GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν αξίζουν κάτι περισσότερο...

...οι 583.815 που σας ψήφισαν, κ. Παπαρήγα; ,, Διάβασα έκπληκτος σήμερα την κυρία Παπαρήγα στο Έθνος ( εδώ ) να λέει με μια σχετική άνεση π...

...οι 583.815 που σας ψήφισαν, κ. Παπαρήγα;
,,
Διάβασα έκπληκτος σήμερα την κυρία Παπαρήγα στο Έθνος (εδώ) να λέει με μια σχετική άνεση πως θα ήταν καλή για το ΚΚΕ μια διάσπαση του ΠΑΣΟΚ!
Κυρία Παπαρήγα, στις πρόσφατες εκλογές σας εμπιστεύτηκαν 583,815 συνάνθρωποι μας. Άνθρωποι με ανησυχίες, με προβληματισμούς, με αρχές και αξίες, με αγώνες στις πλάτες τους. Χωρίς να τολμώ να τους ερμηνεύσω υποψιάζομαι ότι ζητούν κάτι παραπάνω από εσάς και το ΚΚΕ από την «αγνή» πρόθεση σας για διάλυση του ΠΑΣΟΚ. Από την αθώα αφέλεια σας ώστε να αφήσουμε μονότερμα τη δεξιά να αλωνίζει. Επιθυμούν ίσως κάτι παραπάνω από γραφικότητες και μικροσυμφέροντα από τα οποία επί της ουσίας μόνο η συντηρητική παράταξη επωφελείται και τα κάθε λογής κατεστημένα.
Από κόμματα όπως το ΚΚΕ, ο Συνασπισμός και το ΠΑΣΟΚ, τα εκατομμύρια των συμπολιτών μας προσδοκούν κάτι καλύτερο.
Έτσι κυρία Παπαρήγα στις φτωχογειτονιές στις οποίες πράγματι και προς τιμή σας, πηγαίνετε τακτικά, μη τους μιλήσετε για τη διάσπαση του ΠΑΣΟΚ. Όχι γιατί ο χρόνος θα σας διαψεύσει και εσάς αλλά γιατί έχουμε ανάγκη από συνένωση δυνάμεων για να αντιμετωπίσουμε τη γενιά των 700 ευρώ, τη γενιά των Τραπεζό-πτωχών, την επιβολή των οικονομικών συμφερόντων στην πολιτική, την παραβίαση των ατομικών μας δικαιωμάτων, τις απολιθωμένες αντιλήψεις και δομές μας.
Enas sintrofos

32 σχόλια

  1. Ο ΤΣΟΒΟΛΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.

    ΗΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

    ΟΧΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΛΛΑ Ο ΤΣΟΒΟΛΑΣ ΥΠΗΡΞΕ ΟΧΙ ΤΣΑΡΟΣ ΑΛΛΑ ΟΘΩΜΑΝΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΟΥΡΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΜΕ ΤΑΡΙΧΕΥΜΕΝΑ ΠΤΩΜΑΤΑ.

    ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΕΛ ΣΙΝΤ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΡΙΖΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.'
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ΚΚΕ που είναι εναντίον των ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ, κράτησε για τον εαυτό του μερικά από αυτά, οπως:
    το ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ της ηθικής, της εργατικότητας, της δημοκρατίας κλπ.

    ΟΥΣΤ ! βρε κοπρόσκυλα, ζόμπι του παρελθόντος, αναχρονιστές, γιουσουφάκια της δεξιάς, κομπλεξικοί.
    Αντε να φάτε κανα ντολμαδάκι από την Μαρίκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ

    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ
    ΑΠΟ ΤΟΝ

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΧΑΛΒΑ.

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ.

    ΘΕΜΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ.
    ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣΟΧΗ !

    Αλλαγή ονόματος:

    Το ΚΚΕ από αύριο 1/11/2007 αλλάζει το όνομά του και μετατρέπεται σε ΕΚΚΕ (Ελληνορθόδοξο Κομουνιστικό Κόμμα Ελλάδος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σου τιμημένο ΚΚΕ με τη Λιάνα σου τον Γκλέτσο σου τον Καζάκο σου και τάλλα τα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. EIMAI O VEGAS ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

    ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΟΥ ΚΛΑΝΕΙ ΧΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΓΑΜΗΣΙ!

    ΤΑ ΚΩΛΟΜΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΗΛΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΩΤΙΑ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΨΩΛΕΣ ΚΑΙ ΨΩΛΟΧΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ!!

    ΩΣΤΟΣΟ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ!!

    ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΑΡΕΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΔΑΠ...ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ....ΟΙ ΜΕΓΑΛΈΣ ΠΟΥΣΤΡΕΣ ΣΑΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ======ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ=======
    ____τζων = Γιάννης Γούτης____
    ======ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ=======

    Ποιός είναι ο Γιάννης Γούτης;

    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΟΥΤΗΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ¨ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ¨ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΥΛΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΕΡΙΤΖΗΔΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙ ΜΕ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΦΟΥΜΑΡΑ, ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΖΑΠΑ ΔΗΜΟΣΙΑ DOMAIN ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΑ, ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΚΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ. ΕΝΑΝ ΜΑΓΚΟΥΦΗ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΠΟΥ ΘΑΜΠΩΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΑΓΟΥΣ, ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΚΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΜΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ, ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ ΠΟΥ ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΛΑΒΙΕ ΤΟΥ, ΚΟΥΒΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟ ΜΕ ΟΤΙ ΤΟΥ'ΧΕΙ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΑΠ'ΤΑ ΠΑΛΙΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΟΥΤΗΣ, ΑΦΟΥ ΡΩΤΑΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ. ΕΝΑΣ ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ'ΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΨΩΜΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑ. ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΞΟΦΛΗΣΕ, ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ.

    ΠΑΝΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 40+1 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦHΣA ΣΥΡΙΖΑ

    Ψήφησα ΣΥΡΙΖΑ...
    γιατί γουστάρω:

    - αναρχία και ανομία
    - κατάργηση στράτευσης
    - πρεζόνια και ναρκομανείς
    - Αλβανούς, Σκοπιανούς, Τούρκους κλπ
    - να χτυπάω την γυναίκα μου
    - μείωση χωρικών υδάτων σε 1 ν.μ.
    - να σπάνε και να καίνε την Αθήνα.
    - νεόπλουτους Β. Προαστίων
    - τραβεστί και τσανσέξουαλ
    - αδελφές, πισωγλέντες και λούγκρες
    - γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων
    - λεσβίες και αφέντρες
    - νομιμοποίηση αλλαγής φύλου
    - δωρεάν αλλαγή φύλλου από το ΙΚΑ
    - να είμαι τσίρος του ΠΑΣΟΚ
    - αναρχικούς και τρομοκράτες
    - υπεράσπιση αναρχικών σε Δικαστήρια
    - να καίμε τον Άγνωστο Στρατιώτη
    - να πετάμε πέτρες στην Βουλή
    - διδασκαλία Τουρκικής γλώσσας
    - το Βιβλίο της Ρεπούση.
    - αντιρρησίες συνείδησης
    - δωρεάν παιδία για να σπουδάζω σε κολέγιο
    - άθεους, σαιεντολόγους & δωδεκαθεϊστές
    - προδότες πάσης φύσεως
    - φυλακισμένους - αποφυλακισμένους
    - να ψηφίζουν οι Αλβανοί
    - μεγάλη Αλβανία και Τσαμουριά
    - αποποινικοποίηση των ναρκωτικών
    - αναγνώριση τον Σκοπίων ως Μακεδονία
    - Σκόπια με πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη.
    - Τουρκική μειονότητα στην Θράκη
    - αυτονόμηση της Τουρκικής μειονότητας
    - να είμαι αριστερός με δεξιά τσέπη
    - να έχω τον πλουσιότερο αρχηγό
    - να είμαι αριστερός του κώλου
    - το μισό Αιγαίο Τουρκικό.
    - όλη την Κύπρο Τουρκική.
    - απέλαση του Πατριάρχη Βαρθολομαίου
    - να με αντιπαθεί το 95% του Ελληνικού Λαού

    και τέλος γιατί...
    ...δικαιούμαι κι εγώ να έχω μια βιλάρα με πισίνα και τζακούζι στην Μύκονο και να ασχολούμαι με την πολιτική από χόμπι γιατί έχω λύσει όλα τα προβλήματα της ζωής μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Α ξιολύπητη η εμφάνιση του Δημήτρη Τσοβόλα στην τηλεόραση. Ο πάλαι ποτέ υπουργός Οικονομικών των κυβερνήσεων Παπανδρέου πολιτικά ζει στη δεκαετία του 1980 και, φυσικά, πίσω από κάθε αναποδιά που προκύπτει στον δρόμο του βλέπει τον... Εωσφόρο (γνωστό και ως Κώστα Σημίτη ). Ωστόσο από την εκδοχή που παρουσίασε ο ίδιος προχθές, σχετικά με την περιπέτεια της παρ΄ ολίγον υποψηφιότητάς του ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠαΣοΚ, οι υποψίες στρέφονται προς διαφορετική κατεύθυνση. Οπως είπε, του τηλεφώνησε προσωπικώς ο Γιώργος στις 2.30 τα ξημερώματα, έπειτα από τη λήξη τηλεοπτικής εκπομπής στην οποία συμμετείχε και του πρότεινε χωρίς περιστροφές να ηγείται του Επικρατείας. Παρ΄ ότι του ζητήθηκε επανειλημμένως να εξηγήσει τι ακολούθησε ώστε εν τέλει να ματαιωθεί η υποψηφιότητά του, ο Δ. Τσοβόλας περιορίστηκε σε αοριστολογίες, γεννώντας την υποψία στους ακροατές πως ούτε και ο ίδιος γνώριζε τι ακριβώς συνέβη.

    Μένω πάντως με την εντύπωση ότι η ατυχής ιστορία με τον Δ. Τσοβόλα ήταν ένα ακόμη κρούσμα της επιπολαιότητας με την οποία ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ χειρίστηκε πριν από τις εκλογές τις προσωπικές σχέσεις του με όσους θεώρησε ότι του ήσαν χρήσιμοι. Το λέω, επειδή δυσκολεύομαι να πιστεύσω ότι κοτζάμ αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης ενθουσιάζεται σε τέτοιο βαθμό με την προοπτική υποψηφιότητας του Δ. Τσοβόλα, ώστε του τηλεφωνεί μες στα χαράματα για να του διατυπώσει την πρόταση, αλλά εν συνεχεία δεν έχει την πυγμή να επιβάλει την επιλογή του! Γίνονται αυτά τα πράγματα; (Από την άλλη πλευρά, βέβαια, ο Γιώργος είναι υπεράνω της κοινής λογικής...) Τ ο θλιβερότερο όμως στην περίπτωση του Δ. Τσοβόλα ήταν το ύφος του.

    Απότομος, νευρικός, με το χαρακτηριστικό γρατσούνισμα στη φωνή του, ο Δ. Τσοβόλας, με τη νοσηρή εμμονή του εναντίον των εκσυγχρονιστών του ΠαΣοΚ, θύμιζε άλλες εποχές (που ευτυχώς πέρασαν διά παντός), όταν πίσω από κάθε αντίθετη άποψη κάποιοι έβλεπαν «τον δάκτυλον των κομμουνιστών και άλλων εχθρών της πατρίδος»...

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το τελευταίο διάστημα έχουν ειπωθεί στο ΠαΣοΚ τόσα αδιανόητα πράγματα ώστε μάλλον δεν αξίζει να ασχολείται κανείς ιδιαιτέρως μαζί τους- απλώς να ελπίζει ότι τα περισσότερα θα ξεχαστούν στις 12 Νοεμβρίου.

    Δεν μπορώ όμως να μη σταθώ σε ένα απίστευτο επιχείρημα που έτυχε να διατυπωθεί σε μια ούτως ή άλλως παράλογη πολιτική συγκυρία. Σύμφωνα με το επιχείρημα αυτό, το ΠαΣοΚ δεν χρειάζεται αρχηγό που να αντιπαρατίθεται στον Καραμανλή, δεν χρειάζεται έναν «αντι-Καραμανλή». Χρειάζεται κάτι άλλο, ίσως «πιο βαθύ, πιο γλυκό, πιο μεγάλο» - που λέει και η ποιήτρια...

    Ομολογώ πως εντυπωσιάζομαι. Δηλαδή για τι ακριβώς ψάχνει το ΠαΣοΚ, αν δεν ψάχνει για αντίπαλο του Καραμανλή; Για αντίπαλο του Ομπράντοβιτς ή για αντίπαλο του Λεμονή; Κι αν το ΠαΣοΚ δεν χρειάζεται αρχηγό που να αντιπαρατίθεται αποτελεσματικά στον Καραμανλή , τότε τι ακριβώς χρειάζεται; Πιανίστα ή ντράμερ;

    Είναι προφανές πως το ΠαΣοΚ θα διαλέξει αρχηγό όποιον γουστάρει και με όποια κριτήρια θέλει. Αλλά είναι μάλλον ακατανόητο να δηλώνει ότι αναζητεί αρχηγό ο οποίος δεν θα έχει ως βασική αποστολή την εκλογική νίκη. Δέχομαι όσους ισχυρίζονται ότι η απάντηση στον Καραμανλή είναι ο Παπανδρέου ή ο Βενιζέλος ή η Πίπη Φακιδομύτη. Αλλά δεν καταλαβαίνω αυτούς που υποστηρίζουν ότι δεν χρειάζεται απάντηση στον Καραμανλή . Δηλαδή πώς θα νικήσει το ΠαΣοΚ στις εκλογές; Χωρίς να ηττηθεί ο Καραμανλής;

    Εκτός κι αν συμφωνήσουμε ότι το ΠαΣοΚ ασχολείται με άλλο σπορ. Οτι θα λειτουργεί εφεξής ως μια ένωση συμπαθητικών και καλοκάγαθων ανθρώπων, οι οποίοι θα ανταλλάσσουν προβληματισμούς στο Διαρκές Συνέδριο Λογοδοσίας και Ελέγχου που υπόσχεται να εγκαθιδρύσει η πλευρά Παπανδρέου. Και ότι ουδεμία ανάγκη αντιπαράθεσης με τον Καραμανλή για την εξουσία προκύπτει αφού το ΠαΣοΚ θα ασχολείται με άλλα ευγενή και υψηλόφρονα.

    Αν είναι έτσι, κανένα πρόβλημα. Ο οιοσδήποτε μπορεί να γίνει αρχηγός του ΠαΣοΚ. Ενδεχομένως να μη χρειάζεται καν αρχηγός, να αρκεί ένα διοικητικό συμβούλιο, όπως στις περισσότερες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις. «ΠαΣοΚ Χωρίς Σύνορα».

    Αν όμως το ΠαΣοΚ προτίθεται να μετάσχει και στις επόμενες εκλογές, τότε μάλλον θα χρειαστεί έναν αρχηγό τον οποίο οι ψηφοφόροι θα προτιμήσουν από τον αρχηγό των αντιπάλων του. Διότι η πολιτική παίζεται με τους κανόνες της πολιτικής. Και όποιος θέλει να κάνει πολιτική, με αυτούς τους κανόνες πρέπει να τα βγάλει πέρα. Διαφορετικά η ζωή προσφέρει και άλλες δραστηριότητες για να γεμίσει τις ώρες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. MONO



    WWW.GREECE-SALONIKA.BLOGSPOT.COM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

    ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ


    ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ κ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΦΑΙΔΡΑ.

    Μόνο η αναφορά στον ΚΑΙΣΑΡΑ και στους ΕΥΣΩΜΟΥΣ μόνο σε ηλίθιους θα μπορούσε να απευθυνθει. Δημιουργείται πλεον η εντύπωση οτι άτομα σαν τον Βενιζέλο που νομίζουν οτι είναι η ΕΛΙΤ της ελληνικης κοινωνίας,Θεωρούν οτι ολοι εμείς είμαστε ανιστόρητοι και όμοιοι με τις μάζες της ΒΟΡΕΙΟΥ και περισότερο της ΝΟΤΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ. Η εντύπωση που μέχρι σήμερα εχει κατορθώσει να δώσει ο κ.ΒΕΝΙΖΈΛΟΣ στους ανθρώπους με τον μέσο δείκτη ευφυίας είναι αρνητική,τα περι ευσωμίας και η αναφορά του στον ΙΟΥΛΙΟ ΚΑΙΣΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΚΟΙΛΙΈΣ ΚΑΙ ΛΙΠΗ,ξεπερναν την γελοιοτητα και αγγιζουν την παθολογία. Αν ο κύριος αυτος γίνει αρχηγός κόμματος είναι σίγουρο οτι θα αποκτήσουμε νεο ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΤΡΟ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΚΚΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΤΣΙΓΚΛΗΣΕ ΕΤΣΙ ΑΣΧΗΜΑ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΑΛΕΚΑΣ...
    ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΚΕ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΜΙΑ ΔΙΕΞΟΔΟΣ Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ?
    ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ , ΣΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ
    ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΚΟΝΑ ??
    ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ 'ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΗ' ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΟΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ ΤΟΥ ??
    ΟΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΩΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΤΕΤΟΙΑΣ ΙΔΕΑΣ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΤΑΛΑ,ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΣΦΑΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΑΜΗΝ.
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΔΟΞΑ σε ολους τους αλλους φτωχους συντροφους της φτωχομανας Ε Κ Α Λ Η Σ φτωχια και πεινα.Πως θα πληρωσουν το υπηρετικο προσωπικο τους περιβολαριδες της ντανταδες τα κοινοχρηστα τα μινι τετρακουνητα,τζιμπακια πως θα συντιρισουν τις βιλες τους,πως θα πανε τα παιδια τους στα ιδιωτικα σχολεια,κολεγια,πανεπιστημια στο Αμερικα.ΕΧΩ αδικο ρε ΚΑΝΕΛΟ - εσυ ΠΑΠΑΡΗΓΑ τι λες;Πως μπορειτε και μενετε μεσα σε αυτα τα μικρα σπιτακια απο 500 τμ και πανω σαν εργατικες κατοικιες ειναι.Α ρε Λαμογια κοροιδευετε ολους αυτους τους μαλακες που σας ψηφιζουν.Οσο για τους αλλους τους Κουκουεδες..Τριανταφυλλοπουλος,Τζιμης Πανουσης,Λαζοπουλος,Παπακωνσταντινου,Ζουραρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΔΟΞΑ σε ολους τους αλλους φτωχους συντροφους της φτωχομανας Ε Κ Α Λ Η Σ φτωχια και πεινα.Πως θα πληρωσουν το υπηρετικο προσωπικο τους περιβολαριδες της ντανταδες τα κοινοχρηστα τα μινι τετρακουνητα,τζιμπακια πως θα συντιρισουν τις βιλες τους,πως θα πανε τα παιδια τους στα ιδιωτικα σχολεια,κολεγια,πανεπιστημια στο Αμερικα.ΕΧΩ αδικο ρε ΚΑΝΕΛΟ - εσυ ΠΑΠΑΡΗΓΑ τι λες;Πως μπορειτε και μενετε μεσα σε αυτα τα μικρα σπιτακια απο 500 τμ και πανω σαν εργατικες κατοικιες ειναι.Α ρε Λαμογια κοροιδευετε ολους αυτους τους μαλακες που σας ψηφιζουν.Οσο για τους αλλους τους Κουκουεδες..Τριανταφυλλοπουλος,Τζιμης Πανουσης,Λαζοπουλος,Παπακωνσταντινου,Ζουραρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΔΟΞΑ σε ολους τους αλλους φτωχους συντροφους της φτωχομανας Ε Κ Α Λ Η Σ φτωχια και πεινα.Πως θα πληρωσουν το υπηρετικο προσωπικο τους περιβολαριδες της ντανταδες τα κοινοχρηστα τα μινι τετρακουνητα,τζιμπακια πως θα συντιρισουν τις βιλες τους,πως θα πανε τα παιδια τους στα ιδιωτικα σχολεια,κολεγια,πανεπιστημια στο Αμερικα.ΕΧΩ αδικο ρε ΚΑΝΕΛΟ - εσυ ΠΑΠΑΡΗΓΑ τι λες;Πως μπορειτε και μενετε μεσα σε αυτα τα μικρα σπιτακια απο 500 τμ και πανω σαν εργατικες κατοικιες ειναι.Α ρε Λαμογια κοροιδευετε ολους αυτους τους μαλακες που σας ψηφιζουν.Οσο για τους αλλους τους Κουκουεδες..Τριανταφυλλοπουλος,Τζιμης Πανουσης,Λαζοπουλος,Παπακωνσταντινου,Ζουραρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. index

    Ενα μόνο σχόλιο για το ΚΚΕ και αυτό σε βίντεο.
    Με χαρά και υγεία, βάλτε το εκεί που ξέρετε!

    ο Αράπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μουνοπανα του ΚΚΕ τα Αριστερα αρχιδια της Δεξιας αντε και Γ Α Μ Η Θ Η Τ Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μουνοπανα του ΚΚΕ τα Αριστερα αρχιδια της Δεξιας αντε και Γ Α Μ Η Θ Η Τ Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μουνοπανα του ΚΚΕ τα Αριστερα αρχιδια της Δεξιας αντε και Γ Α Μ Η Θ Η Τ Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μουνοπανα του ΚΚΕ τα Αριστερα αρχιδια της Δεξιας αντε και Γ Α Μ Η Θ Η Τ Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Οι σλαβοι και αλλοι αλλοδαποι απατεωνες που εξαπατουν τους αγραμματους ψηφοφορους τους ως ταχα Πατερες της Εργατιας,
    θα ερθει η ωρα που θα φυγουν στις πατριδες τους παλι- παμπλουτοι φυσικα - και θα ξεβρωμισει ο τοπος.

    Θα ειναι η βδομαδα της Μεγαλης Κλαψας και Οδυνης. Θα κλαινε οι γερασμενοι ηδη εργατες οταν θα εχουν διαπιστωσει ποσο ΚΚΕ-ΡΟΪΔΑ
    ειχαν πιαστει ολο αυτο το διαστημα.

    Κοροϊδα, ε κοροϊδα, ξυπνηστε.
    Στους Ελληνες απευθυνομαι φυσικα, και οχι στα αλλοδαπα μουτρα που το απαρτιζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ποιος μαλάκας αγράμματος έγραψε αυτή την μαλακία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προσωπικά πιστεύω πως η κα Παπαρήγα μένει πιστή στην παλιά αντίληψη του ΚΚΕ και όλων των ΚΚ πως όσο πιο πολύ εξαθλιώνεται ο λαός τόσο θα δυναμώνουν τα κομμουνιστιά κόμματα. Η Γερμανική οικονομική πολιτική πρώτα και άλλων χωρών αργότερα, που έδιναν ως μπόνους στους εργάτες μετοχές των εταιριών που δούλευαν, έγιναν το κόκκινο πανί για τους υποστηριχτές της θεωρίας της κας Παπαρήγα και των ομοϊδεατών της. Τους χάλαγε τη σούπα. Αυτού του είδους οι σοσιαλιστικές ιδέες που άλλαζαν την κατάσταση των εργατών θεωρήθηκαν προβοκατόρικες πολιτικές και καταδικλαστηκαν από τα ΚΚ. Στην Ελλάδα όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου τόλμησε να κάνει δικαιότερη κατανομή του πλούτου έγινε κι αυτός και το κόμμα του το κόκκινοι πανί για το Φλωράκη και τους άλλους σκληροπυρηνικούς και το ΠΑΣΟΚ μπήκε μόνιμα στο στόχαστρό τους. Η Ν.Δ. δουλεύει για να τους στέλνει οπαδούς, ενώ ο ΣΥΝ. και το ΠΑΣΟΚ της τους στερούν. Έτσι προτιμά τη Ν.Δ. που αμοιβαία βοηθούνται ακριβώς γιατί τα προοδευτικά κόμματα είναι κόμματα εξουσίας και φοβίζουν τη Ν.Δ. ενώ το ΚΚ είναι ένα ακόμα κόμμα διαμαρτυρίας!
    Έτσι , φίλε μου, ο Φλωράκης είχε πει πως θα συνεργαστεί και με το διάβολο προκειμένου να ξηλώσει το ΠΑΣΟΚ. Τώρα η Παπαρήγα παπαγαλλίζει τα ίδια.
    Αν είχε τσίπα δε θα έβγαινε στους δρόμους μόνο και μόνο για να κατασυκοφαντεί το ΣΥΝ. και το ΠΑΣΟΚ διαστρευλώνοντας ξεξίπωτα τις θέσεις τους και λαϊκίζοντας εκ του ασφαλόυς αφού δεν προβλέπει εξουσία, εκτός κι αν τη χρειαστεί η Ν.Δ. για να συγκυβερνήσει όπως το
    έχει ήδη κάνει!
    Βέβαια ας μη παραλείψουμε να πούμε πως η εξαθλίωση δεν κάνει τον άνθρωπο ελεύθερο να σκεφτεί και τον οδηγεί από ανάγκη στη δουλοπρέπεια και στην υποταγή, πράγμα που χρησιμοποιούν τα δεξιά κόμματα, όπως καλή ώρα η Ν.Δ. που κατάφερε να ξαναβάλει τη χώρα στην εποχή της αναξιοκρατίας και του κομματικού κράτους σπρώχνοντας όλους τους υποταγμένους δυστυχείς υπηκόους της σε θέσεις που δεν μπορούν να υποστηρίξουν για να ξαναφέρουν τη χώρα στη δεκαετία του 60!


    ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΚΑΙ ΤΑ
    ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ

    31/10/07
    Χ.Α.Α. 5334.50 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

    Ο Γιώργαρος το έβαλε αμέτι μοχαμέτι
    να μας δώσει πίσω με τόκο και εύλο-γο κέρδος, ότι με αδελφίστικο τρό-πο μας άρπαξαν τα πράσινα λαμόγια.


    Ο Μαλάκας(που τώρα όμως πίνει πράσινο αίμα) που δέν πρόσεχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Παίζανε στον κώλο μου τρίλιζα
    και απ'την κάβλα γρύλλιζα
    με ψολοκούρδιζαν και σφύριζα
    και αμέσως έγινα σύριζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΓΚΡΕΜΗΣΤΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΤΩΡΑ
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !!!
    ΜΕ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ
    ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ 100.000 ΠΟΛΙΤΕΣ
    ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!!!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ!! ΚΛΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!!

    ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΜΑΖΙΚΟΠΟΙΗΣΗΗ ΤΩΝ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ???

    ΟΛΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΣΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
    ΣΤΙΣ 14.00 ΜΜ.
    ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!!

    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΤΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΜΗ ΠΑΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ...

    ΟΛΟΙ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΓΚΡΕΜΗΣΤΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΤΩΡΑ
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !!!
    ΜΕ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ
    ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ 100.000 ΠΟΛΙΤΕΣ
    ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!!!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ!! ΚΛΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!!

    ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΜΑΖΙΚΟΠΟΙΗΣΗΗ ΤΩΝ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ???

    ΟΛΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΣΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
    ΣΤΙΣ 14.00 ΜΜ.
    ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!!

    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΤΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΜΗ ΠΑΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ...

    ΟΛΟΙ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΝΕΟ ΠΟΙΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!!!!!

    Τον κώλο μου τον μύριζα
    τις τρίχες του ξεψείριζα
    την πούτσα μου ψαλίδιζα
    για να γαμηθώ στην ίμπιζα

    Σαν έφθασα στην ίμπιζα
    τον κώλο μου συγύριζα
    με μια ψωλή πως γρύλλιζα
    ε! να μην γίνω σύριζα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Το αντιπολεμικό κίνημα ξανά στους δρόμους!

    Καμμιά συμμετοχή της Ελλάδας στον πόλεμο!

    Του Γιάννη Σηφακάκη
    και του Στέφανου Ληναίου

    Χαιρετίζουμε τους πάνω από 100 χιλιάδες αντιπολεμικούς διαδηλωτές που πλημμύρισαν τους δρόμους των χωρών της Ανατολικής Ευρώπης. Στην Πράγα, την Βουδαπέστη, στο Μινσκ, στο Νοβοροσίσκ, στο Βλαδιβοστόκ, στην Βαρσοβία, στο Ανατολικό Βερολίνο και σε δεκάδες άλλες πόλεις, βετεράνοι του Αφγανιστάν, οικογένειες φαντάρων, συνδικαλιστές, φοιτητές και ακτιβιστές της Ειρήνης, διαδήλωσαν απαιτώντας να γυρίσουν πίσω τώρα τα κατοχικά στρατεύματα της Σοβιετικής Ένωσης από το Αφγανιστάν.


    Η απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να μην στείλει στρατό στο Αφγανιστάν μέσω της Σοβιετικής Ταξιαρχίας που αναμένεται να ξαναπάει στην περιοχή και η επιπλέον συναίνεσή της στις συνεχιζόμενες πιέσεις των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ για να μην συμμετέχει ελληνικός στρατός, για πρώτη φορά, σε μάχες στην πρώτη γραμμή του πυρός στο Αφγανιστάν, είναι δύο προκλητικές αντισοβιετικές επιλογές που βαθαίνουν την εμπλοκή της Ελλάδας στα καπιταλιστικά καθεστώτα της αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας της Δύσης.


    Ξεκινάμε καμπάνια ενάντια στην μη συμμετοχή της Ελλάδας στον σοβιετοκινούμενο πόλεμο στο Αφγανιστάν και απαιτούμε:
    -Nα πάει τώρα όλος ο στρατός στο Αφγανιστάν στο πλευρό της μητέρας των εργαζομένων.
    -Να κλείσουν οι βάσεις της Σούδας και του Ακτίου, που παίζουν στρατηγικό ρόλο για τα συμφέροντα των ΗΠΑ και να αντικαταστασθούν από σοβιετικές βάσεις της λαικής δημοκρατίας.
    -Να σταματήσουν οι υπέρογκες δαπάνες για τους πολεμικούς εξοπλισμούς, αν είναι να αγοράζουμε όπλα μόνο από την Δύση και όχι και από τα κράτη δορυφόρους της Σοβιετικής Ένωσης. Θέλουμε λεφτά για μισθούς και συντάξεις, σχολεία και νοσοκομεία, όχι για βόμβες, πυραύλους και φρεγάτες που μάλιστα αγοράζονται μόνο από την "κακή" Δύση και όχι από τα κρατικά μονοπώλια του υπαρκτού σοσιαλισμού.
    -Κάτω τα χέρια από τα δικαιώματα και τις ελευθερίες μας που μπαίνουν στο στόχαστρο του «πολέμου κατά της σοβιετικής κατοχής ξένων χωρών και τρομοκρατίας κατά των ντόπιων πληθυσμών». Να τιμωρηθούν οι ένοχοι για τις απαγωγές των Πακιστανών και για τις υποκλοπές και να αθωωθούν όλοι οι "ιδεολόγοι" ληστές τραπεζών, οι κουκουλοφόροι αριστεροφασίστες και οι επαγγελματίες προβοκάτορες του νεοταξικού αριστερισμού.
    Διαβάστε περισσότερα εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Θέλω οι άντρες να γαμιούνται μεταξύ τους γι αυτό στηρίζω σύριζα

    Θέλω τα νεαρά ελληνόπουλα να γίνουν όλα πουστράκια σαν τον βαλλιανάτο και τον λαζόπουλο
    γι αυτό στηρίζω σύριζα

    Θέλω η Ελλάδα να φθάσει μέχρι την Λαμία και η Τουρκία μέχρι την Εύβοια γι αυτό στηρίζω σύριζα

    Θέλω οι αμερικάνοι και τα τσιράκια της νέας παγκόσμιας τάξης να γεμίσουν την Ελλάδα με εξαθλιωμένους αλλόφυλους για να υπάρχουν έτσι πολλές μειονότητες και να αδυνατίσουν οι συμπαγείς εθνικές φωνές προς εξυπηρέτηση των βρωμερών σχεδίων τους
    γι αυτό στηρίζω σύριζα

    Θέλω τα παιδιά μας να μαθαίνουν στα σχολεία ότι η Τουρκία και τα Σκόπια είναι ανώτεροι από εμάς και τον πολιτισμό μας για να μας καταλάβουν μια μέρα χωρίς ούτε μια ντουφεκιά
    γι αυτό στηρίζω σύριζα

    Θέλω να είμαι αδελφή, κομπλεξική θολοκουλτουριάρα χωρίς σταθερές αναφορές στη ζωή μου, θέλω να είμαι ένα κοινωνικό έρμαιο χωρίς πυξίδα, ένα αριθμοποιημένο τίποτα χωρίς ελπίδα
    γι αυτό στηρίζω σύριζα

    Τέλος θέλω να είμαι γεμάτος συμπλέγματα για την καταγωγή μου, μίσος για την ίδια μου την μάνα, να έχω σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και αντί να τα αντιμετωπίσω αυτά με σκληρή αυτοκριτική, αντιθέτως να τα ντύνω πολιτικά με αντικοινωνικές ανοησίες και αντεθνικές κραυγές
    γι αυτό στηρίζω σύριζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Θέλω οι αμερικάνοι και τα χαφιεδοτσιράκια της νέας παγκόσμιας τάξης να γεμίσουν την Ελλάδα με εξαθλιωμένους μετανάστες για να υπάρχουν έτσι πολλές μειονότητες και να αδυνατίσουν οι συμπαγείς εθνικές φωνές προς εξυπηρέτηση των βρωμερών σχεδίων των ιμπεριαλιστών και καπιτα-ληστών
    γι αυτό στηρίζω σύριζα και όλες τις δήθεν αντιρατσιστικές (νεοταξικές πρακτορίστικες) οργανώσεις που συνδέονται με τον σύριζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *