GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ...

. Του Γιώργου Παπαϊωάννου . Γνωρίζοντας πως τα ελληνικά ΜΜΕ πολλές φορές αποσιωπούν και δεν παρουσιάζουνπλήρως τα πραγματικά σοβαρά και δι...

.
Του Γιώργου Παπαϊωάννου
.
Γνωρίζοντας πως τα ελληνικά ΜΜΕ πολλές φορές αποσιωπούν και δεν παρουσιάζουνπλήρως τα πραγματικά σοβαρά και διεθνή γεγονότα οι εξελίξεις των οποίωνολους μας αφορούν και όλους μας επηρεάζουν, θέλω να επιστήσω την προσοχή τωναναγνωστών στην Γενική Συνεδρίαση του O.H.E.
Συγκεκριμένα, κατά τις 19.00 ώρα Ελλάδας o Γραμματέας της Συνέλευσης (ΟΧΙ οΓενικός Γραμματέας του ΟΗΕ) που τυγχάνει να είναι Σκοπιανός αναμένεται ναπροσφωνήσει την FYROM με το συνταγματικό της όνομα, δηλ. "Δημοκρατία τηςΜακεδονίας".
Αυτό που πρέπει όλοι μας να δούμε είναι o τρόπος αντίδρασης τηςελληνικής αποστολής (αν υπάρξει).Επιπλέον, σημαντικές αναμένονται οι δηλώσεις-τοποθετήσεις των Chavez καιAhmadinejdad.
Ιδομεν...
Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τη συνεδρίαση από το site του O.Η.Ε:http://www.un.org/webcast/

12 σχόλια

  1. Η υποκρισία ΟΛΩΝ των Ελλήνων πολιτικών στο θέμα FYROM είναι απίστευστη .
    Γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ δεν διαμαρτυρήθηκε από το 1945 έως το 1990 που το όνομα ήταν καθαρότατα ''Δημοκρατία της Μακεδονίας ''???????
    Το 1945 το Κ.Κ.Ε. (γραμματέας Ζαχαριάδης) επίσημα ισχυριζόταν ότι η ανωτέρω ''Δημοκρατία '' δικαιούτο και τα 3/4 της δικής μας Μακεδονίας και ένα τμήμα της Βουλγαρίας . Σήμερα η κ.Αλέκα μας το παίζει πατριώτισσα !!!

    Λυπάμαι αλλά ακούγοντας τον ρασοφόρο σατανά Θεσσαλονίκης να λέει από άμβωνος τερατώδεις ιστορικές ανακρίβιες ,σκέφτηκα ότι είμαστε ένα ξεφτυλισμένο φουνταμελιστικό κράτος που ουσιαστικά διοικείται από μαυροφορεμένους πούστηδες.

    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. captain twra to katalabes?!?!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστοοοοοοοοοός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. CAPTAIN το ήθος σου και κατ'επέκταση και η αξιοπιστία σου φαίνεται καθαρά απο τον τρόπο που εκφράζεσαι.
    Σε σχέση με το θέμα των Σκοπίων, η Ντόρα ήξερε εκ των προτέρων την κίνηση του Σκοπιανού γραμματέα αλλά δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ. Ούτε ένα διάβημα ή διαμαρτυρία για να προλάβει το κακό. όλα αυτά για να υποσκάψει φυσικά τον Κωστίκα γιατί ως γνωστον τα σχέδια της υπερφιλόδοξης πολιτικού φτάνουν πολύ ψηλά. Μένει να αποδειχτεί αν έστω και την ύστατη στιγμή έγινε κάποιο διάβημα που αναιρεί και τα μέχρι τώρα (μη) πεπραγμένα που έγραψα πιό πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οι Σκοπιανοί εμφανίζονται πλέον ως η αδιάλλακτη πλευρά, κάτι που σημαίνει ότι παραβιάζουν την ενδιάμεση συμφωνία.. έτσι μπορούμε να επικαλεστούμε ότι η Συμφωνία δεν ισχύει με υπαιτιότητα των Σκοπίων με αποτέλεσμα να μπορούμε να ασκήσουμε βέτο σε ΝΑΤΟ και ΕΕ κατά της ένταξης..

    επίσης η ανακοίνωση που εξεδώθη απο την ελληνική αντιπροσωπία ήταν πολύ καλή και καταδεικνύει τα όσα γράφω πιο πάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΣΤΕΡ ΤΟΥ PRESS-GR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. περιμενετε απο το μητσοτακεικο να χειραγωγησει τους σκοπιανους, ενω ολοι γνωριζουμε οτι αυτοι εβαλαν την ταφοπλακα στο μακεδονικο ζητημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "ταφοπλακα στο μακεδονικο" έβαλαν οι εθνικιστές του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και των παπάδων που ούρλιαζαν κάποτε, με μαζώξεις και κραυγές, να μην υπάρχει η λέξη Μακεδονία στο όνομα. Τώρα υπάρχει μόνο αυτή η λέξη και οι υπεύθυνοι κάνουν την πάπια. Για βάλτε βίντεο να δούμε τί έλεγε ο μέγας ηγέτης Αντρέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ευτυχως που υπαρχουν οι Chavez ,Ahmadinejdad .evo morales και fidel castro γιατι ο κοσμος θα πηγαινε τελειως κατα διαολου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγκαίρως είχα επισημάνει ότι το σκοπιανό, αν και μια τελειωμένη υπόθεση διεθνώς, μετά από τραγικά λάθη και γελοιότητες της ελληνικής πλευράς, θα ταλανίσει την εσωτερική πολιτική πραγματικότητα.

    Είχα τονίσει επίσης ότι η ανάδυση του στην επικαιρότητα θα μπορούσε να προκαλέσει εκλογές.
    Σε λίγο φίλοι θα πειστείτε, ίσως όλοι, για την αιτία που επίσπευσε τις εκλογές ο Καραμανλής.
    Θα παρακολουθήσουμε δε όλοι μαζί τις παρενέργειες που δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε νέες εκλογές ή στο δεύτερο δημοψήφισμα της Μεταπολίτευσης.
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΒΩΜΟΛΟΧΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
    ΚΑΠΟΙΟΙ (Π.Χ. Τζων,σκυλλος) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΑΠΑΡΕΣ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ Η ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟ.

    Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΔΑΜΑΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΙΣΘΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΛΛΑ ΤΩΝ 600ΤΜ.
    ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΜΕ ΠΕΡΙΦΡΟΝΙΣΗ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΩΝ. ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΜΕ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΡΚΑΣΜΟ Κ.Λ.Π

    ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΣΚΟΠΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ (εκνευριστικά)

    ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΔΙΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ((ΚΥΡΙΩΝ))
    ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ Η ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΟΥΝ ΑΦΟΥ Η ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΑΠΕΧΘΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΩΝ .

    ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. E oxi kai to kriboun ta mme.Prwto 8ema sto deltio tou mega einai

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *