GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έλαμψαν δια της απουσίας τους...

. Κάθε χρόνο η ομοσπονδία Δυτικομακεδονικών Σωματείων Αθηνών οργανώνει εκδήλωση μνήμης των αγωνιστών και πεσόντων κατά τον Μακεδονικό αγώνα...

.
Κάθε χρόνο η ομοσπονδία Δυτικομακεδονικών Σωματείων Αθηνών οργανώνει εκδήλωση μνήμης των αγωνιστών και πεσόντων κατά τον Μακεδονικό αγώνα. Η εκδήλωση αυτή, αποτελεί κατά κάποιο τρόπο και την επίσημη εκδήλωση της πολιτείας μιας και αντιπροσωπεύονται σ αυτήν και καταθέτουν στεφάνια ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι πολιτικές και στρατιωτικές αρχές της χώρας. Η εκδήλωση περιλαμβάνε Θρησκευτικό μνημόσυνο στον Ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου Καρύτση, κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου και αμέσως μετά πολιτικό μνημόσυνο και ομιλία στην Παλαιά Βουλή. Έτσι και φέτος η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14/10/2007 με την διαφορά πως οι πολιτικές αρχές της χώρας έλαμψαν δια της απουσίας τους. Με εξαίρεση τον Γ. Δημαρά που εκπροσωπούσε την Βουλή και τον κύριο Καρρά που εκπροσωπούσε το Πασοκ (αντί του κου Χρυσοχοίδη που ήταν να παρευρεθεί) κανείς άλλος από κανένα κόμμα του κοινοβουλίου (Ν.Δ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ)δεν προσήλθε στον μνημόσυνο των ηρώων.
athinapoli.gr/

6 σχόλια

  1. Μια ροχάλα σε έκαστο από τους 300 ξεχωριστά.

    Μια μεγάλη πηχτή πράσινη.

    Δεν πήγαν γιατί είναι σε εξέλιξη αυτές τις μέρες το θέμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΔΗΜΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΡΡΑ.ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ δεν πιστεύω ότι οι βουλευτές υπάρχουν για να παρευρίσκονται σε μνημόσυνα, εφόσον κάνουν κάτι πιο δημιουργικό βέβαια. Ας το αποφασίσει καθένας για τον εαυτό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια παρεα δηθεν "απογονων" και επαγγελματιων της εθνικοφροσυνης στα ορια του γραφικου.
    Μαλλον ο συντροφος Δημαρας και Καρρας δεν ηξεραν που πηγαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν ο Γιώργος έβαλε την Φώφη στο ψηφοδέλτιο επικρατείας, ο Βενιζέλος πήρε τηλέφωνο τον Παυλόπουλο της ΝΔ και χαχάνιζε μαζί του στο τηλέφωνο για το προφανές λάθος στην επιλογή της.Το επιβεβαιώνουν οι συγκαθήμενοι με τους οποίους ήταν ο Παυλόπουλος σε γεύμα.

    Χτύπησε το τηλέφωνο και ο Παυλόπουλος απάντησε,σηκώθηκε και πήγε παράμερα.Μιλώντας άρχισε να χαχανίζει σε προφανή συμφωνία με τον συνομιλητή του.Όταν τελείωσε το τηλεφώνημα, επέστρεψε στην θέση του στο τραπέζι και αναφώνησε στους περίεργους που περίμεναν να τους πει ποιός ήταν και γιατί γέλαγε τόσο έντονα.Η απάντησή του ήταν "ο σύντροφος βαγγέλης".Προφανές θέμα συζήτησης και χαχανητού:η επιλογή της Φώφης για το ψηφοδέλτιο επικρατείας!


    Από το παρόν της Κυριακής-παραπολιτικά.Δεν αναφέρει ποιός υπουργός της ΝΔ ήταν, στον οποίο τηλεφώνησε ο βενιζέλος, αλλά από τα συμφραζόμενα καθίσταται φανερό ότι είναι ο Παυλόπουλος (φίλος του βενιζέλου αναφέρει και Υπερυπουργός). Το πιθανό σενάριο της υπονόμευσης και της συνωμοσίας γίνεται ακόμη πιο στέρεο.

    Αυτά για αυτούς που νομίζουν ακόμη ότι οι προθέσεις του βενιζέλου είναι αγνές δήθεν και ότι την εξουσία την ζητάει ο κόσμος και όχι ο ίδιος και η δεξιά συμμορία του (σε απόλυτη στοίχηση βέβαια με τους Μπόμπολες, τους Πρετεντέρηδες κλπ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 12:30 πμ

    Κόβεις πληροφορίες και δίνεις μισές ειδήσεις. Έπαιξε ρόλο και ο Κίσιντζερ βρε που είχε συνεννοηθεί με τον Πούτιν να κοντύνουν τον αρχηγό Γιωργάκη, γιατί με την ανεξάρτητη και υπερήφανη πολιτική του τους δημιουργούσε προβλήματα στα αντεθνικά και εγκληματικά σχέδιά τους. Παυλόπουλος και Βενιζέλος είναι απλώς πράκτορες των δύο προαναφερόμενων.

    Γιανναράς-Ζουράρις
    Sieg Heil

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση