GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σας εκθέτουν, κ. Παπανδρέου!

. Μόνο ο ...προμηθευτής κερδίζει από την κριτική για το Beriev! Απορίας άξιον παραμένει το πώς ένας άνθρωπος ο οποίος είναι αρχηγός του δε...

.
Μόνο ο ...προμηθευτής κερδίζει από την κριτική για το Beriev!


Απορίας άξιον παραμένει το πώς ένας άνθρωπος ο οποίος είναι αρχηγός του δευτέρου η τρίτου σε μέγεθος κόμματος, ο οποίος θέλει να γίνει Πρωθυπουργός, ένας άνθρωπος ο οποίος απολαμβάνει των υπηρεσιών μιας επιστημονικής υποστηρικτικής ομάδας που στοιχίζει πού ακριβά σε όλους τους Έλληνες φορολογούμενους, επιδεικνύει τέτοια προκλητική άγνοια για θέματα που όφειλε να γνωρίζει ενώ εκ παραλλήλου επιδίδεται σε επίδειξη ανευθυνότητας.
Η κριτική του προς την Κυβέρνηση στην πράξη στέφεται κατά των εισηγητών της ενώ ακροατήριο έχει τον κόσμο που δεν είναι σε θέση και δεν οφείλει να γνωρίζει.
Επιμένει ο κύριος Παπανδρέου ότι άργησε η Κυβέρνηση να ζητήσει το Beriev 200.
Κύριε Παπανδρέου σας προτείνουμε να είστε πιο επιφυλακτικός σε σχέση με το ποιους ακούτε, τι συμβουλές δέχεστε και ενδεχομένως - γιατί όχι - να απολύσετε όσους από τους συμβούλους σας, σας εκθέτουν.
Ένα αεροσκάφος έχει ορισμένα τεχνικά και επιχειρησιακά χαρακτηριστικά.
Βασική διαφορά είναι η μηχανή του. Οι επιδείξεις και τα ακροβατικά γίνονται σχεδόν πάντα με ελικοφόρα. Αυτό γιατί η μηχανή αντιδρά πολύ πιο γρήγορα χωρίς την αδράνεια (build up) του στροβίλου (τουρμπίνας). Επιπλέον τα αεροσκάφη Jet έχουν μεγαλύτερες ταχύτητες γενικά. Μεγαλύτερη ταχύτητα πτήσης (course) μεγαλύτερη ταχύτητα αναγκαία για την απογείωση (V1 και V2) μεγαλύτερη ταχύτητα προσέγγισης για προσγείωση (VAPPR). Ακόμα έχουν συστήματα (flaps) που τους δίνουν μεγαλύτερη "άνωση" σε χαμηλές ταχύτητες όπως για παράδειγμα την ώρα της ρίψης του νερού. Τα συστήματα αυτά αυξάνουν κατά πολύ την αδράνεια του ήδη μη ευέλικτου Jet και καθιστούν την πλάγια και ταυτόχρονα ανοδική πορεία δύσκολη μετά την ρίψη.
-Εύλογο το ερώτημα "είναι δηλαδή κακό ένα τέτοιο αεροσκάφος"; Βεβαίως όχι, το αντίθετο, μεταφέρει μεγαλύτερο φορτίο, καλύπτει μεγαλύτερη ακτίνα δράσης (επιχειρήσεων), επιτυγχάνει μικρότερο χρόνο ανεφοδιασμού αφού λόγω ταχύτητας καλύπτει την απόσταση έως την θάλασσα σε μικρότερο χρόνο και επειδή κατά κανόνα κάνει και μεγαλύτερη οικονομία στα καύσιμα μπορεί να κάνει περισσότερες ώρες πυρόσβεση.
-Άρα είναι καλό; Θα μπορούσαμε αν το είχαμε να έχουμε αποφύγει μεγάλες καταστροφές; Και πάλι όχι, το αεροσκάφος αυτό είναι για μεγάλες αποστάσεις σε εδάφη με μικρό ανάγλυφο. Αν επιλεγεί για την Ελλάδα θα είναι λίγες οι φορές που θα εκμεταλλευτούμε τις πραγματικές του δυνατότητες ενώ αυτό θα σημαίνει και ένα μεγαλύτερο κόστος εκπαίδευσης και συντήρησης σε σχέση με τα υπάρχοντα που έχοντας σχεδιαστεί για τον Καναδά είναι πιο κοντά στα δικά μας γεωγραφικά δεδομένα.
Για τα προαναφερόμενα τεχνικά μην δέχεστε το λόγο μας, διασταυρώστε με αεροναυπηγούς και χειριστές.
Δικαιούμαστε να υποθέσουμε ότι κερδισμένοι από μια τέτοια αγορά θα ήταν όχι οι Έλληνες πολίτες αλλά ο προμηθευτής και ενδεχομένως κάποιες φωνές στο κόμμα σας που δεν σας προστάτεψαν από μία τέτοια δημόσια τοποθέτηση αλλά έπραξαν το αντίθετο;


SNB και KL
Bloopers
Η τεχνική παράγραφος με την ανεκτίμητη βοήθεια ανώνυμου χειριστή.

28 σχόλια

  1. Ταξιδεύουμε με αεροσκάφη της Μποινγκ
    που σχεδιάστηκαν τη δεκαετία του 60
    αλλά δεν μας πειράζει.
    Τα Κανανταίρ μας πείραξαν.

    Ορίστε λοιπόν, Beriev 200L.

    Η φωτογραφία για κατέβασμα είναι εδώ.
    και ο ήχος από το πιλοτήριο του
    ευέλικτου Beriev 200L εδώ
    (Humor).

    :-)

    DF
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. SNB και KL
    Bloopers
    O Παπανδρέου έχει δίκιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Παπανδρέου μία φορά έκατσε σε πιλοτήριο, πάτησε λάθος κουμπί και έκανε... eject στον Κουλούρη!

    Εμείς δεν βιαζόμαστε, το ψάχνουμε με τους ειδίκούς πρώτα.

    DF
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραία έστω και έχετε δίκαιο σε σχέση με τα τεχνικα χαρακτηριστικά.

    1.Αν είχαμε περισσότερα αεροπλάνα στην διάθεση μας δεν θα προλαβαίναμε να σβήσουμε πιο γρήγορα μερικές φωτιές?

    Υποθέτω θα συμφωνήσετε οτι η απάντηση είναι ναι περισσότερα ιπτάμενα μέσα θα βοηθούσαν στην αμεσότερη κατάσβεση των πυρκαγιών ή έστω στον περιορισμό τους.

    2. Αν υποθέσουμε οτι υπάρχει κάποιος προγραμματισμός αγοράζουμε πυροσβεστικά αεροπλάνα που ταιριάζουν στην μορφολογία του εδάφους μας όπως ΕΓΙΝΕ το 99 που ΔΕΝ αγοράσαμε Beriev ακριβώς για αυτο τον λόγο. Αν όμως δεν έχεις προγραμματίσει τέτοιες αγορές δεν θα πρέπει να κάνεις κατι για να σβήσεις τις πυρκαγιές? Λογικά θα κάνεις.

    3. Αν ξέρεις οτι οι χώρες που έχουν ιπτάμενα μέσα που ταιριάζουν στην μορφολογία του εδάφους μας είναι οι μεσογειακές το πρώτο που κάνεις είναι να έρθεις σε συμφωνία μαζι τους αλλα αυτο τον ΓΕΝΑΡΗ, ΦΛΕΒΑΡΗ και οχι τελευταία στιγμή. Παρόλα αυτα επειδή και αυτες οι χώρες είναι υψηλής επικινδυνότητας κάνεις επαφές και με άλλες χώρες. Μιλώντας με οικονομικούς όρους θα μπορούσες να πεις οτι κάνεις διαχείρηση του ρίσκου σου.

    4. Αφού έχεις κάνει αυτες τις συμφωνίες (είπαμε όμως ήδη από τον ΓΕΝΑΡΗ, ΦΛΕΒΑΡΗ) καλείς σε κατάσταση ανάγκης τα αεροπορικά μέσα που σου ταιριάζουν. ΑΝ όμως και αυτες οι χώρες καίγονται τοτε είναι λογικό να μην σου διαθέσουν αυτα τα αεροπορικά μεσα οπότε πας στην 2 καλύτερη επιλογή που έχεις και έχεις προσυμφωνήσει.

    5. ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ η έστω μερικές μέρες μετα να ενεργοποιήσεις τις συμφωνίες που ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ (1 με τις ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΕΣ ΧΩΡΕΣ και έπειτα αν δεν είναι ΔΥΝΑΤΟΝ με την 2 καλύτερη επιλογή). ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    6. Αν σκεφτεις οτι δεν έχουμε συμφωνήσει με καμια χώρα και αρα δεν εχουμε ιπτάμενα μέσα, και βλέπεις να καίγεται η χώρα για 30 μερες και ξυπνήσεις μετα να κάνεις συμφωνίες δεν έχεις αργήσει???

    7. ΑΝ το έκανε αυτο το ΛΑΘΟΣ κάποιος υπάλληλος σε ΙΔΙΩΤΙΚΗ εταιρεία ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ οτι θα είχε ΑΠΟΛΥΘΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν παίρνω θέση γιτί δεν γνωρίζω ποιά είναι τα δεδομένα πολλώ δε μάλλον δεν έχω την συνολική εικόνα.

    Αυτό που ενόχλησε την ομάδα μας είναι ότι η κυβέρνηση φοβούμενη τον θόρυβο υπέκυψε στην πίεση του Πασόκ και έφερε το συγκεκριμένο σκάφος με τα χαρακτηριστικά που αυτό έχει.
    Ζητήσαμε την βοήθεια ενός πιλότου πρώην της πολεμικής και τώρα της πολιτικής αεροπορίας και την γνώμη του για το θέμα. Απλοποιήσαμε κάπως τις απαντήσεις και τις παραθέτουμε.
    Να σημειωθεί ότι δεν εκφράζουμε καμία κομματική θέση - απλώς πολιτική ευαισθησία.

    DF
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ...σου αναγνωρίζω πάντως κάτι και συμφωώ σε αυτό.
    Στη χώρα αυτή αγοράζονται τα πάντα και κατα κανόνα ακριβότερα από αλλού, τίποτα όμως δεν επανδρώνεται και δεν συντηρείται.

    DF
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Mα καταλαβαίνει ο Γιώργος τι λέει; Απλά παπαγαλίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΕ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ :

    Τραγική φιγούρα ο Δήμαρχος Ελειού-Πρόννων Μάκης Μεταξάς. Στην πρώτη του συνέντευξη μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές της περασμένης βδομάδας, προσπάθησε να αρθρώσει τις πρώτες του κουβέντες μπροστά στους δημοσιογράφους, που περίμεναν ν’ ακούσουν από τον ίδιο όλα όσα τραγικά διαδραματίστηκαν στο Δήμο του.
    Ο κ. Μεταξάς ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν δίπλα τους τις κρίσιμες αυτές στιγμές για να περισώσουν ότι μπόρεσαν να περισώσουν. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα εξής:
    «Το έγκλημα που συντελέστηκε στο Δήμο μας ήταν προμελετημένο. Ήταν προετοιμασμένο εδώ και μια εβδομάδα όταν οι πρώτες φωτιές έζωσαν την περιοχή, δηλαδή πριν την μεγάλη φωτιά είχαμε τέσσερις φωτιές. Είχαμε, λοιπόν, τέσσερις συνεχόμενες φωτιές κι αυτή ήταν η πέμπτη η οποία κατέκαψε τα πάντα...
    Εμείς σύντομα ενημερώσαμε με επείγον έγγραφο, ότι γνωρίζουμε το περιβάλλον απ’ όπου προέρχονται αυτές οι πυρκαγιές, να παρέμβουν άμεσα οι υπεύθυνες υπηρεσίες, αλλά μαζί να παρέμβουν και οι ανακριτικές υπηρεσίες.
    Θα έπρεπε ήδη να είχαν συλλάβει τους ενόχους. Τι ζητάμε; Τη σύλληψη των ενόχων διότι υπάρχουν ένοχοι. Η φωτιά δεν μπήκε ούτε από καλώδιο της ΔΕΗ, ούτε από κανέναν που κυκλοφορούσε ασκόπως στην συγκεκριμένη περιοχή,. Η φωτιά μπήκε από συγκεκριμένους πολίτες του Δήμου μας, οι οποίοι κατά καιρούς έχουν κάνει το ίδιο, και είναι οι ίδιοι. Σας επαναλαμβάνω, γιατί έχει μεγάλη σημασία, είναι οι ίδιοι αυτοί που σκότωσαν τα άλογα στον Αίνο, είναι οι ίδιοι οι οποίοι, έχουν καταγραφεί ως καλλιεργητές ουσιών στη συγκεκριμένη περιοχή, είναι οι ίδιοι οι οποίοι, συνέχεια και μονίμως, δεν αφήνουν κανένα λιοστάσι να μεγαλώσει, κόβοντας τα δέντρα με το πριόνι τη νύχτα, είναι οι ίδιοι οι οποίοι δεν τολμάει κανείς να βάλει φράγμα στα χωράφια του στην Αγία Ειρήνη και στην γύρω περιοχή. Συζητάμε για μια ιδιότυπη συμμορία πολιτών, οι οποίοι καταστρέφουν μονίμως, και σταθερά το συγκεκριμένο σημείο και κατακαίγουν την περιοχή. Απαιτώ από την Πολιτεία να τους στείλει φυλακή αμέσως. Δεν υπάρχει για μας περίπτωση, οι αυτοί θα είναι ή εμείς, τελεία και παύλα».

    kefaloniaphtonews.gr

    διά την αντιγραφή
    ΕΝΑΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΦΙΣΚΑΡΔΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1o) Στα αεροσκαφη μιλαμε για "ανΤωση"
    Για "ανωση" μιλαμε στα πλοια

    2ο) Τo αναγλυφο του Καναδα με τις τεραστιες
    επιπεδες εκτασεις αντιστοιχει στο αναγλυφο της
    Ελλαδας;

    Ποσα θελετε για να μας τρελανετε ρε bloopers???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιωργακη απετυχες παταγωδως ως εκπροσωπος της αντιπολιτευσης....Και η αδυναμια του χαρακτηρα σου και της ασθενους πολιτικης σου υποστασης δεν θα σου επιτρεψει φυσικα την θεση του πρωθυπουργου...Στα ταρταρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι τι ψάχνετε ρε παιδια, προφανως τα canadair δινουν μεγαλυτερη μιζα. Ολα τα άλλα ειναι κολοκυθια με την ριγανη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 1.41, 9.51

    Ως απάντηση διαβάστε προηγούμενο σχόλιο στις 11.55
    .
    Το επαναλαμβάνουμε:

    "Ζητήσαμε την βοήθεια ενός πιλότου πρώην της πολεμικής και τώρα της πολιτικής αεροπορίας και την γνώμη του για το θέμα. Απλοποιήσαμε κάπως τις απαντήσεις και τις παραθέτουμε.
    Να σημειωθεί ότι δεν εκφράζουμε καμία κομματική θέση - απλώς πολιτική ευαισθησία."

    Αν γράφαμε ακριβώς οτι μας είπε ο άνθρωπος αυτός, ούτε εμείς δεν θα ξέραμε... τι έχουμε γράψει!

    οκ τώρα;

    DF
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 9.51

    Μπορεί να έχεις δίκιο.
    Χαίρομαι πάντως που ο ΓΑΠ αρκείται και σε μικρότερες μίζες.
    Αυτό δεν εννοείς;;;

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε 1.41, τι γράφεις; Είσαι στα καλά σου;;;;


    SNB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ti egine ta tseposate kai arxisate proeklogika tis epitheseis kata tou PASOK gia otidipote sas katebei ?
    TA SKANDALA POU KOUKOULOTHIKAN EDO KAI 4 XRONIA ...TA KSEXASATE?
    Oraia omada eiste... me epilektiki mnimi.
    Kata ta alla kamaronete sas giftika skeparnia opote NOMIZETE oti anaferonte se esas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εμπάθεια και μονοχρωματική όραση.
    Δεν απαντάμε.

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 12.09

    Τα "τσεπώσαμε"; Μάλλον μπορούμε να σας χαρτζηλικώσουμε καθώς δεν ζούμε στην ανέχεια.

    Στο θέμα τώρα:
    Απαιτώ καλή κυβέρνηση και καλή αντιπολίτευση γιατί μόνο έτσι λειτουργεί το "σύστημα" για το οποίο μόνο επιφανειακά κόπτονται οι περισσότεροι.

    Εχεις αντίρρηση;
    Μου το επιτρέπεις;

    ...όχι οτι έχει καμιά σημασία αυτό δηλαδή...


    SNB
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Eνα bonus track από "εξομοιωτή" πτήσης, στο "πιλοτήριο" ο... Αράπης!

    ο Αράπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οι κλασσικοί κομπλεξικοί έμισθοι της δεξιάς, τα χώνουνε για μια ακόμη φορά στον Παπανδρέου. Μπράβο! είσαστε κι εσείς μάγκες! Τα βάλατε με τον ΓΑΠ! Έχετε αξία!
    Το βαρεθήκαμε ο έργο, έλιωσε η καραμελίτσα.
    Τίποτε άλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 2.52

    Κάνεις λάθος, δωρεάν είναι, εμείς κερνάμε.
    Αντε στόκε, αυτό που γράφεις κατάλαβες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. SNB 11:05 πμ

    Εγω ξερω πολυ καλα τι γραφω.

    Εσυ ασχετε εχεις ανοιξει ποτε
    κανεναν γεωφυσικο χαρτη του
    Καναδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ... ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΩΝ
    …………………………………………………..

    ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ, είναι θλιβερό: την ώρα που η χώρα καίγεται και οι πολίτες δοκιμάζονται, η κυβέρνηση συγκαλεί το ΚΥΣΕΑ, όχι για να μελετήσει, όπως κάποιος θα μπορούσε να υποθέσει, συντονισμένους τρόπους αντιμετώπισης της καταστροφής, αλλά για να επιλέξει τον επικεφαλής των... αγροφυλάκων!
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ αυτή η μοναδική «μεταρρύθμιση» που θα καταφέρουν τελικά να φέρουν εις πέρας: η ανασύσταση ενός σώματος ξεπερασμένου από τις εξελίξεις, την αναβίωση του οποίου επιβάλλει η μακρά παράδοση κομματισμού της συντηρητικής παράταξης στην Ελλάδα και η φανατική προσκόλληση της κυβέρνησης Καραμανλή στο ρουσφέτι.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ εντυπωσιακό; Την ίδια ώρα που η κυβερνητική μηχανή εμφανίζει σαφέστατα συμπτώματα απορρύθμισης και που οι υπουργοί εισπράττουν τη δικαιολογημένη μήνι των πυροπαθών, το κυβερνητικό επιτελείο βρίσκει την ώρα και τη διάθεση -μήπως και το θράσος;- να προχωρήσει στις διακηρυγμένες τακτοποιήσεις ημετέρων.
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ προκλητικό το γεγονός ότι, ενώ συλλαμβάνονται ανέτοιμοι και ανεπαρκείς, αδύναμοι να διαχειριστούν τις κρίσεις, αποδεικνύονται μονίμως πολυπράγμονες και εφευρετικοί σ' αυτό που ιστορικά αποδεικνύεται ότι γνωρίζουν: στη συγκρότηση, δηλαδή, ενός κράτους, που δεν προστατεύει τον δοκιμαζόμενο πολίτη, αλλά θωπεύει την κομματική πελατεία.
    ΣΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ωστόσο που ζει η χώρα, με τον κρατικό ιστό διαλυμένο και τις υπηρεσίες ανυπόληπτες, το μείζον δεν είναι πώς θα βολευτούν τα «δικά τους τα παιδιά», αλλά πώς θα ανασυγκροτηθούν οι δημόσιες λειτουργίες και με ποιο τρόπο θα αναστηλωθεί το κύρος των χωρίς πολιτική και επιχειρησιακή διεύθυνση κρατικών υπηρεσιών.
    ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ, το κρίσιμο στις μέρες που διανύουμε είναι πώς θα λειτουργήσει το κράτος. Αλλά, για να λειτουργήσει, δεν λείπουν οι... αγροφύλακες. Λείπει η βούληση, το σχέδιο και, κυρίως, η υπευθυνότητα. Το πολιτικό αγαθό που κατέστησε ουσιώδες εν ανεπαρκεία η πομπωδώς κάποτε αυτοδιαφημιζόμενη και, τώρα, παραπαίουσα κυβέρνηση Καραμανλή .

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 3.56
    Εσυ ασχετε εχεις ανοιξει ποτε
    κανεναν γεωφυσικο χαρτη του
    Καναδα;



    Δεν θα παρακολουθήσω άλλο τα ποστς εδώ γιατί το thread είναι αρκετά παλιό, τυχαία όμως έπεσα στο δικό σου.

    Κατ αρχήν δεν πίστευα οτι καποιος θα έμπαινε στον κόπο να συζητήσει επι της ουσίας αλλά θα γινόταν μια ακόμα φορά αυτό που έχουμε συνηθίσει. Εσύ το έκανες και αυτό είναι μάλλον ευχάριστη εκπληξη.

    Παρ οτι το ύφος σου δεν μου αρέσει, τα πράγματα έχουν ώς εξής.
    Δεν αναφέρομαι σε υψόμετρο αλλά σε ανάγλυφο αρα μάλλον αναφερόμαστε σε διαφορετικά πράγματα.
    Συγκεκριμένα - εκτος απο κάποιες συνέπειες στην αδράνεια του κινητήρα - η διαφορά απο τα 4000ft στα 3000ft και η διαφορά απο τα 1500ft στα 500ft είναι ίδια (1000ft). Τα απαιτούμενα slopes μπορει να είναι τα ίδια ανεξάρτητα απο το υψόμετρο αρχής και τέλους.
    Οσο για τον χάρτη του Καναδά ειδικά , πολλές φορές για πολλά χρόνια... καταλαβαίνεις.
    Σε ότι αφορά στα "άνωση-άντωση" τα είπαμε, να μην τα ξαναλέμε, μόνο ότι δεν μπορούσαμε να απλοποιήσουμε αφήσαμε.

    Αν πιστεύεις ότι προβάλουμε αντιρρήσεις (εγώ η τα παιδιά) για την αντίρρηση κάνεις λάθος, εκτός από τον σοβαρό και υπεύθυνο άνθρωπο με τον οποίο μιλήσαμε (αύριο μπορεί να πετάς με αυτόν κυβερνήτη) ένας από εμάς έχει τουλάχιστον κάποιες πιστοποιημένες γνώσεις - όχι σαν τον συμβουλο/χειριστή - αλλά περισσότερες από εμάς σίγουρα.

    Το "άσχετε" θέλω να πιστεύω οτι το είπες επρεασμένος από άλλα ποστς, συμβαίνει και σε μένα - αλλά δεν παύει να είναι επιθετικό φάλτσο.

    SNB
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΡΑΓΩΔΙΑ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

    Η τραγωδια ειναι οτι υπαρχουν συ-
    μπολιτες οπως οι 5.35μμ, 5.37μμ &
    "PASOK Poisonous", που οταν κρατανε
    στη μασχαλη τις κατοχικες "ΕΛΕΥΘΕΡΟ
    ΒΗΜΑ", "ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΝΕΑ" και τη πατσα-
    βουρα του εργολαβου το "ΕΘΝΟΣ",νο-
    μιζουν οτι υπηρετουν την δημοκρατια
    και την ενημερωση.Οι ιδιοι πολιτες οταν βλεπουν ειδησεις στο Mega (ιδιοκτησιας του αυτου εργολαβου),
    πιστευουν οτι αυτη ειναι η αληθεια.
    Το προβλημα, δεν ειναι καθαρα προσωπικο, π.χ.ειναι καποιος gay του κερατα και πιστευει και υποστηριζει οτι ετσι ειναι οι ανδρες, το θεμα ειναι προσωπικο και μικρης επικοινωνιακης
    εμβελειας.Οταν ομως εχουμε τετοια
    δημοσια πλαστοτητα το προβλημα
    ειναι μεγαλο.Ειναι θεμα που πρεπει
    να παρει στα χερια του ο ιδιος ο
    Λαος.Αυτο το μονταζ ειναι η κορυφη
    του παγοβουνου.Οταν εισαι τοσο
    τελειος κλωνος του Γκαιμπελς για
    να μονταρεις φωτογραφια απο τις
    καταστροφικες πυρκαγιες της Αχαιας,
    οπου υπηρξαν πολλες πραγματικες
    εικονες μεγαλης καταστροφης,ο κα-
    θενας απο μας ευκολα καταλαβαινει
    πως μας πλασαρουν οι εν λογω λεγε-
    ωναριοι της παραπληροφορησης ολα
    τα θεματα.Λοιπον ειναι θεμα του
    ΛΑΟΥ.Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑ ΜΙΑ, ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ
    ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΗΓΑΣΟΥ(εκδιδει την
    πατσαβουρα ΕΘΝΟΣ) και στο χωρο
    που καταλαμβανει να φτιαξουμε το
    παρκο της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    Ο λαος λεει ουδεν κακο αμιγες καλου
    Στη περιπτωση μας το καλο ειναι οτι
    παρα πολλοι συμπολιτες αντιληφθηκα-
    νε το ρολο της διαπλοκης στο μανι-
    πουλαρισμα της κοινης γνωμης και
    επιτελους χωνεψανε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ
    ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ.
    Φετος οι καιρικες συνθηκες τους
    δωσανε την ευκαιρεια να κανουν
    μεγαλη ζημια.
    Πιστευω οτι οι "αγανακτισμενοι 20
    πολιτες" του Αιγιου, δεν διαβαζουν
    τιποτα αλλο εκτος απο τη ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ.
    Ειναι αξιοπεριεργο το γεγονος οτι
    δεν ειχαν να πουν μια κουβεντα
    αγανακτησης ουτε για το νεαρο
    εμπρηστη που εβαλε την πρωτη φωτια
    στα Κουνινα(25 Ιουνιου) ουτε για
    για την υπερηλικη εμπρηστια της
    δευτερης και καταστροφικης φωτιας.
    Γενικα η γραμμη της διαπλοκης αλλα
    και του ΠΑΣΟΚ, ειναι στα μαλακα
    οι φυσικοι αυτουργοι εμπρηστες,ει-
    ναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΘΕ ΣΚΟΠΙ-
    ΜΟΤΗΤΟΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ
    ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ
    ΠΑΣΟΚ. Κουνια που τους κουναγε ομως
    Ο Λαος το παιζει μαλακας, δεν
    ειναι ομως.Αποδειξη αυτου που λεω
    ειναι η λυσσα με την οποια χειριζο-
    νται επικοινωνιακα το θεμα, μεχρι
    σημειου που να ξεφτιλιζονται. Ο πανικος τους ειναι περαν απο
    καθε αμφιβολια.Μετρανε τη γνωμη
    του Λαου και οσο βλεπουν οτι την
    ρουφανε ολη μεχρι τη ριζα, τοσο
    σχιζουν τα string τους.
    Κλεινοντας ρωταω υπαρχει πολιτης
    αυτης της χωρας που να μην πιστευει
    απολυτα οτι οι 5.35μμ και 5.37μμ
    ειναι ετοιμοι να πανε να βαλουν
    φωτια να καψουν ολη την Ελλαδα,
    μπας και γινει πρωθυπουργος ο ΓΑΠ?
    (Προσοχη στο διαδυκτιο κυκλοφορει
    μια τραβεστι μαιμου που πλαστο-
    γραφει την υπογραφη μου και
    υπογραφει και αυτος ως CAPTAIN,
    κανει μπαμ ομως απο μακρυα γιατι
    μονιμα κυκλοφορει πανω σε γοβες
    στιλετο).




    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΡΕΜΑΛΑ ΜΕ ΣΥΡΜΑΤΙΝΗ ΘΗΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ
    ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ- ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ.
    ΚΡΕΜΑΛΑ ΜΕ ΣΧΟΙΝΙ ΚΑΙ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΤΟΥΣ
    ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΩΝ
    ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑΣ ΠΟΥ
    ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΤΙΤΛΟ "ΕΘΝΟΣ" ΚΑΙ ΤΗΣ
    ΑΛΛΗΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑΣ "MEGA" ΕΙΔΗΣΕΙΣ


    ΠΕΝΤΕΛΗ(95000 στρεμματα με τη μια)
    μετα την αναδασωση του ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. paradexontai ta fasistomoutra oti einai dwraian roufianoi. mpravo ornia mou. palia sas texni koskino...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Με κατάπληξη πληροφορηθήκαμε ότι η κατ'επάγγελμα τυχοδιόκτρια κ. Μαρία Δαμανάκη, αυτή που κοροιδεύει ο κ. Καραμανλής - και καλά την κάνει σαν μια άλλη Κωσταντόπουλο – είναι ουδέτερη στη διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ.




    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ!!!




    ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ , ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ

    ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ - ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
    Ο κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ είναι ο “προξενητής” της Βαλαωρίτου και προωθεί φοιτήτριες (με το αζημίωτο) σε πολιτικούς!! ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΗΘΩΝ !!!
    ΠΟΡΝΕΙΑ ΣΤΗ ΒΑΛΑΩΡΙΤΟΥ : ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Ο ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣκ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ : ΤΟ ΚΑΘΗΚΙ !!


    Η “ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ” κ. ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ τον καλύπτει γιατί τρώνε μαζί τις "μίζες" από τα εκλεκτορικά σώματα στα πανεπιστήμια όταν ψηφίζουν δεξιούς καθηγητές.


    Η “ΕΤΑΙΡΑ” ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ “ΒΓΗΚΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ”ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΞΙΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΚΡΗΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΗΘΩΝ !!!
    ΠΟΡΝΕΙΑ ΣΤΗ ΒΑΛΑΩΡΙΤΟΥ : ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Ο ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣκ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ : ΤΟ ΚΑΘΗΚΙ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *