GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντιπρόεδρος ο Θ. Πάγκαλος!

... Τι συμφώνησε με τον Γ. Παπανδρέου για να τον στηρίξει... Εχει σοβαρό κίνητρο για την υποστήριξη που προσφέρει, με τον τρόπο που την προ...

...
Τι συμφώνησε με τον Γ. Παπανδρέου για να τον στηρίξει...

Εχει σοβαρό κίνητρο για την υποστήριξη που προσφέρει, με τον τρόπο που την προσφέρει, στον Γ. Παπανδρέου ο Θεόδωρος Πάγκαλος, αν και πολλοί φοβούνται ότι τελικά του κάνει ζημιά. Όπως είπε πάντως σε φίλο του, σύμφωνα με πληροφορίες του Press-gr, συμφώνησε με τον Γ. Παπανδρέου ότι θα αναλάβει θέση αντιπροέδρου της κυβέρνησης αν κερδίσει το ΠΑΣΟΚ τις επόμενες εκλογές.

281 σχόλια

  1. Τόση αναξιοπρέπεια θα την περίμενε κανείς από τον Θεόδωρο Πάγκαλο; Τι εμπιστοσύνη μπορείς να επιδείξεις πλέον στον λόγο αυτού του ανθρώπου; Αν υπάρχουν πολλές αιτίες για τις οποίες έχει εκπέσει ο πολιτικός βίος και έχει περιέλθει σε ανυποληψία, την πρώτη θέση μεταξύ αυτών καταλαμβάνει πλέον η πρακτική τού Θ. Πάγκαλου.
    Η γνώμη του για τον Γιώργο Παπανδρέου δεν ήταν απλώς διαμορφωμένη και γνωστή, την διατύπωνε κατά καιρούς και με ωμή ειλικρίνεια προκαλώντας σοβαρούς τριγμούς στην πασοκική κυβέρνηση και το κόμμα. Χρειάζεται να υπενθυμίσω τίποτε; Είναι γνωστά. Να πω μόνο πως όταν τον είχε υφυπουργό του επί των εξωτερικών του φερόταν σαν σε Φιλιππινέζα. Και τώρα να σέρνεται σαν κουλούκι πίσω από τη Φιλιππινέζα εκλιπαρώντας να του ρίξει ψίχουλα εξουσίας δεν είναι απλώς ντροπή, είναι ο έσχατος εξευτελισμός της εν Ελλάδι πολιτικής.
    Χθόνιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αράπης ο "γνήσιος" προοδευτικός,
    όχι "μαϊμού" σαν τον Γρατσία,
    ο υποστηρικτής του Αμερικανόδουλου
    μαμάκια,που στα 55 του δεν έχει μάθει ακόμα να μιλάει σωστά Ελληνικά,
    και καθημερινός συκοφάντης και υβριστής,ούτε μισθό να έπαιρνε,
    του ευφυέστατου Βενιζέλου. :-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Πάγκαλος είναι ο μοναδικός ευφυής πολιτικός αυτού του τόπου. Δεν έχει αλλά τον έχουν ανάγκη στην πολιτική ζωή. Και μεταξύ ενός καθάρματος και ενός ανεπαρκή προτιμά τον ανεπαρκή για να τον ελέγχει καλύτερα. Ξέρει ότι η δική του αρχηγική κάρτα είναι καμένη. Οπότε κινείται σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ
    Ανεξάρτητα αν συμφωνεί κανείς ή διαφωνεί με το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, δεν μπορεί να μείνει απαθής όταν ο πιο ΧΥΔΑΙΟΣ Έλληνας πολιτικός κατηγορεί το "Ρ" σαν την πιο χυδαία εφημερίδα.
    Η χυδαιότητα, ο αλαζονικός τραμπουκισμός και οι ακροβατικοί τυχοδιωκτισμού του Πάγκαλου είναι το εφιαλτικό σύμπτωμα του αυτοκρατορικού ολοκληρωτισμού που διαπερνάει το δοσιλογικό σημερινό ΠΑΣΟΚ.
    Οι πολιτικοί γενίτσαροι στο πρόσωπο του Πάγκαλου αποκαλύπτουν το μακάβριο πρόσωπό τους. Παντελής http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=1584

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. index

    Στη χυδαιότητα μόνο με χυδαιότητα μπορείς να απαντήσεις επαρκώς μια και λύσσαξε με την καραμέλα περί δήθεν ανεπάρκειας.

    Ετσι λοιπόν κι εγώ, ως μέλλων αρχηγός ολόκληρης της δημοκρατικής παράταξης...

    :-)

    ο Αράπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνώ απόλυτα με τον
    ανώνυμο 6:48 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνείς με τον Πάγκαλο και που έβριζε την Μηχανιώνα, για να υπερασπιστή τον αλβανό Tsenai. Πουλημένος και εσύ είσαι;;
    Tsenai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάγκαλος είναι ο μοναδικός ευφυής πολιτικός αυτού του τόπου. Δεν έχει αλλά τον έχουν ανάγκη στην πολιτική ζωή. Και μεταξύ ενός καθάρματος και ενός ανεπαρκή προτιμά τον ανεπαρκή για να τον ελέγχει καλύτερα. Ξέρει ότι η δική του αρχηγική κάρτα είναι καμένη. Οπότε κινείται σωστά.
    Δηλ, το πασοκ δεν μπορει να κανει χωρις Παγκαλο;. Να δω τι θα λελει ο Παγκαλος οταν θα τον διωξει ο ΓΑΠ. Και τοτε θα εινι η υψιστη ξεφτυλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΩΡΟ
    ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΚΛΙΚ
    http://s3.bitefight.gr/c.php?uid=32482

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου
    Η σταθερή μου θέση εναντίον της παρούσης διακυβέρνησης είναι δεδομένη. Αυτή πηγάζει από την πεποίθηση μου ότι αφού εξαπάτησαν τον Ελληνικό λαό και υφάρπαξαν την ψήφο του το 2004 συνεχίζουν το καταστροφικό των έργο σε βάρος της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού και της πατρίδας μας γενικότερα . Σταθερή επιδίωξη των είναι το στενό βόλεμα μια παρέας, κολλητών και κουμπάρων όπως καταγράφηκαν στην πρόσφατη κυβερνητική θητεία των.
    Σήμερα διαπιστώνετε ότι αυτή η πρακτική των συνεχίζεται απτόητη και απρόσκοπτη.!!!!!!
    Υπήρχε ένας νόμος του 1982.Επι «επάρατου» ΠΑΣΟΚ και τηρούντο μέχρι σήμερα απαρεγκλίτως. Διαβάστε παρακάτω πιο είναι το πρώτο μέλημα των στην έναρξη της κυβερνητικής των νομοθετικής εργασίας που ξεκινά σε λίγες μέρες.
    «Με ένα πρωτοφανές ρουσφέτι για τους συνεργάτες του Κ. Καραμανλή και τους «ημέτερους» υπαλλήλους στο πρωθυπουργικό γραφείο αρχίζει η κυβέρνηση το νέο νομοθετικό έργο της.
    Με τροπολογία που καλούνται οι βουλευτές να ψηφίσουν εντός των ημερών, προωθείται η μονιμοποίηση εκτός ΑΣΕΠ όσων στελεχώνουν τις υπηρεσίες του Μαξίμου, καθώς και προνομιακών μετατάξεών τους στη Βουλή και στην κεντρική υπηρεσία του υπουργείου Εσωτερικών. Μέχρι τώρα οι συνεργάτες του πρωθυπουργικού γραφείου απολύονταν με την ολοκλήρωση του έργου τους ή επέστρεφαν στις οργανικές θέσεις τους εάν ήταν αποσπασμένοι από άλλη υπηρεσία του Δημοσίου. Αυτή η πάγια τακτική που ακολουθήθηκε όλα τα μεταπολιτευτικά χρόνια, έρχεται να ανατραπεί με τροπολογία που συνέταξε το υπουργείο Εσωτερικών και, κατά πληροφορίες, περνά αύριο από την επιτροπή της Βουλής για θέματα δημόσιας διοίκησης. Το χρυσό ρουσφέτι αφορά όλο το προσωπικό του πολιτικού γραφείου του κ. Καραμανλή- περισσότερα από 60 μετακλητά ή αποσπασμένα στελέχη.
    Με την τροπολογία καταργείται διάταξη νόμου του 1982 για την οργάνωση του πολιτικού γραφείου του Πρωθυπουργού, η οποία προέβλεπε ρητά ότι οι μετακλητοί υπάλληλοι απολύονται- κατά τη συνήθη πρακτική- όταν αλλάζει ο επικεφαλής του Μαξίμου.
    Η νέα ρύθμιση
    Με τη νέα διάταξη, η οποία έχει ενσωματωθεί σε νομοσχέδιο που ρυθμίζει ζητήματα των Ανεξάρτητων Αρχών, προβλέπεται ότι στο εξής οι συνεργάτες του Πρωθυπουργού θα εξασφαλίζουν μια θέση σε υπηρεσίες της Βουλής ή στη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Αντίστοιχες «ευεργετικές» αλλαγές προβλέπονται και για το προσωπικό της Γενικής Γραμματείας του Υπουργικού Συμβουλίου, ενώ με άλλη διάταξη συνιστώνται 45 θέσεις μόνιμου προσωπικού στη Γενική Γραμματεία του υπουργείου Εσωτερικών, η οποία θα υποδεχθεί το προσωπικό του Μαξίμου.
    Με την τροπολογία, που αντικαθιστά τη διάταξη του νόμου 1299/1982, προβλέπεται ότι το προσωπικό που στελεχώνει το Πολιτικό Γραφείο του Πρωθυπουργού «αποσπάται ή μετατάσσεται ή μεταφέρεται κατά παρέκκλιση κάθε ισχύουσας διάταξης σε υπηρεσίες της Βουλής των Ελλήνων ή της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του υπουργείου Εσωτερικών με κοινή απόφαση του Πρωθυπουργού και του Προέδρου της Βουλής ή του υπουργού Εσωτερικών, αντίστοιχα, με την οποία ρυθμίζονται και οι τυχόν αναγκαίες λεπτομέρειες...». Προβλέπεται, μάλιστα, ότι όσοι ήταν ειδικοί σύμβουλοι και ειδικοί συνεργάτες του πρωθυπουργικού γραφείου «διατηρούν στη νέα υπηρεσία τους όρους κάθε άλλης ειδικής ρύθμισης που ισχύει γι΄ αυτούς στην υπηρεσία από την οποία προέρχονται»!
    Αυτά είναι τα έργα και οι ημέρες της πιο άθλιας διακυβέρνησης που είχαμε ποτέ, των κουμπάρων και των Μαυρογυαλουρων.


    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ολο μαλακιες λετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτή η υπόσχεση που αναφέρεται στο ποστ μόνο σαν μπλάκ χιούμορ μπορεί να θεωρηθεί !!!

    Ο Πάγκαλος αντιπρόεδρος σε κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου .

    Σαν να λέμε ο Σάντσο Πάντσα του Δον Κιχώτη .

    Από φαντασία πάμε καλά ....

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Υπαρχουν πολλοι υποστηρικτες του ΓΑΠ, βουλευτες και μη, οι οποιοι παροτρυνουν τον λαο να ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΛΑ και να υποστηριξει τον ΓΑΠ και οχι τον Βενιζελο.

    Σας παρακαλουμε μη μας λετε να σκεφτουμε. Δεν σας συμφερει.

    Αν σκεφτουμε βλεπουμε ποιος ηταν δεσμιος των Ελληνικων και ξενων συμφεροντων ολα αυτα τα χρονια.

    Αν σκεφτουμε βλεπουμε ποιος δημαγωγει δηθεν εναντιον των συμφεροντων.

    Αν σκεφτουμε βλεπουμε ποιοι ειναι ΑμερικανοΠολωνοι ξενοφερτοι στον τοπο μας.

    Αν σκεφτουμε βλεπουμε ποιος καταγεται απο αυτους που παντα πολεμαμε, τους Αμερικανους.

    Αν σκεφτουμε βλεπουμε ποιος καθοδηγειται απο την Αμερικανιδα μητερα του που μισει τους Ελληνες.

    Αν σκεφτουμε βλεπουμε ποιος εκλεχθη Προεδρος του ΠΑΣΟΚ χωρις αντιπαλο.

    Αν σκεφτουμε βλεπουμε οτι βγηκε προεδρος με το "Γιωργο αλλαξε τα ολα" και μετα απο 4 χρονια λεει ακομη οτι θα τα αλλαξει.

    Αν σκεφτουμε βλεπουμε οτι η περασμενη τετραετια ηταν ενα απολυτο ΚΕΝΟ για το ΠΑΣΟΚ.

    Αν σκεφτουμε βλεπουμε οτι στο ΠΑΣΟΚ οχι μονο δεν εκανε απολυτως ΤΙΠΟΤΑ επι Προεδριας του αλλα μας πηγε πισω, ειδικα απεναντι στη χειροτερη δεξια.

    Αν σκεφτουμε βλεπουμε οτι ο ΓΑΠ και ο Παγκαλος ψηφισαν μαζι με την ΝΔ για το αρθρο 16.

    Αν σκεφτουμε βλεπουμε ποιος και με τινος καθοδηγηση ψηφισε υπερ του σχεδιου Αναν.

    Αν σκεφτουμε βλεπουμε οτι το ΠΑΣΟΚ ηδη εχει πεσει στο 29%.

    Αν σκεφτουμε βλεπουμε οτι μετα τις εκλογες, ο ΓΑΠ δεν εχει πει τιποτα για τα προβληματα της κοινωνιας, μονο για τα συμφεροντα (τα δικα του).

    Αν σκεφτουμε βλεπουμε οτι καθαρο ΠΑΣΟΚ με τον ΓΑΠ δεν γινεται. Αυτος, η μαμα του και οι γυρω του ειναι οι πλεον βουτηγμενοι σε συμφεροντα. Χρωστανε παρα πολλα.

    Αν σκεφτουμε βλεπουμε οτι δεν θα εβγαινε ουτε κλητηρας αν δεν λεγοταν Παπανδρεου.

    Αν σκεφτουμε βλεπουμε οτι καλυτερα ενας χονδρος, φιλοδοξος και εξυπνος Ελληνας παρα ενα ηλιθιο Αμερικανακι.

    Αν σκεφτουμε βλεπουμε οτι ο Βενιζελος, τουλαχιστον μεχρι τωρα, δεν εχει αναμιχθει ουτε σε συμφεροντα, ουτε σε διαπλοκες.

    Αν σκεφτουμε βλεπουμε οτι τουλαχιστον ο Βενιζελος απο μονος του κανει προτασεις για ασφαλιστικο και παιδεια.

    Αν σκεφτουμε βλεπουμε οτι η συγκριση Βενιζελου-Παπανδρεου ειναι σαν να συγκρινεις καθαροαιμο με γαιδουρι.

    Μην μας λετε λοιπον να σκεφτουμε. Γιατι αν σκεφτουν οι Ελληνες ο ΓΑΠ θα παρει μονο τρεις ψηφους. Την δικη του, της μαμας του και του Νικου.

    Μπηχτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παντως η "συνεντευξη" αυτου του κητους -παγκαλου στην ΝΕΤ ,και στο Μεγκα ,αλλα και γενικα η ανοικτη υποστηριξη της υποψηφιοτητας μπραβογιοργο,επεδρασε καταλυτικα υπερ του γιοργου και κατα του χοντρο-μπενι..
    Προστιθεται και η ανοικτη υποστηριξη της μεγαιρας βασο παπανδρεου.

    Ο μαικλ τζακσον-διαμαντοπουλου δεν πηρε θεση ακομα ,αλλα δεν εχει και καμμια σημασια .
    Της πλακας ειναι αυτη.

    Το αποτελεσμα εχει κριθει.
    Συντριπτικη νικη του γιοργος.

    Αν ο χοντρο-μπενι ειχε ελαχιστο μυαλο θα πρεπε να ειχε ηδη αποσυρθει.
    Ποντους θα κερδιζε,κατα την γνωμη μου ...ξερετε τωρα για την ενοτητα της παραταξης,για το καλο του τοπου και τα συναφη..

    Δυο τινα συμβαινουν και δεν παραιτειται της προσπαθειας:
    Ειτε εχει μαλακυνση εγκεφαλου (το πιθανωτερο) ειτε τον κραταν με το ζορι οι λαμπρακι-στανοι..

    Χοντρε, ισως του ειπαν ,εκτεθηκαμε και μεις μαζι σου.
    Το λοιπον θα τραβηξεις μεχρι τελους.
    Να ξερουμε ποσα "χασαμε" ,η τι αξιζεις τελος παντων.
    Μην μας ερθεις αργοτερα και ζητησεις παλι "βοηθεια" και μαμ μαμ..
    Την 12 Νοεμβρη βεβαια αν χασιες ξερεις τι σε περιμενει,ε??
    Χασαμε και θα την πληρωσεις εσυ χοντρομαλακα,..και πονταραμε πανω σου ρε αχρηστο μπαζο..

    Θα φαει τετοια κλωτσια απο το λαμπρακισταν που θαναι ολη δικη του...

    Παντως επειδη ειδα την "συνεντευξη" του κητους-παγκαλου στην ΝΕΤ,δεν ειδα να μοστραρετε ενα "δικαιο αιτημα του".!!

    Ειπε λοιπον το κητος οτι εγω ο βουλευτης παιρνω 6.000 ευρω μηνιαιως (.."Βασικο" βεβαιως κητος,εχουμε και τα "εξτρα" ,η οχι?
    Ο βασικος του πιλοτου ειναι καπου 800 ευρω αλλα ο μισθος ειναι 2.300 ευρω)

    Και λεει μετα το κρατος δεν με πληρωνει ομως για τα βαφτισια,για τους γαμους για τα πανηγυρια για τις συνεστιασεις!!!!
    Ναι! παιδες τον ηκουσα μετα τα ιδια μου τα αυτια..

    Και δεν τον πηραν οι μαλακες στη καζουρα να το ξευτελισουν τελειως.

    Ακους εκει απαιτηση!
    Να σου πληρωνει ρε χοντρομπαλα το κρατος και κανα δυο μπουκαλια Chivas την ημερα,να σου πληρωνει 5-6 κιλα παιδακια,να σου πληρωνει και μισο μοσχαρι ημερησιως και το τζατζικι και την ντοματα ...να μην χασουμε το ..σοι!!
    Ουστ ρε χοανη..ρε ουστ λεμε

    Και μαλιστα το ειπε αυτο και ..χαμογελασε! Χα!
    Εγω δηλαδη απλα ειδα την σκατοφατσα του να ανοιγει την χοανη που εχει για στομα και να παιρνει ενα σχημα τερατωδες..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπηχτης

    10:21 πμ
    Επιυελους καποιος που ειπε τα πραγματα με το ονομά τους. Αν σκεφτουμε πρεπει να διωξουμε τον ΓΑΠ οχι μονο από το πασοκ αλλα από την Ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αν ο χοντρο-μπενι ειχε ελαχιστο μυαλο θα πρεπε να ειχε ηδη αποσυρθει.


    Αν οι ελληνες ειχαν μυαλο δεν θα ψηφιζαν ΓΑΠ μονο και μονο επειδη είναι γόνος μιας οικογενειας και οι ελληνες δεν γουσταρουν βασιλεια. τωρα ποιος εχει περισσοτερο μυαλο το κρινει ηδη η ιστορια. απλα οι ελληνες δεν γουσταρουν καποιον εξαιρετικα εξυπνο αν δεν ειναι λαοπλανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 10:53 πμ

    Αν οι ελληνες ειχαν μυαλο δεν θα ψηφιζαν ΓΑΠ ...
    ==
    Μακρια το πας.
    Αμα οι Ελληνες ειχαν μυαλο θαπρεπε να βλεπουν πασοκοσκυλαιους και να φτυνουν...
    Ισως να κανουν και .."αλλα" πραγματα.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αν εκλεγεί ο Γιωργάκης και βάλει αντιπρόεδρο τον Πάγκαλο, κάθε μέρα θα κυκλοφορεί και ένα από τα παλιά αποφθέγματα του χοντρού για τον αρχηγό του. Θα έχουμε πλάκες πολλές.

    Και, ως προς την βοναπαρτική ρήση του Μπένυ "Εγώ ως μέλλων αρχηγός ολόκληρης της δημοκρ. παράταξης" (δεν είπε του ΠΑΣΟΚ), μην το γελάμε. Αν διασπαστεί το ΠΑΣΟΚ ή διαγραφεί ο Μπένυ και φτιάξει νέο κόμμα με καμιά εικοσαριά βουλευτές, μην αμφιβάλλετε ότι μπορεί να αναδειχθεί σε μερικά χρόνια σε ηγεμόνα του χώρου. Ο δε Γιωργάκης να προσχωρεί ταπεινωμένος στον ΣΥΡΙΖΑ ή σε κάποιο όμιλο συζητήσεων και ανταλλαγής απόψεων περί σοσιαλισμού.
    Βισμούθιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΤΙΣ 11/11 ΑΝΑΨΤΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ.
    ΑΝΑΨΤΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ.
    ΑΝΑΨΤΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΟΥΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΥΣ.
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ, ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

    ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

    ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

    ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

    ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

    ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κανάλια, εφημερίδες, ραδιόφωνα, μπλογκς έχετε λυσσάξει κουφάλες να βγάλετε τον Βενιζέλο.
    Ποιοί σας ενορχηστρώνουν ρε πιόνια;

    Τουλάχιστον κάνατε καλά ντιλς για τη μάσα ή απλά ακολουθείτε τους μεγάλους μήπως και σας ρίξουν κανένα ψίχουλο κακομοίρηδες;

    Πως το είπε ο χοντρομπένι καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή;
    Σωστό αρκεί να μην γλύψεις εκεί που έφτυσες.
    Κι εσείς τον πούτσο θα πάρετε κουφάλες και στο τέλος θα τρέχετε να γλύψετε τον γαπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μπράβο ρε Πάρη Κουκουλόπουλε! Τον ρώτησαν σήμερα αν αυτά που του προσάπτει ο Πάγκαλος είναι βάσιμα και απέδειξε ότι είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο Πάγκαλος το αξίζει δε θα γίνει χαριστικά αυτό.
    ΕΛΕΟΣ έχετε λυσσάξει.
    Σήμερα κάτι αριστεροί που ανησυχούν για το ΠΑΣΟΚ λέγανε ότι στηρίζουν Μπένυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΣΤΙΣ 11/11 ΑΝΑΨΤΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ.
    ΑΝΑΨΤΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ.
    ΑΝΑΨΤΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΟΥΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΥΣ.
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ, ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. theodore!ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΝΑ ΔΙΑΦΗΝΙΖΕΙΣ ΕΝΑ ΝΕΚΡΟ ΜΛΟΚ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ!
    ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΝΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ!
    theodore- Hail Hitler!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ 12:20 πμ? GIATI ARGHSES??

    ΣΤΙΣ 11/11 ΑΝΑΨΤΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ.
    ΑΝΑΨΤΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ(ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ-ΛΑΜΠΡΑΚΗ-ΜΠΟΜΠΟΛΑ-ΚΟΥΡΗ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ)ΚΑΙ ΤΟ
    ΒΕΝΙΖΕΛΟ-MEGA-ΤΣΑΝΕΛΕ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ.
    ΑΝΑΨΤΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΟΥΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΥΣ.
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΠ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ, ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΠΑΣΟΚ!

    **ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟΡΑ, ΤΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ?? ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ, ΜΕΣΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Βισμούθιε, Ξερόλα από τον αρχηγός σου πήρες όλη αυτή τη σκέψη ή την σκέφτηκες μόνο σου??
    Πολύ πολύπλοκη σκέψη αδερφέ!!
    Πρέπει να δαπάνησες πολύ φαιά ουσία(αν δεν ξέρεις τι είναι να σου εξηγήσω), ρώτα οποιον θέλεις!
    Καλε φιλόσοσφος εισαι??
    Το τρομερ
    η πολιτική σκέψη! Οταν ήσουνα στον καθρέπτη και αυτοθαυμαζόσουν, την σκέφτηκες??
    Ευγε παιδί μου! Εσύ θα προκοψεις μια μερα!!
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΡΕΛΟ ΕΡΙΞΕΣ ΚΑΦΕ

    ΚΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΛΟ ΣΕΦΤΕ

    ΘΥΜΩΣΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

    ΚΙ ΕΓΙΝ Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΕΛΟΣ

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΓΙΝΕ ΡΟΜΠΑ

    ΚΙ ΟΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΠΑ

    ΑΡΧΗΓΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ

    ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΝ

    ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

    ΚΑΝΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΤΙ ΞΑΦΝΙΚΟ ΗΤΑΝ;ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ; ΤΗΝ ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΤΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καλα χεστε τους πασοκοσκυλαιους.
    Αφηστε τους να φαγωθουνε μεχρι εξοντωσεως..

    Εχασα .."επεισοδεια" και δεν ειδα κανενα σχολιασμο για τις δηλωσεις Μαγγινα:
    "Δεν θα θιγουν οι συνταξεις και παροχες αυτων που εχουν ηδη βγει στη συνταξη" .

    Νομιζω αν εκανε τετοια δηλωση θελει κλωτσιες και σβερκιες μεχρι να αρχιζει να βελαζει...

    Επειδη ομως εκτιμω γενικα το δημοσιο "προφιλ του" (χωρις να τον γνωριζω προσωπικα),αδυνατω να το πιστεψω.
    Συνηθως τετοιες δηλωσεις "βγαινουν" .."ζωντανα" σε βιντεο....

    Λοιπον δυο τινα συμβαινουν:
    Ειτε ειναι "στημενο", ειτε αρχισανε και οι της Νεας Δημοκρατιας να ξεπεφτουν στα πασοκοσκυλαιικα σιχαμενα κολπα...

    Στημενο ,θα μπορουσε να ειναι αν πχ εδινε μια συνεντευξη επι παντος επιστητου,και καποιος "πονηρος" ,βαλτος δηλαδη και πληρωμενος να τον ρωτησε.."αθωα".
    "Θα μειωθουν και οι συνταξεις που ηδη καταβαλλονται??"
    Ο Μαγγινας να απαντησε:
    "ΟΧΙ βεβαια,δεν τιθεται τετοιο θεμα,δεν θα μειωθουν και οι συνταξεις και παροχες που ηδη καταβαλλονται".
    Λογικη απαντηση σε "τεχνητο" "στημενο" ερωτημα..
    Το λοιπον ο "πονηρος" λακες δημοσιοκαφρος απομονωνει αυτη τη φραση και κανει .."σωου" και μαλιστα πολυ καλα πληρωμενο σωου..

    Δεν θα μου ηταν καθολου "περιεργο" τη ερωτηση αυτη να την εκανε κιολας,αυτος ο βουβαλοκεφαλος τους "εθνους" ,δεν θυμαμαι το ονομα του,ητανε αυτος που συνεχεια ,τοτε με τις πυρκαιες εδειχνε και απο μια .."φωτογραφια" τους "εθνους" στην ενημερωση Ρουσσοπουλου... " αυτες του Photoshop μονταζ"...

    Αν ομως την ειπε ετσι ξακαρφωτα,μετα απο "συσκεψη" ας πουμε τοτε τα πραγματα ειναι πολυ σοβαρα.
    Σημαινει οτι και η Νεα δημοκρατια εχει ξεπεσει στην αυριανιστικη πασοκοσκυλαιικη προπαγανδα ..
    Πχ:
    Ελεγε η πασοκοσκυλια αυξανεται το ρευμα κατα 20% το τηλεφωνο κατα 30% ,η βενζινη κατα 25% κλπ κλπ και απο .."κατω" τονιζε με .."εμφαση":
    Ο πρωθυπουργος ομως τονισε κατηγορηματικα οτι δεν θα αυξηθουν τα τελη ΕΥΔΑΠ και τα τελη χαρτοσημου !
    Και εβλεπες τοτε το "εθνος" του μπομπολισταν με πηχιαιους τιτλους :
    "ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ"

    Και απο κατω οι .. αυξησεις,ετσι σαν κατι φυσιολογικο.

    Πιστευω και ευχομαι να συμβαινει το πρωτο.

    Αλλιως....

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο μπαμπάς του έλεγε 'Εξω οι αμερικανικές βάσεις από την Ελλάδα'.
    Εμείς λέμε 'Εξω οι αμερικανοί πολιτικοί απο την Ελλάδα'

    Σας μάθαμε ρε σπιούνοι του Μπούς.
    Ούστ απο δω χαμούρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΤΙ ΞΑΦΝΙΚΟ ΗΤΑΝ;ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ; ΤΗΝ ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΤΟΥΣ;

    1:03 μμ

    Τι λες βρε παρακρατικό μίασμα?

    είσαι ένα χαμένο κορμί. όπως και όολοι οι όμοιοι σου. ετοιμάσου. εξαφανίζεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΠΟΣΟ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΕΙΣΑΙ;

    (Αφιερωμένο στους συντρόφους μας).

    Όπως καταλαβαίνετε με τις χυδαιότητες του Πάγκαλου (παγκαλίες) το κίνημα πάει κατά διαόλου. Θα σπάσει σε δύο μικρά κόμματα, προς τέρψιν των δεξιών, οι οποίοι δίκαια κάνουν την πλάκα τους.
    Ρε Θόδωρε, δεν πας στην πισινούλα σου, να κάνεις κανένα μπανάκι, να ησυχάσουμε από σένα;

    ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΓΙΝΑΜΕ!

    ΤΕΛΙΚΑ, ΠΟΣΟ ΠΑΓΚΑΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ;

    (ΌΧΙ ΡΕ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΜΑΙ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΔΕΚΑΠΕΝΤΕΘΕΣΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ, ΑΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΜΑΡΜΙΤΑ).

    Νίκος Π., Θεσσαλονίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μα και ολοι οι Ελληνες να ηταν Ποντιοι, θα ψηφιζαν ποτε Αμερικανο για προεδρο? Ποσο μαλλον εναν ηλιθιο Αμεςρικανο?

    Θα καταληξουμε ανεκδοτο που θα το λενε οι Ποντιοι μεταξυ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τζων-τζων,ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΓΚΩΝΗΣ!
    ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ? ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ?
    ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ!
    Ε ΝΑΙ, Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ, ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ!
    ΤΖΩΝΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
    ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥΤΣΟΚΛΕΤΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΝΤΟ ΦΤΑΣ 1:39 μμ!
    ΤΟΑ ΑΚΕΚΔΟΤΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ!
    ΜΑΛΛΟΝ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΠΙΕ ΠΟΛΥ ΛΑΔΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΕΣΥ ΒΛΗΜΑ!
    ΤΟ ΕΜΑΘΕΣ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ???
    ΔΗΛΑΔΗ "ΠΟΣΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟΣ ΕΙΣΑΙ"??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ


    ΕΝΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ

    ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΣΩΜΟ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ Η ΑΡΙΣΤΕΑ. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΩΡΗ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ, Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ. ΣΥΚΓΙΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΛΙΠΙΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Προς 1.50
    Τα ηλιθια παιδακια συνηθως τα σκοτωνουν πριν γεννηθουν.
    Εσυ και Ο Γιωργακης μαλλον γλυτωσατε.
    Γρηγορα στο ιδρυμα. Και μεσα στο κελι. Μην σε ξαναδω εξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΚΑΙ ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΖΕΣΤΕ, ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ:

    http://the-macedonian-tendency.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ελα ρε Γιωργο σωτηρα μας. Εσυ μονο μπορεις να μας βγαλεις απο την καταραμενη Ευρωπη και να μας κανεις 53η πολιτεια των ΗΠΑ. Θα γλυτωσεις και απο τον Μπομπολα. Θα εχουμε τα αγγλικα κυρια γλωσσα οπως ηθελες και που ξερεις μπορει να γινεις και κυβερνητης της πολιτειας Papandreouland.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 12:07 μμ

    Τι ειπε δηλαδη ο Κουκουλοπουλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ 1:57 μμ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΑ ΕΓΩ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ!
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΨΥΧΟΤΙΚΕΣ ΕΜΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΔΕΣΗΜΟ??
    ΜΠΑΜ ΚΑΝΕΤΕ, ΟΤΑΝ ΜΗΛΑΤΕ!
    ΠΑΡΑΤΗΡΩ, ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙ ΟΙ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΙ, ΒΡΙΖΕΤΑΙ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΑ! ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΒΡΙΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ Η ΠΛΕΥΡΑ ΣΑΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟΙ ΣΤΟ ΒΡΙΣΗΜΟ!
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΤΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ!!!
    ΕΚΤΙΘΕΣΤΑΙ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ!
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΜΑΛΑΚΟΜΠΟΥΚΟΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Το ποιο διασκεδαστικό με τον Πρετεντέρη είναι οι κινήσεις που κάνει και τα χρώματα που αλλάζει όταν αισθάνεται ότι πρέπει να αντιδράσει στα λεγόμενα εκπροσώπων του αντιπάλου "στρατοπέδου" ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Nα μην κανει ονειρα για αντιπροεδριες ο Παγκαλος.

    Το μονο που εχει εξασφαλισμενο
    ειναι κανενα εμφραγμα!

    Το ιδιο και ο Βενιζελος.

    Απο καθαρα ιατρικη αποψη
    οι Πασοκοι πρεπει να το
    λαβουν υποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Για Νίκο Π. και 2-3 άλλους συντρόφους που ,όπως κι εγώ ,πονάνε το κόμμα και δεν έχουν φανατιστεί με κάποιον από τους 3..
    Ασχημα τα πράγματα,φίλοι,ούτε τον ΚΑΚ προεκλογικά δεν βρίζαμε με τόσο πάθος.Φοβάμαι πως η διάσπαση είναι πιά θέμα χρόνου και μόνο.
    Και θα μου πείτε ,εσύ τώρα τι παριστάνεις ,την πασοκικότερη όλων?
    Ισως ,γιατί είμαι 53 χρονών ,έζησα χούντα στο πετσί μου στη Νομική και στο Πολυτεχνείο και η Δεξιά για μένα δεν είναι σύνθημα αλλά βίωμα.
    Δυστυχώς όμως η ζωή είναι ένας κύκλος και όλα εσείς ,παιδάκια,που νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα κι αλληλοβριζόσαστε,πρέπει να ζήσετε κι εσείς για τα καλά τ αποτελέσματα της φαγωμάρας της Δημοκρατικής Παράταξης ,για να καταλάβετε μετά απο 10 χρόνια την αξία της ενότητας.
    Πίκρα,πολύ πίκρα...
    Γιάννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. "Η Γερμανία είναι ένας γίγαντας με μυαλό μικρού παιδιού".
    Θ. Πάγκαλος- Υπ. Εξωτερικών της Ελλάδας.
    Στην συνέχεια αναγκάστηκε και ζήτησε συγνώμη του στύλ:
    Λέμε και καμιά μαλακία να περνάει η ώρα.
    Όχι δεν πλήτουμε καθόλου με τον Θεόδωρο τον "μεγάλο τραγουδιστή" της υπόθεσης Οτσαλάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ποσο δυστυχως,εχεις δικιο ΓΙΑΝΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΝΝΑ,ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΩ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ!
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ, ΓΕΝΙΚΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ!
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ, ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΔΙΑΣΠΑΣΗ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ,ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΛΑΘΟΣ.
    ΝΟΜΙΖΩ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ 12/11(ΔΕΝ ΠΕΡΝΩ ΘΕΣΗ ΕΔΩ, ΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ), ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΙΚΕΣ 10ΔΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΒΑΘΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗ!
    ΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ, ΤΟΤΕ ΝΑΙ!
    ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ1:
    --Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΙΑΚΑ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ!
    -Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΟΛΟΝΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ, ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΠΑΡΑ ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ.
    --Ο ΣΚΑΜΔΑΛΙΔΗΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ, ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΑΣΟΚ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.
    ΑΡΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ!!
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ(ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΙΟ ΒΑΡΥ) ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ!
    ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ, ΝΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΩΔΙΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ??
    ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ, ΙΣΟΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΩΜΕΛΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΑΥΓΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΓΙΩΡΓΟ ΟΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ, ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ, ΕΚΛΕΨΑΝ, ΕΚΛΟΓΕς ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑ, ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

    ΓΙΩΡΓΟ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΕ ΤΟΥΜΠΑΡΟΥΝ.

    ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΚΡΙΣΙΜΟ, ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΓΙΩΡΓΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.

    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ Ή ΜΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΊΑΣ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ.

    ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΘΡΗΝΟΣ.

    ΠΡΕΠΕΙ Η ΒΑΛΑΩΡΙΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΏΝΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

    ΒΑΣΗ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ
    ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ
    ΑΠΟ-ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ ΚΑΙ
    ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΚΟΜΜΑ" ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ-ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ.
    ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,
    ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΣΤΑ
    ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΕΧΕΙ ΣΑΠΙΣΗ..

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ...
    ΝΕΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΛΛΑ ΑΝΔΡΕΑ ΠΟΥ
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ.
    ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ
    ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ?
    ΤΟΣΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΧΕΤΕ
    ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ
    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΛΟΓΟΥΣ
    ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ

    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ?
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΗ ΦΟΥΣΚΑ?
    ΕΧΕΤΑΙ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ Ο
    ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ
    ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ?
    ΤΟΣΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ,ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ..
    ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ
    ΤΟ "ΧΑΖΟ ΠΑΙΝΤΙ" ΠΟΥ ΔΕΝ "ΤΡΑΒΑΕΙ?

    1:37 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΜΗΠΩΣ Ο "ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ" ΕΙΝΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟΣ?

    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ..
    ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΗΣ
    ΚΟΚΚΑΛΑΚΗΣ
    ΛΑΜΠΡΟΥΚΟΣ
    ΚΥΡΙΑΚΟΥ-ΛΑΚΗΣ
    AΛΑΦΟΥΖΙΝΟΣ
    ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΡΟΥΛΗΣ
    ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΚΗΣ
    ΤΡΕΜΙΤΣΑ
    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΑΚΟΥΛΗΣ
    ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ
    ......
    ......
    KTΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. TO ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ?
    Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ?
    Η
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ,ΚΟΚΚΑΛΗ,ΛΑΜΠΡΑΚΗ,
    ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ,ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
    ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ,ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ
    ΚΥΡΙΑΚΟΥ?

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΚΟΜΜΑ?
    Η
    Η ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ?

    ΕΚΛΗΣΗ..

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ
    ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ
    ΝΤΑΒΑΔΩΝ, ΔΙΑΛΥΣΕ ΤΟ.
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΟΥΝ
    ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ.
    ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΤΗΝ
    ΕΛΛΑΔΑ,ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ
    ΣΟΥ.



    TO ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΕΙΤΑΙ
    ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ..

    ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΟΣΕΞΕ..

    ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ





    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
    ΟΧΗΜΑ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ
    ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟ,
    ΔΙΑΛΥΣΕ ΤΟ

    ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    6:56 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ.
    ΤΟΝ ΦΥΡΕΡ ΤΗΣ ΜΙΝΤΙΑΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ.
    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ.
    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΒΕΝΖΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. O KAΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΝ
    ΚΟΚΚΑΛΗ.
    ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο "ΦΤΩΧΟΥΛΗΣ" ΑΝΤΑΡΤΗΣ
    ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ"

    ΩΧ
    ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ
    ΑΓΩΝΑ ..

    Ο ΟΠΑΠ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Γιαννα σε καταλαβαινω απολυτα. Και εγω ειμαι 56 ετων και περασα τη χουντα και το Πολυτεχνειο σαν φοιτητης. Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο την φαγωμαρα. Αλλα πολλες φορες συμβαινει σε κομματα μεγαλης βεληνεκους ιδεων η να το πουμε αλλοιως δεξιοκεντροαριστερα, οτι δεν συμβαδιζουν οι ιδεολογιες και μια μικρη σπιθα μπορει να ανατιναξει ολο το οικοδομημα.
    Τετοια κομματα μπορουν να συγκρατηθουν μονο οταν υπαρχει ενας πραγματικος ηγετης. Εχουν δει πολλους ηγετες τα ματια μου και στη Ελλαδα και στη Ευρωπη. Και δεν μιλαω μονο για πρωθυπουργους. Αλλα μετα τον Ανδρεα δεν υπαρχει αλλος πραγματικος ηγετης στο ΠΑΣΟΚ.
    Το κομμα εμεινε ενωμενο επι Σημιτη λογω του πλιατσικου. Ο Γιωργος κατα την ταπεινη μου γνωμη ειναι απο λιγος εως ανυπαρκτος. Προσωπικα η μονη ελπιδα για μενα(χωρις βρισιες και υστεριες) ηταν ο Βενιζελος. Αλλα πολυ φοβαμαι οτι τωρα ειναι μαλλον αργα. Αν το κομμα δεν διαλυθει τον Νοεμβριο, οι μερες του ειναι δυστυχως μετρημενες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
    ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ
    ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ
    ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ,
    ΛΑΣΠΗΣ
    ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ
    ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥ.

    ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ρε φιλαρα εσυ που γραφεις τα ιδια και τα ιδια καθε μερα με κεφαλαια, δεν πας να κανεις καμμια αλλη δουλεια? Σχολειο δεν εχεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΟΝΟΜΙΣΑΡΙΟΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΚΔΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ,
    ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣ,ΕΙΧΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
    ΤΟΥ ΡΟΜΑΝΟ ΠΡΟΝΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ..
    ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΑΡΧΗΓΩΝ...
    ΚΤΙΖΟΥΝ ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΟ ΒΛΑΧΑΔΕΡΟ.
    ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΣΙΜΠΑΝΕ..
    ΕΙΣΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΓΙΑ ΤΟΝ spyrosmicha ΕΞΕΡΕΤΙΚΑ ΣΕ ΠΗΡΑΝΕ ΠΡΕΦΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!
    ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΗΣ!!
    ρε αρχίδι φασίστα πιόνι των διαπλεκομένων spyrobihla πήγαινε στο forum του έθνους να γράψεις τις κατευθυνόμενες μαλακίες του πολιτικού zwan που υποστηρίζεις διανοητικά ανάπηρε λήσταρχε του χρηματιστηρίου σημιτικέ βενιζελόπουστα άντε και γαμήσου επιτέλους διαγράψου μόνος σου κλεφτοκοτά ηλίθιε γαμώ την δεξιά συντήρηση που έχεις μέσα στο κλούβιο σάπιο μυαλό σου κρετίνε μαριονέτα των καναλιών και του πόρκυ γαμιέσαι ζώον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ-ΛΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ.

    ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ..
    ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ..
    ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΦΟΥΣΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. 3.17,να πας να βρισεις τους δικους σου,ξερεις,τους δεξιους φιλους σου,αντε πουλακι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Συγνώμη σε όλους. Κατάπια πάλι τα λάθος χάπια εκεί στο Αίγιο...

    Χάνω τα λογικά μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΠΡΟΣ 6.48πμ

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΤΟ ΕΧΕΙΣ
    ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.

    ΠΡΟΣ 9.43πμ babis

    EIΣΑΙ ΓΝΩΣΤΗ CHEER LEADER ΚΑΙ ΦΑΝΑ-
    ΤΙΚΗ ΜΑΖΟΡΕΤΑ ΤΩΝ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΩΝ ΤΗΣ
    ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙΣ
    ΤΑ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ.
    ΜΟΝΟ Ο ΟΚΑΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ
    ΣΕ ΣΩΣΕΙ, ΕΙΣΑΙ ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΗΣ ΑΓΟΡΙ
    ΜΟΥ.


    ΠΡΟΣ 1.03μμ

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΝΑ ΠΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΤΩΝ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ
    ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ΤΣΟΥΡΝΕΨΕ.


    Σημ. Για να καταφέρει ο φαφλατας
    ο Μπέννυ να κάνει μία περίληψη των όσων έχει σούρει ο Πάγκαλος κόντρα
    στον ΓΑΠ, ο 'καθηγητής' θα πρέπει
    να μιλάει 3 μέρες και 3 νύχτες.
    Ο ΓΑΠ, είναι σε τέτοια τραγική θέ-
    ση, μιλάω για μετα την 11/11, που
    όχι μόνο τον Πάγκαλο θέλει μαζί του, αλλα και ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΟΣ
    ΒΙΑΣΤΗΣ ΤΟΥ, ΛΕΩ ΑΝ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΝΟΥ
    ΘΑ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΩΛΟ.


    Το μεγάλο ξανα-γαμησι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ,Ο 3.31,ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ,ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΗ ΝΔ,ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΦΑΙ,ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ?Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΣΑΣ ΓΥΡΕΥΕΙ,ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. babis babis babis babis
    Υπάρχει και ο babis, υπάρχει κι άλλη γλύκα
    ο κώλος του ο στρουμπουλός, με τη σφιχτή την τρύπα.
    Ανοιγοκλείνει και ποθεί, πούτσες, καυλιά βολίδες
    να ξεσκιστούν τα βάρδουλα,κωλοτρυπίδες.

    Τα χείλια του babis τα κόκκινα, που μοιάζουν σαν μπουμπούκι
    θέλουν κι αυτά να γαμηθούν, με 'να καλό τσιμπούκι.

    babis babis babis babis
    babis babis babis babis
    babis babis babis babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. babis babis babis babis
    Υπάρχει και ο babis, υπάρχει κι άλλη γλύκα
    ο κώλος του ο στρουμπουλός, με τη σφιχτή την τρύπα.
    Ανοιγοκλείνει και ποθεί, πούτσες, καυλιά βολίδες
    να ξεσκιστούν τα βάρδουλα,κωλοτρυπίδες.

    Τα χείλια του babis τα κόκκινα, που μοιάζουν σαν μπουμπούκι
    θέλουν κι αυτά να γαμηθούν, με 'να καλό τσιμπούκι.

    babis babis babis babis
    babis babis babis babis
    babis babis babis babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. babis babis babis babis
    Υπάρχει και ο babis, υπάρχει κι άλλη γλύκα
    ο κώλος του ο στρουμπουλός, με τη σφιχτή την τρύπα.
    Ανοιγοκλείνει και ποθεί, πούτσες, καυλιά βολίδες
    να ξεσκιστούν τα βάρδουλα,κωλοτρυπίδες.

    Τα χείλια του babis τα κόκκινα, που μοιάζουν σαν μπουμπούκι
    θέλουν κι αυτά να γαμηθούν, με 'να καλό τσιμπούκι.

    babis babis babis babis
    babis babis babis babis
    babis babis babis babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. babis babis babis babis
    Υπάρχει και ο babis, υπάρχει κι άλλη γλύκα
    ο κώλος του ο στρουμπουλός, με τη σφιχτή την τρύπα.
    Ανοιγοκλείνει και ποθεί, πούτσες, καυλιά βολίδες
    να ξεσκιστούν τα βάρδουλα,κωλοτρυπίδες.

    Τα χείλια του babis τα κόκκινα, που μοιάζουν σαν μπουμπούκι
    θέλουν κι αυτά να γαμηθούν, με 'να καλό τσιμπούκι.

    babis babis babis babis
    babis babis babis babis
    babis babis babis babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. 3.41,3.42,μπραβο μαλακα μου σπαμε πλακα μαζι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,
    ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΡΕΧΕΙ..ΓΙΑ ΤΟΝ
    ΒΕΝΖΕΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Νέες βολές από τον Βύρωνα Πολύδωρα μέσω της εφημερίδας Εστία. «Δεν έχω πικρίες, δεν είναι τα υπουργιλίκια κριτήριο δράσεως για μένα» λέει ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης και προσθέτει: «Δεν έκανα προεκλογικό αγώνα για μένα, εγώ έσβηνα πυρκαγιές λοιδορούμενος από τα φερέφωνα ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ για δήθεν έλλειψη συντονισμού και ανικανότητα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Σκατά εδώ, σκατά εκεί
    σκατά ο κόσμος όλος
    από το πολύ το χέσιμο
    μου πιάστηκε ο κώλος.

    Σκατά να φας σκατά να πιεις
    σκατά να πάς να χέσεις
    απ' τα σκατά να σηκωθείς
    και στα σκατά να πέσεις!

    babis


    babis
    Το κωλαράκι σου σφιχτό
    και το πουλί σου χάλια,
    γι' αυτό σου λέω αγόρι μου
    να πας για άλλα κι άλλα.

    Δεν είναι κάτι δύσκολο
    ούτε θα βάλεις γρύλο.

    Το κωλαράκι σου θα στήνεις
    και το στόμα σου θ' ανοίγεις
    και τη πίπα σου θα κάνεις
    και τη τρύπα σου θα γιάνεις!


    babis
    Τον πούτσο μου στο στόμα σου
    με φόρα θα στον μπάσω,
    κι απ' την πολλή την καύλα μου
    τα δόντια θα σου σπάσω!

    babis
    Ζάχαρη το κωλαράκι σου
    και η ψωλή μου μέλι
    έλα να τα ενώσουμε
    να φτιάξουμε παστέλι



    babis μου γιατί δε μου 'χες πει
    πως έφαγες κρεμμύδια
    και χθες μετά την πίπα σου
    με καίγανε τ' αρχίδια!


    babis
    Απο το λούκι ανέβαινα έκπληξη να σου κάνω
    και βρίσκω εσένα ανάσκελα και πέντε από πάνω.
    Βουβάθηκα τα έχασα δεν είπα ούτε λέξη,
    το παντελόνι έβγαλα κι ευθύς γίναμε έξι.



    babis
    Να φας αράπικη ψωλή σαρανταπέντε πόντους
    τέσσερα δάχτυλα χοντρή και φλέβες να'χει κόμπους.
    Παπάρι να'χει σα γροθιά τ'αρχίδια σαν τουλούμια
    να κρέμονται απ'τον κώλο σου σα Συριανά λουκούμια.





    babis
    -Ποιός πιστεύετε ότι θα εκλεγεί τελικά Πρόεδρος του Πασόκ;
    1.Αν το'ξερα, σε σένα θα το΄λεγα ρε μαλάκα;
    2.Αυτός που γράφει τα quiz.
    3.Ο Κουρής.
    4.Ο κηπουρός στο Καστρί.

    -Εσείς ποιόν προτιμάτε για αντίπαλο του Καραμανλή;
    1.Τον Τζιώτη.
    2.Την Μιμή.
    3.Τον Πρετεντέρη.
    4.Για πάντα τον Γιωργάκη.

    -Ποιό στέλεχος του Πασόκ νιώθετε ότι είναι πιο κοντά στον λαό;
    1.Ο Μπόμπολας.
    2.Ο Θέμος.
    3.Η Τρέμη.
    4.Η Καραχασάν

    -Ποιά πιστεύετε ότι είναι η πιο πρωτοποριακή πολιτική θέση του Γιωργάκη;
    1.Η ανασφάλιστη εργασία.
    2.Τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.
    3.Η επανίδρυση του κόμματος απ'το ίντερνετ.
    4.Το σχέδιο Αυνάν.

    -Εσείς τι σκοπεύετε να κάνετε κατά την εκλογή της 11ης Νοεμβρίου 2007;
    1.Θα κλειδωθώ στην τουαλέτα μου και θα χέζω μέχρι την λήξη της ψηφοφορίας.
    2.Δουλεύω στον ΔΟΛ και θα πάω να ψηφίσω τον Ευθυμίου.Είναι ο καλύτερος.
    3.Αγαπώ την δεξιά και ψηφίζω φουκαρά.
    4.θα ψηφίσω το παιδοβούβαλο γιατί ήμουν στο ίδιο κελί με τον Νεονάκη.

    -Αν εκλεγεί ο Γιωργάκης ποιό στέλεχος πρέπει οπωσδήποτε να μετέχει στην ηγετική του ομάδα;
    1.Η Ματσούκα (η ηθοποιός).
    2.Ο σύντροφος Τζουμάκας.
    3.Η χίππισα Μαριλίζα.
    4.Ο διευθυντής της Forthnet.

    -Αν εκλεγεί ο βενιζέλος ποιό στέλεχος πρέπει οπωσδήποτε να μετέχει στην ηγετική του ομάδα;
    1.Ο ιδρυτής της Zwan.
    2.Ο αστρολόγος της Μιμής.
    3.Ο αρχισυντάκτης της Αυριανής.
    4.Ο Ψωμιάδης.


    babis babis babis babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. «Εγώ στηρίζω Βενιζέλο», τόνισ ο νομάρχης Θεσσαλονίκης και στη παρατήρηση δημοσιογράφου που του είπε: «Χάσατε», ο κ. Ψωμιάδης ανταπάντησε: «Τι να κάνω, δεν είχα βάλει και στοίχημα».

    www.naftemporiki.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Σκατά εδώ, σκατά εκεί
    σκατά ο κόσμος όλος
    από το πολύ το χέσιμο
    μου πιάστηκε ο κώλος.

    Σκατά να φας σκατά να πιεις
    σκατά να πάς να χέσεις
    απ' τα σκατά να σηκωθείς
    και στα σκατά να πέσεις!

    ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. 3.47,σκαψου και να μην εσβηνε φωτιες,θα ειχαμε καει ολοι.ΝΔ,πες αλευρι?ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ σας γυρευει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Σκατά εδώ, σκατά εκεί
    σκατά ο κόσμος όλος
    από το πολύ το χέσιμο
    μου πιάστηκε ο κώλος.

    Σκατά να φας σκατά να πιεις
    σκατά να πάς να χέσεις
    απ' τα σκατά να σηκωθείς
    και στα σκατά να πέσεις!

    ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΦΙΛΕ 3:06 μμ, ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΩ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, ΠΩΣ ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΜΗΛΑΣ ΜΕ ΣΚΛΗΡΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΕΚΘΙΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΩΣΩ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ! ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΙΤΙΚΗ ΠΤΕΡΥΓΑ?? ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΡΝΗΘΗΚΕ!!
    ΧΘΕΣ ΕΔΩΣΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟ, ΘΑ ΣΟΥ ΤΝ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ!!

    ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΩΡΗΜΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΙΣΗΣ, ΟΧΙ ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΚΑΙ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ.
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΠΟΛΙΤΙΚΑ,ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΙΑ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ. ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΩΡΙΜΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΣΟΚ ΕΚΦΡΑΣΗ(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΡΑΣΤΗΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ),ΤΟΤΕ ΘΑΛΕΓΑ ΝΑΙ! ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΑΠΟΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΠΤΩΣΗ(ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΗΜΙΤΗ), ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΚΩΝΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΗΔΕΝΙΖΩ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΑΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΛΑΘΗ--ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΗ ΩΡΙΜΑ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΙΖΕΙ, ΠΟΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΑ ΞΕΣΠΑΓΜΑΤΑ!
    ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΕΥΘΙΝΣΗ ΗΤΑΝΕ Η ΘΕΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ! ΕΔΩ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΤΟΥ ΛΑΘΗ, ΝΟΜΙΖΩ ΕΜΕΙΝΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΙΣΕ ΣΩΣΤΑ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΤΟ "ΣΥΜΑΙΣΘΗΜΑ" ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΤΕΚΛΩΓΙΚΗ ΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΠΡΟΚΛΙΣΗ ΣΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ!

    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΛΕΟΝ, ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ! ΟΧΙ ΣΑΝ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!!
    ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΟΣΟ ΑΠΡΟΣΕΚΤΟ, ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ,ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΥΡΙΕΥΣΗ ΟΙ ΨΥΧΩΤΙΚΕΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ, Ο ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ,Η ΒΟΥΛΙΜΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ,Ο ΒΕΡΜΠΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ, ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΙΣΗΣ ΤΟΥ "TIMING".
    ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΠΑΕΙ!
    ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΙΧΑ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ, ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΠΟΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ-ΕΚΤΙΜΙΣΕΙΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚ (ΣΥΜΠΑΘΩΝ ΠΑΣΟΚ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ), ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΜΩΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ!
    ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ, Ο ΜΕΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΜΑΛΛΟΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟ ΩΡΙΜΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ, ΠΟΙΟ ΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ, ΠΟΙΟ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ!
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙΣ ΕΣΥ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΩ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΩΨΗ!
    ΝΟΜΙΖΩ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΕΓΚΛΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΠΑΠΑΝΡΕΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ(ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΑΠΩΦΑΣΗΣΕ Η ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΑΝΕ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΙΕΣ ΤΟΥ), ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ,ΓΙΑΤΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ, ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΩΣ "ΠΛΑΣΣΑΡΕΤΑΙ" ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ(ΒΛΕΠΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ)!
    ΚΑΝΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΙΣΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. 3,45


    Τον πούτσο μου στο στόμα σου
    με φόρα θα στον μπάσω,
    κι απ' την πολλή την καύλα μου
    τα δόντια θα σου σπάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Σκατά εδώ, σκατά εκεί
    σκατά ο κόσμος όλος
    από το πολύ το χέσιμο
    μου πιάστηκε ο κώλος.

    Σκατά να φας σκατά να πιεις
    σκατά να πάς να χέσεις
    απ' τα σκατά να σηκωθείς
    και στα σκατά να πέσεις!

    ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. babis babis babis babis
    Υπάρχει και ο babis, υπάρχει κι άλλη γλύκα
    ο κώλος του ο στρουμπουλός, με τη σφιχτή την τρύπα.
    Ανοιγοκλείνει και ποθεί, πούτσες, καυλιά βολίδες
    να ξεσκιστούν τα βάρδουλα,κωλοτρυπίδες.

    Τα χείλια του babis τα κόκκινα, που μοιάζουν σαν μπουμπούκι
    θέλουν κι αυτά να γαμηθούν, με 'να καλό τσιμπούκι.

    babis babis babis babis
    babis babis babis babis
    babis babis babis babi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΧΑΛΑΡΑ
    ΤΟ ΕΛΥΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ

    ΥΠΗΡΞΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΔΙΑΦΟΡΑ
    ΜΕΤΑΞΥ ΒΑΡΔΗ ΚΑΙ ΚΟΚΚΑΛΗ
    135,6 ΨΩΡΟΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩΠΟΥΛΩΝ
    ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΙΝΟ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΟΥΚΟ ΜΟΥ

    ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΕΔΩΣΑ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ 308 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΝΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑΘΜΟ ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΑΘΥΤΑΤΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΗ ΝΑΤΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ.

    ΚΑΡΑ-ΜΑΝ-ΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. TA KΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ
    ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ".
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑ?
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ...
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΟΛΗ
    Η ΕΛΛΑΔΑ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ.
    ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ..

    ΝΑΙ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.
    ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΗ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΛΗΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΠΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΕ ΤΗΝ
    ΚΑΜΟΡΑ-ΜΕΓΚΑ-ΠΑΣΟΚ.

    ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ.

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.
    ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΣ
    ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ.
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ
    ΓΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Στα 33 χρόνια του πέθανε ο Μέγας Αλέξανδρος, στα 33 λέγεται ο Χριστός και στα 33 χρόνια του θα πεθάνει και το ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Σκατά εδώ, σκατά εκεί
    σκατά ο κόσμος όλος
    από το πολύ το χέσιμο
    μου πιάστηκε ο κώλος.

    Σκατά να φας σκατά να πιεις
    σκατά να πάς να χέσεις
    απ' τα σκατά να σηκωθείς
    και στα σκατά να πέσεις!

    ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. babis babis babis babis
    Υπάρχει και ο babis, υπάρχει κι άλλη γλύκα
    ο κώλος του ο στρουμπουλός, με τη σφιχτή την τρύπα.
    Ανοιγοκλείνει και ποθεί, πούτσες, καυλιά βολίδες
    να ξεσκιστούν τα βάρδουλα,κωλοτρυπίδες.

    Τα χείλια του babis τα κόκκινα, που μοιάζουν σαν μπουμπούκι
    θέλουν κι αυτά να γαμηθούν, με 'να καλό τσιμπούκι.

    babis babis babis babis
    babis babis babis babis
    babis babis babis babi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. babis
    -Ποιός πιστεύετε ότι θα εκλεγεί τελικά Πρόεδρος του Πασόκ;
    1.Αν το'ξερα, σε σένα θα το΄λεγα ρε μαλάκα;
    2.Αυτός που γράφει τα quiz.
    3.Ο Κουρής.
    4.Ο κηπουρός στο Καστρί.

    -Εσείς ποιόν προτιμάτε για αντίπαλο του Καραμανλή;
    1.Τον Τζιώτη.
    2.Την Μιμή.
    3.Τον Πρετεντέρη.
    4.Για πάντα τον Γιωργάκη.

    -Ποιό στέλεχος του Πασόκ νιώθετε ότι είναι πιο κοντά στον λαό;
    1.Ο Μπόμπολας.
    2.Ο Θέμος.
    3.Η Τρέμη.
    4.Η Καραχασάν

    -Ποιά πιστεύετε ότι είναι η πιο πρωτοποριακή πολιτική θέση του Γιωργάκη;
    1.Η ανασφάλιστη εργασία.
    2.Τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.
    3.Η επανίδρυση του κόμματος απ'το ίντερνετ.
    4.Το σχέδιο Αυνάν.

    -Εσείς τι σκοπεύετε να κάνετε κατά την εκλογή της 11ης Νοεμβρίου 2007;
    1.Θα κλειδωθώ στην τουαλέτα μου και θα χέζω μέχρι την λήξη της ψηφοφορίας.
    2.Δουλεύω στον ΔΟΛ και θα πάω να ψηφίσω τον Ευθυμίου.Είναι ο καλύτερος.
    3.Αγαπώ την δεξιά και ψηφίζω φουκαρά.
    4.θα ψηφίσω το παιδοβούβαλο γιατί ήμουν στο ίδιο κελί με τον Νεονάκη.

    -Αν εκλεγεί ο Γιωργάκης ποιό στέλεχος πρέπει οπωσδήποτε να μετέχει στην ηγετική του ομάδα;
    1.Η Ματσούκα (η ηθοποιός).
    2.Ο σύντροφος Τζουμάκας.
    3.Η χίππισα Μαριλίζα.
    4.Ο διευθυντής της Forthnet.

    -Αν εκλεγεί ο βενιζέλος ποιό στέλεχος πρέπει οπωσδήποτε να μετέχει στην ηγετική του ομάδα;
    1.Ο ιδρυτής της Zwan.
    2.Ο αστρολόγος της Μιμής.
    3.Ο αρχισυντάκτης της Αυριανής.
    4.Ο Ψωμιάδης.


    babis babis babis babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Σκατά εδώ, σκατά εκεί
    σκατά ο κόσμος όλος
    από το πολύ το χέσιμο
    μου πιάστηκε ο κώλος.

    Σκατά να φας σκατά να πιεις
    σκατά να πάς να χέσεις
    απ' τα σκατά να σηκωθείς
    και στα σκατά να πέσεις!

    ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. 3:58
    ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ...Ο ΟΡΦΑΝΟΣ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΛΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. MIA ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΩΝ,ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΩΝ,
    ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ..
    ΨΑΧΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ.
    ΨΑΧΤΕ ΣΤΟ ΑΛΚΑΤΡΑΖ.
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. για τον 4.00,τι λες ρε ασχετε βλακα,μην κανεις χαρα,το ΠΑΣΟΚ ειναι μια χαρα,και θα ειναι,ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ,ΒΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. O ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ..
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ".
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ
    ΝΑ ΔΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ...
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ.
    ΙΣΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΓΙΑ
    ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. How to start each day with a positive outlook:

    1. Create a new file folder on your computer.
    2. Name it "Giorgakis"
    3. Drag it to the recycle bin.
    4. Empty the recycle bin
    5. Your PC will ask you: " Do you really want to get rid of "Giorgakis";
    6. Firmly click "YES"
    7. Feel better instantly

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. τα συγκροτηματα τυπου.
    ολα αναιξερετως εχουν παθει πλακα,
    με την κυριαρχια καραμανλη.
    πυροβολει το μανωλης το φερεφωνο του σημιτη γκαργκανα,βλεπουν ανταρτικο εναντια στον καραμανλη.
    πυροβολει ο πολυδωρας τα φερεφωνα
    των εκδοτων οτι τον απαξιωναν,το
    μεταφραζουν σαν επιθεση στον καραμανλη.
    σε μεγαλη απελπισια τους βλεπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ
    ΤΟΥΣ ΜΙΝΤΙΑΡΧΕΣ.
    ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ
    Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΕΡΕ ΚΛΑΜΑ..
    ΣΤΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΙΚΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΜΑΣ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ
    ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΜΗΡΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ
    ΧΩΡΑΣ,ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΟ ΛΑΜΠΡΑΚΙΣΤΑΝ.
    ΣΙΓΑ ΡΕ
    ΘΑ ΤΣΑΛΑΚΩΣΕΤΕ ΤΑ ΣΤΡΙΓΚ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Προς 3.52
    Σε ευχαριστω για την πολιτισμενη κουβεντα. Και εγω καλοπιστα γραφω.
    Προσπαθησα με λιγες μονο λεξεις να δωσω μια εικονα του ΠΑΣΟΚ (οπως βεβαια την βλεπω εγω) και δεν ηθελα να αναλυσω ολο το θεμα. Ουτε εγω θελω διασπαση. Δυστυχως ομως πιστευω οτι υπαρχουν πολιτικοι και στρατηγικοι λογοι διασπασης οι οποιοι δεν μπορουν πλεον να κρυβονται. Οπως και να το κανουμε ο Σημιτης και ο Πολυζωγοπουλος δεν εχουν τιποτα κοινο μεταξυ τους. Η διασπαση μονο σε μια περιπτωση μπορει να αποφευχθει. Οταν υπαρχει ενα κοινο οραμα (βλεπε εποχη Σημιτη-πλουτισμος) η οταν υπαρχει ο καταλληλος ηγετης ο οποιος μεταξυ των αλλων μπορει να "πουλησει" το καταλληλο οραμα εστω και αν ειναι ψευτικο (βλεπε Ανδρεας).
    Αλλα για να ειναι καποιος ηγετης πρεπει να τον σεβονται οι περι αυτον. Και ο σεβασμος ουτε εξαγοραζεται, ουτε επιβαλλεται, μονο κερδιζεται. Ο Γιωργος δεν μπορει να κερδισει σεβασμο. Εν μερει ειναι δικο του το λαθος γιατι ειναι ατολμος, με απραγματοποιητες και ειδικα μη σταθερες ιδεες και με ενα προσωπικο στυλ που δεν 'πουλαει' στον κοσμο. Ο κοσμος λεει οτι αν δεν λεγοταν Παπανδρεου δεν θα ηταν ουτε βουλευτης και μπορω να το καταλαβω. Εν μερει ομως ειναι και κατασκευασμενο προβλημα κυριως των συνδαιτημονων του. Οταν ο Παγκαλος επι σειρα ετων κοροιδευε τον Γιωργο, αυτη η κοροιδια εμεινε στον κοσμο οπως και οταν ο Μητσοτακης μιλησε επισης απαξιωτικα.
    Δεν νομιζω ουτε οτι ο Βενιζελος ειναι ο καταλληλοτερος και δεχομαι οτι εχει κανει παρα πολλα λαθη κυριως επικοινωνιακα Αλλα με την πειρα μου βλεπω οτι δεν υπαρχει καλυτερος. Δυστυχως στο βασιλειο των τυφλων, βασιλευει ο μονοφθαλμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. TA KΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ
    ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ".
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑ?
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ...
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΟΛΗ
    Η ΕΛΛΑΔΑ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ.
    ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ..

    ΝΑΙ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.
    ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΗ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΛΗΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΠΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΕ ΤΗΝ
    ΚΑΜΟΡΑ-ΜΕΓΚΑ-ΠΑΣΟΚ.

    ΕΙΝΑΙ "ΑΝΙΚΑΝΟΣ" ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ.

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.
    ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΣ
    ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ.
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ
    ΓΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ.

    4:03 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    MIA ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΩΝ,ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΩΝ,
    ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ..
    ΨΑΧΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ.
    ΨΑΧΤΕ ΣΤΟ ΑΛΚΑΤΡΑΖ.
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. OΛΑ ΤΑ ΜΕΓΚΑ-ΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ
    ΚΑΜΟΡΑ-ΜΕΓΚΑ-ΠΑΣΟΚ,ΕΠΙ ΤΡΙΑΜΗΣΙ
    ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΕΔΙΔΑΝ ΟΤΙ ΤΟ "ΠΑΙΔΙ" ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ..ΕΙΝΑΙ "ΑΝΙΚΑΝΟΣ".
    ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΑ,ΣΙΧΑΜΕΝΑ,ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ,
    "ΣΤΕΛΕΧΗ" ΤΗΣ ΚΑΜΟΡΑΣ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ
    ΟΤΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ
    ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ "ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ".
    ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ ΗΛΙΘΙΟΙ.
    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ
    ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ.
    ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΙΚΟΙ
    ΑΣ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

    ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ! ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ! ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΙΟΝ ΔΥΟ
    ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ..
    ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΣΑΣ
    ΔΩΣΟΥΜΕ, 36% ....
    ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΗΣ ΣΤΑΓΟΝΑΣ..
    Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΗ..

    Ο ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου

    Σημερινά έργα και ημέρες της αθλίας διακυβέρνησης των Μαυρογυαλουρων ,των κολλητών και των κουμπάρων.
    Μετά τις αποκαλύψεις και την κατακραυγή, η κυβέρνηση, σήμερα στη Βουλή, απέσυρε την ρύθμιση της ουσιαστικής μονιμοποίησης των μετακλητών υπαλλήλων του Πολιτικού Γραφείου του πρωθυπουργού. Δεν απέσυρε, όμως, την ρύθμιση, που αφορά την αποζημίωση αυτών, λόγω απόλυσης.
    Το άρθρο 6 παρ. 1 εδ. γ' του Ν. 1299/1982 προβλέπει (από το 1982) ότι οι ανωτέρω μετακλητοί απολύονται χωρίς αποζημίωση.
    Την διάταξη αυτή, την καταργεί το άρθρο 14 παρ. 2 του νομοσχεδίου του κ. Παυλόπουλου.
    Δηλαδή, στο εξής, οι απολυόμενοι μετακλητοί υπάλληλοι του Πολιτικού Γραφείου του πρωθυπουργού θα λαμβάνουν αποζημίωση, όταν απολύονται!
    Η εύνοια είναι προφανής και αφορά «ημέτερους», που προσλαμβάνονται χωρίς διαγωνισμό, δηλαδή, τους μετακλητούς υπαλλήλους του Πολιτικού Γραφείου του πρωθυπουργού. Πόσοι είναι; Περιμένουμε απάντηση.
    Παρακαλούνται αυτοί που βρίζουν και παραπληροφορούν να μας που αν ανήκουν σε αυτές τις συνομοταξίες των ευνοημένων ,οπότε εμείς οι υπόλοιποι θα αναγνωρίσουμε ότι δίκαια τα παιδιά αγωνίζονται για το ψωμί των!!!!! και θα δικαιολογήσουμε το ζήλο των.
    Πάντα με εκτίμηση


    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. 4 Αρθρα κολλητά εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου στο PRESS-GR.

    Εκδηλώνεστε σιγά-σιγά.

    Για να αραιώνουμε από δω μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Γκαιμπελίστες του PRESS-GR

    Γεια σας και αντίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Ο ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ (της ΑΔΕΔΥ) "απειλεί"
    πως θα φύγει απο το ΠΑΣΟΚ εαν εκλεγεί ο Ε.Βενιζέλος.Θα έπρεπε να συμπληρώσει, πως θα παραιτηθεί και απο πρόεδρος της ΑΔΕΔΤ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΞΕΛΕΓΗ απο ψήφους ΠΑΣΟΚ και οτι αλλιώς δεν θα τον ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας του (όπως και πολλούς άλλους συνδικαλιστές,που στις προεδρικές καρέκλες έμαθαν να καπνίζουν πούρα των 40€ το ένα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ (ΜΗ) ΜΑΣ ΞΑΝΑΡΘΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Γκαιμπελίστες του PRESS-GR

    Γεια σας και αντίο.

    ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΕΣΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΣΕ
    ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ?
    ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. NAI RE MALAKES THA TON KANEI ADIPROEDRO

    ESAS TI SAS NIAZEI AFOU THA EISTE
    DIEGRAMMENOI????????????????!!!

    GOUROUNI MAZEPSE TA KAI TRAVA STI VILA SOU POU THES MIXANAKI NA TIN GIRISEIS OLI ME TON PETHERO KAI TON MITSOTAKI NA SAS KANEI TSIMPOUKIA I MILENA KAI I ROZA.
    (PARE KAI TIN TONIA ME TIN TRIXA STI MASXALI GIA ANOMALIES)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Oι νέες εκλογές δεν είναι επιλογή για τον Πρωθυπουργό.
    Είναι μονόδρομος.
    Και η πιθανότερη ημερομηνία τους είναι όλες οι ημερομηνίες μετά την ψήφιση του νέου εκλογικού νόμου. Ο Καραμανλής είναι σχεδόν υποχρεωμένος να αναζητήσει μια νέα αναμέτρηση με το σμπαραλιασμένο ΠαΣοΚ, αν δεν θέλει να γίνει το κοροϊδάκι τού (κάθε) Τατούλη.

    Είναι προφανές, λοιπόν, ότι όλο το παιχνίδι παίζεται στις 11 Νοεμβρίου. Αν επανεκλεγεί ο Γ. Παπανδρέου, ο Καραμανλής θα έχει όλη την τράπουλα στα χέρια του. Αν εκλεγεί ο Ευ.Βενιζέλος, τα πράγματα θα είναι δυσκολότερα για τον Πρωθυπουργό, αλλά (ακόμη και σε αυτή την περίπτωση) το ΠαΣοΚ θα βγει από την αναμέτρηση βαριά τραυματισμένο.

    Γι΄ αυτό ο Καραμανλής κάνει τον βλάκα στις παρόλες των βουλευτών του. «Ουδέν σχόλιον». Ο άνθρωπος περιμένει. Περιμένει τις 11 Νοεμβρίου. Και τότε θα σχεδιάσει τα επόμενα βήματά του.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. ΜΕΓΑΛΕ ΑΓΩΝΙΣΤΗ
    Γ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΕ ΤΗΣ ΓΣΕΕ.
    ΞΕΠΟΥΛΑΣ ΑΓΩΝΕΣ.
    ΑΛΛΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΚΛΗΡΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ
    ΝΑ ΜΗ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ,
    ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΟΥ.
    ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΖΟΣ ΣΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ
    ΜΑΛΑΚΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ.
    ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΝΑ ΠΑΜΕ
    ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. OLO ME GIORGO ASXOLEISTE POUSTAKIA E?
    (TESERA ARTHRA KOLITA)

    PONAEI I SOUFRA SAS?

    SAS TIN EXEI KANEI KATSAROLA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Eλληνες συμπολιτες, ασφαλως και θα εχετε αντιμετωπισει το ερωτημα:
    Τι φταιει αληθεια που η Ελλαδα εχει μεινει πισω?

    Παρακολουθωντας την πλειονοτητα των σχολιαστων, τον τροπο που γραφει πριν ακομα σκεφτει, και την ταση του να ειναι οπαδος παρα πολιτης αυτης της Χωρας, ηδη εχετε ενα ειδος απαντησης.

    Αναμεσα στα 53 και 56, που θεωρω οτι ειναι ηλικια μεγιστης πολιτικης ωριμοτητας, εμπειριων και σφαιρικης πληροφορησης, εμφανιζονται ατομα που εμφανως υστερουν δυσαναλογα με την ηλικια τους. Εξακολουθουν να ειναι ΟΠΑΔΟΙ!

    Αν λοιπον κατι παει μπροστα στον Τοπο, δεν θα ειναι η Ελλαδα, αλλα ενα κομμα! Μια μαζωξη απο ανθρωπους αμφιβολης ηθικης και ανικανων να θεσουν την Ελλαδα ως πρωτο στοχο της πολιτικοποιημενης τους υπαρξης.

    Εμεις οι υπολοιποι θα συνεχισουμε φυσικα με καθε τροπο και μεσο, τις προσπαθειες μας να ανακοπει η κομματολαγνα Χυδαιοτητα των Οπαδων.

    Εχετε αληθεια σκεφτει ποτε γιατι τοσοι πολλοι εφτασαν στο σημειο να βριζουν με τοση μανια, τους ιδιους τους Συνοπαδους τους?

    Γιατι να τρεμουν στη σκεψη οτι θα βγει αλλος απο εκεινον που θα επιθυμουσαν? Υπαρχουν κρυφες συμφωνιες μεταξυ των τμηματων αυτου του κομματος με τους υποψηφιους αρχηγους τους?

    ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ, ΟΜΩΣ?

    Αποκλειεται να ειναι εμπορικες συμφωνιες` αυτες κλεινονται μεταξυ τραπεζων και επιχειρησεων!

    Συμφωνιες ανταλλαγματων?
    Πχ, "αν μου φερεις 500 ψηφους, θα σε κανω διευθυντη, με 1500 οπαδους σε κανω προεδρο"?
    Οπως λεμε, '...για την ιδεολογια ρε συντροφε'?

    Ο αγραμματος οχλος, ειτε με την τελεια αδιαφορια του, ειτε με τις οδυνηρα λιγες του δυνατοτητες να κατανοησει τα τεκταινομενα ( ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ) και οσα παιζονται στο παρασκηνιο, ειναι ο ευκολος στοχος των τρωκτικων που υποδυονται τους ταχα οπαδους! Ναι, αγαπητοι μου, υποκρινονται σε ολα. Ουτε καν κοπαδι οπαδων δεν ειναι. Ειναι κοινα τρωκτικα.

    Και ο τρομος τους οτι ο Αλφα ή ο Δεινα μελλοντικος αρχηγος τους δεν θα καταφερει να τους οδηγησει με ασφαλεια στη λεια, ειναι η αιτια αυτης της εξαρσης υβρεων που διαδραματιζεται μπροστα στα εκπληκτα ματια μας.

    Υπαρχει και μια αλλη διασταση του ζητηματος αυτου, ακομα τραγικοτερη! Ειναι η ανθελληνικη σταση αυτου του ανεκδιηγητου τσουρμου, που αν ηταν στο χερι του, ευχαριστως θα διαμελιζε την Ελλαδα σε φετες. Προς το παρον αρκειται στο να ξεσκιζει σαρκες απο δω κι απο κει, αφου πρωτα - στο παρελθον - το εχει επιχειρησει και εχει φαει τα μουτρα του απο το βαρυ χερι του Ελληνα.

    Ειναι υποδεεστερα, αυτα τα ετεροφυλα βυζαντινα υπολειμματα, και ως εκ τουτου γινεται αντιληπτο για ποιο λογο προβαινουν σε τοσες επιμονες προσπαθειες να συνασπιζονται και να οργανωνουν απο κοινου τη δραση τους.
    Να, γιατι η Χωρα βοα απο τα τσιριγματα τους εν οψει της εξαφανισης της δυναμης τους!

    Η ανικανοητητα τους να σκεφτουν, εκφραζεται μερικες φορες με τον πιο κωμικο και ηλιθιο τροπο:
    '' Ειδατε? Ολα τα ΜΜΕ, δειχνουν ενδιαφερον για τα στελεχη του Πασοκ, γιατι αυτα ειναι οι προσωπικοτητες του Τοπου" !!!

    Εσεις εχετε δει ποτε καποιο Τσιρκο να παρουσιαζει σοβαρες προσωπικοτητες στο κοινο του? Σε ενα Τσιρκο παρουσιαζονται μονο οι Τσαρλατανοι. Αυτοι φερνουν χρημα στο ΜΜΕ-Τσιρκο-τηλεοπτικη επιχειρηση, ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ

    ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. FILE 5.13 EINAI POLY MALAKISMENO TELIKA!
    MI SE PETIXO POUTHENA POUSTAKI THA SOU VALO TO PLAYSTATION STON KOLO!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Τι να πει κανείς με αυτά που γράφονται;
    Ρε γαμώ την Μπίστη μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Ποιος τον χεζει τον Παπασπυρου.
    Το θεμα ειναι θα τα αφησει τα πουρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ
    ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΟΦΛΗΣΕ ...
    ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ..

    Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. 5.20

    Θα μας σεισκλά τα διαρχί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ
    ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΑΜΟΡΑ-ΠΑΣΟΚ.
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ
    ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΑΣ
    ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΜΑΣ.

    ΝΤΑΒΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. PASOK POISONOUS,
    GRAFEIS TIN EKPOBI TIS PRETEDEROULAS STO VIDEO KAI META PAPAGALIZEIS OTI AKOUS?

    TO PASOK THA VGEI TRAVMATISMENO GIATI TO AMORALISTIKO,ARIVISTIKO,ALAZONIKO,
    KOMPLEXIKO,PROIKOTHIRIKO GOUROUNI POU YPOSTIRIZEIS MPROSTA STIN ADIFAGIA TOY GIA EKSOUSIA DEN YPOLOGIZEI TIPOTA KAI XIDAIOLOGEI APO TO PROI MEXRI TO VRADY!

    AN DEN EIXAME EKLOGES THA EPREPE
    NA DIA GRAPSEI OSOUS SYKOFANTOYN
    ME PROTO TO GOUROUNI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ
    ΤΟΥΣ ΜΙΝΤΙΑΡΧΕΣ.

    Δεν το βλεπετε!
    Σταβοι ειστε!
    Τους εγραψε και τους εραψε
    όλα τα νομοσχεδια για τη παρτη τους
    ολα τα δημοσια εργα για δαυτους
    ολα τα καναλια σε αυτους
    ολους τους οργανισμους στα ποδια
    τους

    όλα τους τα εγραψε
    και ακομη γραφει

    μεγαλη λκηρονομια θα αφησει αυτο το παιδι στους νταβατζηδες
    αλλα κατα βαθος τη νυχτα όταν κοιμαται...
    τους εχει γραμμενους!

    ετσι λενε και τα καραμανλακια του για να μας κανουν να περναμε καλα και καλαμπουρτζιδικα
    νασται καλα μαναρες μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Λοιπόν μετανοώ.
    Τόσο καιρό σας έλεγα μπούρδες.
    Ο Βενιζέλος δεν έχει ούτε μια πιθανότητα πια.
    Τελείωσε το πράγμα πάω να κάνω χαρακίρι.

    Συγνώμη σε όλους. Πλανήθηκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Νέες βολές από τον Βύρωνα Πολύδωρα μέσω της εφημερίδας Εστία. «Δεν έχω πικρίες, δεν είναι τα υπουργιλίκια κριτήριο δράσεως για μένα» λέει ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης και προσθέτει: «Δεν έκανα προεκλογικό αγώνα για μένα, εγώ έσβηνα πυρκαγιές λοιδορούμενος από τα φερέφωνα ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ για δήθεν έλλειψη συντονισμού και ανικανότητα».

    3:47 μμ
    ===================================

    Ολοι οι ανίκανοι σ'αυτόν τον τόπο,την βρήκαν την δικαιολογία πιά.ΜΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ.

    Κι εγώ ρε παιδιά ήθελα να γίνω Μαραντόνα στα νιάτα μου,αλλά με έφαγαν ο Λαμπράκης κι ο Μπόμπολας.

    Να τους χαιρόμαστε αυτούς τους πολιτικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Ο ανέστιος κατηγορεί από την Εστία;

    χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    theodore!ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΝΑ ΔΙΑΦΗΝΙΖΕΙΣ ΕΝΑ ΝΕΚΡΟ ΜΛΟΚ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ!
    ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΝΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ!
    theodore- Hail Hitler!!
    ==================================

    Ρε φιλαράκο αν θεωρείς τις ασυναρτησίες που γράφεις ως κριτική,με γειά σου και χαρά σου.
    Αλλά κάντην εδώ.Εκανες μπουρδέλο ένα blog,δεν χρειάζεται να κάνεις κι άλλο.

    Υ.Γ. Ειλικρινά ρε φίλε,περαστικά΄σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Γιατι ξερεις εσυ κανενα Νεοελληνα να παραδεχεται οτι εκανε λαθος?
    Ολοι πρεπει να δικαιολογηθουν οτι οι αλλοι φταινε.
    Και επειδη δεν μπορουν να ονομασουν γιατι οι μηνυσεις θα πεφτουν βροχη, ανακαλυψαμε τις λεξεις νταβαδες, συμφεροντα κ.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. O ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΡΥΘΜΟΣ.
    ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙ.
    ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΙΣΟΥΝ
    ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ
    ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.
    ΟΙ "ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ" ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΙ
    ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. 4 Αρθρα κολλητά εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου στο PRESS-GR.

    Εκδηλώνεστε σιγά-σιγά.

    Για να αραιώνουμε από δω μέσα.

    Γκαιμπελίστες του PRESS-GR

    Γεια σας και αντίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. 5 29
    ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΗ ΟΛΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ
    ΑΠΟΔΟΜΗΣΟΥΝ?
    ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΗ ΣΤΗΝ
    ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΓΙΑΝΝΑ ΜΕ ΤΟΝ
    ΑΛΑΦΟΥΖΟ.
    ΓΙΑΤΙ?
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΤΟΝ ΥΜΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ
    ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ?
    ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
    ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΗ ΟΛΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. 4 Αρθρα κολλητά εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου στο PRESS-GR.

    Εκδηλώνεστε σιγά-σιγά.

    Για να αραιώνουμε από δω μέσα.

    Γκαιμπελίστες του PRESS-GR

    Γεια σας και αντίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ
    ΕΧΩ "ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ"..
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ?
    ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΠΟΔΟΜΕΙΤΕ?


    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. ΡΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΕΤΕ?
    ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΧΟΝΤΡΟΣ?
    ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ?

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. 5,31
    KAI NATAN MONO AYTO!
    ΟΙ ΠΟΙΟ ΝΤΑΒΑΤΖΩΜΕΝΟΙ
    Π.Χ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΒΑΣΩ, ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΟΙΝΟΜΑΓΕΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Διαφωνία Σημίτη για τη διαδικασία εκλογής

    Ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κώστας Σημίτης θεωρεί ότι δεν μπορεί να είναι αποδεκτή -κατά τη γνώμη του- η διαδικασία που ισχύει τώρα στην εκλογή του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ''.

    ''Στην Ευρώπη-είπε- με μια εξαίρεση, ο αρχηγός και ο πρόεδρος ενός κόμματος εκλέγεται από το συνέδριο του κόμματος. Στο ΠΑΣΟΚ ο αρχηγός του εκλέγεται τώρα με τη συμμετοχή των μελών και φίλων του κόμματος. Αλλά είναι πολύ δύσκολο να διαχωρίσεις τα μέλη από τους φίλους, και καθώς ο καθένας μπορεί να ψηφίσει, δεν είναι βέβαιο εάν ορισμένοι απ΄αυτόυς που ψηφίζουν ενδιαφέρονται να εκλεγεί ο καλύτερος ή ο χειρότερος υποψήφιος.
    ===================================

    Κύριε Σημίτη όταν το 2004 συμπράξατε στην εκλογή-οπερέτα του ΓΑΠ,δεν είπατε κουβέντα.

    Οταν με την σύμπραξη σας,καταργήσατε το καταστατικό του κόμματος για να χρίσετε το παιδί-θαύμα,διάδοχο σας,πάλι δεν είπατε τίποτα.

    Τώρα καταλάβατε τα τεράστια λάθη σας.Αλλά δυστυχώς είναι αργά.

    Είστε αποκλειστικά υπεύθυνος για τισ δραματικές ώρες που περνάει το ΠΑΣΟΚ,και για το γεγονός ότι τελικά τις εκλογές θα τις κρίνουν οι ψήφοι των δεξιών.

    Αποδείξατε ακόμα μια φορά ότι είσασταν ένας καλός καθηγητής,αλλά ένας μετριότατος πολιτικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Δεν το βλεπετε!
    Σταβοι ειστε!


    ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ
    ΤΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ ΤΩΝ ΟΚΤΩ..
    ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ
    ΤΑ ΥΣΤΕΡΙΚΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΣΤΗΝ
    ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΥΜΝΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
    ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. .

    Λίγες και έξυπνες διαγραφές να σφίγγουν οι (ευρύτατοι πανθομολογουμένως) κώλοι τύπου "χοντροβενιζέλος" "χοντροπού-ε-μπίστης" κλπ.

    ...αφήστε τα πάθη, τους εγωισμούς και τις εμμονές σας και δώστε μια μεγάλη ήτα στον ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, με μαζική συμμετοχή στις 11/11 ώστε εξουδετερωμένος μετά να βγάλει το σκασμό (αντί να συνεχίσει να κάνει εσωκομματικό σαμποτάζ) όταν ο Γιώργος επιτεθεί στην παραπαίουσα δεξιά (που χάριν στον Σημίτη και το παρακράτος του μας κυβερνά για 2η τετραετία) και να την συντρίψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ
    ΕΧΩ "ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ"..
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ?
    ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΠΟΔΟΜΕΙΤΕ?

    ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΗΤΕ ΚΩΣΤΑΚΗ
    ΣΕ ΒΑΛΑΜΕ ΕΚΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΑΙ
    ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ
    ΕΣΤΡΩΣΕΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΤΟΡΑ

    ΘΟΔΩΡΕ ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΟΥ ΤΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ¨
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ
    http://s2.bitefight.gr/c.php?uid=34839

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. A song (without vaseline) for Mπαινειζέλος (the vaseline).

    ...τώρα που 'γινε και μόδα (ντούπ),
    φέρε τσέπες με τη φόδρα (ντούπ),

    για να βάλουμε το ΞΥΛΟ (ντούπ),
    μια μπροστάντζα για τον "φίλο" (ντούπ),

    φέρε δώδεκα σεντούκια (ντούπ).
    να χωρέσουν τα ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ (ντούπ)

    και θα πέσουν και τσιμπούκια (ντούπ)
    στον χοντρομαλάκα "μπούκια" (ντούπ)

    Φέρε δίφυλλες ντουλάπες (ντούπ)
    να φυλάξουμε τι ΦΑΠΕΣ (ντούπ),

    κι όσα είπα κι όσα είπε (ντούπ)
    έλα κι έρχονται κι "αι πίπαι"!!!


    πλησιάζει 11, ο καιρός γαρ... γαρίδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ
    ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΟΤΙ
    ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΕ...ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.


    ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΑΤΕ
    ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.


    ΒΡΗΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. 5 50
    MPOYNTALA!!!
    ALLO PRAMA KYBERNHSH
    ALLO NAPOYME KATALLHLOTEROS!
    36% STH KYBERNHSH
    60% STON KVSTAKH
    MATHE NA BLEPEIS TV!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ
    ΕΧΩ "ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ"..
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ?
    ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΠΟΔΟΜΕΙΤΕ?

    ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΗΤΕ ΚΩΣΤΑΚΗ
    ΣΕ ΒΑΛΑΜΕ ΕΚΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΑΙ
    ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ
    ΕΣΤΡΩΣΕΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΤΟΡΑ

    ΘΟΔΩΡΕ ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΟΥ ΤΟ!!!

    πορνιδιο εισαι σε συγχιση..
    εαν ειναι υπακουος γιατι να τον αλλαξουν?
    αυτα να τα γραφεις στην κολοφυλλαδα σου.
    εδω στο δικτυο ειμαστε οι περισσοτεροι διαβασμενοι..
    δεν ειναι κομμωτηριο εδω.
    ηλιθιε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ
    ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΟΤΙ
    ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΕ...ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.

    ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΑΤΕ
    ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.

    ΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ!
    ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ
    ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

    ΕΛΑ ΝΤΟΡΑ ΠΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ
    ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. Σήμερα στην Πάτρα ελάτε να επιβεβαιώσουμε το φωνή λαού οργή θεού.

    Και στο Χρυσοχοϊδη τι πρότεινε, στον Ανδρουλάκη, στη Δαμανάκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. δεν ειναι κομμωτηριο εδω.
    ηλιθιε.


    ΤΟΤΕ ΧΑΖΟΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΤΡΙΧΕΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Σήμερα τον ήπιαμε πάλι σε μία συνέντευξη. Οι αριστεροί μας κατηγόρησαν για ασαφή θέση και δεν ξέρουμε τι να πούμε, η Νεολαία έχει απαξιωθεί.Πάτρε σαφή θέση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. ΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ!
    ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ
    ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

    ΕΛΑ ΝΤΟΡΑ ΠΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ
    ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!!!

    η ντορα ειμαι..
    αφου σας τα εδωσε ολα ο κωστας,
    δεν εμεινε τιποτα να σας δωσω εγω.
    αρα τι να με κανετε?
    ρε παιδια μηπως με δουλευετε?
    δεν σας καταλαβαινω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. Το "όλον ΠΑΣΟΚ" του Βενιζέλου
    ΔΕΝ θέλει τον Κ.Λαλιώτη,αφού είπε
    ότι είναι με τον Παπανδρέου
    ΔΕΝ θέλει τον Θ.Πάγκαλο, αφού είπε
    ότι είναι με τον Παπανδρέου
    ΔΕΝ θέλει τήν Φ.Γεννηματά, αφού
    είπε ότι είναι με τον Παπανδρέου
    ΔΕΝ θέλει τήν Β.Παπανδρέου, αφού
    είπε ότι είναι με τον Παπανδρέου
    ΔΕΝ θέλει τους 5 Προέδρους -
    κορυφαίους συνδικαλιστές, αφού
    είπαν ότι είναι με τον Παπανδρέου
    Δεν θέλει ούτε τους βουλευτές,αφού
    είπαν ότι είναι με τον Παπανδρέου
    Τελικά το "όλον ΠΑΣΟΚ"
    πόσο όλον και πόσο ΠΑΣΟΚ είναι
    αφου ο Βενιζέλος ΔΕΝ πείθει,αλλά απωθεί και αυτοσυρικνώνεται
    και στα στελέχη και στο λαό,
    όπως δείχνουν και όλες οι δημοσκοπήσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. ΠΕΙΘΕΙ ΕΜΑΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ..

    ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.

    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΗ ΕΑΑΚ ΠΑΝΤΕΙΟΥ.
    ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΑΑΚ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ
    http://s2.bitefight.gr/c.php?uid=34839

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. Το αλμπανικο βοδι παλι στο προσκηνιο! Στο πλευρο του βουλγαροαμερικανου!

    Ουτως ή αλλως, δεν προκειται ποτε να δουν εξουσια.

    Το ξερουν και οι ιδιοι, παρα πολυ καλα.
    Μια απο τις αιτιες που εξακολουθουν να πορδιζουν στα πολιτικα της Ελλαδος, ειναι το χρημα που παιρνουν τα πολιτικα κομματα δια νομου, στην Ελλαδα.

    Ειναι εξαιρετικα σπανιο να δεις ενα καρρο, να το σερνουν ενα βοδι και ενα αλογο. Στη σκεψη ομως οτι θα εξασφαλισουν πολυ σανο, ειναι ικανοι ακομα και να συζευχτουν!

    Α, ρε Ελληνα, ποτε θα αρχισεις επιτελους να ριχνεις κλωτσιες?
    Παρε τουλαχιστον τη βουκεντρα.
    Μην το αμελεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. ΑΧ ΑΝΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΑ
    ΔΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ ΠΑΣΟΚΑ
    ΣΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΗΣ 9
    ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. BOMBA ΣΗΜΙΤΗ
    Αμφισβητεί τη διαδικασία εκλογής
    Ο Κώστας Σημίτης

    μετά το τέλος ομιλίας του στο Λονδίνο, έδωσε απαντήσεις σε θέματα που αφορούν τη διαδικασία εκλογής αρχηγού, τις πιθανότητες δημιουργίας νέου κόμματος και το δικό του πολιτικό μέλλον «E» 24/10 ...»

    ΤΩΡΑ Η ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΦΥΛΛΑΔΑ
    ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΠΕΤΑΤΖΗ ΜΠΟΜΠΟΛΑ.
    ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ..

    Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ
    ΝΤΑΒΑΔΩΝ,ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΒΕΝΖΕΛΟΥ,
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ
    ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΤΩΝ ΜΙΝΤΙΑΡΧΩΝ ,
    ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ.

    Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΧΘΕΣ ΑΝΟΙΞΕ
    ΤΟ ΘΕΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΚΔΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ,
    ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣ,ΕΙΧΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
    ΤΟΥ ΡΟΜΑΝΟ ΠΡΟΝΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ..
    ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΑΡΧΗΓΩΝ...
    ΚΤΙΖΟΥΝ ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΟ ΒΛΑΧΑΔΕΡΟ.
    ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΣΙΜΠΑΝΕ..
    ΕΙΣΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. 4 Αρθρα κολλητά εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου στο PRESS-GR.

    Εκδηλώνεστε σιγά-σιγά.

    Για να αραιώνουμε από δω μέσα.

    Γκαιμπελίστες του PRESS-GR

    Γεια σας και αντίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΚΛΗΡΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ
    ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.

    ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ
    ΓΣΕΕ ΒΑΖΟΥΝ "ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ ΟΡΟ"
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ
    ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ.
    ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ????????

    1.ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ
    ΧΡΕΟΚΟΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ?

    2.ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ?


    ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
    Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΝΑ
    ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΑΠΟΧΑΡΤΑ ΤΩΝ
    ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ,ΑΠΟ
    ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΟΝΤΡΕΣ
    ΜΙΖΕΣ.
    ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ
    ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ..
    ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ
    ΤΩΝ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ
    ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ.

    ΜΠΡΑΒΟ Γ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΕ
    ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΓΣΕΕ
    ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ..
    ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ..

    Ε ΡΕ ΚΡΕΜΑΛΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. Το 1 δισ. δολάρια υπολογίζεται ότι φτάνουν οι υλικές ζημιές από τις φωτιές στο Σαν Ντιέγκο, σύμφωνα με το διευθυντή των υπηρεσιών εκτάκτων αναγκών της κομητείας Ρον Λέιν.

    Εν τω μεταξύ, τα πύρινα μέτωπα στην περιοχή μαίνονται για τέταρτη ημέρα.

    Ήδη έχουν καταστραφεί ολοσχερώς περίπου 1.300 κατοικίες, μόνον στην περιοχή του Σαν Ντιέγκο, ενώ από όλη τη νότια Καλιφόρνια 1 εκατομμύριο άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους.

    ΑΝΙΚΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΠΟΛΥΔΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΑΝΙΚΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΕ Η ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ
    ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ,
    ΟΙ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ
    ΕΒΑΛΑΝ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ.

    ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ..
    ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΘΝΑΡ.
    ΔΗΛΑΔΗ..
    ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΦΕΡΕΤΡΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΤΗΝ
    ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΟΝ
    ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ
    ΠΟΙΟΙ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?
    ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ?
    ΣΕ ΚΡΑΤΑΝΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. Σήμερα η Πάτρα γυρνάει την πλάτη της στον θλιβερό φουκαρά ηγετίσκο. Η Πάτρα γύρισε σελίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ?
    ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. Σήμερα η Πάτρα γυρνάει την πλάτη της στον θλιβερό φουκαρά ηγετίσκο. Η Πάτρα γύρισε σελίδα. Στηρίζει Βενιζέλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. spyrosmicha,Asshole!
    Mother-fucker,fuck you son-of-a-bitch,catamite wanker, ass kisser!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. Χα,χα.
    Ο Βενιζέλος δεν τους χρειάζεται
    αυτούς. Έχει δικά του στελέχη.
    Τσουκάτο -που έδιωξε ο Σημίτης
    Νεονάκη -που έδιωξε ο Σημίτης
    Χριστοδουλάκη -που έκραξε τον
    Νεονάκη-και έδιωξαν οι ψηφοφόροι
    Πάχτα,Ανθόπουλο και σία που έφυγαν
    γιά την γνωστή τροπολογία
    Μιλένα -του γνωστου σοσιαλιστικού
    ήθους κατά το "πρώτο Θέμα"
    Λοβέρδο της γνωστής οικογενείας Κόκκαλη που σαν τέως "νταβατζής" πήρε προεκλογικά απο τον Καραμανλή με ανάθεση λεόντια σύμβαση από τον ΟΠΑΠ
    Κουλούρη της επι 4 ετία χλεύης των
    "ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ"
    Παπαντωνίου της γνωστής οικονομικής
    διαφάνειας
    Τσοχατζόπουλο που -με την πλουσιότατη εμπειρία του αλλά πενιχρή αξιοπιστία του -κατέληξε βαστάζος Βενιζέλου
    Σμπώκος της ίδιας εξοπλιστικής οικογενείας που έκοψε ο Σημίτης
    κλπ
    που τώρα ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΓΓΥΩΝΤΑΙ
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.
    'Οσο για τον λαό ο Βενιζέλος
    δεν τον χρειάζεται,
    αφου δεν τον ψηφίζει.
    Έχει τους εκδότες,τους συνεταίρους,τα πεθερικά του.
    Και τους υπαλλήλους - στις
    επιχειρήσεις τους.
    Και τους υπαλλήλους - στο Κίνημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. Ρε admin κόψε τα αμερικανόφερτα θλιβερά ΓΑΠάκια που βρίζουν. Έχουν βλαφτεί οι άνθρωποι πνευματικά. Πάνε ασορτί με το αυτιστικό παιδί που είναι ηγέτης τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. Ρε admin κόψε τα αμερικανόφερτα θλιβερά ΓΑΠάκια που βρίζουν. Έχουν βλαφτεί οι άνθρωποι πνευματικά. Πάνε ασορτί με το αυτιστικό παιδί που είναι ηγέτης τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. Ρε admin κόψε τα αμερικανόφερτα θλιβερά ΓΑΠάκια που βρίζουν. Έχουν βλαφτεί οι άνθρωποι πνευματικά. Πάνε ασορτί με το αυτιστικό παιδί που είναι ηγέτης τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. ΡΕ ΣΥ 6:41 μμ,ΠΟΥ-ΣΤΗ -ΡΙΖΕΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ???
    ΤΗΣ ΙΔΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΙΣΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΓΙΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ
    «Κάνει ανιστόρητες και αδιέξοδες επιλογές. Για να κάνεις εξωτερική πολιτική πρέπει να
    έχεις στοιχειώδεις γνώσεις ιστορίας. Είναι μια πολιτική η οποία, κατά την άποψή μου, θα μας
    οδηγήσει ακριβώς στο σημείο απ όπου ξεκινήσαμε. ∆εν έχει τίποτα το πρωτότυπο.»
    Θ. Πάγκαλος, ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
    19 Νοεμβρίου 2000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΓΙΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ
    «Κάνει ανιστόρητες και αδιέξοδες επιλογές. Για να κάνεις εξωτερική πολιτική πρέπει να
    έχεις στοιχειώδεις γνώσεις ιστορίας. Είναι μια πολιτική η οποία, κατά την άποψή μου, θα μας
    οδηγήσει ακριβώς στο σημείο απ όπου ξεκινήσαμε. ∆εν έχει τίποτα το πρωτότυπο.»
    Θ. Πάγκαλος, ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
    19 Νοεμβρίου 2000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΓΙΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ
    «Κάνει ανιστόρητες και αδιέξοδες επιλογές. Για να κάνεις εξωτερική πολιτική πρέπει να
    έχεις στοιχειώδεις γνώσεις ιστορίας. Είναι μια πολιτική η οποία, κατά την άποψή μου, θα μας
    οδηγήσει ακριβώς στο σημείο απ όπου ξεκινήσαμε. ∆εν έχει τίποτα το πρωτότυπο.»
    Θ. Πάγκαλος, ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
    19 Νοεμβρίου 2000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. ΔΗΛΩΣΗ ΙΣΜΑΗΛ ΤΖΕΜ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    "Αν κάποια μέρα τα βρεις δύσκολα στην ελληνική πολιτική ζωή, μη λυπηθείς.
    Βάζεις υποψηφιότητα στην Τουρκία και θα εκλεγείς αμέσως..."

    Ισμαήλ Τζεμ
    "ΕΨΙΛΟΝ"-25/1/2004

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. ΔΗΛΩΣΗ ΙΣΜΑΗΛ ΤΖΕΜ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    "Αν κάποια μέρα τα βρεις δύσκολα στην ελληνική πολιτική ζωή, μη λυπηθείς.
    Βάζεις υποψηφιότητα στην Τουρκία και θα εκλεγείς αμέσως..."

    Ισμαήλ Τζεμ
    "ΕΨΙΛΟΝ"-25/1/2004

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ
    Η ΡΕΠΟΥΣΗ "προϊσταται τώρα σειράς σεμιναρίων με θέμα:"Πως να διδάξουμε το ολοκαύτωμα στο Νηπιαγωγείο!!! και στο Δημοτικό Σχολείο", σε συνεργασία με το ΙNTERNATIONAL SCHOOL FOR HOLOCAUST.

    Σημερινή ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, σελ.10 (ΝΑΥΤΙΛΟΣ).

    Σχόλιο μου: ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ, ΜΑ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ.

    Προς τους φίλους Εβραίους:
    Σας παραδέχομαι και υποκλίνομαι στη δύναμή σας και στον πατριωτισμό σας.
    Αλλά δεν σας προκαλούν ΕΜΕΤΟ τα σιχάματα τύπου ΡΕΠΟΥΣΗ, που παλεύουν απεγνωσμένα να σας δείξουν πόσο ταπεινοί υπηρέτες σας είναι;
    Δεν ΑΗΔΙΑΖΕΤΕ από αυτό το συνεχές γλείψιμο;

    ΝΙΚΟΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (Είχα την τύχη να γνωρίσω την Ρένα Μόλχο, αγαπώ τους Εβραίους, αλλά τέτοια ΛΙΓΔΑ σαν της ΡΕΠΟΥΣΗ, δεν έχει ξαναζήσει η Ελλάδα.
    ΜΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΙΓΔΑ ΡΕ ΤΣΟΛΙ, ΝΑ ΣΚΙΖΕΣΑΙ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΣΟ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΗ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕΤΙ ΕΒΡΑΙΚΟ. ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΙΣΕΙΣ ΣΟΥ. ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΗΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΟΥΤΕ Ο ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΒΡΑΙΟΦΙΛΟΣ.

    Αι σιχτίρ πιά, αηδία κατάντησες.

    ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΡΕΠΟΥΣΗ, ΜΑΡΙΕΤΤΑ κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. ΜΑΓΚΑ 6:44 μμ, Σ'ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΓΚΕΣ?
    ΦΑΕ ΠΟΥΤΣΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ!
    ΑΝ ΜΑΝΤΕΨΗΣ ΤΙ ΚΑΡΤΑΜΕ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ 1/3.
    ΣΤΗΝ ΥΓΡΙΑ ΣΟΥ!
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΤΗ ΣΤΡΑΒΟΚΑΤΑΠΙΕΙΣ!
    ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ∆εν έχει προσόντα ο Γ. Παπανδρέου...
    «Έχει ανακηρύξει εαυτόν διάδοχο του Κώστα Ση?ίτη? Εγώ δεν θεωρώ ότι ο κ.
    Παπανδρέου έχει τα προσόντα να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας. Έχω συνεργαστεί ?αζί του,
    έχει πολλά προτερή?ατα, αλλά θα ?ου επιτρέψετε να σας πω ότι δεν τον θεωρώ κατάλληλο για να γίνει
    πρωθυπουργός, ασχέτως αν είναι σή?ερα πολύ της ?όδας ο κ. Παπανδρέου? Πιστεύω επιπλέον και
    για λόγους αισθητικούς ότι θα είναι απαράδεκτη εξέλιξη, θα είναι παλινδρό?ηση? Επιχείρη?α αυτών
    που προωθούν τον κ. Παπανδρέου είναι ότι τ όνο?ά του ενώνει.»
    Θ. Πάγκαλος, ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    16 Σεπτε?βρίου 2001 Quote

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. ΓΑΠ ΑΚΙΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΑΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ∆εν έχει προσόντα ο Γ. Παπανδρέου...
    «Έχει ανακηρύξει εαυτόν διάδοχο του Κώστα Ση?ίτη? Εγώ δεν θεωρώ ότι ο κ.
    Παπανδρέου έχει τα προσόντα να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας. Έχω συνεργαστεί ?αζί του,
    έχει πολλά προτερή?ατα, αλλά θα ?ου επιτρέψετε να σας πω ότι δεν τον θεωρώ κατάλληλο για να γίνει
    πρωθυπουργός, ασχέτως αν είναι σή?ερα πολύ της ?όδας ο κ. Παπανδρέου? Πιστεύω επιπλέον και
    για λόγους αισθητικούς ότι θα είναι απαράδεκτη εξέλιξη, θα είναι παλινδρό?ηση? Επιχείρη?α αυτών
    που προωθούν τον κ. Παπανδρέου είναι ότι τ όνο?ά του ενώνει.»
    Θ. Πάγκαλος, ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    16 Σεπτε?βρίου 2001 Quote

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. Αν σκεφτουμε βλεπουμε οτι η συγκριση Βενιζελου-Παπανδρεου ειναι σαν να συγκρινεις καθαροαιμο με γαιδουρι.

    Μην μας λετε λοιπον να σκεφτουμε. Γιατι αν σκεφτουν οι Ελληνες ο ΓΑΠ θα παρει μονο τρεις ψηφους. Την δικη του, της μαμας του και του Νικου.

    ΨΩΛΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
    Παναγιώτη Δ. Παναγιώτου
    ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΤΟ "ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΑΘΝΑΡ"
    ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ?
    ΤΙ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ?
    ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΦΕΡΕΤΡΑ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΕΡΕΤΡΑ ΜΕ ΦΩΤΙΕΣ.
    ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ?
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ?
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. MIA ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΩΝ,ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΩΝ,
    ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ..
    ΨΑΧΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ.
    ΨΑΧΤΕ ΣΤΟ ΑΛΚΑΤΡΑΖ.
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. babis babis babis babis
    Υπάρχει και ο babis, υπάρχει κι άλλη γλύκα
    ο κώλος του ο στρουμπουλός, με τη σφιχτή την τρύπα.
    Ανοιγοκλείνει και ποθεί, πούτσες, καυλιά βολίδες
    να ξεσκιστούν τα βάρδουλα,κωλοτρυπίδες.

    Τα χείλια του babis τα κόκκινα, που μοιάζουν σαν μπουμπούκι
    θέλουν κι αυτά να γαμηθούν, με 'να καλό τσιμπούκι.

    babis babis babis babis
    babis babis babis babis
    babis babis babis babi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΟΝ
    ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ
    ΠΟΙΟΙ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?
    ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ?
    ΣΕ ΚΡΑΤΑΝΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  185. babis
    Το κωλαράκι σου σφιχτό
    και το πουλί σου χάλια,
    γι' αυτό σου λέω αγόρι μου
    να πας για άλλα κι άλλα.

    Δεν είναι κάτι δύσκολο
    ούτε θα βάλεις γρύλο.

    Το κωλαράκι σου θα στήνεις
    και το στόμα σου θ' ανοίγεις
    και τη πίπα σου θα κάνεις
    και τη τρύπα σου θα γιάνεις!


    babis
    Τον πούτσο μου στο στόμα σου
    με φόρα θα στον μπάσω,
    κι απ' την πολλή την καύλα μου
    τα δόντια θα σου σπάσω!

    babis
    Ζάχαρη το κωλαράκι σου
    και η ψωλή μου μέλι
    έλα να τα ενώσουμε
    να φτιάξουμε παστέλι



    babis μου γιατί δε μου 'χες πει
    πως έφαγες κρεμμύδια
    και χθες μετά την πίπα σου
    με καίγανε τ' αρχίδια!


    babis
    Απο το λούκι ανέβαινα έκπληξη να σου κάνω
    και βρίσκω εσένα ανάσκελα και πέντε από πάνω.
    Βουβάθηκα τα έχασα δεν είπα ούτε λέξη,
    το παντελόνι έβγαλα κι ευθύς γίναμε έξι.

    babis
    Να φας αράπικη ψωλή σαρανταπέντε πόντους
    τέσσερα δάχτυλα χοντρή και φλέβες να'χει κόμπους.
    Παπάρι να'χει σα γροθιά τ'αρχίδια σαν τουλούμια
    να κρέμονται απ'τον κώλο σου σα Συριανά λουκούμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  186. ΓΑΠ ΑΚΙΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΑΛΕΣ..............

    ΓΑΠ ΑΚΙΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΑΛΕΣ..............

    ΓΑΠ ΑΚΙΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΑΛΕΣ..............

    ΓΑΠ ΑΚΙΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΑΛΕΣ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  187. ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ∆εν έχει προσόντα ο Γ. Παπανδρέου...
    «Έχει ανακηρύξει εαυτόν διάδοχο του Κώστα Ση?ίτη? Εγώ δεν θεωρώ ότι ο κ.
    Παπανδρέου έχει τα προσόντα να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας. Έχω συνεργαστεί ?αζί του,
    έχει πολλά προτερή?ατα, αλλά θα ?ου επιτρέψετε να σας πω ότι δεν τον θεωρώ κατάλληλο για να γίνει
    πρωθυπουργός, ασχέτως αν είναι σή?ερα πολύ της ?όδας ο κ. Παπανδρέου? Πιστεύω επιπλέον και
    για λόγους αισθητικούς ότι θα είναι απαράδεκτη εξέλιξη, θα είναι παλινδρό?ηση? Επιχείρη?α αυτών
    που προωθούν τον κ. Παπανδρέου είναι ότι τ όνο?ά του ενώνει.»
    Θ. Πάγκαλος, ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    16 Σεπτε?βρίου 2001 Quote

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  188. ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ∆εν έχει προσόντα ο Γ. Παπανδρέου...
    «Έχει ανακηρύξει εαυτόν διάδοχο του Κώστα Ση?ίτη? Εγώ δεν θεωρώ ότι ο κ.
    Παπανδρέου έχει τα προσόντα να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας. Έχω συνεργαστεί ?αζί του,
    έχει πολλά προτερή?ατα, αλλά θα ?ου επιτρέψετε να σας πω ότι δεν τον θεωρώ κατάλληλο για να γίνει
    πρωθυπουργός, ασχέτως αν είναι σή?ερα πολύ της ?όδας ο κ. Παπανδρέου? Πιστεύω επιπλέον και
    για λόγους αισθητικούς ότι θα είναι απαράδεκτη εξέλιξη, θα είναι παλινδρό?ηση? Επιχείρη?α αυτών
    που προωθούν τον κ. Παπανδρέου είναι ότι τ όνο?ά του ενώνει.»
    Θ. Πάγκαλος, ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    16 Σεπτε?βρίου 2001 Quote

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  189. ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ∆εν έχει προσόντα ο Γ. Παπανδρέου...
    «Έχει ανακηρύξει εαυτόν διάδοχο του Κώστα Ση?ίτη? Εγώ δεν θεωρώ ότι ο κ.
    Παπανδρέου έχει τα προσόντα να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας. Έχω συνεργαστεί ?αζί του,
    έχει πολλά προτερή?ατα, αλλά θα ?ου επιτρέψετε να σας πω ότι δεν τον θεωρώ κατάλληλο για να γίνει
    πρωθυπουργός, ασχέτως αν είναι σή?ερα πολύ της ?όδας ο κ. Παπανδρέου? Πιστεύω επιπλέον και
    για λόγους αισθητικούς ότι θα είναι απαράδεκτη εξέλιξη, θα είναι παλινδρό?ηση? Επιχείρη?α αυτών
    που προωθούν τον κ. Παπανδρέου είναι ότι τ όνο?ά του ενώνει.»
    Θ. Πάγκαλος, ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    16 Σεπτε?βρίου 2001 Quote

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  190. ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ∆εν έχει προσόντα ο Γ. Παπανδρέου...
    «Έχει ανακηρύξει εαυτόν διάδοχο του Κώστα Ση?ίτη? Εγώ δεν θεωρώ ότι ο κ.
    Παπανδρέου έχει τα προσόντα να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας. Έχω συνεργαστεί ?αζί του,
    έχει πολλά προτερή?ατα, αλλά θα ?ου επιτρέψετε να σας πω ότι δεν τον θεωρώ κατάλληλο για να γίνει
    πρωθυπουργός, ασχέτως αν είναι σή?ερα πολύ της ?όδας ο κ. Παπανδρέου? Πιστεύω επιπλέον και
    για λόγους αισθητικούς ότι θα είναι απαράδεκτη εξέλιξη, θα είναι παλινδρό?ηση? Επιχείρη?α αυτών
    που προωθούν τον κ. Παπανδρέου είναι ότι τ όνο?ά του ενώνει.»
    Θ. Πάγκαλος, ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    16 Σεπτε?βρίου 2001 Quote

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  191. babis babis babis babis
    Υπάρχει και ο babis, υπάρχει κι άλλη γλύκα
    ο κώλος του ο στρουμπουλός, με τη σφιχτή την τρύπα.
    Ανοιγοκλείνει και ποθεί, πούτσες, καυλιά βολίδες
    να ξεσκιστούν τα βάρδουλα,κωλοτρυπίδες.

    Τα χείλια του babis τα κόκκινα, που μοιάζουν σαν μπουμπούκι
    θέλουν κι αυτά να γαμηθούν, με 'να καλό τσιμπούκι.

    babis babis babis babis
    babis babis babis babis
    babis babis babis babi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  192. ΑΜΑΝ ΒΡΕ 6:50 μμ, ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΣΤΡΑΒΟΨΩΛΙΑΣΗΣ!ΠΩ.ΠΩ ΤΙ ΛΕ ΡΕ,ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΣ ΕΣΥ? ΓΛΥΦΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ???
    ΚΑΛΕΕΕΕΕ ΚΑΛΟΣ ΤΟΝ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  193. ΓΑΠ ΑΚΙΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΑΛΕΣ..............

    ΓΑΠ ΑΚΙΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΑΛΕΣ..............

    ΓΑΠ ΑΚΙΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΑΛΕΣ..............

    ΓΑΠ ΑΚΙΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΑΛΕΣ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  194. MIA ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΩΝ,ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΩΝ,
    ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ..
    ΨΑΧΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ.
    ΨΑΧΤΕ ΣΤΟ ΑΛΚΑΤΡΑΖ.
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  195. TA KΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ
    ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ".
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑ?
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ...
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΟΛΗ
    Η ΕΛΛΑΔΑ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ.
    ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ..

    ΝΑΙ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.
    ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΗ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΛΗΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΠΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΕ ΤΗΝ
    ΚΑΜΟΡΑ-ΜΕΓΚΑ-ΠΑΣΟΚ.

    ΕΙΝΑΙ "ΑΝΙΚΑΝΟΣ" ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ.

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.
    ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΣ
    ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ.
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ
    ΓΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  196. MIA ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΩΝ,ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΩΝ,
    ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ..
    ΨΑΧΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ.
    ΨΑΧΤΕ ΣΤΟ ΑΛΚΑΤΡΑΖ.
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  197. ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ∆εν έχει προσόντα ο Γ. Παπανδρέου...
    «Έχει ανακηρύξει εαυτόν διάδοχο του Κώστα Ση?ίτη? Εγώ δεν θεωρώ ότι ο κ.
    Παπανδρέου έχει τα προσόντα να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας. Έχω συνεργαστεί ?αζί του,
    έχει πολλά προτερή?ατα, αλλά θα ?ου επιτρέψετε να σας πω ότι δεν τον θεωρώ κατάλληλο για να γίνει
    πρωθυπουργός, ασχέτως αν είναι σή?ερα πολύ της ?όδας ο κ. Παπανδρέου? Πιστεύω επιπλέον και
    για λόγους αισθητικούς ότι θα είναι απαράδεκτη εξέλιξη, θα είναι παλινδρό?ηση? Επιχείρη?α αυτών
    που προωθούν τον κ. Παπανδρέου είναι ότι τ όνο?ά του ενώνει.»
    Θ. Πάγκαλος, ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    16 Σεπτε?βρίου 2001 Quote

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  198. ΓΑΠ ΑΚΙΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΑΛΕΣ..............

    ΓΑΠ ΑΚΙΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΑΛΕΣ..............

    ΓΑΠ ΑΚΙΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΑΛΕΣ..............

    ΓΑΠ ΑΚΙΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΑΛΕΣ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  199. babis babis babis babis
    Υπάρχει και ο babis, υπάρχει κι άλλη γλύκα
    ο κώλος του ο στρουμπουλός, με τη σφιχτή την τρύπα.
    Ανοιγοκλείνει και ποθεί, πούτσες, καυλιά βολίδες
    να ξεσκιστούν τα βάρδουλα,κωλοτρυπίδες.

    Τα χείλια του babis τα κόκκινα, που μοιάζουν σαν μπουμπούκι
    θέλουν κι αυτά να γαμηθούν, με 'να καλό τσιμπούκι.

    babis babis babis babis
    babis babis babis babis
    babis babis babis babi

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *