GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναζοπυρώθηκαν οι διαφημίσεις για...

...τα "διακοποδάνεια"από την Εθνική Τράπεζα, μετά τις πυρκαγιές!!! , Υποθέτω παρατηρήσατε κι εσείς την αναζωπύρωση των διαφημίσεω...

...τα "διακοποδάνεια"από την Εθνική Τράπεζα, μετά τις πυρκαγιές!!!
,
Υποθέτω παρατηρήσατε κι εσείς την αναζωπύρωση των διαφημίσεων της Εθνικής Τράπεζας για "Διακοποδάνεια", μετά τις πυρκαγιές. Ο,τι προλάβουν και τα υπόλοιπα κοράκια.
Π.Κ.

20 σχόλια

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναί ρε γαμώτο, το πρόσεξα με κατάπληξη και εγώ και διερωτήθηκα:

    Γιατί άραγε αυτή η τόσο έντονη διαφημιστική καμπάνια, τη στιγμή που οι διακοπές για τους περισσότερους έχουν πια τελειώσει;

    Και -προπαντός- ενώ οι φλόγες κατακαίουν ακόμη ανθρώπους και περιουσίες; Κανείς μαλάκας δεν σκέφτηκε ότι η ρεκλάμα αυτή, πιθανόν για πολλούς να αποτελεί ΠΡΟΚΛΗΣΗ;

    Πέστε με ιδιότροπο, αλλά εμένα, στη συγκεκριμένη διαφήμιση, με ενοχλεί είσης τρομερά και ο άνθρωπος που επελέγη να διερωτάται:"Στην Εθνική πήρατε;"

    Δεν ξέρω, αλλά με εκνευρίζει απίστευτα. Εκείνο το πονηρό και εξυπνακίστικο ύφος, μού φέρνει προς λαμόγιο, που προσπαθεί να παρασύρει αφελείς προς κάποια παγίδα.

    Και θυμώνω αφάνταστα και πατώ πια το τηλεκοντρόλ μόλις σκάσει μύτη η συγκεκριμένη διαφήμιση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  3. Βρακί δεν έχει ο κάπα μας, λουλούδια θέλει ο πι μας...

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητοί φίλοι.
    Η Εθνική τραγωδία που βιώνουμε αυτές τις ημέρες μόνο με την Μικρασιατική καταστροφή μπορεί να συγκριθεί. Τότε ακρωτηριάστηκε ο Ελληνισμός της Μικρός Ασίας και σήμερα ακρωτηριάζετε ο παραγωγικός ιστός της νεώτερης Ελλάδας. Τις πληγές από την πρώτη περίπτωση 85 χρόνια τώρα δεν μπορεί να λεχθει ότι έχουν επουλωθεί ,ανάλογο μπορούμε να πούμε για την σημερινη ανείπωτη εθνική τραγωδία.
    Κοινός παρονομαστής και τότε και σήμερα είναι η κυβέρνηση της Δεξιάς. Τότε με το «ελιά ,ελιά και κωτσο βασιλιά» υπονομευσε την εθνική προσπάθεια και με ασύστολα ψεύδη και υπονόμευση κατάκτησε την εξουσία τερματίζοντας την εξουσία του Βενιζέλου παραπληροφορώντας και υπονομεύοντας την κυβέρνηση του.
    Το ίδιο συνέβηκε στις ημέρες μας. Με παραπληροφόρηση ,υπερβολές και ψέματα κατέκτησε την εξουσία υπονομεύοντας την καλύτερη και παραγωγικότερη κυβέρνηση της σύγχρονης εποχής του καθηγητού Κώστα Σημίτη.
    Αφού κατέκτησε την εξουσία σε μεγαλοστομίες και κενού περιεχομένου συνθήματα, διέλυσε τον κρατικό μηχανισμό και αντί να ανεβάσει λίγο ψηλότερα το επίπεδο της κρατικής μηχανής , γύρισε τη χώρα εκατό χρόνια πίσω.
    Έτσι ,με την πρώτη δυσκολία και δύσκολη κατάσταση ,λογω ανικανότητας και άγνοιας άφησε να εξελιχτούν σε ανείπωτες καταστροφές. Βέβαια κάποιος με διάθεση δικαιολόγησης θα μπορούσε να πει ότι ήταν πολύ δύσκολη η κατάσταση. Μα έτσι πάντα ήταν στην χώρα μας. Δύσκολες καταστάσεις. Το θέμα είναι πως το κράτος είναι εξοπλισμένο να αντιμετωπίζει τέτοιες καταστάσεις και αν έχει δυνατότητες και γνώσεις να τις αντιμετωπίσει. Με μια κυβέρνηση αυτής της μορφής και επιπέδου είναι εγκληματικό η παραμονή της ακόμη στην εξουσία. Πρέπει επειγόντως ο λαός στις επικείμενες εκλογές να την οδηγήσει σπίτι της .
    Από την άλλη τα οργανωμένα παπαγαλάκια του πολιτικοδημοσιαγραφικου κατεστημένου διακηρύττουν ως πανάκεια την ενίσχυση των μικρών κομμάτων. Αγνοούν ότι στην Ελλάδα είναι πολύ κακές οι κυβερνήσεις συνεργασίας - θυμηθείτε την κυβέρνηση Ζολώτα, η πολυφωνία γίνεται εμπόδιο στην λήψη και τήρηση σοβαρών αποφάσεων. Το κυριότερο είναι - αδιάψευστος μάρτυς το όργιο λαμογιάς που έγινε επί κυβερνήσεως Ζολώτα - ότι κανείς πολιτικός σχηματισμός δεν θα αναλαμβάνει την ακέραια πολιτική ευθύνη των κακών επιλογών της κυβερνήσεως που θα αποτελείται από δύο ή περισσότερα κόμματα. Επί κυβερνήσεως Ζολώτα κανένα κόμμα δεν απολογήθηκε ποτέ για οποιαδήποτε οργιαστική και χαριστική παραχώρηση έγινε σε ιδιωτικά και συνδικαλιστικά συμφέροντα. Τα μεγάλα συμφέροντα των εθνικών εργολάβων, των μεσαζόντων εξοπλισμών και των καναλαρχών επιδιώκουν την έλλειψη αυτοδυναμίας της Ν.Δ. ή του Πασοκ ώστε να έχουν μεγαλύτερη πειθώ και δύναμη πιέσεως. Οι μικρότεροι πολιτικοί σχηματισμοί στην Ελλάδα δεν είναι φορείς ιδεών και ρήξεων αλλά εργαλεία ιδιοτελούς συμφέροντος των "υπαλλήλων" ευκαιριακών αρχηγών τους, που είναι μεταπράτες και μοχλοί πολιτικής πιέσεων επιχειρηματιών που χρησιμοποιούν την πολιτική γιά επίτευξη πωλήσεων που δεν θα διάλεγε έτσι εύκολα μία μονοκομματική κυβέρνηση, αν ήθελε να τους αρνηθεί την δουλειά. Η ενίσχυση των μικρών κομμάτων είναι βούτυρο στο ψωμί εξωθεσμικών παραγόντων που δεν έχουν κανένα σχέδιο γιά μεταρρυθμίσεις της ελληνικής οικονομίας και πολιτικής. Θυμούμαι με τρόμο χαρακτηριστικά την περίπτωση που τα Χριστούγεννα του 1989 οι συνταξιούχοι κινδύνευαν να μην πάρουν το δώρο των από την ακυβερνησία. Τέτοιες κυβερνήσεις θέλουν να επιβάλουν ορισμένοι. Ο λαός όμως έχει και τη γνώση και τη εμπειρεια να τους ανταμειψη όπως τους αξίζει. Η ψήφος στο ΠΑΣΟκ είναι τελικά πατριωτική , εθνική ανάγκη.
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παντελως ασχετο με το παρον θεμα αλλα τι να κανουμε που τα comments, αμα δεν περιεχουν υπερμπινελικι, δεν γινονται moderated. Εαν θες λοιπόν, παρε το ψηφοδελτιο του ΠΑΣΟΚ (η της ΝΔ στην προκειμενη, οτι σε ευχαριστει περισσοτερο), καντο μασουρι και βαλτο εκει που ξερεις για να μαυρίσει. Γιατι αν δεν τους μαυρισουμε ετσι οπως μαυριζουν την ελλαδα εδω και 30 χρονια τα "πολιτικα" αυτα ζωα, οχι χαϊρι δεν θα δουμε..

    Τελος παντων, πισω στο θεμα μας. ΑΠΟΡΩ λοιπόν ποιός είναι διαφημιστής σε καποιες τετοιες διαφημιστικες. Γιατι πρεπει να έχεις θράσος για να το κανεις και παντελή έλειψη ευαισθησίας και καινωνικής αντίληψης. Κι όμως, όπως πάει το πράγμα, με την "βοήθεια" που θα παρασχει το κράτος, μονο το διακοποδάνειο θα σώσει καποιους. Αν μη τι άλλο, 6000 ευρώ φτανουν για μια καλη μετανάστευση σε ένα κράτος που τους μετανάστες τους έχει σε καλύτερη μοιρα απ'οτι εμάς ολους η "κυβερνηση" μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. babis, μην επαναλαμβάνεις την ίδια "κασέτα". Δεν σχετίζεται άμεσα με το θέμα. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι το "μαύρο" να γίνει "μαυρίλα" και για τους "δύο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ψήφος στο ΠΑΣΟκ είναι τελικά πατριωτική , εθνική ανάγκη.

    babis χαλαρωσε γιατι κινδυνευεις να καταλαβεις τι συμβαινει γυρω σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Καθηγητής Σιμητης δεν ήταν που έφαγε με τον Παπαντώνίου τα χρήματα του λαού στο ΧΑΑ?

    Γιατί δεν μας λές που πάντρεψε τις κόρες του ο Καθηγητής Σιμήτης?
    Μήπως σε Ευβαική Συναγωγή?

    Για΄τι δεν μας λες το πραγματικό όνομα του Καθηγητή Σιμήτη?
    Πήπως είνια Ααρον Αβουρί?

    Αφήστε τις Κορώνες Πασόκια.

    οτσαλαν, Ιμια, ΧΑΑ είναι αρκετά για να πάτε στο διάολο από εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΚΕ
    ΠΑΣΚΕ ΚΑΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ


    Ειναι αληθεια οτι υψηλοβαθμο στελε-
    χος της ΠΑΣΚΕ (γυναικα, σκυλα μαλ-λον) της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ , δεν
    απεστειλε στα περιφερειακα καταστη-
    ματα της τραπεζας, το δειγμα της
    υπευθυνης δηλωσης που πρεπει να συ-
    μπληρωσουν οι ψημενοι συμπολιτες
    μας για να παρουν τα πρωτα 3000 Ευρω?
    Δεν το απεστειλε η πρασινη σκυλα,
    αν και ως εκ της θεσεως της ειχε
    την ευθυνη, απλα για να ξεφτελισει
    τη κυβερνηση, κατι που προσπαθησαν
    να κανουν οι εμπρηστες, εξ ου και
    το ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΚΕ,ΠΑΣΚΕ ΚΑΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ.
    Σου λεει θα υπαρξει καθυστερηση,θα
    μαζευτει κοσμος, θα πανε τα καναλια
    του Μπομπολα, σε μια προσπαθεια να
    ακυρωθει το θαυμα. Ποιο ειναι το
    θαυμα? Τη Παρασκευη το πυρινο
    Τσουναμι, τη Τεταρτη τα πρωτα λε-
    φτα. Αυτο και αν ειναι θαυμα.
    Ρωταω τους εκπροσωπους τυπου των
    εμπρηστων εδω στο blog αυτο, αυτα
    που γραφω παραπανω ειναι αληθεια η
    ειναι σαν τη φωτογραφια κολαζ της
    πατσαβουρας(ΕΘΝΟΣ)???
    Εγω συνοδοιποροι των εμπρηστων θα
    ενημερωσω τους ψημενους συμπολιτες
    μας ποιο ειναι το ονοματακι της
    εν λογω πρασινης σκυλας, θα δωσω τα
    μελη της οικογενειας της και που μενει.Για να δουμε πως καιγονται τα
    σπιτια των εμπρηστων και των συνο-
    δοιπορων τους.



    ΖΑΧΑΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εννοια σου και τη μαυριλα θα τη φαει κανονικα η κυβερνηση.

    Κανεις δεν θα της χαριστει...

    Τα λεφτα στην Αιγιαλεια, εσυ που κανεις τον εξυπνο ακομα δεν δωθηκαν!

    Θες να σου πω και για τη Χαλκιδικη?
    ε?
    τσουτσεκι!

    Γιατι τα δινει τωρα? γιατι τον πηρε ο πονος?
    Η ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΙ?

    θα πατε στον αγυριστο....φασιστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  11. ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΛΑΟΣ = ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οικονομία: Πρόσθετα μέτρα για αύξηση των δημοσίων εσόδων θα χρειαστούν μετά τις εκλογές

    κοινώς: "ετοιμάζονται να μας (ξανα)γαμήσουν"

    Cagliostro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τέτοια καταστροφή με τόσο δούλεμα χρειάζεται πολλά για να γίνει.

    Θέλει το οργανωμένο παρακράτος,
    θέλει την πονηριά Λαλιώτη,
    θέλει την πολιτική αναισθησία του γαιδουριού,
    και θέλει την θαυματουργή χούφτα του γιωργάκη...

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ! ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. index

    Ρε FOLEX, o ROLEX είμαι.
    Γραψε κατι δικο σου.
    Μπορείς;


    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το κόστος των ζημιών από τις καταστροφικές πυρκαγιές, σε συνδυασμό με τις δαπάνες για τις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου, εκτοξεύει στα ύψη το έλλειμμα του προϋπολογισμού και απαιτεί τη λήψη πρόσθετων εισπρακτικών μέτρων μετά τις εκλογές.

    Οι τεράστιες αποζημιώσεις που απαιτούνται για τους πληγέντες και η ουσιαστική διάλυση των φοροεισπρακτικών μηχανισμών λόγω των επερχόμενων εκλογών, εκτροχιάζουν τον προϋπολογισμό, καθώς δεν υπάρχουν αποθεματικά για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών.

    Επιπλέον, όπως επισημαίνει «Το Βήμα», το κόστος των εκλογών, μόνο για το στήσιμο της κάλπης, πλησιάζει τα 120 εκατ. ευρώ.

    Όπως δήλωσε την Τετάρτη στο Reuters ο υφυπουργός Οικονομίας Χρ.Φώλιας, οι ζημιές από τις πυρκαγιές θα ξεπεράσουν το 0,6% του ΑΕΠ της χώρας.

    «Φοβάμαι ότι οι συνολικές ζημιές θα είναι παραπάνω από 0,6% του ΑΕΠ της Ελλάδας» είπε. «Ακόμα δεν έχουμε εικόνα για το έλλειμμα. Εάν δεν τελειώσει η καταστροφή δεν μπορούμε να κάνουμε κάποια εκτίμηση» προσέθεσε.

    Σημαντικό πλήγμα στην ομαλή εκτέλεση του φετινού προϋπολογισμού προκαλεί επίσης η -αναγκαία- αναστολή της καταβολής δόσεων του φόρου εισοδήματος και του ΦΠΑ στις πυρόπληκτες περιοχές.

    Επίσης, αναμένεται δραστική μείωση των φορολογικών ελέγχων στην Πελοπόννησο (για ευνόητους λόγους) αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα λόγω των εκλογών.

    Ορισμένα μέτρα όπως η ενδεχόμενη αύξηση του ΦΠΑ (σε 20% ή 21%) δεν θα πρέπει να αποκλείονται, καθώς το κόστος των πυρκαγιών έχει ήδη ξεπεράσει τα 3 δισ. ευρώ.

    Η κυβέρνηση στηρίζει τις ελπίδες της στο Ειδικό Ταμείο Αρωγής, στην αναδιανομή των πόρων του ΚΠΣ και στο Ταμείο Αλληλλεγύης της ΕΕ. Σε ό,τι αφορά το τελευταίο, πρέπει να σημειωθεί ότι το ύψος της ετήσιας βοήθειας ανέρχεται σε 1 δισ. ευρώ για όλες τις χώρες της ΕΕ.

    Από αυτό το ποσό δικαιούνται επίσης ενισχύσεις, λόγω των πυρκαγιών, η Πορτογαλία, η Ισπανία και η Ιταλία.

    Newsroom ΔΟΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ 0...ΔΑΣΟΦΑΓΟΣ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  17. Τώρα τους φταίει η εταιρία δημοσκοπήσεων.

    Στις εκλογές τι θα τους φταίει; Ο Ερμής που θα είναι ανάδρομος;


    Βρε άντε από δω τυμβωρύχοι....


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αγαπητοί φίλοι.
    Δυστυχώς είχαμε την ατυχία να παρασυρθούμε και να εξαπατηθούμε από τον Καραμανλή. Ήταν και το ΠΑΣΟΚ 11 και χρόνια συνεχόμενα στην εξουσια. Σου λέει τους βαρεθηκαμε. Να τον δούμε και αυτό νέος είναι φαίνετε με όρεξη ,υπάρχουν ελπίδες να πάει πιο ψηλά τη χωρα. Ας του δώσουμε λοιπόν την ευκαιρία. Τι μας έκανε λοιπόν ο εν λόγο προκομμένος. Ένα τεράστιο ΤΙΠΟΤΑ και να ήταν μόνο αυτό δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Δυστυχώς επισώρευσε τόσα δεινά η ανεπάρκεια και ο ερασιτεχνισμός των που δεν έχουν ξαναγίνει στο παρελθόν σε τέτοιο επίπεδο. Έτσι αθώες συνεχόμενης φωτιές που σχεδόν κάθε καλοκαίρι συμβαίνουν εξελιχτήκαν από την ανεπάρκεια των και την διάλυση του κράτους που δημιούργησαν σε μια ανείπωτη εθνική καταστροφή. Έτσι Πάρνηθα, Πεντέλη, Υμηττός, Αιγιαλεία, Ηλεία απ’ άκρη σε άκρη, Ταΰγετος, Πάρνωνας, Μεσσηνία, Μάνη, Εύβοια, ατέλειωτος ο κατάλογος των περιοχών που κατάπιαν οι φλόγες και ούτε μια συγγνώμη, ούτε μια παραίτηση, ούτε μια παραδοχή πολιτικής ευθύνης για το ολοκαύτωμα. Αντί να δεχτούν την πρόταση της αντιπολίτευσης για σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών (θα μου πείτε τι θα έκανε μια σύσκεψη, ίσως τίποτα, αλλά θα έδινε μια αίσθηση ότι υπάρχει κράτος που νοιάζεται και ψάχνει να βρει λύσεις για να απαλύνει την συμφορά ) την απέρριψαν με έπαρση. Αντί μιας ψύχραιμης στάσης , με βιασύνη και μωρία αναζητούν επικοινωνιακή διαχείριση της συμφοράς , με αναφορά σε σκοτεινές δυνάμεις και ασύμμετρες απειλές που έκαψαν την χώρα. Και όταν οι πολίτες αναρωτιόταν που ήταν το επανιδρυμένο κράτος του κ. Παυλόπουλου για να προλάβει, να αποκαλύψει και να σταματήσει αυτούς τους αχρείους εισβολείς (που ανακάλυπταν χωρίς να τους κατονομάζουν ) και να μειώσει τις επιπτώσεις της εγκληματικής τους δράσης ή έστω για να πει ένα συγγνώμη στους συγγενείς των νεκρών, στους ξεσπιτωμένους, στους επί καμένου ξύλου κρεμάμενους ενδεείς, το κράτος αυτό ήταν ανύπαρκτο. Καμένη Ελλάδα, καημένη Ελλάδα.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ

    η' ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ

    η' ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ


    Το μεγαλο ξανα-γαμησι
    της 16 Σεπτεμβρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΗΜΕΡΑ 29/ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ/07 ΤΡΙΑ
    GROUPS ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΕΠΕΣΚΕΦΘΗΣΑΝ ΤΗΝ
    "ΚΑΤΑΣΤΡΑΜΕΝΗ" ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ.
    ΑΥΡΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΔΥΟ ΚΡΟΥΑΖΕΡΟΠΛΟΙΑ
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΙΕ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΦΕΙΣ ΜΑΥΡΑ, ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΠΙΕΣΗ ΓΛΥΚΕ ΜΟΥ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΜΕΝΕ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΚΑΙΕΙ
    ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ
    ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ. ΚΟΛΠΟ ΗΤΑΝΕ
    ΚΟΥΤΟ ΑΓΟΡΙ, ΜΗ ΔΑΚΡΥΖΕΙΣ.
    ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΩΡΟΛΟΓΙΑ
    ΛΕΓΕΤΕ " ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ"


    ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *