GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Θα κάνουμε ...μήνυση στον κόσμο αν δεν μας ψηφίσει;"

, Απορίες στο ΠΑΣΟΚ για την διαμάχη Αθανασάκη με τους δημοσκόπους . Αλλη μια οικτρή τηλεοπτική εμφάνιση έκανε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Νίκο...

,
Απορίες στο ΠΑΣΟΚ για την διαμάχη Αθανασάκη με τους δημοσκόπους
.
Αλλη μια οικτρή τηλεοπτική εμφάνιση έκανε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Νίκος Αθανσακάκης για το θέμα των δημοσκοπήσεων. Δεν το λέμε εμείς αλλά τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ μεταξύ τους. Ένα μάλιστα από αυτά μόλις τον είδε στο Mega, τηλεφώνησε σε άλλο κορυφαίο στέλεχος και όπως μάθαμε εξέφρασε την απορία του σε τι βοηθά αυτή η αντιδικία που ξεκίνησε ο γραμματέας του κόμματος με τις εταιρείες δημοσκοπήσεων που φαίνεται ότι θα έχει δικαστική κατάληξη.
"Και αντε τώρα ετοιμαζόμαστε να πάμε στα δικαστήρια με τους γκαλοπατζήδες. Στις 17 του μήνα τι θα κάνουμε; Θα κάνουμε ...μήνυση στον κόσμο;" έλεγε με απόγνωση και νόημα το ίδιο στέλεχος στο συνομιλητή του.

48 σχόλια

  1. για άλλη μια φορά, πρώτοι στις μαλακίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Έλληνας ψηφοφόρος θα είναι τρελός αν δώσει το μαχαίρι να τον σκοτώσουν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Οι αρχηγοί αυτών εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα της Νέας Τάξης και πολυπολιτισμικότητας. Ο Σιμήτης το είπε, και υπέγραψε με τους Αμερικανούς, σαν διεθνιστής εβραίος : όποιος κρατικός μηχανισμός, πειράξει έναν αλλόφυλο και θίγονται τα ανθρωπιστικά του συμφέροντα, έχει δικαίωμα ο στρατός των ΗΠΑ να επέμβει και να κάνει κατοχή την χώρα, για να υπερασπίσει τα δικαιώματα του ανθρώπου που θίγεται από τις κρατικές εξουσίες". Με τόσους αλλοδαπούς εν Ελλάδι που έφερε ο Σιμηταράς, σκεφτείτε πόσες τέτοιες ευκαιρίες, έδωσε και υπάρχουν για πρόσμιξη των ΗΠΑ στην Ελλάδα. Πόσες ευκαιρίες για να γίνει επέμβαση ΗΠΑ, με 2 εκατομμύρια λαθραίους; Η Ελλάδα με ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ, μπορεί από τώρα να λέγεται προτεκτοράτο των φασιστών ΗΠΑ-ΕΕ. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από επιφυλλίδα του Xρηστου Γιανναρα στην Καθημερινή 5-11-06
    (παρμένο από προηγούμενα σχόλια)

    Να καταπίνει κανείς ραγιάδικα την επιθετική μοχθηρία του δυσπρόσοπτου εκπροσώπου Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης (σσ του Αθανασάκη), έτσι που εγκαλεί ακατάσχετα τη σημερινή κυβέρνηση για κοινωνικά εγκλήματα, αποτρόπαια, του δικού του κόμματος στα είκοσι προηγούμενα χρόνια εξουσίας του.

    Δυσπρόσοπτος = που δύσκολα τον κοιτάς κατά πρόσωπο, φρικτός την όψιν. «δυσπρόσοπτ’ ονείρατα» = των οποίων η όψις σημαίνει δυστυχία (Σοφ. Ηλ. 460)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AN den peite ONOMATA kalytera na aposyretai to arthro, giati alliws tha thewrithei kai dikaiws 2 evdomades prin tis ekloges PROVOKATSIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι [ιό φυσικό από αυτό που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις. Ο κόσμος αποστασιοποιείται και από τους δυο ανάξιους κληρονόμους και από τα διεφθαρμένα στελέχη τους και το ερώτημα που για μένα τίθεται είναι αν αυτή η απελευθέρωσή του θα διοχετευθεί και πόσο πολύ σε υγιή ευρωπαϊκή αριστερή δύναμη (Σύριζα) σε κόμμα αδιέξοδης σταλινικής διαμαρτυρίας (ΚΚΕ) ή ό μή γένοιτο σε φασιστική εκβλάστηση χριστιανοκαραγκόζηδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 7.04 δε σ' αρέσει όταν 1 στις 100, για ξεκάρφωμα, γράφει το press για τις μαλακίες του πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θα μας κλασετε τα αρχιδια κυριε ΠΑΣΟΚΕ...Ναι θα μας τα κλασετε δυνατα παιρνοντας φοραααααααααααααα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Και αντε τώρα ετοιμαζόμαστε να πάμε στα δικαστήρια με τους γκαλοπατζήδες. Στις 17 του μήνα τι θα κάνουμε; Θα κάνουμε ...μήνυση στον κόσμο;" έλεγε με απόγνωση και νόημα το ίδιο στέλεχος στο συνομιλητή του.

    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ. ΓΙΑ ...ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΚΕΡΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς κυρια FEI

    Το ότι αυτή η άθλια διακυβέρνηση που κακή μας τύχη εκλέξαμε τον Μόρτη του 2004 διέλυσε τη χώρα από κάθε άποψη και μια και είναι σε επικαιρότητα το θέμα της φωτιάς , έχω να καταγγείλω δυο γεγονότα που σήμερα διασταύρωσα και εξακρίβωσα.
    Στο χώρο της Ολυμπίας υπήρχε εγκατεστημένο τελευταίου τύπου σύστημα πυροπροστασίας. Αυτό δεν λειτούργησε. Ξέρετε γιατί? Η υδατοδεξαμενη που ήταν για την υποστήριξη του ήταν άδεια!!!!!
    Επίσης στις πλαγιές του Υμηττού υπάρχει εγκατεστημένο άλλο σύστημα πυροπροστασίας που περιλαμβάνει παρατηρητήρια και υδατοδεξαμενες. Σταλιά νερό δεν είχαν τις ήμερες επικινδυνότητας σε αυτό το δύσκολο μήνα και δεν υπήρχε ουδεμία επάνδρωση στα παρατηρητήρια.
    Δυο απλές περιπτώσεις που αποκαλύπτουν την αθλιότητα , την τσαπατσουλιά και τον ερασιτεχνισμό , μην πω τίποτα βαρύτερο της άθλιας παρέας που είναι δυστυχώς ακόμη στην εξουσία.
    Τελικά αποδεικνύετε ότι μια ελαχίστη σε αριθμό παρέα κουμπάρων και βολεμένων τη στηρίζει μαζί με ένα πλήθος παραπληροφορημένων .Εσείς που ανήκετε?......
    Ο κομματικός φανατισμός σας τα αγνοεί η σκόπιμα τα αντιπαρέρχεται. Δικαίωμα σας.
    Από την άλλη γνωρίζοντας από μέσα την κρατική μηχανή, θέλω να σε διαβεβαιώσω ότι τέτοιο ξεχαρβάλωμα έχει συντελεστεί σήμερα παντού που σε ανύποπτο χρόνο έγραφα ότι από τύχη δεν έχουμε περισσότερα θύματα.
    Κατάλαβε το. Η χειρότερη κυβερνητική περίοδο του ΠΑΣΟΚ ήταν σαφώς καλύτερη από το μπάχαλο που επικρατεί σήμερα γενικά και ειδικά.
    Αυτό δεν είναι διαπίστωση και πιστή δική μου, αλλά σήμερα καθημερινά όλο και πιο πολλοί Έλληνες το αποδέχονται…Αργά αλλά σταθερά.
    Όσο αφορά εσένα τοχω γράψει.. Η είσαι βολεμένη σήμερα και τρως με χρυσά κουτάλια σε αντίθεση με το σύνολο των Ελλήνων που έχει πρόβλημα σοβαρό από την διακυβέρνηση της ΝΔ, η είσαι φανατισμένη δεξιά που ότι σου σερβίρουν το αποδέχεσαι άκριτα. Διάλεξε ότι σε εκφράζει…

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΘΑΝΑΣΑΚΗΣ... ΟΧΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΓΑΛΑΖΙΟ ΜΑΥΡΟ ΤΗΣ ΜRB ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΡΟΥΣΌΠΟΥΛΟΥ... ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ PRESS EINAI ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ... ΚΑΤ ΑΡΧΗ Ο ΑΘΑΝΑΣΑΚΗΣ ΔΕΝ ΣΤΡΑΦΗΚΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗΣ... ΚΑΙ ΔΕΎΤΕΡΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ... ΤΟΚΑΝΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ MRB, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΡΟΥΣΕ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΌΠΩΣ ΟΙ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΈΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η εμφάνιση στα τηλεοπτικά παράθυρα των στελεχών του ΠΑΣΟΚ δυστυχώς,
    και πάλι δυστυχώς, είναι οικτρή.
    Και όχι μόνο του Αθανασάκη για τις δημοσκοπήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Stisa 16/9 na doume pou tha paeri na kriftei o Mauros tis MRB kai o Maurhw tis VPRC.Ta mounopana pou pezoun to paixnidi tis xeiragogiseis tou laou.Alla ekeini ti mera o psofoforos pano apo tion kalpi tha dosei ti psifo tou sto PASOK giati thelei mia Ellada dinati pou doulevei methodika kai sovara gia tin proodo tou laou tis.
    Re mounopana tis MRB kai tis VPRC kante analisi ana nomo kai tha deite oti to PASOK idi proigite stis apolites psifous kata 2-3%.
    Xaraktiristika deite tisd apolites psifous pou pernei to Pasok apo tous Nomous (Axaias,Hleias,4 Nomoi tis Kritis,Dodekanisa,Boiotia,Euboia,Magnisia,Samo,Kefallonia,Leukada,Aitoloakarnania,Kerkira,Preveza,Podopi,kiklades,Lesvo,Xio,B Athinas,B Peiraia,Hmathia,Zakintho,Korinthia) kai stathmiste analoga me tis perioxes pou proigeite i Noudoula opos Evrou,Ksanthis klp klp kai tha tyo paratirisete oti to PASOK einai idi i epomeni kivernisi tou topou..
    Ante geia fasistakia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. O κ.ΑΘΑΝΑΣΑΚΗΣ έχει καταντήσει το πιο
    αντιπαθητικό, πολιτικό ον στην Ελληνική Τηλεόραση.
    Απο τις δηλώσεις του και μόνο μπορείς
    να βγάλεις το συμπεράσμα ότι ο ανθρωπος ζεί μόνο για το κόμμα και όχι για τον ΛΑΟ.
    ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
    ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 9.28 ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΧΑΙΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 45%. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΑΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ. Η ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΚΑΛΟΠ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΝΔ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΣΚΑΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΡΕΖΙΛΙ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ. Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΕΚΑΤΕΒΑΤΟ ΒΑΛΗΝΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΣΗΣ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΛΩΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΟΙ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΟΙ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΞΙΟΙ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας ανακάλεσε την πρώτη του κατάθεση σχετικά με την πυρκαγιά στην Αρεόπολη της Λακωνίας, στην οποία απέδιδε ευθύνες σε 62χρονο συνταξιούχο, λέγοντας ενώπιον του ανακριτή πως ήταν κατασκευασμένη και προϊόν ψυχολογικής βίας από δύο ανώτερους αξιωματικούς της Πυροσβεστικής.

    Με αφορμή τη σύλληψη του 62χρονου, ο οποίος ήταν στο παρελθόν στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή, κορυφαία κυβερνητικά στελέχη άφηναν υπονοούμενα για τυχόν εμπλοκή της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην εκδήλωση των πυρκαγιών των τελευταίων ημερών.

    Όπως αναφέρουν «Τα Νέα», την Τετάρτη, όμως, ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας, ένας 51χρονος αγροφύλακας, κατέθεσε ενώπιον του ανακριτή πως η πρώτη του κατάθεση -και επιβαρυντική για τον 62χρονο- ήταν κατασκευασμένη από δύο ανώτερους αξιωματικούς του Πυροσβεστικού Σώματος και προϊόν ψυχολογικής πίεσης που του ασκήθηκε.

    Αρχικά, εναντίον του 62χρονου είχε καταθέσει ο αγροφύλακας και η φίλη του. Με βάση την πρώτη κατάθεση του αγροφύλακα, ο οποίος ανέφερε πως «λίγα λεπτά μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς κοντά στην Αρεόπολη τον είδα και θεωρώ ότι αυτός είναι ο βασικός ύποπτος γιατί ήταν πολύ κουμπωμένος», ο εισαγγελέας του Γυθείου απηύθυνε οκτώ κατηγορίες εναντίον του συνταξιούχου για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή με ενδεχόμενο δόλο και εμπρησμό από πρόθεση με κακοβουλία και ιδιοτέλεια.

    «Όσα αναφέρονται στην από 25ης Αυγούστου 2007 κατάθεσή μου ενώπιον του ανθυποπυραγού Δημακόγιαννη Δημητρίου και του πυραγού Αυγουλέα Μιχαήλ είναι ανακριβή, δεδομένου ότι αποτελούν προϊόν ψυχολογικής βίας, που μου ασκήθηκε από τους ανωτέρω αναφορικά με τη δουλειά μου και την πιθανότητα να βρεθώ κατηγορούμενος ως εμπρηστής», δήλωσε ενώπιον του ανακριτή ο αγροφύλακας στη διορθωτική κατάθεση του.

    Ο αγροφύλακας στη κατάθεσή του ενώπιον του ανακριτή δήλωσε πως ο ένας από τους δύο αξιωματικούς υπαγόρευε στον άλλον την κατάθεσή του και χωρίς να του τη διαβάσουν τον ανάγκασαν να την υπογράψει.

    Η Πυροσβεστική, έχοντας στη διάθεσή της την πρώτη μαρτυρική κατάθεση του αγροφύλακα και της φίλης του, κάλεσε τον 62χρονο και τον συνέλαβε με την κατηγορία του εμπρησμού.

    Τα αποδεικτικά στοιχεία που βρήκε ήταν τέσσερις αναπτήρες στο αυτοκίνητό του 62χρονου, καθώς επίσης και ένα κουτί με υγρό επαναφόρτισης αναπτήρα, ένα γκαζάκι για την παρασκευή καφέ και ένας πολυσουγιάς που βρέθηκαν στο σπίτι του, αντικείμενα που παρά το γεγονός ότι βρίσκονται στα περισσότερα σπίτια, για την Πυροσβεστική θεωρήθηκαν απτές αποδείξεις της «ασύμμετρης απειλής».

    Ο 62χρονος, που από την πρώτη στιγμή λέει σε κάθε τόνο ότι είναι αθώος, θα απολογηθεί αύριο, Παρασκευή, ενώπιον του ανακριτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων αποδεικνύουν απλώς την αδυναμία του Αρχηγού ΓΑΠ.

    Οτι και να κάνει ο Λαλιώτης το παιντί δεν μπορεί να τραβήξει το κάρο του ΠΑΣΟΚ από την λάσπη.

    Τώρα το καταχθόνιο μυαλό του θα πρέπει να σκεφτεί κάτι πιο σκοτεινό και πιο εντυπωσιακό από τις πυρκαγιές.

    Ο Θεός να βάλει το χέρι του μέχρι τις 16/9.
    Στις 17/9 θα ακολουθήσει ο σκυλοκαυγάς και ο σώζων εαυτόν σωθήτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. LOTTO ΠΑΣΟΚ

    ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ, ΚΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΙΘΜΟΙ

    3 (ΙΜΙΑ)
    82 (ΣΑΜΙΝΑ)
    1 (ΟΤΣΑΛΑΝ)
    39 (RICOMEX)
    73 (ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ-Η ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)


    ΚΑΙ ΣΤΟ JOKER ΠΑΣΟΚ ΚΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ Χ.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 10.55

    Πάλι μαλάκας πιάστηκες, πάλι τζάμπα δουλεύεις Βλακέντιε!

    Στους άλλους το κόμματα δίνουν μετρητά, δωρεάν διακοπές, υπολογιστές και Rolex.

    Αντε μαλάκα, μέχρι και οι δικοί σου σε καταλάβανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. LOTTO ΠΑΣΟΚ

    ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ, ΚΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΙΘΜΟΙ

    3 (ΙΜΙΑ)
    82 (ΣΑΜΙΝΑ)
    1 (ΟΤΣΑΛΑΝ)
    39 (RICOMEX)
    73 (ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ-Η ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)
    Εμείς στη ΝΔ τρίβουμε τα χέρια μας για όλα αυτά.
    Μα πεθάνετε όλοι αρκεί να ξαναβγούμε εμείς.

    ΚΑΙ ΣΤΟ JOKER ΠΑΣΟΚ ΚΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ Χ.Α
    ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΙΖΩΝ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αν υποθέσουμε ότι πράγματι υπάρχουν εταιρείες δημοσκοπήσεων που υποστηρίζουν τη ΝΔ, είναι επίσης δεδομένο ότι υπάρχουν και εταιρείες που υποστηρίζουν το ΠΑΣΟΚ (και είναι γνωστό ποιες είναι αυτές). Όταν ακόμα και οι συγκεκριμένες εταιρείες δίνουν το προβάδισμα στη ΝΔ, έστω και με μικρότερη διαφορά, αυτό δεν σημαίνει κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 10.07:

    Από το κείμενό σου κρατάω δύο σημεία. Πρώτα ότι διαβάζεις ΝΕΑ και νομίζεις ότι ενημερώνεσαι και, στη συνέχεια, ότι ο 51χρονος αγροφύλακας έχει και "φίλη". Ακόμα δεν διορίστηκαν οι αγροφύλακες, πιάσανε και γκόμενα δηλαδή; Έπρεπε να πάμε στην Αγροφυλακή κι εμείς που είμαστε νεότεροι και, γιατί να το κρύψομεν άλλωστε, έχουμε και παράστημα που λιγώνει τις γυναίκες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το ΠΑΣΟΚ τρέχει χωρίς αντίπαλο και βγαίνει δεύτερο. Τέτοιο πρωτοφανές αποτέλεσμα μόνο με τον Γιώργαρο μπορούσε να προκύψει! Και φαντάσου τι θα λέει στις 17 ο στόμας του Κουλούρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 11:19 Έχεις απόλυτο δίκιο.
    Ότι προφανώς υπάρχουν εταιρείες που έχουν καλές σχέσεις με το ένα κόμμα ή το άλλο είναι προφανές.
    Αυτό όμως δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δημοσιεύουν ότι τους κατέβει από το μυαλό. Αποκλίσεις μέχρι μισή μονάδα να τις δεχτώ μέχρι εκεί όμως.

    Πέραν τούτου, ακόμα και να έχει δίκιο ο Αθανασάκης, η επιθετική αυτή στάση προφανώς βλάπτει το ΠΑΣΟΚ αφού δείχνει εικόνα ηττημένου ο οποίος τα βάζει με όλους και με όλα για να κρατήσει τα προσχήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κύριε Αθανασάκη ποια εταιρεία σας αντιπροσωπεύει;
    Στου ... Βερόπουλου σας βλέπω !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εκεινο που χρειαζεται τωρα η πασοκοσκυλια ειναι μια στημενη δημοσκοπηση απο καποιον φαρσερ "εταιρεια δημοσκοπησης" (ας πουμε σαν αυτη τη ΜΑΡΚ πασοκοσκυλαιικη,που δινει προβαδισμα στην Νεα Δημοκρατια του κ Καραμανλη,(οπως λεει και το μπραβογιοργο),επαναλαμβανω μια δημοσκοπηση φαρσα,που να δινει στην πασοκοσκυλια ενα μικρο προβαδισμα εναντι της Ν.Δ ,οχι πολυ γιατι δεν θα την πιστεψει κανεις,ας πουμε 0,01 τοις χιλιοις...

    Χα! θα εχει πλακα!

    Να βγουν μετα οι πασοκοσκυλαιοι στην τηλεοραση και να υμνουν αυτη την δημοσκοπηση και ο λαος ειδε την "ελλειψη συντονισμου" κλπ πασοκοσκυαλαιικα γαυγισματα...

    Και μετα τσουφ! οι εγκυρες κατα καποιο τροπο δημοσκοπησεις ,επισημων εταιρειων δημοσκοπησεων και πουφ ! 5% παραπανω η Νεα δημοκρατια (του κ.Καραμανλη οπως λεει και το μπραβογιοργο)!!!

    Πλακα θα εχει !

    Ουτως η αλλως ενα τσουρμο τσιρκο καραγκιοζηδων ειναι οι πασοκοσκυλαιοι,ας τους κανουν και καμμια πλακα..
    Να τους ξεφτιλισουν τελειως.

    Βεβαια γουρουνοπετσοι ειναι αυτοι και δεν ιδρωνει το αυτι τους..

    Κατι αλλο θα ηταν πιο δικαιο και πιο τιμιο...
    Και ας .."αιωρουνται"..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ
    ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ
    ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ PRESS.GR
    KAI TO PAIZEI MAGKAS SERVER
    ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ
    ΟΙ ΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μήπως μπορείτε να μου πείτε ποιά είναι εκείνη η εταιρία δημοσκοπήσεων που επί 17 χρόνια (1990 - 2007) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΝΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ;;
    Άσχετα αν το Πα.σο.κ. μέσα στα 17 αυτά χρόνια κέρδισε τρεις βουλευτικές εκλογές το 1993 , 1996 και το 2000 ;;
    Η εταιρία αυτή είναι η περίφημη MRB που ανήκει σε όμιλο εταιριών ο οποίος πάντα αναλαμβάνει τα επικοινωνιακά της Ν.Δ. και τις διαφημήσεις της .

    κ.Τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εκεινο που χρειαζεται τωρα η Γαλαζοσκυλια ειναι μια στημενη δημοσκοπηση απο καποιον φαρσερ "εταιρεια δημοσκοπησης" (ας πουμε σαν αυτη τη ΜRB Γαλαζοσκυλαιικη,που δινει προβαδισμα στην Νεα Δημοκρατια του κ Καραμανλη,(οπως λεει όλος ο κόσμος) ,επαναλαμβανω μια δημοσκοπηση φαρσα,που να δινει στην Γαλαζοσκυλια ενα μεγάλο προβαδισμα εναντι της Ν.Δ ,οχι λίγο γιατι δεν θα την πιστεψει κανεις,ας πουμε 500,01 τοις χιλιοις...

    Χα! θα εχει πλακα!

    Να βγουν μετα οι Γαλαζοσκυλαιοι στην τηλεοραση και να υμνουν αυτη την δημοσκοπηση και ο λαος ειδε την "ελλειψη συντονισμου" κλπ Γαλαζοσκυαλαιικα γαυγισματα...

    Και μετα τσουφ! οι εγκυρες κατα καποιο τροπο δημοσκοπησεις ,επισημων εταιρειων δημοσκοπησεων και πουφ ! 0,005% παραπανω η Νεα δημοκρατια (του κ.Καραμανλη ξέρετε το χοντρού εκείνου του gay καταλληλότερου)!!!

    Πλακα θα εχει !

    Ουτως η αλλως ενα τσουρμο τσιρκο καραγκιοζηδων ειναι οι Γαλαζοσκυλαιοι,ας τους κανουν και καμμια πλακα..
    Να τους ξεφτιλισουν τελειως.

    Βεβαια γουρουνοπετσοι ειναι αυτοι και δεν ιδρωνει το αυτι τους..

    Κατι αλλο θα ηταν πιο δικαιο και πιο τιμιο...
    Και ας .."αιωρουνται"..Έκαψαν τα μαλακισμένα τα Νεοδημοκρατάκια 65 Έλληνες πολίτες και το μόνο που σκέφτηκαν ήταν να ντύσουν τον χοντρό καταλληλότερο με τζάκετ για να προεδρεύσει των αρχηγών των επιτελείων που ήταν όλοι με κοντομάνικα . Ο κόσμος καίγεται και κλασσομπανιέρας χτενιζεται με τζάκετ !!!

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΕΛΕΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΘΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η
    ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΦΥΛΛΑΔΑ "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ" ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΠΑΝΔΩΡΑ.
    Συμπολιτες το 'ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ" και
    τα "ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΝΕΑ" ειναι οι μονες
    "ιστορικες" φυλλαδες που απο την
    πρωτη μερα εθεσαν τις υπηρεσιες τους στη διαθεση των δυναμεων κατοχης και των εδω συνεργατων τους.
    Πατριωτες ελεος, εκαναν εγχειριση
    αλλαγης φυλλου και μετονομασθηκαν
    σε απλο ΒΗΜΑ και ΝΕΑ γιατι δεν
    ηταν δυνατον να συνεχιζαν να
    εκδιδονται βασει του νομου περι
    δωσιλογισμου !!!!!!!
    Αν αυτα που γραφω ειναι παραμυθια,
    αν αυτα που γραφω εχουν την αξιο-
    πιστια της αλλης εργολαβικης πατσα-βουρας (ΕΘΝΟΣ), με τις μαιμου πρωτοσελιδες φωτογραφιες, ζηταω
    αντιλογο και να βγει καποιος να μου πει οτι ο ΔΟΛ δεν ετεθη στην
    υπηρεσια των κατακτητων, με το
    εντελως ΑΔΕΛΦΙΣΤΙΚΟ επιχειρημα οτι
    100 συμπατριωτες μας θα εχαναν τη
    δουλεια τους.
    ΕΘΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ
    Τι αλλο απο υπερμεγεθες κωλοδακτυλο
    στους εμπρηστες μπορει να ειναι η
    κολαζ(επικολληση 10μετρης φλογας)
    πρωτοσελιδη φωτογραφια της πατσα-
    βουρας.!!!!
    Τους λεει καθαρα, μαλακισμενα εμεις
    σας τα ρηξαμε για να εχουμε πραγμα
    τικες φωτογραφιες, τι αλλο μπορει
    να ειναι απο επαναπροσδιορισμο των
    στοχων????



    Το μεγαλο ξανα-γαμησι
    της 16 Σεπτεμβρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μήνυση στους ψηφοφόρους, Να μια καλή ιδέα!!
    Και γιατί μόνο μήνυση; να κάνουν και αγωγή, έφεση και ανακοπή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΚΕ
    ΠΑΣΚΕ ΚΑΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ


    Ειναι αληθεια οτι υψηλοβαθμο στελε-
    χος της ΠΑΣΚΕ (γυναικα, σκυλα μαλ-λον) της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ , δεν
    απεστειλε στα περιφερειακα καταστη-
    ματα της τραπεζας, το δειγμα της
    υπευθυνης δηλωσης που πρεπει να συ-
    μπληρωσουν οι ψημενοι συμπολιτες
    μας για να παρουν τα πρωτα 3000 Ευρω?
    Δεν το απεστειλε η πρασινη σκυλα,
    αν και ως εκ της θεσεως της ειχε
    την ευθυνη, απλα για να ξεφτελισει
    τη κυβερνηση, κατι που προσπαθησαν
    να κανουν οι εμπρηστες, εξ ου και
    το ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΚΕ,ΠΑΣΚΕ ΚΑΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ.
    Σου λεει θα υπαρξει καθυστερηση,θα
    μαζευτει κοσμος, θα πανε τα καναλια
    του Μπομπολα, σε μια προσπαθεια να
    ακυρωθει το θαυμα. Ποιο ειναι το
    θαυμα? Τη Παρασκευη το πυρινο
    Τσουναμι, τη Τεταρτη τα πρωτα λε-
    φτα. Αυτο και αν ειναι θαυμα.
    Ρωταω τους εκπροσωπους τυπου των
    εμπρηστων εδω στο blog αυτο, αυτα
    που γραφω παραπανω ειναι αληθεια η
    ειναι σαν τη φωτογραφια κολαζ της
    πατσαβουρας(ΕΘΝΟΣ)???
    Εγω συνοδοιποροι των εμπρηστων θα
    ενημερωσω τους ψημενους συμπολιτες
    μας ποιο ειναι το ονοματακι της
    εν λογω πρασινης σκυλας, θα δωσω τα
    μελη της οικογενειας της και που μενει.Για να δουμε πως καιγονται τα
    σπιτια των εμπρηστων και των συνο-
    δοιπορων τους.



    ΖΑΧΑΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ ΤΟ 2004 ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΚΕΡΙΣΕΙ ΜΕ 4,9% ΔΙΑΦΟΡΑ, ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η VPRC.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ο... ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ!!!!
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ο ...ΔΑΣΟΦΑΓΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ??
    ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΚΛΠ,ΚΛΠ.

    ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ??ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ??
    ΑΦΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗ ΝΔ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ, ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΒΛΕΠΩ, ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ.

    ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ, ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ??
    ΓΙΑΤΙ ΧΑΣΑΝΕ??
    ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΦΩΤΙΩΝ??
    ΛΟΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ??

    ΕΔΩ ΟΥΤΕ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΑΘΩΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ.
    "ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΞ. ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ", ΕΛΕΓΕ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΠΡΟΧΘΕΣ....

    ΑΚΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!
    ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ!


    ΜΠΕΜΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. τζων

    1:25 μμ
    ==
    Και μαλιστα σημερα ακουσα στην ΝΕΤ,του καλαμιτση και της σερετη τωρα,οτι μια "νεα" δημοσκοπηση ηρθε στο ..φως!
    Εμφανιστηκε μια εταιρεια δημοσκοπησεων με το ονομα ΜΑΡΚ Η ΠΑΣΟΚΟΣΥΛΙΑ!! και εδινε προβαδισμα στην Νεα Δημοκρατια (του κ.Καραμανλη οπως λεει και το μπραβογιοργο) ,εδινε προβαδισμα λεω ο,3%!!!!

    Και ειχε ..κανει και αλλες δημοσκποησεις η εν λογω πουτανα..
    Πριν ενα μηνα εδινε 0,7% !! προβαδισμα στην Νεα Δημοκρατια του κ.Καραμανλη οπως λεει και το ιδιο το μπραβογιοργο!!!

    Το λοιπον !

    Μια δημοσκοπηση να δινει στα πασοκοσκυλαιικα σκυλια 0,01 τοις χιλιοις μπροστα να κανουμε πλακα..
    Στη ζωη η πλακα εχει αξια ...

    (αν και εμενα οι πασοκοσκυλαιοι δεν εκτιμουνται σαν ..πλακα.
    Ειναι υπουλοι ,μισεροι,μοχθηροι,
    μισαλλοδοξοι,τομαρια και λοιπα...

    Η κρεμαλα πως λεμε "Death by hanging"??

    Καλα ,αναπαυθητε,σκυλοπασοκοσκυλαιοι...

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. τ-Ζώον,

    Εξω αποδώ κοπρόσκυλο!
    ...τρομάζεις το παιδί μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 3:19 μμ

    ==
    Ρε χαμινι,ξερεις κατι?
    Δεν εχω καμμια προθεση να "συν-διαλεγομαι" μαζι σου..

    Απλα σου απαντω,για να μην συνεχιζεις.

    Αλλα εσυ εξακολουθεις..

    Εγω το πιστευω.
    Μακρια απο πουστηδες και αν ειναι και πασοκοσκυλαιοι πουστηδες...χεσε μεσα..

    Οξωωωωωω γαμω το χριστο σου..
    Μακρια απο μενα γαμω την παναγια σου......

    Βρες κανα αραπη να βολευτεις,γαμω τη πουτανα την μαννα σου,τσιολι...

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Φίλοι Πασοκοι
    μήπως δεν κάψατε αρκετούς; Μήπως ένας νέος γύρος με φωτιές θα έφερνε το πολυπόθητο αποτέλεσμα; Έχετε αφήσει αρκετά δάση ακόμη.Ή μήπως θα έπρεπε να κάνετε κάτι ακόμη πιο δραστικό, όπως για παράδειγμα να ρίξετε και κάνα πυρηνικό; Λέω... Να πάρετε πρόσθετα μέτρα βρε αδερφέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 6:53
    Κάθε μέρα όλο και κάποια μαλακία θα διαβάσουμε . Σε ένα άλλο blog κάποιος έγραψε ότι γίνονται πρόωρες εκλογές για να καταργηθεί το άβατον του Αγίου Όρους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 3:28

    Πω,πω τι διαβάζω ; πάει περίπατο η ’’Δεξιά του Κυρίου’’ και τα γαλάζια Ρουσσοπουλάκια θέλουν να διακορεύσουν την παρθένον Μαρία που συνέλαβε με τον κρίνον και όχι με την ψωλάρα του Ιωσήφ ;;;
    Κατραμόκωλε θα σε καταγγείλω στον Παρασκευαίδη !!!
    Για να συνέθεις όμως μάθε ότι :
    Ο κ. Καραμανλής μας είχε συνηθίσει σε ηθικολογικές διατριβές επιπέδου κορασίδος Α' Γυμνασίου. Σε κοινοτοπίες κενές περιεχομένου. Ας αναφέρουμε μόνο δύο περιστατικά, τα οποία απεικονίζουν το ήθος της κυβέρνησης του κ. Καραμανλή:
    Η Πάρνηθα καιγόταν και η Ν.Δ. έκανε το συνέδριό της!
    Η Πεντέλη καιγόταν και ο κ. Καραμανλής συσκεπτόταν με τους υπουργούς του για την προκήρυξη των εκλογών!
    «Ο κόσμος καίγεται (κυριολεκτικά!) και η γριά χτενίζεται», κατά το λαϊκό σκωπτικό γνωμικό! Απλώς «χτενίζεται»;
    Τα δύο αυτά συμβάντα μόνον ως δείγματα αναισθησίας, κυνισμού και περιφρόνησης των Ελλήνων πολιτών μπορούν να χαρακτηριστούν.

    Λοιπόν διαβάζουμε συνεχώς ότι ο κ. Καραμανλής κρυβόταν, απουσίαζε, δεν έπαιρνε αποφάσεις, ότι «η κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα όσο κυβερνούσε». Λάθος! Λάθος, το οποίο συνεπάγεται λανθασμένες πολιτικές εκτιμήσεις. Ο κ. Καραμανλής και η κυβέρνησή του εφάρμοσαν συνειδητά μια σκληρή ταξική πολιτική, σύμφωνη με το νεοφιλελεύθερο δόγμα και τις εντολές των Βρυξελλών. Παλαιότερα, μιλούσαμε για «εκσυγχρονισμό». Η Ν.Δ. μιλούσε για «μεταρρυθμίσεις». Τι μεταρρυθμίσεις;

    Διάλυση του κρατικού τομέα της οικονομίας: ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΛΤΑ, βιομηχανίες. Σκληρή εισοδηματική πολιτική σε βάρος των μισθωτών και αντίστοιχη αλματική αύξηση των κερδών του τραπεζικού κεφαλαίου. Σ' αυτά «πέτυχε» η κυβέρνηση!

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ‘’PASOK poisonous’’

    4:09 μμ

    ==
    Στο μονο σημειο που θα συμφωνησω μαζι σου ,ω! αθλιε!

    Μεχρι τωρα ΠΟΤΕ δεν συγχωρεσα τον γερο παπατζη που εστελνε αδιακοπα "κομμουνιστες" στην Γυαρο,Μακρονησο κλπ ,οσοι περισσεψανε δηλαδη μετα την συμφωνια της ..Βαρκιζας,και το μακελειο που επακολουθησε.

    Δεν ξερω τι θακανε εχοντας απεναντι του, ΣΥΝ του προοδος και της αριστερης μαλακιας..

    Ισως και να τους εκτελουσε να ..τελειωνουμε.
    Βιβα λα "γερο-παπατζης" και το πασοκοσκυλαιικο σοι το ιδιο...

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. "ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΞΙΟΙ".

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ

    Υ.Γ: ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 5:56 μμ

    ==
    Δεν λες οτι ξεβρωμισε η χωρα?
    Γιατι? σε χαλαει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. @6:21 μμ Σωστός. Ξέρει να μας πει κανείς τι επάγγελμα ασκούσαν επί χούντας ο Γιώργος Γεννηματάς και ο Άκης Τσοχατζόπουλος και αν αυτό σχετιζόταν με χουντικές χρηματοδοτήσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Tora pou n MRB apesire ti dimoskopisi os mi egiri ti exete na peite "kirioi"?
    Tha vgeite na Singharite ton Ko Athanasaki kai na katadikasete ti mikrokomatiki politiki tis eterias tis Rigilis?!
    Kai fisika kserete oti apo Prosilosi kai Sevasmo sti Dimokratia kai stin Elefteheria tou logou kai tis Grafis o Kos Athanasakis den prokite na kinithi Nomika enantion kanenos se Antithesi me tous Kous tis MRB pou ton "apilisan" me Dikastiria.
    Aisxos kai Ntropi tha elega an sinomilousa me Dimokrtikous Anthropous alla distixos mas kivernane n mallon as KAINE ta Apominaria tis Xountas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. o mrb den apesire tin tilefoniki dimoskopisi pou edine os 2% tin diafora kai edeixe ston alpha

    apesire tin epomeni dimoskopisi me kalpi pou tha evgaze, giati theorouse oti oi prosopikes sinenteyxeis stis perioxes ton pirkagion einai poli diskoles texnika kai gia ayto oxi epistimonika apodektes
    kai ayto isxiei kai gia tis alles etairies

    akoma kai gia to 100,2 % an rotiseis kapoion epistimona pou kanei parousiaseis pososton den leei pote 23,4964 alla to strogilopoiei gia tion parousiasi pros ta pano i pros ta kato (23,45)

    kai vasi nomou,o fakelos kai ta apolita stoixeia tis ereunas katatithontai prin dimosieytoun se toylaxiston 2 foreis pistopoiisis

    i parapliroforisi einai kako pragma

    alloste o "arkoudos" xthes ta evale kai me tin vprc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. @7:04 πμ, 9:56 πμ, 5:54 πμ, 12:58 μμ
    Να πάτε να γαμηθείτε αισχροί προδότες της ελληνικής γλώσσας. Μην τους διαβάζει κανείς. Αγνοείστε τους τελείως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. εγκώ τέλει εκλογκές γίνουν κανονικά 16 Σεπτέμπρη, για να μη έχουμε προτάτλημα και πάει εγκώ Κογκό να γκαμίσω τη μαιμού μου, γιατί εντώ η μαιμού που μου έντωσε το κύριο Σωκράτης, είναι κακοματημένο, τέλει να το αποκαλώ προτυπουργκό ή κύριο Γκιόργκο, και δεν είναι συνεργκάσιμο ούτε έχει ορέο κόλο και το γκαμάει και ενα άλλο μαημού που το λένε Λαλιώτη,και εμένα Ελληνικές μαημουντιές δεν αρέσουν.

    Λούα-Λούα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *