΝΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ.


    Ο Μαλάκας (που τώρα όμως πίνει
    πράσινο αίμα) που δεν πρόσεχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. @2.36

    An mou epitrepeis agaphte Malaka, na epimeinw ligo gia sena sto sketo malakas.

    H epimonh mou ayth sto syntagmatiko soy onoma den ofeiletai sto oti exeis adiko, alla, sto oti me tis synexeis epanalhpseis soy mas ta'xeis kanei TOUMPANO re MALAKA!!!

    Den to katalabaineis ayto???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ρε οι πορτοφολαδες ητανε του μπραβογιωργακη ! τους εστειλε να σουν τι γινεται και αυτοι (δευτερη φυσις γαρ..) αρχισανε να κλεβουν πορτοφολια !!

    μονο στο πασοκ γινονται αυτα να αλληλοκλεβονται στις συγκεμτρωσεις τους !!

    ε ρε κατι σοσιαΛΗΣΤΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ΣΙΓΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑΜΕ!!!!
    ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ ΑΝ ΑΠΑΘΙΑΖΕΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. O Γιαννόπουλος γιατί δεν μας λέει για την Ιδιωτική Πολυκλινική που φτιάχνεται στη Λαμία η οποία πήρε άδεια ενόσω ήταν Υφυπουργός Υγείας και στην οποία είναι μέτοχος ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΒΑΝΟΙ

    ΟΙ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑΔΕΣ
    ΠΑΣΟΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ.

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΣΑΣ
    ΑΝ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΦΡΑΓΚΟ.

    ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑΔΕΣ
    ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΧΟΝΤΡΟΥΣ
    ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΝΤΟΥΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΟ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ
    (κι όμως ΤΟ ΕΙΠΕ)

    Υπάρχει και η δεύτερη κριτική που αφορά και τους άνδρες αλλά και πολλές γυναίκες. Καταβάθος με κατηγορούν ότι είμαι εύσωμος, βουλιμικός, πληθωρικός. Υπάρχει ένας υπολανθάνων ρατσισμός και πρέπει να αμυνθούμε. Πρέπει να αμυνθούμε. Άνδρες και γυναίκες πρέπει να αμυνθούμε. Τους καταλαβαίνω και τις καταλαβαίνω όλες, συμπάσχουμε. Αλλά ξέρετε τι έλεγε ο Ιούλιος Καίσαρ; Θέλω να έχω κοντά μου εύσωμους ανθρώπους γιατί είναι καλόψυχοι. Ένας ξέφυγε, ο Βρούτος και τον δολοφόνησε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. ΚΙ ΟΜΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΠΕ
    (ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΟ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ)

    Εισπράττω απ´ όλες τις περιφέρειες, από τους απλούς πολίτες αγάπη, εμπιστοσύνη, ελπίδα. Ακούω όμως και δύο σκληρές κριτικές που τις λαμβάνω σοβαρά υπόψη μου. Μου ασκούν τη σκληρή κριτική πως είμαι πολύ έξυπνος. Αυτό μετατρέπεται σε επικίνδυνη ιδιότητα και όχι σε μια σχέση εμπιστοσύνης με το λαό και την κοινωνία, στην υπηρεσία της οποίας είμαστε όλοι.

    πανέξυπνος είσαι αγόρι μου,όχι απλά έξυπνος
    σαίνι,τσάκαλος,όλοι έχουν να το λένε
    το διαπιστώσαμε αυτούς τους δυο μήνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΟ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ

    ακουγονται συνθήματα(«ΠΑΣΟΚ και Βενιζέλος, της δεξιάς το τέλος»)

    Πράγματι μπορούμε το ΠΑΣΟΚ μπορεί, μπορούμε να φέρουμε της δεξιάς το τέλος. Υπάρχει ΜΙΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ,να με εκλέξετε Πρόεδρο στις 11 του Νοέμβρη.

    Μεσσία μου εσύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΟ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ

    Προσέξτε όμως φίλες και φίλοι, μόλις είδαν το φως της δημοσιότητας οι δημοσκοπήσεις που λένε ότι το ΠΑΣΟΚ με άλλη ηγεσία κερδίζει την δεξιά, επικράτησε μεγάλη ταραχή και εκνευρισμός. Δεν άρεσε αυτό σε πολλούς.

    Σε ποιους είναι λογικό να μην αρέσει αυτό; Στους πολιτικούς μας αντιπάλους, στη Νέα Δημοκρατία και τα προσαρτημένα συμφέροντα. Με παραξενεύει όμως και με θλίβει το γεγονός ότι, όταν μια Παράταξη έχει ένα στέλεχος που μπορεί να κερδίσει την δεξιά, βγαίνουν κάποιοι για να λασπώσουν, να απαξιώσουν, να υπονομεύσουν. Να η υπονόμευση της Παράταξης. Να ο αγώνας μ' ένα κομματικό κατεστημένο βολεμένο στην αντιπολίτευση. Ενώ εσείς είστε βολεμένοι στην αντιπολίτευση, πείτε μου; Όχι βέβαια. Ξέρετε τι λένε για σας; Ότι διψάτε για εξουσία, γιατί θέλετε μια προοδευτική πολιτική, μια δίκαιη χώρα, ένα κοινωνικό κράτος, ένα δημοκρατικό κράτος δικαίου.

    πολιτικό κατεστημένο οι του Γιώργου
    Ενώ Κουλούρης,Παπαντωνίου,Νεονάκης,Πάχτας ,Βερελής,Μπίστης,Κούρκουλα,Κουκουλόπουλος οι λαιφσταλίστες Αποστολάκη και Λοβέρδοςκαι όλοι οι ξεχασμενοι,αποτυχημενοι και καταψηφισμένοι απ το λαό το πασόκ είναι το νέο,το καινούριο,το νεωτερικό,το πρωτοπόρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. ΒΑΓΓΕΛΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΑΡΑ ΣΑ ΣΑΜΠΡΕΛΑ!
    http://hellas-bet.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Βαγγέλη γερά πήδα τον μηχανισμό. Η Αχαία μαζί σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. 3.29
    Μπροστα στο αισχρο πολιτικο κατεστημενο της μιζας και της λαμογιας του Λαλιωτη, Παγκαλου, Τσοβολα, Τζουμακα, Βασως, Χυτηρη, Παπαζωγοπουλου, Πετσαλνικου, Παπουτση, Ανδρουλακη, Μανου, Ανδριανοπουλου και εργατοπατερων, ωχριουν οι του Βενιζελου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. ΛΑΕ


    ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ

    Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

    ΚΑΝ ΤΟΝ ΒΑΡΙΔΙΑ
    ΚΑΙ ΚΛΑΣΕ ΜΑΣ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Ειμαι η Αντωνιου Τονια το γνωστο τραβελι!

    Εβριζα τον Τσοβολα γιατι απειλειτε η θεση μου στο Πασοκ....και αν φυγω που θα βρω τα λεφτα για να ολοκληρωσω την εγχειριση αλλαγης φυλλου??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. ΜΠΕΝΙ, ΜΠΕΝΙ, ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΠΕΝΙ!

    ΜΠΕΝΙ, ΜΠΕΝΙ, ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΠΕΝΙ!

    ΜΠΕΝΙ, ΜΠΕΝΙ, ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΠΕΝΙ!

    ΜΠΕΝΙ, ΜΠΕΝΙ, ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΠΕΝΙ!

    ΜΠΕΝΙ, ΜΠΕΝΙ, ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΠΕΝΙ!

    ΜΠΕΝΙ, ΜΠΕΝΙ, ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΠΕΝΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Μονο ο Βενιζελος μπορει να σωσει το ΠΑΣΟΚ οταν θα κοψει τα ποδια ολων των λαμογιων που θα τολμησουν να κανουν αρπαχτες.
    Α ρε Γιωργακη ετρεξα και εγω με 1 εκατομμυριο αλλους να σε ψηφισουμε, μη σε χασουμε και αποδειχτηκες ο πιο ασχετος ηγετισκος του κοσμου.
    Πες τα Τσοβολα ολα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

    ΑΦΟΥ ΓΛΥΦΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ

    ΓΛΥΨΕ ΜΑΣ


    ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. ΡΕ ΤΣΟΒΟΛΑ


    ΜΙΑ ΖΩΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΣ ΣΑΝ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΗΣ


    ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ ΠΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Μπράβο Αναστασίου!
    Ανάσταση! (που λέει και ο μέγας Πιλαλί)..

    Εξαιρετικό γλυφοκώ#&, μπράβο!

    Να θυμίσω μόνο το τραγουδάκι του Ζωρζ Πιλαλί το οποίο λέει:

    "...τη σού%$# σου γλυκά θα σου τη γλύψω και με την γλώσσα μου θα σου την ΞΕΣΚΑΤΙΣΩ..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. 3:47

    Nomizeis oti milas stinj mama sou ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Τρέμεται δεξιά φασκέλια ε?
    Έρχεται ο Μπέννυ, φτάνει το τέλος σας!
    Σας πέφτει λίγο βαρύς ο Βαγγελάρας?Πράγματι όπως καί να το δείς δεν χωνεύεται εύκολα.Δεν πειράζει θα σας φερθούμε με τρυφερότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Ασχετο.
    Αυτον το πιο γελοιο ατομο της Ελλαδας τον Τραγκα ποτε θα τον βγαλουν απο το ALTER?
    Μιλαμε ειναι το μιασμα της δημοσιογραφιας.
    Ειχε παει λενε στο Παρισι να τα ξαναφτιαξει με την γυναικα του.
    Δεν τον κρατουσαν εκει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. 4.28

    ποιόν; τον τσοντοκαναλάρχη;
    χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Ποιός είδε τον Μπεχτση στο ΕΑΡ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Μονο ο Βενιζελος μπορει να σωσει το ΠΑΣΟΚ οταν θα κοψει τα ποδια ολων των λαμογιων που θα τολμησουν να κανουν αρπαχτες.
    Α ρε Γιωργακη ετρεξα και εγω με 1 εκατομμυριο αλλους να σε ψηφισουμε, μη σε χασουμε και αποδειχτηκες ο πιο ασχετος ηγετισκος του κοσμου.
    Πες τα Τσοβολα ολα!

    3:52 μμ

    Πραγματι τρεχαμε ολοι σαν ζωα για να ψηφισουμε τον ΓΑΠ. Και αυτός τωρα ζητα μια δευτερη ευκαιρια. Και καποιοι θα του τη δωσουν. Μηπως μετα ζητησει και μια τριτη ευκαιρία; Α ρε ΓΑΠ δεν επρεπε να ακουσεις τη μαμα σου. Επρεπε να βαλεισ το πασοκ πανω απο ολα και οχι τα συνδικαλιστηρια και του Τζουμακοπαναγιωτακοπουλους κλπ.Κριμα. Μια νεα ηττα μας περιμενει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΙΡΙΖΟΥΜΕ ΜΠΕΝΙΖΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Ο Βενιζέλος είναι ο επόμενος πρωθυπουργός! και ο Γιώργος Παπανδρέου ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Πολυ καλυτεροι οι Αλβανοι, παρα οι ηλιθιοι καφροι του ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Καλα ρε παιδια ειχανε κουβαλησει Αλβανους στη συγκεντροσι στο Σπορτιγκ και αυτοι τους εκλεψαν τα πορτοφολια, του Σουλαδακη απο την Κρητη,του Βερα απο την Πατρα,του Βερελη απο Αγρινιο και αλλοι διαφοροι περιφερομενοι απο την υπολοιπη Ελλαδα.Καλα βρε νουμερα εσεις δεν μπορειτε να ελεξετε τον εαυτο σας θελετε να κυβερνησετε κιολας την Ελλαδα.Βρε ουστ απο δω Λαμογια και σεις και η ΜΠΕΤΟΝΙΕΡΑ ΣΑΣ μαζι φτιαξτε το κομμα των ΒΑΡΕΛΟΦΡΟΝΩΝ θα σας παει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ.
    "ΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ"..
    ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
    ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ,ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ..

    ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΓΙΑΤΙ
    ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ..
    "ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ"
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ..
    ΦΤΑΣΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΚΑΥΜΑΝ,ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ,ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΞΩΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ..
    ΤΑ ΒΟΥΛΙΑΞΑΤΕ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ.

    ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ

    3:31 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ
    ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ.
    ΔΕΝ ΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ,
    ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ.
    ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΧΑΣΑΝ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ,
    ΤΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ.

    ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. BENZEΛΟ ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ..
    ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΟΥ.
    ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ
    ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ....ΞΟΦΛΗΜΕΝΩΝ,
    ΝΤΑΒΑΔΩΝ.
    ΣΤΟΥΣ
    ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΗ
    ΚΟΚΚΑΛΑΚΗ
    ΛΑΜΠΡΟΥΚΟ
    ΚΥΡΙΑΚΟΥ-ΛΑΚΗ
    AΛΑΦΟΥΖΙΝΟ
    ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΡΟΥΛΗ
    ΒΑΡΔΙΝΟΓΑΝΝΟΥΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. όχι και κώνωπας το χοιρινό των 700 κιλών...
    το 2039 μεγάλε να ξαναβγεις απο το σπίτι σου, τρύπωσε μεσα στο καβούκι σου και βλεπε μαγνητοσκοπημένες ομιλίες του μπένι
    α ρε λαμόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΒΕΝΖΕΛΟΣ
    ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ,ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
    ΤΗΣ GPO TOY ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ?
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ..
    ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ.



    Η GPO ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
    ΤΟ ΒΕΝΖΕΛΟ-ΒΕΝΖΕΛΟ GPO-GPO
    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ

    ΜΕΓΚΑ-ΛΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩ
    ΜΕΓΚΑ-ΛΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩ
    ΜΕΓΚΑ-ΛΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩ

    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ
    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ

    GPO-GPO TO BENZEΛΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

    ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΤΟ GPO
    ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΤΟ GPO
    ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΤΟ GPO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ?
    ΤΟΣΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΧΕΤΕ
    ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ
    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΛΟΓΟΥΣ
    ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ

    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ?
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΗ ΦΟΥΣΚΑ?
    ΕΧΕΤΑΙ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ Ο
    ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ
    ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ?
    ΤΟΣΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ,ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ..
    ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ
    ΤΟ "ΧΑΖΟ ΠΑΙΝΤΙ" ΠΟΥ ΔΕΝ "ΤΡΑΒΑΕΙ?

    5:09 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΜΗΠΩΣ Ο "ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ" ΕΙΝΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟΣ?

    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ..
    ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΗΣ
    ΚΟΚΚΑΛΑΚΗΣ
    ΛΑΜΠΡΟΥΚΟΣ
    ΚΥΡΙΑΚΟΥ-ΛΑΚΗΣ
    AΛΑΦΟΥΖΙΝΟΣ
    ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΡΟΥΛΗΣ
    ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΚΗΣ
    ΤΡΕΜΙΤΣΑ
    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΑΚΟΥΛΗΣ
    ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ
    ......
    ......
    KTΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. ΜΑΣ "ΑΝΑΛΥΟΥΝ" ΤΑ ΠΑΓΑΓΑΛΑΚΙΑ
    ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ,ΤΗΝ
    ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΑΠΟΚΡΥΒΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ.
    ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΡΙΣΗ.
    Η ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥ,ΜΑΦΙΟΖΙΚΟΥ ,ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΑ.
    ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ
    ΦΤΩΧΙΑΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΙΑ,ΑΠΛΗΣΤΑ
    ΦΟΡΟΔΙΑΙΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ,ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΛΛΟ
    Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ.
    ΑΥΤΗ Η ΚΡΙΣΗ...ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ,ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΤΑΙ ΣΤΟ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ..

    Η ΚΡΙΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ..
    ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. KOYIZ.
    AΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ,
    ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΝΤΑΒΑΔΕΣ,
    ΥΠΟΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ,ΤΗΣ
    ΔΕΗ?
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΚΟΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
    ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ?
    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ
    ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΔΕΗ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.
    ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ,ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ?
    Η ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ?



    ΑΠΟΡΙΑ..
    Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΟΚΤΩ ΓΕΝΙΚΩΝ
    ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΔΕΗ?
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΚΤΩ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ..
    ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΕΗ,ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑ,
    ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ.
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ.
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ.
    ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ.

    Για τις αυξήσεις στου μισθούς των διευθυντών της ΔΕΗ:
    «Είναι γεγονός ότι πολλοί ιδιώτες αυτή τη στιγμή έχουν προαναγγείλει ότι θα προχωρήσουν σε κατασκευές μονάδων. Αυτές οι μονάδες πρέπει να στελεχωθούν με ανθρώπους που διαθέτουν αντίστοιχη τεχνογνωσία. Αυτοί οι άνθρωποι είναι στη ΔΕΗ, άρα θα υπάρξει ζήτηση στην αγορά και ο μάνατζερ προβλέπει ότι η ΔΕΗ πρέπει να προχωρήσει σε σημαντικές αμοιβές ώστε να μην έχουν μπροστά τους το δέλεαρ και σε λίγο να απογυμνωθεί από τα υψηλής τεχνογνωσίας στελέχη της η ΔΕΗ».
    ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ,
    ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ.

    ΓΙΑΤΙ Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ
    ΓΙΝΕΙ Η ΔΕΗ,ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ "ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ"
    ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ?

    ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ,ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ,
    ΘΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Η ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΦΥΛΛΑΔΑ.
    "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ"
    ΕΙΧΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΣΚΟΥΠΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗ,
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΕΝΖΕΛΟΥ,ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΜΕ ΦΟΝΤΟ
    ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ,ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ
    ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ Η ΧΘΕΣΙΝΗ
    ΕΞΑΠΟΛΥΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΓΑΠ.
    ΤΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΑΚΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΚΑΙ
    ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΑΡΘΡΑ
    ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΔΥΟ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ.
    ΟΥΤΕ ΤΑ ΔΟΛ-ΟΠΛΟΚΑ ΝΕΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑΝ
    ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

    Η ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ
    ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ.

    ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.
    ΜΗ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.
    Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ,
    ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟΝ ΓΑΠ. ΑΝΟΙΧΤΑ,ΟΧΙ
    ΜΕ ΚΑΘΗΤΗΤΕΣ.

    ΒΑΣΗ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΩΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ?
    ΚΑΨΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΡΓΙΑΣΑΤΕ ΜΕ
    ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΜΜΕ.
    ΠΗΡΑΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΤΩΡΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ..
    ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ?

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΗ?

    Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ?
    Ο ΕΥΘΥΜΙΟΥ?
    Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ?
    Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ?
    Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ?
    Ο "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ"?

    ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. BENZEΛΟ ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ..
    ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΟΥ.
    ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ
    ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ....ΞΟΦΛΗΜΕΝΩΝ,
    ΝΤΑΒΑΔΩΝ.
    ΣΤΟΥΣ
    ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΗ
    ΚΟΚΚΑΛΑΚΗ
    ΛΑΜΠΡΟΥΚΟ
    ΚΥΡΙΑΚΟΥ-ΛΑΚΗ
    AΛΑΦΟΥΖΙΝΟ
    ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΡΟΥΛΗ
    ΒΑΡΔΙΝΟΓΑΝΝΟΥΚΟ
    ΤΕΓΟΠΟΥΛΙΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ
    ΜΕ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΑΧΥΡΟΣΤΕΛΕΧΗ,
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ,ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΝΑ
    ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ.
    ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ.
    ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙΣ, ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.
    Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, ΚΑΙ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ,
    ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΣΕ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΟΥΝ,ΝΑ ΣΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ.
    ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ.
    ΜΠΟΡΕΙΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΟΙ.
    ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ,
    ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ,ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙΣ,ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΚΑΜΟΡΑ-ΜΜΕ.
    ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. ΓΙΩΡΓΟ
    ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ..
    ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΝΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΑ ΕΚΔΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
    ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ-ΛΑΜΠΡΑΚΗ.
    ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Αμα γεννησει ο Μπενι φυλαξτε μου ενα κουταβακι με μαυρες βουλες που το θελω για γουρουνοσκυλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Κύριε Αναστασίου,

    Πολιτικό κείμενο ύψιστης σημασίας.

    Χαίρε νέε Γκράμσι. Επαναπροσδιορίζεις την πολιτική ολόκληρη με την παρέμβασή σου.

    Εύγε.

    χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. ΓΙΩΡΓΟ
    ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΑ
    ΤΑ ΝΕΑ,ΒΗΜΑ,ΕΘΝΟΣ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,
    ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.
    ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΥΣ..
    ΕΙΝΑΙ ΠΤΩΜΑΤΑ.
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ.
    ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥΣ
    ΕΚΔΟΤΕΣ.
    ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ
    ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΧΥΡΟΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥΣ.
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. ΓΙΩΡΓΟ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ..
    ΟΧΙ ΤΙΣ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΕΝΑΝ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ ,ΔΕΚΑ ΘΑ ΣΕ
    ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ..ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ
    ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ,ΛΑΜΠΡΑΚΗ,ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΥ
    ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΤΑ
    ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΑ ΠΤΩΜΑΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ
    ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ.
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΣΑΚΙΣΕΙΣ ΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ,ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.
    ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΜΠΟΜΠΟΛΑ,ΛΑΜΠΡΑΚΗ,
    ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΣΚΕΣ.
    ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΕ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ.
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.
    ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΟΥΜΑΚΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ-ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ?
    ΓΙΑ
    ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ
    ΝΤΑΒΑΔΩΝ ,ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥΣ.
    Π.Χ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ,ΟΤΕ,ΔΕΗ.


    ΓΙΑ
    ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ.


    ΓΙΑ
    ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΩΝ
    ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ.

    ΓΙΑ
    ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ
    ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ.

    ΓΙΑ
    ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΑΡΧΩΝ
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ.


    ΓΙΑ
    ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΚΥΠ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
    ΝΤΑΒΑΔΕΣ.

    ΓΙΑ,ΓΙΑ,ΓΙΑ....
    ΠΟΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. KOYIZ.
    AΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ,
    ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΝΤΑΒΑΔΕΣ,
    ΥΠΟΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ,ΤΗΣ
    ΔΕΗ?
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΚΟΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
    ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ?
    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ
    ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΔΕΗ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.
    ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ,ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ?
    Η ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ?



    ΑΠΟΡΙΑ..
    Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΟΚΤΩ ΓΕΝΙΚΩΝ
    ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΔΕΗ?
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΚΤΩ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ..
    ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΕΗ,ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑ,
    ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ.
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ.
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ.
    ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ.

    Για τις αυξήσεις στου μισθούς των διευθυντών της ΔΕΗ:
    «Είναι γεγονός ότι πολλοί ιδιώτες αυτή τη στιγμή έχουν προαναγγείλει ότι θα προχωρήσουν σε κατασκευές μονάδων. Αυτές οι μονάδες πρέπει να στελεχωθούν με ανθρώπους που διαθέτουν αντίστοιχη τεχνογνωσία. Αυτοί οι άνθρωποι είναι στη ΔΕΗ, άρα θα υπάρξει ζήτηση στην αγορά και ο μάνατζερ προβλέπει ότι η ΔΕΗ πρέπει να προχωρήσει σε σημαντικές αμοιβές ώστε να μην έχουν μπροστά τους το δέλεαρ και σε λίγο να απογυμνωθεί από τα υψηλής τεχνογνωσίας στελέχη της η ΔΕΗ».
    ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ,
    ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ.

    ΓΙΑΤΙ Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ
    ΓΙΝΕΙ Η ΔΕΗ,ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ "ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ"
    ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ?

    ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ,ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ,
    ΘΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου
    Παρακολουθώντας τους σχολιαστές των τηλεοπτικών σταθμών στην απεγνωσμένη τους προσπάθεια να δώσουν κάποιο παραπέρα νόημα και να περιγράψουν κάτι το οποίο δεν χρειάζεται περισσότερη περιγραφή από ό,τι δείχνει η γραμμική ακολουθία των τμημάτων στην οθόνη, με βερμπαλισμούς, εθνικιστικούς εγωισμούς και ανιστόρητες συγκρίσεις εποχών και λαών, αναρωτιέσαι αν αυτά όλα κι όλα είναι τα διδάγματα μιας αληθινής Ιστορίας; Όχι βέβαια, και όσοι εναντιώνονται στη διατήρηση του εθίμου της παρέλασης, σε αυτές τις πατριδοκάπηλες ανοησίες βρίσκουν ένα πρώτο επιχείρημα. Βέβαια οι παρατάξεις όπλων και έμψυχου υλικού, εμπνέουν περηφάνεια και ελπίδα για καλύτερες και πιο ειρηνικές μέρες μεταξύ των λαών στο μέλλον, αλλά είναι και για να αναρωτιέσαι, αν πρέπει να ετοιμάζουμε τους νέους μας μόνο για αυτό; Η αποτροπή του πολέμου με την ισχύ των όπλων, μπορεί να είναι (ή να φαντάζει) υποχρέωσή μας, αλλά το ίδιο ισχύει και για την αποτροπή άλλων απειλών που δεν παραβιάζουν μόνο τα εθνικά σύνορα, αλλά μειώνουν τη δυνατότητα επιβίωσης πάνω στον ταραγμένο και διαρκώς περιβαλλοντικά υποβαθμιζόμενο πλανήτη μας. Μπορεί των εθνικών εχθρών τα «φουσάτα» να πέρασαν, αλλά, άλλα φουσάτα παραμονεύουν για μεγαλύτερες και οριστικότερες καταστροφές. Ας ετοιμάσουμε τους νέους μας να αντισταθούν, κυρίως με το μυαλό και με το ήθος τους, για να αντιμετωπίσουν και νικήσουν αυτά τα νέα «φουσάτα».
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου
    Η Νέα Δημοκρατία πριν από τις εκλογές του 2004, κατηγορούσε την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ότι μέσω ενός παραμορφωτικού καθρέπτη έκανε «ρετούς» στα αρνητικά οικονομικά δεδομένα και τα παρουσίαζε ως θετικά. Συνεχώς κατήγγελλε την τότε κυβέρνηση ως διαρκώς ψευδόμενη για τα στοιχεία που έστελνε στη «Eurostat». Το πρόβλημα όμως είναι ότι, ως συνήθως «έχει ο καιρός γυρίσματα» και τα «πάνω» έρχονται «κάτω». Έτσι και σήμερα, η κυβέρνηση στα στοιχεία που υποβάλλει στην Ε.Ε. παρά τη μειωμένη κρατική χρηματοδότηση προς τα Ταμεία και παρά το ότι πολλά εξ αυτών ρευστοποιούν τα αποθεματικά τους για να πληρώσουν συντάξεις και να καλύψουν άλλες υποχρεώσεις τους παρουσιάζει το πλεόνασμά τους στα 3,58 δισ. ευρώ αντί 3,1 δισ. το 2006... Με τέτοιες αλχημείες μειώνει το έλλειμμα της κεντρικής Κυβέρνησης και το δείχνει αυξημένο κατά 500 εκατομ. ευρώ αντί τουλάχιστον κατά 1 δισ. ευρώ! Ακόμη, μειώνει τις δαπάνες για τις Δημόσιες επενδύσεις κατά 500 εκατ. ευρώ και θυσιάζει πόρους του Γ’ ΚΠΣ με αποτέλεσμα να μην προχωρούν έργα για τα οποία δεν υπάρχουν διαθέσιμοι εθνικοί πόροι. Την ίδια ώρα το «σκοτεινό» κονδύλι των εθνικολογιστικών προσαρμογών, για το μηδενισμό του οποίου υποτίθεται ότι έγινε η οδυνηρή «απογραφή» του κ. Αλογοσκούφη, αυξάνεται χωρίς καμιά εξήγηση κατά 500 εκατ. ευρώ! Άραγε ο κ. Καραμανλής θυμάται τους όρους «δημιουργική λογιστική» και «οικονομία τραβεστί» που χρησιμοποιούσε κατά κόρον ή η εξουσία αδυνατίζει τη μνήμη;
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. ΜΠΕΝΙ ΜΠΕΝΙ κλασε μας τα αρχιδια ΜΠΕΝΙ ΜΠΕΝΙ ΜΠΕΝΙ κλασε μας τα αρχιδια ΜΠΕΝΙ Μ Π Ε Ν Ι Μ Π Ε Ν Ι κλασε τα αρχιδια ΜΠΕΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. ΜΠΕΝΙ ΜΠΕΝΙ κλασε μας τα αρχιδια ΜΠΕΝΙ ΜΠΕΝΙ ΜΠΕΝΙ κλασε μας τα αρχιδια ΜΠΕΝΙ Μ Π Ε Ν Ι Μ Π Ε Ν Ι κλασε τα αρχιδια ΜΠΕΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. ΜΠΕΝΙ ΜΠΕΝΙ κλασε μας τα αρχιδια ΜΠΕΝΙ ΜΠΕΝΙ ΜΠΕΝΙ κλασε μας τα αρχιδια ΜΠΕΝΙ Μ Π Ε Ν Ι Μ Π Ε Ν Ι κλασε τα αρχιδια ΜΠΕΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. ΜΠΕΝΙ ΜΠΕΝΙ κλασε μας τα αρχιδια ΜΠΕΝΙ ΜΠΕΝΙ ΜΠΕΝΙ κλασε μας τα αρχιδια ΜΠΕΝΙ Μ Π Ε Ν Ι Μ Π Ε Ν Ι κλασε τα αρχιδια ΜΠΕΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. Στη ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ συγκέντρωση
    Βενιζέλου στο Σπόρτινγκ
    Αλβανοί πορτοφολάδες ΄εκλεψαν
    τον Βέρα απο την Αχαία
    τον Σουλαδάκη απο την Κρητη
    τον Βερελή απο την Αιτωλοακαρνανία.
    Βαγγέλη,χαλάλι σου
    το χάλι σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. ΓΑΠάκια σπαρταράτε! Έρχεται η ώρα σας ΓΑΠάκια και τρέμετε! Ηρεμήστε! Θα το απολαύσετε καλυτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. ΒΙΣΣΗ (γιωργακης) η ΒΑΝΔΗ (βαγγελακης) ?

    αχ τι διλημμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΞΙΜΟ.

    ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
    ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ.

    ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ

    ΝΕΑ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
    ΕΘΝΟΣ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ

    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ
    ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΓΕΛΕΙΩΝ,
    ΤΩΝ ΟΚΤΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. ΒΕΝΖΕΛΟ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΚΑΛΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ.
    ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ.
    ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥ Ο ΕΞΥΠΝΟΣ,
    ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ..
    ΣΕ ΠΑΓΙΔΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ..
    ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΘΕΛΕ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ,
    ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟ ΦΥΤΟ.

    6:10 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΤΟ ΥΠΕΡΦΙΑΛΟ ΧΟΝΤΡΟΓΟΥΡΟΥΝΟ,
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ,ΟΤΙ
    ΤΟΝ ΠΑΡΕΣΥΡΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΨΟΥΝ..
    ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΕΝΥ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ...

    ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ.
    ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ.

    6:12 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΜΠΕΝΥ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ..
    ΘΑ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ,ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ,
    ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ...

    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. O AΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ,ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

    ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ,ΠΟΥ
    ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ
    ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
    ΝΕΑ
    ΕΘΝΟΣ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    Ε.Τ
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
    ΑΛΤΕΡ,ΑΛΦΑ,ΑΝΤΕΝΝΑ,ΜΕΓΚΑ,ΣΚΑΙ.

    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ
    ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΡΧΗΓΟΥΣ

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗ,ΤΑ ΔΥΟ
    ΚΟΜΜΑΤΑ.
    ΤΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
    ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΗ ΧΑΟΣ.

    ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ..
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ
    ΝΕΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.
    Η ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΘΑ ΣΑΡΩΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. TA KΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ-ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ
    ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ".
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑ?
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ...
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΟΛΗ
    Η ΕΛΛΑΔΑ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ.
    ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ..

    ΝΑΙ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.
    ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΗ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΛΗΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΠΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΕ ΤΗΝ
    ΚΑΜΟΡΑ-ΜΕΓΚΑ-ΠΑΣΟΚ.

    ΕΙΝΑΙ "ΑΝΙΚΑΝΟΣ" ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ.

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.
    ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΣ
    ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ.
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ
    ΓΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ.

    6:20 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    MIA ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΩΝ,ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΩΝ,
    ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ..
    ΨΑΧΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ.
    ΨΑΧΤΕ ΣΤΟ ΑΛΚΑΤΡΑΖ.

    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ..
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
    ΠΑΣΑΡΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. TO ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ?
    Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ?
    Η
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ,ΚΟΚΚΑΛΗ,ΛΑΜΠΡΑΚΗ,
    ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ,ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
    ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ,ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ
    ΚΥΡΙΑΚΟΥ?

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΚΟΜΜΑ?
    Η
    Η ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ?

    ΕΚΛΗΣΗ..

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ
    ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ
    ΝΤΑΒΑΔΩΝ, ΔΙΑΛΥΣΕ ΤΟ.
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΟΥΝ
    ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ.
    ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΤΗΝ
    ΕΛΛΑΔΑ,ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ
    ΣΟΥ.



    TO ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΕΙΤΑΙ
    ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ..

    ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΟΣΕΞΕ..

    ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. Βλέπεις τα ΓΑΠάκια όλα μαζί εκεί, φωφωπετσαλνικοπαπουτσήδες και σε πιάνει η καρδιά σου. Ομάδα της ήττας και της μπουρδολογίας, οπαδοί της μιζέριας και της δεύτερης θέσης. Παναθηναϊκοί! Ντροπή τους. Ντροπή μου που σύρθηκα και τους ψήφισα πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. ΜΠΕΝΥ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ..
    ΘΑ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ,ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ,
    ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ...AYTH EINAI
    H EKΛΕΚΤΗ ΜΑΣ..ΜΑΛΑΚΑ.
    ΑΠΛΑ ΣΕ ΚΑΨΑΜΕ..

    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ
    ΠΟΤΕ..

    ΜΠΕΝΥ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ


    ΑΦΟΥ ΘΑ ΧΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΠ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΚΛΗΡΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ
    ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.

    ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ
    ΓΣΕΕ ΒΑΖΟΥΝ "ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ ΟΡΟ"
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ
    ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ.
    ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ????????

    1.ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ
    ΧΡΕΟΚΟΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ?

    2.ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ?


    ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
    Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΝΑ
    ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΑΠΟΧΑΡΤΑ ΤΩΝ
    ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ,ΑΠΟ
    ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΟΝΤΡΕΣ
    ΜΙΖΕΣ.
    ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ
    ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ..
    ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ
    ΤΩΝ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ
    ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ.

    ΜΠΡΑΒΟ Γ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΕ
    ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΓΣΕΕ
    ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ..
    ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ..

    Ε ΡΕ ΚΡΕΜΑΛΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. Στις εκλογές της 11/11 κρίνονται πολλά περισότερα από την αρχηγία.
    Κρίνεται η ίδια η ύπαρξη του ΠΑΣΟΚ,όπως το γνωρίσαμε και το αγαπήσαμε τα τελευταία 33 χρόνια.
    Δυστυχώς ακόμα και ο συμβολισμός είναι φανερός.33,όσα τα χρόνια του Χριστού.

    Ο ΓΑΠ σε περίπτωση νίκης του είναι αποφασισμένος να αλλάξει την μορφή και τον προσανατολισμό του κινήματος.

    Επηρεαζόμενος από ανθρώπους όπως ο Δόλλης,ο Μουζέλης,η Δραγώνα,ο Γερουλάνος και άλλοι αμερικανοτραφείς και εκσυγχρονιστές,θα μετατρέψει το ΠΑΣΟΚ σε μία μεγάλη Μη Κυβερνητική Οργάνωση.

    Το ΠΑΣΟΚ έχει πάψει εδώ και καιρό να θυμίζει πολιτικό κόμμα.

    Αντί να ασχολείται με τα φλέγοντα ζητήματα,την φτώχεια,την ακρίβεια,την ανεργία,ασχολείται με την "πρ'ασινη οικονομία",το πρόβλημα στην "Μιανμάρ" και το τι γίνεται στην Παλαιστίνη.

    Ακούσατε ένα μήνα τώρα μετά τις εκλογές,μιά κουβέντα συμπαράστασης στον Ελληνικό λαό που πλήττεται από την ακρίβεια?

    Αυτοί οι άνθρωποι απλά δεν αγαπούν τον Ελληνικό λαό.

    Γι'αυτό τον πολεμούν με κάθε ευκαιρία.Μιλάνε για μειονότητες,για εθνικό αυτοπροσδιορισμό των μουσουλμάνων,για προστασία των μεταναστών που είναι αδέλφια μας.

    Και φτάσαμε στο σημείο να φτύνουμε τους Ελληνες κατάμουτρα για κάθε Καραχασάν,Ντέντε και άλλα τέτοια φρούτα της εποχής του ΓΑΠ.

    Ο Βενιζέλος μπορεί να κατηγορηθεί για πολλά.Αλλά όχι για έλλειψη πατριωτισμού.

    Αν θέλουμε ένα ΠΑΣΟΚ που να εκφράζει τους Ελληνες,τους μικρομεσαίους,τους μη προνομιούχους,η λύση είναι μία.

    Λέμε όχι στον αμερικάνο υπήκοο.
    Λέμε όχι στους ύποπτους φίλους του.
    Λέμε όχι στην αλλοίωση του ΠΑΣΟΚ.

    Λέμε ναί στην ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.
    Λέμε ναί στον πατριωτισμό.
    Λέμε ναί σε ένα ΠΑΣΟΚ που θα συνεχίσει να υποστηρίζει ότι η "Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες".

    Είμαστε πατριώτες,όχι εθνικιστές.

    Οπως είπε κάποιος μεγάλος
    "Πατριωτισμός σημαίνει η αγάπη για τους δικούς σου ανθρώπους να έρχεται πρώτη.Εθνικισμός σημαίνει να έρχεται πρώτο το μίσος σου για τους άλλους ανθρώπους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΚΛΟΥΒΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΓΥΡΝΑΜΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΟΥΜΕ ΧΟΝΤΡΑ...Ο ΜΠΕΝΙ ΜΠΕΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΚΛΟΥΒΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΓΥΡΝΑΜΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΟΥΜΕ ΧΟΝΤΡΑ...Ο ΜΠΕΝΙ ΜΠΕΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΚΛΟΥΒΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΓΥΡΝΑΜΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΟΥΜΕ ΧΟΝΤΡΑ...Ο ΜΠΕΝΙ ΜΠΕΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΚΛΟΥΒΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΓΥΡΝΑΜΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΟΥΜΕ ΧΟΝΤΡΑ...Ο ΜΠΕΝΙ ΜΠΕΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. -Η ΠΑΠΑΡΟΦΩΝ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ..

    -ΟΙ ΕΠΤΑ ΑΔΕΛΦΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ

    -ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΕ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ

    -ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ ΣΕ
    ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ

    -ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ

    -ΤΑ ΜΜΕ ΣΕ ΝΑΡΚΩΝΟΥΝ

    και σύ άμοιρε δεξιέ, ΠΑΣΟΚΕ, αριστερέ κάθεσαι και τρώς τις σάρκες σου, εκτονώνοντας το θυμό σου στα γήπεδα, στη γυναίκα σου, στον καναπέ, στο μπλογκ, στην τουαλέτα, στις εθνικές οδούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. Αυτο ειναι το επιπεδο σας ΠΑΣΟΚια. Αυτα ειναι τα σκατα μεσα στα οποια παντα θα κολυμπατε. Ειστε τα χειροτερα υποκειμενα, κανετε μεγαλυτερο κακο στην Ελλαδα απ'οτι ο πιο φανατικος τουρκος Γκριζος Λυκος. Ψοφηστε ομαδικα και αδειαστε μας τη γωνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ ΦΙΛΕ?ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΛΟΙΠΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου
    Παρακολουθώντας τους σχολιαστές των τηλεοπτικών σταθμών στην απεγνωσμένη τους προσπάθεια να δώσουν κάποιο παραπέρα νόημα και να περιγράψουν κάτι το οποίο δεν χρειάζεται περισσότερη περιγραφή από ό,τι δείχνει η γραμμική ακολουθία των τμημάτων στην οθόνη, με βερμπαλισμούς, εθνικιστικούς εγωισμούς και ανιστόρητες συγκρίσεις εποχών και λαών, αναρωτιέσαι αν αυτά όλα κι όλα είναι τα διδάγματα μιας αληθινής Ιστορίας; Όχι βέβαια, και όσοι εναντιώνονται στη διατήρηση του εθίμου της παρέλασης, σε αυτές τις πατριδοκάπηλες ανοησίες βρίσκουν ένα πρώτο επιχείρημα. Βέβαια οι παρατάξεις όπλων και έμψυχου υλικού, εμπνέουν περηφάνεια και ελπίδα για καλύτερες και πιο ειρηνικές μέρες μεταξύ των λαών στο μέλλον, αλλά είναι και για να αναρωτιέσαι, αν πρέπει να ετοιμάζουμε τους νέους μας μόνο για αυτό; Η αποτροπή του πολέμου με την ισχύ των όπλων, μπορεί να είναι (ή να φαντάζει) υποχρέωσή μας, αλλά το ίδιο ισχύει και για την αποτροπή άλλων απειλών που δεν παραβιάζουν μόνο τα εθνικά σύνορα, αλλά μειώνουν τη δυνατότητα επιβίωσης πάνω στον ταραγμένο και διαρκώς περιβαλλοντικά υποβαθμιζόμενο πλανήτη μας. Μπορεί των εθνικών εχθρών τα «φουσάτα» να πέρασαν, αλλά, άλλα φουσάτα παραμονεύουν για μεγαλύτερες και οριστικότερες καταστροφές. Ας ετοιμάσουμε τους νέους μας να αντισταθούν, κυρίως με το μυαλό και με το ήθος τους, για να αντιμετωπίσουν και νικήσουν αυτά τα νέα «φουσάτα».
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου
    Παρακολουθώντας τους σχολιαστές των τηλεοπτικών σταθμών στην απεγνωσμένη τους προσπάθεια να δώσουν κάποιο παραπέρα νόημα και να περιγράψουν κάτι το οποίο δεν χρειάζεται περισσότερη περιγραφή από ό,τι δείχνει η γραμμική ακολουθία των τμημάτων στην οθόνη, με βερμπαλισμούς, εθνικιστικούς εγωισμούς και ανιστόρητες συγκρίσεις εποχών και λαών, αναρωτιέσαι αν αυτά όλα κι όλα είναι τα διδάγματα μιας αληθινής Ιστορίας; Όχι βέβαια, και όσοι εναντιώνονται στη διατήρηση του εθίμου της παρέλασης, σε αυτές τις πατριδοκάπηλες ανοησίες βρίσκουν ένα πρώτο επιχείρημα. Βέβαια οι παρατάξεις όπλων και έμψυχου υλικού, εμπνέουν περηφάνεια και ελπίδα για καλύτερες και πιο ειρηνικές μέρες μεταξύ των λαών στο μέλλον, αλλά είναι και για να αναρωτιέσαι, αν πρέπει να ετοιμάζουμε τους νέους μας μόνο για αυτό; Η αποτροπή του πολέμου με την ισχύ των όπλων, μπορεί να είναι (ή να φαντάζει) υποχρέωσή μας, αλλά το ίδιο ισχύει και για την αποτροπή άλλων απειλών που δεν παραβιάζουν μόνο τα εθνικά σύνορα, αλλά μειώνουν τη δυνατότητα επιβίωσης πάνω στον ταραγμένο και διαρκώς περιβαλλοντικά υποβαθμιζόμενο πλανήτη μας. Μπορεί των εθνικών εχθρών τα «φουσάτα» να πέρασαν, αλλά, άλλα φουσάτα παραμονεύουν για μεγαλύτερες και οριστικότερες καταστροφές. Ας ετοιμάσουμε τους νέους μας να αντισταθούν, κυρίως με το μυαλό και με το ήθος τους, για να αντιμετωπίσουν και νικήσουν αυτά τα νέα «φουσάτα».
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου
    Παρακολουθώντας τους σχολιαστές των τηλεοπτικών σταθμών στην απεγνωσμένη τους προσπάθεια να δώσουν κάποιο παραπέρα νόημα και να περιγράψουν κάτι το οποίο δεν χρειάζεται περισσότερη περιγραφή από ό,τι δείχνει η γραμμική ακολουθία των τμημάτων στην οθόνη, με βερμπαλισμούς, εθνικιστικούς εγωισμούς και ανιστόρητες συγκρίσεις εποχών και λαών, αναρωτιέσαι αν αυτά όλα κι όλα είναι τα διδάγματα μιας αληθινής Ιστορίας; Όχι βέβαια, και όσοι εναντιώνονται στη διατήρηση του εθίμου της παρέλασης, σε αυτές τις πατριδοκάπηλες ανοησίες βρίσκουν ένα πρώτο επιχείρημα. Βέβαια οι παρατάξεις όπλων και έμψυχου υλικού, εμπνέουν περηφάνεια και ελπίδα για καλύτερες και πιο ειρηνικές μέρες μεταξύ των λαών στο μέλλον, αλλά είναι και για να αναρωτιέσαι, αν πρέπει να ετοιμάζουμε τους νέους μας μόνο για αυτό; Η αποτροπή του πολέμου με την ισχύ των όπλων, μπορεί να είναι (ή να φαντάζει) υποχρέωσή μας, αλλά το ίδιο ισχύει και για την αποτροπή άλλων απειλών που δεν παραβιάζουν μόνο τα εθνικά σύνορα, αλλά μειώνουν τη δυνατότητα επιβίωσης πάνω στον ταραγμένο και διαρκώς περιβαλλοντικά υποβαθμιζόμενο πλανήτη μας. Μπορεί των εθνικών εχθρών τα «φουσάτα» να πέρασαν, αλλά, άλλα φουσάτα παραμονεύουν για μεγαλύτερες και οριστικότερες καταστροφές. Ας ετοιμάσουμε τους νέους μας να αντισταθούν, κυρίως με το μυαλό και με το ήθος τους, για να αντιμετωπίσουν και νικήσουν αυτά τα νέα «φουσάτα».
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου
    Παρακολουθώντας τους σχολιαστές των τηλεοπτικών σταθμών στην απεγνωσμένη τους προσπάθεια να δώσουν κάποιο παραπέρα νόημα και να περιγράψουν κάτι το οποίο δεν χρειάζεται περισσότερη περιγραφή από ό,τι δείχνει η γραμμική ακολουθία των τμημάτων στην οθόνη, με βερμπαλισμούς, εθνικιστικούς εγωισμούς και ανιστόρητες συγκρίσεις εποχών και λαών, αναρωτιέσαι αν αυτά όλα κι όλα είναι τα διδάγματα μιας αληθινής Ιστορίας; Όχι βέβαια, και όσοι εναντιώνονται στη διατήρηση του εθίμου της παρέλασης, σε αυτές τις πατριδοκάπηλες ανοησίες βρίσκουν ένα πρώτο επιχείρημα. Βέβαια οι παρατάξεις όπλων και έμψυχου υλικού, εμπνέουν περηφάνεια και ελπίδα για καλύτερες και πιο ειρηνικές μέρες μεταξύ των λαών στο μέλλον, αλλά είναι και για να αναρωτιέσαι, αν πρέπει να ετοιμάζουμε τους νέους μας μόνο για αυτό; Η αποτροπή του πολέμου με την ισχύ των όπλων, μπορεί να είναι (ή να φαντάζει) υποχρέωσή μας, αλλά το ίδιο ισχύει και για την αποτροπή άλλων απειλών που δεν παραβιάζουν μόνο τα εθνικά σύνορα, αλλά μειώνουν τη δυνατότητα επιβίωσης πάνω στον ταραγμένο και διαρκώς περιβαλλοντικά υποβαθμιζόμενο πλανήτη μας. Μπορεί των εθνικών εχθρών τα «φουσάτα» να πέρασαν, αλλά, άλλα φουσάτα παραμονεύουν για μεγαλύτερες και οριστικότερες καταστροφές. Ας ετοιμάσουμε τους νέους μας να αντισταθούν, κυρίως με το μυαλό και με το ήθος τους, για να αντιμετωπίσουν και νικήσουν αυτά τα νέα «φουσάτα».
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου
    Παρακολουθώντας τους σχολιαστές των τηλεοπτικών σταθμών στην απεγνωσμένη τους προσπάθεια να δώσουν κάποιο παραπέρα νόημα και να περιγράψουν κάτι το οποίο δεν χρειάζεται περισσότερη περιγραφή από ό,τι δείχνει η γραμμική ακολουθία των τμημάτων στην οθόνη, με βερμπαλισμούς, εθνικιστικούς εγωισμούς και ανιστόρητες συγκρίσεις εποχών και λαών, αναρωτιέσαι αν αυτά όλα κι όλα είναι τα διδάγματα μιας αληθινής Ιστορίας; Όχι βέβαια, και όσοι εναντιώνονται στη διατήρηση του εθίμου της παρέλασης, σε αυτές τις πατριδοκάπηλες ανοησίες βρίσκουν ένα πρώτο επιχείρημα. Βέβαια οι παρατάξεις όπλων και έμψυχου υλικού, εμπνέουν περηφάνεια και ελπίδα για καλύτερες και πιο ειρηνικές μέρες μεταξύ των λαών στο μέλλον, αλλά είναι και για να αναρωτιέσαι, αν πρέπει να ετοιμάζουμε τους νέους μας μόνο για αυτό; Η αποτροπή του πολέμου με την ισχύ των όπλων, μπορεί να είναι (ή να φαντάζει) υποχρέωσή μας, αλλά το ίδιο ισχύει και για την αποτροπή άλλων απειλών που δεν παραβιάζουν μόνο τα εθνικά σύνορα, αλλά μειώνουν τη δυνατότητα επιβίωσης πάνω στον ταραγμένο και διαρκώς περιβαλλοντικά υποβαθμιζόμενο πλανήτη μας. Μπορεί των εθνικών εχθρών τα «φουσάτα» να πέρασαν, αλλά, άλλα φουσάτα παραμονεύουν για μεγαλύτερες και οριστικότερες καταστροφές. Ας ετοιμάσουμε τους νέους μας να αντισταθούν, κυρίως με το μυαλό και με το ήθος τους, για να αντιμετωπίσουν και νικήσουν αυτά τα νέα «φουσάτα».
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου
    Παρακολουθώντας τους σχολιαστές των τηλεοπτικών σταθμών στην απεγνωσμένη τους προσπάθεια να δώσουν κάποιο παραπέρα νόημα και να περιγράψουν κάτι το οποίο δεν χρειάζεται περισσότερη περιγραφή από ό,τι δείχνει η γραμμική ακολουθία των τμημάτων στην οθόνη, με βερμπαλισμούς, εθνικιστικούς εγωισμούς και ανιστόρητες συγκρίσεις εποχών και λαών, αναρωτιέσαι αν αυτά όλα κι όλα είναι τα διδάγματα μιας αληθινής Ιστορίας; Όχι βέβαια, και όσοι εναντιώνονται στη διατήρηση του εθίμου της παρέλασης, σε αυτές τις πατριδοκάπηλες ανοησίες βρίσκουν ένα πρώτο επιχείρημα. Βέβαια οι παρατάξεις όπλων και έμψυχου υλικού, εμπνέουν περηφάνεια και ελπίδα για καλύτερες και πιο ειρηνικές μέρες μεταξύ των λαών στο μέλλον, αλλά είναι και για να αναρωτιέσαι, αν πρέπει να ετοιμάζουμε τους νέους μας μόνο για αυτό; Η αποτροπή του πολέμου με την ισχύ των όπλων, μπορεί να είναι (ή να φαντάζει) υποχρέωσή μας, αλλά το ίδιο ισχύει και για την αποτροπή άλλων απειλών που δεν παραβιάζουν μόνο τα εθνικά σύνορα, αλλά μειώνουν τη δυνατότητα επιβίωσης πάνω στον ταραγμένο και διαρκώς περιβαλλοντικά υποβαθμιζόμενο πλανήτη μας. Μπορεί των εθνικών εχθρών τα «φουσάτα» να πέρασαν, αλλά, άλλα φουσάτα παραμονεύουν για μεγαλύτερες και οριστικότερες καταστροφές. Ας ετοιμάσουμε τους νέους μας να αντισταθούν, κυρίως με το μυαλό και με το ήθος τους, για να αντιμετωπίσουν και νικήσουν αυτά τα νέα «φουσάτα».
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου
    Παρακολουθώντας τους σχολιαστές των τηλεοπτικών σταθμών στην απεγνωσμένη τους προσπάθεια να δώσουν κάποιο παραπέρα νόημα και να περιγράψουν κάτι το οποίο δεν χρειάζεται περισσότερη περιγραφή από ό,τι δείχνει η γραμμική ακολουθία των τμημάτων στην οθόνη, με βερμπαλισμούς, εθνικιστικούς εγωισμούς και ανιστόρητες συγκρίσεις εποχών και λαών, αναρωτιέσαι αν αυτά όλα κι όλα είναι τα διδάγματα μιας αληθινής Ιστορίας; Όχι βέβαια, και όσοι εναντιώνονται στη διατήρηση του εθίμου της παρέλασης, σε αυτές τις πατριδοκάπηλες ανοησίες βρίσκουν ένα πρώτο επιχείρημα. Βέβαια οι παρατάξεις όπλων και έμψυχου υλικού, εμπνέουν περηφάνεια και ελπίδα για καλύτερες και πιο ειρηνικές μέρες μεταξύ των λαών στο μέλλον, αλλά είναι και για να αναρωτιέσαι, αν πρέπει να ετοιμάζουμε τους νέους μας μόνο για αυτό; Η αποτροπή του πολέμου με την ισχύ των όπλων, μπορεί να είναι (ή να φαντάζει) υποχρέωσή μας, αλλά το ίδιο ισχύει και για την αποτροπή άλλων απειλών που δεν παραβιάζουν μόνο τα εθνικά σύνορα, αλλά μειώνουν τη δυνατότητα επιβίωσης πάνω στον ταραγμένο και διαρκώς περιβαλλοντικά υποβαθμιζόμενο πλανήτη μας. Μπορεί των εθνικών εχθρών τα «φουσάτα» να πέρασαν, αλλά, άλλα φουσάτα παραμονεύουν για μεγαλύτερες και οριστικότερες καταστροφές. Ας ετοιμάσουμε τους νέους μας να αντισταθούν, κυρίως με το μυαλό και με το ήθος τους, για να αντιμετωπίσουν και νικήσουν αυτά τα νέα «φουσάτα».
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου
    Παρακολουθώντας τους σχολιαστές των τηλεοπτικών σταθμών στην απεγνωσμένη τους προσπάθεια να δώσουν κάποιο παραπέρα νόημα και να περιγράψουν κάτι το οποίο δεν χρειάζεται περισσότερη περιγραφή από ό,τι δείχνει η γραμμική ακολουθία των τμημάτων στην οθόνη, με βερμπαλισμούς, εθνικιστικούς εγωισμούς και ανιστόρητες συγκρίσεις εποχών και λαών, αναρωτιέσαι αν αυτά όλα κι όλα είναι τα διδάγματα μιας αληθινής Ιστορίας; Όχι βέβαια, και όσοι εναντιώνονται στη διατήρηση του εθίμου της παρέλασης, σε αυτές τις πατριδοκάπηλες ανοησίες βρίσκουν ένα πρώτο επιχείρημα. Βέβαια οι παρατάξεις όπλων και έμψυχου υλικού, εμπνέουν περηφάνεια και ελπίδα για καλύτερες και πιο ειρηνικές μέρες μεταξύ των λαών στο μέλλον, αλλά είναι και για να αναρωτιέσαι, αν πρέπει να ετοιμάζουμε τους νέους μας μόνο για αυτό; Η αποτροπή του πολέμου με την ισχύ των όπλων, μπορεί να είναι (ή να φαντάζει) υποχρέωσή μας, αλλά το ίδιο ισχύει και για την αποτροπή άλλων απειλών που δεν παραβιάζουν μόνο τα εθνικά σύνορα, αλλά μειώνουν τη δυνατότητα επιβίωσης πάνω στον ταραγμένο και διαρκώς περιβαλλοντικά υποβαθμιζόμενο πλανήτη μας. Μπορεί των εθνικών εχθρών τα «φουσάτα» να πέρασαν, αλλά, άλλα φουσάτα παραμονεύουν για μεγαλύτερες και οριστικότερες καταστροφές. Ας ετοιμάσουμε τους νέους μας να αντισταθούν, κυρίως με το μυαλό και με το ήθος τους, για να αντιμετωπίσουν και νικήσουν αυτά τα νέα «φουσάτα».
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου
    Παρακολουθώντας τους σχολιαστές των τηλεοπτικών σταθμών στην απεγνωσμένη τους προσπάθεια να δώσουν κάποιο παραπέρα νόημα και να περιγράψουν κάτι το οποίο δεν χρειάζεται περισσότερη περιγραφή από ό,τι δείχνει η γραμμική ακολουθία των τμημάτων στην οθόνη, με βερμπαλισμούς, εθνικιστικούς εγωισμούς και ανιστόρητες συγκρίσεις εποχών και λαών, αναρωτιέσαι αν αυτά όλα κι όλα είναι τα διδάγματα μιας αληθινής Ιστορίας; Όχι βέβαια, και όσοι εναντιώνονται στη διατήρηση του εθίμου της παρέλασης, σε αυτές τις πατριδοκάπηλες ανοησίες βρίσκουν ένα πρώτο επιχείρημα. Βέβαια οι παρατάξεις όπλων και έμψυχου υλικού, εμπνέουν περηφάνεια και ελπίδα για καλύτερες και πιο ειρηνικές μέρες μεταξύ των λαών στο μέλλον, αλλά είναι και για να αναρωτιέσαι, αν πρέπει να ετοιμάζουμε τους νέους μας μόνο για αυτό; Η αποτροπή του πολέμου με την ισχύ των όπλων, μπορεί να είναι (ή να φαντάζει) υποχρέωσή μας, αλλά το ίδιο ισχύει και για την αποτροπή άλλων απειλών που δεν παραβιάζουν μόνο τα εθνικά σύνορα, αλλά μειώνουν τη δυνατότητα επιβίωσης πάνω στον ταραγμένο και διαρκώς περιβαλλοντικά υποβαθμιζόμενο πλανήτη μας. Μπορεί των εθνικών εχθρών τα «φουσάτα» να πέρασαν, αλλά, άλλα φουσάτα παραμονεύουν για μεγαλύτερες και οριστικότερες καταστροφές. Ας ετοιμάσουμε τους νέους μας να αντισταθούν, κυρίως με το μυαλό και με το ήθος τους, για να αντιμετωπίσουν και νικήσουν αυτά τα νέα «φουσάτα».
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου
    Παρακολουθώντας τους σχολιαστές των τηλεοπτικών σταθμών στην απεγνωσμένη τους προσπάθεια να δώσουν κάποιο παραπέρα νόημα και να περιγράψουν κάτι το οποίο δεν χρειάζεται περισσότερη περιγραφή από ό,τι δείχνει η γραμμική ακολουθία των τμημάτων στην οθόνη, με βερμπαλισμούς, εθνικιστικούς εγωισμούς και ανιστόρητες συγκρίσεις εποχών και λαών, αναρωτιέσαι αν αυτά όλα κι όλα είναι τα διδάγματα μιας αληθινής Ιστορίας; Όχι βέβαια, και όσοι εναντιώνονται στη διατήρηση του εθίμου της παρέλασης, σε αυτές τις πατριδοκάπηλες ανοησίες βρίσκουν ένα πρώτο επιχείρημα. Βέβαια οι παρατάξεις όπλων και έμψυχου υλικού, εμπνέουν περηφάνεια και ελπίδα για καλύτερες και πιο ειρηνικές μέρες μεταξύ των λαών στο μέλλον, αλλά είναι και για να αναρωτιέσαι, αν πρέπει να ετοιμάζουμε τους νέους μας μόνο για αυτό; Η αποτροπή του πολέμου με την ισχύ των όπλων, μπορεί να είναι (ή να φαντάζει) υποχρέωσή μας, αλλά το ίδιο ισχύει και για την αποτροπή άλλων απειλών που δεν παραβιάζουν μόνο τα εθνικά σύνορα, αλλά μειώνουν τη δυνατότητα επιβίωσης πάνω στον ταραγμένο και διαρκώς περιβαλλοντικά υποβαθμιζόμενο πλανήτη μας. Μπορεί των εθνικών εχθρών τα «φουσάτα» να πέρασαν, αλλά, άλλα φουσάτα παραμονεύουν για μεγαλύτερες και οριστικότερες καταστροφές. Ας ετοιμάσουμε τους νέους μας να αντισταθούν, κυρίως με το μυαλό και με το ήθος τους, για να αντιμετωπίσουν και νικήσουν αυτά τα νέα «φουσάτα».
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου
    Παρακολουθώντας τους σχολιαστές των τηλεοπτικών σταθμών στην απεγνωσμένη τους προσπάθεια να δώσουν κάποιο παραπέρα νόημα και να περιγράψουν κάτι το οποίο δεν χρειάζεται περισσότερη περιγραφή από ό,τι δείχνει η γραμμική ακολουθία των τμημάτων στην οθόνη, με βερμπαλισμούς, εθνικιστικούς εγωισμούς και ανιστόρητες συγκρίσεις εποχών και λαών, αναρωτιέσαι αν αυτά όλα κι όλα είναι τα διδάγματα μιας αληθινής Ιστορίας; Όχι βέβαια, και όσοι εναντιώνονται στη διατήρηση του εθίμου της παρέλασης, σε αυτές τις πατριδοκάπηλες ανοησίες βρίσκουν ένα πρώτο επιχείρημα. Βέβαια οι παρατάξεις όπλων και έμψυχου υλικού, εμπνέουν περηφάνεια και ελπίδα για καλύτερες και πιο ειρηνικές μέρες μεταξύ των λαών στο μέλλον, αλλά είναι και για να αναρωτιέσαι, αν πρέπει να ετοιμάζουμε τους νέους μας μόνο για αυτό; Η αποτροπή του πολέμου με την ισχύ των όπλων, μπορεί να είναι (ή να φαντάζει) υποχρέωσή μας, αλλά το ίδιο ισχύει και για την αποτροπή άλλων απειλών που δεν παραβιάζουν μόνο τα εθνικά σύνορα, αλλά μειώνουν τη δυνατότητα επιβίωσης πάνω στον ταραγμένο και διαρκώς περιβαλλοντικά υποβαθμιζόμενο πλανήτη μας. Μπορεί των εθνικών εχθρών τα «φουσάτα» να πέρασαν, αλλά, άλλα φουσάτα παραμονεύουν για μεγαλύτερες και οριστικότερες καταστροφές. Ας ετοιμάσουμε τους νέους μας να αντισταθούν, κυρίως με το μυαλό και με το ήθος τους, για να αντιμετωπίσουν και νικήσουν αυτά τα νέα «φουσάτα».
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου
    Παρακολουθώντας τους σχολιαστές των τηλεοπτικών σταθμών στην απεγνωσμένη τους προσπάθεια να δώσουν κάποιο παραπέρα νόημα και να περιγράψουν κάτι το οποίο δεν χρειάζεται περισσότερη περιγραφή από ό,τι δείχνει η γραμμική ακολουθία των τμημάτων στην οθόνη, με βερμπαλισμούς, εθνικιστικούς εγωισμούς και ανιστόρητες συγκρίσεις εποχών και λαών, αναρωτιέσαι αν αυτά όλα κι όλα είναι τα διδάγματα μιας αληθινής Ιστορίας; Όχι βέβαια, και όσοι εναντιώνονται στη διατήρηση του εθίμου της παρέλασης, σε αυτές τις πατριδοκάπηλες ανοησίες βρίσκουν ένα πρώτο επιχείρημα. Βέβαια οι παρατάξεις όπλων και έμψυχου υλικού, εμπνέουν περηφάνεια και ελπίδα για καλύτερες και πιο ειρηνικές μέρες μεταξύ των λαών στο μέλλον, αλλά είναι και για να αναρωτιέσαι, αν πρέπει να ετοιμάζουμε τους νέους μας μόνο για αυτό; Η αποτροπή του πολέμου με την ισχύ των όπλων, μπορεί να είναι (ή να φαντάζει) υποχρέωσή μας, αλλά το ίδιο ισχύει και για την αποτροπή άλλων απειλών που δεν παραβιάζουν μόνο τα εθνικά σύνορα, αλλά μειώνουν τη δυνατότητα επιβίωσης πάνω στον ταραγμένο και διαρκώς περιβαλλοντικά υποβαθμιζόμενο πλανήτη μας. Μπορεί των εθνικών εχθρών τα «φουσάτα» να πέρασαν, αλλά, άλλα φουσάτα παραμονεύουν για μεγαλύτερες και οριστικότερες καταστροφές. Ας ετοιμάσουμε τους νέους μας να αντισταθούν, κυρίως με το μυαλό και με το ήθος τους, για να αντιμετωπίσουν και νικήσουν αυτά τα νέα «φουσάτα».
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου
    Παρακολουθώντας τους σχολιαστές των τηλεοπτικών σταθμών στην απεγνωσμένη τους προσπάθεια να δώσουν κάποιο παραπέρα νόημα και να περιγράψουν κάτι το οποίο δεν χρειάζεται περισσότερη περιγραφή από ό,τι δείχνει η γραμμική ακολουθία των τμημάτων στην οθόνη, με βερμπαλισμούς, εθνικιστικούς εγωισμούς και ανιστόρητες συγκρίσεις εποχών και λαών, αναρωτιέσαι αν αυτά όλα κι όλα είναι τα διδάγματα μιας αληθινής Ιστορίας; Όχι βέβαια, και όσοι εναντιώνονται στη διατήρηση του εθίμου της παρέλασης, σε αυτές τις πατριδοκάπηλες ανοησίες βρίσκουν ένα πρώτο επιχείρημα. Βέβαια οι παρατάξεις όπλων και έμψυχου υλικού, εμπνέουν περηφάνεια και ελπίδα για καλύτερες και πιο ειρηνικές μέρες μεταξύ των λαών στο μέλλον, αλλά είναι και για να αναρωτιέσαι, αν πρέπει να ετοιμάζουμε τους νέους μας μόνο για αυτό; Η αποτροπή του πολέμου με την ισχύ των όπλων, μπορεί να είναι (ή να φαντάζει) υποχρέωσή μας, αλλά το ίδιο ισχύει και για την αποτροπή άλλων απειλών που δεν παραβιάζουν μόνο τα εθνικά σύνορα, αλλά μειώνουν τη δυνατότητα επιβίωσης πάνω στον ταραγμένο και διαρκώς περιβαλλοντικά υποβαθμιζόμενο πλανήτη μας. Μπορεί των εθνικών εχθρών τα «φουσάτα» να πέρασαν, αλλά, άλλα φουσάτα παραμονεύουν για μεγαλύτερες και οριστικότερες καταστροφές. Ας ετοιμάσουμε τους νέους μας να αντισταθούν, κυρίως με το μυαλό και με το ήθος τους, για να αντιμετωπίσουν και νικήσουν αυτά τα νέα «φουσάτα».
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου
    Παρακολουθώντας τους σχολιαστές των τηλεοπτικών σταθμών στην απεγνωσμένη τους προσπάθεια να δώσουν κάποιο παραπέρα νόημα και να περιγράψουν κάτι το οποίο δεν χρειάζεται περισσότερη περιγραφή από ό,τι δείχνει η γραμμική ακολουθία των τμημάτων στην οθόνη, με βερμπαλισμούς, εθνικιστικούς εγωισμούς και ανιστόρητες συγκρίσεις εποχών και λαών, αναρωτιέσαι αν αυτά όλα κι όλα είναι τα διδάγματα μιας αληθινής Ιστορίας; Όχι βέβαια, και όσοι εναντιώνονται στη διατήρηση του εθίμου της παρέλασης, σε αυτές τις πατριδοκάπηλες ανοησίες βρίσκουν ένα πρώτο επιχείρημα. Βέβαια οι παρατάξεις όπλων και έμψυχου υλικού, εμπνέουν περηφάνεια και ελπίδα για καλύτερες και πιο ειρηνικές μέρες μεταξύ των λαών στο μέλλον, αλλά είναι και για να αναρωτιέσαι, αν πρέπει να ετοιμάζουμε τους νέους μας μόνο για αυτό; Η αποτροπή του πολέμου με την ισχύ των όπλων, μπορεί να είναι (ή να φαντάζει) υποχρέωσή μας, αλλά το ίδιο ισχύει και για την αποτροπή άλλων απειλών που δεν παραβιάζουν μόνο τα εθνικά σύνορα, αλλά μειώνουν τη δυνατότητα επιβίωσης πάνω στον ταραγμένο και διαρκώς περιβαλλοντικά υποβαθμιζόμενο πλανήτη μας. Μπορεί των εθνικών εχθρών τα «φουσάτα» να πέρασαν, αλλά, άλλα φουσάτα παραμονεύουν για μεγαλύτερες και οριστικότερες καταστροφές. Ας ετοιμάσουμε τους νέους μας να αντισταθούν, κυρίως με το μυαλό και με το ήθος τους, για να αντιμετωπίσουν και νικήσουν αυτά τα νέα «φουσάτα».
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου
    Παρακολουθώντας τους σχολιαστές των τηλεοπτικών σταθμών στην απεγνωσμένη τους προσπάθεια να δώσουν κάποιο παραπέρα νόημα και να περιγράψουν κάτι το οποίο δεν χρειάζεται περισσότερη περιγραφή από ό,τι δείχνει η γραμμική ακολουθία των τμημάτων στην οθόνη, με βερμπαλισμούς, εθνικιστικούς εγωισμούς και ανιστόρητες συγκρίσεις εποχών και λαών, αναρωτιέσαι αν αυτά όλα κι όλα είναι τα διδάγματα μιας αληθινής Ιστορίας; Όχι βέβαια, και όσοι εναντιώνονται στη διατήρηση του εθίμου της παρέλασης, σε αυτές τις πατριδοκάπηλες ανοησίες βρίσκουν ένα πρώτο επιχείρημα. Βέβαια οι παρατάξεις όπλων και έμψυχου υλικού, εμπνέουν περηφάνεια και ελπίδα για καλύτερες και πιο ειρηνικές μέρες μεταξύ των λαών στο μέλλον, αλλά είναι και για να αναρωτιέσαι, αν πρέπει να ετοιμάζουμε τους νέους μας μόνο για αυτό; Η αποτροπή του πολέμου με την ισχύ των όπλων, μπορεί να είναι (ή να φαντάζει) υποχρέωσή μας, αλλά το ίδιο ισχύει και για την αποτροπή άλλων απειλών που δεν παραβιάζουν μόνο τα εθνικά σύνορα, αλλά μειώνουν τη δυνατότητα επιβίωσης πάνω στον ταραγμένο και διαρκώς περιβαλλοντικά υποβαθμιζόμενο πλανήτη μας. Μπορεί των εθνικών εχθρών τα «φουσάτα» να πέρασαν, αλλά, άλλα φουσάτα παραμονεύουν για μεγαλύτερες και οριστικότερες καταστροφές. Ας ετοιμάσουμε τους νέους μας να αντισταθούν, κυρίως με το μυαλό και με το ήθος τους, για να αντιμετωπίσουν και νικήσουν αυτά τα νέα «φουσάτα».
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  185. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου
    Παρακολουθώντας τους σχολιαστές των τηλεοπτικών σταθμών στην απεγνωσμένη τους προσπάθεια να δώσουν κάποιο παραπέρα νόημα και να περιγράψουν κάτι το οποίο δεν χρειάζεται περισσότερη περιγραφή από ό,τι δείχνει η γραμμική ακολουθία των τμημάτων στην οθόνη, με βερμπαλισμούς, εθνικιστικούς εγωισμούς και ανιστόρητες συγκρίσεις εποχών και λαών, αναρωτιέσαι αν αυτά όλα κι όλα είναι τα διδάγματα μιας αληθινής Ιστορίας; Όχι βέβαια, και όσοι εναντιώνονται στη διατήρηση του εθίμου της παρέλασης, σε αυτές τις πατριδοκάπηλες ανοησίες βρίσκουν ένα πρώτο επιχείρημα. Βέβαια οι παρατάξεις όπλων και έμψυχου υλικού, εμπνέουν περηφάνεια και ελπίδα για καλύτερες και πιο ειρηνικές μέρες μεταξύ των λαών στο μέλλον, αλλά είναι και για να αναρωτιέσαι, αν πρέπει να ετοιμάζουμε τους νέους μας μόνο για αυτό; Η αποτροπή του πολέμου με την ισχύ των όπλων, μπορεί να είναι (ή να φαντάζει) υποχρέωσή μας, αλλά το ίδιο ισχύει και για την αποτροπή άλλων απειλών που δεν παραβιάζουν μόνο τα εθνικά σύνορα, αλλά μειώνουν τη δυνατότητα επιβίωσης πάνω στον ταραγμένο και διαρκώς περιβαλλοντικά υποβαθμιζόμενο πλανήτη μας. Μπορεί των εθνικών εχθρών τα «φουσάτα» να πέρασαν, αλλά, άλλα φουσάτα παραμονεύουν για μεγαλύτερες και οριστικότερες καταστροφές. Ας ετοιμάσουμε τους νέους μας να αντισταθούν, κυρίως με το μυαλό και με το ήθος τους, για να αντιμετωπίσουν και νικήσουν αυτά τα νέα «φουσάτα».
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  186. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου
    Παρακολουθώντας τους σχολιαστές των τηλεοπτικών σταθμών στην απεγνωσμένη τους προσπάθεια να δώσουν κάποιο παραπέρα νόημα και να περιγράψουν κάτι το οποίο δεν χρειάζεται περισσότερη περιγραφή από ό,τι δείχνει η γραμμική ακολουθία των τμημάτων στην οθόνη, με βερμπαλισμούς, εθνικιστικούς εγωισμούς και ανιστόρητες συγκρίσεις εποχών και λαών, αναρωτιέσαι αν αυτά όλα κι όλα είναι τα διδάγματα μιας αληθινής Ιστορίας; Όχι βέβαια, και όσοι εναντιώνονται στη διατήρηση του εθίμου της παρέλασης, σε αυτές τις πατριδοκάπηλες ανοησίες βρίσκουν ένα πρώτο επιχείρημα. Βέβαια οι παρατάξεις όπλων και έμψυχου υλικού, εμπνέουν περηφάνεια και ελπίδα για καλύτερες και πιο ειρηνικές μέρες μεταξύ των λαών στο μέλλον, αλλά είναι και για να αναρωτιέσαι, αν πρέπει να ετοιμάζουμε τους νέους μας μόνο για αυτό; Η αποτροπή του πολέμου με την ισχύ των όπλων, μπορεί να είναι (ή να φαντάζει) υποχρέωσή μας, αλλά το ίδιο ισχύει και για την αποτροπή άλλων απειλών που δεν παραβιάζουν μόνο τα εθνικά σύνορα, αλλά μειώνουν τη δυνατότητα επιβίωσης πάνω στον ταραγμένο και διαρκώς περιβαλλοντικά υποβαθμιζόμενο πλανήτη μας. Μπορεί των εθνικών εχθρών τα «φουσάτα» να πέρασαν, αλλά, άλλα φουσάτα παραμονεύουν για μεγαλύτερες και οριστικότερες καταστροφές. Ας ετοιμάσουμε τους νέους μας να αντισταθούν, κυρίως με το μυαλό και με το ήθος τους, για να αντιμετωπίσουν και νικήσουν αυτά τα νέα «φουσάτα».
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  187. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου
    Παρακολουθώντας τους σχολιαστές των τηλεοπτικών σταθμών στην απεγνωσμένη τους προσπάθεια να δώσουν κάποιο παραπέρα νόημα και να περιγράψουν κάτι το οποίο δεν χρειάζεται περισσότερη περιγραφή από ό,τι δείχνει η γραμμική ακολουθία των τμημάτων στην οθόνη, με βερμπαλισμούς, εθνικιστικούς εγωισμούς και ανιστόρητες συγκρίσεις εποχών και λαών, αναρωτιέσαι αν αυτά όλα κι όλα είναι τα διδάγματα μιας αληθινής Ιστορίας; Όχι βέβαια, και όσοι εναντιώνονται στη διατήρηση του εθίμου της παρέλασης, σε αυτές τις πατριδοκάπηλες ανοησίες βρίσκουν ένα πρώτο επιχείρημα. Βέβαια οι παρατάξεις όπλων και έμψυχου υλικού, εμπνέουν περηφάνεια και ελπίδα για καλύτερες και πιο ειρηνικές μέρες μεταξύ των λαών στο μέλλον, αλλά είναι και για να αναρωτιέσαι, αν πρέπει να ετοιμάζουμε τους νέους μας μόνο για αυτό; Η αποτροπή του πολέμου με την ισχύ των όπλων, μπορεί να είναι (ή να φαντάζει) υποχρέωσή μας, αλλά το ίδιο ισχύει και για την αποτροπή άλλων απειλών που δεν παραβιάζουν μόνο τα εθνικά σύνορα, αλλά μειώνουν τη δυνατότητα επιβίωσης πάνω στον ταραγμένο και διαρκώς περιβαλλοντικά υποβαθμιζόμενο πλανήτη μας. Μπορεί των εθνικών εχθρών τα «φουσάτα» να πέρασαν, αλλά, άλλα φουσάτα παραμονεύουν για μεγαλύτερες και οριστικότερες καταστροφές. Ας ετοιμάσουμε τους νέους μας να αντισταθούν, κυρίως με το μυαλό και με το ήθος τους, για να αντιμετωπίσουν και νικήσουν αυτά τα νέα «φουσάτα».
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  188. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου
    Παρακολουθώντας τους σχολιαστές των τηλεοπτικών σταθμών στην απεγνωσμένη τους προσπάθεια να δώσουν κάποιο παραπέρα νόημα και να περιγράψουν κάτι το οποίο δεν χρειάζεται περισσότερη περιγραφή από ό,τι δείχνει η γραμμική ακολουθία των τμημάτων στην οθόνη, με βερμπαλισμούς, εθνικιστικούς εγωισμούς και ανιστόρητες συγκρίσεις εποχών και λαών, αναρωτιέσαι αν αυτά όλα κι όλα είναι τα διδάγματα μιας αληθινής Ιστορίας; Όχι βέβαια, και όσοι εναντιώνονται στη διατήρηση του εθίμου της παρέλασης, σε αυτές τις πατριδοκάπηλες ανοησίες βρίσκουν ένα πρώτο επιχείρημα. Βέβαια οι παρατάξεις όπλων και έμψυχου υλικού, εμπνέουν περηφάνεια και ελπίδα για καλύτερες και πιο ειρηνικές μέρες μεταξύ των λαών στο μέλλον, αλλά είναι και για να αναρωτιέσαι, αν πρέπει να ετοιμάζουμε τους νέους μας μόνο για αυτό; Η αποτροπή του πολέμου με την ισχύ των όπλων, μπορεί να είναι (ή να φαντάζει) υποχρέωσή μας, αλλά το ίδιο ισχύει και για την αποτροπή άλλων απειλών που δεν παραβιάζουν μόνο τα εθνικά σύνορα, αλλά μειώνουν τη δυνατότητα επιβίωσης πάνω στον ταραγμένο και διαρκώς περιβαλλοντικά υποβαθμιζόμενο πλανήτη μας. Μπορεί των εθνικών εχθρών τα «φουσάτα» να πέρασαν, αλλά, άλλα φουσάτα παραμονεύουν για μεγαλύτερες και οριστικότερες καταστροφές. Ας ετοιμάσουμε τους νέους μας να αντισταθούν, κυρίως με το μυαλό και με το ήθος τους, για να αντιμετωπίσουν και νικήσουν αυτά τα νέα «φουσάτα».
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  189. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου
    Παρακολουθώντας τους σχολιαστές των τηλεοπτικών σταθμών στην απεγνωσμένη τους προσπάθεια να δώσουν κάποιο παραπέρα νόημα και να περιγράψουν κάτι το οποίο δεν χρειάζεται περισσότερη περιγραφή από ό,τι δείχνει η γραμμική ακολουθία των τμημάτων στην οθόνη, με βερμπαλισμούς, εθνικιστικούς εγωισμούς και ανιστόρητες συγκρίσεις εποχών και λαών, αναρωτιέσαι αν αυτά όλα κι όλα είναι τα διδάγματα μιας αληθινής Ιστορίας; Όχι βέβαια, και όσοι εναντιώνονται στη διατήρηση του εθίμου της παρέλασης, σε αυτές τις πατριδοκάπηλες ανοησίες βρίσκουν ένα πρώτο επιχείρημα. Βέβαια οι παρατάξεις όπλων και έμψυχου υλικού, εμπνέουν περηφάνεια και ελπίδα για καλύτερες και πιο ειρηνικές μέρες μεταξύ των λαών στο μέλλον, αλλά είναι και για να αναρωτιέσαι, αν πρέπει να ετοιμάζουμε τους νέους μας μόνο για αυτό; Η αποτροπή του πολέμου με την ισχύ των όπλων, μπορεί να είναι (ή να φαντάζει) υποχρέωσή μας, αλλά το ίδιο ισχύει και για την αποτροπή άλλων απειλών που δεν παραβιάζουν μόνο τα εθνικά σύνορα, αλλά μειώνουν τη δυνατότητα επιβίωσης πάνω στον ταραγμένο και διαρκώς περιβαλλοντικά υποβαθμιζόμενο πλανήτη μας. Μπορεί των εθνικών εχθρών τα «φουσάτα» να πέρασαν, αλλά, άλλα φουσάτα παραμονεύουν για μεγαλύτερες και οριστικότερες καταστροφές. Ας ετοιμάσουμε τους νέους μας να αντισταθούν, κυρίως με το μυαλό και με το ήθος τους, για να αντιμετωπίσουν και νικήσουν αυτά τα νέα «φουσάτα».
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  190. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου
    Παρακολουθώντας τους σχολιαστές των τηλεοπτικών σταθμών στην απεγνωσμένη τους προσπάθεια να δώσουν κάποιο παραπέρα νόημα και να περιγράψουν κάτι το οποίο δεν χρειάζεται περισσότερη περιγραφή από ό,τι δείχνει η γραμμική ακολουθία των τμημάτων στην οθόνη, με βερμπαλισμούς, εθνικιστικούς εγωισμούς και ανιστόρητες συγκρίσεις εποχών και λαών, αναρωτιέσαι αν αυτά όλα κι όλα είναι τα διδάγματα μιας αληθινής Ιστορίας; Όχι βέβαια, και όσοι εναντιώνονται στη διατήρηση του εθίμου της παρέλασης, σε αυτές τις πατριδοκάπηλες ανοησίες βρίσκουν ένα πρώτο επιχείρημα. Βέβαια οι παρατάξεις όπλων και έμψυχου υλικού, εμπνέουν περηφάνεια και ελπίδα για καλύτερες και πιο ειρηνικές μέρες μεταξύ των λαών στο μέλλον, αλλά είναι και για να αναρωτιέσαι, αν πρέπει να ετοιμάζουμε τους νέους μας μόνο για αυτό; Η αποτροπή του πολέμου με την ισχύ των όπλων, μπορεί να είναι (ή να φαντάζει) υποχρέωσή μας, αλλά το ίδιο ισχύει και για την αποτροπή άλλων απειλών που δεν παραβιάζουν μόνο τα εθνικά σύνορα, αλλά μειώνουν τη δυνατότητα επιβίωσης πάνω στον ταραγμένο και διαρκώς περιβαλλοντικά υποβαθμιζόμενο πλανήτη μας. Μπορεί των εθνικών εχθρών τα «φουσάτα» να πέρασαν, αλλά, άλλα φουσάτα παραμονεύουν για μεγαλύτερες και οριστικότερες καταστροφές. Ας ετοιμάσουμε τους νέους μας να αντισταθούν, κυρίως με το μυαλό και με το ήθος τους, για να αντιμετωπίσουν και νικήσουν αυτά τα νέα «φουσάτα».
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  191. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου
    Παρακολουθώντας τους σχολιαστές των τηλεοπτικών σταθμών στην απεγνωσμένη τους προσπάθεια να δώσουν κάποιο παραπέρα νόημα και να περιγράψουν κάτι το οποίο δεν χρειάζεται περισσότερη περιγραφή από ό,τι δείχνει η γραμμική ακολουθία των τμημάτων στην οθόνη, με βερμπαλισμούς, εθνικιστικούς εγωισμούς και ανιστόρητες συγκρίσεις εποχών και λαών, αναρωτιέσαι αν αυτά όλα κι όλα είναι τα διδάγματα μιας αληθινής Ιστορίας; Όχι βέβαια, και όσοι εναντιώνονται στη διατήρηση του εθίμου της παρέλασης, σε αυτές τις πατριδοκάπηλες ανοησίες βρίσκουν ένα πρώτο επιχείρημα. Βέβαια οι παρατάξεις όπλων και έμψυχου υλικού, εμπνέουν περηφάνεια και ελπίδα για καλύτερες και πιο ειρηνικές μέρες μεταξύ των λαών στο μέλλον, αλλά είναι και για να αναρωτιέσαι, αν πρέπει να ετοιμάζουμε τους νέους μας μόνο για αυτό; Η αποτροπή του πολέμου με την ισχύ των όπλων, μπορεί να είναι (ή να φαντάζει) υποχρέωσή μας, αλλά το ίδιο ισχύει και για την αποτροπή άλλων απειλών που δεν παραβιάζουν μόνο τα εθνικά σύνορα, αλλά μειώνουν τη δυνατότητα επιβίωσης πάνω στον ταραγμένο και διαρκώς περιβαλλοντικά υποβαθμιζόμενο πλανήτη μας. Μπορεί των εθνικών εχθρών τα «φουσάτα» να πέρασαν, αλλά, άλλα φουσάτα παραμονεύουν για μεγαλύτερες και οριστικότερες καταστροφές. Ας ετοιμάσουμε τους νέους μας να αντισταθούν, κυρίως με το μυαλό και με το ήθος τους, για να αντιμετωπίσουν και νικήσουν αυτά τα νέα «φουσάτα».
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  192. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου
    Παρακολουθώντας τους σχολιαστές των τηλεοπτικών σταθμών στην απεγνωσμένη τους προσπάθεια να δώσουν κάποιο παραπέρα νόημα και να περιγράψουν κάτι το οποίο δεν χρειάζεται περισσότερη περιγραφή από ό,τι δείχνει η γραμμική ακολουθία των τμημάτων στην οθόνη, με βερμπαλισμούς, εθνικιστικούς εγωισμούς και ανιστόρητες συγκρίσεις εποχών και λαών, αναρωτιέσαι αν αυτά όλα κι όλα είναι τα διδάγματα μιας αληθινής Ιστορίας; Όχι βέβαια, και όσοι εναντιώνονται στη διατήρηση του εθίμου της παρέλασης, σε αυτές τις πατριδοκάπηλες ανοησίες βρίσκουν ένα πρώτο επιχείρημα. Βέβαια οι παρατάξεις όπλων και έμψυχου υλικού, εμπνέουν περηφάνεια και ελπίδα για καλύτερες και πιο ειρηνικές μέρες μεταξύ των λαών στο μέλλον, αλλά είναι και για να αναρωτιέσαι, αν πρέπει να ετοιμάζουμε τους νέους μας μόνο για αυτό; Η αποτροπή του πολέμου με την ισχύ των όπλων, μπορεί να είναι (ή να φαντάζει) υποχρέωσή μας, αλλά το ίδιο ισχύει και για την αποτροπή άλλων απειλών που δεν παραβιάζουν μόνο τα εθνικά σύνορα, αλλά μειώνουν τη δυνατότητα επιβίωσης πάνω στον ταραγμένο και διαρκώς περιβαλλοντικά υποβαθμιζόμενο πλανήτη μας. Μπορεί των εθνικών εχθρών τα «φουσάτα» να πέρασαν, αλλά, άλλα φουσάτα παραμονεύουν για μεγαλύτερες και οριστικότερες καταστροφές. Ας ετοιμάσουμε τους νέους μας να αντισταθούν, κυρίως με το μυαλό και με το ήθος τους, για να αντιμετωπίσουν και νικήσουν αυτά τα νέα «φουσάτα».
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  193. ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΤ'ΑΜΠΕΛΙ
    ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ!
    ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ Ο ΑΛΛΟΣ,
    ΤΟ GIORGOS ΝΤΕ,
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ?
    ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ?
    ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ?

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ USA:
    ΠΟΤΕ ΠΤΩΧΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ.
    ΤΟ GIORGOS ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ!
    HI GEORGE,KALA DEN TA LEW?
    SEE YOU.
    GEORGE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  194. ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis


    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis



    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis



    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  195. ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis


    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis



    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis



    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  196. ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis


    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis



    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis



    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  197. ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis


    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis



    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis



    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  198. Η ΠΑΠΑΡΟΦΩΝ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ..

    -ΟΙ ΕΠΤΑ ΑΔΕΛΦΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ

    -ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΕ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ

    -ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ ΣΕ
    ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ

    -ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ

    -ΤΑ ΜΜΕ ΣΕ ΝΑΡΚΩΝΟΥΝ

    και σύ άμοιρε δεξιέ, ΠΑΣΟΚΕ, αριστερέ κάθεσαι και τρώς τις σάρκες σου, εκτονώνοντας το θυμό σου στα γήπεδα, στη γυναίκα σου, στον καναπέ, στο μπλογκ, στην τουαλέτα, στις εθνικές οδούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *