GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το στίγμα των πολιτικών...

...και το διαχρονικό αίτημα της κάθαρσης . Του Αγίου . Η Τρίτη Ελληνική Δημοκρατία σημαδεύτηκε από την υπερίσχυση 5-6 οικονομικά ισχυρών οι...

...και το διαχρονικό αίτημα της κάθαρσης
.
Του Αγίου
.
Η Τρίτη Ελληνική Δημοκρατία σημαδεύτηκε από την υπερίσχυση 5-6 οικονομικά ισχυρών οικογενειών, οι οποίες έχοντας ως όχημα το δημόσιο εγκαθίδρυσαν ένα παρα-πολιτικό, παρα-οικονομικό και παρα-θεσμικό καθεστώς στη χώρα, το οποίο με τα χρόνια ενσωματώθηκε παρά φύσει με το κράτος.
Απαραίτητη προϋπόθεση και βασικό χαρακτηριστικό της επικράτησης τους υπήρξε ο έλεγχος του πολιτικού συστήματος και συνεπακόλουθα του εξαρτημένου από αυτό κρατικού, διοικητικού και επικοινωνιακού μηχανισμού.
Οι οικογένειες αυτές παρά τον εσωτερικό ανταγωνισμό τους, είχαν πετύχει μια δυναμική ισορροπία μεταξύ τους και ενδυναμώνονταν, μέσα σε ένα πλαίσιο κατανομής ρόλων και πολιτικής επιρροής. Όλα αυτά μέχρι τα μέσα του ’80.
Τότε, η άνοδος του ΠΑΣΟΚ και η κυβερνητική παρουσία του, ήδη από το 1981, με τη καταλυτική προσωπικότητα του Ανδρέα, διαταράσσει ισορροπίες και απειλεί την κυριαρχία των οικογενειών αυτών. Νέα τζάκια με τις «ευλογίες» του Α. Παπανδρέου αναδύονται και απειλούν την ολιγαρχία των παραδοσιακών ή σχετικά παλιότερων οικογενειών, στην ενέργεια, στο τύπο, στα δημόσια έργα, στις κρατικές προμήθειες, στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, ακόμη και αυτό το «άβατο» της ναυτιλίας.
Οι οικογένειες αναστατώθηκαν και αποφάσισαν να πάρουν τη τύχη στα χέρια τους.
Αξιοποίησαν συντονισμένα την τεράστια επικοινωνιακή τους δύναμη και επανέφεραν τη τάξη στο σύστημα, αρθρώνοντας από κοινού το (πανεθνικό!) αίτημα της κάθαρσης, που είχε διπλό νόημα: απαλλαγή από τους νεόφερτους και από τον Αντρέα. Τα κατάφεραν, αν και αναγκάστηκαν να ανεχθούν άλλες δυο οικογένειας συνεργατών τους, που μπήκαν και αυτές πλέον στο παιχνίδι και αργότερα εκ νέου τον εξασθενημένο σωματικά και ηθικά Ανδρέα.
Στα μέσα της δεκαετίας του ’90 το νερό είχε μπει πλέον στο αυλάκι, οι δουλειές των οικογενειών αυγάτιζαν και ο έλεγχος τους επί του πολιτικού συστήματος, της σύγχρονης πολιτισμικής έκφρασης και της κοινής γνώμης είχε ολοκληρωθεί.
Κάπως έτσι, με μικρούς μόνο διαγκωνισμούς και μικροεντάσεις, για το μοίρασμα της πίττας των δημόσιων έργων και των προμηθειών, οι οικογένειες αυτές πορεύτηκαν δοξαστικά μέχρι το 2003. Την περίοδο εκείνη το εξευτελισμένο και λησμονημένο αίτημα της κάθαρσης από τη διαπλοκή λαμβάνει νέα δυναμική, καθώς ολοένα και περισσότεροι μικροαστοί πλήττονται από την πολιτική Σημίτη, τον αποκλεισμό, και τις συνέπειες από τη κατάρρευση, πριν από 3 χρόνια, του Χρηματιστηρίου. Ένας νέος και άφθαρτος ηγέτης της δεξιάς εντάσσει, τότε στην ρητορεία του ( όπως το ’89 ο Μητσοτάκης) το αίτημα της πολιτικής και κοινωνικής απεξάρτησης από αυτές τις οικογένειες. Ο Κώστας Καραμανλής, ο ανιψιός του Κωνσταντίνου Καραμανλή, αναφέρεται και καλεί σε συστράτευση για μια «νέα κάθαρση» του δημόσιου χώρου και της πολιτικής από αυτούς που παραστατικά χαρακτηρίζει «νταβατζήδες».
Ο λαός δεν είχε κανένα λόγο να μη τον πιστέψει. Τον τίμησε με την εμπιστοσύνη του, για να αποδειχθεί και αυτός σύντομα φουσκολογάς και αμοραλιστής.
Όχι όμως και τζάμπα μάγκας – που θα έλεγε και ο Σημίτης – μια και αγωνίζεται να αξιοποιήσει την εύνοια του καθεστώτος, όχι τόσο υπέρ της κυβέρνησης του, όσο υπέρ αυτού, αποκλειστικά. Ό Κ. Καραμανλής, επιτέλους δείχνει να έχει πειστεί ότι ο εναγκαλισμός με την εξουσία καταλήγει αναπόδραστα στην κλίνη του νταβά – όπως προσφυώς λέει και μια σύγχρονη παροιμία! Δεν γνωρίζω, όμως, αν και ο λαός που τον ψήφισε για να απαλλαγεί από τους νταβάδες , έχει την ίδια αίσθηση και κυρίως αν δείχνει κατανόηση ως προς το μήνυμα της παροιμίας!
Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει, καθόσον ολοένα και περισσότερο γίνεται κοινή συνείδηση ότι η υποδούλωση των πολιτικών ηγεσιών σε μια δράκα συμφερόντων, που έχει με θράσος αναλάβει την αναπαραγωγή του καθεστώτος, ζημιώνει τη δημοκρατική εξέλιξη, τον πολιτισμό, τη κοινωνική πρόοδο, την πολιτική χειραφέτηση, τις οικονομικές σχέσεις και θέτει στο περιθώριο κοινωνικές δυνάμεις και πρόσωπα, τα οποία θα μπορούσαν να προσφέρουν στην πρόοδο της χώρας και στην ανάπτυξη της οικονομίας και της κοινωνίας των πολιτών.

48 σχόλια

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΑΡΚΑ ΑΠΌ ΤΗ ΣΑΡΚΑ ΤΟΥ: ΣΤΕΛΕΧΗ, ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ, ΟΠΑΔΟΙ ΚΛΠ.

    Η ΒΑΣΗ ΘΑ ΕΚΛΕΞΕΙ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΟ "ΟΛΟΝ ΠΑΣΟΚ", ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΑΥΛΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΥ. Η ΒΑΣΗ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ,ΑΠΟ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΣΤΟΜΑ, ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΜΕ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ, ΜΕ ΓΕΝΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΗ.

    Η ΟΜΑΔΑ "ΠΑΣΟΚ 1974", ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ: ΣΤΗ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ...

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ. ΠΩΣ ... ΔΙΑΒΑΖΑΝ ΣΤΗ ΝΙΩΤΗ ΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΝ. ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΑΝ ΤΗΝ ΠΑΣΠ ΠΧ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1980. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.

    "ΠΑΣΟΚ 1974"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΣΟΚ 1974,να και ενας συντροφος που λεει τα πραγματα με το ονομα τους.και εγω μαζι σου οπως και πολλοι αλλοι,να σαι καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΓΙΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ

    ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ,
    ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ,
    ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ "ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ",ΤΟΝ ΛΑΟ,
    ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΑ "ΒΡΗΚΕ" ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ..ΕΓΙΝΕ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑ ΤΟΥΣ.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ
    Ο ΘΕΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΤΟ
    ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
    ΜΠΛΟΓΚ.
    ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ...
    ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ.
    Η ΗΘΙΚΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ ΕΙΝΑΙ
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΟ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΔΥΝΑΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ
    ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΓΝΩΣΤΕΣ
    ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΦΙΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΝ ΓΡΑΜΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ,
    ΤΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΕΧΟΥΝ
    ΔΙΚΟΜΑΤΙΣΜΟ.
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ
    ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟΜΑΤΙΣΜΟ.
    ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ?
    ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 5.36

    Επειδή μάλλον δεν το αντιλαμβάνεσαι από μόνος σου, αισθάνομαι πως έχω την υποχρέωση να σε πληροφορήσω ότι έγραψες μια παπαριά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ...και συνέχισες με μία δεύτερη παπαριά στις 5.40!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ..."πέτα ρε και το άλλο παπούτσι μαλάκα να κοιμηθούμε" που λέει και το ανέκδοτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 5.36

    Επειδή μάλλον δεν το αντιλαμβάνεσαι από μόνος σου, αισθάνομαι πως έχω την υποχρέωση να σε πληροφορήσω ότι έγραψες μια παπαριά!

    ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ
    ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
    Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ.
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΒΑΣΕ
    ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΙΤΛΟ ΣΤΟΝ
    ΕΠΕΝΔΥΤΗ..ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ
    ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ.
    ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ?
    ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ Η ΧΩΡΑ?
    ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΞΙΜΟ.

    ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
    ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ.

    ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ

    ΝΕΑ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
    ΕΘΝΟΣ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. -

    Για το τρίτο "παπούτσι" στις 5.46.

    ...κάθε βράδυ γυρίζοντας στο σπίτι μεθυσμένος βγάζει τα παπούτσια του και... ΓΚΟΥΠ το δεξί, ΓΚΟΥΠ το αριστερό, τα εκσφενδονίζει μακριά πριν ξεραθεί στο κρεβάτι με τα ρούχα.

    Ενα βράδυ είναι τελείως τύφλα. Μπαίνει, ξαπλώνει, πετάει το δεξί ΓΚΟΥΠ! και πρίν προλάβει να βγάλει το αριστερό τον παίρνει ο ύπνος.

    Κατά τις 3 το πρωί, 2 ώρες μετά χτυπάει πολύ δυνατά η πόρτα και το κουδούνι ενώ ακούγονται ουρλιαχτά στο διάδρομο: "άντε ρε ΜΑΛΑΚΑ, πέτα και το άλλο να κοιμηθούμε"!!!

    Εχεις και τέταρτο;

    χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΒΕΝΖΕΛΟΣ
    ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ,ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
    ΤΗΣ GPO TOY ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ?
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ..
    ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ.



    Η GPO ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
    ΤΟ ΒΕΝΖΕΛΟ-ΒΕΝΖΕΛΟ GPO-GPO
    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ

    ΜΕΓΚΑ-ΛΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩ
    ΜΕΓΚΑ-ΛΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩ
    ΜΕΓΚΑ-ΛΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩ

    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ
    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ

    GPO-GPO TO BENZEΛΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

    ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΤΟ GPO
    ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΤΟ GPO
    ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΤΟ GPO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΩΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ?
    ΚΑΨΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΡΓΙΑΣΑΤΕ ΜΕ
    ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΜΜΕ.
    ΠΗΡΑΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΤΩΡΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ..
    ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ?

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΗ?

    Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ?
    Ο ΕΥΘΥΜΙΟΥ?
    Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ?
    Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ?

    ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. O AΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ,ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

    ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ,ΠΟΥ
    ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ
    ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
    ΝΕΑ
    ΕΘΝΟΣ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    Ε.Τ
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
    ΑΛΤΕΡ,ΑΛΦΑ,ΑΝΤΕΝΝΑ,ΜΕΓΚΑ,ΣΚΑΙ.

    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ
    ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΡΧΗΓΟΥΣ

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗ,ΤΑ ΔΥΟ
    ΚΟΜΜΑΤΑ.
    ΤΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
    ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΗ ΧΑΟΣ.

    ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ..
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ
    ΝΕΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.
    Η ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΘΑ ΣΑΡΩΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΜΠΕΤΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΑΡΧΗΓΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ...

    ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΗΤΟΙ ΤΟΥ Κ. ΒΕΜΙΖΕΛΟΥ,ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ, ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ(ΝΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΘΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΛΟΙ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΑΤΩΝ ΚΤΛ).ΣΤΙΣ 16 ΝΟΕΜΒΡΗ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΟΥΒΟ ΠΟΤΑΜΙ ΑΠΟ ΑΝΔΡΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ, ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΓΙΑΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. -1940-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. MIA ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΩΝ,ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΩΝ,
    ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ..
    ΨΑΧΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ.
    ΨΑΧΤΕ ΣΤΟ ΑΛΚΑΤΡΑΖ.

    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ..
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
    ΠΑΣΑΡΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. TA KΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ-ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ
    ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ".
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑ?
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ...
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΟΛΗ
    Η ΕΛΛΑΔΑ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ.
    ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ..

    ΝΑΙ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.
    ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΗ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΛΗΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΠΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΕ ΤΗΝ
    ΚΑΜΟΡΑ-ΜΕΓΚΑ-ΠΑΣΟΚ.

    ΕΙΝΑΙ "ΑΝΙΚΑΝΟΣ" ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ.

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.
    ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΣ
    ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ.
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ
    ΓΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ?
    ΤΟΣΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΧΕΤΕ
    ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ
    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΛΟΓΟΥΣ
    ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ

    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ?
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΗ ΦΟΥΣΚΑ?
    ΕΧΕΤΑΙ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ Ο
    ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ
    ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ?
    ΤΟΣΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ,ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ..
    ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ
    ΤΟ "ΧΑΖΟ ΠΑΙΝΤΙ" ΠΟΥ ΔΕΝ "ΤΡΑΒΑΕΙ?

    1:37 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΜΗΠΩΣ Ο "ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ" ΕΙΝΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟΣ?

    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ..
    ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΗΣ
    ΚΟΚΚΑΛΑΚΗΣ
    ΛΑΜΠΡΟΥΚΟΣ
    ΚΥΡΙΑΚΟΥ-ΛΑΚΗΣ
    AΛΑΦΟΥΖΙΝΟΣ
    ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΡΟΥΛΗΣ
    ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΚΗΣ
    ΤΡΕΜΙΤΣΑ
    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΑΚΟΥΛΗΣ
    ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ
    ......
    ......
    KTΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. .

    Γράψτε ρε γαϊδούρια σαν άνθρωποι, κι ας μην είσαστε!

    Αμάν με τα greeklish και τα κεφαλαία σας αγράμματοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΞΙΜΟ.

    ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
    ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ.

    ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ

    ΝΕΑ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
    ΕΘΝΟΣ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Είναι πολύ παράξενες αυτές οι διαφοροποιήσεις βουλευτών και στελεχών της ΝΔ, σε περίοδο που το κόμμα τους θα έπρεπε να διανύει περίοδο πολιτικής παντοκρατορίας, λόγω της πρόσφατης νίκης στις εκλογές και της σοβαρής κρίσης του ΠΑΣΟΚ. Θα έλεγε κανείς ότι κάποιοι έχουν βαλθεί να καταστήσουν τον Καραμανλή όμηρο της ισχνής πλειοψηφίας του. Το παράδοξο δεν είναι οι διαφοροποιήσεις. Το παράδοξο είναι η αυτοπεποίθηση όσων διαφοροποιούνται. Όταν ενεργούν όπως ενεργούν, άραγε δεν φοβούνται καθόλου για το πολιτικό τους μέλλον; Μπορεί να είναι δυσαρεστημένοι λόγω μη υπουργοποίησης, αλλά η προσωπική δυσαρέσκεια δεν μπορεί να εξηγήσει την τάση οριστικής και ομαδικής πολιτικής αυτοκτονίας που δείχνουν.

    Χρήσιμη είναι μια ματιά να δούμε ποιοι διαφοροποιούνται. Ο Π. Τατούλης, ακραίος νεοφιλελεύθερος του κλίματος Ανδριανόπουλου, δηλώνει ότι θα καταψηφίσει τον εκλογικό νόμο και ότι δεν φοβάται τη διαγραφή. Η Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη είναι η ίδια που είχε δηλώσει ότι "η εθνική κυριαρχία θα περιοριστεί, τα ανθρώπινα δικαιώματα θα παραβιαστούν και η δημοκρατία θα δοκιμαστεί" κατά την εκλογή Παπούλια. Ο Πολύδωρας ναι μεν είναι γνωστός για τη γραφικότητά του, αλλά ξεπέρασε εμφανώς τα όρια της εκδικητικότητας για τη μη υπουργοποίησή του. Ο Τσιαρτσιώνης είναι γνωστός για τις στενές σχέσεις που ανέπτυξε με τους Αμερικανούς κατά την υπουργική του θητεία.

    Αναρωτιέται κανείς, είναι τυχαίες όλες αυτές οι διαφοροποιήσεις, οι πολύ έντονες και πολύ ξαφνικές, ή είναι συντονισμένες από κάπου; Άραγε μήπως θέλουν όσοι συντονίζουν τις διαφοροποιήσεις να κρατούν όμηρο την Ελλάδα, εκμεταλλευόμενοι την ισχνή πλειοψηφία της κυβέρνησης και την παράλληλη κρίση του ΠΑΣΟΚ; Ποια είναι η λύση που πρέπει να επιδιώξει ο λαός μέσα σε αυτό το σκηνικό, όπου ακραία ελεγχόμενοι άνθρωποι επιδιώκουν το απόλυτο χάος στην Ελλάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Συμφωνώ με τον προβληματισμό σου. Έχει τεθεί επανειλημμένα και εδώ μέσα.

    Πράγματι διανύουμε μια περίοδο μεγάλης πολιτικής ρευστότητας και αναδιάταξης του πολιτικού σκηνικού. Προκειμένου να αναπαλαιωθεί το σάπιο κομματικό τοπίο και να αντιμετωπιστεί η κοινωνική κρίση και αποσύνθεση θα τεθούν σε εφαρμογή «σχέδια» κατακερματισμού των κομμάτων και νέων «συνθέσεων»: Νέων τερατογενέσεων.
    Η αποσυνθετικά διαλυτική κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ «πιέζει» προς όλες τις κατευθύνσεις.

    Η κατάτμηση της Ν.Δ. ξεκινάει από την «ομηρία» του Καραμανλή, προλειαίνεται από αποσπασματικές «ανταρσίες» και θα προωθείται αργά, αλλά σταθερά ΑΝΑΛΟΓΑ με τους σταθμούς της κοινωνικής κρίσης και των πολιτικών εντάσεων που αυτή θα προκαλεί.

    Φυσικά οι σημαιοφόροι θα είναι οι «εγκάθετοι» (ιδεολογικοί και πολιτικοί) του πλανητικού κράτους.
    Σε ένα πρώτο στάδιο, έξω από επεισοδιακά αφελείς τύπου Πολύδωρα, το «ροκάνισμα» θα προέρχεται από τα μητσοτακέικα αμερικανάκια δεύτερης και τρίτης σειράς. Η Ντόρα θα «εμφανιστεί» όταν οι συνθήκες «ωριμάσουν»!!!

    Θα ξαναζήσουμε μέρες του 1965 και του ’89!!!
    Η λεγόμενη «αριστερά» σήμερα θα παίξει ακόμα χειρότερο ρόλο…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ...

    Καταλαβαίνουμε την κινδυνολογική και προφασιζόμενη φασιστική ανησυχία σου για την πολυκομματική σύνθεση.

    Είναι δύσκολο να αυθαιρετείς και να επιβάλεις όταν πρέπει να συνεννοηθείς...

    Μήπως να είχαμε ένα μόνο "κόμμα";
    Τι γουστάρεις περισσότερο, λοχία η συνταγματάρχη μαλάκα μονοκομματικέ;

    Μην ντρέπεσαι, πες το ανοιχτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΜΠΕΝΥ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ..
    ΘΑ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ,ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ,
    ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ...

    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ



    ΜΠΕΝΥ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ..
    ΘΑ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ,ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ,
    ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ...

    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ



    ΜΠΕΝΥ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ..
    ΘΑ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ,ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ,
    ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ...

    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ
    ΔΙΚΟΜΑΤΙΣΜΟ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ

    ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΝΤΟΡΑ.

    ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΓΚΑΛΟΠ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΔΕΙΓΜΑ 13000 ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ!!
    ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ 3 ΜΟΝΑΔΕΣ!!ΓΑΠ ΕΙΣΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ.
    Ποιον προτιμάτε για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ;
    Τον Γιώργο Παπανδρέου. 5030
    39,04%
    Τον Ευάγγελο Βενιζέλο. 5425
    42,11%
    Τον Κώστα Σκανδαλίδη. 1131
    8,78%
    Κανέναν από τους τρεις. 1148
    8,91%
    Δεν γνωρίζω / δεν απαντώ. 150
    1,16%
    Σύνολο: 12884

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αράπη χώσε πράμα, ξεσαλώσανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΒΕΝΖΕΛΟΣ
    ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ,ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
    ΤΗΣ GPO TOY ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ?
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ..
    ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ.



    Η GPO ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
    ΤΟ ΒΕΝΖΕΛΟ-ΒΕΝΖΕΛΟ GPO-GPO
    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ

    ΜΕΓΚΑ-ΛΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩ
    ΜΕΓΚΑ-ΛΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩ
    ΜΕΓΚΑ-ΛΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩ

    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ
    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ

    GPO-GPO TO BENZEΛΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

    ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΤΟ GPO
    ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΤΟ GPO
    ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΤΟ GPO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Είναι πράγματι εβραίος ο Παπανδρέου κατά 3/4 όπως ο Σοφιανόπουλος λέγει με Παππού εβραίο τον Μινέϊκο και μητέρα την Τσαντ. Μάλλον ηλίθιοι είστε του πΑΣΟΚ που τον ψηφίζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΓΚΑΛΟΠ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΔΕΙΓΜΑ 13000 ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ!!
    ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ 3 ΜΟΝΑΔΕΣ!!ΓΑΠ ΕΙΣΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ.
    Ποιον προτιμάτε για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ;
    Τον Γιώργο Παπανδρέου. 5030
    39,04%
    Τον Ευάγγελο Βενιζέλο. 5425
    42,11%
    Τον Κώστα Σκανδαλίδη. 1131
    8,78%
    Κανέναν από τους τρεις. 1148
    8,91%
    Δεν γνωρίζω / δεν απαντώ. 150
    1,16%
    Σύνολο: 12884

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Είμαι ένα ηλίθιο πλανημένο μαλακιστήρι που νομίζω ότι η ζωή είναι videogame.

    Μαλακίζομαι 172 φορές την ημέρα και γι αυτό την ψώνισα και άρχισα να νομίζω ότι μπορώ να έχω γνώμη για την πολιτική.

    Σας ζητώ ταπεινά συγνώμη για τις βλακείες που αραδιάζω καθημερινά εδώ, αλλά δεν φταίω εγώ, η μαλακία μου τα φταίει!

    Επειδή είμαι πολύ χοντρός και βλάκας δεν μου κάθεται γκόμενα με αποτέλεσμα να έχω πήξει στο videogame και στη μαλακία και αυτό να έχει επηρεάσει τον ήδη μικρό και κουτό μου εγκέφαλο.

    Αν δεν με πιστεύετε ελάτε εδώ να με δείτε με τι σοβαρά πράγματα ασχολούμαι τις ελάχιστες ώρες όταν δεν σπαμάρω και δεν αυνανίζομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ζούμε σε κράτος μπανανία, κράτος μπουρδέλο.

    Μιλάω ανεξάρτητα απο κόμματα και ιδεολογίες. Ζητάω να εφαρμόζεται ο νόμος, να απολαμβάνω τα δικαιώματά μου και να τηρώ τις υποχρεώσεις που επιβάλει το Σύνταγμα.

    Αν σκεφτεί κανείς ότι από τις πρώτες διατάξεις που ψήφισε η καινούρια βουλή είναι, αυτή που χαρίζει όλα τα χρέη προς τον ΟΤΕ και την κινητή τηλεφωνία των βουλευτών όλων των προηόύμενων ετών, θα καταλάβει το μέγεθος της κοροϊδίας που πέφτει. Αλλά και της ηλιθιότητας όλων μας που τους ψηφίζουμε.
    Για την ιστορία, 35 εκατομμύρια Ευρώ ήταν τα χρέη των εκλεκτών βολευτών μας(ξέρετε, όλα αυτα τα τηλέφωνα και τα μηνύματα που σας στέλνουν για να τους ψηφίσετε), έχει αναλάβει να τα πληρώσει η βουλή-δηλαδή εμείς.


    Υ.Γ. Να ζητήσω συγνώμη από τα μπουρδέλα που τα παρομοίωσα με το κράτος. Στα μπουρδέλα τουλάχιστον κρατάνε μια σειρά.



    Δείτε μερικούς απο τους βουλευτες μας:

    Καϊλή (αυτο το πορνίδιο που έκανε πίπες στον Παναγιωτοπυλο του Μεγκα και τώρα στον Βενιζέλο)
    Ράγιου (ξημεροβραδιαζόταν στο Καζίνο του Ριο παίζοντας φρουτάκια)
    Γκερέκου (μπουρδελάκι του Βαρδινογιάννη που το πάσαρε στον Τόλη)
    Πλεύρης (γνωστό φασιστόμουτρο)
    Βορίδης (τα ίδια και χειρότερα-εκπρόσωπος των Ναζι)
    Αποστολάτος (μαϊντανος TV-σεξολόγος !)
    Αναγνωστόπουλος (πρωταθλητής μπιλιάρδου- γιος του μπαμπά)
    Πολύδωρας (ο γνωστός)
    Μιλένα( Γκούτσι-πίπες στον Βενιζέλο-σιτροέν)
    Πρωτόπαπας-χιτλερόφατσα (βγήκε αυτός?)
    Καφαντάρη (σέξι φωνή-μαρέσει)
    Καζάκος (εισαγγελέας-αλτσχαϊμερ)
    Εβερτ ( αλτσχαϊμερ-οχι εισαγγελέας)
    Αλευράς (ανιψιός-έχασε το ρο σ΄ενα τσιμπούκι απάνω)
    Κανέλλη (κατηγορία Πλεύρη-Βορίδη)
    Ράπτη (τσιμπούκια ο τίγρης με σήμα τη νοσοκόμα-ξανθιά)

    ...και πολοί άλλοι, ποιον να πρωτοθυμηθεις και ποιά να ξεχάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΓΑΜΑΝΕ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. index

    Τι γράφεις πάλι ρε βλαμμένο Σπυράκο με τα σπυράκια;
    Τι γράφεις πάλι ρε βλαμμένο από την πολλή μαλακία;
    Τί γράφεις ρε ηλίθιο πιτσιρίκι;

    Αυτοί οι δύο που έγραψες είναι πούστηδες, μόνο με τον κώλο γαμάνε βλήμα!

    ο Αράπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΒΛΕΠΕ ΤΡΑΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ. ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΓΑΜΑ ΤΟΝ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ 10%. Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ρε α σιχτίρ κωλόπαιδο!

    Με εσένα θα ασχολούμαστε συνέχεια;

    Αντε βρες καμιά γκόμενα να ξεθολώσεις βλαμμένο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Oι ψηφοφόροι του ΠαΣοΚ φοβούνται - και δικαίως- ότι η ζημιά που έχει γίνει στο κόμμα από τις εσωτερικές διαμάχες είναι μη αναστρέψιμη. Πολλοί πλέον θεωρούν δεδομένη τη διάσπαση του κόμματος μετά τις εκλογές της 11ης Νοεμβρίου, αφού είναι προφανές ότι οι Βενιζελικοί με τους Παπανδρεϊκούς δεν θα μπορέσουν να συνυπάρξουν. Υπό αυτές τις συνθήκες θα μιλάμε πλέον για ένα ΠαΣοΚ μικρότερο, λιγότερο ισχυρό και λιγότερο αισιόδοξο από αυτό που έχασε τις εκλογές πριν από ένα μήνα. Και μπορεί τώρα οι ψηφοφόροι να ενδιαφέρονται πολύ για το ποιος θα είναι ο αρχηγός του ΠαΣοΚ αύριο, ή μάλλον ενδιαφέρονται «να μη βγει ο άλλος», αλλά από την επομένη της εκλογής θα αρχίσει η φθορά του νέου προέδρου.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  42. Οι Πασόκοι που γράφουν εδώ εμβριθείς μελέτες και εκτεταμένα σχόλια, δεν θα εξηγήσουν καμιά φορά, πώς αντιμετωπίζουν τις καταγγελίες της Βάσως Παπ. ότι κάποια μεγαλοστελέχη του ΠΑΣΟΚ έφτιαξαν περιουσίες (εννοεί παράνομα); Πέρασε έτσι η καταγγελία και δεν τους αφορά; Αν και όλοι το γνωρίζαμε, τώρα υπάρχει σκληρή επιβεβαίωση από μέσα. Τί λένε επ' αυτού οι φίλοι Πασόκοι;

    Θα μου πεις, και οι δεξιοί κλέβουν. Σωστό! Αλλά οι δεξιοί δεν δηλώνουν σοσιαλιστές! Αν είναι να συγκρίνουμε τις δύο κατηγορίες, τότε μάλλον καταλήγουμε στην εξίσωση των δύο παρατάξεων και στην κατάκτηση της εξουσίας εξ εφόδου, χωρίς ιδεολογική ή άλλη διαφοροποίηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. .
    Στις 12/11 δεν θα υπάρχει αρχηγός, θα αμφισβητηθούν από όλους τα αποτελέσματα. Θα γίνει τεράστιο μπάχαλο με τους "περαστικούς" και μεταφερόμενους φίλους που θα πηγαίνουν από το ένα στο άλλο εκλογικό τμήμα να ψηφίσουν, στο ένα με ταυτότητα, στο άλλο με διαβατήριο και στο τρίτο με άδεια οδήγησης. Και τα τρία είναι έγκυρα αποδεικτικά ταυτότητας. Θα πλακωθούν και οι εκλογικοί αντιπρόσωποι, γιατί θα διώχνουν τους άγνωστους ψηφοφόρους και θα δέχονται μόνο αυτούς που ξέρουν ότι θα ψηφίσουν τον δικό τους. θα γίνουμε πανευρωπαϊκά ρεζίλι, τουλάχιστον.
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis


    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis



    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis



    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. hi you pasok perverts!
    If you vote for pasok, you are welcome to explore your sexuality together with our fucking kinky group:
    sadomacho, bondage,
    rimming (συντροφικό γλειφοκώλι),
    straps-on (μιλένα γαμάει καϊλή), dildos, food play (μπανάνα στον κώλο συνδικαλιστή), candle wax, slave/master (γιωργάκης/βενιζέλος),
    urolagnia (σύντροφος πίνει κάτουρο),
    coprophilia (χέσιμο βενιζέλου on webcam),
    fetish (γιωργάκης δεμένος στην καρέκλα),
    latex, leather, blindfolds,
    handcoughs, creampie orgy (ομαδικό όργιο σπέρματος στο Πολιτικό Συμβούλιο),
    anal sex online from Χαριλάου Τρικούπη offices
    and so much more to offer to Greek Pasok kinky comrades (ανώμαλοι σύντροφοι)

    ONLY FOR PASOK MEMBERS AND FRIENDS
    CUM AND REGISTER TODAY
    GROUP ORGY TAKES PLACE ON
    11th NOVEMBER 2007

    FUCK YOU ALL-BYE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ειμαι ο Μπενιζελο.

    Αναθεωρω και Συνταγματα.

    Τα αναθεωρω ομως με τοση διακριτικοτητα, ωστε να μην παψουν ποτε οι ροσσοεβραιοι καλογεροι να γδερνουν τον τοπο και να τον αποψιλωνουν απο χρησιμα και αποδοτικα εδαφη.

    Τα αναθεωρω με τοσο λεπτες διαφοροποιησεις που δυσκολα με παιρνουν ειδηση ο μεσος πολιτης.

    Βαζω χερι και σε Συνταγματα. Εχετε επομενως καταλαβει οτι ειμαι ο
    Μπενιζελο.

    Βαζω χερι στα Συνταγματα οταν με στηριζουν κοινοβουλευτικες συμμοριες, ετσι ωστε να μην μπορει κανεις να με απελασει.

    Ειμαι ο Μπεν. Οταν χρειαστειτε καποιον επιστημονα λαθροχειρα Συνταγματων, ξερετε οτι ειμαι το καλυτερο μουτρο.

    Ειμαι κουμασι Συνταγματων. Ξεκλειδωνω ολα τα συνταγματα, και τους αλλαζω τα φωτα.
    Ενας ευφυης με καταλαβαινει αμεσως. Ομως ωσπου να με παρει ειδηση η φοιτητριουλα, εγω θα εχω προλαβει να εκτελεσω οποιαδηποτε αποστολη, μου εχει αναθεσει η συμμορια που εκπροσωπω.

    Μπεν, ο κλειδαρας Συνταγματων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΛΑΣΕ ΜΑΣ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    Η παράταξη χρειάζεται έναν υποψήφιο πρωθυπουργό που να ξεπερνά τα όριά της, να προσθέτει σ' αυτήν εύρος και ποσοστά, και να μην αρκείται στα ιστορικά της ποσοστά, και πολύ περισσότερο να μην τα μειώνει.
    Αυτό τόνισε χθες ο Ευ. Βενιζέλος, μιλώντας σε δύο συγκεντρώσεις στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας και το αμφιθέατρο της νομαρχίας Καβάλας, που ήταν κατάμεστες από ένα ιδιαίτερα θερμό κι εκδηλωτικό ακροατήριο.
    Απευθυνόμενος στον κόσμο, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι «σε σας ανήκει η απόφαση και το δικαίωμα να επιλέξετε ένα πρόσωπο του αύριο ή του χθες που να είναι ολιγαρκές και να αρκείται στην αντιπολίτευση».
    Περιγράφοντας τα στοιχεία που πρέπει να έχει ένας νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, είπε ότι αυτός πρέπει να εγγυάται την ενότητα, να διασφαλίζει την εσωκομματική δημοκρατία, να επιβάλλει τη συλλογική λειτουργία του κόμματος, να αξιοποιεί τα στελέχη, να είναι δίκαιος και αξιοκρατικός, να τιμά τα μέλη και τους φίλους, να τους δίνει τον λόγο και το δικαίωμα να αποφασίζουν και να στρέφει τα μάτια του στις νομαρχιακές, περιφερειακές και δημοτικές οργανώσεις.
    Σκιαγραφώντας τον τρόπο που πρέπει να γίνεται η αντιπολίτευση, είπε ότι χρειάζεται ένας πρόεδρος που να ηγείται μιας μαχητικής αντιπολίτευσης, δυναμικής και αξιόπιστης, υπεύθυνης και προγραμματικής.
    Ο Ευ. Βενιζέλος αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη σημασία που θα έχουν οι επόμενες βουλευτικές εκλογές. «Δεν έχουμε χρόνο, δεν πρέπει να μας καταλάβει εξ απροόπτου ο Καραμανλής, ο οποίος πετάει το γάντι και με εκβιαστικό τρόπο μιλάει για εκλογές», είπε και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι προκαλεί και παίζει με τους θεσμούς, για να προσθέσει εμφαντικά: Η απάντηση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης είναι «έλα να δοκιμάσεις» και σηκώνουμε το γάντι.
    Μιλώντας από την Καβάλα, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι αυταπατάται ο κ. Καραμανλής αν πιστεύει ότι παίζει μόνος του σε ελεύθερο γήπεδο. Ο Ευ. Βενιζέλος είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ενότητας και ότι το ΠΑΣΟΚ ανοίγει νέους δρόμους και ξεπερνά την κρίση.
    Το δίλημμα που τίθεται στις 11 Νοεμβρίου, όπως τόνισε, είναι αν είμαστε με το ΠΑΣΟΚ του χθες που μικραίνει ή με το ΠΑΣΟΚ του αύριο που μεγαλώνει και νικά, ζητώντας να σηκωθεί το μεγάλο και αυθεντικό ΠΑΣΟΚ, να πάρει το μέλλον στα χέρια του.
    «Πείτε ναι στο ΠΑΣΟΚ που πλειοψηφεί, μεγαλώνει και εκφράζει τα οράματα», ανέφερε, ενώ επικαλέστηκε δημοσκοπήσεις που δείχνουν το ΠΑΣΟΚ με πρόεδρο τον ίδιο να κερδίζει καθαρά τη ΝΔ.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *