GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όσο άντεξα...

. Του Γιώργου Παπούλια , Τέσσερεις μέρες κράτησα τον εαυτό μου. Σε κάθε ανακοίνωση νεκρού. Για κάθε νέο μέτωπο που κατέστρεφε φυσικό περι...

.
Του Γιώργου Παπούλια
,
Τέσσερεις μέρες κράτησα τον εαυτό μου. Σε κάθε ανακοίνωση νεκρού. Για κάθε νέο μέτωπο που κατέστρεφε φυσικό περιβάλλον. Ακόμη και στη φωτιά του Πάρνωνα που τον γνωρίζω σπιθαμή προς σπίθαμή, πηρά τη μηχανή, το μαγνητόφωνο κι ένα κόκκινο καπέλο μήπως και βοηθήσω και ξεκίνησα. Μετρίασα την οργή μου όταν άκουσα τις δηλώσεις Πολύδωρα. Κράτησα να νευρωτικα γέλια που πήγαν να μου φύγουν μπροστά στην αστεία εικόνα του πρωθουπουργού με το μπουφάν μέσα στον καύσωνα. Έπιασα τα χέρια μου να τρέμουν από νεύρα όταν κρατούσα την σημερινή εφημερίδα αλλά πίστευα ότι απλά το νόμισα.
Στη θέα όμως της καμένης Αρχαίας Ολυμπίας δεν άντεξα. Δεν μπόρεσα να κρατήσω τα δάκρυα. Ήταν εκεί από το 796 π.Χ. Δεν ξέρω τι θα γίνει, δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα. Μόνο την καταστροφή. Καληνύχτα.

28 σχόλια

  1. Ότι γλύτωσε από τους καλόγερους του Αλάριχου το αποτελείωσε ο δικοματισμός με το διαλυμένο κράτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόλις τέλειωσε μια «διακομματική» φαγωμάρα στο Mega για τις πυρκαγιές. Επέμεινα λίγο στην παρακολούθηση γιατί μετείχε και ο καθηγητής αστροφυσικής κ. Γούδης (με έκπληξη άκουσα ότι είναι υποψήφιος του ΛΑΟΣ) και ενδιαφερόμουν να ακούσω τη γνώμη του. Αποζημιώθηκα, αλλά με βαρύ κόστος. Έπρεπε επί ώρες να υφίσταμαι σχεδόν τους πάντες φωνασκούντες ο ένας πάνω στον άλλον. Απαράδεκτος ο Αθανασάκης. Και αυτόν υπερέβαλε όμως ένας δημοσιογράφος του Έθνους, ο Παναγιώτης Παναγιώτου. Καθίκι. Καλά, αυτοί οι λεγόμενοι οικοδεσπότες, που «διευθύνουν» τις συζητήσεις (εν προκειμένω ο Πρετεντέρης), δεν ξέρουν να βάζουν φίμωτρο σε τέτοιας λογής καθίκια, όταν δεν τους έχει δοθεί ο λόγος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Παναγιώτου είναι υπάλληλος του Μπόμπολα και κατ' ευφημισμό "δημοσιογράφος". Ένας από τους αυθεντικούς υπαλλήλους των νταβατζήδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α, και μην ξεχνάμε τα όργια που έκανε στην ΕΡΤ επί ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργο αυτο ειναι το στοίχημα της γενιάς μας,
    το νευρωτικό χαμόγελο να γίνει πράξη οργής, τα τρεμάμενα χέρια γροθιά ενάντια σε αυτούς που βιάζουν την πατρίδα μας και τον ακτιβισμό τον δικό σου και άλλων στην Πελοπόνησσο , δύναμη και περιουσία δράσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δημοσιογράφοι που κάνουν τους πολιτικούς, πολιτικοί που κάνουν τους δημοσιογράφους, στείρες συζητήσεις, διαγωνισμοί τραμπουκισμού στους συνομιλητές. άρθρα χύμα στο γυαλί 24 16 όλα μαζί, κρατικοδίαιτοι της ΕΡΤ γνωστά κομματόσκυλα κοπρίτες της χώρας μας, τσιπάκια τηλέφωνα και έλειπαν μόνο οι πλαστικές καρέκλες και τα καρπούζια...

    Όλα αυτά και σκηνικό background γραφικό / βίντεο τις φλόγες που μαίνονται, η σύνθεση που προκαλεί οργή και εμετό με αιτία το σύνολο των "πολιτικών" και "δημοσιογράφων".

    Κύριοι "πολιτικοί" και "δημοσιογράφοι" που σήμερα φιλοξενείσθε στο μόνιτορ 3 και 5, νομίζω ότι επαξίως απόψε κερδίσατε αυτό:

    Άντε γαμήδια παράσιτα, χρόνιες βδέλλες στον σβέρκο μας.
    Πότε επιτέλους θα πεθάνετε να ξεβρομίσουμε;


    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1:13
    Χρήστο,
    Εμείς θα φυτέψουμε τα δέντρα στα δάση και την ελπίδα στις καρδιές των ανθρώπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @1:03 πμ
    Στην εκπομπή που λες, ο καθηγητής Γούδης μίλησε για τουρκόφιλους (αν θυμάμαι σωστά τη λέξη) και (οπωσδήποτε) για προκυνημένους. Εξανέστη ο Μανώλης Καψής, ζητώντας ονόματα, αλλά και ο Πρετεντέρης. Εγώ δεν ξέρω, είπε, κανένα πολιτικό και κανένα Έλληνα να είναι τουρκόφιλος και προκυνημένος.
    Μπα; Έτσι; Τότε τι στο διάολο δημοσιογράφοι είναι. Δεν έχουν πάρει χαμπάρι; Δεν ξέρουν ονόματα και θέλουν να μάθουν; Ο καθηγητής ευνοήτως απέφυγε. Θα τους πω εγώ.
    Τυχαίνει να ξέρουν κάποιον που ονομάζεται Γιώργος Παπανδρέου; Τυχαίνει να ξέρουν κάποιαν που ονομάζεται Ντόρα Μπακογιάννη; Τυχαίνει να ξέρουν άλλους: πολιτικούς, δημοσιογράφους, «διανοούμενους» και λοιπούς τσανακογλείφτες που υποστήριζαν το προδοτικό σχέδιο Ανάν;
    Πάρετε μια πρώτη δόση ονομάτων, κύριοι Καψή και Πρετεντέρη. Το θεμελιώδες αίτημά σας ικανοποιήθηκε.
    Θέλετε πάντως και άλλες δόσεις; Θα σας πω τι να ψάξετε. Ψάξετε ονόματα όσων υποστήριξαν ενέργειες του Γιώργου Παπανδρέου ευνοϊκές για την Τουρκία και εις βάρος της Ελλάδος, για τις οποίες είχαν εγερθεί αντιδράσεις και μέσα από το ΠΑΣΟΚ. Άλλες ενέργειες για τις οποίες βουλευτής της ελληνικής Βουλής είχε δηλώσει ότι ντρέπεται που είναι Έλληνας.
    Θέλετε και άλλη περιοχή; Γνωρίζετε κάποιαν που ονομάζεται Μαριέττα Γιαννάκου; Γνωρίζετε έναν εσμό χαρακτηριζόμενο «συγγραφική ομάδα» ενός κάποιου βιβλίου; Γνωρίζετε ότι το βιβλίο αυτό είναι υπαγορευμένο από Τούρκους ιστορικούς και ότι οι κομπάζοντες σαν «συγγραφείς» είναι απλώς και κατά σύμβαση προσκυνημένοι;
    Δυστυχώς, από το κορμί της Ελλάδας ανέκαθεν αναδύονταν και προδότες. Τις τελευταίες δεκαετίες έχει επικρατήσει να συγκαλύπτονται με γενικόλογες δηλώσεις του τύπου: δεν υπάρχουν μειοδότες, δεν υπάρχουν προσκυνημένοι, όλοι είμαστε πατριώτες, κανείς δεν αμφισβητεί τον πατριωτισμό κανενός και άλλα τέτοια κουροφέξαλα.
    Εθνικοί μειοδότες υπήρχαν πάντα, υπάρχουν και σήμερα. Τους καθιστούν φανερούς οι πράξεις τους. Είναι χρέος μας ο εντοπισμός και η δίωξή τους. Ο ελληνικός λαός όμως έχει καταντήσει σε κατάσταση σχεδόν ναρκώσεως. Να ακούει τον μειοδοτικό λόγο και ταυτόχρονα να λειτουργεί η πλύση εγκεφάλου ότι δεν υπάρχουν μειοδότες.
    Το πράγμα έχει καταντήσει, οι δυο ακρογονιαίοι της πλεκτάνης Ανάν (κατά χαρακτηρισμό του Χρήστου Γιανναρά) να έχουν αναδειχτεί ο ένας αρχηγός κόμματος εξουσίας, η άλλη υπουργός εξωτερικών.
    Χθόνιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Αλαριχος, ο Θεοδοσιος και ο Μπουλης της Νατασας !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. χα,χα τι έγινε ρε ΠΑΣΟΚομουτρα του press-gr την κάνατε γαργάρα την παπαριά που είπατε για το γκάλοπ της ALCO και σβήσατε όλο το θέμα;

    Εμπρός στον Λαλιώτη για οδηγίες νεκρόφιλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. -------

    Είναι χρέος μας ο εντοπισμός και η δίωξή τους.

    --------

    Ετσι, Χθονιε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χαιρετισματα στον Γουδη.

    Αν και, στο ΛΑΟΣ θα αναγκαστει εκ των πραγματων να συναναστρεφεται με Γιαχοβαδες, απληστους και ανθελληνες. Αυτο δεν του ειναι συνειδητο, του Γουδη;

    Τι σκεφτεται επ' αυτου ο Γουδης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μεγαλη βλακεια εγραψες
    αν το ΛΑΟΣ εχει Γιαχοβαδες, απληστους και ανθελληνες τοτε δεν ξερεις τι σου γινεται
    Ασχολησου λιγο με τους αθεους και τους απατριδες του κομματος σου
    ΨΗΦΟ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
    ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  14. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑ ΑΠΟΚΑΪΔΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Giorgo,
    eksefrsases toso periektika kai toso omorfa afto pou oloi mas niosame tis teleftaies meres.
    Alla na simplirosw kai ena fobo. Giati tin politia tin exoume anagki sta diskola kai stin katastrofi me tis pirkagies i politia apla den itan ekei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ

    ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΛΕΙΦΟΥΝ

    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ




    ψηφοφορος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλησπερα κυριε Γιωργο Παπουλια.
    Απο την αρχη σου λεω οτι εισαι
    φοβερο ταλεντο.
    Ειμαι σιγουρος οτι θα εβγαζες χρημα
    με ουρα αν ειχες αναλαβει τη στηλη
    αναγνωστων(εκει που γραμματα και
    απαντησεις τις γραφει ο ιδιος) σε
    περιοδικα του τυπου Teenager, Stay
    Free, Κατερινα κλπ.
    Ωστε πονεσες πολυ που καηκε η Αρχαια Ολυμπια ???
    Εμενα πως μου κανει οτι πραγματικα
    πονεσες παρα πολυ, οχι γιατι
    μισοκαηκε, αλλα γιατι δεν εγιναν
    ολα σταχτη και μπουρμπερη.
    Αστα Γιωργο μου, η χαρα σας δεν
    κρυβεται οταν εχουμε καταστροφη και
    η λυπη σας οταν κατι γλιτωνει.
    Γιωργο μου συμφωνεις με την επανα-
    φορα της θανατικης καταδικης για
    τους εμπρηστες (ετσι για να μην μας
    σκασεις απο τη στενοχωρια σου αλλη
    φορα) ΝΑΙ η ΟΧΙ ???
    Ολα τα αλλα ειναι μαλακιουλες Γιωρ-
    γο μου.


    ΤΑΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  18. Σε μερικούς δεν αρέσει το press-gr μόνο όταν τα βάζει με το ΠΑΣΟΚ.

    Τότε τους βγαίνει και τα βάζουν μαζί του....


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΨΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΨΗΣΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΔΥΟ ΠΡΑΜΑΤΑ
    ΕΙΝΑΙ η ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΟΣ η ΜΑΛΑΚΑΣ.

    ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΜΕ ΣΕ
    ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΜΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ :

    ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ , ΜΑΥΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΜΠΑΙΝΕΙΣ
    ΣΤΗ ΚΑΛΠΗ ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΔΙΑ
    ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    Παρακαλω το παραπανω να μεταδοθει
    παντου, με SMS και οποιο αλλο μεσο


    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιατί αγόρι μου Παπούλια άντεξες μόνο τέσσερις μέρες? όλους τους υπολοίπους δεν μας σκέφτηκες;δεν άντεχες και άλλο για να μην είμαστε υποχρεωμένοι να διαβάζουμε τα ανεκδιήγητα ελληνικά σου και να διαβάζουμε τα λαμογιο φληναφήματά σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κι εγώ, φίλε, που το χωριό μου στέκεται βιγλάτορας της άνω κοιλάδας του Αλφειού, στέκομαι και αγναντεύω τις πλαγές της Γορτυνίας και Ορ. Ολυμπίας και βλέπω! Βλέπω την πράσινη μικρό όαση του χωριού μου που σώθηκε μες στη μαύρη έρημο! Μια έρημο τομακτική. Και τώρα με το ολόγιομο φεγγάρι, ο σκοτεινός κύκλος είναι ένα έρεβος που σε ανατριχιάζει! Το πως υπάρχει ορίζοντας το νοιώθεις από τα μακρυνά χωριά, που έχουν ρεύμα! Τα κοντινά όλα μεσα στο άγριο σκοτάδι θαρείς πως τα κατάπιε η νύχτα! Άτυχη χώρα! Σούπεσε ο κλήρος στις αρχές κιόλας του νέου αιώνα να διφεντευτείς από τη χειρότερη, την ανικανότερη, την πιο επικίνδυνη κυβέρνηση της ιστορίας σου, με τον πιο κυνικό, τον πιο αλλαζόνα, τον πιο ανίκανο πρωθυπουργό, που γνώρισες ως τώρα!
    Και γιατί σε μας;
    Έχουμε τόσο αφελή λαό;


    ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Για τον χθόνιο μια κουβέντα:
    Θα είχες δίκιο αν ήξερες τι έλεγες, μικρό κουταβάκι! Αλήθεια, διβάζεις όσα γράφεις;
    Βέβαια είναι η πρώτη, αλλά και η τελεταία φορά που ασχολούμαι μαζί σου. Για ποικιλία! Γιατί είσαι κομμάτι.. φαιδρός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΚΕ
    ΠΑΣΚΕ ΚΑΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ


    Ειναι αληθεια οτι υψηλοβαθμο στελε-
    χος της ΠΑΣΚΕ (γυναικα, σκυλα μαλ-λον) της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ , δεν
    απεστειλε στα περιφερειακα καταστη-
    ματα της τραπεζας, το δειγμα της
    υπευθυνης δηλωσης που πρεπει να συ-
    μπληρωσουν οι ψημενοι συμπολιτες
    μας για να παρουν τα πρωτα 3000 Ευρω?
    Δεν το απεστειλε η πρασινη σκυλα,
    αν και ως εκ της θεσεως της ειχε
    την ευθυνη, απλα για να ξεφτελισει
    τη κυβερνηση, κατι που προσπαθησαν
    να κανουν οι εμπρηστες, εξ ου και
    το ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΚΕ,ΠΑΣΚΕ ΚΑΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ.
    Σου λεει θα υπαρξει καθυστερηση,θα
    μαζευτει κοσμος, θα πανε τα καναλια
    του Μπομπολα, σε μια προσπαθεια να
    ακυρωθει το θαυμα. Ποιο ειναι το
    θαυμα? Τη Παρασκευη το πυρινο
    Τσουναμι, τη Τεταρτη τα πρωτα λε-
    φτα. Αυτο και αν ειναι θαυμα.
    Ρωταω τους εκπροσωπους τυπου των
    εμπρηστων εδω στο blog αυτο, αυτα
    που γραφω παραπανω ειναι αληθεια η
    ειναι σαν τη φωτογραφια κολαζ της
    πατσαβουρας(ΕΘΝΟΣ)???
    Εγω συνοδοιποροι των εμπρηστων θα
    ενημερωσω τους ψημενους συμπολιτες
    μας ποιο ειναι το ονοματακι της
    εν λογω πρασινης σκυλας, θα δωσω τα
    μελη της οικογενειας της και που μενει.Για να δουμε πως καιγονται τα
    σπιτια των εμπρηστων και των συνο-
    δοιπορων τους.



    ΖΑΧΑΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @4:36
    Ευχαριστώ για το σχόλιο. Εκεί πρέπει να επικεντρώσουμε την κριτική μας, μακριά από όποιεσδήποτε πολιτικές σκοπιμότητες. Αν θέλουμε να έχουμε αποτέλεσμα!

    @ΤΑΣΟΣ Ήμουν και είμαι υπέρ της επαναφοράς της θανατικής ποινής και όχι μόνο για τους εμπρειστές. Με κάποιο διαφορετικό ύφος θα μπορούσαμε να κουβεντιάσουμε. Ευχαριστώ για την ανταπόκριση.

    @9:17
    Είστε τόσο έξυπνος που προφανώς η ταπεινότητα μου δεν διακαιούται να διαλεχθεί με την υψηλότητα σας κύριε. Σας ευχαριστώ για το σχόλιο.

    @ΥΓΙΑΙΝΕΤΑΙ
    Ευχαριστώ πολύ για το comment το οποίο πραγματικά τιμά το αυθόρμητο κειμενάκι μου. Η παρουσία σας κοσμεί το blog εδω και πολύ καιρό, ενώ σπουδαίες συζητήσεις έχουν ξεκινήσει από δικά σας σχόλια.Όπως και να έχει αγαπητέ φίλε, άσχημα τα πράγματα για την γη των Πελασγών...για την αιώνια Πελοπόννησο...
    Γ.ΠΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ

    η' ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ

    η' ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ


    Το μεγαλο ξανα-γαμησι
    της 16 Σεπτεμβρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΣΗΜΕΡΑ 29/ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ/07 ΤΡΙΑ
    GROUPS ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΕΠΕΣΚΕΦΘΗΣΑΝ ΤΗΝ
    "ΚΑΤΑΣΤΡΑΜΕΝΗ" ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ.
    ΑΥΡΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΔΥΟ ΚΡΟΥΑΖΕΡΟΠΛΟΙΑ
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΙΕ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΦΕΙΣ ΜΑΥΡΑ, ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΠΙΕΣΗ ΓΛΥΚΕ ΜΟΥ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΜΕΝΕ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΚΑΙΕΙ
    ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ
    ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ. ΚΟΛΠΟ ΗΤΑΝΕ
    ΚΟΥΤΟ ΑΓΟΡΙ, ΜΗ ΚΛΑΙΣ.
    ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΩΡΟΛΟΓΙΑ
    ΛΕΓΕΤΕ " ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ"


    ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ε τότε ας κατουρήσει και λίγο να σβήσει και καμιά φωτιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @10:32 μμ Εσύ μεγάλε, για πες μας τι τυχόν προδοσίες έχεις διαπράξει ή οπωσδήποτε με ποιους από τους προδότες συντάσσεσαι και τινάχτηκες τόσο απότομα. Το οφείλεις στους σχολιαστές για να καταλάβομε την ταραγμένη δήθεν αδιαφορία σου. Και μια συμπληρωματική ερώτηση: τείνεις από χαρακτήρα στην προδοσία ή το πράγμα έχει και μάσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *