GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

helpGreece Blog

. Παρακαλώ κάντε μια αναφορά στην προσπάθεια που γίνεται να συγκεντρώοσουμε πληροφορίες για όλες τις προσπάθειες αρωγής που γίνονται αυτές ...

.
Παρακαλώ κάντε μια αναφορά στην προσπάθεια που γίνεται να συγκεντρώοσουμε πληροφορίες για όλες τις προσπάθειες αρωγής που γίνονται αυτές τις ημέρες.
http://helpgreece.wordpress.com
helpGreece blog

8 σχόλια

  1. Τέτοια καταστροφή με τόσο δούλεμα χρειάζεται πολλά για να γίνει.

    Θέλει το οργανωμένο παρακράτος,
    θέλει την πονηριά Λαλιώτη,
    θέλει την πολιτική αναισθησία του γαιδουριού,
    και θέλει την θαυματουργή χούφτα του γιωργάκη...

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ! ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Μόνο αηδία μπορεί να νιώσει κανείς για την στάση των ΠΑΣΟΚων.

    Είναι δυνατόν να διαμαρτύρονται επειδή δίνονται (και θα δοθούν και άλλα) χρήματα στους πυρόπληκτους;;

    Ακόμα και τώρα συνεχίζουν να κάνουν πολιτική πάνω στα αποκαϊδια.

    Ν Τ Ρ Ο Π Η - Α Ι Σ Χ Ο Σ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. index
    8.47

    Ρε FOLEX, o ROLEX είμαι.
    Γραψε κατι δικο σου.
    Μπορείς; Μπαααα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. index

    Ερώτηση του CNN προς τον μαλακόν άνδρα:
    Που βρίσκονται οι έρευνες σχετικά με το θέμα των πυρκαγιών;

    Απάντηση του μαλακός ανδρός:
    Αυτό που θα ήθελα να πω (τραλαλα τραλαλα... χεστήκαμε για το τι θες, επί της ερώτησης ρε) είναι αυτό που είπε ο Πρωθυπουργός (μα δεν τον ρωτήσαμε, αλλά αν είναι σχετικό πες το) ότι τόσες πυρκαγιές σε τόσα πολλά σημεία (άρα δεν το ψάξατε καν) δεν μπορεί να είναι σύμπτωση (ε τότε ρε καράφλα τι είναι, τι λένε οι έρευνες, απο εκεί ξεκινήσαμε).

    Προφανώς το ζώο νόμιζε ότι μιλάει στην γονατιστή ΕΡΤ.
    Άντε στα τσακίδια πια ανθέλληνες κυβερνήτες, αντί να πείτε «όχι, ακόμα δεν έχουμε τέτοια στοιχεία, πρόκειται για παρερμηνεία δηλώσεων, η Ελλάδα είναι μια ασφαλής χώρα» αποφεύγετε τις ευθύνες συκοφαντώντας τη χώρα χωρίς στοιχεία, επαγγελματίες ψεύτες!


    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Τώρα τους φταίνε οι εταιρίες δημοσκοπήσεων.

    Στις εκλογές τι θα τους φταίει; Ο Ερμής που θα είναι ανάδρομος;


    Βρε άντε από δω τυμβωρύχοι....


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. index

    CNN QSTN:
    "Where are the investigations related to the causes of the fire"

    ASSHOLE (Goverment's Spokesman):
    "Well, errr, I don't really give a shit what the question was, but, I can sing a song for you because this is the only thing I was prepared for as I thought I would be addressing viewers of the Greek Govermental TV where we say pretty much whatever we like to, no matter what the question was.
    Although we have no evidence whatsoever about any organized thread, we are scarred shitless of the forthcoming elections and instead of being responsible we prefer to blame it unfocused all over the country."

    That much of Democracy in Greece!

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Oi ellines prepi na voithisoun ton eafto tous xoris dieftharmena protypa sn tou eodous vrikolaka eidous lalioti eidous polidora rousopoulou alogo mouri kai toson allon, mono otan timorisoun kai ta dio megala komata etsi katalavenoun oi xontropetsoi tis enalagis .To kke den vgenei se kivernisi alla tha mpori na vazei sti thesi tous tous dio megalous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ σβήσει ακόμη οι φωτιές και, φυσικά, παραμένει άγνωστη η έκταση των καταστροφών από την πύρινη λαίλαπα των τελευταίων ημερών και ήδη καταγράφονται και οι πρώτες παράπλευρες απώλειες, οι οποίες προδικάζουν σοβαρή υποβάθμιση του διεθνούς κύρους της χώρας και βαριές οικονομικές και άλλες παρενέργειες. Και είναι εξαιρετικά ανησυχαστικό ότι η κυβέρνηση όχι μόνο δεν επιχειρεί να εμποδίσει ή να ακυρώσει αυτές τις δυσμενείς συνέπειες, αλλά αντίθετα είναι εκείνη που με τις πράξεις της την τροφοδοτεί.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ δύσκολο να σταθμίσει κανείς πόσο βαθιά έχει πληγεί το κύρος της χώρας. Αρκεί ν’ αναλογιστεί πού είχαμε φτάσει και πού ξανακυλήσαμε. Από το «Ευχαριστούμε Αθήνα» για τους μεγαλειώδεις Ολυμπιακούς Αγώνες, στον σημερινό οίκτο για την ανικανότητα να προστατεύσουμε ακόμη και το Ιερό της Ολυμπίας. Από τη ζηλευτή Ελλάδα του 2004, στην κατάντια μιας τριτοκοσμικής χώρας που μετρά δεκάδες νεκρούς από φωτιές.
    ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΜΕ χρόνια για ν’ αποβάλουμε τη ρετσινιά της χώρας που δεν μπορεί να χτυπήσει την τρομοκρατία και χρειάστηκαν μόλις μερικά δευτερόλεπτα για να μας κατατάξει και πάλι η εγκληματική επιπολαιότητα ενός πρωθυπουργού και μερικών υπουργών στις χώρες που αντιμετωπίζουν τρομοκρατική απειλή.
    ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ προσπάθειες χρόνων για να καταχωρισθούμε στους ασφαλείς τουριστικούς προορισμούς, αλλά ήταν αρκετή η πανικόβλητη προσπάθεια των κυβερνώντων ν’ αποποιηθούν τις ευθύνες τους για να ξαναζήσουμε τη γνωστή διαδικασία των ταξιδιωτικών οδηγιών σε βάρος της χώρας μας και τις απόπειρες υπονόμευσης του τουρισμού μας από τους ανταγωνιστές μας.
    ΜΕΣΑ σε διάστημα λίγων εικοσιτετραώρων, η χώρα ολοκλήρωσε με δραματικό τρόπο το άλμα προς τα πίσω, στο οποίο επί τριάμισι χρόνια την έχει υποχρεώσει η πολιτική του Κ. Καραμανλή και της κυβέρνησής του. Και αυτή η πραγματικότητα ούτε αλλάζει ούτε κρύβεται. Η χώρα χρειάζεται μια νέα αρχή. Το χαμένο έδαφος χρειάζεται άλλης ποιότητας διακυβέρνηση για ν’ ανακτηθεί.

    ’’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *