GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ευρωσύνταγμα με νέο όνομα....

... Τα απορριπτικά δημοψηφίσματα και η Μεταρρυθμιστική Συνθήκη. ... Η «Ευρωπαϊκή Συνταγματική Συνθήκη» πριν δυο χρόνια συνάντησε τη καθολι...

...
Τα απορριπτικά δημοψηφίσματα και η Μεταρρυθμιστική Συνθήκη.
...
Η «Ευρωπαϊκή Συνταγματική Συνθήκη» πριν δυο χρόνια συνάντησε τη καθολική αντίσταση των λαών στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και ενώ τότε με αρχή τους Γάλλους και Ολλανδούς την απέρριψαν πανηγυρικά, η Ευρολιγαρχία ανασυντάχθηκε και με κεντρικό διαχειριστή τον «γαλλο-γερμανο-αγγλικό άξονα» την επανέφερε από το «παράθυρο» φορώντας της νέο «ρούχο» αυτό της «Μεταρρυθμιστικής Συνθήκης». Αυτή απεκδυόμενη κάποια πολιτικά σύμβολα, όπως «Σημαία» και «Εθνικός Ύμνος», καθώς και κάθε αναφορά σε λέξεις «Σύνταγμα», «υπουργός Εξωτερικών της Ένωσης» κλπ λόγω των προκαλουμένων αρνητικών συνειρμών, διατήρησε ανέπαφα τόσο τη βασική εννοιολογική δομή όσο και το κύριο περιεχόμενο του απορριφθέντος προηγούμενου συνταγματικού κειμένου, προσδίνοντας του τώρα, με την Άτυπη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου (18-19/10/2007), την τελική νομική του μορφή. (Για συνέχεια εδώ)

102 σχόλια

  1. Αν σκεφτουμε βλεπουμε οτι η συγκριση Βενιζελου-Παπανδρεου ειναι σαν να συγκρινεις καθαροαιμο με γαιδουρι και μάλιστα βλαμένο γαιδούρι.

    Μην μας λετε λοιπον να σκεφτουμε. Γιατι αν σκεφτουν οι Ελληνες ο ΓΑΠ θα παρει μονο τρεις ψηφους. Την δικη του, της μαμας του και του Νικου.
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. - Ιντιάνο θέλει γερές καπότες. Πούτσο δικό μου σκληρό, μουνί γυναίκα πολύ στενό. Δίνει ο περιπτεράς στον Ινδιάνο ένα κουτί από τις καλύτερες καπότες που είχε. Τις παίρνει ο Ινδιάνος και φεύγει. Μετά από μια μέρα γυρνάει ο Ινδιάνος και λέει στον περιπτερά:
    - Εγκώ δείρει εσένα;
    Ο περιπτεράς απορημένος ρωτά γιατί και ο Ινδιάνος απαντά:
    - Δικό μου πούτσο σκληρό, μουνί γυναίκα στενό, καπότα ΚΛΑΤΣ! Παίρνει και ο περιπτεράς μια σαμπρέλα από ποδήλατο, κόβει ένα κομμάτι το τυλίγει καλά και το δίνει στον Ινδιάνο λέγοντάς του:
    - Αυτές είναι οι καλύτερες καπότες στον κόσμο, πάρτες και δεν θα το μετανιώσεις. Τις παίρνει ο Ινδιάνος και φεύγει. Την άλλη μέρα γυρνάει εξαγριωμένος και λέει στον περιπτερά:
    - Εγκώ σκοτώσει εσένα;
    - Γιατί; ρωτάει ο περιπτεράς
    Και λέει ο Ινδιάνος:
    - Δικό μου πούτσο σκληρό, μουνί γυναίκα σκληρό, καπότα σκληρό, ΔΕΞΙ ΑΡΧΙΔΙ ΚΛΑΤΣ !!!

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
    ΓΑΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήταν ένας που είχε πολλά λεφτά, δεν είχε όμως τι να τα κάνει. Σκέφτηκε λοιπόν να χτίσει μια πενταόροφη πολυκατοικία και σε κάθε όροφο να βάλει και από μια πουτάνα. Σε όποιον λοιπόν κατάφερνε να γαμήσει όλες τις πουτάνες και να φτάσει στην ταράτσα της πολυκατοικίας μέσα σε μια ώρα θα του χάριζε την πολυκατοικία. Πηγαίνει λοιπόν ένας, μπαίνει στον πρώτο όροφο, γαμάει την πουτάνα και βγαίνει στο μπαλκόνι για να τον δει ο ιδιοκτήτης, ανεβαίνει στο δεύτερο τα ίδια, στον τρίτο, τέταρτο, πέμπτο μέχρι που φτάνει στην ταράτσα. Τότε τον βλέπει ο ιδιοκτήτης και λέει:
    - Ε ! τον κερατά, μου πήρε την πολυκατοικία.
    Και μετά από λίγο τον βλέπει στην άκρη της ταράτσας να τραβάει μαλακία και του φωνάζει:
    - Ε, τι κάνεις εκεί ρε μαλάκα;
    - Α, τώρα θα σου πάρω και τον αέρα!!!

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
    ΒΕΝΙ

    (ΠΡΟΣ ΧΑΖΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    ΓΑΠΑΚΙΑ ΓΑΜΙΕΣΤΕ

    Αυτή η υπόσχεση που αναφέρεται στο ποστ μόνο σαν μπλάκ χιούμορ μπορεί να θεωρηθεί !!!

    Ο Πάγκαλος αντιπρόεδρος σε κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου .

    Σαν να λέμε ο Σάντσο Πάντσα του Δον Κιχώτη .

    Από φαντασία πάμε καλά ....

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν σκεφτουμε βλεπουμε οτι η συγκριση Βενιζελου-Παπανδρεου ειναι σαν να συγκρινεις καθαροαιμο με γαιδουρι και μάλιστα βλαμένο γαιδούρι.

    Μην μας λετε λοιπον να σκεφτουμε. Γιατι αν σκεφτουν οι Ελληνες ο ΓΑΠ θα παρει μονο τρεις ψηφους. Την δικη του, της μαμας του και του Νικου.




    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ο Αράπης


    Ελπίζω κάποιος από τους υπευθύνους του μπλογκ να τον παίρνει όπως εγώ.
    Είναι φανερό ότι γίνεται συστηματική προσπάθεια να με γαμ......... Μέρες ολόκληρες, ιδιαίτερα όταν γράφεται κάτι που αφορά στο κόμμα μου (ΠΑΣΟΚ), ακολουθούν αρκετά μηνύματα με σεξ..κείμενα εις βάρος του χιλιοτρυπιμένου κωλ...μου που έχουν την πασίγνωστη πληροφορία ότι είμαι παρτ.....ξεκωλ.... αδερφή. Σας πληροφορούμε ότι μόνο μείς θέλουμε να γράφουμε μαλακίες του κ..... και να βρίζουμε και να παπαρολογούμε αλλα δεν νομίζω πως είναι λογοκρισία το να διαγραφούν όλα τα άλλα σχόλια εκτός από τα δικά μου.
    Αυτή είναι η ηλίθια γνώμη μου,δικό σας είναι το μπλογκ και εσεις αποφασίζεται.

    Με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. babis babis babis babis
    Υπάρχει και ο babis, υπάρχει κι άλλη γλύκα
    ο κώλος του ο στρουμπουλός, με τη σφιχτή την τρύπα.
    Ανοιγοκλείνει και ποθεί, πούτσες, καυλιά βολίδες
    να ξεσκιστούν τα βάρδουλα,κωλοτρυπίδες.

    Τα χείλια του babis τα κόκκινα, που μοιάζουν σαν μπουμπούκι
    θέλουν κι αυτά να γαμηθούν, με 'να καλό τσιμπούκι.

    babis babis babis babis
    babis babis babis babis
    babis babis babis babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. . Κώστας Σημίτης θεωρεί ότι "δεν μπορεί να είναι αποδεκτή η διαδικασία που ισχύει τώρα στην εκλογή του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ''.

    ΕΝΝΟΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΤΙΣ
    ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ..

    ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ.
    Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΤΥΧΗ ΣΕ
    ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΘΕΑΜΑ ΘΛΙΒΕΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ...
    …………………………………………………………………………………………………………………………
    Οσο μετρούν τις ημέρες τους στο ΠΑΣΟΚ, όλο και περισσότερο δείχνουν να καταλαμβάνονται όλοι από ένα αυτοκαταστροφικό μένος, να βυθίζονται εκεί από όπου κανείς δεν θα μπορεί να τους βγάλει. Προφανώς, όλοι νόμιζαν ότι το χειρότερο είχε συμβεί το βράδυ της 16ης Σεπτεμβρίου, όταν το ΠΑΣΟΚ κατέγραφε μία από τις σημαντικότερες, ποιοτικά και ποσοτικά, ήττες στην ιστορία του.
    Ο πόλεμος αλληλοεξόντωσης μάλλον δεν άρχισε συμπτωματικά. Εξυπηρετούσε σχεδιασμούς και τακτικές, αν κριθεί εκ των υστέρων το πού οδηγήθηκε τελικά η εσωκομματική σύγκρουση με την αποπολιτικοποίηση της συζήτησης και την αρχειοθέτηση της ήττας του -4%...
    Ελάχιστοι θα μπορούσαν να φανταστούν το ξεκατίνιασμα το οποίο θα ακολουθούσε, όπου πλέον το θέμα ΠΑΣΟΚ έγινε θλιβερό θέαμα τηλεοπτικό, που εμπίπτει στη θεματολογία των μεσημεριανών κουτσομπολίστικων εκπομπών.
    Ακόμη και αυτή τη στιγμή, θολωμένοι από τη ζαλάδα της άνευ όρων και ορίων σύγκρουσης, δείχνουν να ξεχνούν ότι σε λίγο δεν θα υπάρχει λάφυρο για τον νικητή. Και, συνεπώς, ούτε νικητής θα υπάρχει. Πιθανότατα, όλοι νομίζουν ότι η ευθύνη για το κατάντημα θα πέσει στα κεφάλια των (εσωτερικών) αντιπάλων. Λάθος λογαριάζουν. Δεν θα είναι το ΠΑΣΟΚ που θα τιμωρηθεί στις επόμενες εκλογές, ενώ αυτοί θα τη γλιτώσουν πάλι. Κινδυνεύουν να τιμωρηθούν προσωπικά και ατομικά όλοι αυτοί που έκαναν το προσωπικό στριπτίζ τους όλες αυτές τις ημέρες, αποκαλύπτοντας τα άγρια (πολιτικά) πάθη τους, την αφιλία τους, την απόστασή τους από την κοινωνία, τον εθισμό τους στην εξουσία, το ενδιαφέρον τους αποκλειστικά και μόνο για το προσωπικό συμφέρον τους.
    Δεν χρειάστηκε περισσότερο από ένας μήνας για να αποκαθηλωθούν κομματικά «είδωλα» προσωπικότητες, να αποδομηθούν πολιτικές οντότητες που «χτιζόντουσαν» για δεκαετίες... Κατόρθωσαν να υπονομεύσουν όχι μόνο την ενότητα της επόμενης ημέρας, αλλά και αυτήν ακόμη την ύστατη οδό διαφυγής της «λυτρωτικής διάσπασης» όπως τη βάφτισε κάποιος.
    Ποιοι θα διασπαστούν και γιατί; Μήπως θα μπει η ιδεολογική κόκκινη γραμμή που θα χωρίσει τους εδώ από τους εκεί; Το αριστερό ΠΑΣΟΚ από το κεντροδεξιό; Το ΠΑΣΟΚ των εκσυγχρονιστών από το παραδοσιακό; Το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ από το ενδοτικό; Το ΠΑΣΟΚ της οικονομίας της αγοράς από εκείνο του προστατευτισμού;
    Μα, ακούσατε κάποια τέτοια συζήτηση εδώ και έναν μήνα; Και, φυσικά, η διάσπαση δεν γίνεται επειδή μου αρέσει ο τάδε για αρχηγός καλύτερα από τον άλλο, ή επειδή αυτός μου υποσχέθηκε μία θέση στο Πολιτικό Συμβούλιο... Αυτό μπορεί να είναι κριτήριο όχι διάσπασης αλλά διάλυσης... Από αυτή ακριβώς τη διάλυση είναι που κινδυνεύει το ΠΑΣΟΚ σήμερα. Εχοντας αλληλοεξοντωθεί τα στελέχη του, έχοντας προσβληθεί βαθύτατα τα μέλη και οι οπαδοί του, έχοντας ευτελίσει την πολιτική διαδρομή και παρουσία του Κινήματος στην πολιτική ζωή της χώρας, ίσως δεν θα είναι πια σε θέση να ακούσουν αυτό που ετοιμάζεται να τους φωνάξει η κοινή γνώμη. Τη γνωστή δισύλλαβη έκφραση που έχουμε υιοθετήσει από την τουρκική γλώσσα που συνοδεύεται συνήθως από την επίσης μη κόσμια χειρονομία...

    ‘’PASOK poisonous’’


    ΓΑΠ άκια ΓΑΜΙΕΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
    Παναγιώτη Δ. Παναγιώτου
    ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΤΟ "ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΑΘΝΑΡ"
    ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ?
    ΤΙ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ?
    ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΦΕΡΕΤΡΑ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΕΡΕΤΡΑ ΜΕ ΦΩΤΙΕΣ.
    ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ?
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ?
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. . Κώστας Σημίτης θεωρεί ότι "δεν μπορεί να είναι αποδεκτή η διαδικασία που ισχύει τώρα στην εκλογή του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ''.

    ΕΝΝΟΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΤΙΣ
    ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ..

    ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ.
    Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΤΥΧΗ ΣΕ
    ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. TO ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ?
    Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ?
    Η
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ,ΚΟΚΚΑΛΗ,ΛΑΜΠΡΑΚΗ,
    ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ,ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
    ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ,ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ
    ΚΥΡΙΑΚΟΥ?

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΚΟΜΜΑ?
    Η
    Η ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ?

    ΕΚΛΗΣΗ..

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ
    ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ
    ΝΤΑΒΑΔΩΝ, ΔΙΑΛΥΣΕ ΤΟ.
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΟΥΝ
    ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ.
    ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΤΗΝ
    ΕΛΛΑΔΑ,ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ
    ΣΟΥ.



    TO ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΕΙΤΑΙ
    ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ..

    ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΟΣΕΞΕ..

    ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ





    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
    ΟΧΗΜΑ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ
    ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟ,
    ΔΙΑΛΥΣΕ ΤΟ

    ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    6:56 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ.
    ΤΟΝ ΦΥΡΕΡ ΤΗΣ ΜΙΝΤΙΑΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ.
    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ.
    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΒΕΝΖΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ?
    ΤΟΣΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΧΕΤΕ
    ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ
    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΛΟΓΟΥΣ
    ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ

    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ?
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΗ ΦΟΥΣΚΑ?
    ΕΧΕΤΑΙ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ Ο
    ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ
    ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ?
    ΤΟΣΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ,ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ..
    ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ
    ΤΟ "ΧΑΖΟ ΠΑΙΝΤΙ" ΠΟΥ ΔΕΝ "ΤΡΑΒΑΕΙ?

    1:37 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΜΗΠΩΣ Ο "ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ" ΕΙΝΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟΣ?

    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ..
    ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΗΣ
    ΚΟΚΚΑΛΑΚΗΣ
    ΛΑΜΠΡΟΥΚΟΣ
    ΚΥΡΙΑΚΟΥ-ΛΑΚΗΣ
    AΛΑΦΟΥΖΙΝΟΣ
    ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΡΟΥΛΗΣ
    ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΚΗΣ
    ΤΡΕΜΙΤΣΑ
    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΑΚΟΥΛΗΣ
    ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ
    ......
    ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ
    ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ
    ΑΠΟ-ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ ΚΑΙ
    ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΚΟΜΜΑ" ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ-ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ.
    ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,
    ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΣΤΑ
    ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΕΧΕΙ ΣΑΠΙΣΗ..

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ...
    ΝΕΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΛΛΑ ΑΝΔΡΕΑ ΠΟΥ
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ.
    ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ
    ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. TA KΛΕΦΤΡΟΝΙΑ
    ΜΕΓΚΑ-ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ
    ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ".
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑ?
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ...
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΟΛΗ
    Η ΕΛΛΑΔΑ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ.
    ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ..

    ΝΑΙ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.
    ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΗ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΛΗΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΠΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΕ ΤΗΝ
    ΚΑΜΟΡΑ-ΜΕΓΚΑ-ΠΑΣΟΚ.

    ΕΙΝΑΙ "ΑΝΙΚΑΝΟΣ" ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ.

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.
    ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΣ
    ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ.
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ
    ΓΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. MIA ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΩΝ,ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΩΝ,
    ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ..
    ΨΑΧΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ.
    ΨΑΧΤΕ ΣΤΟ ΑΛΚΑΤΡΑΖ.
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΙΩΡΓΟ ΟΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ, ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ, ΕΚΛΕΨΑΝ, ΕΚΛΟΓΕς ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑ, ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

    ΓΙΩΡΓΟ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΕ ΤΟΥΜΠΑΡΟΥΝ.

    ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΚΡΙΣΙΜΟ, ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΓΙΩΡΓΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.

    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ Ή ΜΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΊΑΣ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ.

    ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΘΡΗΝΟΣ.

    ΠΡΕΠΕΙ Η ΒΑΛΑΩΡΙΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΏΝΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

    ΒΑΣΗ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν χρειάστηκε περισσότερο από ένας μήνας για να αποκαθηλωθούν κομματικά «είδωλα» προσωπικότητες, να αποδομηθούν πολιτικές οντότητες που «χτιζόντουσαν» για δεκαετίες...

    ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΑΤΖΗ..
    "ΕΚΤΙΖΕ" "ΕΙΔΩΛΑ" ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΠΑΞΙΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.
    ΚΡΙΜΑ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ..
    ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ‘’PASOK poisonous’’
    ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΜΟΙΡΟΛΟΙ-ΑΡΘΡΟ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΜΠΕΤΑΤΖΗ
    ΜΠΟΜΠΟΛΑ.
    ΕΚΤΙΖΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ..
    ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΘΡΥΨΑΛΑ..Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ.
    ΤΟΝ ΦΥΡΕΡ ΤΗΣ ΜΙΝΤΙΑΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ.
    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ.
    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΒΕΝΖΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ
    ΙΣΟΝ
    ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΟΣ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ-ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. MIA ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΩΝ,ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΩΝ,
    ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ..
    ΨΑΧΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ.
    ΨΑΧΤΕ ΣΤΟ ΑΛΚΑΤΡΑΖ.
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ..


    ΑΡΓΗΓΟΣ Ο ΠΑΣΑΡΗΣ.....

    ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. MIA ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΩΝ
    ΜΕΓΚΑ-ΛΩΝ
    ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΩΝ,
    ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ..
    ΨΑΧΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ.
    ΨΑΧΤΕ ΣΤΟ ΑΛΚΑΤΡΑΖ.
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ..
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ
    ΠΑΣΑΡΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η ΓΗ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ
    Ο ΗΛΙΟΣ ΝΑ ΑΝΑΤΕΛΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τρίτη, 23 Οκτώβριος 2007
    Αποσταθεροποίηση του πολιτικού σκηνικού προσπαθεί να στήσει η καναλαρχία.

    Βλέποντας τον εκλεκτό τους Ευάγγελος να χάνει τη μάχη της προεδρίας του Πασόκ, οι διαπλεκόμενοι σκαρφίζονται κάθε μέσο για να ανακατευθύνουν την κρίση εσωστρέφειας που εύλογα μαστίζει το Πασόκ…..και προς τη ΝΔ που κυβερνά μόλις ένα μήνα. Έτσι δίνουν γραμμή «τεχνητής» κρίσης στη ΝΔ και κάθε μέρα εμφανίζουν και ένα παραπονούμενο βουλευτή ως διαφωνούντα έτοιμο να ρίξει τον Καραμανλή.
    Είναι εντελώς φυσιολογικό να υπάρχουν προσωπικές πικρίες και ανεκπλήρωτες φιλοδοξίες με την μη υπουργοποίηση κάποιων βουλευτών. Αυτό το πρόβλημα αντιμετωπίζει κάθε νέα κυβέρνηση σε δημοκρατικό πολίτευμα. Οπωσδήποτε δεν μπορούν να γίνουν όλοι βουλευτές και είναι ευνόητο κάποιοι που νομίζουν ότι μπορούν να συνεισφέρουν στο κυβερνητικό έργο να αισθάνονται ριγμένοι. Φυσικά κρίση στη ΝΔ δεν υπάρχει.
    Τα ισχυρά μιντιακά και ταυτόχρονα οικονομικά κέντρα αποφάσεων επιδίδονται σε άνευ ορίων και ανελέητη προσπάθεια χειραγώγησης των εξελίξεων φυσικά με γνώμονα τις «χρυσές δουλειές» τους, οι οποίες επιτυγχάνουν καλλίτερα οικονομικά αποτελέσματα με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αποσταθεροποίηση. Το φαινόμενο της διαπλοκής γεννήθηκε μέσα από την αποσταθεροποίηση του πολιτεύματος με το σκάνδαλο Κοσκωτά. Οι ίδιες εφημερίδες: «Νέα», «Ελευθεροτυπία» και «Έθνος» προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν και χειραγωγήσουν και το σημερινό πολιτικό σκηνικό, στοχεύοντας σε μια αναγέννηση του συστήματος διαπλοκής γιατί αυτή τη στιγμή τους έχουν πάρει χαμπάρι και το σύστημα έχει βαλτώσει. Με μια υπέρβαση μπορούμε να πούμε ότι η αποσταθεροποίηση ξεκίνησε από τη μέρα που Καραμανλής και Πούτιν υπέγραψαν τις ενεργειακές τους συμφωνίες, εξέλαβε διάφορες μορφές(μερικές φορές πολύ περίεργες) και κατέληξε με τις προσπάθειες πλήρους χειραγώγησης του Πασόκ. Είχαν δίκιο οι οπαδοί του Πασόκ που καταφέρονταν εναντίον του Mega, στο κλειστό γυμναστήριο του Σπόρτινγκ. Πολλές φορές ο λαός (ακόμα και ο κομματικά προσδιορισμένος) οσφραίνεται εξελίξεις πίσω από το παραβάν. Αυτό δεν εξηγείται εύκολα αλλά προσδιορίζεται εύκολα από την μαζική αντίδραση του κόσμου σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές. Δεν έχουμε ξαναδεί οπαδούς του Πασόκ να καταφέρονται εναντίον συγκεκριμένων κέντρων αποφάσεων. Είναι η πρώτη φορά και αυτό σημειολογικά έχει τεράστια αξία. Το ερώτημα είναι αν όντως ο Γ Παπανδρέου επιθυμεί κάθαρση στο εσωτερικό του κόμματος ή μήπως έχει ήδη δεσμευτεί για την «αναγέννηση» της διαπλοκής που ξέρει πάντα να ελίσσεται και πάντα να αυξάνει τα κέρδη της. Μήπως τελικά σκοπός του Παπανδρέου είναι ένας επικοινωνιακός εντυπωσιασμός με στόχο την επικράτηση από την πρώτη Κυριακή και στα μετόπισθεν έχει ήδη υποκύψει στις πιέσεις των εκδοτών που έτσι κι αλλιώς παραδοσιακά τον στήριζαν και είναι αδύνατη η οποιαδήποτε μεταβολή γραμμής στο παρόν και στο μέλλον.

    το έστειλε ο exastal στις 10:58 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο Γιώργος Παπανδρέου, το ξέρουμε τι μας το λες;
    Τον προσκαλούν συνέχεια
    αυτό που λέμε διεθνής αναγνώριση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σήμερα ο Γιώργος στην Πάτρα ελάχιστα κοίταγε τις σημειώσεις του, ήταν καταπληκτικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 10:58

    ΑΘΩΑ ΜΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ;

    ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΛΛΑ ΝΤΕΝΙΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ!
    ΟΤΑΝ Ο ΒΑΡΔΗΣ ΕΒΑΖΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΝ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΜΒΡΟ ΤΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΤΕ;
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΤΕ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;

    ΟΤΑΝ Ο ΚΥΡ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΣΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΝ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΠΡΕΦΑ ΤΙΠΟΤΕ;
    ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΙΚΕ Η ΚΑΝΕΛΛΗ ΣΕ ΚΚΕ ΔΕΝ ΑΠΟΡΗΣΑΤΕ;

    ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ Η ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΛΥΠΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ;

    ΔΕΝ ΘΥΜΩΝΕΤΕ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΡΆΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ;

    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΣΕΙΣ ΑΡ…. ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΟΥΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΜΙΝΤΙΑΡΧΩΝ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΟΡΟΪΔΟ;

    ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ ΡΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ!
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΨΥΦΙΖΟΥΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΟΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ, ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΚΑΙ ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΠΕΝΤΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ.

    ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΚΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;
    ΑΝ ΧΑΘΕΙΤΕ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!
    ΘΑ ΚΟΣΤΙΖΑΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ OFF SHORE !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 11 38
    μας επεισες
    θελουμε ΝΤΟΡΑ -ΒΕΝΖΕΛΟ.
    ΗΡΕΜΗΣΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΕ ΣΥΧΝΑ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ
    ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ,ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ
    ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ,
    ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ..
    ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ..
    ΕΠΙΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ
    ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ
    ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
    ΓΙΑΤΙ?
    ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΓΕΡΟΛΥΚΟΣ..
    ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΠΙΑ ΤΟΥΣ
    ΔΥΟ ΑΡΧΗΓΟΥΣ.
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 11:44

    ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΜΕ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΕ!
    ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    ΤΕΡΜΑ ΟΙ GO BETWEEN !!

    KAI TΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
    ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΕ:
    ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.!
    ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΡΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΕΙΔΙΚΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
    ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ,
    ΓΙΑΝΝΑΣ,ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ
    ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ".
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ
    ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΡΧΗΓΟΥΣ.
    ΓΙΑΤΙ?
    ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ
    ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ,ΓΙΑΤΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 11 51
    ΕΣΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΣΑΙ
    ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙ
    ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΒΟΛΕΨΕ
    Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ
    ΜΑΛΛΟΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τρίτη, 23 Οκτώβριος 2007
    Αποσταθεροποίηση του πολιτικού σκηνικού προσπαθεί να στήσει η καναλαρχία.

    Βλέποντας τον εκλεκτό τους Ευάγγελος να χάνει τη μάχη της προεδρίας του Πασόκ, οι διαπλεκόμενοι σκαρφίζονται κάθε μέσο για να ανακατευθύνουν την κρίση εσωστρέφειας που εύλογα μαστίζει ...


    Εξαιρετικό το κείμενο. Και πράγματι στο επίκεντρο. Εάν ο Γιώργος δεν επιχειρήσει την κάθαρση και είναι απλά για την ηγεσία, είναι άξιος της μοίρας του-και της δικής μας. Πάντως φαίνεται να το εννοεί, και να τηρεί την παπανδρεική παράδοση. το θέμα είναι πόσο αδίστακτα θα ενεργήσει. Έχοντας να κάνει με πρακτικές και όντα πρωτόγνωρα άγρια για χρήμα και εξουσία, από το πόσο αδίστακτα θα τους ξεριζώσει θα κριθεί και το πόσο θα προχωρήσει η χώρα.

    Πίσω έχει όμως η γάτα την ουρά.

    Η Βάσω για παράδειγμα, κολλητή του αχυρανθρώπου Ευθυμίου, ψήφισε Γιώργο (εκτός γιατί εκεί πήγε το ρεύμα) για να σώσει και τον κολλητό. Να έχει δηλαδή ισχυρό έρεισμα μετά την 11η Νοεμβρίου και να μπορέσει να κρατήσει το κολλητό αχυράνθρωπο στα πράγματα.

    Έτσι δουλεύουν τα νταβατζήδικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ?
    ΤΟΣΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΧΕΤΕ
    ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ
    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΛΟΓΟΥΣ
    ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ

    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ?
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΗ ΦΟΥΣΚΑ?
    ΕΧΕΤΑΙ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ Ο
    ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ
    ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ?
    ΤΟΣΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ,ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ..
    ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ
    ΤΟ "ΧΑΖΟ ΠΑΙΝΤΙ" ΠΟΥ ΔΕΝ "ΤΡΑΒΑΕΙ?

    -----

    Σωστός, εδώ υπάρχει ένα point.
    Όντως αφού είναι άχρηστος γιατί όλα τα μίντια μαζί (μιλάμε για απίστευτη δύναμη) δεν μπορούν να τον αποκαθηλώσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΕΧΕΙ
    ΔΩΣΗ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ,
    ΝΑ ΒΟΛΕΥΕΙ ΟΣΟΥΣ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ.
    ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ
    ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ
    ΤΑ ΑΝΤΙΠΑΛΑ ΜΜΕ.
    ΘΕΛΕΙ ΥΣΤΕΡΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.
    ΠΟΝΗΡΟΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ.
    ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΟΙ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 11:53

    ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΚΟΣ!
    ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ
    ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ Η ΚΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!

    ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
    ΜΕ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΒΑΓΓΟ
    ΕΞΥΠΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ
    ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ!
    ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. babis babis babis babis
    Υπάρχει και ο babis, υπάρχει κι άλλη γλύκα
    ο κώλος του ο στρουμπουλός, με τη σφιχτή την τρύπα.
    Ανοιγοκλείνει και ποθεί, πούτσες, καυλιά βολίδες
    να ξεσκιστούν τα βάρδουλα,κωλοτρυπίδες.

    Τα χείλια του babis τα κόκκινα, που μοιάζουν σαν μπουμπούκι
    θέλουν κι αυτά να γαμηθούν, με 'να καλό τσιμπούκι.

    babis babis babis babis
    babis babis babis babis
    babis babis babis babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 11:55

    ΕΓΩ ΒΡΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩ!!
    ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΧΑΜΕΝΟ;
    ΕΓΩ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΡΔΗ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΟΥΣ
    ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗ ΠΙΤΤΑ ΤΟΥ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ
    ΘΑ ΣΕ ΦΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΔΕΝ ΘΥΜΩΝΕΤΕ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΡΆΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ;

    γραφει ενα υστερικο νταβατζωμενο
    δημοσιογραφακι.
    ποιοι τον κρατανε στην εξουσια τον καραμανλη?
    ο κοκκαλης,μπομπολας,λαμπρακης,
    βαρδης?
    θα μας τρελλανεις βρε μαλακα?
    ποσο καιρο εχεις να μασησης μιζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΕΓΩ ΒΡΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩ!!
    ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΧΑΜΕΝΟ;
    ΕΓΩ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΡΔΗ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΟΥΣ

    ρε συ μαλακα μηπως εισαι ο κυρτσος?
    το προβλημα σου ειναι ο ρουσοπουλος και μας ζαλιζεις τα αρχιδια.
    αει γαμησου στερημενε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. babis babis babis babis
    babis babis babis babis
    babis babis babis babis.

    ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΜΟΔΙΣΤΡΟΥΛΑ ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΥΛΑ ΜΟΥ ...........

    BABIS
    καύλωσα μετά από τόσα μυνήματα
    που έστειλες, έλα γμα σε τσιμπουκόσω
    γλυκειά μου.....

    είμαι αλβανός αλλά δεμ πιστεύω να σε πειράζει (πόντοι 27,5).......
    είσαι σοσιαληστάρα θα σε γ.... και θα σου λέω τα πασοκικά που σε καυλώνουν μωρό μου....

    αλι χισαρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. H ΓΗ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ
    Ο ΗΛΙΟΣ ΝΑ ΑΝΑΤΕΛΕΙ

    Τι άνθρωποι είστε εσείς φανατιστείτε λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ
    ΜΑΛΑΚΑ.
    ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.
    ΒΟΛΕΨΕ ΤΟΝ ΡΕ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. 12:08
    ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ ΘΟΔΩΡΕ
    ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΗΝ ΜΑΡΑ
    ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ AUTO CUE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΕΓΩ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΡΔΗ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΟΥΣ

    γραφει το κομπλεξικο του ρουσοπουλου.
    βρε μαλακα εσυ τον εχεις σκιση τον
    καραμανλη εδω μεσα με αυτα που γραφεις.
    πως προσπαθεις να τον σωσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. 12:10
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ
    ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΜΙΑ Ο ΒΑΡΔΗΣ ΜΙΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
    ΕΙΝΑΙ ΑΓΚΑΖΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. babis babis babis babis
    babis babis babis babis
    babis babis babis babis.

    ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΜΟΔΙΣΤΡΟΥΛΑ ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΥΛΑ ΜΟΥ ...........

    BABIS
    καύλωσα μετά από τόσα μυνήματα
    που έστειλες, έλα γμα σε τσιμπουκόσω
    γλυκειά μου.....

    είμαι αλβανός αλλά δεμ πιστεύω να σε πειράζει (πόντοι 27,5).......
    είσαι σοσιαληστάρα θα σε γ.... και θα σου λέω τα πασοκικά που σε καυλώνουν μωρό μου....

    αλι χισαρ

    Υ.Γ.
    ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΘΑ ΓΑΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΔΕΞΙΑ ΣΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. 12 11
    ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ
    ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ.
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΕΙΠΑΜΕ.
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ
    ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
    ΣΕ ΑΠΑΤΑΕΙ ΜΕ ΠΑΣΟΚΟΥΣ?
    ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΖΕΙ?
    ΣΕ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ?
    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟ...Σ
    ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ?
    ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΩΡΑ..ΗΡΕΜΗΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. 12:15 ΔΕΝ ΣΟΥ ΞΑΝΑΜΙΛΑΩ
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
    ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΝΑΜΕ
    ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΦΑΓΩΘΟΥΜΕ
    ΚΡΙΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ
    ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ.
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΕΙΠΑΜΕ.
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ
    ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
    ΣΕ ΑΠΑΤΑΕΙ ΜΕ ΠΑΣΟΚΟΥΣ?
    ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΖΕΙ?
    ΣΕ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ?
    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    babis

    ΝΤΡΟΠΗ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ..........

    ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΔΕΡΦΗ ........

    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΠΙΑΤΣΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΙΠΩΣΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ .........

    ΚΩΣΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. an s aresi to sex xoris tampou kai thes na to xairese se oles tou tis morfes steile m email.to email m einai kai o msn m opou mporis na me dis se foto i se cam.apeuthinomai mono se antres apoklkistika.filia

    babis

    ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΥΓΓΡΟΥ 156

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Συντονιστείτε με τον ΑΛΤΕΡ, πληροφορίες αναφέρουν ότι σε λίγο θα εμφανιστεί ο Βενιζέλος σε μία guest εμφάνιση. Θα απολαύσουμε την ερμηνεία του στο τραγούδι "ΤΙ ΦΥΡΕΡ ΤΙ ΗΓΕΤΗΣ, ΤΙ ΝΤΟΥΤΣΕ ΤΙ ΕΠΑΙΤΗΣ"
    ΣΤΙΧΟΙ: Α. ΛΟΒΕΡΔΟΣ
    ΜΟΥΣΙΚΗ:Μ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. an s aresi to sex xoris tampou kai thes na to xairese se oles tou tis morfes steile m email.to email m einai kai o msn m opou mporis na me dis se foto i se cam.apeuthinomai mono se antres apoklkistika.filia

    babis
    Η ΓΛΥΚΕΙΑ ΠΑΣΟΚΑ


    ΔΕΝ ΣΟΥ ΞΑΝΑΜΙΛΑΩ babis
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
    ΠΛΕΟΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΠΑΣΟΚ ΓΙΝΑΜΕ
    ΚΡΙΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Συντονιστείτε με τον ΑΛΤΕΡ, πληροφορίες αναφέρουν ότι σε λίγο θα εμφανιστεί ο Βενιζέλος σε μία guest εμφάνιση. Θα απολαύσουμε την ερμηνεία του στο τραγούδι "ΤΙ ΦΥΡΕΡ ΤΙ ΗΓΕΤΗΣ, ΤΙ ΝΤΟΥΤΣΕ ΤΙ ΕΠΑΙΤΗΣ"
    ΣΤΙΧΟΙ: Α. ΛΟΒΕΡΔΟΣ
    ΜΟΥΣΙΚΗ:Μ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ

    ΜΠΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΡΕΛΑ............

    ΞΕΡΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΒΑΡΕΛΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. babis babis babis babis
    babis babis babis babis
    babis babis babis babis.

    ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΜΟΔΙΣΤΡΟΥΛΑ ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΥΛΑ ΜΟΥ ...........

    BABIS
    καύλωσα μετά από τόσα μυνήματα
    που έστειλες, έλα γμα σε τσιμπουκόσω
    γλυκειά μου.....

    είμαι αλβανός αλλά δεμ πιστεύω να σε πειράζει (πόντοι 27,5).......
    είσαι σοσιαληστάρα θα σε γ.... και θα σου λέω τα πασοκικά που σε καυλώνουν μωρό μου....

    αλι χισαρ

    Υ.Γ.
    ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΘΑ ΓΑΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΔΕΞΙΑ ΣΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΔΕΝ ΘΥΜΩΝΕΤΕ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΡΆΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ;

    γραφει καποιος δεξιος,απο αλληλεγγυη στον καραμανλη..
    πασοκ γινατε λιγουρια.

    ΕΓΩ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ...ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. - Ιντιάνο θέλει γερές καπότες. Πούτσο δικό μου σκληρό, μουνί γυναίκα πολύ στενό. Δίνει ο περιπτεράς στον Ινδιάνο ένα κουτί από τις καλύτερες καπότες που είχε. Τις παίρνει ο Ινδιάνος και φεύγει. Μετά από μια μέρα γυρνάει ο Ινδιάνος και λέει στον περιπτερά:
    - Εγκώ δείρει εσένα;
    Ο περιπτεράς απορημένος ρωτά γιατί και ο Ινδιάνος απαντά:
    - Δικό μου πούτσο σκληρό, μουνί γυναίκα στενό, καπότα ΚΛΑΤΣ! Παίρνει και ο περιπτεράς μια σαμπρέλα από ποδήλατο, κόβει ένα κομμάτι το τυλίγει καλά και το δίνει στον Ινδιάνο λέγοντάς του:
    - Αυτές είναι οι καλύτερες καπότες στον κόσμο, πάρτες και δεν θα το μετανιώσεις. Τις παίρνει ο Ινδιάνος και φεύγει. Την άλλη μέρα γυρνάει εξαγριωμένος και λέει στον περιπτερά:
    - Εγκώ σκοτώσει εσένα;
    - Γιατί; ρωτάει ο περιπτεράς
    Και λέει ο Ινδιάνος:
    - Δικό μου πούτσο σκληρό, μουνί γυναίκα σκληρό, καπότα σκληρό, ΔΕΞΙ ΑΡΧΙΔΙ ΚΛΑΤΣ !!!

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
    ΓΑΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. @1:37 πμ
    Είσαι αλήτης, όχι ο μόνος, και κολλάς τη μαλακία σου σε ξένα θέματα, σαμποτάροντας τον διάλογο. Αυτό δεν σημαίνει πως θα γλυτώσεις την απάντηση που σου είχα δώσει σε άλλη όμοια καταχώρισή σου.
    Λες:
    ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ?
    Στ’ αλήθεια δεν ξέρεις τον λόγο; Να σου τον πω εγώ: επειδή οι πασόκες είστε μαλάκες και θέλετε άρον άρον μαλάκα αρχηγό. Ο ευφυής, ο ξύπνιος δεν σας πάει. Γύρευε τη δουλειά σου, λέτε. Με τον ηλίθιο επικοινωνούμε, άντε να τα βγάλεις πέρα με έναν ευφυή! Ο Γιωργάκης λοιπόν ακλόνητος στο ΠΑΣΟΚ.
    Κι αν θέλεις μια ευπρεπή και υψηλού επιπέδου διατύπωση αυτού που σου είπα, διάβασε την επιφυλλίδα του Χρήστου Γιανναρά στην Καθημερινή της 14-10-07, με τον τίτλο «Είναι ευφυής, δεν είναι δικός μας». Ιδού ένα απόσπασμα:
    Αποκαλυπτικός είναι αυτές τις μέρες και ο τρόμος του σοσιαλεπώνυμου «κινήματος» (της ευρύτερης δηλαδή «Αριστεράς»), μπροστά στην ευφυΐα, στην ξεχωριστή καλλιέργεια. Η κομματική μάζα προκρίνει για μπροστάρη μάλλον τον κραυγαλέα μειονεκτικό, μια συμπαθή, αλλά δραματικά ανεπαρκή πολιτική παρουσία. Λένε καθαρά για τον αντίπαλο: «Είναι ευφυής, άρα δεν είναι δικός μας, δεν μπορεί τέτοιας οξύνοιας άνθρωπος να είναι αριστερός» – αριστερός θα πει πειθήνιος, με ευνουχισμένη σκέψη, κρίση, έκφραση. Βολεύεται λοιπόν το «κίνημα» με τον ολίγιστο, τον εξόφθαλμα ανεπιτήδειο, δεν νιώθει καταγέλαστο τον «αρχηγό» τον «ανορθούμενον επ’ άκρων ονύχων και τανυόμενον να φθάση εις ύψος και φανή και αυτός γίγας». Ο ευφυής φοβίζει, θα βάλει ψηλά τον πήχυ, θα κρίνει ικανότητες και ποιότητα. Προτιμότερος ο μειονεκτικός, που πασχίζει να μιμηθεί τον πατέρα του, έστω και αν ιδεολογικοπολιτικά βρίσκεται στους αντίποδές του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ήταν ένας που είχε πολλά λεφτά, δεν είχε όμως τι να τα κάνει. Σκέφτηκε λοιπόν να χτίσει μια πενταόροφη πολυκατοικία και σε κάθε όροφο να βάλει και από μια πουτάνα. Σε όποιον λοιπόν κατάφερνε να γαμήσει όλες τις πουτάνες και να φτάσει στην ταράτσα της πολυκατοικίας μέσα σε μια ώρα θα του χάριζε την πολυκατοικία. Πηγαίνει λοιπόν ένας, μπαίνει στον πρώτο όροφο, γαμάει την πουτάνα και βγαίνει στο μπαλκόνι για να τον δει ο ιδιοκτήτης, ανεβαίνει στο δεύτερο τα ίδια, στον τρίτο, τέταρτο, πέμπτο μέχρι που φτάνει στην ταράτσα. Τότε τον βλέπει ο ιδιοκτήτης και λέει:
    - Ε ! τον κερατά, μου πήρε την πολυκατοικία.
    Και μετά από λίγο τον βλέπει στην άκρη της ταράτσας να τραβάει μαλακία και του φωνάζει:
    - Ε, τι κάνεις εκεί ρε μαλάκα;
    - Α, τώρα θα σου πάρω και τον αέρα!!!

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
    ΒΕΝΙ

    (ΠΡΟΣ ΧΑΖΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ.
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ, ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΗΓΕ, ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΝΙΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΡΙΤΗΡΙΑ


    ΤΙ ΦΥΡΕΡ ΤΙ ΗΓΕΤΗΣ
    ΤΙ ΝΤΟΥΤΣΕ ΤΙ ΕΠΑΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. 12:15 ΔΕΝ ΣΟΥ ΞΑΝΑΜΙΛΑΩ
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
    ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΝΑΜΕ
    ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΦΑΓΩΘΟΥΜΕ
    ΚΡΙΜΑ!!!

    ρε γαμημενο γιουσουφακι της
    ντορας,εσυ κατηγορεις τον καραμανλη,διαπλεκομενο?
    θρασος τα ντορακια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. babis babis babis babis
    Υπάρχει και ο babis, υπάρχει κι άλλη γλύκα
    ο κώλος του ο στρουμπουλός, με τη σφιχτή την τρύπα.
    Ανοιγοκλείνει και ποθεί, πούτσες, καυλιά βολίδες
    να ξεσκιστούν τα βάρδουλα,κωλοτρυπίδες.

    Τα χείλια του babis τα κόκκινα, που μοιάζουν σαν μπουμπούκι
    θέλουν κι αυτά να γαμηθούν, με 'να καλό τσιμπούκι.

    babis babis babis babis
    babis babis babis babis
    babis babis babis babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. MIA ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΩΝ
    ΜΕΓΚΑ-ΛΩΝ
    ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΩΝ,
    ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ..
    ΨΑΧΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ.
    ΨΑΧΤΕ ΣΤΟ ΑΛΚΑΤΡΑΖ.
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ..
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ
    ΠΑΣΑΡΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Σήμερα ο ΓΑΠ έδωσε ρέστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. TO ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ?
    Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ?
    Η
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ,ΚΟΚΚΑΛΗ,ΛΑΜΠΡΑΚΗ,
    ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ,ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
    ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ,ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ
    ΚΥΡΙΑΚΟΥ?

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΚΟΜΜΑ?
    Η
    Η ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ?

    ΕΚΛΗΣΗ..

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ
    ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ
    ΝΤΑΒΑΔΩΝ, ΔΙΑΛΥΣΕ ΤΟ.
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΟΥΝ
    ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ.
    ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΤΗΝ
    ΕΛΛΑΔΑ,ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ
    ΣΟΥ.



    TO ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΕΙΤΑΙ
    ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ..

    ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΟΣΕΞΕ..

    ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
    ΟΧΗΜΑ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ
    ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟ,
    ΔΙΑΛΥΣΕ ΤΟ

    ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

    Η ΧΟΡΕΥΤΡΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ Η ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ...

    ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΓΓΕΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. TA KΛΕΦΤΡΟΝΙΑ
    ΜΕΓΚΑ-ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ
    ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ".
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑ?
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ...
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΟΛΗ
    Η ΕΛΛΑΔΑ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ.
    ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ..

    ΝΑΙ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.
    ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΗ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΛΗΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΠΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΕ ΤΗΝ
    ΚΑΜΟΡΑ-ΜΕΓΚΑ-ΠΑΣΟΚ.

    ΕΙΝΑΙ "ΑΝΙΚΑΝΟΣ" ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ.

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.
    ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΣ
    ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ.
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ
    ΓΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. 12:15 ΔΕΝ ΣΟΥ ΞΑΝΑΜΙΛΑΩ
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
    ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΝΑΜΕ
    ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΦΑΓΩΘΟΥΜΕ
    ΚΡΙΜΑ!!!

    ρε γαμημενο γιουσουφακι της
    ντορας,εσυ κατηγορεις τον καραμανλη,διαπλεκομενο?
    θρασος τα ντορακια..

    12:28 πμ

    ΘΑ ΤΟΘΕΛΕΣ ΚΑΥΛΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ ΠΑΣΟΚΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΗΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΠΡΗΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 20 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΡΟΝΙΑ

    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΣΟΥ ΒΡΩΜΟΚΩΛΗ ΠΑΣΟΚΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. babis babis babis babis
    Υπάρχει και ο babis, υπάρχει κι άλλη γλύκα
    ο κώλος του ο στρουμπουλός, με τη σφιχτή την τρύπα.
    Ανοιγοκλείνει και ποθεί, πούτσες, καυλιά βολίδες
    να ξεσκιστούν τα βάρδουλα,κωλοτρυπίδες.

    Τα χείλια του babis τα κόκκινα, που μοιάζουν σαν μπουμπούκι
    θέλουν κι αυτά να γαμηθούν, με 'να καλό τσιμπούκι.

    babis babis babis babis
    babis babis babis babis
    babis babis babis babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Σήμερα ο ΓΑΠ έδωσε ρέστα......

    ΠΗΡΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ...

    ΓΑΠ
    ΓΑΠ


    ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ
    ΑΡΧΗΓΟΣ
    ΠΑΣΟΚΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ,
    Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.
    ΚΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ
    ΠΑΣΟΚ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ..
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ...
    ΚΑΛΑ ΠΕΡΝΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΜΠΗ ΜΕ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ!

    ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΓΓΕΛΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΚΤΕ: Η υπόθεση της «Μεγάλης Αλβανίας» είναι ακόμη ζωντανή;


    ΑΡ: Αν οι Αλβανοί θελήσουν να «ολοκληρωθούν» ως κράτος, όπως συνέβη με όλες τις χώρες της περιοχής και τηv Ελλάδα, τίποτε δεν μπορούμε να αποκλείσουμε.

    Το θέμα είναι αν μπορεί αυτή η ολοκλήρωση να είναι βελούδινη.

    Είναι απόλυτα φυσιολογικό κάποιος που αισθάνεται Αλβανός να θέλει να ενσωματωθεί στη δική του «μητέρα πατρίδα».

    Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει αμέσως.

    Ας μην ξεχνάμε, όμως, ότι η δημογραφική αύξηση των Αλβανών είναι εκρηκτική, την ώρα που όλοι οι άλλοι γείτονές τους συρρικνώνονται πληθυσμιακά.

    Οι περισσότεροι Αλβανοί είναι σήμερα νέοι και αυτή η οικονομική πραγματικότητα θα γίνει και πολιτική.
    ==================================
    Συνέντευξη του ΑΛΕΞ ΡΟΝΤΟΣ στον Κόσμο του Επενδυτή.

    Και για όσους δεν ξέρουν τον κύριο,να τους ενημερώσουμε ότι ήταν και είναι κολλητός του ΓΑΠ,άνθρωπος των Αμερικανών και σύμβου΄λος του ΓΑΠ στο Υπουργείο Εξωτερικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

    Η ΧΟΡΕΥΤΡΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ Η ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ...

    ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΓΓΕΛΗ

    TON XAZOGIVRGAKH ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΤΜΑΝ
    ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ IQ

    MΠΡΑΒΟ ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΑΚΗΜΑΜ = ΚΑΤΜΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ.
    ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΕΣΥ!
    ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ, ΜΙΚΡΟ ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟ ΜΠΑΜΠΑΚΟΜΠΟΥΚΩΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. MIA ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΩΝ
    ΜΕΓΚΑ-ΛΩΝ
    ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΩΝ,
    ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ..
    ΨΑΧΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ.
    ΨΑΧΤΕ ΣΤΟ ΑΛΚΑΤΡΑΖ.
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ..
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ
    ΠΑΣΑΡΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΚΑΙ Η ΜΑΛΑΜΩ ΜΕ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ!
    ΑΤΣΑ ΠΕΡΑΣΗ!

    ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΠΑΣΟΚΑΚΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟ
    ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ

    ΑΛΕΥΡΙ

    Ο GEORGEMAN = KATMAN ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ...

    ΠΑΣΟΚΑΚΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟ
    ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ

    ΑΛΕΥΡΙ

    Ο ΧΟΝΤΡΟΣ (SWAN) ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. http://krogias.blogspot.com/2007/10/blog-post_2281.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. TON XAZOGIVRGAKH ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΤΜΑΝ
    ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ IQ

    MΠΡΑΒΟ ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΑΚΗΜΑΜ = ΚΑΤΜΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΠΟΥΤΣΟΚΡΑΤΙΑ!!!

    ΚΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΚΑΡΑΜΑΝΛΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΙ ΧΩΝΕΙ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΙΑ ΜΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΤΩΣΕΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΚΑΙ Ο ΒΑΣ ΒΑΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΠΕΝΥ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΓΓΕΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΕΙΠΕ ΠΑΛΙ Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑ ΠΟΙΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ;
    ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΑΜΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ΣΟΒΑΡΑ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Ειμαι η ξεφωνημενη ο τζων!!
    Μην νομιζετε οτι σας ξεχασα!!
    Απλα εσκιζα την κωλοτρυπα που στην νεολαια Πασοκ που με γαμουσαν ενας ενας και τωρα αφου ηπια ολα τα ψωλοχυματα ηρθα να πιω και τα δικα σας για ακομα μια φορα!

    Παντα δικος σας για να με γαμησετε

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΠΟΥΤΣΟΚΡΑΤΙΑ!!!

    ΚΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΚΑΡΑΜΑΝΛΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΙ ΧΩΝΕΙ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΙΑ ΜΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΤΩΣΕΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ρε γαμημενο γιουσουφακι της
    ντορας,εσυ κατηγορεις τον καραμανλη,διαπλεκομενο?
    θρασος τα ντορακια..

    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗ
    ΠΟΤΕ!
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΕ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΤΙ ΜΕΜΠΤΟΝ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΥΛΙΑΝΟΥ;
    ΠΑ, ΠΑ ,ΠΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ
    ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΙΡΑΧΤΑΡ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΤΑΒΑΤΖΩΜΑ

    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΡΥΦΟΠΟΥΤΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΛΙΓΟ, ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ ΠΛΑΚΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Η Αννα Διαμαντοπούλου πάσχει από Δονκιχωτισμό, ξαφνικά νομίζει ότι είναι το σημαντικότερο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και ότι όλοι κρέμονται από τα χείλια της. Υπάρχουν αγωνιστές στο ΠΑΣΟΚ Αννούλα που σε βάζουν κάτω και σε πατάνε.
    Οπότε μαζέψου, γιατί αν ο Γιώργος και ο Μπένυ δεν κάνουν μία, εσύ δεν κάνεις 100.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Οποιος αλήτης βάλει ξανά ΣΠΑΜ για το bitefight θα τον καταγγείλω στον υπευθυνο και θα αποβληθεί.

    Μας απάσατε τα αρχίδια με τις μαλακίες.Ουστ από εδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Εγώ ξέρω τι έχει η Άννα Διαμαντοπούλου. Μπαίνουν 7-8 ηλίθιοι στη σελίδα της, της γράφουν κάτι μαλακίες και νομίζει ότι έχει κατακτήσει και τους bloggers!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ΠΑΙΔΙΑ


    ΕΙΜΑΙ 160 ΚΙΛΑ


    ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΣΩΜΟΣ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

    ΧΘΕΣ ΣΟΥ ΕΘΕΣΑ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ, ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ.

    ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΩ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΩ, ΕΣΥ ΩΣΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. WWW.KARSILAMAS.TON.POUTSO.TON.EKLAIGANE

    Μια συγκλονιστική αποκάλυψη.

    Ποιός κώλος είναι ο ρέκορντμαν στις συμμετοχές της λέσχης Καρσιλαμά-τσιφτετέλι?

    Τι υπόγειες κωλοτρυπίδες συνδέουν τους συμμετέχοντες στην σκοτεινή καρσιλαμική λέσχη?

    Τα κατέβασα και χορεύω καρσιλαμά γυμνός.

    Ελάτε τώρα να δείτε την κουνιστή κωλάρα μου που γράφει εδώ αυτές τις μαλακίες.

    WWW.KARSILAMAS.TON.POUTSO.TON.EKLAIGANE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. index

    Με την ομιλία του έστειλε "μήνυμα ανάστασης, μήνυμα νίκης, μήνυμα ΑΝΑ-ΝΤΡΟΠΗΣ" (ποιανού? της πρετεντέρως χοντρούλη?)...

    Οι MEGAλες αγάπες δεν ξεχνιούνται...

    ο Αράπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ΤΙ ΦΥΡΕΡ ΤΙ ΗΓΕΤΗΣ
    ΤΙ ΝΤΟΥΤΣΕ ΤΙ ΕΠΑΙΤΗΣ

    ΠΕΙΡΑΧΤΗΚΑΝ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ... ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ...
    ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;

    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ,
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΜΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ

    Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΟΜΠΗ
    ΨΟΦΑ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΟΡΤΗ

    ΕΤΣΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΕΦΥΓΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. EΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ

    ΡΟΥΛΑ ΒΡΟΧΟΠΟΥΛΟΥ
    Η ΑΛΒΑΝΟΚΑΨΟΥΡΕΜΕΝΗ

    Είναι το ίδιο και αυτό πρόσωπο με
    τη ΡΟΥΛΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ, η γνωστή
    βυζαρού με τα πολλά ονόματα, η κολ-
    λητη της Μιμής, στα μέσα και στα έξω στο "κωλόσπιτο" της Αγράμπελης,
    τότε ρε παιδιά που υπογράφτηκε αυτο
    το κουρελόχαρτο της ενδιάμεσης
    συμφωνίας(ΣΚΟΠΙΑ).
    ΠΑΣΟΚΟΙ πρέπει να είστε 10 ζωες
    ευγνώμονες στο Λαό,με αυτά που
    του έχετε κάνει οι γκιλοτίνες δεν
    έπρεπε να έχουν σταματήσει.
    Ρε παιδιά, αυτή η μητρομανής, αυτό
    το σούργελο, στη κρεβατοκάμαρα του
    βαρέως ασθενούντος Πρωθυπουργού !!
    Ελα μουνι στο τόπο σου.
    Το έχω σταυρώσει απο δέκα μεριές,
    όποιος το αμφισβητεί να ετοιμά-
    σει 1000 ευρω, εγω χάνω 3 χιλιάδες.


    Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΒΕΝΖΕΛΟΣ
    ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ,ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
    ΤΗΣ GPO TOY ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ?
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ..
    ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ.


    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΒΕΝΖΕΛΟΣ
    ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ,ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
    ΤΗΣ GPO TOY ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ?
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ..
    ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ.



    Η GPO ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
    ΤΟ ΒΕΝΖΕΛΟ-ΒΕΝΖΕΛΟ GPO-GPO
    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ

    ΜΕΓΚΑ-ΛΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩ
    ΜΕΓΚΑ-ΛΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩ
    ΜΕΓΚΑ-ΛΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩ

    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ
    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ

    GPO-GPO TO BENZEΛΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

    ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΤΟ GPO
    ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΤΟ GPO
    ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΤΟ GPO





    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΒΕΝΖΕΛΟΣ
    ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ,ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
    ΤΗΣ GPO TOY ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ?
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ..
    ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ.


    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΒΕΝΖΕΛΟΣ
    ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ,ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
    ΤΗΣ GPO TOY ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ?
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ..
    ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ.



    Η GPO ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
    ΤΟ ΒΕΝΖΕΛΟ-ΒΕΝΖΕΛΟ GPO-GPO
    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ

    ΜΕΓΚΑ-ΛΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩ
    ΜΕΓΚΑ-ΛΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩ
    ΜΕΓΚΑ-ΛΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩ

    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ
    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ

    GPO-GPO TO BENZEΛΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

    ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΤΟ GPO
    ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΤΟ GPO
    ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΤΟ GPO





    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΒΕΝΖΕΛΟΣ
    ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ,ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
    ΤΗΣ GPO TOY ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ?
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ..
    ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ.


    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΒΕΝΖΕΛΟΣ
    ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ,ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
    ΤΗΣ GPO TOY ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ?
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ..
    ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ.



    Η GPO ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
    ΤΟ ΒΕΝΖΕΛΟ-ΒΕΝΖΕΛΟ GPO-GPO
    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ

    ΜΕΓΚΑ-ΛΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩ
    ΜΕΓΚΑ-ΛΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩ
    ΜΕΓΚΑ-ΛΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩ

    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ
    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ

    GPO-GPO TO BENZEΛΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

    ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΤΟ GPO
    ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΤΟ GPO
    ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΤΟ GPO






    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΒΕΝΖΕΛΟΣ
    ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ,ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
    ΤΗΣ GPO TOY ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ?
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ..
    ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ.


    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΒΕΝΖΕΛΟΣ
    ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ,ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
    ΤΗΣ GPO TOY ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ?
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ..
    ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ.



    Η GPO ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
    ΤΟ ΒΕΝΖΕΛΟ-ΒΕΝΖΕΛΟ GPO-GPO
    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ

    ΜΕΓΚΑ-ΛΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩ
    ΜΕΓΚΑ-ΛΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩ
    ΜΕΓΚΑ-ΛΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩ

    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ
    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ

    GPO-GPO TO BENZEΛΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

    ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΤΟ GPO
    ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΤΟ GPO
    ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΤΟ GPO

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *