GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ‏...

...γιατί μπαίνουν οι φωτιές! . Διαβάστε εδώ . Είναι το "Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τον Τουρισμό". ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 11 ΣΤΟ Β2.9 (&...

...γιατί μπαίνουν οι φωτιές!
.
Διαβάστε εδώ . Είναι το "Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τον Τουρισμό".
ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 11 ΣΤΟ Β2.9 ("Ορεινος χώρος Πελοποννήσου") και στη σελιδα 12 το ΣΤ' ("...περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας συμπεριλαμβανομένης της Εύβοιας...").
ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ... ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ...
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ...
ΚΑΙ ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ
ΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ; ΤΟΝ ΜΑΪΟ.
ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ...
Ο ΣΟΥΦΛΙΑΣ!
corinthos16

39 σχόλια

  1. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΔΩΡΕΕΣ.
    ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΑΛΙ ΣΕ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ.
    ΕΝΤΑΞΕΙ!
    ΦΤΑΝΕΙ!
    ΜΑΣ ΠΕΙΣΑΤΕ!
    ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.
    ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ.
    ΦΕΥΓΩ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΩ.
    ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ?
    ΑΠ ΟΛΕΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ.

    ΥΣ:ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΕΙΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε καθαρή κυβερνητική προπαγάνδα, με εκμετάλλευση του πόνου των πληγέντων, μετατρέπεται όλο και περισσότερο το μπρίφινγκ του κ. Θ. Ρουσόπουλου στο Ζάππειο, αποδεικνύοντας κατ αυτόν τον τρόπο τις πραγματικές επιδιώξεις της κίνησης του πρωθυπουργού να τον επαναφέρει στη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου.
    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μάλιστα, έφτασε στο σημείο να αρνείται την προσπάθεια στελεχών της ΝΔ στην Ηλεία να οικειοποιηθούν τα μέτρα υπέρ των πληγέντων, αμφισβητώντας ακόμα και τις φωτογραφίες που αποδείκνυαν με τον πιο καθαρό τρόπο τις εικόνες ντροπής!
    Γενικότερα, άλλωστε, και ειδικά χθες, ο κ. Ρουσόπουλος έδωσε την εντύπωση ότι αποφεύγει οποιαδήποτε πολιτική συζήτηση, αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε ευθύνη της κυβέρνησης έχοντας ως μοναδική προτεραιότητά του να εμφανίζει μια ωραιοποιημένη εικόνα των μέτρων για τους πληγέντες, ώστε, ει δυνατόν, να περάσουν σε δεύτερη μοίρα οι ευθύνες για την τόσο μεγάλη έκταση των πυρκαγιών και τους 64 νεκρούς!
    Θέμα έθεσε ο Συνασπισμός της Ριζοσπαστικής Αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ), λέγοντας αν η πολύωρη καθημερινή παρουσίαση του κυβερνητικού εκπροσώπου στη ΝΕΤ «εμπίπτει στους κανόνες του ΕΣΡ». «Η πρακτική αυτή της ΝΔ να κάνει προεκλογικό αγώνα εκμεταλλευόμενη το δράμα των πυρόπληκτων συνιστά κατάφωρη παραβίαση των κανόνων τηλεοπτικής προβολής των κομμάτων και αποτελεί προσβολή στον κοινοβουλευτισμό», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ .

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προσπαθήσαμε κάποιοι να αναδείξουμε την πραγματικότητα που ελάχιστοι δείξατε να την ασπάζεστε.
    Είπαμε ότι ο δικομματισμός είναι ο ηθικός αυτουργός της ερήμωσης της Ελλάδας και πολλοί ενοχληθήκατε.
    Φανήκατε ευκολόπιστοι ακόμα και στα τρομολαγνικά σενάρια, αλλά τρομερά δύσπιστοι ως προς την απλή, απλούστατη αλήθεια την οποία χώνεψαν ακόμη και οι ξένοι.

    Σας είπαμε ότι η βουλή με διαρκείς φωτογραφικές διατάξεις (αποχαρακτηρισμοί)και εγκληματικές παραλήψεις(δασολόγιο) ήδη από το ’75 προκαλεί τον καταπατητή-εμπρηστή.
    Επισημάναμε, ότι επιτέλους για πρώτη φορά μετά το 2001 εισήχθη η έννοια της αειφορίας και ελήφθησαν συγκεκριμένες πρόνοιες από τον συντακτικό νομοθέτη που αγνοήθηκαν ακόμη και από τη κυβέρνηση που τις πρότεινε, για να έρθει μετά η ΝΔ να γυρίσει τη πλάτη στο σύνταγμα και σαν να μην έφτανε αυτό να αγωνιστεί για να καταργήσει αυτές ακριβώς τις διατάξεις.
    Τους εμπρηστές τους έφτιαξε ο δικομματισμός και τους ανεχτήκαμε όλοι εμείς οι ηλίθιοι, αυτή είναι η αλήθεια.
    ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ουσιαστικά λέει κάψτε τα όλα! Ο Σουφλιάς που καλοβλέπει την αφεντομουτσουνάρα του στη Προεδρία της Δημοκρατίας. Κούφια η ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 9.26 πίσινους,

    Μπα;

    Ξυπνήσατε ζώα να υπερασπιστείτε κανένα δημοκρατικό θεσμό;;;

    ...γιατί κατά τα άλλα αν δεν εξυπηρετεί το δικό σας κομματικό όφελος τότε τους θεσμούς του έχετε τελείως... θεσμένους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατι σας ειναι τοσο δυσκολο να πιστεψετε πως τις φωτιες τις βαζουν ανθρωποι των κομματων και τα κομματα τις αφηνουν επιτηδες να γιγαντωνοντε?Επειδη ποναει?
    Κωστας-Γιωργακης-Αλαβαν και Αλεκα ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ να τις σβησουν.ΤΙΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΕΞΑΠΛΩΘΟΥΝ και μονο οταν το πραγμα τους ξεφυγε με τους τοσους νεκρους ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ αρχισαν να κανουν κατι.ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ ο πρωθυπουργος ψελλισε κατι περι οργανωμενου σχεδιου.
    Γιατι δεν μας λεει ομως και την συνεχεια? Ποιοι το σχεδιασαν και γιατι?Ποιοι εξυπηρετηθηκαν απο την μη εγκαιρη κατασβεση?
    Τα κομματα εξυπετηθηκαν ,ολοι ν' ασχολουμαστε με τις φωτιες κι οχι με τις εκλογες.Φοβουντε πια πολυ μηπως κι ο λαος ψηφισει διαφορετικα απ τις αλλες φορες.ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΙΑ!.Διοτι ποιος θα ναι αυτος που θ αναλαβει να χρεωθει δυσκολες τις αποφασεις του μελλοντος?Γι αυτο και κανουν την αναμετρηση ντερμπυ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για να δείτε την ηλιθιότητα των σεναρίων περί ασύμμετρων απειλών του αόρατου εξωτερικού εχθρού, δεν έχετε παρά μα κάνετε αυτό που κάνουν όλες οι επιστήμες τους κόσμου.
    Αναλύστε το γεγονός με τη μέθοδο cause-nexus.
    Ποιος δηλαδή αντικειμενικά ωφελείται από αυτή τη κατάσταση.

    Δεν είναι ο κεντρικός διαχειριστής της κρίσης;
    Δεν είναι ο καταπατητής, οι διάφοροι σύλλογοι, οι μεταπράτες γης, ο βοσκός και ένα μικρό μέρος των καλλιεργητών;
    Δεν είναι αυτοί που θέλουν να αποπροσανατολίσουν το εκλογικό σώμα;
    Δεν είναι αυτοί που επιδιώκουν να ασκήσουν ή να νομιμοποιήσουν την αντικοινωνική πολιτική τους σκορπίζοντας τον αόρατο φόβο για την εθνική απειλή από τον (εξωτερικό) εχθρό;
    Δεν είναι όλοι οι έμποροι της απειλής και οι διαμορφωτές φοβικών κοινωνικών συνδρόμων για να τα εκμεταλλευτούν πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά;
    Δεν είναι ο πολιτικός λαϊκισμός και τα εκχυδαϊσμένα ΜΜΕ των νταβάδων;
    Απλώς αναρωτηθείτε!
    ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 31/8 13:29 ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ 63ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΡΕΟΠΟΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η «Ηλιθιότητα» είναι πρόβλημα γραμμής!
    ==============
    Παραλίγο σωστό!

    Το ορθό είναι: «Ηλιθιότητα» είναι πρόβλημα κυβερνητικής γραμμής και των επικοινωνιολόγων της.

    Άντε να το πω, παρότι στην αρχή δίσταζα…
    Βρε σεις, γιατί κέρδισε ο Σημίτης τις εκλογές μετά τη γενική κατακραυγή από την κατάρρευση του Χρηματιστηρίου και τον γενικό θυμό που είχε ξεσηκώσει η πολιτική του τη τελευταία περίοδο, τότε;

    Γιατί απλώς έκανε σωστή επικοινωνιακή διαχείριση στην υπόθεση του μεγάλου σεισμού.
    Ναι για αυτό.

    Η ΝΔ αν είχε ειδικούς και γάτες στην επικοινωνία θα μπορούσε με μια άλλη διαχείριση κρίσης από την αρχή, και με συνέπεια, να κερδίσει τις εντυπώσεις και τις εκλογές…αλλά ούτε αυτό!
    ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μ αρεσουν αυτοι του diktyo21.Μας λενε κι αυτοι οπως και πολλοι αλλοι οτι ηταν σχεδιο αλλα ως εκει.Ποιανων ,γιατι,κουβεντα δεν βγαζετε ανθρωπακια της συμφορας.Συγχαρητηρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Περιμένατε από ένα φασίστα ονόματι Σουφλιά να είναι διαφορετικός από τα άλλα φασιστοειδή ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Είναι ο άνθρωπος που μιά ολόκληρη γενιά, αυτών που σπουδάζουν στα ΤΕΙ, που τους κρατά εγκλωβισμένους, χωρίς να τους αφήνει ισότημα να λαμβάνουν μέρος σε δημόσιους πλειστηριασμούς, για να τους αρμέγει την ψήφο. Ο φασίστας Σουφλιάς σαν βλάχος ξέρει από άρμεγμα! Μαύρο στον βλάχο αρχιφασίστα. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝΝΑ

    1:53 μμ

    ==
    Μαλλον δεν ξερεις να διαβαζεις.
    Στο ξαναβαζω :

    "Και μάλιστα τα ίδια τα κανάλια παρουσίαζαν τις μαρτυρίες τους, με τη ρουμπρίκα: «Στόχος η Ελλάδα»

    Ύστερα, την Κυριακή το βράδυ, το ΠΑΣΟΚ έβγαλε τη «γραμμή», ότι τα περί «οργανωμένου σχεδίου» ήταν «κινδυνολογία της κυβέρνησης»".
    ==
    Το σιμιτη κερδισε τις εκλογες αν και κατακλεψανε τον κοσμο με το Χρηματιστηριο ,γιατι ειχε ΟΛΑ τα καναλια δικα του.
    Εκτος των τριων κρατικων ,ειχε και ΟΛΑ τα ιδιωτικα,τα οποια πληρωνε αδρα..

    Μπας και πιστευεις οτι "η ασυμμετρη απειλη" ,που την εφευρε καποιος δημοσιοκαφρος και την υπεβαλλε σαν ερωτηση στον Πολυδωρα,ο οποιος συμφωνησε,αν και ειμαι σιγουρος πρωτη ακουγε τον ορο,θα ειχε παραπανω τυχη απο ενα -δυο δελτια .."ειδησεων" και μαλιστα στα ψιλα,αν δεν το καναν βουκινο οι πασοκοσκυλαιοι και τα πασοκοσκυλαιικα ΜΜΕ ??

    Και ειπαμε ,να το ξαναπουμε υστερικια:

    Οταν απο τις 24.00 εως 06.00 μπαινουν 100 και πλεον φωτιες σε μια εκταση απο Φθοιωτιδα μεχρι Σπαρτη ,και μαλιστα επι τεσσερες μερες,ειναι απειλη ασυμμετρη=μη συμμετρη,αμετρη,δεν ειναι δυνατον να εκτιμηθει,δεν υπακουει στο "μετρον"...

    Και τετοια ηταν.
    Και αντι οι πασοκοσκυλαιοι να πουν ΝΑΙ γαμωτο μας καινε,βασει σχεδιου ,οργανωμενα,καθονται και μαλακιζονται (με το γιατιτην ειπε και αν την ειπε) και εχουμε τωρα 5 μερες να ασχολουμαστε,οχι ακριβως εμεις αλλα τα πασοκοσκυλαιικα μπουρδελοκαναλα με την θεωρια της ..
    ασυμμετρης απειλης)!!..

    Παλια τους τεχνη κοσκινο.
    Εδω φαγανε τον Αγγελοπουλο φερανε πισω τον ελληνοπολωνο απο την Κινα ,που δηλωσε οι "δηθεν προοδευτικοι.."!! και ενω ειχαμε ενα εγκλημα ασχολουμασταν με την φραση του ελληνοπολωνου..
    Και εκατονταδες αλλες περιπτωσεις,εδω ειχαμε σεισμους ισοπεδωτικους τα πασοκοσκυλαιικα ΜΜΕ επαιζαν για την κλιμακα ριχτερ,γινανε ολοι ειδικοι..

    Αυτα τα ολιγα.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 1:57 μμ

    ==
    Το ξερουν ποιοι βαλανε τις πυρκαιες.
    Οπως το ξερει και ολος ο κοσμος.

    Αλλα "ελλειψει αποδειξεων" ,κανουν
    τα "ανθρωπακια της συμφορας"..

    Εγω που δεν εχω βεβαια τα δικα τους κωλυματα, να σου το πω ευθαρσως:
    "Τις βαλαν οι πασοκοσκυλαιοι".


    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τζών, την πάτησες μάτια μου…
    Η άποψη μου είχε μια παγίδα και συ κοροΐδο έπεσες μέσα και αποκαλύφτηκες.
    Βλέπεις ότι η υστερία στους άνδρες είναι χειρότερη, ίσως, από αυτή που μάθατε μισογύνηδες να κατηγορείτε τις γυναίκες.
    ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΝΝΑ

    2:42 μμ
    ==
    Μην μου πεις!!
    Βιτσιοζα η μανδαμ??

    Η άποψη μου είχε μια παγίδα και συ κοροΐδο έπεσες μέσα και αποκαλύφτηκες.
    ==
    Μπα! ντυμενος ειμαι μανδαμ!

    Βλέπεις ότι η υστερία στους άνδρες είναι χειρότερη, ίσως, από αυτή που μάθατε μισογύνηδες να κατηγορείτε τις γυναίκες.
    ==
    Ισια ισια αγαπαμε τις γυναικες.
    Αλλα αν καποια μανδαμ παει να το παιξει "100 η αλεπου 110 τα αλεπουδακια",χανομε την αβροτητα μας.

    Γιατι δεν ειναι ΟΛΕ αι γυναικε και ντε και καλα .."μανδαμ"!
    Υπαρχουν πολλα ειδη και σε αυτας ταυτας..

    Εντρεπομαι να χρησιμοποιησω καμμια λεξη που αρχιζει απο π....
    Ειμαι σιγουρος δεν την ξερεις ουτως η αλλως (μπλιαχ!) οποτε τζαμπα θα την πω!
    Αν παρεπιμπτοντως επιμενεις εδω ειμαστε.

    Παντως εχεις πνευμα.
    Διαθετεις μυελο χωρις αμφιβολια,πραγμα που "exciting ,exciting just to me"

    tzvn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 1:57 μμ

    ==
    Το ξερουν ποιοι βαλανε τις πυρκαιες.
    Οπως το ξερει και ολος ο κοσμος.

    Αλλα "ελλειψει αποδειξεων" ,κανουν
    τα "ανθρωπακια της συμφορας"..

    Εγω που δεν εχω βεβαια τα δικα τους κωλυματα, να σου το πω ευθαρσως:
    "Τις βαλαν τα ΔΕΞΙΟΣΚΥΛΑ".


    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 2:52

    Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια…
    αλλά δεν ξέρω τι θα πει ο Θοδωρής.
    Μάλλον δεν κατάλαβες τη γκάφα σου…να είσαι βέβαιος όμως ότι διαβάζοντας δαγκώθηκαν πολλά παιδία, όχι μόνο γύρω από το staff, αλλά και στα κανάλια.

    Μη ξαναπείς σαχλαμάρες για το ποιος ελέγχει τα κανάλια, γιατί διαβάζουν και κάποιοι από μέσα!
    ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΝΝΑ

    3:14 μμ
    ==
    Να τους πεις οτι ..χεστ..., εντρεπομαι να το πω ,α! κακο κοριτσι ,με προκαλεις και θα πω χυδαιας λεξεις!

    Παντως να σου πω κατι?
    Προχτες ,μαλλον, ειδα στο Αλτερ, το χατζηνικολαου και εκεινο το ποντικουρη το αλευ(γ)α...

    Ειχανε πλακα.
    Το λοιπον αν εχασες το επεισοδιο, το χατζηνικολαου εγινε "εξω φρενων",Χα! οταν το αλευ(γ)α πηγε να το διαψευσει!!
    Ακους εκει να τον διαψευσει!
    Πυρ και μανια,και να βλεπεις το ποντικομουρη να εχει χεστει πανω του...
    Χα! ειχε πλακα η φαση..

    Νομιζω εκει πρεπει να κινηθει η "επικοινωνια" της Ν.Δ.
    Να λαδωσει κατι τετοια δημοσιογραφια,και να δεις μετα ..
    Θα τους ξεσκισουν τους πασοκοσκυλαιους..

    Θα ακουν καναλια και θα κοβουν περα.
    Και θαβλεπες μετα τι τυχη θα ειχε η θεωρια "της ασυμμετρης απειλης"..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το εθνικοσοσιαλιστικο ΠΑΣΟΚ επιστρατευει τις καταπτυστες δυναμεις των ΕΣ ΕΣ του (καμπουρακης – κανελλακης – κακαουκανης) οι οποιοι υπο την καθοδηγηση του ΦΟΝ ΚΟΣΤΙΟΥΣ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΙΟΥΣ στελεχους της πρασινης φασιστικης δημοσιογραφικης ΒΕΡΜΑΧΤ και συνεπικουρουμενος από αλλα βδελυρα στοιχεία της βρωμερης του προπαγανδας (Τρεμη ,Τσιμας Οικονομεας κλπ) επιχειρεί ως φασιστικη καθαρα δυναμις να εκμεταλλευτει για λλη μια φορα τον πονο και τον θρηνο συνανθρωπων μας για κομματικο οφελος… .ομως ο Ελληνικος λαος και παλι (όπως χιλιαδες χρονια τωρα σε πεισμα των εκαστοτε βαρβαρων) θα πει το μεγα ΟΧΙ ΘΑ ΥΨΩΣΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ , ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ τους ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΜΗΔΙΣΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΘΑΨΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΜΟΡΦΑ (αυτή τη φορα) ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΧΩΣΟΥΝ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΝΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΟΛΥΝΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΑΡΚΑ……..

    Δυστυχως για σας ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ΠΑΛΙ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τελικά ο μόνος που μας κάνει να χαμογελάμε εδώ μέσα ανάμεσα σε όλους τους σοβαροφανείς είναι ο Τζων .Και είναι και τεκμηριωμένος τις περισσότερες φορές(με τον τρόπο του).Τα βγάζει πέρα άνετα με όλους(με τον τρόπο του).Να είσαι καλά όπου και να βρίσκεσαι!F.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. πρασινα φασιστοειδη βλεποντας να ερχεται το τελος της φασιστικης τους νοοτροπιας/εξουσιας σαν κορακια σκυλευουν πανω σε φερετρα συνανθρωπων μας για λιγες ψηφους ενω ο αμερικανοδουλος (παιδι της ολμπραιτ) δοτος αρχηγος του βυσσοδομει στα βρωμικα αμερικανοκαναλα της ευρωπης εναντιον της πατριδος μας, θλιβερος, μονος , φασισιστας και αμερικανος ,ε πιχειρει να διαλυσει την Ελλαδα μηπως και διασωθει ... αλλα δεν υπαρχει οδος διαφυγης για το θλιβερο σουργελο Τσαντ, θα πιει το ποτηρι της προδοσιας του μεχρι τελους ...

    Οπως ολοι οι προδοτες της πατριδας μας απο αρχαιοτατων χρονων μεχρι τωρα , θα καταληξει στον βοθρο της ιστοριας για παντα, συνωνυμος του ΠΗΛΙΟΥ ΓΟΥΣΗ και του ΕΦΙΑΛΤΗ , ουστ φασιστοκοπροσκυλα του πασοκ ..
    ο Ελληνικος λαος ξυπνησε , γιαυτο ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ εθνικοσοσιαληστες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. «Η κυβέρνηση απέτυχε στην πρόληψη των πυρκαγιών, στην αντιμετώπιση της καταστροφής και στην ανακούφιση των πληγέντων, όπως απέτυχε και στα ζητήματα παιδείας με τις αδιανόητες γκάφες στα αποτελέσματα των εξετάσεων».

    H κυβέρνηση απέτυχε παταγωδώς στη διαχείριση της κρίσης ενώ οι δηλώσεις περί ασύμμετρων απειλών έπληξαν βαρύτατα την εικόνα της χώρας και κυρίως την εικόνα ασφάλειας που δίνει η Ελλάδα. Με τα όσα ακούστηκαν και τις διαστάσεις που δόθηκαν από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης η χώρα διασύρθηκε. «Πρόκειται για το απόλυτο λάθος. Είναι ασύμμετρη ανοησία. Δεν μπορεί η χώρα να βγάζει μόνη τα μάτια της» ..
    Πρέπει να δοθεί απόλυτη προτεραιότητα στην αποκατάσταση των υποδομών και του παραγωγικού δυναμικού στις πληγείσες περιοχές και κάλεσε την κυβέρνηση να αξιοποιήσει άμεσα τα κονδύλια του Γ΄ΚΠΣ που φθάνουν τα 2 δις ευρώ και χάνονται λόγω αδυναμίας απορρόφησης.

    ’’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΑΘΑΝΕ ΠΩΣ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ

    ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ


    Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ

    ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ Β ΑΘΗΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Aσύμμετρη καλείται η, στο εσωτερικό εκδηλωμένη, απειλή εναντίον της ασφάλειας ενός κράτους ή μιας κοινωνίας από την εκδήλωση της οποίας ο επιτιθέμενος προσδοκά ζημιές και απώλειες πολλαπλάσιες από αυτές που θα επιτύγχανε με συμβατικές μεθόδους.

    Μονο βλακες, προδοτες , πνευματικα αναπηροι, μισελληνες και πασοκτζηδες δεν βλεπουνε τι γινεται 10 ημερες τωρα….Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ , 5 ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ …και μονο ο αμερικανος γιωργακης δεν ‘καταλαβαινει’ τι γινεται …… ΒΛΑΚΑΣ η ΠΡΟΔΟΤΗΣ ? διαλεξτε….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΔΙΝΕΙ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΑΝ ΠΑΡΕΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
    ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, Η ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ ΕΚΤΟΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.
    ΕΞΩ ΡΕ ΨΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΛΝΛΗΣ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΜΕΝΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ. ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ.

    ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ = ΨΗΦΟΣ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ, ΛΑΛΙΩΤΗ, ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ,ΝΕΟΝΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΑΣ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΗΣΥΧΟ ΡΕ ΑΡΑΠΗ.
    ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ
    ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!
    ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΔΕΙΣ!
    ΚΡΙΜΑ ,ΘΑΧΕ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΙ'ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΙΣΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΣΑΣ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΝΟΣ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ (ΣΥΡΙΖΑ) ΚΑΙ ‘ΑΡΘΡΟ’ ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ) ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ – ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ‘ΑΥΓΗ’ (αυγη της τουρκοκρατιας..)



    Να αρθεί το εμπάργκο κατά της Βορείου Κύπρου




    Συντάκτης : Ημ/νία καταχώρησης : 22/12/2006 15:05:30
    ________________________________________
    Της Σισσυς Βωβου, του Νασου Θεοδωριδη και του Γιαννη Μηλιου

    Η καταθλιπτική ομοφωνία που παρατηρείται συστηματικά και ενορχηστρωμένα κάθε φορά που η κυρίαρχη αντίληψη σύσσωμης --δυστυχώς-- της ηγεσίας του ελληνικού πολιτικού προσωπικού διαπιστώνει "εθνικούς κινδύνους" επαναλήφθηκε και στην περίπτωση των διαπραγματεύσεων για την ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε. Σκληρά δελτία τύπου από κόμματα και οργανώσεις της Αριστεράς πολλών αποχρώσεων και τάσεων (κοινοβουλευτικών, εξωκοινοβουλευτικών κλπ.) έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους, και μάλιστα σε βαθμό που, αν αναγιγνώσκονταν χωρίς την υπογραφή τους, να μην μπορούσε να τα ξεχωρίσει κανείς από τη ρητορική, τους σχηματισμούς της άλλης όχθης.
    Εν προκειμένω, η αντίκρουση της επιχειρηματολογίας της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν θα είχε καμία αξία, αφού είναι απολύτως φυσιολογικό οι δύο αυτοί στυλοβάτες του αστικού πολιτικού συστήματος να χαϊδεύουν τις φοβίες του πληθυσμού τις οποίες διαρκώς καλλιεργούν.
    Είναι όμως εξαιρετικά λυπηρό να βλέπει κανείς μεγάλη μερίδα της Αριστεράς όλων δυστυχώς των αποχρώσεων να ευθυγραμμίζεται με τα φαιδρά και επικίνδυνα δόγματα που πλασάρει εδώ και δεκαετίες το ελληνικό πολιτικό κατεστημένο, σε μια προσπάθεια να πείσει τους "υπηκόους" του ότι η Ελλάδα απειλείται, ότι οι στρατιωτικές δαπάνες είναι αναπόφευκτες και έχουν "αμυντικό χαρακτήρα", και άλλα παρόμοια.
    Εμείς πιστεύουμε ότι μια τέτοια Αριστερά δεν μπορεί να προσφέρει συνολικό σχέδιο ανατροπής και ρήξης, διότι στην καλύτερη περίπτωση αρέσκεται να σχοινοβατεί κάνοντας μίζερους υπολογισμούς για το πολιτικό κόστος, ενώ στη χειρότερη περίπτωση ασπάζεται με ειλικρίνεια την επιχειρηματολογία της άρχουσας τάξης.
    Στα θέματα του "έθνους" το μεγαλύτερο τμήμα της Αριστεράς δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του, και ενίοτε γίνεται "βασιλικότερο του βασιλέως". Τα αίτια δεν είναι ασφαλώς σημερινά, αλλά το κακό έχει παραγίνει. Όσο δεν ανοίγει ένας ευρύτατος ενημερωτικός διάλογος (επώδυνος και για την ίδια της την "εθνικά γαλουχημένη" λαϊκή βάση) που δεν θα μπορούσε παρά να καταλήξει στο ότι οι "εμμονές περί έθνους" είναι εντελώς --μα εντελώς (και δίχως περιστροφές)-- ασυμβίβαστες με τη μαρξιστική και εν γένει |ταξική θεώρηση| της ιστορίας, η κατάσταση θα χειροτερεύει διότι η επικαιρότητα είναι συνήθως αδήριτη. Χθες προέκυψε το σχέδιο Ανάν, σήμερα η ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε., αύριο σίγουρα κάτι άλλο.
    Ως προς το θέμα της τουρκικής ένταξης στην Ε.Ε., είναι άγνωστο πόσοι Έλληνες και Ελληνίδες γνωρίζουν ότι υπήρξε σαφέστατη πολιτική διαπραγμάτευση το 2004 ανάμεσα σε Τουρκία και Ε.Ε., με στόχο η πρώτη να πράξει ό,τι μπορεί για να συνεισφέρει στην επίλυση του Κυπριακού μέσω της προτροπής αποδοχής του Σχεδίου Ανάν εκ μέρους της Βόρειας Κύπρου και η δεύτερη στη συνέχεια να αξιώσει το άνοιγμα των λιμανιών της Τουρκίας προς τα καράβια της Νότιας Κύπρου. Είναι προφανές ότι το πρώτο σκέλος της συμφωνίας υλοποιήθηκε λόγω του δυναμικού αγώνα των Τουρκοκυπρίων, που κατέληξε σε ένα συντριπτικό ποσοστό υπέρ του "Ναι", που σημειώθηκε στα γεωγραφικά όρια της Βόρειας Κύπρου και αποτελεί μέγιστη νίκη των ειρηνόφιλων και προοδευτικών Τουρκοκύπριων ενάντια στον απορριπτικό Ντενκτάς. Το δεύτερο σκέλος βάλτωσε λόγω του ολέθριου "Όχι", που έβγαλε στην επιφάνεια όλο τον εθνικισμό της ελληνοκυπριακής πλευράς εκπεφρασμένο από τον γνωστό της πρόεδρο με το απαίσιο ιστορικό πολιτικό παρελθόν.
    Η αδηφάγος ελληνοκυπριακή άρχουσα τάξη φαίνεται να πετυχαίνει το σχέδιο οικονομικού στραγγαλισμού των Τουρκοκυπρίων, χρησιμοποιώντας αφενός την πυγμή της και την ισχυρή θέση της, παίρνοντας τη ρεβάνς για το 1974, ενώ αφετέρου ορέγεται την εκμετάλλευση ενός φτηνού εργατικού δυναμικού. Η ένταξη στην Ε.Ε. πραγματοποιήθηκε χωρίς την προηγούμενη επίλυση του Κυπριακού και έτσι κληροδοτήθηκε σε αυτήν η διαχείριση μιας πρωτόγνωρης μοναδικότητας, αφού εισήλθε στην Ένωση ένα κράτος de facto διχοτομημένο, με τους Τουρκοκύπριους περιθωριοποιημένους και ανήμπορους να συμμετάσχουν πλήρως στο σχετικό εγχείρημα.
    Το γεγονός ότι οι ίδιοι οι Ελληνοκύπριοι και Ελληνοκύπριες είπαν κατά πλειοψηφία το "Όχι", με βάση κάτι που θα μπορούσαμε να ονομάσουμε "ο εθνικισμός των προνομιούχων", δεν αλλάζει το γεγονός ότι οι Τουρκοκύπριοι είναι απομονωμένοι και χωρίς φωνή στην Ε.Ε.
    Είναι προφανές ότι το πιο αδύναμο μέρος σε όλη αυτή την "πολυμερή σύγκρουση" είναι η τουρκοκυπριακή εργατική τάξη. Συνεπώς, το στοιχειώδες διεθνιστικό καθήκον της ελληνοκυπριακής και της ελληνικής Αριστεράς θα ήταν να τη στηρίξουν αναφανδόν και δίχως όρους ενάντια στην τρέχουσα εθνικιστική επιχειρηματολογία των αστικών καθεστώτων Ελλάδας και Ν. Κύπρου, που επιμένουν να διαχωρίζουν τους λαούς με βάση τα "έθνη", συσκοτίζοντας το μοναδικό αληθινό διαχωρισμό που αξίζει να αποτελέσει διακύβευμα πραγματικής σύγκρουσης, δηλαδή τον ταξικό.
    Η απίστευτα σκληρή στάση μεγάλης μερίδας της Αριστεράς ενάντια στην τουρκική ένταξη είναι απλώς το κερασάκι στην τούρτα. Στην πραγματικότητα είναι απολύτως συνεπής με τη διά σιωπής συμβολή της στην απόκρυψη του γεγονότος ότι το Αιγαίο δεν είναι σε καμία περίπτωση ελληνική λίμνη, ότι οι περίφημες παραβιάσεις του εναέριου χώρου είναι μια καλοστημένη απάτη, αφού παρανόμως η Ελλάδα δεν ευθυγραμμίζει τα μίλια στον αέρα και στη θάλασσα, ότι η στρατιά στο Ανατολικό Αιγαίο είναι επίσης παράνομη, ότι ο πόλεμος είναι απαράδεκτος ακόμη και αν αποκαλείται αμυντικός, ότι εν πάση περιπτώσει η υποχρεωτική στράτευση είναι μια απαράδεκτη βαρβαρότητα.
    Ανεξάρτητα από την σκληρή κριτική που ασκούμε και πρέπει να ασκούμε στην Ε.Ε. και το σύνολο της πολιτικής της, η Κυπριακή Δημοκρατία επέλεξε να ενταχθεί σ' αυτήν και η ένταξη χωρίς προηγούμενη λύση δημιουργεί ασφυκτικά προβλήματα στους Τουρκοκυπρίους οι οποίοι με την υπερψήφιση κατά πλειοψηφία του Σχεδίου Ανάν έκαναν αυτό που τους αντιστοιχούσε για την άρση της de facto διχοτόμησης που κρατά εδώ και 42 χρόνια. Χωρίς να είμαστε σε θέση να ασκήσουμε εξωτερική πολιτική, δεν μπορούμε να δεχτούμε την εθνική ομοφωνία σε θέματα που η Αριστερά πρέπει να αντιμετωπίζει μέσα από ένα ταξικό πρίσμα.
    Καταγγέλλουμε πάντα και ζητάμε να σταματήσει η τουρκική κατοχή στην Κύπρο, οι νέες όμως πραγματικότητες επιβάλλουν μια ρεαλιστική πολιτική που θα βελτιώνει τη ζωή των απομονωμένων και οικονομικά, κοινωνικά και πολιτιστικά περιθωριοποιημένων Τουρκοκυπρίων από τα δρώμενα στην Ευρώπη.
    Η συνέχιση της απομόνωσής τους δεν κομίζει κανένα όφελος στον ελληνοκυπριακό λαό που ζει στην Κυπριακή Δημοκρατία με τη σημερινή της μορφή.
    Έστω και αν, με βάση τις σημερινές εξελίξεις, όπως πολλοί φοβούνται, οι δύο μικροί και διαχωρισμένοι λαοί του μικρού αυτού νησιού οδηγηθούν τελικά στην de jure διχοτόμηση, η δουλειά των αριστερών δυνάμεων δεν είναι να ενισχύσουν μια τέτοια πορεία αλλά να ακολουθούν, σε κάθε φάση και με τις κατάλληλες πολιτικές, την πολιτική της συνεργασίας και της διεθνιστικής αλληλεγγύης.
    Σήμερα οι επιδιώξεις της Κυπριακής Δημοκρατίας χρησιμοποιούνται από τα μεγάλα κανόνια της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να κρατήσουν έξω την Τουρκία, τα κίνητρά τους όμως είναι πολιτικά, οικονομικά και πολιτιστικά και σε καμία περίπτωση το ενδιαφέρον για τη δημοκρατία στην Τουρκία, για την οποία η Αριστερά σίγουρα πρέπει να φροντίζει με τις κατάλληλες πολιτικές και όχι με την απομόνωση.
    Καταλήγουμε διατυπώνοντας ξανά την πεποίθησή μας ότι δεν μπορεί να υπάρξει συνεπής αντικαπιταλιστική πολιτική χωρίς να εμφορείται και από ασυμβίβαστο αντιεθνικισμό.

    |Η Σίσσυ Βωβού είναι μέλος της ΑΚΟΑ, ο Νάσος Θεοδωρίδης είναι μέλος του ΣΥΝ, ο Γιάννης Μηλιός, είναι διευθυντής του περιοδικού "Θέσεις", μέλος του ΣΥΡΙΖΑ|


    ===========================================================================

    οι Τουρκοι είναι φιλικοτεροι η ετσι εγω νομιζω ?
    προσεξε δε ότι ‘Ελληνικη’ εφημεριδα δεν αναγνωριζει
    κρατος μελος της ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ (Κυπρος)
    αλλα την αποκαλει ‘νοτιος Κυπρος’ …

    Κ Α Μ Μ Ι Α Ψ Η Φ Ο Σ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΒΡΩΜΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΛΟΓΟΤΕΤΟΙΟ.
    ΑΡΑΠΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΑΝΝΑ

    Χθες ειμαστε μια παρεα 4 αντρογυνα,
    ολοι εχουμε παιδια που ψαχνουν για δουλεια και ειναι σε ηλικια πα-ντρειας, και η συζητηση περιεστρα-
    φη στο θεμα των ημερων.
    Δηλαδη προστασια δασων, αποχαρακτη-
    ρισμοι εκτασεων, επεκταση σχεδιου
    πολεως και δουλεια για τα παιδια μας.(Ολοι στο πισω μερος του μυα-
    λου μας εχουμε το ευρυτερο η στε-
    νοτερο δημοσιο τομεα, οχι απο
    μαρξιστικο οιστρο, αλλα για τους
    γνωστους λογους που ξεφτελιζουν κα-
    θε εννοια ανθρωπινης αξιοπρεπειας)
    Δυο απο τα αντρογυνα εχουν και
    χωραφια που προσδοκουν εδω και
    χρονια να μπουν στο σχεδιο.
    Σχεδον ολοι, ανεξαρτητα απο ιδεο-
    λογικη αφετηρια, φοβερα επηρεα-
    σμενοι απο τα προσφατα γεγονοτα,
    επιπολαιως υποστηριζαν θεσεις
    συγκλινουσες με τις δικες σου.
    Μετα ομως που αρχισα να τους υπε-
    νθυμιζω γεγονοτα, οπως οτι τα
    σπιτια των 3 απο τους 4 ειναι κτι-
    σμενα σε περιοχες που μεχρι και
    τις αρχες τις δεκαετιας του 70 ηταν δασος, οποτε συμφωνα με τις
    αριστερες ασυμμετρες μαλακιες πρε-
    πει να γκρεμιστουν, τα υλικα κατε-
    δαφισης να τα παμε να κλεισουμε
    τρυπες λατομειων και εμεις να παμε
    να μεινουμε σε σπηλιες η στι καλι-
    τερη περιπτωση σε εργατικες πολυ-
    κατοικιες τυπου Εμβερ Χοτζα(35 τμ
    διαμερισμα διχως μπαλκονι,κοινη
    κουζινα καθε 3 διαμερισματα, και
    κοινη τουαλετα ανα οροφο), υπηρξε
    μια μικρη μειωση των ασυμμετρων
    μαλακιων και μικρος προβληματισμος.
    Επειδη ολοι εμεις της παρεας ειμαστε σε ηλικιες που συμφωνα με το προσδοκιμο της ζωης εχουμε
    ακομη μπροστα μας απο 19 μεχρι 25
    χρονια, οποτε τα παιδια μας θα ειναι αρκετα χρονια παντρεμενα
    πριν πεθανουμε και παρουν τα σπιτια μας, οταν ρωτησα ρε φιλοι
    και φιλες που θα πανε να μεινουν
    τα παιδια μας οταν παντρευτουν ,
    σε πρωτη φαση, ηλιθια και απερι-
    σκεπτα, απαντησαν γενικως σε
    σπιτια, ουτε σκεφθηκανε οτι για
    να εχουμε συγχρονα σπιτια πρεπει
    να εχουμε εκταση να τα φτιαξουμε.
    Αυτοι οταν τους ρωτησα, νομισαν
    οι μαλακες και οι μαλακισμενες οτι
    αναφερομουν μονο στα δικα μας τα
    παιδια.Ο απολυτα γαμημενος εγω-
    κενρισμος, τα δικα μου τα παιδια
    να εχουν ανθρωπινα σπιτια και οι
    αλλοι να πανε να γαμηθουν, τα
    δικα μου τα παιδια να γινουν βδελες
    του δημοσιου κορβανα και ολοι οι
    αλλοι να πανε να ξαναγαμηθου, σε
    ολο του το μεγαλειο.Ρε μαλακες τους
    λεω σας ρωταω για ολους τους νεους
    Ελληνες και αλλοδαπους που ζουν
    και εραζονται εδω στην Ελλαδα.
    Και ο Αλβανος που δουλεψε και
    δουλευει σκληρα εχει δικαιωμα να
    φυγει απο το υπογειο της Κυψελης
    και να παει σε ανθρωπινο διαμερισμα
    στη Νεα Σμυρνη πχ η στα Μεσογεια.
    Οταν Αννουλα μου λετε να παμε
    στις φωτογραφιες του 40, δηλαδη
    ζητατε αυτο που δεν μπορει να γινει
    με τιποτα, εκτος αν περασει και
    απο εδω ενας νεος ΠΟΛ ΠΟΤ και
    κανει λιπασμα τους μισους, και δεν
    αφηνετε να προσδιορισουμε τα δαση
    πανω σ ρεαλιστικη βαση με οριζοντα
    τουλαχιστον 50 χρονια, εισαστε η
    5η φαλαγγα των οικοπεδοφαγων και
    των εμπρηστων τους, εισαστε η 5η
    φαλαγγα ολων των αυθαιρετουντων
    στη κοινωνια. ΑΝΝΑ καταλαβετο.
    Φθανει ο λαικισμος, οι Λαοι εχουν
    αναγκες.Θελουν σπιτι, θελουν φαι,
    θελουν διακοπες, διασκεδαση, θελουν
    ονειρο και ολα αυτα με τη δημιουρ-
    για τους, τιποτα δεν χαριζεται τα
    παντα κατακτονται.
    Οσον αναφορα την αναρτηση, οι
    ξενοδοχοι που καψανε την Ηλεια
    θα φερουν εξωγηινους τουριστες,
    για αυτο και τους κανανε το τοπιο
    σεληνιακο?Ελεος ρε παιδια, σιγου-
    ρα θα θελουν καποιους αποχαρακτη-
    ρισμους για να φτιαξουν τα ξενο-
    δοχεια μεσα σε δρυμους αλλα οχι
    και να τα καψουν ολα, δεν βγαινει
    με τιποτα.
    Κλεινοντας θελω να πω οτι η Βουλ-
    γαρια του Ζιβκωφ τα τουριστικα της
    θερετρα τα ειχε τα μεν παραθαλασσια
    πανω στις ακτες της μαυρης θαλασσας
    και τα ορεινα μεσα σε δρυμους, τα
    εχω επισκεφθη προσωπικα τελη 60
    αρχες 70.Το ιδιο και ο Τσαουσεσκο,
    ειναι πασιγνωστη η περιφημα Μαμα-
    για στην Κωνσταντσα.
    ΑΝΝΑ η απολυτη μαλακια εχει κοντα
    ποδια, εξ ου και το αυτοξεβρακωμα
    και του υπαρκτου σοσιαλισμου και
    του τριτου δρομου.



    ΘΕΛΩ ΟΝΕΙΡΟ ΘΕΛΩ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΖΩΗ ΓΙΑ
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΠΩΠΩ ΑΝΝΟΥΛΑ ΤΩΝ 9:45
    ΤΙ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ?
    ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΗ, ΜΑΟΥΝΙΕΡΗ, ΤΡΑΒΑΓΙΕΡΗ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ.
    ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΙ'ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΗ Η ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΗ
    ΑΔΕΛΦΗ Ο ΒΑΒΙΣ ΚΑΙ Σ'ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΤΗΣ ΤΡΕΛΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΡΙ?
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑΧΕΙ ΟΜΩΣ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΑΙ ΕΤΣΙ,
    ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ,
    ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ
    Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ Η ΓΕΝΝΙΑ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΛΟΥΖΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΒΕΡΓΗ



    ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ:

    Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη και οδύνη για τη σημερινή τραγωδία που πλήττει τη χώρα μας.

    Μεταφέρω τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους συγγενείς των αθώων θυμάτων της τρομερής πυρκαγιάς.

    Συλλυπητήρια σε όλους όσους αύριο θα μείνουν χωρίς σπίτια, χωρίς δουλειά, χωρίς περιουσία, άστεγοι στο έλεος του θεού.

    Συλλυπητήρια στους μισούς Έλληνες.

    ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ:

    Οι Ευθύνες καταλογίζονται και στα 300 « φερέφωνα – ανδρείκελα » της Βουλής και σε όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα.

    Το ΠΑΣΟΚ:

    Επί δεκαετίες η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ όχι μόνο στέρησε από την Ελλάδα το Υπουργείο Περιβάλλοντος μετατρέποντάς το σε Υπουργείο Τσιμεντοποιείας και Δημοσίων Έργων αλλά και ξόδεψε τα εκατομμύρια του Γ’ ΚΠΣ , όχι για την Προστασία του Περιβάλλοντος αλλά για κομπιούτερ και τσιμέντο. Δισεκατομμύρια Ευρώ ξοδεύτηκαν προκειμένου να επιτευχθεί η σημερινή Εθνική Τραγωδία. Γιατί;

    Διότι

    α) δεν προβλέφθηκαν ποτέ χρήματα για την προστασία των Δασών,

    β) δεν προβλέφθηκαν χρήματα για την αγορά των Πυροσβεστικών Οχημάτων

    γ) δεν προβλέφθηκαν χρήματα για την αγορά επαρκών Πυροσβεστικών Αεροσκαφών

    δ) δεν προβλέφθηκαν χρήματα για τον διορισμό Πυροσβεστών και την εκπαίδευση των Πυροσβεστικών Δυνάμεων της χώρας.

    Η σημερινή τραγωδία είναι ένα σχέδιο πολλών ετών του οποίου η ολοκλήρωση επιτεύχθηκε σήμερα.

    Η Ν.Δ:

    Η ΝΔ εδώ και 3,5 χρόνια δεν έκανε τίποτα για να ανατρέψει το σχέδιο αυτό. Άφησε αφύλακτη την Ελλάδα στα χέρια φονιάδων –εγκληματιών, σαμποτέρ – κατασκόπων, οικοπεδοφάγων, τρομοκρατών.

    Όλοι λένε ότι δεν υπάρχει συντονιστικό κέντρο. Είναι αναμενόμενο αφού δεν υπάρχει Υπουργείο Περιβάλλοντος για να συντονίζει και να επενδύει στην φύλαξη του οικοσυστήματος.

    Οι Ευθύνες είναι μεγάλες. Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση αύριο θα πρέπει να δώσουν λόγο στον εναπομείναντα Ελληνικό Λαό.

    ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ:

    Η καρδιά μου ματώνει και η ψυχή μου θρηνεί. Ως απλός πολίτης φοβάμαι να αντικρίσω το αύριο. Η απειλή είναι μεγάλη.

    Καθώς είμαι ήδη 65 χρονών και τα περιθώρια στενεύουν, ακόμα αυτήν την ύστατη στιγμή καλώ τον Ελληνικό Λαό να ενδυναμώσει την Ένωση των Ελλήνων Οικολόγων, να πυκνώσει τις τάξεις της και να παραλάβουν τη σκυτάλη. Όλοι μαζί πλέον να δώσουμε τη μάχη για το μέλλον των παιδιών μας.

    Αλλά ακόμη και μόνος μου , θα συνεχίσω ως το τέλος να αγωνίζομαι πρεσβεύοντας ότι

    « Θα πεθάνω όρθιος για να μου πάρουν μόνο τη ζωή,

    Για να είμαι πλούσιος από ιδανικά...»



    Ο γραφικός



    Δημοσθένης Βεργής



    Πρόεδρος Ελλήνων Οικολόγων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 10:06 μμ

    ==
    Ρε μαλακα ο 9.45 δεν ειναι η ΑΝΝΑ.

    Αποκλειεται να ειναι η ΑΝΝΑ.

    Εγω θα στοιχηματιζα οτι ειναι ο Γ.Κ.
    Κανει καποια εκπομπη την παρακολουθω οταν ειμαι στη θαλασσα,και εκφραζει τις ιδιες σχεδον αποψεις που λεει και στην εκπομπη του...
    Και εντοπισα την ιδια φρασεολογια,εκτος βεβαια απο κατι .."..χυδαιες" ,που δεν του επιτρεπεται,αν και καμμια φορα του ξεφευγει και καμμια..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. KAMΜIA ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝ

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΚΚΕ

    ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. @exoaptonkyklo 1:57 μμ
    Όχι και ανθρωπάκια της συμφοράς του δικτύου 21, και δη ο Χρύσανθος Λαζαρίδης! Μην προδίδεσαι τόσο άσχετος ή κούφιος υπερόπτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ!
    ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *