GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θέλουν αμερικανόδουλους ηγέτες...

. ...όχι τον Καραμανλή και τον Παπανδρέου. Γι' αυτό βάζουν τις φωτιές! . Του Θωμά Ακρωτηριανάκη . Πιστεύω ότι τις πυρκαγιές τις βάζουν...

.
...όχι τον Καραμανλή και τον Παπανδρέου. Γι' αυτό βάζουν τις φωτιές!
.
Του Θωμά Ακρωτηριανάκη
.
Πιστεύω ότι τις πυρκαγιές τις βάζουν ακραίοι αμερικανόδουλοι κύκλοι, υπό την υψηλή εποπτεία και καθοδήγηση των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών. Θέλουν έτσι να χάσει τις εκλογές η ΝΔ, με μικρή διαφορά, και να αποδυναμωθεί εσωκομματικά ο Καραμανλής, που, κι αυτός όπως ο Παπανδρέου, είναι πατριώτης, μη αμερικανόδουλος πολιτικός.
Στόχος τους είναι να μπει στη θέση του Καραμανλή, στην αρχηγία της ΝΔ, ένα δικό τους αμερικανόδουλο πρόσωπο. Βλέπουν τον Καραμανλή ως έναν δεύτερο Παπανδρέου, που όλο και μετατρέπει τη ΝΔ σε, ουσιαστικά γι' αυτούς, ένα δεύτερο ΠΑΣΟΚ. Οι πυρκαγιές, λίγο πριν από εκλογές, είναι ένας μειωτικός παράγοντας για το εκλογικό ποσοστό του εκάστοτε απερχόμενου κυβερνητικού κόμματος.

30 σχόλια

  1. xaxaxaxaaxax
    ρε φιλε τι παιρνεις? ληγμενα?
    απο και ως που πατριωτες ο γιωργακης και ο κωστακης?
    σκυλακια των αμερικανων ειναι και τα δυο
    σε ποιο θεμα χαλασαν χατηρι στους αμερικανους?
    στο σκοπιανο?
    στο κυπριακο?
    στο αιγαιο?
    στα βιβλια μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. to kalitero anekdoto simera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ό,τι σεβάστηκαν οι αιώνες δεν μπορούν να προστατεύσουν οι γραικύλοι

    Πριν τρία μόλις χρόνια είχαμε τους περίφημους ολυμπιακούς αγώνες του 2004 (olympic games για μας και τίποτε άλλο…). Στην διάρκειά τους δεν συνέβη στην Πατρίδα μας κανένας εμπρησμός, καμμία τρομοκρατική επίθεση, καμμία καταστροφή, τίποτε το ύποπτο. Τα συμφέροντα των πολυεθνικών, που κέρδισαν από αυτήν την ιστορία δισεκατομμύρια, που πλήρωσε από το υστέρημά του ο Ελληνικός Λαός τεράστια και οι πολυεθνικές ξέρουν να προστατεύουν τα συμφέροντά τους από τους διάφορους «αγνώστους» και δήθεν… Δυστυχώς αμφιβάλουν ακόμη κάποιοι (αμφιβάλουν γιατί έτσι τους βολεύει…) ότι η χώρα βρίσκεται στο στόχαστρο μιας σκοτεινής συνωμοσίας. Αυτό παρ’ όλο το γεγονός ότι υπάρχει η μαρτυρία δεκάδων αυτοπτών μαρτύρων, τεκμήρια, συλλήψεις, ακόμη και τηλεοπτικό υλικό! Φτάσαμε στο σημείο να απειληθεί ο πλέον Ιερός χώρος των Ελλήνων, η Αρχαία Ολυμπία, να μεταβληθεί σε στάχτες το Κρόνιον όρος, όπου εδίδοντο και εκεί όρκοι ιεροί. Η είδηση δυστυχώς είναι αληθινή! Μέσα στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας έφτασαν οι φλόγες.

    Η φωτιά έχει τυλίξει το δάσος και τα κτίσματα μέσα στον αρχαιολογικό χώρο. Το Μουσείο κινδυνεύει άμεσα, εκκενώνονται ξενοδοχεία και γίνεται προσπάθεια απομάκρυνσης κατοίκων που κινδυνεύουν.

    Οι φλόγες από δύο μεγάλα μέτωπα έχουν κάψει σπίτια στις παρυφές του οικισμού και από ώρα είχαν βρεθεί κοντά στον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας αλλά και στο κτίριο της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, κοντά στο αρχαίο στάδιο. Στις φλόγες παραδόθηκε ο Κρόνιος Λόφος, ενώ οι αρχαιολόγοι αναμένουν να περάσει η πύρινη λαίλαπα για να ελέγξουν εάν έχουν γίνει ζημιές στο Μουσείο. Το σύστημα πυρόσβεσης του αρχαιολογικού χώρου λειτούργησε αλλά δεν επαρκεί να αντιμετωπίσει τις φλόγες, ούτε είναι σχεδιασμένο για να σταματήσει την πυρκαγιά στη γύρω δασώδη έκταση. Κατά ποίον τρόπο τώρα λειτούργησε όταν δεν έσβησε την φωτιά και όταν για τους περίφημους olympic games χρωστάμε ακόμη στους ξένους δισεκατομμύρια αυτό σίγουρα δεν αντέχει σε καμμία λογική. Το βέβαιον είναι ότι το κράτος των γραικύλων δεν φρόντισε το αυτονόητο. Να προστατεύσει από μία πιθανή και εξελισσόμενη εδώ και τέσσερις ημέρες φυσική καταστροφή τον Ιερό αυτό χώρο των Ελλήνων.

    Όχι, η ευθύνη δεν βαρύνει μόνον την Ν.Δ. που σήμερα κυβερνά, αλλά και το ΠΑΣΟΚ, που κυβέρνησε για τόσα πολλά χρόνια και βεβαίως και κάποια παραπονεμένα παιδιά της Ν.Δ., που τώρα παριστάνουν τους εχθρούς του πολιτικού κατεστημένου και παίζουν θέατρο φτηνού λαϊκισμού, προβάλλοντας τηλεοπτικά πλάνα με την μάνικα στο χέρι… Επιτέλους, ας καταλάβουν ότι κάποιοι έχουν και μυαλό σε αυτόν τον τόπο.

    Όσο γι’ αυτούς που ρωτάνε που είναι ο στρατός με τα μηχανήματά του, θα πρέπει να ξέρουν ότι τα μηχανήματα του Στρατού (τις περίφημες ΜΟΜΑ του Μηχανικού) τις διέλυσε ο πνευματικός πατέρας του Γ. Καρατζαφέρη Μητσοτάκης γιατί εθεωρείτο ότι κάνουν αθέμιτο ανταγωνισμό στους εργολάβους δημοσίων έργων, ένας από τους οποίους ήταν τότε και ο γενικός διευθυντής του κόμματος της Ν.Δ.

    Εναντίον όλων, λοιπόν για την Ελλάδα και τον πολιτισμό της. Ενάντια στο σάπιο πολιτικό κατεστημένο και τα τσιράκια του που παριστάνουν τους επαναστάτες εκ του ασφαλούς, παίζοντας και αυτά το παιχνίδι του κατεστημένου.

    Επάνω στις στάχτες του Κρονίου όρους όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ας ευχηθούν να τελειώσει το ψευτορωμαίικο και να αναστηθεί η ΕΛΛΑΣ! Και αυτό σίγουρα δεν θα γίνει μέσα από την οποιαδήποτε κάλπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γιατί αφήνετε τον Ακρωτηροτέτοιο αμολυτό; Παράτησε τώρα τα αστρολογικά του Χριστόδουλου και έπισε τα πατριωτικά των δυό βουτυρομπεμπέδων αρχηγών της Νου δου και του πασόκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιος οπλίζει το χέρι των εμπρηστών;

    Ποιος σιωπά και δεν τους καταγγέλλει;

    Ποιος ελπίζει να βγει κερδισμένος από αυτή την τραγωδία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλα ρε φιλε μας κανεις πλακα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΑΧΑ

    ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ !!!!!!!!

    ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ......

    ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΕΙΝΙΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΔΕΡΟΝΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ .

    ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΤΕΚΑΨΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣ

    ΑΚΡΩΤΗΡΙΝΙΑΚΗ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΠΟΥΡΔΟΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΒΛΑΚΑΣ ΤΟ ΕΣΚΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΦΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 11/9/2002

    Περί Κουφοντίνα

    elet@enet.gr

    *Από τον κ. Θωμά Ακρωτηριανάκη, Αθήνα:

    «Τον Κουφοντίνα, θα πετύχουν να τον κάνουν -παρά και ενάντια στη θέληση των ΗΠΑ- να τα ομολογήσει, αποκαλύψει όλα: ότι ήταν πράκτορας της ΕΥΠ (όπως άλλωστε είπαν στην τηλεόραση συγχωριανοί του) και μάλιστα μιας μικρής, στεγανής μερίδας της, που ουσιαστικά είναι παράρτημα της CIA· ότι άνθρωποι της CIA και αυτού του παραρτήματός της, όπως ο ίδιος ο Κουφοντίνας, είναι οι κατασκευαστές, συντηρητές και οι βασικοί δράστες της 17Ν που (θα) χρησιμοποιείται από τις ΗΠΑ, για να πιέζει μέσω του ζητήματος της τρομοκρατίας τα μη αμερικανόδουλα τμήματα του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. Και για να "αποσέρνουν" ανεπιθύμητους κρατικούς υπαλλήλους των ΗΠΑ (και όχι μόνο), αφού πρώτα τους μεταθέσουν στην Αθήνα· ότι οι άνθρωποι του παραρτήματος γράφουν τις προκηρύξεις, ψαρεύουν ανυποψίαστους, ξαφνικά και όχι ριζωμένα πολιτικοποιημένους και με ψυχοπαθολογικές αποκλίσεις, για τις δευτερεύουσες δουλειές της 17Ν, με σκοπό να συλληφθούν αργότερα, να ομολογήσουν υπερβολικά, να καταδώσουν υπερβολικά, για να πέσουν σε πιο μαλακά, έτσι ώστε να μη φαίνεται ότι η 17Ν είναι της CIA· και ότι αυτά συνέβαιναν εν αγνοία της κεντρικής διοίκησης της ΕΥΠ, που νόμιζε ότι γινόταν μια απλή προσπάθεια διείσδυσης».


    ki allo anekdoto
    einai paiktaras o typos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χαχαχαχαχα !! μπας σε καλώ σου !!! με έκανες και γέλασα …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ayto omws einai kalytero
    24/8/2001
    Εγκέφαλος... πηνία και τηλεπάθεια

    elet@enet.gr

    *Από τον κ. Θωμά Ακρωτηριανάκη (Αθήνα):

    «Προσπαθώντας να σκεφτώ, όσο μπορώ, επιστημονικά, έχω τον προβληματισμό ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος μπορεί να θεωρηθεί ως διαλεκτική άρνηση της άρνησης του ηλεκτρικού πηνίου και ότι τα τηλεπαθητικά φαινόμενα, αν πραγματικά υπάρχουν κάποια, μπορούν να θεωρηθούν ως διαλεκτική άρνηση της άρνησης της αλληλεπαγωγής ηλεκτρικών πηνίων. Η επιστήμη ερευνά την τηλεπάθεια, έχοντας επιτύχει μεγάλες προόδους. Αυτές επετεύχθησαν κυρίως από τους Σοβιετικούς επιστήμονες».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ποιος είναι αυτός ο Ακρωτηριανάκης ?? χαχαχα . ε ρε πούστη μου κάτι βλήματα που κυκλοφορούν ελεύθερα !!! αχαχούχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ρε θωμα ακομα γελαω με την μαλακια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ρε θωμα ακομα και ο γιωργακης με τον κωστακη γελανε με την μαλακια που εγραψες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. poso malakas eisai????xaxaxaxaxaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. πλακα πλακα παιδια η μαλακια του θωμα ειναι η μεγαλυτερη αποδειξη της προπαγανδας που γινεται
    αφου ο δικομματισμος χρησιμοποιησε ακομα και αυτο το επειχηρημα τα γκαλοπ πρεπει να τους τσουζουν αρκετα
    ουστ απο εδω μισθωμενοι κονδυλοφοροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Υπο άλλες συνθήκες πραγματικά θα γελούσαμε και θα τον ξαναρχίζαμε στο δούλεμα. Υπ' αυτές τις πραγματικά τραγικές συνθήκες και με το βάρος των διαφαινομένων συνεπειών τους πάνω στους ανθρώπους, στις ζωές που επλήγησαν, νομίζω ότι σε μια μόνο αντίδραση μπορούμε να καταφύγουμε αλλά και νομιμοποιούμαστε να καταφύγουμε.

    Ακρωτηριανάκη αναίσθητο γαϊδούρι που πριν τριάντα χρόνια πηδάγαμε τη μάνα σου πότε στην οικοδομή και πότε στα κλαμπάκια στα Χανιά και πότε μέσα στις τουαλέτες από τα μπαράκια στη βάση στο Ακρωτήρι με μόνο δύο κατοστάρικα, κούδρε ηλίθιε πουτάνας γιέ, βγάλε το σκασμό επιτέλους, κόσμος υποφέρει και πεθαίνει μαλακιστήρι των Χανίων.
    Οπως βλέπεις κάτι ξέρουμε κι εμείς...

    Αχχχ, ξαλαφρώσα, όπως τότε με την μάνα του και μάλιστα φτηνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. O Πρετεντέρης λύσιαξε απόψε που το ΠΑΣΟΚ πέφτει μαζί με ΝΔ και που ανεβαίνουν οι μικροί. Κάνει πως δεν καταλαβαίνει πως ο κόσμος ενοχοποιεί και το ΠΑΣΟΚ που αν ήταν κυβέρνηση το πολύ να ήταν ελάχιστα καλύτερα τα πράγματα, απλώς δεν θα είχαμε τους μουχλιασμένους αγροφύλακες του Πολύδωρα που πληρώνουμε τσαμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΚΡΟΤΗΡΙΑΝΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. γραφει πουθενα αλλου ρε παιδια ο θωμας να γελασουμε λιγο?
    σας παρακαλωωωωω πεστε μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο Ξεφτιλισμένος υπάλληλος των Βαρδινογιάννηδων ονόματι Θοδωρής Ρουσσόπουλος επανήλθε στο υπουργείο για να συκοφαντήσει το Πα.σο.κ. .
    Είναι γεγονός ότι
    ΔΕΝ ΑΠΟΚΗΡΥΣΣΕΙ η κυβέρνηση το βλακώδες επικοινωνιακό σενάριο της «ασύμμετρης απειλής» για να συγκαλύψει τις τεράστιες ευθύνες της και να δικαιολογήσει την ανικανότητά της να συντονίσει αποτελεσματικά τον κρατικό μηχανισμό στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

    ΑΝΕΛΑΒΕ ο κ. Θεόδ. Ρουσόπουλος, που παραμένει υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, να εξωραΐσει με σπαραξικάρδιο ύφος, ως τεθλιμμένη χήρα, και με σαθρά επιχειρήματα, το απαράδεκτο σενάριο, που αποδοκιμάζεται και από κυβερνητικά στελέχη, αλλά και προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις στις τάξεις των αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων, και μάλιστα σε όλες τις βαθμίδες.

    ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ο κ. Ρουσόπουλος «με δικά του λόγια» όσα βαρύγδουπα είχε πει προχθές ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βύρων Πολύδωρας, ο οποίος πρόσθεσε χθες στους παράγοντες της «ασύμμετρης απειλής» και τον... «στρατηγό άνεμο». Με αυτήν την προσθήκη σκορπίστηκαν στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα όλα τα κυβερνητικά επιχειρήματα. Μέχρι που γέλασε και το παρδαλό κατσίκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ειναι ποιητης ο ανθρωπος
    στρατηγος ανεμος
    ακου τι ωραιο ακουγεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. εχουμε τον πολυδωρα για ποιηση
    εχουμε τον θωμα για κωμωδια
    και γιωρικα με κωστικα για δραμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗς Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ!!

    ΜΙΣΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ 1/4ο ΠΟΛΩΝΟΣ.

    ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

    ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΤΑΣΣΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ

    ...ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΚΕ
    ΠΑΣΚΕ ΚΑΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ


    Ειναι αληθεια οτι υψηλοβαθμο στελε-
    χος της ΠΑΣΚΕ (γυναικα, σκυλα μαλ-λον) της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ , δεν
    απεστειλε στα περιφερειακα καταστη-
    ματα της τραπεζας, το δειγμα της
    υπευθυνης δηλωσης που πρεπει να συ-
    μπληρωσουν οι ψημενοι συμπολιτες
    μας για να παρουν τα πρωτα 3000 Ευρω?
    Δεν το απεστειλε η πρασινη σκυλα,
    αν και ως εκ της θεσεως της ειχε
    την ευθυνη, απλα για να ξεφτελισει
    τη κυβερνηση, κατι που προσπαθησαν
    να κανουν οι εμπρηστες, εξ ου και
    το ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΚΕ,ΠΑΣΚΕ ΚΑΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ.
    Σου λεει θα υπαρξει καθυστερηση,θα
    μαζευτει κοσμος, θα πανε τα καναλια
    του Μπομπολα, σε μια προσπαθεια να
    ακυρωθει το θαυμα. Ποιο ειναι το
    θαυμα? Τη Παρασκευη το πυρινο
    Τσουναμι, τη Τεταρτη τα πρωτα λε-
    φτα. Αυτο και αν ειναι θαυμα.
    Ρωταω τους εκπροσωπους τυπου των
    εμπρηστων εδω στο blog αυτο, αυτα
    που γραφω παραπανω ειναι αληθεια η
    ειναι σαν τη φωτογραφια κολαζ της
    πατσαβουρας(ΕΘΝΟΣ)???
    Εγω συνοδοιποροι των εμπρηστων θα
    ενημερωσω τους ψημενους συμπολιτες
    μας ποιο ειναι το ονοματακι της
    εν λογω πρασινης σκυλας, θα δωσω τα
    μελη της οικογενειας της και που μενει.Για να δουμε πως καιγονται τα
    σπιτια των εμπρηστων και των συνο-
    δοιπορων τους.



    ΖΑΧΑΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Θελουμε θΩΜΑ
    Θελουμε θΩΜΑ
    Θελουμε θΩΜΑ
    Θελουμε θΩΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ

    η' ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ

    η' ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ


    Το μεγαλο ξανα-γαμησι
    της 16 Σεπτεμβρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΣΗΜΕΡΑ 29/ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ/07 ΤΡΙΑ
    GROUPS ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΕΠΕΣΚΕΦΘΗΣΑΝ ΤΗΝ
    "ΚΑΤΑΣΤΡΑΜΕΝΗ" ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ.
    ΑΥΡΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΔΥΟ ΚΡΟΥΑΖΕΡΟΠΛΟΙΑ
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΙΕ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΦΕΙΣ ΜΑΥΡΑ, ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΠΙΕΣΗ ΓΛΥΚΕ ΜΟΥ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΜΕΝΕ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΚΑΙΕΙ
    ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ
    ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ. ΚΟΛΠΟ ΗΤΑΝΕ
    ΚΟΥΤΟ ΑΓΟΡΙ, ΜΗ ΔΑΚΡΥΖΕΙΣ.
    ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΩΡΟΛΟΓΙΑ
    ΛΕΓΕΤΕ " ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ"


    ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *