GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι βαρώνοι της ηρωίνης καίνε την Κεφαλονιά!

...αποκαλύπτει τοπικό blog . Μια βαριά καταγγελία κάνει το dirtykefalonia.blogspot.com. Γράφει ότι: "Για άλλη μια χρονιά οι γνωστοί ά...

...αποκαλύπτει τοπικό blog
.
Μια βαριά καταγγελία κάνει το dirtykefalonia.blogspot.com.
Γράφει ότι:
"Για άλλη μια χρονιά οι γνωστοί άγνωστοι έκαψαν, ρήμαξαν, ισοπέδωσαν το τρίγωνο του διαβόλου στο Δήμο Ελιού Πρόνων στη Κεφαλονιά. όπου καλλιεργούνται φυτείες με εξαιρετικής ποιότητας ‘χόρτο’. Και γιατί σε εκείνη την περιοχή; Είναι η μόνη περιοχή του Αίνου που έχει νερό απαραίτητο για την «καλλιέργεια».
Η περιοχή καίγεται από τους βαρόνους της ηρωίνης και τα ντόπια τσιράκια τους, που έχουν στόχο να μονοπωλήσουν την αγορά του νησιού. Όλα άλλωστε είναι ευνοϊκά για αυτούς. Τα λιμάνια της Σάμης, του Πόρου, του Φισκάρδου είναι ξέφραγα αμπέλια και οργιάζει το λαθρεμπόριο.
Για να καταλάβετε πως έχει η κατάσταση, ορίστε το σχήμα της ντόπιας μαφίας:
* Αστυνομία εκπροσωπεί τα συμφέροντα των βαρόνων της ηρωίνης
* Πυροσβεστική εκπροσωπεί τα συμφέροντα των χασισοκαλλιεργητώνΈχουν γίνει πολλές «μάχες» μεταξύ των δυο αυτών υπηρεσιών για το μοίρασμα της αγοράς, και μάχες κυριολεκτικά «σώμα με σώμα» μέσα στα φαράγγια
* Το λιμενικό εκπροσωπεί τους λαθρέμπορους ηρωίνης, των τσιγάρων, των καυσίμων και γενικά ότι μπαίνει / βγαίνει λαθραία στο νησί.
Οι εκλεγμένοι ηγέτες μας απλοί παρατηρητές της κατάστασης. Ανίκανοι να αρθρώσουν λόγο. Για αυτό και δεν τους ενοχλεί η μαφία. Κανένας πολιτικός δεν έχει τα αρχίδια να μιλήσει και ας τα ξέρει όλα. Ναι, όλοι τα ξέρουν. Όλοι τα συζητάνε μεταξύ τυριού και αχλαδιού. Αλλά κάνουν την πάπια. Δεν τα βάζουν με κανέναν"...
Για όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα για το ποιοι βάζουν τις φωτιές στη Κεφαλονιά, πατήστε εδώ!

22 σχόλια

  1. EINAΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΜΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΑ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ,ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά ρε άσχετοι, το ίδιο είναι η ηρωίνη με το χασίς; Χασίς καπνίζανε και οι ρεμπέτες, αλλά και σήμερα, σύμφωνα με τις έρευνες, φέρεται να έχει κάνει χρήση πάνω από το μισό της νεολαίας στον δυτικό κόσμο για μία τουλάχιστον φορά. Το ένα δεν αντικαθιστά το άλλο και δεν είναι τόσο διαδεδομένο όσο το άλλο. Άσε την επίδραση του καθενός από αυτά. Η μέρα με τη νύχτα. Όποιος είχε την ατυχία να έχει φίλο ή συγγενή χρήστη ηρωίνης με καταλαβαίνει. Σαν να λέμε ότι ο Χ (για το χασίς) πίνει ένα μπουκάλι μπύρας καθημερινά και ο Ψ (για την ηρωίνη) πίνει τρία μπουκάλια βότκα μέχρι τις 12 το μεσημέρι. Το ίδιο είναι; και στην τελικοί, πόσοι κάνουν ηρωίνη στην Κεφαλλονιά; Θα μου πεις, για να εκλέγουν τόσα χρόνια τον Αρσένη, κάτι θα παίρνουν...

    Πάντως, καλή η συνωμοσιολογία και η επιστημονική φαντασία, αλλά μην αναπαράγεται Π-Ι-Π-Ε-Σ! Πέρα από την διαρκώς αυξανόμενη αναξιοπιστία σας, δείχνεται και το χαμηλότατο επίπεδο μόρφωσής σας έτσι. Καλό είναι να γράφει κανείς απλά και κατανοητά όταν απευθύνεται στις πλατειές λαϊκές μάζες, αλλά το να λέει χαζομάρες τύπου "έκανε ένεση χασίς" (Φώσκολος στο "Καλημέρα Ζωή"), δείχνει πόσο άσχετος και βαθειά νυχτωμένος είναι. Μπορεί ο Φώσκολος να τη γλύτωσε για τις βλακείες που έγραφε και να τα τσέπωσε χοντρά από τον αρχιερέα του νεοσυντηρητισμού στην Ελλάδα (με λένε Κυριακού, έχω φάει κάτι χρονάκια χωρίς αναστολή, αλλά κυκλοφορώ ελεύθερος και δεν τρέχει κάστανο), αλλά εσείς γράφετε σε ένα διαδραστικό μέσο και ελέγχεστε. Μην το ξεχνάτε. Καλές οι ειδήσεις, έχετε τις άκρες σας, αλλά να ανοίγετε και κάνα βιβλίο της προκοπής μία στο τόσο, καλό θα σας κάνει...

    κ. ΜΟΝΤΕΚΡΙΣΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ Ο κ.ΜΟΝΤΕΚΡΙΣΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαλακίες λέει ο ΜΟΝΤΕΧΡΙΣΤΟ.
    Η 'νοοτροπία' η 'λογική' και για το χασίς και για την ηρωΐνη είναι η ίδια.
    ''Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΞΕΦΎΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΚΑΠΟΙΑΣ ΟΥΣΙΑΣ.''
    Τα αποτελέσματα δεν έχουν σημασία.
    Σε κάποιο σημείο τα αποτελέσματα του ενός δεν αρκεί και πηγαίνεις στο άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H πρώτη παράγραφος μπερδεύει ηρωίνη με χασίς,μετά ξεκαθαρίζει ποιός ασχολείται με τι.Καμμία σχέση το ένα με το άλλο βέβαια (επίδραση,εξάρτηση κ.λ.π)Αλλά άλλη είναι η ουσία του άρθρου κ.Μοντεκρίστο και συ αλλού το πας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κ. ΜΟΝΤΕΧΡΙΣΤΟ διαφωνώ μαζί σου στο εξής. Δεν είναι αυτο το point του άρθρου. Αναφέρεται στα κυκλώματα των αστυνομικών κυρίως που όλοι ξέρουμε οτι υπάρχουν αλλά κανείς ποτε δεν κάνει κάτι για αυτό. Α, και παρεπιπτόντως, σε νοσοκομεία σε χώρες του Εξωτερικού όπου επιτρέπεται η κάνναβη, δίνεται σε ασθενείς (κυρίως καρκινοπαθείς) ως αναλγητικό και μυοχαλαρωτικό κάνναβη σε ενέσιμη μορφή - δε ξέρω εάν εννοούσε το ίδιο ο Φωσκολος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς 8:48

    Αυτή είναι η κλασσική καραμέλα που ΠΑΝΤΟΥ έχει αποδειχθεί επιστημονικά ως αβάσιμη. Είναι η καραμέλα που χρησιμοποιούν όλοι όσοι επιθυμούν την διατήρηση της μη νομιμότητας της κάνναβης η οποία (μη νομιμότητα) είναι αυτή δημιουργεί και στηρίζει τα κυκλώματα των ναρκωτικών.

    Δεν είναι χώρος εδώ (ως απάντηση σε ανάρτηση εννοώ) για να συζητήσουμε ένα τόσο σοβαρό θέμα. Ας ανοίξει σχετικό θέμα να το συζητήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ panos t.
    1 Αν είναι χώρος ή χρόνος για αυτή την συζήτησή;
    Απάντηση - Όταν εμμέσως ή αμέσως περνούνε μηνύματα ότι 'η χρήση χασίς δεν είναι και τόσο σοβαρό πράγμα' (το κάπνιζαν και οι ρεμπέτες) ΤΟΤΕ χρειάζεται απάντηση.
    2. Περί ιατρικής χρήσης
    Απάντηση - Σωστό. Αλλά γίνεται με επίβλεψη γιατρού. Εκεί το μείζων καλό δηλαδή η ανακούφιση από τους πόνους ενός καρκινοπαθούς πιθανόν ετοιμοθάνατου. Δεν υπάρχει ή δεν ενδιαφέρει ο εθισμός ούτε ο κίνδυνος για καθοδήγηση σε επίλυση των κάθε προβλήμάτων με την έξοδο σε απατηλούς κόσμους.
    3. Περί καραμέλας-
    Απάντηση - Δεν τρώω καραμέλες δεν ξέρω μήπως τις χρησιμοποιείς εσύ;
    Γνωρίζεις πολλές επιστημονικές μελέτες που να λένε ότι η χρήση χασίς είναι αβλαβής;
    Αντίθετα υπάρχουν πολλές που λένε ότι το 95% των χρηστών Χασίς περνούν στην ηρωΐνη.
    Δεν λέω ότι το χασίς έχει τις ίδιες συνέπειες με την ηρωΐνη.
    Λέω ότι η ανάγκη που σε κάνει να πάρεις χασίς είναι η ίδια με την ανάγκη που σε κάνει να πάρεις ηρωΐνη.
    Πας στην ηρωΐνη όταν δεν σε ικανοποιούν τα αποτελέσματα του χασίς.
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΑΝΑΓΚΗ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ

    Αν δεν βρείς τρόπο να αντιμετωπίσεις την ανάγκη τότε θα σε πλησιάσουν οι έμποροι.
    Αν είναι νόμιμο τότε θα σε πλησιάσουν ευκολότερα και ακινδύνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. προς 10:16

    Αν και είπα ότι δεν είναι κατάλληλος χωρος - χρόνος για συζήτηση, θα απαντήσω μόνο στα εξής: Δεν είναι αληθές οτι "υπάρχουν πολλές που λένε ότι το 95% των χρηστών Χασίς περνούν στην ηρωΐνη". Είναι εντελώς άτοπο αυτό. Δεν ξέρω ποια είναι η επαφή σου με τις νεαρές ηλικιες, όπου πολύ μεγάλο ποσοστό κάνει έστω και περιστασιακά χρήση κάνναβης. Εάν ήταν σωστό αυτό, τότε η μισή κυριολεκτικά Ελλάδα θα ήταν πρεζάκια. Όσο για το αν βλάπτει ή όχι η κάνναβη: Οποιαδήποτε χρήση οποιαδήποτε ουσίας έχει κάποια επίπτωση στον οργανισμό. Εχω διαβάσει έρευνες που λένε οτι το αλκοολ ειναι περισσότερο επιβλαβές και πολυ περισσοτερο εξαρτησιογονο απο την κάνναβη.

    Η βασική μου τοποθέτηση είναι η εξής. Νομιμοποιώντας την κάνναβη, αποκόπτεται αυτόματα η πρόσβαση των ευεπηρέαστων χρηστών κάνναβης από τα κυκλώματα της πρέζας και των χαπιών. Αυτοί που θα πάρουν ούτως ή άλλως την δόση τους, είτε η κάνναβη είναι νόμιμή είτε όχι, θα την πάρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ panos t.
    1. Χρήστης νοείται ο καξ'έξιν και συστηματικά χρησιμοποιών Χασίς και όχι αυτός που δοκιμάζει ή ο περιστασιακώς χρησιμοποιών ο οποίος όμως κινδυέύει να γίνει χρήστης.
    2. Για το αλκοόλ Σωστό (όχι ότι είμαι πιό βλαβερό αλλά είναι εξαρτησιογόνο) Η διαφορά = από το αλκοόλ δεν έχει να πας παραπέρα. Από το χασίς έχει και πολύ πιό επικίνδυνα.
    Η εξάρτηση από το αλκοόλ σου δίνει περισσότερο χρόνο ζωής ώστε άν θες να απεξαρτωποιηθείς. Η ηρωΐνη πολύ - πολύ λιγότερο. ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΜΕΣΩΣ.
    ΒΑΣΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
    ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΕΞΑΡΤΗΣΙΟΓΩΝΩΝ ΟΥΣΙΩΝ.
    Η νιμιμοποίηση = με απαγόερευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ panos t.
    1. Χρήστης νοείται ο καξ'έξιν και συστηματικά χρησιμοποιών Χασίς και όχι αυτός που δοκιμάζει ή ο περιστασιακώς χρησιμοποιών ο οποίος όμως κινδυέύει να γίνει χρήστης.
    2. Για το αλκοόλ Σωστό (όχι ότι είναι πιό βλαβερό αλλά είναι εξαρτησιογόνο) Η διαφορά = από το αλκοόλ δεν έχει να πας παραπέρα. Από το χασίς έχει και πολύ πιό επικίνδυνα.
    Η εξάρτηση από το αλκοόλ σου δίνει περισσότερο χρόνο ζωής ώστε άν θες να απεξαρτωποιηθείς. Η ηρωΐνη πολύ - πολύ λιγότερο. ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΜΕΣΩΣ.
    ΒΑΣΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
    ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΕΞΑΡΤΗΣΙΟΓΩΝΩΝ ΟΥΣΙΩΝ.
    Η νιμιμοποίηση = με απαγόρευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ panos t.
    1. Χρήστης νοείται ο καθ'έξιν και συστηματικά χρησιμοποιών Χασίς και όχι αυτός που δοκιμάζει ή ο περιστασιακώς χρησιμοποιών ο οποίος όμως κινδυέύει να γίνει χρήστης.
    2. Για το αλκοόλ Σωστό (όχι ότι είναι πιό βλαβερό αλλά είναι εξαρτησιογόνο) Η διαφορά = από το αλκοόλ δεν έχει να πας παραπέρα. Από το χασίς έχει και πολύ πιό επικίνδυνα.
    Η εξάρτηση από το αλκοόλ σου δίνει περισσότερο χρόνο ζωής ώστε άν θες να απεξαρτοποιηθείς. Η ηρωΐνη πολύ - πολύ λιγότερο. ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΜΕΣΩΣ.
    ΒΑΣΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
    ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΕΞΑΡΤΗΣΙΟΓΩΝΩΝ ΟΥΣΙΩΝ.
    Η νομιμοποίηση = με απαγόρευση.


    Διόρθωσα τα Ορθογραφικά λάθη μου

    Υ.Γ. Όπου υπάρχει νομιμοποίηση του Χασίς π.χ. Ολλανδία αφορά τους ΧΡΗΣΤΕΣ όχι τον οποιδήποτε. Η προμήθεια γίνεται από φαρμακεία ή σε ειδικά CAFE αλλά επαναλαμβάνω αφορά τους ΧΡΗΣΤΕΣ.
    Χρήστης γίνεσαι από την παράνομη προμήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ρωτήστε τη βασούλα και τον εξ' ημαθίας μιχάλη (που τον πλασσάριζε ο ΔΟΛ για λύση) να σας πούν για την άσπρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    27/07/07

    1. Η 12μηνη απουσια του Φιντελ
    Ο Κουβανος ηγετης Φιντελ Καστρο
    συμπληρωσε χθες ενα χρονο
    μακρια απο τη δημοσια ζωη,
    εξαιτιας ασθενειας που δεν εχει
    δημοσιοποηθει ακομη.
    2. Συμφωνια στη Βουλη για τις
    δημοσκοπησεις.Το νομοσχεδιο
    Ρουσοπουλου θα ψηφιστει την
    ερχομενη εβδομαδα.
    3. Καιγονται τα Βαλκανια και η
    Ιταλια.
    Βουλγαρια: 120.000 στρεμματα
    εχουν καει την τελευταια εβδο-
    μαδα.Το Ρωσικο πυροσβεστικο
    αεροσκαφος που βοηθουσε ανε-
    χωρησε για Σερβια οπου επισης
    μαινονται πυρκαιες.
    Ιταλια: 45.000 στρεμματα καηκαν
    στην Απουλια.Πυρκαιες συνεχιζουν
    να μαινονται στην Καλαβρια.
    Πτωση πυροσβεστικου αεροπλανου,
    νεκρος ο πιλοτος.Ηλικιωμενο
    ζευγαρι απανθρακωθηκε εγκλωβι-
    σμενο στο αυτοκινητο του.
    Στη Βοσνια, 12 πυρινα μετωπα
    ενωθηκαν σε ενα με συνολικο
    μηκος 60 χιλιομετρα.
    4. ΠΑΡΝΗΘΑ: 200 + 200
    Απο αυγη μεχρι δυση του ηλιου,
    200 υλοτομοι απο ολη την
    Ελλαδα, φτιαχνουν κορμοδεματα
    καθε 8 μετρα και κορμοφραγματα
    μεσα στα ρεματα ετσι ωστε να
    συγκρατηθουν οι φερτες υλες.
    Αλλοι 200 ριχνονται στη μαχη
    απο Δευτερας 30/07, τελος
    Σεπτεμβριου θα ειναι ολα ετοιμα.
    5. Τον Ερντογαν στηριζει και ο
    Μπαχτσελι στο ζητημα της εκλογης
    προεδρου στην Τουρκια.
    Μετα και τη στηριξη του ΑΚΡ απο
    την ακροδεξια, απομακρυνεται η
    πιθανοτητα νεων εκλογων.
    6. Οι φοβοι για πιστωτικη κριση
    στις ΗΠΑ κλονιζουν τις αγορες.
    "Βουτια" πανω απο 2% σχεδον σε
    ολα τα μεγαλα διεθνη χρηματι-
    στηρια.
    7. Ικανοποιηση των ΗΠΑ για τον
    αγωγο ΤGI (Turkey-Greece-Italy)
    Εναλλακτικη τροφοδοτηση της
    Ευρωπης με φυσικο αεριο απο τα
    κοιτασματα της Κασπιας.
    8. Αρχισε η πιλοτικη φαση του
    προγραμματος διαθεσης φορητων
    υπολογιστων στους μαθητες.
    Σε πρωτη φαση αφορα 20.000 Η/Υ
    με στοχο καθε μαθητης και Η/Υ,
    συνολο περιπου 720.000.
    9. Σε εφαρμογη ο νεος Αναπτυξιακος
    Ξεκιναει η β' φαση την ερχομενη
    εβδομαδα- Απο τον Μαρτιο του
    2004 εγκριθησαν σχεδια αξιας
    8,2 δισ. ευρω.
    10.Αυλαια στην Επιδαυρο με μοναδι-
    κο μουσικο τριο.Οι Διονυσης
    Σαββοπουλος,Γιωτης Κιουρτσογλου
    και Σταυρος Λαντσιας κλεινουν
    αποψε και αυριο τις φετινες
    εκφηλωσεις του Ελληνικου
    Φεστιβαλ στο Μικρο Θεατρο της
    Επιδαυρου (9.30μμ) με τη
    συναυλια "Ο Πυρηνας".



    NEWS BALANCE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. O ΓΡΑΜΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΝ Η ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΕΒΓΑΖΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 2 ΕΔΡΕΣ,ΟΠΩΣ Η ΑΧΑΙΑ,ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΕ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΝΟΜΟΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΠΟΣΟΣΤΩΝ..
    Α Η Δ Ι Α Σ Μ Ε Ν Ο Σ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. O ΓΡΑΜΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΝ Η ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΕΒΓΑΖΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 2 ΕΔΡΕΣ,ΟΠΩΣ Η ΑΧΑΙΑ,ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΕ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΝΟΜΟΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΠΟΣΟΣΤΩΝ..
    Α Η Δ Ι Α Σ Μ Ε Ν Ο Σ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ, ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑ-
    ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ,"Οι πυρκαγιες στα
    δαση ειναι παγκοσμιο φαινομενο."??

    Και εγω που μετα απο τοσες αναλυσεις νομιζα οτι οι πυρκαγιες στα δαση ειναι μοναδικο Ελληνικο
    προσφατο φαινομενο, δηλαδη απο τοτε
    που εγινε πρωθυπουργος ο Μπουλης,
    ΜΑΛΑΚΑΣ ειμαι??
    Ασε που ειχα πειστει οτι αμα κρεμα-
    σουμε στο Συνταγμα τη Παπακωστα και
    το Γιακουματο με τα σημειωματα τους
    θα εχουμε λυσει απαξ δια παντος
    το προβλημα.
    Σε συντριπτικο ποσοστο οι πυρκαγιες
    ξεκινανε απο ανθρωπινο χερι, δηλαδη
    τις βαζουν ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ, για διαφορους
    λογους. Οι ιδιοι φροντιζουν και
    για τις αναζωπυρωσεις. Οποιο δημο-
    σιο προσωπο εχει δημοσιο λογο γε-
    νικα για το περιβαλλον και ειδικα
    για τη καταστροφη που μας εχει βρει
    αυτο το καλοκαιρι,(οπως και παρα
    μα παρα πολλα καλοκαιρια στο παρελ-
    θον) δεν ξεκινα τη τοποθετηση του με το "ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ" ειναι απο υποκριτης του
    κερατα μεχρι πολυ υποπτος.Ολα τα
    αλλα, που πολλα εχουν δοση και μεγαλη μαλιστα αληθειας επονται.
    Βεβαια πως ειναι δυνατον να μπουν
    στο στοχαστρο οι φυσικοι αυτουργοι,
    αφου οι καιροσκοποι προσδοκουν απο
    την δραση των εμπρηστων πολλα παρα πολλα οφελη.
    α)Κομματικα, δηλαδη ψηφους οργης
    κατα τησ κυβερνησης, π.χ.ΠΑΣΟΚ,
    ΣΥΝ,ΛΑΟΣ
    β)Οικονομικα, προμηθειες.Ειναι
    τετοια η πρεμουρα τους που κανουν
    μπαμ απο μακρυα.Ο εχων αναλαβει
    χορηγος επικοινωνιας των προμη-
    θευτων Βερυκιος, ουρλιαζε στη
    τηλεοραση τι κακο παθαινει η
    Πατριδα, γιατι λεει η φωτια στη
    Σκιαθο εφθασε στη θαλασσα, οπου
    υπηρχε πλανο με 3, ακριβως 3
    καμενες ξαπλωστρες !!!!!!
    γ)Οι επαγγελματιες οικολογουντες,
    οι επαγγελματιες εθελοντες,
    ( σιγουρα υπαρχουν γνησιοι εθελο-
    ντες, αναφερομαι μονο στους εξ
    επαγγελματος),
    οι διαφορες περιεργες ΜΚΟ που
    ρουφανε την τελευταια οικονομικη
    ικμαδα του Λαου,
    πως θα εχουν λογο υπαρξης εαν
    δεν υπαρχοπυν εμπρηστες !!!!
    Λοιπον οι εμπρηστες κλεινουν συμ-
    βολαια με τους οικοπεδοφαγους, τους
    κτηνοτροφους που αναζητουν βοσκοτο-
    πια, τους αγροτες που ψαχνουν για
    πιο πολυ καλλιεργησιμη γη, τους
    εσωτερικους εχθρους που απεργα-ζονται αποσταθεροποιηση και πολι-
    τικα οφελη, και τους εξωτερικους
    εχθρους π.χ. Τουρκια στο παρελθον,
    που ηθελε να μας στριμωξει απο ολες
    τις πλευρες.
    Η δραση των εμπρηστων και τα αποτε-
    σματα αυτης, συμπληρωματικα, ειναι
    βουτυρο στο ψωμι των αναφερθεντων
    στις παρ. α),β) και γ).
    Για αυτο και δεν θα τους ακουσετε
    ποτε, στα ισα, να τα βαλουν με τους
    εμπρηστες.
    Θα λενε για τη διαλυση του κρατους,
    για τα προβληματα της πυροσβεστι-
    κης,για τα σημειωματα της Παπακω-
    στα, γιατι αργησε ο Καραμανλης να
    παρει τηλεφωνο τον Πουτιν( ειναι
    τοσο φανατικοι που δεν πηραν
    πρεφα οτι τα αεροπλανα του Πουτιν
    πεταγανε σε Βουλγαρια, Σερβια),
    για τη νομοθεσια και την ελλειψη
    δασολογιου,κτηματολογιου λιγοτερο
    (καλα ο ΓΑΠ δεν βγαζει μιλια για
    αυτα,θα βαλει ο Λαλιωτης τον Κω-
    στοπουλο να του κανει παρα φυσιν
    βιασμο), θα λενε οτι φετος καιγο-
    μαστε γιατι ο Φουρλας και ο Κοης δεν πινουν καφε μαζι, αλλα ποτε
    δεν θα μιλησουν καθαρα και εξω
    απο τα δοντια εναντιον των
    φυσικων αυτουργων, δηλαδη των
    ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ.
    Εαν δε τους προτεινεις επαναφορα
    της ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ για τους
    ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ, εφ οσον εδω μιλαμε κυριο
    λεκτικα για τη ζωη μας, για το οξυ-
    γονο που αναπνεουμε, ετσι δε λεει
    ο ΓΑΠ ?, θα σε πουν απο φασιστα
    μεχρι δεσμοφυλακα στις εξοχες των
    Γκουλαγκ και τα appartments στα
    υπογεια της ΣΤΑΖΙ.
    ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΩ ΤΗ
    ΓΝΩΜΗ ΟΛΩΝ ΣΑΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΩΝ
    ΠΟΥ ΚΛΑΙΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ


    ΠΕΝΤΕΛΗ(95.000 στρεμματα με τη μια)
    μετα την αναδασωση του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 2:06
    Άσχετε Νεοδημοκράτη . Ο Αρσένης δεν εξελέγη ποτέ στην Κεφαλονιά . Μία φορά ήταν υποψήφιος (Νοέμβρης 1989)και δεν εξελέγη .
    Τα περί ηρωίνης στον Αίνο είναι βλακείες. Το post αυτό είναι καθαρό αποτέλεσμα του καύσωνα . Ευτυχως πέφτει η θερμοκρασία διαφορετικά θα ονειρευόμουν και εγώ ότι έγινα βαρώνος της κοκαίνης από το Φισκάρδο.
    Παλιά καλλιεργούσαν ινδική κάναβη (πριν 50 χρόνια) στην περιοχή Θηνιά. Ποτέ στον Αίνο .
    Να μην γράφετε ανοησίες και συκοφαντήτε το νησί αυτήν την εποχή που ε'ιχαμε και πυρκαγιές.

    ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΦΙΣΚΑΡΔΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Θα σας πω άλλη μια μαλακία.

    Σε κάτι ψιλοπυρκαγιές του 1998, είχε δώσει εντολή ο υπουργός Εσωτερικών Αλέκος Παπαδόπουλος (βλέπε σκάνδαλα), σε έναν απλό άσχετο υπάλληλο της Πολιτικής Προστασίας - σκέτο κομματόσκυλο, να ζητήσει από την Ρωσία και να διαπραγματευτεί συνδρομή για την κατάσβεση των πυρκαγιών.

    Τον λυπήθηκαν και για τα χάλια του και τα χάλια στα οποία είχαμε φέρει το κράτος και πέτυχε να έρθει το «Ιλιούσιν» και τα άλλα συνοδά (συγγνώμη, συνοδευτικά) μέσα.

    Αυτό που πέτυχε ο απλός υπάλληλος -το κομματόσκυλο του πολιτικάντη, μέσα από την υπηρεσιακή οδό, γλύφοντας και έρποντας αθόρυβα και αποτελεσματικά, σήμερα, πομπωδώς και ως μέγα εθνικό επίτευγμα, προβάλλεται ότι το ζήτησε αξιοπρεπώς και επίσημα ο πρωθυπουργός της Ελλάδας από τον Πρόεδρο της Ρωσικής Δημοκρατίας και αυτό μας στεναχωρει.

    Θα παρακαλούσαμε τους Έλληνες πολίτες να συγκρίνουν την ποιότητα της λειτουργίας των δυο περιόδων και να βγάλουν συνολικά συμπεράσματα για το τι εμπόδιζε τότε τους κυβερνητικούς παράγοντες να έχουν επίσημες επαφές. Να ήταν άραγε ότι εμείς άλλα αγοράζαμε, δηλαδή η ρήση "αλλού τρώς και πίνεις κι αλλού πας και το δίνεις";
    Λέτε;


    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Στην ελληνική γλώσσα δεν υπάρχει η λέξη που μπορεί να αποδώσει με απόλυτη ακρίβεια το μέγεθος της καταστροφής στην Κεφαλλονιά.
    Πρόκειται για τραγωδία, είμαστε πραγματικά συγκλονισμένοι.
    Ειδικά οι γεωργοί και οι κτηνοτρόφοι έχουν υποστεί ανυπολόγιστες ζημιές και η Πολιτεία πρέπει να προχωρήσει επειγόντως στη λήψη ουσιαστικών μέτρων, ώστε να σταθεί εμπράκτως στο πλευρό τους.
    Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι βαρύτατες. Οι πυροσβέστες, οι εθελοντές, οι κάτοικοι της περιοχής υπερέβαλαν εαυτόν, όμως, αυτό δεν έφθανε: ο κρατικός μηχανισμός αποδείχτηκε ελλειμματικός, τόσο σε επίπεδο συντονισμού, όσο και τεχνικών μέσων και υποδομών.
    Η Νέα Διακυβέρνηση , έχοντας πελατειακοκεντρική αντίληψη στην πολιτική της, αδιαφόρησε εγκληματικά. Το μόνο με το οποίο ασχολήθηκε ήταν η σύνταξη τροπολογίας για τη νομιμοποίηση των αυθαιρέτων στα δάση, κίνηση που ευλόγως ερμηνεύτηκε ως πράσινο φως προς τους εμπρηστές.
    Μόνο αυτό συγκαταλέγεται στο ενεργητικό της (παθητικό της) τα τριάμισι αυτά χρόνια.
    Ούτε πόρους από το Κεντρικό Ταμείο Γεωργίας, Δασών και Κτηνοτροφίας αποδέσμευσε, για έργα καθαρισμού και διαχείρισης στα δάση, ούτε ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα έσπευσε να δρομολογήσει, ούτε για την ενίσχυση και την εν γένει συνδρομή των δασικών υπηρεσιών ενδιαφέρθηκε.
    Χρεώνεται άλλη μία ηχηρά παταγώδη αποτυχία, την οποία δυστυχώς οι Έλληνες θα πληρώνουν, μέσω της υποβάθμισης της ποιότητας ζωής τους, για πολλές δεκαετίες.
    Εν κατακλείδι, έσπειραν τροπολογίες και θερίζουν πυρκαγιές...

    ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΦΙΣΚΑΡΔΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Θα σας πω μια ιστορία. Στις μεγάλες πυρκαγιές του 1998, Είχε δώσει εντολή ο υπουργός Εσωτερικών Αλέκος Παπαδόπουλος , σε έναν απλό υπάλληλο της Πολιτικής Προστασίας, να ζητήσει από την Ρωσία και να διαπραγματευτεί συνδρομή για την κατάσβεση των πυρκαγιών. Πέτυχε να έρθει το «Ιλιούσιν» και τα άλλα συνοδά μέσα.
    Αυτό που πέτυχε ο απλός υπάλληλος, μέσα από την υπηρεσιακή οδό, αθόρυβα και αποτελεσματικά, σήμερα, πομπωδώς και ως μέγα εθνικό επίτευγμα, προβάλλεται ότι το ζήτησε ο πρωθυπουργός της Ελλάδας από τον Πρόεδρο της Ρωσικής Δημοκρατίας.
    Θα παρακαλούσαμε τους Έλληνες πολίτες να συγκρίνουν την ποιότητα της λειτουργίας των δυο περιόδων και να βγάλουν συνολικά συμπεράσματα.
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο Δήμαρχος Ελειού Πρόνων καταγγέλει για εμπρηστές συγκεκριμένη συμμορία πολιτών - καλλιεργητών ουσιών... μόνο που...

    (διαβάστε στη συνέχεια και την συνέντευξη του δήμαρχου στο
    http://dirtykefalonia.blogspot.com/

    dirty kefalonia

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *