GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αν συμμετείχα, θα ψήφιζα Γ.Α.Π…

. Του Γιάννη Ζωχιού* . Είναι διαχρονική θέση μου ότι οι πολίτες που θέλουν να είναι ενεργοί αξιολογούν και εκφράζουν άποψη για όλα τα πολιτ...

.
Του Γιάννη Ζωχιού*
.
Είναι διαχρονική θέση μου ότι οι πολίτες που θέλουν να είναι ενεργοί αξιολογούν και εκφράζουν άποψη για όλα τα πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα, για τα πολιτικά κόμματα είτε ταυτίζονται μαζί τους είτε όχι, είναι μέλη, οπαδοί, αντίπαλοι. Πολύ περισσότερο γι αυτά που κυβερνούν ή είναι υποψήφια να κυβερνήσουν και οπωσδήποτε για τα πρόσωπου που ηγούνται.
Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι απλώς ένα κόμμα που οφείλω να αξιολογώ. Είναι το κόμμα που έχω ιστορικές σχέσεις με συμπόρευση, συγκρούσεις, διαγραφή.
Έχω σχέση με τα σοσιαλιστικά οράματα, τις θέσεις, τους αγώνες για κοινωνία με δικαιοσύνη και διαρκώς διευρυνόμενη συμμετοχή σε κάθε επίπεδο.
Δεν έχω σχέση με την προδοσία του λαού, την εγκατάλειψη οραμάτων-θέσεων-πολιτικών, την πολυποίκιλη διαφθορά, την αδιαφάνεια, τα τεράστια σκάνδαλα, την ενίσχυση της κοινωνικής αδικίας, το άθλιο κράτος, την υπονό-μευση των Οργανώσεών του και κυρίως κάθε λαϊκού συμμετοχικού θεσμού.
Το ΠΑΣΟΚ δεν έκανε λάθη. Το ΠΑΣΟΚ, μετά το 1986, ακολουθεί συνειδητά ΔΕΞΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ η οποία κορυφώθηκε δραματικά το 2004. Μετά το 2004 όχι δεν άλλαξε, αλλά υπερασπίστηκε το κακοποιητικό παρελθόν του. Γι αυτό τιμωρήθηκε ξανά και θα τιμωρείται από το λαό ο οποίος του έδωσε αλλεπάλληλες ευκαιρίες να διορθωθεί. Όμως δεν το έκανε. Δεν ήθελε! Δεν θέλει!
Ο λαός δεν αναζητεί λίγο καλύτερη ΔΕΞΙΑ. Οραματίζεται - θέλει - απαιτεί σαφή ΑΝΤΙΔΕΞΙΑ ΠΟΡΕΙΑ!
Δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ όμως είναι και δεξιόστροφες και βαθειά διεφθαρμένες.
Δεν θέλουν ένα άλλο ΠΑΣΟΚ. Υπονομεύουν κάθε τέτοια άποψη, θέση, προοπτική.
Όμως, οι διαγραφές και η επιβολή σιωπής δεν είναι η λύση. Αντίθετα λειτουργούν αποπροσανατολιστικά, συντηρητικά.
Η σαφής σταθερή πολιτική και καθημερινή πρακτική είναι αυτή που θα τους αποβάλει. Βέβαια, οι ελπίδες για κάτι τέτοιο είναι ελάχιστες.
Αν συμμετείχα στις διαδικασίες για εκλογή Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, θα ψήφιζα Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, αλλά συνεχίζοντας τη δημόσια κριτική ως δικαίωμα και υποχρέωση. Ο Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ δεν αποτελεί λύση.
Όμως δε θα συμμετάσχω
(ξανά) στις διαδικασίες εκλογής Προέδρου επειδή:
-Δεν επιθυμώ να νομιμοποιήσω ένα ΠΑΣΟΚ της δεξιόστροφης κυβερνητικής περιόδου 1986-2004, αλλά και της μετέπειτα λειτουργίας.
-Θα ήμουν ασυνεπής με τις θέσεις μου για συνεχώς διευρυνόμενη σε όλες τις δομές «Συμμετοχική Κοινωνία» αφού θα ψήφιζα (σε ανόργανο κόμμα) για Πρόεδρο δίχως προηγουμένως να έχω τη δυνατότητα: να κρίνω, να προτείνω, να αποφασίσω για αίτια και προοπτικές. Και Όργανα.
-Επιθυμώ, έτσι, να διατηρήσω την αυτόνομη αριστερή παρουσία και δράση.
ΠΑΣΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: Το ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας είναι μια σαφής μικρογραφία του δεξιόστροφου / διεφθαρμένου ΠΑΣΟΚ που περιγράφηκε παραπάνω. Σε επίπεδο κουμάντου και έκφρασης η διάβρωση είναι δίχως επιστροφή. Ή συναντάς βαθειά δεξιά έκφραση και πράξη ή αντικρίζεις άοσμη, άγευστη απολίτικη παρουσία. Με διαφθορά έχουν μπολιάσει την πολιτική και κοινωνική ζωή. Γι αυτό, Μέλη, οπαδοί, ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ αλλά και ευρύτερα η κοινωνία ζουν κάτω από τη μέγγενη της βαθειά ριζωμένης δεξιάς πολιτικής και διάβρωσης.
*Πρώην Αντ/δρος ΓΕΝΟΠ, Επίτιμος Πρόεδρος ΟΚΕΣΑ, Πρώην μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας ΠΑΣΚΕ
Υπ. Βουλευτής Β’ Αθηνών και Κέρκυρας.

56 σχόλια

  1. index

    ...οι "bloggers" τον πρώτο χρόνο χαίρονται!
    From: bloopers (xxxx)
    Sent:Saturday, October 27, 2007 4:14:09 AM
    To: press.gr@hotmail.com (press.gr@hotmail.com)
    Status: Delivered but ignored :-)
    ---
    Ξέρουμε κι εμείς να κάνουμε montage σε "συνεντεύξεις" πολλά πολλά χρόνια τώρα...
    :-)
    Κάντε click εδώ για να ακούσετε την χθεσινή εκπομπή των bloopers στο Soundcast Live για την δήθεν συνέντευξη...
    ---

    DF
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέστα συνάδελφε!

    Πρώην συνάδελφος σου από το ΚΔΕΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...ΚΙ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΛΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ... ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΤΑ 50 ΚΟΙΤΑΞΑ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 3.11

    Σωστός!

    Click εδώ, σχολιασμός αντί απαντήσεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    Παρακολουθώ ότι ορισμένοι φίλοι μου εδώ, επειδή δεν συμμετέχω ενεργά στον καυγά μεταξύ των οπαδών του Γιώργου Παπανδρέου και του Ευάγγελου Βενιζέλου ενοχλούνται και το εκδηλώνουν αυτό με πάθος και με απρέπεια πολλές φορές σε ορισμένα αμιγώς αντιπολιτευτικά σχόλια μου. Είναι γνωστόν ότι ένας μεγάλος αριθμός στελεχών και απλά μέλη της βάσης του ΠΑΣΟκ δεν συμμετέχουν σε αυτή τη ποδοσφαιρικού επιπέδου διαδικασία. Εχομε και γνώση και άποψη . Απλά θα την καταθέσουμε με την ψήφο μας στις 11/11. Όταν έχεις απέναντι σου μια ανίκανη και θλιβερή κυβέρνηση , «έτσι χωρίς πρόγραμμα» που ετοιμάζετε να επιπέσει φορολογικά επί δικαίων και αδίκων , που κάθε μέρα γινόμαστε μάρτυρες της αναποτελεσματικότητας και της ανικανότητας της , είναι πολυτέλεια και χαμένος χρόνος να ασχολείσαι με οτιδήποτε άλλο.
    Εξάλλου το ΠΑΣΟΚ έχει και τη δύναμη και την ικανότητα την επόμενη της εκλογής να ανακάμψει και να ασχοληθεί με την αποστολή που του ανέθεσε με την ψήφο του ο Ελληνικός λαός Οι Κασσάνδρες θα διαψευστούν . Ο «Κωστάκης ο Μικρός» τα γνωρίζει όλα αυτά πολύ καλά και ότι μετρά μέρες , γιαυτο και η πρεμούρα του να τακτοποίηση τους κολλητούς που έχει μαζί του στο Μέγαρο Μαξίμου. Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες δεν έχει καταγραφεί στο παρελθόν. Ενέργειες και πράξεις που ούτε ο Μητσοτάκης διανοήθηκε να πράξει….
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΥΓ. Είναι γνωστό εδώ μέσα από παλιά ότι δεν έχω ουδεμία σχέση με αισχρολογίες, συκοφαντίες και πάσης φύσεως αισχρότητες και προβοκάτσιες οι οποίες ως γνωστόν αποτελούν αποκλειστικά χαρακτηριστικό και κύριο γνώρισμα των Δεξιών και Νεοδεξιων υποκειμένων υποστηρικτών ΝΔ ΛΑΟΣ κλπ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ραγκούσης, σχετικά με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» για τον ΟΠΑΠ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


    Οι σημερινές αποκαλύψεις της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», αναδεικνύουν για μια ακόμη φόρα τι εννοούσε ο κ. Καραμανλής, όταν διακήρυσσε την «επανίδρυση του κράτους» και αποδεικνύουν με τρόπο σχεδόν πανηγυρικό την αντίληψη μιας κυβέρνησης που δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει τα πλέον αθέμιτα μέσα για να επιτύχει τους στόχους της.

    Στο παιχνίδι «ψήφοι αντί χορηγιών» που στήθηκε προεκλογικά μέσω του ΟΠΑΠ, χαμένοι είναι οι Έλληνες πολίτες αλλά εντέλει και η αξιοπιστία ενός Οργανισμού που θα μπορούσε να προσφέρει πολλά στην Ελληνική κοινωνία και τον Αθλητισμό και που τώρα η κυβέρνηση σκοπεύει να προσφέρει βορρά σε «ημετέρους».

    Το ΠΑΣΟΚ, θα ζητήσει δια του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, να κατατεθούν όλα τα σχετικά στοιχεία που αποκαλύπτουν τον «πολιτικό πολιτισμό» της κυβέρνησης Καραμανλή και την επιχείρηση εξαγοράς συνειδήσεων.

    Το ίδιο ισχύει και για την σύμβαση του ΟΠΑΠ με την Ιντραλότ, για την οποία το ΠΑΣΟΚ από την πρώτη στιγμή είχε τοποθετηθεί και είχε φέρει το θέμα στην Βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παρακολουθώ ότι ορισμένοι φίλοι μου εδώ, επειδή συμμετέχω ενεργά στον καυγά μεταξύ των οπαδών του Γιώργου Παπανδρέου και του Ευάγγελου Βενιζέλου ενοχλούνται και το εκδηλώνουν αυτό με πάθος και με απρέπεια πολλές φορές σε ορισμένα αμιγώς αντιπολιτευτικά σχόλια μου. Είναι γνωστόν ότι ένας μικρός αριθμός στελεχών και απλά μέλη της βάσης του ΠΑΣΟΚ δεν συμμετέχουν σε αυτή τη σεξουαλικού επιπέδου διαδικασία. Εχουμε και γνώση και άποψη . Απλά σαν γνήσιες αδερφές θα την καταθέσουμε με την ψήφο μας στις 11/11. Όταν έχεις απέναντι σου μια τόσο ικανή κυβέρνηση , «έτσι με πρόγραμμα» που ετοιμάζετε να μας εκδιώξη από την Συγγρού , που κάθε μέρα γινόμαστε μάρτυρες της σεξουαλικότητας της,είναι πολυτέλεια και χαμένος χρόνος να ασχολείσαι με πίπες άν και προσωπικά με τρελαίνουν.
    Εξάλλου το κούνημα έχει και τη δύναμη και την ικανότητα να ασχοληθεί με το κλέψιμο και το νταβατσιλίκι που του ανέθεσαν οι αδερφές.
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΥΓ. Είναι γνωστό ότι είμαι με τον Βενιζέλο
    ΟΧΙ ΣΤΑ ΓΑΠ άκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και οπως σας εχω ξαναπει εγω ειμαι ομοφυλοφιλος.
    Εγω ενδιαφερομαι μονο για την πολιτικη ομως.

    Οι σεξουαλικες ιδιαιτερoτητες μου δεν αφορουν κανενα
    Και ουτε θαπρεπε.

    Αλλα πρεπει με αρχηγο μας το Ευαγγελο Βενιζελο ,ολοι οι ομοφυλοφιλοι να διεκδικησουμε και να καταχτησουμε τα δικαιωματα μας.

    Οχι στον ρατσισμο.

    Βενιζελος εδω και τωρα.
    Οχι στο ρατσισμο εναντια στα "ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ-ΓΑΠάκια" .
    Ανθρωποι ειναι και αυτοι.

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριε Ζωχιέ, ώστε ήσασταν αντιπρόεδρος της ΓΕΝΟΠ;
    Πείτε μας λοιπόν πόσες φορές πήγατε στην υπηρεσία σας για δουλειά (αφού ως συνδικαλιστικό στέλεχος ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ) και πόσα χρήματα παίρνατε συν "οδοιπορικά"...
    Αφήστε λοιπόν τις "αριστερές" κορώνες, αφού κι εσείς δεν είστε παρά ένας βολεμένος "εργατοπατέρας" που ΖΕΊ ΜΕ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στίχοι:Λουτράδης Χρήστος

    ALBUM :ΑΠΟΤΥΧΗΜΈΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.
    ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ.
    Έρχομαι από τόπο πασοκικό
    ζηλεύω με το τι γαμήσι πέφτει εδώ
    Οι γκόμενοι σας είναι καύλα
    Το μέλλον καυλωτικό
    το όργιο σαν τρελλή το αναζητώ
    Διότι εγώ γλύφω τη ψωλί του αράπη
    και τρελαίνομαι από ηδονή.

    ΖΩ ΜΙΑ ΤΡΕΛΑ, ΖΩ ΜΙΑ ΤΡΕΛΑ
    ΤΑ ΤΡΙΧΩΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ ΣΑΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ
    ΖΩ ΜΙΑ ΤΡΕΛΑ, ΖΩ ΜΙΑ ΤΡΕΛΑ
    ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΠΑΣΑΡΕΛΑ

    ΖΩ ΜΙΑ ΤΡΕΛΑ, ΖΩ ΜΙΑ ΤΡΕΛΑ
    ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΤΟΥ ΑΡΑΠΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙΣ ΕΛΑ
    ΖΩ ΜΙΑ ΤΡΕΛΑ, ΖΩ ΜΙΑ ΤΡΕΛΑ
    ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΝΙΑ ΜΠΕΛΑ

    ΖΩ ΜΙΑ ΤΡΕΛΑ…

    ΛΟΥΤΡΑΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis


    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis



    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis



    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. H ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΜΠΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟ 1921 ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ
    ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 86 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ
    ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ψηφίζω Φ.ΛΑ.Ν.Τ.Ζ.Α.Σ. γιατί:
    Βαρέθηκα αυτή χώρα να κυβερνήτο από τον ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ.

    Ψηφίζω Φ.ΛΑ.Ν.Τ.Ζ.Α.Σ. γιατί:

    Γιατί έχει όραμα, είναι νεός, δυναμικός και σέξη.

    Ψηφίζω Φ.ΛΑ.Ν.Τ.Ζ.Α.Σ. γιατί:

    Θέλω τα παιδιά μου να ζήσουν είς ένα καλύτερο παρελθόν.

    Ψηφίζω Φ.ΛΑ.Ν.Τ.Ζ.Α. Σ.γιατί:

    Θα λύση το βαρύτατο πρόβλημα της χολέρας του 14ου αιώνος.

    Ψηφίζω Φ.ΛΑ.Ν.Τ.Ζ.Α.Σ. γιατί:

    Θα επαναφέρη τα Ασσυριακά εις τα θρανία.

    Ψηφίζω Φ.ΛΑ.Ν.Τ.Ζ.Α.Σ. γιατί:

    Θα ελευθερώση τις τιμές στας ζωοτροφάς κε τα ποντικοφάρμακας.

    Ψηφίζω Φ.ΛΑ.Ν.Τ.Ζ.Α.Σ. γιατί:

    Διεκδικώ το δικαίωμα μου να κάνω μπάρμπεκιου

    Ψηφίζω Φ.ΛΑ.Ν.Τ.Ζ.Α.Σ.γιατί:

    Θέλω να δω να υλοποιούνται επιτέλουσι τα 2 Έργα Σεξ που περιμένα τόσον καιρόν.

    Φ.ΛΑ.Ν.Τ.Ζ.Α.Σ.

    Το δικό μας Φιλελεύθερο ΛΑικό Νεορθόδοξο
    Τάγμα Ζωής Άνεφ Σκοπιμότητος!



    Συνθήματα δια την προεκλογικήν εξστρατείαν του Φ.ΛΑ.Τ.Ζ.Α.Σ.


    Όλους εμάς μας ενώνει ο μπακλαβάς

    εμπρός εμπρός του Φλάτζα ο Λαός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χτες γνώρισα ένα άνδρα σοβαρό, ευκατάστατο, εμφανίσιμο και Βενιζελικό, με χιούμορ, επαγγελματικά αποκατεστημένο κατάλληλο για μόνιμη σχέση ο τύπος που ψάχνω μετά τόσα λούκια και παλούκια που έχω περάσει. Το μόνο προβληματάκι είναι ότι είναι λίγο άγριος στο κρεβάτι. Δηλαδή όχι απλά λίγο άγριος (το οποίο θα ήταν και θεμιτό αλλά και επιθυμητό) αλλά πάρα πολύ άγριος, με χέρι πολύ βαρύ. Και είναι δύσκολο να πας στο πρώτο βοηθειών με τη see-through νυχτικιά σχισμένη με σχισμένο το καλσόν και με αναμαλλιασμένη περούκα και να πεις με σάπισε στο ξύλο ο άνδρας της ζωής μου την ώρα που κάναμε σεξ γιατί του αρέσει το ξύλο, αλλά μιλάμε για πολύ ξύλο.
    Οπότε βλέπω να διακόπτεται και αυτή η σχέση και είναι κρίμα γιατί έχουμε το ίδιο γούστο στη μουσική και στη λογοτεχνία, απλά μετά το σεξ εκείνος καπνίζει και εσύ μαζεύεις τα δόντια σου και τη μύτη σου από το πάτωμα. Και είναι ένας κούκλος-ίσως πρέπει να το ξανασκεφτώ.

    Πάντα με εκτίμηση
    Babis

    Υ.Γ. Δεκτές οι συμβουλές σας,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. πανιβλακας και πανιληθιος ο γιωργακης .
    αν δεν ειχε ονομα τωρα θα δουλευε σαν καθαριστρια

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου
    Είναι ντροπή και αίσχος και κατάντημα της φυλής μας , 70 χρόνια μετά, να υπάρχουν υμνητές του γελοίου δικτατορίσκου Μεταξά. Ο άνθρωπος που επιλέχτηκε από άλλο ένα άλλο γελοίο πράκτορα και τοποτηρητή των Αγγλικών συμφερόντων στην Ελλάδα ,Βασιλιά Γεώργιο Β, και διορίστηκε κυβερνήτης γιαυτο το λόγο , με όλο το γελοίο σκηνικό που δημιούργησε με το καθεστώς του και από το οποίο προκλήθηκε αργότερα το αιματοκύλισμα των Ελλήνων με τον εμφύλιο που επακολούθησε.
    Δεν υπάρχει πια ούτε λογική ούτε τσίπα. Παρακαλώ τα παιδαρέλια που γράφουν και προπαγανδίζουν γελοιότητες υπέρ του Μεταξά να μελετήσουν σε βάθος την ιστορία και να μη γίνονται όργανα νεοφασιστικών και αντιδημοκρατικών γελοιοτήτων που ανακυκλώνονται από καιρό σε καιρό.
    Η δημοκρατία θέλει μόρφωση, ανοχή , διάλογο και συνεργασία .Κανένας σωτήρας , διορισμένος δεν μπορεί να μας σώσει. Πιστέψτε στον εαυτό σας και αγωνιστείτε. Βασιλιάδες και κυβερνήτες και αυτόκλητοι σωτήρες δεν υπάρχουν….

    Με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μόνο που προτάσεις τους συνδικαλιστικούς σου τίτλους απαξιώνεσαι από τη κοινωνία που ξέρει ότι μεγαλοσυνδικαλιστής ίσον κηφήνας και αρχηγός όλων άλλων κορόιδων που δουλεύουν.

    Να σε χαίρεται και αυτός που υποστηρίζεις που τέτοια μπουμπούκια μάζεψε γύρο του για να σλωσει την Ελλάδα. Τρομάρα του!!

    Ο λαός όμως ξύπνησε, οι μόνοι που ακόμη κοιμάστε είστε εσείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κύριε Ζωχιέ, μήπως έχεις μπλέξει γραβάτα με σώβρακο?? Αν οι δεξιόστροφες δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ είναι διεφθαρμένες και οι αριστερόστροφες είναι τίμιες, πού κατατάσσεις τον Κουτσόγιωργα που πούλαγε τους νόμους? Αν ο λαός θέλει αριστερή στροφή και όχι μια βελτιωμένη δεξιά (όπως γράφεις), γιατί πήρε πλειοψηφία η ΝΔ και μεγάλωσε τη διαφορά της από το ΠΑΣΟΚ?

    Ο λαός θέλει σοβαρότητα, θέλει αυτός που θα τεθεί επικεφαλής ενός κόμματος να μπορεί να εκφράσει, τουλάχιστον να διαβάσει, τί θέλει να πράξει αν εκλεγεί. Και τώρα που βγήκαν τα μαχαίρια και γνωρίζουμε από επίσημα χείλη ότι πολλά μεγαλοστελέχη πλούτισαν μέσω του ΠΑΣΟΚ, τί λες να προσφέρει ο Γιώργος τον οποίος θα ψήφιζες; θα τους πάρει τα κλεμμένα πίσω; θα τους κάνει νταντά; Αφού και τώρα ακόμα κάνει την πάπια. Μήπως οι "πλουτίσαντες" βρίσκονται στον περίγυρό του; Μήπως οι καταγγελλόμενοι ξέρουν πώς πλούτισε ο Γιώργος και έτσι αλληλο-ακυρώνονται ως δυνάμεις ηθικής;

    Ούτε εγώ θα ψηφίσω για αρχηγό στο ΠΑΣΟΚ γιατί δεν μ' ενδιαφέρει τί γίνεται στο συγκεκριμένο κόμμα, αν ψήφιζα όμως έναν από τους τρεις, θα επέλεγα τον Σκανδαλίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis


    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis



    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis



    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου
    Είναι ντροπή και αίσχος και κατάντημα της φυλής μας να υπάρχουν υμνητές του γελοίου Γ.Α.Π. Ο άνθρωπος που επιλέχτηκε από την C.I.A.τοποτηρητή των Αμερικάνικων συμφερόντων στην Ελλάδα και διορίστηκε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Γιαυτο το λόγο , με όλο το γελοίο σκηνικό που δημιούργησε με το καθεστώς του και από το οποίο προκλήθηκε ο εμφύλιος των Ελλήνων πασόκων.
    Δεν υπάρχει πια ούτε λογική ούτε τσίπα. Παρακαλώ τις αδερφές μου στο κούνημα που γράφουν και προπαγανδίζουν γελοιότητες υπέρ του Γ.Α.Π. να μελετήσουν σε βάθος την ιστορία και να μη γίνονται όργανα γελοιοτήτων που ανακυκλώνονται από καιρό σε καιρό.
    Η δημοκρατία θέλει μόρφωση, ανοχή , διάλογο και σεξουαλική συνεύρεση.
    Κανένας σωτήρας , διορισμένος δεν μπορεί να μας σώσει. Πιστέψτε στον εαυτό σας και απολαύστε το γαμήσι.
    Με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Που εξαφανίσθηκε η Ελλη Στάη; Ποιοι την κρατάνε αιχμάλωτη; Μήπως της έριξε υδροκυάνιο στη σαμπάνια, η Μάρα Ζαχαρέα; Την κρατάει έγκλειστη, ο Γουλανδρής; Γιατι ψάχνεται η Αγγελική Νικολούλη, με την εξαφάνιση της Ελλης; Πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα; Τι συμβαίνει, επιτέλους με την Ελλη Στάη; Ποιοι θέλουν να φιμώσουν, αυτη την ελεύθερη δημοκρατική φωνή της ελληνικής τηλεόρασης;
    FREE ΕΛΛΗ, ΠΑΛΙΟΧΑΜΟΥΡΕΣ!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κύριε Ζωχιέ γιατί μας ζωχαδιάζεις με μαλακίες, αφού ξέρεις ότι ο Γιωργάκης είναι ο καλύτερος πελάτης της Ν.Δ. για να μη δει ποτέ ξανά εξουσία το ΠΑΣΟΚ. Μια και είσαι στην Κέρκυρα δεν λες την Γκερέκου να σου κάνει καμιά πίπα, όπως πολύ καλά ξέρει από τότε που τις έκανε στις τουαλέτες του κέντρου όπου τραγουδούσε ο Τόλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΒΕΝΖΕΛΟ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΚΑΛΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ.
    ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ.
    ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥ Ο ΕΞΥΠΝΟΣ,
    ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ..
    ΣΕ ΠΑΓΙΔΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ..
    ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΘΕΛΕ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ,
    ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟ ΦΥΤΟ.

    6:10 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΤΟ ΥΠΕΡΦΙΑΛΟ ΧΟΝΤΡΟΓΟΥΡΟΥΝΟ,
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ,ΟΤΙ
    ΤΟΝ ΠΑΡΕΣΥΡΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΨΟΥΝ..
    ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΕΝΥ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ...

    ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ.
    ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ.

    6:12 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΜΠΕΝΥ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ..
    ΘΑ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ,ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ,
    ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ...

    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΒΕΝΖΕΛΟΣ
    ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ,ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
    ΤΗΣ GPO TOY ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ?
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ..
    ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ.



    Η GPO ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
    ΤΟ ΒΕΝΖΕΛΟ-ΒΕΝΖΕΛΟ GPO-GPO
    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ

    ΜΕΓΚΑ-ΛΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩ
    ΜΕΓΚΑ-ΛΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩ
    ΜΕΓΚΑ-ΛΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩ

    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ
    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ

    GPO-GPO TO BENZEΛΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

    ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΤΟ GPO
    ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΤΟ GPO
    ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΤΟ GPO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΩΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ?
    ΚΑΨΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΡΓΙΑΣΑΤΕ ΜΕ
    ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΜΜΕ.
    ΠΗΡΑΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΤΩΡΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ..
    ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ?

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΗ?

    Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ?
    Ο ΕΥΘΥΜΙΟΥ?
    Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ?
    Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ?
    Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ?


    ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. O AΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ,ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

    ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ,ΠΟΥ
    ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ
    ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
    ΝΕΑ
    ΕΘΝΟΣ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    Ε.Τ
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
    ΑΛΤΕΡ,ΑΛΦΑ,ΑΝΤΕΝΝΑ,ΜΕΓΚΑ,ΣΚΑΙ.

    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ
    ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΡΧΗΓΟΥΣ

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗ,ΤΑ ΔΥΟ
    ΚΟΜΜΑΤΑ.
    ΤΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
    ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΗ ΧΑΟΣ.

    ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ..
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ
    ΝΕΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.
    Η ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΘΑ ΣΑΡΩΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ?
    ΤΟΣΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΧΕΤΕ
    ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ
    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΛΟΓΟΥΣ
    ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ

    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ?
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΗ ΦΟΥΣΚΑ?
    ΕΧΕΤΑΙ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ Ο
    ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ
    ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ?
    ΤΟΣΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ,ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ..
    ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ
    ΤΟ "ΧΑΖΟ ΠΑΙΝΤΙ" ΠΟΥ ΔΕΝ "ΤΡΑΒΑΕΙ?

    1:37 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΜΗΠΩΣ Ο "ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ" ΕΙΝΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟΣ?

    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ..
    ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΗΣ
    ΚΟΚΚΑΛΑΚΗΣ
    ΛΑΜΠΡΟΥΚΟΣ
    ΚΥΡΙΑΚΟΥ-ΛΑΚΗΣ
    AΛΑΦΟΥΖΙΝΟΣ
    ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΡΟΥΛΗΣ
    ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΚΗΣ
    ΤΡΕΜΙΤΣΑ
    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΑΚΟΥΛΗΣ
    ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ
    ......
    ......
    KTΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. TA KΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ-ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ
    ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ".
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑ?
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ...
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΟΛΗ
    Η ΕΛΛΑΔΑ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ.
    ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ..

    ΝΑΙ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.
    ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΗ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΛΗΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΠΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΕ ΤΗΝ
    ΚΑΜΟΡΑ-ΜΕΓΚΑ-ΠΑΣΟΚ.

    ΕΙΝΑΙ "ΑΝΙΚΑΝΟΣ" ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ.

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.
    ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΣ
    ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ.
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ
    ΓΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ.

    6:20 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    MIA ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΩΝ,ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΩΝ,
    ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ..
    ΨΑΧΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ.
    ΨΑΧΤΕ ΣΤΟ ΑΛΚΑΤΡΑΖ.

    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ..
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
    ΠΑΣΑΡΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΞΙΜΟ.

    ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
    ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ.

    ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ

    ΝΕΑ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
    ΕΘΝΟΣ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΜΑΣ "ΑΝΑΛΥΟΥΝ" ΤΑ ΠΑΓΑΓΑΛΑΚΙΑ
    ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ,ΤΗΝ
    ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΑΠΟΚΡΥΒΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ.
    ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΡΙΣΗ.
    Η ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥ,ΜΑΦΙΟΖΙΚΟΥ ,ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΑ.
    ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ
    ΦΤΩΧΙΑΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΙΑ,ΑΠΛΗΣΤΑ
    ΦΟΡΟΔΙΑΙΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ,ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΛΛΟ
    Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ.
    ΑΥΤΗ Η ΚΡΙΣΗ...ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ,ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΤΑΙ ΣΤΟ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ..

    Η ΚΡΙΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ..
    ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ.

    6:51 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    OI NTABAΔΕΣ-ΕΚΔΟΤΕΣ, ΒΡΙΖΟΥΝ
    ΤΙΣ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ-ΠΟΡΝΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
    ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΡΙΣΗ.
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΠΟΡΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ
    ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ,ΑΛΛΑ
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΣ-Π0ΛΙΤΕΣ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..
    ΧΑΧΑΧΑ.
    ΑΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,
    ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ..
    ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΙΣ
    ΠΟΡΝΕΣ ΤΟΥΣ.

    7:00 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
    ΠΟΡΝΕΣ..
    ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΝΕΑΡΕΣ
    ΠΟΡΝΕΣ-ΚΟΜΜΑΤΑ,ΘΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΠΕΛΑΤΕΣ..
    ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ..
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ..
    ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ.
    ΧΑΧΑΧΑ.
    ΑΡΑ ΗΛΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΠΛΗΣΤΩΝ
    ΝΤΑΒΑΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
    Παναγιώτη Δ. Παναγιώτου
    ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΤΟ "ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΑΘΝΑΡ"
    ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ?
    ΤΙ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ?
    ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΦΕΡΕΤΡΑ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΕΡΕΤΡΑ ΜΕ ΦΩΤΙΕΣ.
    ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ?
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ?
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ
    ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ
    ΑΠΟ-ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ ΚΑΙ
    ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΚΟΜΜΑ" ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ-ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ.
    ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,
    ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΣΤΑ
    ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΕΧΕΙ ΣΑΠΙΣΗ..

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ...
    ΝΕΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΛΛΑ ΑΝΔΡΕΑ ΠΟΥ
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ.
    ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ
    ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. TO ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ?
    Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ?
    Η
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ,ΚΟΚΚΑΛΗ,ΛΑΜΠΡΑΚΗ,
    ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ,ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
    ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ,ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ
    ΚΥΡΙΑΚΟΥ?

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΚΟΜΜΑ?
    Η
    Η ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ?

    ΕΚΛΗΣΗ..

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ
    ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ
    ΝΤΑΒΑΔΩΝ, ΔΙΑΛΥΣΕ ΤΟ.
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΟΥΝ
    ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ.
    ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΤΗΝ
    ΕΛΛΑΔΑ,ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ
    ΣΟΥ.



    TO ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΕΙΤΑΙ
    ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ..

    ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΟΣΕΞΕ..

    ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ





    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
    ΟΧΗΜΑ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ
    ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟ,
    ΔΙΑΛΥΣΕ ΤΟ

    ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. BENZEΛΟ ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ..
    ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΟΥ.
    ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ
    ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ....ΞΟΦΛΗΜΕΝΩΝ,
    ΝΤΑΒΑΔΩΝ.
    ΣΤΟΥΣ
    ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΗ
    ΚΟΚΚΑΛΑΚΗ
    ΛΑΜΠΡΟΥΚΟ
    ΚΥΡΙΑΚΟΥ-ΛΑΚΗ
    AΛΑΦΟΥΖΙΝΟ
    ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΡΟΥΛΗ
    ΒΑΡΔΙΝΟΓΑΝΝΟΥΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΓΙΩΡΓΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΟΥ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΑΡΕ, ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑ,
    ΗΓΕΤΗ...
    ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΩΣΤΑ.
    ΑΓΝΟΕΙΣ ΤΙΣ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ..
    ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΣΗΜΙΤΗ.
    ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ.
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΜΕΓΚΑ-ΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ.
    ΜΠΡΑΒΟ.

    10:39 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΤΩΡΑ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΝΕΣΑΙ ΗΓΕΤΗΣ.
    ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
    ΑΓΝΟΗΣΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
    ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ.
    ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟ "ΘΕΡΙΟ"..
    ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΣΚΑ..
    ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΥΣ.
    ΕΑΝ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΚΑ, ΤΟΝ
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ,ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΕΣ
    ΟΛΟΥΣ
    ΕΣΩΚΟΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΚΑΙ
    ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    10:44 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΜΕΓΚΑ
    ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ,ΜΠΟΜΠΟΛΑ,ΚΟΚΚΑΛΗ.
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΓΙΩΡΓΟ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ..
    ΟΧΙ ΤΙΣ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΕΝΑΝ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ ,ΔΕΚΑ ΘΑ ΣΕ
    ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ..ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ
    ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ,ΛΑΜΠΡΑΚΗ.
    ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΤΑ
    ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΑ ΠΤΩΜΑΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ
    ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ.
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΣΑΚΙΣΕΙΣ ΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ,ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.
    ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΜΠΟΜΠΟΛΑ,ΛΑΜΠΡΑΚΗ,
    ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΣΚΕΣ.
    ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΕ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ.
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.
    ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΓΙΩΡΓΟ
    ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΑ
    ΤΑ ΝΕΑ,ΒΗΜΑ,ΕΘΝΟΣ.
    ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.
    ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΥΣ..
    ΕΙΝΑΙ ΠΤΩΜΑΤΑ.
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ.
    ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥΣ
    ΕΚΔΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ
    ΜΕ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΑΧΥΡΟΣΤΕΛΕΧΗ,
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ,ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΝΑ
    ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ.
    ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ.
    ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙΣ, ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.
    Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, ΚΑΙ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ,
    ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΣΕ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΟΥΝ,ΝΑ ΣΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ.
    ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ.
    ΜΠΟΡΕΙΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΟΙ.
    ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ,
    ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ,ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙΣ,ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΚΑΜΟΡΑ-ΜΜΕ.
    ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.

    6:27 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΓΙΩΡΓΟ
    ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ..
    ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΝΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΑ ΕΚΔΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
    ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ-ΛΑΜΠΡΑΚΗ.
    ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Καλά ρε πιστεύετε ότι όλα αυτά ο ΓΑΠ θα τα κάνει???

    ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ?

    Τις περισσότερες συνεντεύξεις αυτές τις μέρες ο ΓΑΠ τις έχει από οποιονδήποτε άλλο Πολιτικό που ανήκει στο Χώρο μας!!!

    Μόνο το "Σούπερ Κατερίνα" έχει μείνει χωρίς συνέντευξη ΓΑΠ...!!! έχει Poster όμως τον άλλο μήνα με Γιώργο και Nirvana...έτσι για το Σκληρό Ροκ του Λαλιώτη μην Ξεχνιόμαστε !!!!

    ΕΛΕΟΣ με τον "παρωπιδισμό" σας!
    Πρώτα από όλους εσάς πρέπει να ξεφορτωθεί ο ΓΑΠ που λυμαίνεστε το ΠΑΣΟΚ τόσα χρόνια : Επαγγελματίες-Άεργοι-οπορτουνιστές!

    ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΑΤΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΚΩΛΕΤΗ, ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΑΠ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ "ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ" Ανίκανοι!

    Μας έχετε αγανακτήσει με την απίστευτη έπαρση σας! ούτε καν να παραδεχτείτε τα λάθη μας! Και λέω "μας" γιατί ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ, αφού αφήσαμε το ΠΑΣΟΚ έρμαιο στα χέρια της Αναξιοκρατίας που εφαρμόστηκε (αν είναι δυνατόν ο παραλογισμός!) στο όνομα της "Συμμετοχικής και καλά Δημοκρατίας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΟΥΜΑΚΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ-ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ?
    ΓΙΑ
    ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ
    ΝΤΑΒΑΔΩΝ ,ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥΣ.
    Π.Χ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ,ΟΤΕ,ΔΕΗ.


    ΓΙΑ
    ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ.


    ΓΙΑ
    ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΩΝ
    ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ.

    ΓΙΑ
    ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ
    ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ.

    ΓΙΑ
    ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΑΡΧΩΝ
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ.


    ΓΙΑ
    ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΚΥΠ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
    ΝΤΑΒΑΔΕΣ.

    ΓΙΑ,ΓΙΑ,ΓΙΑ....
    ΠΟΤΕ?
    ΠΟΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
    Παναγιώτη Δ. Παναγιώτου
    ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΤΟ "ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΑΘΝΑΡ"
    ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ?
    ΤΙ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ?
    ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΦΕΡΕΤΡΑ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΕΡΕΤΡΑ ΜΕ ΦΩΤΙΕΣ.
    ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ?
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ?
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Κύριε Ζωχιέ, ώστε ήσασταν αντιπρόεδρος της ΓΕΝΟΠ;
    Πείτε μας λοιπόν πόσες φορές πήγατε στην υπηρεσία σας για δουλειά (αφού ως συνδικαλιστικό στέλεχος ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ) και πόσα χρήματα παίρνατε συν "οδοιπορικά"...
    Αφήστε λοιπόν τις "αριστερές" κορώνες, αφού κι εσείς δεν είστε παρά ένας βολεμένος "εργατοπατέρας" που ΖΕΊ ΜΕ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. babis
    - «Πιο βαθιά!» (Μωρή, έχω κι άλλο και στο κρύβω;)

    τζων
    - «Μη σταματάς», επιτακτικά..(Πόσο να αντέξω ο χριστιανός, άνθρωπος είμαι και εγώ, λύγισα)

    babis
    - «Όλοοοο!» (Δεν θέλω να σε πονέσω, βρε κουτό, γι' αυτό δεν το ξεδιπλώνω!)

    τζων
    - «Άαχ, συνήλθα!» (Ωχ,θα αρχίσει να μιλάει πάλι!)

    babis
    - «Θέλω να σε ακούσω όταν τελειώσεις» (Μα, έχω τελειώσει ήδη, γλυκιά μου!)

    τζων
    - «Όχι, όχι τίποτα.. Απλώς με το μαγιό φαινόταν μεγαλύτερο» (Ήταν που δεν είχα που να βάλω τα κοχύλια..)

    babis
    - Χαϊδευτικά τύπου : - «Γουγούτσο/ τερατουλίνι/ τζουτζούκι» (Πόσο θα έπιανε αν την πούλαγα σε έναν άραβα;)

    τζων
    - «Δούλευέ το!» (θα μου κολλήσεις ένσημα όμως;)

    babis
    - «Κάρφωσε με!» (Γαμώτο, ξέχασα να φέρω και το πριτσινοπίστολο!)

    τζων
    - «Τι θα κάνουμε μετά;» (Δεν ξέρω για σένα, εγώ λεω να περάσω μια βόλτα από την Φυλής.)

    babis
    - «Πρώτη φορά ένιωσα έτσι..»(Αν συνεχίσει να με δουλεύει, θα την χτυπήσω!)

    τζων
    - «Τα' κάνες και με άλλες αυτά;» (Όχι βέβαια, για σένα τα φύλαγα!)

    babis
    - «Μ' ανατριχιάζεις» (Ξέχασα το παράθυρο του μπάνιου ανοιχτό.)

    τζων
    - «Ναι, ναι, ναιαιαιαιαιαι, Άάαχ, ναι, ναι, αάχ, ναι, ναιαιαι,..» (Να το πάρω το τζιπ μαύρο ή άσπρο;)

    babis
    - «Τσούζει. Λες να' χω μύκητες;» (Τώρα έχω και εγώ..)

    τζων
    - «Θέλω να βλέπω το πρόσωπο σου» (Πάλι δεν θα γυρίσει, γαμώτη μου!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. "Πώς να διδάξουμε το Ολοκαύτωμα στο νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο". Οργάνωση και διεύθυνση σεμιναρίου: Μαρία Ρεπούση". Για την ανθέλληνα γλείφτρα των Εβραίων Ρεπούση, (Μ. Γιαννάκου, Σημίτη, Σύριζα, Λιάκο, Τσάκαλο, βουλευτή επικρατείας, φίλο του ΓΑΠ, ΠΑΣΟΚ, κτλ) το ολοκαύτωμα των Μικρασιατών ήταν "Συνωστισμός", αλλά για τους εβραίους "ολοκαύτωμα". Πουλημένα δωσίλογα τομάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου
    Είναι ντροπή και αίσχος και κατάντημα της φυλής μας να υπάρχουν υμνητές του γελοίου Γ.Α.Π. Ο άνθρωπος που επιλέχτηκε από την C.I.A.τοποτηρητή των Αμερικάνικων συμφερόντων στην Ελλάδα και διορίστηκε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Γιαυτο το λόγο , με όλο το γελοίο σκηνικό που δημιούργησε με το καθεστώς του και από το οποίο προκλήθηκε ο εμφύλιος των Ελλήνων πασόκων.
    Δεν υπάρχει πια ούτε λογική ούτε τσίπα. Παρακαλώ τις αδερφές μου στο κούνημα που γράφουν και προπαγανδίζουν γελοιότητες υπέρ του Γ.Α.Π. να μελετήσουν σε βάθος την ιστορία και να μη γίνονται όργανα γελοιοτήτων που ανακυκλώνονται από καιρό σε καιρό.
    Η δημοκρατία θέλει μόρφωση, ανοχή , διάλογο και σεξουαλική συνεύρεση.
    Κανένας σωτήρας , διορισμένος δεν μπορεί να μας σώσει. Πιστέψτε στον εαυτό σας και απολαύστε το γαμήσι.
    Με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ο Παπανδρέου μιλάει για
    ένα αριστερό, ριζοσπαστικό και ανεπηρέαστο από τη διαπλοκή κόμμα, χωρίς ωστόσο να εξηγεί με ποιους όρους θα γίνει αυτή η παρθενογένεση. Τα 2/3 τουλάχιστον των υποστηρικτών του ζουν σε
    έναν πολιτικό και πολιτισμικό αρχαϊσμό
    και διέπονται από ένα σύνδρομο επιβίωσης. Θέλουν -με κάθε κόστος- να συνεχί-
    σουν να διαχειρίζονται μικροσυμφέροντα, να μοιράζουν ρόλους και να ζουν εκτός
    κοινωνίας. Aλλωστε οι δύο βασικές συνιστώσες που στηρίζουν τον ΓΑΠ διακινούνται από πολιτική ιδιοτέλεια, αφού είναι γνωστό ότι προετοιμάζουν τη μεθεπόμενη μέρα. Είναι επίσης γνωστό ότι οι
    περισσότεροι όταν ακούνε για ανοιχτό,
    συμμετοχικό κόμμα που θα εκπροσωπεί
    την κοινωνία τραβάνε πιστόλι. Είναι όλοι
    αυτοί τους οποίους οι οπαδοί του «Γιώργο-άλλαξέ-τα-όλα» το 2004 τους αποκαλούσαν «επάγγελμα ΠΑΣΟΚ». Το πώς θα
    μπορέσει ο Παπανδρέου να φτιάξει μαζί τους το νέο κόμμα είναι ένα πρόβλημα το οποίο θα μπορούσε δύσκολα να επιλύσει aκόμη και η επιστήμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΑ ΝΕΑ, ΠΑΤΕΡΑ? ΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΕΡΕΣ ΣΕ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ 48% ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΕΓΩ ΚΑΤΑΦΕΡΑ, ΑΠ' ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕΡΙΑ, ΝΑ ΤΟ ΣΥΡΙΚΝΩΣΩ ΣΤΟ 38%, ΜΕΤΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ. ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΑ ΝΕΑ, ΠΑΤΕΡΑ? ΤΟ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟ 30% ΜΕ 35%, ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠ' ΤΟ ΣΤΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΒΑΡΙΔΙΑ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ. ΕΞΑΛΛΟΥ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ Η ΕΓΩ Η ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. Η ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, PERIOD!
    ΑΚΟΥΣΕ ΤΑ, ΠΑΤΕΡΑ! ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΟ. ΕΞΑΛΛΟΥ, ΚΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Οι δημοσκοπήσεις στοιχειοθετούν ένα φαινομενικά παράδοξο σχήμα. Σύμφωνα με αυτό, συμβαίνουν τα εξής:

    Πρώτον, ο Καραμανλής κερδίζει ανέτως το ΠαΣοΚ υπό τον Παπανδρέου.

    Δεύτερον, το ΠαΣοΚ υπό τον Βενιζέλο προηγείται της ΝΔ υπό τον Καραμανλή για πρώτη φορά από το 2000.

    Τρίτον, μέσα στο ΠαΣοΚ ο Παπανδρέου προηγείται του Βενιζέλου.

    Το ΠαΣοΚ, δηλαδή, εμφανίζεται να προκρίνει τη λιγότερο αποτελεσματική επιλογή ηγεσίας απέναντι στη σημερινή κυβέρνηση.

    Το ζήτημα δεν είναι γιατί εκδηλώνεται ένα παράδοξο, το οποίο θα μπορούσαμε να συζητούμε ώρες επί ωρών. Το ζήτημα είναι ότι ο Πρωθυπουργός μπορεί να μεθοδεύσει την επανεκλογή του ουσιαστικά ανενόχλητος, όποια αφορμή και αν βρει για να στήσει τις κάλπες. Και ταυτοχρόνως να ανοίξει μια νέα εσωτερική κρίση στο ΠαΣοΚ, αν υποθέσουμε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση καταφέρει ποτέ να συνέλθει από τη σημερινή.

    Με άλλα λόγια, αυτή τη στιγμή το ΠαΣοΚ κινδυνεύει με το χειρότερο σενάριο. Οποια και αν είναι η έκβαση της 11ης Νοεμβρίου, να αποκτήσει απλώς τον αρχηγό που θα το οδηγήσει στην επόμενη ήττα. Εναν αρχηγό απαξιωμένο, αποδυναμωμένο, πρόσκαιρο. Και στην περίπτωση αυτή νικητής αυτής της όλο και πιο αποκρουστικής εσωκομματικής αναμέτρησης δεν θα είναι ούτε ο Παπανδρέου ούτε ο Βενιζέλος. Θα είναι ο Καραμανλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. @10:05 μμ
    Ούτε να γελάς ούτε να κλαις. Να πιάσεις ένα γκλομπ και να σπας κεφάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Αξιότιμε κύριε Ζωχιέ (έτσι είναι;), πώς κατόρθωσες να γράψεις τόσο και τόσες ασυνάρτητες μπουρδολογίες; Φτασμένοι κωμωδιογράφοι ωχριούν μπροστά σου. Κάπου ξεκάρφωτα αμολάς και ότι αν συμμετείχες στις διαδικασίες θα ψήφιζες ΓΑΠ. Περιττό να το πεις. Με τόση σύγχυση μόνο στον ΓΑΠ μπορείς να βρεις έκφραση... Παρά τα περί του αντιθέτου επιχειρήματά σου, μην του στερήσεις την ψήφο σου. Είναι η ψήφος που του ταιριάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Μεγάλε ναπολέοντα βενιζέλο μια είναι η λύση να ανατρέψεις τα προγνωστικά και να πάρεις κεφάλι στην κούρσα της διαδοχής του πασόκ:
    να αναθέσεις την προεκλογική καμπάνια σου ολοκληρωτικά στον μεγάλο πολιτικό αναλυτή αλβανό υπήκοο και χαφιέ της ασφάλειας SPIROBIHLA πιο γνωστό στο ευρύ κοινό με το παρατσούκλι SPYROSMICHA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου

    Είναι ντροπή και αίσχος και κατάντημα της φυλής μας να υπάρχουν υμνητές του γελοίου δικτατορίσκου Βενιζέλου. Ο άνθρωπος που επιλέχτηκε από άλλο ένα γελοίο πράκτορα και τοποτηρητή των συμφερόντων στην Ελλάδα, Γεώργιο Μπόμπολα, και διορίστηκε βουλευτής και υποψήφιος πρόεδρος γι αυτο το λόγο, με όλο το γελοίο σκηνικό που δημιούργησε με το καθεστώς του και από το οποίο προκλήθηκε αργότερα το αιματοκύλισμα των Πασόκων με τον εσωκομματικό εμφύλιο που επακολούθησε.
    Δεν υπάρχει πια ούτε λογική ούτε τσίπα. Παρακαλώ τα παιδαρέλια που γράφουν και προπαγανδίζουν γελοιότητες υπέρ του Βενιζέλου να μελετήσουν σε βάθος την ιστορία και να μη γίνονται όργανα νεοφασιστικών και αντιδημοκρατικών γελοιοτήτων που ανακυκλώνονται από καιρό σε καιρό.
    Η δημοκρατία θέλει μόρφωση, ανοχή , διάλογο και συνεργασία .Κανένας σωτήρας , διορισμένος δεν μπορεί να μας σώσει. Πιστέψτε στον εαυτό σας και αγωνιστείτε. Βασιλιάδες και κυβερνήτες και αυτόκλητοι σωτήρες δεν υπάρχουν….

    Με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΙΣ

    μια που ειμαι συγκινημενος απο τις προτασεις του αλλοδαπου ΤΣΥΡΙΖΑ για καταργηση παρελασεων, στρατευσεως, στρατου, συνορων και σημαιων, δραττομαι και εγω την ευκαιρια να ζητησω καταργηση της εμφυλιοπολεμικης γιορτης μισους του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ και αντ'αυτου να προβαλλουμε την δημοκρατικοτητα μας με αλλους εναλλακτικους τροπους (πχ ποιητικες βραδυες, συμποσια αναλυσεων δημοκρατικης συμπεριφορας κλπ) και να σταματησουμε αυτες τις γιορτες μισους που αλλωστε δεν προσεφεραν τιποτα παραπανω τοσα χρονια (δεν χρειαζεται κανεις πανηγυρια πολυτεχνειου για να ειναι δημοκρατης) αλλωστε και οταν συνεβησαν (17-11-1973)αυτα οχι μονο δημοκρατια δεν εφεραν αλλα αντιθετως εφεραν μια εβδομαδα μετα χειροτερη δικτατορια (25-11-1973) αυτη του ΙΩΑΝΝΙΔΗ που οδηγησε μετα απο 9 μηνες στην προδοσια της Κυπρου μας... προς τι λοιπον η φανφαρα αυτη που κατηντησε θλιβερη κομματικη συναξη εξαλλων ακροαριστερων ?

    Αλλωστε θα αποφευχθουν και τοσες καταστροφες περιουσιων απο τα κουκουλοφορα τσογλανια της ακροαριστερας καθως και οι διαφοροι βανδαλισμοι / καταστροφες απο τα ανθρωποειδη αυτα και της ιδιας της περιουσιας του πολυτεχνειου .

    Εμπρος λοιπον ΤΣΥΡΙΖΑ εδω και τωρα δωσε το προοδευτικο συνθημα καταργησεως της τελευταιας εμφυλιοπολεμικης γιορτης του μισους, το πεδιο ολο ανοικτο και δικο σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *