GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε...

Θα απέχω από τις εκλογές ως ένδειξη διαμαρτυρίας , Του Κωνσταντίνου Σκουτέλη Θεσσαλονίκη . Παρακολουθώ το ηλεκτρονικό σας έντυπο τακτ...

Θα απέχω από τις εκλογές ως ένδειξη διαμαρτυρίας
,
Του Κωνσταντίνου Σκουτέλη
Θεσσαλονίκη
.
Παρακολουθώ το ηλεκτρονικό σας έντυπο τακτικά και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών με οδήγησαν να σας αποστείλλω το παρών ηλεκτρονικό γράμμα γεμάτος αγανάκτηση.
Δεν θα ήθελα να σταθώ στον πόνο, στην θλίψη, στην οργή και στην οδύνη που προκάλεσαν σε όλους εμάς τους Έλληνες οι εικόνες και τα γεγονότα τών τελευταίων 24ωρων, γιατί άλλωστε το ανείπωτο δεν εκφράζεται. Δεν θα μείνω σε μικροπολιτικές τακτικές, θα μιλήσω υπερκομματικά και πολιτικά.
Πότε επιτέλους θα καταλάβουμε οτι εμείς έχουμε την δύναμη; Οτι οι "βουλευτάδες-καρεκλοκένταυροι" χωρίς εμάς να τους δίνουμε αξία είναι ένα τίποτα, είναι αδύναμα ανθρωπάκια; Είναι υπάλληλοι μας που παρουσία μας πρέπει να στέκονται προσοχή.
Δυστυχώς κύριοι όσο θα βλέπω ανθρώπους να τρέχουν σε προεκλογικές ομιλίες για να κουνάνε σημαιάκια ή να πασχίζουν να διασπάσουν τον όχλο για να σφίξουν το χέρι του πολιτικάντη δεν ελπίζω σε τίποτα γι' αυτόν τον τόπο.
Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε οτι επειδή η ψήφος μας έχει μεγάλο ειδικό βάρος, πρέπει να καταλάβουμε που και γιατί την ρίχνουμε. Ας στείλουμε επιτέλους ένα μήνυμα σε όλους αυτούς που χρόνια καπηλεύονται και ξεπουλάνε την πατρίδα μας για να εξυπηρετήσουν τα προσωπικά τους οφέλη.
Ας τους δείξουμε οτι ξυπνήσαμε και οτι δεν μασάμε πια κουτόχορτο.Τότε μόνο αυτοί οι κύριοι ίσως συμμαζευτούν και σοβαρευτούν. Αν το ποσοστό αποχής και λευκών ή άκυρων άγγιζε φέτος πρωτοφανή ποσοστά στη νεότερη πολιτική ιστορία της χώρας μας όλοι αυτοί θα μας ενέπαιζαν και θα υποτιμούσαν την νοημοσύνη μας με την ίδια ευκολία; Διερωτώμαι.
Προσωπικά εγώ θα απέχω στις προσεχείς εκλογές ως ένδειξη διαμαρτυρίας, το ίδιο προτείνω να κάνετε κ εσείς. Και αν η πολιτική σας συνείδηση δεν σας το επιτρέπει ρίξτε λευκό ή άκυρο. Αν πάλι κύριοι εμμένετε στις πολιτικές σας πεποιθήσεις και ξαναψηφίσετε, τότε λυπάμαι...

54 σχόλια

  1. H APOXH EINAI ANOXH


    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ


    ΝΑ ΦΥΓΗ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ


    ΝΑΙ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΥΡΙΣΤΕ


    ΤΙΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΕΣ ΤΩΝ

    ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑ ΑΠΟΚΑΪΔΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με αποχή που προτίνεις φίλε μου, αν βρεθούν έστω και λίγοι να ψηφίσουν τότε θα εκλεγεί μία κυβέρνηση εντελώς αδύναμη να ανταπεξέλθει στις τραγικές αυτές καταστάσεις! Η λύση δεν είναι αποχή. Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΝΕΝΑΙΣΗ!!! ΕΙΤΕ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ !! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ!!!! ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ!! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΙ: ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΚΕΔΕΣ!!!! ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η αποχή διευκολύνει ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

    Αυτό θέλουν να ψηφίσουν μόνο τα κομματόσκυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αρχιδια τουμπανο.
    Ειτε λευκο ειτε ακυρο ριξεις,τιποτα δεν θαλλαξει..

    Μην ψηφισεις πασοκοσκυλια και κανε απο κει και περα οτι σε φωτισει ο θεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. .
    Η τρίτη περίοδος της Ελληνικής Δημοκρατίας τέλειωσε πριν καλά-καλά αρχίσει.

    Πρώτη φορά στα ιατρικά χρονικά γίνεται διακοπή της περιόδου κατά την διάρκεια της εξέλιξής της.

    Βιαστής της είναι η Νέα Δημοκρατία που επιχειρεί να υποδυθεί την άλλη, την παλιά και γνωστή, την γνήσια Δημοκρατία.

    Διακόψτε την κύηση της alien "ν-δημοκρατίας" οσο ακόμα τα ρουσοπουλοειδή και τα πολυδωρώματα δεν απαγορεύουν τις εκλογές.

    Κάτω η Χούντα της ΝΔ!


    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η αποχή φίλε δεν είναι λύση. Το λευκό επίσης ( είναι μια διαμαρτυρία που δεν έχει συνέχεια)
    Μπορείς να κάνεις τα παρακάτω

    1. Ψήφισε νέα πρόσωπα .Και κράτα ΜΑΚΡΥΑ τα πολιτικά τζάκια. Ας ψάξουν για δουλειά αλλού οι πολιτικοί γόνοι.

    2. Ψήφισε μικρά κόμματα. Προσωπικά με τα την τραγωδία πιστεύω ότι θα έχουμε 5-κομματική βουλή.

    3. Τέλος, ζήτα να κατέβουν οι ερπύστριες στους δρόμους. Μόνο επί Παπαδόπουλου λειτούργησε η δημοκρατία. 30 χρόνια τώρα αποδείξαμε ότι η Δημοκρατία δεν μας αξίζει.Αφήσαμε τα κομματόσκυλα να μας διαλύσουν στο όνομά της.
    Τέτοια Δημοκρατία να μας λείπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. OXI ΑΠΟΧΗ.
    ΑΠΟΧΗ = ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

    ΟΧΙ ΑΠΟΧΗ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οχι στην αποχη

    ψηφιστε ολοι μικρα κομματα (αριστερα,οικολογοι,λεβεντης,ακρα αριστερα κλπ )

    μην ψηφιζετε τα φασισταρια λαος-παπαθεμελης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. .
    Η τρίτη περίοδος της Ελληνικής Δημοκρατίας τέλειωσε πριν καλά-καλά αρχίσει.

    Πρώτη φορά στα ιατρικά χρονικά γίνεται διακοπή της περιόδου κατά την διάρκεια της εξέλιξής της.

    Βιαστής της είναι η Νέα Δημοκρατία που επιχειρεί να υποδυθεί την άλλη, την παλιά και γνωστή, την γνήσια Δημοκρατία.

    Διακόψτε την κύηση της alien "ν-δημοκρατίας" οσο ακόμα τα ρουσοπουλοειδή και τα πολυδωρώματα δεν απαγορεύουν τις εκλογές.

    Κάτω η Χούντα της ΝΔ!


    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απο τη χούντα των γαλαζοπράσινων λαμόγιων που λυμαίνονται τη χώρα μου εναλλάξ, που έφτασαν τον έλληνα πολίτη κατω απο τα όρια της φτώχειας ενώ αυτοί έγιναν δισεκατομμυριούχοι, που κάτω απο το μανδύα του "κοινοβουλευτισμού" ασκούν την πλέον στυγνή δικτατορία στους πολλούς προς όφελος δικό τους και της παρέας τους, που έγιναν συνέταιροι στο ξεπούλημα της πατρίδας, που άνοιξαν διάπλατα τα σύνορα να μπουν οι λαθρομετανάστες για να αλλοιώσουν την εθνική σύσταση της χώρας, που γαυγίζουν στα τηλεοπτικά παράθυρα δήθεν ο ένας εναντίον του άλλου και μετά, όταν σβήσουν τα φώτα, κλείνουν μεταξύ τους τη μοιρασιά των κλεψιμέϊκων κάτω απο το τραπέζι,ΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΜΙΑ ΓΝΗΣΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, που θα μπαγλαρώσουν όλους αυτούς τους φαύλους αλήτες και θα ξαναδώσουν στην Ελλάδα τη χαμένη της αξιοπρέπεια!
    ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑΙ.

    Εξ άλλου αν κρίνω απο το επίπεδο των χειροκροτητών τους εδώ μέσα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!

    Μετά το 74 δόθηκαν ευκαιρίες στους Έλληνες να φτιάξουν επιτέλους μια πραγματική κοινοβουλευτική δημοκρατία.

    Τί έφτιαξαν λοιπόν;

    Ένα φαύλο κράτος-νταβατζή, ανάλγητο και στυγνό προς τους πολίτες του, μια κατ' όνομα "κοινοβουλευτική" δημοκρατία όπου η εξουσία ΚΛΗΡΟΝΟΜΕΙΤΑΙ απο πατέρα σε γιό και απο θείο σε ανηψιό, ένα κρατικοκομματικό εποικοδόμημα ΜΟΝΙΜΩΝ βολεμένων χειροκροτητών των 2 κομμάτων εξουσίας που ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΤΕ, μιά καινούρια τάξη νεόπλουτων γραικύλων που έχει σημαία της το lifestyle, συρρίκνωση-εξαφάνιση της μεγάλης μεσαίας τάξης, περιθωριοποίηση των χαμηλών τάξεων στα όρια της εξαθλίωσης, φαύλη διαχείρηση του εθνικού πλούτου, μιζες, μεσιτείες, off shore εταιρείες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, παραδικαστικό κύκλωμα, ξεχαρβάλωμα της δημόσιας παιδείας, ανύπαρκτη δημόσια υγεία και πρόνοια, αναξιοκρατία σε όλα τα επίπεδα, διάλυση της αστυνομίας, ελεύθερη διακίνηση λαθρομεταναστών με τη σχετική παραοικονομία που συνεπάγεται, αύξηση της ανεργίας, βουλευτές-βολευτές που μετακινούνται απο κόμμα σε κόμμα με σημαία μόνο την κουτάλα,καταρράκωση εθνικών αρχών και αξιών...

    Θέλετε και άλλα;

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ
    ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τα ευσημα μου στον Κυριο Σκουτελη, σκεφτεται οπως ακριβως σκεφτομαι και εγω. Και οχι κυριοι, δεν θα ψηφισω ουτε μικρο κομμα... και χαρη θα τους κανω αφου αμα τους δωσω εστω την παραμικρη εξουσια/αρμοδιοτητα θα γινουν χειροτεροι απο τους αλητες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. H αποχή δεν είναι ένδειξη διαμαρτυρίας. Είναι ένδειξη βλακείας.

    Ακόμα κι αν όλοι εκτός από έναν απέχουν, αυτός που θα ψηφίσει ο ένας γίνεται κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κάντε αποχή.
    Είναι σαν να ψηφίζετε ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς μηνυμα 4.06 μμ

    Δημοκρατια εχουμε φιλε μου, εχω το δικαιωμα να μην ψηφισω κανεναν πουστη συμφεροντολογο οποτε αντι να ξοδευω λευκο χαρτι ας καθισω σπιτι μου... και οσο βλακας σου φαινομαι που δεν θελω να παω να ψηφισω αλλο τοσο μου φαινεσαι και εσυ που θα πας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΙΔΙΩΤΕΊΑ
    IDIOT
    ΗΛΙΘΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κάτσε σπίτι.
    Θα αποφασίσουν αυτοί που πήραν γραμμή αντί εσού για σένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Διαβάζω για ψήφο στα μικρά κόμματα, άκυρο, λευκό, κτλ., και πραγματικά εκπλήσσομαι που τόσα χρόνια ο Έλληνας δεν έχει καταλάβει ακόμα πως δουλεύει το πολιτικό σύστημα της χώρας του!!!

    Γνωρίζετε όλοι εσείς που γράφετε όλα αυτά, ότι στην Ελλάδα έχουμε το σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής, που σημαίνει ότι όποιο κόμμα δεν πιάσει το 3%, δεν μπαίνει στην Βουλή, και το ποσοστό του επιμερίζεται στα μεγάλα κόμματα?

    Γνωρίζετε όλοι εσείς ότι έτσι και ψηφίσετε άκυρο, λευκό, οικολόγους, βεργήδες, κτλ. είναι σαν να ψηφίζετε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μαζί?

    Σοβαρευτείτε λοιπόν, βουτήχτε λίγο την γλώσσα ή την πένα σας στο μυαλό σας, και αν θέλετε να κάνετε κάτι καλό για τον τόπο, βοηθήστε τα κόμματα που κυνηγάνε (και ταυτόχρονα μπορούν) να μπουν στην Βουλή (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ), για να έχουμε μια 5κομματική σύνθεση, που θα μπλοκάρει πάντα τα κυβερνητικά λαμόγια να περάσουν τα δασοκτόνα άρθρα 24 (και αντίστοιχα ανθελληνικά άρθρα).

    Ξύπνα Έλληνα.... ΞΥΠΝΑΑΑΑ!!!!!

    (υ.γ. βρε συ Press GR. κάνε επιτέλους ένα αφιέρωμα στο εκλογικό σύστημα της χώρας μας, για να μάθει ο κόσμος πως δουλεύει. Δεν βλέπετε ότι υπάρχει τεράστια άγνοια?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΡΙΞΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΤΟ SITE ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΜΑΛ.... Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ Η Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ.ΕΛΕΟΣ!!ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΕΑΡΑ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΧΗ Η ΛΕΥΚΟ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΤΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ Σ'ΑΥΤΑ ΕΙΤΕ ΟΧΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. οτι σκατα θελεις εδω μεσα 8α τα βρεις. Ισως ειναι μια μορφη "δημοκρατιας" κι αυτη. Απο χουνταιους μεχρι κομματοσκυλαδες, ολοι εδω. Οι μισοι απ αυτους πετανε το αποτσιγαρο απο το παραθυρο αβασανιστα και μετα ζητανε ερπυστριες να τους σωσουν. Αι σιχτιρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. η αποχη απο τις εκλογες το ακυρο και το λευκο λειτουργουν υπερ του πρωτου κομματος
    προσοχη στην ταση αυτη που παει να δημιουργηθει
    αυτοι που προτρεπουν για αποχη η λευκο και ακυρο ισως να μην εχουν και τοσο αθωα κινητρα
    οποιος παλι το υποστηριζει αυτο απο αγνα κινητρα τον καλω να το ξανασκεφτει
    ολοι πρεπει να παμε στις καλπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ακριβώς, ψηφίστε ΛΑ.Ο.Σ.
    Και αν όχι ΛΑ.Ο.Σ. ψηφίστε και ΚΚΕ ή Συνασπισμό.
    ΌΧΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ ΠΑΝΤΩΣ ή αποχές και άκυρα και λευκά που προσμετρώνται υπέρ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!

    ΟΜΩΕ Η ΑΠΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ.

    ΣΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΑΖΟΜΑΤΕ....ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΟΛΩΝ!

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. εσυ κ. Σκουτελη δε μας λες και τι ειχες ψηφισει αλλες φορες; (για να καταλαβουμε και τιποτα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. οι παλιες γνωστες φρασεις περι δεξιας και πασοκτηδων τον μονο που εξυπηρετουν ειναι το δικοματισμο
    ο ξενος δακτυλος που εβαλε τις φωτιες αυτο ακριβως ηθελε να πετυχει
    να συσπειρωσει τα δυο μεγαλα κομματα και να αποκλεισει τα μικροτερα απο την βουλη
    δεν επιθυμουν αλλαγη του πολιτικου σκηνικου με συνεργασιες κοματων
    ψηφο στον Λ.Α.Ο.Σ οπως και να εχει
    ΨΗΦΟ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙ ΆΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ?ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΠΟΥ ΡΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ?ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ!!ΤΙΠΟΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. .
    Δήθεν Δημοκρατία

    Στην αντιπροσωπευτική δημοκρατία, ποιόν "εκπροσωπούν" οι μη αιρετοί διορισμένοι/αυθαίρετοι "επικρατείας";

    Το κόμμα είναι φυσικό πρόσωπο (πολίτης) για να ψηφίζει αντιπρόσωπο; Γιατί δεν ψηφίζει και ο ΟΤΕ;

    Αν το κόμμα επιβάλλει "βουλευτή" και τα μέλη του ψηφίζουν μήπως είναι νοθεία διπλής ψήφου;

    Αν ο "επικρατείας" συμπεριλαμβάνεται στον συνολικό αριθμό βουλευτών που ακριβώς βρίσκεται γραμμένη η ισοπολιτεία;

    Αν οι επιβληθέντες άνωθεν "βουλευτές" απολαμβάνουν προνομίων που δεν έχει ο απλός πολίτης για ποιά ισονομία μιλάμε;

    Αν ένας "επικρατών" δεχθεί πχ μια επίθεση από μια συμμορία, είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών της μαφίας;


    Κάτω η Χούντα της ΝΔ!

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙΣ ΜΑΧΗ ΔΕΝ ΑΠΕΧΕΙΣ ΚΑΘΕΣΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΣ.

    ΑΝ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΘΑ ΔΙΑΙΩΝΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Η προτροπή για αποχή ή λευκό είναι σίγουρα ύποπτη, αφού πριμοδοτεί το πρώτο κόμμα. Ουσιαστικά σημαίνει ότι οι ψήφοι που θα διαρρεύσουν από τη ΝΔ θα εξαφανιστούν.

    Όσον αφορά το συμψηφισμό και στις πυρκαγιές, θυμήστε μου επί ποιας κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ κάηκαν 60 άνθρωποι και πότε στο παρελθόν επικρατούσε αυτό το χάος και αυτό το ξεχαρβάλωμα του κράτους. Δεν μπορούμε να τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κύριε Σκουτέλη κάνετε λάθος.

    Η ψήφος μας έχει δύναμη και βαρύτητα μόνο όταν την αξιοποιούμε.

    Στις περισσότερες χώρες η συμμετοχή στις εκλογές δεν ξεπερνάειτ ο 50-60%. Παρόλα αυτά, οι κυβερνήσεις λειτουργούν κανονικότατα.

    Γι αυτό ψηφίστε. Μαυρίστε τη χειρότερη κυβέρνηση και τον πιο κυνικό και επικίνδυνο πρωθυπουργό που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα. Ό,τι κόμμα θέλετε. Αλλά αυτοί πρέπει να φύγουν και να μην ξαναγυρίσουν ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΛΑΘΟΣ ΣΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ



    Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ


    ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ

    ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γιατί να μην ψηφίσω κύριε τον ΣΥΝ; Έδωσε τη μάχη για όλα όσα πιστεύω. Δημοκρατικά δικαιώματα, εργασιακά δικαιώματα, δημόσια παιδεία-υγεία, προστασία περιβάλλοντος, χωρισμό Εκκλησίας-Κράτους, προστασία μειονοτήτων, γάμο ομοφυλόφιλων, μείωση εξοπλισμών. Οι προτροπές για λευκό απευθύνονται σε ηλίθιους και απολίτικους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  35. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑ ΑΠΟΚΑΪΔΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. OXI ΑΠΟΧΗ ΟΧΙ ΛΕΥΚΑ/ΑΚΥΡΑ

    ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΨΗΦΟ ΣΕ ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Έχει πέσει γραμμμή από τη Ρηγίλλης για να προωθήσουν το σενάριο αποχής.

    Δείτε και το πρωτοσέλιδο της "Χώρας" του Τράγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Τέτοια καταστροφή με τόσο δούλεμα χρειάζεται πολλά για να γίνει.

    Θέλει το οργανωμένο παρακράτος,
    θέλει την πονηριά Λαλιώτη,
    θέλει την πολιτική αναισθησία του γαιδουριού,
    και θέλει την θαυματουργή χούφτα του γιωργάκη...

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ! ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ

    bloopers
    Η δωρεάν λασπολογική του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Να φύγουν τα ασύμμετρα λαμόγια και οι ανίκανοι νεοδημοκράτες που άφησαν να καεί η χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αγαπητοί φίλοι
    Την ανικανότητα και την αθλιότητα , την ακυβερνησία και την διάλυση του κράτους, το πλιάτσικο και τη κραiπάλη του κράτους, ονομάζονται όλα αυτά πλέον στη χώρα μας , στη χώρα της "φαιδράς πορτοκαλαιας" με ονοματεπώνυμο: Ασύμμετρες απειλές.
    Η ορολογία αυτή επιβλήθηκε από τα νατοϊκά εγχειρίδια και πλέον αποτελεί κεφάλαιο που διδάσκετε σε όλες τις σχολές ασφάλειας και επιτελών των Ενόπλων Δυνάμεων και της αστυνομίας. Προϋποθέτει την ύπαρξη εμφανώς πέρα του απροσδιορίστου του πιθανού σημείου δράσεως και των δυνάμεων που εμπλέκει ο «εχθρός» , είναι επησις και απροσδιόριστο και το περιεχόμενο της απειλής. Στην κατηγορία αυτή των απειλών μπορούν να θεωρηθούν από τη δράση των Ναρκωτικών και των εμπορων των, μεχρι Μεμονωμένες τρομοκρατικές πράξεις εναντίον στόχων κοινής ωφέλειας , δράση αναρχικών ομάδων στο εσωτερικό, κλπ.
    Στην περίπτωση των πυρκαγιών που κοινός παρονομαστής στην διάδοση και εξάπλωση των είναι η διαλυμένη μορφή του κράτους με την παντελή έλλειψη κάθε δράσης για τον έλεγχο και περιορισμό του φαινόμενου., ο εχθρός ποιος είναι ? Μάλλον ο κακός μας εαυτός που ψηφίσαμε και εκλέξαμε αυτή την άθλια διακυβέρνηση.
    Η περίπτωση των ασύμμετρων απειλών που είμαι βέβαιος ότι υιοθετήθηκε και παραληθφηκε από κανένα σαΐνι του πενταγώνου από αυτούς που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα ήταν σπίτι του τώρα και τριάμισι χρόνια , αλλά δυστυχώς παραμένει στη θέση του κοροϊδεύοντας τους Έλληνες που ελέω δεξιάς διακυβέρνησης απολαμβάνει τίτλους και χρήματα κοροϊδεύοντας μας. Η απειλή δεν είναι ασύμμετρος τελικά, είναι ορατή , συγκεκριμένη και επακριβώς προσδιορισμένη. Αυτή είναι η αθλιότητα και η διάλυση του κράτους που έχει γίνει από την χειρότερη κυβέρνηση που είχαμε ποτέ. Ο θεός να βάλει το χέρι του. Γιατι μόνο αστάθμητοι παράγοντες μπορούν πλέον να μας σώσουν .
    Τέλος να στείλουμε τη λύπη μας και τον πόνο μας στους αθώους συνάνθρωπους μας που έπεσαν θύματα του μηδενισμού και της αθλιότητας της διακυβερνήσας της χωράς μας από τη Νέα Δημοκρατία. Όλοι προσδοκούμε ο λαός να πάρει το μήνυμα και να τους επαναφέρει όπου τους είχε τα τελευταία 11 χρόνια.
    Με εκτιμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΟΧΙ ΑΠΟΧΗ/ΛΕΥΚΑ/ΑΚΥΡΑ

    ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΟΛΟΙ ΨΗΦΟ ΣΕ ΣΥΝ , ΚΚΕ ΚΑΙ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ


    ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ 20% ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΕΙ Ο ΒΗΧΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανοιχτή επιστολή στη Μεταπολίτευση.

    Καλά δεν ήξερες …δεν ρώταγες!
    Είναι χαρακτηριστικό όλων των καθεστώτων να καταρρέουν σαν γυάλινοι πύργοι, όταν το κράτος στο οποίο δομούνται βρίσκεται αντιμέτωπο με μια κρίση που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει.

    Η χούντα στην Ελλάδα κατέρρευσε, όταν το κράτος της αποδείχθηκε ανίσχυρο να αντιμετωπίσει τη κρίση στη Κύπρο, που αυτό σε μεγάλο βαθμό προκάλεσε, και την τουρκική εισβολή.

    Εσύ, Μεταπολίτευση καταρρέεις μέσα στις φλόγες, που το κράτος είναι ανήμπορο να σβήσει, αλλά πάντα ικανό να ανάψει.
    Άλλες οι αναλογίες και άλλα τα μέτρα σύγκρισης, αλλά και στις δύο περιπτώσεις η κατάρρευση είχε προ πολλού δείξει σημάδια της επέλευσης της.
    Όταν βλέπεις το κράτος να γίνεται όμηρος μιας κάστας και μηχανισμός αναπαραγωγής ενός καθεστώτος, που άλλοτε ντύνεται στα πράσινα και άλλοτε στα μπλε, έτσι για αλλαγή ή για παραλλαγή, τότε να περιμένεις το μοιραίο.
    Το τέλος είναι, μάλλον, κοντά.

    Όταν κομματικοποιείς το μηχανισμό που ασκεί κρατική λειτουργία, θα έπρεπε να περιμένεις ότι μεταφέρεις τον πολιτικό ανταγωνισμό μέσα στα σπλάχνα του κράτους.
    Και μια και ο ανταγωνισμός αυτός αναπτύσσεται στο πλαίσιο ενός κοινού καθεστώτος άντλησης προνομίων, θα έπρεπε να αναμένεις σύντομα την παράλυση, καθώς το μοναδικό κίνητρο είναι η προσφορά στο κόμμα και όχι στην υπηρεσία.

    Μεταπολίτευση μου, απέτυχες να εμπνεύσεις πολιτικά, προσέδωσες όμως με το όραμα σου κομματικό οίστρο σε έναν εσμό τυχοδιωκτών και άπληστων γόνων που καλλιεργώντας ένα νόθο ανταγωνισμό στο εσωτερικό του καθεστώτος, επεδίωξαν να καρπωθούν το μεγαλύτερο τμήμα της δημόσιας πίττας.
    Το όραμά σου λοιπόν, Κυρία μου, πραγματοποιήθηκε, αλλά ερήμην μου και σε βάρος μου.

    Τώρα που πέφτεις και κατρακυλάς θέλεις τη βοήθεια μου.
    Με καλείς να σε σώσω και μου θυμίζεις κοινές εμπειρίες και κοινά δράματα.
    Μου λες πάλι ψέματα για κοινά όνειρα και κοινές αγωνίες, αλλά δεν μπορείς να με ξεγελάσεις ξανά! Σε έμαθα. Σε βαρέθηκα. Σε σιχάθηκα.

    Εμπρός για νέες περιπέτειες σε άλλες δημοκρατικές πολιτείες.
    Με άλλους και με άλλα.
    Το αύριο ξεκίνησε …και εγώ δεν μπορώ να περιμένω!

    ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗN ΠΕΡΙΟΔΟ
    ΚΑΙ Ο ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

    Θα τα πούμε, φίλοι μου, ξανά την νέα εποχή.
    Σας ευχαριστώ για τη χαρά της επικοινωνίας
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΟΧΙ ΑΠΟΧΗ/ΛΕΥΚΑ/ΑΚΥΡΑ

    ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΟΛΟΙ ΨΗΦΟ ΣΕ ΣΥΝ , ΚΚΕ ΚΑΙ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ


    ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ 20% ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΕΙ Ο ΒΗΧΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΑΓΙΕ
    Λέμε τα ίδια πράγματα με διαφορετική πρόταση διεξόδου ή μήπως κάνω λάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. σύμφωνα με στοιχεία οι αιτίες που προκαλούν τις πυρκαγιές είναι από πυλώνες της ΔΕΗ, από αμέλεια, που πολλές φορές οφείλονται στην αυθαίρετη δόμηση και στους βοσκούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αν έχει μυαλό η Αριστερά, έστω και την τελευταία στιγμή, ας κάνει μια κίνηση συνασπισμού μεταξύ των κομμάτων της πάνω σε μια μινιμουμ πλατφόρμα εθνικής σωτηρίας, με εκατέρωθεν απόσυρση υποψηφίων και κατευθυνόμενη σταυροδοσία για μια ισχυρή παρουσία στη βουλή.

    Όμως έχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  47. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑ ΑΠΟΚΑΪΔΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ξενάγηση στο μέλλον.

    Αγαπητοί επιβάτες,
    Σε αυτό μας το ταξίδι θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε ιστορικά μέρη της άλλοτε αποκαλούμενης από ορισμένους «ισχυρής Ελλάδας». Χάρη στην επικοινωνιακή φύση του ορισμού «ισχυρή» και την μετέπειτα επαρκώς «ισχυρή» (επίσης) χρηματοδότηση μηχανισμών για την διασφάλιση της ιστορικής συνέχειας της χώρας εκείνης, το γραφείο μας οργανώνει φέτος αυτές τις επισκέψεις στον άλλοτε ιερό αυτό τόπο.

    Δεξιά μας βλέπετε τα χωριά Χ και Ψ που επεβίωσαν από φοβερές φυσικές απειλές και καταστροφές για οκτακόσια περίπου χρόνια. Παρά τις δυσκολίες, την πείνα την φτώχια τους σεισμούς τις πλημμύρες και την επιδρομή η κατοχή από άλλους λαούς, τα ιστορικά αυτά χωριά και ζωή είχαν και πολιτισμό.
    Αριστερά μας, πέρα από τις πέτρες αυτές που κάποτε ήταν ένα μοναστήρι χιλίων ετών στο οποίο φημολογείται ότι υπήρχαν ανεκτίμητοι ιστορικοί και θρησκευτικοί θησαυροί, εκτείνονται τα ερείπια της πόλης της μυθολογίας Ζ. Οι θρύλοι λένε ότι μέχρι το δύο χιλιάδες περίπου μετά χριστό πού χάνονται τα ίχνη της, εδώ υπήρχαν κατοικίες, πολιτισμένοι όπως τότε τους αποκαλούσαν άνθρωποι, τεχνολογικά επιτεύγματα όπως το σημερινό ηλεκτρικό ρεύμα και ένα εξελιγμένο για τα χρόνια εκείνο σύστημα άρδευσης και αποχέτευσης. Υπήρχαν λένε τέχνες και ένα σύστημα οικολογικό που μερικοί το έλεγαν δέντρα άλλοι το έλεγαν πράσινο κάτι σαν τα σημερινά δικά μας υδροπονικά σε θόλο.

    Στα μετέπειτα χρόνια δεν υπήρξαν καταγραφές γιατί η κοινωνικές οικονομικές και γεωπολιτικές συνθήκες δεν το επέτρεπαν, υπάρχουν όμως λίγες ενδείξεις ότι οι λίγοι εναπομείναντες ζωντανοί από την καταστροφική λαίλαπα είτε λιμοκτόνησαν είτε αλληλοεξοντώθηκαν για λίγη τροφή και στέγη.

    Σε λίγο θα προσγειωθούμε για να δείτε από κοντά τα μαύρα αυτά αντικείμενα που αποκαλούσε αυτό ο λαός δέντρα η κάρβουνα και μερικές πέτρες που είναι στοιχεία για το ότι κάποτε σε αυτό το σημείο του πλανήτη υπήρχε μια χώρα με ιστορία χιλιάδων χρόνων.
    Είναι μια χώρα που ξαφνικά χάνεται από την ιστορία πριν 600 χρόνια από μια καταστροφή που οι ντόπιοι κατά την τελευταία καταγραφή στην γλώσσα τους ανεξήγητα ονόμασαν με μια φράση που ακόμα ερευνάται ως προς την σημασία της.

    Η φράση που μεταχειρίστηκαν οι ιθαγενείς για να ονομάσουν την καταστροφική λαίλαπα είναι «Νέα Δημοκρατία 2007».

    Φορέστε μάσκες και καλή διασκέδαση.

    SNB
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Α.ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ *ΘΑΝΑΝΑΤΟΣ
    ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ.

    Β.ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ:ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ
    ΓΛΕΙΦΟΥΝ,ΣΠΟΝΣΟΝΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
    ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ
    ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ.

    Γ. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ:ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟ
    ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ Παρ.(Β).

    * Αν κριθει αναγκαιο και εκτελεση
    επι τοπου.Λαε στα οπλα.



    ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Οχι αποχή! Κάπως έτσι κυβερνάνε οι ηλίθιοι (βλ. Bush!). Απέχουν τα απολίτικα αμερικανάκια από τις εκλογές και μετά, διαμαρτύρονται φυσικά για τον πρόεδρο που έχουν.
    Όχι. Το κράτος είμαστε εμείς. Κάθε κυβέρνηση έχει την ανοχή αυτών που κυβερνά. Αν θέλουμε να είμαστε πολίτες και όχι υπήκοοι, πρέπει να ασκούμε το δικαίωμα μας.
    Ψήφο σε μικρά κόμματα. Ας μην βγει αυτοδύναμη κυβέρνηση. Ας τους κάνουμε για μια φορά να μας έχουν ανάγκη αυτοί. Είμαστε περισσότεροι!

    ΑΣΥΛΟ ΣΤΑ ΔΑΣΗ!
    ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Χάχα, ναι ψήφο στον ΛΑΟΣ, να δούμε για πότε θα ανέβει ο Ελληνορθόδοξος Φασισμός!

    Φιλελέυθερη Συμμαχία ρε! Το μόνο κόμμα που λέει κάτι ριζοσπαστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟΧΗΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΤΟΥ. ΟΛΟΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ. Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ. ΕΞΩ ΟΛΟΙ, ΑΠΟΧΗ ΕΔΩ Κ ΤΩΡΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Οχι αποχη ρε παιδεια προς θεου!!!!
    Παλι θα βγουν οι ιδιοι ετσι...
    Ναι στα μικροτερα κομματα να παν να γαμηθουν τα καραμαλακια και τα παπανδρεοπουλακια!!!


    ''ο Αρμοδιος''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΕΝΤΕΛΩΣ ΙΛΙΘΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Η ΑΠΟΧΗ.
    ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ. ΘΕΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΕΙΣ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΟΥ.
    ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΥΡΑ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΙΛΙΘΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *