GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αύριο στο μετρό του Περιστερίου...

...η συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πυρόπληκτους , Θυμίζουμε ότι η εθελοντική οργάνωση «έλληνες ενεργοί πολίτες» το Σάββατο ...

...η συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πυρόπληκτους
,
Θυμίζουμε ότι η εθελοντική οργάνωση «έλληνες ενεργοί πολίτες» το Σάββατο 1-9-2007, συγκεντρώνουμε ανθρωπιστική βοήθεια για τους πυρόπληκτους των πρόσφατων πυρκαγιών, στον σταθμό μετρό Αγίου Αντωνίου, στο Περιστέρι, από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, βοήθεια η οποία την επόμενη ημέρα θα μοιραστεί στους πληγέντες ήρωες των Πελοποννησιακών καταστροφών.
Συγκεντρώνουμε νερό, χυμούς, κονσέρβες, γάλα εβαπορέ, παιδικές κρέμες, κουβέρτες, ρούχα, παπούτσια, βιβλία, γραφική ύλη, παιδικά παιχνίδια και ό,τι άλλο μπορεί να προσφέρει αλλά και να σκεφτεί ο καθένας μας, που θα απαλύνει τον πόνο αυτών των ηρώων της ελληνικής επαρχίας.
Πιστεύουμε ότι οι συμπολίτες μας θα ανταποκριθούν σε αυτή την προσπάθεια, δείχνοντας τη μεγαλοσύνη και την αλληλεγγύη τους, όπως και στο παρελθόν σε παρόμοιες περιπτώσεις.
Παρακαλούμε να δημοσιοποιήσετε την προσπάθεια όλων μας με όποιο τρόπο μπορείτε είτεστα ΜΜΕ,με μορφή E-MAIL-forwardμε SMS,με προσωπική επαφήώστε να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας θα ήθελαν να βοηθήσουν.
Σας ευχαριστούμε για την ευαισθησία σας.
Πληροφορίες : Διομήδης Στάθης
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-5722034, 697- 2259600
e-mail: stathisd@otenet.gr

9 σχόλια

  1. NA ΔΩΣΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΡΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ. ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΔΕΣΠΟΤΑΔΩΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΝΟΥΝΟΥ ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΦΤΙΑΞΑΜΕ
    ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟΥ ΑΝΤΙΡΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ [ ΜΗΝ ΒΓΕΙ
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΟΠΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ Ε.Ε.ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ Ε.Ε.
    ΕΤΗΣΙΩΣ] ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΝΟΝ ΜΙΑΣ
    ΗΜΕΡΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΑΛΑΚΤΟΕΜΠΟΡΕΥΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ
    ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΝΑΣ ΣΤΟ
    ΓΑΛΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ
    ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
    [ ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ Η ΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΥΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΓΑΛΑΚΤΟΣ] ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ.
    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ
    www,youtube.com/nemesisrellos to
    ελληνικο milk gate
    αντε κοπριτες καντε μια καλη πραξη
    εσεις θα τους ξεζουμισεται παλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Η κυβέρνηση απέτυχε στην πρόληψη των πυρκαγιών, στην αντιμετώπιση της καταστροφής και στην ανακούφιση των πληγέντων, όπως απέτυχε και στα ζητήματα παιδείας με τις αδιανόητες γκάφες στα αποτελέσματα των εξετάσεων».

    H κυβέρνηση απέτυχε παταγωδώς στη διαχείριση της κρίσης ενώ οι δηλώσεις περί ασύμμετρων απειλών έπληξαν βαρύτατα την εικόνα της χώρας και κυρίως την εικόνα ασφάλειας που δίνει η Ελλάδα. Με τα όσα ακούστηκαν και τις διαστάσεις που δόθηκαν από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης η χώρα διασύρθηκε. «Πρόκειται για το απόλυτο λάθος. Είναι ασύμμετρη ανοησία. Δεν μπορεί η χώρα να βγάζει μόνη τα μάτια της» ..
    Πρέπει να δοθεί απόλυτη προτεραιότητα στην αποκατάσταση των υποδομών και του παραγωγικού δυναμικού στις πληγείσες περιοχές και κάλεσε την κυβέρνηση να αξιοποιήσει άμεσα τα κονδύλια του Γ΄ΚΠΣ που φθάνουν τα 2 δις ευρώ και χάνονται λόγω αδυναμίας απορρόφησης.

    ’’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ
    [ Η ΛΕΞΗ ΤΡΟΜ.....ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ
    ΣΤΟ www.youtube,com/nemesisrellos
    ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aσύμμετρη καλείται η, στο εσωτερικό εκδηλωμένη, απειλή εναντίον της ασφάλειας ενός κράτους ή μιας κοινωνίας από την εκδήλωση της οποίας ο επιτιθέμενος προσδοκά ζημιές και απώλειες πολλαπλάσιες από αυτές που θα επιτύγχανε με συμβατικές μεθόδους.

    Μονο βλακες, προδοτες , πνευματικα αναπηροι, μισελληνες και πασοκτζηδες δεν βλεπουνε τι γινεται 10 ημερες τωρα….Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ , 5 ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ …και μονο ο αμερικανος γιωργακης δεν ‘καταλαβαινει’ τι γινεται …… ΒΛΑΚΑΣ η ΠΡΟΔΟΤΗΣ ? διαλεξτε….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΔΙΝΕΙ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΑΝ ΠΑΡΕΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
    ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, Η ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ ΕΚΤΟΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.
    ΕΞΩ ΡΕ ΨΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ = ΨΗΦΟΣ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ, ΛΑΛΙΩΤΗ, ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ,ΝΕΟΝΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΑΣ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο κ. αλογομμουρης εδωσε προσφατα
    30.000.000.-ε στον χουντοδουλο (χωρια το τι σημαινουν οι φοροαπαλλαγες για 3.5 χρονια )
    στους πυροπληκτους δινουν
    3.000.-ε δηλαδη 1000.- φορες λιγωτρο στον καθε ελληνα πυροπληκτο
    ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΟΥΝΤΟΔΟΥΛΟΣ ? (μαλλον 1000.- φορες πιο διαβασμενος ,γιατι αυτο δεν εκανε στην χουντα ? )
    Ν Τ Ρ Ο Π Η Κ Α Ι Α Ι Σ Χ Ο Σ
    ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΙΖΟΝΑΙΤΑ !!ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΚΙΑΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΟ ΜΑΙΑΜΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
    Κ Α Ι Γ Ε Τ Α Ι !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτόν τον Ραγκούση από ποιο κλαμπ αναλφάβητων τον έφεραν? Τον άκουσα προ ολίγου να μιλάει εισαγωγικά από στήθους, πριν διαβάσει το δακτυλογραφημένο κείμενο, και δεν ολοκλήρωσε ούτε μία πρόταση, ήταν διαρκώς ασύντακτος και ακυριολεκτούσε σε κάθε φράση του. Πού τους βρίσκουν βρε αυτούς τους φωστήρες, θα μπήκε σε ΤΕΙ με βαθμούς κάτω από 10, δεν εξηγείται αλλιώς.
    Ίσως όμως να διαλέγει ο Γιωργάκης εξ επί τούτου άφωνους και ασύντακτους για να μην φαίνεται πόσο υστερεί ο ίδιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *