GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσεχώς ...μεζονέτες!

. Από τον Δημήτρη Τρίμη , Προσεχώς ...μεζονέτες. ,

.
Από τον Δημήτρη Τρίμη
,
Προσεχώς ...μεζονέτες.
,

22 σχόλια

  1. Φίλε Δημήτρη,
    Εάν δεν κάνεις πλάκα, πρόκειται περί πλήρους αποθράσυνσης του θράσους και της ξετσιπωσιάς (της βλακείας αυτού που αφίνει αριθμό τηλ.... ), αλλά και του μεγέθους της μπαχαλοποίησης (δυστυχώς) της χώρας μας .
    Αν υπάρχει και ελάχιστο ίχνος κράτους δικαίου σ'αυτή , θα έπρεπε ήδη να είχε παρέμβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο αριθμός του κινητού φαίνεται μιά χαρά,δε μένει παρά να το καλέσουμε και να εκδηλώσουμε ενδιαφέρον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και αφού είδες την φωτογραφία και προβληματίστηκες, και αφού διάβασες τι πρέπει και πως να ψηφίσεις, μάθε πως δουλεύει και αυτό το άτιμο Εκλογικό μας σύστημα, για να καταλάβεις ποιοι σε δουλεύουν και σου λένε να απέχεις.

    Μάθε τι είναι η Ενισχυμέν η αναλογική, μάθε για τον Nόμο 3231 (Σκανδαλίδη) που εξισώνει τα άκυρα και τα λευκά (το δεύτερο αποτελεί πολιτική τοποθέτηση), μάθε πως δουλεύουν τα "μαθηματικά" των εκλογών.

    Για μια φορα... ανέλαβε σωστά τις ευθύνες σου, ρε Έλληνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΘΑΝΕ


    ΠΩΣ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ


    Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ


    ΖΠΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ Β ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το σημείο βρίσκεται στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, λίγο πριν το Πευκοχώρι.

    Και δεν κάηκε πέρισυ με τις μεγάλες πυρκαγιές, που όλοι θυμάστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να μήν γίνεται παραπληροφόρηση του κόσμου η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από Χαλκιδική έχει τραβηχτεί εδώ και καιρό και έχει αναφερθεί στο site μας εδώ και μήνες δείτε εδω http://www.katagelies.gr/katagelies/content/view/65/146/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο κ. Καραμανλής μας είχε συνηθίσει σε ηθικολογικές διατριβές επιπέδου κορασίδος Α' Γυμνασίου. Σε κοινοτοπίες κενές περιεχομένου. Ας αναφέρουμε μόνο δύο περιστατικά, τα οποία απεικονίζουν το ήθος της κυβέρνησης του κ. Καραμανλή:
    Η Πάρνηθα καιγόταν και η Ν.Δ. έκανε το συνέδριό της!
    Η Πεντέλη καιγόταν και ο κ. Καραμανλής συσκεπτόταν με τους υπουργούς του για την προκήρυξη των εκλογών!
    «Ο κόσμος καίγεται (κυριολεκτικά!) και η γριά χτενίζεται», κατά το λαϊκό σκωπτικό γνωμικό! Απλώς «χτενίζεται»;
    Τα δύο αυτά συμβάντα μόνον ως δείγματα αναισθησίας, κυνισμού και περιφρόνησης των Ελλήνων πολιτών μπορούν να χαρακτηριστούν.

    Λοιπόν διαβάζουμε συνεχώς ότι ο κ. Καραμανλής κρυβόταν, απουσίαζε, δεν έπαιρνε αποφάσεις, ότι «η κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα όσο κυβερνούσε». Λάθος! Λάθος, το οποίο συνεπάγεται λανθασμένες πολιτικές εκτιμήσεις. Ο κ. Καραμανλής και η κυβέρνησή του εφάρμοσαν συνειδητά μια σκληρή ταξική πολιτική, σύμφωνη με το νεοφιλελεύθερο δόγμα και τις εντολές των Βρυξελλών. Παλαιότερα, μιλούσαμε για «εκσυγχρονισμό». Η Ν.Δ. μιλούσε για «μεταρρυθμίσεις». Τι μεταρρυθμίσεις;

    Διάλυση του κρατικού τομέα της οικονομίας: ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΛΤΑ, βιομηχανίες. Σκληρή εισοδηματική πολιτική σε βάρος των μισθωτών και αντίστοιχη αλματική αύξηση των κερδών του τραπεζικού κεφαλαίου. Σ' αυτά «πέτυχε» η κυβέρνηση!

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πριν λίγο κάλεσα το συγκεκριμένο τηλέφωνο, απάντησε κάποιος κύριος ο οποίος είπε ότι πράγματι οι μεζονέτες κατασκευάστηκαν και πουλήθηκαν! Η έκταση ήταν όπως είπε ιδόκτητη, στη Συκιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Re poisonous k etsi opws les na'nai, apo th stigmh pou o kosmos thn NDoula 8a pshfisei pali, ti shmasia exei? Eee?!?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ξυπνήστε βρε! Κοιτάξτε πώς κατάντησε η χώρα. Μέσα σε τέσσερα χρόνια που η χώρα ήταν το επίκεντρο του διεθνούς θαυμασμού (Ολυμπιακοί αγώνες, γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, κα) καταντήσαμε επαίτες διεθνούς συνδρομής για τις καταστροφές μιας διαλυμένης χώρας. Αλλάξτε την κυβέρνηση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βλέπω σήμερα στην Καθημερινή και ακούω στο SKY το νέο "Βαρόμετρο της VPRC" - η οποία είναι και η πιο έγκυρη εταιρία και πετυχαίνει πάντα με ακρίβεια τα εκλογικά αποτελέσματα. Λοιπόν:
    ΝΔ 41,5% (έπεσε 1% έναντι προηγούμενης μέτρησης) και ΠΑΣΟΚ 38% (έπεσε 0,5%). Δηλαδή η διαφορά βρίσκεται στις 3,5 μονάδες...
    Αναρωτιέμαι, δεν θα βρεθεί καμιά εταιρία να δείξει μπροστά το ΠΑΣΟΚ επιτέλους; Μήπως πρέπει ο Αθανασάκης να σκεφτεί καμιά εσωτερική λύση στο κόμμα, αντί να τα βάζει με τις εταιρίες, οι οποίες θα του τσιμπήσουν και κάποια αποζημιωσούλα στα αστικά δικαστήρια;

    Και, τελικά, γιατί δεν βάλατε ακόμα σχετικό ποστ με αυτή τη δημοσκόπηση; Η Καθημερινή είναι από το πρωί στα περίπτερα και επίσης από το πρωί στο Internet.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ¨Οχι ότι δεν συμβαίνει . Αλλά αφείστε τα κολάζ για δημιουργία εντυπώσεων. Επικοινωνιακά κολπάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να προσθέσω στο προηγούμενο μήνυμα για τη δημοσκόπηση της VPRC ότι έχει γίνει αναγωγή των αναποφάσιστων και τελικά "φαίνεται" το τελικό αποτέλεσμα της κλάπης. Κάνει πάντα αυτή την αναγωγή η εταιρία και της βγαίνουν κοντά τα αποτελέσματα.

    Με αυτά τα ποσοστά παίρνει η ΝΔ 151 έδρες και το ΛΑΟΣ 11. Άρα συμμαχική κυβέρνηση που λένε διάφοροι, αλλά έτσι όπως δεν το φαντάζονται, με τον χέρι-χέρι στην κυβέρνηση και μάλιστα στη θέση του Πολύδωρα. Μετά θα λένε και οι 2 πλευρές, οι άλλοι δεν με άφησαν να κάνω αυτό που ήθελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. pasok nd idia skata eiste, ante ston agiristo lamogia, pou exete esto kai mia diafora

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητοι και εξαιρετικοι φιλοι μου

    Τούτες τις ημέρες υποτίθεται ότι θα κάναμε τις επιλογές μας για το βουλευτή, τον αρχηγό, το κόμμα, την παράταξη στην οποία θα εμπιστευόμαστε την ψήφο μας για να αμβλύνει τα προβλήματά μας, για να πάει λίγο παραπέρα, όχι χρονικά μόνο, τη χώρα.
    Η κυβερνητική παράταξη και ο αυτάρκης στη βεβαιότητα της καταλληλότητάς του αρχηγός της ΝΔ, δεν είχε άλλη έγνοια από το να δεχτούμε εκόντες άκοντες ότι θα συνεχίσει το μεταρρυθμιστικό του έργο, η βιασύνη για το οποίο τον ανάγκασε να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές εφτά μήνες πριν την ώρα τους. Και ήρθαν οι φωτιές που κατάκαψαν τη χώρα και εξάντλησαν τα όρια ανοχής ακόμη και των νεοδημοκρατών για την αποδεδειγμένη πλέον ανικανότητα της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει τις ανάγκες. Ο Βασίλης Μουλόπουλος στο «ΒΗΜΑ» γράφει σκληρά αλλά εύστοχα:
    «Δεν είναι πλέον μόνο τα σκάνδαλα, η διαφθορά, οι μίζες. Δεν είναι μόνο το γενικό μπάχαλο της χώρας από τη δεξιά διακυβέρνηση. Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι απλώς ανίκανοι ή λαμόγια. Αυτοί οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι για την επιβίωση της χώρας. Αυτός ο πρωθυπουργός αποδεικνύεται όχι απλώς ανίκανος να διαχειριστεί τις πιο στοιχειώδεις λειτουργίες του κράτους, αλλά τραγικά μοιραίος για τη χώρα. Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλη επανίδρυση, άλλες μεταρρυθμίσεις». Φτάνει πια.

    Παντα με εκτιμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ
    Η ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟΥ ΚΑΥΑΣΚΕΥΑΣΘΗΚΕ
    ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΞ ΝΟΥΝΟΥ
    ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
    ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
    ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ
    [ ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ ΟΝ ΤΒ. ΜΗΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ
    ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΒΟΥΛΗ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΓΑΛΑΚΤΟΣ]
    ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ
    www.youtube.com/nemesisrellos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παντα αγαπητοι και εξαιρετικοι φιλοι μου

    ΣΥΜΦΩΝΑ με τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, οι πολίτες διαφωνούν στην πλειοψηφία τους τόσο για το χρόνο, όσο και για το λόγο των εκλογών που επικαλέστηκε ο πρωθυπουργός. Θα προσέλθουν δε στις κάλπες γνωρίζοντας ότι η απερχόμενη κυβέρνηση δεν τήρησε όχι μόνο τις δεσμεύσεις της, αλλά αποδείχθηκε κι ένα, κάκιστος διαχειριστής της οικονομίας και του φυσικού πλούτου αυτής της χώρας. Όσο για την «ισχυρή πλειοψηφία» που ζήτησε ο Κ. Καραμανλής, αυτή θα αποτελέσει στην κυριολεξία όνειρο μετα-εαρινής νυκτός, μετά τις εφιαλτικές καταστάσεις που έζησε η χώρα τα τελευταία εικοσιτετράωρα με τις ολοκληρωτικές καταστροφές στην Πελοπόννησο και αλλού.

    Με εκτιμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Α ΡΕ ΚΩΣΤΑΚΗ...

    ΜΠΟΥΛΗΣ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ... ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.

    ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΟΥ!!!

    ΟΥΤΕ ΔΕΝΤΡΑ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΞΙΟΙ".

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ

    Υ.Γ: ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. -ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ.

    -ΤΟ ΥΠ.ΟΙΚ. ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙΤΗΝ "ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ" ΤΩΝ ΚΑΜΜΕΝΩΝ, ΜΟΝΟ ΩΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ, ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΗΣ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Απο τότε που σταματήσαμε να ψηφήζουμε όλο μας καίνε!

    Τά ΔΕΝΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εάν ξοδεύεις και υπερχρεώνεσαι για να γίνεις "επίκεντρο του διεθνούς θαυμασμού", κατόπιν γίνεσαι επαίτης για να ξεχρεώσεις. Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Φάτε τώρα ολυμπιάδες να χορτάσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *