GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εδώ ο κόσμος (κυριολεκτικά) καίγεται...

...και στο ΠΑΣΟΚ κάνουν ψηφοθηρικές συμμαχίες και ο Κουλούρης δίνει το μηχανισμό του στον Χρυσοχοΐδη! . Εδώ ο κόσμος καίγεται... και ακούγετ...

...και στο ΠΑΣΟΚ κάνουν ψηφοθηρικές συμμαχίες και ο Κουλούρης δίνει το μηχανισμό του στον Χρυσοχοΐδη!
.
Εδώ ο κόσμος καίγεται... και ακούγεται οτι στο ΠΑΣΟΚ ο κ. Α. Λοβέρδος κάνει συμμαχία με την κ. Μ. Αποστολάκη στην Β' Αθηνών για την επιβίωση τους σε "υψηλή" σειρά στις εκλογές. Παράλληλα ο μηχανισμός του Κ. Κουλούρη δόθηκε μετά βαΐων και κλάδων στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Τώρα τι ισχύει, κοντός ψαλμός αλληλουια...
Μαρκήσιος
...Οχι ότι στη ΝΔ τα πράγματα είναι καλύτερα!

25 σχόλια

  1. popo ti tha kanoyme xvris ton koyloyrh
    klaps

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o lalioths den htan poy apeiloyse gia pyrhnika???
    ta erixe h exei kai alla???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ. ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΚΑΪΔΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΛΠΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ

    Η εκτελεστική ψυχραιμία των δραστών του εμπρησμού στον Υμηττό, έτσι όπως καταγράφηκε από κάμερα και δημοσιοποιήθηκε στον Ελληνικό λαό, καταδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το οργανωμένο σχέδιο πυρπόλησης της Ελλάδας, και το οποίο δικαίως χαρακτηρίσαμε από εχθές ως ΣΧΕΔΙΟ ΙΜΠΡΑΗΜ.
    Όμως το ντοκουμέντο αυτό δεν είναι το μοναδικό στοιχείο. Συνοδεύεται απο την εύρεση δεκάδων εμπρηστικών μηχανισμών αναφλεγμένων ή όχι, σε ΟΛΑ τα σημεία της πατρίδας μας.
    Συνοδεύεται κυρίως από ένα επιτελικό πλάνο δράσης που ίσως πιστοποιεί την εμπλοκή στελεχών ξένων υπηρεσιών.
    Εκτός από τις παραπλανητικές πληροφορίες (τον χορό των οποίων άνοιξαν από την ιστοσελιδα τους αντιεξουσιαστές), διαδικτυακές ή τηλεφωνικές σε αρμόδιες υπηρεσίες, ιδιαίτερης προσοχής χρήζει η αλυσιδωτή ανάφλεξη περιοχών σε χρονικό συντονισμό με την μετακίνηση πυροσβεστικών δυνάμεων.
    Με ιδιαίτερο όμως δέος, θα πρέπει να σταθούμε στους επιλεγμένους στόχους της Μεγαλόπολης και του Αλιβερίου, ενεργειακών εθνικών κέντρων, καθώς και στην ανεπιτυχή προσπάθεια πυρπόλησης των διυλιστήριων της Ελευσίνας λίγες ώρες μετά την επίθεση σε Ηλεία και Λακωνία. Σημειώνουμε ότι σε όλες τις πληγείσες περιοχές, ο Ελληνικός λαός αντιστέκεται με κάθε τρόπο και μέσο, με ηρωϊσμό και αυτοθυσία, αρνούμενος να εγκαταλείψει τις εστίες του που το πολιτικό κατεστημένο αδυνατεί να προστατέψει.

    Η ώρα του Στρατού έχει φτάσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. «Αποστολή των Ενόπλων Δυνάμεων είναι η υπεράσπιση της εθνικής ανεξαρτησίας και της ακεραιότητας της Ελλάδας, η εξασφάλιση του εθνικού της χώρου, και η αποφασιστική τους συμβολή στην επίτευξη των στόχων της πολιτικής της χώρας»

    Είναι να αναρωτιέται κανείς… κι ας υποβάλει ρητορικά ερωτήματα…. Βρίσκεται ναι ή όχι σε κίνδυνο η Εθνική Ακεραιότητα; Κινδυνεύει ναι η όχι ο Εθνικός μας χώρος; Καταστρέφεται να ή όχι, δημιουργώντας ΚΥΜΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ, τεράστιο τμήμα εδάφους;
    ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…

    Είναι να αναρωτιέται κανείς… Γιατί η συμπλεγματική Πολιτική Ηγεσία, δεν θέτει σε κατάσταση ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ολόκληρη την Πελοπόννησο; Δεν το επιτρέπει το Πολίτευμα; Δεν το επιτρέπει η Δημοκρατία; Τα ερωτήματα για όσους βάζουν την Ελλάδα και την Αποστολή τους ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ, πρέπει να είναι ασφαλώς ρητορικά. Και να σπεύσουν ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΤΑΓΗ, για να αποτελέσουν ΤΗΝ ΛΥΣΗ, να αποσοβήσουν την επέκταση της καταστροφής, να επιβάλουν την Τάξη και την Ασφάλεια και να λογοδοτήσουν ΜΟΝΟ στο Εθνος και την Ιστορία του! Στρατηγέ Γράψα, έτσι δεν είναι;

    (Μήπως μετά τις αρθρόες συλλήψεις αλλοδαπών που θα πρέπει να ανακοινωθούν επίσημα ίσως και σήμερα το βράδυ, εξασθενεί θεματικά το ρητορικό των παραπάνω ερωτησεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. XRISOXOIDI KAI LOVERDO parte t arxidia mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ!

    Η "ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ" ΤΟΥ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ "ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ...";

    ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!

    ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ!!

    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ Κ.Κ.Ε. ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΣΠΟΤΑΚΙΑ ΣΤΑ ΑΠΟΚΑΪΔΙΑ!!! ΨΑΞΤΕ ΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. Σε μερικούς δεν αρέσει το press-gr μόνο όταν τα βάζει με το ΠΑΣΟΚ.

    Τότε τους βγαίνει και τα βάζουν μαζί του....


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ 7:11 μμ
    Kala eisai poli ANENIMERETOS

    Apodeixthike oti to parapanw video edeixne anthrwpous pou prospathousan na SVISOUN thn FWTIA, itan ETHELONTES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Tις στάχτες τους εμύριζα
    και ψήφισα το ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Ξεφτιλισμένος υπάλληλος των Βαρδινογιάννηδων ονόματι Θοδωρής Ρουσσόπουλος επανήλθε στο υπουργείο για να συκοφαντήσει το Πα.σο.κ. .
    Είναι γεγονός ότι
    ΔΕΝ ΑΠΟΚΗΡΥΣΣΕΙ η κυβέρνηση το βλακώδες επικοινωνιακό σενάριο της «ασύμμετρης απειλής» για να συγκαλύψει τις τεράστιες ευθύνες της και να δικαιολογήσει την ανικανότητά της να συντονίσει αποτελεσματικά τον κρατικό μηχανισμό στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

    ΑΝΕΛΑΒΕ ο κ. Θεόδ. Ρουσόπουλος, που παραμένει υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, να εξωραΐσει με σπαραξικάρδιο ύφος, ως τεθλιμμένη χήρα, και με σαθρά επιχειρήματα, το απαράδεκτο σενάριο, που αποδοκιμάζεται και από κυβερνητικά στελέχη, αλλά και προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις στις τάξεις των αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων, και μάλιστα σε όλες τις βαθμίδες.

    ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ο κ. Ρουσόπουλος «με δικά του λόγια» όσα βαρύγδουπα είχε πει προχθές ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βύρων Πολύδωρας, ο οποίος πρόσθεσε χθες στους παράγοντες της «ασύμμετρης απειλής» και τον... «στρατηγό άνεμο». Με αυτήν την προσθήκη σκορπίστηκαν στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα όλα τα κυβερνητικά επιχειρήματα. Μέχρι που γέλασε και το παρδαλό κατσίκι.

    ’’PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  12. *** ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ***

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ, ΕΝΤΑΥΘΑ

    ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ: PASOK poisonous + BABIS


    EXTRA ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή




  13. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑ ΑΠΟΚΑΪΔΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Etsi, kanoyn party panw stis staxtes gia ta pshfalakia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ό,τι σεβάστηκαν οι αιώνες δεν μπορούν να προστατεύσουν οι γραικύλοι

    Πριν τρία μόλις χρόνια είχαμε τους περίφημους ολυμπιακούς αγώνες του 2004 (olympic games για μας και τίποτε άλλο…). Στην διάρκειά τους δεν συνέβη στην Πατρίδα μας κανένας εμπρησμός, καμμία τρομοκρατική επίθεση, καμμία καταστροφή, τίποτε το ύποπτο. Τα συμφέροντα των πολυεθνικών, που κέρδισαν από αυτήν την ιστορία δισεκατομμύρια, που πλήρωσε από το υστέρημά του ο Ελληνικός Λαός τεράστια και οι πολυεθνικές ξέρουν να προστατεύουν τα συμφέροντά τους από τους διάφορους «αγνώστους» και δήθεν… Δυστυχώς αμφιβάλουν ακόμη κάποιοι (αμφιβάλουν γιατί έτσι τους βολεύει…) ότι η χώρα βρίσκεται στο στόχαστρο μιας σκοτεινής συνωμοσίας. Αυτό παρ’ όλο το γεγονός ότι υπάρχει η μαρτυρία δεκάδων αυτοπτών μαρτύρων, τεκμήρια, συλλήψεις, ακόμη και τηλεοπτικό υλικό! Φτάσαμε στο σημείο να απειληθεί ο πλέον Ιερός χώρος των Ελλήνων, η Αρχαία Ολυμπία, να μεταβληθεί σε στάχτες το Κρόνιον όρος, όπου εδίδοντο και εκεί όρκοι ιεροί. Η είδηση δυστυχώς είναι αληθινή! Μέσα στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας έφτασαν οι φλόγες.

    Η φωτιά έχει τυλίξει το δάσος και τα κτίσματα μέσα στον αρχαιολογικό χώρο. Το Μουσείο κινδυνεύει άμεσα, εκκενώνονται ξενοδοχεία και γίνεται προσπάθεια απομάκρυνσης κατοίκων που κινδυνεύουν.

    Οι φλόγες από δύο μεγάλα μέτωπα έχουν κάψει σπίτια στις παρυφές του οικισμού και από ώρα είχαν βρεθεί κοντά στον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας αλλά και στο κτίριο της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, κοντά στο αρχαίο στάδιο. Στις φλόγες παραδόθηκε ο Κρόνιος Λόφος, ενώ οι αρχαιολόγοι αναμένουν να περάσει η πύρινη λαίλαπα για να ελέγξουν εάν έχουν γίνει ζημιές στο Μουσείο. Το σύστημα πυρόσβεσης του αρχαιολογικού χώρου λειτούργησε αλλά δεν επαρκεί να αντιμετωπίσει τις φλόγες, ούτε είναι σχεδιασμένο για να σταματήσει την πυρκαγιά στη γύρω δασώδη έκταση. Κατά ποίον τρόπο τώρα λειτούργησε όταν δεν έσβησε την φωτιά και όταν για τους περίφημους olympic games χρωστάμε ακόμη στους ξένους δισεκατομμύρια αυτό σίγουρα δεν αντέχει σε καμμία λογική. Το βέβαιον είναι ότι το κράτος των γραικύλων δεν φρόντισε το αυτονόητο. Να προστατεύσει από μία πιθανή και εξελισσόμενη εδώ και τέσσερις ημέρες φυσική καταστροφή τον Ιερό αυτό χώρο των Ελλήνων.

    Όχι, η ευθύνη δεν βαρύνει μόνον την Ν.Δ. που σήμερα κυβερνά, αλλά και το ΠΑΣΟΚ, που κυβέρνησε για τόσα πολλά χρόνια και βεβαίως και κάποια παραπονεμένα παιδιά της Ν.Δ., που τώρα παριστάνουν τους εχθρούς του πολιτικού κατεστημένου και παίζουν θέατρο φτηνού λαϊκισμού, προβάλλοντας τηλεοπτικά πλάνα με την μάνικα στο χέρι… Επιτέλους, ας καταλάβουν ότι κάποιοι έχουν και μυαλό σε αυτόν τον τόπο.

    Όσο γι’ αυτούς που ρωτάνε που είναι ο στρατός με τα μηχανήματά του, θα πρέπει να ξέρουν ότι τα μηχανήματα του Στρατού (τις περίφημες ΜΟΜΑ του Μηχανικού) τις διέλυσε ο πνευματικός πατέρας του Γ. Καρατζαφέρη Μητσοτάκης γιατί εθεωρείτο ότι κάνουν αθέμιτο ανταγωνισμό στους εργολάβους δημοσίων έργων, ένας από τους οποίους ήταν τότε και ο γενικός διευθυντής του κόμματος της Ν.Δ.

    Εναντίον όλων, λοιπόν για την Ελλάδα και τον πολιτισμό της. Ενάντια στο σάπιο πολιτικό κατεστημένο και τα τσιράκια του που παριστάνουν τους επαναστάτες εκ του ασφαλούς, παίζοντας και αυτά το παιχνίδι του κατεστημένου.

    Επάνω στις στάχτες του Κρονίου όρους όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ας ευχηθούν να τελειώσει το ψευτορωμαίικο και να αναστηθεί η ΕΛΛΑΣ! Και αυτό σίγουρα δεν θα γίνει μέσα από την οποιαδήποτε κάλπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. lete na doume eta ton kouloyri sto eyropsifodeltio ?
    na ton do na pigainei stis laikes sto belgio kai as pethano

    xaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει καμία καταγγελία από το πασοκ για τους εμπρηστές.

    Μόνο για την "ανικανότητα" της κυβέρνησης μιλάνε.

    Είναι πλέον φανερό που αποσκοπούν.

    Ντροπή τους. Κάνουν πολιτική πάνω στα αποκαϊδια.


    Οι εμπρησμοί σανίδα σωτηρίας του πασοκ.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 8:11
    Καλά τι παίρνεις??Άκουσες το Γιωργάκη χθες?Καταδίκασε φανερά τους εμπρηστές, ζήτησε να βρεθούν και να τιμωρηθούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πάλι Καραμανλή ακούς;;;;;;


    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ποιος οπλίζει το χέρι των εμπρηστών;

    Ποιος σιωπά και δεν τους καταγγέλλει;

    Ποιος ελπίζει να βγει κερδισμένος από αυτή την τραγωδία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 7.21 ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ - TO ΠΑΣΟΚ KAEI TH ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Οι προδότες με τα greeklish να πάτε να γαμηθείτε επί τέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γειά σου Λάλιώτη αρχιστράτηγε...μια χαρά τα πας με το σχεδιασμό. Σιγά σιγά θα καταφέρεις να κάνεις πρωθυπουργό το γιο της Μαργαρίτας. Άξιος! Μια ζωή αλήτες, μια ζωή ΠΑΣΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 1.17

    Εσυ νεοδημοκρατη μου,με τον μεγαλο αρχηγο,μπορεις να πας τωρα να γαμηθεις.
    Φροντισε μονο να φορας κι εσυ μπουφαν,γιατι θα κρυωσει το κωλαρακι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΚΕ
    ΠΑΣΚΕ ΚΑΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ


    Ειναι αληθεια οτι υψηλοβαθμο στελε-
    χος της ΠΑΣΚΕ (γυναικα, σκυλα μαλ-λον) της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ , δεν
    απεστειλε στα περιφερειακα καταστη-
    ματα της τραπεζας, το δειγμα της
    υπευθυνης δηλωσης που πρεπει να συ-
    μπληρωσουν οι ψημενοι συμπολιτες
    μας για να παρουν τα πρωτα 3000 Ευρω?
    Δεν το απεστειλε η πρασινη σκυλα,
    αν και ως εκ της θεσεως της ειχε
    την ευθυνη, απλα για να ξεφτελισει
    τη κυβερνηση, κατι που προσπαθησαν
    να κανουν οι εμπρηστες, εξ ου και
    το ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΚΕ,ΠΑΣΚΕ ΚΑΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ.
    Σου λεει θα υπαρξει καθυστερηση,θα
    μαζευτει κοσμος, θα πανε τα καναλια
    του Μπομπολα, σε μια προσπαθεια να
    ακυρωθει το θαυμα. Ποιο ειναι το
    θαυμα? Τη Παρασκευη το πυρινο
    Τσουναμι, τη Τεταρτη τα πρωτα λε-
    φτα. Αυτο και αν ειναι θαυμα.
    Ρωταω τους εκπροσωπους τυπου των
    εμπρηστων εδω στο blog αυτο, αυτα
    που γραφω παραπανω ειναι αληθεια η
    ειναι σαν τη φωτογραφια κολαζ της
    πατσαβουρας(ΕΘΝΟΣ)???
    Εγω συνοδοιποροι των εμπρηστων θα
    ενημερωσω τους ψημενους συμπολιτες
    μας ποιο ειναι το ονοματακι της
    εν λογω πρασινης σκυλας, θα δωσω τα
    μελη της οικογενειας της και που μενει.Για να δουμε πως καιγονται τα
    σπιτια των εμπρηστων και των συνο-
    δοιπορων τους.



    ΖΑΧΑΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *