GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένα e-mail του Ν. Αθανασάκη έκανε άνω-κατω...

...τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Ζητούσε να αποφεύγουν τις σκληρές δηλώσεις για τις πυρκαγιές την ώρα που ο Γ. Παπανδρέου ξιφουλκούσε! .. Βουλευ...

...τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Ζητούσε να αποφεύγουν τις σκληρές δηλώσεις για τις πυρκαγιές την ώρα που ο Γ. Παπανδρέου ξιφουλκούσε!
..
Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που ενημερώθηκαν χθες για τα e-mail τους, διαπίστωσαν ότι ένα από αυτά προερχόταν από τον γραμματέα του κόμματος Ν. Αθανασάκη που τους ζητούσε να αποφεύγουν τις σκληρές δηλώσεις για τις πυρκαγιές.
Αφού ...συνήλθαν από την έκπληξη, στη συνέχεια διαπίστωσαν ότι το e-mail είχε σταλεί από την Χαριλάου Τρικούπη την Κυριακή, λίγη μόλις ώρα πριν ο Γ. Παπανδρέου εξαπολύσει από την Αρχαία Ολυμπία σκληρότατη επίθεση στην κυβέρνηση. Κι έπαθαν άλλη έκπληξη.

240 σχόλια

  1. An exete ta.. dimosiefste to email.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 3.03.

    ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ!!!

    Αν είναι έξυπνος ο αποστολέας γράφει το ίδιο κείμενο αλλά κάνει μερικά μοναδικά διαφορετικά "λάθη" σε κάθε παραλήπτη.

    Ετσι αν διαρρεύσει ο μαλάκας πιάνεται εύκολα.

    Πάντα σε τέτοια ριποστ πρώτα διορθώνουμε και μετά κάνουμε 10-15 τυχαίες αλλαγές!
    Προσοχή μην κάψουμε αγνό άνθρωπο!


    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α ρε Σιμηταρά που είσαι...Από καθηγητή πανεπιστημίου καταλήξαμε στα ζωντόβολα με υποκοριστικα Κωστάκης-Γιωργάκης. Αν δεν ήταν Καραμανλής-Παπανδρέου δε θα δούλευαν όυτε σε σκουπιδιάρικο. Έλα όμως που πρέπει να ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ γιατί όσες μαλακίες και να κάνει χειρότερο απο τους ανεκδιήγητους Ρουσοπουλοπολύδωροβουλγαράκηδες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 4.11 Το μη χείρον βέλτιστον
    δεν αποτελεί τη λύση στη παρούσα φάση
    Η αποχή ίσως να είναι η πιο
    ενδεδειγμένη λύση,σκέψου το λίγο.
    Το είπες και μόνος σου,ούτε
    για σκουπιδιάρικο δεν αξίζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τόσο πορωμένος είσαι με το ΠΑΣΟΚ 4:11 πμ, που δεν μπορείς να δεις εκτός από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που είναι οι καταστροφείς της Ελλάδος και να ψηφίσεις μικρότερο κόμμα; Δώσε και πάλι το μαχαίρι να σκοτώσουν τελείως τους Έλληνες οι αμερικάνοι του ΓΑΠ και οι τουρκόφωνοι του ΚΚ. Είσαι άξιος της μόίρας σου, αλλά γιατί σκοτώνεις και τους άλλους Έλληνες; Η φωτιά ήθελε ΠΡΟΛΗΨΗ! Τι πρόληψη έρκανε ο εβραίος φασίστας Σιμηταράς και το ΠΑΣΟΚ ή η ΝΔ; Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 4:11 Συμφωνώ με όλα πλην δυο. Ο Σημίτης ήταν βαθειά ανήθικος και αδιάφορος. Δεν θέλησε να διορθώσει τα κακώς κείμενα. Επίσης η λογική από τη Σκύλα (ΝΔ) στη Χάρυβδη (ΠΑΣΟΚ) με βρίσκει αντίθετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. νδ 38
    πασόκ 34
    συν 12
    κκε 10
    Λάος 3
    Αν ψηφίζαν οι Μεοέλληνες έτσι, τότε η αλαζονεία και η ασυδοσία θα έπαιρναν τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συνέντευξη Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις καταστροφικές πυρκαγιές
    Τη Δευτέρα 27 Αυγούστου δόθηκε Συνέντευξη Τύπου του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς σχετικά με τις καταστροφικές πυρκαγιές.
    Αλ. Αλαβάνος: Το πρώτο που θέλω να πω είναι ότι από χθες καλέσαμε τους πολίτες σε εθελοντική αυτοοργάνωση, σε σχέση με τις ειδικότητες του καθενός, προκειμένου να συνδράμουν στην κατάσταση και σήμερα και αύριο.

    Είχαμε ήδη της πρώτες ανταποκρίσεις και θα αναφερθώ σε δύο συγκινητικά παραδείγματα.

    Το πρώτο είναι του Πρύτανη του Πολυτεχνείου, κ. Μουτζούρη, και του αντιπρύτανη, κ. Σπαθή, με τους οποίους συναντήθηκα σήμερα. Το Πολυτεχνείο θα αναλάβει να συμμετάσχει αμέσως στις έρευνες σχετικά με το τι έγινε, πώς έγινε, τι άμεσα μέτρα μπορούν να ληφθούν, τι προληπτικά μέτρα μπορούν να παρθούν και επίσης, ανταποκρινόμενος στην πρόσκλησή μας, αποφάσισε να σταλούν επειγόντως, με έξοδα που Πολυτεχνείου, συνεργεία προκειμένου να εξετάσουν τη στατική ικανότητα των σχολείων στις πληγείσες περιοχές. Το δεύτερο παράδειγμα, που θα σας διατυπωθεί εδώ και από τους ίδιους τους εθελοντές, είναι μια μεγάλη ομάδα οικοδόμων αραβικής καταγωγής και άλλων εργαζομένων που αναλαμβάνουν να χτίσουν κτήρια που καταστράφηκαν, στο χωριό που είχαμε τη μητέρα με τα τέσσερα παιδιά να χάνουν τη ζωή τους.

    Το δεύτερο σημείο, είναι, -όπως έχω πει και ισχύει μέχρι σήμερα- ότι εμείς δεν κάνουμε την κριτική μας πάνω στις στάχτες και στις χαμένες ζωές. Όλο το καλοκαίρι, αλλά και πριν το καλοκαίρι, από την Άνοιξη, κραυγάζαμε για την ανάγκη επειγόντων μέτρων για την αντιμετώπιση της διαφαινόμενης οικολογικής καταστροφής και, δυστυχώς, είχαμε την κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση να ασχολούνται με το θέμα των ομολόγων. Εμείς μιλήσαμε όταν έπρεπε, όταν καιγόταν όλη η Πάρνηθα και ο πρωθυπουργός αρνιόταν να έρθει στη Βουλή να απαντήσει στην ερώτησή μας για την προστασία των δασών.
    Εμείς θέσαμε όλα τα ζητήματα σε σχέση με τα νομικά ανοχύρωτα δάση, την απουσία δασικών χαρτών, την εξαγγελία της αναθεώρησης του άρθρου 24, την έλλειψη οργάνωσης και αντιπυρικής προστασίας και ενός ενιαίου φορέα συντονισμού που ζητούσε όλη η Βουλή, μιλήσαμε για την αποδιάρθρωση της Πυροσβεστικής. Θα ξαναμιλήσουμε τη στιγμή που δεν θα υπάρχει απειλή έστω και για μία ζωή από τις πυρκαγιές.

    Το τρίτο σημείο που θα ήθελα να αναφέρω είναι ότι ακούσαμε από την κυβέρνηση την άποψη για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμού της χώρας. Την άποψη για οργανωμένο σχέδιο ακούσαμε, επίσης, από την κα. Παπαρήγα, από τον κ. Καρατζαφέρη και από τον κ. Παπαθεμελή. Είναι προφανές για εμάς ότι μόλις υπάρξουν οι συνθήκες - ζέστη, δυνατός αέρας, έλλειψη βροχών - τότε έχουμε μία ανάπτυξη των φαινομένων και των κινδύνων πυρκαγιών. Και φυσικά, αυτές οι συνθήκες δίνουν δυνατότητες και στους εμπρηστές να δράσουν. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Πυροσβεστικής, με βάση τις πυρκαγιές που έχουν υπάρξει και εξιχνιαστεί, πρώτη αιτία αριθμητικά στις πυρκαγιές είναι οι πυλώνες της ΔΕΗ. Δεύτερη αιτία είναι η αμέλεια, η οποία, συνήθως, συνδέεται με την αυθαίρετη δόμηση. Τρίτη αιτία είναι οι βοσκοί.

    Η κυβέρνηση, όχι μόνο επιμένει αυθαίρετα στο οργανωμένο σχέδιο, αλλά προχώρησε πλέον στην συγκεκριμενοποίησή του ως οργανωμένου σχεδίου τρομοκρατίας. Δυστυχώς, βλέπουμε ότι από την πρώτη κιόλας στιγμή, αντί να ασχοληθεί με την αντιμετώπιση της καταστροφής, ασχολείται με την επικοινωνιακή της διαχείριση και με την προσπάθεια απόσβεσης ευθυνών, με συσκέψεις με την αντιτρομοκρατική, με επικοινωνιακά τρικ τύπου 11ης Σεπτεμβρίου με αμερικάνικη έμπνευση, με συλλήψεις στα Εξάρχεια, με εμφανίσεις του Πρωθυπουργού μέσα στον καύσωνα και τις πυρκαγιές με στρατιωτικό αμπέχονο, με τοποθετήσεις στελεχών της Ν.Δ., όπως του Δημάρχου Αθηναίων, κ. Κακλαμάνη ότι οι πυρκαγιές οφείλονται στην τρομοκρατία, αλλά δεν μπορεί να αποδειχθεί.

    Ζητάμε από τον Δήμαρχο Αθηναίων να προχωρήσει σε συγνώμη προς τον ελληνικό λαό γι’ αυτήν την τοποθέτηση που έκανε που προσβάλει τους πάντες και κυρίως όσους πλήττονται σήμερα. Αν η κυβέρνηση είχε ενδείξεις για οργανωμένο σχέδιο, θα έπρεπε να ενημερώσει τα κόμματα, θα έπρεπε να κάνει σύσκεψη πολιτικών αρχηγών, θα έπρεπε να μας πει ότι έχουν καθαριστεί οι πυλώνες, θα έπρεπε να μας πει ότι δεν υπάρχουν σκουπιδότοποι μέσα στα δάση, θα έπρεπε να μας πει ότι έχουν καθαριστεί τα κράσπεδα των δρόμων από τα ξερόχορτα. Θα έπρεπε να μας πει τι είδους τρομοκρατική οργάνωση είναι αυτή, στην οποία συμμετέχει μία ηλικιωμένη γυναίκα που προκάλεσε τη φωτιά της Ζαχάρως από τον φούρνο της, ένας εξηνταπεντάχρονος που συνελήφθηκε για τη φωτιά της Αρεόπολης, δύο ενδεκάχρονα παιδιά των οποίων οι γονείς ανακρίνονται για τις πυρκαγιές στη Β. Ελλάδα.

    Θέλουμε να ζητήσουμε από την κυβέρνηση να σταματήσει αυτό το ανοίκειο παιχνίδι. Ειδικά στην εποχή που καταστρέφεται η χώρα μας και χάνονται ανθρώπινες ζωές, η Ελλάδα χρειάζεται κυβέρνηση με στοιχειώδη σοβαρότητα. Να καταλάβει ότι αυτό που της ζητάνε οι πολίτες δεν είναι η απόσβεση των ευθυνών της. Είναι ότι, έστω και τώρα, ένας αποδιοργανωμένος κρατικός μηχανισμός να μπορέσει να παρέμβει επί της ουσίας. Και θέλουμε να αναφέρουμε στην κυβέρνηση και, προσωπικά, θα ήθελα να αναφέρω στον πρωθυπουργό, να μην κάνει αυτό που έγινε στην Ισπανία, όπου πέντε μέρες πριν τις εκλογές - εκλογές οι οποίες έγιναν κανονικά - είχαμε εκρήξεις απανωτές σε ισπανικά τρένα, με εκατοντάδες νεκρούς. Τότε ο Ισπανός πρωθυπουργός, ο κ. Αθνάρ του συντηρητικού κόμματος, απέδωσε την ευθύνη των εκρήξεων στην εσωτερική τρομοκρατία και όχι στην εξωτερική, προκειμένου να μην χάσει τις εκλογές. Και φυσικά αναδείχθηκε το ψέμα και όχι μόνο έχασε τις εκλογές που ετοιμαζόταν να κερδίσει, αλλά εξαφανίστηκε και από την πολιτική ζωή.

    Παναγιώτης Μαντάς, Γραμματέας της Διοικούσας Επιτροπής του ΔΗΚΚΙ.
    Θα αρχίσω με μία μόνο φράση: Θα πρέπει να διατηρηθεί και να μην καμφθεί το φρόνημα του λαού, όπως επίσης, και η θέλησή του να υπερασπίσει τον φυσικό πλούτο και το βιος του. Γιατί αυτή η θέληση πιστεύουμε πως είναι ο μεγαλύτερος παράγοντας που καταφέρνει να περισώσει ό,τι περισώζεται αλλά και αυτή η θέληση του λαού, που βλέπουμε όλοι μας, είναι και η δύναμη που αύριο θα ξαναχτίσει, με άλλους όρους αυτά που καταστράφηκαν σήμερα. Εκεί νομίζω ότι πρέπει να εστιάσουμε, μαζί, φυσικά, και με την αναγκαία διερεύνηση των όποιων πολιτικών ευθυνών, οι οποίες είναι υπαρκτές. Καλούμε όλον τον κόσμο, σύμφωνα και με τις δηλώσεις του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Αλαβάνου, να συνδράμει με κάθε δυνατό μέσο.

    Δ. Παπαδημούλης, ευρωβουλευτής του ΣΥΝ: Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της Κομισιόν, η Ελλάδα δεν έχει απορροφήσει ούτε ένα ευρώ για δασική προστασία, από το 2000 έως σήμερα από ένα κονδύλι 33 εκατομμυρίων ευρώ που έχει διατεθεί μέσω του κοινοτικού ταμείου συνοχής.

    Μετά από επτάμισι ολόκληρα χρόνια, τριάμισι με ΝΔ και τέσσερα με ΠΑΣΟΚ η απορρόφηση βρίσκεται στο απόλυτο μηδέν. Αυτά τα χρήματα θα χαθούν για την Ελλάδα.

    Την ίδια ώρα σύμφωνα με επίσημα στοιχεία η Ελλάδα έχει ζητήσει μέσω του Γ’ ΚΠΣ μόλις 57 εκατ. ευρώ για αναδασώσεις, 6 φορές λιγότερα από την Πορτογαλία, 10 φορές λιγότερα από την Ιταλία και 11 φορές λιγότερα από την Ισπανία
    Για άλλα μέτρα προστασίας των δασών η Ελλάδα έχει ζητήσει από το Γ’ ΚΠΣ μόλις 130 εκατομμύρια όταν η Πορτογαλία έχει ζητήσει και έχει πάρει 341 εκατομμύρια, η Ιταλία επίσης 341 εκατομμύρια και η Ισπανία 832 εκατομμύρια.

    Και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ οφείλουν να απολογηθούν γι’ αυτές τις θλιβερές επιδόσεις.
    Οι βολικές κυβερνητικές θεωρίες περί «ασύμμετρης απειλής» είναι αδύνατον να κρύψουν τις μεγάλες και διαχρονικές ευθύνες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.»

    Αλ. Τσίπρας, συντονιστής: Να παρακαλέσω τώρα να παρέμβει ο Αλέξανδρος Αμπουλάϊλα, στον οποίο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος στην εισήγησή του, ως μια συμβολική πράξη εθελοντικής προσφοράς. Είναι Παλαιστίνιος και θέλει να μας ανακοινώσει ότι έχει την ευθύνη άλλων 100 οικοδόμων, εργατών που θέλουν να βοηθήσουν στην ανοικοδόμηση ενός εκ των χωριών που έχουν πληγεί από την πύρινη λαίλαπα.

    Αλέξανδρος Αμπουλάϊλα: Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι με αυτήν την εθνική τραγωδία είναι η μόνη προσφορά που μπορούμε να κάνουμε προς την δεύτερη πατρίδα μας, αφού ζούμε εδώ. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συμμετέχουμε και λέμε όλοι μαζί, όλοι οι Άραβες που ζούμε σ’ αυτή τη χώρα, να πάμε όλοι μαζί να ξαναχτίσουμε την Ελλάδα. Ευχαριστώ πολύ.

    ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

    Ανδρ. Παπαδόπουλος (ΑΥΓΗ): Πώς κρίνετε την απόφαση να προχωρήσει η κυβέρνηση σε εκατοντάδες «ασύμμετρες» προσαγωγές;

    Αλ. Αλαβάνος: Είπα και πριν ότι η κυβέρνηση προχωράει σε κινήσεις αποπροσανατολισμού, εντυπωσιασμού και απόσβεσης ευθυνών. Ας μας πει πού εμφανίστηκε αυτή η τρομοκρατική οργάνωση που είχε εντεκάχρονα παιδιά και ανθρώπους της τρίτης ηλικίας. Είναι ένας δρόμος ο οποίος προσβάλλει την κοινωνία, και ειδικά τη φλεγόμενη κοινωνία αλλά είναι και επικίνδυνος για την δημοκρατία και τη συνταγματική τάξη στη χώρα μας.

    Σπύρος Γεράρδης (Στο Κόκκινο 105,5): Τελικά δεν υπάρχουν εμπρησμοί;

    Αλ. Αλαβάνος: Είπα ότι σε μια φάση όπου όλη η χώρα μπαίνει στο χάος, είναι φυσικό ότι θα δράσουν όλοι οι παράγοντες. Θα δράσουν οι πυλώνες της ΔΕΗ, θα δράσουν οι σκουπιδότοποι, θα δράσουν οι οικοπεδοφάγοι, θα δράσουν οι παράφρονες, θα δράσουν αυτοί που έχουν βεντέτα. Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι να βγάλει τη χώρα από το χάος. Οι ευθύνες της κυβέρνησης υπήρχαν όταν ο Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς έλεγε από το Γενάρη, στα πλαίσια και του φαινομένου του θερμοκηπίου, ελάτε να συζητήσουμε για τις πυρκαγιές που γίνονται και αυτή απουσίαζε.

    Μιχ. Μαζαράκης (ΝΕΤ 105,8 ): Επειδή συνεχίζεται η φημολογία για αναβολή των εκλογών, νομιμοποιείται κάτι τέτοιο;

    Αλ. Αλαβάνος: Υπάρχουν μεγάλες ευθύνες σε όσους αποφάσισαν ή συνετέλεσαν στο να γίνουν οι εκλογές κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου, μέσα στα πλαίσια δηλαδή μιας μεγάλης επικινδυνότητας για πυρκαγιές. Ειδικά φέτος με τα φαινόμενα τα οποία είχαμε. Έχει ευθύνες η κυβέρνηση η οποία αναγγέλλει δια στόματος πρωθυπουργού τις πρόωρες εκλογές, τη στιγμή που καιγόταν η Πεντέλη, αλλά και η αξιωματική αντιπολίτευση η οποία είχε βάλει ως κεντρικό στόχο μόνο και μόνο την επίσπευση των εκλογών. Δεν ήμασταν εμείς που ζητούσαμε και θέλαμε εκλογές σ αυτό το χρονικό διάστημα. Από κει και πέρα, το σύνταγμά μας είναι σύνταγμά μας. Δεν επιτρέπει την αναβολή εκλογών παρά μόνο σε μια περίπτωση, σε περίπτωση πολεμικής σύγκρουσης. Είναι σαφές ότι δεν υφίσταται αυτό το θέμα και θα έλεγα ότι σε κάποια ζητήματα, ας κρατήσουμε τη σοβαρότητά μας. Σας ξαναθυμίζω το γεγονός της Ισπανίας που βρέθηκε κάτω από το μεγαλύτερο τρομοκρατικό χτύπημα στην Ευρώπη πέντε μέρες πριν τις εκλογές. Και οι εκλογές εκεί διεξήχθησαν κανονικά. Πρέπει να αφήσει τη σιωπή της η κυβέρνηση. Όντας η χώρα μέσα σε μια τέτοια κρίση, δεν μπορεί να λειτουργεί το ράδιο -αρβύλα και να ακούγονται διάφορες ερμηνείες.

    Η μόνη πολιτική δύναμη που έχει τοποθετηθεί υπεύθυνα σε αυτό το ζήτημα είναι ο Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς. Και ζητάμε τη διασαφήνιση αυτού του θέματος σήμερα κιόλας, από τη στιγμή μάλιστα που ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Δεν μπορεί η χώρα μας να ζει κάτω από εντυπώσεις, κουτσομπολιά, άγνοια. Θέλει προσανατολισμό, θέλει ηγεσία, θέλει να ξέρει πού πηγαίνει.

    Σωτηριάδου (Flash): Πώς θα διαμορφώσει αυτή η κατάσταση το εκλογικό αποτέλεσμα και πώς σχολιάζετε την προσφορά του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ για τους πληγέντες;

    Αλ. Αλαβάνος: Θα έλεγα ότι δεν είναι αυτό το μέλημά μας σήμερα. Το μέλημά μας είναι να σβήσουν οι φωτιές. Να μη χάνονται ανθρώπινες ζωές, να μην απειλούνται τα λίκνα του πολιτισμού μας και της παγκόσμιας συνεργασίας όπως είναι η Αρχαία Ολυμπία. Η εξέλιξη βέβαια αναδείχνει ότι κεντρικά ζητήματα στην πολιτική ζωή, δεν είναι πλέον το ποιος είναι ο πιο διεφθαρμένος, το οποίο απασχόλησε τα δύο κόμματα, αλλά και μεγάλο μέρος των ΜΜΕ. Τα κεντρικά ζητήματα είναι τα πραγματικά ζητήματα του τόπου, είναι τα δάση μας, είναι το πού ζούμε, τα πανεπιστήμιά μας, και αυτά πρέπει να έρθουν στο κέντρο των εκλογών, και ιδιαίτερα το οικολογικό ζήτημα.

    Δεύτερον θέλω να απαντήσω ότι ως ΣΥΡΙΖΑ κάνουμε αυτό το κάλεσμα για δημιουργία εθελοντικών δυνάμεων που θα προσφέρουν ανάλογα με τις ειδικότητες τους και παράλληλα φυσικά θα προσφέρουμε κι εμείς το δικό μας οβολό στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

    Α. Παπαδόπουλος (ΑΥΓΗ ): Πώς σχολιάζετε τη συνάντηση του Πρωθυπουργού με την ΕΥΠ;

    Αλ. Αλαβάνος: Θεωρούμε ότι αυτή τη στιγμή κατασκευάζεται ένα σενάριο αποπροσανατολισμού προκειμένου να επιβληθεί στο λαό. Θεωρούμε ότι δυστυχώς μια κυβέρνηση η οποία ήταν σε όλες της τις φάσεις -πέρα από τις συγκεκριμένες θέσεις της που αγνοούσαν τα λαϊκά συμφέροντα και ευνοούσαν τα μεγάλα συμφέροντα της αγοράς- μια κυβέρνηση επικοινωνιακή. Παραμένει μια κυβέρνηση επικοινωνιακή ακόμα και σε μια στιγμή κρίσης. Το μόνο που την ενδιαφέρει, δηλαδή, είναι να στρέψει τις ανησυχίες του κόσμου εναντίων «κάποιων». Είναι επικίνδυνο αυτό που γίνεται. Ανάφερα ότι βρήκα κάποιους πολίτες στις περιοδείες μου, λίγοι ομολογουμένως, που ανέφεραν με βάση το σχέδιο που δίνει η κυβέρνηση ότι τις φωτιές τις βάζουν οι τούρκοι, τις έβαζαν αλβανοί, τις έβαζαν τα Εξάρχεια, τις βάζει το ΠΑΣΟΚ, τις βάζει ο Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς. Καλούμε την κυβέρνηση να το κλείσει αμέσως αυτό το κεφάλαιο και να ασχοληθεί με τη ζωή και τα σπίτια των πολιτών.

    Κ. Αττίας (ALTER): Είναι προσωπικές αυτές οι απόψεις;

    Αλ. Αλαβάνος: Ναι , προσωπικές και σποραδικές. Αυτό που ζητάει ο κόσμος ο οποίος έχει έναν θυμό είναι πώς μπορεί να παρέμβει ο καθένας σήμερα για να δώσει απάντηση. Γι αυτό προέταξα την παρέμβασή μας για την εθελοντική κινητοποίηση η οποία βρίσκει αντίκρισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κωλοπασοκια κανατε το μοιραιο σφαλμα σας...βαλατε τις φωτιες και καψατε την Ελλαδα. Οτι και αν εκανε η ΝΔ εχει ξεχαστει μπροστα στην βιβλικη καταστροφη που δημιουργησατε.. και ο κοσμος παλι ΝΔ θα ψηφισει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Dedicated to masturbator 8:37
    ..............................

    Η εθνική τραγωδία είναι ένα το κρατούμενο. Το δεύτερο είναι το «χάος» και η «εκτός ελέγχου» κατάσταση που επικρατεί 5 ημέρες συνεχώς. Η κυβέρνηση έχει «χάσει τ αβγά και τα πασχάλια». Στην Ηλεία, το ένα χωριό μετά το άλλο στη σειρά καίγεται, χωρίς καμία βοήθεια, και η άφαντη κυβέρνηση «συντονίζει»...
    Τι ακριβώς, θα σας γελάσουμε. Η ανικανότητα διαχείρισης της κρίσης είναι πρωτοφανής. Η οργή των ανθρώπων, δικαίως ξεχειλίζει. Τελικά τον «συντονισμό» τον έχουν αναλάβει τα κανάλια... Εκεί πια απευθύνεται ο κόσμος για βοήθεια. Ο κρατικός μηχανισμός και η πολιτική διοίκησή του έχουν χαθεί από «προσώπου γης»! Τις τελευταίες μέρες ζούμε μια πρωτοφανή εθνική τραγωδία, που και είχε προαναγγελθεί, και ήταν πολύ πιθανή από τις αρχές του καλοκαιριού. Η Πάρνηθα, η Πεντέλη, η Αιγιαλεία και η Κεφαλονιά μάς είχαν προειδοποιήσει.
    Οι ειδικοί επιστήμονες «φώναζαν».
    Τέλος Αυγούστου, λόγω καύσωνα, μποφόρ και λοιπών κλιματολογικών συνθηκών, τα πράγματα είναι πολύ επικίνδυνα.
    Ο Παπανδρέου ζήτησε σύγκληση του Συμβουλίου Αρχηγών τον Ιούλιο, για λήψη συγκεκριμένων μέτρων και χάραξη εθνικής στρατηγικής. Φωνή βοώντος εν τη ερήμω... Προληπτικά μέτρα; Κανένα...
    Γιατί δεν νοικιάσαμε αεροπλάνα; Γιατί οι ειδικές μονάδες του στρατού και των σωμάτων ασφαλείας δεν ήσαν σε επιφυλακή;
    Γιατί δεν εκπονήθηκε ένα ειδικό σχέδιο; Γιατί δεν προετοιμάστηκαν η κοινή γνώμη, οι νομαρχίες και η αυτοδιοίκηση; Και δεν έφταναν μόνο αυτά, αλλά ο πρωθυπουργός προκήρυξε (αναλαμβάνοντας ο ίδιος τεράστιο ρίσκο, σε σχέση με ό,τι μπορούσε να γίνει) εκλογές μέσα στον Αύγουστο! Αν γενικά ο κρατικός μηχανισμός είναι απορυθμισμένος, με την... προκήρυξη των εκλογών διαλύεται εντελώς. Δύο ημέρες η χώρα έχει κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, έχετε δει να γίνετε τίποτα; Εκτός από το να σβήνουν οι φωτιές μόνο όταν φτάνουν στη... θάλασσα;
    Και όχι μόνο αυτό, η κυβέρνηση «βαφτίζει» την ανικανότητά της «οργανωμένη επίθεση» εχθρών... της χώρας, «εσωτερικών ή εξωτερικών»! Λοιπόν, αν έχουν στοιχεία να μας τα πουν. Αν για λόγους... ασφαλείας δεν θέλουν να τα κοινοποιήσουν, να τα πουν στους αρχηγούς των κομμάτων.
    Η κυβέρνηση -παρά τις αντίθετες δηλώσεις της- «πολιτικοποίησε» τις φωτιές πρώτη, επιχειρώντας να δημιουργήσει για προεκλογικούς λόγους τη δική της... «11η Σεπτεμβρίου», τρομάρα της! Η εθνική συνεννόηση, που ζητάει, είναι προσχηματική. Γιατί απαιτεί συνεννόηση και στην «κορυφή» και στη «βάση». Μόνο που ο Καραμανλής, μέχρι στιγμής, την απορρίπτει...

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δυο προσεγγίσεις μια όμως ή αλήθεια.
    Την αλίευσα από τα σχόλια και με σεβασμό την παρουσιάζω.
    Αυτή η αλήθεια πρέπει να συνεγείρει συνειδήσεις!

    Ανοιχτή επιστολή στη Μεταπολίτευση.

    Καλά δεν ήξερες …δεν ρώταγες!
    Είναι χαρακτηριστικό όλων των καθεστώτων να καταρρέουν σαν γυάλινοι πύργοι, όταν το κράτος στο οποίο δομούνται βρίσκεται αντιμέτωπο με μια κρίση που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει.

    Η χούντα στην Ελλάδα κατέρρευσε, όταν το κράτος της αποδείχθηκε ανίσχυρο να αντιμετωπίσει τη κρίση στη Κύπρο, που αυτό σε μεγάλο βαθμό προκάλεσε, και την τουρκική εισβολή.

    Εσύ, Μεταπολίτευση καταρρέεις μέσα στις φλόγες, που το κράτος είναι ανήμπορο να σβήσει, αλλά πάντα ικανό να ανάψει.
    Άλλες οι αναλογίες και άλλα τα μέτρα σύγκρισης, αλλά και στις δύο περιπτώσεις η κατάρρευση είχε προ πολλού δείξει σημάδια της επέλευσης της.
    Όταν βλέπεις το κράτος να γίνεται όμηρος μιας κάστας και μηχανισμός αναπαραγωγής ενός καθεστώτος, που άλλοτε ντύνεται στα πράσινα και άλλοτε στα μπλε, έτσι για αλλαγή ή για παραλλαγή, τότε να περιμένεις το μοιραίο.
    Το τέλος είναι, μάλλον, κοντά.

    Όταν κομματικοποιείς το μηχανισμό που ασκεί κρατική λειτουργία, θα έπρεπε να περιμένεις ότι μεταφέρεις τον πολιτικό ανταγωνισμό μέσα στα σπλάχνα του κράτους.
    Και μια και ο ανταγωνισμός αυτός αναπτύσσεται στο πλαίσιο ενός κοινού καθεστώτος άντλησης προνομίων, θα έπρεπε να αναμένεις σύντομα την παράλυση, καθώς το μοναδικό κίνητρο είναι η προσφορά στο κόμμα και όχι στην υπηρεσία.

    Μεταπολίτευση μου, απέτυχες να εμπνεύσεις πολιτικά, προσέδωσες όμως με το όραμα σου κομματικό οίστρο σε έναν εσμό τυχοδιωκτών και άπληστων γόνων που καλλιεργώντας ένα νόθο ανταγωνισμό στο εσωτερικό του καθεστώτος, επεδίωξαν να καρπωθούν το μεγαλύτερο τμήμα της δημόσιας πίττας.
    Το όραμά σου λοιπόν, Κυρία μου, πραγματοποιήθηκε, αλλά ερήμην μου και σε βάρος μου.

    Τώρα που πέφτεις και κατρακυλάς θέλεις τη βοήθεια μου.
    Με καλείς να σε σώσω και μου θυμίζεις κοινές εμπειρίες και κοινά δράματα.
    Μου λες πάλι ψέματα για κοινά όνειρα και κοινές αγωνίες, αλλά δεν μπορείς να με ξεγελάσεις ξανά! Σε έμαθα. Σε βαρέθηκα. Σε σιχάθηκα.

    Εμπρός για νέες περιπέτειες σε άλλες δημοκρατικές πολιτείες.
    Με άλλους και με άλλα.
    Το αύριο ξεκίνησε …και εγώ δεν μπορώ να περιμένω!

    ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗN ΠΕΡΙΟΔΟ
    ΚΑΙ Ο ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

    Θα τα πούμε, φίλοι μου, ξανά την νέα εποχή.
    Σας ευχαριστώ για τη χαρά της επικοινωνίας
    Ο ΑΓΙΟΣ
    -------------

    Νέμεσις sa...
    ΑΓΙΕ
    Λέμε τα ίδια πράγματα με διαφορετική πρόταση διεξόδου ή μήπως κάνω λάθος;
    6:40 μμ
    -----------------

    Νέμεσις sa...
    Αν έχει μυαλό η Αριστερά, έστω και την τελευταία στιγμή, ας κάνει μια κίνηση συνασπισμού μεταξύ των κομμάτων της πάνω σε μια μινιμουμ πλατφόρμα εθνικής σωτηρίας, με εκατέρωθεν απόσυρση υποψηφίων και κατευθυνόμενη σταυροδοσία για μια ισχυρή παρουσία στη βουλή.

    Όμως έχει;

    Εδώ σας θέλω!

    ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. APISTEYTI EIDISI
    EXW SOKARISTEI.........

    ( exete katalavei oti gineste roba me tetoies "eidiseis")

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Υπέροχος ο συντονισμός του ΠΑΣΟΚ. Αφού δε μπορούν να συντονιστούν σε ένα τόσο απλό πράγμα, θέλουνε και διαδικτυακή δημοκρατία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για ριξτε μια ματια εδω:

    http://www.youtube.com/watch?v=fndr50etIhM

    ==
    Χα! νομιζετε οτι οι πυρκαιες ειναι τυχαιες??

    Αμ δε. Κοιτανε να κανουν τον κοσμο ,"τον λαο" οπως λενε οι ιδιοι,να μην ασχολειται και να μην κριτικαρει αυτον τον ανεκδιηγητο φιογκο.
    Ρε ουστ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εξελίξεις στο θέμα των τρομοκρατικών ομάδων που δρουν «φυτεύοντας» κινητά
    στα δάση και ενεργοποιούν τον εμπρηστικό τους μηχανισμό με κλήση από απόσταση.

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι σε μια περίπτωση όπου οι τρομοκράτες κάλεσαν ένα κινητό που είχαν «φυτέψει» σε πεύκο του ορεινού δάσους της Ζαχάρως απάντησε κατά λάθος μια αρκούδα που προσπαθούσε να ξύσει τη φλούδα του δέντρου αναζητώντας τροφή.

    Το συμβάν απεκρύφθει επιμελώς από την κυβέρνηση και τον κύριο Ρουσόπουλο γιατί μετά τη μεγάλη επικοινωνιακή επιτυχία των "ασύμμετρων απειλών" δεν θέλησε να υιοθετήσει, επισήμως τουλάχιστον και αυτή του "ιστορίες για αρκούδες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @4:11 πμ «γράφεις: Α ρε Σιμηταρά που είσαι...Από καθηγητή πανεπιστημίου καταλήξαμε στα ζωντόβολα με υποκοριστικα Κωστάκης-Γιωργάκης».
    Δε θα μιλήσω για τα «ζωντόβολα». Μόνο τούτο: αυτοί φταίνε ή ο λαός που έδιωξε τη δυναστεία και επιμένει να ψηφίζει κληρονομικούς άρχοντες;
    Στα σοβαρά αναπολείς τον Σημίτη και μάλιστα ως καθηγητή Παν/μίου; Θυμάσαι το υποκοριστικό «Τάπερμαν» της Μαλβίνας; Ούτε μια φράση δεν είναι σε θέση να πει χωρίς να προδώσει την αγραμματοσύνη, τη δυσλεξία, τη βραδύνοιά του. Μπορεί να μας πει κάποιος πώς αυτός ο άνθρωπος έγινε καθηγητής; Κι αυτά είναι τα λιγότερα.
    Φίλε, ο Σημίτης ξεκίνησε τη θητεία του με τα Ίμια. Το ξέχασες ή το θεωρείς μικρό; Αναγνώρισε «ζωτικά συμφέροντα» της Τουρκίας στο Αιγαίο. Την αναγνώριση αυτή επικαλούνται αδιαλείπτως μέχρι σήμερα οι Τούρκοι, και δεν θα σταματήσουν βεβαίως, για τις παραβιάσεις του εθνικού χώρου μας. Να μην απαριθμώ και άλλα. Ξεφτέλισε την Ελλάδα με Υπεξ τον Γιωργάκη. Δεν τα ξέρεις; Κοίταξε να τα μάθεις. Την πορεία Τάπερμαν-Γιωργάκη συνεχίζει η Ντόρα.
    Επιλέγεις να ψηφίσεις ΠΑΣΟΚ «γιατί όσες μαλακίες και να κάνει...» δεν είναι χειρότερο από τη Ν.Δ.
    Καλά, δεν τυχαίνει να γνωρίζεις ότι υπάρχουν και άλλα κόμματα;
    Χθόνιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Διαβάσατε εισαγγελείς ΑΚΡΟΠΟΛΗ και ΑΥΡΙΑΝΗ:
    Γνωρίζετε νομικά;
    Θα κάνετε το καθήκον σας αντιμετωπίζοντας τη διασπορά ψευδών ειδήσεων.
    Ξέρετε πόσες διατάξεις του Π. Κ παραβιάζονται;

    Διαβάσατε bloggers τι γράφουν οι εκφραστές του πρωθυπουργού;
    Η κατατρομοκράτηση του εκλογικού σώματος σε προεκλογική περίοδο, ισοδυναμεί με τρομοκρατία, ναι ή όχι;

    ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτό είναι! Πεστα "αννα"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πάρτε και μια πορνό φωτο της Έλλης Στάη τώρα

    http://factory.meatcash.com/galleries/Anal-Lick-Fest-y6fSgDoJAUr/p_content/7.jpg

    Προσοχή είναι πορνό.



    ΥΓ. Προς κυπιτες κλπ.
    I am passing though a couple of high distoring anonimity proxies so
    get the egg and barber

    Στο Χρώσταγα Πουτάνα Στάη από τότε που αποκάλεσες τους χρήστες του Ιντερνετ μοναχικούς και προβληματικούς ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τι να σε κάνει άραγε να πιστεύεις ότι η δικαιοσύνη...
    Τι άραγε μπορεί να είναι αυτό;

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ Ν.Δ. ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟΛΟΓΟ!!!! ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ Π.Χ. ΠΑΣΟΚ,ΚΚΕ, ΣΥΝ, ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΟΙ ΝΟΥΔΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ. ΕΝΤΕΛΩΣ ΖΩΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 11:51
    Και πως είσαι τόσο σίγουρη ρε ΑΝΝΑ ότι πρόκειται για ψευδές ειδήσεις; Εξάλλου δεν είναι μόνο αυτές που το γράφουν αυτό. Υπάρχουν και αλλού ενδείξεις γι αυτούς. Αλλά μάλλον οι πράσινες παρωπίδες σου δεν σε αφήνουν να δεις ότι πρόκειται για οργανωμένη επίθεση.
    Ο εισαγγελέας θα έπρεπε να είχε επέμβει σε άλλες περιπτώσεις παραπληροφόρησης και εξαπάτησης (βλέπε Mega και Έθνος) αλλά εκεί θα μιλάγαμε για φίμωση και χούντα των δημοκρατικών παραπληροφορητών και προμηθευτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ



    ΚΛΑΣΕ ΜΑΣ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χθόνιε
    Είναι γνωστό ότι ο Σημίτης ήταν καθηγητής πανεπιστημίου στη Γερμανία αλλά και στο Πάντειο.Τώρα αν εσύ είσαι πιο μορφωμένος από αυτόν μπορείς να τον κρίνεις αλλιώς....
    Όπως επίσης είναι γνωστό ότι αυτοί που παρέδωσαν τα Ίμια ήταν ο Λυμπέρης και οι συν αυτώ στρατιωτικοί και οι οποίοι μετά το τέλος της κρίσης ΠΗΡΑΝ ΠΟΔΙ. Αυτοί ήταν που διαβεβαίωναν την πολιτική ηγεσία ότι οι νήσοι "δεν μπορούσαν με τίποτα να καταληφθούν" και μετά διέψευδαν την είδηση κατάληψής τους,αυτοί ήταν που παρόλο έτοιμοι να "ξεσκίσουν" τους τούρκους όπως λένε τώρα δεν μπορούσαν καν να επιβεβαιώσουν με ασφαλή τρόπο την είδηση της κατάληψης με αποτέλεσμα να στείλουν το ελικόπτερο και ταα υπόλοιπα είναι γνωστά. Μη διαβάζεις μόνο τις εθνικίστικες φυλλάδες που λένε ότι ο στρατός θα τους ξέσκιζε αλλά οι πολιτικοί τους πρόδωσαν. Ο στρατός το ίδιο έλεγε και θα λέει πάντα(δε μπορεί να κάνει και κάτι άλλο),διάβασε λίγο ψύχραιμα τα γεγονότα. Να σου θυμήσω επίσης ότι ο Σημίτης έβαλε την κύπρο στην Ε.Ε χωρίς να βγάλουν κιχ οι Τούρκοι.Όσο για τους λοιπούς που λένε ότι υπάρχουν και άλλα κόμματα...Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο αλλά αυτή τη στιγμή προέχει να βγει μια ισχυρή κυβέρνηση, να πάρει κάποιες αποφάσεις για να βγάλει τη χώρα και τους ανθρώπους που επλήγησαν από το αδιέξοδο κι όχι να μπούμε σε περίοδο "ποιος θα κυβερνήσει" με συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις μέχρι να βγει αυτοδύναμη κυβέρνηση. Σε αντίθετη περίπτωση θα σκεφτόμουν σοβαρά να ψηφίσω ΣΥΝ αλλά μπροστα στην καταστροφή πρέπει να βγάλουμε κάποιον και να τον πιέσουμε αυτά που λέει για τα θύματα και τους άστεγους να τα κάνει πράξη...
    Τέλος όσοι λένε τον Σημίτη "Εβραίο φασίστα" απλά δε μπορώ να συζητήσω μαζί τους.

    Η Ιστορία θα είναι ο δίκαιος κριτής για τα πεπραγμένα όλων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Είμαι σίγουρη γιατί έψαξα και ρώτησα.
    Γιατί έμαθα ότι ό δήθεν τρομοκράτης Τσέχος, δεν είναι τίποτε άλλο από άλλον ένα επιπόλαιο κατασκηνωτή.
    Γιατί διαβάζω καθημερινά το διεθνή τύπο, ο οποίος σήμερα κατάλαβε ότι παραπληροφορήθηκε από τη κυβέρνηση και έκοψε την αναπαραγωγή σεναρίων περί ασύμμετρης απειλής και τα ρέστα και εστιάζει στην ανικανότητα του κράτους και την αναισθησία των κομμάτων που κυβέρνησαν στα ζητήματα της περιβαλλοντικής προστασίας.
    Βούκινο γίναμε για άλλη μια φορά. Δεν ξέρετε γλώσσες για να διαβάζετε τη ξεφτίλα;
    Δεν βλέπετε ότι μας πήραν χαμπάρι ότι παραμυθιάζουμε όχι μόνο τους εαυτούς μας, αλλά και τον κόσμο ολόκληρο;

    Ενδείξεις υπάρχουν και την εισβολή εξωγήινων, θες να το πιστέψω;
    Με ενδείξεις μιλάνε υπεύθυνες κυβερνήσεις για ασύμμετρη απειλή;
    Έχετε συναίσθηση τι σημαίνει νομικά αυτή η φράση;

    Και δεν έχω παρωπίδες πράσινες, ούτε άλλο χρώμα.
    Μη μπερδεύεστε!

    ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Συγνώμη, καιγόταν το φαί και δεν πρόλαβα να σας εξηγήσω προηγουμένως.

    Αν είσαι κυβέρνηση και επικαλεστείς ασύμμετρη απειλή, δίχως να κηρύξεις τη χώρα σε κατάσταση πολιορκίας τότε εκτίθεσαι στη κατηγορία της εθνικής προδοσίας.

    Αν επικαλείσαι όμως την ασύμμετρη απειλή, που νομικά εκφράζεται ως άμεση απειλή της εθνικής ασφάλειας, δίχως να αποδείξεις και προσωποποιήσεις την απειλή, τότε αν είσαι πολιτικός αποκαλείσαι αγύρτης, αν είσαι δημοσιογράφος διασπορέας ψευδών ειδήσεων.

    Πέστε μου όσοι διαφωνείτε τι από τα δύο συμβαίνει.
    ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. "ANNA"

    Έχετε συναίσθηση τι σημαίνει νομικά αυτή η φράση;

    Αν δεν είναι απειλή για τα χειρότερα δηλαδή την περιστολή η αναστολή των πολιτικών ακι ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τότε ως είθσται είναι μία ακόμα ωραιοποιημένη φράση αντ' αυτού που έχουν σκεφτεί, όπως το έχουν σκεφτεί!

    Δηλαδή "μας την πέσανε μεγάλε"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Πάρτε και μια πορνό φωτο της Έλλης Στάη τώρα

    http://factory.meatcash.com/galleries/Anal-Lick-Fest-y6fSgDoJAUr/p_content/7.jpg

    ΑΠΟΡΩ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ?
    ΑΠΟΡΩ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ?
    ΑΠΟΡΩ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πάγια τακτική των απατεώνων που εξουσιάζουν ιστορικά, είναι το κυνήγι μαγισσών, οι αποδιοπομπαίοι τραγοι που παίρνουν όλη την ευθύνη, έτσι ώστε η πραγματικά υπεύθυνη εξουσία να βγαίνει αθώα. Φταίνε λοιπόν
    οι Τούρκοι, οι Σκοπιανοί, ο Πάπας, οι Εβραίοι, οι Αναρχικοί, οι Πασοκτζήδες, οι Οικοπεδοφάγοι (αυτοί βοηθιούνται πάντα από τις κυβερνήσεις), οι Υποχθόνιοι, οι Εξωγήϊνοι, οι Αλβανοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ρε Δεξιοί σαν την Καθολική εκκλησία στο μεσαίωνα μοιάζετε...καμία διαφορά. Δεν έχετε καταλάβει όμως ότι εμείς δεν είμαστε στο μεσαίωνα ρεεεεεε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 12:42

    Ωραία τα λες, αλλά δεν μας δίνεις τα στοιχεία που έχεις, αυτά που έχεις διαβάσει. Κάνε μία παράθεση με λινκς για να μας πείσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 12:58
    Εσείς είστε στην παλαιολιθική εποχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δήλωση Μπακογιάννη, προσδιορίζοντας την ασύμμετρη απειλή:

    ''Η υπουργός Εξωτερικών τονίζει ότι «δεν μπορούν να αποκλειστούν και εκείνοι που θέλουν την αποδόμηση του κράτους και θεωρούν ότι μπορούν να καίνε ένα δάσος και να διακινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές με την ίδια ευκολία που κάψανε τα μαγαζιά των Αθηναίων ή ακόμα τον Αγνωστο Στρατιώτη». «Απομένει στη Δικαιοσύνη να διερευνήσει κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Είναι θέμα τιμής για όλους μας οι ένοχοι να βρεθούν και να τιμωρηθούν», καταλήγει''

    "Δεν μπορούν να αποκλειστούν και εκείνοι…"
    Μ εαυτό τον τρόπο πολιτευόμαστε, έτσι καταγγέλλουμε, έτσι ασκούμε και εξωτερική πολιτική;

    Ούτε εγώ μπορώ να αποκλείσω λοιπόν, μετά τη δήλωση αυτή, το ενδεχόμενο η κυρία Μπακογιάννη να αποτελεί ασύμμετρη απειλή για το έθνος, καθώς είναι βέβαιο ότι αποτελεί ασύμμετρη απειλή για το μυαλό μου.
    ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 1:08
    Τα λινκς θα μας τα δώσεις; Περιμένουμε ακόμα.

    Η Ντόρα και ο Γιωργάκης σίγουρα αποτελούν ασύμμετρη απειλή για τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 1.00
    Στην παλαιολιθική εποχή ήταν καλύτερο από το σημερινό χουντομεσαίωνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 1.11
    Τι λινκς σου χρειάζονται;
    Αν ξέρεις νομικά καταλαβαίνεις, αν όχι ρώτα όποιο νομικό θέλεις να σου πει αν λέω ψέματα ή αλήθεια.
    Αυτά σπούδασα μέσα από τόμους βιβλίων και όχι από λίνκς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 1:20
    Τα λινκς από τα ξένα μέσα που μας κράζουν. Αυτό σου ζήτησα. Λες ότι άκουσες και διάβασες άλλά δεν μας λες και σε εμάς να διαβάσουμε. Περιμένω ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Θέλω να πιστεύω ότι κάθε σκεπτόμενος αντιλαμβάνεται σχετικά γρήγορα πόσο ανεγκέφαλο είναι αυτό το ΑΝΝΑ.

    ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. H κυβέρνηση ευθύνεται στο ακέραιο για την πλήρη παράλυση του κρατικού μηχανισμού, για την πλήρη ακυβερνησία της χώρας .Oι πυρκαγιές δεν είναι σαν τους σεισμούς, όπως επιχειρεί να τις εμφανίσει η κυβέρνηση: «Οι πυρκαγιές μπορούσαν να έχουν αντιμετωπιστεί έγκαιρα, ακόμη και αν το μεγαλύτερο μέρος αυτών προέρχεται από εμπρηστές» .

    Για όλα φταίει ο gay ''καταλληλότερος'' ΝΟΝΟΣ .


    κ.Τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Den eimai i Anna,

    alla diavazontas sas, epsaksa kai virka stin galliki Liberation ena arthro pou leei oti ou pyrosvestes mas kathontai stis taratses kai xekourazontai afinontas tin fotia na kaiei... Gia deite!!
    http://www.liberation.fr/actualite/monde/274489.FR.php

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 1.28

    Εσένα μισογύνη, ανεγκέφαλε, πονηρούλη, υπάλληλε της Ρηγίλλης σε περιποιήθηκα χθες.
    Ακόμη δεν σε απέλυσαν!

    Προφανώς μες στη φούρια της παραπληροφόρησης και της αποκατάστασης δεν προλαβαίνει ο Ρουσόπουλος να διαβάσει, εδώ.

    ΑΝΝΑ ζώο και όχι "το άννα", γελοίε υποκόπανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΥΠΟΣ- ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

    ΟΙ ΦΛΟΓΕΣ συνεχίζουν να προελαύνουν στην Ελλάδα ανάμεσα στην υστερία και στον κακό συντονισμό», είναι ο χαρακτηριστικός τίτλος της ισπανικής εφημερίδας «Εl Ρais». «Χθες (σ.σ. Κυριακή) ήταν η σειρά της Ολυμπίας, του λίκνου των Ολυμπιακών Αγώνων, να περικυκλωθεί από τις φλόγες. Ο κόσμος, τρομοκρατημένος, προσπαθούσε να διαφύγει με κάθε μέσο. Ο κακός συντονισμός των αρχών προκάλεσε υστερία στον πληθυσμό», γράφει στην πρώτη σελίδα της η έγκυρη ισπανική εφημερίδα, ενώ στο κύριο άρθρο της σημειώνει: «Ο θάνατος περισσότερων από πενήντα ανθρώπων από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Πελοπόννησο και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας έδειξε ξεκάθαρα ότι τα συστήματα πολιτικής προστασίας και πυρόσβεσης σε αυτή τη χώρα είναι ανεπαρκή».
    Με κύριο τίτλο στην πρώτη σελίδα «Φονικές φωτιές καταστρέφουν την Ελλάδα», η βρετανική εφημερίδα «Τhe Τimes» γράφει ότι «πυροσβέστες και εθελοντές ρίχτηκαν στη μάχη για να σώσουν την κοιτίδα των Ολυμπιακών Αγώνων την τρίτη ημέρα των καταστροφικών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΙΑ ΝΑ ΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ- ΔΩΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΛΥΣΗ, ΕΙΠΕ Η ΧΟΝΤΡΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΑΦΟΥ ΑΦΗΣΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΕΙ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΩΣ ΕΔΩ……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΑΝΝΑ ΧΩΣΤΑ!

    ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. 1:56
    Τι χώστα; Δεν έχωσε τίποτα. Ακόμα περιμένουμε να μας δώσει τα λινκς που μας κατάλαβαν οι ξένοι και γίναμε ρεζίλι για τα περί οργανωμένης επίθεσης. Αν αυτό λέγεται χώσιμο τότε μάλλον στερείσαι εγκεφάλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΡΓΑΝΟΣΙΑ
    ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΙ!

    Μια πολύ ενδιαφέρουσα ανάλυση για τις φωτιές δημοσίευσε χθες στην ιστοσελίδα του και το περιοδικό «Ντερ Σπίγκελ», με τίτλο «Μια προγραμματισμένη καταστροφή». Σύμφωνα με τον Χόλγκερ Ντόνμπεκ «Ιταλία, Κανάριοι νήσοι και τώρα Ελλάδα.

    Οι φωτιές των δασών γίνονται όλο και πιο καταστροφικές στη νότια Ευρώπη. Αιτία είναι ένας ολέθριος συνδυασμός. Ασυνείδητοι εμπρηστές, μίζερη διαχείριση του δασικού πλούτου και ανίκανοι πολιτικοί». Στη συνέχεια, ο ίδιος αναφέρει το παράδειγμα της Γαλλίας, η οποία και συγκρότησε ειδικό πυροσβεστικό σώμα για τα δάση. Στο άρθρο, ο δασολόγος καθηγητής του Πανεπιστημίου του Φράιμπουργκ, Γιόχαν Γκολντχάνερ, επισημαίνει ότι τις τελευταίες δεκαετίες υπάρχει μεγάλη αλλαγή στο περιβάλλον των δασών στη νότια Ευρώπη. «Για παράδειγμα, κανείς πια δεν μαζεύει ξύλα για φωτιά από το δάσος και έτσι η πυρκαγιά βρίσκει πρόσφορο έδαφος και άφθονη τροφή». Ο δασολόγος προτείνει τις ελεγχόμενες πυρκαγιές -όχι όμως το καλοκαίρι - γιατί, όπως σημειώνει «καίγονται τα εύφλεκτα και ξερά άχρηστα υλικά που βρίσκονται στο δάσος και έτσι όταν η φωτιά εκδηλωθεί, δεν βρίσκει τροφή για να μεταδοθεί».

    Η Νίνα Γκριεσχάμερ της οικολογικής οργάνωσης WWF επισημαίνει ότι «σύμφωνα με την πείρα μας, οι περισσότερες φωτιές προέρχονται από εμπρησμούς για οικονομικούς λόγους, όπως η αλλαγή χρήσης της γης». Η ίδια προτείνει την καθιέρωση νόμου για όλη την Ε.Ε., που θα απαγορεύει την οικοδόμηση καμένων δασικών εκτάσεων και προβλέπει ότι τα επόμενα χρόνια η αλλαγή του κλίματος και οι αυξανόμενοι καύσωνες στη νότια Ευρώπη θα έχουν καταστροφικά αποτελέσματα.

    Η «Φρανκφούρτερ Αλγκεμάινε Τσάιτουνγκ» σε ρεπορτάζ της με τίτλο «Φωτιές μαίνονται στην Ελλάδα. Εικόνες αποκάλυψης» αναρωτιέται: «Γιατί η Ελλάδα με τον μεγαλύτερο στόλο πυροσβεστικών αεροπλάνων δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις εστίες της πυρκαγιάς;».

    Τέλος, οι απεσταλμένοι των δύο μεγάλων κρατικών καναλιών στην Ελλάδα, ZDF και ARD, στα ρεπορτάζ τους ανέφεραν ότι «ο μεγάλος αριθμός πύρινων εστιών παραπέμπει σε εμπρησμούς» και εκτίμησαν ότι πίσω από τις πυρκαγιές κρύβονται κερδοσκόποι που αποσκοπούν στον αποχαρακτηρισμό των δασικών εκτάσεων. «Οι πυροσβέστες δίνουν ηρωική μάχη με τις φλόγες, αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει αποτελεσματικό σχέδιο», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. 2.09
    Εσύ μάλλον στερείσαι εγκεφάλου αφού δε διάβασες αυτά που γράφει ο προηγούμενος ως ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΥΠΟΣ- ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ! Κάνε search στο google για τις εφημερίδες που λέει και δες το από μόνος σου. Δε θα κάνουμε τη χαμαλοδουλειά για σένα. ΑΝΝΑ συνέχισε να τα χώνεις σε ερωτεύτηκα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΝΑ ΚΛΆΨΕΙΣ, ΑΝ ΞΕΡΕΙς ΞΕΝΕς ΓΛΩΣΣΕς ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟ.

    http://www.sr.se/Ekot/artikel.asp?artikel=1562666

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. 2.14

    Σε παρακαλώ μη γράφεις τέτοια πράγματα, θα με σκοτώσει Ο ΑΓΙΟΣ,
    μόλις γυρίσει σε λίγες βδομάδες από την αποστολή του και δει τι γράφονται εδώ.
    Είναι μεν φιλελεύθερος…αλλά ζηλεύει κιόλας τις μαθήτριες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. PROS 11:26

    KALA GIA MALAKES MAS PERNAS RE FILE ???

    EINAI MONTAZ XEIRISTHS POIOTHTAS PARAGOGIS 1911.

    AYTOS POY EKANE AYTO TO VIDEO EINAI TELEIOS ASXETOS KAI MALAKAS DIOTI PROORIZETE GIA NA IKANOPOIEI ANIDEOUS MALAKES KAI BALE.

    AYTH EINAI H TEXNOLOGIA.
    NA GELAME ME TA XALIA SAS.

    ANTE BRES KANENA VIDEO THS PROKOPHS KAI META TA LEME.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. κωλοπασοκια κανατε το μοιραιο σφαλμα σας...βαλατε τις φωτιες και καψατε την Ελλαδα. Οτι και αν εκανε η ΝΔ εχει ξεχαστει μπροστα στην βιβλικη καταστροφη που δημιουργησατε.. και ο κοσμος παλι ΝΔ θα ψηφισει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΝΑ



    ΠΑΘΩ ΣΥΓΚΟΠΗ


    ΑΝ ΨΗΦΙΣΩ


    ΠΑΣΟΚ


    Η


    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ



    ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΙΕΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ. ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΚΑΪΔΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΛΠΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Μέχρι και τον Θεοδωράκη επιστράτευσαν οι νεοδημοκράτες για να δικαιολογήσουν τις ασύμμετρες ανοησίες.
    Οι άνθρωποι δεν παίζονται.
    Ψηφίζουμε μαζικά ΠΑΣΟΚ όχι για κανένα άλλο λόγο,αλλά για να φύγουν οι ανίκανοι πρίν διαλύσουν εντελώς το κράτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. STHN LI8INI EPOXH TOY 2007 ME THN ND OLA MPOROYN NA SYMBOYN.

    AKOMA KAI OI DIAPLOKES.

    PRIN 2 HMERES OI DHMOSIOGRAFOI ROTOYSAN TON GENIKO GRAMMATEA TOY YPOYRGEI POLITIMOY NOMIZO TI HKSERE GIA KAPOIO SYGKEKRIMENO SJMEIO GIA STHN ARXAIA OLYMPIA.
    O PALIOMALAKAS DEN APANTHSE KAI ELEGE MPOYRDES /AEROLOGIES KLP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. 12:19 μμ
    Τέλος όσοι λένε τον Σημίτη "Εβραίο φασίστα" απλά δε μπορώ να συζητήσω μαζί τους.
    ===

    Μα τι παραπληροφορηση θεε μου!!

    Ποιος ειπε το σιμιτη "Εβραιο" ρε μουτζαχεντιν??

    Ενα αθλιο, σπυριαρικο βιομηχανικο αποβλητο λεμε οτι ειναι!!
    Ενα διορισμενο υπαλληλακι του Λαμπρακισταν ειναι ρε βουδι!!

    Ενα γατί,χι χιχ χιχ ειναι.

    Φτου γαμωτο παλιοημερολογιτες.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Για άσκοπες καθυστερήσεις, έλλειψη συντονισμού και οργανωτικά προβλήματα κατά την αντιμετώπιση των πυρκαγιών κάνει λόγο το Γαλλικό Πρακτορείο ειδήσεων επικαλούμενο και μαρτυρίες μελών της γαλλικής ομάδας που ήρθε να συνδράμει τους Ελληνες πυροσβέστες.

    Σε ρεπορτάζ του με τίτλο «Οι 62 πυροσβέστες επιτέλους επί το έργον στο όρος Πάρνων στην Πελοπόννησο», το πρακτορείο επισημαίνει κατ' αρχάς ότι η γαλλική ομάδα (28 πυροσβέστες, 34 στρατιωτικοί), που έφτασε στην Αθήνα νωρίς το πρωί της Κυριακής, κατάφερε να αναλάβει δράση έπειτα από μία μέρα χαμένη στον δρόμο, γεγονός που δημιουργεί αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα του ελληνικού πυροσβεστικού μηχανισμού. Η συντάκτης Κατρίν Μπουατάρ αναφέρεται ειδικότερα σε αλλαγές προορισμού, στην έλλειψη πληροφοριών για το είδος της επιχείρησης που έπρεπε να διεξαχθεί, στα μη επαρκή μέσα και στην πολύωρη οδική μετακίνηση προς το πεδίο της δράσης, στη διάρκεια της οποίας οι Γάλλοι συνάντησαν δύο άλλες πυρκαγιές που θα μπορούσαν ν' αντιμετωπίσουν. Κι ενώ επισήμως οι Γάλλοι αξιωματικοί δεν προβαίνουν σε επικριτικές δηλώσεις, ανεπισήμως και ανωνύμως έχουν αρκετά να πουν: «Είδαμε τους ανθρώπους να συγκεντρώνονται με τις οικογένειές τους στις άκρες των δρόμων, στα χωριά, κοντά στις φωτιές [...] Εχει κανείς την εντύπωση ότι έχουν αφεθεί στην τύχη τους, ίσως γι' αυτό υπάρχουν τόσοι νεκροί», λέει ένας πυροσβέστης την ώρα που κάποιος άλλος προσθέτει: «Οι κάτοικοι είναι πολύ κινητοποιημένοι, βλέπουμε ότι προσπαθούν να οργανωθούν, αλλά η έλλειψη μέσων είναι τεράστια. Στη Γαλλία πάντως η οργάνωση είναι καλύτερη».

    (Γαλλικό Πρακτορείο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ρε γαλαζο-πρασινα κομματοσκυλα σας μαθαμε αφηστε τους στιμενους καυγαδες
    οι πολιτες δεν τσιμπανε πια θα σας γραψουν στα παπαρια τους
    ΨΗΦΟ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Τέλος όσοι λένε τον Καραμανλή "gay καταλληλότερο ΝΟΝΟ" απλά δε μπορώ να συζητήσω μαζί τους.
    ===

    Μα τι παραπληροφορηση θεε μου!!

    Ποιος ειπε το Καραμανλή "gay καταλληλότερο ΝΟΝΟ" ρε μουτζαχεντιν??

    Ενα αθλιο, χοντρό άχρηστο μαλακισμένο Μαμόθρεφτο βιομηχανικο αποβλητο λεμε οτι ειναι!!
    Ενα διορισμενο μπουλουκάκι της ’’αγίας οικογενείας ’’ ειναι ρε βουδι!!

    Ενα γατί,χι χιχ χιχ ειναι.

    Φτου γαμωτο παλιοΝεοΔημοκράτες .

    Τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. KAI ALLO

    Ως «δυστυχή ερωτική σχέση» περιγράφει δημοσίευμα της γερμανικής «Ζιντόιτσε Τσάιτουνγκ» τη στάση των Ελλήνων με τη φύση, συμπληρώνοντας: «Οι Ελληνες έχουν διχασμένη σχέση με τη φύση: ό,τι δεν εκτιμάται ως χρήσιμο, δεν τυγχάνει φροντίδας.

    Τα καλοκαιρινά μελτέμια μετατρέπουν μικρές φλόγες σε πύρινες λαίλαπες και η καταστροφική δράση τους ενισχύεται συχνά από ένα αναμμένο τσιγάρο, ένα γυαλικό που λειτουργεί σαν φακός, από ένα ξεχασμένο σε πικ νικ γκαζάκι, ενώ εγκαταλειμμένα οχήματα, ηλεκτρικές συσκευές και σωροί απορριμμάτων συμβάλλουν κι αυτά. Συχνά δίπλα σε πινακίδες "κάνε το δάσος φίλο σου". Ωστόσο η κυβερνητική καμπάνια δεν έχει αποδώσει σπουδαία πράγματα, συνεχίζει το άρθρο, επειδή και το κράτος δεν αποτελεί καλό παράδειγμα. Η αναδάσωση καμένων δασών αμελείται από δεκαετίες, καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος κρέμονται συστηματικά εγκαταστημένα μέσα σε πευκοδάση, ενώ στην πρωτεύουσα η χωματερή είναι στις πύλες της- γιατί να είναι διαφορετικά στην επαρχία;»

    Πριν από 50-60 χρόνια ένα λίτρο νερού ήταν ακριβότερο από αντίστοιχη ποσότητα λαδιού ή κρασιού- ίσως σύντομα φτάσουμε πάλι στο ίδιο σημείο», καταλήγει το γερμανικό δημοσίευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. TA NEA

    [ ΑΙΧΜΕΣ ]
    Ασυμμετρίες...

    Του Αντώνη Ρενιέρη

    Η ΠΡΩΤΗ πραγματική κρίση που διέρχεται η χώρα τα τελευταία τριάμισι χρόνια απέδειξε μερικά πράγματα που πολλοί έκαναν πως αγνοούσαν:
    Πρώτον, μπορεί να κληρονομήσεις το όνομα, τη θέση, το κόμμα. Αλλά δεν μπορείς να κληρονομήσεις και τα προσόντα.
    Δεύτερον, είναι τραγικό η πρώτη σου δουλειά να είναι πρωθυπουργός. Ακόμη και στις λατινοαμερικάνικες μπανανίες ή τις κεντροαφρικανικές δικτατορίες οι επικεφαλής της κυβέρνησης έχουν κάνει προηγουμένως κάποια άλλη δουλειά, έστω λοχίες, επικεφαλής ενός άρματος μάχης, πράκτορες μυστικών υπηρεσιών...
    Τρίτον, μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, ε, η τύχη δεν κρατά παντοτινά. Πρόωρες εκλογές για να εγκλωβίσει τους αντιπάλους του ήθελε, φωτιά στα μπατζάκια του άναψε.
    Τέταρτον, καλό το παραμύθι με τις συνωμοσίες και τις ασύμμετρες απειλές, αλλά δεν έχει δράκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. 2:14
    Επειδή είσαι πολύ μαλάκας, μάλλον σε έχει τυφλώσει ο έρωτας, τελευταία φορά που ασχολούμαι μαζί σου. Περιμένω να δω που λέει ο ξένος τύπος ότι τα περί οργανωμένου σχεδίου είναι κοροϊδία της κυβέρνησης. Και τις πληροφορίες της Άννας από κάποιους που άκουσε ότι όλα αυτά περί οργανωμένου σχεδίου είναι παραμύθια. Για έλλειψη συντονισμού και ανικανότητα δεν αντιλέγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. 2:56

    Καλά τι μαλακία ήταν αυτή που έκανε χθές βράδυ ο Γιώργος Καρατζαφέρη και έβαλε να τον αντικαταστήσει ένα παλαβό φρικιό που για όλα του έφταιγαν οι Αμερικάνοι ’’που με μικροτσίπς ενεργοποιούμενα από δορυφόρους μας καίνε τα δάση’’ . ’Αλλον ένα τέτοιο να βγάλεις Γιώργο και άλοιψες για τα καλά με πολύ βούτυρο το Καραμανλικό ψωμάκι .

    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΝΑ ΠΑΘΩ ΣΥΓΚΟΠΗ



    ΑΝ ΨΗΦΙΣΩ ΠΑΣΟΚ

    Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ



    ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΙΕΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. 3.01

    Γιατί παραποιείς τα λεγόμενα της ΑΝΝΑΣ κακό παιδί.
    Η γυναίκα έγραψε:

    ... Γιατί διαβάζω καθημερινά το διεθνή τύπο, ο οποίος σήμερα κατάλαβε ότι παραπληροφορήθηκε από τη κυβέρνηση και έκοψε την αναπαραγωγή σεναρίων περί ασύμμετρης απειλής και τα ρέστα και εστιάζει στην ανικανότητα του κράτους και την αναισθησία των κομμάτων που κυβέρνησαν στα ζητήματα της περιβαλλοντικής προστασίας.
    Βούκινο γίναμε για άλλη μια φορά. Δεν ξέρετε γλώσσες για να διαβάζετε τη ξεφτίλα;
    Δεν βλέπετε ότι μας πήραν χαμπάρι ότι παραμυθιάζουμε όχι μόνο τους εαυτούς μας, αλλά και τον κόσμο ολόκληρο;...

    Και εννοεί φυσικά ότι ενώ την πρώτη ημέρα ο Ξ.Τ σημείωσε της παρλαπίπες της κυβέρνησης περί ασύμμετρης απειλής, τις επόμενες μέρες κάνοντας ρεπορτάζ κατάλαβε τι συμβαίνει και αυτό αναφέρει.

    Μια και σου αρέσει το μαύρο-άσπρο, αυτό δεν αποτελεί έμμεση διάψευση της κυβερνητικής τρομοφιλολογίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Φτου! γαμωτο..

    Βλεποντας το πρωι τα μπουρδελοκαναλα ,μια φραση μου ..εμεινε:
    "Ελλειψη συντονισμου"!!

    Ελλειψη συντονισμου στο ενα μπουρδελοκαναλο,ελλειψη συντονισμου στο αλλο μπουρδελοκαναλο,ελλειψη συντονισμου και ο ο χωρικος σε .."Χθεσινη" "ζωντανη συνδεση"!!

    Μπα! αναρρωτηθηκα.Τι παει να πει "ελλειψη συντονισμου"??

    Μηπως βγηκε καμμια καινουργια πασοκοσκυλαιικη .."εκφραση" (κατα πως λεμε "μειωση μισθων".."ετεροχρονισμος ΑΤΑ"??)..

    Παω και βλεπω το λεξικο.
    ΟΧΙ δεν εχει αλλαξει τιποτα.
    Ευτυχως λεω οι πασοκοσκυλαιοι δεν προλαβαν να μαγαρισουν και αυτη την λεξη..

    Ειναι συντονισμος ..οπως τον ηξερα!

    Προς τι λοιπον ολα τα πασοκοσκυλαιικα σκυλια και τα πληρωμενα παπαγαλακια των ΜΜΕ να γαυγιζουν 300 φορες το λεπτο .."ελλειψη συντονισμου"???

    Ειναι απλο.
    Αυτη την γραμμη πηρανε.
    "ελλειψη συντονισμου" (= ανικανη κυβερνηση)!@!

    Αλλα ρε φιογκοι,για πεστε μας γαμω την φυλη σας κωλογυφτοι,ΠΟΣΑ πυροσβεστικα οχηματα διαθετει ο Πυργος??

    Απο οτι ειδα 9 οχηματα δυνατοτητας 5 κυβικων νερων και αλλα τρια 2,5 τοννων νερου.

    Το λοιπον εχουμε μια πυρκαια εδω,σε λιγο τηλεφωνο αλλη πυρκαια εκει,το αλλο δευτερολεπτο αλλη πυρκαια παραπερα...
    Το πρωτο τηλεφωνο στελνονται δυο τρια οχηματα,στην αλλη αλλα τρια στην αλλη αλλα τρια τα υπολοιπα..

    Μα ξεσπανε και αλλες πυρκαιες .
    Ε! τι θα κανουν?

    Τι να στειλουν?

    Και βγαινει ο "χωρικος" στο Μεγκα και λεει "ελλειψη συντονισμου" αυτο του ειπαν αυτο λεει ,πρεπει ναναι και του "κομματος" ,γιατι εγω φερ ειπειν αμα μου λεγε το Μεγκα "θελετε να μιλησετε"?? θα του ελεγα να πατε να γαμηθειτε πουστρονια...

    Και ετσι μειναμε στο "ελλειψη συντονισμου" φιλτατοι..

    Και μην απορειτε καθολου γιατι οι πασοκοσκυλαιοι βαλαν τις πυρκαιες!

    Για "ελλειψη συντονισμου" και ανικανοτητα της κυβερνησης..

    Αν με πιστευετε!
    (Και φυσικα για να μην σχολιαζουμε το μπραβογιοργος,αυτον τον ανεκδιηγητο φιογκο,με τα ασυναρτητα Ελληνικα του)..

    Οπως λεει ακριβως και το ΑΝΝΑ

    Και αν δε με πιστευετε δες τε και δω:

    http://www.youtube.com/watch?v=Zkl4sS54Q3w&mode=related&search=

    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Αν είσαι κυβέρνηση και επικαλεστείς ασύμμετρη απειλή, δίχως να κηρύξεις τη χώρα σε κατάσταση πολιορκίας τότε εκτίθεσαι στη κατηγορία της εθνικής προδοσίας.

    Αν επικαλείσαι όμως την ασύμμετρη απειλή, που νομικά εκφράζεται ως άμεση απειλή της εθνικής ασφάλειας, δίχως να αποδείξεις και προσωποποιήσεις την απειλή, τότε αν είσαι πολιτικός αποκαλείσαι αγύρτης, αν είσαι δημοσιογράφος διασπορέας ψευδών ειδήσεων.

    Πέστε μου όσοι διαφωνείτε τι από τα δύο συμβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ρε Τζών είσαι πολύ...Πολύδωρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Μάλλον το δεύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. «Suddeutsche Ζeitung»

    «Ο δαίμονας της πυρκαγιάς που σαρώνει τα δάση, δεν είναι κάποιος άγνωστος εχθρός. Κρύβεται στο σύστημα...Η περιβαλλοντική πολιτική είναι το αποπαίδι των ελληνικών κομμάτων».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. 3.01

    Το διάβασες το τελευταίο ρε αποπαίδι του Λιακόπουλου και των γεροντάδων??Αντε πάρε κανένα πακέτο-σακκέτο, διάβασε κανένα έπος των Ελλήνων εναντίον των βαρβάρων να ηδονιστείς... αι σιχτίρ, ασύμμετρε μπουρδολόγε!!

    Υ.Γ Η δικαιολογία για να μη ξανααπαντήσεις ήταν φοβερή και στοιχειοθετημένη σε παραδέχομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ο Γιώργος έριξε ένα βούλωμα χθες στον Καρα-αμάν-αλή και στον γλίτσα με τα σηκωμένα φρύδια φοβερό!! Πρώτη φορά δεν έκανε σαρδάμ, ήταν συγκλονιστικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. όσο και να σβήνετε τα Posts μου θα ρωτάω...

    Που πήγε το θέμα με το γκάλοπ της ALCO όπου λέγατε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι 0,8% μπροστά;

    Φαίνεται τα παιδιά του press.gr αλλιώς τα περίμεναν και αλλιώς τους ήρθαν. Φυσικά και δεν πρόκειται να απαντήσουν γιατί περιμένουν οδηγίες από τον Λαλιώτη.

    Πάντως από το "εξαφανισμένο" θέμα προκύπτει ότι η διαφορά μεγάλωσε σε σχέση με το προηγούμενο γκάλοπ, κάτι που μάλλον χαλάει την σούπα των "λαδωμένων" ποντικιών της παραπληροφόρησης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ο Πολύδωρας πρέπει να χρησιμοποιηθεί ως καύσιμος ύλη για αντίπυρα...τουλάχιστον τότε θα κάνει κάτι χρήσιμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. 3:26 μμ
    Πέστε μου όσοι διαφωνείτε τι από τα δύο συμβαίνει.
    ==

    Το λογικο ειναι να μας πεις, σε ποιο αρθρο,παρ.εδαφιο του Συνταγματος υπαρχει αναφορα σε "ασυμμετρη απειλη"..

    Και συζηταμε μετα.
    Ειδα την σκηνη με την "ασυμμετρη απειλη" ,που διατυπωθηκε σαν ερωτημα στον Πολυδωρα,και ακουσα και την απαντηση του..

    Πρωτη φορα ακουω τον ορο και ειμαι σιγουρος πρωτη φορα τον ακουσε και ο Πολυδωρας.

    Και υποθετω την "μετεφρασε" οπως καθε στοιχειωδως λογικος ανθρωπος θα τη μετεφραζε,ως "μη συμμετρη" Αμετρη,δεν ειναι δυνατον να εκτιμηθει,συνεπως την παιρνουμε σαν εχθρικη απειλη,"act o war" ειπε ο Μπους,την 11η Σεπτεμβριου..

    Και αυτοι τοτε δεν ξεραν περι τινος προκειται.
    Και βεβαια δεν κηρυξαν την χωρα σε κατασταση πολιορκιας,ουτε κηρυξαν στρατιωτικο νομο..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Μας έχεις πρήξει κι εσύ με το γκάλοπ. Καθαρή προπαγάνδα των Δεξιών για να δείξουν ότι άλλαξε το κλίμα με τις πυρκαγιές άρα το ΠΑΣΟΚ τις έβαλε...βλάκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΠΑΣΟΚάνθρωπε πάρε το δαδί σου και τράβα να βρεις κανένα δάσος να εκπληρώσεις τα κομματικά σου καθήκοντα. Ο ΓΑΠ περιμένει τον συμμετοχικό εμπρησμό σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. 3:45
    Άντε ρε προδότη του Έθνους. Τη μια ζάχαρη στα τανκς τώρα αυτό...πάντα φαντάσματα βρίσκετε για να βάλετε την χώρα στο γύψο, ανώμαλοι και άρρωστοι. Αν έχεις ψύχωση και πίσω απόλα βλέπεις το ΠΑΣΟΚ να πας στο Δαφνί όχι να γράφεις τις διχαστικές μπούρδες σου εδώ.
    ΣΚΟΥΛΗΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Ο Γιώργος έριξε ένα βούλωμα χθες στον Καρα-αμάν-αλή και στον γλίτσα με τα σηκωμένα φρύδια φοβερό!! Πρώτη φορά δεν έκανε σαρδάμ, ήταν συγκλονιστικό...
    ante re malaka deksie mpaineis kai grafei smalakies den ntrepese re na grafeis tetoioes pipes den sevesasi tipota pia re geloie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. 3:48 μμ

    ==
    Ρε γυφτο μουντζουρη,και babis βλημα ,δεν ειπαμε οτι "η ζαχαρη στα οχηματα" εχει αμεση σχεση με την διακυβερνηση του γερου παπατζη,αυλικου του βασιλεα Παυλου και το "ΑΣΠΙΔΑ" ,του νοθου υιου ελληνοπολωνου μινεικο παπανδρεου??

    Γιατι προκαλεις ρε αλλεργικε μαλακα???
    Την βρισκεις να σε μπινελικωνουμε??

    Αει στο διαολο χαμινια επι τελους...

    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Η προβοκατσια σε αυτο το blog παει συννεφο. Αν ειναι ποτε δυνατον να γραφονται και να λεγονται αυτα τα πραγματα. Τι ληροφορια ηταν αυτη για τον πασοκο στην λακωνια. Δεν υφιστατε.. ειναι προβοκατορικα ποστ για να ανεβαζουν την επισκεψιμοτητα του μπλογ και μονο. Θα επρεπε να ντρεπονται αυτη που εν γνωση τους λενε ανοησιεσ και δημιουργουν επικυνδινο κλιμα για την δημοκραστια. Καλα ανεφερεται σε καπιο προηγουμενο σχολιο. παλι καλα που δεν ειπαν οτι ο γιωργος εβαλε ζαχαρη σε πυροσβεστικα οχηματα και καναντερ. ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ρε φυντάνια δεξιοί απαντήστε μου σ' αυτό:
    Πριν ένα μήνα στην Αιγιαλεία είχαμε πάλι 200 φωτιές πάλι κάηκε το πελεκούδι (ευτυχώς δίχως θύματα.) Γιατί όλοι βγαίνατε να κατηγορήσετε τότε τη ζέστη (πλην Γιακουμάτου και Μανώλη) και τώρα ανακαλύπτετε φαντάσματα παντού?? Βέβαια τώρα έχουμε νεκρούς και πλήρη διάλυση και κάτι πρέπει να πούμε για να μη χάσυμε τις ψήφους για τις εκλογές...
    ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΑΠΟΚΑΙΔΙΑ
    ΓΕΛΟΙΟΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΕΣ ΨΗΦΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΑΡΚΟΥΔΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. 3:43 μμ

    ==
    Μας επεισες σκατομαλακα...

    Και γιατι μετα να την "βγαλουν" οι..δεξιοι, ρε γυφτο??

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ


    ΜΟΙΡΑΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


    ΚΑΨΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ



    ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΤΕ


    ΣΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΥΡΟΠΑΘΕΙΣ.



    ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΡΑΜΑΝΟΑΣΥΜΜΕΤΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΜΠΡΕΖΝΙΕΦ ΕΒΑΛΕ ΖΑΧΑΡΗ ΣΕ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΑΡΑ ΠΟΔΑΣ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΤΟΝ ΓΥΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΗ ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑΤΑΣΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. 3:54 μμ

    ==
    Ρε γυφτοπασοκοι ,ελεεινοι σιχαμενοι μισαλλοδξοι εμπηστες φονιαδες ,ζητατε και τα ρεστα απο πανω??

    Καψατε την Πελοποννησο δολοφονησατε ανθρωπους κακουργοι και βγαινετε και απο πανω??

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Τ-ζώον αυτά να τα πεις στις φασιστικές συγκεντρώσεις των βούρλων σου όχι σε μας. Η Δεξιά πάντα έβρισκε και θα βρίσκει ευκαιρία να λασπολογεί να τρομοκρατεί και να προσπαθεί να καταλύσει τη δημοκρατία. Το 80 πάλι τις ίδιες πίπες για εμπρησμούς λέγατε ...όχι τίποτα αλλά 30 χρόνια δεν αλλάξατε καθόλου εσείς του "σύγχρονου κοινωνικού κέντρου"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Ο Αλαβανος κατι πρεπει να ξερει για τις φωτιες.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. 3:54
    Γιατί την εντύπωση την άφησαν σε μερικούς ανθρώπους και γιατί η αλήθεια ήταν προφανέστατη για να την παραλείψουν

    Άκου τι λέει τ-ζώον!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ. ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΚΑΪΔΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΛΠΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΠΑΣΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ
    ΠΑΣΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ
    ΠΑΣΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ
    ΠΑΣΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ
    ΠΑΣΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ
    ΠΑΣΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ
    ΠΑΣΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ
    ΠΑΣΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ
    ΠΑΣΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ
    ΠΑΣΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ
    ΠΑΣΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ
    ΠΑΣΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ
    ΠΑΣΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ
    ΠΑΣΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ
    ΠΑΣΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ
    ΠΑΣΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ
    ΠΑΣΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ
    ΠΑΣΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ
    ΠΑΣΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ
    ΠΑΣΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ
    ΠΑΣΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ
    ΠΑΣΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ
    ΠΑΣΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ
    ΠΑΣΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ
    ΠΑΣΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ
    ΠΑΣΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ
    ΠΑΣΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ
    ΠΑΣΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ
    ΠΑΣΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. 3:58 μμ

    ==
    δεν γινεται συζητηση με αυτα τα πορωμενα φανατισμενα πασοκοσκυλαιικα σκυλια...

    Δεν ειναι δυνατον.

    Η επιστημη σταματαει.

    Ισως οι ψυχιατροι πρεπει να αρχισουν ερευνες ,μα πως γινεται ενα χτεσινο χουνταιο ,υμνητης του παπαδοπουλου και της δικτατοριας να μιλαει για "δεξια"...

    Θα παρακολουθουσα ευχαριστως τις ερευνες.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. τζων ασε κατω το μπετονακι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. tis foties evale i CIA gia na vgei i ntora pano apo ton karamanli. LAE KSYPNA O MITSOTAKIS EINAI EDO
    FERTE TA SKORDA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. γαλαζοπρασινα κομματοσκυλα σε λιγο θα ειστε τα βαμπιρ του πολιτικου τοπιου της χωρας
    λιγες μερες μεινανε και το μεγαλο χαστουκι θα σας ερθει
    να προετοιμαζεστε
    ΨΗΦΟ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Οι Αλ(α)βανοι το κάνανε...Δεν είναι τυχαίο το όνομα Αλ(α)βάνος!! Είανι ψεύτικο όνομα του πράκτορα των Αλβανών στην Ελλάδα...

    Ρε δε μας χέζετε ασυμμετρομούτσουνοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δρ ΝΑΤΑΣΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. χμ.... ενδιαφερουσα σκεψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Η επιστήμη δεν μπορεί να προσδιορίσει τ-ζώον που είσαι που θα με πεις και χουντικό, γερμανοτσολιά. Αλλά βέβαια όταν δεν μπορείς να σκεφτείς τι να πεις "δεν μπορείς να συζητήσεις".Κακόμοιρο Ρουσοπουλέικο σκυλί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. ΦΩΤΙΕΣ-ΣΕΙΣΜΟΙ
    Α ΡΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. βρεξει χιονισει ο θρυλος θα γαμησει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Πριν από τρείς μέρες Ο ΑΓΙΟΣ προειδοποιούσε και επισήμανε:

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΣΥΜΜΕΤΡΑ ΜΥΑΛΑ

    Φίλοι μου, προσέξτε γιατί η επίκληση από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, της «ασύμμετρης απειλής», βάζει τη χώρα σε τεράστια περιπέτεια.
    Η πρότασή του αυτή δεν είναι μια, γνωστή από το παρελθόν, τρέλα της στιγμής του Πολύδωρα, αλλά παμπόνηρη και επικίνδυνη στάση, με τη σύμφωνη γνώμη, φυσικά του Καραμανλή, που ενδεχομένως οδηγήσει τις επόμενες ώρες σε δραματικές εξελίξεις.
    Επιχειρούν, ίσως, επισείοντας άμεση απειλή της εθνικής ασφάλειας, να ενεργοποιήσουν το άρθρο 48 του συντάγματος, το οποίο προβλέπει την κήρυξη κατάστασης πολιορκίας, σύσταση εξαιρετικών δικαστηρίων και αναστολή των θεμελιωδών ελευθεριών του πολίτη, όπως ορίζονται από τις διατάξεις του άρθρου 5.
    Επειδή μάλιστα, η έκτακτη σύγκληση της διαλυμένης βουλής δεν μπορεί να συγκεντρώσει την πλειοψηφία των δύο τρίτων, ώστε να εφαρμοσθεί η παράγραφος 1 του άρθρου 48, σκοπεύουν να ενεργοποιήσουν την παράγραφο 2, που απαιτεί απλή πλειοψηφία.
    Κατ’ αυτήν, σε περίπτωση απουσίας της βουλής ή αν συντρέχει αντικειμενική αδυναμία να συγκληθεί εγκαίρως, τα προηγούμενα περιοριστικά μέτρα των ελευθεριών, λαμβάνονται με προεδρικό διάταγμα που εκδίδεται ύστερα από πρόταση της κυβέρνησης. Μάλιστα, το διάταγμα αυτό μπορεί να υποβληθεί από την κυβέρνηση στη επόμενη βουλή, με δεδομένο ότι θα έχουμε εκλογές στις 16 Σεπτεμβρίου, κατ’ ερμηνεία των παραγράφων 2 και 3 του άρθρου 48. Ή τα μέτρα αυτά να αρθούν αυτοδικαίως σε 15 μέρες από την έναρξη της εφαρμογής τους, σύμφωνα με την παράγραφο 4 του άρθρου 48.
    Βεβαίως, υπ’ αυτές τις συνθήκες, άρσης των ατομικών ελευθεριών, εκλογές δεν νοούνται.
    Και ο νοών νοήτω.
    Ο ΑΓΙΟΣ

    Ο όρος «ασύμμετρη απειλή», όπως γράφει η Wikipedia, είναι σύγχρονος στρατιωτικός όρος που καθιερώθηκε κυρίως από στρατιωτικούς αναλυτές πολεμικών επιχειρήσεων μόλις στις δύο τελευταίες δεκαετίες. Ο όρος αυτός περιέχεται στα σενάρια ΝΑΤΟϊκών και εθνικών ασκήσεων, καθώς και σε περιορισμένες κατά τόπους δραστηριότητες αμυντικής ανάπτυξης. Σήμερα λαμβάνεται σοβαρά υπόψη σε ανάπτυξη ειδικών μέτρων ασφαλείας.

    Γενικά, ασύμμετρος θεωρείται ο πόλεμος που διενεργείται από οργανωμένες μη-συμβατικές ομάδες, βασίζεται στην αναίρεση των κανόνων του δικαίου και του δικαίου του πολέμου, ενώ χρησιμοποιεί κυρίως χαμηλού σχετικά κόστους όπλα και επιχειρησιακή δράση που προκαλεί όμως, δυσανάλογα, μεγάλου (ασύμμετρου) κόστους αποτελέσματα στον υπέρτερο αντίπαλο, τόσο σε ανθρώπινες ζωές και υλικό όσο και σε ψυχολογικό και κοινωνικό κόστος.

    Στις ασύμμετρες απειλές/συγκρούσεις συγκαταλέγονται ακόμη και οι επιθέσεις ανταρτών, οργανωμένων τρομοκρατικών ομάδων ή οντοτήτων που ενστερνίζονται τα ανωτέρω, και μπορεί να χρησιμοποιούν από συμβατικά ή αυτοσχέδια όπλα μέχρι όπλα μαζικής καταστροφής WMD (Weapons of Mass Destruction), π.χ. μικρά πυρηνικά (mini πυρηνικές βόμβες πλουτωνίου), ραδιολογικά (π.χ. dirty bombs), χημικά και βιολογικά όπλα.

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΗΣ.

    Εμάς ρε τους πολίτες….

    ΤΟ οτι έκανε τελικά πίσω και τα μαζεύει, δείχνει τον πανικό και την ανευθυνότητα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ



    ΚΑΡΑΜΑΝΛΟΑΣΥΜΜΕΤΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Οι Αλ(α)βανοί επιτίθενται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Η κυβέρνηση αφορμή ψάχνει για να κάνει Χούντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΒΑΡΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΟΤΩΝΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΡΑΝΑ????????
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΒΑΡΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΟΤΩΝΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΡΑΝΑ????????
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΒΑΡΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΟΤΩΝΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΡΑΝΑ????????
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΒΑΡΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΟΤΩΝΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΡΑΝΑ????????
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΒΑΡΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΟΤΩΝΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΡΑΝΑ????????
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΒΑΡΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΟΤΩΝΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΡΑΝΑ????????
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΒΑΡΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΟΤΩΝΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΡΑΝΑ????????
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΒΑΡΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΟΤΩΝΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΡΑΝΑ????????
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΒΑΡΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΟΤΩΝΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΡΑΝΑ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. ελα μωρε τωρα και εσυ καθεσαι και ασχολεισαι με τις παπαριες του πολυδωρα του κωστακη και του γιωργακη , για τα μπαζα ειναι ολα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΑΣΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΙΝΕ
    ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΑΣΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΙΝΕ
    ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΑΣΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΙΝΕ
    ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΑΣΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΙΝΕ
    ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΑΣΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΙΝΕ
    ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΑΣΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΙΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΔΩΣΤΑ



    ΟΛΑ


    ΔΙΕΤΑΞΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΟΑΣΥΜΜΕΤΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ


    ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ


    ΔΙΕΤΑΞΕ '

    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΟΑΣΥΜΜΕΤΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. εγω γουσταρω τον "ΠΑΚΗ" παντως
    μεγαλο μυαλο ο "πακης "
    τον προκοπη τον παυλοπουλο λεω ντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Που είναι τ-ζώον??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  117. Τώρα ο Λαλιώτης εκδικείται τον Μητσοτάκη.

    Καίγονται και τα Χανιά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. den exei sigklithei i grammateia KOES akoma!!GIATI??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. τι ειναι καλυτερο να μας κυβερνα ο πακης η ο πρωτοπαπας?
    δυσκολη η απαντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. STA XANIA O MHTSOTAKHS THN EBALE ETSI GIA KSEKARFOMA TVRA POY TON MYRISTHKAME

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ



    ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ


    ΔΙΕΤΑΞΕ


    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΟΑΣΥΜΜΕΤΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. 4:16
    Ο Πολύδωρας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. πολυδωρας λες ε?
    μεγαλο ξουραφι και αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. O POLYDOR-EL EINAI GIOS TOY KAL-EL KAI KATYAGETAI APO TON PLANHTH KRVPTONA. HRTHE ME DIASTIMOPLOIO KAI EXEI IPERFISIKES DINAMEIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. 4:19
    Πολύδωρας,Βουλγαράκης,Ζαχόπουλος,Κώστας Καρράς,Πετραλιά, Τσοχατζόπουλος

    Ένας κι ένας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Gia na min xecniomaste idou apospasma apo to MEGA simera (28.08)gia na katalavainomaste

    Γ. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ (Δημοσιογράφος): Η τοποθέτηση του Ρουσόπουλου έχει 3 - 4 πολύ χαρακτηριστικά σημεία. Πέραν της καθημερινής ενημέρωσης έχει και κάποια ακόμα στοιχεία.
    Πρώτον η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός παραδέχτηκαν ότι υπήρξε ένα έλλειμμα πολύ σοβαρού συντονισμού στην υπόθεση της πυρκαγιάς. Το δεύτερο είναι ότι ο Ρουσόπουλος, ο οποίος έχει προφανώς και τις ικανότητες αλλά και το κουράγιο να το κάνει, μπορεί να σηκώσει τα τηλέφωνα και να πάρει κάποιους απ’ αυτούς που δεν μιλούν μεταξύ τους. Δηλαδή το πρωτοφανές, του να μην μιλάει ο αρχηγός της Π.Υ. με τον γενικό γραμματέα της πολιτικής προστασίας, θα σταματήσει εδώ. Το τρίτο είναι, ότι με την επανατοποθέτηση του Ρουσόπουλου ως κυβερνητικού εκπροσώπου, η κυβέρνηση αποκτά μια φωνή σ’ ένα πολύ κρίσιμο θέμα, καθημερινή.
    Ο Ρουσόπουλος θα «βγαίνει» κάθε μέρα. Άργησε πολύ η τοποθέτηση του κ. Ρουσόπουλου. Φτάσαμε στη πέμπτη μέρα.
    Ο ίδιος ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε και είπε ότι η Αρχαία Ολυμπία δεν θα πάθει τίποτα.
    Χ. ΤΑΒΟΥΛΑΡΗ (Δημοσιογράφος): Ο κ. Ρουσόπουλος χειρίζεται σοβαρά πράγματα. Χειρίζεται την εικόνα της κυβέρνησης. Εκτός από την επικοινωνία, χειρίζεται και το συντονισμό. Κακά τα ψέματα ο Θ. Ρουσόπουλος σε μεγάλο βαθμό συντονίζει. Απ’ ότι έχουμε καταλάβει όλοι, συντονίζει και το κλίμα στη βάση της Ν.Δ. Δεν υπήρξε κανένας συντονισμός. Η τοπική αυτοδιοίκηση ήταν άφαντη.
    Γ. ΚΟΥΒΑΡΑΣ (Δημοσιογράφος): Νομίζω η κίνηση με τον κ. Ρουσόπουλο είναι μια καλή αρχή για να μπει μια τάξη από τη πλευρά της κυβέρνησης στην εικόνα που έχει δημιουργηθεί για τη κυβέρνηση.
    Ο Ρουσόπουλος είναι ο στενότερος συνεργάτης του Καραμανλή και σ’ αυτή τη φάση ο Καραμανλής παίρνει απολύτως «πάνω του, το παιχνίδι». Γι’ αυτό βάζει και τον Ρουσόπουλο, διότι θέλει να είναι σίγουρος ότι τουλάχιστον από εδώ και πέρα θα έχει τον έλεγχο της κατάστασης.
    Θεωρώ ότι σε βάθος χρόνου θα υπάρξουν επιπτώσεις και θ’ αποδοθούν ευθύνες.
    Γ. ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ (Δημοσιογράφος): Ο Ρουσόπουλος είναι ικανός να επιβάλλει έναν ρυθμό και έναν συντονισμό.

    Ta parapano einai glypsimo i dimosiografia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. KOPSE TIS MALAKIES GIA TON AKH VLAKA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. ρε παιδια εχετε καταλαβει ποιοι μας κυβερνανε
    ο πακης ρε παιδια και ο πολυδωρας απο την μια
    ο πρωτοπαπας και ο γειτονας απο την αλλη
    και ακομα ζουμε ρε παιδια
    δοξα τον θεο να λεμε μην ειμαστε αχαριστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Οι πυρκαιες ειναι "act of war" πολεμικη εχθρικη ενεργεια.

    Αν εσενα σου την ειπαν "ασυμμετρη απειλη" σταρχιδια μας..

    Ειναι αμετρη,δεν ειναι δυνατον να εκτιμηθει,αρα ειναι εχθρικη ενεργεια...

    Και ως τετοια πρεπει να αντιμετωπισθει.

    Και αμα φοβασαι ,ω νεε! μην φοβασαι,αν δεν εχεις τιποτα να φοβηθεις..

    Αλλιως κρυψου στην τρυπα σου ποντικι...

    Γιατι οι συνεπειες ισως ειναι φοβερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Και πριν ένα μήνα είχαμε 200 πυρκαγιές στην Αιγιαλεία γιατί εκείνο δεν ήταν "ασύμμετρη απειλή"??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. 4.22 apo to fovo tremi i fterna mou exo xestei epano mou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Τελικά ποντίκι είναι τ-ζώον??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Ρε γυφτοπασοκοι ,ελεεινοι σιχαμενοι μισαλλοδξοι εμπηστες φονιαδες ,ζητατε και τα ρεστα απο πανω??

    Καψατε την Πελοποννησο δολοφονησατε ανθρωπους κακουργοι και βγαινετε και απο πανω??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. H NET πλαστογραφεί τους εθελοντές για εμπρηστές, για να στήσει ασύμμετρη απειλή".


    Από την σημερινή Ελευθεροτυπία

    ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ


    Οι εμπρηστές ήταν... εθελοντές στη μάχη του Υμηττού




    Είναι άραγε αυτοί οι άνθρωποι εμπρηστές; Ή μήπως πρόκειται για άτομα που προσέτρεξαν στον Υμηττό να βοηθήσουν στις προσπάθειες κατάσβεσης; Το βίντεο που παρουσιάστηκε στην κρατική τηλεόραση για να καταδείξει υπόπτους εμπρησμού, λίγο μετά το ξέσπασμα της πυρκαγιάς το περασμένο Σάββατο, εμφανίζει δύο άνδρες να κινούνται σε μια πλαγιά, ενώ τα αεροσκάφη κάνουν τις πρώτες ρίψεις. Ομως φωτογραφίες ξένου φωτορεπόρτερ, την ίδια ώρα στην ίδια περιοχή, εμφανίζουν αρκετούς ανθρώπους να κινούνται στο λόφο, προφανώς σπεύδοντας για βοήθεια. Αν αυτά είναι τα στοιχεία για να οικοδομηθεί το σενάριο της ασύμμετρης απειλής, τότε πρέπει οι σχεδιαστές να εφεύρουν άλλο νέο πειστικό σενάριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. http://www.youtube.com/watch?v=fndr50etIhM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Ο


    Κ
    Α
    Ρ
    Α
    Μ
    Α
    Ν
    Λ
    Ο
    Α
    Σ
    Υ
    Μ
    Μ
    Ε
    Τ
    Ρ
    Ο
    Σ


    ΔΙΕΤΑΞΕ


    ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ

    ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΠΟΥΓΓΙΑ

    ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΕ ΕΥΡΑ

    ΝΑ ΜΑΣΟΥΜΕ ΚΟΥΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. 4:27

    Είσαι εμμετικός, προδότης, διχαστής του Έθνους και ψυχωτικός...
    Μήπως είσαι τ-ΜΕΓΑ-ζώον??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. ενταξει ρε παιδι μου δεν ειναι και ρητορας το παλικαρι
    αμ και ο κωστακης που ειναι τι καταλαβαμε?
    ψηφο στα μικρα κομματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Βλεποντας το πρωι τα μπουρδελοκαναλα ,μια φραση μου ..εμεινε:
    "Ελλειψη συντονισμου"!!

    Ελλειψη συντονισμου στο ενα μπουρδελοκαναλο,ελλειψη συντονισμου στο αλλο μπουρδελοκαναλο,ελλειψη συντονισμου και ο ο χωρικος σε .."Χθεσινη" "ζωντανη συνδεση"!!

    Μπα! αναρρωτηθηκα.Τι παει να πει "ελλειψη συντονισμου"??

    Μηπως βγηκε καμμια καινουργια πασοκοσκυλαιικη .."εκφραση" (κατα πως λεμε "μειωση μισθων".."ετεροχρονισμος ΑΤΑ"??)..

    Παω και βλεπω το λεξικο.
    ΟΧΙ δεν εχει αλλαξει τιποτα.
    Ευτυχως λεω οι πασοκοσκυλαιοι δεν προλαβαν να μαγαρισουν και αυτη την λεξη..

    Ειναι συντονισμος ..οπως τον ηξερα!

    Προς τι λοιπον ολα τα πασοκοσκυλαιικα σκυλια και τα πληρωμενα παπαγαλακια των ΜΜΕ να γαυγιζουν 300 φορες το λεπτο .."ελλειψη συντονισμου"???

    Ειναι απλο.
    Αυτη την γραμμη πηρανε.
    "ελλειψη συντονισμου" (= ανικανη κυβερνηση)!@!

    Αλλα ρε φιογκοι,για πεστε μας γαμω την φυλη σας κωλογυφτοι,ΠΟΣΑ πυροσβεστικα οχηματα διαθετει ο Πυργος??

    Απο οτι ειδα 9 οχηματα δυνατοτητας 5 κυβικων νερων και αλλα τρια 2,5 τοννων νερου.

    Το λοιπον εχουμε μια πυρκαια εδω,σε λιγο τηλεφωνο αλλη πυρκαια εκει,το αλλο δευτερολεπτο αλλη πυρκαια παραπερα...
    Το πρωτο τηλεφωνο στελνονται δυο τρια οχηματα,στην αλλη αλλα τρια στην αλλη αλλα τρια τα υπολοιπα..

    Μα ξεσπανε και αλλες πυρκαιες .
    Ε! τι θα κανουν?

    Τι να στειλουν?

    Και βγαινει ο "χωρικος" στο Μεγκα και λεει "ελλειψη συντονισμου" αυτο του ειπαν αυτο λεει ,πρεπει ναναι και του "κομματος" ,γιατι εγω φερ ειπειν αμα μου λεγε το Μεγκα "θελετε να μιλησετε"?? θα του ελεγα να πατε να γαμηθειτε πουστρονια...

    Και ετσι μειναμε στο "ελλειψη συντονισμου" φιλτατοι..

    Και μην απορειτε καθολου γιατι οι πασοκοσκυλαιοι βαλαν τις πυρκαιες!

    Για "ελλειψη συντονισμου" και ανικανοτητα της κυβερνησης..

    Αν με πιστευετε!
    (Και φυσικα για να μην σχολιαζουμε το μπραβογιοργος,αυτον τον ανεκδιηγητο φιογκο,με τα ασυναρτητα Ελληνικα του)..

    Οπως λεει ακριβως και το ΑΝΝΑ

    Και αν δε με πιστευετε δες τε και δω:

    http://www.youtube.com/watch?v=Zkl4sS54Q3w&mode=related&search=

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. ΨΗΦΟ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
    ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. ΚΑΡΑΜΑΝΛΟΑΣΥΜΜΕΤΡΟΣ


    ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ


    ΔΩΣΕ ΕΥΡΑ ΝΑ ΜΑΣΟΥΜΕ ΚΟΥΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. ρε τ-ζώον δεν υπογράφει πια τα post του. Εντάξει πάω πάσο...είναι καλό παιδί ,λίγο τριχωτό βέβαια και θέλει ένα τόνο κρέας κάθε μέρα, αλλά πάνω απόλα...ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. KAI O XITLER TON DIMITROV KATIGORISE GIA TIN FOTIA STO RAIXSTAG!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. ΚΑΡΑΜΑΝΛΟΑΣΥΜΜΕΤΡΟΣ


    ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ



    ΔΩΣΕ ΕΥΡΑ

    ΝΑ ΜΑΣΟΥΜΕ ΚΟΥΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. Οι δεξιοί-φασίστες(ΝΔ,Χίτλερ) μια ζωή προβοκάτσια με φωτιές κάνανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. φυγε ρε στημενε απο εδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. Μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά
    Πέσανε πάνω στην εργατιά
    Άγρια κράζουν για αίμα διψούν
    Το Δημητρόφ στην κρεμάλα να δουν

    Τον Ντάνεφ και Ποπόφ τον Ντέλμαν κι άλλους
    Αντιφασίστες αρχηγούς
    Και στην Καντόνα χιλιάδες σφάζουν
    Προλεταρίους ηρωικούς

    Γίγας στους γίγαντες ο Δημητρόφ
    Βράχος γρανίτης στέκει ορθός
    Τους δικαστές του χτυπάει σκληρά
    Τους ξεσκεπάζει τους ποδοπατά

    Και μπρος στο θάνατο και στην κρεμάλα
    Έδειξες σ' όλους Δημητρόφ
    Τους προλετάριους της οικουμένης
    Το δρόμο για το λυτρωμό

    Ήρωες τέτοιοι μπορούν μοναχά
    Να βγούνε μέσα απ' την εργατιά
    Δοκιμασμένος στη μάχη σκληρά
    Κρατάς εσύ τη σημαία ψηλά

    Της 3ης Διεθνούς του Λένιν Στάλιν
    Κι έδειξες σ' όλους τους λαούς
    Πώς να παλεύουν πώς να νικάνε
    Τους ταξικούς τους τούς εχθρούς

    Της επανάστασης και της θυσίας
    Κι έδειξες σ΄ όλους τους λαούς
    Πώς να παλεύουν πώς να νικάνε
    Τους ταξικούς τους τούς εχθρούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. TO THEMA DEN EINAI POIOS TA LEEI KALA
    ALLA POIOS TA KANEI KALA

    KAI O KARAMANLHS TA EKANE SKATA...

    FWTIES, YPOKLOPES, KOYMPAROI KLP KLP....

    ISWS THA EPREPE NA TON EIXE KANEI YFYPOURGO O MHTSOTAKHS MPAS KAI EIXE WORKEXPERIENCE POU LEEI KAI O ERDOGAN O KOUMPAROS TOU!!!

    MONH LYSH SYGIVERNISH PASOK (XWRIS PRWTOPAPA KLP)SYN-KKE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. γαλαζοπρασινα κομματοσκυλα μην αναπαραγετε τις γνωστες παπαριες σας για να συσπειρωθειται
    εχουν ξυπνησει τα κοροιδα
    ψηφο στα μικρα κομματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. ΚΑΡΑΜΑΝΛΟΑΣΥΜΜΕΤΡΟΣ



    ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ


    ΔΩΣΕ ΕΥΡΑ


    ΝΑ ΜΑΣΟΥΜΕ ΚΟΥΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. 4:38
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!Σύγχρονη σοσιαλιστική λύση με φρέσκιες ιδέες από ΣΥΝ-ΚΚΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. χεχεχεχ χωρις προτοπαπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. 4:40
    Εννοείται...χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ. ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΚΑΪΔΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΛΠΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. Αυτος ο "δημοσιογραφος" Ευθυμιου του APLHA ποσα κοκκινα-γυαλια φοραει και βλεπει παντου φωτιες στο ματεσι

    ειναι τρελλος

    αναστατωνει ολο το συμπαν για να διασπαστει η πυροσβεση


    κατι τετοιοι ειναι τελικα οι ασυμμετροι παπαρολογοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. 4:36
    Και Λαλιώτης μια ζωή αυτά έκανε. Παλιά του τέχνη κόσκινο! Μεγάλος φασίστας μεγαλοστέλεχος της δημοκρατικής παράταξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. 4:50
    Καλά ζήσε το μύθο σου εσύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. η παπαρολογια δεν χαρισμα των ασυμμετρων "δημοσιογραφων" ειναι και αλλων


    αλλα η τηλεθεαση θελει σωνει και καλα αιμα και καταστροφη

    μεχρι ποτε θα ανεχομαστε τετοια αιμετικα συμπτωματα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΥΠΑΛΛΗΛΕ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ...ΑΛΛΟΥ ΕΥΑΓΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΑΚΗ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕΣ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ, ΑΞΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. Ανώνυμος 4:30 μμ
    "ελλειψη συντονισμου" για τα καναλια συμαινει:

    α. κανεις απο τα μεγαλα κεφαλια της πυροσβεστικης και των εμπλεκομενων υπουργειων δεν πρεπει να δουλευει. πρεπει ολοι να ειναι στα παραθυρα και να ανεβαζουν τα νουμερα τηλεθεασης των καναλιων

    β. ο πελατης εχει παντα δικιο
    100 χωρια κινσυνευουν και ολα πρεπει να εχουν απο ενα αεροπλανο, ασχετα αν για να περιοριστει μια φωτια χρειαζονται απο 2-5 αεροπλανα σε καθε μετωπο

    γ. ο δημοσιογραφος ειναι και resseler, πρεπει τα αεροπλανα και τα πυροσβεστικα που ζητα ο πελατης να πανε εκει, γιατι αλλιως δεν θα ειναι αξιοπιστος και δεν θα τον ξανακαλεσουν ποτε. αν δεν παει η πυροσβεστικη εκει που λεει, μαυρο φιδι που εφαγε την πυροσβεστικη
    που δεν τον ακουσε. βεβαια δεν φταιει ο πελατης πυροσβεστης αλλα ο συντονιστης, πραγμα που θα του δωσει την ευκαιρια μετα να γεμισει πολλα δελτια και εκπομπες με αρλουμπες, αγνοωντας ή κρυβοντας οτι υπαρχουν καταγραφες και αποδειξεις για καθε ενεργεια που κανει το συντονιστικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. Ακουστε τι λεει η Ράγιου είναι δυνατον όλοι να χρειαζόμαστε προσωπικό πυροσβέστη????

    ΑΛΛΑ πάνω από ολα δεν φταίει η Κυβέρνηση...

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. 4:55
    έλλειψη συντονισμού σημαίνει εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα καμμένου και 64 νεκροί αχρείε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. καηκαν στην Ηλεια και αλλου γιατι περιμεναν ολοι τον γειτονα τους να τουσ καθαρισει το χωραφι απο τα ΞΕΡΑΜΕΝΑ ΧΟΡΤΑ

    οι κοινοταρχες-δημαρχοι-νομαρχες-περιφερειαρχες

    αν τους εφερνες την Θωδη τοτε σερναν πρωτοι τον χορο


    πανηγυρτζηδες


    καμμια σοβαρη δουλεια δεν εκαναν περιμεναν τον γειτονα να τα κανει ολα για αυτους


    και μετα φταινε οι αλλοι


    αν δεν δυναμαι δικαιωμα δεν ειμασταν μποσικοι τοτε πολλες καταστροφες δεν θα ειχαν γινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. ΡΑΓΙΟΥ
    Φταίει το ΠΑΣΟΚ.

    ΜΑ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. ΡΑΓΙΟΥ, ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. 3 σεισμοί σε 2 μέρες
    μαλλον δάχτυλος Λαλιώτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. Ρε η κυβέρνηση έδωσε στη νομαρχη τον Μίχα το αστρονομικό ποσό των 22000 ευρώ για πυροπροστασία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. einai gia ton poutso. na thimiso oti i ragiou eixe odigisi anthropo stin aytoktonia afou ton eixe vgaleis tin ekpompi tis.
    POUTSO XONTRO STIS RAGIOU TON PROKTO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙΣ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. γραφετε οτι η δασικη υπηρεσια ειναι φοβερη και τρομερη

    ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ


    αλλα


    στην ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΜΟ ΔΑΣΩΝ


    τα επαιρναν-περνουν και θα τα παιρνουν


    ειναι οι ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΔΕΣ των ΔΑΣΩΝ


    ας τους χαιρομαστε


    τετοιοι ειμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. o papous tis ragiou itan gnostotatos tagmatasfalitis stin axaia me plousia drasi kata ti diarkeia tis katoxis kai tou emfiliou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. Ο Λαλιώτης, κάτω από την έρημο Τακλαμακάν, μαζί με τους διαβόλους περπάτησε υπογείως μέχρι την ελλάδα κι άρχισε να κουνάει τις κολώνες που την στήριζαν. Οι σεισμοί δεν έιναι τυχαίοι...αφού δεν αποδεχτήκαμε το σχέδιο "Ανάν" προχώρησαν στο άκρως απόρρητο σχέδιο "Κουνάν"

    Έλεος ρε, εδώ άνθρωποι καταστράφηκαν και οι άλλοι μας έχουν φλομώσει στη μαλακία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. ΚΑΛΑ Ο ΠΑΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΙ..ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ
    ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΩΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. λιακοπουλο δεν βλεπετε δεν βλεπετε αλλα απεξω τον ξερετε βλεπω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. Πώς θα γίνει να αντραπεί ακόμη και τελευταία στιγμή η διαφορά του 0,8% υπέρ της ΝΔ?????

    Απάντηση: φωτιά στο Γραμματικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. ante re malaka 0.8 toso vlaka eisai. ti na anatrapei edo to girise mexri kai o ANT1. ante oust vlaka sperneis fimes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. αντε βρε ανωμαλοι με τα ποσοστα και τις παπαριες


    ο κοσμος καιγεται και "δημοσιογραφοι" τα κονομανε-χτενιζονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. ακομα μιλαει ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ μεσα απο το χωριο ΜΑΤΕΣΙ που "καιγετα"


    ΕΛΕΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΣΩΣΕ τον ΛΑΟ

    βρε ματσουκι που θελει, ασε το μικροφωνο και βοηθα να φτιαξεις καμμια αντιπυρικη ζωνη ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΕΥΘΥΜΙΟΥ με το αλλο το ξανθο φρουτο του ALPHA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. Τον ορισμό της ασύμμετρης απειλής επιχειρεί να δώσει η υπουργός Εξωτερικών, σημειώνοντας ότι πρόκειται για εκείνη που μπορεί με ελάχιστα μέσα να προκαλέσει τεράστια καταστροφή. Η Ντόρα Μπακογιάννη αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με τις αιτίες των πυρκαγιών.

    Μιλώντας στο Έθνος της Τρίτης, η ίδια σημειώνει: «Η μεγαλύτερη απειλή που αντιμετωπίζουμε είναι οι παρενέργειες της κλιματικής αλλαγής, οι οποίες δημιουργούν ένα εύφλεκτο περιβάλλον.

    » Σε αυτό το πλαίσιο δρα ο ανθρώπινος παράγοντας είτε πρόκειται για -αν θέλετε- απλή αμέλεια είτε για την απληστία των οικοπεδοφάγων και κάθε λογής καταπατητών.

    » Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε και εκείνους, οι οποίοι θέλουν την αποδόμηση του κράτους και θεωρούν ότι μπορούν να καίνε ένα δάσος και να διακινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές με την ίδια ευκολία που κάψανε τα μαγαζιά των Αθηναίων ή τον Αγνωστο Στρατιώτη.»

    Σε ερώτηση για το αν υπήρξαν δυσλειτουργίες στον κρατικό μηχανισμό η ίδια τονίζει ότι την ώρα αυτή προέχει η αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

    «Δεν έχω ψευδαισθήσεις. Υπήρξαν αδυναμίες. Σήμερα ο κρατικός μηχανισμός δοκιμάζεται. Δομικάζεται σκληρά. Είναι μια φυσική καταστροφή πρωτόγνωρη, η οποία έχει λάβει ασύλληπτες διαστάσεις.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. Seismoi ginotan se ola ta merh poy o\ithelan ta amerikanakia na epemboyn kai na VOITHISOYN
    ellada toyrkia
    irak
    avganistan
    kai alla

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. H NET πλαστογραφεί τους εθελοντές για εμπρηστές, για να στήσει ασύμμετρη απειλή".


    Από την σημερινή EΛEYΘΕΡΟΤYΠIA
    ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ


    Οι εμπρηστές ήταν... εθελοντές στη μάχη του Υμηττού

    Είναι άραγε αυτοί οι άνθρωποι εμπρηστές; Ή μήπως πρόκειται για άτομα που προσέτρεξαν στον Υμηττό να βοηθήσουν στις προσπάθειες κατάσβεσης; Το βίντεο που παρουσιάστηκε στην κρατική τηλεόραση για να καταδείξει υπόπτους εμπρησμού, λίγο μετά το ξέσπασμα της πυρκαγιάς το περασμένο Σάββατο, εμφανίζει δύο άνδρες να κινούνται σε μια πλαγιά, ενώ τα αεροσκάφη κάνουν τις πρώτες ρίψεις. Ομως φωτογραφίες ξένου φωτορεπόρτερ, την ίδια ώρα στην ίδια περιοχή, εμφανίζουν αρκετούς ανθρώπους να κινούνται στο λόφο, προφανώς σπεύδοντας για βοήθεια. Αν αυτά είναι τα στοιχεία για να οικοδομηθεί το σενάριο της ασύμμετρης απειλής, τότε πρέπει οι σχεδιαστές να εφεύρουν άλλο νέο πειστικό σενάριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. υπουλη η δηλωση της ντοριτσας
    ειδικα το σημειο που λει "..που κάψανε τα μαγαζιά των Αθηναίων ή τον Αγνωστο Στρατιώτη."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. ασύμμετρη απειλή είναι ο Γιωργάκης κι ο Καραμανλής με τους δασοκτόνους νόμους τους και με τη χώρα χωρίς κτηματολόγιο και με χιλιάδες κενά στην πυροσβεστική.
    ΨΗΦΟ ΣΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  185. Η ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    Κάποιος Γερμανός ονόματι Κέρκ, άν άκουσα καλά το όνομά του, τηλεφώνησε από τη Βουλιαγμένη, όπου βρισκόταν, σ' ένα τηλεοπτικό σταθμό το πρωί της 26ης Αυγούστου, ενώ οι τηλεπαρουσιαστές έπαιζαν σπαραξικάρδιους ρόλους μελό στην τραγωδία της πυρπόλησης της Ελλάδος και είπε μια φράση: "Ντροπή σας, που καταντήσατε σ' αυτό το χάλι την Ελλάδα." Κουραμπιεδομάγκικα και νταήδικα ο επί κεφαλής της εκπομπής απάντησε περήφανα: "Δεν δεχόμαστε μαθήματα από έναν Γερμανό". Την ίδια ώρα σε άλλον τηλεοπτικό σταθμό παρουσίαζαν με συγκινητικές κορώνες συμπαράστασης ένα βοσκό, που εξαπέλυε μύδρους κατά των πιλότων πυροσβεστικών ελικοπτέρων, γιατί δεν σταμάτησαν να κάνουν ρίψη στο ποιμνιοστάσιό του, όπου είχε τα πρόβατά του, αλλά "τράβηξαν στην Ολυμπία, για να σώσουν τα παλιομάρμαρα", όπως επί λέξει είπε. Και θυμήθηκα, ότι, όταν το 1991 βρέθηκα στο Βερολίνο, ένας Γερμανός καθηγητής Ιατρικής, που έτυχε να κάθεται δίπλα μου σε κάποιο τραπέζι, μου είπε "απρόκλητα" (τονίζω τα εισαγωγικά): "Δεν είστε εν τάξει, ψευδεπίγραφα φέρετε το όνομα Έλληνες οι σημερινοί κάτοικοι του ιερού ελληνικού χώρου". Δεν του απάντησα, αλλά, άν αποφάσιζα να του πω μια λέξη, αυτή θα ήταν "ναι", θα ήταν αυτό που επί δεκαετίες θεμελιώνουμε ιστορικά, ιδεολογικά και πνευματικά στον "Δ": Ο Ρωμιός αποτελεί την έσχατη κατάπτωση και τον ακρότατο αυτοεξευτελισμό του Έλληνα.

    * * *

    "Βιβλική καταστροφή", "Αποκάλυψη", "Κρανίου τόπος", "κόλαση", "βαβέλ ασυντονισίας", "ολοκαύτωμα", "εξ ύψους σωτηρία", "οργή θεού", "θαύματα που έσωσαν", "πληγές του Φαραώ" και σχεδόν ολόκληρη η φρασεολογία της Αγίας Γραφής αποτέλεσαν σχεδόν αποκλειστικά το λεξιλόγιο των πολιτικών, των δημοσιογράφων, των πυροσβεστών αλλά και των κοινών Ρωμιών, όταν αναφέρονταν και χαρακτήριζαν τον εμπρησμό της Ελλάδος. Υπήρχαν εκπομπές, ρεπορτάζ, "παράθυρα", δηλώσεις και άλλες εκφάνσεις της ψυχικής δομής της Ρωμιοσύνης, από την κορυφή της ηγεσίας της μέχρι την πρώτη τυχούσα γυναίκα, που της πρόσφεραν ένα μικρόφωνο, που νεκρανάσταιναν τρόπους σκέψης και αντίληψης της πραγματικότητας, που έβγαιναν άμεσα από την Ανατολίτικη μεταφυσική, που έρχονταν από άλλες πρωτόγονες εποχές βαρβαρότητας, όπου κυριαρχούσαν η θεοκρατική φαντασίωση, η απόρριψη των ανθρώπινων αιτίων των αποτυχιών και των συμβαινόντων, η αναγωγή τους σε υπερφυσικά αίτια, ο φόβος, η αλογία. Υπήρχαν εκδηλώσεις και εκφάνσεις ψυχής και ιδεών, που διερωτάτο κανείς άν ο εμπρησμός της Ελλάδος ήταν "θέλημα θεού" και ωφείλετο σε "πύρ εξ ουρανού" και στην "ανεξερεύνητη βουλή" του Ανατολίτικου μορμολυκείου, που έγινε εδώ και δύο χιλιάδες χρόνια "Θεός μας" και υπέρτατο όσιο και ιερό του Ελληνισμού. Κι όλος αυτός ο ρωμαίικος ανθρωποπολτός να περιμένη τη σωτηρία του από μια παγκυρίαρχη Κρυπτοδυναστεία, μια κάστα που αποτελείται κατά 80% από γόνους εξουσιαστών δύο, τριών, τεσσάρων και πέντε γενεών, μια συντεχνία ανεπάγγελτων και ακαμάτηδων μπούληδων και κουραμπιέδων, άριστα δασκαλεμένων από τα γεννοφάσκια τους να εξουσιάζουν, αλλά εντελώς ανυποψίαστων της αληθινής πολιτικής, της αληθινής διοίκησης και πάνω απ' όλα ανθρώπων εντελώς άμοιρων της αληθινής ελληνικότητας, του αληθινού τρόπου σκέπτεσθαι και ζην που γεννήθηκε στην Ελλάδα, καρποφόρησε στην Ελλάδα και μεγαλούργησε σε ψυχές ελληνικές, προτού αυτές εξαλλαχθούν στις ρωμαίικες γελοιογραφίες τους. Και ταυτόχρονα οι μηχανισμοί πλύσεως εγκεφάλων προσπαθούσαν να κρατήσουν επτασφράγιστη την έλλογη ερμηνεία και προσέγγιση της συμφοράς, που δεν είναι άλλη από την χωρίς παραμορφωτικούς φακούς ανάλυση της πνευματικής και ηθικής κατάστασης της σημερινής Ρωμιοσύνης, μιας Ρωμιοσύνης που από τον τελευταίο βοσκό μέχρι τον πολιτικό ηγέτη είναι πιθανοί άμεσοι ή έμμεσοι αυτουργοί της πυρπόλησης ως άμεσοι ή έμμεσοι φορείς της παλαιοδιαθηκικής ιδεολογίας, της συστέγασης δηλαδή στο "Ναό του Σολομώντος" του Γιαχβέ και του Θησαυροφυλακίου της Ιερουσαλήμ (του μεταφυσικού φόβου και της εμπορευματοποίησης ακόμη και της περιβάλλουσας Φύσης), αλλά και άμεσοι ή έμμεσοι πιστοί της ιστορικής χριστιανικής πυρομανίας και της εντολής "κατακυριεύσατε της Γης", καίοντάς την, βιάζοντάς της και δολοφονώντας την.

    * * *

    Αλλά σε μια Ελλάδα, που κατοικείται αποκλειστικά από ανθρώπους σαν κι εμάς τους Ρωμιούς, χρειάζονται άραγε "ξένα χέρια" για να την κάψουν, όπως ισχυρίσθηκαν οι "ηγέτες" μας, "ξένα χέρια" για να τους φορτώσουμε, όπως οι Εβραίοι στον αποδιοπομπαίο τράγο, τις αμαρτίες μας; Χρειάζονται εισβολείς αλάριχοι, όταν υπάρχουν πλείστοι ιθαγενείς με αλαρίχεια "πιστεύω",* εκατομμύρια ρωμαίικα "χέρια", που την καίνε, τη βιάζουν, την υβρίζουν και την καταντούν πνευματικά και ιδεολογικά ανύπαρκτη για 1.650 χρόνια συνεχώς, όπως καίνε και εν έτει 2007 την Ολυμπία, όπως την έκαψε πριν από 1615 χρόνια ακριβώς ο ομόθρησκός του Γότθος εντολέας της βυζαντινής ηγεσίας; Και τέλος χρειάζονται αλλοεθνείς, για να "καύσουν την δόξαν του δάσους αυτών", όπως εντέλλεται ο Εβραίος προφήτης, όταν εμείς οι ίδιοι κάναμε στάχτη το ένδοξο Κρόνιον δάσος της Ολυμπίας στις 26 του περασμένου Αυγούστου;

    * * *

    Θλιβόμαστε βαθιά για την φυσική καταστροφή της πατρίδος γης, της πατρώας γης, της γης του πατέρα μας ή των πατέρων μας, της πατρίδος γης που είναι "πατρός και μητρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον και αγιώτερον", όπως θλιβόμαστε και για την πρόσφατη φρικτή βιολογική καταστροφή ζωντανών υπάρξεων. Αλλά πιο πολύ θρηνούμε για την αποκρυπτόμενη αληθινή αιτία αυτής της συμφοράς, που δεν είναι άλλη από την προ πολλού διαπραχθείσα και οριστική καταστροφή της ψυχής των κατοίκων της, μια καταστροφή που μετέτρεψε τον Έλληνα (με όποιο περιεχόμενο έχει δώσει στη λέξη αυτή η αίγλη και το μεγαλείο της ιστορικής διαδρομής και δράσης του) σε ένα καταπτοημένο, καταφοβισμένο, ανύπαρκτο ψυχικά πλάσμα (πολλοί κάηκαν λόγω ατομικού ή ομαδικού πανικού), που, όπως συμβαίνει πάντοτε σε όλα τα ελλειμματικά πλάσματα, ισορροπεί την ανυπαρξία του με την αυτοκαταστροφική εκτροπή του, καταπραΰνει το φόβο του με την μεταφυσική του εξάρτηση και καλύπτει το κενό των ελλειμμάτων του με τις θεοκρατικές φαντασιώσεις του.

    * * *

    Δεν νοείται και δεν υπάρχει Ελλάδα, όπου κυριαρχεί η Ρωμιοσύνη. Όπως δεν νοείται και δεν υπάρχει Ρωμιοσύνη, όπου κυριαρχεί η Ελλάδα. Δείτε την Ιστορία: Όταν υπήρχε Ελλάδα, η Ρωμιοσύνη ήταν ανύπαρκτη, κι όταν επιβλήθηκε (με την Ρωμαιοϊουδαϊκή πολιτική και πνευματική βία η Ρωμιοσύνη), η Ελλάδα δολοφονήθηκε ιστορικά και ιδεολογικά. Διαλέγουμε και παίρνουμε. Οποιαδήποτε άλλη αντίληψη και αντιμετώπιση της σημερινής Ελληνικής Τραγωδίας είναι εκτός τόπου, εκτός χρόνου, εκτός πραγματικότητας και μαθηματικά καταδικασμένη να βωλοδέρνει μέσα στον φαύλο κύκλο της αποτυχίας, της παρακμής και του όλο και πιο βαθιά καταποντισμού μας στο όνειδος της "παλιοψάθας των εθνών", όπως έλεγε ο Μακρυγιάννης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  186. εχω την εντυπωση αυτην την καταστροφη θα την εκμεταλευτουν τα δυο μεγαλα κομματα για να πολωσουν το κλιμα και να πεταξουν εξω απο την βουλη τον λαος και τον συριζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  187. O kekes o Alavanos, den xreiazetai poly prospatheia gia na meinei ap'eksw... ta katafernei kai monos toy!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  188. Ο Αλαβάνος μπούλη θα πάρει 7%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  189. το θεμα μας δεν ειναι ο αλαβανος
    ο δικοματισμος πρεπει να μας απασχολει πωε θα χτυπηθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  190. ΑΥΡΙΟ 7 Η ΩΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΠΡΑΞΗ ΟΡΓΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΎς ΠΟΥ ΚΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  191. τζων πεστην μανα σου να μην βαζει πολυ κραγιον.μου εχει κανει τον πουτσο ουρανιο τοξο

    ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  192. τζων πεστην μανα σου να μην βαζει πολυ κραγιον.μου εχει κανει τον πουτσο ουρανιο τοξο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *