GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αμετανόητος ο Καλβίνος του ΠΑΣΟΚ...

.... ...ο Κώστας Σημίτης. «Μετά την ομιλία του στο London Schoοl of Economics, ο πρώην πρωθυπουργός είπε ότι δεν συμφωνεί με την εκλογή του...

....
...ο Κώστας Σημίτης.

«Μετά την ομιλία του στο London Schoοl of Economics, ο πρώην πρωθυπουργός είπε ότι δεν συμφωνεί με την εκλογή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ από το σύνολο των μελών και φίλων, γιατί είναι μεγάλος αριθμός και ότι θεωρεί πιο αντιπροσωπευτική την εκλογή προέδρου από το συνέδριο του κόμματος», γράφει η Ελευθεροτυπία.
Απολυταρχικός, θιασώτης των κρυπτών κινήσεων και της λήψης αποφάσεων από μικρές «μυημένες» ομάδες εξουσίας, και όχι από πλειοψηφίες, και οπαδός της «ήπιας ισχύος» επί των συνειδήσεων, ο πρώην Πρωθυπουργός δείχνει για μία ακόμη φορά την απέχθειά του για την λαϊκή πλέμπα του ΠΑΣΟΚ. Πουλάει και τρέλα, λέγοντας ότι «θεωρεί πιο αντιπροσωπευτική την εκλογή προέδρου από το συνέδριο του κόμματος» και όχι από την βάση. Νομίζει φαίνεται, ότι διαθέτει ακόμη την επικοινωνιακή αρμάδα που επί της επταετίας του μας έκανε το άσπρο μαύρο και μας γύριζε το κεφάλι ανάποδα. Είναι πιο αντιπροσωπευτική η μειοψηφία από την πλειοψηφία, μας λέει ο Κινέζος. Όμως οι Πανταγιάδες και οι Τσουκάτοι μας τελείωσαν. Περασμένα μεγαλεία και διηγόντας τα να κλαις...
Γι αυτό και τον ξεράσαμε. Μόνο που την πλήρωσε το όλο ΠΑΣΟΚ. Όχι βέβαια ότι η ιδέα του Γιωργάκη για εκλογή από την βάση και περί συμμετοχικής δημοκρατίας είναι φιλολαϊκές και πραγματοποιήσιμες , αλλά αυτό είναι άλλου παπά συζητήσεις...Ο έτερος των εκσυγχρονιστικών εγκεφάλων, ο Λεωνίδας Κύρκος, πνευματικός πατέρας αυτού του κινήματος στην Ελλάδα, δηλώνει ότι θεωρεί τον ...Πάγκαλο ως ιδανικό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Τον άνθρωπο που έστρωσε τον δρόμο του Σημίτη προς την εξουσία, τον υπουργό των Ιμίων, της Μαδρίτης και του Οτσαλάν «Σάββα παιδί μου, πέταξέ τον στον δρόμο» διέταζε το αναιδές παχύδερμο.
Ο Λ. Κύρκος, του Ευρωκομουνισμού, τα λέει αυτά για τον Πάγκαλο, ο Κύρκος του Μπερλίνγκουερ, του ντ΄ Αλέμα, του Μπλερ, του Φίσερ, του Κον Μπεντίτ και του Κλίντον, της μεταλαγμένης Αριστεράς, που αφού διέλυσε το ΚΚΕ, προσπάθησε να διαλύσει και την Ελλάδα.
Ο Κύρκος των συναινέσεων και της ενδοτικότητας...
Lupus

113 σχόλια

  1. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2ΕΤΙΑ ΣΗΜΙΤΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ...
    Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Σημίτης βλέπει να έρχεται η συντριβή του Βενιζέλου και ψάχνει απο τώρα δικαιολογίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.
    Γιώργος Παπανδρέου ξανά δυνατός Πρόεδρος για την ενότητα.
    Ψηφίζουμε Παπανδρέου μαζικά και ενωμένοι
    Ηθος στην πολιτική-όχι πόλωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ?ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Η ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ Α.ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν ήταν πρωθυπουργός ο Κώστας Σημίτης και τον «έγλειφαν» όλοι (Πασόκοι, ΜΜΕ κλπ) δεν είχαμε ακούσει κάτι παρόμοιο. Τώρα αφού φάγανε και ήπιανε και πολλοί τα κονομήσανε επί Σημίτη, αποφάσισαν ξαφνικά πως δεν τους κάνει και πως αυτός φταίει που το κίνημα έπιασε (;) πάτο……..

    Η φράση του Κώστα Σημίτη «αυτή είναι η Ελλάδα..» που όλοι ξέρουμε το πόσο αλήθεια είναι και το πόσο ενοχλεί, είναι και πάλι επίκαιρη!

    Αυτοί που τους ενοχλεί τόσο ο Σημίτης να δώσουν πίσω τα λεφτά (είναι πολλά τα λεφτά…) που κονόμησαν επί του «Σημιτη-σμού» και μετά να ανοίξουν το βρομόστομα τους και να κάνουν την κριτική τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Δεν πείθει η αποσπασματική επιχειρηματολογία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργο άλλαξέ τα ΟΛΑ-τελευταία σου ευκαιρία.
    Για να μπορούμε να μιλάμε ελεύθερα εμείς οι γνήσιοι σοσιαλιστές

    ΥΓ. Κάνε όσες εκκαθαρίσεις χρειαστούν από τα βαρίδια και τους νεόπλουτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Μπελίγκουερ, ο Ντ' Αλέμα και οι άλλοι, έχω την αίσθηση ότι έχουν παράξει τόση πολιτική που είναι ύβρις να αναφέρεσαι αγαπητέ Lupus τόσο απαξιωτικά σε βάρος τους. Και βέβαια καμιά σύγκριση με τα εκσυγχρονιστικά εγχώρια πολιτικά, σκευάσματα, ή ανα προτιμάς τα καμουφλαρισμένα νεοφιλελεύθερα διαπλεκόμενα της παραπολιτκής που απαξίωσαν την πολιιτκή αυτή καθαυτή στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Ψωμιάδης δήλωσε: Στηρίζω τον Βαγγέλη Βενιζέλο.
    Και πάει καλά, αυτός είναι ηλίθιος, φασίστας και ότι άλλο θέλετε. Ο άλλος δεν είχε να πει κάτι? Δεν μπορούσε να μην το δεχτεί αυτό ο λαλίστατος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. How to start each day with a positive outlook:

    1. Create a new file folder on your computer.
    2. Name it "Giorgakis"
    3. Drag it to the recycle bin.
    4. Empty the recycle bin
    5. Your PC will ask you: " Do you really want to get rid of "Giorgakis";
    6. Firmly click "YES"
    7. Feel better instantly

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βαδίζουμε προς το μέλλον με νέους ανθρώπους νέες ιδέες.
    Στηρίζουμε για αρχηγό του Σοσιαλιστικού κόμματος της Ελλάδας, τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Σημίτης,ήταν ένας καλός Πρωθυπουργός και οχι καραγκιόζης οπως ο σημερινός.Αυτή είναι η αλήθεια ότι και να λέτε και όση λάσπη και να ρίξετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σε πάνω από 200 χώρες άπό όλο τον κόσμο, τα σοσιαλιστικά τους κόμματα ψήφισαν για Πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς τον Γιώργο Παπανδρέου.
    Είναι μια καλή ευκαιρία να αποδείξουμε σε όλο τον κόσμο ότι η χώρα μας τρώει τα παιδιά της, να ψηφίσουμε τον βουλευτή Βενιζέλο για πρόεδρο του Πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Γιώργο άλλαξέ τα ΟΛΑ-τελευταία σου ευκαιρία.
    Για να μπορούμε να μιλάμε ελεύθερα εμείς οι γνήσιοι σοσιαλιστές

    ΥΓ. Κάνε όσες εκκαθαρίσεις χρειαστούν από τα βαρίδια και τους νεόπλουτους."

    Δεν συμπληρωσες "και βγες πεμπτο κομμα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δηλαδή αν ήταν πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς ο Νταλέμα ας πουμε, ο Πρετεντεράκος θα τον έλεγε Νταλεμάκο χαχανίζοντας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "Βαδίζουμε προς το μέλλον με νέους ανθρώπους νέες ιδέες."

    Και με περιορισμενης νοημοσυνης Αμερικανους.

    Νεος ανθρωπος μολις 55 ετων
    Ημερομηνια γεννησης: 16/6/1952
    Τοπος γεννησης: St. Paul, Minnesota, U.S.A

    Οσο για τις νεες ιδεες του, τις ειδαμε, πολυ σοσιαλιστικες, ευχαριστουμε.
    Στα μειον του: σχεδιο Αναν (αυτος και ο Παγκαλος ψηφισαν υπερ), αρθρο 16, τεσσερεις (εστω αν θελετε τρεις) χαμενες εκλογικες αναμετρησεις, καταποντισμος του ΠΑΣΟΚ απεναντι στην χειροτερη δεξια οπως ειπε ο ιδιος (τι τα θελεις ρε Γιωργο και τα λες αυτα), αμετρητα λαθη με τα Επικρατειας, μια Αμερικανιδα μαμα που συχαινεται τους Ελληνες.
    Στα συν: ? (Αν εχετε τιποτα προσθεστε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Βρε LUPUS μου
    ο καημένος ο Μπερλίνγκουερ τι δουλειά ‘έχει’ με τους ντ΄ Αλέμα, Μπλερ, Φίσερ, Κον Μπεντίτ και Κλίντον.
    Είναι κακό πράγμα η προκατάληψη…γιατί κατά τα άλλα καλά τα λες!
    Η Ιταλία δυστυχώς έχασε πολύ νωρίς μια από τις 3 μεγαλύτερες προοδευτικές, πολιτικές προσωπικότητες της μεταπολεμικής περιόδου στη χώρα.
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Επειδη κατα καιρους εχουν γραφει πολλα σε αυτο το blog για τα μειον η γενικως τα αρνητικα που εκανε ο Γιωργος τα τελευταια τεσσερα χρονια, και επειδη εγω δεν θυμαμαι κατι θετικο που εκανε για τον τοπο η εστω το κομμα, θα παρακαλουσα οποιος θυμαται κατι θετικο να το αναφερει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 11.01
    Καλέ μου φίλε το ερώτημα σου είναι προκλητικό και από αυτά που λέω "ξεβρακωτικά"!
    θα σου απαντήσω λοιπόν:
    Είναι προσφορά στα πολιτικά πράγματα του τόπου η κριτική - και αυτοκριτική - που ασκεί ο Γιώργος στο ΠΑΣΟΚ στον παρόντα χρόνο.
    Έχει απομυθοποιήσει το σύστημα με τον τρόπο του, αλλά κανείς δεν βλέπω την επομένη να παίρνει την σκυτάλη! Κρίμα, σε όλους μας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ιδου ποιος ειναι ο Γεωργιος Παπανδρεου

    Date of Birth: June 16, 1952

    Place of Birth: St. Paul, Minnesota, U.S.A.

    Education:
    College of Athens
    Athens, Greece

    York Highschool
    Elmhurst, Illinois, U.S.A.

    Viggbyholmskolan
    Stockholm, Sweden

    King City Secondary School
    Toronto, Canada, 1970 (Secondary School Certificate)

    BA Degree in Sociology
    Amhest College, Amherst, MA, USA (1970-75)

    Undergraduate studies (Sociology)
    Stockholm University, Sweden (1972-73)

    M. Sc. Degree in Sociology and Development
    London School of Economics - LSE (1976-77)

    Τωρα, τι σχεση μπορει να εχει αυτος ο ανθρωπος με τους σοσιαλιστες, τους εργατες, τη φτωχολογια, τους αντιστασιακους, τους αριστερους, δεν μπορω να καταλαβω. Ολα τα χρονια της χουντας και της μεταπολιτευσης τα περασε σε ιδιωτικα αμερικανικα και αγγλικα πανεπιστημια και παρ ολα αυτα η νοημοσυνη του δεν εξελιχθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 11.01
    το 11.11 ειναι δικό μου
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς 11.11
    Φιλε μου σε ευχαριστω για το μηνυμα σου αλλα δεν το καταλαβαινω απολυτα.
    Δηλαδη το να εχεις ενα σοβαρο αρνητικο ρεκορ επι τεσσερα χρονια και στο τελος να κανεις μια μερικη και μονομερη αυτοκριτικη του τυπου στρογγυλοποιησα, δεν εβαλα βαθια το μαχαιρι κλπ, σου δινει συγχωροχαρτι, και ξαφνικα εισαι καθαρος παλι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ TO PRESS-GR ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΙΓΙΛΗΣ ΜΗ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΤΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ TO PRESS-GR ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΙΓΙΛΗΣ ΜΗ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΤΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ TO PRESS-GR ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΙΓΙΛΗΣ ΜΗ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΤΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ TO PRESS-GR ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΙΓΙΛΗΣ ΜΗ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΤΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ TO PRESS-GR ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΙΓΙΛΗΣ ΜΗ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΤΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ TO PRESS-GR ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΙΓΙΛΗΣ ΜΗ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΤΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ TO PRESS-GR ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΙΓΙΛΗΣ ΜΗ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΤΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ TO PRESS-GR ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΙΓΙΛΗΣ ΜΗ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΤΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ TO PRESS-GR ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΙΓΙΛΗΣ ΜΗ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΤΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ TO PRESS-GR ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΙΓΙΛΗΣ ΜΗ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΤΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ TO PRESS-GR ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΙΓΙΛΗΣ ΜΗ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΤΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ TO PRESS-GR ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΙΓΙΛΗΣ ΜΗ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΤΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ TO PRESS-GR ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΙΓΙΛΗΣ ΜΗ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΤΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 11.19

    Όχι ασφαλώς …αλλά αλλού το πάω.
    Εάν αυτά που έχει διατυπώσει ο Γιώργος, ως ηγέτης της κεντρο-αριστεράς, τις τελευταίες μέρες, ως κριτική και απολογισμό, τα παίρναμε στα σοβαρά, εστιάζαμε πάνω τους και αναπτύσσαμε τον προβληματισμό μας θα μπορούσαμε να φωτίσουμε το πολιτικό φαινόμενο εμπεριστατωμένα και παραδειγματικά.
    Ο Γιώργος έβγαλε το κάλυμμα και έδειξε την πραγματικότητα σε μεγάλο βαθμό και εμείς αντί να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία και να εγερθούμε, απαιτώντας πραγματική κάθαρση και τον πολίτη στο προσκήνιο, αλλάξαμε κουβέντα !
    Ξέρεις ότι, και μόνο πάνω σε αυτά που είπε στον Τάσο Παπά στην Ελευθεροτυπία να εστιάζαμε θα μπορούσαμε να αλλάξουμε την ατζέντα της ψευδο-πολιτικής αντιπαράθεσης και έτσι να πολιτικοποιούσαμε αυτή τη κρίση στο ΠΑΣΟΚ, ώστε να ταρακουνήσουμε το σύστημα στο σύνολο του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. LUPUS,
    SE AUTA POU LES GIA TO SIMITI THA MPOROUSE NA SIMFONISEI KAPOIOS.
    ALLA GIA PAGALO KAI KYRKO LES ILITHIOTITES!
    MALLON PAPAGALIZEIS AUTA POU AKOUGES
    STIN KNE POU ISOUNA STALINAKI!
    FAINETAI OTI TA PROTYPA SOU EINAI I
    KANELI KAI O ZOURARIS FASISTAKI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ε, ειναι γνωστο οτι οι "ροζ" αριστεροι τυπου Κυρκου μια
    ζωη ονειρευονταν να γινουν
    ΠΑΣΟΚ.

    Κατι γελοια υποκειμενα σαν
    την Δαμανακη, τον Μπιστη
    και τον Ανδρουλακη εκαναν
    το ονειρο πραγματικοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. SIMITI KATAFERES NA GINEIS O MITSOTAKIS TOU PASOK!
    BRAVO, THELEI POLU PROSPATHEIA AUTO!
    MALLON ESY KAI TO GOUROUNI POU STIRIZEIS EXETE KOMPLEX KATOTEROTITAS
    PROS TO GIORGO GI AUTO TA KANEIS OLA
    MAIMOU!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ο Σημίτης βλέπει να έρχεται η συντριβή του Βενιζέλου και ψάχνει απο τώρα δικαιολογίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. «Καλοσυνάτες Πασοκιώτισσες, καλοσυνάτοι Πασοκοι, εσυ φιλε
    Πασοκε εργατη,φοιτητη, σπουδαστη.

    Εσυ Πασοκα νοικοκυρα, της Μενεγακη
    και του Αρναουτογλου οπαδε,ανενταχτο λαμογιο,οπαδε του Συνασπισμου που ονειρευσαι να γινεις μια μερα και συ Πασοκος

    σε σενα
    απευθυνομαι και ρωταω:
    Ποιος μας πηρε συντροφε την κυλοτα;

    O Παγκαλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ο "κατληλότερος" (Ετσι δεν τον λεγαν τον σημίτη;)
    Φοβάμε οτι θελει να κανει το ΠΑΣΟΚ Συνασπισμο να μη πω ΚΚΕ εσ.
    Φταιει βεβαια λιγο κι ο Γιωργος γιατι δεν εκανε τιποτε αυτη την τριετία, και μαζεψε και μπαζα στο κομμα (οπως τον Μπιστη, τον Ανδρουλακη και τη Δαμανακη) που το οδηγουν ολοι μαζι εκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 24 Οκτωβριου : Παγκόσμια ημέρα κατά της παχυσαρκίας και κατά του παχύδερμου ZWAN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Προς 11.39
    Φιλε μου συμφωνουμε απολυτα. Το προβλημα ομως παραμενει αν θα πραγματοποιηθουν οι εξαγγελιες. Γιατι θεωρητικα ακουγονται τελεια.
    Αλλα ο Γιωργος βγηκε ομοφωνα Προεδρος με το συνθημα "Γιωργο αλλαξε τα ολα" και επι τεσσερα σχεδον χρονια, αλλαγη προς το καλυτερο, εγω τουλαχιστον δεν ειδα.
    Καλημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Αμετανόητος ο Καβλίνος του ΠΑΣΟΚ...
    ...ο Κώστας Σημίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αμετανόητος ο Καβλίνος του ΠΑΣΟΚ...
    ...ο Κώστας Σημίτης

    Αμετανόητος ο Καβλίνος του ΠΑΣΟΚ...
    ...ο Κώστας Σημίτης

    Αμετανόητος ο Καβλίνος του ΠΑΣΟΚ...
    ...ο Κώστας Σημίτης

    Αμετανόητος ο Καβλίνος του ΠΑΣΟΚ...
    ...ο Κώστας Σημίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Αμετανόητος ο Καβλίνος του ΠΑΣΟΚ...
    ...ο Κώστας Σημίτης



    Αμετανόητος ο Καβλίνος του ΠΑΣΟΚ...
    ...ο Κώστας Σημίτης


    Αμετανόητος ο Καβλίνος του ΠΑΣΟΚ...
    ...ο Κώστας Σημίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Αμετανόητος ο Καβλίνος του ΠΑΣΟΚ...
    ...ο Κώστας Σημίτης


    Αμετανόητος ο Καβλίνος του ΠΑΣΟΚ...
    ...ο Κώστας Σημίτης


    Αμετανόητος ο Καβλίνος του ΠΑΣΟΚ...
    ...ο Κώστας Σημίτης


    Αμετανόητος ο Καβλίνος του ΠΑΣΟΚ...
    ...ο Κώστας Σημίτης


    Αμετανόητος ο Καβλίνος του ΠΑΣΟΚ...
    ...ο Κώστας Σημίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΠΑΙΔΙΑ


    ΕΙΜΑΙ 160 ΚΙΛΑ


    ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΣΩΜΟΣ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. αντιγράφω

    How to start each day with a positive outlook:

    1. Create a new file folder on your computer.
    2. Name it "Giorgakis"
    3. Drag it to the recycle bin.
    4. Empty the recycle bin
    5. Your PC will ask you: " Do you really want to get rid of "Giorgakis";
    6. Firmly click "YES"
    7. Feel better instantly

    χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΛΕΕΙ ΤΗΝ 11Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Καλά αφού ο Β.Βενιζέλος είναι τόσο
    ικανός και έξυπνος και νικητής πως
    - κατόρθωσε να κατρακυλά στις δημοσκοπήσεις
    - γιατί του γυρίζουν την πλάτη οι βουλευτές και τα στελέχη?
    -ποιόν έχει πείσει εκτός απο αυτούς που ήταν από πρίν μαζί του?
    Κρίμα τόση υποστήριξη απο τα κανάλια,
    τις εφημερίδες,και τους αδέσμευτους
    δημοσιογράφους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ
    Ο ΜΙΣΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΜΙΛΑΕΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΤΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΝΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΘΡΟΥΜΠΑ.
    ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΦΤΥΝΕ ΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ.
    Ο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ ΝΟ2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Αγαπημένα μου πασόκια σας παρακαλώ, κάνετε μια μόνο χάρη στο κόμμα μου, τη Ν.Δ. Ψηφίσετε για αρχηγό σας τον Γιωργάκη. Σας εκλιπαρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Θα σου την κάνουμε τη χάρη υποστηρικτή του Βενιζέλου, γιατί ξέρουμε ότι ο Βενιζέλος συμφέρει τη ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΠΑΙΔΙΑ


    ΕΙΜΑΙ 160 ΚΙΛΑ


    ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΣΩΜΟΣ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Καλβίνος ή Καβλίνος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. EΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ

    ΡΟΥΛΑ ΒΡΟΧΟΠΟΥΛΟΥ
    Η ΑΛΒΑΝΟΚΑΨΟΥΡΕΜΕΝΗ

    Είναι το ίδιο και αυτό πρόσωπο με
    τη ΡΟΥΛΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ, η γνωστή
    βυζαρού με τα πολλά ονόματα, η κολ-
    λητη της Μιμής, στα μέσα και στα έξω στο "κωλόσπιτο" της Αγράμπελης,
    τότε ρε παιδιά που υπογράφτηκε αυτο
    το κουρελόχαρτο της ενδιάμεσης
    συμφωνίας(ΣΚΟΠΙΑ).
    ΠΑΣΟΚΟΙ πρέπει να είστε 10 ζωες
    ευγνώμονες στο Λαό,με αυτά που
    του έχετε κάνει οι γκιλοτίνες δεν
    έπρεπε να έχουν σταματήσει.
    Ρε παιδιά, αυτή η μητρομανής, αυτό
    το σούργελο, στη κρεβατοκάμαρα του
    βαρέως ασθενούντος Πρωθυπουργού !!
    Ελα μουνι στο τόπο σου.
    Το έχω σταυρώσει απο δέκα μεριές,
    όποιος το αμφισβητεί να ετοιμά-
    σει 1000 ευρω, εγω χάνω 3 χιλιάδες.


    Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΠΡΟΣ 10.30πμ

    Εσυ σίγουρα έχεις 4 χέρια, γιατί
    η μαλακία που σε δέρνει αδύνατον
    να παραχθεί απο δύο χέρια μόνον.


    Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ, Ο ORIGINAL.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΙΣΤΟΡΙΚΕ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΠΙΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΙΣΤΟΡΙΚΕ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΠΙΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ειναι μαλακια σκετη να ασχολειστε με αυτο το .."σημιτη".
    Μιλαμε για αυτο το σπυριαρικο βιομηχανικο αποβλητο...

    Νομιζω πρεπει ναναι κανεις μαζοχας ολκης να "αναφερεται" σε αυτο το χτυκιαρικο σκατο...

    Εγω ,αν και εχω πει θα δουλευα γκιλοτινα με τους πασοκοσκυλαιους, αν ειχα μπροστα μου αυτο το αποβλητο,δεν θα εκανα τιποτα..

    Θα το εδενα πισω στο αυτοκινητο μου,οταν τελειωνα την γκιλοτινα , και θα το εσερνα στην χωματερη..

    Ουτε καν γκιλοτινα σαυτο το βρωμιαρικο σπυριαρικο βιομηχανικο αποβλητο..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΠΑΙΔΙΑ


    ΕΙΜΑΙ 160 ΚΙΛΑ


    ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΣΩΜΟΣ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ
    ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ.

    "ΕΓΩ ΙΔΡΥΣΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ".
    "ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ".

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ?
    ΤΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ?

    ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ
    ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ-ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ?

    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΓΡΑΦΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΠΑΙΔΙΑ


    ΕΙΜΑΙ 160 ΚΙΛΑ


    ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΣΩΜΟΣ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
    Παναγιώτη Δ. Παναγιώτου
    ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΤΟ "ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΑΘΝΑΡ"
    ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ?
    ΤΙ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ?
    ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΦΕΡΕΤΡΑ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΕΡΕΤΡΑ ΜΕ ΦΩΤΙΕΣ.
    ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ?
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ?
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ
    ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ
    ΑΠΟ-ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ ΚΑΙ
    ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΚΟΜΜΑ" ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ-ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ.
    ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,
    ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΣΤΑ
    ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΕΧΕΙ ΣΑΠΙΣΗ..

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ...
    ΝΕΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΛΛΑ ΑΝΔΡΕΑ ΠΟΥ
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ.
    ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ
    ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ?
    ΤΟΣΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΧΕΤΕ
    ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ
    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΛΟΓΟΥΣ
    ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ

    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ?
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΗ ΦΟΥΣΚΑ?
    ΕΧΕΤΑΙ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ Ο
    ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ
    ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ?
    ΤΟΣΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ,ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ..
    ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ
    ΤΟ "ΧΑΖΟ ΠΑΙΝΤΙ" ΠΟΥ ΔΕΝ "ΤΡΑΒΑΕΙ?

    1:37 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΜΗΠΩΣ Ο "ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ" ΕΙΝΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟΣ?

    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ..
    ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΗΣ
    ΚΟΚΚΑΛΑΚΗΣ
    ΛΑΜΠΡΟΥΚΟΣ
    ΚΥΡΙΑΚΟΥ-ΛΑΚΗΣ
    AΛΑΦΟΥΖΙΝΟΣ
    ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΡΟΥΛΗΣ
    ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΚΗΣ
    ΤΡΕΜΙΤΣΑ
    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΑΚΟΥΛΗΣ
    ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ
    ......
    ......
    KTΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ.
    ΤΟΝ ΦΥΡΕΡ ΤΗΣ ΜΙΝΤΙΑΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ.
    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ.
    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΒΕΝΖΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. TO ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ?
    Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ?
    Η
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ,ΚΟΚΚΑΛΗ,ΛΑΜΠΡΑΚΗ,
    ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ,ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
    ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ,ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ
    ΚΥΡΙΑΚΟΥ?

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΚΟΜΜΑ?
    Η
    Η ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ?

    ΕΚΛΗΣΗ..

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ
    ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ
    ΝΤΑΒΑΔΩΝ, ΔΙΑΛΥΣΕ ΤΟ.
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΟΥΝ
    ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ.
    ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΤΗΝ
    ΕΛΛΑΔΑ,ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ
    ΣΟΥ.



    TO ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΕΙΤΑΙ
    ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ..

    ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΟΣΕΞΕ..

    ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ





    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
    ΟΧΗΜΑ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ
    ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟ,
    ΔΙΑΛΥΣΕ ΤΟ

    ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. TA KΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ-ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ
    ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ".
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑ?
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ...
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΟΛΗ
    Η ΕΛΛΑΔΑ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ.
    ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ..

    ΝΑΙ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.
    ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΗ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΛΗΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΠΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΕ ΤΗΝ
    ΚΑΜΟΡΑ-ΜΕΓΚΑ-ΠΑΣΟΚ.

    ΕΙΝΑΙ "ΑΝΙΚΑΝΟΣ" ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ.

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.
    ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΣ
    ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ.
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ
    ΓΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. MIA ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΩΝ,ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΩΝ,
    ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ..
    ΨΑΧΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ.
    ΨΑΧΤΕ ΣΤΟ ΑΛΚΑΤΡΑΖ.

    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ..
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
    ΠΑΣΑΡΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ρε κοθωνια,γαμω την πουτανα τη μαννα σας.

    ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ γαμω το .ριστο σας...

    ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!!

    Μα τι σοι κομπλεξικοι εισαστε γαμω τη φυλη σας???

    Ρε ζωα./......

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ.

    ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΗΚΕ ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ,ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΓΕΙΤΟΝΙΑ. Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΦΤΩΧΟΣ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ ....ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΥΨΗΛΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ.

    Ο ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΑΙΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΦΤΟΥΡΑΝ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΜΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΤΕΣ.

    Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΠΕΤΥΧΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. ΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΣΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΡΓΟ.

    ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. O AΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ,ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

    ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ,ΠΟΥ
    ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ
    ΝΕΑ
    ΕΘΝΟΣ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    Ε.Τ
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
    ΑΛΤΕΡ,ΑΛΦΑ,ΑΝΤΕΝΝΑ,ΜΕΓΚΑ,ΣΚΑΙ.

    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ
    ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΡΧΗΓΟΥΣ

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗ,ΤΑ ΔΥΟ
    ΚΟΜΜΑΤΑ.
    ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
    ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΗ ΧΑΟΣ.

    ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ..
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ
    ΝΕΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.
    Η ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΘΑ ΣΑΡΩΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου
    Παρέλαση στα κανάλια και στις εφημερίδες κάνουν οι δυσαρεστημένοι βουλευτές της ΝΔ οι οποίοι ξέμειναν εκτός κυβέρνησης, λες και ότι για αυτόν το λόγο... χάνουν διαρκώς το βηματισμό τους, με πρώτο και καλύτερο τον κ. Πολύδωρα που αυτοανακηρύχτηκε σημαιοφόρος της πομπής. Πρόθυμοι, φωτογενείς, και πανευτυχείς μέχρι προχθές που ήταν συμμέτοχοι στην κυβέρνηση του «μεγάλου τιμονιέρη» κ. Καραμανλή, μόλις τους... ξεπέζεψε από το καλάμι (μπαρδόν από την κυβερνητική θέση τους) ανακάλυψαν ξεχασμένες πεποιθήσεις και ιδέες τις οποίες μετά την κατάσταση χειμερίας νάρκης στην οποία τις είχαν βυθίσει ως κυβερνητικοί αξιωματούχοι, τις ανασύρουν τώρα ως απλοί βουλευτές και τις επικαλούνται (και με την δύναμη του μαγικού αριθμού 152) για να ροκανίσουν λιγουλάκι δημοσιότητα, με την αρνητική θέση τους, στο άλφα ή βήτα θέμα τα οποία ως υπουργοί… κατάπιναν ασυζητητί. Κι αν ο Βύρων πραγματοποιήσει την απειλή του για ανεξαρτοποίηση, τότε θα δεις δύναμη και τόλμη που θα επιδεικνύουν στα κανάλια. Μόνο που ενδέχεται αυτή η νέα κατάσταση με τους όψιμους επικριτές της κυβέρνησης να είναι μια στημένη «λαμογιά» για να χρησιμοποιηθεί και με τον παρόντα εκλογικό νόμο και με αυτόν που «σιγοβράζει» ως πρόσχημα καταφυγής σε εκλογές κατά το συμφέρον και μόνο της ΝΔ. Διότι αν επικαλεστεί ξανά αδυναμία κατάρτισης του προϋπολογισμού θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι, αλλά... αν τον καταψηφίσουν δυο βουλευτές, τότε, να οι εκλογές με τις οποίες θα τερματισθεί μια για πάντα η χειρότερη διακυβέρνηση που είχαμε ποτέ. Η διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας του Κωστάκη του Μικρού!!!
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΜΕΓΑΛΕ ΣΗΜΙΤΗ
    ΜΕΓΑΛΕ ΜΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗ..
    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ..

    ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
    ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ.

    ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
    ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΟΠΛΩΝ ,ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ,
    ΜΕ ΤΑΝΚΣ ΑΧΡΗΣΤΑ,ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΟΥ ΓΕΡΝΟΥΝ.

    ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
    ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ.

    ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
    ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ,ΠΙΡΑΝΧΑΣ.

    ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
    ΜΙΖΑΔΟΡΩΝ ΓΕΝΙΚΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΜΠΕΤΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΑΡΧΗΓΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ...

    ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. O AΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ,ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

    ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ,ΠΟΥ
    ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ
    ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
    ΝΕΑ
    ΕΘΝΟΣ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    Ε.Τ
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
    ΑΛΤΕΡ,ΑΛΦΑ,ΑΝΤΕΝΝΑ,ΜΕΓΚΑ,ΣΚΑΙ.

    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ
    ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΡΧΗΓΟΥΣ

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗ,ΤΑ ΔΥΟ
    ΚΟΜΜΑΤΑ.
    ΤΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
    ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΗ ΧΑΟΣ.

    ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ..
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ
    ΝΕΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.
    Η ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΘΑ ΣΑΡΩΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Η αντιπολιτευση αυτου του βληματος Γ.Α.Π !!!
    Ημαρτον.
    Ο Βενιζελος δηλωνει παρων .
    Πρεπει να τον βοηθησουμε,συντροφοι

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. BENZEΛΟ ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ..
    ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΟΥ.
    ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ
    ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ....ΞΟΦΛΗΜΕΝΩΝ,
    ΝΤΑΒΑΔΩΝ.
    ΣΤΟΥΣ
    ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΗ
    ΚΟΚΚΑΛΑΚΗ
    ΛΑΜΠΡΟΥΚΟ
    ΚΥΡΙΑΚΟΥ-ΛΑΚΗ
    AΛΑΦΟΥΖΙΝΟ
    ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΡΟΥΛΗ
    ΒΑΡΔΙΝΟΓΑΝΝΟΥΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Συμμετοχές στην Λέσχη Μπίλντερμπεργκ.

    Γ.Παπανδρέου=4
    Θ.Πάγκαλος=4
    Α.Διαμαντοπούλου=3
    Γ.Αλογοσκούφης=3
    Κ.Καραμανλής=1
    Κ.Μητσοτάκης=1
    Ντόρα Μπακογιάνη=1
    Β.Βενιζέλος=0

    Τελικά ρε παιδιά έχετε δίκιο.
    Ο Βαγγέλης είναι ο άνθρωπος των διαπλεκόμενων.

    Ενώ ο κακομοίρης ο ΓΑΠ είναι ένα φτωχόπαιδο,τίμιο και εργατικό,που με τον ιδρώτα του έπεισε τον Κίσινγκερ και τον Γούλφοβιτς να τον καλέσουν 4 φορές στην Λέσχη για καφεδάκι.

    Ρε σε ποιούς πουλάτε τρελλίτσα?

    Είναι δυνατόν ποτέ να εμπιστευτεί ο Ελληνικός λαός τους πράκτορες των Αμερικανών,για να τον κυβερνήσουν.

    ΓΑΠ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΌΥ-ΝΤΟΡΑ-ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ-ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ.

    Οι εκπρόσωποι της Αμερικανικής νέας
    τάξης εν Ελλάδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Συμμετοχές στην Λέσχη Μπίλντερμπεργκ.

    Γ.Παπανδρέου=4
    Θ.Πάγκαλος=4
    Α.Διαμαντοπούλου=3
    Γ.Αλογοσκούφης=3
    Κ.Καραμανλής=1
    Κ.Μητσοτάκης=1
    Ντόρα Μπακογιάνη=1
    Β.Βενιζέλος=0

    Τελικά ρε παιδιά έχετε δίκιο.
    Ο Βαγγέλης είναι ο άνθρωπος των διαπλεκόμενων.

    Ενώ ο κακομοίρης ο ΓΑΠ είναι ένα φτωχόπαιδο,τίμιο και εργατικό,που με τον ιδρώτα του έπεισε τον Κίσινγκερ και τον Γούλφοβιτς να τον καλέσουν 4 φορές στην Λέσχη για καφεδάκι.

    Ρε σε ποιούς πουλάτε τρελλίτσα?

    Είναι δυνατόν ποτέ να εμπιστευτεί ο Ελληνικός λαός τους πράκτορες των Αμερικανών,για να τον κυβερνήσουν.

    ΓΑΠ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΌΥ-ΝΤΟΡΑ-ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ-ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ.

    Οι εκπρόσωποι της Αμερικανικής νέας
    τάξης εν Ελλάδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. TO ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ?
    Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ?
    Η
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ,ΚΟΚΚΑΛΗ,ΛΑΜΠΡΑΚΗ,
    ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ,ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
    ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ,ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ
    ΚΥΡΙΑΚΟΥ?

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΚΟΜΜΑ?
    Η
    Η ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ?

    ΕΚΛΗΣΗ..

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ
    ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ
    ΝΤΑΒΑΔΩΝ, ΔΙΑΛΥΣΕ ΤΟ.
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΟΥΝ
    ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ.
    ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΤΗΝ
    ΕΛΛΑΔΑ,ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ
    ΣΟΥ.
    ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΟΥ
    ΑΚΡΙΒΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Λεπτομέρειες...
    Η ιστορία θα κρατήσει την ουσία, ότι ο μόνος πρωθυπουργός του ΠΑΣΟΚ που παρήγαγε κάτι συγκεκριμένο που έσπρωξε την Ελλάδα 10-20 χρόνια μπροστά από τη μιζέρια της ήταν ο Κώστας Σημίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. KAΠΟΙΟΙ ΥΠΟΠΤΟΙ Η ΗΛΙΘΙΟΙ,ΠΑΝΕ ΝΑ
    ΘΟΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ.
    ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ
    ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ..
    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ?
    ΕΧΟΥΜΕ Π.Χ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ
    ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΗ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ,ΑΚΗ
    ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ?
    ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ
    ΣΗΜΙΤΙΚΟ?
    ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ..
    ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΑΚΗ
    ΛΕΗΛΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ,
    ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ" ΑΧΡΗΣΤΑ
    ΟΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ.
    ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΟΥ ΓΕΡΝΟΥΝ..
    ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.
    ΑΡΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ
    ΔΥΟ "ΤΑΣΕΙΣ".
    ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΟΠΑΙΔΑ.
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΜΟΡΑ-ΜΕΓΚΑ-ΠΑΣΟΚ,ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΑΝΑΞΕΡΤΗΤΑ
    ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ "ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ"
    ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Αγαπητοι μου φιλοι οπως εχω ξαναπει ο κ.Σημιτης ηταν ο μεγαλυτερος πρωθυπουργος που κυβερνησε τη χωρα τα τελευταια 50 χρονια.

    Πρεπει να του το ααγνωρισουμε αυτο.

    Ο κ.Βενιζελος μπορει να αποδειχθει καλλιτερος του.

    Θα ξυβεςρνησει την Ελλαδα σαν το Σημιτη και ακομα χειροτερα.

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΡΕ ΣΥ 5:59 ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ;
    ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΥΚΑΡΩ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΠΕΦΤΩ ΣΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ!!!
    ΡΕ ΣΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ τους ΛΗΣΤΕΣ ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΟΥΚΟ;
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΛΕΜΕ;
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΑΔΙΟΡΘΩΤΕ Ο ΒΑΡΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΣΗ, Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΤΩΝ ΝΑΒΑΤΖΗΔΩΝ;

    ΚΑΛΑ ΡΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΖΕΙΣ, ΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!
    ΜΑΓΚΑ ΕΓΩ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΩ.
    Ή ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΩΣΤΑ Ή ΚΟΒΕΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ, ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ, ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΦΑΡΣΑ ΤΟΥ Β.ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΣΤΟ

    pasok2007.blogspot.com



    _________________________

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΦΑΡΣΑ ΤΟΥ Β.ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΣΤΟ

    pasok2007.blogspot.com



    _________________________

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΦΑΡΣΑ ΤΟΥ Β.ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΣΤΟ

    pasok2007.blogspot.com



    _________________________

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΦΑΡΣΑ ΤΟΥ Β.ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΣΤΟ

    pasok2007.blogspot.com



    _________________________

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΦΑΡΣΑ ΤΟΥ Β.ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΣΤΟ

    pasok2007.blogspot.com



    _________________________

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΦΑΡΣΑ ΤΟΥ Β.ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΣΤΟ

    pasok2007.blogspot.com



    _________________________

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΦΑΡΣΑ ΤΟΥ Β.ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΣΤΟ

    pasok2007.blogspot.com



    _________________________

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΦΑΡΣΑ ΤΟΥ Β.ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΣΤΟ

    pasok2007.blogspot.com



    _________________________

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΦΑΡΣΑ ΤΟΥ Β.ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΣΤΟ

    pasok2007.blogspot.com



    _________________________

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΦΑΡΣΑ ΤΟΥ Β.ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΣΤΟ

    pasok2007.blogspot.com



    _________________________

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΦΑΡΣΑ ΤΟΥ Β.ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΣΤΟ

    pasok2007.blogspot.com



    _________________________

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΦΑΡΣΑ ΤΟΥ Β.ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΣΤΟ

    pasok2007.blogspot.com



    _________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Simitis was the best Greek prime minister during the last half century.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Το ΠαΣοΚ είναι εκτός ελέγχου. Μέρα με τη μέρα, δεν διακυβεύεται πλέον μόνο η ενότητα ή το εύρος του αλλά και η ίδια η πολιτική του υπόσταση. Στις επόμενες εκλογές, ο Καραμανλής δεν θα χρειαστεί να κάνει προεκλογική εκστρατεία: αρκεί να αναπαράγει όσα τα στελέχη του ΠαΣοΚ καταμαρτυρούν στους εαυτούς τους.

    Οι ευθύνες για αυτή την αφόρητη και αποπνικτική κατάσταση βαρύνουν πολλούς. Βαρύνουν πρωτίστως τον πρόεδρο Γ.Παπανδρέου. Αφενός επειδή είναι πρόεδρος και ως πρόεδρος διεκδίκησε τον ρόλο του εγγυητή της ενότητας και των διαδικασιών. Αν η ενότητα έχει τιναχθεί στον αέρα, αυτό σημαίνει ότι απέτυχε. Αφετέρου επειδή υιοθέτησε αναίτια επιθετική στάση απέναντι στους ανταγωνιστές του μιλώντας για «υπονομευτές», «συμφέροντα», «απόπειρες χειραγώγησης» και άλλα συναφή. Το αποτέλεσμα ήταν να αμφισβητήσει όχι την πολιτική άποψη των αντιπάλων του (πράγμα θεμιτό) αλλά την ηθική τους υπόσταση να διεκδικήσουν την αρχηγία (πράγμα αθέμιτο). Το ΠαΣοΚ χωρίστηκε σε νομιμόφρονες και σφετεριστές.

    Δεν μπορώ να φανταστώ ποιος παρέσυρε τον Γ. Παπανδρέου σε μια αντιπαράθεση, η οποία δεν ταιριάζει ούτε στον χαρακτήρα ούτε στην πολιτική του παιδεία. Υποθέτω ότι ήθελε απλώς να βγάλει από πάνω του τις ευθύνες της ήττας, να οικοδομήσει μια γραμμή αμύνης. Το αποτέλεσμα είναι ότι τα χειρότερα στοιχεία του κομματικού μηχανισμού βρήκαν την ευκαιρία να πάρουν το πάνω χέρι και να επιβάλουν μια στρατηγική έντασης και προκλήσεων.

    Μικρότερες αλλά υπαρκτές ευθύνες έχει και η πλευρά Βενιζέλου. Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠαΣοΚ δεν αντιμετώπισε τις προκλήσεις με τη σταθερότητα, τη νηφαλιότητα και την ψυχραιμία που θα έπρεπε. Απάντησε. Μπήκε στην κουβέντα. Και έτσι κατέστη μέρος του προβλήματος.

    Οποιοι και αν ευθύνονται τελικά, το βέβαιο είναι ότι τα πράγματα έχουν φτάσει στα άκρα. Ολοι μαζί τσαλαβουτάνε σε μια κατάσταση από την οποία δεν υπάρχει κερδισμένος. Το ΠαΣοΚ δύσκολα θα λειτουργήσει ξανά ως ενιαία και αξιόπιστη παράταξη, όποιος και αν εκλεγεί στις 11 Νοεμβρίου.

    Το ζήτημα είναι, όμως, ότι οι πρωταγωνιστές δεν δίνουν λογαριασμό μόνο στον καθρέφτη τους. Είναι υπόλογοι σε ολόκληρη την κοινωνία. Σε 2.800.000 ανθρώπους που ψήφισαν ΠαΣοΚ στις 16 Σεπτεμβρίου και σε μερικές ακόμη εκατοντάδες χιλιάδες που το έχουν ψηφίσει στο παρελθόν και ενδεχομένως να το ξαναψηφίσουν. Κανείς από όλους αυτούς δεν αξίζει τη συμμετοχή σε ομαδικό χαρακίρι. Στην πολιτική, ο καθένας έχει δικαίωμα να αυτοκτονεί, αλλά όχι να παίρνει και άλλους μαζί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΥΝΑΡΠΑZΕΙ ΤΑ ΠΛΗΘΗ
    ......................................................................
    (Pεπορτάζ από Αθηναικές εφημερίδες)

    «Αξίζει να αγωνιστούμε να κερδίσουμε τη μάχη της ενότητας της ελπίδας της προοπτικής. Να φτιάξουμε μαζί την Ελλάδα του μέλλοντος» τόνισε με έμφαση ο κ. Βενιζέλος για να ακολουθήσει καταιγισμός συνθημάτων όπως «Της Δεξιάς το τέλος θα φέρει ο Βενιζέλος», «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό», για να ανταπαντήσει ότι «Το ΠΑΣΟΚ είναι και θα είναι ενωμένο». Στο σύνθημα που ακολούθησε «Βαγγέλη, η Κρήτη σε θέλει κυβερνήτη» απάντησε ότι «σας ευχαριστώ, αλλά πρώτα πρέπει να εκλεγώ πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και στη συνέχεια για τη διακυβέρνηση». Ο ίδιος, που έδειχνε ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τις θερμές εκδηλώσεις, τόνισε ότι: το Ηράκλειο, η Κρήτη, απόψε αποφάσισε για το ΠΑΣΟΚ του μέλλοντος, ενώ αναφέρθηκε και στον Ανδρέα Παπανδρέου. «Σήμερα ξαναβρίσκουμε το κομμένο νήμα του Ανδρέα Παπανδρέου», είπε χειροκροτούμενος.
    Στις εκλογές του Νοεμβρίου, όπως είπε, είναι ανάγκη παράλληλα με τη γνώμη των κομματικών στελεχών και μελών του ΠΑΣΟΚ να εκφραστεί και η άποψη της κοινωνίας, των φίλων του κόμματος.
    Ο κ. Βενιζέλος επισήμανε με έμφαση ότι «η 11η Νοεμβρίου αποτελεί το πρόκριμα των επόμενων βουλευτικών εκλογών» γεγονός το οποίο, όπως είπε, πιστοποιούν ήδη οι δημοσκοπήσεις. Ο στόχος, τόνισε, μπορεί να επιτευχθεί με συσπείρωση και ενότητα όλων, κάνοντας παράλληλα λόγο για ένα μεγάλο ΠΑΣΟΚ αλλά και την ανάγκη εκσυγχρονισμού των οργανώσεων για να αποκτήσουν ρόλο και άποψη στα τεκταινόμενα.
    Στην ομιλία του χθες ο κ. Βενιζέλος αλλά και στο διήμερο της περιοδείας του στην Κρήτη καταφέρθηκε με δριμύτητα πολλές φορές κατά της κυβέρνησης, αλλά και προσωπικά κατά του πρωθυπουργού χαρακτηρίζοντάς τους αμήχανους και ανίκανους να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα του λαού και του τόπου.
    «Το ΠΑΣΟΚ ενωμένο με την ελληνική κοινωνία δίδουν το μήνυμα για τη νέα νίκη του κόμματος. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη και θα νικήσουμε» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος υπογραμμίζοντας ότι «το πολιτικά καθαρό ΠΑΣΟΚ είναι αυτό που κερδίζει τις εκλογές».
    Νωρίτερα σε δηλώσεις του «άπλωσε χέρι» συντροφικότητας και φιλίας προς όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ακόμα και σε εκείνους που τον υβρίζουν. «Εγώ θέλω να συνεργαστώ με όλους. Τους τιμώ και θέλω τη συνεργασία τους, και περισσότερο ανοίγω την αγκαλιά μου σε εκείνους που δεν χρησιμοποιούν πολιτικούς όρους και καταφέρονται απαξιωτικά εναντίον μου» είπε ο υποψήφιος πρόεδρος, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι δεν απαντά σε όλες τις προκλήσεις, αλλά απαντά σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ηθική και τόνισε ότι οι συμπεριφορές αυτές έχουν βλάψει το ΠΑΣΟΚ και δείχνουν την καθεστωτική αντίληψη.
    Μάλιστα η επισήμανση αυτή του κ. Βενιζέλου έγινε παρουσία φορέων και κόσμου στο δημαρχείο Ιεράπετρας, οι οποίοι τον καταχειροκρότησαν παρατεταμένα.
    Ερωτηθείς αν το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο στο ενδεχόμενο πρόωρων βουλευτικών εκλογών, απάντησε: «Το ΠΑΣΟΚ πρέπει ανά πάσα στιγμή να είναι έτοιμο», ενώ σε άλλη ερώτηση για το «ρίσκο» του αποτελέσματος των εσωκομματικών εκλογών είπε ότι «τίθεμαι στη διάθεση της παράταξης γιατί θέλω να προσφέρω. Η επιλογή πρέπει να είναι με όρους κοινωνίας με βάση το πλειοψηφικό ρεύμα που ήδη αποτυπώνεται.

    Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε ότι στην Εθνική Συνδιάσκεψη θα συζητηθούν και τα οργανωτικά ζητήματα και στο τακτικό συνέδριο θα συζητηθούν και καταστατικές τροποποιήσεις.

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Η GPO ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
    ΤΟ ΒΕΝΖΕΛΟ-ΒΕΝΖΕΛΟ GPO-GPO
    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ

    ΜΕΓΚΑ-ΛΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩ
    ΜΕΓΚΑ-ΛΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩ
    ΜΕΓΚΑ-ΛΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩ

    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ
    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ

    GPO-GPO TO BENZEΛΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

    ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΤΟ GPO
    ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΤΟ GPO
    ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΤΟ GPO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΕΧΕΙ ΚΑΥΜΟ....
    ΤΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ. ΠΑΝΤΑ ΤΡΑΒΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΑΠΕΞΩ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΥΘΗΝΕΣ ΕΙΤΕ Ως ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΤΕ Ως ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΦΤΑΙΓΕ. ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ Ως "ΙΔΡΥΤΗς" ΤΗς ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΘΟΔΙΚΑ, ΣΥΝΟΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΕΣΤΡΙΑ ΤΟ ΔΙΕΛΥΣΕ ΕΓΚΑΘΙΣΤΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΣΟ ΩΜΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ "ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ".
    ο ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ Η ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΠΗΓΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 40 ΔΡΑΧΜΕΣ ΣΤΙΣ 600 ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΟΝΕ ΤΟΥ.
    Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ, ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ "Ε, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ".
    Ο ΔΕΙΛΟΣ ΠΟΛΙΤΚΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΒΕΒΑΙΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟ 2004 ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ.
    Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ 41% ΤΟ 96, ΤΩΝ 70,000 ΨΗΦΩΝ ΤΟ 2004. ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΑΡΧΗΣΕ Η ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟΚΟΠΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣΕ.
    ΠΕΤΥΧΕ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ. ΤΟ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ. ΤΟ ΓΥΑΛΙ ΡΑΓΙΣΕ ΚΑΙ Η ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ. ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 11 ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ.
    ΑΓΡΙΜΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ. ΦΩΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ. ΜΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ;

    ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ, ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ.

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΕΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΛΥΤΡΩΣΗ. ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΘΑ ΧΑΝΕΙ, ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ.
    ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΑΝ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΑΝ.
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

    ΑΡΤΗΡΙΟΣΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ.OΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ (ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ) ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ, ΑΝΕΜΠΝΕΥΣΤΟΙ.
    ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ, ΒΟΛΕΜΕΝΑ, ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΛΑΙΜΑΡΓΑ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΥΝΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ.

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΘΛΙΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΛΟΤΕ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Αν δεν με απατά η μνήμη μου, ο Γ. Παπανδρέου, προτού ακόμη του δοθεί το «δαχτυλίδι», δήλωνε στους δημοσιογράφους πως «είναι έτοιμος να αναλάβει τις ευθύνες του», εννοώντας πως είναι έτοιμος να αναλάβει την ηγεσία του ΠαΣοΚ. Επίσης ενθυμούμαι πολύ καλά πως, όταν πια πήρε το πολυπόθητο «δαχτυλίδι», ήταν έκθαμβος και πανευτυχής και αυτός και η μητέρα του και ο αδελφός του. Και εγώ δεν ξέρω κανένανούτε τον ίδιο τον Χριστό- να έλαμπε έτσι γιατί του φόρτωναν στην πλάτη τον... «σταυρό του μαρτυρίου»! Μήπως λοιπόν και εδώ ισχύει το «ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος»; Τώρα όσον αφορά τους... «υπονομευτές», αν υπονομευτές είναι όσοι διαφοροποιούνταν δημόσια λέγοντας την προσωπική τους άποψη, τότε ο υπ΄ αριθ. 1

    «υπονομευτής» είναι ο Θ. Πάγκαλος, ο οποίος έσπασε το ρεκόρ των διαφοροποιήσεων- και καλά έκανε. Η απορία μου όμως είναι γιατί οι παιανίζοντες από την επομένη της μεγάλης ήττας τον «αντιβενιζελικό» ύμνο «του αητού ο γιος...» δεν λένε κουβέντα για τον Πάγκαλο. Να υποθέσουμε ότι όσοι είναι υποστηρικτές του Γ.Π. είναι... καλοί «υπονομευτές», ενώ όσοι είναι υποστηρικτές του Βενιζέλου είναι κακοί; Για να τελειώνουμε όμως με αυτές τις φαιδρές ιστορίες, εγώ θα έλεγα πως όσοι νοιαζόμαστε πραγματικά για το ΠαΣοΚ είναι καιρός να σοβαρευτούμε - είναι αρκετές τέσσερις ήττες. Δεν θα κερδίσουμε το μέλλον ψάχνοντας ποιος «θάμπωσε» το δαχτυλίδι ή ποιος θαμπώθηκε απ΄ αυτό, ποιος «υπονόμευσε» ή ποιος αυτοϋπονομεύτηκε, «αυτό είναι λίγο, σύντροφοι· το μέσα σας είναι εκείνο που πρέπει να γυρίσετε ανάποδα», όπως λέγει ο Μαγιακόφσκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΞΙΜΟ.

    ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
    ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ.

    ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ

    ΝΕΑ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
    ΕΘΝΟΣ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ





    ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΞΙΜΟ.

    ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
    ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ.

    ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ

    ΝΕΑ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
    ΕΘΝΟΣ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ




    ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΞΙΜΟ.

    ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
    ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ.

    ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ

    ΝΕΑ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
    ΕΘΝΟΣ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ




    ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΞΙΜΟ.

    ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
    ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ.

    ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ

    ΝΕΑ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
    ΕΘΝΟΣ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ



    ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΞΙΜΟ.

    ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
    ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ.

    ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ

    ΝΕΑ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
    ΕΘΝΟΣ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. προ ημερών πέντε αρχισυνδικαλιστές πήραν επίσημα θέση σε συνέντευξή τους υπέρ του κ. Παπανδρέου, με τον οποίο και συνέφαγαν μάλιστα την επόμενη μέρα, με «άφθονο κόκκινο κρασί» και πολύ κέφι, όπως διαβάζουμε. Ξέρουμε επίσης ότι ένας από τους κύριους θεωρητικούς της σύγχρονης Σοσιαλδημοκρατίας- τη σύζυγο του οποίου ο κ. Παπανδρέου τοποθέτησε σε περίοπτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας- έχει αποδώσει την αδυναμία του εκσυγχρονισμού της ελληνικής πολιτικής σκηνής στην «κομματικοκρατία», στην οποία κύριο ρόλο παίζουν οι κομματικοί συνδικαλιστές. Εσείς βγάζετε άκρη; Από την άλλη μεριά, ισχυρή στήριξη στον κ. Παπανδρέου έδωσε η κυρία Βάσω Παπανδρέου, λίγες μέρες αφού ενοχοποίησε τους συντρόφους της που «πλούτισαν», λέγοντας μάλιστα ότι δεν τους θέλει στο ίδιο κόμμα. Υποθέτω ότι κανείς από αυτούς δεν θα πρέπει να βρίσκεται πια στο στρατόπεδο που υποστηρίζει, αλλά με δεδομένη την ισχυρή στήριξη που, από ό,τι διαβάζουμε, έχει ο κ. Παπανδρέου από την κομματική πλειοψηφία που κυβερνούσε τα τελευταία είκοσι χρόνια, πάλι μπερδεύομαι. Τέλος, υπάρχουν και τα... διαπλεκόμενα. Υποθέτω ότι με τον όρο αυτόν ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ εννοεί κάποια ΜΜΕ και εκδοτικά συμφέροντα. Αν εξαιρέσει κανείς το γεγονός ότι τα περισσότερα από αυτά με σαφή φιλοκυβερνητική άποψη στηρίζουν ανοικτά τον κ. Παπανδρέου, δεν μπορεί να μην θυμηθεί κανείς τη στάση όλων των ΜΜΕ την εποχή του «δαχτυλιδιού». Αλλο μπέρδεμα και αυτό. Τέλος, ας σκεφθούμε και πιο ρεαλιστικά. Τα ΜΜΕ είναι επιχειρήσεις με σαφείς σκοπούς και στόχους. Αν ο όρος «διαπλοκή» υποδηλώνει τη σύμπραξη κάποιας εξωθεσμικής εξουσίας που ανταλλάσσει πολιτική στήριξη για οικονομικό συμφέρον, δεν είναι κάτι καινούργιο στην Ελλάδα και πάντως η διαπλοκή αυτή, όπως το τανγκό, θέλει δύο πρόθυμους. Διερωτώμαι όμως για το νόημα της διαπλοκής συνδικαλιστικής και πολιτικής εξουσίας που είδαμε να ξετυλίγεται ανενδοίαστα μπροστά μας. Οι πρόεδροι της ΓΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ και των λοιπών... δημοκρατικών δυνάμεων από ποια γενική συνέλευση και πότε άντλησαν το δικαίωμα και την εξουσιοδότηση να πάρουν θέση σε ένα καθαρά εσωκομματικό ζήτημα; Και, τέλος, ξέρουμε τι έδωσαν με την πολιτική τους στήριξη, αλλά μόνο να φανταστούμε μπορούμε για το τι πήραν, όχι πάντως για τους εργαζομένους που «εκπροσωπούν». Πάντως, σε αυτό το ερώτημα δεν υπάρχει κανένα μπέρδεμα. Το έργο το είδαμε και το 1996, με την κατάληξη που είχε αργότερα. Με αυτή την προϊστορία, εγώ στη θέση του κ. Παπανδρέου θα ανησυχούσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΞΙΜΟ.

    ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
    ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ.

    ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ

    ΝΕΑ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
    ΕΘΝΟΣ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ





    ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΞΙΜΟ.

    ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
    ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ.

    ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ

    ΝΕΑ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
    ΕΘΝΟΣ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ




    ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΞΙΜΟ.

    ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
    ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ.

    ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ

    ΝΕΑ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
    ΕΘΝΟΣ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ




    ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΞΙΜΟ.

    ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
    ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ.

    ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ

    ΝΕΑ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
    ΕΘΝΟΣ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ



    ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΞΙΜΟ.

    ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
    ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ.

    ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ

    ΝΕΑ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
    ΕΘΝΟΣ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΒΕΝΖΕΛΟΣ
    ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ,ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
    ΤΗΣ GPO TOY ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ?
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ..
    ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ.


    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΒΕΝΖΕΛΟΣ
    ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ,ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
    ΤΗΣ GPO TOY ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ?
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ..
    ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ.



    Η GPO ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
    ΤΟ ΒΕΝΖΕΛΟ-ΒΕΝΖΕΛΟ GPO-GPO
    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ

    ΜΕΓΚΑ-ΛΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩ
    ΜΕΓΚΑ-ΛΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩ
    ΜΕΓΚΑ-ΛΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩ

    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ
    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ

    GPO-GPO TO BENZEΛΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

    ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΤΟ GPO
    ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΤΟ GPO
    ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΤΟ GPO





    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΒΕΝΖΕΛΟΣ
    ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ,ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
    ΤΗΣ GPO TOY ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ?
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ..
    ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ.


    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΒΕΝΖΕΛΟΣ
    ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ,ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
    ΤΗΣ GPO TOY ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ?
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ..
    ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ.



    Η GPO ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
    ΤΟ ΒΕΝΖΕΛΟ-ΒΕΝΖΕΛΟ GPO-GPO
    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ

    ΜΕΓΚΑ-ΛΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩ
    ΜΕΓΚΑ-ΛΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩ
    ΜΕΓΚΑ-ΛΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩ

    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ
    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ

    GPO-GPO TO BENZEΛΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

    ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΤΟ GPO
    ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΤΟ GPO
    ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΤΟ GPO





    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΒΕΝΖΕΛΟΣ
    ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ,ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
    ΤΗΣ GPO TOY ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ?
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ..
    ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ.


    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΒΕΝΖΕΛΟΣ
    ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ,ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
    ΤΗΣ GPO TOY ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ?
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ..
    ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ.



    Η GPO ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
    ΤΟ ΒΕΝΖΕΛΟ-ΒΕΝΖΕΛΟ GPO-GPO
    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ

    ΜΕΓΚΑ-ΛΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩ
    ΜΕΓΚΑ-ΛΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩ
    ΜΕΓΚΑ-ΛΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩ

    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ
    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ

    GPO-GPO TO BENZEΛΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

    ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΤΟ GPO
    ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΤΟ GPO
    ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΤΟ GPO






    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΒΕΝΖΕΛΟΣ
    ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ,ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
    ΤΗΣ GPO TOY ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ?
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ..
    ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ.


    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΒΕΝΖΕΛΟΣ
    ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ,ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
    ΤΗΣ GPO TOY ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ?
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ..
    ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ.



    Η GPO ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
    ΤΟ ΒΕΝΖΕΛΟ-ΒΕΝΖΕΛΟ GPO-GPO
    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ

    ΜΕΓΚΑ-ΛΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩ
    ΜΕΓΚΑ-ΛΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩ
    ΜΕΓΚΑ-ΛΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩ

    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ
    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ

    GPO-GPO TO BENZEΛΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

    ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΤΟ GPO
    ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΤΟ GPO
    ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΤΟ GPO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΩΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ?
    ΚΑΨΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΡΓΙΑΣΑΤΕ ΜΕ
    ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΜΜΕ.
    ΠΗΡΑΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΤΩΡΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ..
    ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ?

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΗ?

    Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ?
    Ο ΕΥΘΥΜΙΟΥ?
    Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ?
    Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ?

    ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. @1:37 πμ
    Είσαι αλήτης, όχι ο μόνος, και κολλάς τη μαλακία σου σε ξένα θέματα, σαμποτάροντας τον διάλογο. Αυτό δεν σημαίνει πως θα γλυτώσεις την απάντηση που σου είχα δώσει σε άλλη όμοια καταχώρισή σου.
    Λες:
    ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ?
    Στ’ αλήθεια δεν ξέρεις τον λόγο; Να σου τον πω εγώ: επειδή οι πασόκες είστε μαλάκες και θέλετε άρον άρον μαλάκα αρχηγό. Ο ευφυής, ο ξύπνιος δεν σας πάει. Γύρευε τη δουλειά σου, λέτε. Με τον ηλίθιο επικοινωνούμε, άντε να τα βγάλεις πέρα με έναν ευφυή! Ο Γιωργάκης λοιπόν ακλόνητος στο ΠΑΣΟΚ.
    Κι αν θέλεις μια ευπρεπή και υψηλού επιπέδου διατύπωση αυτού που σου είπα, διάβασε την επιφυλλίδα του Χρήστου Γιανναρά στην Καθημερινή της 14-10-07, με τον τίτλο «Είναι ευφυής, δεν είναι δικός μας». Ιδού ένα απόσπασμα:
    Αποκαλυπτικός είναι αυτές τις μέρες και ο τρόμος του σοσιαλεπώνυμου «κινήματος» (της ευρύτερης δηλαδή «Αριστεράς»), μπροστά στην ευφυΐα, στην ξεχωριστή καλλιέργεια. Η κομματική μάζα προκρίνει για μπροστάρη μάλλον τον κραυγαλέα μειονεκτικό, μια συμπαθή, αλλά δραματικά ανεπαρκή πολιτική παρουσία. Λένε καθαρά για τον αντίπαλο: «Είναι ευφυής, άρα δεν είναι δικός μας, δεν μπορεί τέτοιας οξύνοιας άνθρωπος να είναι αριστερός» – αριστερός θα πει πειθήνιος, με ευνουχισμένη σκέψη, κρίση, έκφραση. Βολεύεται λοιπόν το «κίνημα» με τον ολίγιστο, τον εξόφθαλμα ανεπιτήδειο, δεν νιώθει καταγέλαστο τον «αρχηγό» τον «ανορθούμενον επ’ άκρων ονύχων και τανυόμενον να φθάση εις ύψος και φανή και αυτός γίγας». Ο ευφυής φοβίζει, θα βάλει ψηλά τον πήχυ, θα κρίνει ικανότητες και ποιότητα. Προτιμότερος ο μειονεκτικός, που πασχίζει να μιμηθεί τον πατέρα του, έστω και αν ιδεολογικοπολιτικά βρίσκεται στους αντίποδές του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Ο Σημίτης θα περάσει στην Ιστορία ως ένας από τους μεγάλους πρωθυπουργούς της χώρας. Με τις δηλώσεις του όμως και τη συμπεριφορά του από τη στιγμή που αποφάσισε να αφήσει την προεδρία του κινήματος ο ρόλος του μου φαίνε
    ται ως πολιτικά αμφιλεγόμενος. Αν είχε την άποψη πως δεν εξυπηρετούσε ο ΓΑΠ το δρόμο που εκείνος είχε χαράξει στην πολιτική ζωή της χώρας δε θα έπρεπε να τον είχε προτείνει και με κάποιο τρόπο επιβάλει. Αν όμως νόμιζε πως έπραξε καλώς τότε γιατί σήμερα άλλαξε γνώμη; Εδώ χωράνε δύο ερωτήματα: έφυγε ο ΓΑΠ από την γραμμή ή είχε ο ίδιος προγραμματίσει να του κάψει το χαρτί, γνωρίζοντας από την αρχή πως για μια-δυο τουλάχιστο τετραετίες το ΠΑΣΟΚ δε θα μπορούσε να ανανήψει όποιος κι αν ήταν ο επικεφαλής. Στη δεύτερη περίπτωση γίνεται φανερό πως είχε απ' αρχής σκοπεύσει σε Βενιζέλο που κυλούσε στα δικά του νερά και δεν ήθελε να τον κάψει. Ως τώρα άφηνε τα πράγματα να κυλούν, αφού ο μηχανισμός του κόπμματος βρισκόταν από αδράνεια στον ίδιο δρόμο που είχε μπει.Έτσι η δουλειά για τον Βενιζέλο θα ήταν ένας σχέτος περίπατος. Όμως δεν του βγήκε και αποφάσισε να κάνει την πρώτη κίνηση από την πρώτη μέρα και μετά να χτυπά φανερά για να στρέψει τους θαυμαστές του εκεί που θέλει. Ομολογώ πως ένας από τους θαυμαστές του ήμουνα κι εγώ, αλλά για τις συγκυρίες εκείνης της εποχής. Σήμερα η κατάσταση, μετά τη λεηλασία του Δημοσίου και την μεγάλη και επιτυχημένη προσπάθεια του Καραμανλισμού να ξαναζήσει σε όλο του το μεγαλείο ,με τη διάλυση κάθε θεσμού που θεραπεύει τις ανάγκες του εργαζόμενου και του μικρομεσαίου, μετά την κατεδάφιση ό, τι καλού είχε προκύψει από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ στον κοινωνικό τομέα, στην υγεία,στην παιδεία, στην αποκέντρωση και στην αξιοκρατία, δεν μπορεί κανένας να μένει απαθής και να περιμένει να διορθωθούν τα πράγματα από την αλλαγή του ονόματος του πρωθυπουργού!

    ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ
    ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ.

    "ΕΓΩ ΙΔΡΥΣΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ".
    "ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ".

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ?
    ΤΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ?

    ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ
    ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ-ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ?

    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΓΡΑΦΟΥΜΕ...



    Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ
    ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ.

    "ΕΓΩ ΙΔΡΥΣΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ".
    "ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ".

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ?
    ΤΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ?

    ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ
    ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ-ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ?

    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΓΡΑΦΟΥΜΕ...



    Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ
    ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ.

    "ΕΓΩ ΙΔΡΥΣΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ".
    "ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ".

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ?
    ΤΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ?

    ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ
    ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ-ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ?

    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΓΡΑΦΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. O ΣΗΜΙΤΗΣ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ
    ΟΚΤΑΕΤΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    ΕΚΑΨΕ ΤΟΝ ΓΑΠ.
    ΚΑΙΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.
    ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΙΚΑ.

    ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ...
    ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ.

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΛΕΙΨΑ ΑΛΛΑ ΕΠΑΝΗΛΘΑ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΩ ΟΛΑ ΠΑΛΙ (ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ "ΣΑΙΤ").

    ΥΠΟΓΡΑΦΗ: ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΑΜΑΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ ΜΕ ΚΟΥΙΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Ο χαζός, ο χοντρός και ο …κοντός
    «Σε αυτήν τη φάση γράφω βιβλία και δίνω διαλέξεις και αυτά είναι αρκετά.»
    Με αυτή τη φράση ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης ολοκλήρωσε την απάντησή του στην ερώτηση αν βλέπει πιθανότητα επιβίωσης νέου κόμματος στην Ελλάδα χωρίς να διευκρινίσει τι προγραμματίζει να κάνει στην επόμενη φάση δηλαδή μετά τις 11 Νοεμβρίου.
    Λίγο νωρίτερα ο πρώην καταλληλότερος πρωθυπουργός, πρώην, νυν και αεί ιντρικαδόρος Σημίτης είχε καταγγείλει τις διαδικασίες εκλογής του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ από μέλη, φίλους και περαστικούς λέγοντας ότι: «Είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις τους φίλους από τα μέλη του κόμματος και δεν ξέρεις εάν αυτοί που ψηφίζουν έχουν το ενδιαφέρον να εκλεγεί ο καλύτερος αρχηγός ή ο χειρότερος. Κατά τη γνώμη μου αυτή η διαδικασία δεν μπορεί να είναι αποδεκτή».
    Με καθυστέρηση 3,5 χρόνων δηλαδή ο Σημίτης κάνει την αυτοκριτική του γιατί μην ξεχνάμε ότι ο ίδιος ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συγκάλεσε το Φλεβάρη του 2004 συνέδριο για να αλλάξει το σχετικό άρθρο και να προσαρμοστεί το καταστατικό του κόμματος στα αμερικάνικα πρότυπα επιλογής υποψηφίων προέδρων, για να κάνει το χατίρι του από Μινεσότα των ΗΠΑ ορμώμενου σημερινού προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου.
    Τότε σκοπιμότητες και επιδιώξεις των 2 ανδρών ταυτίζονταν: ο Σημίτης ήθελε να απαλλαγεί όπως όπως από το άγχος της επερχόμενης καταστρεπτικής ήττας που θα τον έστελνε οριστικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, παραδίδοντας την καυτή πατάτα στο Γιωργάκη που δέχτηκε να φορτωθεί τη ήττα αλλά δεν ήθελε τον έλεγχο της βάσης και των οργάνων του κόμματος.
    Έτσι φθάσαμε στη λαϊκή αρένα επιβεβαίωσης της συμφωνίας του παρασκηνίου των 2
    και το Γιώργος άλλαξέ τα όλα.
    Σήμερα άλλες οι σκοπιμότητες του Σημίτη, άλλες οι σκοπιμότητες του Γιωργάκη οι δρόμοι τους χώρισαν οριστικά και δεν φαίνεται να συγκλίνουν και να συναντηθούν ποτέ στο μέλλον.

    Ο Σημίτης φαίνεται να έχει περάσει στην τελευταία φάση του σχεδίου του για διάλυση του ΠΑΣΟΚ που προετοιμάζει μεθοδικά την τελευταία τουλάχιστον εικοσαετία δες εδώ.

    Έτσι με τις δηλώσεις του από το Λονδίνο ο Σημίτης δεν περιορίστηκε μόνο να πλήξει το Γιώργο και τις διαδικασίες επανεκλογής του στη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ αλλά «άδειασε» και το Βενιζέλο τώρα που ο Βαγγέλης δείχνει να χάνει την κούρσα της διαδοχής θυμίζοντάς του ότι δεν θα έχει καμιά τύχη έξω από το «μαντρί».
    «Μέχρι τώρα όλες οι προσπάθειες για τη δημιουργία νέου κόμματος μεταξύ της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ απέτυχαν και έχουμε τα παραδείγματα του Στεφανόπουλου, του Σαμαρά, του Αρσένη, του Τσοβόλα» προειδοποίησε το Βαγγέλη ο Σημίτης.
    Ευθέως δηλαδή του λέει ότι, Βαγγέλη μην ελπίζεις σε δική μου στήριξη μετά τις 11 Νοέμβρη. Αν φύγεις θα χαθείς.
    Γιατί όλα αυτά;
    Μα για να συνεχίσουν και μετά τις 11 Νοέμβρη να αλληλοσπαράζονται οι φράξιες, που θα φέρουν το ΠΑΣΟΚ στα πρόθυρα της διάσπασης ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή τα διαπλεκόμενα που τόσο πιστά υπηρέτησε στη διάρκεια της οκταετούς πρωθυπουργικής του θητείας θα βαρεθούνε τα παιχνίδια με το Γιώργο και το Βαγγέλη και θα στραφούν και πάλι σ΄ αυτόν.
    Πως το είπε αλήθεια στο Λονδίνο;
    «Όσον αφορά τη δική μου θέση, ίδρυσα το ΠΑΣΟΚ και θα παραμείνω πάντα μέλος του ΠΑΣΟΚ.»
    Και τότε ο «ιδρυτής» του ΠΑΣΟΚ Σημίτης, θα προσθέσω εγώ, θα πάρει την πρωτοβουλία επανίδρυσης του κόμματος στα μέτρα του και θα μπορέσει να πραγματοποιήσει το όνειρό του να επισκεφτεί τον τάφο του Ανδρέα χωρίς το κόμπλεξ κατωτερότητας που είχε πάντα απέναντί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΝΙΤΑΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ
    ΣΤΟΝ REALFM.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΚΑΛΕΣΕ Η ΚΑΤΙΝΑΡΑ..

    ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ
    ΤΑΤΟΥΛΗΣ
    ΛΙΑΝΗΣ
    ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ
    ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
    ΠΑΥΛΙΔΗΣ

    ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ...

    ΤΟ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ..
    ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ.

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
    ΜΕΤΡΙΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ! ΝΑ ΓΛΥΦΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ.
    ΒΡΩΜΙΑΤΑ ΣΠΥΡΟΥ ΣΗΜΙΤΑΚΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. hi you pasok perverts!
    If you vote for pasok, you are welcome to explore your sexuality together with our fucking kinky group:
    sadomacho, bondage,
    rimming (συντροφικό γλειφοκώλι),
    straps-on (μιλένα γαμάει καϊλή), dildos, food play (μπανάνα στον κώλο συνδικαλιστή), candle wax, slave/master (γιωργάκης/βενιζέλος),
    urolagnia (σύντροφος πίνει κάτουρο),
    coprophilia (χέσιμο βενιζέλου on webcam),
    fetish (γιωργάκης δεμένος στην καρέκλα),
    latex, leather, blindfolds,
    handcoughs, creampie orgy (ομαδικό όργιο σπέρματος στο Πολιτικό Συμβούλιο),
    anal sex online from Χαριλάου Τρικούπη offices
    and so much more to offer to Greek Pasok kinky comrades (ανώμαλοι σύντροφοι)

    ONLY FOR PASOK MEMBERS AND FRIENDS
    CUM AND REGISTER TODAY
    GROUP ORGY TAKES PLACE ON
    11th NOVEMBER 2007

    FUCK YOU ALL-BYE

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *