GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα βοήθεια από το Μεσολόγγι

. Νέο «κομβόι βοήθειας» ξεκινά σε λίγο από το Μεσολόγγι για τους πληγέντες της Ηλείας. Αναχωρούν το πρωί της Τρίτης 28/8, φορτηγά με τα οπ...

.
Νέο «κομβόι βοήθειας» ξεκινά σε λίγο από το Μεσολόγγι για τους πληγέντες της Ηλείας. Αναχωρούν το πρωί της Τρίτης 28/8, φορτηγά με τα οποία θα μεταφερθούν στις πυρόπληκτες περιοχές της Ηλείας, ζωοτροφές.
Είναι η δεύτερη αποστολή που ξεκινά από το Μεσολόγγι με πρωτοβουλία του Δημάρχου της πόλης Γιάννη Αναγνωστόπουλου, ύστερα από αίτημα για βοήθεια κατοίκων της Ηλείας. Ήδη, χθες με μέριμνα του Δήμου Μεσολογγίου απεστάλησαν στις πληγείσες περιοχές 2,5 τόνοι, εμφιαλωμένου νερού και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν κι άλλες αποστολές ανθρωπιστικής βοήθειας από τους πολίτες του Μεσολογγίου.

8 σχόλια

  1. .
    Τέτοια καταστροφή με τόσο δούλεμα χρειάζεται πολλά για να γίνει.

    Θέλει το μάτι του αετού,
    θέλει την μυαλό του βοδιού,
    θέλει την ευθιξία του γαιδουριού,
    και θέλει την...
    έμπειρη χούφτα του Πολύδωρα...

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ!

    (c) bloopers
    Η δωρεάν διαφημιστική της ΝΔ.

    Σημ: Οι υπηρεσίες μας προς την ΝΔ παρέχονται αφιλοκερδώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπή σας. Κάνετε πολιτική πάνω στα αποκαϊδια.

    Τα πασοκοσκυλα χύνουν κροκοδείλια δάκρυα και από μέσα τους χαίρονται....

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ. ΕΛΕΟΣ. Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξενάγηση στο μέλλον.

    Αγαπητοί επιβάτες,
    Σε αυτό μας το ταξίδι θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε ιστορικά μέρη της άλλοτε αποκαλούμενης από ορισμένους «ισχυρής Ελλάδας». Χάρη στην επικοινωνιακή φύση του ορισμού «ισχυρή» και την μετέπειτα επαρκώς «ισχυρή» (επίσης) χρηματοδότηση μηχανισμών για την διασφάλιση της ιστορικής συνέχειας της χώρας εκείνης, το γραφείο μας οργανώνει φέτος αυτές τις επισκέψεις στον άλλοτε ιερό αυτό τόπο.

    Δεξιά μας βλέπετε τα χωριά Χ και Ψ που επεβίωσαν από φοβερές φυσικές απειλές και καταστροφές για οκτακόσια περίπου χρόνια. Παρά τις δυσκολίες, την πείνα την φτώχια τους σεισμούς τις πλημμύρες και την επιδρομή η κατοχή από άλλους λαούς, τα ιστορικά αυτά χωριά και ζωή είχαν και πολιτισμό.
    Αριστερά μας, πέρα από τις πέτρες αυτές που κάποτε ήταν ένα μοναστήρι χιλίων ετών στο οποίο φημολογείται ότι υπήρχαν ανεκτίμητοι ιστορικοί και θρησκευτικοί θησαυροί, εκτείνονται τα ερείπια της πόλης της μυθολογίας Ζ. Οι θρύλοι λένε ότι μέχρι το δύο χιλιάδες περίπου μετά χριστό πού χάνονται τα ίχνη της, εδώ υπήρχαν κατοικίες, πολιτισμένοι όπως τότε τους αποκαλούσαν άνθρωποι, τεχνολογικά επιτεύγματα όπως το σημερινό ηλεκτρικό ρεύμα και ένα εξελιγμένο για τα χρόνια εκείνο σύστημα άρδευσης και αποχέτευσης. Υπήρχαν λένε τέχνες και ένα σύστημα οικολογικό που μερικοί το έλεγαν δέντρα άλλοι το έλεγαν πράσινο κάτι σαν τα σημερινά δικά μας υδροπονικά σε θόλο.

    Στα μετέπειτα χρόνια δεν υπήρξαν καταγραφές γιατί η κοινωνικές οικονομικές και γεωπολιτικές συνθήκες δεν το επέτρεπαν, υπάρχουν όμως λίγες ενδείξεις ότι οι λίγοι εναπομείναντες ζωντανοί από την καταστροφική λαίλαπα είτε λιμοκτόνησαν είτε αλληλοεξοντώθηκαν για λίγη τροφή και στέγη.

    Σε λίγο θα προσγειωθούμε για να δείτε από κοντά τα μαύρα αυτά αντικείμενα που αποκαλούσε αυτό ο λαός δέντρα η κάρβουνα και μερικές πέτρες που είναι στοιχεία για το ότι κάποτε σε αυτό το σημείο του πλανήτη υπήρχε μια χώρα με ιστορία χιλιάδων χρόνων.
    Είναι μια χώρα που ξαφνικά χάνεται από την ιστορία πριν 600 χρόνια από μια καταστροφή που οι ντόπιοι κατά την τελευταία καταγραφή στην γλώσσα τους ανεξήγητα ονόμασαν με μια φράση που ακόμα ερευνάται ως προς την σημασία της.

    Η φράση που μεταχειρίστηκαν οι ιθαγενείς για να ονομάσουν την καταστροφική λαίλαπα είναι «Νέα Δημοκρατία 2007».

    Φορέστε μάσκες και καλή διασκέδαση.

    SNB
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ. ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΚΑΪΔΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΛΠΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α.ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ *ΘΑΝΑΝΑΤΟΣ
    ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ.

    Β.ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ:ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ
    ΓΛΕΙΦΟΥΝ,ΣΠΟΝΣΟΝΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
    ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ
    ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ.

    Γ. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ:ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟ
    ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ Παρ.(Β).

    * Αν κριθει αναγκαιο και εκτελεση
    επι τοπου.Λαε στα οπλα.



    ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. .

    Ρε FOLEX, o ROLEX είμαι.
    Γραψε κατι δικο σου.
    Μπορείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΠΕΚΟΥΛΑ, ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΛΙΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΗΟΙΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, ΤΕΤΟΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ Η ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΩΤΕΩΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΨΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΨΗΣΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΔΥΟ ΠΡΑΜΑΤΑ
    ΕΙΝΑΙ η ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΟΣ η ΜΑΛΑΚΑΣ.

    ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΜΕ ΣΕ
    ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΜΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ :

    ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ , ΜΑΥΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΜΠΑΙΝΕΙΣ
    ΣΤΗ ΚΑΛΠΗ ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΔΙΑ
    ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    Παρακαλω το παραπανω να μεταδοθει
    παντου, με SMS και οποιο αλλο μεσο


    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *