GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο ...έλεος του αδελφού Νίκου

. ...ο Γ. Παπανδρέου , Στη δύσκολη φάση που βρίσκεται, ο Γιώργος Παπανδρέου μαθαίνουμε ότι έχει χάσει την εμπιστοσύνη στους περισσότερους ...

.
...ο Γ. Παπανδρέου
,
Στη δύσκολη φάση που βρίσκεται, ο Γιώργος Παπανδρέου μαθαίνουμε ότι έχει χάσει την εμπιστοσύνη στους περισσότερους από τους ανθρώπους που τον περιβάλλουν. Πολλούς τους υποπτεύεται ότι τον έχουν κιόλας "πουλήσει". Αυτός που έχει αναλάβει καθήκοντα βασικού του συμβούλου πλέον είναι ο αδελφός του Νίκος, που θεωρείται ο πιο "δυναμικός" από τους τρεις αδελφούς.

52 σχόλια

  1. ΡΕΛΟ ΕΡΙΞΕΣ ΚΑΦΕ

    ΚΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΛΟ ΣΕΦΤΕ

    ΘΥΜΩΣΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

    ΚΙ ΕΓΙΝ Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΕΛΟΣ

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΓΙΝΕ ΡΟΜΠΑ

    ΚΙ ΟΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΠΑ

    ΑΡΧΗΓΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ

    ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΝ

    ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

    ΚΑΝΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν θεωρείται απλά ο πιο δυναμικός,
    ΕΙΝΑΙ!Όπως είναι και ο πιο ευφυής.
    Αλλά έχουμε πει ότι η διαδοχή είτε
    σε μία βασιλευόμενη Δημοκρατία,
    είτε σε μία Προεδρευόμενη που διέπεται από οικογενειοκρατία,είναι
    το ίδιο και το αυτό.
    Προηγείται ο πρωτότοκος,
    ας είναι και τούβλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Sorry μισοτρελλος είναι όπως κι ο θείος του. Τώρα για το πιο ευφυης ανάμεσα στα παπανδρεακια είναι σα να λες ο πιό λεπτός και άντρας στην Ιερά Σύνοδο, αληθές μεν αλλά δεν λέει πολλα απο μονο του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι αυτός που έλεγε ταπεινωτικά λόγια για τους Έλληνες, σε γράμμα; Ο καπιταληστής γαμπρός του εφοπλιστή που σκότωσε τα 82 άτομα με την Σαμίνα; Έξυπνος δεν είναι ο Ν.Α.Παπανδρέου, πονηρός είναι πάρα πολύ. Αντί να κερδίσει για την Ελλάδα θα την πουλήσει πιο ακριβά στους Αμερικανούς. Αλλά θα την πουλήσει, να είστε βέβαιοι. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε σεις του press για τον ζορμπά μούγκα ε?
    δεν είδατε δεν ακούσατε τίποτα!
    με χίλια να υποστηρίξετε βενιζέλο και τιποτα αλλο να μην ακούγεται.
    αυτό το κακό έκανε ο προδότης ο πατσοκοιλιας,γιατι αν κινούνταν με πιο προσεκτικό τρόπο και περιμενε 2-3 μερες για να θέσει υποψηφιότητα δεν θα γινόταν αυτά που γίνονται τώρα και δεν θα μενε χωρις αντιπολίτευση ο άλλος ο μπουλης και μπουχέσας.
    οι σκεφτόμενοι πασοκοι τι διαολο πια δεν καταλαβαίνουν τι ρόλο παίζει ο πατσοκοιλιάς να του γαμήσουν τα πρέκια
    κάθονται και τον ακούν να μιλάει στο όνομα του πασοκ
    τι χάλια είναι αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητοί απλοί και αγνοί φίλοι του ΠΑΣΟΚ, τα πράγματα¨ είναι απλά:
    Το ταμείο του ΠΑΣΟΚ, οι συνδρομές των μελών και η κρατική επιχορήγηση, χρησιμοποιήθηκε από τον μεγάλο αρχηγό, εκτός από την πολυτελή διαβίωση της οικογένειας Παπανδρέου και για την ίδρυση επαγγελματικών σωμάτων προστασίας και αύξησης της επιρροής του, όπως:
    >"Κάθε μέρα πολίτης" με αφανή επικεφαλής τον Νίκο Παπανδρέου.
    >"Ινστιτούτο Επιμόρφωσης" με επικεφαλής τον "καθηγητή" κολλητό του Γιώργου Αλέξη Κόκκο.
    >Τμήμα Διαδικτύου- Εθελοντές διαδικτύου με επικεφαλής τον Καρούνο.

    Αυτοί αποτελούν τους λεγεωνάριους του διαδικτύου που το γεμίζουν με βρωμιές εναντίον του Βενιζέλου και δήθεν αυθόρμητα σχόλια υπέρ του «μεγάλου ηγέτη», του «αριστερού» Γ.Παπανδρέου.

    Ο λυσσαλέος «πόλεμος» που άρχισε για την θέση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, για την οικογένεια Παπανδρέου και μερικούς πολιτικούς και «υπηρεσιακούς» συνεργάτες – υποτακτικούς τους, είναι «πόλεμος» για την πολυτελή διαβίωση και όχι για την πολιτική επιβίωση. Είναι πόλεμος για το Ταμείο. Γι΄αυτό έχουν χάσει το μέτρο και παρεκτρέπονται προκαλώντας τη νοημοσύνη αλλά και την υπομονή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι .
    Ο φανατισμός και η επιμονή σε μια αντιλαϊκή και ανάλγητη κυβέρνηση που είδαμε τα «χαΐρια» της ξεκίνησε το έργο της. Διαβάστε, απολαυστε τι θα πληρώνετε από μεθαύριο !! Η νέα κυβέρνηση της ακρίβειας έπιασε δουλειά. Το κακό είναι ότι θα την πληρώνουμε όλοι μας. Θα μου πεις να την πληρώνουν οι υποστηριχτές της , καλά να πάθουν. Eγω όμως τι φταίω…?
    Διαβάστε το παρακάτω αντικειμενικό και απόλυτα τεκμηριωμένο ρεπορτάζ της εφημερίδας που έχει σχέση με τα νέα χαράτσια που μας επειφυλλασει ο λαικιστης κύριος Καραμανλής . Με μια ματιά φαίνετε ότι έχει χαθεί από την πρώτη μέρα το παιγνίδι της υποστήριξης των λαϊκών στρωμάτων και η ακρίβεια αφήνετε ασύδοτη να αφανίσει το λαικο εισοδημα και το καλάθι της νοικοκυράς:
    “ΚΑΛΑΘΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΣ
    Μέχρι και 14% ακριβαίνουν 500 είδη διατροφής και σπιτιού
    Βαρύτερο γίνεται αυτές τις μέρες και το καλάθι της νοικοκυράς, καθώς περί τα 500 προϊόντα βασικής και ευρείας κατανάλωσης ανατιμώνται μέχρι και 14%. Τυριά, γάλατα, ζυμαρικά, αλεύρια κ.λπ. ακριβαίνουν κάνοντας δυσκολότερη την επιβίωση των χαμηλόμισθων και συνταξιούχων.
    Οι λιανεμπορικές εμπορικές επιχειρήσεις αυτές τις μέρες περνούν στην κατανάλωση τις ανατιμήσεις που τους έχουν στείλει περί τις 40 βιομηχανίες τροφίμων και άλλες προμηθευτικές επιχειρήσεις, εδώ και περίπου 20 μέρες.
    Αυξάνονται λοιπόν οι τιμές σε 500 κωδικούς προϊόντων και σε εννιά από τα δέκα είναι μέχρι και επτά φορές πάνω από το ύψος του πληθωρισμού.
    Οι οικογενειακοί προϋπολογισμοί δέχονται καίριο πλήγμα, καθώς ακριβαίνουν είδη πρώτης ζήτησης, απαραίτητα για τη διαβίωση των καταναλωτών. Αυξάνονται μέχρι 14% τυριά, έως 10% ζυμαρικά, μέχρι 7% γαλακτοκομικά, αλεύρια, αλάτια, σοκολάτες και μέλια, κατά 6,5% ανατιμώνται ηλιέλαια, μέχρι 6% αρτοσκευάσματα και μαργαρίνες, αυξάνονται έως 5% ζαχαρώδη, σάλτσες, οικοσκευές και ντοματάκια κ.ο.κ. Οι οικογένειες επωμίζονται νέα οικονομικά βάρη σε μία περίοδο κατά την οποία έχουν να αντιμετωπίσουν και έξοδα, όπως τα σχολικά ή σε λίγο καιρό το πετρέλαιο θέρμανσης κ.λπ.
    Από τα στοιχεία των τιμοκαταλόγων προκύπτει ότι στις περισσότερες κατηγορίες των αγαθών οι επιχειρήσεις λίντερ ανά κλάδο σέρνουν πρώτες τον... χορό των ανατιμήσεων, κάτι που δείχνει ότι θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες.
    Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι για τις αυξήσεις αυτές δεν μπορεί να παρέμβει ευθέως το υπουργείο Ανάπτυξης καθώς η αγορά είναι ελεύθερη.
    Επιπλέον, πρέπει να επισημανθεί ότι ακόμη και κλάδοι ή επιχειρήσεις που ελέγχονται από την Επιτροπή Ανταγωνισμού για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ανταγωνισμού δείχνουν να μην ενοχλούνται από τη διαδικασία των ερευνών ή της απειλής προστίμων. Αντίθετα, συνεχίζουν ανεμπόδιστα τις αυξήσεις και μάλιστα σε υψηλά ποσοστά. Επιπλέον, οι βιομηχανίες προχωρούν σε ανατιμήσεις ωθούμενες και από άλλους δύο βασικούς λόγους, που έχουν να κάνουν με το κόστος των πρώτων υλών ή της λειτουργίας τους:
    Πρώτον από τις αυξήσεις στα τιμολόγια ρεύματος της ΔΕΗ που καθορίστηκαν για τις επιχειρήσεις από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης και δεύτερον από την κούρσα των τιμών των καυσίμων.
    ΑΥΞΗΣΕΙΣ 15%-23%
    Στα 1,6 το κιλό το ψωμί
    Μεγάλες αυξήσεις από 15% έως και 23% στις τιμές του ψωμιού κάνουν αυτές τις μέρες και οι αρτοποιοί.
    Ετσι η φραντζόλα (μισό κιλό) διαμορφώνεται στα 75 με 80 λεπτά, έναντι 65 με 70 λεπτά που πωλείται σήμερα.
    Πολλοί φούρνοι ξεκίνησαν τις ανατιμήσεις από τα μέσα του Αυγούστου και τώρα ακολουθούν και οι υπόλοιποι, με αποτέλεσμα την πρόσθεση νέων βαρών στις οικογένειες.
    Η Συντεχνία Αρτοποιών Αθηνών - Προαστίων και Περιχώρων αποδίδουν τις ανατιμήσεις στις μεγάλες αυξήσεις των αλεύρων, καθώς εδώ και έναν χρόνο έχουν ακριβύνει κατά 90%.
    Μάλιστα το συνδικαλιστικό όργανο των αρτοποιών εξηγεί με σχετική ανακοίνωσή του: «Τις σταδιακές αυτές αυξήσεις οι αρτοποιοί κατάφεραν σε μεγάλο ποσοστό και για μεγάλο χρονικό διάστημα να τις απορροφήσουν, χωρίς να αυξάνουν ανάλογα την τιμή του ψωμιού, γεγονός το οποίο οι καταναλωτές το διαπίστωναν καθημερινά με συγκρίσεις των τιμών των φούρνων σε σχέση με τα άλλα σημεία πώλησης ψωμιού.
    Ομως, τον τελευταίο καιρό, σε κάθε παραγγελία αλεύρων οι αρτοποιοί προμηθεύονται τα άλευρα σε τιμή μεγαλύτερη από την προηγούμενη, με συνέπεια να είναι αναπόφευκτη η μετακύλιση αυτών των αυξήσεων στην τιμή του ψωμιού.
    Παράλληλα υπάρχουν και οι αυξήσεις των καυσίμων, των εργατικών αμοιβών, του ηλεκτρικού ρεύματος, των ενοικίων καθώς και των λοιπών πρώτων υλών, που κάνουν την κατάσταση περισσότερο πιεστική», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Συντεχνία των Αρτοποιών.
    Με απέραντη εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν εμπιστευτεί τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ τότε καλύτερα να μην είναι πια αρχηγός του ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ είναι η ακροδεξιά πτέρυγα του σοσιαλισμού, υπέυθυνη για όλες τις γνωστές αποτυχίες και γκάφες στα "εθνικά" θέματα, τα οποία μόνοι τους δημιούργησαν, μόνοι τους διατήρησαν και τώρα φορτώνουν σε όλους μας τη λύση.

    Όταν πριν 15 χρόνια μπήκε το θέμα της σύνθετης ονομασίας, Σλαβομακεδονία, ο ηγέτης Ανδρέας (μεγάααααλος πολιτικός) και ο ψηφοφόρος Μπάμπης αντέταξαν ένα βροντερό ΟΧΙ, ποτέ δεν θα υπάρχει στο όνομα του κρατιδίου η λέξη Μακεδονία.

    Μετά από χρόνια και καιρούς, μιλάνε τώρα όλοι για σκέτη "Μακεδονία" και οι πατριώτες του ΠΑΣΟΚ, αγκαλιά με τον Ψωμιάδη και τον Άνθιμο δίνουν μάχες οπισθοφυλακής, για να κρύψουν τη γύμνια τους. Βέτο, βέτο φωνάζουν όλοι τους και έχουν ξεχάσει ότι στην "ενδιάμεση συμφωνία" που υπέγραψε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για να κλείσει το φιάσκο με το εμπάργκο που επέβαλαν, απαγορεύεται στην Ελλάδα να βάλει βέτο... Μιλάμε για μεγάαααλους πατριώτες και πολιτικούς.

    Έχουν υπονομεύσει τον εαυτό τους από την πρώτη στιγμή και δεν το έχουν καταλάβει ακόμα ή κάνουν πως δεν το έχουν καταλάβει για να ρίξουν αλλού τις ευθύνες.

    Όλοι μαζί οι ακροδεξιοί, πατριωτικό ΠΑΣΟΚ, Ψωμιάδης, Ανθιμος και Καρατζαφέρης για άλλον έναν εθνικό εξευτελισμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στις 11/11,ψηφίζουμε και απαντάμε στους υβριστές και στους λασπολόγους.

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΓΟΝΟΥΣ.
    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ.
    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ.
    ΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
    ΝΑΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ.

    ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στις 11/11,ψηφίζουμε και απαντάμε στους υβριστές και στους λασπολόγους.

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΓΟΝΟΥΣ.
    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ.
    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ.
    ΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
    ΝΑΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ.

    ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι γνωστό ότι η τρίτη γενιά τρώει και διαλύει την "οικογενειακή περιουσία" που δημιούργησαν και σταθεροποίησαν οι προηγούμενες δύο... Δεν βλέπω γιατί θα αλλάξει αυτό με τους υιούς Παπανδρέου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, για το αυριανό, ανανεωμένο, ανασυγκροτημένο ΠΑΣΟΚ δεν είναι η ψηφοφορία της 11ης Νοεμβρίου για την εκλογή αρχηγού, αλλά το ξεκαθάρισμα της ιδεολογικής του ταυτότητας.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ σύνθημα κενό περιοχομένου το «κλίνατε επ' αριστερά». Είναι ζήτημα προς συζήτηση και μάλιστα σοβαρή, στην κομματική βάση, στα όργανα του κόμματος και στη συνδιάσκεψη, αφού αναλυθούν τα αίτια της ήττας και προσδιοριστεί ο ιδεολογικός προσανατολισμός του Κινήματος. Προπαντός, δεν είναι υπόθεση μόνο των υποψηφίων αρχηγών.

    Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ του εκλογικού αποτελέσματος είναι, ίσως, για τα στελέχη, τους φίλους και τους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ, πιο εύκολη από την ανάλυση και την πρακτική ικανοποίηση του αιτήματος για στροφή προς τα αριστερά.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΟΠΩΣ ΕΠΙΒΙΒΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΡΟ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟ ΒΟΔΙ ΜΠΕΝΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτός δεν ειναι που παριστάνει τον συγγραφέα και η ΝΔ τον διατηρεί μ' ένα σωρό αργομισθίες στο δημόσιο;
    Αυτός δεν ειναι ο ευτυχισμένος οικογενειάρχης που έχει ξεπαστρέψει ένα σπίτι και διατηρεί δεσμό με μια δικηγόρο στο Υπουργείο Εξωτερικών ακολουθώντας το μοντέλο του μπαμπά του;
    Αϊ σιχτίρ κωλοοικογένεια!
    Χίλιες φορές ο χοντρός απ τη Θεσσαλονίκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. περίτρανη απόδειξη της ομοφυλοφιλιας καραμαλη και σπηλιοτοπουλου ειναι το εξης περιστατικο:

    (καραμαλης)-τι τσιγαρα καπνιζεις αρη ?
    (σαλωμη)-φλωρικα

    σε ελευθερη μεταφραση

    (καραμαλης)- τι πιπες κανεις αρη ?
    (σαλωμη)- σα πουστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μιλούσατε λοιπόν για την αλλαγή.
    Η την αλλαγή της αλλαγής.
    Και την αλλαγή της αλλαγής της αλλαγής.
    Την αλλαγή της αλλαγής της αλλαγής της αλλαγής!

    Μετά ήρθε ο έρωτας.
    Και μετά ο θάνατος.

    Μετά αρχίσατε να μιλάτε για εκσυγχρονισμό...
    Μετά ο εκσυγχρονισμός του εκσυγχρονισμού...
    Μετά ο εκσυγχρονισμός του εκσυγχρονισμού του εκσυγχρονισμού του αρχιιερέα της διαπλοκής, του Σημίτη!!!

    Τώρα πια τι προτείνετε;

    Τον εκσυγχρονισμό του εκσυγχρονισμού του εκσυγχρονισμού του εκσυγχρονισμού του Χόντρογλου!!!


    Ε, άι σιχτίρ πια, σας σιχαθήκαμε βαρετά θλιβερά ανθρωπάρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η αρχική ανάρτηση είναι υόδειγμα ... κίτρινης δημοσιογραφίας.
    Αιδώς Αργείοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Χατζηνικολάου έλεγε σήμερα στο ράδιο,ότι έχει πληροφορίες πως η ΝΔ θα προκηρύξει εκλογές ίσως και πρίν την συμπληρωση ενός χρόνου.
    Αιτία ο νέος εκλογικός νόμος,που θα ψηφίσει στις αρχές του νέου έτους και θα ισχύει από τις μεθεπόμενες εκλογές.
    Και άντε σ'ένα χρόνο να τις πάρει τις εκλογές.
    Τις μεθεπόμενες πως διάολο είναι τόσο σίγουροι ότι θα είναι πρώτο κόμμα και το ενισχύουν?
    Εκτός................
    Εκτός αν στόχος είναι η μελλοντική αρχηγία της Ντόρας.
    Αλλωστε όλοι οι πρωτοκλασάτοι της ΝΔ συναινούν στην αλλαγή του εκλογικού νόμου,ενώ η Ντόρα δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά της ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο Χατζηνικολάου έλεγε σήμερα στο ράδιο,ότι έχει πληροφορίες πως η ΝΔ θα προκηρύξει εκλογές ίσως και πρίν την συμπληρωση ενός χρόνου.
    Αιτία ο νέος εκλογικός νόμος,που θα ψηφίσει στις αρχές του νέου έτους και θα ισχύει από τις μεθεπόμενες εκλογές.
    Και άντε σ'ένα χρόνο να τις πάρει τις εκλογές.
    Τις μεθεπόμενες πως διάολο είναι τόσο σίγουροι ότι θα είναι πρώτο κόμμα και το ενισχύουν?
    Εκτός................
    Εκτός αν στόχος είναι η μελλοντική αρχηγία της Ντόρας.
    Αλλωστε όλοι οι πρωτοκλασάτοι της ΝΔ συναινούν στην αλλαγή του εκλογικού νόμου,ενώ η Ντόρα δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά της ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!


    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!




    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!





    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!






    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!

    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!



    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!


    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!

    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!


    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!

    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!


    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!




    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!





    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!






    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!

    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!



    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!


    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!

    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!


    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!

    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!


    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!




    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!





    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!






    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!

    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!



    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!


    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!

    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!


    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!

    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!


    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!




    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!





    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!






    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!

    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!



    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!


    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!

    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!


    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!

    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!


    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!




    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!





    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!






    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!

    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!



    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!


    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!

    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!


    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!

    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!


    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!




    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!





    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!






    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!

    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!



    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!


    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!

    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!


    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!

    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!


    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!




    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!





    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!






    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!

    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!



    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!


    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!

    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!


    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!
    ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ PRESS-GR

    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΠΑΡΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΛΛΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ.(na xanavgei i nd)
    ΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. (toy siriza)
    ΝΑΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ. (toy laos)

    ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο θείος του πρέπει να τον συμβουλέψει.....να τρελαθεί τελείως.

    http://hellas-fos.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΠΑ
    ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ
    ΝΑΙ ΣΤΗ ΜΑΣΑ

    ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΜΟΣΧΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πιστεύω ότι ο Καραμανλής θα προκηρύξει εκλογές σε κανά χρόνο.
    Το ΠΑΣΟΚ δεν προλαβαίνει να συσπειρωθεί μέχρι τότε.
    Αν,λέω αν,χάσει τις μεθεπόμενες και παραδώσει την αρχηγία στην Ντόρα,η Κόρη του Μητσοτάκη θα έχει να αντιπολιτευτεί μια ισχυρή κυβέρνηση βάσει του νέου εκλογικού νόμου.
    Υπάρχει και το πιο ακραίο σενάριο.
    Χάνει ο Καραμανλής τις επόμενες πρόωρες εκλογές και η Ντόρα θέτει θέμα αρχηγίας.
    Ο Καραμανλής την τσακίζει και ξεμπερδεύει μια και καλή με το Μητσοτακέικο.
    Αλλωστε περισότερο κινδυνεύει από αυτούς παρά απο το ΠΑΣΟΚ.
    Το ΠΑΣΟΚ και να κερδίσει τις επόμενες εκλογές,πως θα κυβερνήσει με 151-153 βουλευτές?
    Αν είναι αρχηγός ο Μπένυ,θα τον ρίξουν οι δικοί του σε 6 μήνες.
    Αντε ο Γιωργάκης να κρατήσει ένα χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. περίτρανη απόδειξη της ομοφυλοφιλιας καραμαλη και σπηλιοτοπουλου ειναι το εξης περιστατικο:

    (καραμαλης)-τι τσιγαρα καπνιζεις αρη ?
    (σαλωμη)-φλωρικα

    σε ελευθερη μεταφραση

    (καραμαλης)- τι πιπες κανεις αρη ?
    (σαλωμη)- σα πουστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ

    ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ

    ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ

    ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ

    !!!!!!ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ

    ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ

    ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ

    ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ

    !!!!!!ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ

    ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ

    ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ

    ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ

    !!!!!!ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ

    ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ

    ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ

    ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ

    !!!!!!ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. περίτρανη απόδειξη της ομοφυλοφιλιας καραμαλη και σπηλιοτοπουλου ειναι το εξης περιστατικο:

    (καραμαλης)-τι τσιγαρα καπνιζεις αρη ?
    (σαλωμη)-φλωρικα

    σε ελευθερη μεταφραση

    (καραμαλης)- τι πιπες κανεις αρη ?
    (σαλωμη)- σα πουστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. περίτρανη απόδειξη της ομοφυλοφιλιας καραμαλη και σπηλιοτοπουλου ειναι το εξης περιστατικο:

    (καραμαλης)-τι τσιγαρα καπνιζεις αρη ?
    (σαλωμη)-φλωρικα

    σε ελευθερη μεταφραση

    (καραμαλης)- τι πιπες κανεις αρη ?
    (σαλωμη)- σα πουστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. περίτρανη απόδειξη της ομοφυλοφιλιας καραμαλη και σπηλιοτοπουλου ειναι το εξης περιστατικο:

    (καραμαλης)-τι τσιγαρα καπνιζεις αρη ?
    (σαλωμη)-φλωρικα

    σε ελευθερη μεταφραση

    (καραμαλης)- τι πιπες κανεις αρη ?
    (σαλωμη)- σα πουστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ

    ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ

    ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ

    ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ

    !!!!!!ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ!!!!!!

    ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ

    ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ

    ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ

    ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ

    !!!!!!ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ!!!!!!

    ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ

    ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ

    ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ

    ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ

    !!!!!!ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΒΩΜΟΛΟΧΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
    ΚΑΠΟΙΟΙ (Π.Χ. babis Λουτράδης κλπ) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ Η ΑΝΑΠΤΥΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

    Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ
    ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ
    ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΜΕ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΡΚΑΣΜΟ Κ.Λ.Π

    ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΣΚΟΠΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ (σεντόνια κλπ)

    ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ((ΚΥΡΙΩΝ))
    ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ (ΧΥΔΑΙΟ Η ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ)

    ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Διαβάστε τις παπαρολογίες του Χρυσοχοίδη σήμερα στο www.enet.gr
    Θα κουφαθείτε με την κενότητα του πολιτικού του λόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ρε αι στο διαλο με το κολοσογο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Το ακούσαμε κι αυτό.Ο ΓΑΠ σοσιαλιστής?

    Με Μάνο και Ανδριανόπουλο,τους χειρότερους εκφραστές του νεοφιλελευθερισμού που ακόμα και η ΝΔ τους έκανε πέρα.

    ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ??????

    Ναί στο σχέδιο Ανάν και ρήξη με τους Κυπρίους.Ξέχασε το ρηθέν από τον Ανδρέα "Η Κύπρος αποφασίζει και η Ελλάς συμπαρίσταται"

    ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ??????

    Ναί στην αναθεώρηση του άρθρου 16 και σύμπνευση με την ΝΔ.Αποτράπηκε τελευταία στιγμή χάρις στους δεξιούς και διαπλεκόμενους Βενιζέλο και Λοβέρδο που υπερασπίστηκαν με σθένος την δημόσια εκπαίδευση.

    ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ??????

    Υποψηφιότητες Ματσούκα,Καραχασάν,Λιάγκα,Φον Ρούφιν,Πατουλίδου,Γεννηματά.Δίχασαν τον κόσμο,τον δυσαρέστηασαν,τον έκαναν να απορεί.

    ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ?????/

    Ειναι αναρίθμητα τα παραδείγματα Κύριοι.

    Ο άνθρωπος είναι τελείως επικίνδυνος,είτε από πρόθεση,είτε από απύθμενη βλακεία.

    Ενα πράγμα μόνο να ξέρετε.Ο ΓΑΠ κατάφερε να πετύχει ότι δεν πέτυχαν οι πολιτικοί της δεξιάς σε δεκαετίες.Να συρρικνώσει το ΠΑΣΟΚ σε τέτοιο βαθμό,ώστε να απειλείται η ίδια η ύπαρξη του.

    Ηθελε να αλλάξει το όνομα και το σήμα μας.

    Δεν κατάλαβε όμως ότι πιο εύκολα αλλάζεις προπονητή,παρά ολόκληρη την ομάδα.

    Το ΠΑΣΟΚ έφτασε στον πάτο.
    Από εδώ κάτω δεν υπάρχει πλέον τίποτα άλλο παρά μόνο η άνοδος.

    Είτε το θέλετε είτε όχι,αυτό θα γίνει και πολύ σύντομότερα απ'όσο πολλοί πιστεύετε.

    Οποιος σταθεί εμπόδιο θα συντριβεί.

    Ο Βαγγέλης ο Βενιζέλος εγγυάται την επαναφορά του κινήματος,σε νικηφόρα τροχιά.

    Ο ΓΑΠ δυστυχώς το μόνο που θα καταφέρει,θα είναι να τον θυμούνται οι μελλοντικοί ιστορικοί,ως τον μόνο πολιτικό που κέρδισε τις εκλογές μία και μοναδική φορά.

    Οταν ήταν ο μοναδικός υποψήφιος.

    Κρίμα για το ιστορικό όνομα των Παπανδρέου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ρε παιδιά η παρούζα τι είναι?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ !!!


    ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ !!!


    ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ !!!


    ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ !!!


    ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ !!!


    ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ !!!


    ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ !!!


    ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ !!!


    ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ !!!


    ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ !!!


    ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ !!!


    ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ !!!


    ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ !!!


    ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. από

    greece-salonika.blogspot.com
    ..................................

    Τρίτη, 25 Σεπτέμβριος 2007
    Σκόπια.Η αλήθεια για την "αναγνώριση" απ' τον Καναδά..

    Oι ομογενειακές οργανώσεις ΗΠΑ και Καναδά απορούν,σύμφωνα με τις ανακοινώσεις τους, για το θέμα που δημιουργήθηκε με την "αναγνώριση της ΠΓΔΜ από τον Καναδά με τη συνταγματική τους ονομασία"..

    Η Ελληνική Κυβέρνηση αρκέστηκε σε δημοσιογραφικές πληροφορίες,που φαίνεται ότι δεν είναι ακριβείς.Το θέμα το αγνοεί επισήμως η Καναδική Κυβέρνηση,το δε κοινοβούλιο του Καναδά,ως μόνο αρμόδιο να αποφασίσει και να επικυρώσει"αναγνώριση"είναι...κλειστό ως 15 Οκτωβρίου!
    Η αλήθεια είναι πως επρόκειτο για εμπορική συμφωνία,όπως αυτές που υπογράφει εδώ και χρόνια και η ίδια η Ελλάδα και στις οποίες τα Σκόπια αναφέρονται ως "Μακεδονία"..

    Λίγη περισσότερη προσοχή στο χειρισμό "ευαίσθητων Εθνικών θεμάτων" τόσο από τα ΜΜΕ όσο και -κυρίως- απ΄την ίδια την κυβέρνηση θα ήταν μια καλή αρχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου.


    Διαβάστε σημερινά , έργα και ημέρες του απίθανου θιάσου που κακή μας τύχη μας κυβερνά.


    «Συγκυβερνούν με το ΛΑ.Ο.Σ.» Με σκληρή γλώσσα αντέδρασαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης στην απόφαση του υπουργείου Παιδείας να αποσύρει το βιβλίο Ιστορίας της ΣΤ΄ Δημοτικού
    «Προεκλογικά είχε ανακοινωθεί ότι το βιβλίο θα μοιραστεί και πάλι με όσες προσθήκες και αλλαγές είχαν κριθεί αναγκαίες, με βάση τις υποδείξεις που είχαν γίνει δεκτές από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο και την Συντακτική Ομάδα. Φαίνεται ότι η κυβέρνηση στα πρώτα της βήματα θέλει να δώσει την εικόνα της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΛΑΟΣ και ο νέος Υπουργός να δώσει διαπιστευτήρια ακραιφνούς δεξιάς ορθοδοξίας σε σύγκριση με την προκάτοχό του», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΝ.
    «Όχι λοιπόν εξαιτίας κριτικών παρατηρήσεων που έγιναν από την επιστημονική κοινότητα, αλλά κάτω από το βάρος των πιέσεων που ασκούνται κυρίως από εθνικιστικούς κύκλους και από το θρησκευτικό φονταμενταλισμό, η σημερινή κυβέρνηση αντιμετωπίζει ένα παιδαγωγικό ζήτημα με τη γνωστή τακτική της κομματικής ιδιοτέλειας», προστίθεται στην ανακοίνωση του ΣΥΝ.
    Η αντίδραση του ΚΚΕ
    "Η απόσυρση του βιβλίου Ιστορίας της ΣΤ’ Δημοτικού δεν σημαίνει και σταμάτημα των προσπαθειών εκείνων που στοχεύουν στην αναπροσαρμογή του περιεχομένου των βιβλίων σε όλες της βαθμίδες της εκπαίδευσης, προς αντιεπιστημονική, αντιπαιδαγωγική, φιλοϊμπεριαλιστική κατεύθυνση",αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ με αφορμή τη σχετική απόφαση του Υπουργείου Παιδείας.

    Το ΚΚΕ προσθέτει ότι "και οι παρατηρήσεις στο βιβλίο Ιστορίας της ΣΤ’ Δημοτικού που έγιναν από την Ακαδημία Αθηνών δεν αφορούσαν στην κατεύθυνση,αλλά σε επιμέρους ζητήματα,στο πλαίσιο της αντίθεσης εθνικιστών και κοσμοπολιτών για την ιστορία που θα διδάσκεται".

    Τέλος το ΚΚΕ σημειώνει ότι η διδασκαλία της ιστορικής αλήθειας παραμένει χρέος των κομμουνιστών και των εκπαιδευτικών που σέβονται την επιστήμη και νοιάζονται για το τι γνώση αποκτούν οι νέες γενιές.
    "Παραπλάνησαν τους πολίτες"
    «Λίγες μόνον ημέρες μετά τις εκλογές, η κυβέρνηση Καραμανλή επιβεβαιώνει απολύτως με τις επιλογές της ότι, όχι μόνον δεν είχε σκοπό να προχωρήσει στην έκδοση του Βιβλίου, μετά τις «παρατηρήσεις» που δήθεν υιοθετήθηκαν όλες, κατά δήλωση του ίδιου του κ. Καραμανλή στη ΔΕΘ όχι μόνον δεν έλεγε την αλήθεια προεκλογικά, αλλά αντιθέτως παραπλανούσε τους Έλληνες πολίτες και την εκπαιδευτική κοινότητα, για τις πραγματικές της προθέσεις», τόνισε ο . εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ραγκούσης.
    «Είναι η ίδια η κυβέρνηση Καραμανλή, που όχι μόνον - για τους ίδιους λόγους - δεν μπορεί να ?τυπώσει? ένα βιβλίο, αλλά σε ένα θέμα ιδιαίτερης σημασίας, λειτουργεί με γνώμονα το πολιτικό κόστος και όχι τις ευθύνες της απέναντι στην νέα γενιά και το μέλλον του τόπου», πρόσθεσε.
    Είπε ακόμη ότι «ο νέος υπουργός Παιδείας και συνολικά η κυβέρνηση Καραμανλή ήταν, είναι και όπως δείχνει, θα παραμείνουν όμηροι μιας πολιτικής αντίληψης που οδηγεί στο παρελθόν και κατ΄επανάληψη εκφράστηκε από το ΛΑΟΣ του κ. Καρατζαφέρη».
    Για την αντιγραφή από το e-go
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 5.56

    Κανεις λαθος φιλε.Πουσταριο ειναι οποιος εγραψε το δικο σου πόστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Διακήρυξη στα πρότυπα της 3ης του Σεπτέμβρη, με σαφή ιδεολογικά και πολιτικά χαρακτηριστικά για την Κεντροαριστερά και το ΠΑΣΟΚ καθώς και για το παρόν και το μέλλον της χώρας, παρουσιάζει αρχές της ερχόμενης εβδομάδας ο κ. Βενιζέλος, ενώ χθες ανακοίνωσε και το οργανωτικό του επιτελείο, που καλύπτει όλο το εσωκομματικό φάσμα της Χαριλάου Τρικούπη.

    Εως αργά το βράδυ, μάλιστα, υπήρξε η σκέψη η διακήρυξη του κ. Βενιζέλου να παρουσιαστεί σήμερα, ώστε να απαντηθεί το επιχείρημα ότι η διαμάχη για την προεδρία δεν έχει πολιτικά χαρακτηριστικά, ωστόσο -σε σύσκεψη αργά το βράδυ- τελικά επικράτησε η άποψη ότι αυτή η εβδομάδα θα πρέπει να αφιερωθεί αποκλειστικά στην αντιπολίτευση προς τον κ. Καραμανλή, πολύ περισσότερο που βρισκόμαστε εν όψει των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

    Χθες, πάντως, έγινε γνωστό το οργανωτικό του επιτελείο, στο οποίο περιλαμβάνονται στελέχη που ουσιαστικά καλύπτουν όλο το φάσμα της κομματικής γεωγραφίας.

    Επικεφαλής είναι τα τρία μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, ο κ. Πάρις Κουκουλόπουλος, η κ. Τόνια Αντωνίου και ο κ. Νίκος Μπίστης, ενώ στο επιτελείο συμμετέχουν και οκτώ ακόμα στελέχη.

    Συγκεκριμένα, ο κ. Στέλιος Αγγελούδης και ο κ. Γιάννης Ζαφειρόπουλος, στενοί συνεργάτες του κ. Ευ. Βενιζέλου, ο πρώην υφυπουργός Λάμπρος Κανελλόπουλος που θα έχει την ευθύνη των συνδικαλιστών, οι κ. Δημ. Θάνος και Λευτέρης Κατσικαρέλης, που είχαν κεντρικές ευθύνες του οργανωτικού επιτελείου επί του Κ. Σημίτη, η κ. Γιώτα Γαζή, πρώην βουλευτής Φωκίδας και συνεργάτιδα του υποψηφίου προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Επίσης ο κ. Ν. Ανδρουλάκης από τη Νεολαία ΠΑΣΟΚ, που διεκδικούσε την προεδρία της Νεολαίας, στηριζόμενος πρωτίστως από την κ. Διαμαντοπούλου αλλά σε συνεργασία με τους νεολαίους του κ. Βενιζέλου, αλλά και ο κ. Βασ. Γερανίδης που συμμαχούσε με την «Αριστερή Πρωτοβουλία» του κ. Παναγιωτακόπουλου, η οποία ως γνωστόν στη Θεσσαλονίκη διασπάστηκε, αρνούμενη την κεντρική γραμμή για στήριξη του κ. Παπανδρέου.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Μ αρέσει ρε παιδιά πού είστε γνώστες επί παντός επιστητού.Ξέρετε όλη την οικογένεια των Παπανδρέου ξέρετε τα γούστα τους τα βίτσια τους, ότι θέλουν να κάψουν τη χώρα ότι είναι ανύπαρκτοι.Πρέπει να ευχαριστήσουμε όλοι το press πού μας επίτρέπει εδώ να βγάζουμε όλη τη χολή μας καί να εκτονονώμαστε εν είδει ψυχοθερταπείας.
    Τουλάχιστον σε ότι με αφορά μάγκες μου δεν πρόκειται ποτέ να ισχυριστώ κάτι γιά το οποίο δεν γνωρίζω.Το χειρότερο είδος πολίτη είναι ο ξερόλας.
    Καί λέω λοιπόν ότι αντί να προσπαθούμε να βρούμε στοιχεία επιβαρυντικά γιά κάποιον όταν δεν διαθέτουμε τέτοια, είναι καλλίτερα εντιμότερα καί αντρίκια να λέμε ξέρετε εγώ δεν γουστάρω αυτό το πρόσωπο καί τέλος.Διότι το blog χει πρασινίσει από τη χολή πού στάζουν πολλοί αν καί ξέρουν πως με τα 'αδιάσειστα' στοιχεία τους γελοιοποιούνται.
    Καί μην ξεχνάτε.Τέτοιοι πολίτες πού είμαστε τέτοιοι κυβερνήτες μας χρειάζονται.Δεν μπορεί η κοινωνία να είναι ηθική καί ταυτόχρονα το πολιτικό σύστημα σάπιο.
    Λένε, (έτσι τουλάχιστον συμφώνησαν κάποιοι στην τηλεόραση), ότι στα blogs μπαίνουν καί γράφουν άτομα ιδιαίτερα ανήσυχα καί ευφυή.Εγώ πάντως αμφιβάλλω γι' αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΡΟΥΦΑΕΙ ΤΑ ΧΥΣΙΑ ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΚΙ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΙΣΤΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥΤΣΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΑΧ......



    ΕΙΜΑΙ H ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΗ ΔIEYΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ BLOG ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΤΥΧΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΓΑΜΑΝΕ ΜΑΥΡΟΙ ΠΟΥΤΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ!!


    ΠΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ!!!


    ΓΑΜΗΣΤΕ ΜΕ ΓΑΜΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΟΥ ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΜΕ!!!

    PRESS-GR ADMINISTRATOR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΑΧ......



    ΕΙΜΑΙ H ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΗ ΔIEYΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ BLOG ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΤΥΧΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΓΑΜΑΝΕ ΜΑΥΡΟΙ ΠΟΥΤΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ!!


    ΠΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ!!!


    ΓΑΜΗΣΤΕ ΜΕ ΓΑΜΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΟΥ ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΜΕ!!!

    PRESS-GR ADMINISTRATOR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ο 11:28 μμ μού ζήτησε με pm να τον πηδήξω αλλά αρνήθηκα.Αν έχει κανείς σας διάθεση να σας τον στείλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ = “Εταίρες” κατά την αρχαιότητα εκαλούντο οι γυναίκες εκείνες, οι οποίες απαλλαγμένες των δεσμών του γάμου, ζούσαν ελευθέρως “εκ του εμπορίου των θέλγητρων των”. Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ή το “παιδί της Εταίρας” κ. Κουλαιδης Βασιλης
    ΟΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ ΤΗΣ “ΔΙΑΔΟΧΗΣ” ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΙ ΟΙ “ΕΤΑΙΡΕΣ” ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    “Εταίρες” κατά την αρχαιότητα εκαλούντο οι γυναίκες εκείνες, οι οποίες απαλλαγμένες των δεσμών του γάμου, ζούσαν ελευθέρως “εκ του εμπορίου των θέλγητρων των”

    http://www.apologitis.com/gr/ancient/a-ginaika.htm




    Με κατάπληξη πληροφορηθήκαμε ότι η κατ'επάγγελμα τυχοδιόκτρια κ. Μαρία Δαμανάκη, αυτή που κοροιδεύει ο κ. Καραμανλής - και καλά την κάνει σαν μια άλλη Κωσταντόπουλο – είναι ουδέτερη στη διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ.

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ!!!

    Μαρία Δαμανάκη , Κουλαιδης Βασιλης : ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ - ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
    Ο κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ είναι ο “προξενητής” της Βαλαωρίτου και προωθεί φοιτήτριες (με το αζημίωτο) σε πολιτικούς!!
    Η “ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ” κ. ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ τον καλύπτει γιατί τρώνε μαζί τις "μίζες" από τα εκλεκτορικά σώματα στα πανεπιστήμια όταν ψηφίζουν δεξιούς καθηγητές.

    Η “ΕΤΑΙΡΑ” Μαρία Δαμανάκη “ΒΓΗΚΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ”ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΞΙΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΚΡΗΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΨΗΦΙΣΑΝ ΄Ολγα Κεφαλογιάννη !!!
    Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ή το “παιδί της Εταίρας” κ. ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ; ΜΕ ΠΟΣΑ “ΛΑΔΩΝΕΤΑΙ” Ο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ); ΜΕ ΠΟΣΑ ΛΑΔΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ κ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ ΑΠΟ “ΜΙΖΕΣ” ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΗΜΙΑ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ;

    Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ κ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ. ΕΤΣΙ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ !!
    Απατεώνα – Λαμόγιο κ. Βασίλη Κουλαϊδή ήρθε το τέλος σου. ΘΑ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ κ. Βασίλη Κουλαϊδή ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΣΑ – ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΡΙΑ κ. Μαρία Δαμανάκη που το “παίζει ουδέτερη” στην διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ.
    ΑΝ Η κ. ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΡΑΨΤΕ ΜΑΣ.... ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΜΑΡΑΚΙ.... ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ !!!!!

    ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ κ. ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ:

    Μαυρίστε την Μαρία Δαμανάκη‏...
    .
    . Του Κώστα Αλαβανόπουλου
    ..
    Μαυρίστε την κ. Μαρία Δαμανάκη για τους εξής (τουλάχιστον) λόγους....
    Δημοκρατικοί Πολίτες της Β΄ Αθήνας σας υπενθυμίζουμε μερικούς λόγους για τους οποίους πρέπει να μαυρίσετε την κ. Μαρία Δαμανάκη:
    1. Είναι η γυναίκα που “δίκασε” - μην το ξεχνάτε ΠΑΣΟΚΟΙ - τον αείμνηστο ηγέτη Αντρέα Παπανδρέου (και μετά “τα βρήκε”με τον κ. Νίκο Παπανδρέου).
    2. Είναι η γυναίκα που “πήδηξε” από το Πολυτεχνείο στην Αριστερά, μετά στον Συνασπισμό, μετά στο ΠΑΣΟΚ και το “πήδημα” συνεχίζεται....
    3. Είναι η γυναίκα που σε όποιο κόμμα και να πήγε το διέλυσε λόγω του ψυχωτικού και ανερμάτιστου χαρακτήρα της.
    4. Είναι η γυναίκα που ενώ ήταν υπεύθυνη παιδείας ΠΑΣΟΚ δεν έκανε τίποτα εναντίον της κ. Μαριέττας Γιαννάκου παρά τις συνεχείς εκκλήσεις των εκπαιδευτικών!! Δείτε το κοινοβουλευτικό της ανύπαρκτο έργο....
    5. Είναι η γυναίκα που αντί να υποστηρίξει στο τομέα της εκπαίδευσης τους δημοκρατικούς εκπαιδευτικούς υποστήριζε με την βοήθεια του κ. Βασίλειου Κουλαιδή τους Νεοδημακράτες (από τους οποίους ο κ. Βασλιλειος Κουλαιδής έπαιρνε μίζες και μοιραζόταν τα χρήματαμε την Μαρία της Αριστεράς με “δεξιά τσέπη”)!!!
    6. Είναι η γυναίκα που εξωθούσε τις γραμματείς του γραφείου της στην “έλεύθερη ζωή” μαζί με τον σωματοφύλακά της και την αδελφούλα πανεπιστημιακό του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Βασίλειο Κουλαιδή..
    7. Είναι η γυναίκα που έβγαλε το σκάνδαλο των ομολόγων το οποίο της έδωσε η κ. Ντόρα Μπακογιάννη για να βγεί η φίλη της η κ. Μπακογιάννη Πρωθυπουργός!!!
    8. Είναι η γυναίκα που είναι έτοιμη να την “κοπανήσει" προς την Ν.Δ, αν χρειαστούν δύο βουλευτές για να σχηματιστεί κυβέρνηση.
    9. Είναι η γυναίκα που και πιθανολογείται ότι στη φυγή της προς “τα δεξιά” θα την ακολουθήσει και ο κ. Νίκος Μεγγρέλης, ο οποίος - όπως ο ίδιος - μας λέει: “Η γραφή του Νίκου Μεγγρέλη διαπνέεται από την κουλτούρα της μεταρρυθμιστικής Αριστεράς.» (Τι να πει κανείς !!!) 10.Ο κ. Νίκος Μεγγρέλης και να εκλεγεί δεν μπορεί να αναγορευτεί βουλευτής γιατί έχει κώλυμα παρόμοιο με την κ. Φώφη Γεννηματά (διαβάστε καλά τον νόμο)!!!
    11. Είναι η γυναίκα που έχει ιδιόκτητα 45 σπίτια και 65 αγροτεμάχια – οικόπεδα λίγο πιο λίγα από τον κ. Αλαβάνο (το έχει ο Συνασπισμός φαίνεται...)
    12. Είναι η γυναίκα που ακόμα και αν εκλεγεί ίσως έχει κώλυμα λόγω κάποιον μυνήσεων που έχουν καταθεί εναντίον της και ίσως δεν το γνωρίζει και η ίδια.
    Είναι η γυναίκα που ακόμα και εσείς που διαβάζετε αυτά θα την μαυρίζατε ακόμα και αν δεν τα είχατε διαβάσει!!!
    Μαυρίστε την... Μαυρίστε την..(γαμήστε την με σφαίρες)...και στην πίσσα ρίξτε την...


    Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ “ΕΓΡΑΨΕ” :
    Είμαι η Μαρία Δαμανάκη‏
    πασόκα τσιμπουκλού
    τον πούτσο δε χορταίνω,
    πλακώστε με στα καυλιά,
    και απ’ τη ντουλάπα βγαίνω

    Είμαι μια πούστρα βρωμερή
    Με ξυρισμένο κώλο
    Σύντροφοι λυπηθείτε με
    Ψοφήστε με στον ψώλο

    Είμαι μια πούστρα παρδαλή
    Τέρμα ξεπατωμένη
    Και χώσε κάργα την ψωλή
    Η αμυγδαλή μου βγαίνει

    Τον πούτσο εγώ τον προσκυνώ
    Και βασιλιά τον λέω
    Μπουκώστε με μέχρι βαθειά
    Γιατί απ’ την κάβλα κλαίω.

    ΑΝ Η κ. ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΡΑΨΤΕ ΜΑΣ.... ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΜΑΡΑΚΙ....ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ "ΤΑΞΕΙΔΙ" ΚΑΙ ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΙ ΕΠΡΑΞΕΣ...ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ...ΠΕΡΙ...(ΤΗΝ)..ΣΤΡΟΦΗ...ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ !!!!!

    http://www.indymedia.org/en/2007/09/892911.shtml

    agregue un comentario sobre este artículo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Δυστυχως ενας πολιτικος με ποιοτητα σαν τον Γιωργο Παπανδρεου στη χωρα με τους "ελληναρες ξερολες" θεωρειται απλως .....¨Γιωργακης".
    Τι να πει κανεις. Ο λαος εκλεγει τους πολιτικους που του αξιζουν. Ειναι θλιβερο!!!! Απιστευτα θλιβερο για την καταντια μας.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Το μουνί χωρίς κορδόνι πώς ανοίγει?Πώς κλειδώνει?
    Ιδού η απορία!
    Τελικά αξίζει ο Γιωργάκης να είναι αρχηγός?Θα πάρει ποτέ πρωτάθλημα?Ή θα τον λέει κότα ο Καραμανλής?
    Ο Βενιζίλος θα φτάσει ποτέ στην..Κόκκινη Μηλιά?
    Ο Τζουμάκας θα σταματήσει επί τέλους να βλέπει φαντάσματα?
    Όλα τα παλιά σκουλήκια τού ΠΑΣΟΚ πού είχαν εκδιωχθεί καί με τη πρώτη ευκαιρία έσκασαν μύτη θα ξαναγυρίσουν στο υγρό έδαφος ή θα αρχίσει πάλι μιά καινούργια ΠετσαλνικοΝεονάκιοΤσουκατοΑνθοπουλοπερίοδος?
    Αυτή πρόκειται να είναι η ελπιδοφόρος αναγέννηση?
    Βρε μπας κι ο Γιωργάκης είναι πολύ πιό μπροστα από όλους μας αλλά κανείς δεν μπορεί να το καταλάβει?
    Πονηρός όμως ο αδερφός Νίκος έ?
    Σού λέει ρίξε την ιδέα της κάλπης να στριμώξεις μερικούς καί να κάνεις πενήντα μέρες πριν την ανάδειξη τού προέδρου, το δικό σου ζωντανό γκάλοπ.Σύνφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο Γιωργάκης θα κάνει βίντεο κλιπ καί θα τραγουδά 'Σταυρώστε με σταυρώστε με καί ύστερα σκοτώστε με'!
    Τελικά ήταν ή όχι συνωστισμός.Έπεσε πολύ στριμωξίδι?Έπεσε πολύ χούφτωμα μέσα στον γενικό χαλασμό?
    Αλλά να μπορέσεις να μπείς στη Βουλή ως κόμμα μόνο καί μόνο από ένα βιβλίο Ιστορίας καί μάλιστα από μερικές λέξεις είναι παγκόσμια πρωτοτυπία.Δεν μπαίνει σε καλούπια ο Έλλην!
    Ετοιμαστείτε τώρα, ακονίστε τα δόντια σας πού βγείκε ο Καραμανλής γιατί θα φάμε με χρυσά κουτάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *