GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΗΝ "ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ"!

...από τους επιβάτες, την Τετάρτη 1η Αυγούστου taleporimenoiproastiakou@yhoo.gr Την Τετάρτη 1η Αυγούστου οι επιβάτες της Προαστιακός βγάζου...

...από τους επιβάτες, την Τετάρτη 1η Αυγούστου

taleporimenoiproastiakou@yhoo.gr

Την Τετάρτη 1η Αυγούστου οι επιβάτες της Προαστιακός βγάζουν Κόκκινη Κάρτα και χρησιμοποιούν άλλα μέσα για να μεταβούν στις εργασίες τους. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία επιβατών οι οποίοι θεωρούν ότι με τον τρόπο αυτό θα σατείλουν ένα μήνυμα σε όλους αυτούς που έχουν συμβάλει στην απαξίωση ενός μέσου ιδιαίτερα σημαντικού και χρήσιμου.
Μερικοί λόγοι που τους οδήγησαν στην απόφαση αυτή παρατίθενται παρακάτω.
α Συχνές αλλαγές και ακυρώσεις δρομολογίων και μάλιστα τη θερινή περίοδο που λόγω τουρισμού οι ανάγκες είναι περισσότερο αυξημένες
α Στο τμήμα Νερατζιώτισσα – Σταθμός Λαρίσης –Πειραιάς γίνονται συνεχώς αλλαγές και ακυρώσεις οι οποίες ανακοινώνονται την ίδια ημέρα που τίθενται σε εφαρμογή. Συνέπεια οι επιβάτες που πληρώνουν μηνιαίες κάρτες μετακίνησης να μην μπορούν να κάνουν χρήση της Προαστιακός
α Καθυστερήσεις που μερικές φορές ξεπερνούν ακόμα και τα 60 λεπτά
α Δεν γίνονται αναγκαίες ανακοινώσεις στους σταθμούς
α Σε ελάχιστες περιπτώσεις γίνονται ανακοινώσεις στα αγγλικά
α Δεν υπάρχει σωστή σήμανση.
Ουδείς διαφωνεί ότι είναι αναγκαία τα έργα. Αλλά καλό θα ήταν να υπάρχει μια συνεννόηση μεταξύ ΥΠΕΧΩΔΕ και Μεταφορών και υπευθύνων της Προαστιακός. Γιατί να γίνονται συνεχώς αλλαγές;
Παρακαλούμε για την προβολή της προσπάθειας μας, η οποία ούτε υποκινείται, αλλά ούτε και υποστηρίζεται από κανένα κόμμα.

13 σχόλια

  1. Γιατι δε γραφεται για τα 300 ατομα που πηρε στην Ολυμπιαδα και τα εδιωξε μετα?
    Γιατι δε λετε καλυτερα για τον Μισελ που δεν κανει προσληψεις και ο Προαστιακος εχει παρει ατομα απο γραμμες του ΟΣΕ για να καλυψει τα οποια κενα?
    Ανακοινωθηκαν 307 ατομα για προσληψη μεσα σε κανα δυο μηνες λες και θα φτιαξει η κατασταση σε εναν οργανισμο που ειναι ελλειματικος καθε χρονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά είναι για πολλές κλοτσιές οι του Προαστιακού. Τους τα έχω χώσει επανειλεμένως. Ειδικά με την ταλαιπωρία των δρομολογίων αλλά και με την έκδοση της μηνιαίας κάρτας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκτός αυτών που παρατίθενται, το δρομολόγιο από Κόρινθο συχνά σταματά πριν τα Ν.Λιόσια (για λίγα λεπτά έως πολλή ώρα!) και περιμένει να περάσει το τραίνο από Αθήνα (λόγω μη λειτουργίας της διπλής γραμμής)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ό Μιχάλης Λιάπης ήταν μία από τις λίγες ευχάριστες εκπλήξεις αυτής της κυβέρνησης . Εργάζεται αθόρυβα χωρίς μικροκομματικές μαλακίες και τηλεοπτικές μπαρούφες .
    Το λέω αυτό παρόλο που ανήκω σε άλλη πολιτική παράταξη.
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. THE WEEKEND OF BETRAYAL
    (Το Σαβ/ριακο της προδοσιας)

    Δεν ξερω αν ηταν δακτυλος του Ρουσ-
    σοπουλου η αν η διαπλοκη αλλαξε
    γραμμη.Το γεγονος ειναι οτι και
    εμεις οι υπηκοοι μαθαμε απο τα κα-
    ναλια των εργολαβων, επιτελους, οτι
    εκτος απο το κακο που μας εχει βρει
    εδω, πυρκαγιες αγριες με ανθρωπινα
    θυματα και εκαντοταδες χιλιαδες
    στρεμματα καμενα, μαινονται και
    στην Ιταλια,τη Σερβια,τη ΦΥΡΟΜ,
    τη Βουλγαρια,κλπ.
    Το 2005 και το 2006, που κατα-
    στροφικες πυρκαιες κατεκαψαν
    Ισπανια, Πορτογαλια, καθε μερα
    ειχαμε τηλεοπτικα πενταλεπτα, εκει-
    νες τις χρονιες ομως δεν ειχαμε
    τετοιο κακο εδω,οποτε δεν χρειαζο-
    τανε να περασουμε τη γραμμη οτι
    εδω καιγομαστε εξ αιτιας του
    σημειωματος της Παπακωστα και γιατι
    ο Φουρλας δεν πινει καφε μαζι με
    τον Κοη.(Λαε προδομενε για ποσο
    ΜΑΛΑΚΑ σε παιρνανε!!!).
    Εν πασει περιπτωσει η διαπλοκη
    πουλησε τη "μεγαλη δημοκρατικη
    παραταξη" και τον ΓΑΠ μαζι, αλλαξε
    γραμμη και δειχνει που και που τι
    παιζει στη γειτονια.
    Εδω στο blog, κατι πραγματικοι δη-
    μοκρατες, νοσταλγοι του διεφθαρμε-
    νου χθες, σιγουρα τα εχουν βαψει
    μαυρα.
    Αυτη ομως που πραγματικα σκιζει τα
    στηθια της, ειναι η μαιμου CAPTAIN,
    η πλαστογραφος, με τις γοβες
    στιλετο.




    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ

    Ο ΧΑΖΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πυρκαγιά σε ιματιοθήκη Νοσοκομείου των Ιωαννίνων.

    …Στα Γιάννενα
    καίνε ΒΡΑΚΙΑ Μαρία,
    Πενταγιώτισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Caftain, then koften tis malakien ligaken???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1.- ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    Επρεπε ο Καραμανλης να παει σε συμ-
    βουλιο αρχηγων και τουτο για να
    βρεθει επισημα με τον ΓΑΠ, να του
    εξηγησει αυτοπροσωπως, πως οι
    ο Θείος του ο δήθεν Εθνάρχης έκανε οικόπεδα
    τα περίφημα ΒΡΑΧΩΔΗ ΟΡΗ !!
    και τα μοίρασε στο σόι του για να
    να κτίσουν τις βιλες τους με τα κλεμενα.
    Οποιος λεει οτι δεν βλεπει τις
    βιλες στα καμενα της Πεντελης
    ειναι πολυ 2nd hand μουνοπανο.

    2. ΦΩΤΙΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    Το προβλημα το εχει ο πρωθυπουργός ,που θα παει να κρυφτει ο ανθρωπος,εαν μετα απο ολο αυτο το κακο χασει τις ΕΚΛΟΓΕΣ . Τωρα αν μετρησουμε και την "εγκυρη" παρπουσιαση των εργολαβικων ΜΜΕ, και εφημερίδων της ‘’παράταξης ‘’ τοτε ενας τοπος του μένει του Κωστάκη , Ραφήνα , playstation 3 με Σαλώμη , νηπιαγωγό που έγινε σε 6 μήνες χειρούργος και τα δίδιμα του σωλήνα .


    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Aug 1 1999

    Στρατιωτικό ανακοινωθέν αναφέρει ότι:

    O κομματισμός έδρασε καταλυτικά στη απορύθμιση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η οποία το 1998 καθ' ομολογία του τότε αρμοδίου υπουργού εκρίθη ότι είναι ένα σώμα υψηλής ετοιμότητας -χρησιμοποιώ λόγια του κ. Υπουργού του ΠΑΣΟΚ- ώστε, στο μέλλον με την συμβολή της ΝΔ, να μπορέσει κάποτε να θεωρείται ευρωπαϊκό και διεθνές υπόδειγμα.

    Αυτή η Υπηρεσία του 2004 που με φροντίδα στοργή και ΠΟΡΔΕΡΜ, με ενίσχυση σε μέσα (πολύ μέσον μιλάμε) και προσωπικό με αξιοκρατία τύπου ΠΑΣΟΚ, από το 1998 έως σήμερα έγινε υπόδειγμα προς αποφυγή (βλέπε Πεντέλη), μέσα σε αυτά τα χρόνια χάρη σε εμάς αποδιαρθρώθηκε, έγινε χώρος αναξιοκρατίας, χώρος κομματισμού, χώρος επιχειρησιακής παράλυσης, γενικά ένα κολοχανείο σύμφωνα με το όραμά μας και κατά τα πρότυπα της κυβέρνησης μας, την κυβέρνησης του γλυκού νερού, της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.

    Επομένως η ευθύνη δεν βαραίνει μόνον την κυβέρνηση και τους αρμόδιους υπουργούς αλλά και ολόκληρο το σύστημα ΠΑΣΟΚ αφού με τόση κομματικοποίηση παντού επήλθε τελικά η μπουρδελοποίηση του κράτους. Ποτέ κανείς δεν μπορεί να αποδώσει παρά μόνο επιχειρησιακές ευθύνες στους αρχηγούς των Σωμάτων, οι πολιτικές ευθύνες ανήκουν εξ ολοκλήρου στην κυβέρνηση, στους μαλάκες (εσάς) που μας ψηφίζουν και στα κορόιδα που μας χρηματοδοτούν ακόμα για να γράφουμε μαλακίες σαν και τούτη.

    ‘’PASOK πίσιnous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με παραιτήσεις υπουργών, ανάληψη πολιτικών ευθυνών από τον τότε πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, αλλά και με ατάκες του στυλ «η κυβέρνηση εάν ξέρει τους εμπρηστές θα πρέπει να τους συλλάβει, διαφορετικά τους καλύπτει» αντιμετώπιζαν ως αντιπολίτευση ο κ. Καραμανλής και η Νέα Δημοκρατία τις μεγάλες πυρκαγιές που έγιναν τόσο στην Αττική το 1998, όσο και αργότερα.
    Γεγονός που δείχνει τόσο την αναξιοπιστία του κ. Καραμανλή (που δεν θέλει την κριτική, αλλά ούτε τη... συναίνεση!), όσο και τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει αυτή στο πολιτικό σύστημα, αφού οι πολίτες διαρκώς διαψεύδονται στις προσδοκίες τους. Είναι χαρακτηριστική η επίθεση που είχε εξαπολύσει ο ίδιος ο κ. Καραμανλής από τις πυρκαγιές που είχαν ξεσπάσει στην Κορινθία τον Ιούλιο του 2001 κατά του τότε πρωθυπουργού Κ. Σημίτη, τον οποίο κατηγόρησε ότι είχε φτάσει στο έσχατο σημείο αλαζονείας και σε πλήρη απομόνωση από την πραγματικότητα.
    Ο κ. Καραμανλής, αφού έκανε λόγο «για την ανικανότητα, την ανυπαρξία της σημερινής κυβέρνησης, αλλά και για την αλαζονεία των κυβερνώντων οι οποίοι ανερυθρίαστα λένε «όλα πάνε καλά»», τόνισε:
    «Ο πρωθυπουργός πριν από 48 ώρες, εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου είπε ότι όλα πάνε καλά στη χώρα. Αυτό σημαίνει ότι και στο έσχατο σημείο αλαζονείας έχει φτάσει και σε πλήρη απομόνωση από την πραγματικότητα»! Και συνέχιζε: «Η πραγματική κατάσταση σήμερα είναι ότι έχουμε μια κυβέρνηση η οποία δεν κυβερνά, μια κυβέρνηση που απουσιάζει. Εναν πρωθυπουργό ο οποίος είναι όμηρος και εγκλωβισμένος σε κομματικές διαδικασίες». (Πάσα ομοιότητα με τη σημερινή κατάσταση είναι τελείως... συμπτωματική!)
    Ηθελαν αποπομπές
    Την αποπομπή των τότε υπουργών Γεωργίας και Δημόσιας Τάξης ζητούσε η ΝΔ διά του τότε εκπροσώπου της Αρη Σπηλιωτόπουλου, για τις φωτιές που είχαν ανάψει στην Αττική. «Προειδοποιούμε τον πρωθυπουργό αφενός να έχει ο ίδιος την ευθύνη της πυρκαγιάς, αφετέρου δε να αποπέμψει τον υπουργό Γεωργίας και τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, που έχουν σύμφωνα με τον νόμο την τυπική ευθύνη. (Φανταστείτε τι θα έλεγε η Νέα Δημοκρατία όταν αυτά που συμβαίνουν επί ημερών της, συνέβαιναν επί προηγούμενων κυβερνήσεων.)
    Ο κ. Εβερτ, μάλιστα, έκανε ένα βήμα παραπέρα και ζητούσε «την παραίτηση της ανίκανης κυβέρνησης, η οποία δηλώνει ότι οι καταστροφικές πυρκαγιές οφείλονται σε εμπρησμό, αλλά δεν μπορεί να συλλάβει τους εμπρηστές».
    Για το ίδιο θέμα, ο τότε εκπρόσωπος Τύπου Α. Σπηλιωτόπουλος, που μαζί με τους κ. Στ. Δήμα και Απ. Σταύρου είχε επισκεφθεί την Πεντέλη, κάλεσε τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Δημόσιας Τάξης να κατονομάσουν εδώ και τώρα τους εμπρηστές και να τους συλλάβουν. «Διαφορετικά ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση τους καλύπτουν (!)», υπογράμμιζε! (Σήμερα, άραγε, η κυβέρνηση... καλύπτει τους εμπρηστές;). «Σε πάρα πολλές περιπτώσεις οι ζημιές θα είχαν αποφευχθεί εάν υπήρχε έγκαιρη παρέμβαση», δήλωνε ο κ. Εβερτ. «Η οργή του κόσμου είναι μεγάλη και αντί οι υπουργοί να συσκέπτονται στο Μαξίμου, να επισκεφθούν απόψε τις περιοχές που καίγονται. Είναι ανάγκη να συγκληθεί αμέσως η Βουλή για να συζητηθούν και να αποφασιστούν τα συγκεκριμένα μέτρα που θα ληφθούν». (Τώρα οι υπουργοί δεν συσκέπτονται ούτε στο... Μαξίμου, πλην όμως ο κ. Εβερτ... ξέχασε την κριτική!)
    Στις περιοχές που καίγονται «έπρεπε εδώ και καιρό να έχουν γίνει έργα υποδομής», δήλωνε ο κ. Α. Σπηλιωτόπουλος, ενώ ο κ. Σάββας Τσιτουρίδης με συνέντευξή του στον «Αδέσμευτο της Κυριακής» (2 Αυγούστου 1998) υποσχόταν πως οι ένοχοι θα... πληρώσουν!
    Ενώ ο ίδιος ο κ. Καραμανλής, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προειδοποιούσε: «Για τη ΝΔ όποιος ξεκινήσει οικοδομικές δραστηριότητες στις περιοχές που κάηκαν θα θεωρείται εκ των προτέρων ως ύποπτος εμπρησμού και θα αντιμετωπίζεται ως τέτοιος»! (Προφανώς ή δεν ξεκίνησε κανείς από το 1998 οικοδομικές δραστηριότητες στα καμένα ή τα λόγια του κ. Καραμανλή ήταν... λόγια του αέρα!)
    «Μπάχαλο το θέμα του συντονισμού», δήλωνε το 1998 ως δήμαρχος Αθηναίων και ο κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, ενώ στον αγώνα είχε... επιστρατευτεί και ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος Γλίξμπουργκ, ο οποίος δήλωνε: «Οσοι αρμόδιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους»!


    Τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΒΑΛΑΜΕ ΤΟ ΛΥΚΟ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ

    Ο κομματικος μηχανισμος του ΠΑΣΟΚ
    στην πρωτη γραμμη εναντια στις
    φωτιες!!!! Αλλο και τουτο παλι !!!
    Αυτοι που εχουν εναποθεσει ολες τις
    ελπιδες τους στα αποκαιδια θα πανε
    να σβηνουν τις φωτιες !!!
    Ρε συντροφοι αμα σταματησουν οι
    φωτιες τι θα λεμε μετα?
    Θα μπορουμε να λεμε οτι οι φωτιες
    φετος ειναι αποκλειστικο φαινομε-
    νο της Ελλαδας του Κωστακη?
    Ρε συντροφοι ξαχασατε οτι κουβαλα-
    με καταμαυρο ρεκορ, 1.500.000
    στρεμματα το 2000?
    Ρε συντροφοι ξεχασατε οτι οι πιο
    πολλες βιλες στα καμμενα της
    Πεντελης ειναι καταπρασινες, ειναι
    καταδικες μας, κτισμενες τοτε
    που αρχισανε τα Deals των Ολυμπια-
    κων εργων?
    Αφου ξερετε οτι στον ανοικτο δια-
    λογο δεν φτουραει ο δικος μας !
    Βαλτε το μυαλο σας να δουλεψει λιγο
    Ειναι πολυ ευκολο να τραβηξει ο
    Μπουλης, στη δευτερολογια, καμμια
    δορυφορικη φωτογραφια της Πεντελης
    με ονοματα και διευθυνσεις, και
    εκει που παμε για μαλλι να βγουμε
    κουρεμενοι.
    Εαν δεν μπορειτε να βοηθησετε,του-
    λάχιστον αφηστε να καουν πανω απο
    2.000.000 στρεμματα, μπας και
    δουμε ασπρη μερα.
    Εκτος, λεω εκτος, αν ο διαλος με το
    αγγελικο προσωπο, ο ΓΑΠ,(ετσι δε
    λεει ο ιδιος οτι λεγανε οι Τουρκοι
    για αυτον?) εχει συλλαβει σατανικο
    σχεδιο, και θελει να στειλει μη-
    νυμα στους εμπρηστες οτι το ΠΑΣΟΚ
    αποκεντρωνει σε Νομαρχιακο επιπε-
    δο τη πολιτικη τους καλυψη και τη
    νομικη τους στηριξη.
    Υπαρχει το προηγουμενο με τον
    Τζωρτζατο και αλλα συντροφια της 17Ν.


    ΠΕΝΤΕΛΗ(95000 στρεμματα με τη μια)
    μετα την αναδασωση του ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΤΥΠΑΜΕ ΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΣΤΗ ΡΙΖΑ

    Ο Γιωργαρος ο Θαυματοποιος, γνωστος
    και ως ο νονος του ΚΑΝΑΚΑΡΗ, εκανε
    παλι το θαυμα του!!!

    Σου λεει εχουμε φοροδιαφυγη του
    κερατα, υπαρχουν πολλοι συμπατριω-
    τες μας που δεκα πουλανε ενα κοβουν
    Υπαρχουν ομως και πολλοι συμπατριω-
    τες κυριως μισθωτοι που θελουν
    δεν θελουν πληρωνουν φορους κανο-
    νικα πριν καν παρουν το μηνιατικο
    τους, κατ ευθειαν απο το Pay roll.
    Αρα δινουμε ισχυρο κινητρο, τους
    κανουμε σημαντικη εκπτωση 40% επι
    του ποσου, μαξιμουμ 8000 ευρω συ-
    νολικη εκπτωση, καιτους λεμε παρτε αποδειξεις, ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Η ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΟΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ, και
    ελατε να σας κανουμε εκπτωση.
    ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΠΟ 01/08/07, δηλαδη
    μεθαυριο ζηταμε αποδειξεις.
    ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ? ΖΗΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ
    (Ως γνωστον η μαιμου CAPTAIN, η μο-
    νιμως κυκλοφορουσα πανω σε γοβες στιλετο, θα βγει παλι να πει τις
    μαλακιουλες της, πλαστογραφοντας
    την υπογραφουλα της,NO PROBLEM)


    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *