GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύο ντοκιμαντέρ για την 28η Οκτωβρίου....

Δύο πολύ ενδιαφέροντα βίντεο (ντοκιμαντέρ) για την 28 Οκτωβρίου 1940 φιλοξενεί το greekalert σημειώνοντας με νόημα πως "για αυτά που ...


Δύο πολύ ενδιαφέροντα βίντεο (ντοκιμαντέρ) για την 28 Οκτωβρίου 1940 φιλοξενεί το greekalert σημειώνοντας με νόημα πως "για αυτά που θα δείτε στα δύο βίντεο και για πολλά ακόμα (Εθνική Αντίσταση, κατοχή κ.α) που δεν υπάρχουν μέσα σε αυτά...κάποιοι θολοκουλτουριάδηδες μετά από χρόνια ιστορικής αναζήτησης κατέληξαν πως θα μπορούσαν να τα περιγράψουν απλά ως ..."απώθηση των Ιταλικών δυνάμεων" ... με αυτό και δύο ακόμη γραμμές (βιβλίο Ιστορίας της ΣΤ) είχαν σκοπό να διδάσκουν τα Ελληνόπουλα για το έπος του 40!!!" Δείτε περισσότερα εδώ.
...




24 σχόλια

  1. Αγαπητοί φίλοι,
    ένα καταπληκτικό σάιτ για Αντίσταση και Κατοχή εντόπισα (δυστυχώς) μέσω φίλου καθηγητή στην Αμερική. Eίναι το velouxiotis.gr
    και το τραγούδι του Άρη στην έναρξη τραγουδάει α καπέλα σε πολύ παλιά ηχογράφηση ο Μίκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ραγκούσης, σχετικά με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» για τον ΟΠΑΠ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


    Οι σημερινές αποκαλύψεις της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», αναδεικνύουν για μια ακόμη φόρα τι εννοούσε ο κ. Καραμανλής, όταν διακήρυσσε την «επανίδρυση του κράτους» και αποδεικνύουν με τρόπο σχεδόν πανηγυρικό την αντίληψη μιας κυβέρνησης που δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει τα πλέον αθέμιτα μέσα για να επιτύχει τους στόχους της.

    Στο παιχνίδι «ψήφοι αντί χορηγιών» που στήθηκε προεκλογικά μέσω του ΟΠΑΠ, χαμένοι είναι οι Έλληνες πολίτες αλλά εντέλει και η αξιοπιστία ενός Οργανισμού που θα μπορούσε να προσφέρει πολλά στην Ελληνική κοινωνία και τον Αθλητισμό και που τώρα η κυβέρνηση σκοπεύει να προσφέρει βορρά σε «ημετέρους».

    Το ΠΑΣΟΚ, θα ζητήσει δια του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, να κατατεθούν όλα τα σχετικά στοιχεία που αποκαλύπτουν τον «πολιτικό πολιτισμό» της κυβέρνησης Καραμανλή και την επιχείρηση εξαγοράς συνειδήσεων.

    Το ίδιο ισχύει και για την σύμβαση του ΟΠΑΠ με την Ιντραλότ, για την οποία το ΠΑΣΟΚ από την πρώτη στιγμή είχε τοποθετηθεί και είχε φέρει το θέμα στην Βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρακολουθώ ότι ορισμένοι φίλοι μου εδώ, επειδή συμμετέχω ενεργά στον καυγά μεταξύ των οπαδών του Γιώργου Παπανδρέου και του Ευάγγελου Βενιζέλου ενοχλούνται και το εκδηλώνουν αυτό με πάθος και με απρέπεια πολλές φορές σε ορισμένα αμιγώς αντιπολιτευτικά σχόλια μου. Είναι γνωστόν ότι ένας μικρός αριθμός στελεχών και απλά μέλη της βάσης του ΠΑΣΟΚ δεν συμμετέχουν σε αυτή τη σεξουαλικού επιπέδου διαδικασία. Εχουμε και γνώση και άποψη . Απλά σαν γνήσιες αδερφές θα την καταθέσουμε με την ψήφο μας στις 11/11. Όταν έχεις απέναντι σου μια τόσο ικανή κυβέρνηση , «έτσι με πρόγραμμα» που ετοιμάζετε να μας εκδιώξη από την Συγγρού , που κάθε μέρα γινόμαστε μάρτυρες της σεξουαλικότητας της,είναι πολυτέλεια και χαμένος χρόνος να ασχολείσαι με πίπες άν και προσωπικά με τρελαίνουν.
    Εξάλλου το κούνημα έχει και τη δύναμη και την ικανότητα να ασχοληθεί με το κλέψιμο και το νταβατσιλίκι που του ανέθεσαν οι αδερφές.
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΥΓ. Είναι γνωστό ότι είμαι με τον Βενιζέλο
    ΟΧΙ ΣΤΑ ΓΑΠ άκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και οπως σας εχω ξαναπει εγω ειμαι ομοφυλοφιλος.
    Εγω ενδιαφερομαι μονο για την πολιτικη ομως.

    Οι σεξουαλικες ιδιαιτερoτητες μου δεν αφορουν κανενα
    Και ουτε θαπρεπε.

    Αλλα πρεπει με αρχηγο μας το Ευαγγελο Βενιζελο ,ολοι οι ομοφυλοφιλοι να διεκδικησουμε και να καταχτησουμε τα δικαιωματα μας.

    Οχι στον ρατσισμο.

    Βενιζελος εδω και τωρα.
    Οχι στο ρατσισμο εναντια στα "ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ-ΓΑΠάκια" .
    Ανθρωποι ειναι και αυτοι.

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στίχοι:Λουτράδης Χρήστος

    ALBUM :ΑΠΟΤΥΧΗΜΈΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.
    ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ.
    Έρχομαι από τόπο πασοκικό
    ζηλεύω με το τι γαμήσι πέφτει εδώ
    Οι γκόμενοι σας είναι καύλα
    Το μέλλον καυλωτικό
    το όργιο σαν τρελλή το αναζητώ
    Διότι εγώ γλύφω τη ψωλί του αράπη
    και τρελαίνομαι από ηδονή.

    ΖΩ ΜΙΑ ΤΡΕΛΑ, ΖΩ ΜΙΑ ΤΡΕΛΑ
    ΤΑ ΤΡΙΧΩΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ ΣΑΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ
    ΖΩ ΜΙΑ ΤΡΕΛΑ, ΖΩ ΜΙΑ ΤΡΕΛΑ
    ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΠΑΣΑΡΕΛΑ

    ΖΩ ΜΙΑ ΤΡΕΛΑ, ΖΩ ΜΙΑ ΤΡΕΛΑ
    ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΤΟΥ ΑΡΑΠΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙΣ ΕΛΑ
    ΖΩ ΜΙΑ ΤΡΕΛΑ, ΖΩ ΜΙΑ ΤΡΕΛΑ
    ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΝΙΑ ΜΠΕΛΑ

    ΖΩ ΜΙΑ ΤΡΕΛΑ…

    ΛΟΥΤΡΑΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis


    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis



    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis



    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. H ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΜΠΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟ 1921 ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ
    ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 86 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ
    ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χτες γνώρισα ένα άνδρα σοβαρό, ευκατάστατο, εμφανίσιμο και Βενιζελικό, με χιούμορ, επαγγελματικά αποκατεστημένο κατάλληλο για μόνιμη σχέση ο τύπος που ψάχνω μετά τόσα λούκια και παλούκια που έχω περάσει. Το μόνο προβληματάκι είναι ότι είναι λίγο άγριος στο κρεβάτι. Δηλαδή όχι απλά λίγο άγριος (το οποίο θα ήταν και θεμιτό αλλά και επιθυμητό) αλλά πάρα πολύ άγριος, με χέρι πολύ βαρύ. Και είναι δύσκολο να πας στο πρώτο βοηθειών με τη see-through νυχτικιά σχισμένη με σχισμένο το καλσόν και με αναμαλλιασμένη περούκα και να πεις με σάπισε στο ξύλο ο άνδρας της ζωής μου την ώρα που κάναμε σεξ γιατί του αρέσει το ξύλο, αλλά μιλάμε για πολύ ξύλο.
    Οπότε βλέπω να διακόπτεται και αυτή η σχέση και είναι κρίμα γιατί έχουμε το ίδιο γούστο στη μουσική και στη λογοτεχνία, απλά μετά το σεξ εκείνος καπνίζει και εσύ μαζεύεις τα δόντια σου και τη μύτη σου από το πάτωμα. Και είναι ένας κούκλος-ίσως πρέπει να το ξανασκεφτώ.

    Πάντα με εκτίμηση
    Babis

    Υ.Γ. Δεκτές οι συμβουλές σας,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου
    Είναι ντροπή και αίσχος και κατάντημα της φυλής μας , 70 χρόνια μετά, να υπάρχουν υμνητές του γελοίου δικτατορίσκου Μεταξά. Ο άνθρωπος που επιλέχτηκε από άλλο ένα άλλο γελοίο πράκτορα και τοποτηρητή των Αγγλικών συμφερόντων στην Ελλάδα ,Βασιλιά Γεώργιο Β, και διορίστηκε κυβερνήτης γιαυτο το λόγο , με όλο το γελοίο σκηνικό που δημιούργησε με το καθεστώς του και από το οποίο προκλήθηκε αργότερα το αιματοκύλισμα των Ελλήνων με τον εμφύλιο που επακολούθησε.
    Δεν υπάρχει πια ούτε λογική ούτε τσίπα. Παρακαλώ τα παιδαρέλια που γράφουν και προπαγανδίζουν γελοιότητες υπέρ του Μεταξά να μελετήσουν σε βάθος την ιστορία και να μη γίνονται όργανα νεοφασιστικών και αντιδημοκρατικών γελοιοτήτων που ανακυκλώνονται από καιρό σε καιρό.
    Η δημοκρατία θέλει μόρφωση, ανοχή , διάλογο και συνεργασία .Κανένας σωτήρας , διορισμένος δεν μπορεί να μας σώσει. Πιστέψτε στον εαυτό σας και αγωνιστείτε. Βασιλιάδες και κυβερνήτες και αυτόκλητοι σωτήρες δεν υπάρχουν….

    Με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ποιος μιλαει για τον ΜΕΤΑΞΑ ? οι κουφαλες της αριστερας που αγωνιστηκαν με τα οπλα να καταλαβουν την εξουσια (μονο ετσι την παιρνανε παγκοσμιως, με εκλογες δεν βγηκανε ποτε...)και λυσσαξαν να αποχωρισουν την Μακεδονια και την Θρακη μας απο την ΕΛΛΑΔΑ να την χαρισουν στους σλαβους συντροφους τους με εντολη της Γ διεθνους ? (βλεπε ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 6/3/1932 - αποφαση IV ολομελειας προδοτικου ΚΚΕ) ? αυτοι που οπου κατελαβανε την εξουσια (ατυχοι λαοι) με χουντες και καταργησαν καθε εννοια ελευθεριας, καταργησανε τις εκλογες ,θεσανε εκτος νομου ολα τα κομματα και εφαρμοσανε τις πιο αιματωβαμμενες και σκληρες δικτατοριες 40-50 και 70 χρονια ?

    ΟΧΙ ΡΕ - ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΤΑΞΑΣ ΠΑΡΑ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ 'ΛΑΙΚΗ' ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑΓΙΑ ΕΠΡΑΞΕ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ + ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ + ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ τι αλλο να εκανε ενας ΗΡΩΑΣ ?

    ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΟΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ, ΠΕΘΑΝΕ ΠΙΟ ΦΤΩΧΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΘΗ,

    ΑΙΔΩΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΠΙΑ , ΑΙΔΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis


    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis



    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis



    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου
    Είναι ντροπή και αίσχος και κατάντημα της φυλής μας να υπάρχουν υμνητές του γελοίου Γ.Α.Π. Ο άνθρωπος που επιλέχτηκε από την C.I.A.τοποτηρητή των Αμερικάνικων συμφερόντων στην Ελλάδα και διορίστηκε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Γιαυτο το λόγο , με όλο το γελοίο σκηνικό που δημιούργησε με το καθεστώς του και από το οποίο προκλήθηκε ο εμφύλιος των Ελλήνων πασόκων.
    Δεν υπάρχει πια ούτε λογική ούτε τσίπα. Παρακαλώ τις αδερφές μου στο κούνημα που γράφουν και προπαγανδίζουν γελοιότητες υπέρ του Γ.Α.Π. να μελετήσουν σε βάθος την ιστορία και να μη γίνονται όργανα γελοιοτήτων που ανακυκλώνονται από καιρό σε καιρό.
    Η δημοκρατία θέλει μόρφωση, ανοχή , διάλογο και σεξουαλική συνεύρεση.
    Κανένας σωτήρας , διορισμένος δεν μπορεί να μας σώσει. Πιστέψτε στον εαυτό σας και απολαύστε το γαμήσι.
    Με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Που εξαφανίσθηκε η Ελλη Στάη; Ποιοι την κρατάνε αιχμάλωτη; Μήπως της έριξε υδροκυάνιο στη σαμπάνια, η Μάρα Ζαχαρέα; Την κρατάει έγκλειστη, ο Γουλανδρής; Γιατι ψάχνεται η Αγγελική Νικολούλη, με την εξαφάνιση της Ελλης; Πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα; Τι συμβαίνει, επιτέλους με την Ελλη Στάη; Ποιοι θέλουν να φιμώσουν, αυτη την ελεύθερη δημοκρατική φωνή της ελληνικής τηλεόρασης;
    FREE ΕΛΛΗ, ΠΑΛΙΟΧΑΜΟΥΡΕΣ!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλά δε ντρέπεστε; Ακόμα και σε θέμα για την 28η Οκτωβρίου ρίχνετε τη λάσπη σας και τσακώνεστε για τη διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ;
    Υπάρχει για εσάς τίποτε άλλο εκτός από το θέμα της διαδοχής του ΠΑΣΟΚ; Έλεος πια. Moderation τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. babis
    - «Πιο βαθιά!» (Μωρή, έχω κι άλλο και στο κρύβω;)

    τζων
    - «Μη σταματάς», επιτακτικά..(Πόσο να αντέξω ο χριστιανός, άνθρωπος είμαι και εγώ, λύγισα)

    babis
    - «Όλοοοο!» (Δεν θέλω να σε πονέσω, βρε κουτό, γι' αυτό δεν το ξεδιπλώνω!)

    τζων
    - «Άαχ, συνήλθα!» (Ωχ,θα αρχίσει να μιλάει πάλι!)

    babis
    - «Θέλω να σε ακούσω όταν τελειώσεις» (Μα, έχω τελειώσει ήδη, γλυκιά μου!)

    τζων
    - «Όχι, όχι τίποτα.. Απλώς με το μαγιό φαινόταν μεγαλύτερο» (Ήταν που δεν είχα που να βάλω τα κοχύλια..)

    babis
    - Χαϊδευτικά τύπου : - «Γουγούτσο/ τερατουλίνι/ τζουτζούκι» (Πόσο θα έπιανε αν την πούλαγα σε έναν άραβα;)

    τζων
    - «Δούλευέ το!» (θα μου κολλήσεις ένσημα όμως;)

    babis
    - «Κάρφωσε με!» (Γαμώτο, ξέχασα να φέρω και το πριτσινοπίστολο!)

    τζων
    - «Τι θα κάνουμε μετά;» (Δεν ξέρω για σένα, εγώ λεω να περάσω μια βόλτα από την Φυλής.)

    babis
    - «Πρώτη φορά ένιωσα έτσι..»(Αν συνεχίσει να με δουλεύει, θα την χτυπήσω!)

    τζων
    - «Τα' κάνες και με άλλες αυτά;» (Όχι βέβαια, για σένα τα φύλαγα!)

    babis
    - «Μ' ανατριχιάζεις» (Ξέχασα το παράθυρο του μπάνιου ανοιχτό.)

    τζων
    - «Ναι, ναι, ναιαιαιαιαιαι, Άάαχ, ναι, ναι, αάχ, ναι, ναιαιαι,..» (Να το πάρω το τζιπ μαύρο ή άσπρο;)

    babis
    - «Τσούζει. Λες να' χω μύκητες;» (Τώρα έχω και εγώ..)

    τζων
    - «Θέλω να βλέπω το πρόσωπο σου» (Πάλι δεν θα γυρίσει, γαμώτη μου!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΡΗΤΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ !!!
    ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΔΟΜΗΝΙΚΟ ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟ!!!
    ΣΤΗ ΓΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΖΑΤΖΑΚΗ Η ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ !!!!

    ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΗ ΣΜΑΡΑΓΔΗ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΤΙΚΗ ΣΟΥ ΤΑΙΝΙΑ
    ΓΙΑ ΤΟΝ EL GRECO
    ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!!!

    “Στον κόσμο σαν το κρητικό δεν έχει τέτοια ράτσα,
    Στη αντρειγιά στην λεβεντιά και άντρες εις τη φάτσα”
    Μαντινάδα


    ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΣΜΑΡΑΓΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ EL GRECO ΚΑΙ ΑΝΑΤΑΡΑΧΤΗΚΑΜΕ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ(ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ) ΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
    ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ Η ΒΑΣΙΛΙΣΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΣΟΦΙΑ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ (ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΧΙΛΑΔΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ) !! ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΠΡΟΙΚΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ”!!!
    ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΡΟΙΚΟΔΟΤΗΣΑΝ ΟΙ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΚΑΙ Ο “ΠΡΩΗΝ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ” ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕ ΝΕΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΤΕΧΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ “ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ”
    Η ΝΕΑ “ΦΩΤΙΣΜΕΝΗ ΔΕΣΠΟΤΕΙΑ” ΤΩΝ ΦΙΛΟΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΓΙΑΝΝΗ ΣΜΑΡΑΓΔΗ (ΜΕ ΝΕΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ...
    Ο ΔΟΜΗΝΙΚΟΣ ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΚΑΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΑΙ Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ “ΟΧΙ”!!!
    Η “ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ” ΕΙΝΑΙ - ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ Ο κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΑΡΑΓΔΗΣ - Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ (ΑΥΤΗ Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΑΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ). ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΜΩΔΙΑ - ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ - ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ.
    ΔΑΠΑΝΗΘΗΚΑΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΠΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΙΛΕΣ....ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΠΟΣΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ. ΗΔΗ ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΤΑΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ – ΕΜΝΕΥΣΜΕΝΟ – ΚΛΕΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ (ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ) ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΛΙΟ “Ο ΓΚΡΕΚΟ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΗΣ” (ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΞΑΝΤΑΣ) ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο κ. ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΛΑΙΤΑΚΗΣ.
    ΤΕΛΟΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΔΟΜΗΝΙΚΟΣ ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ “ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΙΚΕΣ” ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΩΝ)!!!


    “ΛΕΒΕΝΤΟΓΙΕΝΝΑ ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ
    ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ ΔΟΞΑΣΜΕΝΗ
    ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΡΗΤΙΚΟΣ
    ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΘΑΙΝΕΙ”.

    Μαντινάδα

    ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ “ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ Η ΤΑΙΝΙΑ”. Η ΚΡΗΤΙΚΗ ΨΥΧΗ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ EL GRECO ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ “ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ” ΠΟΛΛΟΙ ΜΕ ΕΜΦΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΩΣ ΦΙΛΟΒΑΣΙΛΙΚΟΥΣ.

    “Οντέ χορεύει ο Κρητικός δείχνει την αντρειγιά του
    τη αρχοντιά, τη λεβεντιά και την παλικαριά του”.
    Μαντινάδα

    ΚΡΗΤΕΣ ΜΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ !!!

    “Tου Κύκλου τα γυρίσματα, που ανεβοκατεβαίνουν,
    και του Καιρού τα πράματα, που αναπαημό δεν έχουν,
    και του Τροχού, που ώρες ψηλά κι ώρες στα βάθη πηαίνουν·
    μα στο Kαλό κ' εις το Kακό περιπατούν και τρέχουν”·
    Ερωτόκριτος

    ΚΑΝΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ “ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ Η ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΜΗΝΙΚΟ ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟ!!
    “Έλα ξένε στον τόπο μου, έλα και δεν θα χάσεις,
    Κι απ΄ ότι δείς κι ότι χαρείς ποτέ δεν θα ξεχάσεις,
    Όλα τα παλικάρια μου θα σε καλοδεχτούνε,
    Κι ότι έχουν θα το μοιραστούν, με σένα θα γευτούνε,
    Κι αν έλθεις μάθε πως εδώ η σκέψη σου θα μείνει,
    Κι ήσυχο η ανάμνηση ποτέ δεν θα σ΄αφήνει.
    Γιατ΄είν΄ πολλές οι χάρες μου που θα ΄χεις να θυμάσαι,
    Που σκλάβο τους θα σε κρατούν ώστε να ζεις και να΄σαι!
    Από τα χρόνια τα παλιά βασίλευα του κόσμου,
    Με νόμους θεοκρατικούς, με τον πολιτισμό μου,
    Κι όσοι κι αν με πατήσανε , δυνάστες και φυλές,
    Σε όλους επιβλήθηκα δεν χάθηκα ποτές”!
    Μαντινάδα
    ΚΡΗΤΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ !!!
    ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΔΟΜΗΝΙΚΟ ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟ!!!
    ΣΤΗ ΓΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΖΑΤΖΑΚΗ Η ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ !!!!

    ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΗ ΣΜΑΡΑΓΔΗ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΤΙΚΗ ΣΟΥ ΤΑΙΝΙΑ
    ΓΙΑ ΤΟΝ EL GRECO ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!!!
    ΚΡΗΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ “ΟΧΙ” ΣΤΟΥΣ “ΝΕΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ”
    ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΔΥΑ “ΤΟΥ ΦΙΛΟΤΕΧΝΟΥ” ΒΑΣΙΛΙΑ
    ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου
    Είναι ντροπή και αίσχος και κατάντημα της φυλής μας να υπάρχουν υμνητές του γελοίου Γ.Α.Π. Ο άνθρωπος που επιλέχτηκε από την C.I.A.τοποτηρητή των Αμερικάνικων συμφερόντων στην Ελλάδα και διορίστηκε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Γιαυτο το λόγο , με όλο το γελοίο σκηνικό που δημιούργησε με το καθεστώς του και από το οποίο προκλήθηκε ο εμφύλιος των Ελλήνων πασόκων.
    Δεν υπάρχει πια ούτε λογική ούτε τσίπα. Παρακαλώ τις αδερφές μου στο κούνημα που γράφουν και προπαγανδίζουν γελοιότητες υπέρ του Γ.Α.Π. να μελετήσουν σε βάθος την ιστορία και να μη γίνονται όργανα γελοιοτήτων που ανακυκλώνονται από καιρό σε καιρό.
    Η δημοκρατία θέλει μόρφωση, ανοχή , διάλογο και σεξουαλική συνεύρεση.
    Κανένας σωτήρας , διορισμένος δεν μπορεί να μας σώσει. Πιστέψτε στον εαυτό σας και απολαύστε το γαμήσι.
    Με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Μεταξάς ήταν ηγέτης που να χτυπιέστε κάτω αριστερούλικα, και είπε και το ΟΧΙ, και ξεφτίλησε και τους Αλβανοιταλούς, και αναδομησε την Ελλάδα με 8ωρο και ΙΚΑ, και έκανε έρανο για να αποχτήσει και η Ελλάδα και κανένα αεροπλάνο γιατί ήξερε που θα οδηγηθούμε, και γι αυτο δολοφονήθηκε στο τέλος!

    Εσείς που σε Σκόπια, Ιμια, τουρκική κατοχή Κύπρου και σχέδιο Ανάν, Τσαμουριές και άνοιγμα συνόρων για να περάσουν τότε οι Αμερικανοί να κάψουν τη Σερβία, είπατε μαζί με τον Σημιτη ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!

    Προδότες!Έχετε βρωμίσει τη χώρα και έχετε καταλάβει τον εκπαιδευτικό χώρο, τα ΜΜΕ και τις δημοσκοπήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. παιδιά μην τσακώνεστε όλοι δίκιο έχετε κατά βάθος! Και οι δεξιοί και αριστεροί! όλα καλά θα πάνε! μην ανησυχείτε καθόλου!

    Θα σας γράψω πάλι μερικά quiz να χαλαρώσετε και να γελάσετε με το αγαπημένο μας παιχνίδι που λέγεται πασόκ.

    Εν αναμονή και εν φιλία διατελών
    Αυτός που γράφει τα quiz

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου
    Είναι ντροπή και αίσχος και κατάντημα της φυλής μας , 70 χρόνια μετά, να υπάρχουν υμνητές του γελοίου δικτατορίσκου Μεταξά. Ο άνθρωπος που επιλέχτηκε από άλλο ένα άλλο γελοίο πράκτορα και τοποτηρητή των Αγγλικών συμφερόντων στην Ελλάδα ,Βασιλιά Γεώργιο Β, και διορίστηκε κυβερνήτης γιαυτο το λόγο , με όλο το γελοίο σκηνικό που δημιούργησε με το καθεστώς του και από το οποίο προκλήθηκε αργότερα το αιματοκύλισμα των Ελλήνων με τον εμφύλιο που επακολούθησε.
    Δεν υπάρχει πια ούτε λογική ούτε τσίπα. Παρακαλώ τα παιδαρέλια που γράφουν και προπαγανδίζουν γελοιότητες υπέρ του Μεταξά να μελετήσουν σε βάθος την ιστορία και να μη γίνονται όργανα νεοφασιστικών και αντιδημοκρατικών γελοιοτήτων που ανακυκλώνονται από καιρό σε καιρό.
    Η δημοκρατία θέλει μόρφωση, ανοχή , διάλογο και συνεργασία .Κανένας σωτήρας , διορισμένος δεν μπορεί να μας σώσει. Πιστέψτε στον εαυτό σας και αγωνιστείτε. Βασιλιάδες και κυβερνήτες και αυτόκλητοι σωτήρες δεν υπάρχουν….

    Με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου

    Είναι ντροπή και αίσχος και κατάντημα της φυλής μας να υπάρχουν υμνητές του γελοίου δικτατορίσκου Βενιζέλου. Ο άνθρωπος που επιλέχτηκε από άλλο ένα γελοίο πράκτορα και τοποτηρητή των συμφερόντων στην Ελλάδα, Γεώργιο Μπόμπολα, και διορίστηκε βουλευτής και υποψήφιος πρόεδρος γι αυτο το λόγο, με όλο το γελοίο σκηνικό που δημιούργησε με το καθεστώς του και από το οποίο προκλήθηκε αργότερα το αιματοκύλισμα των Πασόκων με τον εσωκομματικό εμφύλιο που επακολούθησε.
    Δεν υπάρχει πια ούτε λογική ούτε τσίπα. Παρακαλώ τα παιδαρέλια που γράφουν και προπαγανδίζουν γελοιότητες υπέρ του Βενιζέλου να μελετήσουν σε βάθος την ιστορία και να μη γίνονται όργανα νεοφασιστικών και αντιδημοκρατικών γελοιοτήτων που ανακυκλώνονται από καιρό σε καιρό.
    Η δημοκρατία θέλει μόρφωση, ανοχή , διάλογο και συνεργασία .Κανένας σωτήρας , διορισμένος δεν μπορεί να μας σώσει. Πιστέψτε στον εαυτό σας και αγωνιστείτε. Βασιλιάδες και κυβερνήτες και αυτόκλητοι σωτήρες δεν υπάρχουν….

    Με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ.ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΕΚΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ( 1978-1981)ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΜ ΕΛΛΑΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΕΡΒΑ(ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΟΠΟ ΕΙΧΕ),ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΑΜ ΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 100000 ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ΓΑΡΓΑΡΑ. ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΡΙΒΕΤΑΙ.ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ "ΗΡΩΕΣ" ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΕΞΟΡΙΑ. ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ "ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΙΣ

    μια που ειμαι συγκινημενος απο τις προτασεις του αλλοδαπου ΤΣΥΡΙΖΑ για καταργηση παρελασεων, στρατευσεως, στρατου, συνορων και σημαιων, δραττομαι και εγω την ευκαιρια να ζητησω καταργηση της εμφυλιοπολεμικης γιορτης μισους του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ και αντ'αυτου να προβαλλουμε την δημοκρατικοτητα μας με αλλους εναλλακτικους τροπους (πχ ποιητικες βραδυες, συμποσια αναλυσεων δημοκρατικης συμπεριφορας κλπ) και να σταματησουμε αυτες τις γιορτες μισους που αλλωστε δεν προσεφεραν τιποτα παραπανω τοσα χρονια (δεν χρειαζεται κανεις πανηγυρια πολυτεχνειου για να ειναι δημοκρατης) αλλωστε και οταν συνεβησαν (17-11-1973)αυτα οχι μονο δημοκρατια δεν εφεραν αλλα αντιθετως εφεραν μια εβδομαδα μετα χειροτερη δικτατορια (25-11-1973) αυτη του ΙΩΑΝΝΙΔΗ που οδηγησε μετα απο 9 μηνες στην προδοσια της Κυπρου μας... προς τι λοιπον η φανφαρα αυτη που κατηντησε θλιβερη κομματικη συναξη εξαλλων ακροαριστερων ?

    Αλλωστε θα αποφευχθουν και τοσες καταστροφες περιουσιων απο τα κουκουλοφορα τσογλανια της ακροαριστερας καθως και οι διαφοροι βανδαλισμοι / καταστροφες απο τα ανθρωποειδη αυτα και της ιδιας της περιουσιας του πολυτεχνειου .

    Εμπρος λοιπον ΤΣΥΡΙΖΑ εδω και τωρα δωσε το προοδευτικο συνθημα καταργησεως της τελευταιας εμφυλιοπολεμικης γιορτης του μισους, το πεδιο ολο ανοικτο και δικο σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κανένας δημοσιογράφος δεν του κάνει τις εξής ερωτήσεις:


    1. Γιατί συνεχώς λέτε για το πού σπούδασαν τα παιδιά σας και δεν λέτε για το τι σπουδές κάνατε εσείς ο ίδιος που σας χρυσοπλήρωνε ο ελληνικός λαός;


    2. Γιατί συνεχώς μιλάτε για τη Σχολή Αναβρύτων, λες και είναι κανένα Πανεπιστήμιο τύπου Καίμπριτζ; Γιατί δεν λέτε καθαρά ότι τα Ανάβρυτα που σπουδάσατε ήταν απλά ένα γυμνάσιο, στο οποίο ο καθηγητής δεν θα τολμούσε ποτέ να σας βάλει κακό βαθμό επειδή θα πέρναγε την υπόλοιπη ζωή του στη Μακρόνησο;


    3. Πώς καταφέρατε σε δύο (2) χρόνια και τελειώσατε τρεις (3) στρατιωτικές σχολές (Ευελπίδων, Δοκίμων και Ικάρων); Γιατί δεν τις τελειώνατε σε τρία (3) χρόνια (στην κάθε μία η φοίτηση είναι τετραετής);


    4. Όταν η χούντα σας κατάργησε οριστικά γιατί βιαστήκατε να δηλώσετε ότι θα σπουδάζατε στο Καίμπριτζ; Γιατί είσασταν επί τρία (3) χρόνια υποψήφιος και τελικά δεν καταφέρατε να γίνετε δεκτός; Πως το δικαιολογήσατε μετά; Ότι «δεν είχε το Καίμπριτζ το κατάλληλο κύρος»;


    5. Θυμάστε που όταν είσαστε διάδοχος του Θρόνου στην Αθήνα μια κοπέλα ρωτήθηκε σε ένα λεωφορείο αν της αρέσετε και όταν εκείνη απάντησε «όχι δεν είναι του γούστου μου» συνελήφθη από αστυφύλακα με πολιτικά για περιύβριση αρχής και καταδικάστηκε με την εισήγηση του εισαγγελέα ότι «Σε όλες τις Ελληνίδες αρέσει ο διάδοχος Κωνσταντίνος»;


    6. H γιαγιά μου μου έλεγε παλιά ότι καλά κάνατε και μάθατε καράτε επειδή με τον τρόπο αυτό θα μπορούσατε να αντιμετωπίζατε τους εχθρούς της πατρίδας μας. Στη δίκη της χούντας (1975) αποκαλύφθηκε την πρώτη μέρα του πραξικοπήματος σας επισκέφτηκαν στα ανάκτορά σας στο Τατόι ο Παπαδόπουλος, ο Πατακός και ο Μακαρέζος, και τους δεχτήκατε αόπλους στο γραφείο σας. Εσείς κρατάγατε ένα πιστόλι (τι το κάνατε, καθαρίζατε τα νύχια σας;) και πίσω από τους τρεις πραξικοπηματίες υπήρχαν δύο εμπιστότατοί σας χωροφύλακες που κρατούσαν αυτόματα «Sten». Γιατί δεν τους πυροβολήσατε; Φοβηθήκατε μήπως οι συγγενείς τους σας κάνουν αγωγή κατά του δημοσίου με βάση το άρθρο 105 του Εισαγωγικού Νόμου του Αστικού Κώδικα;


    7. Ποιος ενέργησε σωστά, εσείς ή ο γαμπρός σας ο Χουάν Κάρλος της Ισπανίας που αντιμετώπισε με θάρρος την απόπειρα πραξικοπήματος του συνταγματάρχη Τεχέρο Μολίνας (1976) και τον εξανάγκασε να αυτοκτονήσει; Ποιός απολαμβάνει υστεροφημία τώρα; Αυτός η εσείς που βουτήξατε στη θάλασσα για να ρίξετε σαμπάνια σε μια ολυμπιονίκη μας (δεν σας εξήγησαν ο Αρναούτης και ο Χοϊδάς ότι δεν ρίχνουν σαμπάνια σε βρεμένους από τη θάλασσα ολυμπιονίκες, η μήπως εσείς δεν το ξέρατε επειδή δεν είχατε βραχει ως ολυμπιονίκης);

    8. Θυμάμαι ότι όταν ταξίδευα με το πλοίο στην Κρήτη για το δημοψήφισμα του 1974, την ώρα που μιλούσατε στην τηλεόραση ότι «θέλετε να επιστρέψετε στην πατρίδα σας, για να επισκεφτείτε τους τάφους των προγόνων σας» ένας ασεβής Κρητικός πήγε πίσω από την τηλεόραση και κουνούσε τα χέρια του, σαν να ήσαν τα δικά σας χέρια. Έτσι το πλήθος των Κρητικών επιβατών της «Κρητικής Ατμομπλοϊας» δεν έδειξε την αρμόζουσα κατάνυξη. Γιατί δεν διαμαρτυρηθήκατε, ώστε να επαναληφθεί το δημοψήφισμα;

    9. Όταν έγιναν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της «Βασιλευομένης Δημοκρατίας» στις 2 Οκτωβρίου 1974 στη γωνία Πανεπιστημίου και Ιπποκράτους στην Αθήνα, γιατί ανεχτήκατε το πλήθος των ασεβών φοιτητών που φώναζε «λέσα για λέσα είσαι πριγκιπέσα, άνοιξε το παράθυρο να μπει γιαούρτι μέσα» και πέταγε αβγά και νεράντζια; Γιατί δεν ζητήσατε να διαλυθεί το πλήθος με τα μηχανοκίνητα του Μπιτούνη με τα δακρυγόνα («τις αύρες» όπως τις αποκαλούσατε τότε); Γιατί τα ανεχτήκατε όλα αυτά; Γιατί ένας άξιος αξιωματικός, ορκισμένος στη χούντα και στο θρόνο, ο Μπόλαρης, έκανε αυτή την ξεφτιλισμένη απόπειρα πραξικοπήματος με τις πιτζάμες;

    10. Δεν ντραπήκατε τους προγόνους σας, τους Αψβούργους, τους Χοετζόλερν, και τόσους άλλους που δόξασαν το στερέωμα της βασιλευόμενης Ευρώπης, τον Μαξιμιλιανό του Μεξικού κλπ; Θα τολμούσαν ποτέ στον Φραγκίσκο Ιωσήφ της Αυστρίας να φωνάξουν «έ, έ, έρχεται – έρχεται γιαούρτι!»;

    11. Γιατί – μετά από όλα αυτά – δεν σκεφτήκατε την ματ κίνηση κατά των αντιπάλων σας: Να πάτε στην Αμερική να σας καταψύξουν για τα επόμενα 100 χρόνια και όταν θα ξυπνήσετε, δεν θα ζούν οι επικριτές σας, και θα μπορείτε να ισχυριστείτε ότι τελειώσατε τις 3 στρατιωτικές σχολές σε 12 χρόνια που ήταν κανονικά η φοίτηση όλων αυτών, ότι πήγατε μετά και σπουδάσατε στο Καίμπριτζ; Ποιος ρωτάει σήμερα τί σπουδές είχε κάνει στα νιάτα του ο Όθωνας;


    Λυπάμαι, αλλά αν με είχατε πλησιάσει και εμένα ευγενικά, ίσως να σας ρώταγα μόνο για τις σπουδές που έκαναν τα παιδιά σας (για να γεμίσει η συνέντευξη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *