GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Δημοσιογραφία των Πολιτών και η εναλλακτική ενημέρωση είναι η μεγάλη...

...εφεδρεία της Δημοκρατίας μας τις κρίσιμες ώρες. Περισσότερα από 11.000 άτομα επισκέπτονται καθημερινά το Press-gr! Θεαματική αύξηση παρο...

...εφεδρεία της Δημοκρατίας μας τις κρίσιμες ώρες.
Περισσότερα από 11.000 άτομα επισκέπτονται καθημερινά το Press-gr!


Θεαματική αύξηση παρουσιάζει η επισκεψιμότητα του Press-gr τα τελευταία εικοσιτετράωρα που η χώρα μας ζει την τραγωδία των πυρκαγιών. Ξεπερνούν τους 11.000 οι αναγνώστες που επισκέπτονται σε ημερήσια βάση το Press-gr το οποίο φιλοξενεί -εκτός από ειδήσεις- σχόλια, θέσεις, προτάσεις, ανακοινώσεις, χωρίς λογοκρισία και χωρίς μονομέρειες. Οι "επισκέψεις" είναι πολύ περισσότερες.
Αυτό το σημειώνουμε γιατί πιστεύουμε ότι δείχνει τη δύναμη της εναλλακτικής ενημέρωσης που σε κρίσιμες στιγμές έρχεται να καλύψει μεγάλα κενά στην πληροφόρηση και στην ανταλλαγή απόψεων, στην διακίνηση των ιδεών. Δείχνει ότι η Δημοσιογραφία των Πολιτών είναι η μεγάλη Εφεδρεία της Δημοκρατίας, κόντρα στην χειραγώγηση, την συγκάλυψη, την διαπλοκή, τον αποπροσανατολισμό, τα συμφέροντα. Δείχνει την δύναμη του Πολίτη.
Γι' αυτό δεν θα σταματήσουμε να λέμε ότι το Press-gr είναι όλοι εσείς, οι χιλιάδες αναγνώστες και συνδημιουργοί του. Και δεν θα σταματήσουμε να συμβάλουμε στην ενίσχυση της εναλλακτικής ενημέρωσης, προβάλλοντας -όπως βλέπετε καθημερινά- άλλα blogs και κάθε άλλη φωνή και άποψη.
Και συνεχίζουμε!

41 σχόλια

  1. Δηλαδή, μια και μιλάτε για έλλειψη λογοκρισίας, περηφανεύεστε που αφήνετε και όλα εκείνα τα άσχετα, ηλίθια, κτηνώδη και μαλακισμένα σχόλια που ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ το χώρο σας;

    Άλλο η ελευθερία και άλλο ο μαζοχισμός, παιδιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητοί φίλοι.
    Η Εθνική τραγωδία που βιώνουμε αυτές τις ημέρες μόνο με την Μικρασιατική καταστροφή μπορεί να συγκριθεί. Τότε ακρωτηριάστηκε ο Ελληνισμός της Μικρός Ασίας και σήμερα ακρωτηριάζετε ο παραγωγικός ιστός της νεώτερης Ελλάδας. Τις πληγές από την πρώτη περίπτωση 85 χρόνια τώρα δεν μπορεί να λεχθει ότι έχουν επουλωθεί ,ανάλογο μπορούμε να πούμε για την σημερινη ανείπωτη εθνική τραγωδία.
    Κοινός παρονομαστής και τότε και σήμερα είναι η κυβέρνηση της Δεξιάς. Τότε με το «ελιά ,ελιά και κωτσο βασιλιά» υπονομευσε την εθνική προσπάθεια και με ασύστολα ψεύδη και υπονόμευση κατάκτησε την εξουσία τερματίζοντας την εξουσία του Βενιζέλου παραπληροφορώντας και υπονομεύοντας την κυβέρνηση του.
    Το ίδιο συνέβηκε στις ημέρες μας. Με παραπληροφόρηση ,υπερβολές και ψέματα κατέκτησε την εξουσία υπονομεύοντας την καλύτερη και παραγωγικότερη κυβέρνηση της σύγχρονης εποχής του καθηγητού Κώστα Σημίτη.
    Αφού κατέκτησε την εξουσία σε μεγαλοστομίες και κενού περιεχομένου συνθήματα, διέλυσε τον κρατικό μηχανισμό και αντί να ανεβάσει λίγο ψηλότερα το επίπεδο της κρατικής μηχανής , γύρισε τη χώρα εκατό χρόνια πίσω.
    Έτσι ,με την πρώτη δυσκολία και δύσκολη κατάσταση ,λογω ανικανότητας και άγνοιας άφησε να εξελιχτούν σε ανείπωτες καταστροφές. Βέβαια κάποιος με διάθεση δικαιολόγησης θα μπορούσε να πει ότι ήταν πολύ δύσκολη η κατάσταση. Μα έτσι πάντα ήταν στην χώρα μας. Δύσκολες καταστάσεις. Το θέμα είναι πως το κράτος είναι εξοπλισμένο να αντιμετωπίζει τέτοιες καταστάσεις και αν έχει δυνατότητες και γνώσεις να τις αντιμετωπίσει. Με μια κυβέρνηση αυτής της μορφής και επιπέδου είναι εγκληματικό η παραμονή της ακόμη στην εξουσία. Πρέπει επειγόντως ο λαός στις επικείμενες εκλογές να την οδηγήσει σπίτι της .
    Από την άλλη τα οργανωμένα παπαγαλάκια του πολιτικοδημοσιαγραφικου κατεστημένου διακηρύττουν ως πανάκεια την ενίσχυση των μικρών κομμάτων. Αγνοούν ότι στην Ελλάδα είναι πολύ κακές οι κυβερνήσεις συνεργασίας - θυμηθείτε την κυβέρνηση Ζολώτα, η πολυφωνία γίνεται εμπόδιο στην λήψη και τήρηση σοβαρών αποφάσεων. Το κυριότερο είναι - αδιάψευστος μάρτυς το όργιο λαμογιάς που έγινε επί κυβερνήσεως Ζολώτα - ότι κανείς πολιτικός σχηματισμός δεν θα αναλαμβάνει την ακέραια πολιτική ευθύνη των κακών επιλογών της κυβερνήσεως που θα αποτελείται από δύο ή περισσότερα κόμματα. Επί κυβερνήσεως Ζολώτα κανένα κόμμα δεν απολογήθηκε ποτέ για οποιαδήποτε οργιαστική και χαριστική παραχώρηση έγινε σε ιδιωτικά και συνδικαλιστικά συμφέροντα. Τα μεγάλα συμφέροντα των εθνικών εργολάβων, των μεσαζόντων εξοπλισμών και των καναλαρχών επιδιώκουν την έλλειψη αυτοδυναμίας της Ν.Δ. ή του Πασοκ ώστε να έχουν μεγαλύτερη πειθώ και δύναμη πιέσεως. Οι μικρότεροι πολιτικοί σχηματισμοί στην Ελλάδα δεν είναι φορείς ιδεών και ρήξεων αλλά εργαλεία ιδιοτελούς συμφέροντος των "υπαλλήλων" ευκαιριακών αρχηγών τους, που είναι μεταπράτες και μοχλοί πολιτικής πιέσεων επιχειρηματιών που χρησιμοποιούν την πολιτική γιά επίτευξη πωλήσεων που δεν θα διάλεγε έτσι εύκολα μία μονοκομματική κυβέρνηση, αν ήθελε να τους αρνηθεί την δουλειά. Η ενίσχυση των μικρών κομμάτων είναι βούτυρο στο ψωμί εξωθεσμικών παραγόντων που δεν έχουν κανένα σχέδιο γιά μεταρρυθμίσεις της ελληνικής οικονομίας και πολιτικής. Θυμούμαι με τρόμο χαρακτηριστικά την περίπτωση που τα Χριστούγεννα του 1989 οι συνταξιούχοι κινδύνευαν να μην πάρουν το δώρο των από την ακυβερνησία. Τέτοιες κυβερνήσεις θέλουν να επιβάλουν ορισμένοι. Ο λαός όμως έχει και τη γνώση και τη εμπειρεια να τους ανταμειψη όπως τους αξίζει. Η ψήφος στο ΠΑΣΟκ είναι τελικά πατριωτική , εθνική ανάγκη.
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βabis
    "Το κυριότερο είναι - αδιάψευστος μάρτυς το όργιο λαμογιάς που έγινε επί κυβερνήσεως Ζολώτα - ότι κανείς πολιτικός σχηματισμός δεν θα αναλαμβάνει την ακέραια πολιτική ευθύνη των κακών επιλογών της κυβερνήσεως που θα αποτελείται από δύο ή περισσότερα κόμματα. Επί κυβερνήσεως Ζολώτα κανένα κόμμα δεν απολογήθηκε ποτέ για οποιαδήποτε οργιαστική και χαριστική παραχώρηση έγινε σε ιδιωτικά και συνδικαλιστικά συμφέροντα. "

    Ενώ το ΠΑΣΟΚ απολογήθηκε για τα 20 χρόνια καταλήστευσης του δημόσιου χρήματος απο τα λαμόγια τύπου Άκη, Λαλιώτη κλπ και τους έστειλε στη φυλακή!!!

    "Τα μεγάλα συμφέροντα των εθνικών εργολάβων, των μεσαζόντων εξοπλισμών και των καναλαρχών επιδιώκουν την έλλειψη αυτοδυναμίας της Ν.Δ. ή του Πασοκ ώστε να έχουν μεγαλύτερη πειθώ και δύναμη πιέσεως"

    Εεε βέβαια. Καλύτερα συνενοείται ο μεγαλοεργολάβος-εκδότης με έναν παρά με πολλούς - και η μίζα πηγαίνει σε έναν, δεν μοιράζεται σε πολλούς!

    "Οι μικρότεροι πολιτικοί σχηματισμοί στην Ελλάδα δεν είναι φορείς ιδεών και ρήξεων αλλά εργαλεία ιδιοτελούς συμφέροντος των "υπαλλήλων" ευκαιριακών αρχηγών τους, που είναι μεταπράτες και μοχλοί πολιτικής πιέσεων επιχειρηματιών που χρησιμοποιούν την πολιτική γιά επίτευξη πωλήσεων"

    Ενώ το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ κληρονομήθηκαν απο μπαμπάδες και θείους για να αποκατασταθούν τα "παιδιά" που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους!!!


    "Η ενίσχυση των μικρών κομμάτων είναι βούτυρο στο ψωμί εξωθεσμικών παραγόντων που δεν έχουν κανένα σχέδιο γιά μεταρρυθμίσεις της ελληνικής οικονομίας και πολιτικής. "

    Ενώ κοιταξτε σε τι ωραίο σημείο φέρανε την οικονομία το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ!!! Όλοι είμαστε πανευτυχείς!!!

    "Ο λαός όμως έχει και τη γνώση και τη εμπειρεια να τους ανταμειψη όπως τους αξίζει."

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ!!!

    8:56 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια στο press-gr που αποκάλυψε την κομματική φιέστα που είχε στήσει το ΠΑΣΟΚ στην Αρχαία Ολυμπία και την ακύρωσε στην πράξη. Οι Έλληνες δεν είναι πια χαχόλοι δεκαετίας 80. Ενημερώνονται από παντού. Και το press-gr έχει συνεισφέρει σ' αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι "δημοσιογραφοι-πολιτικοι" εχουν ξεφτιλιστει απο μονοι τους. Σκυλακια των αφεντικων τους φασκουν και αντιφασκουν συνεχως στα παραθυρα και τις φυλλαδες, ο κοσμος τους εχει παρει χαμπαρι. Δεοντολογια της πλακας και κομματικη προπαγανδα ενθεν και ενθεν.Μπραβο στα παλικαρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θα κανουν κανενα ρεπορταζ οταν θα "αξιοποιουνται" τα καμμενα; Χλωμο, μαλλον βούβα-μούγκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ψήφος στο ΠΑΣΟκ είναι τελικά πατριωτική , εθνική ανάγκη.

    babis χαλαρωσε γιατι κινδυνευεις να καταλαβεις τι συμβαινει γυρω σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΛΟΤΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΟΥ ΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ (ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ) ΕΙΝΑΙ:

    82 (ΣΑΜΙΝΑ)
    63 (ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΑ ΜΙΣΘΩΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ
    ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΕΝΗΣΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΥΛΙΚΕΣ ΑΝΤΑΜΕΙΒΕΣ
    [ΚΑΡΕΚΛΕΣ-ΛΕΦΤΑ-ΕΞΟΥΣΙΑ] ΓΕΝΙΚΑ
    ΟΙ ΜΗΔΙΣΑΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΣΤΟ
    ΓΟΥΔΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ
    ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ
    ΔΕΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΗ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ
    ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΑΚΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΤΕΡΤΣΕΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΤΖΩΙΔΗ
    ΤΑΚΟΥΣΕΣ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ ΔΕΣ
    www.youtube.com/nemesisrellos
    ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θεαματική αύξηση παρουσιάζει η επισκεψιμότητα του Press-gr τα τελευταία εικοσιτετράωρα που η χώρα μας ζει την τραγωδία των πυρκαγιών. Ξεπερνούν τους 11.000 οι αναγνώστες που επισκέπτονται σε ημερήσια βάση το Press-gr το οποίο φιλοξενεί -εκτός από ειδήσεις- σχόλια, θέσεις, προτάσεις, ανακοινώσεις, χωρίς λογοκρισία ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΓΚΑΦΑΤΖΗΔΕΣ ΑΣΚΟΥΝ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑκαι χωρίς μονομέρειεςΑΠΛΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ. Οι "επισκέψεις" είναι πολύ περισσότερες.Αυτό το σημειώνουμε γιατί πιστεύουμε ότι δείχνει τη δύναμη της εναλλακτικής ενημέρωσης που σε κρίσιμες στιγμές έρχεται να καλύψει μεγάλα κενά στην πληροφόρηση και στην ανταλλαγή απόψεων, στην διακίνηση των ιδεών. Δείχνει ότι η Δημοσιογραφία των Πολιτών είναι η μεγάλη Εφεδρεία της Δημοκρατίας, κόντρα στην χειραγώγηση, την συγκάλυψη, την διαπλοκή, τον αποπροσανατολισμό, τα συμφέρονταΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ-ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΣΠΗ. Δείχνει την δύναμη του Πολίτη. Γι' αυτό δεν θα σταματήσουμε να λέμε ότι το Press-gr είναι όλοι εσείς, οι χιλιάδες αναγνώστες και συνδημιουργοί του. Και δεν θα σταματήσουμε να συμβάλουμε στην ενίσχυση της εναλλακτικής ενημέρωσης, προβάλλοντας -όπως βλέπετε καθημερινά- άλλα blogs και κάθε άλλη φωνή και άποψη. Και συνεχίζουμε! ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΣΑΝ ΚΑΛΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ


    ΡΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ "ΠΡΟΗΓΕΙΤΟ" 0,2%? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΣΤΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ?


    ΜΑΛΑΚΕΣ 'Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ?


    ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δυστυχώς οι περισσότεροι μπαίνουν πια στο Press περισσότερο από περιέργεια, παρά για να ενημερωθούν.

    Αφήσατε το μπλογκ σας να εκφυλιστεί από τη στιγμή που αποφασίσατε να δημοσιεύετε ό,τι σας στέλνουν, χωρίς να υπάρχει οποιαδήποτε αξιολόγηση ή τεκμηρίωση των όσων γράφονται. Το μετατρέψατε σε έναν πίνακα ανακοινώσεων, χωρίς ταυτότητα και στίγμα.

    Παίξατε και εσείς το παιχνίδι των τηλεοπτικών ΜΜΕ, αφού οποιαδήποτε έγκυρη πληροφορία χάνεται μέσα στον οχετό και παύει να γίνεται πιστευτή, επειδή περιτριγυρίζεται από ψέματα που βγάζουν μάτι.

    Κρίμα. Αλλιώς ξεκινήσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 11.38

    Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι ο πολίτης/αναγνώστης έχει ανάγκη το κριτικό φιλτράρισμα της πληροφορίας γιατί μπορεί να μην έχει την αισθητική και την νοημοσύνη να κρίνει μόνος του;
    Γιατί πιστεύεις ότι η κάθε είδηση η σχόλιο γίνεται αδιαμαρτύρητα και άκριτα δεκτή;

    Για να το παραφράσουμε λιγάκι, "We all had some education, we don't need no thoughs control..."

    Παλιό, γνωστό, ρήση σοφού "ραδιοφωνανθρώπου" απλά στο υπενθυμίζουμε:
    "Δεν εκθέτουμε κανέναν, δεν εμποδίζουμε κανέναν να εκτεθεί."


    SNB
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΚΕ
    ΠΑΣΚΕ ΚΑΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ


    Ειναι αληθεια οτι υψηλοβαθμο στελε-
    χος της ΠΑΣΚΕ (γυναικα, σκυλα μαλ-λον) της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ , δεν
    απεστειλε στα περιφερειακα καταστη-
    ματα της τραπεζας, το δειγμα της
    υπευθυνης δηλωσης που πρεπει να συ-
    μπληρωσουν οι ψημενοι συμπολιτες
    μας για να παρουν τα πρωτα 3000 Ευρω?
    Δεν το απεστειλε η πρασινη σκυλα,
    αν και ως εκ της θεσεως της ειχε
    την ευθυνη, απλα για να ξεφτελισει
    τη κυβερνηση, κατι που προσπαθησαν
    να κανουν οι εμπρηστες, εξ ου και
    το ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΚΕ,ΠΑΣΚΕ ΚΑΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ.
    Σου λεει θα υπαρξει καθυστερηση,θα
    μαζευτει κοσμος, θα πανε τα καναλια
    του Μπομπολα, σε μια προσπαθεια να
    ακυρωθει το θαυμα. Ποιο ειναι το
    θαυμα? Τη Παρασκευη το πυρινο
    Τσουναμι, τη Τεταρτη τα πρωτα λε-
    φτα. Αυτο και αν ειναι θαυμα.
    Ρωταω τους εκπροσωπους τυπου των
    εμπρηστων εδω στο blog αυτο, αυτα
    που γραφω παραπανω ειναι αληθεια η
    ειναι σαν τη φωτογραφια κολαζ της
    πατσαβουρας(ΕΘΝΟΣ)???
    Εγω συνοδοιποροι των εμπρηστων θα
    ενημερωσω τους ψημενους συμπολιτες
    μας ποιο ειναι το ονοματακι της
    εν λογω πρασινης σκυλας, θα δωσω τα
    μελη της οικογενειας της και που μενει.Για να δουμε πως καιγονται τα
    σπιτια των εμπρηστων και των συνο-
    δοιπορων τους.



    ΖΑΧΑΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  14. ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΛΑΟΣ = ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΡΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ "ΠΡΟΗΓΕΙΤΟ" 0,2%? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΣΤΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ?


    ΜΑΛΑΚΕΣ 'Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ?


    ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΡΧΙΔΙΑ......το ΠΑΣΟΚ θα παρει τον ΠΟΥΛΟ. ΕΚΕΙΝΟ ΕΚΑΨΕ ΤΑ ΔΑΣΗ ΕΚΕΙΝΟ ΘΑ ΚΑΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σήμερα το απόγευμα όλοι στο Σύνταγμα, κρατώντας σημαίες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ για να της κάψουμε !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΛΟΤΤΟ ΝΔ

    ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΟΥ ΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ (ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ) ΕΙΝΑΙ:

    82 (ΣΑΜΙΝΑ)
    63 (ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΡΧΙΔΙΑ...... η ΝΔ θα παρει τον ΠΟΥΛΟ. ΕΚΕΙΝΗ ΕΚΑΨΕ ΤΑ ΔΑΣΗ ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΑΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  20. ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΛΑΟΣ = ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΡΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ Η ΝΔ "ΠΡΟΗΓΕΙΤΟ" 2%? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΣΤΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ?


    ΜΑΛΑΚΕΣ 'Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ?


    ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΛΑΟΣ = ΨΗΦΟΣ ΣΤΗ ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΨΗΦΟΣ ΣΤΗ ΝΔ = ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΑΚΕ
    ΔΑΚΕ ΚΑΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ


    Ειναι αληθεια οτι υψηλοβαθμο στελε-
    χος της ΔΑΚΕ (γυναικα, σκυλα μαλ-λον) της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ , δεν
    απεστειλε στα περιφερειακα καταστη-
    ματα της τραπεζας, το δειγμα της
    υπευθυνης δηλωσης που πρεπει να συ-
    μπληρωσουν οι ψημενοι συμπολιτες
    μας για να παρουν τα πρωτα 3000 Ευρω?
    Δεν το απεστειλε η γαλάζια σκυλα,
    αν και ως εκ της θεσεως της ειχε
    την ευθυνη, απλα για να ξεφτελισει
    το ΠΑΣΟΚ, κατι που προσπαθησαν
    να κανουν οι εμπρηστες, εξ ου και
    το ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΑΚΕ,ΔΑΚΕ ΚΑΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ.
    Σου λεει θα υπαρξει καθυστερηση,θα
    μαζευτει κοσμος, θα πανε τα καναλια
    του Μπομπολα, σε μια προσπαθεια να
    ακυρωθει το θαυμα. Ποιο ειναι το
    θαυμα? Τη Παρασκευη το πυρινο
    Τσουναμι, τη Τεταρτη τα πρωτα λε-
    φτα. Αυτο και αν ειναι θαυμα.
    Ρωταω τους εκπροσωπους τυπου των
    εμπρηστων εδω στο blog αυτο, αυτα
    που γραφω παραπανω ειναι αληθεια η
    ειναι σαν τη φωτογραφια κολαζ της
    πατσαβουρας(ΕΘΝΟΣ)???
    Εγω συνοδοιποροι των εμπρηστων θα
    ενημερωσω τους ψημενους συμπολιτες
    μας ποιο ειναι το ονοματακι της
    εν λογω γαλάζιας σκυλας, θα δωσω τα
    μελη της οικογενειας της και που μενει.Για να δουμε πως καιγονται τα
    σπιτια των εμπρηστων και των συνο-
    δοιπορων τους.



    ΖΑΧΑΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Από εγκύκλιο του Υπ.Εσωτ., Μάρτιος 2007:

    Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, ως αρμόδιο θεσμοθετημένο επιτελικό όργανο της
    πολιτείας έχει την ευθύνη για το συντονισμό δράσεων όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την
    αντιμετώπιση καταστροφών και καταστάσεων έκτακτης ανάγκης που ενδέχεται να προκληθούν από
    δασικές πυρκαγιές (αρθ 6 Ν. 3013/2002).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τέτοια καταστροφή με τόσο δούλεμα χρειάζεται πολλά για να γίνει.

    Θέλει το οργανωμένο παρακράτος,
    θέλει την πονηριά Λαλιώτη,
    θέλει την πολιτική αναισθησία του γαιδουριού,
    και θέλει την θαυματουργή χούφτα του γιωργάκη...

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ! ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. meta apo dimosiografia dia allilografias iopostirizetai na exoyme kai dimosiografia ton politon ?

    xaxaxa

    ti allo tha skeftoyn oi epikoinoniologoi kai ta papagalakia ton kommaton gia na vaftisoyn tin emessi propaganda san dimosiografia

    merikoi den exete katalavei fenete oti oi perissoteroi pou mpainoun edo mesa einai eite gia na gelasoun eite gia na katalavoyn pos skeftete to antipalo epiteleio i akoma gia na paroyn kommatiki grammi
    kai oxi gia na "doyn" dimosiografia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ 0...ΔΑΣΟΦΑΓΟΣ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  29. Τώρα τους φταίει η εταιρία δημοσκοπήσεων.

    Στις εκλογές τι θα τους φταίει; Ο Ερμής που θα είναι ανάδρομος;


    Βρε άντε από δω τυμβωρύχοι....


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 2.13
    .

    Ρε FOLEX, o ROLEX είμαι.
    Γραψε κατι δικο σου.
    Μπορείς;

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. index

    Ο Καραμανλής μίλησε (όπως πάντα αργά, απελπιστικά αργά για να τον… καταλαβαίνουν) στους χειριστές τα πληρώματα και τους τεχνικούς βάσης.

    Φαντάζεστε πως μπορεί να αισθάνεται ένας άνθρωπος με ικανότητα αντίληψης/επεξεργασίας της πληροφορίας από πολλαπλές πηγές και λήψης αποφάσεων με έναν ρυθμό μέχρι και 50-60 φορές γρηγορότερο από τον συνηθισμένο, όταν του μιλάνε με ταχύτητα 5-10 φορές υποπολλαπλάσια της κανονικής;
    Όχι τίποτα άλλο, ήταν και ξένοι εκεί μέσα να πάρει…

    Συγγνώμη παιδιά, δεν είμαστε όλοι οι Έλληνες έτσι, λίγοι είναι και τους κάνουμε βουλευτές για να μην τους έχουμε μέσα στα πόδια μας και μας εμποδίζουν να παράγουμε.

    Τους ξεφορτωνόμαστε δηλαδή, κάτι σαν την ταινία με τον Κωνσταντάρα, τους δουλεύουμε για να μας αφήνουν να δουλεύουμε.

    KL
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΦΤΑΣΑΜΕ αισίως από την «ασύμμετρη απειλή» στα ασύμμετρα γκάλοπ και στις ασύμμετρες ανοησίες μιας πανικόβλητης κυβέρνησης.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ

    η' ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ

    η' ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ


    Το μεγαλο ξανα-γαμησι
    της 16 Σεπτεμβρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ρε κάψετε και τους δεξιούς να μην μιλούν καθόλου. Φασίστες έφτασε η ώρα σας.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΣΗΜΕΡΑ 29/ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ/07 ΤΡΙΑ
    GROUPS ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΕΠΕΣΚΕΦΘΗΣΑΝ ΤΗΝ
    "ΚΑΤΑΣΤΡΑΜΕΝΗ" ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ.
    ΑΥΡΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΔΥΟ ΚΡΟΥΑΖΕΡΟΠΛΟΙΑ
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΙΕ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΦΕΙΣ ΜΑΥΡΑ, ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΠΙΕΣΗ ΓΛΥΚΕ ΜΟΥ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΜΕΝΕ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΚΑΙΕΙ
    ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ
    ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ. ΚΟΛΠΟ ΗΤΑΝΕ
    ΚΟΥΤΟ ΑΓΟΡΙ, ΜΗ ΔΑΚΡΥΖΕΙΣ.
    ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΩΡΟΛΟΓΙΑ
    ΛΕΓΕΤΕ " ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ"


    ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. index

    Ερώτηση του CNN προς τον μαλακόν άνδρα:
    Που βρίσκονται οι έρευνες σχετικά με το θέμα των πυρκαγιών;

    Απάντηση του μαλακός ανδρός:
    Αυτό που θα ήθελα να πω (τραλαλα τραλαλα... χεστήκαμε για το τι θες, επί της ερώτησης ρε) είναι αυτό που είπε ο Πρωθυπουργός (με δεν τον ρωτήσαμε, αλλά αν είναι σχετικό πες το) ότι τόσες πυρκαγιές σε τόσα πολλά σημεία (άρα δεν το ψάξατε καν) δεν μπορεί να είναι σύμπτωση (ε τότε ρε καράφλα τι είναι, τι λένε οι έρευνες, απο εκεί ξεκινήσαμε).

    Προφανώς το ζώο νόμιζε ότι μιλάει στην γονατιστή ΕΡΤ.
    Άντε στα τσακίδια πια ανθέλληνες κυβερνήτες, αντί να πείτε «όχι, ακόμα δεν έχουμε τέτοια στοιχεία, πρόκειται για παρερμηνεία δηλώσεων, η Ελλάδα είναι μια ασφαλής χώρα» αποφεύγετε τις ευθύνες συκοφαντώντας τη χώρα χωρίς στοιχεία, επαγγελματίες ψεύτες!


    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. index

    Ερώτηση του CNN προς τον μαλακόν άνδρα:
    Που βρίσκονται οι έρευνες σχετικά με το θέμα των πυρκαγιών;

    Απάντηση του μαλακός ανδρός:
    Αυτό που θα ήθελα να πω (τραλαλα τραλαλα... χεστήκαμε για το τι θες, επί της ερώτησης ρε) είναι αυτό που είπε ο Πρωθυπουργός (μα δεν τον ρωτήσαμε, αλλά αν είναι σχετικό πες το) ότι τόσες πυρκαγιές σε τόσα πολλά σημεία (άρα δεν το ψάξατε καν) δεν μπορεί να είναι σύμπτωση (ε τότε ρε καράφλα τι είναι, τι λένε οι έρευνες, απο εκεί ξεκινήσαμε).

    Προφανώς το ζώο νόμιζε ότι μιλάει στην γονατιστή ΕΡΤ.
    Άντε στα τσακίδια πια ανθέλληνες κυβερνήτες, αντί να πείτε «όχι, ακόμα δεν έχουμε τέτοια στοιχεία, πρόκειται για παρερμηνεία δηλώσεων, η Ελλάδα είναι μια ασφαλής χώρα» αποφεύγετε τις ευθύνες συκοφαντώντας τη χώρα χωρίς στοιχεία, επαγγελματίες ψεύτες!


    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  38. Τώρα τους φταίνε οι εταιρίες δημοσκοπήσεων.

    Στις εκλογές τι θα τους φταίει; Ο Ερμής που θα είναι ανάδρομος;


    Βρε άντε από δω τυμβωρύχοι....


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. "Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ"

    1) "Ο Ελληνας πολίτης αηδιάζει απο την έκταση της διαφθοράς σε πολλούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών.

    Αρνείται να καθυστερεί ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία απο τα μικροσυμφέροντα συντεχνιών, η μεγαλύτερα συμφέροντα που θέλουν να κηδεμονεύσουν την πολιτική ζωή. Πολλοί πολίτες θεωρούν πως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μέρος του κατεστημένου"

    ( Γιωργάκης Παπανδρέου, Καθημερινή 12-10-2003 )


    2) "Χρειάζοταν να αποκαλύψει η Αυριανή οτι έχει ο κ. Μαλέσιος σπίτι απο τον κ. Αθανασούλη, για να μάθει ο πρωθυπουργός οτι μια γενιά στελεχών του, την οποίαν το Μαξίμου διαδίδει ως "διάδοχο γενιά", έχει μέλη που έχουν παίξει στο Χρηματιστήριο με την μετοχή αυτής της ύποπτης εταιρίας;"

    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 17-4-2003 )


    3) "Χωρίς λαδάκι, δεν κινείται η μηχανή. Η διαφθορά αγγίζει και αφορά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία"

    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, Απογευματινή 22-10-2002 )

    4) "Κανείς απο εμάς δεν αρνείται την ανεργία, τις ελλείψεις του κράτους, τα φαινόμενα διαφθοράς"

    ( Βάσω Παπανδρέου 19-1-2002, 3η Συνοδος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ )


    5) "Θυμάμαι οτι ο πρωθυπουργός Κ.Σημιτης ενοχλείτο κέθε φορά που ανέφερε κάποιος αυτό το θέμα της διαφθοράς. Όχι γιατι δεν υπάρχει, αλλα γιατι το αναφέραμε. Βλέπω οτι τώρα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Έιναι αργά, αλλα είναι επιτέλους κάτι..."

    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 10-2-2002 )


    6) "Ορισμένα κρούσματα διαφθοράς έχουν δημιουργήσει κρίση αξιοπιστίας"

    ( Χρήστος Παπουτσής 7-10-2000 )

    7) "Καθυστερεί η έκδοση μιας σύνταξης για ένα, δυο, τρία χρονια, μέχρι να λαδωσει ο συνταξιουχος. Η θέση στο ΙΚΑ πωλείται 5 εκατομμύρια. Για ενα κοινό νεκροταφείο, πληρώθηκαν μίζες 700 εκατομμυρίων δραχμών"

    ( Γ. Καψής 6η συνοδος Κ.Ε ΠΑΣΟΚ, 1999 )


    8) "Γιατί ενώ τώρα καταδικάζεις και ορθώς το φαινόμενο Σαλαλέ,αγνοήθηκε η πιεστική πρότασή μου να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων σε επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονταν;

    Γιατί, ενω τώρα προτείνεις τομές για την πάταξη της διαφθοράς απέκρουσες μαζι με ΟΛΗ την ηγετική ομάδα, την πρότασή μου για να αναληφθεί εκστρατεία κατά της διαφθοράς;"

    (Γ.Καψής, ανοικτή επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδη 18-10-2000 )


    9) "Οι αεριτζήδες κυριαρχούν. Η διαφθορά θερίζει στο Δημόσιο..."

    ( Γεράσιμος Αρσένης 8-9-2002 )


    10) "Πολλά απο τα στελέχη μας, εχουν ενσωματωθεί στην πλουτοκρατία"

    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, ΤΑ ΝΕΑ 17-6-2003 )



    Και αφου τελείωσαν οι 10 "εντολές"... και το κερασάκι...

    "Εμείς, ΔΕΝ κλεψαμε !!!"

    ( Γιωργάκης Παπανδρεου 16-5-2007 )




    Δια στόματος ΠΑΣΟΚων η αλήθεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  40. Ετσι γαμάει ο Καραμανλής!

    ...και έτσι εγώ αφού πρώτα με γαμήσει του κάνω και μια πίπα καπάκι απνευστί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *