GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περιφρουρήστε το λόφο Φιλοπάππου!

., ΕΠEΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΦΙΛΟΠΑΠΠΟΥ Η Συντονιστική Επιτροπή Λαϊκής Συνέλευσης Φιλοπάππου έχει οργανώσει ομάδα περιφρούρησης – πυ...

.,
ΕΠEΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΦΙΛΟΠΑΠΠΟΥ
Η Συντονιστική Επιτροπή Λαϊκής Συνέλευσης Φιλοπάππου έχει οργανώσει ομάδα περιφρούρησης – πυροπροστασίας του λόφου Φιλοπάππου σε 24ωρη βάση.
Η ομάδα θα βρίσκεται σε συντονισμό με σκοπό την αλληλοβοήθεια σε περίπτωση πυρκαγιάς με άλλες συλλογικότητες της πόλης που περιφρουρούν αντίστοιχους χώρους μέσα και γύρω απο τον αστικό ιστό.
Καλούμε όλους τους κατοίκους της πόλης να είναι σε ετοιμότητα και να πλαισιώσουν τις ομάδες πυροπροστασίας. Καλούμε όσες συλλογικότητες δεν έχουν ενεργοποιηθεί ακόμα να το πράξουν άμεσα με μαζική παρουσία στους «επικίνδυνους» χώρους, συντονισμό μεταξύ τους και εξοπλισμένες με μέσα πυρόσβεσης – μεταφοράς ώστε να κινηθούν άμεσα στα σημεία που θα παρουσιαστεί πρόβλημα.
Για επικοινωνία με Επιτροπή Φιλοπάππου

τηλ: 6995 822923, 6945535623, nmarten@otenet.gr

16 σχόλια

  1. .
    Η τρίτη περίοδος της Ελληνικής Δημοκρατίας τέλειωσε πριν καλά-καλά αρχίσει.

    Πρώτη φορά στα ιατρικά χρονικά γίνεται διακοπή της περιόδου κατά την διάρκεια της εξέλιξής της.

    Βιαστής της είναι η Νέα Δημοκρατία που επιχειρεί να υποδυθεί την άλλη, την παλιά και γνωστή, την γνήσια Δημοκρατία.

    Διακόψτε την κύηση της alien "ν-δημοκρατίας" οσο ακόμα τα ρουσοπουλοειδή και τα πολυδωρώματα δεν απαγορεύουν τις εκλογές.

    Κάτω η Χούντα της ΝΔ!


    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ


    ΨΗΦΟ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φτάσαμε στο σημείο να είμαστε επιφυλακή για το γκαζόν των πάρκων. Αυτοί είμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. .
    Δήθεν Δημοκρατία

    Στην αντιπροσωπευτική δημοκρατία, ποιόν "εκπροσωπούν" οι μη αιρετοί διορισμένοι/αυθαίρετοι "επικρατείας";

    Το κόμμα είναι φυσικό πρόσωπο (πολίτης) για να ψηφίζει αντιπρόσωπο; Γιατί δεν ψηφίζει και ο ΟΤΕ;

    Αν το κόμμα επιβάλλει "βουλευτή" και τα μέλη του ψηφίζουν μήπως είναι νοθεία διπλής ψήφου;

    Αν ο "επικρατείας" συμπεριλαμβάνεται στον συνολικό αριθμό βουλευτών που ακριβώς βρίσκεται γραμμένη η ισοπολιτεία;

    Αν οι επιβληθέντες άνωθεν "βουλευτές" απολαμβάνουν προνομίων που δεν έχει ο απλός πολίτης για ποιά ισονομία μιλάμε;

    Αν ένας "επικρατών" δεχθεί πχ μια επίθεση από μια συμμορία, είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών της μαφίας;


    Κάτω η Χούντα της ΝΔ!

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΝΑΝ

    ΛΑΘΟΣ



    Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. bloopers

    4:54 μμ
    =
    Οχι δεν θα σας γαμισω πουστακια.
    Διπλη αρνηση,you know?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑ ΑΠΟΚΑΪΔΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τελικά να μου το θυμηθείτε…..
    Πρώτο θέμα
    Κάποτε ήταν οι κομουνιστές που "έριχναν" ζάχαρη στα ντεπόζιτα των αρμάτων μάχης σήμερα είναι οι πασοκοι που "βάζουν" τις φωτιές....., πρόοδος ε?
    Δεύτερο θέμα
    Σε όλη την προηγούμενη περίοδο της δημοκρατίας μας ένας άθλιος ψίθυρος διακινείτο εντέχνως σε ε όλη την Ελλάδα από τους Δεξιούς
    Το ΠΑΣΟΚ είναι πίσω από την 17 Νοεμβρη….
    Όποια κυρά κατινα δεξιά και όχι μόνο που σιτίζετε συνεχώς και αδιαλείπτως από την TV θα σου πει ανερυθρίαστα ότι της σερβίρει ο μέγιστος Ρουσοπουλος…..
    Δεν είναι τυχαίο ότι από όλη τη φασαρία και μετά την εθνική τραγωδία που εξελίσσετε ήδη αυτός είναι ο μόνος που επιβραβεύετε και έχει εξασφαλισμένη την επανεκλογή το0υ. Είδατε λοιπόν πόσο ανταμείβετε ο κόπος του ?
    Ασύμμετρη απειλή είναι η άθλια διακυβέρνηση της ΝΔ που κακή μας τύχη είναι ακόμη στην εξουσία έστω και υπηρεσιακή. Όλοι εμείς ελπίζουμε στις 16 του Σεπτεμβη η χώρα μας να αλλάξει σελίδα και με το ΠΑΣΟκ στην εξουσία και τον Γιώργο Α. Παπανδρέου πρωθυπουργό να ανακτήσει τη χαμένη αξιοπιστία της στο εσωτερικό και εξωτερικό και ειδικά στο εσωτερικό να συνεχίσει στο δρόμο της ισοπολιτείας , της ανάπτυξης με ανθρώπινο πρόσωπο και της ενδυνάμωσης του κράτους και της περιφεριας, μετά τη διάλυση και το ξεχαρβάλωμα που υπέστη από το πέρασμα της εξουσίας της ΝΔ. Όλη η Ελλάδα έχει γίνει αποκαΐδια τύπους και ουσία.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπάρχει πιό μεγάλη ξεφτίλα που η Ν.Δ.έκλεισε την Βουλή για να μην καταθέσει ο Ζορμπάς την 21.8.07 ;;
    Στραβομάρα έχετε οι Δεξιοί και δεν βλέπετε ότι η δεξιά παράταξη , από το 1821 και μετά , πάντα βάζει το κόμμα πάνω από το Έθνος ;;
    Για να το παίξει ο αρχιμαλάκας large πήγε στην σύσκεψη με τζάκετ και όλοι οι αρχηγοί φορούσαν ... κοντομάνικα !!!
    Τι μαλάκας μας κυβερνά ;;
    Ξύπνατε Δεξιοί και δείτε το ΦΩΣ το αληθινό που λέγεται Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα .

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου
    Η ηλιθιότητα και το κόλλημα ορισμένων στην άθλια διακυβέρνηση , που κακή μας τύχη έχουμε, για ορισμένους είναι παρεξηγήσιμος και δεν έχει πια κανένα όριο, οπότε μπαίνει ο κάθε ένας από μας σε πονηρές σκέψεις. Ξέρετε… διατεταγμένη αρθρογραφία , βάρδιες αργόσχολων με μισθό κλπ… Είναι ανάγκη να απαντήσω συνολικά σε ορισμένα θέματα που ορισμένοι διακινούν για να θολώνουν τα νερά….
    Στην Κρήτη και την Αχαΐα έχουν γίνει οι μεγαλύτερες πυρκαγιές φέτος και δεν διαφέρει η κατάσταση εκεί από την υπόλοιπη Ελλάδα. Σημειώνω δε ότι στην Κρήτη είχαμε και τους πρώτους νεκρούς φέτος (τρεις άτυχους πυροσβέστες)
    Συνεχώς για παραπληροφόρηση μιλάτε για 20 χρόνια εξουσίας του ΠΑΣΟΚ . Να το δούμε λοιπον..Απο μεταπολίτευσης και μετά εχομε 16 χρόνια ΠΑΣΟΚ και 14 ΝΔ περίπου (74-81 , 90-93 , 2004-7 με 81-89 , 94- 2004) για να λείψει πια το παραμύθι της 20 ετιας που ηθελημένα επαναλαμβάνετε και πιπιλάτε για τους αφελείς.
    Όποιος πιστεύει αυτή τη στιγμή μέσα στη γύμνια και την εγκατάλειψη του κράτους ότι έπρεπε πάση θυσία να πάρουν τους υπέργηρους , ανεκπαίδευτους και ρουσφετολογικός επιλεγέντες για να γίνει το ρουσφέτι του Μητσοτάκη άτυχους Αγροφύλακες , ε τότε είναι εκτός τόπου και χρόνου και απλώς είναι παπαγαλάκι της Ρηγίλλης.
    Η προσπάθεια ορισμένων να δώσουν Αντιαμερικανική και επομένως αντιπαγκοσμιοποιητικη χροιά σε ένα πρωθυπουργό που διακρίθηκε για την παντελή απουσία του από το διεθνές γίγνεσθαι στο εξωτερικό ήταν παντελώς άγνωστος και ασήμαντος καταντά το ολιγότερα γελοία . Σιγά τον μέγιστο των πολιτικών που θα ασχολούνταν οι Αμερικανοί μαζί του λες και τους χαλούσε τα σχεδία!!! Έλεος !! , Μην τρελαθούμε. Η πολιτική ασημαντότητα του και η παντελής έλλειψη σταθερής πολιτικής γραμμής του είναι γνωστή παντού . Σιγά να μην ασχολήθηκαν μαζί του σοβαρά κέντρα του Εξωτερικού . Σιγά τον μέγιστο της πολιτικής… Μην τρελαθούμε κιόλας. Διακρίθηκε για τις ατέλειωτες ώρες στο PLAYSTATION ,μην τα ξεχνάμε αυτά.
    Με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε κάψετε και τους δεξιούς να μην μιλούν καθόλου. Φασίστες έφτασε η ώρα σας.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. RE PAIDIA.

    TI AINIA AYTOI OI AN8ROPOI POY MAS KYBERNOYN ????

    PERIMENAME POS POS TIS BASEIS KAI TIS EKANAN KAI AYTES SAN TO KOLO TOYS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ξενάγηση στο μέλλον.

    Αγαπητοί επιβάτες,
    Σε αυτό μας το ταξίδι θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε ιστορικά μέρη της άλλοτε αποκαλούμενης από ορισμένους «ισχυρής Ελλάδας». Χάρη στην επικοινωνιακή φύση του ορισμού «ισχυρή» και την μετέπειτα επαρκώς «ισχυρή» (επίσης) χρηματοδότηση μηχανισμών για την διασφάλιση της ιστορικής συνέχειας της χώρας εκείνης, το γραφείο μας οργανώνει φέτος αυτές τις επισκέψεις στον άλλοτε ιερό αυτό τόπο.

    Δεξιά μας βλέπετε τα χωριά Χ και Ψ που επεβίωσαν από φοβερές φυσικές απειλές και καταστροφές για οκτακόσια περίπου χρόνια. Παρά τις δυσκολίες, την πείνα την φτώχια τους σεισμούς τις πλημμύρες και την επιδρομή η κατοχή από άλλους λαούς, τα ιστορικά αυτά χωριά και ζωή είχαν και πολιτισμό.
    Αριστερά μας, πέρα από τις πέτρες αυτές που κάποτε ήταν ένα μοναστήρι χιλίων ετών στο οποίο φημολογείται ότι υπήρχαν ανεκτίμητοι ιστορικοί και θρησκευτικοί θησαυροί, εκτείνονται τα ερείπια της πόλης της μυθολογίας Ζ. Οι θρύλοι λένε ότι μέχρι το δύο χιλιάδες περίπου μετά χριστό πού χάνονται τα ίχνη της, εδώ υπήρχαν κατοικίες, πολιτισμένοι όπως τότε τους αποκαλούσαν άνθρωποι, τεχνολογικά επιτεύγματα όπως το σημερινό ηλεκτρικό ρεύμα και ένα εξελιγμένο για τα χρόνια εκείνο σύστημα άρδευσης και αποχέτευσης. Υπήρχαν λένε τέχνες και ένα σύστημα οικολογικό που μερικοί το έλεγαν δέντρα άλλοι το έλεγαν πράσινο κάτι σαν τα σημερινά δικά μας υδροπονικά σε θόλο.

    Στα μετέπειτα χρόνια δεν υπήρξαν καταγραφές γιατί η κοινωνικές οικονομικές και γεωπολιτικές συνθήκες δεν το επέτρεπαν, υπάρχουν όμως λίγες ενδείξεις ότι οι λίγοι εναπομείναντες ζωντανοί από την καταστροφική λαίλαπα είτε λιμοκτόνησαν είτε αλληλοεξοντώθηκαν για λίγη τροφή και στέγη.

    Σε λίγο θα προσγειωθούμε για να δείτε από κοντά τα μαύρα αυτά αντικείμενα που αποκαλούσε αυτό ο λαός δέντρα η κάρβουνα και μερικές πέτρες που είναι στοιχεία για το ότι κάποτε σε αυτό το σημείο του πλανήτη υπήρχε μια χώρα με ιστορία χιλιάδων χρόνων.
    Είναι μια χώρα που ξαφνικά χάνεται από την ιστορία πριν 600 χρόνια από μια καταστροφή που οι ντόπιοι κατά την τελευταία καταγραφή στην γλώσσα τους ανεξήγητα ονόμασαν με μια φράση που ακόμα ερευνάται ως προς την σημασία της.

    Η φράση που μεταχειρίστηκαν οι ιθαγενείς για να ονομάσουν την καταστροφική λαίλαπα είναι «Νέα Δημοκρατία 2007».

    Φορέστε μάσκες και καλή διασκέδαση.

    SNB
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Α.ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ *ΘΑΝΑΝΑΤΟΣ
    ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ.

    Β.ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ:ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ
    ΓΛΕΙΦΟΥΝ,ΣΠΟΝΣΟΝΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
    ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ
    ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ.

    Γ. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ:ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟ
    ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ Παρ.(Β).

    * Αν κριθει αναγκαιο και εκτελεση
    επι τοπου.Λαε στα οπλα.



    ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. .

    Ρε FOLEX, o ROLEX είμαι.
    Γραψε κατι δικο σου.
    Μπορείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *