GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο βίντεο με αστυνομικούς...

. ... έχει ανέβει σε site με πορνό. Έχουν συλλάβει μια κοπέλα και τους κάνει αισθησαικό χορό ενώ αυτοί τραβάνε με τα κινητά τους... Για να τ...

.
... έχει ανέβει σε site με πορνό. Έχουν συλλάβει μια κοπέλα και τους κάνει αισθησαικό χορό ενώ αυτοί τραβάνε με τα κινητά τους...
Για να το δείτε πατήστε εδώ.

7 σχόλια

  1. ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ (ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΣΤΗΝΟΥΝΕ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΜΕΡΟΣ 3)

    Στο άρθρο μου 728711 σας είχα προαναγγείλει ότι στο μέρος τρία θα σας αποκάλυπτα μια ακόμη
    ΣΤΗΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΧΕ ΣΟΚΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΛΑΣΑΡΙΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ,
    κατασκευής και copyright του συγκεκριμένου τμήματος.
    Κάτι τέτοιο όμως δεν θα γίνει σε αυτό το άρθρο και το γιατί θα το καταλάβετε διαβάζοντας την συνέχεια.
    Από την ημέρα που δημοσίευσα το δεύτερο άρθρο μου 728711 εδώ στο indymedia, πέρασαν αρκετές ημέρες σιωπής (εκ μέρους μου) και σίγουρα πολλοί θα παραξενεύτηκαν και άλλοι ανησύχησαν για την αργοπορία δημοσίευσης του τρίτου μέρους, αλλά υπήρχε σημαντικός λόγος.
    Ο λόγος ήταν ότι είχε διαρρεύσει ότι ο ΄΄κύριος΄΄ σφακιανάκης είχε δώσει συνέντευξη. Το περιεχόμενο της συνέντευξης ήταν γνωστό, αλλά ανέμενα το πότε θα δημοσιευτεί η συνέντευξη για να το δω και επίσημα δημοσιευμένο.
    Έχει αρκετό ενδιαφέρων η μετά από αρκετό καιρό επανεμφάνιση σε συνέντευξη του κυρίου αυτού για πολλούς λόγους και ενδεικτικά παρακάτω θα αναφέρω ορισμένους από αυτούς. Αυτούς που πρέπει να αναφέρω αυτή την στιγμή.
    Η συνέντευξη δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ (Κυριακή 15 Ιουλίου) στο ένθετο business stories!
    Γιατί τώρα που τα στημένα αρχίζουν να σκάνε μύτη και εν΄ αναμονή πολλών εξελίξεων, πρέπει να έχει και καμιά δικαιολογία του στυλ, δεν φταίω εγώ, φταίνε αυτοί αλλά και εσείς (΄΄οι ανώτεροι΄΄) που βάλατε στην υπηρεσία άσχετους. Εμπειρικοί είναι, νεαροί είναι, αγράμματοι είναι, λάθη κάνανε, δεν μπορώ εγώ ο γνώστης και πτυχιούχος και έμπειρος και μορφωμένος να ελέγχω όλες τις υποθέσεις. Και μια ερώτηση και το κόβω εδώ. Πως θα σταθούν οι εμπειρικοί, οι μπροστινοί στα διάφορα δικαστήρια; Μάλλον από ποια πόρτα θα φύγουν; Και ο νοών το έπιασε.

    Σώζων εαυτόν δηλαδή.

    Και συνεχίζω και στέκομαι στο τέλος της γατο-πεταλίσιας συνεντεύξεως. Στο τέλος τα χώνει στην ΑΔΑΕ (αρχή διασφάλισης απορρήτου επικοινωνιών) για το θέμα της άρσης του ηλεκτρονικού απορρήτου, γιατί δεν του δίνει άδεια (άρση απορρήτου) για να πιάσει αυτούς που συκοφαντούν και βρίζουν στο ιντερνετ και αποτελούν το 70% των καταγγελιών όπως λέει! Και επειδή εδώ πάει να παιχτεί παιγνίδι που αφορά δεκάδες ελληνικές ιστοσελίδες (ανάμεσα τους και από τους πρώτους στόχους το indymedia), που τους την ΄΄βγαίνουν΄΄ και θα το κόψω εδώ και απλά θα αναμένω τις εξελίξεις για να προβώ σε αποκαλύψεις (ωραία ομοιοκαταληξία έφτιαξα). Αλλά διαβάστε την συνέντευξη και θα καταλάβετε πολλά, πάρα πολλά!
    Αυτά εν΄ ολίγοις λέει ο ΄΄κύριος΄΄ σφακιανάκης στην συνέντευξη του, διαβάστε την και δέστε ομοιότητες με την ΄΄ιστοριούλα΄΄ του άρθρου μου 728711 καθώς και στο άρθρο 724455.
    Παράδειγμα το έτος 2004, τα chat rooms, νεαροί μπάτσοι, κτλ
    Στο επόμενο άρθρο μου, πολύ σύντομα, θα χοντρύνω λίγο το παιγνίδι και θα αναφερθώ ΚΑΙ σε ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΧΕ ΣΟΚΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΛΑΣΑΡΙΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    AYTO APO TO INDYMEDIA

    DYO AKOMA POST TOY IDIOY STHN EKSIS DIEYTHINSI TOY INDYMEDIA ATHENS
    http://athens.indymedia.org/search-process.php3?lang=el&keyword=SCOOTERAKIAS&medium=all

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=736873

    Υ.γ. 1).Ένα σχετικό. Οι έπαινοι και τα μετάλλια, όσα απομείνουν δηλαδή, πιάνουν καλή τιμή στο Μοναστηράκι. Πριν τα δώσεις σε παρακαλώ ενημέρωσε με. Ενδιαφέρομαι.
    2).Και κάτι άσχετο που αφορά την ασφαλιστική εταιρεία Ομονοίας. Ρε Νικολάκη εσύ κάνεις διακοπές στους κορυδάλλιους νήσους, αλλά να στείλεις και σε διακοπές υποχρεωτικές και τον προϊστάμενο…ξέρεις αυτόν με το κουσούρι. (Κούτσαβλο κουσούρι εννοώ, το διευκρινίζω για να μην τον περάσετε και για gay.) Δεν ντρέπεσαι λιγάκι. Ξέρεις τι γλείψιμο έκανε ο άνθρωπος για να μπει και να φτάσει και να γίνει αρχι-ασφαλιστής. Γιατί από ότι ξέρω με σωματικό κουσούρι απορρίπτονται…
    3).Και άλλο ένα άσχετο. Ρε Βασίλη προϊστάμενε της ασφαλιστικής στον Ρέντη, πολύ γάτος, ρε παιδί μου. Καλά τις ασφαλίστριες, αλλά και τις πελάτισσες. Συν όλα τα άλλα θα το μάθει και η κυρά από καμιά καταγγελία, από κάνα βιντεάκι…και δεν είναι μόνο αυτό. Φοφίκο, γαριδάκι το πράμα, θα γελάσει ο ντουνιάς.
    4).Σχετικό και τελευταίο. Όπως λέει και ο λαός, ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ποτέ ΒΑΣΙΛΗΣ δεν θα γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To Video δεν είναι καινούριο. Εμφανίστηκε τότε που γινόταν η όλη αναμπουμπούλα με το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με τις πρόωρες εκλογές ασχολούνταν στο ΠΑΣΟΚ και κατ’ ανάγκη και στο υπουργείο Εσωτερικών, όταν η χώρα κυριολεκτικά καιγόταν, ακολουθώντας το παράδειγμα του κριτή του πρωθυπουργού και αρχιδιού της Υπαξιωματικής αντιπολίτευσης, που προτίμησε αντί του συντονισμού της λασπολογίας και προπαγάνδας της κατά της κυβέρνησης να ασχολείται με τη συμμετοχή στα... εγκαίνια της έκθεσης για τον Πραξιτέλη, και τον υπουργό Δικαιοσύνης, που μιλούσε και αυτός σε κομματική εκδήλωση δίπλα στη φωτιά που έκαιγε την Κόρινθο!

    Νομάρχες, δήμαρχοι και περιφερειάρχες του ΠΑΣΟΚ, ενώ οι πυροσβέστες έδιναν μάχη με τις φωτιές, αυτοί με τη σειρά τους έδιναν με τα ΜΜΕ τη μάχη της δημοσιότητας ΓΙΑ τις φωτιές, το δε πρωί της περασμένης Τρίτης έλαβαν ένα έγγραφο από το υπουργείο Εσωτερικών, με ημερομηνία 20 Ιουλίου, που τους ενημέρωνε να παραλάβουν αντίτυπα της νέας, κωδικοποιημένης νομοθεσίας για την εκλογή βουλευτών ως και εάν κάτι πρόκειται να αλλάξει!

    Αιχμάλωτοι δηλαδή των απεχθών πρακτικών του προγραμματισμού τους, αλλά και της αλαζονείας τους, η κυβέρνηση του κ. Καραμανλή και η ‘’Αντιπολίτευση’’ (ο θεός να την κάνει) του κ. ΓΑΠ (εξκιούμι?) ασχολούνταν με την... προετοιμασία των εκλογών, ώστε τον Σεπτέμβριο να κατορθώσουν - εάν ο πρωθυπουργός το αποφασίσει- να αιφνιδιάσουν για μια ακόμα φορά τους πολίτες που δεν ανέχονται κανέναν εξ αυτών, υποτιμώντας κατ αυτόν τον τρόπο το θέμα των πυρκαγιών (ποιος τους χέζει τους πολίτες και τη Δημοκρατία), πολύ περισσότερο που η έννοια του περιβάλλοντος, αλλά και του δημοσίου συμφέροντος, δεν είναι δα και στο... DNA αυτής αλητείας που διαδοχικά εναλλάσσονται και νέμονται την εξουσία!

    ''PASOK πίσιnous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΡΝΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
    ΒΙΝΤΕΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ.

    ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΙΑ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΛΟ ΣΤΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απίστευτο!!! Γίνονται τέτοια πράγματα; Όταν δεν μπορούμε να τα κάνουμε εμείς είναι πουτανάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πολυ γαματα μουνακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *