GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κεντρικός εγκέφαλος υπονομεύει με τις φωτιές την ομαλή πολιτική ζωή...

...αλλά ο κρατικός μηχανισμός είναι ανίκανος και διαβρωμένος . Του Μίκη Θεοδωράκη . Η τραγική κατάσταση που ζούμε τον τελευταίο καιρό αποτε...

...αλλά ο κρατικός μηχανισμός είναι ανίκανος και διαβρωμένος
.
Του Μίκη Θεοδωράκη
.
Η τραγική κατάσταση που ζούμε τον τελευταίο καιρό αποτελεί έργο αρρωστημένων εγκεφάλων. Τρέμω στην ιδέα ότι μπορεί να βρίσκονται και Έλληνες ανάμεσά τους και το απεύχομαι.
Είναι όμως φανερό, ότι πρόκειται για ένα σατανικό σχέδιο. Οι εμπρηστές ξεκίνησαν εδώ και τρεις μήνες, όταν άναψαν σε μια μόνο μέρα 1.064 φωτιές σε όλη την χώρα και συνεχίζουν μέχρι και σήμερα, με δεκάδες νέες φωτιές κάθε μέρα.
Τα κίνητρά τους δεν μπορεί να είναι οικονομικά (οικοπεδοφάγοι) ή ψυχολογικά (πυρομανείς). Υπάρχουν φυσικά κι αυτοί. Όμως δεν είναι αυτοί ο πυρήνας του προβλήματος.
Η ανάλυση των δεδομένων οδηγεί στο συμπέρασμα ότι έχουμε να κάνουμε με έναν κεντρικό εγκέφαλο, ένα επιτελείο, που όπως ένας στρατηγός, χαράζει τις «μάχες» επάνω σε χάρτη. Οι φωτιές μπαίνουν σε στρατηγικά σημεία όπως εργοστάσια και υποδομές ηλεκτρικής ενέργειας (Μεγαλόπολη, Αλιβέρι, Δομοκός), σε ιστορικές τοποθεσίες (Ολυμπία, Επίκουρος Απόλλων), σε μέρη ιδιαίτερου φυσικού κάλλους.
Δεν υπολογίζουν ούτε κατοικημένες περιοχές ούτε ανθρώπινες ζωές, πράγμα που υποδηλώνει πάθος, μίσος και εκδικητική μανία εναντίον της χώρας και ολόκληρου του λαού. Προσπαθούν να υπονομεύσουν την προοπτική να υπάρξει μετά τις εκλογές (16.9.07) ομαλή πολιτική ζωή και κοινωνική ηρεμία, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμά τους.
Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί;
Κατά τη γνώμη μου θα ήταν δυνατή η απόκρουση των σχεδίων τους και εν συνεχεία η αποκάλυψή τους.
Όμως ο κρατικός μας μηχανισμός εξακολουθεί να είναι προβληματικός και ανίκανος να αντιμετωπίσει προκλήσεις τόσο μεγάλης κλίμακας.
Και ταυτόχρονα είναι διαβρωμένος και αποπροσανατολίζεται εύκολα.
Όπως ακριβώς ήταν απέναντι στην «17 Νοέμβρη», που μας ταλαιπώρησε για 30 περίπου χρόνια και στο τέλος αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για μια οργάνωση σχεδόν γελοία.
Λυπούμαι γιατί όσοι μας δοκιμάζουν με τις φωτιές στα δάση, στα χωριά, στις κωμοπόλεις αλλά και στις πόλεις και στην ίδια την Αθήνα, μας βρίσκουν κυριολεκτικά στον ύπνο. Μιας και δεν φροντίσαμε έως τώρα να δημιουργήσουμε κράτος αποτελεσματικό και κοινωνία συνεκτική με αξίες και ισχυρό ιστό αλληλεγγύης και επαγρύπνησης, υπεράνω κομμάτων και οικονομικών συμφερόντων.
Είμαστε μια κοινωνία κατακερματισμένη, ένας λαός χωρίς συνοχή, χωρίς μνήμη, χωρίς συλλογική ενιαία προοπτική και γι’ αυτό ανοχύρωτος. Ένας λαός αφημένος στη μοίρα του, για την οποία είναι -και- ο ίδιος υπεύθυνος.

160 σχόλια

  1. Χρειάστηκε 80 χρόνια για να καταλάβει το αυτονόητο ο Μίκης Θεοδωράκης. Αυτό έγινε διότι τον πάνε και φέρνουν τα συναισθήματα, όπως και όλους τους καλλιτέχνες. το αυτονόητο είναι : "Η αγάπη προς τον πλησίον του, δεν βλέπει την κακία και μοχθηρία του πλησίον του". Είναι σαν τον πίνακα του Ντε Λακρουά με τον Έλληνα να βοηθά τούρκο πληγωμένο και αυτός (ο πλησίον του) να τον μαχαιρώνει. Αυτό βιώνουμε τώρα. Η πληθώρα των λαθρομεταναστών περικλείει εθνότητες και μονάδες που σαν τον τούρκο μας μαχαιρώνουν. Βέβαια σαν οπαδοί της Νέας Τάξης και πολυπολιτισμικότητας, αυτό οι ΠΑΠ και ΚΚ δεν θέλουν να το δούνε και αν το βλέπουν το αποκρύβουν, κοροϊδεύοντας και τα κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που τα κατάντησαν ανθελληνικά. Φοβούνται τα αφεντικά τους, τους φασίστες της Μπίλντενμπεργκ και σε αυτούς υπακούν. Ιδέτε πως πήραν πίσω την θεωρεία της "Ασύμμετρης απειλής"! Αντί να αποστέλλουν πίσω τους λαθρομετανάστες στις πατρίδες τους, τους θρέφουν μιά καλά και μετά τους αμολούνε στον κόσμο. Εκεί νηστικοί αυτοί και εξοργισμένοι μετα λίγο καιρό, αν δεν βρούνε φτηνή εργασία σε φασίστες διεθνιστές, επιτίθενται στον κόσμο και στην ελληνική φύση αφού για την νηστεία τους φταίνε οι Έλληνες. Αν την πέτρα, οι φασίστες ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, την είχαν από την αρχή βγάλει από το δρόμο δεν θα σκόνταπτε κανείς πλέον. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει σκεφτεί κανείς σας τι θα κάνουν και πού θα πανε όλοι οι Αλβανοί λαθρομετανάστες που έμεναν και δούλευαν στις περιοχές που κάηκαν;
    Πάντως να γυρίσουν πίσω στην Αλβανία αποκλείεται.
    Ετοιμαστείτε να τους υποδεχτείτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρίμα Μίκη που κατάντησε στα γηρατειά σου να τροφοδοτείς τις φοβίες ανισόροπων ρατσιστών και τις κινδυνολογίες μιας ετοιμόροοπης Δεξιάς. Αφού επάνδρωσες την κυβέρνηση Μητσοτάκη, αφού ξέπεσες στο έσχατο σημείο να υμνήσεις τον Χουντόδουλο, τώρα η έσχατή σου πλάνη έσεται χείρων της πρώτης. Κρίμα γιατί δεν σέβεσαι τους αγώνες σου και την προσφορά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Oυ γαρ έρχεται μόνον, αλλά να ξεπέσετε κύρις Θεοδωράκη σε κυνηγό μαγισσών. Τι ντροπή. Και δεν έχετε κάποιον να σας μαζέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά ο Μίκης δεν έλεγε ότι πίσω από η 17Ν είναι ο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ;
    Πάντα βαρύγδουπες οι αναλύσεις του, όπως και η τωρινή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα πολυπολιτισμικά φασισταριά ενοχλούνται πολυ βλέπω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πες τα Μίκη! Μακάρι να έχετε την πνευματική του διαύγεια στην ηλικία του και εσείς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητοί φίλοι.
    Η Εθνική τραγωδία που βιώνουμε αυτές τις ημέρες μόνο με την Μικρασιατική καταστροφή μπορεί να συγκριθεί. Τότε ακρωτηριάστηκε ο Ελληνισμός της Μικρός Ασίας και σήμερα ακρωτηριάζετε ο παραγωγικός ιστός της νεώτερης Ελλάδας. Τις πληγές από την πρώτη περίπτωση 85 χρόνια τώρα δεν μπορεί να λεχθει ότι έχουν επουλωθεί ,ανάλογο μπορούμε να πούμε για την σημερινη ανείπωτη εθνική τραγωδία.
    Κοινός παρονομαστής και τότε και σήμερα είναι η κυβέρνηση της Δεξιάς. Τότε με το «ελιά ,ελιά και κωτσο βασιλιά» υπονομευσε την εθνική προσπάθεια και με ασύστολα ψεύδη και υπονόμευση κατάκτησε την εξουσία τερματίζοντας την εξουσία του Βενιζέλου παραπληροφορώντας και υπονομεύοντας την κυβέρνηση του.
    Το ίδιο συνέβηκε στις ημέρες μας. Με παραπληροφόρηση ,υπερβολές και ψέματα κατέκτησε την εξουσία υπονομεύοντας την καλύτερη και παραγωγικότερη κυβέρνηση της σύγχρονης εποχής του καθηγητού Κώστα Σημίτη.
    Αφού κατέκτησε την εξουσία σε μεγαλοστομίες και κενού περιεχομένου συνθήματα, διέλυσε τον κρατικό μηχανισμό και αντί να ανεβάσει λίγο ψηλότερα το επίπεδο της κρατικής μηχανής , γύρισε τη χώρα εκατό χρόνια πίσω.
    Έτσι ,με την πρώτη δυσκολία και δύσκολη κατάσταση ,λογω ανικανότητας και άγνοιας άφησε να εξελιχτούν σε ανείπωτες καταστροφές. Βέβαια κάποιος με διάθεση δικαιολόγησης θα μπορούσε να πει ότι ήταν πολύ δύσκολη η κατάσταση. Μα έτσι πάντα ήταν στην χώρα μας. Δύσκολες καταστάσεις. Το θέμα είναι πως το κράτος είναι εξοπλισμένο να αντιμετωπίζει τέτοιες καταστάσεις και αν έχει δυνατότητες και γνώσεις να τις αντιμετωπίσει. Με μια κυβέρνηση αυτής της μορφής και επιπέδου είναι εγκληματικό η παραμονή της ακόμη στην εξουσία. Πρέπει επειγόντως ο λαός στις επικείμενες εκλογές να την οδηγήσει σπίτι της .
    Από την άλλη τα οργανωμένα παπαγαλάκια του πολιτικοδημοσιαγραφικου κατεστημένου διακηρύττουν ως πανάκεια την ενίσχυση των μικρών κομμάτων. Αγνοούν ότι στην Ελλάδα είναι πολύ κακές οι κυβερνήσεις συνεργασίας - θυμηθείτε την κυβέρνηση Ζολώτα, η πολυφωνία γίνεται εμπόδιο στην λήψη και τήρηση σοβαρών αποφάσεων. Το κυριότερο είναι - αδιάψευστος μάρτυς το όργιο λαμογιάς που έγινε επί κυβερνήσεως Ζολώτα - ότι κανείς πολιτικός σχηματισμός δεν θα αναλαμβάνει την ακέραια πολιτική ευθύνη των κακών επιλογών της κυβερνήσεως που θα αποτελείται από δύο ή περισσότερα κόμματα. Επί κυβερνήσεως Ζολώτα κανένα κόμμα δεν απολογήθηκε ποτέ για οποιαδήποτε οργιαστική και χαριστική παραχώρηση έγινε σε ιδιωτικά και συνδικαλιστικά συμφέροντα. Τα μεγάλα συμφέροντα των εθνικών εργολάβων, των μεσαζόντων εξοπλισμών και των καναλαρχών επιδιώκουν την έλλειψη αυτοδυναμίας της Ν.Δ. ή του Πασοκ ώστε να έχουν μεγαλύτερη πειθώ και δύναμη πιέσεως. Οι μικρότεροι πολιτικοί σχηματισμοί στην Ελλάδα δεν είναι φορείς ιδεών και ρήξεων αλλά εργαλεία ιδιοτελούς συμφέροντος των "υπαλλήλων" ευκαιριακών αρχηγών τους, που είναι μεταπράτες και μοχλοί πολιτικής πιέσεων επιχειρηματιών που χρησιμοποιούν την πολιτική γιά επίτευξη πωλήσεων που δεν θα διάλεγε έτσι εύκολα μία μονοκομματική κυβέρνηση, αν ήθελε να τους αρνηθεί την δουλειά. Η ενίσχυση των μικρών κομμάτων είναι βούτυρο στο ψωμί εξωθεσμικών παραγόντων που δεν έχουν κανένα σχέδιο γιά μεταρρυθμίσεις της ελληνικής οικονομίας και πολιτικής. Θυμούμαι με τρόμο χαρακτηριστικά την περίπτωση που τα Χριστούγεννα του 1989 οι συνταξιούχοι κινδύνευαν να μην πάρουν το δώρο των από την ακυβερνησία. Τέτοιες κυβερνήσεις θέλουν να επιβάλουν ορισμένοι. Ο λαός όμως έχει και τη γνώση και τη εμπειρεια να τους ανταμειψη όπως τους αξίζει. Η ψήφος στο ΠΑΣΟκ είναι τελικά πατριωτική , εθνική ανάγκη.
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΙΚΗΣ -74: ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ή ΤΑΝΚΣ

    ΜΙΚΗΣ -07: ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ή ΝΤΑΝΙΛΟ

    Και τι άλλο έχει πει ο… στόμας του!

    Βλέπεις φίλη Αλέκα ότι τελικά όσοι πέρασαν από το κόμμα το μόνο μάθημα που έμαθαν είναι η πρακτορολογία και οι συνομωσίες;
    Κακό μάθημα, σούπερ-αντιδημοκρατικό και τελικά αυτό που σας έφαγε;
    Βέβαια έφαγε και πολλούς δημοκράτες στο μεταξύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ψηφίστε ΠΑΣΟΚ

    Ψηφίστε τον Ακη για να πάρει και άλλες μίζες απο τα οπλικά και να κάνει και δεύτερη δεξίωση στο 4 Seasons

    Ψηφίστε Γιάννο. Για να βουτήξει κι αυτός όσα δεν πρόλαβε να φάει όταν ήταν στα πράγματα

    Ψηφίστε Λαλιώτη. Για να φτιάξει και άλλα ξενοδοχεία, εκδοτικές εταιρείες να αφήσει στα τρισέγγονά του.

    Ψηφίστε Γιωργάκη. Για να κάνετε την Ελλάδα την πρώτη χώρα παγκοσμίως με πρωθυπουργό ΑΜΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε Μίκυ, όποιο δάσος καίγεται είναι ιδιαίτερου φυσικού κάλους, και η Ελλάδα είναι γεμάτη από ιστορία, ότι και να καεί έχει ιστορικότητα. Νομίζω πως ανήκεις στο συνωμοσιολογικό μπλοκ ΚΚΕ-ΛΑΟΣ-Εκκλησίας-Παπαθεμελή. Η ΝΔ προσχώρησε τώρα μόνο συγκυριακά για προεκλογικούς λόγους. Μετά τις εκλογές όλη αυτή η συνωμοσιολογία θα ξεχαστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βabis
    "Το κυριότερο είναι - αδιάψευστος μάρτυς το όργιο λαμογιάς που έγινε επί κυβερνήσεως Ζολώτα - ότι κανείς πολιτικός σχηματισμός δεν θα αναλαμβάνει την ακέραια πολιτική ευθύνη των κακών επιλογών της κυβερνήσεως που θα αποτελείται από δύο ή περισσότερα κόμματα. Επί κυβερνήσεως Ζολώτα κανένα κόμμα δεν απολογήθηκε ποτέ για οποιαδήποτε οργιαστική και χαριστική παραχώρηση έγινε σε ιδιωτικά και συνδικαλιστικά συμφέροντα. "

    Ενώ το ΠΑΣΟΚ απολογήθηκε για τα 20 χρόνια καταλήστευσης του δημόσιου χρήματος απο τα λαμόγια τύπου Άκη, Λαλιώτη κλπ και τους έστειλε στη φυλακή!!!

    "Τα μεγάλα συμφέροντα των εθνικών εργολάβων, των μεσαζόντων εξοπλισμών και των καναλαρχών επιδιώκουν την έλλειψη αυτοδυναμίας της Ν.Δ. ή του Πασοκ ώστε να έχουν μεγαλύτερη πειθώ και δύναμη πιέσεως"

    Εεε βέβαια. Καλύτερα συνενοείται ο μεγαλοεργολάβος-εκδότης με έναν παρά με πολλούς - και η μίζα πηγαίνει σε έναν, δεν μοιράζεται σε πολλούς!

    "Οι μικρότεροι πολιτικοί σχηματισμοί στην Ελλάδα δεν είναι φορείς ιδεών και ρήξεων αλλά εργαλεία ιδιοτελούς συμφέροντος των "υπαλλήλων" ευκαιριακών αρχηγών τους, που είναι μεταπράτες και μοχλοί πολιτικής πιέσεων επιχειρηματιών που χρησιμοποιούν την πολιτική γιά επίτευξη πωλήσεων"

    Ενώ το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ κληρονομήθηκαν απο μπαμπάδες και θείους για να αποκατασταθούν τα "παιδιά" που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους!!!


    "Η ενίσχυση των μικρών κομμάτων είναι βούτυρο στο ψωμί εξωθεσμικών παραγόντων που δεν έχουν κανένα σχέδιο γιά μεταρρυθμίσεις της ελληνικής οικονομίας και πολιτικής. "

    Ενώ κοιταξτε σε τι ωραίο σημείο φέρανε την οικονομία το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ!!! Όλοι είμαστε πανευτυχείς!!!

    "Ο λαός όμως έχει και τη γνώση και τη εμπειρεια να τους ανταμειψη όπως τους αξίζει."

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 8.55

    Μακάρι, μακάρι, αλλά Ο ΑΓΙΟΣ φεύγοντας μου είπε:

    Κοίτα ρε Άννα γράφε όταν μπορείς, γιατί το 'δημοκρατικό παράδοξο' πλήττει την πατρίδα.
    Η λαϊκή αγανάκτηση και οργή για την αποτυχία της μεταπολίτευσης, που έχει επιφέρει μια γενικευμένη κρίση, πυροδοτεί εθνικο-σοσιαλιστικές τάσεις που είναι δυνατόν με το κατάλληλο λαϊκίστικο, πολιτικό χειρισμό να φέρουν τη χώρα χρόνια πίσω.

    Η μη εμπέδωση της δημοκρατίας στις συνειδήσεις, ως αδήριτη ανάγκη ανάπτυξης και αξιοπρεπούς προόδου, έρχεται να ενισχύσει τις δυνάμεις εκείνες που μασκαρεύονται την εθνική καθαρότητα.
    Και δυστυχώς το μασκαραλίκι έχει πολλούς θιασώτες στη χώρα του καραγκιόζη!
    Το κακό είναι ότι πολλοί από αυτούς στοιχίζονται σήμερα πίσω από τον Καραμανλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καλά,απ όταν ο Μίκης μας είπε ότι απαγορεύεται να κριτικάρουμε τον Χριστόδουλο,απ όταν μας είπε ότι η εκκλησία βοήθησε σε όλες τις μεγάλες κρίσεις της ιστορίας μας και άλλες αρλούμπες έχω πάψει να λογαριάζω τι λέει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΑΣΤΗΜΗΣΩ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ Ο ΜΙΚΗΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΦΕΝΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΦΕΕΡΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΓΚΑ, ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. φαινεται οτι τελικα ολοι μπρος στο βιολογικο τελος ,γινονται μαλακοι στις σκεψεις και τις αποψεις τους,καθως ετοιμαζονται για το αιωνιο ταξιδι.
    Ετσι και ο Μικης.
    Ομως τον συγχωρουμε για τις αναμνησεις και τις εμπειριες ,για τα τραγουδια του και την μουσικη του που μας ταξιδεψε,μας ξυπνησε πολλες φορες και μας πηγε σε τοπους που-δυστυχως- οι νεωτερες γενιες δεν θα δουν ουτε θα ζησουν.
    Γι αυτο ενα συγκαταβατικο χαμογελο ειναι αρκετο.
    Πεστε οτι ειναι ο παπους στο σπιτι που λεει και μια κουβεντα παραπανω
    η και μια κοτσανα παραπανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ψυλλιάζομαι ότι ο Μίκης εννοεί αυτό που δεν καταλαβαίνετε οι κολλημένοι με τις εκλογές... Ο "κεντρικός εγκέφαλος" είναι η κυβέρνηση των ΗΠΑ που δεν θέλει με κανένα τρόπο να μπει μπρος ο αγωγός Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη. Και άντε να βγει ο Πολυντορ και να κατηγορήσει ανοικτά τους "συμμάχους", όπως προκαλούν εκ του ασφαλούς οι πάσης φύσεως αντίπαλοί του, θα του βγάλουν στη φόρα όλες τις μικροκομπίνες που έχει κάνει στη ζωή του.

    Στηρίζοντας τώρα τον Γιωργάκη ελπίζουν οι Αμερικάνοι ότι θα πετύχουν μια αναβολή των έργων για 4-5 χρόνια ακόμα, μέχρι να ελέγξει ο Γιωργάκης τις συμβάσεις που έκαναν οι κακοί δεξιοί και μετά βλέπουμε. Θα έχουν πάρει φόρα και θα στέκονται οικονομικά οι αγωγοί μέσω Τουρκίας, θα βρίσκεται στην εξουσία στο Ελλάντα μια νέα φιλοαμερικάνικη γενιά, οπότε θα βολευτεί η κατάσταση. Φαίνεται ότι δεν μπορούν να πείσουν πια τους Βουλγάρους να σαμποτάρουν το έργο, χάνουν και χρήμα οι γείτονες, και ρίχνουν τώρα οι Αμερικάνοι τις δυνάμεις τους στην από δω πλευρά.

    Δεν το βλέπει αυτά ο Γιώργος; δεν τα βλέπουν αυτά ο Μπένυ, ο Λαμπράκης και τα τσιράκια του στο ΜΕΓΚΑ; Φυσικά τα ξέρουν και τα βλέπουν, αλλά θέλουν όλα να γίνουν με δική τους συμμετοχή και έλεγχο, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

    Και ως προς τα διαγγέλματα του Μίκη προς τον ελληνικό λαό, μην ξεχνάμε ότι κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ-ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτό το τραγούδι ο κύριος Θεο-δωράκης το έχει πει και άλλες φορές.
    Είναι φυσικό να ακούγεται από το στόμα του, για άλλη μια φορά ένα σενάριο συνομωσίας, έτσι έζησε τόσα χρόνια.
    Αυτό εμπορεύτηκε τόσα χρόνια – πέραν της υπέροχης μουσικής παρακαταθήκης του.
    Όταν όμως ζεις με το εμπόριο του φόβου, όταν σκορπίζεις φοβικά σύνδρομα, που ίσως κατατρώγουν το δικό σου υποσυνείδητο από τα δύσκολα χρόνια των προσωπικών σου διωγμών, τότε δεν μπορεί να θεωρείσαι ώριμος άνθρωπος και με καμία Παναγία προοδευτικός.

    Και άλλοι διώχτηκαν και διώκονται, και άλλοι έζησαν και ζουν τον αποκλεισμό, με δράκους και τέρατα όμως δεν απασχόλησαν το μυαλό τους και τον κόσμο!
    ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ΜΙΚΗΣ ΞΑΝΑ-ΜΑΝΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
    ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.1974 ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ η ΤΑΝΚΣ.ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΙΣΗ ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ 1992 κτλ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜ.... ΑΡΤΗΡΙΟΣΚΛΗΡΟΤΙΚΕ ΚΟΛΟΓΕΡΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Για να συνεχίσω το προηγούμενο, 9.29! Προσέξτε τί γράφει ο Μίκης: "Κατά τη γνώμη μου θα ήταν δυνατή η απόκρουση των σχεδίων τους και εν συνεχεία η αποκάλυψή τους." Ξέρει ότι δεν γίνεται να ξεκινήσει τώρα προεκλογικά αντιαμερικανικό αντάρτικο! Προτείνει λοιπόν να σωθεί ότι είναι δυνατόν και, όταν δοθεί ευκαιρία, να γίνει δημόσια καταγγελία για τον πραγματικό και διαρκή ρόλο των Αμερικάνων και σε αυτό το θέμα.

    Δεν ξέρω αν τα σκέφτεται μόνος του ο Μίκης αυτά ή του τα υποβάλλουν άλλοι, πάντως σωστός είναι ο πυρήνας τησε σκέψης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ψηφοδέλτια του ΛΑ.Ο.Σ.
    Τρίτη, 28.08.07
    ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

    ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

    ΓΟΥΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΗ

    ΣΑΛΑΒΡΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

    ΤΕΡΕΖΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

    ΤΣΑΜΠΙΕΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

    ΠΑΡΑΜΑΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΡΟΥΣΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

    ΧΑΡΙΤΑΝΤΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΒΙΟΥ

    ΓΚΙΟΛΜΑΝ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

    ΤΣΙΚΝΙΑ-ΜΑΡΑΚΗ ΑΡΤΕΜΙΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

    ΚΑΡΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ



    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΒΡΟΥ



    ΓΟΔΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

    ΚΑΛΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΩΣ

    ΚΟΖΑΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

    ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ

    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ



    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΡΟΔΟΠΗΣ



    ΓΙΟΣΜΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ

    ΚΑΓΙΑΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

    ΠΑΡΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ

    ΡΟΪΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

    ΣΑΠΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ



    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΞΑΝΘΗΣ



    ΒΑΜΒΑΚΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΥ

    ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΙΜΑΜ ΑΧΜΕΤ ΤΟΥ ΡΑΣΗΜ

    ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

    ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ



    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΡΑΜΑΣ



    ΑΛΜΠΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΜΠΑΛΩΤΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

    ΣΟΦΙΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ

    ΤΣΙΒΚΙΝΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΙΟΡΔΑΝΗ

    ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ



    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ



    ΙΑΚΩΒΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

    ΛΗΜΝΑΙΟΥ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΜΠΑΤΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΜΠΟΥΚΟΥΤΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

    ΣΦΟΥΓΓΑΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

    ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΙΟΥ



    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ



    ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

    ΑΪΔΙΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

    ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΓΕΡΜΑΛΙΔΟΥ ΑΓΓΕΛΑ (ΑΓΓΕΛΙΚΗ) ΤΟΥ ΡΗΓΑ

    ΓΚΟΥΡΝΕΛΗΣ ΘΩΜΑΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΔΗΛΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΔΡΑΚΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ

    ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

    ΚΟΥΡΙΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

    ΛΑΜΨΙΔΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΤΟΥ ΘΕΟΚΛΗΤΟΥ

    ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΜΗΤΣΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

    ΜΟΥΛΙΑΝΙΤΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΑ) ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΠΑΓΚΡΑΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

    ΠΑΠΑΔΟΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

    ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΠΕΛΑΓΙΟΣ (ΧΡΥΣΟΒΕΡΓΗΣ) ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΤΣΑΜΗ ΘΩΜΑΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΤΣΙΠΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

    ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ



    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ



    ΑΓΓΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

    ΒΑΡΒΑΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ

    ΛΑΝΤΚΥ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΜΑΚΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

    ΜΑΤΑΝΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΦΛΩΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ



    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΕΡΡΩΝ



    ΑΘΑΝΑΣΟΥΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

    ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ

    ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

    ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

    ΚΑΡΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

    ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΕΥΑ ΤΟΥ ΘΩΜΑ

    ΜΠΙΖΠΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΟΥ

    ΠΟΛΑΤΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ



    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ



    ΔΡΟΣΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

    ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

    ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΡΑΜΑΝΔΑΝΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΙΟΥ

    ΤΣΑΦΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΥΡΩΝ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ



    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΙΛΚΙΣ



    ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ

    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

    ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΜΑΒΙΔΗΣ ΒΛΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΙΛΑΟΥ

    ΤΣΙΑΜΑΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ



    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΛΗΣ



    ΑΛΕΚΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ

    ΑΡΕΤΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

    ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΤΣΙΡΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

    ΤΣΙΤΙΡΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ



    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ



    ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

    ΒΑΦΕΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΓΚΑΝΤΗΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ

    ΖΑΦΕΙΡΑΤΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ

    ΜΗΔΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

    ΣΑΚΛΑΣ ΞΕΝΟΚΡΑΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ



    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ



    ΑΚΕΡΜΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ

    ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

    ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ

    ΚΟΚΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΛΕΧΔΙΝ

    ΜΕΡΤΣΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ



    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΦΛΩΡΙΝΗΣ



    ΑΘΑΝΑΣΑΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ

    ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

    ΨΑΘΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ



    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ



    ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

    ΓΚΑΝΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

    ΚΟΥΛΟΥΜΒΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΑΝΘΙΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

    ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΙΟΥ

    ΠΑΠΑΤΣΙΜΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ



    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ



    ΚΟΝΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΡΑΛΛΗ

    ΚΟΥΣΟΥΝΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΙΟΥ

    ΣΙΔΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

    ΦΟΥΝΤΕΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ



    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ



    ΑΛΒΕΡΤΗΣ ΛΕΟΝΑΡΔΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

    ΓΚΑΜΠΡΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ

    ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΔΑΜΙΑΝΟΥ



    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ



    ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

    ΓΚΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΜΟΥΓΚΑΡΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

    ΜΠΙΜΠΟΣ ΙΑΣΩΝ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΣΠΥΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

    ΤΖΙΟΒΑ ΑΓΛΑΪΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

    ΧΗΡΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ



    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΡΤΗΣ



    ΒΩΡΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΚΟΝΤΟΔΗΜΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

    ΜΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΝΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ

    ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΟΥ



    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ



    ΚΟΣΙΩΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

    ΠΑΠΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ



    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΡΕΒΕΖΗΣ



    ΔΡΑΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΜΙΝΟΥ ΑΝΝΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

    ΠΑΠΑΔΗΜΑ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

    ΠΑΠΑΝΑΟΥΜ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ



    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΑΡΙΣΗΣ



    ΑΓΓΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ

    ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ

    ΑΞΙΟΓΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

    ΖΟΥΡΝΑΤΖΗΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΚΑΟΥΔΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΜΠΑΜΙΧΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΠΥΡΡΟΥ

    ΜΠΕΛΤΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΜΠΙΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

    ΡΑΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

    ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΧΑΤΖΗΠΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ



    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ



    ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΟΡΙΝΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΠΑΠΑΝΑΟΥΜ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

    ΣΕΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΤΣΙΑΜΑΝΤΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

    ΨΑΧΟΥΛΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ



    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ



    ΑΦΕΝΤΟΥΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

    ΒΡΑΝΤΖΑΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

    ΖΑΜΠΟΥΡΟΥ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

    ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

    ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΣΒΑΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ



    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ



    ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΩΣ

    ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

    ΔΡΙΤΣΑ ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

    ΚΟΝΤΑΚΤΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

    ΡΑΠΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ



    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ



    ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΣ ΦΩΤΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

    ΚΑΠΡΟΥΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΗ

    ΛΑΒΡΑΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

    ΜΕΡΓΙΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΠΗΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ



    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ



    ΤΣΙΓΑΡΙΔΑ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

    ΦΑΤΟΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

    ΦΛΩΡΑΤΟΣ ΟΘΩΝ-ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ



    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ



    ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΗ

    ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

    ΠΕΦΑΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ



    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ



    ΑΝΔΡΕΩΛΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΚΟΚΚΑΚΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗ

    ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ



    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ



    ΒΡΕΤΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

    ΓΚΙΖΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΓΚΙΟΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

    ΖΩΪΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

    ΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΙΟΥ

    ΚΑΚΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΚΟΤΡΟΤΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ

    ΠΡΕΝΤΖΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

    ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

    ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ

    ΣΧΟΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΙΟΥ



    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΧΑΪΑΣ



    ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ-ΑΒΡΑΜΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

    ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ

    ΚΛΕΙΔΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

    ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ

    ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ

    ΣΚΟΝΔΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΤΑΛΑΓΚΑΣ ΑΓΓΕΛΗΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ

    ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

    ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ



    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΛΕΙΑΣ



    ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΗ

    ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ

    ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΙΟΥ

    ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΣΤΑΘΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

    ΨΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ



    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ



    ΓΕΜΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ

    ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΕΣΤΗ

    ΚΑΡΦΗΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

    ΚΡΟΥΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ

    ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ

    ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΦΑΡΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ



    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ



    ΜΑΚΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΜΕΡΙΓΚΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

    ΝΤΡΙΒΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ



    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΦΩΚΙΔΟΣ



    ΓΚΟΛΦΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΛΕΚΚΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΨΕΛΤΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ



    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ



    ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΘΩΔΟΥ ΘΩΜΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΛΟΥΚΑΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

    ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

    ΣΚΑΛΤΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ



    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ



    ΔΕΣΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

    ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

    ΙΜΒΡΟΥ ΣΑΒΒΑΣ ΤΟΥ ΑΙΜΙΛΙΟΥ

    ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΜΠΕΤΣΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ

    ΤΡΑΚΟΣΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ



    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α’ ΑΘΗΝΩΝ



    ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

    ΓΙΑΝΝΑΚΕΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

    ΘΕΟΔΩΡΑΚΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΗ

    ΚΑΡΤΑΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

    ΚΟΥΜΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΛΙΑΝΟΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΝΤΟΛΑ ΕΛΕΝΗ (ΝΕΛΛΗ) ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

    ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ ΜΑΡΙΑ-ΜΕΛΙΝΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ

    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕΛΛΙΟΥ

    ΠΛΕΥΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΡΑΛΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΡΟΥΜΠΑΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ

    ΣΑΜΟΪΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

    ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΣΠΑΘΑΤΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

    ΤΖΑΒΟΥΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΤΡΙΒΟΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΤΣΙΩΛΗΣ ΘΩΜΑΣ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ

    ΦΙΔΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ

    ΧΡΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ



    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Β’ ΑΘΗΝΩΝ



    ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

    ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

    ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΑΘΗΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ

    ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ

    ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ

    ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΜΑΝΟΣ) ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

    ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΚΑΛΛΙΡΡΟΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΥ

    ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

    ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΒΕΝΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

    ΒΛΑΧΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (ΝΤΙΝΑ) ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

    ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

    ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ (ΝΑΝΣΥ) ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

    ΖΕΥΚΙΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

    ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

    ΚΑΫΡΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΥΟΣ-ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΤΟΥ ΟΣΒΑΛΝΤΟ

    ΚΑΨΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΚΩΣΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

    ΛΕΒΑΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

    ΜΑΝΘΕΑΚΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

    ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ

    ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΜΠΑΘΡΕΛΛΟΣ ΠΙΕΡΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

    ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΚΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΝΑΞΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

    ΝΙΑΡΧΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

    ΝΤΟΥΚΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

    ΞΙΦΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΠΑΓΑΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

    ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΣΑΒΒΟΥΡΑΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ

    ΣΙΔΕΡΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

    ΣΚΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

    ΣΠΥΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

    ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

    ΣΥΡΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ

    ΤΑΡΙΝΙΔΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ (ΕΦΗ ΣΑΡΡΗ) ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

    ΤΣΙΛΙΜΙΓΚΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

    ΦΟΥΝΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ



    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α’ ΠΕΙΡΑΙΩΣ



    ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΣ ΒΑΪΤΣΗΣ (ΒΑΗΣ) ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

    ΑΣΠΡΟΓΕΡΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΑΝΤΩΝΙΟΥ

    ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΓΚΙΩΝΗ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

    ΚΑΤΡΑΠΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

    ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

    ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΧΑΡΙΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ



    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Β’ ΠΕΙΡΑΙΩΣ



    ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ

    ΒΟΛΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΖΑΦΕΙΡΑ-ΓΕΩΡΓΙΑΚΟΥ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΛΙΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

    ΜΑΚΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

    ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

    ΜΠΟΥΓΑΣ ΤΡΥΦΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

    ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΧΑΝΔΑΚΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΧΟΥΣΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΙΟΥ



    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ



    ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

    ΔΑΛΑΜΑΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΔΙΑΚΟΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

    ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

    ΕΥΓΕΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ

    ΖΑΧΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ

    ΗΛΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ

    ΗΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ

    ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΤΑΝΙΑ) ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

    ΚΑΛΑΠΟΘΑΡΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

    ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ ΑΛΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΜΑΡΓΕΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

    ΠΑΛΗΟΚΩΣΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΣΟΚΑΛΗ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ

    ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ



    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ



    ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ-ΠΙΕΡΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

    ΚΟΣΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑ

    ΜΠΕΤΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

    ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

    ΤΣΙΟΥΓΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ



    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ



    ΔΕΡΜΑΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΚΟΥΡΤΕΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΚΥΒΕΡΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

    ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ



    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ



    ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

    ΔΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

    ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΜΠΙΣΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΚΙΜΩΝΑ



    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ



    ΒΟΥΡΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

    ΚΑΚΙΣΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΚΑΤΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

    ΣΑΜΠΑΖΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑ

    ΣΑΡΑΤΣΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΤΣΑΛΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ



    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ



    ΑΝΔΡΟΥΤΣΑΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

    ΜΠΕΜΠΕΤΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΞΕΠΑΠΑΔΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΠΑΝΑΓΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗ ΘΕΟΦΑΝΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ



    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΕΣΒΟΥ



    ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

    ΒΟΣΙΝΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

    ΠΛΑΤΣΟΥΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

    ΣΤΕΡΓΕΛΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ



    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΧΙΟΥ



    ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΤΣΙΝΤΣΙΦΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

    ΤΣΟΥΜΠΑ ΕΛΕΝΗ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ



    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΑΜΟΥ



    ΒΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΔΙΑΚΟΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΟΥΔΙΩ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

    ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ



    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ



    ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΣΤΡΑΤΗΣ ΤΟΥ ΜΟΔΕΣΤΟΥ

    ΚΑΛΑΒΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

    ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΙΟΥ

    ΜΠΟΥΛΜΕΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΣΥΡΙΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ



    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ



    ΓΛΥΚΟΦΡΥΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

    ΚΑΝΤΙΔΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

    ΛΥΚΟΥΡΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

    ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

    ΠΑΤΙΝΙΩΤΗ ΦΛΩΡΙΤΣΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

    ΤΣΙΡΙΓΩΤΑΚΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ



    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΧΑΝΙΩΝ



    ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

    ΔΟΞΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

    ΚΡΟΜΜΥΔΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

    ΜΑΚΡΙΔΑΚΗ ΕΥΑΝΘΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΧΑΙΡΕΤΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

    ΧΑΝΤΑΜΠΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ



    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΡΕΘΥΜΝΗΣ



    ΓΑΪΤΑΝΗΣ ΦΩΤΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΚΟΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

    ΠΗΓΟΥΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ



    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ



    ΒΑΡΔΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ

    ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗ-ΓΚΙΡΔΗ ΜΑΙΡΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

    ΕΓΓΛΕΖΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΖΩΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

    ΙΕΡΩΝΥΜΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

    ΚΟΣΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΜΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

    ΜΑΡΚΑΤΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

    ΜΑΥΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

    ΨΑΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΥ



    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ



    ΜΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

    ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

    ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    ΑΠΕ - ΜΠΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμε 9.29, ίσως και νάχεις λίγο δίκιο. Έτσι δένει και η ιδέα με τους Ουτσεκάδες και τον Ντανίλο που φάνηκαν αρχικά αστείες. Αυτοί είναι αποκλειστικά εξαρτημένοι από τους Αμερικάνους, θέλουν να φτιάξουν ανεξάρτητο κράτος στο Κόσοβο και αργότερα μια μεγάλη Αλβανία. Τί είναι γι' αυτούς να κάνουν και λίγες εξυπηρετήσεις στους πάτρωνές τους, αξιοποιώντας τους διάσπαρτους συμπατριώτες τους στα χωριά της Ελλάδας? Από το επόμενο Σαββατοκύριακο θα πάνε τις φωτιές Στερεά και Θεσσαλία, να ετοιμαστείτε.

    Βλέπω όμως ότι κάποιοι βολεύονται από τη συγκυρία και θέλουν να αποτρέψουν τέτοιες ιδέες και συζητήσεις. Γι' αυτό ρίχνουν κατεβατά με τα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ, άκου φίλε μου διαστροφές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 9.36

    Ο δικό σου πυρήνας μπορεί να είναι σωστός όχι του Μίκη.
    Ο Μίκης για άλλη μια φορά σπεύδει να ενισχύσει τις εθνικιστικές δυνάμεις, με τον τρόπο του.
    Καλά ελπίζει ο Μίκης ότι ο Καραμανλής που εξευτελίστηκε προσωπικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών, το οποίο έκανε γαργάρα σαν να μην επρόκειτο για την πιο βαρεία αποδεδειγμένη προσβολή στη κυριαρχία της χώρας τα τελευταία χρόνια, θα καταδείξει τον "στρατηγό των εμπρησμών";
    Είναι φαιδρότητες …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ενδιαφέρον άρθρο των Aegean Times.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. to exei kapsei o papoulhs! pisteyei akoma pws h Ellada exei sobaro kratiko mhxanismo..o dikos tou egkefalos mallon den leitourgei kala...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τα κείμενα αυτά δεν τα γράφει ο Μίκης !!!

    Η κόρη του η Μαργαρίτα τα συντάσσει και τα διακινεί με την υπογραφή του πατέρα της.

    Αυτή είναι η συνομοσιολόγα και εκθέτει διαρκώς τον πατέρα της.

    Μία μέτρια κάτω από τη σκιά ενός γίγαντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλά η βλακεία τελικά είναι συνώνυμο του εθνικισμού.

    Βρε ηλίθιοι αν οι Αμερικανοί θέλανε να αποσταθεροποιήσουν τον Καραμανλή – που έτσι και αλλιώς είχε αποσταθεροποιηθεί από μόνος του με τους κουμπάρους και τα σκάνδαλα – φωτιές θα βάζανε; Δεν είχαν άλλα μέσα;
    Α ρε νοσταλγοί του γύψου και οι Αμερικανοί και οι Γάλλοι, και οι Ιταλοί ακόμη και οι κατακτητές Γερμανοί σεβάστηκαν τη φύση και τον πολιτισμό της κλασσικής αρχαιότητας πολύ περισσότερο από πολλούς Έλληνες καταπατητές και τα κόμματα τους.
    Α ρε σαν δεν ντρέπεστε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. "Το ίδιο συνέβηκε στις ημέρες μας. Με παραπληροφόρηση ,υπερβολές και ψέματα κατέκτησε την εξουσία υπονομεύοντας την καλύτερη και παραγωγικότερη κυβέρνηση της σύγχρονης εποχής του καθηγητού Κώστα Σημίτη.

    Όρσε δέκα να μη σου τα χρωστώ, κομματόσκυλο! Τι παρήγγαγε η περί ης ο λόγος κυβέρνηση;
    α) Υποστολή της Σημαίας στα Ίμια.
    β) Παραδοχή στην Μαδρίτη ότι η Τουρκία έχει ζωτικά συμφέροντα στο Αιγαίο
    γ) Υπογραφή χωρίς επιφυλάξεις του βομβαρδισμού της Γιουγκοσλαβίας
    δ) Υπογραφή του κατάπτυστου "κειμένου της Άγκυρας" για τον Εθρωστρατό (αποκλείει την δράση του στο Αιγαίο και την Κύπρο).
    ε) Εξαπόλυση της μεγαλύτερης φορολογικής λαίλαπας (1996) από συστάσεως ελληνικού κράτους, ενώ είχε κερδίσει τις εκλογές με την υπόσχεση "κανείς νέος φόρος"
    στ) Καταλήστευση μέσω ΧΑΑ των μικροεπενδυτών και αναδιανομή 34 τρισ. δρχ.
    ε) Αποδοχή της Τουρκίας ως μέλους προς ένταξη στην ΕΕ, χωρίς το παραμικρό αίτημα.
    ζ) Διαχειρήστηκε περίπου 56 δισ. €, όσα δηλαδή όλες οι μεταπολεμικές κυβερνήσεις μαζί κι έκανε μόνο όσα έργα υποδομής απαιτούσε η Ολυμπιάδα
    η) Ρεζίλεψε την χώρα διεθνώς με την παράδοση του Οτσαλάν.

    Θέλεις κι αλλά τέτοια ... παραγωγικά; Να θυμηθούμε ότι επί των ημερών του η διαφθορά έφτασε στο ζενίθ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο 65χρονος που συνελήφθει στην Αρεόπολη ήταν πασόκος (χρόνια στέλεχος) όπως έχει γράψει και το press-gr. Το είπε και ο Βύρωνας. Το γράφει η Espresso σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @ 7:40 πμ

    Δεν είναι μόνον οι Αλβανοί, αλλά και οι Έλληνες που θα σπεύσουν στα μεγάλα αστικά κέντρα (Αθήνα κυρίως) γυρεύοντας δουλειά. Αντιθέτως, οι λαθρομετανάστες ίσως εγκαταλείψουν μία κατεστραμένη χώρα, η οποία αδυνατεί να τους προσφέρει εργασία. Διαφορετικά, κλάφτα Χαράλαμπε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ακου επιχείρημα!Ολοι κάτι δεν είμαστε?Ολοι κάτι δεν ψηφίζουμε?Το Πασόκ είναι ένα κομμα στη χειρότερη του ,40 τοις εκατό.Επειδή πιθανόν στους εμπρηστές ,αν ψάξεις την ψήφο τους μπορεί να είχαν ψηφίσει Πασόκ σημαίνει ότι το Πασόκ τις βάζει?Τότε να ψάξουμε την ιδεολογία και τις ψήφους όλων των εμπρηστών που έχουν πιαστεί ανέκαθεν.Είστε επικίνδυνοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μηπως μπορεί ο μεντερέιτορ να κόβει τα παραπαραπολύ μακροσκελή σχόλια - ετσι και αλλιώς δεν τα διαβάζει κανείς. Αν θέλει κάποιος να γράψει πολλά υπάρχει και η τεχνολογία των λινκς.

    αν είναι έτσι θα κανω και εγώ πόστ το πατερημών 1000 φορές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. kat arxas oti leei o Burwnas einai apo mono tou amfisbhtisimo.To xerei oti einai kameno xarti ,oti kanenas swfrwn neodhmokraths de tha ton pshfisei para mono fanatikoi,kommatoskyla.Kai ekei apeythynetai ws apelpida prospatheia.Alliws kindyneyei na mh dei oute th pshfo tou.Egw proswpika den exw synanthsei anthrwpo na leei kalo logo gia to Byrwna

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Κ΄ΕΣΥ ΛΑΕ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ
    ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ
    [ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ].
    ΔΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΙΟΙ
    ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ
    ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟ
    www.youtube.com/nemesisrellos
    ODYSSEY OF GREEK NATION FROM
    1821 - 2007
    ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΕΓΕΦΑΛΟΣ [ ΕΦΙΑΛΤΗΣ]
    ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ-ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ
    ΑΜΟΙΒΗ ΝΟ ΜΟΝΕΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΛΟΝ
    ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μια τέτοια θεωρία χάνει τη σοβαρότητά της όταν την υιοθετεί ένας μη σοβαρός άνθρωπος. Ας καθήσει στο μεγάλο θρόνο του ο κ. θεοδωράκης εκεί που τον έχει τοποθετήσει ο ελληνικός λαός. Είναι ο τελευταίος που θα μπορούσε να έχει άποψη για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Ας μην ήταν η χουντα και το πολυτεχνείο και τότε θα βλέπαμε ποιός θα ήταν ο θεοδωράκης ! Δυστυχώς η μεταπολιτευτική του διαδρομή έχει ακυρώσει τους όποιους αγώνες του. Δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, κρύφτηκε στο δικό του κόσμο και άφησε τον ελληνικό λαό και τον πολιτισμό του στη τύχη τους. Είναι ο τελευταίος που δικαιούται να μιλάει. Έχει και αυτός τεράστια ευθύνη για ότι έχει συμβεί και συμβαίνει τα τελευταία 35 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. monahike like
    Αυτό ακριβώς εννοεί ο Μέγας Μίκης. Νομίζεις ότι είναι τυχαία η αναφορά του στην 17Ν και ο παραλληλισμός των εμπρηστών με την δράση αυτής της οργάνωσης;
    17Ν και εμπρηστές: Κοινός παρονομαστής και οφελημένος από την δράση τους: το ΠΑΣΟΚ. Δεν το βλέπεις τυφλέ μοναχικέ λύκε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. "Πες τα Μίκη! Μακάρι να έχετε την πνευματική του διαύγεια στην ηλικία του και εσείς...."

    Γιατί μας βρίζεις ρε φιλάρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Σίγουρα η Ν.Δ. το χειρίστηκε ανεπαρκώς το ζήτημα. Σίγουρα το ΠΑ.ΣΟ.Κ. προετοίμασε το έδαφος και κατάφερε για να ξεφτιλιστούμε σαν έθνος πολλές φορές (ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο). Τι μένει? Να ψηφίσουμε ξανά τους ίδους, για να επιβεβαιώσουμε για ακόμα μια φορά ότι ουδεμία σχέση με τους αρχαίους ημών προγόνους έχουμε -ως προς το επίπεδο. Όσο για την ασύμμετρη απειλή... > 55% των πολιτών του κόσμου πιστεύει στην ύπαρξή της στην προκειμένη περίπτωση των ελληνικών πυρκαγιών (Πηγή: CNN QuickVote 27/9/2007)

    www.my-greece.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Οι τίτλοι σε ξένα ΜΜΕ
    ( από το ΕΘΝΟΣ)

    «Η κυβέρνηση κατηγορείται για τις φωτιές στα ελληνικά δάση», ήταν ο τίτλος των χθεσινών "Times" του Λονδίνου, «Οργή για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών από την ελληνική κυβέρνηση», τιτλοφορείται το άρθρο τής επίσης βρετανικής εφημερίδας "Guardian", ενώ «Πολιτική κρίση κυοφορείται στην Ελλάδα καθώς μαίνονται οι φωτιές», υποστήριζαν οι "New York Times". «Στην Ελλάδα, οι πυρκαγιές πιθανόν να έχουν επίπτωση στις βουλευτικές εκλογές», είναι ο τίτλος της γαλλικής "le Monde", ενώ το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Reuters" μεταδίδει σε όλον τον κόσμο το τηλεγράφημά του για τις πυρκαγιές στην Ελλάδα με τον τίτλο, «Η ελληνική κυβέρνηση κατηγορείται καθώς οι φωτιές μαίνονται»

    Μάγκες μου, υπάρχει μια πρωτοφανής συνωμοσία εναντίον της κυβέρνησης της ΝΔ και προσωπικά εναντίον του τίμιου, ειλικρινή, ατρόμητου, ελευθερόφρονα και δημοκράτη πρωθυπουργού μας.
    Δεν βλέπετε ο ξένος παράγων συνωμοτεί εναντίον της πατρίδος…μας κάψανε και τώρα μας συκοφαντούν και από πάνω οι καθολικοί και προτεστάντες δαίμονες που... έκαναν την Ελλάδα κράτος.
    …γιατί ρε εμάς μας ρώτησαν.

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑ-ΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑ-ΤΖΑΦΕΡΗ
    Για μια καρα -γκούνα Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. 8.22 κι ο Καστοριάδης το ίδιο είπε, η μετεξέλιξη του τμήματος του ΠΑΚ που πρέσβευε τον ένοπλο αγώνα μας έδωσε τη 17Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Μίκη μου σε ευχαριστώ, μας κάνεις τις καλύτερες πλάτες, αναπαράγωντας το σενάριο που φτιάξαμε στο πόδι για να μην μας πλακώσουν στις σφαλιάρες επειδή αφήσαμε να καούν καθότι είμαστε παντελώς άχρηστοι.
    Γι αυτό κι εμείς μέσα στην αναμπουμπούλα και τις γκρίνιες των παλιανθρώπων για κάτι σκατοελιές που κάηκαν (σιγά ρε ζώα) και καποια αρχαία (σιγά το μάρμαρο) που είχαμε βάλει για τους τουρίστες, φροντίζουμε αυτούς που πρέπει :
    Επανδρώσαμε το 1555 απευθείας απο την ΟΝΝΕΔ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ!!!!) για να πάρουν κανα φράγκο τα δικά μας παιδιά και να μην μας λένε άδικα ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.

    ο δικός σου Βύρωνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Είναι πραγματικά θλιβερό να διαβάζεις αυτά που γράφει ο Μίκης...
    Ο άνθρωπος που κάποτε αποτελούσε έμπνευση για τους Έλληνες, μας πλασάρει τώρα την ίδια καραμέλα που "μασάνε" Καρατζαφέρης" και Παπαθεμελής.
    Πιο θλιβερή όμως είναι η διαπίστωση ότι έχουμε "κοντύνει" συνολικά σαν έθνος. Ο πήχης είναι πλέον τόσο, μα τόσο χαμηλά που κανείς δεν χωράει να περάσει από πάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΛΟΤΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΟΥ ΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ (ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ) ΕΙΝΑΙ:

    3 (ΙΜΙΑ)
    82 (ΣΑΜΙΝΑ)
    63 (ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Α ρε κάφροι και ελεεινοί πασοκοι και σεις κομματόσκυλα της αριστεράς τι έγκλημα κάνατε!
    Εξευτελίσατε τις έννοιες και τη δημοκρατία, για να βλέπω σήμερα να κυβερνά ένας μοιραίος και θρασύς εσμός ακρο-δεξιών αρπακτικών που διασύρει τον πολιτισμό και διαφθείρει τη κοινωνία, τον 21 αιώνα!
    Αν η αριστερά αναλογιστεί τι έγκλημα διέπραξε μετά τη χούντα θα έπρεπε να …
    αστο να πάει στο διάολο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. 7:40 πμ εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ
    ας το σκεφτουν αυτο ΣΟΒΑΡΑ αυτα τα τομαρια που τους εβαλαν εδω μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Δώστε δωρεές να πλουτίσουν οι πολιτικοί και οι τραπεζίτες. Ξυπνήστε σκλάβοι. Καταλάβετε τι παιχνίδια παίζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Τρίτο και χειρότερο ατόπημα Θεοδωράκη.
    Κρίμα...

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. EIMASTE ZEYGARI ARKETA EMFANIISIMO PROSFEROYME THEAMA KAI PARTOYZA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. PAIRNO PIPA KAI TA PINO PROINA KATHIMERINES STON XORO MOU NTYMENOS KAI BAMENOS GYNAIKA,PANORMOU.EIMAI TELEIOS ATRIXOS POUSTIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. exw poly megalh epithymia na gamhthw apo ena zeygari h apo gynaika me strap-on. Eimai parthenos apo thn trypa alla ayto diorthwnetai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Δεν υπολογίζουν ούτε κατοικημένες περιοχές ούτε ανθρώπινες ζωές, πράγμα που υποδηλώνει πάθος, μίσος και εκδικητική μανία εναντίον της χώρας και ολόκληρου του λαού.
    ==

    Αυτοι που βαζουν τις φωτιες ειναι οι ιδιοι που σου καναν ντου τοτε στο Duisburg(?) δεν θυμαμαι ακριβως την πολη καπου το 1971,σαν αρχηγος του ΠΑΜΕ,και μπουκαρανε αυτοι οι ελεεινοι μισαλλοδοξοι του ΠΑΚ ..
    ισως οι απογονοι τους αλλα το ιδιο φανατικοι και μισεροι σκυλανθρωποι.

    Μην εχεις καμμια αμφιβολια.
    Και ειμαι σιγουρος οτι δεν εχεις.
    Αλλα δεν το λες στα ισια "ελλειψει αποδειξεων"..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. πες τα ρε ΜΙΚΗ!!! πες τα να τα ακούσουν τα τομάρια τα κομματόσκυλα!!!

    ντροπη στα κομματόσκυλα που κάνουν πολιτική πάνω στα καμμένα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ο Καθηγητής Σιμητης δεν ήταν που έφαγε με τον Παπαντώνίου τα χρήματα του λαού στο ΧΑΑ?

    Γιατί δεν μας λές που πάντρεψε τις κόρες του ο Καθηγητής Σιμήτης?
    Μήπως σε Ευβαική Συναγωγή?

    Γιατ;i δεν μας λες το πραγματικό όνομα του Καθηγητή Σιμήτη?
    Πήπως είνια Ααρον Αβουρί?

    Αφήστε τις Κορώνες Πασόκια.

    οτσαλαν, Ιμια, ΧΑΑ Κτηματολόγιο, είναι αρκετά για να πάτε στο διάολο από εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Εγω ρε παιδια για ενα πραμα θαυμαζω τον Μικη , για το οτι δεν ειναι κολημενος
    πολλοι γενιουνται με μια κομματικη ταυτοτητα και πεθαινουν με αυτην λες και προκαιται για ολυμπιακο η παναθηναικο
    δεν ειναι ποδοσφαιρο η πολιτικη
    η πολιτικη θελει επιβραβευση και τιμωρια με την ψηφο μας
    εκανες αυτα που ελεγες? σε ψηφιζω
    δεν τα εκανες? σε μαυριζω
    Αυτα τωρα που εχουν αρχεισει να λεγονται οτι τις φωτιες τις εβαλε το πασοκ η νδ ειναι για αφελεις ανθρωπους
    τι θελουν να μας οδηγησουν σε εμφυλιο? οχι βεβαια αυτο που θελουν ειναι να μας πορωσουν και να μας οδηγησουν πισω στο δικομματικο μαντρι ολους εμας που σκεφτομαστε να ψηφισουμε μικρα κομματα
    Μην τσιμπατε δεν ειναι καθαρος χωρος η πολιτικη θα κανουν τα παντα τα δυο μεγαλα κομματα για να μην μοιραστουν την εξουσια με κανεναν
    ΨΗΦΟ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
    ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΚΚΕ
    ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ
    ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΛΑΟΣ
    ΔΙΑΛΕΧΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Κρίμα ρε Κατρουλιάρη Μίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Δεν ξερετε τους πασοκους γιαυτο τα λετε αυτα.

    Δεν ξερετε τι εστι ενας στρατος φανατισμενων μισαλλοδοξων αδιστακτων τομαριων..

    Δεν ειναι μονο αυτοι που παιρνουν εντολες απο τον λαλιωτη..

    Ειναι και χιλιαδες αλλοι που μισουν την "δεξια" με ενα απυθμενο μισος.
    Αυτοι δεν τοχουν σε τιποτα να βαλουν φωτιες ,για να εκδικηθουν τη Ν.Δ και να ερθει παλι το πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Εδω και μερικα χρονια το συνθημα των δυο μεγαλων κομματων ηταν μεσαιος χωρος
    τι εγινε ξαφνικα και γυρισαμε στο
    "κακο πασοκ" και στην "κακια δεξια"
    τα γκαλοπ δεν πανε καλα για τον δικομματισμο και ειπαν να δοκιμασουν καποιες παλιες και "πετυχημενες" συνταγες
    μην τσιμπατε
    εξω απο το δικομματικο μαντρι
    ΨΗΦΟ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΚΕ
    ΠΑΣΚΕ ΚΑΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ


    Ειναι αληθεια οτι υψηλοβαθμο στελε-
    χος της ΠΑΣΚΕ (γυναικα, σκυλα μαλ-λον) της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ , δεν
    απεστειλε στα περιφερειακα καταστη-
    ματα της τραπεζας, το δειγμα της
    υπευθυνης δηλωσης που πρεπει να συ-
    μπληρωσουν οι ψημενοι συμπολιτες
    μας για να παρουν τα πρωτα 3000 Ευρω?
    Δεν το απεστειλε η πρασινη σκυλα,
    αν και ως εκ της θεσεως της ειχε
    την ευθυνη, απλα για να ξεφτελισει
    τη κυβερνηση, κατι που προσπαθησαν
    να κανουν οι εμπρηστες, εξ ου και
    το ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΚΕ,ΠΑΣΚΕ ΚΑΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ.
    Σου λεει θα υπαρξει καθυστερηση,θα
    μαζευτει κοσμος, θα πανε τα καναλια
    του Μπομπολα, σε μια προσπαθεια να
    ακυρωθει το θαυμα. Ποιο ειναι το
    θαυμα? Τη Παρασκευη το πυρινο
    Τσουναμι, τη Τεταρτη τα πρωτα λε-
    φτα. Αυτο και αν ειναι θαυμα.
    Ρωταω τους εκπροσωπους τυπου των
    εμπρηστων εδω στο blog αυτο, αυτα
    που γραφω παραπανω ειναι αληθεια η
    ειναι σαν τη φωτογραφια κολαζ της
    πατσαβουρας(ΕΘΝΟΣ)???
    Εγω συνοδοιποροι των εμπρηστων θα
    ενημερωσω τους ψημενους συμπολιτες
    μας ποιο ειναι το ονοματακι της
    εν λογω πρασινης σκυλας, θα δωσω τα
    μελη της οικογενειας της και που μενει.Για να δουμε πως καιγονται τα
    σπιτια των εμπρηστων και των συνο-
    δοιπορων τους.



    ΖΑΧΑΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. 12.23 δώσε την στεγνά ΤΩΡΑ - με τον ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΟΠΟ λειτουργεί και άλλη μία καριόλα πασόκα στο Γεωργίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  61. Είναι κρίμα κι άδικο να βλέπεις επί 15 χρόνια τον Μίκη Θεοδωράκη να προσπαθεί να γίνει Μίκυ Μάους.
    Πρέπει κανείς να ξέρει που να σταματήσει, πάντα στο απόγειο, ποτέ στο υπόγειο.

    KL
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΠΟΡΝΙ θελη νταβατζι Παθητικη 100%,42, παχουλη,άτριχο σώμα στήνετε στα τέσσερα βαθη λαριγη τα πεινι ολα,κολαρα για ξεσκισμα Αθηνά χωρίς χωρώ, σοβαρά μηνύματα για ραντεβού.
    ερχομε οπου μου πειτε,θα κανω πραγματικοτιτα ολες της φαντασιοσις χωρις ορια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΜΙΚΗ...
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. index

    Όλο και πιό ψηλά.
    Από Μίκης Θεοδωράκης ξεπέφτουμε σε υπουργό και μετά σε Μίκυ Μάους...

    DF
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ο χώρος είναι μικρός για να χωρέσει την ανάλυση της κουταμάρας που στάλθηκε από το Μίκη. Η συνομωσιολογία, που βολεύει τον Καραμανλή, είναι μια ακόμα σανίδα που στρώνει ο Μίκης για τον ανιψιό, όπως έστρωσε και για το θείο! Πολλοί μιλάνε για σοφή κουβέντα, γιατί, λέει, πως οι ώρες ήταν κρίσιμες και δεν είχε στεριώσει η δημοκρατία με την πτώση της χούντας! Τίποτα πιο ανακριβές! Η χούντα έχασε το παιχνίδι από τη στιγμή που έκανε την επιστράτευση. Στο στρατό σε όλη την κλίμακα της ιεραρχίας μπήκαν έφεδροι, που διοικούσαν τις μικρές ιδίως μονάδες. αλλά και στην κορυφή της ιεραρχίας δημοκρατικοί στρατηγοί περίμεναν την όποια κίνηση των χουντικών να τους αρπάξουν! Δεν έγινε τίποτα. Αν γινόταν σε δευτερόλεπτα όλοι οι δηλωμένοι χουντικοί θα βρίκονταν πίσω από τα σίδερα και άλλοι κρεμασμένοι ή εκτελεσμένοι! Όποια κυβέρνηση κι αν αναλάβαινε. Ποια χούντα λοιπόν και ποιος σωτήρας Καραμανλής; Κι ο Θεοδωράκης τι γνώριζε από αυτά, που δεν βγήκαν έξω, αλλά συζητιόνταν ανάμεσα στους έφεδρους αξιωματικούς όλων των βαθμίδων; Τίποτα. Είπε την κουταμάρα του"ή Καραμανλής ή τανκς" και πέρασε στην ιστορία! Φρίκη! Ο Καραμανλής έτσι, που είχε αποδοκιμαστεί από τον Ελληνικό λαό κατάφεραν οι σύμμαχοι να τον φέρουν ως σωτήρα, χρυσόνοντας το χάπι με την ένταξη της χώρας στην ΕΟΚ μιας χώρας ανέτοιμης και αβοήθητης! Υποχρεώθηκε να αναγνωρίσει το ΚΚΕ που το κυνήγησε λυσασμένα επί της "δικτατορίας " του και ήλθε σε συνεννόηση αναγκαστική με το Φλωράκη, που κι εκείνος έπαιξε έναν επαίσχυντο ρόλο, προδίδοντας τους συντρόφους του εξόριστους και αυτοεξόριστους, που τον έστειλαν εκπρόσωπό υους να υποστηρίξει την επιστροφή των περιουσιών τους ως όρο για την αποδοχή της αναγνώρισης, πράγμα που θα επετύγχανε με την πρεμούρα που είχε ο Καραμανλής να αναγνωρίσει το κόμμα του!
    Θα μπορούσα να καταλήξω, χωρίς άλλα παραδείγματα, πως ναι, ο Μίκης ήταν και είναι μεγάλος συνθέτης, γιατί μίλησε στο θυμικό του ελληνικού λαού με τη μουσική του που εν πολλοίς είναι μια επέκταση της Βυζαντινής! Πέρα από αυτό δεν έιχε ούτε έχει πολιτικό βάθος. Αν δεν ήταν ο μεγάλος μουσικός που αγαπήθηκε η μουσική του για τον περίσσιο λόγο της μελοποίησης της προοδευτικής ποίησης, σήμερα ο λόγος του, αλλά και στο παρελθόν, θα ήταν κούφιος πολιτικός λόγος!
    Υπήρξα μάρτυρας της αφετηρίας της μεγαλύτερης πυρκαγιάς που ξέσπασε στην περιοχή της Ανδρίτσαινας και επεκτάθηκε προς όλα τα σημεία του ορίζοντα! Μια ολόκληρη μέρα έβοσκε μεσα στην κοίτη του Αλφειού στο χωριό Σέκουλα του Δήμου Ανδρίτσαινας. Τη δεύτερη ξεκίνησε προς νότο, σπρωγμένη από τον βόρειο άνεμο. Φούντωσε, θέριεψε και έδειξε τις προθέσεις της. Δε φάνηκε τρεις μέρες τίποτα για να την αναχαιτίσει!!! Αν είχε πετάξει την πρώτη μέρα έστω και ένα ελικόπτερο ερικσον που βουτά το ρύγχος του στο ποτάμι και ξερνά το νερό όπου θέλει, η φωτιά δε θα είχε γίνει γνωστή! Ποιες δυνάμεις βλέπει ο Μίκης; Εγώ που ήμουνα αυτόπτης μάρτυρας είδα τις δυνάμεις: ήτανε οι απούσες δυνάμεις της κυβέρνησης του άχρηστου! Βουλώστε το στόμα σας
    όσοι έχετε τάχαμου γνώμη για τη μεγαλύτερη φωτιά που ξεκλήρισε εκατοντάδες οικογένειες της Ορεινήε Ολυμπίας! Βουλώστε το και πηγαίνετα να κτρυφτείτε, λίμες, που σας ταγίζουν κουτόχορτο! Εμένα γλίτωσε μόνο το σπίτι μου. Εκατοντάδες ελαιόδεντα γίνανε κάρβουνο και ο συνιδιοκτής αδελφός μου, που τα φροντίζει, έμεινε με κρεμασμένα τα χέρια σε μια ηλικία που δεν έχει παρά μόνο παρελθόν! Πηγαίνετε να βουτήξετε το κεφάλι σας στις λίμνες του Αλφειού για να συνέλθετε. Να πάτε με την πρώτη βροχή για να βγείτε μαύροι και εξωτερικά, γιατί εσωτερικά το χρώμα σας είναι μαύρο και η ψυχή σας κατάμαυρη! Ανόητοι!



    ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. καλα δεν χρειαζεται καμια ευφυια για να μιλησεις για οργανωμενο σχεδιο..ειναι η τεταρτη καταστροφικοτερη πυρκαγια εδω και εναμιση αιωνα στον πλανητη...το κρατος μας ηταν εξισου ανικανο ολες τις χρονιες οχι μονο φετος..και οι οικοπεφοδαγοι βαρουσαν σε ετησια βαση..φετος ομως εγινε χαμος..συνεπως οντως σχεδιο οργανωμενο..θλιβερες φιγουρες οι πρασινοφρουροι που σαν τους γυπες μυρισαν ψητο...θυμιζω οτι το καλοκαιρι του 1994 τα πασοκεμον μιλουσαν για ξενους πρακτορες που καινε την ελλαδα(και οι φωτιες τοτε ηταν αστειες)...
    εχει μπολικους "φιλους" η ελλαδα τριγυρω αλλα και στο εσωτερικο...εχει και μια αμερικη που με την αρνηση μας στο δικο τους ενργειακο παιχνιδι μποριε να βρει λογους(εδω βομβαρδιζει την σερβια και οποιον γουσταρει σε μας θα κολησει)..εχουμε και μπολικους πρακτορες στα μμε και αλλους τοσους κοιμισμενους πολιτες...συνεπως γιατι οχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Κρίμα Μίκη που κατάντησε στα γηρατειά σου να τροφοδοτείς τις φοβίες ανισόροπων ρατσιστών και τις κινδυνολογίες μιας ετοιμόροοπης Δεξιάς. Αφού επάνδρωσες την κυβέρνηση Μητσοτάκη, αφού ξέπεσες στο έσχατο σημείο να υμνήσεις τον Χουντόδουλο, τώρα η έσχατή σου πλάνη έσεται χείρων της πρώτης. Κρίμα γιατί δεν σέβεσαι τους αγώνες σου και την προσφορά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Κεντρικός ANεγκέφαλος υπονομεύει με τις φωτιές την ομαλή πολιτική ζωή... (το YORGO εννοεί ο Μίκης)
    ...αλλά ο κρατικός μηχανισμός είναι ανίκανος και διαβρωμένος
    από τους προκατόχους του YORGO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ρε κάψετε και τους δεξιούς να μην μιλούν καθόλου. Φασίστες έφτασε η ώρα σας.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. index
    12.54

    Βάλε bold, βάλε κεφαλαία, βάλε κάρβουνο, βάλε λογοκρισία, βάλε τις φωνές, βάλε δάχτυλο αλλά βγάλε το σκασμό γιατί κανείς πια δεν σας πιστεύει.

    Ουτε καν εσείς οι ίδιοι.


    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Σήμερα δεν θα δούμε φωτιές το βράδυ; Πώς θα διασκεδάσουμε; Δε θα δούμε κανά ξεφτυλλισμένο αγρότη και καμιά χωριάτισσα με μαντήλα να υποφέρει; Δε θα ξεβρωμίσει η Ελλάδα από αυτά τα βρωμερά υποκείμενα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΚΑΛΑ Ο ΜΙΚΗ ΜΑΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΑΛΤΧΑΙΜΕΡ ,ΠΑΡΚΙΝΣΟΝ ,ΜΑΛΑΚΙΝΣΗ ΚΑΙ ΑΚΡΑΤΕΙΑ.

    ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΟΓΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΟΥΦΤΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. παρμενο απο "ΛΕΞΙΚΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΣΟΚΩΝ"

    PASOK poisonous: Eνας εκ των εμπρηστων που εθεαθη στο Δασος του Ματεσι Ηλειας να προσπαθει να στηριξει εμπρηστικο μηχανισμο σε κορμο δεντρου. Δυστυχως δεν προλαβε, η ημιμαθεια του τον προδωσε και δυο βοσκοι που τον παρατηρησαν ετρεξαν προς το μερος του και του εχωσαν το εμπρηστικο μηχανισμο στον κωλο με αποτελεσμα την εκρηξη του και την διαχυση 5 τονων σπερματος απο τον πρωκτο του στο δασος του χωριου...

    Ειθε ο Θεος να τον συγχωρεσει...
    Και αυτον και ολα τα γαμημενα ΠΑΣΟΚΙΑ τα οποια καψανε την Ελλαδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Πρέπει να οδηγηθούν σε στρατόπεδα συγκέντωσης όλοι οι αμόρφωτοι γέροι αγρότες, οι κωλόγριες της Ορθοδοξίας και όλος ο πολιτικός κόσμος. Πρέπει να εκτελεστούν βάναυασα σε θαλάμους αερίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ασε Μικη, πηγαίνε να χαρείς τα λεφτά σου, και άσε την πολιτική.

    Μαζί με τον Σαββόπουλο (και τα Sebago του).

    Cagliostro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Σήμερα το απόγευμα όλοι στο Σύνταγμα, κρατώντας σημαίες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ για να της κάψουμε !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. To αρτιότερο από όλα τα άρθρα μέχρι τώρα.
    ---
    Το πιο ανέκδοτο : Δεν το έγραψε ο ίδιος αλλά η κόρη του!!!
    ---
    Γενική διαπίστωση : Aν ένα άρθρο δεν προέρχεται από το ΚΟΜΜΑ MOY, είναι για τα σκουπίδια. Δεν θέλω να μάθω κάτι, εάν αυτό δεν προέρχεται από τους δικούς μου ανθρώπους!

    Αφού με τέτοια ζέστη δεν μπορώ να σκεφτώ, ούτε και να ανακαλύψω μόνος μου την αλήθεια, γιατί να μην βρίσω, μια και είναι πολύ ευκολότερο; Mαλάκας είμαι;
    Σάμπως το Πρεςς δεν είναι που μου προσφέρει στρέμματα ολόκληρα για να βρίσω ελεύθερα; Eγώ δλδ μαλάκας είμαι να μην το εκμεταλευτώ;

    ----

    "8.22 κι ο Καστοριάδης το ίδιο είπε, η μετεξέλιξη του τμήματος του ΠΑΚ που πρέσβευε τον ένοπλο αγώνα μας έδωσε τη 17Ν."

    -> Ποιός όμως έθρεψε το ΠΑΚ;

    ----

    "Καλά η βλακεία τελικά είναι συνώνυμο του εθνικισμού."

    --> Αυτό, το έμαθες παίζοντας μπιλιάρδο;

    Καλά η βλακεία τελικά είναι συνώνυμο του εθνικισμού.

    "Βρε ηλίθιοι αν οι Αμερικανοί θέλανε να αποσταθεροποιήσουν τον Καραμανλή – που έτσι και αλλιώς είχε αποσταθεροποιηθεί από μόνος του με τους κουμπάρους και τα σκάνδαλα – φωτιές θα βάζανε; Δεν είχαν άλλα μέσα;"

    --> Mπορεί η Πρώτη τους ομάδα να είναι απασχολημένη στο ιρακινό Γήπεδο και αναγκαστικά να παίζουν στις άλλες αλάνες με τη δεύτερη ομάδα ή με τα αλβανικά τσικό. Το ξέρει αυτό κανείς με βεβαιότητα;

    Mπορεί ο αμερικανικός βους να μην είναι σε θέση να ξεχωρίσει ποιό άτομο ακριβώς κυβερνά στην Ελλάδα,
    τι πρεσβεύει στην πραγματικότητα και ποιός μέλλει να κυβερνήσει. Καλού κακού όμως ας τσαλαπατήσουμε και λίγο, ας δοκιμάσουμε και τα άλλα σενάρια που είχαμε εκπονήσει.
    Άραγε, "πιάνουν", αξίζουν τίποτα;
    Kαι που ξέφυγε λίγο η κατάσταση - λόγω ισχυρών ανέμων - ποιός θα μπορούσε να μας απειλήσει ευθέως;

    ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Πάνω απ' όλα να καούν οι Ελληνικές σημαίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ποτέ δεν συμπαθούσα τον Μίκη. Όπως και τους περισσότερους καλλιτέχνες που μπλέκουν την τέχνη με την πολιτική. Τη βούρτα με την πούτσα. Επειδή έγραψε δέκα καλές νότες (ή εκατό ή χίλιες - μην μειώνω και το έργο του) σημαίνει ότι καταλαβαίνει και τί συμβαίνει γύρω του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. KALA TVRA O MIKIS EINAI MIKYS
    KALA TVRA O MIKIS EINAI MIKYS
    KALA TVRA O MIKIS EINAI MIKYS
    KALA TVRA O MIKIS EINAI MIKYS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΣΕ ΠΟΙΑ ΞΕΝΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΩΣ ΜΟΝΙΜΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΜΙΚΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥ ΕΧΤΡΑ 3 ΒΑΠΟΡΑΚΙ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΟΛΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΙΝΑΙ!!!!
    Δεν υπάρχει πολιτικός που να είναι αριστερός. Έχετε δει ΕΝΑΝ πολιτικό που να μένει στην Αμφιάλη ή στα Καμίνια???
    ΚΑΝΕΙΣ!!!!!
    Ο καθε μαλακομπούμπουρας λέει το κοντό και το μακρύ του μόνο και μόνο για να κερδίσειορισμένα ψηφαλάκια.
    Η περιβαλλοντική αυτή καταστροφή έχει γίνει από ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ χέρι!!!!
    Διαβάστε στην ιστοσελίδα του ΣΚΑΙ για τις μεγάλες φωτιές της ιστορίας. Το πρόβλημα στην ευρύτερη περιοχή της Ζαχάρως είναι τα αντικρουόμενα συμφέροντα δύο πλευρών. Οι μεν και οι δε. Ποιός θα προλάβει να "φάει"τις μίζες από τον Καϊάφα??? Ε εδώ σας θέλω!!
    Πιστέψτε με κανείς μα κανείς κρατικός μηχανισμός δεν μπορεί να σταματήσει με 6 - 8 μποφώρ αέρα μα τέτοιας έκτασης φωτιά!!
    Η καλιφόρνια καίγεται ακόμη!!! Και μιλάμε για ΗΠΑ. Με μία εθνοφυλακή που δεν μασάει ούτε τα άντερά της!!!
    Σκεφτείτε το παιχνίδι που παίχτηκε στις πλάτες της Ελλάδας και ψηφίστε έξυπνα και όχι ως κομματόσκυλα.

    Ειδικά όλοι οι βουλευτές των νομών Ηλείας, Αρκαδίας, Μεσσηνίας και Αχαΐας δεν πρέπει να ξαναεκλεγούν. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΗ ΟΦΕΙΛΑΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΤΣΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΣΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΕΣ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ.

    ΤΩΝ ΦΡΟΝΙΜΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ!!! (λαϊκή παροιμία από την σοφία του ελληνικού λαού)

    Κταλάβατε κύριε Περιφερειάρχα, κ΄.κ. Νομάρχες, Δήμαρχοι και Κοινοτάρχες???

    Άντε να μη γ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Ο δικομματισμος ειναι στα τελευταια του
    Οτι και να κανετε απο το διλημα
    πασοκ η νδ δεν την ξαναπαταμε
    Ψηφο στα μικρα κομματα
    Ψηφο στο κκε
    Ψηφο στον συριζα
    Ψηφο στον λαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  85. ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΛΑΟΣ = ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ=ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Ο ΖΑΠΤΙΕΣ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ


    ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΟΑΣΥΜΜΕΤΡΟ


    ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΟΥΛΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥΣ;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Για τον 1:17

    Είσαι τόσο ηλίθιος που δε ρώτησες αν το Μάτεσι έχει δύο τσοπάνηδες! Ένας και κείνος δοκιμασμένος που του κάηκαν 60 γιδοπρόβατα, ανόητο ορνίθι!
    Αλήθεια, ξαίρεις πού πέφτει το Μάτεσι; Αν γράψεις εδώ με ποια χωριά συνορεύειθα πιστέψω πως το ξαίρεις! Είμαι σίγουρος πως θα λαθέψεις όσους κι αν ρωτήσεις. Αυτό που είπες, όχι βέβαια την ηλιθιότητα περί έκκριξης, δεν είναι παρά κύημα της νοσηρής σου φαντασίας, ανόητε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Μίκη τράβα να κάνεις καμια λειτουργία με τον Χριστόδουλο...που μας το γύρισες στον εθνικοσοσιαλισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Διόρθωση:έκκρηξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Άντε ρε ξεφτίλα Θεωδοράκη παίξε παραπέρα. Χούφταλο, δεκανίκι της δεξιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Τέτοια καταστροφή με τόσο δούλεμα χρειάζεται πολλά για να γίνει.

    Θέλει το οργανωμένο παρακράτος,
    θέλει την πονηριά Λαλιώτη,
    θέλει την πολιτική αναισθησία του γαιδουριού,
    και θέλει την θαυματουργή χούφτα του γιωργάκη...

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ! ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ

    Με το χέρι στη καρδιά, και αφού το έψαξα από χίλιες μεριές, ότι πίσω από τα σενάρια της νέας τρομοφοβίας και του εξωτερικού εχθρού που κατακαίει τη χώρα βρίσκεται ο ΒΑΡΔΗΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ.

    Εγώ έκανα το ρεπορτάζ μου …κάντε το και σεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. index

    Ρε FOLEX, o ROLEX είμαι.
    Γραψε κατι δικο σου.
    Μπορείς;


    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Ο 65χρονος που συνελήφθει στην Αρεόπολη ήταν νεοδημοκράτης (χρόνια στέλεχος) όπως έχει γράψει και το press-gr. Φίλος του Βύρωνα. Το γράφει η Espresso σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΛΑΟΣ = ΨΗΦΟΣ ΣΤΗ ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. 1.52

    ΜΗ ΡΩΤΑΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ
    ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΒΑΡΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Δεν καταλαβαινετε οτι αυτες οι αλληλοκατηγοριες για τις φωτιες ειναι στημενες απο το δικομματικο συστημα?
    Δεν καταλαβαινετε οτι σκοπο εχουν να πεταξουν εξω απο την βουλη τον συριζα και τον λαος?
    μην τσιμπατε τους εχουμε μαθει τι κουμασια ειναι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Yparxoun nea gia tis nees dhmoskophseis pou bgainoun shmera?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΦΡΟΠΑΣΟΚΩΝ , ΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΤΥΦΛΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΟΜΟ ΠΛΥΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.... Ο ΜΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΦΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ... ΝΤΡΟΠΗ !!!!!!

    Υ.Γ. ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΔΕΝ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΧΡΕΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Το κόστος των ζημιών από τις καταστροφικές πυρκαγιές, σε συνδυασμό με τις δαπάνες για τις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου, εκτοξεύει στα ύψη το έλλειμμα του προϋπολογισμού και απαιτεί τη λήψη πρόσθετων εισπρακτικών μέτρων μετά τις εκλογές.

    Οι τεράστιες αποζημιώσεις που απαιτούνται για τους πληγέντες και η ουσιαστική διάλυση των φοροεισπρακτικών μηχανισμών λόγω των επερχόμενων εκλογών, εκτροχιάζουν τον προϋπολογισμό, καθώς δεν υπάρχουν αποθεματικά για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών.

    Επιπλέον, όπως επισημαίνει «Το Βήμα», το κόστος των εκλογών, μόνο για το στήσιμο της κάλπης, πλησιάζει τα 120 εκατ. ευρώ.

    Όπως δήλωσε την Τετάρτη στο Reuters ο υφυπουργός Οικονομίας Χρ.Φώλιας, οι ζημιές από τις πυρκαγιές θα ξεπεράσουν το 0,6% του ΑΕΠ της χώρας.

    «Φοβάμαι ότι οι συνολικές ζημιές θα είναι παραπάνω από 0,6% του ΑΕΠ της Ελλάδας» είπε. «Ακόμα δεν έχουμε εικόνα για το έλλειμμα. Εάν δεν τελειώσει η καταστροφή δεν μπορούμε να κάνουμε κάποια εκτίμηση» προσέθεσε.

    Σημαντικό πλήγμα στην ομαλή εκτέλεση του φετινού προϋπολογισμού προκαλεί επίσης η -αναγκαία- αναστολή της καταβολής δόσεων του φόρου εισοδήματος και του ΦΠΑ στις πυρόπληκτες περιοχές.

    Επίσης, αναμένεται δραστική μείωση των φορολογικών ελέγχων στην Πελοπόννησο (για ευνόητους λόγους) αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα λόγω των εκλογών.

    Ορισμένα μέτρα όπως η ενδεχόμενη αύξηση του ΦΠΑ (σε 20% ή 21%) δεν θα πρέπει να αποκλείονται, καθώς το κόστος των πυρκαγιών έχει ήδη ξεπεράσει τα 3 δισ. ευρώ.

    Η κυβέρνηση στηρίζει τις ελπίδες της στο Ειδικό Ταμείο Αρωγής, στην αναδιανομή των πόρων του ΚΠΣ και στο Ταμείο Αλληλλεγύης της ΕΕ. Σε ό,τι αφορά το τελευταίο, πρέπει να σημειωθεί ότι το ύψος της ετήσιας βοήθειας ανέρχεται σε 1 δισ. ευρώ για όλες τις χώρες της ΕΕ.

    Από αυτό το ποσό δικαιούνται επίσης ενισχύσεις, λόγω των πυρκαγιών, η Πορτογαλία, η Ισπανία και η Ιταλία.

    Newsroom ΔΟΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Ο Πάπας καταδικάζει "τις εγκληματικές ενέργειες" πυρομανών στην Ελλάδα
    ΑΠΕ 13:44

    Ο πάπας Βενέδικτος 16ος καταδίκασε σήμερα "τις εγκληματικές ενέργειες" πυρομανών, των οποίων η "ανεύθυνη συμπεριφορά θέτει σε κινδυνο την ακεραιότητα προσώπων και καταστρέφει το περιβάλλον", μετά τις πυρκαγιές στην Ελλάδα και την Ιταλία που στοίχισαν τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους.

    "Τούτες τις μέρες, πολλές γεωγραφικές ζώνες επλήγησαν από σοβαρές καταστροφές: αναφέρομαι στις πλημμυρες σε πολλές χώρες καθώς και στις καταστροφικές πυρκαγιές στην Ελλάδα, στην Ιταλία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες", δήλωσε ο πάπας από την πλατεία του Αγίου Πέτρου.

    "Μπροστά σ' αυτές τις δραματικές έκτακτες καταστάσεις, που προκάλεσαν πολυάριθμα θύματα και υλικές ζημιές, δεν μπορεί παρά να μας ανησυχεί η ανεύθυνη συμπεριφορά ορισμένων που θέτουν σε κίνδυνο την ακεραιότητα των προσώπων και καταστρέφουν την περιβαλλοντική κληρονομιά, που είναι πολύτιμη για την ανθρωπότητα", πρόσθεσε ο ποντίφικας.

    "Ενώνω τη φωνή μου μ' αυτούς που στιγματίζουν, δικαίως, τέτοιες εγκληματικές ενέργειες και καλώ σε προσευχή για τα θύματα αυτών των τραγωδιών", κατέληξε ο Βενέκικτος 16ος απευθυνόμενος σε περίπου 12.000 προσκυνητές που είχαν συγκεντρωθεί για να τον ακούσουν.

    ΚΑΦΡΟΙ, ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
    ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ
    ΚΑΙ ΤΗΣ
    ΕΛΛΑΔΟΣ-ΕΛΛΗΝΩΝ –ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

    ΣΑΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. 1.49μμ

    ΜΑΘΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΡΕ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΟΑΣΥΜΜΕΤΡΟΣ


    ΚΑΙ Ο ΖΑΠΤΙΕ ΜΠΑΣΚΙΝΟ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ

    ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΟΥΛΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ

    ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Παραμάγαζο στα αποκαΐδια της Ηλείας έστησαν χθες στο νοσοκομείο του Πύργου κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας επιχειρώντας να ελέγξουν τις διαδικασίες καταβολής των αποζημιώσεων στους πληγέντες.
    Ύστερα από απόφαση που ελήφθη σε σύσκεψη υπό τον υφυπουργό Υγείας κ. Γιώργο Κωνσταντόπουλο προχθές το βράδυ με στελέχη των υγειονομικών υπηρεσιών και βουλευτές της Ν.Δ., υπάλληλοι του νοσοκομείου μαζί με στελέχη της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Ηλείας της Ν.Δ. άρχισαν να παραλαμβάνουν τις αιτήσεις πυροπλήκτων για να αποζημιωθούν.
    Όμως, αυτή η διαδικασία διεκπεραιώνεται σύμφωνα με τον νόμο από τους δήμους. Μάλιστα, αρκετοί από τους πληγέντες είχαν ήδη από τη Δευτέρα υποβάλει σχετικές αιτήσεις- υπεύθυνες δηλώσεις για τις ζημιές που έχουν υποστεί στους δήμους που ανήκουν. Χθες, οι δήμοι σταμάτησαν να παραλαμβάνουν αιτήσεις και η διαδικασία μεταφέρθηκε στο ισόγειο του νοσοκομείου, όπου γρήγορα εμφανίσθηκαν τα στελέχη της ΝΟΔΕ, αλλά και βουλευτές της Ν.Δ. στην Ηλεία, όπως ο κ. Παναγιώτης Αδρακτάς. Πολύ γρήγορα προκλήθηκε χάος στον χώρο υποδοχής του νοσοκομείου, την ίδια ώρα που εξακολουθούσε να δέχεται- και βεβαίως νοσηλεύει ήδη- τραυματίες από τις πυρκαγιές και ανθρώπους με αναπνευστικά και άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας.
    «Άρχισαν να συγκεντρώνονται τόσο πυρόπληκτοι, άνθρωποι που βεβαίως έχουν ανάγκη να αποζημιωθούν, όσο και πολλοί άσχετοι, που απλώς κατάλαβαν ότι είχαν μπροστά τους τον εύκολο τρόπο να πάρουν χρήματα», είπε στα «ΝΕΑ» ο κ. Γιάννης Αργυρόπουλος, δημοσιογράφος και νομαρχιακός σύμβουλος Ηλείας. Τη χαώδη κατάσταση που δημιουργήθηκε δεν άργησε να αντιληφθεί ο κ. Κωνσταντόπουλος. Μάλιστα, δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πρωινή» του Πύργου έγινε αυτήκοος μάρτυρας της αντίδρασής του: Απευθυνόμενος σε στέλεχος ιατρικής υπηρεσίας, είπε: «Πάρτε τους από δω, θα μας πάρουν χαμπάρι οι εφημερίδες. Πάρτε τους σηκωτούς, ακόμη και με την αστυνομία». Αυτή την τελευταία του αποστροφή μάλιστα πρόλαβε να την καταγράψει με το κασετόφωνό της η δημοσιογράφος.

    apo ta simerina NEA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. BRE PWS ALLAZOUN OI KAIROI...

    OI IDIOI ANTHRWPOI POU XTHES STO PRESS MILOUSANE GIA KOMMOUNISTOPASOKOUS, SIMERA EXIMNOUN TON THEODORAKI!!!

    FASISTES KOUFALES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ


    Κρίμα Μίκη που κατάντησε στα γηρατειά σου να τροφοδοτείς τις φοβίες ανισόροπων ρατσιστών και τις κινδυνολογίες μιας ετοιμόροοπης Δεξιάς. Αφού επάνδρωσες την κυβέρνηση Μητσοτάκη, αφού ξέπεσες στο έσχατο σημείο να υμνήσεις τον Χουντόδουλο, τώρα η έσχατή σου πλάνη έσεται χείρων της πρώτης. Κρίμα γιατί δεν σέβεσαι τους αγώνες σου και την προσφορά σου.

    8:09 πμ


    Ο/Η Αριστερός είπε...
    Oυ γαρ έρχεται μόνον, αλλά να ξεπέσετε κύρις Θεοδωράκη σε κυνηγό μαγισσών. Τι ντροπή. Και δεν έχετε κάποιον να σας μαζέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ 0...ΔΑΣΟΦΑΓΟΣ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. TA NEA

    [ ΑΙΧΜΕΣ ]
    Ανοιχτοχέρης

    Του Αλέξη Καλοκαιρινού

    Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ επανεμφανίστηκε. Είχαμε να τον δούμε από την περασμένη Κυριακή, σε κάτι βουβά πλάνα στο Πεντάγωνο, όπου παρουσιάστηκε ντυμένος Τζορτζ Μπους. Το κόλπο δεν έπιασε κι έτσι για την επίσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών τον είχαν ντυμένο κανονικά.
    Όμως τα ρούχα δεν κάνουν τον άνθρωπο. Μια μικρή φράση του αποκάλυψε (αν χρειαζόταν) ολόκληρη τη χυδαιότητα της εξουσίας: «Η Πολιτεία θα είναι απλόχερη». Φαίνεται ότι ο κ. Καραμανλής βλέπει στα πρόσωπα των χιλιάδων πυρόπληκτων ισάριθμους ζητιάνους. Ευτυχώς για τους καμένους, ο Πρωθυπουργός είναι χουβαρντάς. Θα βάλει το χέρι στην τσέπη και ύστερα θα το απλώσει στις ανοιγμένες παλάμες αυτών που τα έχασαν όλα. Εκτός αυτού, ο Πρωθυπουργός είπε και μια μεγάλη αλήθεια: «Η ανείπωτη εθνική τραγωδία ας είναι η αφορμή για μια νέα σχέση πολίτη και κράτους». Σωστό και γι΄ αυτό πρέπει να φύγει επειγόντως από την ηγεσία της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. θεοδωράκη τράβα στο Μαιάμι να πείσεις τον Κοιλιόδουλο να δώσει κανά φράγκο. Δώσε και συ ρε μεγάλε πατριώτη, αφού σου περισεύουνε κι εγώ θα πάω να κυνηγήσω τους Κοσοβάρους πράκτορες που βάζουν τις φωτιές σε συνεργασία με Εβραίους επιχειρηματίες και ανθρώπους που ζουν στον Αρ και στην τρύπια γη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. ΚΚΕ-ΣΥΝ η μόνη λύση, να τους φύγει η μαγκιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Γιωργάκης ο πυρομανής...

    Και του είπε η μαργαρίτα του μαλάκα να μην παίζει με τα σπίρτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. ΚΑΡΑΜΑΝΛΟΑΣΥΜΜΕΤΡΟΣ


    ΠΡΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ

    ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΔΩΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΡΑ
    ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΚΟΥΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Παιδιά αφήστε τον Θεοδωράκη στη σάχλα του και κοιτάξτε πίσω από τη κουρτίνα.

    Κοιτάξτε το παιχνίδι των αχυράνθρωπων του ΒΑΡΔΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, εναντίον των θεσμών.
    Αφού δεν μπόρεσε ( δεν πρόλαβε) να αποχαυνώσει όλη τη κοινωνία με τα κανάλια του και τις φυλλάδες του, επιχειρεί τώρα να μας γεμίσει δαίμονες και αόρατους εχθρούς που πουλάνε από ναρκωτικά μέχρι υπερσύχρονες αναμμένες δάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. 1.51 ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ; ΜΗΠΩΣ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ Η' ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Τέτοια καταστροφή με τόσο δούλεμα χρειάζεται πολλά για να γίνει.

    Θέλει το οργανωμένο παρακράτος,
    θέλει την πονηριά Λαλιώτη,
    θέλει την πολιτική αναισθησία του γαιδουριού,
    και θέλει την θαυματουργή χούφτα του γιωργάκη...

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ! ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. ΡΕ ΨΟΦΟΔΕΗ ΜΕΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΤΣΟΓΛΑΝΟΠΑΡΕΑΣ, ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΝΟΙΚΕΙΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ;
    ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ, Η ΣΥΒΑΡΙΤΙΣΣΑ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΞΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΜΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ;

    ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΔΩ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Ο ΜΙΚΗΣ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΟΤΑΝ, ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.

    ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. 2.35
    ΕΊΜΑΙ ΠΑΟ
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΩ
    ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. ΠΩΣ ΣΥΝΔΙΑΖΕΤΕ ΟΛΗ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΡΟΧΟΝΤΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΡΔΗ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΜΠΑΣΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΙΑ ΚΑΤΑ ΚΟΚΚΑΛΗ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΙΑ ΚΑΤΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. 2.26

    Ο Βαρδής τρέμει με την ιδέα ότι δεν θα ξαναβγεί ο Καραμανλής, έχει δρομολογήσει πάνω του τεράστια συμφέροντα για την επόμενη τετραετία.
    Νέες εγκαταστάσεις πετρελαίου χωρίς οικολογικές παραμέτρους, θεμελίωση και ανάπτυξη τεράστιων συμφερόντων στα ΜΜΕ, τύπο, παραγωγές, διευκολύνσεις στα αθλητικά και τις μη κυβερνητικές οργανώσεις που ελέγχει κ.α
    Μόλις είδε το κίνδυνο να φύγει ο Καραμανλής έβαλε τους αχυράνθρωπους του να ανατρέψουν το κλίμα σκορπώντας τρομο-υστερία.
    Ακολούθως έσωσε τον Ρουσόπουλο με τον τρόπο που ξέρετε…για να τον έχει και αύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. γιατι ρε φιλε το πασοκ χαλαει κανα χατηρι στο βαρδη και εχει τετοια καψουρα με την νδ?
    σκυλακια τα εχει και τα δυο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. 2.56

    Σκυλάκια έχει και στα δύο...αλλά στη ΝΔ είναι πιο βολικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. 2.54 Ο ΒΑΡΔΗΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΚΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΔΡΟΜΟ Ο ΣΗΜΗΤΗΣ. ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΦΟΒΑΤΑ; ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Με ανακοίνωση τής η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών διαψεύδει δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που εμφανίζουν την Υπηρεσία να έχει εντοπίσει μια «συμμορία του Ντανίλο» να διαθέτει «κασέτες-φωτιά» σχετικά με εμπρησμούς κ.λπ.

    Η Ε.Υ.Π. δηλώνει ότι τα αναγραφόμενα ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

    ΜΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΒΑΡΔΗ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ, ΝΑ ΜΕΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΒΑΡΔΗΣ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΟΥΜΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ. ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΕΩΠΑ ΕΙΝΑΙ. ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ. Ο ΦΡΑΓΚΕΣΤΑΙΝ ΜΕ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. γιατι τετοια πρεμουρα η ΕΥΠ να βγαλει απο την μεση τον ντανιλο
    μονο για αυτο εχει σχολιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΣΥΡΟΣ; ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΛΕΝΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.Ο ΜΙΚΗΣ, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΧΟΥΝΤΑ

    Απο τη χούντα των γαλαζοπράσινων λαμόγιων που λυμαίνονται τη χώρα μου εναλλάξ, που έφτασαν τον έλληνα πολίτη κατω απο τα όρια της φτώχειας ενώ αυτοί έγιναν δισεκατομμυριούχοι, που κάτω απο το μανδύα του "κοινοβουλευτισμού" ασκούν την πλέον στυγνή δικτατορία στους πολλούς προς όφελος δικό τους και της παρέας τους, που έγιναν συνέταιροι στο ξεπούλημα της πατρίδας, που άνοιξαν διάπλατα τα σύνορα να μπουν οι λαθρομετανάστες για να αλλοιώσουν την εθνική σύσταση της χώρας, που γαυγίζουν στα τηλεοπτικά παράθυρα δήθεν ο ένας εναντίον του άλλου και μετά, όταν σβήσουν τα φώτα, κλείνουν μεταξύ τους τη μοιρασιά των κλεψιμέϊκων κάτω απο το τραπέζι,ΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΜΙΑ ΓΝΗΣΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, που θα μπαγλαρώσουν όλους αυτούς τους φαύλους αλήτες και θα ξαναδώσουν στην Ελλάδα τη χαμένη της αξιοπρέπεια!
    ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑΙ.

    Εξ άλλου αν κρίνω απο το επίπεδο των χειροκροτητών τους εδώ μέσα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!

    Μετά το 74 δόθηκαν ευκαιρίες στους Έλληνες να φτιάξουν επιτέλους μια πραγματική κοινοβουλευτική δημοκρατία.

    Τί έφτιαξαν λοιπόν;

    Ένα φαύλο κράτος-νταβατζή, ανάλγητο και στυγνό προς τους πολίτες του, μια κατ' όνομα "κοινοβουλευτική" δημοκρατία όπου η εξουσία ΚΛΗΡΟΝΟΜΕΙΤΑΙ απο πατέρα σε γιό και απο θείο σε ανηψιό, ένα κρατικοκομματικό εποικοδόμημα ΜΟΝΙΜΩΝ βολεμένων χειροκροτητών των 2 κομμάτων εξουσίας που ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΤΕ, μιά καινούρια τάξη νεόπλουτων γραικύλων που έχει σημαία της το lifestyle, συρρίκνωση-εξαφάνιση της μεγάλης μεσαίας τάξης, περιθωριοποίηση των χαμηλών τάξεων στα όρια της εξαθλίωσης, φαύλη διαχείρηση του εθνικού πλούτου, μιζες, μεσιτείες, off shore εταιρείες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, παραδικαστικό κύκλωμα, ξεχαρβάλωμα της δημόσιας παιδείας, ανύπαρκτη δημόσια υγεία και πρόνοια, αναξιοκρατία σε όλα τα επίπεδα, διάλυση της αστυνομίας, ελεύθερη διακίνηση λαθρομεταναστών με τη σχετική παραοικονομία που συνεπάγεται, αύξηση της ανεργίας, βουλευτές-βολευτές που μετακινούνται απο κόμμα σε κόμμα με σημαία μόνο την κουτάλα,καταρράκωση εθνικών αρχών και αξιών...

    Θέλετε και άλλα;

    Δυστυχώς 33 χρόνια "κοινοβουλευτικής" δημοκρατίας και διακυβέρνησης απο τα 2 μεγάλα κόμματα έβγαλαν στην επιφάνεια ό,τι πιο ταπεινό και χυδαίο θα μορούσε να έχει ο έλληνας στην ψυχοσύνθεσή του: απατεωνιά, ψέμμα, κουτοπονηριά, υποκρισία, βόλεμα σε βάρος των άλλων, γλύψιμο, δουλικότητα, παλιανθρωπιά, οκνηρία... Και όλα αυτά στο όνομα της ελευθερίας και της δημοκρατίας. Δείγματα τέτοιου ύφους έχουμε πολλά και εδώ μέσα απο πολλούς.


    Ο έλληνας ψηφίζει το αντίγραφο του χειρότερου εαυτού του στη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Και είναι φαύλος κύκλος που σπάει μόνο ΔΥΝΑΜΙΚΑ

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ
    ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΟ-ΚΑΝΕΛΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΕΦΗΣ ΣΑΡΡΗ. ΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ ΧΑΛΒΑΤΖΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΤΑΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ (Η' ΝΑ ΤΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ) ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!!!!!!!!!!!!!

    Συνελήφθη για εμπρησμό ο τέταρτος ξάδερφος της συννυφάδας του μπατζανάκ η του κουμπάρου του τρίτου εξαδέλφου του ετεροθαλούς αδερφού του στενού φίλου της κουμπάρας του πέμπτου ξάδερφου της αδερφής της πρώην πρώην συζύγου του Ααλιώτη!!!!

    Ρε άι παένετε από δω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. http://www.opap.gr/pressdetails.asp?pressid=565&ptype=NEWS&txtid=&langID=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  134. Τώρα τους φταίει η εταιρία δημοσκοπήσεων.

    Στις εκλογές τι θα τους φταίει; Ο Ερμής που θα είναι ανάδρομος;


    Βρε άντε από δω τυμβωρύχοι....


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Τις φωτιές τις έβαλαν οι μπούκηδες για το Στοίχημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. index

    Ο Καραμανλής μίλησε (όπως πάντα αργά, απελπιστικά αργά για να τον… καταλαβαίνουν) στους χειριστές τα πληρώματα και τους τεχνικούς βάσης.

    Φαντάζεστε πως μπορεί να αισθάνεται ένας άνθρωπος με ικανότητα αντίληψης/επεξεργασίας της πληροφορίας από πολλαπλές πηγές και λήψης αποφάσεων με έναν ρυθμό μέχρι και 50-60 φορές γρηγορότερο από τον συνηθισμένο, όταν του μιλάνε με ταχύτητα 5-10 φορές υποπολλαπλάσια της κανονικής;
    Όχι τίποτα άλλο, ήταν και ξένοι εκεί μέσα να πάρει…

    Συγγνώμη παιδιά, δεν είμαστε όλοι οι Έλληνες έτσι, λίγοι είναι και τους κάνουμε βουλευτές για να μην τους έχουμε μέσα στα πόδια μας και μας εμποδίζουν να παράγουμε.

    Τους ξεφορτωνόμαστε δηλαδή, κάτι σαν την ταινία με τον Κωνσταντάρα, τους δουλεύουμε για να μας αφήνουν να δουλεύουμε.

    KL
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ
    ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ. ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΓΑΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΜΕΡΑΝΕ.ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙ ΟΠΛΩΝ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ. ΠΛΕΟΝ, ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΠΥΡΑΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΩΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ.

    ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΕΥΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΟΝ Α'ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ Β'ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΕΥΑΝ ΑΛΛΑ
    ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ.

    ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ
    ΚΑΙ ΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ
    ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ.
    ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΞΗΡΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΙΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΧΘΡΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ.

    ΜΕ ΤΗ ΔΟΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
    ΠΩΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ?
    ΜΕ ΥΠΕΡΒΑΡΑ 18ΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ?

    ΓΙΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

    ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑ:ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ,ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ
    ΕΟΚ,ΔΙΑΛΥΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΣΚΟΠΙΑ:ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΣΤΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ 1000 ΑΝΔΡΩΝ. ΑΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.

    ΑΛΒΑΝΙΑ:ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΣΤΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΟΚ

    TOYΡΚΙΑ: ΣΤΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΟΚ.


    ΜΗΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ?
    ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ?
    ΜΗΠΩΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΜΙΖΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ?

    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.
    ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΙΔΕΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
    ΑΜΑ ,ΤΟ ΙΡΑΚ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΤΑΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΓΓΙΖΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.

    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΞΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Αυτή η χώρα δέν ξεπέρασε ποτέ τά κομπλεξ τού εμφυλίου, τήν λίσα κατά τών ξένων (Αμερικανών, Ευρωπαίων, Αλβανών, ξένων, και άλλων). Αυτοί συνεχίζουν νά φταίνε γιά όλα και οποιος αγαπάει τήν χώρα του ονομάζεται φασίστας, χουντικός, ακροδεξιος, βασιλικός, υπηρετης ξενων συμφερόντων, κεφαλαιούχος, ζαβό Ελληνοαμερικανάκι καί άλλα γραφικά. Ένα είναι σίγουρο οτι η νέα τάξη πραγμάτων στόν κόσμο ξεσκεπάζει αυτό το κόμπλεξ. Οι νέοι μέ τήν ευρο-ταυτότητα τους, το ευρο-διαβατήριο τους, και τα ευρω τους εγκαταλείπουν τό νοσηρό αυτό σήστημα και η χώρα αναγκάζεται πλέον νά δώσει τέλος σέ αυτές τίς νοοτροπίες πού τήν τιράνησαν καί την ταλαιπωρούν ακόμη για να βρεί διέξοδο καί νά ανταγωνιστεί στόν κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ
    ====================
    Η επόμενη μέρα της φωτιάς,θα είναι χειρότερη από την προηγούμενη.
    Όχι μόνο γιατί, τυχαία ή συνειδητά, είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι
    για την τραγωδία που ζήσαμε..
    Αλλά γιατί πάλι εμείς οι ίδιοι θα προσπαθήσουμε
    να ξαναχτίσουμε όλα όσα γκρεμίστηκαν.
    Με τα ίδια λάθη,τα ίδια μυστικά και τα ίδια ψέματα
    που οδηγούμε, χρόνια τώρα, τη χώρα μας από το κακό στο χειρότερο.

    Με τα λάθη της περιχαρακωμένης στην τσέπη μας, συνείδησής μας.

    Με τα μυστικά της εθνικής μας εξάρτησης που όλοι αποδεχόμαστε.

    Και με τα ψέματα που λέμε για να κρύψουμε τη γύμνια μας.

    Φοβάμαι ότι η μόνη μας ελπίδα είναι μία:
    Να χάσουμε ό,τι έχουμε για να μετρήσουμε σωστά
    ό,τι είχαμε…

    Όπως γίνεται εδώ και αμέτρητους αιώνες.
    Μετά από κάθε σεισμό, λιμό και καταποντισμό…

    ΔΙΟΓΕΝΗΣ – 29.8.07

    *****************************

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Πριν , τώρα και για πάντα μεγάλος Συνθέτης αλλά κάπως αλλοπρόσαλος στα πολιτικά ζητήματα :
    'Οπως :
    Πρώην τρόφημος της Μακρονήσου.
    Πρώην εξόριστος-φυλακισμένος της Χούντας.
    Πρώην βουλευτής του Κ.Κ.Ε.
    ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !!!
    Το μόνο που δεν έκανε προχτές ήταν να μας επαναλλάβει το παλιό ρητό του :
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Η ΤΑΝΚΣ !!!

    κ.Τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Συνεχίζει η κυβέρνηση να αρνείται τις ευθύνες της για την ανικανότητα που επέδειξε στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών, με αποτέλεσμα να εξελιχθούν σε καταστροφή και να αναζητά άλλοθι στα περί «ασύμμετρης απειλής», εκθέτοντας τη χώρα σε μια ώρα που ζει τη μεγαλύτερη εθνική τραγωδία εν καιρώ ειρήνης.

    η κυβέρνηση με αλαζονεία:

    *Αρνείται να ζητήσει συγγνώμη και ότι θα έπρεπε να υπάρχουν παραιτήσεις για λόγους ευθιξίας. «Εχει πολύ μεγάλη σημασία να αναλαμβάνει κάποιος τις ευθύνες του, να προσπαθεί από τη θέση την οποία βρίσκεται να είναι πιστός σε αυτό που ορκίστηκε», είπε. Φταίει, όμως, «το εύρος των μετώπων που ήταν τεράστιο»!

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. MIKI

    MHN KSEXNAS OTI TO 1963 ETSI KAI AKOYGE KANEIS TA TRAGOYDIA SOY HTAN KOMOYNISTHS.

    TON DISKO XRYSOPRASINO FYLLO MOLIS TON EIDE H MANA MOY TOTE TO EKRIPSE STO PATARI MHN TON DOYN TA KSENA MATIA KAI ME KAKOXARAKTHRISOYN.

    STO STRATO HTAN TELIOS APAGOREYMENA TA TRAGOYDIA SOY.

    8YMASE ???

    POIOS HTAN TOTE PRO8YPOYRGOS ???

    POS KAI ALLAKSES TORA ESY ???
    AYTOI DEN EXOYN ALLAKSEI KA8OLOY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Ανώνυμε 4:50, λες μεγάλες αλήθειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. κ.Τζων

    5:10 μμ

    ==
    Εισαι μαλακας .

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. Καλά που θυμηθήκατε τον Βαρδή. Θυμάστε που έδειξε η τηλεόραση, με πρωθυπουργό τότε τον Αντρέα (καλά, η Μιμή έκανε κουμάντο) την επίσκεψη του Λιβάνη στον Βαρδή, λόγω του θανάτου του αδελφού του (έμεινε από καρδιά στην αγκαλιά της Βάννας). Τεντώνει ο Βαρδής το χέρι και (θα κάνουν χειραψία, σκέφτηκα εγώ) σκύβει ο Λιβάνης και το φιλάει, με κάμψη 90 μοιρών... Ε καλά, στο πένθος του άλλου του φιλάς ότι σου προτείνει...

    Οι νεοδημοκράτες δεν φάνηκαν τότε στην είσοδο της βίλας, έκαναν ήδη το σκαμνάκι μέσα στο σαλόνι του Βαρδή, να ξεκουράζεται ο άνθρωπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Οταν μιλατε για εμπρηστες κυριε Μικη πρεπει να πλενετε πρωτα το στομα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ

    η' ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ

    η' ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ


    Το μεγαλο ξανα-γαμησι
    της 16 Σεπτεμβρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. Ρε κάψετε και τους δεξιούς να μην μιλούν καθόλου. Φασίστες έφτασε η ώρα σας.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. ΣΗΜΕΡΑ 29/ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ/07 ΤΡΙΑ
    GROUPS ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΕΠΕΣΚΕΦΘΗΣΑΝ ΤΗΝ
    "ΚΑΤΑΣΤΡΑΜΕΝΗ" ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ.
    ΑΥΡΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΔΥΟ ΚΡΟΥΑΖΕΡΟΠΛΟΙΑ
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΙΕ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΦΕΙΣ ΜΑΥΡΑ, ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΠΙΕΣΗ ΓΛΥΚΕ ΜΟΥ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΜΕΝΕ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΚΑΙΕΙ
    ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ
    ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ. ΚΟΛΠΟ ΗΤΑΝΕ
    ΚΟΥΤΟ ΑΓΟΡΙ, ΜΗ ΔΑΚΡΥΖΕΙΣ.
    ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΩΡΟΛΟΓΙΑ
    ΛΕΓΕΤΕ " ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ"


    ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. ΡΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ, ΡΕ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ, ΡΕ
    ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ, ΡΕ
    ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΟΥ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΟΥ
    ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΟΤΑΝ Ο ΘΟΔΩΡΑΚΗΣ ΒΓΗΚΕ
    ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΕΛΑΣΠΩΣΕ, ΤΟΤΕ ΒΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΣΤΕΓΝΑ ΤΟΝ
    ΟΤΣΑΛΑΝ,(ΜΟΝΟ ΠΟΥΣΤΗΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ, ΓΙΟΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟ
    ΦΙΛΟ), ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΔΙΕΚΟΨΕ
    ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙ-
    ΚΩΝ ΤΟΥ ΟΤΣΑΛΑΝ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΣΤΑ
    ΙΣΙΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ
    ΜΙΑ ΔΡΑΚΑ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ, ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΑ-
    ΡΑΔΩΝ,ΓΑΜΗΜΕΝΩΝ, ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΠΟΥ
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ, ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ
    ΔΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟ ΦΙΛΟ, ΑΥΤΟ
    ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΗ
    ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΤΟΤΕ ΡΕ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΕΙΦΤΕΣ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ
    Ο ΘΟΔΩΡΑΚΗΣ ??????
    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΡΕ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ,
    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΡΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ,
    ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΩ ΣΑΣ
    ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ, ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ, ΤΟ ΑΙΜΑ
    ΤΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΩ ΣΑΣ.



    Το μεγαλο ξανα-γαμησι
    της 16 Σεπτεμβρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. index

    Ερώτηση του CNN προς τον μαλακόν άνδρα:
    Που βρίσκονται οι έρευνες σχετικά με το θέμα των πυρκαγιών;

    Απάντηση του μαλακός ανδρός:
    Αυτό που θα ήθελα να πω (τραλαλα τραλαλα... χεστήκαμε για το τι θες, επί της ερώτησης ρε) είναι αυτό που είπε ο Πρωθυπουργός (μα δεν τον ρωτήσαμε, αλλά αν είναι σχετικό πες το) ότι τόσες πυρκαγιές σε τόσα πολλά σημεία (άρα δεν το ψάξατε καν) δεν μπορεί να είναι σύμπτωση (ε τότε ρε καράφλα τι είναι, τι λένε οι έρευνες, απο εκεί ξεκινήσαμε).

    Άντε στα τσακίδια πια ανθέλληνες κυβερνήτες, αντί να πείτε «όχι, ακόμα δεν έχουμε τέτοια στοιχεία, πρόκειται για παρερμηνεία δηλώσεων, η Ελλάδα είναι μια ασφαλής χώρα» αποφεύγετε τις ευθύνες συκοφαντώντας τη χώρα χωρίς στοιχεία, επαγγελματίες ψεύτες!


    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. index

    CNN QSTN:
    "Where are the investigations related to the causes of the fire"

    ASSHOLE (Goverment's Spokesman):
    "Well, errr, I don't really give a shit what the question was, but, I can sing a song for you because this is the only thing I was prepared for as I thought I would be addressing viewers of the Greek Govermental TV where we say pretty much whatever we like to, no matter what the question was.
    Although we have no evidence whatsoever about any organized thread, we are scarred shitless of the forthcoming elections and instead of being responsible we prefer to blame it unfocused all over the country."

    That much of Democracy in Greece!

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  153. Τώρα τους φταίνε οι εταιρίες δημοσκοπήσεων.

    Στις εκλογές τι θα τους φταίει; Ο Ερμής που θα είναι ανάδρομος;


    Βρε άντε από δω τυμβωρύχοι....


    ΑπάντησηΔιαγραφή

  154. Τώρα τους φταίνε οι εταιρίες δημοσκοπήσεων.

    Στις εκλογές τι θα τους φταίει; Ο Ερμής που θα είναι ανάδρομος;


    Βρε άντε από δω τυμβωρύχοι....


    ΑπάντησηΔιαγραφή

  155. Ετσι γαμάει ο Καραμανλής!

    ...και έτσι εγώ αφού πρώτα με γαμήσει του κάνω και μια πίπα καπάκι απνευστί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. "ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΞΙΟΙ".

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ

    Υ.Γ: ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. 5:10 μμ

    Σωτηράκη τι κάνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *