GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με τη σφραγίδα των Γλύξμπουργκ!

,,, .... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ" ΕΓΡΑΨΕ (εδώ) : Η ταινία «El Greco» είναι χρήσιμη σε πολλά επίπεδα! Πρώτα για την αισθητική της...

,,,
....
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ" ΕΓΡΑΨΕ (εδώ): Η ταινία «El Greco» είναι χρήσιμη σε πολλά επίπεδα! Πρώτα για την αισθητική της και την τεχνική της αρτιότητα. Υστερα για το θέμα της. Τη γνωριμία του μέγιστου ζωγράφου Δομήνικου Θεοτοκόπουλου (El Greco) στο πλατύ κοινό. Και βέβαια το «τίναγμα» του Γιάννη Σμαραγδή στο χώρο των αποδεδειγμένα άξιων δημιουργών. (Ο Σμαραγδής με τον «El Greco» του, ξέφυγε από τη μιζέρια της φθηνής εγχώριας παραγωγής, η οποία μειώνει στο ελάχιστο τις δυνατότητες των Ελλήνων δημιουργών, και αναμετριέται, πια, με τον παγκόσμιο κινηματογράφο. Η ταινία του δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από οποιαδήποτε ταινία της οποιασδήποτε αναπτυγμένης κινηματογραφίας! Τόσο η ίδια η ταινία όσο και ο σκηνοθέτης της δε ζητάνε, πια, επιείκεια και δικαιολογίες)!

ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ - ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΝΕΟΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΡΙΞΑΜΕ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΘΑ ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ. ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ Η ΒΑΣΙΛΙΣΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΣΟΦΙΑ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ (ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΧΙΛΑΔΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ) !! ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΠΡΟΙΚΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ”!!!
ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΡΟΙΚΟΔΟΤΗΣΑΝ ΟΙ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΚΑΙ Ο “ΠΡΩΗΝ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ” ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕ ΝΕΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΤΕΧΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ “ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ”
Η ΝΕΑ “ΦΩΤΙΣΜΕΝΗ ΔΕΣΠΟΤΕΙΑ” ΤΩΝ ΦΙΛΟΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΓΙΑΝΝΗ ΣΜΑΡΑΓΔΗ (ΜΕ ΝΕΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ...
Ο ΔΟΜΗΝΙΚΟΣ ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΚΑΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΑΙ Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ “ΟΧΙ”!!!
Η “ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ” ΕΙΝΑΙ - ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ Ο κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΑΡΑΓΔΗΣ - Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ (ΑΥΤΗ Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΑΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ). ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΜΩΔΙΑ - ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ - ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ. ΔΑΠΑΝΗΘΗΚΑΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΠΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΙΛΕΣ....ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΠΟΣΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ. ΗΔΗ ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΤΑΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ – ΕΜΝΕΥΣΜΕΝΟ – ΚΛΕΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ (ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ) ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΛΙΟ “Ο ΓΚΡΕΚΟ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΗΣ” ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο κ. ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΛΑΙΤΑΚΗΣ.
ΤΕΛΟΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΔΟΜΗΝΙΚΟΣ ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ “ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΙΚΕΣ” ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗΣ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΩΝ)!!!
ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ “ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ Η ΤΑΙΝΙΑ”. Η ΚΡΗΤΙΚΗ ΨΥΧΗ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ EL GRECO ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ “ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ” ΠΟΛΛΟΙ ΜΕ ΕΜΦΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΒΑΣΙΛΙΚΟΥΣ.
ΚΡΙΤΙΚΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ

57 σχόλια

  1. index

    Η δήθεν "Συνέντευξη Βενιζέλου σε blogger της Κρήτης..." είναι απάτη και ίσως προ-συννενοημένη!

    Θα ακολουθήσει ποστ με ηχητικές αποδείξεις. Το audio ήδη εξετάζεται και αποδεδειγμένα είναι συρραφή.

    SNB
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπορεί; Πρέπει να είσαστε εκτός τόπου και χρόνου για να γράφετε κύριοι του bloc αυτά τα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. hi you pasok perverts!
    If you vote for pasok, you are welcome to explore your sexuality together with our fucking kinky group:
    sadomacho, bondage,
    rimming (συντροφικό γλειφοκώλι),
    straps-on (μιλένα γαμάει καϊλή), dildos, food play (μπανάνα στον κώλο συνδικαλιστή), candle wax, slave/master (γιωργάκης/βενιζέλος),
    urolagnia (σύντροφος πίνει κάτουρο),
    coprophilia (χέσιμο βενιζέλου on webcam),
    fetish (γιωργάκης δεμένος στην καρέκλα),
    latex, leather, blindfolds,
    handcoughs, creampie orgy (ομαδικό όργιο σπέρματος στο Πολιτικό Συμβούλιο),
    anal sex online from Χαριλάου Τρικούπη offices
    and so much more to offer to Greek Pasok kinky comrades (ανώμαλοι σύντροφοι)

    ONLY FOR PASOK MEMBERS AND FRIENDS
    CUM AND REGISTER TODAY
    GROUP ORGY TAKES PLACE ON
    11th NOVEMBER 2007

    FUCK YOU ALL-BYE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ


    ΤΟ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ

    ΑΛΛΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥ

    ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΡΙΤΙΚΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ

    ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ.

    ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΚΡΗΤΗ.

    ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΗΓΑΠΗΣΟΝ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΥΔΕΙΣ.

    ΔΟΜΗΝΙΚΟΣ ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΑΝΤΙΜΑΛΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι γράφεις βρε βλάκα....
    Πρώτα απ' όλα "Κριτικοί Κρητικοί" είναι σχήμα οξύμωρο..
    Μετά, το έργο σαν έργο τέχνης, είσαι ικανός να το κρίνεις? Άστα όλα τα άλλα περί Φρειδερίκης, Σοφίας, κατακτητών κλπ.
    Μπορείς, τέλος, να χρησιμοποιήσεις τις απόψεις σου αυτές σαν υπόθετο..
    Βλάκα.. Ε βλάκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι λες ρε παπάρα "κρητικε κριτικέ";
    Μάθε πρώτα να γράφεις ελληνικά και οτι το διαστρεβλώνω δεν γράφεται όπως το καυλώνω - και μετά ασχολείσαι και με την κριτική τέχνης!!!
    .....
    Οι ομοφυλοφυλικές νύξεις σε πείραξαν.. λες και δεν είναι γνωστό το τι γίνεται στην Κρήτη απο αρχαιοτάτων χρόνων με τους βοσκούς και τα βοσκόπουλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis


    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis



    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis



    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δε μας λέτε ρε φαντασιόπληκτοι,αυτό εσείς το λέτε κριτική έργου;Ντροπή σας φασιστάκια που θέλετε να αποσυρθεί κιόλας,ποιός σας πληρώνει βλήματα;Εκτός βέβαια αν είστε συγγενείς του Ακρωτηριανάκη οπότε εξηγούνται πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πες μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis


    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis



    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis



    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μη δείτε ρε ψυχικά και κατά συνέπεια πνευματικά κατεστραμένοι κάτι να έχει ουσιαστικό ενδιαφέρον, θέλετε αμέσως να το θάψετε. Ανοίξτε μια τρύπα και μπήτε μέσα μόνοι σας πανάσχετοι μαζί με τις ανόητες ιδέες σας. Η ταινία δεν θα αποσυρθεί, διίοτι έχει μηνύματα που σαφώς δεν καταλάβατε... διότι είστε η ιερά εξέταση του 2007. Μη μιλάτε γιατί βρωμάει φασισμό ο τόπος κι επικύνδυνο σκοταδισμό. Σκάστε επιτέλους, δείτε μπροστά, με ματιά δημιουργίας και προοπτικής, αυτό έχει ανάγκη ο τόπος κι όχι πισωγυρίσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. relax boy 8a sou r8ei to egkefaliko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ

    ΑΛΛΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥ

    ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΡΙΤΙΚΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ

    ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ.

    ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΚΡΗΤΗ.

    ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΗΓΑΠΗΣΟΝ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΥΔΕΙΣ.

    ΔΟΜΗΝΙΚΟΣ ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΑΝΤΙΜΑΛΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. oti vlakeia vlepei ston upno tou o kathenas erxetai kai ti grafei se auto to blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΛΑΣΕ ΜΑΣ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιατι που ειναι το παραξενο;Η κυρια ΚΑΝΕΛΗ του ΚΚΕ δεν ειναι;δεν εχει βιλα στην Εκαλη;Ο Τζιμης Πανουσης,Ο Παπακωνσταντινου,Ο Τριανταφυλλοπουλος και τοσα αλλα λαμογια τι υποστιριζουν το ΚΚΕ και εχουν βιλες στην Εκαλη και γειτονες ολα τα καραφασισταρια τις δεξιας,αντε λοιπον να βγαλεις συμπερασμα τι θεο πιστευουν,αφου κανουν παρεα με αυτους [βλ.δεξιωσειςκλπ.μαζι] και τι χλιδη ε!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. toxoume xasei entelws tis teleftaies meres. ti eksarsi ethnikismou einai afti re? apo ta 10 arthra sto press-gr ta 7 einai ethno-fasistika.

    ksipniste reeee!!!!! o kwstakis sas trwei ta lefta kai to mellon kai eseis asxoleiste me malakies

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ante re pseytososialistes me cayenne. GTP eiste...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι
    Παρακολουθώ ότι ορισμένοι φίλοι μου εδώ, επειδή δεν συμμετέχω ενεργά στον καυγά μεταξύ των οπαδών του Γιώργου Παπανδρέου και του Ευάγγελου Βενιζέλου ενοχλούνται και το εκδηλώνουν αυτό με πάθος και με απρέπεια πολλές φορές σε ορισμένα αμιγώς αντιπολιτευτικά σχόλια μου. Είναι γνωστόν ότι ένας μεγάλος αριθμός στελεχών και απλά μέλη της βάσης του ΠΑΣΟκ δεν συμμετέχουν σε αυτή τη ποδοσφαιρικού επιπέδου διαδικασία. Εχομε και γνώση και άποψη . Απλά θα την καταθέσουμε με την ψήφο μας στις 11/11. Όταν έχεις απέναντι σου μια ανίκανη και θλιβερή κυβέρνηση , «έτσι χωρίς πρόγραμμα» που ετοιμάζετε να επιπέσει φορολογικά επί δικαίων και αδίκων , που κάθε μέρα γινόμαστε μάρτυρες της αναποτελεσματικότητας και της ανικανότητας της , είναι πολυτέλεια και χαμένος χρόνος να ασχολείσαι με οτιδήποτε άλλο.
    Εξάλλου το ΠΑΣΟΚ έχει και τη δύναμη και την ικανότητα την επόμενη της εκλογής να ανακάμψει και να ασχοληθεί με την αποστολή που του ανέθεσε με την ψήφο του ο Ελληνικός λαός Οι Κασσάνδρες θα διαψευστούν . Ο «Κωστάκης ο Μικρός» τα γνωρίζει όλα αυτά πολύ καλά και ότι μετρά μέρες , γιαυτο και η πρεμούρα του να τακτοποίηση τους κολλητούς που έχει μαζί του στο Μέγαρο Μαξίμου. Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες δεν έχει καταγραφεί στο παρελθόν. Ενέργειες και πράξεις που ούτε ο Μητσοτάκης διανοήθηκε να πράξει….
    Πάντα με εκτίμηση
    babis
    ΥΓ. Είναι γνωστό εδώ μέσα από παλιά ότι δεν έχω ουδεμία σχέση με αισχρολογίες, συκοφαντίες και πάσης φύσεως αισχρότητες και προβοκάτσιες οι οποίες ως γνωστόν αποτελούν αποκλειστικά χαρακτηριστικό και κύριο γνώρισμα των Δεξιών και Νεοδεξιων υποκειμένων υποστηρικτών ΝΔ ΛΑΟΣ κλπ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    Παρακολουθώ ότι ορισμένοι φίλοι μου εδώ, επειδή συμμετέχω ενεργά στον καυγά μεταξύ των οπαδών του Γιώργου Παπανδρέου και του Ευάγγελου Βενιζέλου ενοχλούνται και το εκδηλώνουν αυτό με πάθος και με απρέπεια πολλές φορές σε ορισμένα αμιγώς αντιπολιτευτικά σχόλια μου. Είναι γνωστόν ότι ένας μικρός αριθμός στελεχών και απλά μέλη της βάσης του ΠΑΣΟΚ δεν συμμετέχουν σε αυτή τη σεξουαλικού επιπέδου διαδικασία. Εχουμε και γνώση και άποψη . Απλά σαν γνήσιες αδερφές θα την καταθέσουμε με την ψήφο μας στις 11/11. Όταν έχεις απέναντι σου μια τόσο ικανή κυβέρνηση , «έτσι με πρόγραμμα» που ετοιμάζετε να μας εκδιώξη από την Συγγρού , που κάθε μέρα γινόμαστε μάρτυρες της σεξουαλικότητας της,είναι πολυτέλεια και χαμένος χρόνος να ασχολείσαι με πίπες άν και προσωπικά με τρελαίνουν.
    Εξάλλου το κούνημα έχει και τη δύναμη και την ικανότητα να ασχοληθεί με το κλέψιμο και το νταβατσιλίκι που του ανέθεσαν οι αδερφές.
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΥΓ. Είναι γνωστό ότι είμαι με τον Βενιζέλο ΦΟΛΑ ΣΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ Γ.Α.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis


    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis



    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis



    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου
    Σε έγγραφο στρατηγικής συμμαχίας μεταξύ Βρετανίας - Τουρκίας που υπέγραψαν οι πρωθυπουργοί των δυο χωρών, γίνεται λόγος για την... «Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου»! Στη συμφωνία γίνεται έμμεση αναγνώριση του ψευδοκράτους κατά προκλητικό τρόπο και περιγράφεται και μια σειρά μέτρων για την «άρση της απομόνωσης των Τουρκοκυπρίων». Ταυτόχρονα προτρέπονται και άλλες χώρες να πράξουν το ίδιο! Προφανώς το κείμενο οδηγεί σε μια λογική διχοτόμησης του νησιού, πράγμα το οποίο κατήγγειλε ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν αποκλείεται να τεθεί θέμα για τις Βρετανικές βάσεις στο νησί αν και το αυτί των Άγγλων δεν φαίνεται να ιδρώνει ιδιαιτέρως. Η κ. Μπακογιάννη όταν ρωτήθηκε για το θέμα απάντησε ότι «σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα που με απόλυτη σαφήνεια έχει ξεκαθαριστεί από το Διεθνές Δίκαιο, δεν χωρούν αβλεψίες, παρανοήσεις ή παραλείψεις και μάλιστα από ένα τόσο έμπειρο και υψηλού επαγγελματισμού υπουργείο Εξωτερικών όπως το "Φόρεϊν Όφις"» και εξέφρασε την πίστη της ότι «θα υπάρξουν οι απαραίτητες διευκρινίσεις και διορθώσεις, ώστε να αποφευχθούν επιζήμιες παρανοήσεις». Το ίδιο ελπίζαμε και όταν οι ΗΠΑ αναγνώρισαν την FYROM ως «Μακεδονία». Όσον αφορά τον επαγγελματισμό των διπλωματών του «Φόρεϊν Όφις» εκεί ακριβώς συνίσταται: στο να παραβλέπουν, να αγνοούν, να παρακάμπτουν και να χρησιμοποιούν το Διεθνές Δίκαιο, όχι για το «δίκιο» αλλά για το συμφέρον τους. Έτσι είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα υπάρξουν οι «απαραίτητες (και ουσιαστικές) διευκρινίσεις και διορθώσεις» στην Τουρκοβρετανική συμφωνία, όπως ελπίζει (;) η κ. Μπακογιάννη. Διότι το Διεθνές Δίκαιο είναι γνωστό ότι γράφεται... διά των παραβιάσεών του! Δηλαδή, ούτε έξω δεν πάμε καλά... αείμνηστε! Δυστυχώς είμαστε στην εποχή του Κωστάκη του Μικρού!!!
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 2:57

    Egw tha sou pw ena tragoudi tis epohis tiw diktatorias Iwannou Metaxa :

    THA TO PW KAI AS TO PIW :

    Metaxi , Metaxi
    To pswmi tha paei dekaxi
    kai to ladi tha petaxi

    ...........
    Itan gnwsto oti opoios tolmouse na diamartirithei tote , synelamvaneto apo ta tsirakia tou
    Maniadaki . Ton pigainan sta kratitiria tis asfaleias poy ektos apo to gnwsto xilofortwma ton anagazan na piei katharsio afou proigoymenws toy exan desei katw ta patzakia toy panteloniou toy .

    Ta de tsirakia tragoudousan :
    ''Giati hairetai o kosmos kai hamogela patera , giati labei o ilios pera...''


    Enas geros koukoues

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Babis 5:27

    Symfwnw , mono poy ksehases to eteron imisi toy Kwstaki toy Mikoy pou einai o Giwrgakis o Mikros .


    Enas Geros Koukoues

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Βενιζέλος: Οχι στη συρρίκνωση του ΠΑΣΟΚ

    Η παράταξη χρειάζεται έναν υποψήφιο πρωθυπουργό που να ξεπερνά τα όριά της, να προσθέτει σ' αυτήν εύρος και ποσοστά, και να μην αρκείται στα ιστορικά της ποσοστά, και πολύ περισσότερο να μην τα μειώνει.

    Αυτό τόνισε χθες ο Ευ. Βενιζέλος, μιλώντας σε δύο συγκεντρώσεις στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας και το αμφιθέατρο της νομαρχίας Καβάλας, που ήταν κατάμεστες από ένα ιδιαίτερα θερμό κι εκδηλωτικό ακροατήριο.

    Απευθυνόμενος στον κόσμο, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι «σε σας ανήκει η απόφαση και το δικαίωμα να επιλέξετε ένα πρόσωπο του αύριο ή του χθες που να είναι ολιγαρκές και να αρκείται στην αντιπολίτευση».

    Περιγράφοντας τα στοιχεία που πρέπει να έχει ένας νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, είπε ότι αυτός πρέπει να εγγυάται την ενότητα, να διασφαλίζει την εσωκομματική δημοκρατία, να επιβάλλει τη συλλογική λειτουργία του κόμματος, να αξιοποιεί τα στελέχη, να είναι δίκαιος και αξιοκρατικός, να τιμά τα μέλη και τους φίλους, να τους δίνει τον λόγο και το δικαίωμα να αποφασίζουν και να στρέφει τα μάτια του στις νομαρχιακές, περιφερειακές και δημοτικές οργανώσεις.

    Σκιαγραφώντας τον τρόπο που πρέπει να γίνεται η αντιπολίτευση, είπε ότι χρειάζεται ένας πρόεδρος που να ηγείται μιας μαχητικής αντιπολίτευσης, δυναμικής και αξιόπιστης, υπεύθυνης και προγραμματικής.

    Ο Ευ. Βενιζέλος αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη σημασία που θα έχουν οι επόμενες βουλευτικές εκλογές. «Δεν έχουμε χρόνο, δεν πρέπει να μας καταλάβει εξ απροόπτου ο Καραμανλής, ο οποίος πετάει το γάντι και με εκβιαστικό τρόπο μιλάει για εκλογές», είπε και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι προκαλεί και παίζει με τους θεσμούς, για να προσθέσει εμφαντικά: Η απάντηση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης είναι «έλα να δοκιμάσεις» και σηκώνουμε το γάντι.

    Μιλώντας από την Καβάλα, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι αυταπατάται ο κ. Καραμανλής αν πιστεύει ότι παίζει μόνος του σε ελεύθερο γήπεδο. Ο Ευ. Βενιζέλος είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ενότητας και ότι το ΠΑΣΟΚ ανοίγει νέους δρόμους και ξεπερνά την κρίση.

    Το δίλημμα που τίθεται στις 11 Νοεμβρίου, όπως τόνισε, είναι αν είμαστε με το ΠΑΣΟΚ του χθες που μικραίνει ή με το ΠΑΣΟΚ του αύριο που μεγαλώνει και νικά, ζητώντας να σηκωθεί το μεγάλο και αυθεντικό ΠΑΣΟΚ, να πάρει το μέλλον στα χέρια του.

    «Πείτε ναι στο ΠΑΣΟΚ που πλειοψηφεί, μεγαλώνει και εκφράζει τα οράματα», ανέφερε, ενώ επικαλέστηκε δημοσκοπήσεις που δείχνουν το ΠΑΣΟΚ με πρόεδρο τον ίδιο να κερδίζει καθαρά τη ΝΔ.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ. ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ...ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΕΣ!

    ΒΓΗΚΕ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΤΗ ΘΑΨΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ!

    ΣΥΡΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΑΣ ΡΕ...

    Πασοκοι συνεχιστε να ξεφτιλιζεστε στις ιστοσελιδες, έχετε πλάκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Enas geros koukoues εκαθότανε
    επάνω στο κρεβάτι
    την πούτσα του εκοίταζε
    και του 'σταζε 'να δάκρυ.

    Πούτσα μου πως κατάντησες
    χλωμή και μαραμένη,
    εσύ, που ήσουν πάντοτε
    ορθή και σηκωμένη.

    Εσύ, που ήσουν πάντοτε
    όλο φωτιά και λαύρα
    και δρόσιζες της καθεμιάς
    τη δίψα και την καύλα.

    Τώρα δε μου σηκώνεσαι
    δε μου ζητάς παιχνίδια
    κάθεσαι κι αναπαύεσαι
    στα ένδοξά σου αρχίδια!

    Πάντα με εκίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΜΑΣ "ΑΝΑΛΥΟΥΝ" ΤΑ ΠΑΓΑΓΑΛΑΚΙΑ
    ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ,ΤΗΝ
    ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΑΠΟΚΡΥΒΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ.
    ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΡΙΣΗ.
    Η ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥ,ΜΑΦΙΟΖΙΚΟΥ ,ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΑ.
    ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ
    ΦΤΩΧΙΑΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΙΑ,ΑΠΛΗΣΤΑ
    ΦΟΡΟΔΙΑΙΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ,ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΛΛΟ
    Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ.
    ΑΥΤΗ Η ΚΡΙΣΗ...ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ,ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΤΑΙ ΣΤΟ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ..

    Η ΚΡΙΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ..
    ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ.

    6:51 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    OI NTABAΔΕΣ-ΕΚΔΟΤΕΣ, ΒΡΙΖΟΥΝ
    ΤΙΣ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ-ΠΟΡΝΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
    ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΡΙΣΗ.
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΠΟΡΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ
    ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ,ΑΛΛΑ
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΣ-Π0ΛΙΤΕΣ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..
    ΧΑΧΑΧΑ.
    ΑΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,
    ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ..
    ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΙΣ
    ΠΟΡΝΕΣ ΤΟΥΣ.

    7:00 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
    ΠΟΡΝΕΣ..
    ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΝΕΑΡΕΣ
    ΠΟΡΝΕΣ-ΚΟΜΜΑΤΑ,ΘΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΠΕΛΑΤΕΣ..
    ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ..
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ..
    ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ.
    ΧΑΧΑΧΑ.
    ΑΡΑ ΗΛΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΠΛΗΣΤΩΝ
    ΝΤΑΒΑΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!!!!!!

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΟΛΟ Μ*****ΕΣ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΙΣΑΠΑΝΙΑΣ (ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ) ΝΑ'ΡΘΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ; ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ; ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΙ ΟΜΟΛΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΧ***Α ΑΦΟΥ Ο EL GRECO & Ο ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ (ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ, Η ΠΑΛΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ). ΚΑΛΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ Η ΑΠ'ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ; ΩΡΑΙΟΙ ΚΡΙΤΙΚΟΙ-ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μάθετε πρώτα ορθογραφία ρε αγράμματοι κριτικοί κρητικοί. Το διαστρεβλώνω δεν γράφεται με -υ-.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Γ Α Μ Ω ΤΗΝ Ν Ε Α Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α και αυτους που την ψηφιζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γ Α Μ Ω ΤΗΝ Ν Ε Α Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α και αυτους που την ψηφιζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Γ Α Μ Ω ΤΗΝ Ν Ε Α Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α και αυτους που την ψηφιζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Γ Α Μ Ω ΤΗΝ Ν Ε Α Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α και αυτους που την ψηφιζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Γ Α Μ Ω ΤΗΝ Ν Ε Α Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α και αυτους που την ψηφιζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Γ Α Μ Ω ΤΗΝ Ν Ε Α Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α και αυτους που την ψηφιζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Γ Α Μ Ω ΤΗΝ Ν Ε Α Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α και αυτους που την ψηφιζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Γ Α Μ Ω ΤΗΝ Ν Ε Α Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α και αυτους που την ψηφιζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Γ Α Μ Ω ΤΗΝ Ν Ε Α Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α και αυτους που την ψηφιζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Γ Α Μ Ω ΤΗΝ Ν Ε Α Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α και αυτους που την ψηφιζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Επειδη πολλες προκλησεις δεχτηκαμε –μερες που ειναι- απο τις προδοτικες κουφαλες της βρωμοαριστερας , ιδου τσογλανοι γιατι σας κυνηγαγανε οι Ελληνες , ιδου γιατι δικαιως ονομαστηκατε ΜΙΑΣΜΑΤΑ, ιδου ο προδοτικος ρολος και δικος σας και των πατεραδων σας, και αει σιχτιρι μια και καλη που πατε ρουφιανοι να μας πεισετε οτι ‘αγωνιστηκατε’ και για την Ελλαδα, μπειτε εδω τσογλανοι (ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 1932) και δειτε την σελιδα νουμερο 4 ,οπου αναφερεται η αποφασις της
    ΙV ολομελειας του προδοτικου ΚΚΕ και λοιπων ΕΑΜΟΒΛΟΥΛΓΑΡΩΝ… μπειτε να κανετε εμετο βλεποντας την τεταρτη σελιδα , τριτη στηλη κατω (νουμερο 10) να δειτε τον ρολο της βρωμοαριστερας και τους ‘αγωνες’ της.. ΕΔΩ = http://www.nlg.gr/digitalnewspapers/ns/main.html

    Για αυτό ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ‘ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ’ με σας κοπριτες, γιατι εσεις ειστε σκυλοι και κουκουλοφοροι των εχθρων μας , προδοτες και ρουφιανοι , μια ζωη ψευτες και αλητες, ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Enas geros koukoues εκαθότανε
    επάνω στο κρεβάτι
    την πούτσα του εκοίταζε
    και του 'σταζε 'να δάκρυ.

    Πούτσα μου πως κατάντησες
    χλωμή και μαραμένη,
    εσύ, που ήσουν πάντοτε
    ορθή και σηκωμένη.

    Εσύ, που ήσουν πάντοτε
    όλο φωτιά και λαύρα
    και δρόσιζες της καθεμιάς
    τη δίψα και την καύλα.

    Τώρα δε μου σηκώνεσαι
    δε μου ζητάς παιχνίδια
    κάθεσαι κι αναπαύεσαι
    στα ένδοξά σου αρχίδια!

    Πάντα με εκίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    Παρακολουθώ ότι ορισμένοι φίλοι μου εδώ, επειδή συμμετέχω ενεργά στον καυγά μεταξύ των οπαδών του Γιώργου Παπανδρέου και του Ευάγγελου Βενιζέλου ενοχλούνται και το εκδηλώνουν αυτό με πάθος και με απρέπεια πολλές φορές σε ορισμένα αμιγώς αντιπολιτευτικά σχόλια μου. Είναι γνωστόν ότι ένας μικρός αριθμός στελεχών και απλά μέλη της βάσης του ΠΑΣΟΚ δεν συμμετέχουν σε αυτή τη σεξουαλικού επιπέδου διαδικασία. Εχουμε και γνώση και άποψη . Απλά σαν γνήσιες αδερφές θα την καταθέσουμε με την ψήφο μας στις 11/11. Όταν έχεις απέναντι σου μια τόσο ικανή κυβέρνηση , «έτσι με πρόγραμμα» που ετοιμάζετε να μας εκδιώξη από την Συγγρού , που κάθε μέρα γινόμαστε μάρτυρες της σεξουαλικότητας της,είναι πολυτέλεια και χαμένος χρόνος να ασχολείσαι με πίπες άν και προσωπικά με τρελαίνουν.
    Εξάλλου το κούνημα έχει και τη δύναμη και την ικανότητα να ασχοληθεί με το κλέψιμο και το νταβατσιλίκι που του ανέθεσαν οι αδερφές.
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΥΓ. Είναι γνωστό ότι είμαι με τον Βενιζέλο ΦΟΛΑ ΣΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ Γ.Α.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ληγμένα παίρνεις ρε φίλε, τέτοια σενάρια συνωμοσίας ουτε ο Λε Καρέ να ήσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Κόψτε ρε παιδιά την πλάκα γιά να μην πω να κόψετε τίποτε άλλο.Παντού φαντάσματα βλέπετε καί μηχανορραφίες.Γιά όνομα Θεού επιτέλους!
    Στα αποτέτοια μας η βασιλεία καί η κάθε βασιλεία.Οι άνθρωποι μετράνε.
    Γιά εξηγήστε μου καί μένα τού αδαή γιατί σε όλα τα γκάλοπο δημοφιλίας πού γίνονται στην Ισπανία εδώ καί κάποιες δεκαετίς η βασίλισσα Σοφία έρχεται πάντα πρώτη?Είναι τόσο χαζοί τελικά οι Ισπανοί?
    Αλλά ας αφήσουμε τώρα την πολιτική.Τελικά στην Ελλάδα ακόμη καί...ευκοιλιότητα να έχεις θα βρεθεί κάποιος να σού πεί ότι κάποιος πολιτικός έχει βάλει..δάκτυλο!
    Υπάρχουν άνθρωποι πού θέλουν να βλέπουν το ποτήρι μισοάδειο.Μίζεροι καί κακιασμένοι άνθρωποι.Ζηλόφθονες τού κερατά πού τούς βλέπει ο ήλιος καί αμέσως κρύβεται.Υπάρχουν καί οι άλλοι πού πασχίζουν γεμάτη αισιοδοξία ότι κάτι καλό μπορεί να γίνει πού βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο καί ελπίζουν να γεμίσει.Ξέρω τον Γιάννη Σμαραγδή πού είναι καί πατριώτης από το Ηράκελιο ο οποίος είχε στόχο ζωής αυτή τη ταινία.Τού είχε γίνει έμμονη ιδέα εδώ καί μιά δεκαετία περίπου.Κίνησε Γή καί ουρανό να βρεί χρηματοδότες.Καί με πολύ κόπο τελικά κατάφερε αυτό πού επεδίωκε.Γί' αυτό είναι τρισευτυχισμένος σήμερα.Καί όπως καταλαβαίνει κανείς δεν ξεκίνησε την ταινία γιά να βγάλει χρήματα έπειτα από δέκα σχεδόν χρόνια ε?
    όμως αν κρίνει κανείς από τις κριτικές η ζυγαριά γέρνει προς το μέρος όσων συνέβαλλαν στο να γίνει αυτή η ταινία.Μιά παραγωγή πού δεν την χωράει καν η Ελληνική πραγματικότητα καί αυτό δείχνει πως οι ικανοί καί επίμονοι Έλληνες μπορούν να πετύχουν πολλά πράγματα.
    Η χώρα μας είναι καταδικασμένη εκ των πραγμάτων να στηρίζεται στην ιστορία της καί στον πολιτισμό της.Τοι εγχείρημα τού Σμαραγδή θα βοηθήσει πολλαπλώς την Ελλάδα.Αν ακολουθήσουν καί άλλοι ικανοί πού σίγουρα υπάρχουν τότε όλοι θα μπορούμε να βλέπουμε το ποτήρι μοσογεμάτο.
    Δεν είναι όμορφος ο συνδυασμος τού θέματος, τού σκηνοθέτη, τού μουσικού επενδυτή της ταινίας καθώς καί τού καστ των Ελλήνων ηθοποιών?Ακόμη ακόμη καί αυτής της συμμετοχής της Ματσούκα?Δεν νομίζετε πωε ήταν άριστη η επιλογή της συγκεκριμένης ηθοποιού?Αλλά ξέρω οι 'μορφωμένοι' εδώ στάθηκαν στα Αγγλικά της.Καμμία κουβέντα γιά το παίξιμό της πού αυτή είναι η δουλειά της.
    Καιρός ήταν τελικά.Αντί οι ξένοι να παίρνουν θέματα από την πλούσια κληρονομιά μας καί να κάνουν ταινίες(Οδυσσέας, Τροία, Μέγας Αλέξανδρος,οι τριακόσιοι κ.λ.π) γιατί να μην τις κάνουν Έλληνες πού γνωρίζουν καλύτερα το σενάριο?
    Παρά μας έβγαλαν καί ομοφυλόφιλο τον Αλέξανδρο.
    Συμβουλή: Μην πυροβολείτε τούς Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
    ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ
    ΕΛΕΟΣ ΑΔΕΛΦΙΑ
    ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Κύριε Σμαρδή Γιάννη
    πόσα σούδωσαν οι φιλοβασιλικοί για αυτή την ταινία ???
    Δε ντρέπεσε ωρέ που είσε λες Κρητικός???
    ΑΔΕΡΦΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΟΛΟΥΣ ΑΔΕΡΦΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Eidame ton tainia exoume diavasei kai to vivlio tou Babi Plaitaki
    nai exei klepsei polla stoixeia..

    Sto vivlio to allo den exoume tin sygrousi tou el Geco me to Mega Ieroexetasti.
    Mono o Babis Plaitakis egrapse protos gia ayto!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Από τέχνη βλέπω σκίζετε οι περισσότεροιεδώ μέσα!!!
    Ε ρε καί νάτανε κανένα παραμύθι σαν τον Spiderman αμέσως θα παθαίνατε πλάκα.
    Gamers ε gamers!!!!!!
    Βρε ούστ από κεί καί τολμάτε να μιλάτε καί γιά ταινίες.Ούτε τον bob σφουγγαράκι δεν είστε ικανοί να κρίνετε.
    Τολμάτε να μιλάτε γιά τον Σμαραγδή τον κολλητό τού Λεωνίδα Κύρκου καί να μιλάτε γιά βασιλόφρονες καθήκια καί άσχετοι τού κερατά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ζηλιάρηδες!!!!!!!!!!!!!!
    Έλληνες σκημοθέτες.
    Σας την έκανε ωραία ο Γιάννης ο Σμαραγδής.Πέλευε γιά χρόνια ο Αγγελόπουλος καί έμεινε στο μετέωρο βήμα.Λέει λέει μαλακίες ο Κούνδουρος καί δεν ξεφεύγει από τη μετριότητα.Έπαθαν πλάκα οι Έλληυνες 'Στηβεν Σπίλμπερκ'.
    Λοιπόν η ταινία ήδη προβάλεται σε χιλιάδες αίθουσες της Ισπανίας της Λατινικής Αμερικής καί της Σκανδιναβίας.Έχει εξασφαλισμένο θετικό ισολογισμό καί τελικά δεν είναι κορόιδα οι ξένοι πού πάνε να την δούνε.Εμείς εδώ φυλακίσαμε τον ελευθερωτή Θεόδωρο Κολοκοτρώνη τον Σμαραγδή θα αφήναμε?
    Αυτοί πού λένε ότι δεν τούς άρεσε η ταινία μπορούν να πού ακριβώς τι δεν τούς άρεσα?
    Ας μιλήσουμε γιά τέχνη καί όποιος αντέξει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΚΡΗΤΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ !!!
    ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΔΟΜΗΝΙΚΟ ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟ!!!
    ΣΤΗ ΓΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΖΑΤΖΑΚΗ Η ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ !!!!

    ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΗ ΣΜΑΡΑΓΔΗ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΤΙΚΗ ΣΟΥ ΤΑΙΝΙΑ
    ΓΙΑ ΤΟΝ EL GRECO
    ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!!!

    “Στον κόσμο σαν το κρητικό δεν έχει τέτοια ράτσα,
    Στη αντρειγιά στην λεβεντιά και άντρες εις τη φάτσα”
    Μαντινάδα


    ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΣΜΑΡΑΓΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ EL GRECO ΚΑΙ ΑΝΑΤΑΡΑΧΤΗΚΑΜΕ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ(ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ) ΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
    ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ Η ΒΑΣΙΛΙΣΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΣΟΦΙΑ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ (ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΧΙΛΑΔΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ) !! ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΠΡΟΙΚΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ”!!!
    ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΡΟΙΚΟΔΟΤΗΣΑΝ ΟΙ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΚΑΙ Ο “ΠΡΩΗΝ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ” ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕ ΝΕΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΤΕΧΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ “ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ”
    Η ΝΕΑ “ΦΩΤΙΣΜΕΝΗ ΔΕΣΠΟΤΕΙΑ” ΤΩΝ ΦΙΛΟΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΓΙΑΝΝΗ ΣΜΑΡΑΓΔΗ (ΜΕ ΝΕΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ...
    Ο ΔΟΜΗΝΙΚΟΣ ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΚΑΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΑΙ Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ “ΟΧΙ”!!!
    Η “ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ” ΕΙΝΑΙ - ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ Ο κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΑΡΑΓΔΗΣ - Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ (ΑΥΤΗ Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΑΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ). ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΜΩΔΙΑ - ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ - ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ.
    ΔΑΠΑΝΗΘΗΚΑΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΠΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΙΛΕΣ....ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΠΟΣΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ. ΗΔΗ ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΤΑΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ – ΕΜΝΕΥΣΜΕΝΟ – ΚΛΕΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ (ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ) ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΛΙΟ “Ο ΓΚΡΕΚΟ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΗΣ” (ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΞΑΝΤΑΣ) ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο κ. ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΛΑΙΤΑΚΗΣ.
    ΤΕΛΟΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΔΟΜΗΝΙΚΟΣ ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ “ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΙΚΕΣ” ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΩΝ)!!!


    “ΛΕΒΕΝΤΟΓΙΕΝΝΑ ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ
    ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ ΔΟΞΑΣΜΕΝΗ
    ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΡΗΤΙΚΟΣ
    ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΘΑΙΝΕΙ”.

    Μαντινάδα

    ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ “ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ Η ΤΑΙΝΙΑ”. Η ΚΡΗΤΙΚΗ ΨΥΧΗ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ EL GRECO ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ “ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ” ΠΟΛΛΟΙ ΜΕ ΕΜΦΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΩΣ ΦΙΛΟΒΑΣΙΛΙΚΟΥΣ.

    “Οντέ χορεύει ο Κρητικός δείχνει την αντρειγιά του
    τη αρχοντιά, τη λεβεντιά και την παλικαριά του”.
    Μαντινάδα

    ΚΡΗΤΕΣ ΜΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ !!!

    “Tου Κύκλου τα γυρίσματα, που ανεβοκατεβαίνουν,
    και του Καιρού τα πράματα, που αναπαημό δεν έχουν,
    και του Τροχού, που ώρες ψηλά κι ώρες στα βάθη πηαίνουν·
    μα στο Kαλό κ' εις το Kακό περιπατούν και τρέχουν”·
    Ερωτόκριτος

    ΚΑΝΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ “ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ Η ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΜΗΝΙΚΟ ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟ!!
    “Έλα ξένε στον τόπο μου, έλα και δεν θα χάσεις,
    Κι απ΄ ότι δείς κι ότι χαρείς ποτέ δεν θα ξεχάσεις,
    Όλα τα παλικάρια μου θα σε καλοδεχτούνε,
    Κι ότι έχουν θα το μοιραστούν, με σένα θα γευτούνε,
    Κι αν έλθεις μάθε πως εδώ η σκέψη σου θα μείνει,
    Κι ήσυχο η ανάμνηση ποτέ δεν θα σ΄αφήνει.
    Γιατ΄είν΄ πολλές οι χάρες μου που θα ΄χεις να θυμάσαι,
    Που σκλάβο τους θα σε κρατούν ώστε να ζεις και να΄σαι!
    Από τα χρόνια τα παλιά βασίλευα του κόσμου,
    Με νόμους θεοκρατικούς, με τον πολιτισμό μου,
    Κι όσοι κι αν με πατήσανε , δυνάστες και φυλές,
    Σε όλους επιβλήθηκα δεν χάθηκα ποτές”!
    Μαντινάδα
    ΚΡΗΤΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ !!!
    ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΔΟΜΗΝΙΚΟ ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟ!!!
    ΣΤΗ ΓΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΖΑΤΖΑΚΗ Η ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ !!!!

    ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΗ ΣΜΑΡΑΓΔΗ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΤΙΚΗ ΣΟΥ ΤΑΙΝΙΑ
    ΓΙΑ ΤΟΝ EL GRECO ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!!!
    ΚΡΗΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ “ΟΧΙ” ΣΤΟΥΣ “ΝΕΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ”
    ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΔΥΑ “ΤΟΥ ΦΙΛΟΤΕΧΝΟΥ” ΒΑΣΙΛΙΑ
    ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΑΣ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝ ... ΩΣ ΕΔΩ ΟΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ... ΑΣ ΒΡΟΥΝ ΚΑΛΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ...
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟ Γ. ΣΜΑΡΑΓΔΗ .. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΩΣΤΕ Η ΤΑΙΝΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΘΕΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΩΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΑΣ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΔΟΞΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ ΝΑ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ... ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΑΣ ΤΟ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ ΠΟΥ ΚΟΣΜΕΙ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΩΝ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ... ΩΣ ΚΑΙ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Πολλή ζήλεια ρε παιδιά γιά τον Σμαραγδή.Επί της ουσίας κανείς δεν κριτικάρει την ταινία.
    Γιά πείτε εσείς ρε μάγκες πού μπορούν να βρεθούν 7000000 e γιά να γίνει μιά τέτοια ταινία?
    Είναι απίστευτη η μαλακία πού σας δέρνει.
    Δεν μού λέτε ρε εξυπνούληδες μήπως είναι βασιλόφρων καί ο Κάρολος Παπούλιας πού έκατσε δίπλα στην βασίλισσα της Ισπανίας?
    Πρέπει να το έχετε χάσει λίγο γι αυτό ψάχτε να το βρείτε γιατί σιγά σιγά μεγαλώνετε καί δεν σας βλέπω καλά στα γεράματα.Αν τώρα πετάτε πετραδάκια τότε θα ρίχνετε κοτρώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ο Χηστος Ζαχοπουλος ειχε δοσει χρηματα παρατυπα για την ταινια??
    αν ναι ποσα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Όλες οι συνεντεύξεις του Κωνσταντίνου είναι «στημένες».


    Κανένας δημοσιογράφος δεν του κάνει τις εξής ερωτήσεις:


    1. Γιατί συνεχώς λέτε για το πού σπούδασαν τα παιδιά σας και δεν λέτε για το τι σπουδές κάνατε εσείς ο ίδιος που σας χρυσοπλήρωνε ο ελληνικός λαός;


    2. Γιατί συνεχώς μιλάτε για τη Σχολή Αναβρύτων, λες και είναι κανένα Πανεπιστήμιο τύπου Καίμπριτζ; Γιατί δεν λέτε καθαρά ότι τα Ανάβρυτα που σπουδάσατε ήταν απλά ένα γυμνάσιο, στο οποίο ο καθηγητής δεν θα τολμούσε ποτέ να σας βάλει κακό βαθμό επειδή θα πέρναγε την υπόλοιπη ζωή του στη Μακρόνησο;


    3. Πώς καταφέρατε σε δύο (2) χρόνια και τελειώσατε τρεις (3) στρατιωτικές σχολές (Ευελπίδων, Δοκίμων και Ικάρων); Γιατί δεν τις τελειώνατε σε τρία (3) χρόνια (στην κάθε μία η φοίτηση είναι τετραετής);


    4. Όταν η χούντα σας κατάργησε οριστικά γιατί βιαστήκατε να δηλώσετε ότι θα σπουδάζατε στο Καίμπριτζ; Γιατί είσασταν επί τρία (3) χρόνια υποψήφιος και τελικά δεν καταφέρατε να γίνετε δεκτός; Πως το δικαιολογήσατε μετά; Ότι «δεν είχε το Καίμπριτζ το κατάλληλο κύρος»;


    5. Θυμάστε που όταν είσαστε διάδοχος του Θρόνου στην Αθήνα μια κοπέλα ρωτήθηκε σε ένα λεωφορείο αν της αρέσετε και όταν εκείνη απάντησε «όχι δεν είναι του γούστου μου» συνελήφθη από αστυφύλακα με πολιτικά για περιύβριση αρχής και καταδικάστηκε με την εισήγηση του εισαγγελέα ότι «Σε όλες τις Ελληνίδες αρέσει ο διάδοχος Κωνσταντίνος»;


    6. H γιαγιά μου μου έλεγε παλιά ότι καλά κάνατε και μάθατε καράτε επειδή με τον τρόπο αυτό θα μπορούσατε να αντιμετωπίζατε τους εχθρούς της πατρίδας μας. Στη δίκη της χούντας (1975) αποκαλύφθηκε την πρώτη μέρα του πραξικοπήματος σας επισκέφτηκαν στα ανάκτορά σας στο Τατόι ο Παπαδόπουλος, ο Πατακός και ο Μακαρέζος, και τους δεχτήκατε αόπλους στο γραφείο σας. Εσείς κρατάγατε ένα πιστόλι (τι το κάνατε, καθαρίζατε τα νύχια σας;) και πίσω από τους τρεις πραξικοπηματίες υπήρχαν δύο εμπιστότατοί σας χωροφύλακες που κρατούσαν αυτόματα «Sten». Γιατί δεν τους πυροβολήσατε; Φοβηθήκατε μήπως οι συγγενείς τους σας κάνουν αγωγή κατά του δημοσίου με βάση το άρθρο 105 του Εισαγωγικού Νόμου του Αστικού Κώδικα;


    7. Ποιος ενέργησε σωστά, εσείς ή ο γαμπρός σας ο Χουάν Κάρλος της Ισπανίας που αντιμετώπισε με θάρρος την απόπειρα πραξικοπήματος του συνταγματάρχη Τεχέρο Μολίνας (1976) και τον εξανάγκασε να αυτοκτονήσει; Ποιός απολαμβάνει υστεροφημία τώρα; Αυτός η εσείς που βουτήξατε στη θάλασσα για να ρίξετε σαμπάνια σε μια ολυμπιονίκη μας (δεν σας εξήγησαν ο Αρναούτης και ο Χοϊδάς ότι δεν ρίχνουν σαμπάνια σε βρεμένους από τη θάλασσα ολυμπιονίκες, η μήπως εσείς δεν το ξέρατε επειδή δεν είχατε βραχει ως ολυμπιονίκης);

    8. Θυμάμαι ότι όταν ταξίδευα με το πλοίο στην Κρήτη για το δημοψήφισμα του 1974, την ώρα που μιλούσατε στην τηλεόραση ότι «θέλετε να επιστρέψετε στην πατρίδα σας, για να επισκεφτείτε τους τάφους των προγόνων σας» ένας ασεβής Κρητικός πήγε πίσω από την τηλεόραση και κουνούσε τα χέρια του, σαν να ήσαν τα δικά σας χέρια. Έτσι το πλήθος των Κρητικών επιβατών της «Κρητικής Ατμομπλοϊας» δεν έδειξε την αρμόζουσα κατάνυξη. Γιατί δεν διαμαρτυρηθήκατε, ώστε να επαναληφθεί το δημοψήφισμα;

    9. Όταν έγιναν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της «Βασιλευομένης Δημοκρατίας» στις 2 Οκτωβρίου 1974 στη γωνία Πανεπιστημίου και Ιπποκράτους στην Αθήνα, γιατί ανεχτήκατε το πλήθος των ασεβών φοιτητών που φώναζε «λέσα για λέσα είσαι πριγκιπέσα, άνοιξε το παράθυρο να μπει γιαούρτι μέσα» και πέταγε αβγά και νεράντζια; Γιατί δεν ζητήσατε να διαλυθεί το πλήθος με τα μηχανοκίνητα του Μπιτούνη με τα δακρυγόνα («τις αύρες» όπως τις αποκαλούσατε τότε); Γιατί τα ανεχτήκατε όλα αυτά; Γιατί ένας άξιος αξιωματικός, ορκισμένος στη χούντα και στο θρόνο, ο Μπόλαρης, έκανε αυτή την ξεφτιλισμένη απόπειρα πραξικοπήματος με τις πιτζάμες;

    10. Δεν ντραπήκατε τους προγόνους σας, τους Αψβούργους, τους Χοετζόλερν, και τόσους άλλους που δόξασαν το στερέωμα της βασιλευόμενης Ευρώπης, τον Μαξιμιλιανό του Μεξικού κλπ; Θα τολμούσαν ποτέ στον Φραγκίσκο Ιωσήφ της Αυστρίας να φωνάζουν «έ, έ, έρχεται – έρχεται γιαούρτι!»;



    Λυπάμαι, αλλά αν με είχατε πλησιάσει και εμένα ευγενικά, ίσως να σας ρώταγα μόνο για τις σπουδές που έκαναν τα παιδιά σας (για να γεμίσει η συνέντευξη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *