GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Αλογοσκούφης φταίει για τις φωτιές...

. ...με την άρνησή του να δώσει κονδύλια για την πρόληψη , . Του Γιώργου Φωτιάδη / Ο Αλογοσκουφης φταίει που καηκε ολη η Ελλαδα γιατι η π...

.
...με την άρνησή του να δώσει κονδύλια για την πρόληψη,
.
Του Γιώργου Φωτιάδη
/
Ο Αλογοσκουφης φταίει που καηκε ολη η Ελλαδα γιατι η πυροσβεστικη του ζηταγε λεφτα για να παρει πυροσβεστες.
Ο Αλογοσκουφης φταίει που καηκε ολη η Ελλαδα γιατι οι δημοι του ζηταγαν λεφτα για να πληρωσουν υπαλληλους να καθαρισουν τα δαση.
Ο Αλογοσκουφης φταίει που καηκε ολη η Ελλαδα γιατι του ζηταγαν οι πιλοτοι των καναντερ λεφτα για συντηρηση και αγορα ανταλλακτικων.
Ο Αλογοσκουφης φταίει που καηκε ολη η Ελλαδα γιατι η ΕΥΠ του ζηταγε λεφτα για να παρει υπαλληλους και να μπορεσει να κανει ερευνες για τους εμπρηστες.
Ο Αλογοσκουφης φταίει που καηκε ολη η Ελλαδα γιατι δεν κυβερνει την χωρα ο Καραμανλης, ο πρωθυπουργος ειναι ο Αλογοσκούφης.
ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ.

85 σχόλια

  1. Και όχι μόνο αυτός. Υποψήφιος του ΛΑ.Ο.Σ. με μακρόχρονη θητεία στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο αποκάλυψε εχτές στην ΕΤ1 και πιο συγκεκριμένα στην κα. Παναγιωταρέα, πως δεν ζητήσαμε ως κράτος κονδύλια (που δικαιούμασταν!!!) για πρόληψη και εξοπλισμό (κ.α. πολλά) απο την Ευρωπαϊκή Ένωση! 0% απορρόφηση αυτών των κονδυλίων από την Ελλάδα. 0% 0% 0%

    Πάντως ας δούμε τι θα γίνει τώρα με την αποκατάσταση των πυροπαθών.

    Έτσι και αλλιώς δεν έμειναν πολλές μέρες για προεκλογική εκστρατεία. Γιατί τα κόμματα δεν δίνουν την έκτακτη επιχορήγηση που τους έδωσε η πολιτεία στους παθόντες από την πυρκαγιά (δηλ. όπως έκανε ο ΛΑ.Ο.Σ.);;; Λαϊκιστής και πολλά άλλα θα μου πείτε ο Καρατζαφέρης. Ναι είναι άλλα τα έδωσε (τουλ. ανακοίνωσε πως θα τα δώσει). Οι άλλοι τι τα κάνουν;


    Οι χουντικοί (βλ. ΠΑΣΟΚ - Κουρκουλα και υπ. παιδείας της ΧΟΥΝΤΑΣ και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ που κατηγορείται ως βασανιστής της Χούντας) οι φιλοβασιλικοί (βλ. ΝΔ - βουλευτίνα κόρη προέδρου ΒΑΣΙΛΟΦΡΟΝΩΝ), οι ακροδεξιοί τουρκολάγνοι που αυτοχαρακτηρίζονται οικολόγοι (βλ. ΣΥΝ, φωτογραφίες με γελάκια βουλετίνας του ΣΥΝ με ακροδεξιούς και φασίστες τούρκους), οι σταλινικοί οπαδοί του σοσιαλισμού της γίδας και του σπιτιού του λαού ΚΚ (όπως έλεγε ο μακαρίτης Ρένος Αποστολίδης) τι θα πράξουν με τα χρήματα που έλαβαν από την πολιτεία;

    Προεκλογικές αφίσες και χαρτούρα; Ήδη κάποιοι που "σκίζονται" για το περιβάλλον και την οικολογία έχουν αρχίσει τον χαρτο-αφισοπόλεμο. Ντροπή τους και ντροπή μας που τους ανεχόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φωτιάδη είπες:
    "Ο Αλογοσκουφης φταίει που καηκε ολη η Ελλαδα γιατι δεν κυβερνει την χωρα ο Καραμανλης, ο πρωθυπουργος ειναι ο Αλογοσκούφης."
    Είπες και άλλα που δεν ξέρω αν
    είναι σωστά η λάθος.
    Η παραπάνω όμως φράση είναι σίγουρα λάθος,αφενός διότι ο "σκούφης" είναι ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ λίγος, αφετέρου είναι πασίγνωστο πως κυβερνάει εδώ και πολύ
    καιρό πλέον το ΣΑΤΑΝΙΚΟ μυαλό του
    μεταλλαγμένου,ο οποίος πρόλαβε και την έκανε πριν καταποντιστεί...
    Μιλάμε για τον αντιΛαλιώτη της ΝΔ,
    στον οποίο και έχει εναποθέσει
    όλες τις ελπίδες του πλέον ο
    καταλληλότερος όλων.
    Όλο το παιχνίδι το έχει πάρει πάνω του ο Θόδωρος,όλα όσα βλέπουμε τελευταία είναι δικά του πονήματα,
    άμεσες παροχές στους πυρόπληκτους,
    ελαφρύνσεις,διαγραφή χρεών κλπ κλπ
    Ότι "κινείται" στο κόμμα περνάει πρώτα από τη δική του έγκριση.
    Αυτό το γεγονός όμως θα έχει και κάποιο μικρό ενδιαφέρον,για όλους εμάς που θα απέχουμε από τις εκλογές(σιγά μην εκφράσουμε την δυσαρέσκεια μας στο δικομματισμό ψηφίζοντας την αραχνιασμένη τρόικα ΠΑΠΑΡΗΓΑ-ΚΟΛΟΖΩΦ-ΧΑΛΒΑΤΖΗ,η τον πάμπλουτο πλην όμως αριστερό ΑΛΑΒΑΝΟ,η τον IQ κολοκυθιού
    ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ,η τον εκ γενετής
    θλιμμένο ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ).
    Το ενδιαφέρον εστιάζεται στο ποιος θα αποδειχθεί μεγαλύτερη
    κατίνα,τίτλος που φυσικά θα προέλθει από το ποιος θα καταφέρει
    τα περισσότερα χτυπήματα κάτω από τη μέση,δεδομένου ότι και οι 2 πλευρές έχουν εντρυφήσει χρόνια
    τώρα στο συγκεκριμένο αντικείμενο.
    ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ v ΛΑΛΙΩΤΗ είναι το πραγματικό ντέρμπι,και η συνέχεια
    στις οθόνες σας παρακαλώ.
    Εφόσον μας απαξιώνετε ,σας απαξιώνουμε και εμείς.
    ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα που κάηκαν τα δάση δεν χρειάζονται και οι πυροσβέστες. Να απολυθούν όλοι, όπου κάηκαν τα δάση και από εκείνες μόνον τις περιοχές, ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για πρόληψη με έργα, για να μην καούν αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εύγε ρε συ 6:38!
    Μόνος σου το σκέφτηκες αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τωρα τι εχετε να πειτε εσεις δεξια σκυλια για την νεα καταθεση του αγροφυλακα στην Ηλεια,που ανακαλει τις κατηγοριες κατα του τεως πασοκου οτι δηθεν ειχε βαλει την φωτια στην Ζαχαρω?
    Και την δηλωση του οτι εξαναγκασθηκε να υπογραψει καταθεση που υπαγορευσαν δυο ανωτεροι αξιωματικοι της Πυροσβεστικης.
    Ετσι μπραβο,μην μας αφηνετε να ξεχασουμε το παρελθον σας.Τις ζαχαρες στον Εβρο,τις καρφιτσες και την ΕΡΕ σας.
    Τωρα πια μπορειτε να πατε στον διαολο οπου ανηκει η ψυχη σας.σκυλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε αντε γαμηθειτε παρεα ολοι μαζι πρωι πρωι...Ενας μαλακας ποσταρει και εσεις τρολλαρετε με οτι μαλακια σας εχει μπει στο κεφαλι...
    Να απεχετε ρε απο τις εκλογες...Γραμμενους σας εχουμε στα αρχιδια μας κωλοπασοκια. Καταστρεφατε την Ελλαδα, ολημερις, ολονυχτις, 16 χρονια και σπευδετε τωρα να κρινετε σε λιγοτερο απο μια τετραετια το εργο της ΝΔ η οποια κληθηκε απο το πρωτο λεπτο να συμμαζεψει τι? Την καταστροφη του ΧΑΑ, το κτηματολογιο? Την ισοπεδωση των εργασιακων δικαιωματων? Ρε μουνοπανα πασοκοι ξεχνατε τα κονδυλια που μας εδωσε η Ε.Ε το 2000 για την καταπολεμηση των πυρκαγιων και για την ενισχυση της πυροσβεστικης? Εσεις τι τα κανατε? Τα επενδυσατε σε ενα σωρο αχρηστα ανταλλακτικα για τα αεροπλανα και τελικα βγηκαν αχρηστα λογω της κακης συντηρησης. Για πηγαινετε μια βολτα στις αποθηκες της ΕΑΒ να δειτε προμηθειες δισεκατομυριων να σκουριαζουν κατω απο τα ελενιτ.
    Η μηπως αδιαφορειτε πλεον για τα κονδυλια που εδωθησαν για τα δημοσια εργα κ τα εργα τον Ολυμπιακων Αγωνων?
    Ρε κοπροπασοκια τι απεγινε τελικα με την σηραγγα Αρτεμισιου? Τα φαγατε τα κονδυλια, ανοιξατε μονο την μια απο αυτες και τωρα η μοναδικη σηραγγα της Πελοποννησου απειλειται ΝΑΙ απειλειται με πτωση των τοιχωματων και της οροφης της λογω κακοτεχνιων στην κατασκευη της. Για πειτε ρε μουνοπανα του κερατα για το πεταλο του Μαλιακου? Τον προυπολογισμο που σκοπευατε να διαθεσετε το 2000 για ανακατασκευη του οδικου αξονα τι τον κανατε? Τα λεφτα που σας εδωσε η Ε.Ε για τον οδικο αξονα Θεσαλλονικης- Φλωρινας τι τα κανατε?
    Σαλτα και γαμηθειτε απανταχου ΠΑΣΟΚΟΙ. Και δεν δεχομαι κουβεντα. Διοτι οι περισσοτεροι ανηκετε στην γενια των 700 ευρω, σημερινοι 20αρηδες και δεν θυμαστε τιποτα απο ιστορια και πεπραγμενα προηγουμενων κυβερνησεων. Κοιταχτε την δουλιτσα σας και αφηστε στους παλιοτερους να κρινουν και να χειριστουν θεματα που ακομα βασανιζουν την κατεστραμμενη επι 16 χρονια Ελλαδα. Μας γαμησατε για 16 χρονια και τωρα ερχεστε να ζητησετε τι? Την διακυβερνηση της Ελλαδας απο εναν παραπληγικο? Ουστ ρε γαμημενοι κοπροι του ΠΑΣΟΚ. Ουστ ρε Φωτιαδη. Στο διαολο ολοι σας πρωι πρωι. Ετοιμαστειτε για δευτερη τετραετια...Οσο και να κοπανιεστε η πλειοψηφια δεν ξεχνα τι κανατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πραγματι ο Ρουσόπουλος με τον Λούλη
    (επίθετο κι αυτό!!!) κυβερνουν,διότι ο Χοντρός είναι ανίκανος.Τον μάζεψαν απο τα μπαράκια λόγω ονόματος και τον πλάσαραν στην κορυφή για να θαμπώσουν το πόπολο.Με στεναχωρεί πού οι μισοί Ελληνες είναι τόοοσο μαλάκες και προσκυνάνε μια αυταπάτη.Και βρίζουν αισχρά κι απο πάνω.Οι περισσότεροι απο αυτούς ειναι φτωχοί αλλά λιγούρια της γκλαμουριάς του "POLITIA TENNIS CLUB".
    Ο απόλυτος εμετός ... ΠΙΠΙΛΗ,ΖΑΧΑΡΕΑ,ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ,ΜΑΚΡΗ.
    Ψηφίστε τες κορόιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε 8.41 είσαι πολύ ούζο.Ακου παλαιότερος με ...πείρα.ΗΛΙΘΙΟΣ είσαι,χουντάρα του κερατά σαν τον Τράγκα κ' τον Ρίζο.Μιλάς για αριθμούς,κοιμισμένε,ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΑ.Ποιός ξέρει τι σκατοσυμφέροντα και κουμπαριές εχεις με κανένα απο τους ζάπλουτους αυτούς.Λυπη μόνο σου ταιριάζει.Φουκαριάρα Πατρίδα,τι φίδια κουρνιάζουν στον κατακαμμένο κόρφο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς κυρια FEI

    Το ότι αυτή η άθλια διακυβέρνηση που κακή μας τύχη εκλέξαμε τον Μόρτη του 2004 διέλυσε τη χώρα από κάθε άποψη και μια και είναι σε επικαιρότητα το θέμα της φωτιάς , έχω να καταγγείλω δυο γεγονότα που σήμερα διασταύρωσα και εξακρίβωσα.
    Στο χώρο της Ολυμπίας υπήρχε εγκατεστημένο τελευταίου τύπου σύστημα πυροπροστασίας. Αυτό δεν λειτούργησε. Ξέρετε γιατί? Η υδατοδεξαμενη που ήταν για την υποστήριξη του ήταν άδεια!!!!!
    Επίσης στις πλαγιές του Υμηττού υπάρχει εγκατεστημένο άλλο σύστημα πυροπροστασίας που περιλαμβάνει παρατηρητήρια και υδατοδεξαμενες. Σταλιά νερό δεν είχαν τις ήμερες επικινδυνότητας σε αυτό το δύσκολο μήνα και δεν υπήρχε ουδεμία επάνδρωση στα παρατηρητήρια.
    Δυο απλές περιπτώσεις που αποκαλύπτουν την αθλιότητα , την τσαπατσουλιά και τον ερασιτεχνισμό , μην πω τίποτα βαρύτερο της άθλιας παρέας που είναι δυστυχώς ακόμη στην εξουσία.
    Τελικά αποδεικνύετε ότι μια ελαχίστη σε αριθμό παρέα κουμπάρων και βολεμένων τη στηρίζει μαζί με ένα πλήθος παραπληροφορημένων .Εσείς που ανήκετε?......
    Ο κομματικός φανατισμός σας τα αγνοεί η σκόπιμα τα αντιπαρέρχεται. Δικαίωμα σας.
    Από την άλλη γνωρίζοντας από μέσα την κρατική μηχανή, θέλω να σε διαβεβαιώσω ότι τέτοιο ξεχαρβάλωμα έχει συντελεστεί σήμερα παντού που σε ανύποπτο χρόνο έγραφα ότι από τύχη δεν έχουμε περισσότερα θύματα.
    Κατάλαβε το. Η χειρότερη κυβερνητική περίοδο του ΠΑΣΟΚ ήταν σαφώς καλύτερη από το μπάχαλο που επικρατεί σήμερα γενικά και ειδικά.
    Αυτό δεν είναι διαπίστωση και πιστή δική μου, αλλά σήμερα καθημερινά όλο και πιο πολλοί Έλληνες το αποδέχονται…Αργά αλλά σταθερά.
    Όσο αφορά εσένα τοχω γράψει.. Η είσαι βολεμένη σήμερα και τρως με χρυσά κουτάλια σε αντίθεση με το σύνολο των Ελλήνων που έχει πρόβλημα σοβαρό από την διακυβέρνηση της ΝΔ, η είσαι φανατισμένη δεξιά που ότι σου σερβίρουν το αποδέχεσαι άκριτα. Διάλεξε ότι σε εκφράζει…

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν πράγματι σας ενδιαφέρει να δείτε ποιος φταίει για τις πυρκαγιές πρέπει να τραβήξετε την κουρτίνα.

    Φταίει το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ που αντί να εξοπλίσουν νομοθετικά, διοικητικά, επιστημονικά και πυροσβεστικά το δάσος εξόπλισαν τους εμπρηστές-καταπατητές με την έκδηλη αδιαφορία τους τόσα χρόνια, που εκφράστηκε σε ουσιαστικό ενδιαφέρον για τους καταπατητές με τους χιλιάδες αποχαρακτηρισμούς σε ολόκληρη τη χώρα.

    Το πολιτικό σύστημα δεν είναι ικανό – άλλωστε δεν είναι η δουλειά του – να σβήνει φωτιές, αντίθετα αποδείχθηκε ασυναγώνιστο στο να τις ανάβει.
    Τόσα χρόνια εξόπλιζε τον πελάτη του-καταπατητή με τη δάδα, τώρα την άναψε κιόλας, δηλώνοντας η κυβέρνηση, την πρόθεσή της μετά τις εκλογές ότι θα προχωρήσει στην απελευθέρωση των δασικών εκτάσεων και στην παραχώρηση τους και επίσημα σε αγροτική και οικιστική χρήση – δεν έχει άλλο νόημα η προτεινόμενη αναθεώρηση του 24 και 117, ούτε η κατάθεση της βιαστικής τροπολογίας για αποχαρακτηρισμούς που αποσύρθηκε.

    Η δουλειά είχε γίνει, ο επίδοξος καταπατητής είχε μια μοναδική ευκαιρία να κάψει για να διεκδικήσει αύριο τον αποχαρακτηρισμό.
    Έτσι η πολιτεία συνεργάστηκε υπέροχα με τους καταπατητές!
    Και η κυβέρνηση συντονίστηκε- με τη προκήρυξη εκλογών αυτή την περίοδο - με τους εμπρηστές!
    Τώρα ας ψάξουμε όλοι μαζί το ξένο δάκτυλο…που όταν έδειχνε τα μούτρα μας εμείς κοιτάζαμε το Ντανίλο!
    ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Tετάρτη, 8 Aυγούστου 2007
    Χθες, ο Αρχιεπίσκοπος κ. Χριστόδουλος και ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης υπέγραψαν την Προγραμματική Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου: «Πρόγραμμα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και των Ιερών Μητροπόλεων της Εκκλησίας της Ελλάδος για την εκτέλεση έργων συμβολής στην εθνική, κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική πρόοδο του τόπου για την Προγραμματική Περίοδο 2007 – 2013».

    Η συνολική δαπάνη για την υλοποίηση των έργων, τα οποία θα ενταχθούν στην Προγραμματική Σύμβαση εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις, ανέρχεται ενδεικτικά σε 30.571.917,18 ευρώ

    ------
    Διάλειμα για πυρκαγιές
    ------

    Τρίτη, 28 Αυγούστου 2007 07:00
    ΤΟ ΠΟΣΟ των 500.000 ευρώ διαθέτει η Εκκλησία της Ελλάδος υπέρ των πυροπαθών. Το ποσό αυτό κατατέθηκε στο Λογαριασμό 146/546010-70 της Εκκλησίας της Ελλάδος από την Εκκλησιαστική Κεντρική Υπηρεσία Οικονομικών της Ιεράς Συνόδου. Στο λογαριασμό αυτό μπορούν να καταθέτουν εκκλησιαστικοί φορείς, επιχειρήσεις και ιδιώτες.

    Παράλληλα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου μεταξύ άλλων:

    - Στις 26 Αυγούστου 2007 σε όλους τους Ιερούς Ναούς αναπέμφθηκε δέηση για να σταματήσει η πύρινη λαίλαπα και να σωθούν άνθρωποι, περιουσίες και φυσικό περιβάλλον

    -----
    επιασαν τοπο οι δεησεις και αρχισαν να σβηνουν οι φωτιες.

    μηπως να εδιναν τη καινη διαθηκη στις τραπεζες αντι για 3χιλιαρα;

    και τα λεφτα να πανε στους τραγους

    εκεινο το ξενοδοχειο στον καρεα ακομα περιμενει να χτιστει και τωρα που τους εμειναν 29.5 εκατομμυρια δεν βγαινουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Με την ίδια λογική κύριες Φωτιάδη, το ΠΑΣΟΚ ευθύνεται για τις φωτιές επειδή κατέστρεψε την οικονομία της χώρας. Χρυσή 8ετία 1981-89 που ακόμα πληρώνουμε τις μάσες του Αντρέα και των άλλων γνωστών λαμογιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΥ, Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ 75.000€ (ΜΙΚΡΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΧΩΡΙΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 6,000 ΑΝΘΡΩΠΩΝ)ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ. ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΨΗΦΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. ΑΣ ΨΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΣΑ € ΔΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΕΛΙΚΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. KAI ΕΣΥ ΛΑΕ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΕ
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
    ΜΗΔΙΣΑΝΤΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ
    ΓΡΑΨΤΕ - ΓΡΑΨΤΕ
    ΓΛΕΙΨΤΕ - ΓΛΕΙΨΤΕ
    ΘΑ ΠΑΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ
    www.youtube.com/nemesisrellos
    ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΖΑΧΑΡΙΑΣ
    ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13
    ΘΑ ΕΞΕΓΕΙΡΩ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΣΟΥ Ω ΣΙΩΝ
    ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΣΟΥ Ω ΕΛΛΑΣ
    Κ.Λ.Π. Κ.Λ.Π Κ.Λ.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας ανακάλεσε την πρώτη του κατάθεση σχετικά με την πυρκαγιά στην Αρεόπολη της Λακωνίας, στην οποία απέδιδε ευθύνες σε 62χρονο συνταξιούχο, λέγοντας ενώπιον του ανακριτή πως ήταν κατασκευασμένη και προϊόν ψυχολογικής βίας από δύο ανώτερους αξιωματικούς της Πυροσβεστικής.

    Με αφορμή τη σύλληψη του 62χρονου, ο οποίος ήταν στο παρελθόν στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή, κορυφαία κυβερνητικά στελέχη άφηναν υπονοούμενα για τυχόν εμπλοκή της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην εκδήλωση των πυρκαγιών των τελευταίων ημερών.

    Όπως αναφέρουν «Τα Νέα», την Τετάρτη, όμως, ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας, ένας 51χρονος αγροφύλακας, κατέθεσε ενώπιον του ανακριτή πως η πρώτη του κατάθεση -και επιβαρυντική για τον 62χρονο- ήταν κατασκευασμένη από δύο ανώτερους αξιωματικούς του Πυροσβεστικού Σώματος και προϊόν ψυχολογικής πίεσης που του ασκήθηκε.

    Αρχικά, εναντίον του 62χρονου είχε καταθέσει ο αγροφύλακας και η φίλη του. Με βάση την πρώτη κατάθεση του αγροφύλακα, ο οποίος ανέφερε πως «λίγα λεπτά μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς κοντά στην Αρεόπολη τον είδα και θεωρώ ότι αυτός είναι ο βασικός ύποπτος γιατί ήταν πολύ κουμπωμένος», ο εισαγγελέας του Γυθείου απηύθυνε οκτώ κατηγορίες εναντίον του συνταξιούχου για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή με ενδεχόμενο δόλο και εμπρησμό από πρόθεση με κακοβουλία και ιδιοτέλεια.

    «Όσα αναφέρονται στην από 25ης Αυγούστου 2007 κατάθεσή μου ενώπιον του ανθυποπυραγού Δημακόγιαννη Δημητρίου και του πυραγού Αυγουλέα Μιχαήλ είναι ανακριβή, δεδομένου ότι αποτελούν προϊόν ψυχολογικής βίας, που μου ασκήθηκε από τους ανωτέρω αναφορικά με τη δουλειά μου και την πιθανότητα να βρεθώ κατηγορούμενος ως εμπρηστής», δήλωσε ενώπιον του ανακριτή ο αγροφύλακας στη διορθωτική κατάθεση του.

    Ο αγροφύλακας στη κατάθεσή του ενώπιον του ανακριτή δήλωσε πως ο ένας από τους δύο αξιωματικούς υπαγόρευε στον άλλον την κατάθεσή του και χωρίς να του τη διαβάσουν τον ανάγκασαν να την υπογράψει.

    Η Πυροσβεστική, έχοντας στη διάθεσή της την πρώτη μαρτυρική κατάθεση του αγροφύλακα και της φίλης του, κάλεσε τον 62χρονο και τον συνέλαβε με την κατηγορία του εμπρησμού.

    Τα αποδεικτικά στοιχεία που βρήκε ήταν τέσσερις αναπτήρες στο αυτοκίνητό του 62χρονου, καθώς επίσης και ένα κουτί με υγρό επαναφόρτισης αναπτήρα, ένα γκαζάκι για την παρασκευή καφέ και ένας πολυσουγιάς που βρέθηκαν στο σπίτι του, αντικείμενα που παρά το γεγονός ότι βρίσκονται στα περισσότερα σπίτια, για την Πυροσβεστική θεωρήθηκαν απτές αποδείξεις της «ασύμμετρης απειλής».

    Ο 62χρονος, που από την πρώτη στιγμή λέει σε κάθε τόνο ότι είναι αθώος, θα απολογηθεί αύριο, Παρασκευή, ενώπιον του ανακριτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Να προσθέσω και εγώ την μαρτυρία μου οτι την Παρασκευή το βράδυ είδα τον Αλογοσκούφη ντυμένο με στολή παραλλαγής να βάζει ο ίδιος φωτιά σε ποιμνιοστάσιο στην περιοχή της Ζαχάρως και εν συνεχεία να βασανίζει ανελέητα τον άτυχο πυρόπληκτο βοσκό που πρασπαθούσε να σβήσει την φωτιά....

    Αυτός είναι ο μεγάλος υπεύθυνος για τις φωτιές

    Ε ρε κόλλημα το press-gr με τον Αλογοσκούφη. Τι σας έχει κάνει ρε παιδιά ο ΥΠΕΘΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης για το θέμα των «ασύμμετρων απειλών», εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέκος Αλαβάνος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη και στην οποία παρουσίασε ψηφοδέλτια του κόμματος σε διάφορες περιοχές της χώρας.

    Ο Αλέκος Αλαβάνος απαντώντας σε σχετική ερώτηση ζήτησε «να μπει μια τελεία» στην υπόθεση αυτή και επέκρινε και την υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία, όπως είπε, πήρε τη σκυτάλη από τον πρωθυπουργό, το ΚΚΕ, το ΛΑΟΣ και τον κ. Παπαθεμελή, σημειώνοντας ότι οι γνώσεις της αποτελούν προσβολή για τη νέα γενιά.

    Η κυρία Μπακογιάννη, είπε ο κ. Αλαβάνος, επαναλαμβάνει τα σενάρια τύπου κουκουλοφόρων και ουσιαστικά θεωρεί υπεύθυνους αυτούς που δημιούργησαν το κίνημα κατά του άρθρου 16.

    «Ως εδώ. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτός ο δρόμος που οδηγεί σε βρώμικες εκλογές», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

    Χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις της υπουργού Εξωτερικών αναφέρεται «αναρωτιέται 'γιατί αυτοί που κάψανε τον Άγνωστο Στρατιώτη, δεν θα μπορούσαν να καίνε και τα δάση;'. Μια εύλογη απάντηση είναι η εξής: πρώτον γιατί δεν είδαμε τους επενδυτές και τα ιδιωτικά συμφέροντα να μαζεύονται σαν τις σφήκες γύρω από τον Άγνωστο Στρατιώτη για να τον αποχαρακτηρίσουν, να τον οικοπεδοποιήσουν και να τον χτίσουν, όπως συμβαίνει σε κάθε δασική περιοχή που πέφτει θύμα εμπρησμού».

    «Επομένως τα κίνητρα είναι μάλλον διαφορετικά. Και δεύτερον διότι η κοινή γνώμη δεν είναι υποχρεωμένη να υιοθετεί την πιο αφελή και ανόητη εκδοχή για τις πυρκαγιές, μόνο και μόνο επειδή βολεύει την κυρία Μπακογιάννη και την κυβέρνηση στην οποία συμμετέχει. Φτάνει πια. Οι ευθύνες όλων των κυβερνήσεων που μετέτρεψαν τον φυσικό πλούτο σε λεία οικονομικών και μικροπολιτικών συμφερόντων, δεν παραγράφονται, ούτε κρύβονται πίσω από παραπλανητικά επιχειρήματα για αφελείς» προστίθεται στην ανακοίνωση.

    Ακόμη στην ανακοίνωση διευκρινίζεται οτι «όσοι περιφέρουν στα κανάλια την δήλωση του επιτρόπου Φρατίνι περί εδαφικής τρομοκρατίας, καλό θα είναι να την αναφέρουν ολόκληρη, αφού ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αναφέρεται ευθέως σε 'κατασκευαστική μαφία'».

    Ο Αλέκος Αλαβάνος αναφερόμενος στο χρόνο διεξαγωγής των εκλογών είπε ότι πρωθυπουργός είναι ο κ. Λούλης και όχι ο κ. Καραμανλής και πρόσθεσε ότι δεν θα αντικασταστήσουμε τον κ. Λούλη με κάποιον λοχαγό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ‘’ΟΙ ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΔΕΣ’’
    ‘’ΟΜολόγα τα’’

    Στίχοι: Άκης Πάνου
    Μουσική: Άκης Πάνου
    Πρώτη εκτέλεση: Γλυκερία

    Ποντάρει άλογο κουτσό και παίρνει πεντακόσια
    εγώ ποντάρω σ' αετό και χάνω κάπου τόσα
    Σηκώνει τον Ιππόδρομο μ' ένα παλιό 'κοσάρι

    Εγώ αδειάζω καφετιά και γίνονται κριθάρι
    Αν θέλει η τύχη η στραβή τα φέρνει και στα δίνει
    Αλλιώτικα σε κυνηγά στα παίρνει και σε γδύνει

    ΟΜολόγατα, Ομολόγατα
    Τα φράγκα μοιρολόγατα
    Τι γίνανε μολόγατα
    Χορτάρι για τ' αλόγατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΑΡΑΧΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

    Πριν από μήνες ο άνδρας μου έλεγε οτι η ιστορία του πετρελαιαγωγού θα ζημιώσει πολλαπλά τη χώρα.
    Μου έλεγε, οτι δεν είναι μόνο οτι απειλούμεθα να υποστούμε τεράστια περιβαλλοντική καταστροφή και βέβαιη οικολογική υποβάθμιση σε πολλές περιοχές του Αιγαίου, αλλά στο τέλος θα φτάναμε να πληρώνουμε κι από πάνω το 'Ρώσο γαμπρό'.
    Μη γνωρίζοντας ακριβώς το ζήτημα, διαφωνούσα μαζί του και δεν μπορούσα να αποδεχθώ τουλάχιστον την άποψη οτι θα πληρώναμε κι από πάνω.
    Έλα, όμως, που αυτός είχε δίκιο κι εγώ άδικο.
    Διαβάστε (Newsroom ΔΟΛ):


    Η ρωσική κυβέρνηση εμφανίζεται να θέτει νέους όρους και προϋποθέσεις σε Ελλάδα και Βουλγαρία για τον πετρελαιαγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, προσπαθώντας ουσιαστικά να ωθήσει τις δύο χώρες στην πώληση των μεριδίων τους (24,5% έκαστη).
    Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης και αναδημοσιεύονται στην «Ημερησία», Ρώσοι αξιωματούχοι σε πρόσφατη συνάντηση στην Αθήνα έθεσαν - εκτός ατζέντας- δίλημμα στςι δύο χώρες Ελλάδα-Βουλγαρία ή να παράσχουν τις ποσότητες πετρελαίου που αντιστοιχούν στα ποσοστά συμμετοχής τους ή, εάν δεν μπορούν, ότι θα αντιμετωπίσουν οικονομικές κυρώσεις, οπότε είναι προτιμότερο να πωλήσουν τα μερίδιά τους.
    Ελλάδα και Βουλγαρία δεν μπορούν να εξασφαλίσουν αυτές τις ποσότητες αργού πετρελαίου, και συνεπώς αν υιοθετήσουν τη ρωσική πρόταση θα πρέπει να εκποιήσουν τα μετοχικά ποσοστά τους.
    Υπό τον φόβο οικονομικών κυρώσεων, εάν η Ελλάδα και η Βουλγαρία δεν μπορούν να βρουν τις αναλογούσες ποσότητες πετρελαίου, μπορεί να ανοίξει ο δρόμος για πώληση των ποσοστών τους σε ξένες πετρελαϊκές επιχειρήσεις ή και στην κυβέρνηση του Καζακστάν, κάτι που φαίνεται να αποτελεί και επιθυμία της Μόσχας.
    Πάντως, η Ρωσία ίσως δεν έχει τη δυνατότητα να παράσχει πετρέλαιο ικανό να καλύψει την πλήρη μεταφορική δυναμικότητα του αγωγού, η οποία είναι 35 εκατ. τόνοι ετησίως και μπορεί να φτάσει μέχρι και τους 50 εκατ. τόνους.

    Και τώρα αναρωτηθείτε, γιατί η κυβέρνηση έκρυψε από τον ελληνικό λαό την απαίτηση αυτή της ρωσικής πλευράς.
    Πώς φτάσαμε την ανατρεπτική αυτή εξέλιξη να την μαθαίνουμε απ’ τα βουλγαρικά μέσα;
    Άραγε φοβήθηκε η κυβέρνηση της Ν.Δ. μη καταρρεύσει ο μοναδικός στοιχειοθετημένος μύθος που με τόσο κόπο σμίλευε!
    ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ερωτηματικά για τη σύλληψη 62χρονου στην Αρεόπολη για τις πυρκαγιές

    Ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας ανακάλεσε την πρώτη του κατάθεση σχετικά με την πυρκαγιά στην Αρεόπολη της Λακωνίας, στην οποία απέδιδε ευθύνες σε 62χρονο συνταξιούχο, λέγοντας ενώπιον του ανακριτή πως ήταν κατασκευασμένη και προϊόν ψυχολογικής βίας από δύο ανώτερους αξιωματικούς της Πυροσβεστικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σήμερα ανακάλυψα το πρεσσ και το βρίσκω ενδιαφέρον πέρα από τις βρισιές και κάποια γραφικά άρθρα. Γράφω για να πω πως δεν πιστεύω στα σενάρια συνωμοσίας που διοχετεύει η κυβέρνηση και το ΚΚΕ η πρώτη για να κρύψει τις πομπές της το δεύτερο για να ψαρέψει στα θολά νερά της ψήφου του αγράμματου λαουτζίκου. Ψηφίζω για πρώτη φορά επειδή έλειπα για σπουδές στην Αμερική. Θα ψηφίσω Σύριζα γιατί είναι κόμμα σκεπτόμενων ανθρώπων, με αισθητική, με προτάσεις και με αγωνιστικό ήθος και περγαμηνές. Μια παράμετρος γνωστή στην επιστήμη της Δασολογίας που δεν αναφέρεται είναι πως η ανομβρία του χειμώνα πολλαπλασιάζει τις πιθανότητες πυρκαγιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. LOTTO ΠΑΣΟΚ

    ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ, ΚΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΙΘΜΟΙ

    3 (ΙΜΙΑ)
    20 (ΘΥΜΑΤΑ ΕΟ17Ν)
    82 (ΣΑΜΙΝΑ)
    1 (ΟΤΣΑΛΑΝ)
    39 (RICOMEX)
    73 (ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ-Η ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)


    ΚΑΙ ΣΤΟ JOKER ΠΑΣΟΚ ΚΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ Χ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. h ηλιθια πραξη ΤΗΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ μας εκαψε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εγώ διαπιστώνω ότι κάποιοι θίγονται από τις δημοσκοπήσεις και άρχισαν να βρίζουν, μια τον Αλογοσκούφη, μια τον ένα, μια τον άλλο. Σε λίγο θα εκδηλώσουν οριστικά αυτό που τους καίει: για όλα φταίει ο Γκιώργκος! Με τέτοιο αρχηγό, τέτοια αποτελέσματα δημοσκοπήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. den einai o enas i o allos, i politiki enos kommatos einai iperano prosopon, ante 15 xrona mathete to epitelous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 10.51

    Πάλι μαλάκας πιάστηκες, πάλι τζάμπα δουλεύεις Βλακέντιε!

    Στους άλλους το κόμματα δίνουν μετρητά, δωρεάν διακοπές, υπολογιστές και Rolex.

    Αντε μαλάκα, μέχρι και οι δικοί σου σε καταλάβανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 10:22 πμ: Ο Αλογοσκούφης ήταν αυτός;;; τς τς, εγώ νόμιζα ότι είναι ο Δούκας, μου φάνηκε ψηλός. Εσύ που τον είδες από κοντά, θα ξέρεις καλύτερα. Να αρχίσουμε ένα τρισάγιο για τον Μπραβογιώργο στην αρχηγία του ΠΑΣΟΚ ή να περιμένουμε ακόμα 15 μέρες;
    Βενιζέλο είσαι έτοιμος; Ανέβα στο άλογο και τρέχα να προλάβεις, υπάρχουν κι άλλοι υποψήφιοι αρχηγοί στο κόμμα :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. LOTTO ΠΑΣΟΚ

    ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ, ΚΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΙΘΜΟΙ

    3 (ΙΜΙΑ)
    82 (ΣΑΜΙΝΑ)
    1 (ΟΤΣΑΛΑΝ)
    39 (RICOMEX)
    73 (ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ-Η ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)
    Εμείς στη ΝΔ τρίβουμε τα χέρια μας για όλα αυτά.
    Μα πεθάνετε όλοι αρκεί να ξαναβγούμε εμείς.

    ΚΑΙ ΣΤΟ JOKER ΠΑΣΟΚ ΚΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ Χ.Α
    ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΙΖΩΝ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 10.51

    Λοιπον Σκυλε,

    Ξεχασες να πονταρεις στα μπουφαν,στο υφος κοττας,στις ρακεττες τενις,στα playstationς,στην καταθλιψη (κατσε εδω να δεις τι γινεται).
    Βαλε στο 16 και θα φας καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 11.19 καλώς τον εμμονικό μαλάκα. Έλεγα κι εγώ, ποιός σε γαμάει και δεν έσκασες μύτη...

    Πελατάκο, σε τρώει ο κώλος σου, αλλά μην ανησυχείς. Και της μάνας σου την έτρωγε μέχρι που τον έφαγε και ησύχασε.

    Ετοιμάσου κι εσύ, πλύσου όμως γιατί βρωμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ευτυχώς απουσιαζει κι ο χριστόδουλος,θα είχε κατεβάσει τον κόσμο στο σύνταγμα για προσευχές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τις εκλογές θα τις κρίνουν τα εξής:η εξαπάτηση των συμβασιούχων και των πολυτέκνων, η θέσπιση της συνέντευξης στο ΑΣΕΠ, η ιδιωτικοποίηση της ανώτατης εκπαίδευσης, η κατασυκοφάντηση του φοιτητικού κινήματος, η ζαρντινιέρα, τα ομόλογα, οι απαγωγές των Πακιστανών, οι παρακολουθήσεις, οι παραιτήσεις πάνω από 60 γενικών γραμματέων, υφυπουργών, υπουργών και ανώτατων αξιωματούχων κλπ.
    Αλλά πάνω από όλα τις εκλογές θα τις κρίνει η ανυπαρξία της παραμικρής θεσμικής μεταρρύθμισης τα τελευταία 4 χρόνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο ΑΛΟΓΣΚΟΥΦΗΣ ΕΙΝΑΙ

    ΒΛΑΚΑΣ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ ΓΝΩΣΤΟ.


    ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΛΑΠΑ ΕΛΛΗΝΑ

    ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ

    ΜΙΑ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ΣΤΗΝ ΨΑΡΡΟΥ

    ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΦΕΣ ΣΤΟ ΝΤΑ ΚΑΠΟ

    ΑΝΤΕ ΓΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ

    ΛΑΠΑΔΕΣ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ


    ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ


    ΟΙ ΞΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. PRAISE THE GOD :

    "Και θα έρθουμε εμείς ύστερα, οι "Συβαρίτες" πολιτικοί της μαλθακότητας και της τρυφηλότητας και των σχεδιασμάτων, (έχασαν από τον Κρότωνα), θα έρθουν οι Συβαρίτες πολιτικοί να πουν, "εδώ τα δισεκατομμύρια στην Τσακώνα πρέπει να καταβληθούν τάχιστα. Γιατί ο δρόμος Τριπόλεως-Καλαμάτας κάνει, εξαιτίας της διακοπής από το νερό", αλλά και στην Μαλακάσα το ίδιο έγινε?"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Tha psifiso ND giati pio allo komma tha mou prosferei ksana teteio gelio:
    Σας ζητώ να εκτιμήσετε, ειλικρινώς σας ζητώ να εκτιμήσετε. Ειλικρινώς σας ζητώ να εκτιμήσετε ότι πάσχουμε ως Κράτος, ως κοινωνία, ως διοικητική δομή από τους "εργάτες" του πεδίου. Ποιός θα δει την κομμένη "γράνα"; "Γράνα"; Που σημαίνει υδραγωγός. Που καταστρέφει το νερό, το... έδαφος και ύστερα "γλύφει" και "κόβει" την άσφαλτο. Και θα έρθουμε εμείς ύστερα, οι "Συβαρίτες" πολιτικοί της μαλθακότητας και της τρυφηλότητας και των σχεδιασμάτων, (έχασαν από τον Κρότωνα), θα έρθουν οι Συβαρίτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ζουμε μια εθνικη τραγωδια,το διχως αλλο.
    Ανθρωποι,σπιτια,περιουσιες καηκαν..

    Δαση αποτεφρωθηκαν,ελιες εγιναν καρβουνο ανθρωποι εμειναν στον ασσο...

    Και μεσα σε ολη αυτη την Εθνικη καταστροφη μονοι οι μοχθηροι,μισεροι,μισαλλοδοξοι φονιαδε εμπρηστες οι πασοκοσκυλαιοι χαιρονται..

    Ειναι φρικτο...

    Ακουγα σημερα στην ΝΕΤ καποιον πασοκοσκυλαια ,αυτον που τον "παραιτησε" το σπυριαρικο βιομηχανικο αποβλητο το σιμιτη, γιατι ειπε οτι δεν ξαναπολιτευθει(αλλα προφανως το ..σκεφτηκε καλλιτερα,τι αλλο να κανει αυτο το πραμμα),να λεει φιλτατοι οτι για ολα φταιει η κυβερνηση!!

    Και να αναφερει μια περιπτωση καποιου πυροπληκτου,που πηγε να παρει τα 3000 ευρω ,φορωντας ενα ακριβο πουκαμισο! και μαλιστα δηλωσε οτι του καηκαν 50 ελιες!...

    Ε! τουμπανο αμε στο διαολο,τραβα στο χωριο σου να φυλαξεις γιδια ..γιδι,Ε! γιδι!!!

    Ποσο κανουν ρε πουστη οι 50 ελιες? Αν ειναι και αληθεια οτι ειπωθηκε κατι τετοιο,και δεν ειναι κανενα "στημενο" του ΜΕΓΚΑ-νισταν,αλλα ας πουμε οτι του καηκαν 50 ελιες..
    Ποσο κοστιζουν ρε σκερβελε 50 ελιες 50 η και παραπανω χρονων ???

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ
    ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ
    ΕΙΣΘΕ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΥ
    ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
    ΕΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Πρεπει επισης να λαβουμε υπ οψιν μας οτι στην Ολυμπια,δεν λειτουργησε το συστημα πυρασφαλειας,γιατι οι τοπικες αρχες και οι υπαλληλοι της Ολυμπιας,.."φροντισαν" μα μην εχει νερο το ντεποζιτο!!!

    Ειτε γιατι τετοια εντολη πηραν απο την πασοκοσκυλια,ειτε το εκαναν απο μονοι τους για να καουν τα αρχαια και ...να "βγει το πασοκ"..

    Αν τους μηνυσω εγω για παραβαση καθηκοντος,για εγκληματικη αμελεια που ειχε ως αποτελεσμα φθορα δημοσιας περιουσιας,θα τους κρεμασουν η θα τους δικασουν δυο χρονια φυλακισης με τριετη αναστολη???

    Ρωταω απλα.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Προς 4:35,
    Ο υποψήφιος του ΛΑΟΣ είναι ο γνωστός Κωσταντίνος Αϊβαλιώτης που εργαζόταν στο ΝΕΜΕΣΙΣ της Κανέλλη και υπεγραφε ως Κυδωνιάτης και έβριζε διάφορους και καταδικάστηκε γι΄αυτό.
    Ο μπαμπάς του είναι τ. Διευθυντής πολεοδομίας Ανατ. Αττικής "ο κ. 20000 αυθαίρετα", ο αδελφός δουλεύει στην ΕΥΠ και η Αδελφούλα στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.
    Βοηθός στο Ευρωκοινοβούλιο του Νικήτα του Κακαλαμάνη, του Γιάννη Μαρίνου και τώρα συμβασιούχος υπάλληλος της πολιτικής ομάδας που ανήκει ο Καραντζαφέρης.
    Ο Παπαγιαννάκης τον ήξερε πολύ καλά και γι΄αυτό ήταν κατσουφιασμένος.

    Ξυπνήστε ρεεεεεε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Προς 9:57

    Μα αγαπητέ μου τα χρήματα - όσα και αν ήταν αυτά - δόθηκαν σε κλαρινιτζήδες σε αρνιά το Πάσχα και σε διάφορες άλλες εκδηλώσεις πολιτιστικού τύπου και μάσας

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Πρεπει επισης να λαβουμε υπ οψιν μας οτι στην Ολυμπια,δεν λειτουργησε το συστημα πυρασφαλειας,γιατι οι τοπικες αρχες και οι υπαλληλοι της Ολυμπιας,.."φροντισαν" μα μην εχει νερο το ντεποζιτο!!!

    Ειτε γιατι τετοια εντολη πηραν απο την ΝΔ, ειτε το εκαναν απο μονοι τους για να καουν τα αρχαια και ...να "βγει η ΝΔ"..

    Αν τους μηνυσω εγω για παραβαση καθηκοντος,για εγκληματικη αμελεια που ειχε ως αποτελεσμα φθορα δημοσιας περιουσιας,θα τους κρεμασουν η θα τους δικασουν δυο χρονια φυλακισης με τριετη αναστολη???

    Ρωταω απλα.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. LOTTO ΝΔ

    ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ, ΚΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΙΘΜΟΙ

    3 (ΙΜΙΑ)
    82 (ΣΑΜΙΝΑ)
    1 (ΟΤΣΑΛΑΝ)
    39 (RICOMEX)
    73 (ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ-Η ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)
    Εμείς στη ΝΔ τρίβουμε τα χέρια μας για όλα αυτά.
    Μα πεθάνετε όλοι αρκεί να ξαναβγούμε εμείς.

    ΚΑΙ ΣΤΟ JOKER ΝΔ ΚΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ Χ.Α
    ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΙΖΩΝ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Προς 12:40
    Και εγώ μαζί στην μήνυση μαζί και αναλαμβάνω και τα μισά έξοδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΦΟΛΑ


    ΣΟΥΣ ΓΑΛΖΙΟΥΣ ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΦΟΛΑ


    ΣΤΟΥΣ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΦΟΛΑ ΣΤΟΥΣ




    ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΦΟΛΑ ΣΤΟΥΣ




    ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΦΟΛΑ ΣΤΟΥΣ




    ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΦΟΛΑ ΣΤΟΥΣ




    ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΦΟΛΑ ΣΤΟΥΣ




    ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΦΟΛΑ ΣΤΟΥΣ




    ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΦΟΛΑ ΣΤΟΥΣ




    ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΦΟΛΑ ΣΤΟΥΣ




    ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΦΟΛΑ ΣΤΟΥΣ




    ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΦΟΛΑ ΣΤΟΥΣ




    ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΦΟΛΑ ΣΤΟΥΣ




    ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΦΟΛΑ ΣΤΟΥΣ


    ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΜΑΘΑΝΕ ΠΩΣ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ



    ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ



    Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ


    ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΕΛΕΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΘΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η
    ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΦΥΛΛΑΔΑ "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ" ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΠΑΝΔΩΡΑ.
    Συμπολιτες το 'ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ" και
    τα "ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΝΕΑ" ειναι οι μονες
    "ιστορικες" φυλλαδες που απο την
    πρωτη μερα εθεσαν τις υπηρεσιες τους στη διαθεση των δυναμεων κατοχης και των εδω συνεργατων τους.
    Πατριωτες ελεος, εκαναν εγχειριση
    αλλαγης φυλλου και μετονομασθηκαν
    σε απλο ΒΗΜΑ και ΝΕΑ γιατι δεν
    ηταν δυνατον να συνεχιζαν να
    εκδιδονται βασει του νομου περι
    δωσιλογισμου !!!!!!!
    Αν αυτα που γραφω ειναι παραμυθια,
    αν αυτα που γραφω εχουν την αξιο-
    πιστια της αλλης εργολαβικης πατσα-βουρας (ΕΘΝΟΣ), με τις μαιμου πρωτοσελιδες φωτογραφιες, ζηταω
    αντιλογο και να βγει καποιος να μου πει οτι ο ΔΟΛ δεν ετεθη στην
    υπηρεσια των κατακτητων, με το
    εντελως ΑΔΕΛΦΙΣΤΙΚΟ επιχειρημα οτι
    100 συμπατριωτες μας θα εχαναν τη
    δουλεια τους.
    ΕΘΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ
    Τι αλλο απο υπερμεγεθες κωλοδακτυλο
    στους εμπρηστες μπορει να ειναι η
    κολαζ(επικολληση 10μετρης φλογας)
    πρωτοσελιδη φωτογραφια της πατσα-
    βουρας.!!!!
    Τους λεει καθαρα, μαλακισμενα εμεις
    σας τα ρηξαμε για να εχουμε πραγμα
    τικες φωτογραφιες, τι αλλο μπορει
    να ειναι απο επαναπροσδιορισμο των
    στοχων????



    Το μεγαλο ξανα-γαμησι
    της 16 Σεπτεμβρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΦΤΑΙΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Κυριε Φωτιαδη,
    συμφωνω μαζι σου οτι ο Αλογοσκουφης
    εχει τεραστια ευθυνη λογω της υπο-
    χρηματοδοτησης, και ετσι φθασαμε να εχουμε 2.500.000 στρεμματα καρ-
    βουνο.
    Δεν μας ειπες ομως ποιον κρεμασαμε
    το 2000, με το 1.500.000 στρεμματα
    (διχως πολιτικους εμπρηστες), γιατι
    κυριε Φωτιαδη εαν βαλουμε στο λογα-
    ρισμο και τους ασυμμετρους εμπρηστες, φετος , αναλογικα ειμαστε στα ιδια επιπεδα με το 2000.
    Θα κανω και μια αλλη μακαβρια συ-
    γκριση, ειμαι υποχρεωμενος γιατι
    δεν γουσταρω με τιποτα τους
    υποκριτες σαν και σενα.
    Κυριε Φωτιαδη αν βαλεις κατω την
    ολικη εκταση της Ικαριας και τα
    στρεμματα που καηκανε και τα
    συγκρινεις με τη εκταση των νομων
    Ηλειας,Αρκαδιας,Μεσηννιας,Ευβοιας
    και τα στρεμματα που καηκανε τωρα,
    οι 70 νεκροι, φανταζουν πολυ λιγοι
    μπρος στους 12 νεκρους της Ικαριας
    επι του καθεστωτος του χθες.


    Ο ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΒΙΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΡΙΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ο ...ΔΑΣΟΦΑΓΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΚΕ
    ΠΑΣΚΕ ΚΑΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ


    Ειναι αληθεια οτι υψηλοβαθμο στελε-
    χος της ΠΑΣΚΕ (γυναικα, σκυλα μαλ-λον) της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ , δεν
    απεστειλε στα περιφερειακα καταστη-
    ματα της τραπεζας, το δειγμα της
    υπευθυνης δηλωσης που πρεπει να συ-
    μπληρωσουν οι ψημενοι συμπολιτες
    μας για να παρουν τα πρωτα 3000 Ευρω?
    Δεν το απεστειλε η πρασινη σκυλα,
    αν και ως εκ της θεσεως της ειχε
    την ευθυνη, απλα για να ξεφτελισει
    τη κυβερνηση, κατι που προσπαθησαν
    να κανουν οι εμπρηστες, εξ ου και
    το ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΚΕ,ΠΑΣΚΕ ΚΑΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ.
    Σου λεει θα υπαρξει καθυστερηση,θα
    μαζευτει κοσμος, θα πανε τα καναλια
    του Μπομπολα, σε μια προσπαθεια να
    ακυρωθει το θαυμα. Ποιο ειναι το
    θαυμα? Τη Παρασκευη το πυρινο
    Τσουναμι, τη Τεταρτη τα πρωτα λε-
    φτα. Αυτο και αν ειναι θαυμα.
    Ρωταω τους εκπροσωπους τυπου των
    εμπρηστων εδω στο blog αυτο, αυτα
    που γραφω παραπανω ειναι αληθεια η
    ειναι σαν τη φωτογραφια κολαζ της
    πατσαβουρας(ΕΘΝΟΣ)???
    Εγω συνοδοιποροι των εμπρηστων θα
    ενημερωσω τους ψημενους συμπολιτες
    μας ποιο ειναι το ονοματακι της
    εν λογω πρασινης σκυλας, θα δωσω τα
    μελη της οικογενειας της και που μενει.Για να δουμε πως καιγονται τα
    σπιτια των εμπρηστων και των συνο-
    δοιπορων τους.



    ΖΑΧΑΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. 10:43 Έλειπες στην Αμερική (άρα έχεις δεί πως ζεί ο πολιτισμένος κόσμος) και ήρθες στην Ελλάδα για να ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ; Είσαι με τα καλά σου;
    Αυτό το συνοθύλευμα "προσωπικοτήτων" που δεν μπορούν καλά-καλά να συμφωνήσουν μεταξύ τους και θέλουν και να καθοδηγήσουν (τρομάρα τους) και την Ελληνική κοινωνία;

    Εκτός πια και αν είσαι gay.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ο... ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ!!!!
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ο ...ΔΑΣΟΦΑΓΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. 12:54 μμ

    ==
    Το θεμα ειναι ποσο θα δικασθουν.

    Γιατι η "δικαιοσυνη" πασοκοσκυλαιικη ειναι ακομα...

    Η πασοκοσκυλια τους προσελαβε,τους.."αξιοποιησε"! τους εκανε "κονομημενους" ανθρωπους.

    Τι εμπιστοσυνη να εχεις σε αυτους??

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. τζων

    12:48 μμ

    ==
    Γλυκα!
    Οι "εν λογω" ειναι πασοκοσκυλαιικα σκυλια...

    Και ειμαι σιγουρος οτι εντολες εκτελουσαν....

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Μάθανε ότι γαμιόμαστε πλακώσανε και οι γύφτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. 2.50

    Βέβαια, διότι ότι καλό γίνεται το έχει κάνει η ΝΔ.
    Αν γίνει κάτι κακό το έχει κάνει κάποιος άλλος, οποιοσδήποτε εκτός ΝΔ.

    τ-Ζώον, σαλτα γαμήσου και φέρε μας την είσπραξη.
    Αντε μπράβο μαλάκα. Οτι έφαγες έφαγες. Τέλος, ώρα για φόλιασμα κοπρόσκυλε.

    ο Αράπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ανεύθυνοι άχρηστοι "άνθρωποι"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. 2:59 μμ

    ==
    Και δηλαδη ρε πουστη ,τωρα μεταξυ μας ,ο αραπης ειναι ανθρωπος??

    Αει σιχτιρ επιτελους λεχριτη..

    ο αραπης ειναι αραπης,εκτος αν μου δωσεις μια πειστικη εξηγηση γιατι ο .."θεος" τον εκανε αραπη..

    Κατι ηθελε να πει σκυλαραπα..
    Κατι ηθελε να πει ...

    Δεν μπορει να ειναι τοσο μαλακας..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Δεν υπάρχει πιο ανίκανη κυβέρνηση απο αυτή . Άφησαν οι ανίκανοι να καεί όλη η χώρα , και τώρα ζητούν τα ρέστα.
    Στείλτε την στις 16 Σεπτ. στο διάολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. 3.07

    Ελα ρε πουσταριό στη χώρα που μεγάλωσα και κανονίζω εγώ τα ραντεβουδάκια σου.
    Ελα μου το, έλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Χεστον μωρέ τον ασπρουλιάρη, το φάντασμα.
    Ασε που προχθές τον έστειλα και πήγε για περισσότερο "άσπρισμα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. 3:11 μμ

    ==
    Θελεις να πεις κατι και εγω δεν το καταλαβαινω??

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. --- ΤΕΣΤ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ---


    Έχω να παρουσιάσω ένα είδος τεστ.

    Ξεκινά αυτή τη στιγμή μια επιτροπή ελέγχου για να εξιχνιάσει εάν οι 3 έως 4 κύριοι υπεύθυνοι προστασίας όλων όσα συνιστούν αυτό που λέμε Ολυμπία... Ασφαλώς θα πρόκειται για τον Νομάρχη και για 3 άλλους περίπου.

    Θα ήσασταν έτοιμοι- ως ψηφοφόροι Ν.Δ - να επιδοκιμάσετε, ακόμα και να προωθήσετε την καταδίκη τους, ΑΠΟ ΤΩΡΑ*, εάν αποδεικνυόταν η εγκληματική τους αμέλεια;

    * εκ των προτέρων, πριν αποφανθεί η ελεγκτική επιτροπή για την πολιτική τους ταυτότητα!

    ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. 3:28 μμ

    ==
    Ενοχοι.
    Και "death by hanging".
    Τι δηλαδη, δεν ειχαν νερο στο ντεποζιτο για να δουλεψει το "συστημα πυρασφαλειας"????

    Δεν νοειται κατι τετοιο.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ο κ. Καραμανλής μας είχε συνηθίσει σε ηθικολογικές διατριβές επιπέδου κορασίδος Α' Γυμνασίου. Σε κοινοτοπίες κενές περιεχομένου. Ας αναφέρουμε μόνο δύο περιστατικά, τα οποία απεικονίζουν το ήθος της κυβέρνησης του κ. Καραμανλή:
    Η Πάρνηθα καιγόταν και η Ν.Δ. έκανε το συνέδριό της!
    Η Πεντέλη καιγόταν και ο κ. Καραμανλής συσκεπτόταν με τους υπουργούς του για την προκήρυξη των εκλογών!
    «Ο κόσμος καίγεται (κυριολεκτικά!) και η γριά χτενίζεται», κατά το λαϊκό σκωπτικό γνωμικό! Απλώς «χτενίζεται»;
    Τα δύο αυτά συμβάντα μόνον ως δείγματα αναισθησίας, κυνισμού και περιφρόνησης των Ελλήνων πολιτών μπορούν να χαρακτηριστούν.

    Λοιπόν διαβάζουμε συνεχώς ότι ο κ. Καραμανλής κρυβόταν, απουσίαζε, δεν έπαιρνε αποφάσεις, ότι «η κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα όσο κυβερνούσε». Λάθος! Λάθος, το οποίο συνεπάγεται λανθασμένες πολιτικές εκτιμήσεις. Ο κ. Καραμανλής και η κυβέρνησή του εφάρμοσαν συνειδητά μια σκληρή ταξική πολιτική, σύμφωνη με το νεοφιλελεύθερο δόγμα και τις εντολές των Βρυξελλών. Παλαιότερα, μιλούσαμε για «εκσυγχρονισμό». Η Ν.Δ. μιλούσε για «μεταρρυθμίσεις». Τι μεταρρυθμίσεις;

    Διάλυση του κρατικού τομέα της οικονομίας: ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΛΤΑ, βιομηχανίες. Σκληρή εισοδηματική πολιτική σε βάρος των μισθωτών και αντίστοιχη αλματική αύξηση των κερδών του τραπεζικού κεφαλαίου. Σ' αυτά «πέτυχε» η κυβέρνηση!

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ‘’PASOK poisonous’’

    4:02 μμ

    ==
    Και να συμπληρωσω :
    "δεν εστειλε στην κρεμαλα τους απατεωνες του Χρηματιστηριου"

    Αυτο ειναι μεγα εγκλημα.

    Και ακομα οταν το πασοκ και ο ιδιος ο προεδρος του, κ.Γ.Α.Π ζητουσε επιμονα εκλογες εδω και καπου δυο χρονια ,ικανοποιησε το αιτημα του.
    Και προκηρυξε εκλογες .."προωρες".

    Εγω δεν λεω να κρεμασει καμποσους πασοκους,που εχουν αναγαγει την πολιτικη ζωη της χωρας σε μπουρδελο.
    Λεω να μην κρεμασει κανενα.

    Οι πασοκοι ειναι τομαρια αλλα οχι και για κρεμασμα.

    PASOK poisonus

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. "ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΞΙΟΙ".

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ

    Υ.Γ: ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΑΔΙΚΟ ! ΓΙΑ ΤΟ ΒΥΡΩΝΑ.

    "ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ Ο ΠΥΡ ΠΟΛΙΤΗΣ"!

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΣ Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ.

    ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.


    [ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΡΟΙ ,ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ].

    Η ΕΥΘΥΝΗ, 100% ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ
    ΚΡΑΤΟΥΣ.

    ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΟΔΗΓΕΙΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.


    ΑΔΙΚΟ ! ΓΙΑ ΤΟ ΒΥΡΩΝΑ.

    "ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ Ο ΠΥΡ ΠΟΛΙΤΗΣ"!

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΣ Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ.

    ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.


    [ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΡΟΙ ,ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ].

    Η ΕΥΘΥΝΗ, 100% ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ
    ΚΡΑΤΟΥΣ.

    ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΟΔΗΓΕΙΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.


    ΑΔΙΚΟ ! ΓΙΑ ΤΟ ΒΥΡΩΝΑ.

    "ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ Ο ΠΥΡ ΠΟΛΙΤΗΣ"!

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΣ Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ.

    ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.


    [ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΡΟΙ ,ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ].

    Η ΕΥΘΥΝΗ, 100% ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ
    ΚΡΑΤΟΥΣ.

    ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΟΔΗΓΕΙΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.


    ΑΔΙΚΟ ! ΓΙΑ ΤΟ ΒΥΡΩΝΑ.

    "ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ Ο ΠΥΡ ΠΟΛΙΤΗΣ"!

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΣ Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ.

    ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.


    [ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΡΟΙ ,ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ].

    Η ΕΥΘΥΝΗ, 100% ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ
    ΚΡΑΤΟΥΣ.

    ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΟΔΗΓΕΙΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΟΔΗΓΕΙΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.
    ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΟΔΗΓΕΙΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.
    ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΟΔΗΓΕΙΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.
    ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΟΔΗΓΕΙΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.
    ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΟΔΗΓΕΙΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.
    ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΟΔΗΓΕΙΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.
    ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΟΔΗΓΕΙΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.
    ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΟΔΗΓΕΙΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. -ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ.

    -ΤΟ ΥΠ.ΟΙΚ. ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙΤΗΝ "ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ" ΤΩΝ ΚΑΜΜΕΝΩΝ, ΜΟΝΟ ΩΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ, ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΗΣ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *