GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελπίδα...

, Μετά από όλα όσα έγιναν τον τελευταίο μήνα, στην πολιτική με το πόρισμα Ζορμπά και την προκήρυξη των εκλογών για να θαφτεί αυτό, το κάψιμο...

,
Μετά από όλα όσα έγιναν τον τελευταίο μήνα, στην πολιτική με το πόρισμα Ζορμπά και την προκήρυξη των εκλογών για να θαφτεί αυτό, το κάψιμο περισσοτέρων από 2,5 εκατομμυρίων στρεμμάτων δασικών και καλλιεργήσιμων εκτάσεων, τους 64 νεκρούς (74 από την αρχή του καλοκαιριού) και μια κυβέρνηση που, αντί να αναγνωρίσει τις τρομερές αδυναμίες της στη πρόληψη, το συντονισμό και την πυρόσβεση (η φωτιά στη Πελοπόννησο συνεχίζεται για 7η μέρα), αρέσκεται να εφευρίσκει τρομοκράτες. Και να προκαλεί έτσι ταξιδιωτικές οδηγίες από άλλες χώρες, που συστήνουν την αποφυγή της Ελλάδας. Μένει ακόμα να δούμε τι θα γίνει όταν θ’ αρχίσουν οι βροχές. Στα κανάλια τα δελτία ειδήσεων θα γίνουν πάλι μονοθεματικά: Θα ασχολούνται με τις πλημμύρες... (Συνέχεια εδώ)
SWELL

5 σχόλια

  1. http://www.cnn.com/2007/POLITICS/08/30/craig.arrest/index.html

    Edw malakes. Gerousiastis, tsak tsak, fwtografies, anakritis kai se liges meres fylaki.

    OLOKLHROS GEROUSIASTIS!!

    Edw pote KANEIS KAI POTE, APO KANENA KOMMA POTE DEN PHGE FYLAKH

    ZWA, STO KWLO SAS THN DHMOKRATIA TOU PERIKLH KAI THN GAMWXWRA SAS.

    PSOFHSTE osoi vrizete USA kai tin dimokratia tous. ANti na paradeigmatisteite, glyfete ta zwa kai milate gia thn DHTHEN XWRA pou gennise thn dhmokratia. ZWA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΣΟΚ



    ΑΣ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΙ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία" !
    Φίλε μου, έχουμε ζήσει χειρότερες μέρες από αυτές που ζούμε σήμερα! Περάσαμε κατοχή, περάσαμε εμφύλιο! Θα περάσει και αυτό! Τι να κάνουμε; "Άλλα η Ελλάδα θέλει, άλλα ο λαός κελεύει"!

    "Φωτιά ήταν, θα περάσει"!

    Όσοι ήταν υποψιασμένοι το περίμεναν και δεν ψήφισαν τον ανιψιό!

    Αν αυξηθούν οι υποψιασμένοι υπάρχει ελπίδα να μην τον ξαναδούμε!

    Αμήν!

    ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. «Η κυβέρνηση απέτυχε στην πρόληψη των πυρκαγιών, στην αντιμετώπιση της καταστροφής και στην ανακούφιση των πληγέντων, όπως απέτυχε και στα ζητήματα παιδείας με τις αδιανόητες γκάφες στα αποτελέσματα των εξετάσεων».

    H κυβέρνηση απέτυχε παταγωδώς στη διαχείριση της κρίσης ενώ οι δηλώσεις περί ασύμμετρων απειλών έπληξαν βαρύτατα την εικόνα της χώρας και κυρίως την εικόνα ασφάλειας που δίνει η Ελλάδα. Με τα όσα ακούστηκαν και τις διαστάσεις που δόθηκαν από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης η χώρα διασύρθηκε. «Πρόκειται για το απόλυτο λάθος. Είναι ασύμμετρη ανοησία. Δεν μπορεί η χώρα να βγάζει μόνη τα μάτια της» ..
    Πρέπει να δοθεί απόλυτη προτεραιότητα στην αποκατάσταση των υποδομών και του παραγωγικού δυναμικού στις πληγείσες περιοχές και κάλεσε την κυβέρνηση να αξιοποιήσει άμεσα τα κονδύλια του Γ΄ΚΠΣ που φθάνουν τα 2 δις ευρώ και χάνονται λόγω αδυναμίας απορρόφησης.

    ’’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *