GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιδιοτροπίες και καρατομήσεις...

. Του Ιδιότροπου idiotropos@gmail.com ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ έχει βάλει σαν στόχο να ξαναβγάλει πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή. Τα ...

.
Του Ιδιότροπου
idiotropos@gmail.com

ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ έχει βάλει σαν στόχο να ξαναβγάλει πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή. Τα μηνύματα που έρχονται από όλες τις κατευθύνσεις μετά από την «καρατόμηση» των τριών, οι οποίοι έχουν δικαιωθεί, είναι κάτι παραπάνω από άσχημα. Ήδη εκφράζονται αντιρρήσεις από την βάση για τις αποφάσεις του αρχηγού του ΠΑ.ΣΟ.Κ, ο οποίος όπως λένε πολλοί χαρακτηριστικά, έχει κακούς συμβούλους. Πολλοί μάλιστα σαρκάζοντας, λένε ότι τις «λίστες» των υποψηφίων του ΠΑ.ΣΟ.Κ τις κανονίζει ο Κώστας Καραμανλής. Αυτός λέει στον Γιώργο Παπανδρέου ποιους να κόψει, και ποιους να βάλει και που. Λέτε να έχουν δίκιο ρε παιδιά;

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ Καραμανλής, φαίνεται ρε παιδί μου ότι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να ξαναγίνει πρωθυπουργός. Συνέχεια είναι εκτεθειμένος από τα «αστέρια» του, τους Υπουργούς του που κάνουν την μια στραβή πίσω από την άλλη, δεν στέλνει κανέναν στο σπίτι του, και αντί να δούμε ένα ΠΑ.ΣΟ.Κ να «γιγαντώνεται», βλέπουμε παρόλες τις στραβές η κυβέρνηση να παίρνει κι άλλο τα πάνω της. Βλέπετε στο ΠΑ.ΣΟ.Κ τελικά θα επικρατεί η εσωτερική φαγωμάρα.

ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΚΑΡΑΤΟΜΗΜΕΝΟΥΣ του ΠΑ.ΣΟ.Κ, και θα σταθώ στον Χρήστο Πάχτα μια και είναι από τον νομό μας. Πολλοί έμπειροι σε πολιτικά θέματα από την αρχή έχουν πει ότι τα αποτελέσματα αυτών των εκλογών θα κριθούν στο 1%, και όπως λένε χαρακτηριστικά, ο Χρήστος Παχτας το έχει αυτό ποσοστό, όπως και οι άλλοι δυο που έμειναν απ’ έξω.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΣΠΑΕΙ Η ΣΙΩΠΗ , ΚΑΙ ΤΟ Πυροσβεστικό Σώμα δια του εκπροσώπου του τα ΛΕΕΙ ΟΛΑ. Διαβάστε το άρθρο που δημοσιεύτηκε στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» για να καταλάβετε ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ που κάηκε όλη η χώρα. Στο περιοδικό «ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ», Ο εκπρόσωπος τύπου του Σώματος Ιωάννης Σταμούλης προβαίνει σε εντυπωσιακές αποκαλύψεις! «Χωρίς καμία προετοιμασία και χωρίς μελέτη ανέλαβε η Πυροσβεστική Υπηρεσία την ευθύνη της δασοπυρόσβεσης. Αυτή τη βραδυπορία ενίσχυσαν δυστυχώς οι σταθερές πολιτικές, των ηγητόρων, φυσικών και πολιτικών, που απλά διαχειρίστηκαν την πυροσβεστική, χωρίς όραμα και στρατηγική. Αναφέρει ότι «ιδρύθηκαν εκατοντάδες πυροσβεστικά κλιμάκια χωρίς επιχειρησιακό σχεδιασμό και αναγκαιότητα για τα περισσότερα, χωρίς να συνοδευτεί η ίδρυσή τους από αναγκαίες προσλήψεις». Στο ίδιο κείμενο κάνει λόγο για «ΕΜΑΚ που προβλέφθηκαν στις περιφέρειες χωρίς να στηριχθούν και να λειτουργήσουν όλες, χωρίς να υπάρχει το έμψυχο δυναμικό ώστε να έχουν τις απαραίτητες ειδικότητες και να είναι αποτελεσματικές και πραγματικά αξιόμαχες". Καταγγέλλει ότι «η επιχειρησιακή δομή μετατράπηκε κυρίως σε δασοπυροσβεστικό μηχανισμό, λησμονώντας την ανάπτυξη, άλλων, της προληπτικής πυροπροστασίας". Διαπιστώνει, επίσης, ότι «δεν καλλιεργήθηκε ο πραγματικά πυροσβεστικός εθελοντισμός, με αποτέλεσμα τη φθίνουσα πορεία του θεσμού» και μιλά για έλλειψη πρόσληψης πυροσβεστών, που δημιούργησε χιλιάδες κενές θέσεις», πράγμα το οποίο διαιωνίζεται σε συνδυασμό με την έλλειψη σταθερών διαδικασιών εισαγωγής προσωπικού. Κάνει λόγο για «κλίμα εκφοβισμού», το οποίο αναπτύχθηκε κυρίως στους αξιωματικούς που επωμίστηκαν το σύνολο της διοικητικής και επιχειρησιακής ευθύνης και δράσης, καταδικαζόμενοι σε μια μόνιμη και απλήρωτη υπερεργασία. "Οι κρίσεις και οι προαγωγές των αξιωματικών των τελευταίων ετών ανέδειξαν την ισχυρή ανεπάρκεια του θεσμικού πλαισίου να διασφαλίσει την αξιοσύνη και την αξιοκρατία», γράφει. Και συμπληρώνει: Δημιουργήθηκε ένας νομοθετικός δαίδαλος από ρυθμισούλες που κατέστησαν το θεσμικό πλαίσιο των βασικών λειτουργιών του Π.Σ. νομικά αναξιόπιστο, μονίμως εκτεθειμένο.Τα βασικά νομοθετήματα του πυροσβεστικού οργανισμού πλησιάζουν τον επίσης εικοσαετή βίο, προσθέτει, και τονίζει ότι είναι επιβεβλημένο να ακολουθηθούν υπερβατικές διαδικασίες, καινοτόμες δράσεις και σοβαρή δουλειά με μακρόπνοη στρατηγική. Ο εκπρόσωπος τύπου της Πυροσβεστικής (ταυτόχρονα και πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος) ανέφερε πάνω κάτω τα ίδια πράγματα στην εισήγησή του κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης του επιτελικού σχεδιασμού του Σώματος, που έγινε την 1η Ιουνίου, παρουσία του αρχηγού Ανδρέα Κόη και άλλων αξιωματικών του σώματος. Όπως αποδεικνύεται, ουδείς τον πήρε στα σοβαρά...

10 σχόλια

  1. ΤΙΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΡΩΝΕ,
    ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ!

    ΝΑ ΤΡΩΜΕ, ΜΠΛΙΑΧ...
    ΝΑ ΤΡΩΜΕ, ΤΙΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ!

    ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ...



    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 6.43 δοκίμασέ τις απλωμένες πάνω στα κλεμμένα του πασοκ. θα σου αρέσουν πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ GAY



    KAI TA ΔΑΣΗ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΙΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 6.43

    και για να μη ξεχνιέσαι... συνέχισε την ίδια δίαιτα και μόλις σου τελειώσουν οι κουράδες, φάε τα σκατά που έχεις στο κεφάλι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ GAY
    ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΣΗ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΙΕΙ...
    ΜΑ Ο ΚΟΛΟΣ ΜΑΣ ΚΙΑΝ ΚΛΑΙΕΙ
    ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝΕ ΤΑ ΠΕΗ!!!


    ΤΙΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΡΩΜΕ,
    ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ
    ΝΑ ΤΡΩΜΕ, ΜΠΛΙΑΧ...
    ΝΑ ΤΡΩΜΕ, ΤΙΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ!

    ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 6.49
    Ρε μην είσαι βλάκας!
    Βάρα τον κι εσύ, μας τα πρηξε ο χρυσαυγιτης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ειναι αλήθεια οτι στην Δεξίωση για την αποκατάσταση της εξουσίας στη διαδοχο της χουντας κατασταση εκληθησαν πολίτες;
    Στο τέλος - λεει - για να τους επιτραπει η εξοδος, πρέπει πρώτα να σκουπισουν να πλυνουν να σφουγγαρίσουν και να κάνουν τα πιάτα και τισ τουαλέτες.

    Τόση η Δημοκρατία τους.
    Μονο τοση.
    Αντε, και του χρόνου με πραγματικη Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειναι πραγματι αδιστακτοι αλιτηριοι αυτοι οι Γαλάζιοι σκύλοι .
    Εχει κατι γκεγκηδες ,αφιονισμενα σκυλια που σου ρχεται καμμια φορα αν τα βλεπεις στην τηλεοραση να την σπάσεις...

    Ενα παραδειγμα των τελευταιων ημερων.
    Υπαρχει ενα υποκειμενο , Ρουσσόπουλος ,που ντε και καλα προσπαθει να μας πεισει οτι το μαυρο ειναι ασπρο και ταναπαλιν και η πλακα ειναι οτι πιστευει οτι μας δουλευει κιολας.

    Πιθανωτατα τα πορωμενα αφιονισμενα διανοητικα καθυστερημενα υποκειμενα "οπαδα" της Γαλαζοσκυλιας,ο "σκληρος πυρηνας" οπως τους λενε, να εγκρινουν τετοιες πρακτικες.

    Ναι αλλα οταν βγαινει στην τηλεοραση απευθυνεται σε χιλιαδες η και εκατομμυρια ανθρωπους που διαθετουν και ευφυια και κριση.
    Δεν ειναι ολοι Γαλαζοσκυλαιοι!
    Πως να το κανουμε..!

    Το λοιπον ενα επιχειρημα που επικαλειται συνεχεια αυτο το υποκειμενο,εχει να κανει με την πυροσβεστικη.
    Την οποιαν ,οπως λεει,ΔΕΝ ην διελυσε η Ν.Δ.

    Ας τα παρουμε τα πραγματα με την σειρα.
    Η πυροσβεστικη αριθμούσε επί κυβερνήσεων Σημίτη 12.000 ανδρες.

    Αυτη την ΙΔΙΑ πυροσβεστικη παρελαβε η Ν.Δ το 2004.
    Σήμερα η πυροσβεστική έχει 4.500 άνδρες διότι άλλους απέλυσαν , άλλους έδιωξαν
    Και δεν αντικατέστησαν τους συνταξιοδοτηθέντες .
    Έπρεπε να προσλάβουν τους αγροφύλακες του ... Μητσοτάκη .

    Και αυτη η σημερινή ελειπής πυροσβεστικη ευθυνεται για τυχον παραλειψεις,ατελειες αναποτελεσματικοτητα και στις σημερινες πυρκαιες!

    Δεν καταλαβε ο Ρουσσόπουλος ότι θα μπορουσε η κυβερνηση να είχε διατηρήσει αλλά και να βελτιώσει την Πυροσβεστική στα 3 χρονια..
    Το σωστο θα ηταν αξιολογηση,ελεγχο προσοντων,τροπο προσληψης κλπ.
    Δεν έκανε τίποτε . Ανάστησε την Αγροφυλακή . Αυτό γιόρταζε ο Πολύδωρας την ΄΄ωρα που καιγόταν η Πάρνηθα .
    Θέλουν να ξεχάσουν οι Γαλαζοσκυλαιοι την περίφημη δηλωση του Βουλγαρακη,την πρωτη μερα αναληψεως των καθηκοντων του ως Υπουργος δημοσιας ταξης,οτι δηλαδη η πυροσβεστικη ειναι αρτια οργανωμενη,και τα στελεχη της με αυτοθυσια κανουν το καθηκον τους.

    Φραση ΙΣΤΟΡΙΚΗ
    Υπηρχε καμμια περιπτωση ο Υπουργος Δημοσιας ταξης να πειτο αντιθετο?
    Την στιγμή που παρέλαβε την καλλίτερη Πυροσβεστική της Ευρώπης από τον Κώστα Σημίτη ;;;

    Υπηρχε ποτε τετοια περιπτωση???

    ΚΑΜΜΙΑ!

    Ε! λοιπον αυτη την δηλωση του νεου υπουργου Βουλγαρακη,την ξεχνούν σήμερα οι δεξιοί αλήτες .
    Ομαδικως οι Γαλαζοσκυλαιοι
    να παραιτηθει πρέπει ο Πολύδωρας που μειόνοντας σε λιγότερο από τους μισούς τους άνδρες του σώματος προσέβαλλε την πυροσβεστικη ,προσβαλει τα ηρωικα παιδια του λαου που δινουν την ζωη τους κλπ κλπ

    Η Γαλαζοσκυλια ειναι περιεργη φυλη.
    Και επικινδυνη ,αδιστακτη μισαλλοδοξη φαρα.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σιγά μη χάσει ο Σοσιαλισμός αν δεν ξανακατέβει βουλευτής ο Νεονάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μεγάλες οι ευθύνες των υπουργών Προκόπη Παυλόπουλου και Ευάγγελου Μπασιάκου στο θέμα των πυρκαγιών. Όλοι οι πολιτικοί αναλυτές έχουν διαπιστώσει ότι αυτοί οι δυο υπουργοί «κρύβονται», αν και έχουν νευραλγικό ρόλο.

    Για τον υπουργό Εσωτερικών λένε ότι έχει τον ρόλο του συντονιστή και στον τομέα αυτό αναδείχτηκαν οι μεγαλύτερες αδυναμίες της κυβέρνησης.

    Για τον υπουργό Γεωργίας λένε ότι είναι υπεύθυνος και για την κατανομή κονδυλίων, αλλά έχει και υπό τις εντολές του σημαντικό μηχανισμό για τη δασοπροστασία. Στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταλογίζουν και στους δύο ότι «αποφεύγουν να εκτεθούν» και «αφήνουν μόνο του τον Πολύδωρα, ο οποίος έχει καεί, έτσι κι αλλιώς».
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *