GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φτύσε με κι άλλο ...να δροσιστώ!

21 σχόλια

  1. O κρατικός μηχανισμός αποδεικνύεται συνεχώς απροετοίμαστος και ανεπαρκής για να αποτρέψει ή να περιορίσει έστω το κακό. Και οι αντιδράσεις αυτές δεν είναι απλές κραυγές αγανάκτησης, αλλά επώνυμες και συγκεκριμένες καταγγελίες, τις οποίες κανένας από την πλευρά της κυβέρνησης δεν επιχειρεί να αντικρούσει.
    ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ είναι ουσιαστικά η κυβέρνηση. Επίσημα, άλλωστε, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πληροφόρησε τον ελληνικό λαό ότι μέχρι τις 20 Αυγούστου δεν συντρέχουν λόγοι ενημέρωσής του από την κυβέρνηση για όσα συμβαίνουν στη χώρα. Και οι καθ ύλην αρμόδιοι υπουργοί θεωρούν ότι επιτελούν το καθήκον τους, επιδιδόμενοι σε αφελείς έως βλακώδεις αιτιάσεις σε βάρος της αντιπολίτευσης, ενώ άλλοι, οι πλέον σώφρονες, φροντίζουν να αποστασιοποιούνται από τα όσα τραγικά συμβαίνουν και να περιχαρακώνονται στους τομείς της αρμοδιότητάς τους.
    ΟΣΟ για τον πρωθυπουργό, στην προσπάθειά του να δείξει ότι κάτι κάνει και δεν είναι απλός θεατής της τραγωδίας, καταφεύγει σε σπασμωδικές κινήσεις, που όχι μόνο δεν τον ωφελούν, αλλά αντίθετα τον εκθέτουν. Οπως η προχθεσινοβραδινή έμπνευσή του να παραστεί στην έκθεση για τον Πραξιτέλη την ώρα που η Ελλάδα καιγόταν, αλλά και η χθεσινή προσπάθειά του να κρυφτεί πίσω από τους πυροσβέστες, ισχυριζόμενος ότι «διάφοροι ανεύθυνοι στρέφονται εναντίον τους».
    ΚΑΝΕΝΑΣ και ποτέ δεν στράφηκε εναντίον των πυροσβεστών. Εναντίον του Κ. Καραμανλή και των εκλεκτών του που διέλυσαν το Πυροσβεστικό Σώμα στρέφονται όλοι. Και δικαιολογημένα.

    ’’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O μηχανισμός λάσπης της αντιπολίτευσης αποδεικνύεται απόλυτα προετοιμασμένος και επαρκής για να δημιουργήσει και να μεγεθύνει το κακό. Και οι αντιδράσεις αυτές δεν είναι απλές κραυγές αγανάκτησης, αλλά επώνυμες και συγκεκριμένες καταγγελίες, τις οποίες κανένας από την πλευρά της αντιπολίτευσης δεν επιχειρεί να αντικρούσει.
    ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ είναι ουσιαστικά η αντιπολίτευση. Επίσημα, άλλωστε, ο εκπρόσωπος πληροφόρησε τον ελληνικό λαό ότι μέχρι τις 20 Αυγούστου δεν συντρέχουν λόγοι ενημέρωσής του από την αντιπολίτευση για όσα συμβαίνουν στη χώρα. Και οι καθ ύλην αρμόδιοι τομεάρχες θεωρούν ότι επιτελούν το καθήκον τους, επιδιδόμενοι σε αφελείς έως βλακώδεις αιτιάσεις σε βάρος της κυβέρνησης, ενώ άλλοι, οι πλέον σώφρονες, φροντίζουν να αποστασιοποιούνται από τα όσα τραγικά συμβαίνουν και να περιχαρακώνονται στους τομείς της αρμοδιότητάς τους.
    ΟΣΟ για τον αρχηγό, στην προσπάθειά του να δείξει ότι κάτι κάνει και δεν είναι απλός θεατής της τραγωδίας, καταφεύγει σε σπασμωδικές κινήσεις, που όχι μόνο δεν τον ωφελούν, αλλά αντίθετα τον εκθέτουν. Οπως η προχθεσινοβραδινή έμπνευσή του να κάνει ποδήλατο στην Ερυθραια την ώρα που η Ελλάδα καιγόταν, αλλά και η χθεσινή προσπάθειά του να κρυφτεί μέσα στο γυμναστήριο, ισχυριζόμενος ότι «διάφοροι ανεύθυνοι στρέφονται εναντίον τους».
    ΚΑΝΕΝΑΣ και ποτέ δεν στράφηκε εναντίον των ποδηλατών. Εναντίον του Γ. Παπανδρέου και των εκλεκτών του που διέλυσαν την Ποδηλατική Ομοσπονδία στρέφονται όλοι. Και δικαιολογημένα.

    ’’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα εεε
    Ειδα το θεμα και νομισα οτι μιλουσε ο Τζων.
    Καλα θα σε φτυσουμε μεγαλε μολις τελειωσει η βαρδια σου,κυπατζη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το πισινούς είναι κυπατζής? για να το ξέρεις κι εσύ κυπατζής θα είσαι αλλά σε άλλη φράξια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ΠΑΣΟΚ νομίζει ότι ο Πρωθυπουργός δρα ως εάν να μην έχει συνείδηση της σοβαρότητας της κατάστασης και λέει ‘’μωραίνει Κύριος ων βούλεται απωλέσαι’’.

    Είναι φανερό - λέει το ακόμα το ΠΑΣΟΚ - ότι ο κ. Καραμανλής έχει χάσει το μέτρο, αλλά βέβαια ΠΑΣΟΚ είναι αυτό και πάλι μαλακίες λέει.. Είναι φανερό ότι έχει χάσει την ψυχική και ηθική επαφή με τον ελληνικό λαό του ΠΑΣΟΚ ενώ ψηφίστηκε από άλλους. Μόνο η αλαζονεία του ΠΑΣΟΚ και η έλλειψη κατανόησης του τι συμβαίνει στην κοινωνία μπορεί να επιτρέπουν στον κ. Καραμανλή και τους υπουργούς του να επιτίθεται κατά της αντιπολίτευσης , μέσα σε συνθήκες εθνικής τραγωδίας αλλά ας είχαμε καλύτερη αντιπολίτευση.

    Η διακυβέρνηση τους γονάτισε, τους μίκρυνε, τους έφερε στα πραγματικά τους μέτρα, ότι δηλαδή είναι αντιστοιχεί στην υπαξιωματική, εθελοντική και μισθοφορική αντιπολίτευση. Η κυβέρνηση της ΝΔ απεδείχθη ο αντίστροφος Μίδας δηλαδή Σιδάμ. Αν ο Μίδας ότι έπιανε το έκανε χρυσάφι, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ότι χρυσάφι πιάνει το κάνει ότι σκατά ήταν πριν σας το ‘’χρυσώσει’’ το ΠΑΣΟΚ. Αν προσέξατε σύμφωνα με την αναπτυσσόμενη από εμάς θεωρία η κυβέρνηση πιάνει τα πράγματα. Λανθασμένη υπόθεση ασφαλώς, μόνο τα κέρατα του ΠΑΣΟΚ κρατά καλά η κυβέρνηση.

    Άρα – λέμε τώρα εμείς με την μαλακία που μας δέρνει, θέλουν να συντηρούν μια οξύτητα στο πολιτικό κλίμα. Επιδιώκουν να υπάρχει διαρκώς επιθετικότητα του ΠΑΣΟΚ – ως αν αυτή δεν υφίσταται αυθορμήτως υπαγορευόμενη εκ της λύσσας για την κουτάλα - και του προέδρου του, έτσι ώστε να συγκαλύπτουν πίσω από την πόλωση, την οξείδωση, την αναγωγή, την σύντηξη την οξύτητα την θερμοκρασία και τον διχασμό, την ανεπάρκεια, την αδυναμία και την αποτυχία αυτής της κυβέρνησης να διαχειριστεί την αντιδραστική μπουρδολογία της αξιωματικής αντιπολίτευσης και των φερέφωνων προπαγανδιστών της.

    ‘’PASOK πίσιnous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δρα ως εάν να μην έχει συνείδηση της σοβαρότητας της κατάστασης , «μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι». Πόσο ακόμα να χαζέψει ο βλάκας γιωργάκης? «Είναι φανερό ότι ο κ. Παπανδρέου έχει χάσει το μέτρο. Είναι φανερό ότι έχει χάσει την ψυχική και ηθική επαφή με τον ελληνικό λαό. Μόνο η αλαζονεία και η έλλειψη κατανόησης του τι συμβαίνει στην κοινωνία μπορεί να επιτρέπουν στον κ. Παπανδρέου και τους τομεάρχες του να επιτίθεται κατά της κυβέρνησης , μέσα σε συνθήκες εθνικής τραγωδίας» .
    Η ποδηλατάδα τους «γονάτισε», τους μίκρυνε, τους έφερε στα πραγματικά τους μέτρα. Η αντιπολίτευση του ΠΑΣΟΚ απεδείχθη ο αντίστροφος Μίδας. Αν ο Μίδας ό,τι έπιανε το έκανε χρυσάφι, η αντιπολίτευση του ΠΑΣΟΚ ό,τι πιάνει το κάνει σκατά. Γι' αυτό φωνάζουν και τον υδραυλικό.
    Αρα, θέλουν να συντηρούν μια οξύτητα στο πολιτικό κλίμα. Επιδιώκουν να υπάρχει διαρκώς επιθετικότητα κατά της Νέας Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού του, έτσι ώστε να συγκαλύπτουν πίσω από την πόλωση, την οξύτητα και τον διχασμό, τις λαμογιές, τον ενδοτισμό και την κλοπή του Ελληνικού Λαού.
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 11.33

    Σκυλε,

    Μην καρφωνεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η μανία καταδίωξής σου 5.46 έχει καταντήσει εμμονή.

    άμα σε γαμίσω θα σου περάσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 5.58

    Α ρε Σκυλε,πως τσιμπας.

    Οσο για την μαγκια σου,ασε καλυτερα.Ετσι λεγανε και τα γιουσουφακια στην Πολη,αλλα εννοουσανε με την ΟΠΙΣΘΕΝ.

    Σε ψαχνει ο Αραπης,για δες τι σε θελει.Μαλλον θα σου γραδαρει τα
    ...μεσοκαπουλια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με τις πρόωρες εκλογές ασχολούνταν στο ΠΑΣΟΚ και κατ’ ανάγκη και στο υπουργείο Εσωτερικών, όταν η χώρα κυριολεκτικά καιγόταν, ακολουθώντας το παράδειγμα του κριτή του πρωθυπουργού και αρχιδιού της Υπαξιωματικής αντιπολίτευσης, που προτίμησε αντί του συντονισμού της λασπολογίας και προπαγάνδας της κατά της κυβέρνησης να ασχολείται με τη συμμετοχή στα... εγκαίνια της έκθεσης για τον Πραξιτέλη, και τον υπουργό Δικαιοσύνης, που μιλούσε και αυτός σε κομματική εκδήλωση δίπλα στη φωτιά που έκαιγε την Κόρινθο!

    Νομάρχες, δήμαρχοι και περιφερειάρχες του ΠΑΣΟΚ, ενώ οι πυροσβέστες έδιναν μάχη με τις φωτιές, αυτοί με τη σειρά τους έδιναν με τα ΜΜΕ τη μάχη της δημοσιότητας ΓΙΑ τις φωτιές, το δε πρωί της περασμένης Τρίτης έλαβαν ένα έγγραφο από το υπουργείο Εσωτερικών, με ημερομηνία 20 Ιουλίου, που τους ενημέρωνε να παραλάβουν αντίτυπα της νέας, κωδικοποιημένης νομοθεσίας για την εκλογή βουλευτών ως και εάν κάτι πρόκειται να αλλάξει!

    Αιχμάλωτοι δηλαδή των απεχθών πρακτικών του προγραμματισμού τους, αλλά και της αλαζονείας τους, η κυβέρνηση του κ. Καραμανλή και η ‘’Αντιπολίτευση’’ (ο θεός να την κάνει) του κ. ΓΑΠ (εξκιούμι?) ασχολούνταν με την... προετοιμασία των εκλογών, ώστε τον Σεπτέμβριο να κατορθώσουν - εάν ο πρωθυπουργός το αποφασίσει- να αιφνιδιάσουν για μια ακόμα φορά τους πολίτες που δεν ανέχονται κανέναν εξ αυτών, υποτιμώντας κατ αυτόν τον τρόπο το θέμα των πυρκαγιών (ποιος τους χέζει τους πολίτες και τη Δημοκρατία), πολύ περισσότερο που η έννοια του περιβάλλοντος, αλλά και του δημοσίου συμφέροντος, δεν είναι δα και στο... DNA αυτής αλητείας που διαδοχικά εναλλάσσονται και νέμονται την εξουσία!

    ''PASOK πίσιnous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με τις πρόωρες εκλογές ασχολούνταν η αξιωματική αντιπολίτευση όταν η χώρα κυριολεκτικά καιγόταν, ακολουθώντας το παράδειγμα του προέδρου της, που προτίμησε αντί του συντονισμού του κόμματός του να συμμετάσχει στα... εγκαίνια του νέου γυμναστηρίου της Νέας Ερυθραίας, και του σκιώδους αρχηγού του πασοκ, που μιλούσε σε εκδήλωση των υπαλλήλων-εμπρηστών του δίπλα στη φωτιά που έκαιγε την Κόρινθο!
    Εμπρηστές, πυρομανείς και υπάλληλοι, ενώ έδιναν τη μάχη κατά της Πυροσβεστικής, το πρωί της περασμένης Τρίτης έλαβαν ένα έγγραφο από το γραφείο του προέδρου του πασοκ, με ημερομηνία 20 Ιουλίου, που τους ενημέρωνε να παραλάβουν αντίτυπα της νέας αίτησης για την εγγραφή μελών στο νέο γυμναστήριο!

    Αιχμάλωτη δηλαδή του προγραμματισμού της, αλλά και της αλαζονείας της, η αντιπολίτευση του κ. Παπανδρέου ασχολούνταν με την... προετοιμασία των γυμναστικών ασκήσεων, ώστε τον Σεπτέμβριο να κατορθώσει -εάν ο πρωθυπουργός το αποφασίσει- να αιφνιδιάσει τους αντιπάλους της κάνοντας άλλο ένα σπαγγάτο, υποτιμώντας κατ αυτόν τον τρόπο το θέμα των πυρκαγιών, πολύ περισσότερο που η έννοια του περιβάλλοντος, αλλά και του δημοσίου συμφέροντος, δεν είναι δα και στο... DNA αυτής της αντιπολίτευσης!
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 6.08 εμμονή, εμμονή της μαμάς σου το μουνί...

    τόσοι σε γαμάνε, εκεί έχεις κολλήσει. Κάτι θα ξέρεις εσύ. Μπας και σε χαρτζηλικώνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 6.46

    Οποιος κι αν εισαι,τελικα η συνταγη ειναι η ιδια με του Σκυλου.
    Μπορεις να πας να γαμηθεις κι εσυ κι ολο σου το σοι.
    Αν και η προτιμηση σου ειναι τα ναυτακια,γιατι σε κοβω για αδελφη,αλλα αντε,σε ψαχνει ο Αραπης.
    Πλυσου και πηγαινε.Μισοριξια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΞΥΝΟΓΑΛΕ,

    Μπορεις να το βαλεις πισω σου για να διευκολυνεις οποιον θελει να σε πηδηξει.Εισαι μονον για πηδημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ναι ρε πίσιnous,

    βάλε λίγο ξυνόγαλο,

    Ελεος, βαρέθηκα να σε πηδάω, έλεος.

    ο Αράπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 7.20

    όλο αναγωγές, αναγωγές κι όλο γλύφεις τις ψωλές...

    και με τους ναύτες έχεις απωθημένο.. πολλούς καταπέλτες στον κώλο σου έχουνε βάλει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Για τον Κώστα Καραμανλή καθίσταται αναγκαίο να επαναφέρεται κάθε στιγμή στην επικαιρότητα, στο παρόν, το «δράμα» της διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Γι' αυτό, η κυβέρνηση σε κάθε τωρινή κρίση αναγνωρίζει τον εαυτό της μέσα από τις πράξεις του ΠΑΣΟΚ, με τις οποίες συγκρίνει το έργο της. Εάν το έργο της ή και το έργο οποιουδήποτε είναι πρωτοποριακό, δεν είναι ανάγκη να ψάχνει το έργο του άλλου για να βρει τον εαυτό του.

    Εν τέλει, είναι παραμυθητικόν μεν να αναζητεί ο κ. Καραμανλής τον εαυτό του εντός του κ. Παπανδρέου, καθώς και άλλα στελέχη της κυβέρνησης, ουδόλως δε παραγωγικόν. Υπήρξατε τόσα χρόνια υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, λένε στον κ. Παπανδρέου, κρίνοντας φυσικά αυτό που έκανε ή δεν έκανε ή που θα έκαναν αυτοί εάν θήτευαν τότε, ενώ δεν το κάνουν τώρα, που θητεύουν, ενώ ο κ. Παπανδρέου, όχι. Διασκεδαστικότατο! Εκλιπαρούμε να μας θυμηθείτε, τρισμέγιστοι.....
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΘΕΜΑ:
    "Διευκρίνηση στο Press-gr για τον ΟΤΕ..."

    ΣΧΟΛΙΟ "πίσινους" (με άλλα λόγια αλλά με αυτό το νόημα):
    "Στ' @@ μας και δημοσιεύματα και διευκρινήσεις και προβλήματα και λύσεις.
    Εμείς στο ΠΑΣΟΚ την κουτάλα μόνο θέλουμε!"

    ΕΣΕΙΣ, τι ψηφίζετε;
    Σταρχιδιστές - Κουταλοφόρους;;;
    ...η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ;

    Η Επιλογή είναι δική σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *